Kiskép : Rendeltetésem : Thor lánya vagyok play by : Abigail Cowen Posztok száma : 39 User neve : Nüx Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 28 Lakhely : upside down Foglalkozás : artista della vita Előtörténet : there can be no peace for us,
only misery Keresem :
Every heart has its own skeletons
Catriona S. Jarlsberg —
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 06, 2022 11:30 am
Fenrir & Hakon & Riri
And I know I'll lose control of the things that I say
Oké, talán nem volt jó ötlet bedrogozva és a teljes kiütés szélén állva úgy dönteni, hogy lefoglalok egy utat New Yorkba, de ha már így történt, akkor nincs mit tenni... A család megölne - persze, ha rám találnak - ha csak úgy szórnám a pénzt ok nélkül, így fel kell ülnöm arra a tetves gépre. Persze egy kiruccanás biztos jót fog tenni, majd meglátogatom a "barátaimat", akik ellátnak némi jóval - reményeim szerint - és bulizunk egy oltári nagyot, mielőtt felszállok a másnapi gépre. Lehet, de csak LEHET, hogy egy hétig fog tartani az egész vagy egy hónapig. Nálam sosem lehet tudni és amúgy is, Annar nem mondta, hogy meddig lesz távol, Leaf pedig... nem tudom még nem állok készen, hogy a szemére vessem mennyire szar barát. Így egyedül kell szórakozás után néznem. Ahogy külön soron - még jó, hogy becuccozva is grófnő vagyok - becsekkoltam magam elindultam a váróba. Túlságosan hamar eluntam magam a semmittevésben, így elkezdtem nézegetni a környezetem, amikor kiszúrtam egy ismerős idegent. - Hakon? - a kérdés csak úgy kibukott belőlem, de nem léptem, hogy köszönjek neki. TUdni akarom, hogy mit keres itt, de ha tippelnem kell épp a beszállítójával találkozik. Ő is szokott árulni ezt az, rúnákat és volt egy olyan buli, amin együtt cuccoztunk. Vajon az övé jobb mint, amivel Levi szokott kínálni? A tekintetemmel követem a fiú, hogy végül megállapodjon egy morcos, zilált külsejű fazonon, aki épp sörözött. Ez lenne az alibije? Ha engem kérdeztek elég szar... Mindegy, felugrottam a helyemről és a bár felé indultam, hogy kikérjek egy kis töményet, majd elindultam a két jómadár felé. - A kétszeresét fizetem annak, amit ő ad, ha tényleg jó az anyag - szólok közbe határozottan, miközben elejtek egy angyali mosolyt. Előbb hallgatózni kellett volna? Minden bizonnyal, de az olyan unalmas lett volna, könnyebb egyből a lényegre térni.
and in their triumph die, like fire and powder • • •
Kiskép : Rendeltetésem : Fenrir vagyok play by : Jason Momoa Posztok száma : 112 User neve : Rea Csoport : Isteni lény Pontgyűjtő : 95 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Biztonsági főnök Előtörténet : I am Fenrir
Keresem : A testvérem
Bjørn Kristiansen —
Elküldésének ideje — Kedd Május 24, 2022 12:05 pm
Asa Landsverk felhasználónak tetszik ez a poszt.
Meteor hunts up!
Végigböngésztem a létező összes weboldalt, az összes fórumon utána néztem, hátha utazás nélkül is megoldható ez az egész hóciő, de semmi esélyt nem láttam rá, szóval maradt az utazás. Úgy is rég ruccantam ki valamerre is, szóval ideje volt ezt is megtennem. Amerika… a lehetőségek hazája. Az a hely, ahol eladhatod a szomszédod veséjét, és közben még csak le sem buksz miatta vagy eltemetnek egy mocsárban, és darabokra szaggatnak az aligátorok. Egy pillanatra megálltam a tükör előtt, megdörgöltem arcomat, majd a hátizsákomat visszavettem vállamra. Egy bőröndöt már leadtam, benne pusztán pár holmi pihent. Váltásruha, némi pénz… Még egyszer ellenőriztem, valóban visszakaptam e a beutazási engedélyem, majd olyan helyre tettem, ahol rendesen elérhetem majd. Indulás... Vettem egy nagyobb levegőt, majd menet közben felhívtam Helt, és tájékoztattam a kis utazásomról, és hogy egy kis ideig nem leszek a közelben, de cserébe, hozok neki valami szépet. - Megszerzem a meteort, és jövök… úgy saccolom egy hét elég lesz…. Jah… mínusz pár nap! ...Ha akadékoskodnak, akkor számolj rá pár napot…. Tuti megéri… Megszerzem, áthozom, átadom. - beálltam a sorba. - Aha… én is! -azzal bontottam a vonalat, kikapcsoltam a telefont, majd igyekeztem úgy helyezkedni, hogy az emberek minél kevésbé érjenek hozzám. Természetesen amilyen nagydarab vagyok, és persze szakállas, ki is kaptak a sorból, és külön is megnéztek a detektorokkal, ám nagy szomorúságukra, csak a kulcsom csipogott a zsebemben, amiről teljesen megfeledkeztem. Megengedtem magamnak egy halvány lesajnáló mosolyt, majd végre szabad volt az út. Még pár ilyen cécót túl kell élnem, és megérkezek New Yorkba. Szerencsére a sor hamar ment, és átvergődtem magam a terminálig, ahol már csak majd a beszállásra kell várnom, szóval addig letelepedtem egy asztalhoz, kértem magamnak egy sört, majd előkaptam a telefonom, lőttem egy szelfit Asa-nak, magam sem tudom igazán miért, és egy üzenetet, hogy hamarosan visszatérek, majd eltettem a készüléket, és reményeim szerint egymagamban maradok a sörömmel.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.