Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 05, 2023 3:02 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Próbálom semmi jelét sem adni annak, ami végbe megy bennem, ahogy felèled az a mohó vágy, ami miatt másra sem vágyom, csak hogy rátaláljon végre arra a falatnyi anyagra, amire olyan kíváncsi volt és ott érintsen, ahol a leginkább lüktet a testem, miközben újra és újra beharapom az ajkam, halkan szuszogva próbálok egyre feszültebben levegőhöz jutni és egyre jobban eltölt az ismerős a forróság. Bőrömet pedig furcsa módon mégis libabőr lepi el, szinte világgá kürtölve ezzel, mennyire élvezem ezt a piszkos kis játékot, hogy egy ilyen helyen ér így hozzám, utóbbira pedig iszonyú erősen kell koncentrálnom, szem előtt tartanom, hogy hol is vagyunk épp, mert kis híján felnyögök, ahogy hozzám ér végre a vékony anyagon keresztül, kínomban pedig, inkább újabb falatot lapátolok ajkaim közé, hátha úgy kevésbé lesz bárkinek is nyilvánvaló, hogy rohadtul nem a ravioli kelt bennem ekkora elégedettsèget, hanem Ő. Ez a pimasz, gátlástalan, de mégis iszonyúan vonzó és szexi férfi, aki bármennyire is vált a hideg vérèről és a kegyetlen húzásairól ismerttè, engem mégis úgy tud érinteni, hogy attól kihagy egy taktust a szívem. A legizgatóbb gondolat pedig, még most is az, hogy tudom, ha arra kérném, hogy álljon le, bármennyire is izgattam fel a sunyi játékommal, megtennè, mert soha nem akarna kínos helyzetbe hozni, bár eltartott pár napig, míg erre ráèbredtem végre. A mai húzása pedig, végképp egyértelművè tette, hogy én még mindig sokkal fontosabb vagyok számára, mint akár az üzlet, akar az apja vagy bármi más. Egyetlen érvet kér tőlem, hogy miért ne akarjon velem a mosdóba vonulni, de az, ami elhagyja ajkaimat végül, nem igazán egyértelmű, hogy mellette vagy inkább ellene szól, hűen tükrözve a vívódást, ami bennem is végbe megy, mert míg Ő finoman félre csúsztatja a bugyimat, én kisebb harcot vívok magammal. A bennem tomboló vágy és a józan ész harca ez, de mikor végre megérint, már arra se tudnék válaszolni, hogy mi miatt is vívódok ennyire. Testem minden forrósága összpontosul ujjai alatt és olyan kínzó bizsergès robog végig rajtam, hogy muszáj vagyok megköszörülni a torkomat és nyelni egy nagyot, hogy magamba fojtsak egy kellemes, buja sóhajt. Ő meg egész végig úgy vigyorog, mint egy fenevad, ami épp a vacsoráját figyeli, ami hősiesen küzd az életéért, pedig már mindketten tudják, hogy elvesztette a csatát, mint ahogy mi is tudjuk, hogy én is elvesztettem, mert ahogy elhúzza combjaim közül a kezét és megszólal, csakis a csillapíthatatlan, kínzó vágy marad. -Igazad lehet.- duruzsolom halkan, egyetértő bólogatás kíséretében, de közben arcát fürkészem, a halvány pírt, ami bőrét színezi és a pofátlan vigyort, amit még most is magán visel. -Jobb, ha megigazítom...a sminkemet.- bólogatok továbbra is, ismét nagyot nyelve, de a kínlódásom ellenére én is vigyorgok, mert a gondolat, hogy mire készülök épp, pokolian felpezsdít. -Ki kell bírnod nélkülem pár percig.- hajolok végül közelebb hozzá, úgy suttogva a fülébe, hogy leheletemmel szándékosan cirógassam közben a bőrét, majd miközben egy gyengéd, de annál forróbb csókot az állára nyomok, kezemmel pimaszul megtámaszkodok combján és finoman rámarkolok. Nem tart az egész pár pillanatnál tovább, de tudom, hogy kellőképpen felhergelem vele, így miközben a maradék boromat felhajtom, már az én szám szegletèben is a legpimaszabb vigyor díszeleg. Lesimítom sietve a ruhámat, miközben felállok a székről, a lehető legtermészetesebb mozdulatokkal indulva el a táblával jelzett folyosó felé, de mielőtt még eltűnnèk a kanyarban, ajkamba harapva visszasandítok rá és elvigyorodok. Fogalmam sincs, hogy mi ütött belém, talán az emlékeimmel együtt a józan eszem is elveszett, de miközben pokolian zavarban vagyok, egy részem úgy felèlènkül a gondolattól, hogy mindjárt követni fog, olyan izgató türelmetlensèg járja át minden porcikámat, mint talán még soha. Kezem ajkamhoz emelem, finoman ujjam hegyèbe harapok, ahogy a folyosón haladok, hátha így el tudom rejteni az idétlen vigyort az arcomon, de magától is eltűnik, mikor valaki épp besétál előttem a megcèlzott helyre, a váratlan fordulattól pedig meg is torpanok. Átfut az agyamon a gondolat, hogy talán jobb is így, talán nem kellene ilyen őrültségre adnom a fejemet, de még a testem is ellenkezik ez ellen, mert olyan kínzó borzongás fut végig rajtam érintése emlékètől, hogy a következő pillanatban, már a tőlem balra eső ajtón nyitok épp befelé. Gyorsan felmèrem a helyet, ami valami göngyöleg raktárnak tűnik, apró, szűk, sötét zugnak, ahol talán a madár se jár, nekem pedig nem is kell jelenleg ennél több. Épp csak annyira hagyom nyitva az ajtót, hogy a résen át lássam a folyosón érkezőket, mikor pedig feltűnik a várt, ismerős arc, sietve nyitom ki az ajtót és a karjánál fogva húzom be magam mellé olyan forró csókkal tapadva ajkaira, hogy lehetőleg ellenkezni se legyen ideje. Na nem, mintha ilyesmire számítanèk Tőle...
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 05, 2023 6:35 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Már azzal is vékony jégen táncoltam, hogy ilyen nyíltan provokáltam, de a legnagyobb meglepetést Ő maga szolgáltatta, mikor nem bújt vissza a csigaházába, hanem felvette a kesztyűt, már-már felhívást téve keringőre, és nem létezett olyan verzió vagy forgatókönyv, ami úgy folytatódott volna, hogy én emiatt hátrálni kezdjek. Épp ellenkezőleg, már nemcsak piszkálta az oroszlán bajszát, hanem egyenesen rá is markolt, mintha önként kínálta volna fel neki saját magát vacsoraként, és valljuk be, ezerszer finomabbnak is tűnt, mint ez a kibaszott tészta, amihez a legkevesebb kedvem sem maradt hirtelen. Főleg mikor gyengéd késztetésemre kissé szétnyitotta térdeit, így már zavartalanul fértem közéjük ujjaimmal, de eleinte nem tettem óvatlan mozdulatot, hisz benne volt a pakliban, hogy ha ennél nagyobb hirtelenséggel taperolom, nemcsak a combjait fogja összeszorítani, de még a kezében tartott villát is a tenyerembe vágja, és nem lett volna hátrány, ha ezt az estét megússzuk a közönségünk figyelme és sérülések nélkül. Szerencsére nem is tűnt úgy, hogy épp ilyesmin gondolkodna, tekintete valami egészen másról beszélt, az a forró kavalkádot pedig lábai között is jól érzékeltem, de még maradt annyi erőm, hogy vigyorogni kezdjek, mikor kísérletet tett a vacsora folytatására. Én is megtettem, bár teljesen feleslegesen, az étel helyett Őt éreztem ajkaim között, bőrének finom, émelyítő ízét, ami csak még izgatóbb volt, ha épp reszketett attól az élvezettől, amit mi szabadítottunk egymásra. Nem is hallottam rajta kívül mást, attól a jóleső hümmögéstől pedig, amit hallatott, miután bekapott egy újabb falatot, ismét keresztbe állt a gyomrom. Szinte azonnal ajkaira vonta figyelmemet, ami újabb szög volt abban a bizonyos koporsóban, hisz ismét olyan emlékeket szabadított fel, amiktől már nemcsak a gyomrom, de minden egyes izom befeszült testemben, közben elégedetten tapasztalva, hogy nem tévedtem, és tényleg ott van rajta a bugyi, de akkor ért volna igazi meglepetés, ha nem sikerül kitapintanom a vékony anyagot. Ha az eredeti terveink között is az szerepelt volna, hogy az estét egy vacsorával zárjuk, talán nem zártam volna ki rögtön, hogy tényleg nem vett fel alsóneműt, de így, hogy ez csak egy rögtönzött menekülőterv volt, tényleg logikátlannak tűnt, mindenesetre a próbálkozása és az, amennyire felhergelt ezzel, folyamatos vigyorgást eredményezett, még ha a forróságtól már én is kezdtem kipirulni, és szinte éreztem, hogyan rajzolódnak ki az erek a nyakamon. - Ezzel nem tudok vitatkozni - válaszoltam egy alig látható biccentés kíséretében, ekkor már nem is íriszeit, hanem ajkait követve, ösztönösen nyalva meg sajátomat, ahogy újra cserepessé vált, ennek ellenére nem húztam el a kezemet, éppen ellenkezőleg, és miközben megkíséreltem egy újabb villányi tésztát a számba gyömöszölni, épp annyira húztam félre a bugyiját, hogy két ujjam beférjen alá, így tapintva ki azt a forróságot, amire amúgy is mérget vettem volna. Kibukott belőlem egy elégedett kis sóhaj, de ebben inkább Őt utánoztam, mert épp úgy jött ki a lépés, mintha az ételnek szólna ez a gesztus, de valójában már ezerféleképpen elképzeltem, hogyan is tudnám eltüntetni az útból ezt a vékony kis anyagot, ami ebben a helyzetben komolyabb akadályt jelentett, mint azt előtte gondoltam volna. - Én a helyedben - szólaltam meg végül, sunyin elhúzva kezemet lábai közül, csak hogy visszategyem az asztalra, és utána megfogjam vele a boros poharat. - Talán elmennék a mosdóba, és bepuderezném az orromat - jegyeztem meg ártatlanul, de ezúttal még ez a pofátlan szemtelenkedés sem akart összejönni, minden vonásom visszatükrözte azt a vágyat, ami fellobbant bennem, és tudtam, ha nem mondja egyértelműen a képembe, hogy mennyire nem helyénvaló, amit művelünk, én nem fogok tudni leállni.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 04, 2023 9:51 pm
Iris & Dimitriy
Már akkor tudtam, mikor ebbe az irányba tereltem a beszélgetést, hogy bármennyire is akartam vele kizökkenteni, olyan közel merèszkedek ezzel a tűzhöz, hogy kész csoda lesz, ha nem kapok lángra tőle. Mégis erre kényszerített ez a francos versengès, a pimasz játékunk, mint ahogy korábban a dac is dolgozott bennem Vele szemben, bár kétségtelen, hogy ez a játék valahogy sokkal élvezetesebb. Akkor is, ha valójában már az a korábbi sem szólt másról, csak akkor még mindketten azon voltunk, hogy a legkevésbé se vegyünk tudomást a köztünk pattogó szikrákról, pedig jóval kellemesebb módon is le lehet az ilyesmit vezetni, mint ahogy mi tettük. Például úgy, ahogy pár nappal ezelőtt, ami lényegében tényleg arról szólt -legalábbis részemről-, hogy kieresszem a feszültséget, hogy véget vessek a migrént okozó gondolatok hadának és így visszagondolva, még az sincs kizárva, hogy pillanatnyilag elment az eszem. Mert nincs más magyarázat arra, amikor az ember képtelen uralkodni magán, mint ahogy most sem megy, pedig tökéletesen tudatában vagyok annak, hogy ha nem állok a sarkamra és vetek véget határozottan a kis játékunknak, már képtelen leszek leállítani Őt vagy akár magamat. Hiszen, most se csak Őt fűti a kíváncsiság, miközben keze a térdemre simul, hanem engem is, csak míg engem az a kérdés foglalkoztat, hogy vajon tényleg képes lenne-e itt, egy étterem közepén kipuhatolni, hogy blöfföltem-e korábban, addig Ő arra kíváncsi, hogy folytatom-e az aljas játékot, amit elkezdtem -ha már elkezdtem-, vagy inkább abbahagyom és meghátrálok a felpiszkált oroszlán láttán. Ajkamba harapva mozdulok végül, engedve a gyengéd kényszernek, bujkáló, pimasz mosollyal fürkészve közben arcát, hogy vajon mit lép majd erre, de magam sem tudnám megmondani, hogy melyikünket lepem meg jobban ezzel. Talán saját magamat, mert Ő nem sokáig tétovázik, keze finoman simít a lábamra, megmaradva még egy darabig a térdem környékén, de én már ettől is csupa libabőr vagyok. -Mèg nem döntöttem el.- búgom halkan, próbálva megspèkelni szavaimat egy halk, drámai sóhajjal, de túlságosan kièrződik rajta a vágy, akaratlanul is elárulva ezzel, mennyire élvezem az érintésèt. Azt, ahogy ujjai finoman fentebb araszolnak az érzékeny bőrön vagy épp, ahogy az Ő lélegzetvètele is megváltozik a vigyorgása ellenére is. -Pech, hogy ilyen jól ismersz már.- teszem le a poharamat, de csak mert félek, hogy a végén még összetöröm, annyira nem tudok már koncentrálni másra, csak Rá, a vágyra, amit szít bennem, minél fentebb és fentebb merèszkedik combomon. Inkább megkísèrelem a villát venni magamhoz és hozzá hasonlóan bekapni még egy falatot, de elsőre nem igazán sikerül, mert ahogy ujjai végül a sokat emlegetett bugyira találnak, kénytelen vagyok újra ajkamra harapni, így fojtva el egy halk, jóleső nyögést. Sietve be is kapom a villán lévő falatot, hogy aztán olyan élvezettel hümmögjek tőle, amilyet nyilván, még soha nem hallott a séf, ettől a gondolattól pedig halványan el is vigyorodok. Mindenem lángol, az arcom pláne, a szívem pedig olyan vadul kalapál, hogy szinte alig hallok mást rajta kívül, az Ő szavait viszont tisztán értem, ahogy pár pillanatnyi csend után megszólal, olyan tömény vággyal a hangjában, hogy a levegő is bennem reked egy pillanatra. Bármilyen forró is a testem, az érintése mèg forróbb és ez teljesen megrèszegít, akármennyire is próbálok józan maradni. Veszélyesebb, mint az a kibaszott bor. -Mások is járnak mosdóba.- bököm ki végül az első értelmes gondolatot, ami csak eszembe jut, de amellett, hogy ezzel tényleg próbálok valami értelmes érvvel szolgálni, egészen fel is tüzel a gondolat, azt meg már inkább meg sem említem, hogy a múltkori után simán arra voksoltam volna, hogy már rég felavattuk azt a mosdót.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 04, 2023 8:37 pm
Megtehettem volna, hogy minden figyelmemet a közben kiérkező vacsoránkra fordítom, hisz nem is akármilyen illatokkal támadta meg orromat a még szinte gőzölgő tészta, de még csak a szemeimmel sem próbáltam jóllakni. Vagyis, de, nagyon is próbáltam, mert le sem vettem Iris-ról a szemeimet, és amire éheztem, annak köze sem volt a ravioli-hoz vagy bármihez, amit ebben az étteremben egy tányérra tudnának rakni. Akkor már inkább valami pokolian édes desszertre vágynék, amit a testéről nyaldosnék le, ahogy azt már legalább ezerszer megtettem, de még a tejszínhab is sokkal intenzívebb élménnyel bírt, ha azt a testén tállalta. Szinte már semmi sem szabott határt a képzeletemnek, úgy villantak elém ezek a képek, mintha szándékosan hívtam volna életre őket az agyam egy eldugott kis zugából, közben pedig pokolian dühös voltam, amiért ebben is magamra hagyott, és még csak nem is szándékosan. Ő nem emlékezett arra, hogy milyen helyeket barangoltam már be nyelvemmel, csak hogy minden tejszínpamacsot eltüntessek testéről, vagy hogy milyen finom az eper, ha előtte bebarangolta bőrét, ez pedig már jócskán túlmutatott azon, ahonnan ez az egész indult. Miért is kellett megemlítenie azt a kibaszott bugyit? És miért nem voltam képes annyival lenyugtatni magam, hogy tudom, csak blöff az egész? Legalábbis most, hogy nem emlékszik kettőnkre, máskülönben tényleg nem tudtam volna, hogy mire fogadjak, elvégre annyiszor pimaszkodott már velem, és tudom, hogy az az Iris, akit nemrég elveszítettem, igenis képes lenne bugyi nélkül flangálni, csak hogy ezt jól az orrom alá dörgölni, és egész este szívja vele a véremet. - Ha tudnád, mennyire - vigyorodtam el ismét, miután lenyeltem azt az egy falat tésztát, de tenyerem ekkor már térdére simult, és bár kezem jóval melegebb volt, mint a lába, de elég volt egyetlen pillantást vetnem arcára, hogy tudjam: valójában minden porcikája felforrt, a gondolattól pedig szinte azonnal görcsbe feszült a gyomrom. Szívem szerint eltoltam volna magam elől a tányért, mert szinte képtelen voltam arra gondolni, hogy akár egy falatot is egyek még, pedig számítottam arra a lehetőségre, hogy hamarosan észbe kap, és úgy rántja majd el lábát a kezem alól, mintha soha nem érintettem volna meg. Ez már amúgy is egy derülátóbb forgatókönyv, hisz a borúsabb verzióban még fel is képel mellé, de azzal tényleg sikerülne mindenki figyelmét felkelteni, és abban momentán kicsit sem voltam biztos, hogy ezt meg akarja-e kockáztatni. - Csak azt tudom, hogy most is olyasmit tartogatsz, amiért megőrülök, és kicsit sem érdekel, hogy blöffölsz-e vagy sem - közöltem vele halkan, inkább nem térve ki arra, hogy egy bugyi amúgy sem képezne előttem túl nagy akadályt, és ezt nagyjából jól le is írtam azzal múltkor, hogy jövök neki egy komplett ruhatárral. Tekintetem közben követte mozdulatait, azt, ahogy ajkaihoz emelte a poharat, azt a halvány, diadalmas, már-már ragadozó vigyort azonban nem voltam képes elfojtani, mikor engedett lábai szorításából, így ujjaim már befértek combjai között, de még túl korai volt rögtön a lényegre térni. Körözni kezdtem térde belső felénél, szavai viszont előcsaltak belőlem egy sunyi vigyort. - De nem akarsz megsértődni - jegyeztem meg halkan, és másik kezemmel ismét a villára szorítottam, úgy tűzve fel rá a következő falat ételt, mintha ujjaim nem épp a combja belső feléhez közeledtek volna. - És ha mégis, ismerek egy-két trükköt, amivel ki tudlak engesztelni - tettem hozzá. Bár szavaim ezúttal már nyugalomról árulkodtak, valójában a torkomban dobogott a szívem, a vérem pedig fülemben dobolt, főleg ahogy tenyerem finoman két combja közé simult, érezve ujjaim alatt a tűzforró, vékony bőrt, ezzel együtt pedig azt a rejtélyes anyagot is, aminek meglétéről eddig csak találgathattam. - Csak egy érvet mondj, hogy ne akarjam felavatni veled ennek a kibaszott étteremnek a mosdóját - szólaltam meg némi csend után, bár ez is inkább annak szólt, hogy megpróbáltam rendezni légzésemet, de kicsit sem sikerült, főleg mert továbbra is ujjaim alatt éreztem azt a leírhatatlan forróságot, amit combjai között fedeztem fel.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 04, 2023 7:57 pm
Iris & Dimitriy
Talán, hiba volt belekezdeni ebbe a játékba, vagy igazából, már azt sem tudnám megmondani, hogy melyikünk kezdte, de mégis felpezsdít, szórakoztat és élvezem, akármennyire is piszkálom épp azt az oroszlánt, pedig tudom jól, hogy ha innen távozunk és hazaèrünk, csak még nehezebb kihívás lesz ellenállnom Neki. Futólag, még a kérdés is felmerül bennem újra, hogy egyáltalán miért tűzök én ki magam elé ilyen célokat, amikor egyrészt felnőtt nő vagyok, másrészt pedig éppenséggel a férjemmel vacsorázok, akivel már közel egy éve élek egy fedél alatt és jelen pillanatban, talán már jobban ismer engem, mint én magamat. Jelenleg pedig egyre inkább úgy érzem, hogy én is ismerni akarom Őt és, ha nem is épp így kellene ezt kiviteleznem, kétségtelen, hogy mindketten élvezzük, azon meg ráérek később aggódni, miként fogom megállni, hogy ne épp ugyanott folytassunk majd mindent, ahol a múltkor abbahagytuk. Mondjuk lehet, hogy nem kellett volna elhúznom előtte a mézes madzagot és olyasmivel hergelni, aminek képes lenne itt és most utána járni, de már késő bánat és hiába próbálom terelni a témát, amiben még az érkező pincér is a segítségemre van, köti az ebet a karóhoz. Na nem, mintha nem indulna be a fantáziám a szavautól vagy attól, ha elkèpzelem, hogyan keresnè a válaszokat és az a baj, hogy ezzel Ő is tisztában van. Elég rám néznie és pontosan tudja, hogy mi jár a fejemben, bármennyire is igyekszem a vacsorámra figyelni, amit meg is kóstolok alaposan kièlvezve az első falatot és, csak azután pedzegetem tovább, hogy mi is történne, ha választ kapna a kérdésère. Egyébként is tudja jól, hogy ezer százalék, hogy nem bugyi nélkül indultam el az eredeti célunk felé, mint ahogy nem is állítottam neki csapdát, de épp úgy, ahogy sejtettem is, innen már nincs visszaút, akármit is feleljek a kérdésère. Ha tovább incselkedek, akkor csak bátorítom, ha pedig elárulom az igazat, akkor se csillapodna már sem a kíváncsisága, sem a vágy, amit egyértelműen felèlesztettem benne, mert a hangja épp olyan izgatón csendül, mint pár napja éjjel, amikor az asztalra ültetett. -Sejtettem, hogy kíváncsi pasas vagy.- vigyorgok rá pimasz tekintettel, akaratlanul is követve a villa útját, ahogy a szájához emeli és bármennyire is próbálok ellenállni, eszembe jut, milyen érzés volt, ahogy azok az ajkak az én bőrömön kalandoztak. Mondjuk nagyban hozzájárul ehhez, hogy tenyere közben finoman a térdemre simul az asztal alatt, mert a vérem olyan forrón lódul meg bennem, hogy kénytelen vagyok az ajkamba harapni, mielőtt még kiszökne közülük egy elégedett sóhaj.-Gondolod, hogy most is tartogatok ilyesmit?- szólalok meg halkan, de elcsuklik a hangom egy pillanatra, ahogy finoman az engedélyemet kéri, hogy tovább merèszkedhessen, én pedig pár pillanat erejéig még erősebben harapok ajkamra, ahogy magamban látogatok, míg végül a villa helyett, inkább a poharamèrt nyúlok. -Lehet, hogy csalódást fogok okozni.- súgom pimasz mosollyal, pár pillanatig csendben fürkészve arcát, de aztán, miközben újabb kortyot nyelek a borból, finoman szètnyitom térdeimet, épp csak annyi helyet biztosítva közöttük, hogy picit fentebb kalandozhasson. Talán le kellene állnom és Őt is nyugalomra inteni, de nem akarok most már megfutamodni és egyébként is, túl izgató látni rajta, hogy milyen hatással vagyok rá, arról már nem is beszélve, hogy Ő milyen hatással van rám, mert a szívem úgy meglódul, hogy talán látszik is a ruhámon, miként lüktet mellkasomban, a vérem pedig pillanatok alatt felforrósodik ereimben. -Akár meg is sértődhetnèk, amiért nem hinnèl nekem.- köszörülöm meg a torkom végül, szándékosan a poharamon tartva pillantásomat, olykor sietve végig mérve a körülöttünk lévőket, de igazából rohadtul nem érdekel senkit, hogy mi itt vagyunk, nekem pedig fogalmam sincs, milyen messzire akar merèszkedni, de túl késő leállni, mert igaza volt; érdekel, hogy is akar utána járni a válasznak.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 04, 2023 4:57 pm
Egyre jobban élveztem ezt a rögtönzött közjátékot, mert bár próbált kemény maradni és úgy tenni, mintha Őt hidegen hagyná mindaz, amit nekem mondott, de ahogy mindig, a teste most is elárulta. Nem tudtam levakarni ajkaimról a vigyort, mikor feltűnt, hogy mennyire elvörösödött, és megpróbálhattam volna visszafogni magamat, vagy kispórolni a pimaszkodást, de csak most kezdett forróbbá válni lábaink alatt a talaj, ez pedig kétség kívül a kedvenc játékaim közé tartozott. Mert Vele ellentétben engem kicsit sem érdekelt, hogy ki látja vagy hallja, amit művelünk, az főleg nem, ha rosszallóan méricskélnek bennünket emiatt, egyedül Ő kötötte le az érzékeimet, Vele akartam foglalkozni, és ha közben néhányan abban lelik örömüket, hogy a hátunk mögött leckét adjanak erkölcstanból, arra is lett volna ötletem, hogy hová dugják a karót, amit valamikor sikerült lenyelniük. Tudtam, hogy lehetetlen, mégis, mintha erősebben éreztem volna azt a kellemes, gyengéd virág illatot, amit bőre árasztott magából, közben már-már farkasszemet nézve vele, mintha csak a végére akartunk volna járni, hogy melyikünk bírja tovább ezt az idegtépő, forró hangulatot anélkül, hogy bármit is lépne, de Vele szemben sosem volt szégyen veszíteni, mert bármi is történt, mindig Ő maga volt a fődíj, és kibaszott ostoba lettem volna, ha egy ilyen helyzetben is a büszkeségemet helyezem előtérbe. Még ha momentán nem is tűnt túl jó ötletnek itt helyben elgyengülni, és nem is magam miatt, de tisztában voltam azzal, hogy ha megpróbálnék a végére járni, előbb kerülnénk kínos helyzetbe egy nagyon is várható pofonnal, semmint azzal, hogy épp a combjai között kutatom, hazudik-e vagy sem. - Pedig, szerintem téged érdekel, hogy hogyan deríteném ki - szólaltam meg, egy pillanatig sem engedve, hogy csak úgy lerázzon, mintha csak bizonyítani akartam volna, hogy nagyon is éber az az oroszlán, akinek piszkálgatni akarta a bajszát, és talán ezen a ponton már meg is bánta, hogy egyáltalán incselkedni kezdett ezzel a nyughatatlan fenevaddal. Ő maga is megtapasztalta néhány nappal ezelőtt, hogy mennyire nem vagyok képes uralkodni magamon, ha mellettem van, és hogy mennyire szenvedélyes és megfékezhetetlen az a vágy, ami tombol bennem iránta, de amikor a pincér lassan mellénk ért, kénytelen voltam belátni, hogy ezúttal akaratlanul is engednem kellett annak a fehér zászlónak. Legalábbis arra a pár pillanatra, amíg elénk kerültek a tányérok, mert bár átfutott rajtam, hogy nem térek vissza az eredeti témához, de amint újra kettesben maradtunk, már ki is bukott belőlem a kérdés, már nemcsak a villával, de a késsel is bíbelődve, egy visszafogott sóhajjal próbálva elviselni, ahogy játszadozott velem, mert nem is felelt rögtön, helyette hosszan ízlelgette az ételt. Alattomos nőszemély. - Tudom, hogy blöffölsz - vontam meg lassan vállamat, de hangomban egy fikarcnyi sértettség sem volt, épp ellenkezőleg. Épp úgy beszéltem, mint az imént, a torkomban egy akkora gombóccal, hogy már nyelni alig tudtam, ajkaim pedig egyre jobban kiszáradtak, de ez nem riasztott el attól, hogy továbbra is arcát fürkésszem. - De bármit is válaszolnál... így is, úgy is utána járnék - emeltem a számhoz az első falatot, a pofátlan mosolyom azonban ennek ellenére nem ment sehová, közben lassan lecsúsztatva magam mellé az éppen szabad kezemet. - Elvégre, tele lehetsz meglepetésekkel, nem? - kérdeztem, ezt már jóval halkabban, csak hogy számára ne váljon kellemetlenné a helyzet, és miközben tenyerem finoman csupasz térdére simult az asztal terítője alatt, ismét félrebillent a fejem, mutatóujjam pedig gyengéden kezdte ösztönözni, hogy kicsit szétnyissa lábait, de Rá bízva, hogy megteszi-e vagy sem. Ha engem nem is érdekelt igazán mások véleménye, Ő most hálát adhatott azért, amiért az asztal ezen oldalára nem látott rá senki, így rajtunk kívül jobb híján senkinek sem volt fogalma arról, mi is történik.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 04, 2023 2:53 pm
Iris & Dimitriy
Nem szándékosan akarom én felpiszkálni, hiszen épp azon munkálkodtam az elmúlt pár napban, hogy elkerüljem valahogy Őt és egyben azt is, hogy tovább bonyolítsuk a helyzetünket, de egyszerűen képtelen vagyok uralkodni magamon, ahogy pimaszkodni kezd és azzal, hogy zavarba hoz, akaratlanul is rákènyszerít arra, hogy a lehető legaljasabb kártyát villantsam végül. Soha nem tudnék olyat tenni vagy mondani, amivel pírt csalhatnèk az arcára, mint ahogy Ő csal az enyémre, mert egyszerűen lehetetlen feladat lenne Őt zavarba hozni, amilyen szègyentelenül pimasz alak, de kizökkenteni éppenséggel ki tudom. Mert hiába igyekszik annyira megőrizni a nyugalmát, úgy tenni, mintha az esze nem akörül forogna, hogy vajon rejlik-e bármi a ruhám alatt, a tekintete és a hangja is elárulja, mikor az oroszlán bajszát emlegeti, amit én most nem is kicsit húzogattam meg ezzel a lépéssel. A legszebb és egyben a legrosszabb pedig az egészben az, hogy amellett, hogy eltölt az elégedettség a tervem sikeressége miatt, úgy kúszik végig rajtam a forróság, hogy a pírnek esélye sincs eltűnni az arcomról. Patt helyzet. -Nem tudom. Épp újra ismerkedek azzal az oroszlánnal, szóval...- vonok vállat pimaszul, a mondatot pedig szándékosan függőben hagyom, hiszen Ő is nagyon jól tudja, mennyire nem tudom, hogy mikor, mire számítsak attól az oroszlántól, mert hiába ismertem már ki, most kezdhetem előről az egészet, emiatt pedig meg is jelenik egy kissé szomorkás mosoly ajkaimon. Nem akarom én lépten-nyomon emlékeztetni, hogy nem az a nő vagyok jelenleg, mint akit itt szeretne látni, hiszen erre így is kellőképpen emlékeztetheti már a jelenlétem is. -Leginkább az itt lévő vendégeknek.- pillantok körbe látványosan. -Ès talán nekem is.- vigyorgok rá szemtelenül, ahogy újra rátalál tekintetem, mert végképp dugába dőlne a tervem, miszerint tartsunk egymástól némi távolságot, ha most megpróbálná kipuhatolni, hogy blöfföltem-e. Pedig, már a gondolattól is felforr a vérem, ugyanakkor iszonyúan zavarba is ejt az elkèpzelès, hogy épp itt műveljen ilyesmit, miközben bosszant, hogy velem szemben Ő egy percig sem szègyenkezne. Pimasz fráter, de valahol őrülten vonzóvá is teszi, hogy ilyen gátlástalan. A pincér érkezik végül a megmentèsemre, Dimitriy pedig az orrom alá is dörgöli, hogy most sikerült megúsznom a továbbiakat -bármi is legyen az-, de mivel pimaszul kilátásba helyezi a folytatást, kénytelen vagyok nyelni egy nagyot, mert ha továbbra is úgy fog rám nézni, mint ahogy eddig tette, még úgy is kellemetlennè válhat ez az egész, hogy hozzám se ér. Már így is felforrósodott minden porcikám és hiába ínycsiklandozó a vacsora, amire igyekszem száz százalékban koncentrálni, nem veheti fel Vele a versenyt. Főleg, hogy visszatèr a témához, miközben én magam is kezembe veszem a villát, de erőt veszek magamon és egy pimasz mosoly kíséretében felsandítok rá, míg ajkaimhoz emelem az első falatot. Húzom az időt, alaposan kièlvezem a raviolit, miközben Ő valószínűleg valami válasz-fèlèt vár, amihez végül meg is köszörülöm a torkom és a poharamèrt nyúlok. -Tegyük fel, hogy válaszolnèk.- kezdek bele mosolyogva. -Elhinnèd, amit mondok vagy, már csak azért is utána járnál személyesen a dolognak?- kérdezem végül pimaszul, egész végig rajta tartva tekintetem, míg kortyolok a borból vagy épp leteszem vissza az asztalra a poharamat.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 04, 2023 11:44 am
Egyelőre úgy tűnt, hogy siker koronázza a törekvéseimet, és teljes egészében átlendültünk a korábbi feszélyezett, már-már robbanás közeli hangulaton, ami még a kocsiban ülve alakult ki közöttünk, és valószínűleg nem voltam egedül abban, hogy ezt az atmoszférát sokkal jobban kedveltem, mert bár a düh és az indulat már az életem részévé vált, de mikor Vele töltöttem az időt, ezeket próbáltam kizárni. Ahogy Őt is távol tartottam a mindennapjaimtól és a munkámtól, mert bármit is mondott korábban, még mikor minden emléke megvolt rólam, kicsit sem voltam biztos benne, hogy ha nekiállnék minden nap végén elmondani az aznapi történéseket, nem-e arra a következtetésre jutna, hogy mégis mit keres abban a mocsokban, amit én életnek nevezek. Hiába próbáltam tompítani, kedvesebbé és melegebbé tenni számára a világomat, már Ő maga is szembesült azzal, hogy itt csak azok maradnak életben, akik kegyetlenül és mocskosan játszanak, a tisztességet pedig hírből sem ismerik. Én pedig éppen ezt szerettem benne: nem az volt, amit megszoktam, és nem azt testesítette meg, amit egész életemben példaként kellett követnem. Éppen ezért szórakoztatott annyira, ahogy felvette a kesztyűt, mikor egyértelmű pimaszkodásba kezdtem vele, és reakciói alapján egyre inkább meggyőzött arról, hogy ez a szemtelen, alattomos és ördögi nőszemély mindig is ott bujkált benne, csak valahogy ki kellett szabadítani a palackból. Az irányítást viszont még így sem voltam hajlandó átengedni, ez viszont addig maradt így, míg meg nem szólalt újra, és szóvá nem tette, hogy talán ezúttal sem húzott fel bugyit. Legalább ezer gondolat rohamozott meg, miközben innom kellett egy korty bort, hátha azzal megszüntetem torkom hirtelen szárazságát, azt viszont nem tudtam leplezni, hogy milyen hatást gyakorol rám már pusztán azzal is, hogy az elképzelésre sarkall, emiatt pedig még pislogni is elfelejtettem. - Úgy ismered azt az oroszlánt, hogy csak úgy elalszik? - kérdeztem kíváncsian, próbálva megregulázni hangomat, újra előre dőlve, ezen a ponton viszont már magam sem tudtam, hogy megálljak-e vagy sem. Vagyis, a magam részéről tisztában voltam azzal, hogy ha rajtam múlik, akkor nem kezdek el hátrafelé lépkedni, és talán épp emiatt került át az irányítás hozzá, már-már észrevétlenül, hisz velem ellentétben Ő bármikor képes lett volna azt mondani, hogy álmodozzak tovább. Erre viszont nem kellett külön kérnie, megtettem magamtól is a nap minden kibaszott percében, amit Nélküle kellett eltöltenem, de most, hogy itt ült velem szemben, azzal a pimasz, sunyi kis csillogással íriszeiben, ismét elfelejtettem, hogy milyen hatalmas teher nyomja a vállamat. - Kinek jobb? - kérdeztem kíváncsian, tekintetem pedig nyíltan elárulta, hogy valójában már kicsit sem érdekel az a vacsora, és ha valaha is választanom kellett közte vagy az étel között, hát nem is volt kérdés, hogy melyik végezte előbb a terítéken. Ebbe a forgatókönyvbe azonban egyedül a pincért nem kalkuláltam be, aki anélkül sietett a megmentésére, hogy egyáltalán tudott volna róla, és nem is tudtam eldugni azt a csalódott kis sóhajt, ami emiatt kibukott belőlem. - Megúsztad - jegyeztem meg, újra a bor után nyúlva, de mielőtt újra megszólaltam volna, megvártam, hogy a pincér hallótávolságon kívül kerüljön. - Legalábbis egyelőre - tettem hozzá vállat vonva, mintha valami teljesen semleges témához fűztem volna utolsó megjegyzést, de ekkor már a pohár helyett a villát szorongattam ujjaim között, de még nem kezdtem el piszkálni a tésztát. - Szóval nem árulod el? - kérdeztem a tányért bámulva, ajkam szélében továbbra is sunyi vigyorral.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 03, 2023 8:52 pm
Iris & Dimitriy
Nem sokat árul el arról, hogy milyen volt, amikor legutóbb itt jártunk és, bár én magam hívom fel arra a figyelmet, hogy a múlt nem ismétli önmagát, azt azért Ő is sejtheti, hogy bizonyos szempontból most is hasonlóan fog végződni az este, azaz mindenki a saját ágyában fekszik majd le aludni. Ahogy akkor, most sem szándékozom újra beadni a derekam és még tovább bonyolítani a már amúgy sem egyszerű helyzetet, annak azonban mégsem tudok ellenállni, hogy ne szálljak be most is a pimasz kis játékába, kezdve azzal, hogy finoman figyelmeztetem. Mintha egyébként lenne bármi értelme vagy hatása, mikor mindketten nagyon jól tudjuk, hogy milyen piszok nehéz feladat lenne, ha ellen akarnék állni a csábításának. Mégis, végül odáig tekergeti a történetet, míg elő nem áll egy egészen új és meredek teóriával, miszerint most épp én vagyok az, aki el akarja csavarni a fejét és, bár tudom, hogy ezzel egy újabb szintre emeli a pimaszkodását, továbbra se dobom be a kesztyűt. Épp ellenkezőleg, inkább meg adom alá a lovat, mintha valóban én formáltam volna most úgy az eseményeket, hogy végül egy ilyen helyen kössünk ki. -Olyan snassz lett volna otthon csinálni.- vonok vállat hanyag mozdulattal, de nem állok meg ennyinèl, ahhoz már túlságosan beleèltem magam a rám aggatott szerepbe, így végül aljas módon a korábban említett bugyimra terelem a gondolatait, vagy épp annak a lehetséges hiányára, ami bármennyire is próbálja leplezni, hatásosnak tűnik, mert úgy villan rám tekintete, miközben pimaszul vigyorogva oldalra biccenti a fejét, hogy attól végig fut rajtam az az ismerős, forró bizsergès. -Muszáj volt ellenőriznem, hogy ébren van-e egyáltalán az az oroszlán.- vigyorgok rá huncut pillantással és, bár foghatnám arra, hogy nem emlékszem arra a figyelmeztetésère, ez igazából épp olyasmi, amiről egyébként is vannak sejtéseim, hogy mennyire nem jó ötlet hergelni, amikor kettőnk közül, még mindig én vagyok az, aki könnyebben zavarba jön. Ha sikerül is felcsigáznom ezzel a megjegyzéssel, nagy eséllyel magam alatt vágom a fát, mert ha csak fele olyan lelkesen is adja vissza, mint mondjuk a pofátlan és aljas megjegyzéseit eleinte, végem van és most még el se tudok vonulni a biztonságos kis tornyomba. De, ha már azzal gyanúsít, hogy talán csapdát állítottam Neki, rávilágítok, hogy maffiózó létére milyen könnyű dolgom volt Vele, válasza azonban újabb mosolyt csal ajkaimra, csak most még a fejemet is csóválom mellé a poharam mögött. -Ki gondolná, hogy léteznek kellemes csapdák is?- morfondírozok enyhèn bólogatva, de már akaratlanul is arról fantáziálok, mit is remélhet, mi vár rá abban a csapdában, de nem nehéz kitalálnom úgy, hogy állítása szerint én se nagyon szoktam bánni, ha ott találom magam. Nagyot nyelek a figyelmeztetése hallatán, amire foghatnám, hogy a vacsorám miatt aggódok ennyire, hogy hiába is várom, végül nem kapom majd meg, pedig valójában már rég nem a raviolin jár az eszem, hanem sokkal inkább azon, hogy miként próbálna a talány végére járni. Hogy milyen messzire menne azért, hogy választ kapjon, pedig már a gondolattól is felforrósodik a bőröm, ha csak elkèpzelem, hogy itt az étterem közepén nyomozná ki a választ. -Talán jobb, ha ez a kérdés megválaszolatlan marad.- köszörülöm meg végül a torkomat, ahogy kicsit fèszkelődök is a szèkemen, de a pimaszságot ugyanúgy megőrzöm vonásaimon, még pedig azért, mert már látom a pincért, aki felénk tart a rendelésünkkel és valahol abban bízom, hogy a felszolgáló jelenlétèben, már csak nem folytatja a fehérneműmmel kapcsolatos témát. -A raviolim, már amúgy is itt van.- sandítok rá diadalittas mosollyal, mikor elém kerül a vacsora, ami egész jó választásnak tűnik, mert már a látványától is összecsordul a nyál a számban, na nem, mintha teljesen elvonná a figyelmemet Dimitriyről és a tekintetèről, amiben most is ugyanúgy ott parázslik a vágy, cseppet sem segítve ezzel elő, hogy az arcom kevésbé legyen felforrósodva. A legrosszabb pedig, hogy tudom, hiába is árulnám már el a választ, mert tényleg felèbresztettem az alvó oroszlánt.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 03, 2023 3:47 pm
Valószínűleg akkor sem tudta volna olyan könnyen letörölni ajkaimról azt a pimasz, jellegzetes vigyort, ha egyik pillanatról a másikra közli velem a valóságot, bár, soha nem ártott emlékeztetnie arra, hogy valójában hányadán is állunk egymással. Hajlamos voltam belefeledkezni a pillanatba, és belekapaszkodni mindabba, amit az emlékeim vetítettek elém, de még én magam is tudtam, hogy mennyire rossz ez a stratégia, és ha védeni akarnám mindkettőnket, akkor teljes tudatossággal kezelném az amnéziáját. Talán épp ennek a tudatosságnak lehetett a szemtanúja néhány napig, bár nem hiszem, hogy ebben a néhány napban bármitől is megóvtam volna azzal, hogy messziről elkerültem, arról már nem is beszélve, hogy inkább a saját indulataimat és tanácstalanságomat tápláltam a kényszeres pihenővel. Ha Neki nem is, de nekem szükségem volt arra, hogy a két szememmel lássam, hogy minden rendben van-e Vele, és a múltkori napokig eltartó mosolyszünetünk során arra is rá kellett jöjjek, hogy még akkor sem vagyok képes csak úgy elszakadni tőle, amikor épp meg tudnám fojtani egy kiskanál vízben. Akkor és ott dühös voltam rá, és sértette a büszkeségemet azzal, amit művelt velem, mégis mágnesként vonzott magához, még ha ez nem is eredményezett semmit, leszámítva egy újabb heves szócsatát. - Arra mérget vennék - biccentettem egyet, továbbra is jót vigyorogva arckifejezésén és finoman fenyegető hangján, mintha reális veszélyt jelentene rám nézve, de valójában nálam jobban senki nem tudta, hogy mi mindent érthet a szavai alatt. Előbb néztem ki belőle egy újabb pofont, mintsem hogy újra a bugyija közelébe engedjen, és nagy eséllyel Ő is inkább valami ilyesmire gondolt, nem pedig arra, hogy önként és dalolva fog az ágyamba táncolni. Azt amúgy sem közölte volna ilyen egyértelműen és nyíltan, ráadásul az életünk ezen fázisában nem is volt magától értetődő, hogy együtt töltjük az éjszakát. Ami nem feltétlenül jelentette azt, hogy rosszat tesz velem, mert minden egyedül töltött este arra sarkallt, hogy még határozottabban és kitartóbban küzdjek az emlékeiért. Ha választanom kell, inkább vonulok külön szobába egy orbitális vita miatt, semmint azért, mert egyszerűen nem emlékszik rám. Most viszont nem álltam meg itt, inkább hátra dőltem, olyan ártatlan arckifejezéssel, hogy azon se lepődtem volna meg, ha elneveti magát, miközben olyasmivel gyanúsítottam meg, amit soha nem is vettem számításba, de már az első pillantása elárulta, hogy megértette a tréfát. - Ahhoz még étterembe sem kellett volna hoznod - tártam szét a karjaimat könnyedén, ártatlan grimasszal fürkészve arcát, majd kiszakadt belőlem egy kis sóhaj. Ami kis híján bennem akadt a következő pillanatban, mikor közölte velem, hogy talán ezúttal nincs is rajta bugyi, a hidegvér pedig, amit eddig olyan magabiztosan őriztem meg magamban, egyetlen pillanat alatt párolgott el, bőröm pedig szinte azonnal felforrt, már pusztán az elképzeléstől is. Lehetett egy szimpla blöff is, és erre volt nagyobb az esély, de a fantáziámon ez már kicsit sem segített. - Már én is mondtam neked, hogy nem mindig jó ötlet birizgálni az oroszlán bajszát - billent oldalra a fejem, inkább eltolva ajkaim elől a poharat, de a vigyorom maradt a régi, még ha ezúttal kicsit nehezebben is vettem a levegőt, mint egy perccel korábban. És talán pontosan ezt akarta elérni, mondván, hogy ez méltó revans lesz az aljas kis játékomért. És mennyire igaza volt. - Vannak olyan csapdák, amikbe még önként is szívesen besétálok - tettem még hozzá felvont szemöldökkel, az asztalra csúsztatva a boros poharat, majd én is előre dőltem, és megnyaltam a némileg kiszáradt ajkamat. - És tapasztalataim szerint, ezeket a csapdákat Te is kedvelni szoktad - folytattam tovább, valamivel halkabban ejtve ki a szavakat. - De ha most elkezdenék azon gondolkodni, hogy vajon csak blöffölsz-e, nagyon kevés esély lesz arra, hogy meg is eszed azt a raviolit - vontam meg lassan, komótosan vállamat, ujjammal mintát rajzolva a terítőn, de végig rajta legeltetve tekintetemet.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 03, 2023 2:29 pm
Iris & Dimitriy
Hozzászoktam már, hogy ez a kierőszakolt házasság, a közös életünk semmi egyébről nem szól, csak a folyamatos harcokról, a távolságtartásról, a büszkeségről és a színjátékról, amitől most mègis megkímèlt, ezzel is emlékeztetve arra, hogy valójában már egészen másképp viszonyul hozzám. Talán, ezt a legnehezebb feldolgoznom és emiatt a saját, jól megszokott viselkedésemen változtatnom, tudatosítani magamban, hogy már nem kell minden szava és cselekedete mögött a sunyi, aljas tetteket keresni, mert ha nem is emlékszek rá, már nem erről szóltak a mindennapjaink. Helyette ellátogattunk például ide is, ebbe az étterembe vagy épp, ha jól veszem ki a szavaiból, a finom cèlozgatásokból, otthon főztünk magunknak, ráadásul még csak nem is Ő volt a séf, hanem én, ezen pedig szemmel láthatóan elcsodálkozom, mert az állam épp, hogy nem koppan az asztalon. Pillanatnyi szomorúság átsuhan vonásain, de még mielőtt igazán nagy figyelmet szentelhetnèk ennek, gyorsan tesz egy pimasz megjegyzést a bugyimmal kapcsolatban, amire állítása szerint legutóbb hajtott, bár inkább valami sorsszerű eseménynek nevezi, mintsem igazi hátsó szándéknak. Mintha eleve arra lennénk ítélve, hogy képtelenek legyünk túl sokáig közel lenni egymáshoz anélkül, hogy egymáshoz érnénk és nem véletlen, hogy ezt a megjegyzésèt, inkább nem is kommentálom. Kár lenne megpróbálnom tagadni vagy megcáfolni, mikor tökéletes példa erre az a múltkori este, amikor csókjában és karjaiban kerestem megnyugvást mindazok után, amire hirtelen fény derült. Csodás is volt egészen addig a pillanatig, míg újra felül nem kerekedett a vágyon a józan eszem és rádöbbentem, hogy jelenleg a legkevésbé sem hiányzik az amnéziám mellé, hogy valami megmagyarázhatatlan románcba kezdjünk, neki pedig pláne nem megoldás, ha a szeretett nő mindenféle érzelmek nélkül bújik az ágyába újra és újra. Nem, mintha sokat nyomna a latban, de a kíváncsiságom ismét munkálkodik bennem, ahogy az akkori este kimenetelèről kérdezem és talán, némi büszkeséggel el is tölt, hogy legalább akkor ellen tudtam neki állni, mint ahogy most is tervezem, pedig Ő a megjegyzésemből rögtön arra következtet, hogy most talán máshogy alakul majd a bugyi levarázslós mutatványa.-Ma még elég sok mindenre lehet esélyed.- bólogatok felvont szemöldökkel, leginkább úgy, mintha épp finoman fenyegetnèm, de a mosolyt még most sem tudom teljesen eltüntetni, mert élvezem, ahogy pimaszkodik. Sokkal kellemesebb, mintha Ő itt sopánkodna szomorúan, amiért nem emlékszek rá, én meg feszengnèk ugyanezen okból, mintha bármit is tehetnèk az elveszett emlékeim ügyèben. Érdeklődve figyelem, ahogy hátra dől a székèn a lehető legártatlanabb ábrázattal, amit csak képes lehet produkálni, de ahogy megszólal, felvonom az egyik szemöldökömet és elvigyorodok. Úgy méreget, mintha tényleg fenn állna a lehetősége, hogy most épp én akarom Őt elcsábítani, de nem állok neki rögtön tagadni a felvetèst. Inkább oldalra biccentem a fejemet és úgy fürkészem gyanakvó tekintetét.-Most jól lerántottad a leplet az aljas kis tervemről.- vallom be végül egyetértőn bólogatva, de csak úgy tudom megállni, hogy elnevessem magam, hogy összeprèselem ajkaimat. -Direkt így terveztem az egészet, hogy végül elcsavarhassam a fejed egy étteremben.- bólogatok továbbra is úgy téve, mintha szemernyi esély is lenne arra, hogy ilyesmi szándékkal indultam el arra a partira de, ha már lúd, legyen kövér. Nem csak Ő tud olyasmikkel dobálózni, amivel zavarba hozhat, vagy legalábbis én is tudok Vele aljaskodni, még akkor is, ha Ő kibaszottul nem fog elpirulni, mint én. -Talán, most még bugyi sincs rajtam, amit le kellene varázsolni.- vonok vállat hanyag mozdulattal, ahogy újra ajkaimhoz emelem a poharamat, ami mögé így már el tudom rejteni pimasz mosolyomat és, bár egy részem emlékeztet arra, hogy talán nem valami okos lépés ilyesmi játékba kezdeném Vele, mégsem tudok megálljt parancsolni a szavaimnak. Mintha valami kibaszott kihívás lenne minden, ami elhagyja az ajkait én meg véletlenül se tudnèk most az egyszer megfutamodni. -Mellesleg elég óvatlan vagy ahhoz képest, hogy ki vagy.- jegyzem még meg, csak úgy mellékesen, apró sóhaj kíséretében rakva vissza a poharat az asztalra, mintha épp hatalmas nagy csalódást okozott volna, amiért belesètált a nem létező csapdámba.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 02, 2023 9:34 pm
Nem tudtam levakarni arcomról a vigyort, ami szinte szünet nélkül időzött ajkaim szélében, mióta csak beléptünk ide, de nem is annyira meglepő, hogy amint töröltük az eredeti programot, Ő is inkább a megnyugvást választotta. Mondhatta volna azt is, hogy inkább hazamenne, mert nem akar kimozdulni, és ugyanígy a vacsorát is elutasíthatta volna, de abban legalább biztos lehettem, hogy nem szánalomból jött velem, mert bár rengeteg érzést láttam megcsillanni íriszeiben, a szánalom épp nem volt közöttük. És azt amúgy sem tudtam volna csak úgy, minden további nélkül elviselni, ahogy az is nehezemre esett, hogy újra és újra szembesülnöm kellett a valósággal. Azzal, hogy hiába ült előttem az a nő, aki már lassan egy éve az életem része, mégis úgy kérdez vissza a közös emlékeinkre, mintha egy múltbéli ismerőst kellene bemutatnom neki, akihez neki már nem volt szerencséje, de nem akartam belekeseredni ebbe a gondolatba. Nem akartam, hogy lássa rajtam, mennyire megérint egy-egy pillanatban, hogy nem emlékszik rám, és nem emlékszik arra sem, hogy milyen volt együtt megfőzni azt a kibaszott tésztát. - Nem mondanám. Az én specialitásom inkább a rántotta, annak is az a része, mikor ki kell venni a tojásokat a hűtőből - vontam meg a vállamat ártatlan arckifejezéssel, próbálva elsumákolni a tényleges válaszadást, mondjuk lassan kénytelen voltam belátni, hogy nem alapozhatok mindennel kapcsolatban arra, hogy nemsokára úgyis emlékezni fog majd. Nem tarthatok vissza semmit csak azért, mert idő kérdése, hogy magától is tudja, de talán most túl gyenge voltam ahhoz, hogy mindent kockáról kockára elmeséljek vagy felidézzek. Elég démonnal kellett megküzdenem nap mint nap Vele kapcsolatban, ez pedig jelenleg már túlmutatott rajtam. Le is csaptam az első lehetséges alkalomra, hogy könnyedebbé, már-már pimasszá tegyem a hangulatot, egyelőre csak játszadozva a nemrég kitöltött borral, és ugyan eltelt egy kis idő, míg újra hajlandó voltam felvenni vele a szemkontaktust, de nem is én lettem volna, ha mindezt nem egy iszonyúan pofátlan megjegyzés kíséretében teszem meg. - Nem is nevezném hátsó szándéknak. Inkább... valaminek, ami előbb-utóbb úgyis megtörténik - jegyeztem meg szemérmetlen mosollyal, kicsit sem ijedve vissza a bátor szavak használatától, hisz ha valaki, Ő már tisztában volt azzal, hogy mennyire magabiztos tudok lenni, és amúgy sem mondtam semmi olyat, ami ne lenne nyilvánvaló, még ha jelenleg küzd is ellene, nekem pedig tiszteletben kellene tartanom ezt a küzdelmet, legalábbis egyelőre. - Akkor épp nem - nyeltem egyet egy halk és rövid nevetés után, de ahogy a sikereket, úgy a kudarcot is tudni kellett vállalni. Még nagyon is jól emlékeztem arra a pofonra, amit nem itt az étteremben, de az azt követő estén gyűjtöttem be tőle, és azt is fel tudtam idézni, hogy milyen érzés volt megkapni azt a pofont. - De akkor ezek szerint ma még lehet esélyem - vontam le a következtetést vigyorogva, miután közölte, hogy igazából semmi nem történik kétszer ugyanúgy, és tekintve, hogy az első alkalommal nem is történt semmi... inkább nem pimaszkodtam vele a kelleténél jobban, mert még azelőtt feláll az asztaltól, hogy egyáltalán szervíroznák a vacsoránkat. Ez a gondolat ki is tartott úgy nagyjából húsz másodpercig, mikor hirtelen hátradőltem a széken, és ártatlanul kezdtem pislogni rá. - Lehet, hogy ma nem is nekem, hanem neked vannak terveid velem. És én pedig besétáltam a csapdádba... - kezdtem hangos morfondírozásba, összeszűkült szemekkel, mintha tényleg komolyan beszélnék, bár vele ellentétben én kicsit jobban rá tudtam játszani ezekre a szerepekre.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 02, 2023 7:57 pm
Iris & Dimitriy
Őrület, mennyivel másabb a hangulat köztünk most, hogy az az idétlen parti már nincs terítéken, mert Velem együtt, hirtelen Ő is sokkal lazábbnak és nyugodtabbnak tűnik, bár azt sem tartom teljesen kizártnak, hogy a kettő szoros összefüggésben áll egymással. Úgy, ahogy felhergeltük egymást a kocsiban, talán épp úgy le is nyugtatjuk, mert most már az Ő szája szélén is kirajzolódik egy aprócska mosoly, miközben a protekcióval megszerzett asztalunkhoz sétálunk, én pedig játékosan arra kérem, hogy javasoljon valami olyan vacsorát, amit még nem kóstoltam itt. Őszintén meglep, hogy a spagettit rögtön kizárja, ráadásul nem is akárhogy, mert a szavai azt érzékeltetik, hogy ahhoz megint tartozik egy olyan történet, amit én nem tudok felidézni, Ő viszont annál inkább. -Csak azt ne mondd, hogy az a specialitásod.- vigyorgok jókedvűen, ahogy megpróbálom elképzelni a gonosz maffiózót, miközben épp spagettit készít a konyhában, de mielőtt még túlságosan beleèlnèm magam a fantáziálgatásba, inkább én is közelebb hajolok hozzá az asztal fölött és hagyom, hogy kedvére ötleteljen, mit is kellene ma választanom. Úgy fürkészi az arcomat, mintha onnan akarná leolvasni a választ, pedig kétlem, hogy egyetlen betű is rám lenne írva, amikor még igazán végig sem tudtam gondolni, hogy mit ennék legszívesebben, hiszen a figyelmem nagy részét Ő köti le. Tekintete, ami most huncut fènnyel sandít rám és vonásai, melyek most jóval lágyabbak, mint amilyenek a kocsiban voltak, mikor kis híján robbant köztünk a bomba, de végül kénytelen vagyok megszakítani ezt a kis pimasz játékot, ahogy a pincér megèrkezik és megtölti a poharainkat. Zavaromban végig sem gondolom, hogy amiről kérdezem, talán számára annyira nem is kellemes téma, mert ez már csak akkor tudatosul bennem, mikor halkan válaszol elgondolkodva lötykölgetve közben a poharát. Már nem kutatja tekintetem, sőt, inkább kínos ügyel arra, hogy kerülje pillantásomat, de én végig az Ő arcát figyelem, ahogy pár szóban felidézi azt az első alkalmat, amikor itt jártunk, amikor végképp mindent elfelejtettem Vele kapcsolatban. Nagyot kell nyelnem szavai hallatán, hirtelen gombóc nő a torkomban és bár végül igyekszik a jól megszokott pimaszkodással terelni az egyértelműen szomorú témát, mégis először, csak egy szelíd mosolyra futja, miközben fejet csóválok. -Mièrt is nem lep meg, hogy ilyesfajta hátsó szándékaid voltak?- kuncogok halkan, de a jókedv ellenére is együttérzőn pislogok rá, míg végül pár pillanatig én is a poharam tartalmát kezdem tanulmányozni, mintha olyan őrülten érdekes lenne az a vörösbor. Felsandítok végül rá, fejemet ismét oldalra biccentem kicsit, ahogy megfogalmazódik bennem a kérdés, de már szimplán ettől is kiszáradnak ajkaim, így végül sietve megnyalom őket, mielőtt megszólalnèk. -Na és sikerült a terved?- kérdezem végül halkan, pimasz mosollyal, de magam sem tudom hirtelen, hogy miféle válaszra is tenném a voksomat, pedig elvileg Rólam van épp szó, saját magamat meg már illene ismerni annyira, hogy tudjam, képes lehetett-e elcsavarni a fejemet vagy sem, de ugye volt idő, amikor abban is biztos voltam, hogy távol tudom magam tartani Tőle. -Remèlem, most nem ilyesmi megfontolásból hoztál ide, mert akkor el kell szomorítsalak.- sóhajtom kelletlenül, de mitagadás, a mosoly épp ugyanúgy ott bujkál ajkam szegletèben, mint eddig, hiszen kár is lenne itt fáradoznom és előadnom, hogy nincs rám semmilyen hatással, mikor alig pár nappal ezelőtt úgy estünk egymásnak, mint két kamasz. -Semmi nem történik kétszer ugyanúgy.- jegyzem meg pimaszul, és ezzel végtére is nem hazudtam, de még csak nem is állítottam lehetetlen, erre pedig a legjobb bizonyíték az, hogy most nem mindent felejtettem el Rólunk, csak a nagy részét. Épp arra emlékszek csupán, ami nem hagy aludni és hazudnèk, ha azt mondanám, hogy nem kívántam már azt olykor, hogy bár arról az éjszakáról se lennének emlékeim. Nem, mintha sokat jelentene, hogy mindent vagy épp, csak majdnem mindent felejtek el Róla, mert ezek szerint ugyanúgy képes magába szédíteni, bárhogy is legyen épp.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 02, 2023 6:27 pm
Ahogy megemlítette az éhséget, tudatosult bennem, hogy dél óta én sem ettem semmit, és nem is nagyon maradt étvágyam, miután kiderült, hogy a ma estét nem a szokásos keretek között kell töltenünk. Bár, nehezen döntöttem el, hogy melyik lenne a rosszabb: otthon ücsörögni a négy fal között, miközben nem szól hozzád senki, vagy elmenni egy ilyen kibaszott partira, magadra erőltetni egy nevetséges vigyort, mintha nem a fél világ terhét viselnéd épp a válladon, miközben egy olyan nő lépked az oldaladon, aki talán szíve szerint engem is és magát is a pokolra kívánja. Nem tudtam, hogy mi jár a fejében, hisz nem osztotta meg velem, igyanúgy némaságba burkolózott, ahogy én is, és nem is tett kísérletet arra, hogy ezt megtörje, én pedig valójában nem is bántam. Valószínűleg mert nem akartam hallani semmit a múltkori este után, főleg nem a kifogásokat, vagy azt, hogy nem kellett volna megtörténnie, pedig bennem egy szemernyi rossz érzés sem lett volna, ha nem úgy távozik, mint ahogy végül megtette. Mintha demonstrálni akarta volna, hogy Ő mit érzett, mikor hónapokkal ezelőtt magára hagytam az első közös éjszakánkon, de a két helyzet között mégis volt egy hatalmas különbség: akkoriban ahogy én, úgy Ő sem érzett még semmit, csak ezt a furcsa vibrálást, ami mindenáron be akart teljesedni, olyan vágyat szítva kettőnk között, amit előtte senki mással nem tapasztaltam még, és volt egy olyan sejtésem, hogy ez a jövőben sem fog már változni. Nekem Rá volt szükségem, és arra, amit önként, saját akaratából adni tudott és akart, nem pedig a kényszeres cselekedetekre, és a megjátszott viselkedésére. Most viszont úgy tűnt, hogy nem játssza meg magát, ami némi elégedettséggel töltött el, pedig már benne volt a pakliban, hogy előcsalogatja belőlem a legrosszabb oldalamat, amit már jó ideje nem kellett látnia, és még csak nem is jogosan furakodott volna elő, mert nem hibáztathattam valamiért, ami az én hibámból történhetett. Nem zavartattam magam, miközben elintéztem az asztalt, mert bár rengeteget változtam miatta, de az tény, hogy még mindig maradt bőven azokból a tulajdonságokból, amik az előző Dimitriy-hez kötöttek, és személy szerint nem is tartottam őket olyan borzalmasnak. Hisz... legalább rögtön akadt egy asztalunk, nem? - Ne forgasd a szemeidet - jegyeztem meg mellette lépkedve, és bár eleinte megpróbáltam eljátszani, hogy mennyire komoly is vagyok, de az ajkam szélében játszó vigyor rögtön elárult. Miután meglett az asztal, mellé lépve kihúztam neki a széket, rögtön ki is kérve az egyik legfinomabb olasz borukat, majd fürkésző szemeimet szinte rögtön Iris-ra irányítottam. - Meglepődnél, mennyire egyszerű kifőzni egy kevés spagetti tésztát némi szósszal - válaszoltam egy vállvonás kíséretében, bár mosolyomba némi melegség költözött, ahogy tudatosult bennem, hogy régen azért nem volt a napi rutinunk része, hogy a konyhában töltsük az időnket, az pedig főleg nem, hogy együtt tegyünk kárt a berendezésben, bár, eddig még egyszer sem kellett kiborítani semmit. Szóval, nem is volt teljesen reménytelen. - De majd egyszer megmutatom. Én is egy profitól tanultam - vigyorodtam el sejtelmesen, közelebb hajolva hozzá, ekkor már inkább azon gondolkodva, hogy milyen ételt rendeljünk, Ő pedig szinte rögtön jelezte, hogy részt vesz a játékban, mert hozzám hasonlóan közelebb hajolt, és ugyanúgy félrebillentette a fejét. Egyetlen pillantása elég volt ahhoz, hogy forrni kezdjen a vérem, főleg mikor így nézett rám, talán maga sem tudta, hogy milyen hatást vált ki ezzel belőlem, de még mielőtt bármit is reagáltam volna, megérkezett a pincér. Iris-hoz hasonlóan én is ugyanúgy ravioli-t kértem, majd miután a felszolgáló távozott, rögtön a pohár után nyúltam, de egyelőre még nem kortyoltam bele. - Akkor jártunk itt utoljára, mikor először felejtettél el mindent rólunk - vallottam be csendesen, kezeim között hintáztatva a poharat, csak hogy pár pillanat erejéig inkább a bor gyűrűzését figyeljem, ne pedig Iris tekintetét. - Annyi emléked sem volt rólam, mint most, úgyhogy szinte mindent nulláról kellett építenem - gondolkodtam el hangosan, bár kicsit sem esett jól a nosztalgia ezen fajtája, majd lassan megvontam a vállamat. - És talán azért is hoztalak ide, hogy levarázsoljam rólad a bugyit - tettem hozzá rögtön, csak hogy oldjam a kialakuló feszültséget magamban, a vigyorom pedig sunyin villant felé, miközben ajkaimhoz emeltem a poharat.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 02, 2023 3:28 pm
Iris & Dimitriy
Vicces, ha belegondolok, hogy amikor reggel felèbredtem, még csak az sem volt betervezve, hogy ma már összefussak Vele, hiszen a mai napot épp ugyanúgy terveztem tölteni, mint az eddigieket; megvárom, míg elmegy és, csak utána merèszkedek ki a szobámból. Még mindig iszonyúan kínosnak érzem a helyzetet a múltkori után, ahogy egyetlen szó nélkül ott hagytam és, ha megemlítenè bármelyikünk is, úgy ahogy akkor, most sem tudnám, hogy mit mondhatnék, de ugye nem is úgy készültem, hogy erre sor kerüljön. Az pedig végképp nem volt bekalkulálva, hogy partira menjünk vagy épp vacsorázni, utóbbit azonban, most annyira nem is bánom. Ha már képes volt ezt tenni értem, hogy egyszerűen legyint egyet az apja kérésère, bunkóság lenne azt mondani, hogy még egy sima vacsorára se kísérem és lássuk be, egyre jobban érdekel a mellettem lèpkedő férfi, akinek olyan finoman simul tenyere a hátamra, hogy beleborzongok az érintésbe.-Nem akartam panaszkodni, de egyébként is majd' éhen halok.- jegyzem meg halkan, mindenféle rosszallás nélkül, mert az az aprócska mosoly, ami az étterem láttán az arcomra kívánkozott, még most is ugyanúgy látható.-Akkor kezdtem tervezgetni, hogy szerzek valami kaját, mikor Kirillt rám uszítottad.- sandítok rá pimasz mosollyal, de ezt is inkább, csak azért közlöm, hogy valamennyire oldódjon a hangulat, ami az izgatottság ellenére, még mindig kínos egy hangyányit. Valószínűleg, Őt fele ennyire sem foglalkoztatta egykor, hogy ott hagyott a fenébe szó nélkül, de én egyrészt nem vagyok olyan, mint Ő, másrészt pedig, már Ő sem olyan, mint amilyen akkor volt és most igenis bánt, hogy talán a lelkébe gázoltam. Fenébe az egésszel, eddig fikarcnyit sem érdekelt, ha kicsit flegmán is sikerült hozzászólnom, sőt, kifejezetten igyekeztem meghálalni a kedves megjegyzéseit, de most teljesen összezavar, hogy azóta teljesen megváltozott minden. Nem tudom, hogyan viselkedhetnèk Vele, bár az némiképp megnyugtat, hogy az önbizalma most is a helyén van, mert egy pillanatig sem titkolja, hogy mennyire élvezi a nevènek köszönhető előjogokat, amit pimasz szemöldök vonogatással ad a tudtomra. -Igen, ezzel már én is tisztában vagyok.- sóhajtom a szemeimet forgatva, de még mindig pimasz mosollyal, mert jelenleg az egyik szemem sír, a másik meg nevet, amiért én is, csak megerősítettem ebben, bármennyire is próbáltam ellenállni. Nem akartam, hogy engem is megkapjon, hogy még inkább azt gondolja, hogy tényleg bármit megkaphat pusztán azért, mert Ő Dimitriy Smolensky, ugyanakkor ha most a szemeibe nézek, valahol örülök is, hogy így alakult, mert ott ragyog tekintetében a bizonyítéka annak, hogy azért nem ment ez olyan egyszerűen, mint egy asztalt szerezni a város egyik éttermében. Elindulok Dimitriy mellett, ahogy finoman terelgetni kezd a kapott asztal felé, az újabb figyelmessèget pedig, a mosoly mellett most egy halk "köszönöm"-mel is meghálálom, miközben elárulja, mit is választottunk az étlapról legutóbb, de azt most meg se próbálom a kezembe venni, mert inkább az Ő véleménye érdekel, hogy mit is kellene választanom. -Hogy érted, hogy bármikor?- kérdezek vissza értetlenül a spagettivel kapcsolatban, mintha az legalábbis tonna szám ott állna a hűtőben, vagy épp bonyolultabb lenne, mint egy lasagna, mert nekem aztán mind a kettő ugyanannyira kínai. Próbálom elrejteni az arcomra kívánkozó mosolyt, ahogy előrébb dől, kutakodó tekintetét pedig rám szegezi és bár érzem, hogy az arcom ismét felforrósodik ettől, én magam is előrébb dőlök és kihívó pillantással megtámasztom állam a kézfejeimen.-Rizottó?- ismétlem meg elgondolkodva, leutánozva mozdulatát, ahogy én magam is oldalra billentem kissé a fejemet pimasz mosollyal ajkaimon, de a kis flörtölèst, amit egyébként is mellőznöm kellene, a pincér szakítja félbe, aki megèrkezik a rendelt borral és tölt mindkettőnknek. -Legyen csirkés ravioli.- vonok vègül finoman vállat, ismét hátra dőlve a szèkemen, az időt pedig, míg Dimitriy leadja a rendelèst a saját kívánságával együtt, arra szánom, hogy alaposabban körbe nézzek az étteremben. Azt hinné az ember, hogy ha el is vesznek az emlékei valami érthetetlen okból, legalább valami deja vu érzése lesz, ha olyan helyen jár, amit korábban már látott, de semmi ilyet nem tapasztalok. Teljesen idegen számomra minden, minden újnak és káprázatosnak hat, az egyetlen ismerős dolog pedig ott ücsörög velem szemben és most is épp olyan vonzó, mint bármikor máskor. Talán, még vonzóbb is, mert ez a Dimitriy nem elüldözni akar vagy porig alázni minden lehetséges alkalommal és ez, talán kezd végre tudatosulni is bennem. -Na és, milyen apropóból voltunk itt legutóbb?- kérdezem végül kíváncsian, kihasználva a lehetőséget arra, hogy a napló helyett tényleg attól szerezzek némi információt az elmúlt hónapokról, aki tökéletesen emlékszik mindenre.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 01, 2023 10:02 pm
Érezhetően megváltozott a hangulata, amint tudatosult benne, hogy nem kell betennie a lábát arra a partira, és nem mondom, még én is megkönnyebbültem. Nem is azért, mert úgy igazán aggódtam volna a viselkedése miatt, hisz nagyon is jól tudtam, hogy könnyedén alkalmazkodik hozzám arra a rövid kis időre, mégsem szerettem kitenni ennek az egésznek. És nem egyszer gondoltam úgy, hogy mély törést fogok okozni az életében a személyemmel vagy épp az iránta érzett szerelmemmel, mert nemcsak engem kapott meg ezzel, hanem egy egész csomagot, ami velem együtt járt, és nem mondhatta azt, hogy csak az egyik felét akarja, muszáj volt magáévá tennie a másikat is. Pokoli érzés volt tudni, hogy veszélyeztetem az életét és a józan eszét, főleg azok után, ami Igorral történt, már semmiben nem lehettem eléggé biztos. Az álmatlan éjszakák során újra és újra eszembe jutott, hogy mennyire egyszerűbb lenne az élete nélkülem, és hogy ha soha nem ismer meg, hisz minden, ami történt Vele, valamilyen értelemben az én művem. Miattam szenvedett, miattam kellett szembenéznie a legnagyobb félelmeivel, vagy épp olyasmit tennie, amit amúgy soha nem követett volna el, de az én világom nem válogatott, Őt is vaskarmokkal akarta beszipolyozni, kicsit sem törődve azzal, hogy akar-e jönni vagy nem. És egyre biztosabbá vált az is, hogy az amnéziája sem a véletlen műve, de még nem volt elegendő bizonyítékom Fredrik ellen. Ki másnak lett volna olyan nyomós indítéka? Próbáltam nem beleélni magam abba, ahogy lopva hozzám ért, és rám simította tenyerét, pedig pokolian hiányzott az a forróság, ami végigmarta ereimet, és bár pár pillanatnál nem tartott tovább, még talán Ő sem sejtette, hogy mekkora nyomot tud hagyni pusztán csak ennyivel. A mosolyáról nem is beszélve, még ha nem is olyan régen még azt hittem, hogy minden mosolyra kényszeríteni kell majd, most mégis magától osztogatta azokat a gyengéd, halvány, néha erőtlen és bűnbánó mosolyokat, de abban azért reménykedtem, hogy nem fogja sokáig érdekelni az apám véleménye. Ha képes volt azzal a tudattal együtt élni, hogy engem nem egyszer bosszantott fel, bizonyára azt a szintet is megugorja, hogy figyelmen kívül hagyja az apám faszságait. - Itt még talán valami rendes vacsorát is kapsz, nemcsak falatkákat - vigyorodtam el szemtelenül, miközben gyengéden hátára simítottam, mikor végül célba vettük az étterem bejáratát, és bár eddig szinte egyszer sem törődtem a hely hangulatával, most valahogy mégis megakadt a szemem azokon a fényeken, amik megvilágították a homlokzatot, és ugyanez várt ránk odabenn is. Csak akkor engedtem el hátát, mikor beléptünk az ajtón, és bár tele volt a szűk kis előtér, de tekintetem máris kereste azt a bizonyos személyt, akinek köszönhetően mindig volt legalább egy szabad asztal. - Protekcióm van - vontam meg lazán vállamat, mikor Ő is rákérdezett az asztalfoglalásra, de inkább nem részleteztem, hogy minek köszönhetően alakult ez így, mert... nagyjából ki tudta következtetni. - Bár, kevés olyan dolog van ebben a városban, amit nem kapsz meg rögtön, miután kiderül, hogy Smolensky a neved - tettem hozzá egy sunyi szemöldökvonogatás kíséretében, kicsit sem titkolva, hogy mennyire nem riadok vissza a helyzeti előnyöm kihasználásától, ha úgy kívánják az érdekek, és ha egyszer ebbe születtem, mégis miért dobnám el magamtól az előnyöket? Egy biccentés volt a jel, hogy elindulhatunk az egyik távoli asztal felé, közben folyamatosan Iris arcán legeltetve a pillantásomat, bár ezúttal esélye sem volt eltitkolni, hogy elpirult, de próbáltam nem fokozni a zavarát. - Legutóbb lasagne-t ettünk, szóval az ma tiltólistás - vontam meg a vállamat, és bár azért volt a személyzet, hogy kihúzza Neki a széket, amint az asztal mellé értünk, de még esélyt sem adtam rá, hogy elvegyék előlem ezt a lehetőséget. - Spagettit otthon is bármikor ehetünk - gondolkodtam tovább, miközben némileg betoltam alatta a széket, majd leültem vele szemben, de még mielőtt tovább folytathattam volna, a pincér felé fordulva kértem két pohár bort. - A helyedben valami töltött tésztát ennék. Vagy... - dőltem kicsit előrébb, kíváncsian fürkészve a tekintetét, mintha épp olvasni próbálnék bennük. - Rizottót - billent oldalra a fejem, gyanúsan méricskélve vonásait.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 01, 2023 9:16 pm
Iris & Dimitriy
Már attól klasszisokkal jobban érzem magam, mikor közli, hogy nem megyünk a partira és bár tudom, hogy ezzel okozok némi kellemetlenséget, mégsem érzékelteti egy pillanatig sem, hogy haragudna emiatt vagy neheztelne rám, ez pedig még több feszültségtől szabadít meg. Hiszen, legszívesebben az első perctől kezdve tiltakoztam volna, mert ha valamihez, hát ahhoz fikarcnyi hangulatom sem volt, hogy egy puccos buliban játsszam a tökéletes feleséget és mosolyogjak meg bájcsevegjek olyanokkal, akikről fogalmam sincs, hogy kicsodák. Még a mellettem ülő férfit sem ismerem igazán és még ahhoz se volt kellő lelki erőm, hogy megpróbáljam megismerni, de biztos nem egy csomó idegennel fogom elkezdeni az egészet. Az már más kérdés, hogy az öreg Smolensky mit fog ehhez az egészhez szólni, de amíg Dimitriy nem aggódik, addig én sem teszem. Inkább rábólintok a vacsorára, a rögtönzött ötletère, adva ezzel egy esélyt annak, hogy most megpróbáljam megismerni Őt, mert akárhogy is viselkedtem az elmúlt pár napban, bármennyire is próbáltam elzárkózni Tőle, mindvégig foglalkoztatott a gondolat, hogy vajon milyen lehetett köztünk ez az egész, és hogy hogyan változott az a kezdeti ellenszenv szerelemmè, de a naplóba mégse mertem belenèzni és, talán nem is baj. Talán, egy vacsora, most sokkal jobb alkalom lesz arra, hogy megtapasztaljam, milyen is Vele tölteni az időt, a társaságát élvezni, megismerni Őt, amihez most még inkább van kedvem, még kíváncsibb lettem a mostani húzása után. Szavakkal, talán nem is tudnám kifejezni, mennyire értékelem mindezt, hogy a partit képes lecserèlni egy vacsorára, ahol több tucat ismeretlen helyett, csak egyedül Rá koncentrálhatok, ami már önmagában épp elég nagy feladat, így végül csak finoman kèzfejère simítom tenyeremet és továbbra is arcát fürkészve halványan elmosolyodok. Még akkor is, ha az arcom rögtön lángolni kezd attól a különös elektromosságtól, ami végig cikázik rajtam még ettől az apró, ártatlan érintéstől is. Ajkaimon megőrzöm azt a szelíd mosolyt, amit a gesztusa csalogatott oda, miközben újra elindul az autó, Ő pedig az új úticél felé veszi az irányt és, ha az izgatottság egyre növekszik is bennem, cseppet sem zavar, mert ez most az a kellemes fajtája az érzésnek, nem pedig az, ami rettegéssel tölti el az embert. Miért is rettegnèk valakitől, akinek minden mozdulatából és pillantásából süt a szerelem, még akkor is, ha épp kihozod a sodrából egy hülye vitával a kocsiban ülve. -Már most oda vagyok ezért a helyèrt.- szállok ki mosolyogva a kocsiból, ahogy ajtót nyit, amit egy hálás pillantással köszönök meg, majd alaposabban szemügyre veszem a helyet, bár már a kocsiban ülve is azon voltam, hogy minél jobban magamba igyam a látványt.-De majd igyekszem nem nagyon lógatni az orromat, amiért itt kell lennünk a csodás parti helyett.- dünnyögöm halkan, bujkáló mosollyal arcomon, ahogy a bejárat felé indulok, de ahogy tenyere a hátamra simul, kénytelen vagyok finoman ajkamba harapni a libabőrtől, amit okoz a gyengéd érintéssel. -Gondolom felesleges kérdeznem, hogy kapunk-e majd asztalt.- állok meg végül a sor végén, mert bármi is legyen az apropója, elég sok vendég tolong az előtérben, de most valahogy, még ettől sem tud elmenni a kedvem.-Szerinted, mit kellene ma este választanom?- fordulok felé végül elgondolkodva, de a zavaromról biztos vagyok benne, hogy árulkodik némi pír az arcomon és bár tudom, hogy oltári nagy baromság így éreznem, hiszen hónapok óta együtt élünk, egy párként, mégis olyan ez az egész számomra az emlékeim híján, mintha először hozott volna randira, ezen pedig bármennyire is akarok, nem tudok változtatni.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 01, 2023 7:19 pm
Olyan értelemben nem féltem az apám haragjától, mint ahogy Ő azt valószínűleg gondolta. Nem egy fejmosást kaptam már tőle életem során, és vélhetően nem is ez lesz az utolsó, inkább azok a leckéztetések voltak kemények, amiket minden fejmosás mellé kaptam. Minden alkalmat megragadott, hogy valahogy móresre tanítson vagy betörjön, ha már a teremtő egy jóval hangsúlyosabb temperamentummal áldott meg, és ilyen szempontból még meg is értettem az aggályait. Féltette tőlem a régóta építgetett kis birodalmát, azt, aminek az alapjait még a nagyapám kezdte el lerakni ebben a városban, és Yelena-ban sokkal több volt az apámból, mint bennem. Bár, ez is attól függ, hogy honnan néztük, hisz az apám is volt olyan temperamentumos, ha kegyetlenségről volt szó, és ahhoz képest, ahogy Ő büntetett, én még tényleg kezesbárány voltam. Ami viszont biztos, hogy emiatt a parti miatt is húzni fogja a száját, pedig semmi értelme nincs az állandó bájvigyornak, vagy annak, ahogy elhitetjük magunkról, hogy amúgy mi is egy nagy boldog család vagyunk. És ha engem épp meg is akar majd leckéztetni emiatt, álltam elébe, arra viszont mérgett vettem volna, hogy Iris nincs miatta veszélyben. Bárhogy is fenyegette az ilyen meghívások alkalmával, soha nem ártott volna neki, és valószínűleg okkal, mert bár az apja egy rohadék volt, de annyi esze azért volt, hogy leszögezze: a lányának nem eshet bántódása a házasságunk ideje alatt. Ami néhány hete még egy életre készült szólni, most viszont... ebbe inkább bele sem gondoltam. - Bízzunk benne, hogy apámnak lesz nagyobb problémája is nálunk - vontam meg vállaimat könnyedén, mert amúgy tényleg nem volt bennem félelem, majd ahogy hangosan gondolkodni kezdtem az új programmal kapcsolatban, nem is tartottam magamban, hogy mi jutott eszembe. Bár, biztosan kreatívabb lettem volna, ha úgy indulok neki ennek az estének, hogy elviszem valahová, de így utólag eléggé lekorlátoztuk a lehetőségeinket, főleg ezzel a hacukával, amit viseltünk. Valamiért rögtön az az olasz étterem jutott eszembe, ahol egyszer már ebédeltünk, nem is akármilyen apropóból, bár akkor is épp a saját démonjaimmal viaskodtam, csak egy teljesen más fázisban. Ott tényleg tiszta volt az egész lap, vagyis majdnem, mert az az Iris nem emlékezett az első közös éjszakánkra, és magam sem tudom, hogy miért, de egyszerűen minden más volt akkor. Talán mert be akartam bizonyítani, hogy ami először sikerült, az sikerülhet másodjára is, közben viszont rájöttem, hogy nekem nemcsak egy elkapkodott románc kell, hanem az összes közös emlékünk, és nemcsak úgy, hogy én emlékszem rájuk, hanem hogy mind ott van Benne is, és úgy melegíti át a szívét az összes egytől egyig, ahogy az enyémet. - Akkor ez el is dőlt - összegeztem, de még mielőtt ismét az útra kanyarodtam volna, pár pillanat erejéig elvesztem tekintetében, és talán épp ezért nem is készültem fel arra, hogy az ökölbe szorult kezemre fogja simítani ujjait. Testemet kellemes bizsergés futotta át, és próbáltam bebeszélni magamnak, hogy ezt csak én érzem, de biztos voltam benne, hogy Ő is tapasztalja, már amíg el nem húzta a kezét. Inkább csak biccentettem egyet, ajkaim szélében egy nagyon halvány, gyengéd mosollyal, ami a hálájának szólt, majd egy kisebb sóhajt követően ismét útnak indultam. Pár perc elteltével parkoltam le az étterem parkolójában, majd mielőtt kiszálltam volna, még arcára pillantottam, remélve, hogy előbb-utóbb eltűnik belőle az a stressz, ami a parti miatt gyülemlett fel benne. Talán ha én megyek fel hozzá Kirill helyett, már az első pillanattól kezdve láttam volna, és nem is kezdem el belerángatni egy ilyen helyzetbe. - Talán nem olyan puccos, mint egy Smolensky-parti, de ma estére épp megteszi - szólaltam meg, kinyitva előtte a kocsi ajtaját, de nem nyújtottam felé a kezemet, mert egyelőre így tűnt jónak, de ahogy mellettem kezdett sétálni, szinte ösztönösen simult tenyerem a hátára.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 01, 2023 2:25 pm
Iris & Dimitriy
Már próbáltam felkészülni a robbanásra, a veszekedésre, amit eredmènyezett volna a kirohanásom vagy épp az, ahogy Ő reagál, de úgy vetett véget az egésznek, hogy már alig emlékszem, min is húztam fel magam ennyire. Túlságosan jól esik az, amit mond, amiről biztosít és, amit soha nem hittem volna, hogy hallhatok a szájából, de újra és újra eszembe juttatja, hogy Ő már nem ugyanaz a férfi, miközben én még mindig ugyanaz a nő vagyok. Vagy inkább, már megint, de talán ideje lenne megpróbálnom máshogy viselkedni és nem előre várni a támadást, amikor arra már alig van esély. Ideje lenne felfognom, hogy a hosszú hónapok alatt, amire én nem emlékszem, nem csak kiteljesedett köztünk az a mohó vágy, ami most is ugyanúgy jelen van az amnéziám ellenére is, hanem igazi érzések, szerelem éledt köztünk, Ő pedig ténylegesen a férjem , a társam, akiben megbízhattam és aki mellettem volt. Úgy, mint ahogy most is kész lenne mellettem lenni, ha nem változtatna a terven egyik pillanatról a másikra és húzódna le az út szélére, hogy aztán lazán közölje, hogy nem megyünk arra a rohadt partira. Akkor sem, ha ez szembe megy az apja akaratával, hiszen ahogy emlékszem, már az elején sem azért jelentünk még ezeken a partikon, mert annyira unatkoztunk volna, hanem mert muszáj volt, Ő pedig, most kész ellenszegülni, hogy ezzel is a kedvemre tegyen. Mert nem maga miatt csinálja, nem neki esik nehezére eljátszani, hogy minden rendben, hanem nekem. -Akkor majd elviszem helyetted a balhét.- mosolyodok el óvatosan, hálásan pislogva rá, de talán fogalma sincs róla, mekkora terhet vett most le a vállamról és, hogy mekkorát nőtt a szememben, amiért képes ezt tenni értem . Nyilván nem is az első eset, hiszen sok hasonló helyzetet élhettünk már át az elmúlt hónapokban, én azonban, csak ebből tudok táplálkozni, csak azok alapján tudom Őt megítèlni, ahogy mostantól viselkedik, az pedig egyre jobban tetszik, amit látok.-Tènyleg az a kedvencem.- bólintok vigyorogva, mikor vacsorát említ meg olasz éttermet, ahol ezek szerint már volt, hogy tiszteletünket tettük, bár az lepett volna meg inkább, ha kiderül, hogy még soha nem vitt étterembe. Legalább annyira lepett volna meg, mint most az, hogy inkább oda akar vinni a parti helyett, ahol kötelező lenne megjelennünk. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer hősként tetszeleg majd a szememben. Még az sem riasztja el, hogy az apja nyilvánvalóan ki fog bukni, vagy legalábbis nagyon nem fogja megdicsèrni, amiért kihagyjuk a partit, sőt, még jót is nevet a megjegyzésèn, amin kénytelen vagyok én is elnevetni magam.-Tökèletes lesz az az étterem. Legalább elmeséled közben, hogy mit ettem ott legutóbb.- mosolyodok el szelíden, hálásan pislogva rá, ahogy a korábbi feszültség, szinte teljesen eltűnik belőlem és már maximum, csak az a nehéz feladat marad, hogy...igazából, már azt sem tudom, miért akarom távol tartani magam Tőle. -Úgy legalább nem választom megint ugyanazt.- fèszkelődök kicsit mosolyogva, majd lepillantok ökölbe szorította kezére és, ha pár pillanatig habozok is, végül rásimítom a tenyerem és sóhajtok egy nagyot. Na nem azért, mert olyan rossz lenne megèrinteni, hanem mert, már megint átlèpek egy határt, de éreznie kell, mennyire nagyra értékelem azt, amit most tett értem. -Köszönöm, hogy megkímèlsz ettől.- pillantok fel rá végül, halkan elmotyogva a szavakat, majd amilyen hirtelen döntöttem úgy, hogy megèrintem, olyan hirtelen húzom is vissza a kezem és elhelyezkedek újra az ülésen.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 01, 2023 11:18 am
Még nekem is barátkoznom kellett ezzel a szereppel, amit mellette töltöttem be, mert ha voltak emlékei, ha nem, egyszerűen képtelen voltam úgy bánni Vele, ahogy annak idején tettem. Pedig tudom, hogy azt várta tőlem, és biztos volt benne, hogy végre megpillantja majd azt a Dimitriy-t, aki annak idején kapva kapott egy ilyen alkalmon, csak úgy porig alázza és megsemmisítse az önbecsülését, de a legnagyobb meglepetésére, végül mégis más bukott ki belőlem. Rég eljártak felettünk azok az idők, amikor egy ilyen partin csak úgy magára hagytam, mert épp a düh vagy az indulat fűtötte a szívemet, és egy ilyen alkalommal sodródott össze Igor-ral, mintha a sors már akkor meg akarta volna üzenni, hogy veszély leselkedik rá minden kibaszott pillanatban, amikor valamilyen oknál fogva egyedül hagyom. Nyilvánvaló volt, hogy nem védhetem meg mindentől, és Kirill hiába lesi minden lépését, mindig kerülhet homokszem a gépezetbe, de a lehetőségeimhez mérten mindent meg akartam tenni, hogy elkerülhessük az olyan helyzeteket, amik a közelmúltban megtörténtek, még ha nem is emlékezett rájuk. És most valahol örültem is neki, hisz ha sejtette volna, hogy a legutóbbi ilyen partin embert ölt, nem így indultunk volna el. Sőt, esélyes, hogy el sem indulunk, de még egyszer nem fogom elkövetni azt a hibát, hogy akár egy másodpercre is szem elől tévesszem. Főleg addig nem, míg helyre nem állítjuk a megszokott rendet, és vissza nem tér hozzám úgy, ahogy arra valójában mindketten vágyunk. Mondjon bármit, de tekintetében minden alkalommal ott pislákolt a kíváncsiság halvány szikrája, és ha félt is, de tudni akarta, hogy mi minden történt, és mi az, amit elfelejtett kettőnkről. Nála jobban pedig talán csak én akartam, mert azzal, hogy visszatalál magához, vissza fog találni hozzám is. Viszonylag nyugodtabbá vált a légzésem, miközben Ő is elcsendesült, és úgy tűnt, hogy teljesen a gondolatai rabjává vált, ebből pedig én magam rángattam ki, mikor lassítani kezdtem, majd amint lehetőség nyílott rá, meg is álltam az út szélére húzódva. Habár nem is olyan régen még csak a düh és a dac szülte, hogy választás elé állítsam, most már sokkal őszintébb volt ez a gesztus, bízva abban, hogy nem fog felcsattanni miatta, de pocsék ötletnek tűnt, hogy ilyen állapotban a saját embereim közé vigyem, akik olyanok voltak, mint a legmocskosabb hiénák, kilométerekről kiszagolva a vért és a félelmet. Elhittem róla, hogy képes lenne helytállni, mert ezerszer megtette már, nem egyszer szembesülve azzal, hogy milyen is az életem, vagy hogy kik között élek, de most egyikünknek sem erre volt szüksége. - Nincs "de" - szakítottam félbe szinte egyből, és bár láttam tekintetében a meglepődöttséget, de nem tudta eldugni előlem, ahogyan megkönnyebbült vagy legalábbis engedni kezdett kissé. És épp ez volt a cél. - Nem tudom. Arra gondoltam, hogy elviszlek vacsorázni - kezdtem el hangosan ötletelni, mintha amúgy órákon át tépelődtem volna rajta, de valójában itt, helyben kellett döntenem, és nem volt időm semmi igazán ötletessel előrukkolni. - Olasz étteremben már voltunk - folytattam tovább, felidézve magamban azt az alkalmat, mikor elrángatott magával virágot venni, meg is jelent egy vigyor ajkaim szélében pár másodpercig, majd egy sóhaj kíséretében tovább folytattam az elmélkedést, ekkor már a visszapillantó tükröt bámulva, úgy téve, mintha valami rettentő megterhelőt művelnék épp. - Viszont úgy tűnt, hogy az a kedvenced, szóval elmehetünk még egyszer - tettem hozzá, de az apámról mondottak után végül megvontam a vállamat. - Álljon be a sorba - vigyorodtam el pofátlanul, a körülményekhez képest próbálva kényelembe helyezkedni, de egyre nehezebben bírtam, hogy ne érintsem meg, emiatt pedig inkább ökölbe szorítottam ujjaimat. - De választhatsz Te is.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.