|
|
| | Gratulálunk, elfogadva! fáradj beljebb, lépj be közénk Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit! Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát. A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez. Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye. Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk! |
| | |
| | Isabel Hildebrand ;; — Merve Bolugur — szállodaigazgató — tűzóriás — Keresett Sinmara VAGYOK 1000+
Tüzes ; a családom szerint
Nemtörődöm ; az ellenségeim szerint
Behódoló Céltudatos;
szerintem
|
| |
A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól Mikor férjuram egy rövid időre száműzött engem Muspellheimből a halandók világába, találkoztam egy ottanival. Elborult egy asszony volt, valami tanítóféle. Elvont, számomra érthetetlen, óriás ésszel fel nem fogható dolgokról beszélt, de a földiek minden egyes szavát áhítattal itták. Azt gondoltam, ennek a nőnek egészen biztosan nincs ki mind a négy kereke és azok fejében is nagy káosz lehet, akik őt hallgatják. Mégis maradtam és figyeltem, hogyan alakul kis utcai műsora. Maga elé vett egy mély tálat és hozzá egy másfél liter kancsónyi tiszta csapvizet, majd azt mondta, " Isten amikor engem teremtett..." és, jó és rossz tulajdonságai mértékének megfelelően töltötte fel a tálat vízzel, így írta körül, milyen ember is ő valójában. Az előadás elgondolkodtatott, ha az ő Istene teremtett volna engem, azt hiszem nálam valahogy ekképp alakultak volna az arányok: 2 dl szépség 2 dl rafináltság 1,5 dl kreativitás 1,5 dl szenvedélyesség 1,5 dl határozottság 1 dl makacsság 1 dl pimaszság 2 dl nemtörődömség 0,6 dl kegyetlenség 0,8 dl vakmerőség 0,6 dl kedvesség 0,5 dl alázat vagy megalkuvás 5 csepp anyai ösztön 3 csepp hűség Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd Sinmara, a tüzes Nem különbözök sokban más tűzóriás nőtől azt leszámítva, hogy Muspellheim uralkodójának hitvese voltam. Ellenségeim, riválisaim nemtörődömnek tartanak, de a családom jól tudja több is rejlik bennem a puszta közönynél. Szenvedélyes és vad vagyok, hajthatatlan és megállíthatatlan minden dolog iránt, ami igazán érdekel és amit kizárólag magaménak akarok. Sinmara, a nemtörődöm Ha a közönyösségről emlékművet állítanának, egészen biztosan rólam mintáznák. Kevés dolog érdekel, és vannak dolgok, amiket már csak a megszokás miatt teszek. Így volt ez házasságunkkal is, a hosszú évek alatt megfáradt kettőnk kapcsolata, menthetetlennek tűnt. Férjemmel mégis helyre akartuk hozni azzal, hogy gyermeket vállalunk, de kísérletünk eleve kudarcra volt ítélve. A teremtőnk nem számolt azzal, hogy egyszer akár szülők is lehetünk, így elmulasztott a szülői léthez hasznos képességekkel megajándékozni bennünket, mint apai vagy anyai ösztönök vagy a szeretet és a féltő gondoskodás érzése. Az érzésekkel mindig is hadilábon álltam. Leányom születése után fáradtan, kiüresedve ültem az ágyon, kezemben tartottam őt, figyeltem apró lélegzetvételét órákon át, de nem mozdult meg bennem semmi. Nem tudtam, mit kéne tennem? Vagy mit kellene éreznem eme tünemény láttán? Nem éreztem iránta nagyobb kötődést, mint egy kölyökmacska iránt, amit a kerítésaljból szedtem össze, pedig Malin gyönyörű gyermek volt. Sosem láttam tőle szebbet. Szerettem volna őt szeretni, úgy ahogy megérdemli, ahogy egy szerető édesanyától illő, de nem voltam rá képes, viszont megtettem minden tőlem telhetőt: életben tartottam őt. Sinmara, a behódoló A sors úgy rendelte, hogy hosszú időn át egy erős akaratú, irányításmániás társam legyen, ki nem tűri az ellenvetést, de annál jobban szereti a rövid pórázt és azt, ha akarata maradéktalanul teljesül. Nem értették, miért tűröm ily belenyugvással, hogy ágyról ágyra járjon és számtalan szeretőt tartson mellettem. Nem tudták, de én sem voltam épp a hűség mintaképe. A maradásom oka egyszerű, Surtr megadta azt, amire szükségem volt: a biztonságot. Erre vágytam leginkább. Mellette nem kellett tartanom attól, hogy baj ér, ezért elfogadtam hatalmaskodását, uralkodói hóbortjait, önzőségét, ahogy ő is elfogadta nehéz természetemet. Egyikük sem akarta igazán megváltoztatni a másikat és ez éppen így volt jó. Na és persze az sem volt elhanyagolható tényező, hogy Muspellheim ura rendkívül megnyerő külsejű férfi. Egy alkalommal kivívtam uram legendás haragját, melynek következtében Surtr száműzött birodalmából egy rövidebb időre. Eleget tettem akaratának és zokszó nélkül léptem át a büntetésem helyének szánt világba. Bár csak ideiglenes volt távol maradásom, az emberek között tengetett napok alatt megváltozott bennem valami. Mikor hazatértem már nem ugyanaz a nő voltam, mint aki elment. Behódoltam akkor is, mikor Surtr eldöntötte, hogy Malinnak nincs maradása az óriások földjén. Nem tettem semmit, csak álltam és néztem lányunk távolodó alakját. Bár a szándék bennem volt, hogy ellenszegüljek, a szívem mélyén tudtam jobb sora lesz odaát. Sinmara, a céltudatos Saját utamat kezdtem járni, és közben megpróbáltam megteremteni azt a gondtalan kényelmet és biztonságot, amit férjem oldalán megszoktam. Szabályosan arcon csapott a felismerés, mennyire nehéz és időigényes becsületes munkával, egyedül elérni mindazt, amit akarok. Azonban volt egy könnyebb és gyorsabb módja is vágyaim elérésének, mégpedig ha kölcsönösen jövedelmező ismeretségeket kötök a földi világ árnyaival. Felkerestem egy régi kőóriás barátot, Lev Petrjakot, aki hosszú ideje élt már a halandók között és igen járatos volt a helyi ügyekben. Mesélt egy luxus szállodáról Oslo sentrumában, ahol egy sajnálatos baleset...egy bizonyos Matild Rosenthal tragikus halála miatt megüresedett egy vezetői pozíció. Mondanom sem kell, gondolkodás nélkül rábólintottam a kecsegtető ajánlatra. Csak hetekkel később, munkába állásom harmadik estéjén vált világossá, milyen hely is ez a Comfort Hotel. A hírhedt Smolensky család ügyleteinek kedvelt helyszíne. A pénz és a csillogás álcája mögött a szálloda észrevétlenül adott otthont a fekete üzelmek széles palettájának. Megtudtam, hogy a Hotel előző tulajdonosa, Miss Rosenthal a Smolenksy család ellen fordult. Ki akart szállni és fel akarta őket adni, ám erre már nem volt lehetősége. Gyorsan megismerkedtem a helyi szokásokkal és, hála nemtörődöm természetemnek a legkisebb mértékben sem zavart mindaz, ami a szálloda falai között zajlott. Jól jártam én is, és csak ez volt a fontos. Lev barátomat megtettem a szálloda biztonsági főnökének, mondván nem árt, ha van egy erős kéz, ami néha rendet tesz a portán. |
| | | | Isabel Hildebrand | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| A varázslat kezdetét veszi 2023. nyár; norvégia, oslo2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített. Tovább olvasom... Lépj be közénk világunk kapuja
|
Belépett tagok ki leskelödik? Belépett tagjaink Nincs View the whole list Jelenleg 49 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 49 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.
|
Új alkotások legfrissebb posztok
Csüt. Nov. 14, 2024 1:05 am Mavis Norgaard tollából Szomb. Szept. 14, 2024 12:23 pm Savannah Crawford tollából Szomb. Júl. 27, 2024 5:33 pm Daphne Cortez tollából Szer. Júl. 24, 2024 6:07 pm Aaron Bergström tollából Kedd Jún. 25, 2024 2:30 pm Daphne Cortez tollából Kedd Okt. 03, 2023 11:46 am Magnus Wiker tollából Vas. Okt. 01, 2023 10:32 pm Aina Morstad tollából Hétf. Szept. 25, 2023 10:30 pm Rune Akselsen tollából |
|