M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lara Forsberg
2 posters

Eirik Hagen
Kiskép :
Lara Forsberg Tumblr_inline_ok76xw4Lpd1udvpj7_500
Rendeltetésem :
-
play by :
armie hammer
Posztok száma :
56
User neve :
benibigyó
Csoport :
álf
Pontgyűjtő :
21
Lakhely :
oslo sentrum
Foglalkozás :
deep-cover agent
Előtörténet :
asap
Keresem :
she should be kissed
by someone who knows how.

Lara Forsberg 310f107ea38e70b5ed4845aabe0450b9df9d4ffb
Kor :
42

Eirik Hagen
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 19, 2022 7:59 am
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Lara Forsberg
Kiskép :
Lara Forsberg ZK1N7wM
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
Melissa Benoist
Posztok száma :
4
User neve :
Bubu
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
3
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
Rendőr
Keresem :
-
Kor :
33

Lara Forsberg
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 13, 2021 3:52 pm
Lara Forsberg ;;
Melissa Benoist rendőr halandó  KERESETT

a vadász VAGYOK
30

meggondolatlan;
a családom szerint

haragtartó;
az ellenségeim szerint

elszánt;
szerintem

A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól

A szüleim szerint nem vagyok normális. A kollégáim szerint munkamániás vagyok. A barátaim szerint -az a pár, aki van- nincs életem. A pszichológus szerint forrofejű és meggondolatlan vagyok. A szomszéd szerint trehány vagyok - nem szedem ki a leveleimet rögtön a postaládámból-, a másik meg meg sem ismer, mert alig lát. Legutóbb azt hitte, hogy az új lakó vagyok. Az exem szerint rögeszméim vannak a főnököm szerint pedig ígéretes tehetség vagyok.
A bűnözők, akiket már elkaptam és lecsukattam, ennél jóval cifrább jelzőket is szoktak használni, de azokat inkább meg sem jegyzem, mert tudom, hogy a düh és a nyakuk köré szorult hurok szüli.
Más más vélemények, más más emberektől attól függően, hogy mit látnak belőlem. Az igazság mégis az, hogy ez mind én vagyok. A rendőr, aki már volt, hogy az irodában aludt a széken vagy épp a kocsiban, ha megfigyelésen volt vagy épp az, aki csak úgy tud elaludni, ha a stukkert maga mellett tartja az éjjeliszekrényen. Aki utál kudarcot vallani vagy hibázni, mert nem akar támadási felülettel szolgálni másoknak. Akinek tényleg az az élete, hogy mindenkit rács mögé dugjon, aki rászolgált, mert abban bízik, hogy az majd enyhíti a fájdalmát és megment másokat tőle.

Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd
Nem emlékszem pontosan, hogy akkor döntöttem-e el, hogy rendőr leszek vagy ez már korábban is érett bennem, de az a nap olyan elevenen él bennem, mintha most történt volna. A félelemre, ami a lövések hallatán visszhangként suhant végig az osztálytársaimon -meg rajtam is-, és a riadtságra a tanárnő arcán, amikor rádöbbent, hogy most valami nagyon okosat kell tennie ahhoz, hogy mindenki épségben megússza.
A kis családi pizzázóban ültünk mind a huszonnyolcan és elégedetten majszoltuk a jól megérdemelt finomságot, ugyanis a tanárnővel fogadtunk. Ha a matek dolgozatok átlaga eléri az osztályban a négyest, akkor az azt követő órán elmegyünk órán a közeli pizzázóba. Így utólag azt kívánom, bár ne lettek volna olyan jók azok az eredmények.
A hátsó rész felől lövések hallatszottak, majd a bejárat előtt csikorgó kerekekkel megállt két furgon. Aztán kitört a káosz. Az asztal alá vágódtunk, sikoltozás, zokogás, edények csörömpölése és jajveszékelés töltötte be a percekkel korábban még barátságos hangulatú helyet. Ami ezek után történt, már meglehetősen zavaros. Valakit eltaláltak, én segíteni próbáltam azzal a kevés elsősegély ismerettel, amivel rendelkeztem és volt, akinek már hiába kerestem tekintetében az élet nyomait, nem találtam. Aztán engem is eltaláltak, bár erre már végképp nem emlékszem. Csak onnan tudom, hogy végül a kórházban ébredtem egy műtét után, ahol az anyám ott zokogott meg össze-vissza csókolgatott, majd elmondták, hogy három osztálytársam az intenzíven van, a tanárnőnk meg egy másik osztálytársunk meg pár szinttel lejjebb.

Nem tudom, hogy végül tényleg emiatt döntöttem-e úgy, hogy a rendőri pályát választom, de az biztos, hogy meghatározó volt az életem további részében. A szüleimnek persze nem tetszett, nehezen fogadták el a döntésemet, de végül beletörődtek, hogy ez az, amit akarok. Az olyan szemét alakokat rács mögé juttatni, akik miatt ártatlanok halnak meg nap, mint nap.

Évekig keményen dolgoztam azért, hogy elérjem a célom. Hosszú, fárasztó napokat hagytam a hátam mögött és élek meg azóta is, de a lelkesedésem nem halványult, mert az a nap azóta is kísért. Az élet azonban idővel megtanítja mindenkinek, hogy semmi sem csak fekete vagy csak fehér és erre akkor kellett rádöbbennem, amikor egy akció során épp egy olyan rosszfiú taszított el a golyózápor elől, mint amilyeneket rács mögé szoktam dugni. Pedig, hagyhatta volna, hogy meghaljak -mert egyértelmű, hogy az várt volna rám -, szimplán csak mozdulatlanul kellett volna maradnia, de nem így tett, én pedig azóta sem értem, hogy miért. És azóta is a nyomában vagyok, hogy végre oda juttassam, ahova való és azt kapja, amit megérdemel.
Vissza az elejére Go down

Lara Forsberg
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» lara & kirill | catch me if you can

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: