Kiskép : Rendeltetésem : Thor lánya vagyok play by : Abigail Cowen Posztok száma : 39 User neve : Nüx Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 28 Lakhely : upside down Foglalkozás : artista della vita Előtörténet : there can be no peace for us,
only misery Keresem :
Every heart has its own skeletons
Catriona S. Jarlsberg —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 08, 2022 6:38 pm
Ha minden igaz elkészültem az őrült vöröskével. Ne kíméljetek!
Felkészültem a bírálatra
Vendég —
Bolond farkas is elkészült. Remélem rászabadíthatom az oldalra
Vendég —
Elkészült végre ez a jómadár is. Áldást kaptam az előtörténetre egyik oldalról :D
Vendég —
Elkészültem én is, az Istenek ítéletére bízom magam.
Vendég —
Elkészültem. És Axelnek is tetszik a lapom, szóval elfogadható vagyok.
Kiskép : Rendeltetésem : Angrboda vagyok play by : ❅ Natalie Dormer Posztok száma : 21 User neve : ❅ Nüx Csoport : ❅ Jégóriás Pontgyűjtő : 16 Lakhely : ❅ Sentrum Foglalkozás : ❅ színésznő Előtörténet : All the world's a stage, And all the men and women merely players
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : léa seydoux Posztok száma : 2 User neve : benibigyó Csoport : halandó Pontgyűjtő : 0 Lakhely : i'm a roadster Foglalkozás : ballet dancer Előtörténet : No one can arrive from being talented alone. God gives talent; work transforms talent into genius. Keresem :
You can't put ballet into words. That's why we dance.
Kiskép : Rendeltetésem : Thor vagyok play by : chris hemsworth Posztok száma : 82 User neve : Rea Csoport : Isten Pontgyűjtő : 77 Lakhely : Oslo Foglalkozás : a királyi testőrség vezetője Előtörténet : I'm here
Reidar Asheim —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 05, 2022 11:54 am
Imhol, megérkeztem, elkészültem! :D
Vendég —
Kész vagyok. 2583 szó, sok sikert, bárki nyeri magának.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.