Kiskép : Rendeltetésem : - play by : armie hammer Posztok száma : 56 User neve : benibigyó Csoport : álf Pontgyűjtő : 21 Lakhely : oslo sentrum Foglalkozás : deep-cover agent Előtörténet : asap Keresem : she should be kissed
by someone who knows how.
Kor : 42
Eirik Hagen —
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 05, 2022 11:43 am
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk
Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Vendég —
Joakim Holt ;;
— sebastian stan — kísérleti patkány — berserker — SAJÁT
Fogoly VAGYOK
66 év
Karizmatikus ;
a családom szerint
Határozott ;
az ellenségeim szerint
Szellemes ;
szerintem
A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
Furcsa volt két évtizedig a saját szabályaim szerint élni, majd hirtelen kőbe vésett törvényként követni valaki más utasításait. Elvégre ha valami biztosnak tűnt velem kapcsolatban, az az, hogy nem vagyok egy behódoló típus, saját elvekkel rendelkeztem világ életemben, és gyűlöltem mások törvényei szerint élni. Talán a maximalizmusom miatt kedvelt meg Fredrik is, elvégre amit ő nem tudott vagy akart elvégezni, azt kellő magabiztossággal tudta rám ruházni, tudván, hogy nem soha nem okoznék neki szánt szándékkal csalódást. Vagy így, vagy úgy, de teljesítem a rám bízottakat, ebben pedig kapóra jött az, hogy jó vagyok a spontán dolgokban. Szinte minden eshetőségre van egy megoldásom, egy olyan gondolatom, ami fordít az adott helyzeten. Az érzékeny felemet valamikor időközben végül magam mögött hagytam, már nem esik nehezemre megölni valakit azért, hogy életben maradhassak - vagy épp megóvjam azt, akinek viszont életben kell lennie. Már nem marcangol bűntudat azon agyalva, kinek okoztam szenvedést a tetteimmel, ahogyan a következmények és az utánam sorakozó káosz sem érdekel. Fredrik számtalanszor hozta a tudtomra: mindent elsikálunk. Míg nem én váltam az elsikálandó problémává.
Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd
Két hónappal ezelőtt:
Szinte rögtön ébredezni kezdtem, mikor éreztem, hogy az amúgy is pihekönnyű női test eltűnik mellőlem az ágyból. Nem számítottam ilyen korán a reggelre, de nem voltam kétségbe Meja bizonytalanságát, főleg abban a tudatban, hogy mindketten tilosban jártunk. Kihasználtunk minden olyan alkalmat, mikor Fredrik-et elszólította a kötelessége, és nem maradt körülöttünk olyan, aki fecseghetett volna rólunk. Még mindig furcsa volt egy egységként gondolni kettőnkre, a kis titkos szövetségünkre. Talán már az elején is hamvában holt volt az egész, mégsem tudtunk csak úgy elsétálni egymás mellett, még akkor sem, mikor Fredrik előtt is egyértelművé vált ez a furcsa vonzalom. Mindent tudott, ami körülötte zajlott, hogy is várhattuk, hogy majd pont ő nem veszi észre? Csakhogy már napok óta házon kívül tartózkodott, és valami furcsa oknál fogva engem nem hívott. Valószínűleg a múltkori fiaskóhoz lehetett köze. Elbasztam, tudta ő is, tudtam én is. Veszélybe sodortam magunkat, és csak valami csoda folytán nem lett súlyos következménye a baklövésemnek. Figyeltem a távolodó alakját, ahogy az ablak mellé lépett, majd mikor kinyitotta, egy nagyobb sóhaj kíséretében felültem. Furcsa fáradtság uralkodott rajtam, meg is dörzsöltem az arcomat, hogy az álom maradékát is száműzzem. - Mondtam már, milyen jól állnak neked a fehér ingeim? -kérdeztem a már jól megszokott, pimasz hanglejtésemmel, álmos vigyort küldve felé. Korán volt még ahhoz, hogy rögtön aggodalommal indítsuk a mai napot, bár kétlem, hogy félt volna Fredriktől. Talán még bátrabb is volt, mint a tulajdon bátyja, de annak kellett lennie. Ő volt a családjuk fekete báránya, a különc, aki soha nem akart igazán ide tartozni. És azt hiszem, már én sem. Hozzá akartam tartozni, és nem a családjához. Nem esett volna jól kikelni az ágyból, így megkönnyebbülten figyeltem, ahogy újra visszatalált az ágyhoz, majd leült a legszélére, én pedig lassan mögé kúsztam. - Nem akarok tovább titokban, rejtőzködve élni - szólalt meg halkan, kimondva azt, ami engem is bántott és nyomott hosszú hetek óta, de mégis mi lett volna a jó megoldás erre? Ő jobban ismerte Fredrik-et, mint én, talán azt is tudta, hogy milyen sorsot szánt nekem a bátyja a múltkori hibám után. Már napokkal ezelőtt is éreztem a változást, ami megmérgezte a kettőnk közötti könnyed, bensőséges viszonyt, ami feszélyezte őt, mikor magamhoz öleltem, én pedig azt akartam, hogy elmondja, Fredrik milyen büntetésre ítélt. Tudtam, hogy tudja, és az, hogy nem beszélt, arról árulkodott, hogy éppen gondolkodott valamin. Talán magán a megoldáson, amire nekem is lett volna ötletem, és ádáz ellenségként ott időzött az agyam egyik peremében, mint valami eldugott B terv. Rá kellett jönnöm azonban, hogy valójában már nincs más megoldás. Csak az az egy. Mögé kúsztam, félresimítottam a haját, hogy a füléhez hajolhassak, közben elengedve egy halk sóhajt. - Nem is kell - siklott szabad kezem a karjára, gyengéden végigzongorázva a fedetlen alsókarján. Csak mondania kellett, hogy készen áll eltűnni Oslo-ból, Norvégiából, a bátyja börtönéből. Bárhová követném, csak mondania kell, hogy készen áll továbblépni.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.