Magas, jó kiállású, sármos, edzett testalkatú férfi. A szőkésbarna tincsei és a zöldes kék szemei igazán megnyerővé teszik. Mindig elegánsan öltözködik, bár nyakkendőt a legritkább esetben visel. A legtöbb nő azonnal arra vágyik, hogy közelebb kerülhessen Antonhoz, és miért ne tennék? Egy szörnyeteg nem jóképű, nem gazdag üzletember, akinek a Smolensky családdal vannak szoros üzleti és baráti kapcsolatai. Egy szörnyetegről nem gondolja senki ezeket – én sem gondoltam ezt. És annak idején, amikor udvarolt nekem, nem is mutatta meg ki, hogy milyen rettenetes sors vár majd rám. A külvilág számára én vagyok a szerencse lánya, aki a tökéletes, gazdag férjet akasztotta le, ám Antonban olyan sötétség rejlik, amellyel nem akar soha senki találkozni. Az ellenségei joggal félnek tőle és a haragjától, mert a kegyetlensége nem ismer határokat. Nem ismer szeretetet, törődést, gyengédséget, kedvességet, ennek ellenére azonban nem tudok tőle szabadulni, hiába csak egy színjáték a csodálatos házasságunk, mert a birtoklási vágya mindent felemészt. Engem is. A házasságunk óta mindennapos a szóbeli és a fizikai bántalmazás, az erőszak, nem riad vissza semmitől sem, ugyanakkor körültekintően viszi végbe mindezt, mert a sebeim, a verések foltjai mind-mind eltűnnek, ha felöltözök. A napjaim kiszámíthatóvá váltak Anton kiszámíthatatlan kegyetlensége és erőszakossága mellett. Minden rezdülését megtanultam olvasni, hogy ne érjen váratlanul semmi sem. Bármennyire is félelmetes és rettenetes ember Anton, nem tökéletes és nem képes mindent a figyelme és az irányítása alá vonni, és ez az én kiskapum ebben a házasságnak csúfolt börtönben.
njk
elképzelt play by
alex pettyfer
életkor
32
foglalkozás
maffiafőnök
a családom szerint
ambíciózus és fegyelmezett
az ellenségeim szerint
kegyetlen és kiszámíthatatlan
szerintem
erőszakos és féltékeny
Sveta • a feleséged
A bájos nejed, akinek szépségéért mindenki irigyel, csak ő nem irigykedik önmagára, mert tudja, ha kettesben kell maradnia veled, az igen fájdalmas lesz a számára.
Ekaterina • a "halott" sógornőd
A feleséged ikernővére, aki egy maffiataghoz ment szintén hozzá. Mindenki úgy tudja halott, ám arról egyelőre senki nem tud, hogy valójában visszatért az alvilágból. Ő biztosan érdekes meglepetés lesz a számodra is.
Ivan • a maffia egyik gengsztere
Különösebben nem foglalkoznál vele, hiszen csak egy tag a sok közül, és neked mégiscsak jobb kapcsolataid vannak. De vajon meddig tart ez a nemtörődömség, ha rájössz, hogy a feleséged szeretőjéről van szó?
Smolensky-maffiacsalád • a hátszeled
A kapcsolati hálódat az apádtól örökölted, aki már nem él. Milyen szerencse, hogy a Smolensky család pont úgy megbízik benned is, mint apádban - így lettél alvilági berkekben az "aranyifjú".
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.