M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sanne Ohlsson

Sanne Ohlsson
Kiskép :
Sanne Ohlsson BUE5yDc
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
Sophie Turner
Posztok száma :
1
User neve :
M.
Csoport :
dunno yet
Pontgyűjtő :
0
Lakhely :
somewhere in Oslo
Foglalkozás :
dunno yet
Keresem :
I wish i could be a better Me
Sanne Ohlsson Tumblr_ox0c1mN0CY1ufx7vgo8_400
for You.

Sanne Ohlsson
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 18, 2022 10:29 pm
Sanne  Ohlsson
csoport
a csali
A családom szerint irányíthatatlan vagyok • Röviden fejtsd ki nekünk ezt a jellemvonásodat.
Az ellenségeim szerint kiszámíthatatlan vagyok • Röviden fejtsd ki nekünk ezt a jellemvonásodat.
Szerintem túlélő vagyok • Röviden fejtsd ki nekünk ezt a jellemvonásodat.

play by
Sophie Turner
életkor
ide
foglalkozás
ide
a karakter
saját
hirdető
-
fő karakterem
-

Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Ide jöhet életed rögös útjának története, melyet szintén szabadon, bármilyen formában elénk tárhatsz. Lehet a jól megszokott előtörténet stílus születésedtől kezdve, de ki is emelhetsz bizonyos részeket, mintha csak napló bejegyzéseket olvasnánk -talán idősebb karakterek esetében praktikusabb is-, vagy akár szerepjáték példát is írhatsz. A lényeg, hogy avass be minket, meséld el a történeted, mondd el, hogy ki vagy és mi mindent éltél már át, hiszen mindezen dolgok és események formáltak Téged azzá, aki most vagy. Nem kell a szavakkal fukarkodnod, imádunk olvasni, nem szabunk meg se felső, se alsó határt az előtörténet hosszával kapcsolatban, de igyekezz alapos és részletes lenni, ahogy a jellemzésnél is kértük Tőled.
Vissza az elejére Go down

Sanne Ohlsson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Elesett harcosok ;;-
Ugrás: