M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mathias Skagen
2 posters

Siri.Rasmussen
Kiskép :
Mathias Skagen MMv6kJp
Rendeltetésem :
Thrúd valkűr vagyok
play by :
Alicia Vikander
Posztok száma :
30
User neve :
Maze
Csoport :
Valkűr
Pontgyűjtő :
19
Lakhely :
Sentrum
Foglalkozás :
nyomozó
Előtörténet :
Look Me in the Eye,
Tell me, what you see.

Siri.Rasmussen
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 15, 2022 8:22 am
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Mathias Skagen
Kiskép :
Mathias Skagen 76ce578769b26d0efa0ec446a2fb22f8
Rendeltetésem :
surtr vagyok
play by :
joe manganiello
Posztok száma :
23
User neve :
dimitriy
Csoport :
fire giant
Pontgyűjtő :
20
Lakhely :
muspellheim
Foglalkozás :
ruler of muspellheim
Előtörténet :
coming
Keresem :
fire cannot quench fire;
water does
Mathias Skagen Tumblr_prciwtmWLP1qbbw9no9_r2_540

Mathias Skagen
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 24, 2022 10:59 am

Siri.Rasmussen felhasználónak tetszik ez a poszt.

mathias  skagen
(tűz)óriás
surtr
A családom szerint temperamentumos vagyok • A rólam elmondott történetekben ritkán említik egy mondatban a nevemet valamilyen pozitív jelzővel, de az igazság ennél egy fokkal összetettebb. Tudok kedves lenni a magam önző és számító módján, már ha érdekem fűződik hozzá, még ha ez a kedvesség nem is egy életre szóló barátsággal egyenlő. A magam távolságtartó módján alakítom a kapcsolataimat, és vitathatatlanul szeretek uralkodni másokon, ami alól még a családom sem jelentett soha kivételt. Talán a bennem dolgozó vér és a tűz tesz hirtelenharagúvá, ami képes szó szerint elvakítani, egy ilyen felfokozott állapotban pedig még könnyebben hozok ítéletet mások élete felett, még ha azzal meg is pecsételem a sorsukat. Azt egyenesen gyűlölöm, ha valami nem a terveim szerint alakul, éppen ezért akarok mindig mindent a saját irányításom alatt tudni. Akkor nem érhet túl nagy meglepetés, nem?
Az ellenségeim szerint bosszúálló vagyok • A manipulációt sem vetem meg, szinte isteni tehetséggel, hobbiként űzöm, az általam szőtt hálóból pedig kicsit sem egyszerű kikeveredni. Azt nehezen tűröm, ha valaki megpróbál túljárni az eszemen, bár mindig akad egy-egy lelkes vállalkozó, pedig a feleségem példájából is megtanulhatták volna, milyen kíméletlen következményei lehetnek annak, ha valaki megpróbál átverni és átvenni a játékmester szerepét.
Szerintem merész vagyok • Azt mondják, amit az élet elvesz valahol, azt máshol visszaadja, talán emiatt áldott meg a teremtő ilyen attraktív megjelenéssel, egyensúlyozva a belső romlottságot.

play by
joe manganiello
életkor
1000+
foglalkozás
muspellheim uralkodója
a karakter
keresett
hirdető
malin
fő karakterem
dimitriy

Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Minden alkalommal úgy tekintettem a Malin-nal való találkozásra, mint egy kötelezően letudandó körre, amit egyesek képesek voltak szülői kötelességnek nevezni. A valóság viszont ennél jóval árnyaltabb volt, már abból kiindulva, hogy amikor engem teremtettek, kispóroltak belőlem mindent, ami akár egy kicsit is életre hívta volna bennem azt a bizonyos apa figurát. Ezzel magában még nem is lett volna gond, ha legalább egy szerető anya párosul egy ilyen önző és számító apa mellé, így adva egy kevés, szinte elenyésző esélyt arra, hogy egy viszonylag normális közegben nőjön fel az anyja szárnyai alá bújva, aki gondját viseli és megtanítja bánni a képességeivel, de Malin szerencsétlenségére, az anyját is éppen olyan fából faragták, mint engem. Én minden porcikámban önző voltam, Sinmara pedig soha nem törődött igazán senkivel, a pillanatnyi örömöket is másoknál kerestünk, szeretők sorát kellett eltűrnie tőlem, míg ez fordítva már nem volt igaz, sértette a becsületemet a nevén nevezett szeretőivel, aminek egy döntő pillanatban az lett az eredménye, hogy rövid ideig őt is az emberek világába űztem. Ha leckéztetésre került sor, soha nem szenvedtem hiányt ötletek terén, és habár Sinmara száműzetése csak ideiglenes, józanító megoldásnak bizonyult, Malin esetében már másról volt szó. Valahol, egészen mélyen még emlékeztem a pillanatra, amikor gyermekáldással akartuk megmenteni és újrakezdeni a házasságunkat, de már az első percben tudnunk kellett volna, hogy nekünk nem ezt a sorsort írták. Bár velem ellentétben Sinmara legalább erőlködött, próbált kapcsolatot teremteni a lányával, még ha hadilábon is állt az érzelmekkel vagy magával a törődés nagyszerű intézményével. Elfogadta, mikor más megoldás hiányában, és nem büntetésből száműztem a lányt, de meglepődtem volna, ha Malin kicsit is bánná a sorsa alakulását. A vér még nem jelentett semmit, köteléke nem tett minket családdá, és míg mások legalább megpróbálták azt a látszatot kelteni, hogy fontos nekik a saját gyerekük, egyengették az útjukat, mintha tényleg érdekelte volna őket, megküzdve akár ezer tüzes pokollal értük, én az első adandó alkalommal száműztem a sajátomat ebbe a világba, mintha csak szabadulni akartam volna a nehezített pályától.
Tartottam magam a papírformához, öt perccel a megbeszélt időpont előtt már a veranda lépcsőit róttam, tekintetemmel magam mellé fordulva, mintha éppen azt összegezném, hogy a szokásokkal ellentétben ezúttal egyedül érkeztem. Nem volt mit szépíteni azon, hogy egyszerűen el kellett engednünk azt, ami már nem működött, én pedig könnyen léptem túl az akadályokon, annak ellenére, hogy hosszú évszázadokon éltem együtt az anyjával, de már nem tartoztunk egymásnak semmivel. Kitört abból a béklyóból, amit rá erőltettem, többé már nem akart behódolni, és készen állt arra, hogy a saját életét élje, megtagadva a mellettem vállalt szerepét a saját világunkban, amit évszázadokon át együtt építettünk, de talán soha nem egymásnak. És az is biztos, hogy nem a gyerekünknek.
Az ajtó mögül kiszűrődő gyerekzsivaj felbolygatta a gyomromat, pedig lett volna időm hozzászokni a tényhez, hogy már nemcsak az apja voltam valakinek, hanem a... még rágondolni sem akartam. Túl jól tartottam magam ahhoz, hogy nagypapa is legyek, bár Malin-nál jobban senki nem tudta, hogy ha apának pocsék voltam, miért lennék jobb nagyszülőnek? Főleg annak teljes tudatában, hogy mi történt a gyerek apjával, vagy tudva azt, hogy ki is a gyerek apja. Nem szívesen szóltam volna bele az élete alakulásába, mert egyszer még jól jöhet ez az ütőkártya valaki ellen, és éppen ez írta le a legjobban azt, hogy mennyire nem voltam apának való. Ezek a találkozások sem arról szóltak, hogy mennyire hiányoltuk egymást, inkább szolgáltak egyszerű helyzetjelentést, mint könnyes egymás nyakába borulást. Megkockáztattam, hogy még az anyjának is jobban örült volna, pont azért, mert tőle legalább szándékot látott egyszer, nagyon régen.
Zsebeimbe nyúltam, rámarkolva a kabát bélésére, miután megnyomtam a csengőt, közben végigpásztázva a nyugodt, csendes környéket. Nem ehhez a világhoz szoktam, minden annyira idegennek hatott az enyémhez képest.
Vissza az elejére Go down

Mathias Skagen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: