Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : dylan sprayberry Posztok száma : 4 User neve : madkitty Csoport : ember Pontgyűjtő : 1 Lakhely : st. Hanshaugen Foglalkozás : egyetemista Előtörténet : ~ ~ ~let it happen~ ~ ~ Kor : 19
Duncan Helgason —
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 29, 2023 6:43 am
Aaron Bergström felhasználónak tetszik ez a poszt.
Hallo, hallo,
a keresőm áldását adta rám, így meg is volnék itt is vagyok olvasható. Köszönöm
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Timothée Chalamet Posztok száma : 3 User neve : - Csoport : álf Pontgyűjtő : 0 Lakhely : Oslo, Frogner Foglalkozás : egyetemista Előtörténet : Hate the sin, love the sinner.
Sindre Sæbø —
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 26, 2023 1:10 pm
Hali! Azt hiszem elkészültem, itt leszek olvasható.
Sometimes magic is just someone spending more time on something than anyone else might reasonably expect.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Hugh Jackman Posztok száma : 12 User neve : Rea Csoport : Elátkozottak Pontgyűjtő : 8 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Tengernagy Előtörténet : I am Njörd Keresem : Az emlékeim
Alexander Holm —
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 02, 2023 4:47 pm
Sziasztok!
Jelentem elkészültem! A hírdetőm is áldását adta Így gondoltam, jelentkezek is!
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Jacob Elordi Posztok száma : 26 User neve : bdook Csoport : isteni lény Pontgyűjtő : 4 Lakhely : Oslo Foglalkozás : fotós Előtörténet :
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Zendaya Posztok száma : 18 User neve : Rea Csoport : Óriás Pontgyűjtő : 16 Lakhely : Oslo Foglalkozás : diák Előtörténet : Óriás vagyok! Óriási nem? :D Keresem : Az apámat Kor : 19
Kiskép : Rendeltetésem : Bil play by : Sydney Sweeney Posztok száma : 44 User neve : Ylla Csoport : istennő Pontgyűjtő : 21 Lakhely : Grünerløkka Foglalkozás : modell, reklámarc Előtörténet :
a new moon rises Keresem : my other half
Ylla Moren —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 07, 2023 12:22 pm
Kiskép : Rendeltetésem : Fulla és Samendill lánya vagyok play by : Lili Reinhart Posztok száma : 2 User neve : elyon Csoport : istennő Pontgyűjtő : 0 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : titkárnő Előtörténet : she just wanna be free Kor : 258
Kiskép : Rendeltetésem : Vidar vagyok play by : Freddy Carter Posztok száma : 16 User neve : Avocado Csoport : Isten Pontgyűjtő : 13 Lakhely : Gamle Oslo Foglalkozás : programozó Előtörténet : Rainer Keresem : I want your body, everybody wants your body, so ...
Rainer Engelstad —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 19, 2022 9:15 pm
Catriona S. Jarlsberg felhasználónak tetszik ez a poszt.
Kész vagyok, megkaptam az áldásokat is amire szükségem volt így csak az elbírálás maradt hátra. :3 Köszi előre is! :3
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : jenna ortega Posztok száma : 5 User neve : macska Csoport : draugr Pontgyűjtő : 3 Lakhely : gamle oslo Foglalkozás : dead and not just inside Előtörténet : If I knew it all then, would I do it again? Kor : 26
Moon Næss —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 10, 2022 6:19 pm
azt hiszem, készen vagyok.
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 08, 2022 5:46 pm
Megvagyok
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Cole Sprouse Posztok száma : 16 User neve : kiskacsa Csoport : jégóriás Pontgyűjtő : 12 Lakhely : Gamle Oslo Foglalkozás : művészeti kurátor Előtörténet : ♗ artists are here to disturb peace ♗
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : margot robbie Posztok száma : 14 User neve : m Csoport : Ember Pontgyűjtő : 10 Lakhely : nowhere and everywhere Foglalkozás : travel blogger Kor : 26
Kiskép : Rendeltetésem : Kraken vagyok play by : Christian Bale Posztok száma : 8 User neve : Budul Csoport : Isteni lény Pontgyűjtő : 5 Lakhely : Oslo Foglalkozás : halász Előtörténet : Kraken unleashed Kor : 39
Kiskép : Rendeltetésem : Mani vagyok play by : Chad Michael Murray Posztok száma : 31 User neve : Avocado Csoport : Isten Pontgyűjtő : 24 Lakhely : Grünerløkka Foglalkozás : g.-i lovarda vezetője Előtörténet : Moon Keresem : Sköll & Hati Hjúki Kristine & Liam
Kiskép : Rendeltetésem : Fulla és Samendill lánya vagyok play by : Anna von Klinski Posztok száma : 27 User neve : Lucky Csoport : Istenek Pontgyűjtő : 23 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Rezidens orvos Előtörténet : CODA
Mavis Norgaard —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 22, 2022 10:43 pm
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Emmy Rossum Posztok száma : 4 User neve : Szti Csoport : norna Pontgyűjtő : 0 Lakhely : Oslo Foglalkozás : virágkötő Előtörténet : Katt Keresem : a jövőmet
Nanna.Jensen —
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 13, 2022 9:52 pm
Ha jól számoltam itt a második hét vége.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : florence pugh Posztok száma : 5 User neve : dí Csoport : draugr Pontgyűjtő : 2 Lakhely : frogner Foglalkozás : keeping my sanity & lawyer wannabe Előtörténet : the hell of myself Keresem : and I wanna kiss you make you feel alright
but i'm so tired to share my nights
Léa Tate-Smith —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 6:40 pm
Kéééész!
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : emilia clarke Posztok száma : 15 User neve : dí Csoport : mortals Pontgyűjtő : 8 Lakhely : frogner Foglalkozás : russian right hand Előtörténet : fire found a home in me Keresem : and you really think that we can get away with this?
Kor : 37
Yelena V. Smolenskaya —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 28, 2022 8:08 pm
Nagyon-nagyon készen állok!
Kiskép : . Rendeltetésem : Logi vagyok play by : Joseph Morgan Posztok száma : 14 User neve : Csinszka Csoport : TűzÓriás Pontgyűjtő : 10 Lakhely : Norway Foglalkozás : Tűzoltók (Arne Garborgs plass 1)
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.