|
gyanakodtam, hogy az egész világ hazudik | |
|
| | Gratulálunk, elfogadva! fáradj beljebb, lépj be közénk Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit! Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát. A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez. Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye. Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk! |
| | |
| | Katrine Bergström ;; — Jennifer Conelly — tánctanár — halandó — keresett Aegir szeretője VAGYOK 55 éves
gyengéd ; a családom szerint
elszánt ; az ellenségeim szerint
kitartó ; szerintem
|
| |
A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól ALLEGROAmikor a zene üteme ott lüktet a fejemben, a véremben, és képtelen vagyok megállni. Mozdulni kell, először csak lassan, aztán robbanni, lángolni főnixként és így elégni. Máshogy nem érdemes az életet élni, csak szenvedéllyel. ÉLÉVATIONEngedd el magad, és érezd, ahogy a levegőbe emelkedsz. Érezd, hogy ott mindenre képes vagy, és bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Rugaszkodj el egy kicsit a valóságtól, és álmodozz. Segít átvészelni a nehéz pillanatokat. BASSE-DANSEMindenki életében fontosnak kell lennie az eleganciának, a kellemnek. Minden lánynak lehet tiarája, és minden fiú érdemel trónt. Tudni kell a határokat, de lábunkat mindig részint a földön kell tartani, hogy ne legyen oka senkinek azt mondani, hogy elszálltunk. Igyekszem eszerint élni, de a dobokat néha akkor ütik, amikor már lépett az ember lánya... DANSEUSEGyermekkorom óta hozzám tartozik a tánc, a zenére megalkotott mozdulatok, a kecses vagy a heves érzelemátadás. Apám mellett és anyám helyett az egyetlen oktatóm. HIERARCHIATudom, hogy hol van a helyem, bármennyire nem látszik. Tudom, hogy mit tehetek meg ennél fogva, és tudom, hogy mennyi minden kell még ahhoz, hogy a következő lépcsőfokra állhassak. CROISÉApám minduntalan fegyelemre tanított. Arra, hogy az életben csak a sziklaszilárd mozdulatokkal érhet el valamit az ember. Néha eszembe jutnak az ilyesfajta intelmei, de igyekszem mindet kiverni olyankor a fejemből. A túlzott fegyelem csak korlátolja a szabadságot, mely nélkül nincs fejlődés. Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd Drága A. Majdhogynem értelmetlen, hogy levelet írok neked, hiszen úgyis tudod, hogy mit csinálok, és azt is, hogy mikor van velem akár minden rendben. Bár távozásod óta nem sokszor volt erre példa. Tudod, ez talán a módja annak, hogy beszélgessünk. Még, ha kicsit egyoldalú is az egész... De csak azt akarom mondani, hogy hiányzol.Képzeld, egyre jobban megy a tánc. Mióta találkoztunk, a tanáraim sokkal elégedettebbek velem, és azt hiszem, én is magammal. Azt mondják, hogy a mozgásomban sokkal több az érzelem, mint az első félévben volt. Csak tudod...Anya is úgy tűnik, hogy meggyógyult. Apa jövő héten hozza haza a pszichiátriáról. Kell még egy kis idő, mire visszaszokik a normál körülményekbe, de azt hiszem mostmár minden rendben lesz. Szerintük újra teljes a család. Egy visszajön, de nem tudtak rólad. Nem tudják, hogy amíg te nem vagy itt, ez a család sosem lesz teljes. Még most sem, hogy terhes vagyok. ... Nem akartam, hogy így tudd meg, de igazából talán már tudtál is róla. Én... Nem várom el, hogy ezért visszagyere, mert tudom, hogy nem az érzéseid miatt hagytál el, csak... mégis szeretném, ha tudnál róla. Remélem, hogy büszke leszel majd rá. Legalább a fiunkra, ha már rám nem lehetsz. Az akadémián, nos nem nézik jó szemmel, ha valaki várandós. Kiesik a körforgásból, meghízik, ilyenek. De már keresem azt, hogy hol tudok majd dolgozni. Nem rúghatnak ki hivatalosan, ezért tanulok majd tovább, de az ösztöndíjamat elveszik. Viszont egy tánciskolában tudok majd takarítani, utána meg hátha kapok rendes munkát is. Hát... azt hiszem, hogy ennyit akartam. Meg tényleg, nagyon hiányzol. De tudod mit, inkább azt jegyezd meg, hogy szeretlek. K. Drága A. Megfeledkeztem róla, hogy néha írok neked, de már pont ideje van. (Ígérem, rövid leszek.) Elvégre te is mindig megörvendeztetsz azzal, hogy felforgatod az életemet. Ismét megtetted, és megint nem lehetek elég hálás érte. De lenne egy kérésem: legközelebb, ha családbővítésre kerül a sor, téged is szeretettel várlak további gyerek helyett. K. |
| | | | gyanakodtam, hogy az egész világ hazudik | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| A varázslat kezdetét veszi 2023. nyár; norvégia, oslo2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített. Tovább olvasom... Lépj be közénk világunk kapuja
|
Belépett tagok ki leskelödik? Belépett tagjaink Nincs View the whole list Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.
|
Új alkotások legfrissebb posztok
Csüt. Nov. 14, 2024 1:05 am Mavis Norgaard tollából Szomb. Szept. 14, 2024 12:23 pm Savannah Crawford tollából Szomb. Júl. 27, 2024 5:33 pm Daphne Cortez tollából Szer. Júl. 24, 2024 6:07 pm Aaron Bergström tollából Kedd Jún. 25, 2024 2:30 pm Daphne Cortez tollából Kedd Okt. 03, 2023 11:46 am Magnus Wiker tollából Vas. Okt. 01, 2023 10:32 pm Aina Morstad tollából Hétf. Szept. 25, 2023 10:30 pm Rune Akselsen tollából |
|