M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demetrius Edevane

Anonymous

Vendég —
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
Demetrius Edevane ;;
kivanc tatlitug Vállalat vezetőBerserker Saját

Imposztos VAGYOK
33

Céltudatos;
a családom szerint

Kegyetlen;
az ellenségeim szerint

Fegyelmezett;
szerintem

A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
"Ha szeretnél rájönni igazán ki vagyok, ne kérdezd meg a környezetem." 

2020.02.11. Norvég JOY magazin, Sofia Kaas:

Minden szem és figyelem az sármos Demetrius Edevane és gyönyörű menyasszonyának esküvőjére irányul. Bár magánéletüket igyekeznek a legnagyobb titokban tartani azért itt-ott néhány fotó még is napvilágot lát az álompár előkészületeivel kapcsolatban. De ki is valójában Demetrius? Ennek próbáltunk utána járni, ő maga sajnos nem nyilatkozott lapunknak, viszont sikerült pár közeli barátot, kollégát megszólaltatnunk, őket idézzük névtelenül a cikk további részében.

"A főnök? Hát nem sokat tudok mondani azon felül,hogy írtó szexi, én nem azon a részlegen dolgozom,nincs is vele kapcsolatom. De amikor megjelenik mindig ilyen kimért , szigorú feje van és szerintem még sosem láttam nyúzottnak vagy hanyagnak. A csajszival meg mindig előzékeny. Ennyi." Alkalmazott

"Nem szeretik ha a magánéletük a lapokban olvassák vissza.Annyit mondhatok mint Sighrith közeli bizalmasa,hogy teljesen oda vannak egymásért. Az én tapasztalatom az,hogy Dem mindenkivel elég kimért és hűvös,de velem mindig udvariasan viselkedett, sosem hallottam tőle egyetlen hangos avagy durva megnyilvánulást sem. De ha engem kérdeznek van benne valami furcsa, mint amikor valaki mindig vissza fogja magát. Kicsit azt az érzést kelti az emberben,hogy akármikor képes lenne robbanni ha szükséges lenne. Sighi szerint ez biztonságérzetet ad neki, nagyon védelmezően áll egyébként hozzá tényleg . De én, hát nem tudom." Sighrith egy közeli barátja

Vajon országunk egyik közkedvelt alfahímje tényleg ennyire tökéletes lenne,hogy megtestesít mindent amit egy női romantikus regényben olvashatunk? Elmondások szerint előzékeny, védelmező alkat aki meg tudja védeni szeretteit és akibe nem szívesen kötnénk bele. S nem csak azért mert egy hatalmas marketing vállalatot örökölt meg s egy igen befolyásos család sarja hanem azért is mert a maga száznyolcvannégy centis termetével, széles vállaival és edzett testével igen csak tekintélyt parancsoló. Ha minket kérdeztek a szerkesztőségben egyöntetűen igen lenne a válasz a női szakasz részéről, ha nekünk tenné fel a nagy kérdést. Révetegen merülnénk el élénk kék szemeiben s omlanánk erős karjai közé,hogy aztán férfiasan telt ajkaiba suttogjuk bele újra és újra az igeneket . Meg tudjuk érteni a mennyasszonyt.
Viszont mint sokat tapasztalt nők jobban elgondolkozva ezen a túl idilli képen akadnak fenntartásaink így a csodás pár nyomába eredtünk. Sikerült is néhány lesifotót készítenünk külön-külön és együtt is, amit megmutattunk egy profilozó szakembernek.

" A képekből feltűnik,hogy a páros mind két tagja ha nincs együtt feszes, kimért testtartást vesz fel, Demetrius magabiztosan mozog mindenhol igyekezvén uralni a teret amiben létezik,de ez leginkább a mikroközösségére terjedhet ki.Úgy tudnám ezt jól megfogalmazni,hogy vont maga köré egy burkot amin belül irányító szerepet tölt be, aki a körén kívül esik azzal távolságtartó, udvarias nem fölényes, tiszteletben tudja tartani mások szuverenitását,de elvárja,hogy vele is tegyenek így. A véleménye minden körülmények között egyértelmű és egyenes.
Ha együtt vannak a hölgy testtartása láthatóan lazább, biztonságban érzi magát, de a férfi minden mozdulatát árgus szemekkel kíséri,különös kettősséget van a mozdulataiban. A férfi viselkedése is változik az arca, mimikái testtartása a nő felé nyitottabb képet mutatnak,de a külvilág felé kissé ellenségesebbé , gyanakvóbbá válik. Összességében azt gondolom nem olyan idilli és tökéletes a helyzet, mint amilyennek mutatják" James Pirce , testbeszéd elemző

Talán az álom pár, álom élete még sem olyan mesebeli? Nem minden arany ami fénylik,ahogyan mondani szokás . Könnyen lehet,hogy Demetrius egy beképzelt, megalomán, arrogáns tuskó, aki nárcisztikus személyiség jegyeket mutat és csak a látszat amit mutat a szereplései során. A hölgy pedig csupán egy kalitkába zárt kismadár. Reméljük ez nem így van. Mindenesetre sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!
Sofia Kaas

Az anya, 2021.04.02. Oslo
A fiam minden körülmények között a szerint él, ahogyan neveltük. Egyszerűen csodálatos gyerek, fegyelmezett és céltudatos, amilyen fiú gyermeket egy anya elképzel magának. - A mosoly  a hölgy arcán pont olyan békés, határozott amilyen egy tökéletes mátriárka arcán lehet. Azokat a szavakat használja  amiket kell és akkor amikor kell. De ha hallanák a benne bújó és lappangó gondolatokat, melyek egy igazi anya szívét belül nyomják, s mit nem mondhat ki akkor árnyaltabbá válhatna a kép: Aggódom a fiamért. Azért, hogy olyan lesz mint az apja, hogy az érzéseit egész életében képtelen lesz kimutatni, hogy a házassága pont olyan felszínes lesz, mint a miénk és sosem fogja megélni az igazi boldogságot. Tudom és látom, hogy olykor milyen kegyetlenné képes válni, hogy talán, bár ezt nem szívesen hiszem el, szóbeli bántó megnyilvánulásai főleg a felesége felé, elnyomó attitűdje örömet okoz a számára. Meg kéne, hogy találja valamiben igazán a boldogságát.

A feleség, 2022.03.11. Oslo
- A férjem egy csodálatos ember, mindig előzékeny és gondoskodó, sosem kell mellette félnem semmitől. -Ha egy magazinba lehetne tökéletesebb nőt, asszonyt, feleséget mutatni akkor az nem e valóság lenne. Hiszen Sighrith minden olyan tulajdonsággal rendelkezik amivel az általános társadalmi elvárások szerint egy nőnek rendelkeznie kell. Viszont a pontosabb leírás mely a házasságát jellemzi, bizonytalan pillantásában van. Abban, ahogyan napokkal ezelőtt remegő kézzel vette el a futártól az átlátszatlan papír zacskót, hogy a wc-re rohanjon vele. Látszik szája szegletének apró de észrevehetetlen rándulásából, hogy bár minden szava igaz, egy jellemzés nem lehet ennyire egyszerű. Hiszen már napok óta tudja, mikor a teszt pozitív jelzéssel adta tudtára az  elméletileg örömhírt, hogy várandós és a férjének még sem mondta el. Mitől is kéne tartania egy törvényes házasságban? Hiszen Dem tényleg mindent meg tesz érte, tényleg elhalmozza, sőt igaz, hogy órákig képesek sokszor beszélgetni félti és óvja, de valamit érez. S nem lép, magában tartja az örömhírt a ruhái között rejtegetve a bizonyítékot. Oh ha tudná, hogy a férje előtt nem olyan könnyű titkot tartani.

A szerető, 2021.11.03. Oslo
- Demetrius minden amire vágyom. A megtestesült vadság s gyengédség egyben. Minden porcikáját felfalnám, minden egyes nap. Imádom élesen vágó eszét, hogy kiszámíthatatlan, hogy olyan akár a tengeri vihar, sosem tudhatja az ember miként is lép be az ajtón. Éget a vágya, pont annyira fáj amennyire kell, hogy fájdalmas legyen s mikor már úgy érzem nem bírom tovább akkor lágyan húz vissza a valóságba. Mindent megkapok tőle amire vágyom.- Csak éppen őt magát nem. Legalábbis nem úgy, ahogyan akarja teljesen és feltétel nélkül. Az elején még izgalmas volt ez a titkolózás. De most? Inkább bosszantó, érzi, hogy lépnie kell és sarokba szorítani a férfit mást nem tehet. Igen, elég intelligens és pontosan tudja, hogy ezzel szabadjára engedi a vadállatot és könnyen lehet, hogy ő issza meg leginkább a levét.

A belső én
Minden vívódásom, hogy tökéletesnek mutassam magam és a világom a hibáimmal könnyen kudarcba fulladhat. Gyűlölöm a bennem lakozó tomboló szörnyet aki megakadályoz abban, hogy teljes kontrollt gyakoroljak önmagam s ezáltal a környezetem felett. Egy rohadt csaló vagyok, aki azt a gyönyörű, tökéletes és ártatlan nőt aki volt olyan kibaszott balga, hogy hozzám jött most a végletekig alázom azzal, hogy szeretőt tartok. Mert nem bírtam ellenállni annak, hogyan legyen valaki akit nem kell féltenem, akinél önmagam lehet, aki nem retten vissza ha durva vagyok, összetört, feszült. Mert neki úgy kellek én ahogyan vagyok nem a látszat s a cégvezető, családfő. Gyűlölöm magam amiért ezt teszem vele, velük mert nem vagyok még mindig, most sem elég erős, hogy ne így legyen.

Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd
Bárkiből lehet zseni a megfelelő nevelési attitűddel. Boldog ember már kevésbé, de adhatunk gyermekeinknek egy jó útravalót. Vagy rosszat. Kérdés, hogy kinek mi a prioritás és ki szerint mi vezet a boldogsághoz. A jó jegyek, diploma megbecsült állás, amiben kiégve taposod a malmot minden rohadt nap. Vagy éppen azt gondoljuk gyermekünk abban fogja meglelni az igazi boldogságot, hogy bár kukát ürít minden reggel, de önazonos, megfelelő partnerrel esetleg az oldalán. Mi a mérce? Vajon a pénz és a siker egyenes út ahhoz, hogy az ember jól is érezze magát a bőrében? Akarjuk-e egyáltalán, hogy gyermekünk boldog legyen vagy csupán ő egy eszköz mely minket igazol vissza, s arra hivatott, hogy megmutassa mennyire tökéletesek vagyunk ebben is, hiszen egy sikeres, kitűnő tanuló gyermeket neveltünk. Aki elvileg boldog, a többség szerint, annak kell lennie. Mi a francot akarhat még?
Nézem őt az ágyban fekve a nyitott fürdőszoba ajtón keresztül, a karommal megtámasztva a fejemet, amint hosszú, festetlen puha haját fésüli át újra és újra végig húzva a kefét, hogy tökéletesen sima legyen. Látom a tükörben az arcát, milyen elmélyülten tanulmányozza az egészségtől fénylő tincseket. Vajon mire vár? Miért nem mondja el? Felsejlik bennem, hogy ha ezt már ilyen rég titkolja akkor talán van más is amit elhallgat. Egy vicc, hogy én vagyok az ki éjszakánként olykor nappal vagy hétvégén másnál tölti az idejét s még is gyanakszom. Milyen apa lennék? Akarom én ezt egyáltalán? Ráadni egy kölyökre ugyan azt a bélyeget mely engem díszít. Átadni neki a birodalmat melyet a nagyapja hozott létre, hogy ugyan úgy meggörnyedjen a súlya alatt, mint én.
Emlékszem még miként verte belém, hogyan is kéne viselkednem minden egyes nap. Milyen jegyeket hozni, hogyan irányítani élni az életemet úgy, hogy senkinek se tűnjön fel, hogyan valami más. Ő is tudja, hogyan kell ezt. Ezért vagyunk mi olyan szépek együtt. Milyen gyereket nevelnénk mi a saját korlátjainkkal?
Talán azért hallgat mert nem biztos benne, hogy meg akarja tartani? A gondolat egy pillanat alatt elindítja bennem azt a forró lávafolyamot melynek nem akarok teret engedni. Behunyom a szemeim, pont úgy, ahogyan hajnalban is, mikor sikerült kiszabadulni egy rémálom éles, ragadós karmai közül, veszek egy mély levegőt, négy másodpercen keresztül, majd hat másodperc alatt fújom ki. Elismétlem, ahogyan éjjel, s mikor kinyitom a szemeim ugyan úgy, mint akkor metszően okos tekintettel találom szembe magamat.
- Minden rendben?- Mint akinek meg van az a különös képessége, hogy pontosan tudja mikor billenek ki az amúgy megszokott egyensúlyomból. Érzékenyen hangolódik rám, bár azt gondolom a külvilágra úgy általában. Hajnalban még ott lebegett a szemeim előtt a bot, melynek suhintásának ténye pont annyira fájt, mint ahogyan a bőrömre csattant. Verejtékben fürdő bőrömön szinte újra éreztem hurkássá vált helyének tompa sajgását. Kellett pár pillanat, hogy észleljem a különbséget álom és valóság között, de akkor már vasmarkom az arcomat éppen simítani készülő csuklójára fonódott. Lazítok s csókkal veszem el az élét a durva megnyilvánulásnak, melyet tenyerébe adok, miközben pontosan tudom, hogy a helye ott marad reggelre.
Most azonban tisztán látom, zúzódásával együtt, mely miatt éppen, hogyan egy leheletnyi bűntudat mardossa a lelkem, vannak és voltak ennél már nagyobb bűneim is.
Válasz nélkül állok fel s indulok meg felé, látom miként réveteg pillantása végig siklik meztelen testemen. Hallom, ahogyan elakad a lélegzete amikor mögé lépek, leheletfinoman végig simítva csípőjén, selyemhálóingje lágyan redőződik érintésem nyomán. Kihúzom a fiókot s kiveszek egy kenőcsöt, nem fordítom magam felé, hátulról nyúlok zúzódott csuklója felé, hogy alaposan bekenjem a nyomot, melyet én hagytam rajta. Érzem miként rándul össze az érintésem nyomán, a nyakába csókolok, mire oldalra billenti a fejét, lüktető vénáját tárva fel.
- Vegyél fel egy vastag karkötőt ma.- Az kéne még, hogy valaki lefotózza és ismét ránk kapjon a sajtó. Változik a tekintete a vágy köde egyetlen pillanat alatt lebben fel, ahogyan hátra lépek, de nem tudom megmondani mi váltja. Bár belelátnék a fejébe, pont annyira képes elrejteni előlem a valódi véleményét, ahogyan én ezt megteszem vele. Rohadt bosszantó. Fordulok, pillanat alatt fellobban a haragom, ujjaim ökölbe szorulnak egyetlen pillanatra csupán, hogy aztán feszesen nyíljanak ki. Mi a francért nem mondja el?
Vissza az elejére Go down

Demetrius Edevane
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sighrith Edevane
» Ritha Edevane

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: