M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mildri Ravnefjaer

Eirik Hagen
Kiskép :
Mildri Ravnefjaer Tumblr_inline_ok76xw4Lpd1udvpj7_500
Rendeltetésem :
-
play by :
armie hammer
Posztok száma :
56
User neve :
benibigyó
Csoport :
álf
Pontgyűjtő :
21
Lakhely :
oslo sentrum
Foglalkozás :
deep-cover agent
Előtörténet :
asap
Keresem :
she should be kissed
by someone who knows how.

Mildri Ravnefjaer 310f107ea38e70b5ed4845aabe0450b9df9d4ffb
Kor :
42

Eirik Hagen
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 02, 2022 8:40 am
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
Mildri Ravnefjaer ;;
Alicia Agneson Pszichiáter/Kém isteni lény SAJÁT

Munin VAGYOK
Kortalan

Makacs ;
a családom szerint

Kiszámíthatatlan ;
az ellenségeim szerint

Precíz ;
szerintem

A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól
"Kérsz egy kekszet kismadár?"  Nem... tedd oda ahova a nap sem süt! Most azt kellene mondanom hogy egy végletekig kellemes  társaság vagyok, de már csak a munkámból adódóan sem lenne ildomos hazudnom. Vagy de? Kinek mi a kellemes? Hugin, a fivérem erről biztosan másképp vélekedne. Szóval az a helyzet, hogy a családom szerint makacs vagyok, makacsul ragaszkodom az emlékekhez, néha meg sem hallom az ész érveket, a csettintésért eltöröm a kezed, a füttyentésért meg birtokba veszem a nyelved... van már egy egész üveggel. De tényleg. Remek társalkodónő vagyok, szinte mindenről lehet velem beszélgetni, csodásan tudok hallgatni és figyelni. Talán szakmai ártalom, ki tudja. Szeretem a csokit... emlékszem az első darab ízére... keserű volt, tömény, és a vérem mégis úgy száguldott ereimben mint, mikor az első torkot metszettem el. A holló vájja ki a szemét... a szemét... hátba akart támadni. Kicsit elkalandoztam... fránya emlékek. Kötelességtudó vagyok, lehet kicsit munkamániás is, imádom a bátyám, ő a mindenem, na meg Odin... meg úgy az istenek ámblok, nem vagyok elfogult egyikükkel sem, végtére is én csak egy postás vagyok... viszem a híreket. Egyszerű munkának tűnik, néha... de ha a delikvens nem dalol, hát pacsirtát kell belőle csinálni... vagy palacsintát?

Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd
Úgy tartják, kezdetben nem volt más, csak a káosz… nem tudhatom, hisz én valahol akkor tájt születtem mikor az istenek is épp csak gyerekcipőben jártak. Abban azonban egészen biztos vagyok, hogy a világunkat mindig is a szélsőségek uralták, az emberek a végletek játékszerei, és az egész életük nem más, mint kötéltánc a pusztulásuk felett.
Tollaimat borzolja a szél hűvös, szinte fagyos lehelete. Nem bánt, sosem tette, hisz örök életemnek ez aligha vethetne véget. Olykor eltűnődtem rajta vajon milyen a halál érzése… oly sokat osztottam már ki, miközben az istenek óvásában sértetlen hagytuk el fivéremmel a csatatereket. Mégis a megjelenésünk oly szorosan kötődik a véghez… Néha mintha mi lennénk a pont azon a mondat végen, vagy az üres oldal miután egy újabb fejezet jön.
Odin megjelenik az erkélyen, s nem várok tovább, tudja, hogy itt vagyok. Ugyan minden istenhez kötődünk, ő mégis több, mégis más. Mintha egy vörös szalag kötne hozzá, egy végtelen hosszú, eltéphetetlen fonal.
Karmaim karcolják a márvány korlátot, kissé csúszik, így szárnyaimmal fékezem magam. Pillantásom az övébe fúrom. Nincs szükségünk szavakra, látja mit én láttam, s én látom mit kíván tőlem. Szótlan reppenek tovább, a dicső halálhoz kellünk, buzdítani a hadba indulót, buzdítani a vért ontót, hisz kit megöl éltében, holtában szolgálni fogja, s ki harcban vész el, atyánkkal ihat majd diadalt.
Az emberi világ földjét már talpam érinti. Bátyám ujjai egy torkot tépnek fel, vöröslő élettel terítve be saját arcát. Elhajolok egy felém repülő szekerce elől, s hajoltomban tépem ki a lábamnál lévő testből párját, hogy visszaküldjem az üzenetet feladójának. Az ősi pengéket szakértelemmel kovácsolták, élüket gondosan dolgozták ki, s most úgy válassza el a csinos fejet a nyaktól, mintha igazán sosem tartoztak volna egybe. Mezítlen lábaim alatt vértől iszapos a talaj, végig simítom az egyik élettelen testet, s vöröslő ujjaim a számba dugom, leszopogatva róla a fémes ízű nedvet. Meg kell hagyni finomak az emberek, az agresszió, a düh, a félelem és a kétségbeesés ezer féle árnyalata…hmmm mintha csak csukott szemmel nyúlnék az éléskamrába… nem tudom mit húzok elő.
Ujjaim nézem… tiszták… nyoma sincs a tetteknek…
-Doktornő?
Felpillantok, majd vissza az ujjaimra. Elkalandoztam. A páciens a kanapémon fekszik, az a véleménye hogy a neje megcsalja, én pedig halálra unom magam az összeesküvés elméletein, mégsem vághatom az arcába hogy ugyan ne vetítse már ki a bűnét másra, de nem ez a dolgom. Rá kell vennem hogy pontosan azt és úgy tegye ahogy az el lett rendelve. Nem kavarhatok keresztbe, a szabályok rám is vonatkoznak, többnyire… általában, ha épp ott van Hugin… Hugin… a bátyám…
Pillantásom a mellettem heverő határidőnaplóra téved. Hirtelen az az érzésem támad hogy valamit elfelejtettem, valami fontosat, de ez lehetetlen. Én vagyok az emlékezés, ez a füzet is csak a látszat kedvéért van, hogy emberi legyek, s most mégis kissé remegő ujjakkal nyúlok érte. A vörös szalag jelöli a mai nap oldalát. Kinyitva csak az előttem fekvő kissé kövérkés tábornok neve van bevésve. Aztán megpillantom a tegnapot… Einar… elfelejtettem… arcom is beletorzul a felismerésbe. Ez nem lehet, én sosem felejtek el semmit. A hideg veríték végigfut a hátamon. ÉN NEM FELEJTEK EL SEMMIT!
Becsukom a könyvet.
-Úgy gondolom, hogy jelenleg a legjobb amit tehet, hogy kivárásra játszik, a neje minden bizonnyal rejteget valamit, de tartok tőle az csak a születésnapi ajándéka lesz, nem egy másik pasi, akivel enyeleg, míg Ön szolgálatban van. Várjon két napot, ne szóljon semmiért, legyen kedves, figyelmes. Ha igaza van, akkor hibázni fog, mert biztonságban érzi magát.  – hadarom, majd felkapva az aszalomról egy halom aktát az ajtó felé lépek. – Aeryn ad Önnek egy új időpontot – azzal kilépek és a parkoló felé sietek. Elfelejtettem elmenni a bátyámhoz… sosem fordult még elő ilyen… lehet túlhajszolt vagyok… lehet…

Vissza az elejére Go down

Mildri Ravnefjaer
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Einar Ravnefjaer
» Európai vakáció - Mildri & Anja

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: