M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hans Solheim

Eirik Hagen
Kiskép :
Hans Solheim Tumblr_inline_ok76xw4Lpd1udvpj7_500
Rendeltetésem :
-
play by :
armie hammer
Posztok száma :
56
User neve :
benibigyó
Csoport :
álf
Pontgyűjtő :
21
Lakhely :
oslo sentrum
Foglalkozás :
deep-cover agent
Előtörténet :
asap
Keresem :
she should be kissed
by someone who knows how.

Hans Solheim 310f107ea38e70b5ed4845aabe0450b9df9d4ffb
Kor :
42

Eirik Hagen
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 21, 2021 6:00 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
Hans Solheim ;;
Jensen Ackles biztonságtechnikai CEO elátkozott canon

Heimdall VAGYOK
kortalan

megbízható ;
a családom szerint

kifûrkészhetetlen ;
az ellenségeim szerint

elszánt ;
szerintem

A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
Heimdall emberi alakja egész egyszerűnek mondható. Legalábbis ahhoz képest, hogy Asgardban mindig is ő volt a legragyogóbb, legfényesebb alak arany külsejével. Sötétszőke haja praktikus rövid stílusban nyírt, mellé kisebb borosta párosul. Zöldes barna szemei arcának legvonzóbb része, magnetikus pillantása bárkiben azt az érzést keltheti, hogy egészen lelkének legsötétebb bugyráig ellát. Vonásai lágyak, de karizmatikusak. Ajkai szinte már nőiesen teltek, amiket szívesen használna egy bizonyos szőkeségen, de a sűrű mosolygást sem veti meg. Magassága átlagos a férfiak között, alakja pedig tömör, izmos. Öltözködésben nem válogatós, szívesen felvesz bármit, ami megtetszik neki. Szeret kisérletezni, bár inkább a neutrálisabb színek felé hajlik.

Heimdall a megbízhatóság mintaszobra. Ő az a személy, aki egyben tartja Asgardot és szemmel tartja lakóit, vagy az esetleges ellenségeit. Mindenki biztos lehet abban, hogy ha segítségért fordul hozzá ő véghez viszi azt a kívánságnak megfelelően. Gondoskodó jelleme nem engedi, hogy bárkit is cserben hagyjon, akinek szüksége lehet rá. Szeret törődni másokérr és bizony jól esik neki, ha emberek tudják és megdicsérik, hogy számíthatnak rá. Alapjáraton egy csendes személyiség, de nem fogja vissza a véleményét, ha arról kérdezik vagy úgy érzi szükséges közbelépnie. Mindent látó szeme miatt, sok tudás atyja, amit részben tovább is adott a midgardiaknak, amikor az istenek leküldték őt oda. Emiatt talán magára szedett egy kevés arroganciát az évek alatt, ami csak emelkedett szerepének fontossága alatt. Azonban soha nem kérkedne ezzel, vagy lógatja ezt mások fölé. Modora tökéletes és igen tiszteletteljes, soha nem akar megbántani senkit szavaival. Kötelességtudata erős, erkölcsi kérdésekben mindig igyekszik a jót cselekedni. Éppen ezért az idők kezdete óta nem hagyta el pozícióját, hacsak nem volt rá egy jó indoka és mindig rendet tartott a Kilenc Világ lakói között.
Most azonban ez megtörni látszik...

Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd
- Sol vagyok, de ezt már biztosan tudod... Sokat hallottam rólad, Heimdall, istenek őrzője!
Hangja dallamossága, amikor először hallottam életemben még mindig ott cseng fülemben. Ragyogó mosolya, és sudár csodaszép alakja, mint egy álomkép jelenik meg előttem. Olyan tiszta, mintha csak most történne.
Aznap ismerkedtünk meg és beszéltünk először. Még mindketten szokatlanok voltunk új szerepeinkben. Azonban hamarosan ráéreztünk egymás ritmusára. Minél több idő telt el, és én minél többször látogattam meg őt, annál tovább mélyült kapcsolatunk. Puszta barátságból, beszélgetőtársakból, valami sokkal komolyabbá váltunk, amit mindketten éreztünk. Azonban az én érzéseim még ennél is tovább mentek. Azon kaptam magam, hogy amikor feladatomat teljesítve a világlényein kéne tartanom a szememet, inkább őfelé fordítottam azt. Őt akartam látni, hallani, a közelemben tudni. Olyan volt a jelenléte számomra, mintha a részemmé vált volna. Szükséges. Azonban túlságosan aggódtam mit tenne velünk, ha esetlegesen megosztanám az érzéseimet feléje. Mi van, ha ő szimplán csak egy barátot látna bennem? Senki más nem merészkedett hosszútávon a közelébe - a testvérén kívül. Én voltam az egyetlen, akire igazán számíthatott, ha ki akarta önteni a lelkét. Szerettem ezt a szerepet túlságosan is, hogy megrondítsam önző vágyaimmal... Most már tudom, hogy egyszerűen csak gyáva voltam.

- Igen, le akarok menni én is Midgardba. Tán oly nagy kívánság lenne ez részemről, Heimdall? A többi isten mind megteheti, hogy lelátogat, amikor kedve tartja! Akkor én miért nem?
Tudod, hogy miért nem, felelem, de erre csak lekonyulnak szépen ívelt ajkai. Ez pedig feszes sajgást idéz elő mellkasomban. Természetesen, én voltam az első, akivel megosztotta gondolatát, mi szerint ő is többet szeretne látni a Világunkból. Felajánlottam neki, hogy lovamon elviszem bárhova, ahová kívánja, csak egy szavába kerül. Azonban ő csak megrázta fejét erre, mi sértettséget keltett saját szívemben. Így hát megpróbáltam meggyőzni arról, hogy ötlete miszerint megnézné magának Midgardot, hogy az emberek között sétáljon, nem helyes. Veszekedtünk. Az első volt ismeretségünk óta. Hangunk megemelkedett, gesztikulációink egyre hevesebbé váltak. Bennem pedig egyre inkább keletkezett valamiféle rossz érzés, a frusztrációmmal együtt. Azonban túlságosan feldúlt, túlságosan elvakult voltam, hogy rájöjjek mi lesz ebből. Csak rendet akartam. Azt akartam, hogy mindenki a helyén maradjon, hogy mindenki végezze az elrendeltetését úgy, ahogyan azt kell.
Solnak pedig itt volt a helye. Mellettem.

- Értem jöttél, igaz? Vissza akarsz vinni.
Hangja szinte üres és lemondó... Már nem kérdez, hanem kijelent. Engem pedig végtelenül emészt a bűntudat. Amióta elváltunk szócsatánk óta volt rengeteg időm átgondolni az egészet. Szétszedtem az ő és az én érzéseimet is. Közben figyeltem őt odalent, egy pillanatra sem vesztettem szem elől. Így beláttam hibámat, és már nem gondoltam úgy, hogy olyan hatalmas baklövés, hogy rendbontás lenne az, hogy ő maga is megismerjen a megszokottól valami mást. Azonban azóta a kapcsolat megsavanyodott a szánkban és már nem tudom elmondani neki, hogy pontosan hogyan is érzek. A megfelelő szavak nem találják útjukat torkomon keresztül. Így inkább csak csendesen bólintva adok igenlő választ szavainak. Alig tudom rajta tartani a szemeimet… alakja olyan fakó, és hihetetlenül keserű, hogy széttépi a szívemet.
Mégis nagyot dobban, amikor kezét az enyémbe helyezi, mit kinyújtottam felé korábban. Ujjaim melegen fogják közre az ő kecsesebb ujjperceit. Bár ez a pillanat világrengetően szomorú, főleg, amikor még vet egy utolsó pillantást hátrahagyott életének darabjaira, én mégis szárnyalok. Egyszerű beleegyezése, hogy velem jöjjön azt engedi következtetni, hogy még bízik bennem valamilyen mértékben. Még nem teljesen veszett ki a remény, ami kettőnket illeti. Így nem teszek megjegyzést a múltra, mikor végül felül mellém a lóra, csak elindulok vissza az Égbe, hogy minden a helyére kerüljön.

- Szép napot neked is, Hans! Gulltophoz jöttél?
Hangja édesen cseng, és megszólítása kedves. Halandó nevemet használja, mert soha nem lehet tudni igazán, hogy mikor ki van a közelünkben. Az emberek között résen kell lennie az isteneknek. Ez azonban még egy pillanatra sem jut eszembe, csakis ő rá figyelek.
Kapcsolatunk annyi időn át megannyiszor formálódott, de még mindig nem járunk ott, ahol szeretném, hogy legyünk. Az idő pedig sajnos egyre jobban kezd kicsúszni a kezeim közül. Amióta megátkozódtam egyre inkább érzem bensőmben ezt a sürgetést, hogy cselekednem kell. Minden nap úgy kelek fel, hogy mindig egy kicsivel kevesebbre emlékszem. Egy biztos pont viszont van az életemben. Egyetlen dolog, amivel kapcsolatban határozott terveim vannak. Most már semmi sem tántoríthat el tőle. Nem kapcsolatunk gubancos mivolta, se nem gyávaságom, se nem elköteleződésem.
Ez pedig nem más, mint Sol.
Ha egyetlen dolog van még, amit elvégzek Kilenc Világunk egyikében az az lesz, hogy elnyerem végre szerelmét.
Vissza az elejére Go down

Hans Solheim
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hans Solheim
» Hans Solheim | Heimdallr
» Alton Solheim
» questions - Hans & Frida
» Shining gold - Hans & Frida

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: