M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chantele

Faith Iversen
Kiskép :
Chantele  8e295af076a46ed60abc8a0557226172
Rendeltetésem :
Njörd leánya
play by :
Teresa Palmer
Posztok száma :
19
User neve :
Maze
Csoport :
félistenek
Pontgyűjtő :
12
Lakhely :
Gamle
Foglalkozás :
múzeumi kurátor
Előtörténet :
Have a little Faith
Keresem :
I can talk a hundreds of people In one day, but none of
them compare...

Chantele  Tumblr_miozshvVlK1r89ca9o4_250
to the smile you can give Me in one minute.

Kor :
34

Faith Iversen
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 26, 2021 6:24 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vendég —
Chantele Ava O'Shea ;;
lily james ex-ügynök álf kicsit saját, kicsit keresett

Láthatatlan VAGYOK
133 év

tehetséges ;
a családom szerint

az álcázás mestere ;
az ellenségeim szerint

meggondolatlan ;
szerintem

A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
Az emberek általában nem azt gondolják rólam, hogy milyen csendes, jól nevelt lány - akarom mondani, nő! - vagyok. A csendesség még egy könyvben sem szerepelhetne a nevemmel; igen, elég nagy bagólesővel áldott meg a teremtő, és levetkőzhetetlen modorommal egyszerre tudom elvarázsolni a boldogat és a boldogtalant is. A munkám során azonban ennek nem vettem túl nagy hasznát, elvégre láttál olyan titkos ügynököt, akinek be nem állt a szája, és alig várta, hogy elmesélhessen neked mindent? Na ugye. A hím-soviniszták szerettek lebecsülni, hisz csupán egy drága dísznek gondoltak a szervezetnél, aki tökéletesen bevethető olyan ügyeknél, ahol némi bájjal megoldható a rejtély. Elég gyorsan letörtem a szarvukat.
Persze nem voltam mindig ügynök, sokáig a kreativitásomból éltem, akkor sodródtam át Amerika vizein, majd telepedtem le Washingtonban. Még emlékszem azokra az időkre, mikor minden lépésemnél megkaptam másoktól, hogy egy újabb neveletlen amerikai vagyok, de hé! Nem is vagyok valódi amerikai; Franciaországban születtem, a véremben egy csepp amerikai vér nem csörgedezett. Tudom, ez nem mentség.
De minden változáshoz kell egy szikra, ami elkapja a gyújtózsinórt.

Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd

Move out of your comfort zone.
1904. New York

Hát ez lenne az: a nagy alma, az amerikai álom helyszíne. A lehetőségek hazája. Az ember lánya nem tizennégy évesen, nincstelenül, üres kézzel álmodozott erről. A gondolattól görcsbe rándult a gyomrom, főleg mikor eszembe jutott, hogy a szüleim nem tartottak - nem tarthattak - velem. Álmatlan éjszakák sora állt a hátam mögött, a végtelen óceán tengeri beteggé tett, és az, hogy beléphetek egy új világ küszöbén, még nem volt elég, hogy megnyugodjon a folyamatosan háborgó lelkem. Senki nem mondta, hogy könnyű lesz, a szemeim előtt őriztem anyám könnyektől áztatott szemeit, miközben azt suttogta, hogy nincs jövőm az országunkban. Az otthonomban.
Furcsa nyilalló érzést tapasztaltam a mellkasomban, miután leszálltam a hajóról, a szél szétnyitotta az amúgy vékony, más éghajlathoz szoktatott kabátomat, a hajam pedig csíntalan gyerekként szállt a levegőben. A kezemben pedig egyetlen megkopott bőröndöt szorongattam, miközben próbáltam eligazodni az utcák kavalkádjában, az emberek csődületében. Hát ez lenne az új otthonom? Nem ismertem itt senkit, még a nyelvüket sem beszéltem tökéletesen, és ezekkel az alapokkal kellett elindulnom életemben először az önállóság útján. Már régóta tudtam, hogy milyen képességek rejtőznek bennem, de mit értem el vele, ha kitagadottként kellett újrakezdenem?
Haza akarok menni.

We can only learn to love by loving.
1946. Berlin

Már hat éve annak, hogy ebben a városban köszöntött rám a napfelkelte, és ugyaninnen nézhettem azt is, ahogyan a sugarak lassan lenyugszanak egy hol könnyed, hol nehéz nap után. Bár már régen nem nyűgöztek le azok a csodálatos, mindig más színben tündöklő napsugarak. Nem törődtem a szállingózó hóval, amikor beköszöntött a tél, a szerelmesek tavasza sem volt elég erőteljes ahhoz, hogy a szívemig jusson. A nyíló virágokban már nem tudtam úgy gyönyörködni, mint régen. Márpedig ennek volt itt az ideje... a tavasznak. A nap már régen előbújt, a madarak csiripeléssel adták az itteniek tudtára, hogy készen állnak egy új évre, és ők is visszatértek. Mintha a megújulás időszaka lett volna, csak egy valami maradt a régiben. És az én voltam. Évről évre, napról napra... másodpercről másodpercre. Haladtam a korral, nekem volt a legnaprakészebb gardróbom, szerettem kísérletezni az új színekkel a ruhatáramban... kitalálni, mi áll jól hozzá.
Sokat láttam már, többet, mint ami egy egyszerű halandónak megadatik. Erőt. Háborút. Könnyeket. Pusztítást. Halottakat. Az ember sosem tanult a hibáiból, mindig újabb konfliktus forrást keresett. Pedig mindannyiunk megvívta már a maga háborúját élete során legalább egyszer, és még hadsereg sem kellett hozzá. Bennem már egy ideje teljes béke uralkodott, abból a szempontból, hogy nem foglalkoztam ezekkel. Nem voltak belső viszályaim.
Ritkán ugrottam ki napközben a városba, tekintve, hogy inkább a saját üzletemmel voltam elfoglalva. Szerettem a háttérből irányítani, de mégis mindenről tudni. És beletörődni abba, hogy nem sokáig maradhatok nyilvánosság előtt, tekintve, hogy az idő telik; én pedig egy napot sem öregedtem több, mint két évtizede. New York után éles váltás volt visszatérni Európába, és megízlelni a berlini életet. Pedig ebben találtam meg magam, hosszú ideig keresgéltem, hogy mi lenne a nekem való; ahol az lehetek, aminek az utóbbi évek edzettek.
De már nem voltam egyedül ebben az életben; lenéztem a kezemre, a napfény tökéletesen megcsillogtatta a karikagyűrűt, amit évekkel ezelőtt húztak az ujjamra. Ő tudta, hogy mi vagyok. Én is tudtam, hogy ő sem egyszerű halandó. Láss csodát, életemben először tényleg hittem a valódi szerelem mindent legyőző erejében.
Akkor még nem számítottam rá, hogy ez az érzés engem is leterít majd.

All great changes are preceded by chaos.
2015. Washington

Több, mint egy évszázad kellett ahhoz, hogy rájöjjek, mit is szeretnék csinálni. A kreatív énemet a huszonegyedik század elején magam mögött hagytam, helyette újra a tanulásnak szenteltem az életem, és úgy gondoltam, hogy meg fogom állni a helyemet az öltönyös férfiak világában, mikor 2010-ben beléptem a Pentagon épületébe, onnan pedig szinte egyenes út vezetett a Nemzetbiztonsági Ügynökséghez. A huszadik század derekán sokkal több atrocitást kellett túlélnünk nekünk, nőknek, de a fehér galléros seggnyalók kitettek magukért, lépten-nyomon éreztetve, hogy ilyen kislányoknak nem való ilyen felelősségű munka. Ha tudtad volna öregem, hogy idősebb vagyok a nagyanyádnál, nem kekeckedtél volna velem.
De nem erről szólt. A ranglétra olyan volt számomra, mint egy tényleges emelkedő; egytől egyig haladtam felfelé, mindenhol időzve egy kicsit, így ismerve meg a hierarchiát - minden pozitív és negatív oldalával együtt. Volt, amikor aktákat kellett tologatnom, majd elrendeznem az irattárban. Aztán egy ideig titkárnő voltam, így elég sok információt tudtam magamba szívni. Mikor megkaptam a saját jelvényemet, már terepre is mehettem.
A reggeli kávé mellett néha eszembe jutott egy-két már elfeledettnek hitt emlék, közben ujjaim akaratlanul is a karikagyűrűmre siklottak. Már közel harminc éve nem kellett volna hordanom; az utolsó szavak szinte bélyegként égtek belém, de az ilyesmit soha nem felejti el egy nő. Főleg ha a házassága végét nem egy belső viszályokból álló sorozat hozta el, hanem egy rajtunk túlmutató tényező. Soha nem könyörögtem neked, hogy maradj. Ismertelek, tudtam, hogy mit rejtegetsz, és tudtam, hogy számos ember vére tapad a kezedhez. De lebuktál. Menned kellett. És te feláldoztál mindent, hogy megóvd őket. Köztük engem is.

De amikor megláttalak az egyik fotón, a gyomrom görcsbe rándult. Egy napot sem öregedtél. Ismerlek már, David. Az emberek csupán annyit láthatnak belőled, amit te magad hagyod, hogy lássanak. És tudtad, hogy látni foglak. Akartad, hogy lássalak.
Vissza az elejére Go down

Chantele
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» chantele & malthe - it made us restless

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: