M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 08, 2022 6:27 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mindig is stabil és kiszámítható talajon lépkedtem, legalább annyira stabil lábakkal, nehezen fogadva el, ha valakinek más elképzelése volt bizonyos dolgokról, mint nekem. Ha volt különbség közöttem és az apám között, azt egyértelműen a jellemünkben kellett keresni, még ha számos tulajdonságban osztoztunk is, de én sokkal rosszabbul viseltem, ha valami nem az én kedvem szerint történik, és a rideg jellemem ellenére a fajsúlyos döntések pillanatában el tudott ragadni a temperamentum és a forrófejűség. Ez pedig egy olyan tulajdonság, ami apámból hiányzott, és emiatt nem is nagyon tudott mit kezdeni vele, már azon kívül, hogy újra és újra kibaszott leckékkel próbált móresre tanítani egy-egy elbaszott döntésem után, de bármit is csinált, nem tudott úgy hatni rám, ahogy azt elképzelte.
Most mégis ezeket a stabil lábakat veszítettem el, méghozzá olyasmi miatt, amiben annyi éven keresztül nem is hittem, főleg azt nem, hogy képes leszek rá. Hogy képes leszek szeretni valakit, őszintén, szívből, és olyan mocskosul önzően, hogy még az ilyen pillanatokban sem voltam hajlandó beismerni, hogy talán jobb lenne neki nélkülem. Ez az egész az én büntetésem volt, engem pécézett ki valaki, Ő pedig akaratlanul is, de eszközzé vált ellenem, és talán épp ez volt a terv. Úgy venni el tőlem, hogy az a legjobban fájjon, márpedig a mostaninál rosszabb forgatókönyvet elképzelni sem tudtam volna. A bizonytalanság alapjaiban ingatta meg a stabilitásomat, és ha határozottságot is mutattam jelenleg felé, az inkább annak szólt, hogy legalább Ő elkezdje biztonságban érezni magát, pedig belül remegtem, izmaim pedig kíméletlenül feszültek, miközben újra és újra összeszorult a torkom, a mellkasom pedig már nem is tudott lépést tartani szívem vad dübörgésével.
Az első meglepetés mégis akkor ért, mikor végre nem húzódott el tőlem, épp ellenkezőleg, még hagyta is, hogy közelebb vonjam, a groteszk nevetése tudatosította bennem, hogy még én sem gondoltam végig, mekkora ostobaságot kértem tőle, majd nagy levegőt vettem, tovább törölgetve nedves arcát, mintha ez amúgy megállította volna a kicsorduló cseppeket. - Muszáj, hogy legyen - válaszoltam csak ennyit, nem téve hozzá, hogy ha lennének emlékei az elmúlt egy évről, már Ő sem kételkedne abban, hogy nem létezik lehetetlen. Hisz az, ami közöttünk alakult ki, épp annyira tűnt lehetetlennek akkoriban, mint amennyire most az, hogy rendbe tegyük ezt az egész elbaszott amnézia-kérdést. Közben nem bátorkodtam tovább, ugyanúgy arcát cirógattam, mintha a könnyeit próbálnám újra és újra eltüntetni, pedig ez inkább annak szólt, hogy végre tényleg megérinthettem, de nem bíztam el magamat annyira, hogy még közelebb húzzam, pedig mit sem szerettem volna jobban annál, minthogy magamhoz öleljem. - Nem, nem az első eset - bólintottam egyetértően, elég halkan beszélve, de tekintve, hogy már viszonylag közel volt hozzám, felesleges lett volna kiabálni. - Egyszer már megtörtént - tettem hozzá, mintha létfontosságű lett volna számszerűsíteni, majd kibukott belőlem egy halk sóhaj. - Ez fokozatos, napról napra halványodnak el az emlékeid. Amikor délután összefutottunk a konyhában, még csak sejtésem se volt, hogy mi az utolsó emléked rólam - folytattam tovább, majd újra kibukott belőlem egy lemondó sóhaj, és nagy nehezen elengedve a tekintetét, az emelet felé fordítottam fejemet. - Sok volt ez így egyszerre. Pihenned kellene - kerestem meg újra íriszeit, de arra még továbbra sem voltam képes, hogy elhúzzam arcáról az ujjaimat.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 07, 2022 9:37 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Semmitől nem rettegek úgy jelen pillanatban, mint a kezében tartott naplótól, amibe én írtam le minden egyes szót és ami tartalmazza mindazt, amiről -mint kiderült- megfeledkeztem, mintha csak kiradíroztak volna jó pár hónapot az agyamból. Hiába él bennem a kíváncsiság is, hiába szeretném olyan nagyon tudni, hogy mi minden történt velem az elmúlt hónapok alatt, visszakapni egy szeletet legalább az egészből, most mégis úgy nézek arra a könyvre, mintha Dimitriy minimum fegyvert szegezne rám, pedig szemernyi ártó szándék sincs az arcán. Rajta se látok egyebet, csak tanácstalanságot, kétségbeesést és talán, még félelmet, ami csak még jobban leolvashatóvá válik vonásairól, mikor rázni kezdem a fejem. Nem akarom megnèzni azt a naplót, mert az azt jelentené, hogy elfogadom ezt az őrültséget, hogy elismerem, hogy valóban elvesztek az emlékeim az elmúlt időkről, pedig erre most még képtelen vagyok. -Fogalmam sincs, de képtelen vagyok azt most megnèzni.- pillantok a kezére, amit idő közben leenged maga mellé, én pedig már egészen a falig hátrálok szabadjára engedve közben a könnyeimet, mintha csak most tudatosulna bennem igazán ez az egész. Mintha most próbálnám elfogadni, hogy Dimitriy tényleg nem őrült, hogy minden szava igaz, bármennyire is hihetetlen, beleértve még azt is, hogy szeret, mert amilyen riadtan néz most rám, arra az a férfi, aki az én emlékeimben él, egyszerűen képtelen lenne.
Az a férfi nem is indulna ismét felém, azok után főleg nem, hogy már legalább kétszer elutasítottam a segítségèt, de Ő mégis elém térdel, tekintete pedig olyan gyengéden vizslatja az enyémet, hogy a torkom még jobban elszorul, miközben szavai hallatán elképedve rápillantok és, hogy a döbbenet vagy a gyengeség-e inkább az oka, nem tudom, de hagyom, hogy közelebb húzzon magához.-De hát, már így is épp eleget felejtettem.- nyöszörgöm halkan potyogó könnyekkel, de még így is képes vagyok elnevetni magam a dolog morbidságán, hogy épp arra kér, amit már amúgy is tökéletesen véghez vittem akaratomon kívül.
Csendben felpillantok rá, keserűen figyelve tekintetét, miközben újfent a segítségèt emlegeti, amire minden bizonnyal tényleg szükségem lesz, ha ki akarom deríteni, hogy mi történt velem, bár az ezzel kapcsolatos kérdést, csak utólag jut eszembe, hogy talán nem Neki kellene feltennem.-Honnan tudod, hogy lehet ezen segíteni?- súgom halkan, és még engem is meglep, mennyire nem feszèlyez az érintése, ahogy gyengèden eltüntet az arcomról pár könnycseppet, majd felidèzi a baleset napját, amikor tényleg olyan volt számomra ott, abban az ijesztő pillanatban, mintha az egyetlen olyan ember lenne, aki vigyázhat rám. Valahol mélyen most is úgy hiszem, hogy számára nincs lehetetlen és ez annak ellenére is így van, hogy most nyoma sincs a rideg ènjènek. -Igen. Bíztam benned.- suttogom halkan, bólintva is párat, ahogy lassan szivárogni kezd belőlem a feszültség, minek köszönhetően, már egész közel kerülök hozzá, engedve a finom nógatásnak.-Bíztam abban, hogy onnantól rendben lesz minden, hogy már nem kell félnem.- sutyorgom elgondolkodva, bár akkor is jócskán közre játszott, hogy halálra voltam rèmülve, mint ahogy most is, csak most a múltkori éjszaka és a néma háborúnk miatt nem is reméltem, hogy tényleg komolyan mellettem akar lenni és segíteni. Annyira nem Rá vall mindez.-Akkor ez nem is az első eset?- kérdezem végül halkan, pár pillanatnyi csend után, ahogy eszembe jutnak a szavai, amiből egyértelműen az jött le, hogy ez megtörtént már korábban is. De mégis, mi a fene ez?

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 07, 2022 7:53 pm

Az, ahogy rám nézett, túl élethűen idézte vissza azokat az időket, amikor még a hátam közepére sem kívántam Őt vagy ezt a házasságot, amiből mindenki hasznot akart húzni, és csak mi maradtunk ki a nagy osztozkodásból. Pedig valójában Ő és én vittük vásárra a bőrünket, még ha sokáig nem is akartuk, hogy akár egyetlen perccel is tovább tartson a szükségesnél, és mindent meg is tettem, hogy még lehetősége se legyen változtatni ezen az állásponton. Jó ideig úgy tűnt, hogy fél lábon is elvisszük a hátunkon ezt a terhet, még ha a beszélgetéseink nagy része vitába is torkollott, és a maradék része sem állt másból, csak tömény sértegetésből vagy alázásból, de talán épp az volt a döntő pillanat, amire még Ő is emlékezett. Sokáig azt hittem, hogy csak a testére szomjazom, és ha csillapítom a kíváncsiságomat, elégedetten fogok távozni, azt érezve, hogy igazam volt, ezzel egyúttal pedig be is bizonyítottam, hogy nem különb Ő sem, épp ugyanazt diktálja a vére, mint az összes többi nőét. De amikor a második este telt el úgy, hogy újra és újra eszembe jutottak a történtek, hogy újra kívánom, méghozzá olyan hévvel és szenvedéllyel, ahogy előtte még soha senkit, már nem tudtam csak úgy elsétálni a tény felett. Pedig, megpróbáltam. Akkor is, mikor a nappali falának tövében estem neki, rádöbbenve arra, hogy belőle még mindig nem elég. Szörnyű volt a tudat, hogy én emlékeztem ezekre, minden apró mozzanat és állomás mélyen bennem élt, ahogy eljutottunk egyik pontról a másikra, Ő viszont olyan szemekkel méricskélt, ahogy régen is tette, annak a nőnek pedig nyoma sem volt, akibe beleszerettem. Vagyis, de, az Ő lecsupaszított változata állt előttem, aki jogosan gondolta azt, hogy nem lenne képes szeretni engem. És hogy én sem lennék képes szeretni sem Őt, sem senki mást magamon kívül.
Úgy tartottam felé azt a kibaszott naplót, mintha a megoldás kulcsát kínáltam volna, pedig egyértelmű volt, hogy csak még jobban összezavarná, és hogy valójában nem szabadna odaadnom neki. Még az sem csitult el benne, amit az imént mondtam, éreztem, ahogy másodpercenként újra megcsavarta bennem a kést, egyre mélyebbre szúrva, mégis úgy tűrtem, mint talán még soha. Pedig belül véreztem, remegett minden porcikám, az állkapcsomat megfeszítve próbáltam tartani magam, hogy legalább ajkaimra ne terjedjen át ez a remegés, úgy nyaldosva közben a saját sebeimet, mintha tényleg képes lettem volna kétfelé szakadni. Már nem is pislogtam, pedig egyre szárazabbá váltak íriszeim, Vele ellentétben, mert Ő viszont rögtön könnyezni kezdett, és egy nagy, feszült sóhajjal eresztettem le magam mellé a naplót, pár pillanatig inkább a szőnyeg mintázatát bámulva. - Akkor mégis mit csináljak? Mondd el, hogy szerinted mit kell csinálnom, és megteszem - bukott ki belőlem minden további önfegyelem nélkül, érezve, ahogy a hangom megtelik a tanácstalanság és kétségbeesés okozta pánikkal, közben már azt figyelve, hogy egyre inkább hátrálni kezdett, egészen addig, míg el nem érte a falat, de mire megmozdultam volna, már le is csúszott. Belém hasított a felismerés, mert... még bennem élt az emlék, mikor utoljára ezt csinálta, bár, akkor épp Ő avatott be abba, hogy valami nem stimmel, és a szavaira ugyan már nem emlékeztem tisztán, de mintha akkor is ugyanezt kérdezte volna. Újabb késszúrást éreztem a mellkasomban, kíméletlenül harapva alsó ajkamba, miközben kérés nélkül indultam meg felé. Az egész olyan volt, mint egy végenincs fogócska, hisz eddig bárhová is követtem, mindig odébb állt, és a helyében bizonyára én is így cselekedtem volna. Most viszont túl sebezhető volt, ahogy a fal mentén lecsúszva már-már zokogni kezdett. - Felejsd el egy kicsit, hogy ki vagyok, Iris - térdeltem le elé ismét, majd fittyet hányva mindenre, a vállai után nyúltam, így próbálva közelebb húzni magamhoz. - Sajnálom, hogy akkoriban sokat bántottalak. De ha meg akarjuk tudni, hogy mi történik veled, muszáj elfogadnod a segítségemet - hajoltam közelebb én is, közvetlen közelről fürkészve arcát, és hacsak időközben nem döntött másképp, fél kezemmel letöröltem a kicsorduló könnycseppet az arcáról. - Csak bízz bennem. Akkor is bíztál, mikor kiszedtelek abból az autóból, nem? - kérdeztem tőle halkan, egy tincset elsöpörve az arcából.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 5 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 07, 2022 7:00 pm

Iris & Dimitriy

Még azt se sikerült igazán felfognom, hogy csak úgy, senki sem tudja mi miatt, egyszerűen kiesett jó pár hónap az emlékeim közül, máris itt a következő sokk, ahogy előttem guggolva, végre választ kapok a kérdésre, miért is akar bármit is együtt csinálni. Hiszen, tisztán emlékszem rá, mekkora nyűgnek tekintett, hogy mennyire nem vágyott Ő sem erre az egész cirkuszra, hogy hogyan viselkedett velem és küldött fel a kis tornyomba, most meg már úgy beszél, mintha valami kibaszott kis csapat lennénk, vagy barátok vagy franc tudja mik, akik segítenek egymásnak és bíznak egymásban. Mintha eleve tudnom kellene, hogy Rá mindenképp számíthatok, de igazából csak akkor értem meg ezt az egészet, hogy pontosan miről is beszél vagy, hogy mit akart jelenteni korábban az az együtt , amikor szerelmet vall. Ott, előttem guggolva, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, ha Ő az életénèl is jobban szeret és, ha vissza akar kapni. Talán, az Övé voltam?
Tény, hogy most egész másnak tűnik és, hogy így már a féltékenységère is megkapom a magyarázatot, de akkor sem tudom elhinni, hogy az elmúlt pár hónapban ahelyett, hogy fenntartottam volna magam körül a biztos barikádot, ami biztosította egyben azt is, hogy majd boldogan sétálhassak ki innen, ha eljön a nagy nap, képes voltam lebontani és a közelembe engedni egy olyan alakot, mint Ő. Aki attól a pillanattól kezdve, hogy betettem ide a lábamat, mást sem csinál, csak igyekszik elèrni, hogy a lehető legszarabbul érezzem magam, aki minden lehetőséget megragad arra, hogy megsèrtsen és megalázzon és, aki úgy hagyott ott az ágyamban, mint egy darab szemetet.
Az ajtó felé indulok, de mielőtt még tovább sétálnèk, hogy hátra hagyjam ezt az egészet, visszagondolok arra, amit legelőször mondott, hogy talán őrültnek fogom hinni, mert végül tényleg igaza lett. Biztos, hogy elment az esze, hogy csak valami lázálom gyötri vagy részeg vagy fogalmam sincs, hogy mi lelte, de ez az egész, amit most itt előadott, nevetséges. És egy részem mégis tudja, hogy igaz, de sokkal könnyebb homokba dugni a fejemet, mint megpróbálni mindezt elfogadni, egyszerűbb Őt nevezni őrültnek, mintsem hogy magamat érezzem annak, de amikor a zongorához sétál és afölött átnyúlva előhúzza azt a naplót, amire viszont tökéletesen emlékszem, hogy én kezdtem el vezetni, megkukulok.
A dühöm, szinte teljesen elillan, helyét pedig teljesen átveszi a kétségbeesés, ez az egyetlen domináns érzés uralkodik bennem, mikor felém nyújtja a könyvet, amire úgy pillantok le, hogy közben, már alig látok a könnyeimtől. -Kèrlek, ne csináld ezt.- rázom meg a fejem, bár olyan apró mozdulat, hogy alig észrevehető, miközben a hangom megbicsaklik a könnyektől és most, hogy már konkrét, kézzel fogható bizonyítékot tart felém, tényleg úgy érzem, hogy sarokba lettem szorítva. Nem akarom elhinni ezt az egész históriát, nem akarom elfogadni és szembe nézni vele, mert kibaszottul ijesztő az egész, hogy egyszerűen eltűnt belőlem egy darab, amiről egész idáig észre sem vettem, hogy nincs a helyén. Mintha megcsonkítottak volna, de még arra sem emlékszem, hogy pontosan mit vágtak ki belőlem, ha pedig most elolvasom és megtudom, félek, hogy csak még jobban fájni fog. Dimitriy kibaszottul szerelmet vallott és, ha ez tényleg őszinte és komoly volt, nem tudom, hogy akarom-e tudni, milyen volt egyáltalán.-Mi a fene bajom van?- bukik ki belőlem végül sírás közben a legijesztőbb gondolat, ami az első pillanattól ott lappangott bennem, de csak most mertem kiengedni igazán, hiszen az ember nem szokott csak úgy egyik napról a másikra elfelejteni dolgokat, ez egyszerűen nem normális, így pedig a legrèmisztőbb kérdés tényleg az marad, hogy mi történik velem?
Egész az ajtóig hátrálok, hogy legalább abban támaszt találjak, ahogy neki dőlök, fejemet hátra vetve, összeprèselt szemekkel küzdve a rémülettel, Ő pedig akár felém tartja még mindig azt a nyamvadt naplót, akár nem, már egyértelmű kell legyen számára, hogy nem most fogom azokat a sorokat elolvasni. Az is lehet, hogy soha.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 07, 2022 5:56 pm

Mintha sarokba szorítottak volna, már nem tudtam neki mit mondani, és ha mondtam is, az rögtön visszapattant rám. És nem is hibáztattam érte, hisz az élet, amit ismert, és amit eddig a percig élt, egyetlen pillanat alatt vált köddé, mintha fogtam volna és a két kezemmel zúztam volna porrá. A helyében követeltem volna az igazat, a logikus, józan magyarázatot, és azt, hogy ki tehet erről, ki a felelős, de ami a legfontosabb, hogy hogy lehet ezt visszacsinálni. Pedig fordított helyzetben valószínűleg Ő sem tudott volna ennél többet mondani, amivel pedig én szolgálhattam, az majdnem egyenlő volt a nullával, mégsem tudtam azt mondani, hogy máris elbuktam. Mert nem buktam el, és biztos voltam abban, hogy ha elég erősen és elég kitartóan dolgozom ezen, képes leszek rájönni, hogy mi okozza ezt, és talán közös erővel képesek leszünk visszafordítani, már ha addig nem dönt úgy, hogy Ő nem kér ebből az egészből. Tekintetét látva, ezúttal inkább az volt a legnagyobb dilemmám, hogy egyáltalán számíthatok-e rá, hisz lényegében lehetőséget kapott arra, hogy kiugorjon ebből az egészből, és hogy a házasságunk végeztével örömmel távozzon az életemből, ezzel viszont egyszerűen... nem tudtam mit kezdeni. Pontosabban, inkább gondolni sem akartam rá, ha pedig eszembe jutott, minden motiváció egyszerre lángolt fel bennem, azt üzenve testem minden cselekvőképes porcikájának, hogy szedjem össze magam, és addig küzdjek, míg pislákol egy halvány remény. Bármit is mondott most, bármilyen kérdésekkel próbált betalálni vagy azt éreztetni, hogy nem vagyok normális, inkább lepergettem magamról, és bár közben utána mentem, hogy le tudjak guggolni elé, de talán a legrosszabb dolgot tettem, amit ebben a helyzetben tehettem.
Mert éppen azt a pillantást kaptam válaszul, amire számítottam, miután lényegében elmondtam neki, hogy mennyire kibaszottul szeretem, és hogy minden követ meg fogok mozgatni, bár, ha visszaforgathatnám ezt a kis időt, talán máshogy döntenék. Belátnám, hogy ezzel csak összezavarom, és nem hogy segítek a problémánk megoldásában, de még el is mélyítem. - Sajnálom, ezt... - kezdtem bele, de már esélyem sem volt igazán visszaszívni, vagy módosítani. Amúgy sem volt mit, mert ennél egyértelműbb és egyenesebb már aligha lehettem volna, azokra a kegyetlen szavakra azonban nem készültem fel, amit a felpattanása után szegezett nekem. Én is követtem a mozdulatban, csak hogy ismét felegyenesedve kergessem Őt tekintetemmel, az viszont, hogy egyetlen pillanat alatt semmisített meg, már túl egyértelmű volt. Arcomra ki is ült, hogy mennyire szíven talált szavaival, amik azt pedzegették, hogy én őrültem meg és nem Ő, és ha történt is valami, az nyilván velem történt, nem pedig vele. Már pontosan tudtam, melyik az az érzés, ami kétségbeesett, tanácstalan ordításba hajszolja az embert, mert jelenleg én is erre vágytam. Legalább olyan kíméletlenül ordítani, mint ahogy Ő fogalmazta meg szavait, miközben próbáltam magamban helyretenni, hogy ez nem az az Iris, de ha most hátat fordítok neki, és engedem, hogy elvigyenek a hirtelen rám törő érzések, már soha nem is fogom visszakapni azt a nőt. - Ha nekem nem hiszel, majd... elhiszed saját magadnak - fordítottam el róla a fejemet, hogy ismét a zongora mellé sétáljak, onnan nyújtozva az egyik polc felé, míg el nem értem azt a kis noteszszerűséget, amiben az első amnéziája előtt vetette papírra, hogy milyen volt mellettem az élet, majd nagyot nyelve szembefordultam vele, és néhány lépést követően felé nyújtottam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 07, 2022 2:20 pm

Iris & Dimitriy

Azt kéri, hogy nyugodjak meg, de mégis hogy nyugodhatnèk meg, amikor gőzöm nincs arról, hogy mi minden történt az elmúlt hónapokban, hogy milyen volt az a közel egy év az Ő feleségekènt, nem beszélve arról, hogy rohadtul nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig kell majd mellette élnem. Vagyis, amikor rábólintottam erre, naivan azt hittem, hogy csak pár hónapról van szó, amíg az apáink el nem intézik azt, amit akarnak, bármi is legyen az, de álmomban sem gondoltam volna, hogy majd évekig játszanom kell ezt a szerepet. És még, csak nem is emlékszek az egészre. Kész őrület, Ő meg azt kéri, hogy nyugodjak meg, mintha ez olyan irtó könnyű feladat lenne.
Egyébként sem én vagyok az egyetlen, aki sík ideg, aki frusztrált, mert ha gondosan ügyel is arra, hogy megpróbáljon összeszedett maradni, olykor kicsúszik belőle egy-egy hangosabb szó, mint például akkor is, amikor konkrétan megkèrdezem, hogy mit vár tőlem, hogy szerinte mit kellene tennem, mert az a legkönnyebb, hogy itt ácsorog és lehetetlen dolgokat kér. -Ès mégis, hogy szeretnéd ezt megoldani, Dimitriy? Elvesztek a kibaszott emlékeim. Ez nem olyan, mintha a pénztárcámat hagytam volna el.- pillantok rá kètkedve, bár az még mindig nem tiszta számomra, hogy mi ez a fene nagy aggodalom és segítőkèszsèg, amikor nagy eséllyel, inkább örülnie kellene, hogy ennyivel is kevesebb aljasságra emlékszem, hiszen ki tudja, hogy mi mindent művelt még az elmúlt pár hónapban. Talán, láttam is olyasmit, amit nem kellett volna és most pont, hogy inkább meg kellene nyugodnia, hogy biztosan nem beszélek majd róla senkinek. Mert nem emlékszem.
Csendben figyelem, ahogy lassan közelebb lèpked, majd leguggol elém, miután konkrétan rákèrdezek már, hogy mi is történt velem, de nem tud érdemleges választ adni, az pedig, hogy Ő sem tudja, mitől van ez az egész, még inkább értetlenséget szül bennem. Hatalmasat nyelek, próbálom a további könnyeket magamban tartani, na meg a gombócot eltüntetni a torkomból és inkább a kezeimet figyelem, ahogy tördelem az ujjaimat vagy valami láthatatlan szöszt piszkálok velük a nadrágomon. Kibaszottul nem értek semmit, de ha felnèzek rá, egyértelműen látom a tekintetében, hogy Ő sem és, hogy tényleg nem hazudik. Valamiért felismerem most ezt az arcán, pedig olyan érzésem van, mintha most először nézne rám igazán. -Igen. A naplóm az...talán segíthet.- bólogatok bambán, mert nem is figyelek igazán, vagy legalábbis képtelen vagyok teljes mértékben Rá koncentrálni, mert újra és újra belém hasít a gondolat, hogy közel egy évemről nem tudok és, hogy az előttem guggoló férfi, viszont igen. Olyan érzésem van, mintha pucèran ácsorognèk előtte, miközben egész idáig azt hittem, hogy fel vagyok öltözve.
Újra felpillantok rá, mikor újra megszólal, mert a magyarázata a korábbi kérdésemre, még mindig nagyon érdekel, de amikor egyenesen az arcomba mondja, hogy az életemnèl is jobban szeretlek, úgy bennem reked a levegő, mintha minimum gyomorszájon vágott volna épp, arcomra pedig több, mint valószínű, hogy kiül az őszinte döbbenet, amihez hozzájárul az utolsó pár szó is, amíg elhagyja a száját, miszerint vissza akar kapni. -Hogy mi?- kérdezek vissza, de alig jön ki hang a számon és ismét, csak abba tudok remènykedni, hogy az emlékeimmel együtt a hallásom is oda lett, mert azt végképp nem tudom elhinni, hogy ezt most tényleg kimondta. -Ez mégis, mi a francot akar jelenteni?- bukik ki belőlem feszült hangon, a szívem pedig, már megint olyan vadul zakatol, hogy már az sem lepne meg, ha Ő is hallaná azt az őrült ütemet, amit folyamatosan dobol, úgy pumpálva a vért az ereimbe, mintha az egész kibaszott testem szét akarna robbanni. Dolgozik bennem a düh, az értetlenség, a tanácstalanság és most még az állam is teljesen leesett, mert az amit most mondott, talán még az amnèziámnál is nagyobb őrültségnek tűnik. -Èn ezt nem bírom.- rázom a fejem elkèpedve, fel is pattanok a helyemről, de arra ügyelek, hogy még véletlenül se érintsem közben és a fejemet rázva az ajtó felé indulok. -Te tényleg megőrültèl és nekem nincs is semmi bajom. Kipattant a fejedből ez a baromság és most el akarod hitetni velem a saját tèvkèpzeteidet.- fordulok vissza egy pillanatra dühösen, mert attól a gondolattól, már végképp a frász kerülget, hogy az elmúlt pár hónapban belém szeretett és, hogy én...ez kész tèboly.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 07, 2022 7:47 am

Ismertem magam annyira, hogy tudjam, milyen reakciót váltana ki egy ilyen helyzet abból a másik Dimitriy-ből, akit Ő maga száműzött bennem a mélységbe, nem is véletlen, hisz benne nem volt semmi olyan, amire Iris-nak szüksége lehetett a mindennapokban. Kivéve, mikor egy-egy helyzet rosszabbra fordult, és gyors tűzoltásra volt szükség, mert akkor viszont épp a rideg és masszív lábakon álló maffiózó kellett, aki nem habozik, hanem dönt és tűri a következményeket. És nem is kellett túl messzire mennünk az időben, hogy tökéletes iskolapéldát találjunk erre, meg is lett az eredménye, vagyis, a következménye, mert bár akkor és ott a mosdóban, Igor hullája felett eszembe nem jutott volna, hogy napokig hallgatom majd, mennyire nem erre volt szüksége. Pedig de, és abban a helyzetben ezt jobban is tudtam nála, de Igor után máris jött a következő akadály, és kezdett az egésznek olyan benyomása lenni, mintha csak egyszerűen... nem lehetnénk boldogok együtt, mert újra és újra elénk gördítettek egy hatalmas akadályt, és valahol mélyen, kimondatlanul, de rettegtem attól, hogy egyszer már kevés lesz minden próbálkozás, és nem leszünk képesek átugrani az egyiket. Pedig önszántamból soha nem adnám fel, de ahogy most nézett rám, vagy ahogy beszélt, miután kirántotta magát az érintésem alól, felért legalább tíz pofonnal, érezhetően rá is haraptam ajkamra, hogy Így fojtsam el a belőlem kitörő, lemondó sóhajt, követve Őt tekintetemmel, még ha ezúttal kicsit sem esett jól végignézni, hogy milyen fázisokon megy át, míg eljut a tudatáig, hogy nem hazudok, és hogy ez ténlyeg nem az én bűnöm. Vagyis, nem úgy, ahogy Ő azt értette, mert az, hogy nyakig benne voltam, nem lehet nyitott kérdés. Csak nem közvetlenül, hanem közvetve, az egyetlen vétke pedig az volt, hogy szeretett engem, az pedig, hogy Ő az én gyenge pontommá vált, túlságosan nyílt titok volt már.
Egyre kevesebb esélyt láttam arra, hogy csak úgy megnyugtassam, ami nem is lepett meg igazán, mégsem tudtam szavakat kicsikarni magamból, mert az, amit rajta láttam, nemcsak a szívemet facsarta össze, de a hangszálaimra is ólomsúlyokat pakolt. Az, amit szívem szerint jónak láttam volna, nyilvánvaló volt, hogy nem lehetőség, mert számára csak egy kibaszott idegen voltam, és volt olyan helyzet is, amikor egyszerűen nem győzhettél a szavakkal sem. - Mit várok tőled? - kérdeztem vissza, talán kicsit vehemensebben is, mint azt akartam, de a feszültség és tanácstalanság, ami benne tombolt, csak felerősítette azt, ami ott volt bennem is. - Meg akarom ezt oldani, Iris. Veled vagy nélküled, de... muszáj beszélnünk róla - csitult el a hangom a mondat végére, éreztem, hogy arcizmaim is ellazulnak, már-már szavak helyett könyörögve, hogy végre engedjen be engem is, bár, mikor végül leült a kanapéra, az nagy eséllyel továbbra sem ennek szólt.
Nagy levegőt vettem, így gyűjtve némi erőt, de példát sem tudtam mondani arra, hogy mikor voltam utoljára ilyen helyzetben. Voltam-e egyáltalán, de nem, ez minden ízében újnak bizonyult, már azon túl, hogy egyszer már átestünk hasonlón, csak akkor nem én közöltem vele, hanem Ő jött rá. Tettem egy lépést felé ismét, de ezúttal jóval lassabban, és mikor viszonylag közel értem, leguggoltam elé, de szándékosan nem nyúltam utána, ezúttal már nem is téve kísérletet arra, hogy megérintsem. - Ezt én is tudni akarom - reagáltam először csak ennyivel, de a hangom nem volt hangosabb, mint az övé, és bár nagyon szerettem volna eltüntetni arcáról azt a néhány könnycseppet, ami az imént buggyant elő szemeiből, de egyelőre nem kockáztattam meg, hogy újra hozzáérjek. - Beszélhetek én róla, vagy odaadhatom a naplódat, és annak talán jobban elhiszed, de ez a valóság - törtem meg a néhány másodpercre beálló csendet, közben folyamatosan arcát fürkészve, figyelve arcizmainak váltakozását, hogy ha szükséges, rögtön visszavonulót fújhassak, mielőtt újra kibukik. - És azért mondtam, hogy együtt fogjuk ezt megoldani, mert a saját életemnél is jobban szeretlek, és addig nem nyugszom, míg vissza nem kaplak - haraptam rá saját ajkamra, hátha a fájdalom kicsit tompít azon az érzésen, ami ráült a mellkasomra, pedig, kis híján így is megfulladtam azoktól a súlyoktól, amiket ez a helyzet pakolt rám.  

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 06, 2022 8:42 pm

Iris & Dimitriy

Olyan rémület lesz úrrá rajtam, amint kezdem felfogni a szavai súlyát, amilyet talán, még soha nem éreztem, vagy legalábbis nem emlékszem rá, mint ahogy ezek szerint sok minden másra sem. A gondolat, hogy hónapok teltek el, miközben én még mindig a balesetnèl tartok, teljesen letaglóz, már pedig az ép homlokom alá támassza a szavait, ezek után pedig, már kár lenne kètelkednem bennük. Kibaszottul látom rajta, a tekintetében, hogy ez nem vicc, nem valami hülye szívatás, hanem tényleg az őszinte igazság és ettől, csak még inkább pánikolok.
A hirtelen közelségèt azonban, még így se tudom mire vélni, ahogy az arcomra simítja a kezét, mikor napok óta valami néma háború van köztünk, amikor tisztán emlékszem, milyen érzéketlen ábrázattal sétált ki a szobámból, most meg olyan kétségbeesés és aggodalom sugárzik tekintetèből, amilyet még soha nem láttam rajta. És az az együtt...olyan kibaszottul furán, idegenül cseng, mégis olyan természetesen mondja ki, mintha egy teljesen megszokott dolog lenne ugyanúgy, mint az érintése, pedig most egyikkel sem tudok mit kezdeni. Ha nyugtatónak is szánja, csak még inkább összezavar vele, bár ennél jobban igazából, már nem is tudná kirántani alólam a talajt.
Özönlenek belőlem a szavak, a kérdések, épp olyan türelmetlenül, mint ahogy a gondolatok cikáznak a fejemben, mint ahogy a nem létező emlékeim után kutatok, míg végül a döbbenet kiül az arcára és kicsit erèlyesebben meg nem szólal, mert akkor hirtelen elhallgatok. Hirtelen, még a gondolataim is elakadnak és, csak kétségbeesetten bámulok rá, próbálok olvasni az arcáról, támpontot, kapaszkodót találni, de...semmit nem értek. -Nyugodtan megbeszèlni?- pillantok rá elkèpedve, még mindig azon küszködve, hogy egyáltalán normálisan levegőt tudjak venni, Ő meg valami nyugodt beszélgetésről magyaráz, mintha épp azt akarnánk megtárgyalni, hogy holnap jelenésünk van valahol.-Mègis, hogy a francba legyek most nyugodt?- csattanok fel dühösen, de nem is igazán düh az, amit érzek, hanem az értetlenség, a kétségbeesés és a rémület furcsa elegye, aminek nagy részét ugyanúgy Ő is produkálja.
Odébb lépek tőle, kikerülve Őt egészen a szoba közepéig sétálok frusztráltan a hajamba túrva közben, még mindig valami emlèkmorzsát keresve, de minél több részletet idézek fel az elmúlt pár napból, annál inkább rájövök, hogy valami tényleg nem stimmel. Az esküvő dátuma vagy épp a balesetè és a mai dátum...fel sem figyeltem erre, de most úgy hasít belém a felismerès, mintha épp fejbe vernènek jó alaposan. -Nem tudom, a fenébe is. Mégis, mit vársz tőlem?- fordulok ismét felé tanácstalanul, de ahogy ismét megszólal, ahogy közben rám néz, az eddigi sejtèsem, csak még inkább beigazolódik, mert ha eddig fura is volt a viselkedése, hát most már teljesen biztos lehetek abban, hogy tényleg más lett. Az a Dimitriy, akit én ismerek, soha nem beszélne hozzám így, nem próbálna nyugtatni gyengéd érintéssel és legfőképpen nem nézne ki úgy, mint aki majd, hogy nem jobban retteg, mint én.-De...ilyen nincs! Ilyesmi nem történhet, csak a filmekben.- rogyok le a kanapéra, ahova korábban Ő maga invitált, csak akkor még én sem gondoltam, hogy jobban fog esni, ha tényleg leülök, de most...csak tenyereimbe temetem az arcomat és próbálok mèlyeket lèlegezni.-Kèptelen vagyok ezt elhinni. Nem lehet...- dünnyögöm a kezeimbe, bár így Ő talán nem is érti, hogy mit motyogok, de igazából ez most annyira nem is érdekel. Csak élvezem az elém telepedő sötétséget és próbálok megnyugodni, vagy valami hasonlót csinálni, de a szívem még mindig olyan vadul zakatol, mintha épp infarktusom lenne.-Mègis...mi történt Velem?- nyögöm végül halkan, nagy nehezen elhúzva kezeimet az arcomról, hogy újra az arcára pillantsak, de az, hogy mennyire nem az a férfi néz rám vissza, mint akire én emlékszem, újra és újra összezavar.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 06, 2022 6:39 pm

Kezdett körvonalazódni a fejemben, hogy életem egyik legrosszabb döntését hoztam meg, mikor elhatároztam, hogy elé állok és elmondom neki mindazt, ami történt. Bújkálhattam volna tovább, mondván, hogy elfoglalt vagyok, hisz ha valamit, ezt az egyet már a beköltözése másnapján észrevette, és az, hogy kerülgettem Őt a napokban, neki már-már megszokott volt. Velem ellentétben, mert én már reggelente is azt a pillanatot vártam, hogy a nap végén újra a karjaim közé öleljem, úgy szorítva, mintha legalább ezer éve nem láttam volna, és néha tényleg így is éreztem. Egy örökkévalóságnak tűnt az a pár óra, amit kénytelen voltam másra fordítani, most viszont az elmúlt napokban egyszerűen nem volt kihez hazajönnöm, és mi több, nem volt kit magamhoz ölelnem. Egyszer sem húzta az agyamat a már megszokott módon, nem bújt kibaszott hálóruhákba csak azért, hogy felbosszantson vele, nem kért jó éjt csókot, amit igazából akkor is adtam volna, ha nem teszi szóvá, és mintha az életünk minden apró része egyetlen éjszaka alatt újra kifordult volna a szokásos medréből. Még csak megmagyarázni sem tudtam, hisz nem volt a kezemben semmilyen bizonyíték, már azon túl, hogy azt már tudtuk, nem betegség áll a háttérben, mégis, mintha meglőtték volna az egyik lábamat, és nem tudtam, hogy merre kellene tovább indulnom. Én, aki soha nem kértem senkitől segítséget, most nem boldogultam egyedül, pedig most igazi tétje volt annak, hogy sikerrel járok-e vagy sem. Mert Iris nem egy hétköznapi emberem volt, aki vagy él vagy hal, nem ahhoz az élethez tartozott, ahol bármi és bárki feláldozható volt, hanem tényleg... hozzám, mindennel együtt, jóval és rosszal egyaránt, még ha az utóbbiból mostanság több is jutott, mint a jóból.
Eltelt pár másodperc, már kezdtem megnyugodni, hogy talán eltűri az érintésemet, és nem rántja majd ki magát a gyengéd simogatás alól, de nem így történt. Újra hátrálni kezdett, lényegében lelökve magáról ujjaimat, miközben dőlni kezdtek belőle a kérdések, én pedig már eldönteni sem tudtam, hogy mi fáj jobban: az, hogy nem kér belőlem, és a nyugtatónak szánt cirógatásból, vagy inkább azok a kérdések, amik elhagyták ajkait. Próbáltam megemberelni magam, újra és újra azt ismételgetve, hogy egyetlen halvány emléke sincs rólam, és minden, ami kibuggyan belőle, jogos, de valahol mégis úgy éreztem, hogy megfojt a kétellyel és az egyértelmű váddal, ami kiérződött szavaiból. - Azért, mert... - Bennem is akadt a gondolat, pedig ösztönösen akartam a tudtára hozni, hogy azért voltam kész bármit megtenni, és azért akartam együtt megoldani, mert mocskosul szeretem, és mert iszonyúan hiányzik, de erre még talán nem állt készen. És én sem álltam készen arra, ahogy reagálna egy ilyen vallomásra, főleg azok után, ahogy méregetni kezdett, összeszűkülő tekintettel tartva meg a szemkontaktust, a kérdése pedig úgy forgatta meg bennem a kést, mint talán soha semmi előtte. Még a szívem is kihagyott néhány ütemet, érezve, hogy elszorul a torkom, hirtelen már köpni és nyelni sem tudtam, nyelvem pedig ösztönösen próbálta nedvesíteni ajkamat, de teljesen ledermedtem. - Ez nem az én művem! - csattantam fel hirtelen, amint megjött a hangom, de ekkor már nem közelítettem felé, leginkább a döbbenet miatt, amit ez a vád váltott ki. - Muszáj nyugodtan megbeszélnünk ezt - kezdtem bele, bár a hangom ezúttal tőlem szokatlan módon remegett meg, ujjaim pedig görcsösen markoltak csípőmbe. - Vagy hagytalak volna inkább abban a tudatban, hogy minden a legnagyobb rendben? - kérdeztem felvont szemöldökkel, újra megkeresve a tekintetét. - Bármit is gondolj most rólam, én már nem... már nem az a Dimitriy vagyok, akire emlékszel - tettem hozzá, mintha amúgy egy ilyen egyszerű mondattal meg tudtam volna oldani ezt a kicsit sem egyszerű helyzetet, de valahol muszáj volt elindulni. És erre momentán még semmilyen más ötlet nem jutott eszembe.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 06, 2022 4:48 pm

Iris & Dimitriy

Minden erőmmel azon vagyok, hogy tiltakozzak az ellen, amit Ő állít, hogy valami okot keressek arra, ami miatt képes lenne egy ilyen őrültséggel elém állni, de hiába is próbálkozok, mert egy részem, már az első pillanattól tudja, hogy ez nem valami ócska vicc. Bármilyen bűnöző is, épp emiatt tudom, hogy nem fecsèrelnè az idejét ilyen légből kapott baromságokra, mert ennél jóval komolyabb figura, kismillió komolyabb ügye van, mint az, hogy kitaláljon egy ilyen kamu szöveget és engem szívasson vele. De akkor is nehéz elhinnem és felfognom azt, amit mond, mert az azt jelentené, hogy leèltem több hónapot úgy, hogy most gőzöm nincs arról, mit csináltam közben vagy épp mit nem. Frászt kapok a gondolattól, hogy nem tudom, hogy mi minden történt velem, miközben Ő emlékszik mindenre.
Ahogy közelebb lép, én gondoskodok róla, hogy az eddigi távolságot fenntartsam köztünk és bár Ő is azt mondja, hogy hinnem kell neki, még mindig próbálok nem így tenni, vagy igazából fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem, mert az egész kibaszott elmèmet, csak a csontig hatoló rémület tölti ki. Mi a franc történhetett velem, hogy több hónap kiesett? Egyáltalán, mikor vettem volna észre, ha Ő most nem szól? Tiszta őrület az egész és tényleg az lenne a legmegbízhatóbb verzió, ha Őt hinnèm őrültnek, ha azzal magyaráznám mindezt, hogy egyszerűen elment a józan esze, hiszen amúgy is olyan furcsán viselkedik manapság, de akkor miért nem tűnik őrültnek, ha ránèzek? Látszik az egyáltalán az emberen?
Utolsó próbálkozáskènt abba kapaszkodok, amiben még biztos vagyok, az pedig a baleset, amikor a kocsinkba hajtott egy másik autó, de amikor pofán vág az igazság, amikor ujjaim alatt nem érzek sem sebet, sem heget, csak az ép bőrömet, ahogy a homlokomhoz nyúlok, teljesen eltölt a pánik. Levegőt is alig tudok venni és ezen nem sokat segít az sem, ahogy közelebb lép hozzám, szinte sarokba szorít és, még csak menekülő utat sem hagy, de egyébként sem tudok mozdulni a sokktól, leszámítva a reszketèst, ami egészen a lelkemig hatol. Úgy érzem megfulladok és jelenleg az egyetlen, amire képes vagyok koncentrálni az az, hogy oxigènhez próbáljak jutni, így csak pillanatokkal később érzékelem az érintésèt arcomon, ahogy szinte kényszerít arra, hogy rá nézzek, de ettől cseppet sem érzem magam jobban, mert most még az is kibaszott rémisztő, ahogy Ő néz rám. Mintha nem is ugyanaz a férfi lenne, akire én emlékszem, amit egész jól magyaráz az, ha tényleg több hónap telt el a balesetem óta, de ez egyben azt is jelenti, hogy csak még inkább olyan, mint egy vadidegen. Ő meg úgy beszél rólunk, mintha bármit is együtt kellene megoldanunk, de én még mindig csak azt a férfit látom, aki készségesen lefeküdt velem, csak hogy aztán ott hagyjon a fenébe. Most meg együtt akarja megoldani a ...mit is? -Mi az, hogy ezt is? És miért oldanánk meg együtt?- kérdezem felháborodottan, próbálva továbbra is elhúzódni tőle, mert ez az együtt, csak tesz egy lapáttal a rémületre.-Mi a fene történt velem Dimitriy?- tolom odébb a kezét kíméletlenül, majd tenyereim a mellkasának feszítve próbálom őt is, miközben az eddig lappangó könnyek, már kibuggyannak szemeimből. -Mit műveltèl velem?- szűkülnek össze a szemeim, ahogy belém hasít a gondolat, hogy mindez talán az Ő hibája, az Ő műve.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 06, 2022 7:50 am

Muszáj volt különbséget tennem múlt és jelen között, de amilyen érzelmek és gondolatok tomboltak bennem, egyre nehezebben találtam az egyensúlyt, úgy beszélve hozzá, mintha tényleg ezer éve ismerne, pedig most, ahogy előttem állt, épp kibaszottul távol álltunk ettől. Ez az Iris nem ismerte minden rezdülésemet, nem tudta, hogy mikor mi jár a fejemben vagy hogy mit fogok tenni, amikor épp megjelenik egy sunyi, pofátlan vigyor a képemen. Nem, Ő egy egészen más oldalamat ismerte meg, és neki még mindig az a Dimitriy voltam, aki minden mondatával és lépésével megalázni és megsemmisíteni akarta, miközben ugyanúgy fehér és fekete maradt minden. Valahol igazat kellett adnom neki, bár ha bizonyítani nem is tudtam neki, mert nem volt rá akkoriban példa, de valószínűleg ugyanúgy féltékeny lettem volna akkor is, csak más okból, és nem is Őmiatta, inkább magam és a büszkeségem miatt. Mert ha akkor még más dinamika szerint is működtünk, de úgy tekintettem rá, mintha az enyém lenne, csak mert aláírattak velünk egy papírt, és ennyi elég is volt ahhoz, hogy jogot formáljak valakire, akit akkor még zokszó nélkül elengedtem volna, ha azt mondják, hogy vége a színjátéknak. Most viszont, mikor közölte velem a kis haverja érkezését, az a Dimitriy beszélt és fenyegetőzött, aki általa lettem, és egy más helyzetben talán keserédesen el is mosolyodtam volna, mert Vele ellentétben én még emlékeztem, hogy Ő hogy reagált nem is olyan régen Natasha jelenlétére.
A bennem dolgozó indulat és tanácstalanság szinte kiköpte belőlem a szavakat, kicsit sem tompítva a komolyságukon, bár, ezt tálalhattam volna akárhogy, ugyanilyen kegyetlen maradt volna mindaz, amit jelentésben magával hordozott. Mintha ki is futott volna minden csepp vér az arcából, olyan halkan kérdezett vissza, hogy alig hallottam, mire nagyot nyeltem, feszülten megnyaltam alsó ajkamat, ekkor még küzdve az ösztön ellen, hogy most rögtön odalépjek hozzá. Tudtam, hogy bármit is tennék, csak olaj lenne a tűzre, és hogy ebben az állapotban nem tudom úgy megnyugtatni, ahogy szeretném, vagy hogy egyáltalán elfogadja a próbálkozásomat. És mind közül ez volt a legrosszabb: tehetetlenül végignézni a saját vívódását, azt, hogy nem tudja eldönteni, higgyen-e nekem vagy sem, de a helyében én is minden követ megmozgattam volna, hogy a saját igazamat próbáljam bizonyítani. - Hinned kell nekem - léptem ekkor már közelebb, Ő viszont épp annyit hátrált, hogy a közöttünk húzódó távolság továbbra is megmaradjon. - Iris - kezdtem volna bele újra, de közben már homlokát kezdte tapogatni, lényegében saját magára cáfolva rá azzal, ahogy észrevette, hogy nincs ott semmi. Pedig még én magam is jól emlékeztem a sebekre, arra, ahogy sántított, és mintha most tudatosult volna benne, hogy hiába a baleset, egy-két nap alatt nem forrhatott össze minden sérülés.
Nagyot dobbant a szívem, még mielőtt igazán facsarni kezdett volna, mert már láttam, hogyan küzd a sírás ellen, a vékony könnyfátyol pedig, ami megjelent tekintetén, vasmarokkal szorongatta a mellkasomat. Egyre nehezebben álltam meg, hogy ne szeljem át ismét a távolságot, és ahogy arra számítani is lehetett, ezúttal már meg sem álltam addig, míg elé nem értem, és ha hátrálni is próbált, igyekezem minél jobban sarokba szorítani, hogy már ne tudjon hová menekülni előlem. Szinte rögtön nyújtottam a kezemet, hogy tenyeremet finoman arcára simítsam, és bár kicsit sem voltam biztos a dolgomban, főleg abban nem, hogy így akár egy szemernyit is meg tudnám nyugtatni, de nem álltam le, lényegében önként táncolva bele a legrosszabb forgatókönyvek valamelyikébe. - Figyelj rám - szólaltam meg ismét, ekkor már próbálva úgy simítani arcát, hogy közben felém fordítsa tekintetét. - Nem akarlak bántani. Együtt megoldjuk ezt is - leheltem halkan a szavakat, de még így sem voltam híján a határozottságnak, pedig testem minden kibaszott porcikája remegett a félelemtől és a bizonytalanságtól, ezt azonban épp most nem dörgölhettem az orra alá.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 05, 2022 8:24 pm

Iris & Dimitriy

Magam sem tudom, hogy mire számítok, hogy mit akar majd mondani és miért ilyen feszült, de az biztosan nem szerepel a lehetőségek között, hogy majd azt állítja, hogy már egy éve házasok vagyunk, amikor tisztán emlékszem arra, hogy pár hete cibáltak vissza ide az apja emberei és csupán pár hete élek itt, egy fedél alatt Vele. Nem is igazán értem, hogy mit akar ez jelenteni vagy, hogy miért mond ilyesmit és az egyetlen ésszerű lehetőségnek, csak az tűnik, hogy valamit kibaszottul félre hallottam. Legalábbis, ebbe próbál még a józan eszem kapaszkodni, de valami kétségbeejtő érzés még erősebben szorongatja a gyomromat, mintha tudat alatt próbálnèk felkèszülni arra a lehetőségre, ha jól értettem Dimitriyt, bármennyire is tűnik most őrültségnek, amit mond.-Mègis, honnan a fenéből tudhatnám? Azt sem gondoltam, hogy valaha is féltékeny leszel.- tárom szét a karjaimat frusztráltan, miután megszabadulok a poharamtól, de azon a haragon és fèlelmen, ami èledezik bennem, most még a vodka sem segít, mint ahogy az Ő kifakadása sem, ahogy szinte kirobban belőle, hogy sem bántani, sem hülyének nézni nem akar. Pedig, más magyarázat nem létezik arra, amit mondott, mert azt egyszerűen nem akarok elhinni, hogy egy éve már annak, hogy összeházasodtunk, miközben bennem még mindig olyan friss az élmény.
De hiába kérem, hogy közölje végre egyszerűen, hogy mit akar, semmivel sem lesz könnyebb a helyzet, mert ahelyett, hogy azt mondaná, hogy mindez csak egy ócska vicc akart lenni, valami baromi béna tréfa, inkább tovább folytatja és azt mondja, hogy elvesztettem az emlékeimet. -Mi az, hogy elvesztettem az emlékeimet?- lehelem alig hallhatóan, mert még a lélegzetem is elakad az újabb információ morzsa hallatán, arra meg már nem nagyon jut levegő, hogy hangosabban megszólaljak és egyébként is irtó nagy hülyeségnek tűnik még mindig az egész. Talán, titkon azt remélem, hogy ha nem mondom ki hangosan, az olyan lesz, mintha Ő se mondta volna ki.-Napok óta?- kérdezek vissza zavarodottan, tekintetemet pedig ismét inkább a szőnyegre szegezem, miközben megpróbálom felidèzni magamban az elmúlt pár napot, de én semmi különösre nem emlékszek, nincs kèpszakadás sem gyanús, üres foltok, egyszerűen minden normálisnak tűnik.
Képtelen vagyok felfogni ezt az egészet, az elmém egyszerűen tiltakozik ellene és hiába tűnik örültsègnek, hogy ilyesmit kitaláljon, mégis még mindig ez tűnik elfogadhatóbb igazságnak, mint az, hogy nem emlékszem az elmúlt hónapokra. A harag pedig makacs ellenkezést szül bennem, így amikor azt mondja, hogy a balesetem, már hónapokkal ezelőtt volt, csak csendben rázni kezdem a fejemet, összeprèselt ajkakkal, mikor pedig közelebb lép, én vele együtt hátrálok. -Nem. Ez nem igaz. Most volt pár napja. Emlékszem rá.- rázom még mindig a fejemet, de már a könnyeimmel küszködök, mert bármennyire is akarom azt hinni, hogy hazudik, egy részem tudja, hogy ilyesmit tényleg nem találna ki csak úgy magától és, ha ránèzek sem látok rajta se kárörömöt, se azt az aljas, sunyi vigyort, csak őszinte aggodalmat és a kétséget. -Emlèkszem rá! A csattanásra meg az üvegdarabokra. A bokám és a fejem is megsèrült és...- kapok is oda a homlokomhoz, mintha csak a bizonyítékot keresnèm, a sebet vagy a heget vagy akármit, de csak most tudatosul bennem, hogy sem ma, se tegnap, de még napokkal ezelőtt sem láttam magamon a tükörben. Ez pedig kellőképpen sokkol ahhoz, hogy pár pillanatig csak magam elé bámulják a könnyeimmel küszködve.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 05, 2022 6:04 pm

Már meg sem próbáltam mentségeket gyártani magamnak, mert túl nyilvánvaló volt, hogy győzött az önzőségem, és ezúttal felülírt minden döntést, amit az elmúlt napokban jónak vagy épp helyesnek gondoltam. A hiánya szó szerint fájdalmat okozott, egyszerre égett a bőröm, és lángolt a mellkasom, pedig egy karnyújtásnyira volt tőlem, mégsem érinthettem Őt, és nem menekülhettem hozzá egy-egy nehéz pillanat után. A legnehezebb pillanatokat pedig épp Ő okozta, még ha nem is tudatosan, mert ami történt, az kicsit sem volt a számlájára írható, épp ellenkezőleg. Valószínűleg mint annyi minden, ezt is az én bűneim közé kellett sorolni, csak még nem tudtam, hogy ezúttal ki forralt ellenem ilyen bosszút, és hogy egyáltalán meddig kell még ennek innunk a levét. Egyáltalán volt-e visszaút, vagy újra és újra ezt várt ránk, és amint újra a szívébe lopom magam, elveszik tőlem? Mintha nem lett volna elég nehéz először is, hogy engedjem magam sodródni az árral, és megnyíljak előtte, másodjára pedig inkább a düh, a kétségbeesés és tanácstalanság mozgatott, át sem gondolva, hogy mit teszek vagy mondok. Teljesen máshogy indítottam, az első pillanattól kezdve éreztetve vele, hogy valami megváltozott, én változtam meg, és az, ami közöttünk bontakozott ki, most viszont egyszerűen menekülőre fogtam, mint egy gyáva féreg, aki nem képes szembenézni azzal, hogy épp büntetik. Túl nyilvánvaló volt, hogy egyes egyedül rajta keresztül tudnak bántani, mert már a saját életemnél is többet jelentett, még akkor is, mikor dühös voltam rá, vagy épp romokban hevert a kapcsolatunk.
Elég közel álltam meg hozzá, de jobbnak láttam tartani némi távolságot, még mielőtt azt gondolná, hogy megpróbálom kelepcébe zárni, mikor pedig beszélni kezdtem, már régen elfelejtettem, hogy mit is akarok mondani vagy hogy milyen köntösbe akartam bújtatni ezt az egészet. Talán nem is volt meg bennem a képesség erre, mert a lényegre törő módszereket kedveltem, most viszont mégsem ronthattam rá csak úgy, magammal rántva azt a kibaszott ajtót, amit napokkal ezelőtt becsukott közöttünk, és legalább háromszor zárta rám, ezer lakattal őrizve magát. - Abszurd... - ragadtam ki egyetlen szavát, közben még én magam is bólintva, mert ha a helyében lettem volna, talán nekem is ez lett volna az első gondolatom. A gyomrom szünet nélkül hullámzott, a torkomban éreztem a szívemet, a vérem pedig őrült módjára száguldozott végig ereimben, de ahogy tovább folytatta, nemcsak rajta kezdett pánik uralkodni, de rajtam is. - Szerinted eszembe jutna kitalálni ilyet? - kérdeztem vissza, de továbbra sem mozdultam, helyette a poharat markolásztam, miközben rezzenéstelen arckifejezéssel néztem végig, ahogykis híján összetöri a sajátját a zongora tetején. - A picsába, nem bántani vagy hülyének nézni akarlak - csattantam fel hirtelen én is, bár ez inkább szólt a saját állapotomnak, semmint neki, vagy annak, hogy nem hisz nekem. Hisz fordított esetben én sem hittem volna neki. - Elveszítetted az emlékeid - böktem ki egyszerűen, szinte már nyersen, miután szinte követelte az egyértelmű és amúgy kegyetlen igazságot, szinte könyörögve a lábaimnak, hogy most ne akarjanak előre lépni, mert ha a közelébe mennék, szinte biztos, hogy kibaszottul megbánnám. - Néhány nappal ezelőtt - tettem hozzá, szándékosan hagyva ki a meséből, hogy nem először történt, mert azt ezúttal felesleges lett volna idekavarni. - Több hónap telt el az autóbaleseted óta - folytattam tovább, de ezen a ponton inkább elcsitultam, annak az ösztönnek viszont, hogy közelebb lépjek hozzá, ekkor már nem tudtam ellent mondani.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 05, 2022 4:54 pm

Iris & Dimitriy

Amennyire nem akaródzott elfogadnom azt a vodkát, olyannyira jól esik, ahogy az első korty lecsúszik a torkomon, bár azt nem mondhatnám, hogy máris olyan nagyon megnyugtatott volna. Ahhoz nyilván kellene még jó pár nyelet, de nem akarok túlságosan lezsibbadni, mert bármiről is akar velem beszélni, egyértelműen komoly a dolog, hiszen nehezen tudnám eldönteni, hogy melyikünk idegesebb. Nyoma sincs annak a mindig rideg, határozott maffiózónak, aki ha idegtépően is érzelemmentes volt, legalább az ember érezte rajta, hogy magabiztos, mert most más se látszik az arcán, csak a tanácstalanság és a kétely és ez, csak még jobban összezavar.
Nem is tudnék most csak úgy leülni és várni, hogy mit akar közölni, hogy mi az, ami Őt is ennyire összezavarja, így hiába kínál hellyel és jegyzi meg, hogy jobb lenne, ha ülnék, állva maradok a zongora mellett, onnan figyelem rezzenéstelen arccal, ahogy végül inkább Ő is felegyenesedik és közelebb sétál hozzám. És a francba is, már megint ez a nézés, ez a tekintet, ami annyira másképp fürkészi az enyémet, mint eddig és annyi minden kavarog benne, hogy a torkom, csak még inkább elszorul, mégis erőt veszek magamon és megpróbálom nem a szőnyeget kiègetni a szemeimmel.
Úgy szorongatom azt a nyomorult poharat, hogy csoda, hogy nem roppan szét az ujjaim között, de mégis magamnál tartom, mert az az érzésem, hogy még igen csak jól jöhet a vodka, főleg, mert már az első mondatában olyan szavakat használ, hogy "neked olyan, mintha". Ráncolom is a homlokom, tekintetem összeszűkül, mert ezt valahogy nem igazán tudom hova tenni, hogy mit akar jelenteni, de időm sincs közbe szólni, mert már folytatja is, amivel meg már inkább zavarba hoz és jobbnak látom mégis elkapni a pillantásom. Na nem, mintha ettől még nem látszódna rajtam, mennyire egyetértek Vele és, hogy legutóbb is kibaszottul megsèrtett, megbántott, megalázott, de hogy visszatuszkoljam mindezt magamba, nyelek egy nagyot.
Leszámítva az első mondatától kezdem azt érezni, hogy ez talán, valami nagyon fura bocsánatkèrès akar lenni és talán, majd valami magyarázatot ad az iménti viselkedésère is, de a következő mondata hallatán szó szerint lefagy az agyam és jó pár pillanatig, csak merészen bámulok rá. Aztán próbálom újraértelmezni a szavait, keresem a buktatót vagy épp a lehetőséget, hogy valahol félre értettem valamit, de annyira nem volt bonyolult és összetett mondat, hogy félreèrthessem. -Várj, ezt most, szerintem nem értettem jól.- jegyzem meg halkan, kicsit fordítva is a fejemen, hogy az egyik fülem közelebb kerüljön hozzá, hátha úgy majd kevésbé hallom félre a szavait, de olyan kibaszottul komolyan néz rám és olyan beszédesek most is a szemei, hogy a gyomrom még jobban összerándul tőle. -Mintha azt mondtad volna, hogy már egy éve házasok vagyunk, de ez ugye teljesen abszurd.- javítom ki óvatosan, arcomon még meg is jelenik egy szelíd, bocsánatkèrő mosoly, de mivel továbbra sem fest úgy, mint aki épp valami hatalmas szívatást vitt véghez, végképp eluralkodik rajtam a zavarodottság. -Na jó, most már tényleg kezd elegem lenni ebből az egészből. Ne szórakozz velem, jó?- komorul el pillantásom, a dühtől pedig máris égni kezd az arcom, de még ennek ellenére is gyökeret ver bennem a pánik, a tanácstalanság és a félelem. Mert, mégis mi a francèrt találna ki egy ilyen beteg poént? És miért? Ennek semmi értelme. -Csak bökd ki végre, hogy mit akarsz, anélkül, hogy hülyének próbálnál nézni.- sóhajtom feszülten, próbálva megőrizni még némi nyugalmat, de nem igazán sikerül, így a maradék vodkámat felhajtom, majd miután a poharamat sikerül meglehetősen erèlyesen lecsapnom a zongorára, teszek pár lépést, hogy odébb kerüljek tőle.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 05, 2022 7:28 am

Liv Larssen felhasználónak tetszik ez a poszt.

Megvártam, míg átvette tőlem a poharat, bár én inkább Őt és az arcán megjelenő érzelmeket próbáltam beazonosítani, de már azt sikernek könyveltem el, hogy az arcizmai nem a haragtól vagy a dactól rándultak össze, ez viszont kicsit sem jelentette, hogy a beszélgetés végére nem gyülemlik fel benne egy olyan kavalkád, ami végül felér majd egy tornádó pusztításával. Még mindig ádáz harcot vívtam magam ellen, hisz olyasmire készültem, amivel nagy valószínűséggel bántani fogom, erre pedig egyetlen porcikám sem vágyott, de mégsem tudtam így együtt élni Vele, és kerülgetni, mint valami idegent, miközben az egész kibaszott világot Ő jelentette nekem. Akartam, hogy tudjon róla, főleg most, hogy kiderült, mi is az utolsó emléke velem kapcsolatban, elkönyvelve annak a férfinak, aki szintén én voltam, de már nem az a Dimitriy dominált, ha Róla van szó, és bár az a Dimitriy az utolsó lélegzetvételével is próbált küzdeni ellene és az érzés ellen, de végül legyőzte azzal a szerelemmel, amit belém lehelt, és amit előbb mert bizonyítani, mint én. Nem maradt a fejében semmi, egyetlen kósza emlék sem, és ahogy rám nézett, szinte meggyőzött arról is, hogy még csak nem is érzi, hogy bármi hiányozna vagy megváltozott volna, de én voltam ostoba, hogy azt gondoltam, egy-egy érzéke majd segíti Őt, vagy néha bevillan neki egy-egy képkocka, mint egy kibaszott puzzle-ben, de végül rájöttem, hogy ez nagy eséllyel nem így működik. Nekem kellett elé állnom, még ha tisztában is voltam vele, hogy az első adandó alkalommal őrültnek fog nevezni, akinek elment a maradék józan esze is. És már ezen sem lepődtem volna meg.
Leültem a kanapéra, majd rögtön kortyoltam is egy újabbat a pohárból, amikor pedig magam mellé invitáltam, Ő inkább tartva a biztos távolságot, a zongora mellé sétált, de még ezért sem hibáztattam. Egy pár pillanat erejéig szerettem volna belelátni a fejébe, hacsak nem épp azt gondolta rólam, hogy készülök a bolondját járatni vele, vagy épp csúfos játékot űzni ezzel az egésszel, hisz az sem állt távol tőlem, legalábbis akkoriban. - Pedig jobb lenne, ha ülnél - húztam el a számat végül, ahogy megint számba vettem az esetleges forgatókönyveket, közben folyamatosan szemmel tartva, még ha Ő annyira nem is erőltette a szemkontaktust. A helyében én se tudtam volna mire vélni ezt az egészet, főleg úgy, hogy pár órával ezelőtt még minden ment a rendes kerékvágásban, legalábbis szerinte. Ahogy ujjaim erősebben markolták az üvegpoharat, kezdtem rájönni, hogy miért választotta inkább a talpalást, kezdtem kényelmetlenül érezni magam ülő helyzetben, ezért vettem egy nagy levegőt, és inkább felálltam, már azzal sem törődve, ha ezzel minden maradék tekintélyemet megsemmisítem előtte, pedig ha valamire, erre mindig kínosan ügyeltem.
Tettem felé egy lépést, de tartottam a tisztes távolságot, érezve, hogyan telik meg minden végtagom feszültséggel, miközben egy hatalmas gombóc kínozta a torkomat, ezen pedig az újabb korty alkohol sem segített. - Tudom, hogy neked olyan, mintha csak pár hete élnél a házamban - szólaltam meg végül, bár még magam sem tudtam, hol is kellene elkapnom a fonalat. - Azt is tudom, hogy nem úgy bántam veled, ahogy azt megérdemelted volna - tettem hozzá, ekkor már újra tekintetét keresve, majd nagyot sóhajtottam, ezen a ponton érezve elég erőt ahhoz, hogy mindent egy lapra tegyek. - Iris, már majdnem egy éve házasok vagyunk - szakadt ki végül belőlem, a hangom pedig megtelt valami furcsa, keserédes éllel, szinte rögtön szembesítve a kőkemény ténnyel, mert ha most kifakad, majd lassan túllendül ezen, már könnyebb lesz vele a beszélgetés, de ez még nem jelentette azt, hogy ne szorított volna kibaszottul a mellkasom, ahogy körvonalazódni kezdett a fejemben, miféle reakciókra is számíthatok.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 04, 2022 4:23 pm

Iris & Dimitriy

Nem nagyon tudom, hogy mire is próbálok igazán felkészülni, amikor ötletem nincs, hogy egyáltalán mi vár most rám, hogy miről akar beszélni és, ha megpróbálok találgatni, attól is, csak még jobban elszorul a torkom. Mégis úgy döntök, hogy összeszedem a bátorságomat és szembe nézek Vele és mindazzal, amit mondani akar, bár a nappali ajtaján nem nagyon jutok túl, mintha csak biztosítani akarnám magamnak a menekülő utat, mintha azzal, hogy pár lépéssel közelebb vagyok a lépcsőhöz, nagyobb biztonságban lennék, bár attól egy pillanatig sem félek, hogy olyasmire készülne, ami miatt tényleg őszintén félnem kellene. Akkor valószínűleg nem vodkával várna, mert amellett, hogy az Ő kezében, már ott van a saját poharat, az enyém a zongora tetején vár, vagy legalábbis elég egyértelmű, hogy azt nekem szánta.
Nyelek egy nagyot, amikor közli, hogy Ő sem akar veszekedni, mert az, hogy konkrétan nem ilyen céllal kezdeményezte ezt a beszélgetést, már egész jót jelent, de persze ettől még simán az lehet a vége, mert valahogy eddig sem a békés hangulat jellemezte azt, ha véletlenül egy szobába kerültünk. -Akkor jó.- válaszolom halkan egy apró bólintás kíséretében, csendben követve mozdulatait tekintetemmel, ahogy megfogja a másik poharat is, elém lép vele és felém nyújtja. Az első gondolatom, hogy nem fogadom el az italt, hiszen amúgy is a lehető leggyorsabban véget akarok vetni ennek a beszélgetésnek, amiről még csak azt sem tudom, hogy miről fog szólni, de tekintve, hogy milyen feszült vagyok és, hogy ez a gesztus akár egy fehér zászló lobogtatása is lehetne, végül elveszem tőle. -Talán, próbáld meg szavakkal.- sóhajtom válaszul, kortyolva is egyet az italból, ami bár pokolian marja a torkomat, mégis jótékonyan hat rám a melegség, amit maga után hagy.
Az arcomra nagy eséllyel kiül az értetlenség, ahogy folytatja a felvezetést, pár pillanatig mégis csendben bámulok csak rá és, csak akkor szólalok meg, amikor elfordul és odébb sétál.-Fogalmam sincs, hogy mit akarsz mondani, de a frászt hozod rám, Dimitriy.- jegyzem meg halkan, bár utólag már bánom, hogy inkább nem fogom be a számat, mert azt nem feltétlenül akarom, hogy tudja, ha félek. Pedig, most tényleg kibaszottul rettegek, mert amellett, hogy nem tudom, miről akar beszélni, még iszonyúan furán is viselkedik és ez a kettő együtt tényleg megrèmiszt. Mégis, mi miatt gondolhatnám majd azt, hogy megőrült?
Teszek még pár lépést a szoba közepe felé, miközben Ő helyet foglal, de amikor hellyel kínál maga mellett, végképp megszólal bennem a vészjelző és...egyszerűen nem tudom hova tenni a viselkedésèt. Sem a feszültséget, ami belőle árad, sem a kedvességet, ami tekintetébe fèszkelte magát. Teljesen összezavar vele. -Most jó így.- válaszolom megállva a zongora mellett, próbálva lazának tűnni, de az, ahogy a számat rágcsálom vagy épp, amilyen kimért mozdulattal emelem a számhoz a poharat, nyilván úgyis elárul.-Úgy értem...most nem tudok ücsörögni.- teszem még hozzá, mielőtt még valami aljaskodásnak hinné, hogy nem vagyok hajlandó leülni mellé, hiszen alig pár napja, még az ágyamban is szívesen láttam. Nevetséges lenne, ha hirtelen attól is vonakodnèk, hogy mellé üljek. -Csak térj a lényegre. Kérlek.- teszek kezemmel is egy hanyag mozdulatot, mintha csak jelezni akarnám, hogy nála a szó, de közben kínosan ügyelek arra, hogy a lehető legritkábban pillantsak az arcára, mert mindaz, ami rá van írva, még jobban összezavar, mint ahogy a tény is, hogy egyáltalán írva van rá valami. Nem ehhez vagyok szokva, hanem a kimért, kiismerhetetlen vonásaihoz, melyekről egy kibaszott jègszobor jut eszembe, de ez most...más.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 04, 2022 2:52 pm

Mind közül az lett volna a legtisztább, ha most inkább az alvást választom, bár, az elmúlt napok tükrében nagyon is jól tudtam, hogy csak éberen forgolódnék egész éjszaka. A gondolataim gyors egymásutánban száguldoztak, de egyik sem vitt közelebb a megoldáshoz, már ha egyáltalán egy ilyen helyzetben létezett olyan, hogy jó megoldás. És hiába készültem beszélni vele, már most egyértelmű volt, hogy csak tovább fogom mélyíteni ezt a problémát, mert ha elmondom neki, Ő sem fog tudni nyugton maradni, de nem tudtam elsiklani afelett, hogy ha egyszer visszakapja az emlékeit, számon fog kérni, hogy miért nem mondtam el neki mindent. Üres kifogás lenne, hogy védeni próbáltam, mert ismertem már annyira, hogy tudjam, mennyire erős és hogy bármivel képes megküzdeni, hisz az egyik legnagyobb ellenfelét már nem egyszer padlóra vitte. Vagyis, inkább az ágyába, fokozatosan szelidítve meg azt a tomboló vadállatot, ami most nyugtalanul szaladgált bennem fel és le, és ha valamitől tényleg félnem kellett, az épp ez a vadállat. Egyre inkább elvesztettem felette a kontrollt, és ha egyszer elszabadul, kő kövön nem marad majd. Még neki is hiányoztak a lopott érintések, a hol viharos, hol szenvedélyes egymásnak esések, és minden, amit Tőle kaptam, vagy ami általa lettem, mert Nélküle úgy tűnt, hogy semminek nincs értelme. Abba viszont inkább nem gondoltam bele, hogy mi lesz akkor, ha soha nem tér már vissza hozzám... persze, megküzdhetek újra érte, a szívéért és a szerelméért, mert már rátaláltam az útra. Tudtam, hogy mit kell tennem, a kérdés inkább az volt, hogy elég erős vagyok-e leküzdeni ezt a szorító érzést torkomban, mert ha arra gondoltam, hogy mindezt újra és újra át kell majd élnem... kibaszottul féltem, hogy nem leszek rá képes.
Amint kitöltöttem, már kortyoltam is a pohárba, pedig ha valamire kicsit sem volt most szükség, az az alkohol bódító hatása. Észnél kellett lennem, még mielőtt igazán megeredne a nyelvem, minden szónak a helyére kellett kerülnie, de szükségem volt arra a kellemes kábulatra, amit a vodka kiváltott, és már az is egy kisebb csoda, hogy a dolgozószobában nem estem neki az egyik üvegnek. - Én sem akarok veszekedni - szólaltam meg végül, épp akkor fordulva felé, mikor elhangzottak a szavak, ajkam szélében egy keserédes mosollyal, mert azért mérget nem vettem volna arra, hogy nem fogunk egymás torkának esni, vagy legalábbis Ő nem kezdi el élezni a körmeit az enyémen. Szigorúan az ajtóban állt meg, mire egy kis sóhajt követően megfogtam a neki töltött italt, és odasétálva elé, felé nyújtottam. - De nem tudom, hogy hogyan kellene elmondanom - ült ki arcomra az egyértelmű tanácstalanság, közben már saját poharamat markolászva, szinte érezve, hogy megfeszül ujjaim alatt az üveg. - Azt fogod gondolni, hogy megőrültem - tettem még hozzá. - Sőt, nemcsak gondolni - bukott ki belőlem egy hatalmas sóhaj, miközben elléptem előle, akár átvette a poharat, akár nem, és leültem a kanapéra, megpaskolva magam mellett a párnát, de egyelőre nem tettem túl nagy tétet arra, hogy le is fog oda ülni. - Nem harapok - kerestem meg újra a tekintetét, de ha volt pillanat, amikor egyáltalán nem tudtam, hogy mit fog lépni, az éppen ez a pillanat volt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 04, 2022 1:18 pm

Iris & Dimitriy

Hatalmasat sóhajtok, ahogy Christian után becsukom az ajtót és, még jó pár pillanatig nem mozdulok, csak a hűs felületnek támasztom a homlokomat és lehunyt szemekkel próbálok felülkerekedni a bennem lévő feszültségen. Nem túl nagy sikerrel, mert a gyomrom még mindig akkora, mint egy golflabda és a szám úgy kiszárad, hogy vattát tudnèk köpni. A szívem dübörgèsèn kívül néma csend honol a házban, a dolgozó felől se szűrődik ki semmilyen zaj és meg mernèk esküdni arra, hogy nem a falak vastagsága miatt van ez, hanem, mert Dimitriy is épp olyan mozdulatlanul vár, mint én. Hiszen, azt kérte, hogy beszéljünk, ha elmegy a haverom, most pedig nyilván azt várja, hogy besètálok-e hozzá, hogy ott folytassuk a diskurzust, ahol abbahagytuk, vagy inkább megfutamodok.
Tényleg csábító gondolat a szobám felé venni az irányt, de végül inkább a konyhába indulok, hogy elpakoljam én is a terveket és a jegyzeteket, majd neki látok a mosogatásnak is és, bár megfordul a fejemben, hogy tényleg a kutyának adom a maradék vacsorát, ami még bőven kitesz egy adagot, de végül mégis inkább egy ételesbe szedem és berakom a hűtőbe. Ha Ő nem tünteti majd el, akkor a végén úgyis a kutyáè lesz, aki jelenleg olyan békésen szundikál a helyén, mintha az ég világon semmi gondja nem lenne. Mondjuk Neki tényleg nincs, hiszen nem ácsorog pár méterrel odébb a másik szobában a férje, aki beszélni szeretne vele, ami az esetek többségében semmi jót nem jelent.
Az összes szőrszál vigyáz állásba vágja magát rajtam, mikor nyílik a dolgozó ajtaja, de nagy meglepetésemre a léptek nem közelednek felém, hanem inkább, mintha a nappali felé indulnának, ettől pedig egy pár pillanatra megkönnyebbülök, de a gondolat, hogy ezzel valószínűleg semmit nem úsztam meg, vasmarokkal szorít a mellkasomra. Fogalmam sincs, hogy miről akar beszélni, de tekintve, hogy a beszélgetés ott maradt félbe, hogy én nem tudom, mi lesz ennek a vége, semmi jóra nem számítok. Akkor sem, ha a rosszat sem tudom igazából elképzelni, hiszen azt nyilván nem fogja az orromra kötni, hogy élve már úgyse léphetek ki ebből a házasságból.
Gondterhelten sóhajtok, mikor végzek a mosogatással, pár pillanatra meg is támaszkodok két tenyeremen, végül erőt veszek magamon és elindulok kifelé. Két lehetséges út van előttem és, bár a lépcső kibaszottul csábít az utolsó másodpercig is, mégis a nappali felé fordulok, ahol aztán szigorúan az ajtó vonalában megállok és megköszörülöm a torkomat. -Itt vagyok. Beszéljünk.- szólalok meg az idegállapotomhoz képest meglepően nyugodt hangon, majd tétován teszek még pár lépést bentebb.-De semmi kedvem veszekedni, szóval ha olyasmiről van szó, aminek nagy eséllyel az lenne a vége, kérlek, inkább napoljuk el.- sóhajtom csüggedten, egy percig sem rejtve el arcomon az érzelmeket, mert ha valamihez tényleg nincs ma már kedvem, az a Vele való csatározás, mint ahogy azt sem kívánja egyetlen zsigerem se, hogy újra megalázzon vagy sértegessen.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 04, 2022 11:39 am

Legalább ezer lehetséges forgatókönyv játszódott végig bennem, miközben nagy kínlódások közepette legyűrtem a tányérom tartalmát, bár az étvágyam még evés közben sem jött meg igazán. Amint kilátásba helyeztem a beszélgetést, már nem is tűnt annyira jó ötletnek, és ahányszor csak végiggondoltam, oda lyukadtam ki, hogy egy kibaszott idióta vagyok, amiért nem fordultam rögtön sarkon, tovább folytatva ezt a gyerekes bújócskázást, mert még az is jobbnak tűnt ennél. Tíz perc elegendő volt ahhoz, hogy egymás torkának essünk, csak míg Ő a neheztelés és sértődés miatt tette, én inkább a körülmények miatt. Mert bárhogy is próbálkoztam, nem tudtam nem a feleségemnek tekinteni, sőt. Ennél jóval tovább mentem, mert sokkal többet jelentett, mint egy kibaszott gyűrű vagy egy papír. A nagybetűs nő volt az életemben, akiért mindent feláldoznék, és ha kellene, még a fél világgal is szembemennék. Szükségem volt rá, és nemcsak úgy általában, hanem most is, hiányzott a vállamról a keze érintése, ahogy megnyugtat, ahogy gyengéd csókot lehel ajkaimra, vagy ahogy éjjelenként rászorít az Őt ölelő karomra. Talán tudtam volna élni Nélküle, csak nem akartam. Nem akartam ezt a szürke, színtelen életet, ezt a kegyetlen, rideg valóságot, amiből magával vitte az összes színt, azzal együtt az én dobogó szívemet is, pedig az csak miatta kezdett olvadozni és végre érezni valamit. Ez már nem játékokról szólt, és nem is arról, hogy ki kinek a játéka, mégis, ahogy eszembe jutott a megígért beszélgetés, egyre csak azt éreztem, hogy talán hibát követek el azzal, ha pánikot generálok.
Csak néhány szó szűrődött át a falakon és az ajtón, de egyik sem tűnt túl nagy veszélyforrásnak, és abban is biztos voltam, hogy bármennyire is haragudott rám ez az Iris az épp elkövetett bűneim miatt, soha nem jutna eszébe úgy megalázni, hogy a saját házamban, az orrom előtt szed fel valakit, mert ez nem attól függött, hogy emlékszik-e rám, hanem Tőle, és ettől a gondolattól furcsa, kellemes melegség járta át a mellkasomat. De még ez se volt elég ahhoz, hogy ne járkáljak fel és le, feszülten markolászva saját ujjaimat, azon gondolkodva, hogy mit is kell majd mondanom, egyáltalán... mondjak-e bármit, vagy zárjam rövidre, esetleg tegyek úgy, mintha mindez egy remekül kivitelezett színjáték lett volna, de nem volt benne logika. Most már nem futamodhattam meg, pedig tudtam, hogy össze fogom Őt törni. Ismét. Úgy, hogy ezúttal tényleg nem akarom bántani, és azt sem tudtam, hogy mit várok Tőle, ha elmondom. Legutóbb higgadtan próbálta kezelni, bár tény, hogy akkor már kész tények elé állított, és órákon át gondolkodhatott, míg most szemtől szemben nekem kell elmondanom ezt az egészet. Vállalva a következményeket és azt, hogy elmebetegnek titulál majd. Talán nem ártott volna bizonyítékkal elé állnom, ha nem hinne nekem, de... ajtóstul rontani a házba?
Arra kaptam fel a fejemet, már a kanapén ücsörögve, hogy ismét nyílt a bejárati ajtó, ez pedig szinte azonnal a gyomromra markolt, olyan görcsösséget árasztva szét minden porcikámban, hogy már levegőt sem tudtam venni tőle rendesen. A bájgúnár távozott, ezt mi sem bizonyította jobban az induló kocsi hangjánál, de továbbra sem indultam az ajtó felé. Még a végén azt a látszatot keltettem volna, hogy végig ott settenkedtem az ajtó körül, bár valahol hálát kellett adnom a vékony falakért, mert ha tisztán nem is hallottam minden szót, de legalább tudtam, hogy a ficsúr tényleg nem próbálkozott be, és Iris sem adta alá a lovat. Jó párszor elszámoltam magamban tízig, mire végül kiléptem az ajtón, rögtön felsóhajtva, és bár a hangok a konyha felül szűrődtek, én inkább a nappali felé indultam, szinte rögtön elővéve két poharat, amiket a zongora tetejére pakolva töltöttem meg némi alkohollal, néha a konyha felé lesve, hogy vajon... hajlandó lesz-e csatlakozni hozzám, vagy egy határozott mozdulattal inkább a szobája felé vonul majd.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 04, 2022 10:34 am

Iris & Dimitriy

Eddig csak kínos és megalázó volt ez az egész azok után, ami történt köztünk, de most már zavaros is, mert úgy őszintén fogalmam nincs, hogy mi a fene történik épp. Teljesen összezavar a viselkedésèvel, ezzel a féltékenységi jelenettel és úgy általában mindennel, amit csinál, mert mióta csak szóba került, hogy nem egyedül akarom azt a menüt elfogyasztani, teljesen kifordult önmagából. Az a kétségbeesés, ami a hangján hallatszik, mikor mögèm lép, túl őszintènek tűnik, túl sok érzelem van benne ahhoz, hogy puszta játék vagy szórakozás részét képezze, pedig egészen eddig a pontig egy részem bízott abban, hogy csak szórakozik velem. De most, már nem tudom, mint ahogy azt sem, hogy mit akar jelenteni a megjegyzése azzal kapcsolatban, hogy mi lesz ennek a vége, de nem kapok sem választ, sem magyarázatot.
Odébb lép végül mögülem, én pedig úgy érzem magam, mintha mázsás súlyoktól szabadultam volna meg, mert végre nem kínoz olyan élénken az emléke annak az éjszakának, sem az egyedül töltött óráknak, melyek nagy részét azzal töltöttem, hogy szidtam magamat, amiért olyan hülye voltam, hogy lefeküdtem Vele. Na nem, mintha magát az együttlétet megbántam volna, mert az csodálatos volt és épp ez a baj, hogy túlságosan az volt, Ő pedig rohadtul nem tud ennél többet nyújtani. Nem akarok holmi játékszer vagy ágymelegítő lenni, bármennyire is élveztem minden pillanatot, így mostantól kénytelen leszek ellenállni a vágynak, ami azóta csak még erősebb lett, pedig azt reméltem, hogy így majd elmúlik. A fenébe az egésszel.

Még akkor is, mikor megjelenik a "haverom", az Ő szavai visszhangzanak a fejemben, hogy a találkozó után, majd beszèlhetnènk, de hiába keresem szavaiban a fenyegető élt, ami arra utalna, hogy majd valami piszkos kis Dimitriy-fèle húzás várna rám, nem érzékelek semmi ilyesmit. A hangja nem volt feszült sem dühös vagy baljós hangulatú. Inkább, csak...bizonytalan, mintha Ő maga sem lenne biztos abban, amit csinál vagy, hogy mit is vár attól a beszélgetéstől, ez pedig, csak még inkább ijesztővè teszi az egészet. -Szóval, ez a rész kuka, úgy ahogy van, mert a megrendelő valami "grandiózus" megoldást szeretne.- zárja le a mondandóját Christian, én pedig még épp elkapom a pillanatot, ahogy a kezében lévő tollal az említett részre mutat és úgy bólogatok, mintha legalábbis lenne fogalmam arról, hogy miről beszélt az elmúlt két percben. -Látom, hogy nem igazán vagy itt. Ne tegyük át máskorra a terveket?- kérdezi végül a fejét csóválva, de mindenféle rosszallás nélkül, miközben úgy fürkészi rikító kék szemeivel az arcomat, mintha pontosan tudná, hogy mi zajlik bennem. Pedig, valójában rohadtul fogalma sincs róla, vagy legalábbis kétlem, hogy sejtenè, hogy épp amiatt állt a feje tetejére minden, mert lefeküdtem a férjemmel.
Sóhajtva ellököm magam az asztaltól, ami fölé görnyedtünk eddig mindketten, majd fáradtan megdörzsölöm az arcomat és inkább a mosogatóhoz viszem az üres tányérokat. Meglepő módon, a vacsora végül egész jó lett és még, csak nem is égett oda, de most valahogy ettől se tudom jobban érezni magam. Minél inkább a megbeszélés végére érünk, annál inkább görcsben áll a gyomrom. -Nem. Muszáj lesz túl esnünk ezen, mert szorít a határidő. Kérsz kávét?- kérdezem végül a kávéfőzőhöz lépve, mert bármi is legyen a válasza, az biztos, hogy nekem szükségem van némi koffeinre, hátha kitisztítja az agyamat és mivel megrázza a fejét, magamra maradok a kávézással.-Ez igaz, de úgy nem sok értelme van, ha a felére sem emlékszel annak, amiket mondtam, mert azt az ajtót szugerálod, mióta csak itt vagyok.- sóhajtja szelíden, ahogy helyet foglal a bárszèken, fejével pedig a dolgozószoba ajtaja felé biccent, ahonnan Dimitriy azóta sem tette ki a lábát. Vicces, de néha azon töprengek, hogy vajon az ajtó lapjára van-e tapasztva a füle, vagy ennyire azért nem feszeng a "haverom" miatt.
-Sajnálom.- motyogom kissé szègyenkezve, mert kár is lenne tagadnom, hogy tényleg nem a tervek körül jár az agyam és, hogy halvány gőzöm nincs az egészről. Egyetlen szót se fűztem a mondandójához, amíg beszélt és ez nem vall rám, ezt pedig, már ő is tudja, hiszen nem tegnap óta dolgozunk együtt.-Semmi gond. Legalább vacsoráztunk egy jót.- vigyorodik el, kezét pedig egy rövid pillanat erejéig az enyémre csúsztatja és biztatón megszorítja, mire csak egy hálás mosollyal felelek.-Holnap felhívlak majd és megbeszèljük, ami nem tiszta.- egyenesedik fel a helyéről, miközben én halvány mosollyal bólintok, majd az asztalhoz lép, a papírjait gondosan összeszedegeti, precízen a táskájába pakolja és már fordul is a konyhaajtó felé. -Addigra összeszedem magam. Ígérem.- vigyorodok el és én is az ajtó felé veszem az irányt, hogy kiengedjem, de ahogy a dolgozó ajtajára pillantok, csak még hevesebben kezd zakatolni a szívem, mert fogalmam sincs, hogy ezek után mi vár majd rám. Talán, a lehető leggyorsabban az emeletre kellene vennem az irányt. A bújkálás és a menekülés eddig is sokkal jobban ment, mint bármi más.

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
Vissza az elejére 
5 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - falling apart
» Iris & Dimitriy - Round 2
» Iris & Dimitriy - no happy ever after
» Iris & Dimitriy - new challenges

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: