M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

γαελάν μαυροσ

Fredrik Dahl
Kiskép :
γαελάν μαυροσ Tumblr_o9njybnegq1qdrarlo5_250
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
kit harington
Posztok száma :
37
User neve :
benibigyó
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
19
Lakhely :
gamle oslo
Foglalkozás :
the right hand
Előtörténet :
knowledge will give you power
but character respect

Keresem :
It was terrifying to love someone who was forbidden to you. Terrifying to feel something you could never speak of, something that was horrible to almost everyone you knew, something that could destroy your life.
γαελάν μαυροσ 87c2edb68c747362469bcd87c2da99f8d92f6c41

Kor :
75

Fredrik Dahl
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 19, 2022 4:34 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
Gaelan  Mavros
Berzerker
útkereső
A családom szerint áruló vagyok • Egy igazi Mavros, "fekete" vagyok. Színtiszta görög vagyok, családunk az ismert előző generációkon keresztül szinte csak fekete szőrű tagokat tudott magának, és ez alól én se vagyok kivétel. A fekete haj mellé zöld szemek társulnak, karakteres, ovális arc, amelyen az alacsonyan ülő szemöldökeim miatt mindig morcosnak tűnök. Az évek alatt szép szál legénnyé nőttem, 183cm magasságommal könnyebben kapaszkodom a metrón, mint az átlag, de hátrány, hogy az ázsiai országokban gyakorlatilag guggolva kell bemennem a házakba. Az izmaim kidolgozottak, szükség is van rájuk, ha éppen a Farkas van felszínen, mert iszonyatosan szeret rohanni, de még sem tűnök ettől kétajtós szekrénynek. Hátamon a kelta "szeretet" szimbóluma van rám tetoválva, ami azért sokat elárul az értő szemnek rólam. Nem vagyok pacifista, de két világháború után nem érzem magamat úgy, mint aki olyan nagyon sok lelkesedést érez a harc irányába. Ettől függetlenül megvédem magamat, vagy a hozzám közelállókat, ha kell.
Nincs ugyan tudományosan bizonyítva, mert nincs szükségem rá, de valószínűleg eidetikus memóriám van. Pont emiatt megszállottja vagyok a tanulásnak és a fejlődésnek, és az életemet is ennek szentelem már vagy 100 éve.
Az ellenségeim szerint megtévesztő vagyok • Az elsődleges dolgok, amelyeket megtanultam, mind a túléléshez szükséges alapvető dolgok, a természetben és ismeretlen városokban is. Tudok sebet ellátni, rönkházat építeni, vizet keresni, áramot, gázt és vizet szerelni, autót, motort javítani, közel és távolsági fegyvereket használni, harcolni, csak hogy néhány dolgot említsek.
Rengeteg nyelvet beszélek, és rengeteg országban jártam. Gyakorlatilag már van egy berögzült szokásom, hogy elutazok egy országba, ott töltök pár évet, és ez alatt megtanulom a nyelvet, megismerem a kultúrát, művészetet, a helyi jellegzetességeket, miközben különböző módon keresek munkát. Elég sok dologhoz értek, de ha nincs szükség különösebb erőfeszítésre, nyelvet oktatok, mert arra általában szükség szokott lenni, és szeretem is csinálni. Pont a tanulásra való koncentrációm miatt azonban az emberi kapcsolatok nálam vékonyak és felületesek szoktak lenni, mivel tudom, hogy X év után úgy is tovább állok, nem alakítok ki mély túl mély kapcsolatokat, noha a barátságok nálam szinte mindig örök életre szólnak.
Szerintem felfedező vagyok • Segítőkész vagyok, de azt azért nem mondanám, hogy egy 30 éve látott ismerősért visszautaznék Vietnámba, hogy segítsek neki valamiben. Nem szeretem, ha megzavarnak oktatásban, tanulásban, de a fajtánkra jellemző lobbanékonyságot igyekszem az uralmam alá hajtani. Igyekszek kimért, nyugodt és talán egy kicsit távolságtartó is lenni, ami miatt nehezen tudom elnyerni a farkasok bizalmát, de eddig nem volt probléma az időszakos beépüléssel.
A Farkas már kicsit másabb. Élénk, és ahogy én, úgy ő is kíváncsi felfedező, csak a természetben. Keresi a sajátjait, igyekszik barátkozni, és habár masszív termete és szőrén lassan jelentkező ezüstös szálak miatt félelmetesnek tűnhet, a valóságban nem agresszív.

play by
Tyler Hoechlin
életkor
125
foglalkozás
Polihisztor
a karakter
Saját
hirdető
-
fő karakterem
Axel Bergström

Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
A nap már lemenőben volt, a lövedékek csak úgy süvítettek, a robbanásoktól már fájt a fülem. Az árokban fekve azon gondolkodtam, mikor lesz vége ennek az egésznek. Már három éve tart a háború, és mi, a görögök épp most gondoltuk úgy, hogy jó lesz belépni. Lett volna jobb dolgom is, például a bányákban dolgozni, ahogy generációnkon minden férfi a családunkban. Nehéz volt megállapítani, hogy a nevünket a szén és a mindig mocskos bőrünk miatt, vagy a sötét hajunk miatt kaptuk. Bárhogy is, inkább dolgoztam volna 14 órát a pokoli hőmérsékletű, omlás veszélyes bányában, mint harcoltam volna a fronton. Azonban választásom nem volt: fiatal, 20 éves harcképes férfiként besoroztak, ha akartam, ha nem.
Miután az első sokkon túl estem, és túl tettem magamat azon, hogy a fegyverek másik oldalán emberek halnak meg, könnyebb lett a dolog. Igyekeztem kitartani, bár a folyamatos ösztön a farkasomtól, hogy meneküljek nem sokat segített rajtam. A bajtársak és a falkaösztön tartott a helyemen, az, hogy nem hagyhatom hátra a csapatomat. Bátran harcoltunk, egymásnak vetett háttal. Voltak veszteségek, rengeteg, és én se úsztam meg sérülés nélkül, de egy év kitartó harc után véget ért a háború, és mindenki fellélegezhetett.

Talán ezekben az időkben jöttem rá, hogy mennyit ér az életem. Az 1900-as évek elején a szüleim már ki is választották nekem, hogy kit jegyezzek el, hogy a csodálatos vérvonalunk folytatódjon, de én rájöttem, hogy nem ilyen életet akarok élni. Elegem van a bányászatból, egyébként is túl okos vagyok ehhez. A legviccesebb ebben az, hogy erre pont a leendő jegyesem ébresztett rá. Sose voltam még ilyen hálás senkinek, és valószínűleg ő sem, hogy nem kell hozzám jönnie: ugyan is a családom szava ellenére elindultam világot látni. Persze, nem volt egyszerű, kétkezi munkával kerestem a kenyerem, míg utaztam, de rájöttem, hogy nyelvet eltanulni remekül tudok. Mindig az első pár hónap, egy év volt a nehéz, de amint sikerült elsajátítanom a helyi nyelvjárást és szokásokat, minden ajtó kinyílt számomra. Az alatt a harminc év alatt, amíg nyugalomban utazhattam és tanulhattam, olyan lexikális tudásra tettem szert, amelyet egy kisebb könyvtár is megirigyelhetne. Egyébként is ezeknek rajongói voltam, az első hely volt, ahová beültem, ha megérkeztem valahová. Persze Európát kezdtem elsőnek felfedezni, a Görögország melletti helyeket, azokat fedeztem fel először... aztán ismét beütött a krach 1939-ben.

Már amikor paprikásodott a helyzet, akkor tudtam, hogy tovább kéne állni. El is indultam, de a nem értem ki időben Lengyelországból. A második világháború kezdetén a lehető legrosszabb helyen voltam, és emlékezve az elsőre, nem igazán voltam hajlandó még egy fegyveres konfliktusban részt venni. Ezúttal hallgattam a Farkasra, és gyakorlatilag a természetbe költöztem, és hagytam, hogy a ő irányítson. A hat évig tartó világháború alatt apró falvakban emberi formában, és elhagyatott vidékeken bujkáltam farkasként. Oroszország felé tendáltam ez idő alatt, bár lehet csak a harcok tereltek arra. A határt négylábon léptem át, hogy kevésbé legyek feltűnő, és ekkor még csak félúton jártunk a háborúban.
Az ottani élet egyáltalán nem volt könnyű. A tanulás nehéz volt, az oroszok vagy zárkózottak, vagy részegek voltak, és ami a falkákat illeti... nagyon nem voltak barátságosak. Egy idő után már előlük is bujkálnom kellett, de ez se tartott vissza attól, hogy megtanuljam amit akartam. Végül a háború végetért, és habár az azt követő feszültség miatt még mindig gyanús pillantásokat kaptam, legalább megnyíltak a lehetőségek előttem.

Az ezt követő békeidők maga volt a paradicsom. Megindult a fejlődés sok téren, egyre jobban elterjedt az internet, modernebb lett a telefonhálózat, fejlődött a technika és én mind csodálója voltam ennek. Rajongója vagyok a world wide webnek, és a mai napig rengeteget használom ezt a csodát. A háború óta rengeteg országba sikerült eljutnom, és Közép-Európa után elindultam keletre. Bejártam Japánt, Kínát, Vietnámot, visszakacsintottam Oroszországba, átmentem Indiába, majd átutaztam a földet, hogy Amerikába menjek. Fel nem sorolnék azért mindent, mert az utóbbi 60 évet csak kutatással, olvasással és tanulással töltöttem. Hogy belefáradtam-e? Nem. Visszatudnék idézni bármit? Kis gondolkodással szinte akármit.Az egyetlen, amelyet nem sajátítottam el eddig, az a zene művészete. Hallgatom, ismerem a hangjegyeket, kulcsokat, de játszani semmin sem tudok.

A következő évek pedig északra vezettek. Ha már bejártam nyugatot, keletet, és Európa szívét, itt volt az ideje, hogy elinduljak északra is. Dánia után megjártam Svédországot, és most épp Norvégiában tengetem napjaim, olyan világba tenyerelve bele, amikről nem is tudom, hogy később mekkora veszélyt rejtenek magukban.
Vissza az elejére Go down

γαελάν μαυροσ
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: