M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dona nobis pacem

Sigurd Hemmingsen
Kiskép :
dona nobis pacem 3WL9
Rendeltetésem :
Surtr és Rán fia vagyok
play by :
jack falahee
Posztok száma :
42
User neve :
benibigyó
Csoport :
isten
Pontgyűjtő :
4
Lakhely :
gamle oslo
Foglalkozás :
journalist
Előtörténet :
they say blood is thicker than water
but I guess the blood is starting to wear thin

Keresem :
we're all looking for something,
something to be
dona nobis pacem A8bc42f97f39129211dcc3647583adaa6273bf19

Sigurd Hemmingsen
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 28, 2022 7:32 am
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
Jaya Manisha Singh
draugr
Byleistr dédunokája
A családom szerint alkalmazkodó vagyok • Mindig is csodálták, milyen könnyedén beilleszkedtem az emberi társadalomba - persze, ennek lehet valami köze ahhoz, hogy fogalmam sem volt a tényről, miszerint nem vagyok közéjük való, amikor pedig erre fény derült, már túl késő volt. Talán szégyenteljes bevallani, de emberi életem - ami még csak nem is emberi volt - java részét abban a hitben éltem, hogy egy második generációs Norvégiában élő, de Indiából származó család egyetlen lánya vagyok, pedig valójában nem voltam más, mint a szüleim tudományos kísérlete a beilleszkedésre. A kísérlet huszonnyolc éven keresztül álomszerűen zajlott: emberként nőttem fel, tanultam, építettem karriert, és éltem. Milyen kár, hogy a kísérlet végül tragédiába torkollott.
Az ellenségeim szerint munkamániás vagyok • Ez különösen igaz mostanság. Eddig is fontos volt számomra a munkám, minden erőmmel és kifogyhatatlan kitartásommal küzdöttem magam idáig, a legjobbak közé, de akkoriban ez még csak az életem fontos és szerves részét képezte. Most pedig ebbe menekülök, miközben folyamatosan meg kell küzdenem a megszokás intézményével is. A határozottságom és a hajthatatlan természetem nem mindenki kedvence, de nekem most épp kapóra jön, hogy meg tudjak küzdeni ezzel az új helyzettel. Az új énemmel és a ténnyel, hogy nem csak én változtam meg gyökeresen, de az eddig ismert életem is darabokra hullt.
Szerintem időzített bomba vagyok • Egy orvos, aki ráadásul a sürgősségin dolgozik, ezért gyakran találkozik vérző sebekkel, miközben még maga is küzd az új létformája velejáróival? Ez mehetne is a fogalom mellé definíciónak az értelmező szótárba. Persze, egyelőre nem dolgozhatok élesben, a terapeutának, akihez járok, még alá kell írnia a papírt, amivel alkalmasnak nyilvánít a munkára, de ettől még szinte minden időmet a kórházban töltöm. Feszegetem a saját határaimat, küzdök, hogy erős legyek, ahogy az a fura nő mondta nekem abban a még furább látomásban. Az életem más részei valahogy nem vonzanak; a szüleim számára ugyanúgy kísérleti patkány voltam, mint ahogy az elmúlt négy évemet töltöttem - csak a családi körülmények egy kicsit emberségesebbek voltak -, a vőlegényem megházasodott - plot twist: nem engem vett feleségül -, rajtuk kívül pedig nagyjából csak a munkám létezett mindig is. Háromból egy legalább megmaradt... amíg fel nem fedezik, hogy a vérkészletek megcsappannak néha a kórházban, és ehhez nekem is közöm van.

play by
Parveen Kaur
életkor
32
foglalkozás
sürgősségi szakorvos
a karakter
saját
hirdető
-
fő karakterem
Aviva

Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd

Aftenposten, 2022. június 19.
ALACSONY PRIORITÁSÚ BEJELENTÉSBŐL VALÓSÁGOS CSODA
Megtalálták az OUS halottnak hitt orvosát

Minden bizonnyal sokan emlékeznek még arra a hosszas kutatásra, ami csaknem fél éven keresztül zajlott négy évvel ezelőtt. Dr. Jaya Singh eltűnése megrázta Oslo egyetemi kórházának munkatársait, nem is beszélve a nő közvetlen környezetéről, ám a rendőrség megfeszített munkája és a lakossági összefogás ellenére sem tudtak a nyomára bukkanni. A nyomozást 2018. augusztusában zárták le, körülbelül öt és fél hónappal azután, hogy az eltűnést hivatalosan bejelentették a rendőrségen. Dr. Jaya Singh sosem került elő.
A témában a nyomozás lezárását követően írt részletes cikkünkért kattintson!
Bár Dr. Singh hivatalosan eltűnt személyként volt bejegyezve, lapunk értesülései szerint családja egy üreskoporsós temetés keretein belül elbúcsúzott tőle eltűnése második évfordulóján.

Bátornak és erősnek kell lenned, Jaya. Mit gondolsz, menni fog?

Amikor Jordet városából lakossági bejelentés érkezett a segélyhívó központba 2022. június 2-án,  senki nem gondolta volna, micsoda lavina indul el egyetlen telefonhívással. A rendőrség csak később és egyetlen járőrautóval vonult ki a helyszínre, ugyanis a bejelentés egy zavartnak tűnő nőről szólt, aki - mire a járőrök a helyszínre értek - önszántából beszállt egy férfi autójába és el is tűnt a városból.

Meg fog ölni téged. Nagyon sok mindent kibírtál és túléltél már. Mit szólnál, ha azt mondanám, ezt is túlélheted? Másképpen, de visszatérhetsz. Először nehéz lesz, de aztán sokkal erősebbé válsz majd. Bosszút állhatsz rajta is.

"Talán ennyiben is hagytuk volna a dolgot, ha a szemtanú nem jegyzi meg, hogy ismerős volt neki a nő", árulta el lapunknak L. Kristiansen, a bejelentés nyomán kiérkező járőr. Úgy tudjuk, a szemtanú - egy helyi lakos - nem tudta pontosan megmondani, honnan volt számára ismerős a nő, akit később szintén ő maga látott beszállni az autóba. Kizárólag a rendőrök alaposságának volt köszönhető az a valóságos csoda, ami ezután egyre gyorsabb ütemben bontakozott ki.

"Csak egy megérzés volt. Úgy gondoltuk, ha már éppen volt a közelben egy térfigyelő kamera, megnézzük a felvételt, hátha látszik rajta valami", tudtuk meg a folytatást N. Sandberg nyomozótól. "A szerencsén múlt, de a kamera tisztán mutatta a szóban forgó nő arcát, mielőtt beszállt volna az autóba. Azonnal beazonosítottunk Dr. Jaya Singhet", folytatta Sandberg nyomozó.

Mit mondasz, Jaya? Készen állsz egy új kezdetre, ahol végre a magad ura lehetsz és a saját kezedben tarthatod az életed?

A rendőrség - bár alig akarták elhinni, hogy egy majdnem négy éve lezárt nyomozás tekintetében találtak valamit - azonnal munkához látott, és felvették a kapcsolatot az eltűnési ügyet jegyző oslói kapitánysággal is. A kamera felvételei alapján nem tudták beazonosítani a sofőrt, azonban az autó rendszáma segített megtalálni annak tulajdonosát, T. Berget (40 †). A szálak egészen egy blæstadi tanyáig vezettek, ahová a rendőrség sokkal nagyobb erőkkel vonult ki, mint a korábbi bejelentéshez. Ekkor már az oslói rendőrkapitányság munkatársai is bekapcsolódtak az ügybe, így végül ők is szemtanúi lehettek a csodának: Dr. Jaya Singh (32) megtalálásának.

"Nem akartunk hinni a szemünknek. Dr. Singh életben volt. Négy év telt el, de végre hazavihettük a családjához", nyilatkozta az oslói rendőrkapitányság nyomozója, aki annak idején kénytelen volt lezárni az eltűnési aktát. "Bár lett volna akkor valamilyen használható nyomunk. Borzalmas érzés a tudat, hogy négy évig ilyen körülmények között kellett túlélnie, mert mi tehetetlenek voltunk", tette hozzá.

Bízom benned Jaya. Amikor már elég erős leszel, meg foglak keresni.

Szerettünk volna többet is megtudni azokról a bizonyos körülményekről, illetve arról is, hogy T. Berg hogyan lelte halálát - valószínűsíthetően a rendőrségi akció áldozata lett, de ezt az illétekesek nem erősítették meg -, azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyelőre türelmünket kérte. Kerestük kérdéseinkkel Dr. Singhet és családját is, azonban egyikük sem akart nyilatkozni az ügyben.

Vissza az elejére Go down

dona nobis pacem
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: