Kiskép : Rendeltetésem : Baldur lánya vagyok play by : Dove Cameron Posztok száma : 69 User neve : Lucky Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 65 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Full-time princess Előtörténet : In the cold castle of ice and glass
Keresem : "Behind these walls, so tall
I don't wanna climb, I'm afraid to fall..
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : Jeffrey Dean Morgan Posztok száma : 20 User neve : Rea Csoport : berserker Pontgyűjtő : 18 Lakhely : Oslo Foglalkozás : . Keresem : Még nem tudom, de egyszer tuti megtalálom!
Charlie Desalvo —
Elküldésének ideje — Kedd Ápr. 19, 2022 1:16 pm
Jelentem, elkészültem. Áldást megkaptam a főnökasszonytól :D
Áldások megvannak, készítem az áldozati állatot is.
Kiskép : Rendeltetésem : Njörd lánya vagyok play by : Camila Mendes Posztok száma : 9 User neve : elyon Csoport : félisten Pontgyűjtő : 7 Lakhely : Grünerløkka Foglalkozás : felszolgáló/pultos Előtörténet : daughter of njörd Keresem : You're here like a silhouette
When the darkness rules
Kiskép : Rendeltetésem : Hödr fia vagyok play by : Josh Duhamel Posztok száma : 6 User neve : elyon Csoport : félisten Pontgyűjtő : 4 Lakhely : Gamle Oslo Foglalkozás : örökös / jogász Előtörténet : son of Hödr, also the oldest Dahl boy Kor : 79
Mikael Dahl —
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 13, 2022 7:49 pm
Ha minden igaz, elkészültem
Vendég —
Ez a disszociált személyiségem is elkészült, time to shine
Kiskép : Rendeltetésem : Móði vagyok play by : Fabian Arnold Posztok száma : 104 User neve : Elyon Csoport : isten Pontgyűjtő : 94 Lakhely : grünerløkka Foglalkozás : lövészoktató, mesterövész (bérgyilkos) Előtörténet : God of war, braveness and storms Keresem : You’re the needle pointing north
When I’m lost in the fight
You're the place I need to find
To remember the light
Cameron Reidarsen —
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 18, 2022 10:29 am
Elkészültem!
Kiskép : Rendeltetésem : Gillingr lánya vagyok play by : Camila Cabello Posztok száma : 10 User neve : Bobi Csoport : jégóriások Pontgyűjtő : 8 Lakhely : Gamle Foglalkozás : énekesnő Előtörténet :
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.