Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 20, 2022 1:47 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Még csak kérnem sem kellett, már emelte is csípőjét, hogy mielőbb eltüntethessem róla a pizsamanadrágot, és bár egy pár pillanat erejéig átfutott rajtam, hogy csupasz fenekének talán hideg lesz az asztal, de ezt a gondolatot szinte azonnal kivertem a fejemből, hisz ahol csak hozzáértem, izzott a bőre, épp úgy, mint az enyém, és emiatt nagyon is jól tudtam, hogy ha egy pár pillanatig végig is borzolja testét a kellemetlen, csípős hideg, de az egész érzés azelőtt véget fog érni, hogy igazán felfogná. Hisz hányszor simult a jéghideg csempéhez vagy a hideg ajtólaphoz, hányszor kaptam el a leglehetetlenebb helyeken, és még egyszer sem tűnt úgy, hogy bánná mindezt. Most sem, pedig ezúttal lett volna oka leállítani, már ha elegendő oknak tekinthettük azt, hogy míg Őt a nyers vágy hajtotta, addig én a vágy mellett szeszélyes szerelmet is éreztem, viszont egy hétköznapi helyzetben is elvigyorodtam volna azon, hogy félti a lelki világomat, vagy épp azon, mintha úgy élné meg ezt az egészet, hogy épp kihasznál. Pedig valójában eszembe sem jutott, túlságosan is akartam már ahhoz, hogy azon gondolkodjak, miként is fog ez lecsapódni, fog-e egyáltalán bármilyen nyomot hagyni, már azon túl, hogy ismét ad magából egy apró kis szeletet. El sem tudta volna hinni, hogy mennyire szükségem van erre, mert minden nélküle töltött nap és éjszaka felért egy egész évszázaddal a pokol legmélyebb bugyraiban, ahol nincs sem fény, sem táplálék, csak a jeges, rideg magány, és a vastag falakon nem szűrődik át sem hang, sem emberi beszéd. Mintha tényleg a világomat vették volna el tőlem, mikor valaki kivetette rá a hálóját, csak hogy rajta keresztül büntessenek olyasvalamiért, amiről valójában nem is tudtam semmit. Amennyi mocskos bűn állt a hátam mögött, már az is meglepő lett volna, ha mindet megúszom méltó büntetés nélkül. A nadrágja után nem sok időt adtam a felsőnek sem, miután egész közel húztam Őt magamhoz, de már így is magamon kívül voltam, főleg azután, ahogy megéreztem magamon ujját, csak ekkor fogva fel, hogy amúgy már a nadrágomba dugta kezét, ez a furcsa löket pedig összpontosult abban a mozdulatban is, amivel szétrántottam rajta a topot, ami épp középen szakadt szét, a reccsenés pedig csak tovább borzolta az izgalmamat. Csak annyira nyúltam a vállához, hogy eltüntessem a spagetti pántokat, az anyag pedig két részben csúszott le a háta mögé, pofátlanul harapva rá a nyakára, mikor tudatosult bennem, hogy anyaszült meztelenül üldögél előttem, mintha a bőrén keresztül akartam volna kapaszkodót találni ebben a tűzforró valóságban. Bele sem akartam gondolni abba, hogy egyszer ezt egy más férfi is érezze, vagy hogy rajtam kívül bárki mással osztozzon benne, nem is volt véletlen, ahogy reagáltam a házamba invitált munkatársa miatt, de most mégis én álltam a lábai között, az én csípőmet húzta közelebb magához újra és újra, én pedig már nem is bírtam ki, hogy ne találjam meg újra ajkait, nyelvemmel incselkedve vele, mielőtt ismét forró csókban forrtam volna össze vele, de egy lázas nyögést előcsalogatott belőlem, mikor rám markolt, reszkető hangomat csókunkba fojtva. - Imádok neked emlékeket csinálni - leheltem ajkai közé, karommal derekát ölelve, egyik lábát pedig a csípőm köré emelve, de hiába is akartam, hogy tovább játszadozzon velem, de a türelmem a végét járta, és ez csak rosszabb lett, mikor még közelebb éreztem magamhoz a belőle áradó hőt, és azt a szenvedélyes vágyat, amit az eleje óta képesek voltunk feléleszteni egymásban. Nem is gondolkodtam, hogy mi lesz utána, vajon tényleg egyszerűen kisétál-e majd innen, vagy velem marad, ahogy nekem kellett volna vele maradnom azon az éjszakán, de a vörös köd még azt sem engedte, hogy tisztességesen végiggondoljam a döntéseim következményét. Helyette gyengéden elhúztam magamról a kezét, úgy fészkelődve combjai fogságában, hogy néhány másodperc múlva el is merülhessek benne, a forróság pedig, ami testében fogadott, ahogy izmai finoman rám szorítottak, előcsalt belőlem egy újabb mohó nyögést, miközben szinte mozdulatlanná dermedtem a pillanat súlya alatt.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 20, 2022 8:49 am
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Tisztán emlékszem arra, milyen érzés volt Őt csókolni, érinteni és érezni azon az estén vagy, hogy milyen érzés volt, ahogy Ő vette birtokba minden porcikámat, bár akkor szentül hittem, hogy annál mohóbb vágyat, már nem is tudna èleszteni bennem, de most már tudom, hogy tévedtem. Egész más, ahogy most csókol, ahogy most ér hozzám, mert minden mozdulatából üvölt, hogy mit érez irántam, hogy mennyire hiányoztam neki, még akkor is, ha számomra teljesen felfoghatatlan az egész, mert az én időm szerint alig pár nap telt el és az sem a legnagyobb harmóniában. Minél tovább csókol, annál inkább elhiszem a történetét, annál kevesebb kètely marad bennem, bár azt már amúgy is egész alaposan kisöpörte belőlem, mert ilyen őrültséget be kell látnom, hogy úgyse találna ki és szándékosan nem tudna ennyire más lenni. Ennyire érzéki és szenvedélyes, mint amikor ajkaimra suttogja vallomását, amit a régi Dimitriytől megint csak nem tudom, mennyire lett volna esélyem hallani vagy épp őszintének érezni, pedig jelen pillanatban, egy percig sem kètelkedek Benne. Akármilyen szavakkal is próbálta volna leírni mindazt, ami köztünk történt, biztos vagyok benne, hogy ennél jobban, mint ahogy a teste beszél róla, nem tudta volna megfogalmazni, én pedig annak ellenére, hogy nem emlékszem, hogy nem érzem mindazt, amit minden bizonnyal kellene, mégis szinte elporladok a közelében. A benne lüktető szerelem minden porcikámat felforrósítja, a korábbi próbálkozásom pedig arra, hogy leálljak, már egészen nevetségesnek tűnik, hiszen ahogy a nadrágtól próbál megszabadítani, nem hogy nem ellenkezek, még készségesen emelem is csípőmet, lábaimmal küzdve le magamról a feleslegessè vált anyagot. Combjaimmal finoman fogom közre csípőjèt, mohó csókunkat pedig, csak arra a kis időre szakítom meg, míg ajkaiba harapok, így próbálva elrejteni a torkomból kikívánkozó hangokat, ahogy megèrintem. Iszonyúan felizgat az Ő hangja, ahogy az érintésemre reagál, mikor pedig a felsőm keserves reccsenèssel megadja magát a kezeinek, újra felnyögök a testemen végig zakatoló forró bizsergèstől, úgy falva közben ajkait, mintha édesebbet, finomabbat, még soha nem kóstoltam volna. Talán, nem is.-Tetszik, ahogy megőrülsz.- duruzsolom feszült sóhajjal, miközben fejem oldalra döntöm, szinte követelve csókjait nyakam bőrére, nyelve forró érintésèt lüktető eremen, míg kezem újra a nadrág peremèbe akasztom és ajkamba harapva próbálom türelemre jnteni magam, de hiába. Csípőjère markolva újra és újra magamhoz húzom, na nem, mintha nagyon nógatni kellene, mert Ő maga is mozdul felém, az érzés pedig, ahogy nekem feszül, szinte megőrjít, a vágy egyre kínzóbban követeli, vérem egyre türelmetlenebbül lüktet bennem. Ajkaimmal vállára, nyakára hintek csókokat, körmeimmel finoman ingerelem háta bőrét, míg másik kezemmel hajába túrok, de végül már nem bírom megállni, hogy ne kapjak lázasan ajkaièrt, nyelvemmel mohón kutatva nyelvèt, miközben kezem végre lentebb tolja csípőjèn a nadrágot, ujjaim pedig buja nyögéssel fonom köré. -Azt hiszem, erre emlékszem.- vigyorgok a csókba, a gondolatot pedig, hogy mennyire esküdöztem, hogy ez nem történik meg újra, elhajítom a fenébe. Pokolian akarom Őt.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 19, 2022 8:19 pm
Magam sem tudtam eldönteni, hogy melyik út volt a helyes: a néma csend, és az, hogy az elmúlt napokat magányosan, tőle teljesen elzárkózva töltöttem, vagy pedig ez a mostani, még ha nem is így terveztem ezt a napot, amikor hazaértem. Azt sem tudtam, hogy kit akarok védeni, bár, ez inkább csak önámításnak volt jó, hisz most már nagyjából Ő is sejthette, hogy a saját kis világomat igyekeztem elszeparálni Tőle, mert nem akartam, hogy idő előtt rájöjjön erre a csúnya igazságra. Pedig nem tudtam volna sokáig húzni, előbb-utóbb egy külső tényező ismét lebuktatott volna, így valamelyest meg is könnyebbültem, mert már nem kellett arra hazajönnöm, hogy némán ül egyedül, magában fortyogva a kérdései súlya alatt, amikre sem Kirill, sem pedig én nem lennék képes egyenes, tisztességes választ adni. Mentségemre szólt viszont, hogy én mindent megpróbáltam, a lehető legmélyebbre akartam leásni, hátha ott találom meg ennek a titoknak a nyitját, vagy azt a valakit, aki el tudja mondani a gyógyírt, ami egyben feloldozna a hatalmas teher alól mindkettőnket. Vitatkozhatnánk, hogy ki szenvedett jobban, Ő inkább amiatt érezhette rosszul magát, amiért nem volt képes viszonozni az érzéseimet, pedig láthatta maga előtt, hogy bennem milyen intenzíven tombol az iránta érzett szerelmem, és ha valami, hát ez képes lett volna felemészteni Őt belülről. És még így is engem sajnált, láttam tekintetében, hogy mennyire aljasnak érzi magát, amiért viszonozza az ajkaira lehelt mohó, szenvedélyes csókot, szavaimmal üzenve neki, hogy ha Ő nem akarja megtenni velem ezt, én minden zokszó és aggodalom nélkül teszem meg, mert szükséges volt Rá. Mint egy korty vízre, vagy egy falat kenyérre, és mind közül ez volt a legijesztőbb, mert a függőjévé tett, nem tudtam élni, lélegezni Nélküle, és ha szembesítene azzal, hogy többé nincs remény, és nem akarja már visszakapni az emlékeit, talán még az eszemet is elveszíteném. El sem engedtem ajkait, miközben felhúztam Őt a kanapéról, egészen az asztalig tolva, ahol már csak egyetlen mozdulatomba került, hogy felültessem rá, de még mielőtt elfoglaltam volna azt a helyet, amit már igazán magaménak éreztem, a nadrágjába kapaszkodtam, és egy viszonylag hevesebb mozdulattal igyekeztem megszabadítani tőle, csak hogy azt követően combjai közé férkőzzek, érezve, ahogy a vérem egyre vadabbul lüktet ereimben, és azon sem lepődtem volna meg, ha a két szemével látná, hogyan pulzálnak bőröm alatt az erek. Felszabaduló kezemmel hajába túrtam, így invitálva ajkait egy újabb hosszú, veszedelmes csókra, halkan felszisszenve, mikor finoman ajkamra harapott, a szisszenést pedig egy vad, türelmetlen morranás követte, ahogy benyúlt a nadrágom alá, és ujjaival végigsimított rajtam. Egyik karomat derekára fontam, hogy szinte teljesen kihúzzam Őt az asztal szélére, majd elhúzva másik kezemet a hajából, a vékony topjába kapaszkodtam ujjaimmal, egyetlen rántással érve el, hogy a mellei között reccsenjen az anyag, az anyag hangjától pedig furcsa libabőr futott végig testemen, elégedett vigyort fojtva el ajkai között. - Megőrülök érted - mormogtam szájára, még mielőtt nyelvem a nyakára vándorolt volna, tüzes mozdulatokkal kényeztetve nyirkos bőrét, már-már harapva Őt, miközben kezeim melleit gyúrták, közben nem egy feszült nyögést rejtve el nyakában. Kezdtem rájönni arra, hogy bármit is akarnék mondani, vagy mesélni neki, semmi nem írná le jobban ennél, hogy mit érzek, vagy hogy mi az, amire mi együtt képesek vagyunk, mert minden érzelem és gondolat ott ült ajkaimon, érezhette a mohó simogatásomból, vagy abból, ahogy szándékosan ölének dörgölőztem, csak hogy érezze Ő is, milyen kibaszottul vágyom rá, nem mintha a simogató mozdulata nyomán nem szembesült volna már vele.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 19, 2022 6:59 pm
Iris & Dimitriy
Azt hittem, majd szavakkal árulja el, hogy mi történt az elmúlt hónapokban és, hogy miként éledt fel köztünk az a szerelem, amiről én érthetetlen módon megfeledkeztem, de könnyen lehet, hogy a csókja sokkal beszédesebb, mint amilyen bármilyen szó lenne. Az a múltkori csók, bármilyen vérpezsdítő is volt, meg sem közelíti azt, ahogy most ajkaimèrt kap, amilyen mohón kér bebocsátást közéjük, amitől halkan fel is nyögök, mert az érzés, ahogy nyelve az enyémhez simul, olyan forróságot èleszt bennem, amitől már gondolkodni sem tudok igazán. Mire észbe kaphatnèk, már úgy karolom át a nyakát és érintem forró mellkasát, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, mintha cseppet sem lenne aljas dolog tőlem, hogy egy olyan férfit csókolok épp, aki velem ellentétben mindenre emlékszik, ami köztünk volt és sokkal mélyebb érzelmeket táplál irántam, mint valaha képzelni mertem volna, mégsem tudok uralkodni a vágyon, testem reakcióin, mert hiába is tolnám el magamtól és próbálnám bedumálni, mennyire nem akarom, hogy ezt tegye, amikor a csókom egész másról mesél. Felgyorsult pulzusom pontosan elárulja, mennyire beindított már ezzel is, mellbimbóm pedig olyan keményen feszül tenyerèbe, hogy csak a hülye hinné el, hogy nem akarom Őt, de ennek ellenére teszek egy harmatgyenge próbálkozást, hogy legalább csak a látszata meg legyen annak, mennyire igyekszem visszafogni magam. Nem, mintha a nadrágjába kapaszkodó vagy épp a tarkójára maró ujjaim is ezt tanúsítanák, így aztán nem is hibáztathatom, amiért meg sem próbál segíteni abban, hogy leálljak. Ámulva pillantok rá szavai hallatán, de a pillanatnyi döbbenetem ellenére is próbálom viszonozni apró, ízlelgető csókjait, miközben legbelül komoly harcot vívok magammal, mert hiába emlékszek én arra az éjszakára és az ígéretemre, mégsem tudok eltekinteni attól, mennyire más azóta, hogy milyen szenvedély érződik ki szavaiból, milyen tömény vágy lobog tekintetében, miközben hátrálni kezd engem is magával húzva. Felállok a kanapéról és követem az irányt, amit diktál, olykor felszisszenve játékos harapdálásától, amivel ajkaimat ostromolja, ezzel is, csak még mohóbb vágyat ébresztve bennem, majd ahogy fenekem az asztal peremèbe ütközik, halkan nyögve simítom kezeimet mellkasára, fel nyaka két oldalán egész az arcáig, mohón kapva ajkai után, mikor az asztalra emel. Keze a nadrágomnál kezd matatni, én pedig ugyanúgy visszatalálok a mackója peremèhez, de ahelyett, hogy letolnám csípőjèn, inkább közénk férkőzve becsúsztatom alá a kezem, finoman de határozottan simítva végig rajta, miközben egy feszült sóhaj kíséretében ajkába harapok. Annyira nem helyes, hogy már megint ezt teszem, hogy hagyom, hogy a testem és ez az ösztön döntsön a józan eszem felett, de akármennyire is reméltem, hogy a múltkori éjszaka után eltűnik, kihuny ez a forró vágy, inkább csak rontottam a helyzeten. Most pedig, az iménti szavai után, már képtelen vagyok józanul gondolkodni és, már amúgy is meggyőztem magam arról, hogy semmi baj nem lehet abból, ha mindketten megkapjuk azt, amit akarunk.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 19, 2022 9:10 am
Hosszú perceket tudtam volna beszélni arról, hogy mit gondoltam Róla, mikor először megláttam, vagy hogy mi mindent hittem, mikor beköltözött a házamba. Előszeretettel feledkeztem meg arról a tényről, hogy velem ellentétben neki volt elég mersze ellent mondani azoknak, akik ebbe a házasságba kényszerítették, még ha nem is közvetlenül tette, de a szökésével sokkal több borsot tört a szüleink orra alá, mintha nemes egyszerűséggel neki állt volna háborogni szemtől szemben. Bár, ehhez is megvolt a maga tehetsége, és nem is egyszer szembesített vele, mindannyiszor az egekbe küldve a vérnyomásomat, még ha ezt sokszor a jeges álarcom nem is engedte mutatni. És nyilván nem véletlenül ragadtam meg minden alkalmat, hogy porig alázzam, mert hittem, hogy ahogy a többi nőnél, úgy ez nála is működni fog. Csakhogy Ő nem az a fajta nő volt, akit olyan könnyű betörni, épp ellenkezőleg, és azóta már nem is bántam, hogy ezt a mai napig nem sikerült elérni, mert épp azt veszítette volna el, amiért beleszerettem. És amíg én azon dolgoztam, hogy betörjem, Ő észrevétlenül, a bőröm alá férkőzve szelídített meg, és megalapozta azt az életet, amit Nélküle már nem is akarnék élni. Ő viszont ebből az egészből legfeljebb arra emlékezett, hogy képes voltam túlnőni a saját egómon, mikor kiszedtem a szétroncsolt kocsiból, majd miután jól kihasználtam a helyzetet, rögtön magára is hagytam, de ahogy most pislogott rám, az az apró kis fény a tekintete mélyén arra ösztönzött, hogy lássak túl a szavakon, és ha nem is az a zsibbasztó, őrjítő szerelem lángol épp íriszei mélyén, de már így is visszaadta a kapaszkodóm egy részét. Bár a csók, amit szinte követeltem ajkaitól, ennél jóval többet ígért, és a vágy, ami eddig a sarokban pislogva tisztes távolságot próbált tartani, hirtelen minden porcikámat átjárta, még azt is elfeledtetve velem, hogy milyen óriási katyvaszban vagyunk jelenleg. Ha éreztem volna egy leheletnyi ellenállást, talán még képes lettem volna megálljt parancsolni magamnak és a testemnek, de nyelve épp olyan tüzesen űzte az enyémet, ahogy nemrég én tettem az Övével, ajkaim pedig még többet követeltek, beleborzongva abba, ahogy belenyögött ebbe a mohó csókcsatába, én pedig alig néhány másodpercet követően le is utánoztam ebben, mikor a hajamba túrt, tenyere pedig rásimult tűzforró mellkasomra. Próbáltam levegő után kapni, de a beszívott oxigén égette a tüdőmet, a pillanat hevében már mellét markolva, feszülten véve tudomásul, hogy bármi is élt a fejemben, a felsője még mindig az utamban áll, és bár hagyhattam volna, hogy szavai kizökkentsenek, vagy legalább némi értelmet leheljenek belém, eszembe juttatva, hogy amit teszek, az kicsit sem tisztességes sem vele, sem pedig velem szemben, de ez a gondolatmenet akkor szakadt félbe, mikor ujjai a nadrágom szélébe kapaszkodtak, belőlem pedig kiszakadt egy halk szisszenés, ahogy erősen tarkómra markolt. - Akkor megteszem én - leheltem halkan ajkaira, legalább olyan daccal beszélve, ahogy általában azt Tőle már megszoktam, homlokomat egy pillanatig az Övének döntve. - Nem bírok ki még egy éjszakát Nélküled - folytattam tovább, azon ügyködve, hogy újra és újra elkapjam ajkait, apró, de annál tüzesebb csókokat lehelve rájuk, egy normális, hétköznapi helyzetben viszont talán még el is vigyorodtam volna azon, ahogy vélhetően azon aggódik, hogy most Ő használ ki engem. Esélyt sem akartam adni neki, hogy tovább gondolkodjon ezen, lassan hátrálni kezdtem, elhúzva térdemet combjai közül, de magammal húztam Őt is, amíg velem együtt fel nem állt, végig ajkait harapdálva, míg el nem toltam egészen az asztal pereméig, majd a feneke alá nyúlva felültettem rá. Pofátlan vigyor ült ki ajkaimra, még ha nem is szakadtam ki a csókból, ekkor már az én kezeim is a pizsama nadrág szélét kutatták, hogy elkezdjem lehúzni róla.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 18, 2022 9:55 pm
Iris & Dimitriy
-Nekem, már most is olyan vagy, mintha elvittek volna az ufók.- mosolygok szelíden, hiszen tényleg olyan, mintha nem is ugyanaz a férfi lenne, mint aki sportot űzött abból, hogy az idegeimre menjen, hiszen annyi gyengédség tobzódik most is a szemeiben, hogy valahányszor hosszabban elmerülök bennük, nyelnem kell egy nagyot. Teljesen más lett, mégis ugyanaz, ezt pedig legalább olyan nehéz feldolgoznom, mint az egész emlék-vesztèses témát, amin magam sem tudom, hogy akarok-e segíteni vagy sem, de a biztonság kedvéért, végül inkább Tőle kérek információt és nem a naplótól. Már, csak amiatt is, mert Ő talán kevésbé zúdítja rám olyan intenzitással, mint a saját soraim tennék, bár már rögtön az első megjegyzése elgondolkodtat. Nem sokszor volt eddig lehetőségem arra, hogy halljam Tőle, miként élte meg ezt az egészet, a házasságunkat és a jelenlétemet, na nem, mintha nem sejtettem volna, hogy engem is csak egy olcsó nőszemèlynek lát. -Pedig, az pont nem amiatt van, mert annyira el lettem volna kényeztetve. De nyilván, ezt már tudod...- jegyzem meg kissé zavartan, mert a gondolat, hogy talán sokkal jobban ismer jelenleg, mint én magamat, egész ijesztő és igazán, már azt sem tudom, hogy van-e értelme bármit is mondanom. Na nem, mintha az apámmal való kapcsolatomról nem árult volna el épp eleget az, hogy hozzá adott egy idegen férfihoz csak, hogy mentse a saját bőrét. -Elèg pocsék érzés volt, szóval igen.- helyeselek szavai hallatán, pedig valójában tényleg nem róhatom fel neki azt az estét, hiszen nem Ő használt ki, nem Ő próbált meg elcsábítani, hanem inkább fordítva. Én akartam Őt, én döntöttem úgy, hogy az ágyamba csalogatom, mert azt reméltem, hogy azzal majd letudjuk ezt a hülye szexuális vonzalmat, ami elejétől fogva jelen van közöttünk. De nem segített, mert most is ugyanazt érzem, ahogy közelebb hajol hozzám, ahogy szinte ajkaimra leheli a szavakat, hogy Ő a tettek embere inkább és amikor tényleg a tettek mezejère lép, még csak meg sem próbálok úgy tenni, mint aki ellenkezni akarna. Szomjazom a csókjára, bármennyire is akartam távol tartani magam Tőle, esküdöztem, hogy soha többé nem engedem a közelembe férkőzni, de a tudat, hogy ezt már egyébként is megtettem és az eredménye egy olyan Dimitriy lett, aki képes szeretni, teljesen elveszi a józan eszemet. A csókja pedig egyenesen szédítő, a vágy és a fájdalom különös elegye árad belőle, szinte érzem, mifèle keserűség mardosta az elmúlt napokban, nem beszélve a szerelemről, amit már szavakkal egyébként is, a lehető legszebben fejezett ki nem rég. Egyik kezem mellkasára vándorol, ahogy combjaim közé térdel, míg másik továbbra is nyakát karolja, ujjaim hajába túrnak, de az érintése, ahogy keze mellemre siklik, újabb halk nyögést csal ki belőlem, ami után végképp hülyeség lenne megpróbálnom elhitetni Vele, hogy én nem vágyom Rá. Pedig, a gondolat, hogy Neki mennyivel többet jelent mindez, hogy az Ő szívében miféle érzelmek tombolnak, miközben nyelvünk forrón egymáshoz simul, folyamatosan ott lüktet az elmèmben, ádáz harcot vívva a vággyal. Mégis simulok érintésèbe, szinte követelve, hogy keze birtokba vegye mellemet, magamban azon keseregve, hogy az a nyamvadt felső közénk áll, na nem, mintha olyan iszonyúan nagy akadály lenne, hiszen még a vékony anyagon keresztül is perzsel a forrósága. -Nem lenne szabad ezt tennem Veled.- szakadok el egy pillanatra ajkaitól, valami gyenge próbálkozást téve arra, hogy hallgassak arra a halk, bizonytalan hangra, ami még megmaradt a múltkori ígéretem után vagy épp, ami most az Ő szíve miatt aggódik, de az, ahogy ujjaim közben a nadrág peremèbe akaszkodnak, amilyen vehemens mozdulattal simítok tarkójára, elég sokat elárulhat a bennem tomboló érzelmekről. Mert most is akarom Őt, az emléke minden kibaszott éjjel kínoz, mégsem hagy nyugodni a tudat, hogy mindez valójában, már hónapokkal ezelőtt megtörtént és, hogy nekem most mást is éreznem kellene a vágyon kívül, mégis az ködösíti el csupán elmèmet. Amiatt simítom ajkam az arcához és amiatt kapkodok máris levegő után, miközben lehunyt szemmel próbálok dűlőre jutni, mi a fenét is kellene tennem, mikor az illata megrèszegít, érintésèt pedig mindenhol érezni akarom.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 18, 2022 3:57 pm
Talán hiba volt visszahozni azt a furcsa, kicsit sem kellemes hangulatot, amit ugyan már korábban megteremtettünk, de az elmúlt pár percek inkább a pimaszkodásról és az adok-kapokról szólt, nem pedig arról, ami épp körülöttünk történt. Mintha újra és újra be kellett volna avatnom Őt abba, hogy mire számíthat tőlem, többek között abba is, hogy ha rajtam múlik, egy ajtó soha nem fog akadályt képezni, de amíg ilyen bátorsággal kiálltam emellett, addig féltem volna beismerni, hogy míg egy ajtó nem tudott megijeszteni, addig Ő és egy kíméletlenül elsuttogott mondat az egész világomat képes volt kibillenteni a négy sarkából. Kibaszottul fájt, mikor elküldött, mondván, hogy egyedül is megoldja, de akkor már nem is egy ajtó, hanem egy egész rohadt fal volt kettőnk között, amit nem tudtam csak úgy átütni. Pontosabban, inkább nem akartam, mert attól tartottam, hogy még nagyobb kárt okozok benne, mint az, ami Igorral történt. Hülyeség volt, ezt szinte rögtön beláttam, mert Vele kellett volna maradnom, és el sem engednem addig, míg meg nem nyugszik, nem még napokon keresztül a büszkeségemet nyaldosni, csak azért, mert egy felfokozott állapotban lényegében kiadta az utamat. Keménynek kellett volna maradnom, és addig ölelnem, míg el nem fárad az ellenem folytatott küzdelmében, és rá nem jön, hogy ezt a harcot, mint minden előttünk állót, együtt fogjuk megvívni. - Ha elkezdenék naplót írni, inkább gyanakodj, hogy kicseréltek a marslakók - vontam meg a vállamat lazán, de nagyjából az egyiknek épp annyi volt a valószínűsége, mint a másiknak. Bár, előtte arra sem tettem volna egy huncut vasat sem, hogy egyszer, egy napon arra ébredünk majd, hogy elfelejtett mindent, köztük engem és azt, ami hozzám kötötte. A napló is inkább azt a célt szolgálta jelenleg, hogy valamivel lekössem a kezeimet, de mikor elé sétáltam, és megálltam mellette, már kezdett körvonalazódni a fejemben, hogy ismét magam alatt vágtam a fát, és ha ilyen közel van hozzám, nem leszek képes csak úgy elvonatkoztatni attól, amit mindig érzek, ha mellettem van. Akkor is, ha Ő ennek a felét sem érzi. - Pontosan ezt gondoltam. És azt, hogy apuci elkényeztetett kislánya vagy, ezt pedig a dacosságoddal egy ideig alá is támasztottad - emlékeztem vissza elgondolkodva, ajkaim szélében azzal a sunyi, pofátlan vigyorral, ami azt a célt szolgálta, hogy tompítsak valamit a pimaszkodó szavaimon, de amikor Ő osztotta meg velem a saját gondolatait, kiült arcomra egy grimasz, mielőtt megforgattam volna a szemeimet. - De gondolom ismét azzá váltam, mikor csak úgy ott hagytalak - sóhajtottam fel, bár eddig sem tagadtam, hogy tisztában vagyok a dolog jelentőségével. Sőt, ha elölről kezdeném, ugyanígy tennék, mert ki tudja, mi minden változtatna meg megmásított döntés, és hogy mennyire lenne más az életünk, ha ott és akkor mást teszek. Vagy ha nem is viszem fel a szobájába, hanem hagyom, hogy egyedül küzdjön meg vele, ahogy az a korábbi Dimitriy gondolkodás nélkül tette volna. Tényleg nem voltam képes megtippelni, hogy mikor kezdődött, vagy hogy mikor kezdte tompítani bennem azt az átkozott bűnözőt, aki nem volt tekintettel senkire, saját magán kívül. És talán ha nem gondolkodtam volna ennyit azon az éjszakán, az sem jutott volna eszembe, hogy közelebb lépjek, már amíg a kanapé engedte, olyan börtönbe zárva, amire pár másodperccel ezelőtt még biztosan nem számított, de mire amúgy is megérett volna benne az elhatározás, hogy felpattanjon, már csókoltam is, olyan hévvel támadva le ajkait, mintha vizet találtam volna a kiszáradt sivatagban, türelmetlenül követelve nyelvemmel a bebocsátást, és mikor karjai a nyakam köré fonódtak, csak mohóbbá vált nyelvem szemtelen csatározása az Övével. Még közelebb léptem, egyik kezemmel arcára simítva, míg másikkal gyengéden, de határozottan tolva odébb a combját, hogy egyik lábammal lábai közé tudjak térdelni, így férkőzve hozzá még közelebb, de a forróság és a lüktető vágy szinte azonnal átvette az uralmat minden érzékem felett. Nem is kerestem kapaszkodót, a színtelen, szürke köd helyett már minden vörösen izzott, a tüdőmből elfogyott minden oxigén, a szívem pedig zakatolni kezdett, és ugyan folyamatosan a fülembe búgta, hogy ezt nem tehetem meg Vele, és nem menekülhetek ismét a karjai közé, miközben szétmar a tehetetlenség, de nem tudtam nem kívánni Őt és nem tudtam azt mondani magamnak, hogy Ő más, mint aki még egy héttel ezelőtt ugyanilyen temperamentummal csókolt. Nem is tudtam tétlen maradni, szabad kezem ezúttal már a mellkasára simult, a vékony anyakon keresztül tapintva ki az egyik mellét, ajkaiba morranva, mint akit teljesen megőrjít azzal, hogy bármilyen ruha is van még rajta.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 18, 2022 11:46 am
Iris & Dimitriy
Az "ismét" szó hallatán gyengéd, de fájdalmas mosoly jelenik meg ajkaimon, hiszen ezek szerint máskor is volt már szó erről az ajtó zárásról, de egyrészt nem kètelkedem a szavaiban, másrészt viszont úgy sejtem, hogy ez már legutóbb is inkább, valami pimaszkodás volt, nem pedig komoly fenyegetés. Azért ok nélkül, még Ő sem törne rám, bár a fene se tudja, hogy mi számítana egyáltalán oknak. Ha összekapunk valamin és megpróbálnám kizárni? Vagy, ha úgy sejtenè, hogy bajom esett? Igazából fogalmam sincs, hogy miféle szinten járunk, mert valójában az a Dimitriy, akire én emlékszem, magasról tenne arra, hogy zárva van-e az ajtóm épp vagy sem. Hiába azonban a játékos hangnem és a pimaszkodás, gyorsan visszaterelődik a figyelmünk arra a kis könyvre, ami jelenleg a második legnagyobb dilemma számomra, mert az első éppensèggel pont elém sétál és arról biztosít, hogy soha nem olvasta még el, hogy mi mindent írtam le benne. Pedig, nagy eséllyel az egész Róla szól, az aljaskodásáról, hogy mennyire gyűlölöm ezt az egész helyzetet meg Őt is, még ha ugyanúgy belekènyszerült ebbe a házasságba, mint én, de aztán valami oknál fogva, nagy eséllyel mindez megváltozott. Megöl a kíváncsiság, ugyanakkor rohadtul félek is, hogy mi mindent latnèk abban a könyvecskèben és, hogy milyen hatással lenne rám. Egy dolog átèlni valamit és megint más olvasni róla.-Pedig, talán nem ártana neked is elkezdeni írni egyet, ha már errefelé olyan könnyen elvesznek az ember emlékei.- jegyzem meg keserűen, próbálva megőrizni még egy keveset a maradék humorèrzèkemből, pedig valójában kész tèboly az egész és igazán még most sem sikerült felfognom, hogy mi a franc történik. Lehet, hogy reggel azt fogom hinni, hogy ez az egész, csak egy hülye, lidèrces álom volt. A napló olvasása helyett, végül inkább felajánlja, hogy akár Tőle is hallhatom a történetünket, a "Love story"-t, hogy miként is alakult ez az egész, hogyan voltam képes megszeretni Őt és, ami a legnagyobb talány, hogy hogyan sikerült az Ő szívét is felolvasztanom, de nem lep meg, hogy konkrét válaszokat Ő sem tud erre adni. Mégis, ki tudná megmondani, hogy pontosan mikor szeretett bele valakibe, hogy melyik volt az a pillanat, amikor megszületett ez az érzés, amikor mindez inkább olyan, mint egy folyamat. Sok apró történés összessége. -Szóval ezt gondoltad rólam az elején? Hogy olyan vagyok, mint a többi?- kérdezek vissza halkan, lágy mosollyal, mert valahol azért jó érzés, hogy végül Ő is belátta, hogy mennyire nem illek azok a nők közé, mint akikkel előttem dolga volt, még akkor sem, ha bizonyos értelemben én is meg lettem vásárolva, mint egy kibaszott escort.-Azt hiszem, már a balesetnèl rájöttem, hogy nem csak egy undok pöcs vagy.- válaszolom halkan, a szemeimet forgatva, de ajkamon apró mosoly látszik, mert miközben jó pár napja azon vacilálok és ostorozom magam, hogy hogyan voltam képes így bedőlni neki és egy pillanatig is azt hinni, hogy több is rejlik benne, most jól esik tudni, hogy annyira talán nem is tèvedtem. Csendben bámulok fel rá, ahogy közelebb lép, de akaratlanul is nyelnem kell egyet a tekintete láttán, mert már jóval azelőtt felismerem benne a vágyat, hogy egyáltalán közelebb hajolna hozzám. Testem most is ugyanúgy libabőrrel válaszol, mint azon az estén, a forróság olyan hirtelen és alattomosan kerekedik felül bennem, hogy időm sincs tenni ellene, halkan elsuttogott szavaitól pedig, még a lélegzetem is elakad és, már semmi másra nem vagyok képes, mint ajkait bámulni. Azóta az este óta vágyom a csókjára, az érintésère, mert nem, hogy nem enyhült az az őrület, ami köztünk tombol, csak mèg hevesebb lett, csak rontottam a helyzeten azzal, hogy belekóstoltam a töltött gyümölcsbe, így amikor ajkai mohón az enyémekre tapadnak, képtelen vagyok elfojtani azt a vágyakozó, buja nyögést, amivel ajkai ízére válaszolok. Kapkodva karolom át a nyakát, akaratlanul is elárulva, mennyire vágytam már az érzésre, mennyire kínzott annak az éjszakának az emléke és a dilemma, amivel napok óta őrlöm magam, mert mindamellett, hogy egy hatalmas hibának könyveltem el azt az estét, egyben csodálatosnak is éreztem és, ha valami csodálatos, talán nem is lehet hiba. De, ha mégis az, hát akkor is pokolian vágyom arra, hogy újra elkövessem, hogy újra érezzem, hogy milyen mohón akar engem, épp így, ahogy én is Őt. Csak ne furakodna elmèmbe a gondolat, hogy Ő már nem csak ezt akarja és, hogy milyen aljas dolog tőlem, ha áltatom...
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 17, 2022 11:12 pm
Annak ellenére, hogy milyen volt a beszélgetésünk alaphangulata, némi elégedettség töltött el, főleg mikor látványosan reagált perverz szavaimra, és ahogy finoman végivezette nyelvét az ajkán, hosszú másodperceken át azt kívántam, bár én tehetném ugyanezt a szájával, egy percig sem dilemmázva azon, hogy mit fog gondolni vagy hogy elszakítja-e magát tőlem. Ez pedig kétélű fegyvernek bizonyult, mert ugyan benne akartam elültetni a gondolat apró kis csíráját, végül mégis ugyanúgy izgalomba jöttem, ahogy azok a bizonyos hangok visszhangozni kezdtek a fejemben, be is harapva ajkamat, de ezt inkább úgy próbáltam csinálni, hogy ne vegye észre. Nem mintha ne sejtette volna, hogy olyan fegyver van a kezében ellenem, amivel bármikor és bárhol le tud szerelni, még a leghalványabb, legerőtlenebb bátorítással is. - Kénytelen vagyok ismét elmondani - sóhajtottam fel, de ezúttal erőteljesen rájátszottam a drámai hatásra, még ha amúgy kicsi okom sem volt arra, hogy poénkodjak vagy jól érezzem magam. -, hogy egy bezárt ajtó előttem nem nagy akadály - fejeztem be a gondolatot ártatlan arckifejezéssel, nem téve említést arról, hogy volt már rá példa, de sajnos nem olyan okból, ahogy Ő azt elképzelné. Arra viszont főleg nem álltam készen, hogy beavassam Igor halálába, vagy épp abba, hogy rá kellett törnöm az ajtót, máskülönben ki tudja, meddig ült volna a földön, Igor holtestét bámulva. Arcizmaim azonban reagáltak a hangulatváltásra, tekintetemmel a naplót bűvölve, amit inkább az asztalon felejtett, és furcsa volt belegondolni abba, hogy amúgy tényleg soha nem éreztem késztetést az elolvasására. Talán mert mindig is féltem attól, amit benne találnék, még ha tökéletesen le is írta azt a lüktető, szenvedélyes, dacos, néha idegtépő és fájó szerelmet, ami életre kelt közöttünk, hisz a résztvevője voltam, én magam is éreztem és érzékeltem Őt, Vele együtt mindent, amit hajlandó volt adni magából, és amit cserébe kért tőlem, mégsem álltam készen ennyire pofátlanul a kis világába gázolni. - Én is biztos vagyok benne. Az enyém is Rólad szólna. Feltéve, ha lenne naplóm - vigyorodtam el ismét, még ha vegyült is belé némi keserűség, de most eszem ágában sem volt előrángatni azt a rideg, kegyetlen maffiózót, akit nagy eséllyel hosszú oldalakon keresztül szidalmazott. Még a kezdetek kezdetén. Először a naplót vettem kézbe, majd anélkül, hogy igazán végiggondoltam volna, elé sétáltam, de ezúttal nem nyújtottam felé. Csak megálltam előtte, ekkor már el sem engedve tekintetét, végig sem gondolva, hogy épp valami olyasmit ajánlok fel, ami még nagyobb terhet róhat rám. Kérdése ellenére sem mozdultam, helyette kicsit feljebb emeltem a kezeimet, hogy mindkét tenyeremmel a naplóra fogjak, menet közben viszont kiszakadt belőlem egy nagyobb sóhaj, ezzel érzékeltetve, hogy igazából azt sem tudom, hol kell elkapnom a fonalat. Mert... azt valójában soha nem találtam meg, nem tudtam, hogy hol kezdődött, és hogy melyik volt az a pillanat, amikor elindult közöttünk az a valami, ami nélkül ma már szinte lélegezni sem tudtam. - Egyikünk sem maradt hű a saját ígéretéhez - vontam meg a vállamat könnyedén. - Te nem tartottad távol magad tőlem, én pedig nem tudtam bebizonyítani, hogy olyan vagy, mint a többi - vallottam be viszonylag csendesen, pár pillanatig ismét a naplót bűvölve, majd visszataláltam szemeire. - És azt sem tudom, hogy mit láttál meg bennem, vagy hogy... mikor - folytattam tovább, próbálva nem figyelni arra, ahogy az agyam vészharangokat kezd kongatni, főleg mikor még közelebb léptem, lábammal hozzáérve a kanapé aljához, de még mielőtt lehetőséget kapott volna, hogy megfutamodjon, mellé ejtettem a kis könyvet, két tenyeremmel pedig megtámaszkodtam a feje mellett, olyan közel hajolva arcához, hogy éreztem arcomon tűzforró leheletetét. - Inkább a tettek embere vagyok, nem pedig a szavaké - szólaltam meg újra, ekkor már halkan suttogva, hol íriszeit, hol pedig ajkait bűvölve, de egyre kevesebb oxigén jutott a tüdőmbe, az az enyhe alkoholos köd pedig lassan, de biztosan ráült a józan ítélőképességemre. Épp annyira, hogy ne várjam meg az egyértelmű és biztosnak tűnő elutasítást, rögtön kapva ajkai után, olyan feltörő hévvel próbálva közéjük férkőzni, hogy még nekem is szokatlannak tűnt ez a bátorság, de ezen a ponton már nem is volt mit veszítenem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 17, 2022 2:41 pm
Iris & Dimitriy
Az előbb még Ő lóbálta a naplót olyan lelkesen, hogy olvassam el, ha nem akarom elhinni, amit mond, most pedig már inkább úgy fest, mintha nem is nagyon akarná, hogy valaha is belenèzzek, ez pedig, csak még kíváncsibbá tesz, hogy vajon mi mindent láthatnèk a lapjain. Akárhogy is keletkezett az a szerelem, amiről beszélt, nyilván az út eleje meglehetősen rögös lehetett, de akkor is érdekel, hogy miket csinált, mi mindent tett, ami miatt kialakult bennem az az érzés olyasvalaki iránt, akiről azt gondoltam, hogy soha nem tudnám szeretni, de még kedvelni se igazán. Erre most itt ácsorog előttem azzal a mèlabús tekintetèvel meg a pimasz mosolyával és fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek Vele. De Őt legalább érdekli, hogy mi történik velem, olyannyira, hogy még az apjától is segítséget akart kérni, de nyilván az öreg Smolensky-nek teljesen mindegy, hogy emlekszek-e bármire is vagy nem, csak tegyem tovább a dolgom, legyek Dimitriy felesége és jelenjek meg a puccparádèkon az oldalán, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Vagyis, igazából lehet, hogy még azt sem kell megjátszanom, a fene se tudja már. Akár játszom azonban tovább a szerepemet, akár nem, azt már most leszögezem, hogy én is segíteni fogok a megoldás keresésében, hiába is akar minden áron biztonságban tudni, ha pedig tényleg képes lenne bezárni a szobámba, gondoskodnèk róla, hogy a fél utca hallja, de a dacosságom zavarrá alakul, mikor elárulja, hogy máskor is tőlem zeng a ház. Érzem, hogy valószínűleg fülig vörösödök, mert az arcom lángol, de inkább csak nyelek egy nagyot és rosszallóan a fejemet csóválom. Így talán elrejtem azt a libabőrt, ami szavaitól keletkezik rajtam, mert ha csak eszembe jut, milyen őrjítő volt az az éjszaka Vele és elképzelem, hány hasonlót élhettünk még át, kiszárad a szám. Sietve megnyalom ajkaimat, de a mosolya láttán én is mosolyogni kezdek akaratlanul is, főleg miután elárulja, hogy olyasmihez azért, hogy rám zárja az ajtót, még Ő sem vetemedne, ez pedig még inkább alátámassza mennyire megváltozott. Az a Dimitriy, akit én ismerek, ha viccelne is ilyesmivel, nem kötné az orromra, hogy ez vicc volt, csak hagyná, hogy mostantól amiatt aggódjak, mikor jön el a nap, amikor zárva lesz a szobám ajtaja.-Csak nehogy a végén én magam zárjam be inkább.- pimaszkodok mosolyogva, de igazából eddig sem éreztem szükségèt, hogy így próbáljam védeni magam és valószínűleg ezután se fogom. Ha nem is volt szokása soha kopogni, tudom, hogy éjjel például úgyse pofátlankodna be hozzám. Ha pedig mégis, magam sem tudom, hogy mit szólnèk. Ismét a napló felé terelődik végül a figyelmem, bármennyire is próbálok elvonatkoztatni attól, hogy egy karnyújtásnyira van minden, amire kíváncsi vagyok, a vallomása azonban egészen meglep, hogy úgy általában létezik bármi, amitől Ő fél, főleg, hogy az történetesen az Én naplóm.-Pedig, biztos vagyok benne, hogy az egész Rólad szól.- jegyzem meg elgondolkodva, fordított esetben pedig engem megint csak megölne a kíváncsiság, hiszen annál őszintébb leírást sehol sem találhatnèk, mint a naplójában és biztos, hogy én sem fukarkodtam a szavakkal. -Love story?- mosolyodok el felvont szemöldökkel, mert ezt a kifejezést végképp nem gondoltam, hogy valaha is hallani fogom Tőle, majd ahogy közelebb sétál hozzám és megáll előttem, bizonytalanul a napló felé sandítok majd vissza Rá, mintha csak azt latolgatnám, hogy vajon miként is szeretnék tudomást szerezni a múltról. Tőle vagy attól a könyvtől? -Ha nem esik nehezedre, mesélj.- szólalok meg végül halkan, aggódva pillantva fel rá, mert arra nem vennék mérget, hogy ne lenne kínzó számára, ha beszélnie kell a múltról, így aztán azt is megèrtenèm, ha inkább nem tenné. -Mi történt velünk?- kérdezem értetlen arccal, mert az elhatározásom, hogy távol tartom magam Tőle az együtt töltött éjszakánk után, nyilván később is megvolt, de akkor mitől gondoltam meg magam?
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 17, 2022 12:13 pm
Nagy eséllyel elő sem vettem volna a naplót, ha nem kényszerít rá, bár, végül anélkül is elhitte a sületlenségnek tűnő mesémet, hogy belelapozott volna. Ahogy legutóbb, most sem igazán éreztem szükségét annak, hogy elolvassa, tekintve, hogy voltak sejtéseim, mit is találna benne, és nem akartam kitenni egy ilyen óriási tehernek. És annak ellenére, hogy nekem is lett volna lehetőségem mélyebben elemezgetni a leírtakat, végül épp csak annyit olvastam el, ami az utolsó napokon íródott, miközben Barcelona-ban múlattuk az időnket. - Nem is kényszerítelek rá - fogalmaztam meg nyíltan, egyértelművé téve, hogy ez csakis az Ő döntése lehet, és bár könnyen átjátszottam neki a kis füzetecskét, de arra azért nem vettem volna mérget, hogy nem veszem ki a kezéből, ha tényleg olvasgatni kezdte volna. Túl nagy terhet kellett volna viselnie utána, és arra azt hiszem, egyikünk sem állt készen, Ő főleg nem. Válasz nélkül hagytam viszont, amit az apámról mondott, ahogy azt is csak egy kis sóhajjal fogadtam, hogy szerinte ilyesmit senki nem tud csinálni, nekem azonban rögtön Fredrik jutott eszembe, és mindaz, amire képes lehet, még ha nem is volt túl nyílt titok, hogy miféle is valójában. Az a sztori épp olyasmi lehetett számomra először, mint Irisnak az, hogy elfelejtett egy teljes évet, és sokáig én sem hittem abban, amit Fredrik próbált beadni, már amikor majdnem egy oldalon kötöttünk ki közel három évtizeddel ezelőtt, de ha más nem, már ez is bőven elég magyarázat lenne. Elvégre, egyesek egy napot sem öregedtek azóta. Ha nem marad más, kénytelen lettem volna épp a legnagyobb ellenségem segítségét kérni, de tekintve, hogy legutóbb tűzszünetet kötöttünk, akár még segíthetett is volna. Az a kibaszott büszkeség... viszont ha továbbra sem csillapodik a bennem tomboló kétségbeesés és pánik, azt semmilyen büszkeség nem fogja tudni csillapítani, és ha Ő a tét, még akár Fredrik-ig is elmegyek. Nem bírtam ki, hogy ne ránduljon vigyorra a szám, mikor előadta, hogy miképp is fog reagálni, ha netán tényleg bezárom a szobájába, és csak hogy tovább bosszantsam, lazán vontam egyet a vállaimon. - Amúgy is sokat szokott zengeni tőled a ház - jegyeztem meg, mintha valami mellékes információt közölnék épp, pedig a szavaimban megbúvó pimaszkodás és szemérmetlenség egyértelműen elárulhatta, hogy mire is gondolok egész pontosan, továbbra is pofátlan vigyorral fürkészve durcázását. - Csak vicceltem, hülye lennék bezárni - tettem hozzá végül a nyilvánvalót, egy gondterhelt sóhajjal csúsztatva még beljebb a poharat, amit végül nem fogtam újra ujjaim közé, miután rájöttem, hogy ha többet iszom, nem leszek képes viselkedni. Ennek ellenére nem voltam képes levenni róla a szememet, el is időztem a bámulással, amíg elmosolyodott, szavakkal is megerősítve, hogy nagy eséllyel egymásra leszünk utalva, de azt nem kötöttem az orrára, hogy ennek ellenére ha veszélyt fogok szimatolni, az első dolgom lesz eltüntetni Őt a környékről is, és egy másodpercig sem fogok bűntudatot érezni emiatt. Aztán tekintetem lassan újra a napló felé tévedt, leginkább követve az Ő szemeit, majd egy nagyobb sóhajt követően elrúgtam magamat a polcoktól, és az asztalhoz lépve kézbe fogtam a naplót. - Gondolom azért, amiért most sem tartod jó ötletnek - kezdtem el hangosan gondolkodni, úgy fürkészve azt a kis könyvet, mintha rá lenne írva a megoldás, pedig... még a sorok közül sem olvastam ki semmit, mikor átlapoztam az utolsó oldalakat. - Én is félnék megnézni - vontam aztán vállat, továbbra sem keresve meg újra tekintetét, de egy nagyobb sóhaj azért felszakadt belőlem. - És nem is tettem soha - tisztáztam le a kérdést még azelőtt, hogy eszébe jutott volna feltenni. - Pedig, nem semmi ez a love story - jelent meg egy keserédes mosoly ajkaim szélében, majd lassú, komótos léptekkel odasétáltam a kanapé elé, és közvetlenül előtte meg is álltam. - De én is tudok mesélni, ha kíváncsi vagy. Még ha nem is ilyen prózai nyelven.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 17, 2022 8:57 am
Iris & Dimitriy
Értetlenül pislogok a válasza hallatán, mert bár most is úgy indult ez az egész, hogy a világért se fogom azt a naplót elolvasni, most mégis itt vagyok, így aztán nehezen tudom elhinni, hogy legutóbb egyáltalán nem is akartam látni, nem akartam tudni, hogy mi minden történt velem. Vagyis Velünk, hiszen onnantól kezdve, hogy a felesége lettem, Ő is szerves részét képezi az életemnek és a nyakamat tenném arra, hogy a napló sorainak jelentős része Róla szólt. Hiszen, mióta csak neki álltam írni, Ő okozott fejfájást, Ő tette próbára a türelmemet és akárhogy is nézzük, Ő mozgatta meg a fantáziámat, már az első csókunktól kezdve. Ha pedig utána tényleg beleszerettem, ha tényleg képes voltam az aljasságai ellenére, valami szerethetőt is felfedezni benne ...igen. Az a napló rohadtul Róla szól. -Akkor, talán most sem kellene.- jegyzem meg halkan, az asztalon hagyott naplót bámulva, de egyértelműen kizártam már azt a lehetőséget, hogy ne nézzek majd bele. Hátha választ kapunk mégis arra, hogy mi történt Velem, miért tűnt el minden, amit iránta éreztem és, amire a drága apósom magasról tesz egyébként, amíg én végzem a dolgomat, vagyis jelen vagyok, mint Dimitriy felesége.-Vagy, talán nincs is mit tudni, de úgy van vele, hogy majd magadtól ráèbredsz.- jegyzem meg halkan, mert azért lássuk be, elég abszurd ez az egész és, ha tényleg nem a fejemben van valami, hát ötletem sincs, hogy mi más okozhatta mindezt, bár Ő már lassan úgy beszél, mintha valami sötétben megbújó ellenséget kellene keresni.-Jelenleg azt sem értem, hogy egyáltalán mire gyanakszol. Hiszen, ilyesmit senki se tud direkt csinálni.- lesek rá értetlen arccal, vállat is vonok szavaim mellé, de valahol meg is értem, hogy felelőst akar keresni és találni. Fordított helyzetben, valószínűleg én is így tennék és addig mennék, míg nem akadnèk valamire, vagy épp, míg el nem fogadnám végül, hogy nincs mit tenni. Az viszont biztos, hogy nem fogok nyugisan ücsörögni, míg Ő megoldást keres, nem vagyok hajlandó csendben, biztonságban lèzengni a szobámban, míg Ő ki tudja, hogy mit csinál, miféle őrültséggel akarja visszaszerezni az emlékeimet, de amikor egész szimpatikusnak találja az ötletet, hogy tényleg bezárjon a tornyomba, egy pillanatra hátra hőkölök. -Megmondom, milyen lenne! Tőlem zengne az egész ház, amíg ki nem engednèl onnan, arra mérget vehetsz.- morgom halkan, durcásan és bár tényleg kinèzem belőle, hogy képes legyen ilyesmire, valamiért mégis úgy hiszem, hogy nem tenné meg. Már csak azért sem, hogy most ne azzal induljon a "kapcsolatunk", hogy máris ki akarjam kaparni a szemeit, na meg jelen állás szerint egyébként is egy csapat leszünk , bár nem tudok nem elvigyorodni, mikor meglátom a mosolyt az Ő arcán is. -Nagyon úgy fest, hogy igen.- csóválom a fejem mosolyogva, miközben kényelmesen hátra dőlök a kanapén, majd ajkamat rágcsálva, töprengő ábrázattal a naplóra sandítok és megcsóválom a fejemet. Még mindig nem tudom felfogni ezt az egészet, amiatt viszont egyre inkább furdal a kíváncsiság, hogy vajon hogyan történhetett mindez először. Miként zajlott az egész, hogy meg se akartam nézni azt a naplót, mintha tényleg, egyszerűen csak el akartam volna felejteni az egészet, mintha meg sem történt volna és még, csak nem is volt ellenére Ő sem. -Mièrt nem akartam elolvasni a naplómat legutóbb?- kérdezem végül pár perc csend után, bár a hangom egészen halk, óvatos, mert nem vagyok biztos benne, hogy ne lenne számára túl fájdalmas már maga a kérdés is.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 16, 2022 8:10 am
Kiszakadt belőlem egy kis sóhaj, miközben visszakaluzoltam magamat az időben, de valószínűleg az arcomra is kiült, hogy mennyire nem szívesen teszem meg ezt a kis időutazást. - Én odaadtam volna. Ugyanúgy, ahogy most is - válaszoltam a kérdésére, majd egy keserédes mosoly rajzolódott ajkaim köré. - De nem akartad elolvasni - sóhajtottam fel, a mondanivalóm mellé pedig megejtettem egy nagyon halvány, erőtlen vállvonást is. Hiába volt ugyanaz az alap, mégis teljesen másként történt minden, ezt pedig annak tudtam be, hogy ezúttal már nem arra tettem minden tétet, hogy emlékeztessem, miért szeretett belém. Most csak és kizárólag arra koncentráltam, amit vissza akartam szerezni, és ha nem zökkent ki ma este azzal a ficsúrral, ki tudja, egy ideig még fenn tudtam volna tartani azt az álarcot. Még ha nem is túl sokáig. Azt viszont szinte rögtön megbántam, hogy megemlítettem az apámat, mert egyrészt újfent sikerült bebizonyítanom Iris-nak is, hogy milyen rideg és közönyös ember az apám, és emiatt elég egyértelmű, hogy én honnét tanultam ezt a mintát, másrészt pedig, ha nem is vette észre, de összekoccantak a fogaim, és feszülni kezdett az állkapcsom, ahogy ismét tudatosítottam magamban, hogy az a nő, akiért én az életemet is feláldoznám, csak addig fontos az apámnak, míg ott van a neve azon a kibaszott papíron. A vodka sem segített túl sokat, hogy képes legyek megőrizni a hidegvéremet, főleg miután felhajtottam a pohár teljes tartalmát, hátha pár pillanat erejéig tompít a bennem tomboló kavalkádon, de esélytelennek tűnt. - Amíg nincs veszélyben a befektetése, nem fog közbelépni - sóhajtottam fel egy szemforgatás mellett. - Bár - kezdtem bele, ekkor már kicsit előre lendülve a székben, hogy előkészítsem a terepet a felálláshoz. - Az is lehet, hogy csak így akarja eltitkolni, mennyire nem tud semmit Ő sem - fintorodtam el, de jobbnak láttam nem belemenni ennél jobban. Főleg mert a vodka olyan gondolatokat kezdett felerősíteni bennem, amire sem most, sem később nem akarok gondolni, legalábbis addig nem, míg meg nem oldjuk ezt az egészet. Mert ha eszembe jutott, hogy választhatja az édes tudatlanságot is, a tiszta lapot, ahol nem sorakoznak azok a bűnök, amiket az én életem miatt követett el, azonnal feszengetni kezdtem. Élhette volna úgy az életét, hogy nem emlékszik arra a zaklatóra, aki virágokat küldözgetett neki élete utolsó cselekedeteként, és nem emlékszik Igorra, akinek a teste mellett görnyedt, miután az kilehelte a lelkét. A józan eszem és a szívem olyan csatát vívott, amire előtte még soha nem volt példa, de még magam sem tudtam, meddig terjed az önzőségem, és hogy képes leszek-e Őt visszarángatni ebbe az életbe, minden mocsokkal együtt, csak hogy végre újra velem legyen. Félúton le is tettem a poharat, amit időközben elkezdtem újratölteni, mert hiába volt elenyésző a mennyiség, ami lecsorgott a torkomon, már most éreztem az ebből fakadó forróságot a mellkasomban, a bőrömön, a fejemben kattogó dilemmák pedig újabb és újabb kérdéseket szültek. - Már régóta ki akarom próbálni, hogy milyen lenne bezárni téged a tornyodba - gondolkodtam hangosan, szándékosan húzva az agyát, mintha amúgy nem jutott volna eszembe legalább ezerszer, ismerve kettőnk múltját, de arra ismételten csak én emlékeztem, úgyhogy inkább el is engedtem ezt a poént. Határozott, már-már dacos szavai pedig újra előcsalogattak belőlem egy keserű mosolyt, és bár nem láttam az arcát, de tökéletesen el tudtam képzelni vonásait, ahogy ezeket a szavakat kimondja. - Szóval, egy csapat leszünk? - kérdeztem, vetve felé egy pillantást, így már Ő is láthatta, hogy amúgy pofátlanul vigyorgok, majd gondolva egyet, végre felé fordultam, és míg karjaimat összefontam a mellkasom előtt, addig hátsómmal nekitámaszkodtam a szekrénynek, de ahogy ismét rátaláltam íriszeire, kibukott belőlem egy lemondó sóhaj. Kibaszottul gyűlöltem, mikor nem láttam viszont azt a nőt, akire most is szükségem lett volna, és ha volt érzés, amivel nem tudtam megbirkózni, az éppen ez. Ki gondolta volna, hogy ezt egyszer még visszakapom?
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 15, 2022 7:30 pm
Iris & Dimitriy
Nem igazán találom a szavakat, így félbe is hagyom a megkezdett mondatot, ami a közönyöm elviselèsèt illeti, hiszen ha belegondolok, ha megpróbálom elképzelni, hogy engem miként érintene, ha a párom egyik napról a másikra úgy viselkedne, mintha alig ismerne, mintha nem emlékezne rám, mintha nem szeretne, valószínűleg én is inkább elzárkóznèk, mint hogy még jobban fájdítsam a szívemet. Egy darabig legalábbis biztosan ezt tenném. -Nem adtad ide?- kérdezem kíváncsian, bár mivel most sem akart beavatni, annyira nem is lepne meg, ha a korábbi esetnèl sem ez járt volna főként a fejében. Azt mondta, hogy más módon szereztem róla tudomást, tehát vagy valaki más közölte velem a rossz hírt, vagy magamtól jöttem rá, hogy valami nincs rendben. Minden esetre aludni, még biztos, hogy nem tudnèk, az álmosság végleg kiment a szemeimből, na nem, mintha eddig annyira ott ólálkodtak volna, így inkább a vodkáèrt indulok és, miután töltök mindkettőnknek, helyet foglalok a kanapén, onnan pillantok rá érdeklődő tekintettel, kissé aggodalmasan. Ha nem is tud sok mindent erről az egészről, akkor is jóval több információ van a birtokában, mint nekem és, ha már az imént azt mondta -meglehetősen határozottan-, hogy mindent meg fog tenni, hogy helyrehozza ezt, úgy sejtem, talán van is valami ötlete, hogy egyáltalán hol kellene kezdeni. Az, hogy a betegséget kizárja, valamicskét megnyugtat, így viszont egyre inkább úgy érzem, hogy a sötétben tapogatózunk és az emiatti értetlenség nagy eséllyel ki is ül az arcomra. Pláne, amikor az apját is említi, aki konkrétan magasról tesz az egészre, amíg teszem a dolgom, ami lényegében annyi, hogy Dimitriy felesége vagyok. -Szóval, nagyjából semmit sem jelent beházasodni ide. Ugyanúgy tesz rám magasról mindenki.- bólintok, mintha csak tudomásul venném, hogy végtére is magamra vagyok utalva, mint ahogy mindig is voltam, de ahogy felé siklik pillantásom, nyelek egy nagyot.-Vagyis...majdnem mindenki.- jelenik meg ajkaimon egy apró, hálás mosoly-fèle, majd a kezemben szorongatott pohárból nyelek még egy kortyot és sóhajtok egy nagyot.-Szóval, ha nem tenném a kötelességemet, talán érdekelnè az apádat az úgy és segítene?- kérdezem kíváncsian, bár nem feltétlenül gondolom, hogy jó ötlet lenne az öreg Smolensky haragját kivívni, de ha az kellene ahhoz, hogy mozgósítsa az emberkèit és megpróbáljon kideríteni valamit, esküszöm, megtennèm, bár nem feltétlenül abból az indíttatásból, mint ami Dimitriyt is hajtja. Én nem emlékszem arra, milyen volt Őt szeretni, sem arra, hogy miként alakult ki az az érzés bennem, de azok az emlékek akkor is hozzám tartoznak, a részemet képzik és azok nélkül...igazából mehet minden tovább úgy, ahogy eddig volt. Talán, az lenne a helyes döntés és egyszerűen el kellene engedni azt, ami már másodjára veszett el, de mégis, hogy mondhatnám ezt Neki? Csendben figyelem, ahogy felhajtja a vodkát, keserédes szavai hallatán pedig kínos mosoly jelenik meg az ajkaimon, hiszen bármennyire is szeretnèk, nem tudok segíteni, épp azon okból kifolyólag, mint amire most rávilágított, de amikor azt mondja, hogy nem is nagyon akar belevonni ebbe az egészbe, a magasba szöknek a szemöldökeim és arcomra kiül a megrökönyödès. -Ès mi a terved? Beteszel egy vitrinbe, mint valami porcelán babát vagy mi?- kérdezem halkan, de hangomból még így is érezhető a felháborodás, miközben szét tárom a karjaimat, bár mindezt úgysem láthatja, ha a hátával kell tovább beszélgetnem, emiatt pedig, csak még dühösebb leszek.-Nem fogok tétlenül ücsörögni. Végtére is, az Én emlékeimről van szó.- szögezem le makacsul, a maradék vodkámat pedig én is lehúzom, bár nekem ez nem megy olyan rezzenéstelen arccal, mint neki és egy halk szisszenèst is hallatok, ahogy végig marja a torkomat az ital, de most iszonyúan jól esik, mikor ilyen baromságokat beszél.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 15, 2022 10:29 am
Nehezen álltam meg, hogy ne essek át ismét a ló túloldalára, és ne kezdjem el őrült módjára ostromolni, ahogy tettem azt legutóbb is. Erről pedig árulkodtak azok a pofonok is, amiket az ilyen próbálkozások során sikerült kiharcolnom, nem egy csókot erőszakolva ki tőle akarata ellenére, vagy épp akkor, mikor úgy éreztem, hogy a helyzet megfelelő hozzá. Mint kiderült, kicsit sem volt az, ezt pedig javarészt a saját temperamentumomnak köszönhettem, mert nem tudtam elhinni, hogy nem vágyik rá, vagy hogy... ne akarná. Pedig egyértelművé tette, csak nem akartam tudomást venni róla, inkább mentem a saját fejem után, az én módszereimet alkalmazva, amikről még én magam is tudtam, hogy nem mindig vezettek eredményre. Az esetek többségében nem is érdekelt igazán, de ezúttal Róla van szó, és muszáj volt belátnom, hogy más módszerekhez kell nyúlnom. Hiába akartam mindennél jobban azt a csókot, ami egyszerre nyugtatott és tüzelt volna, a feszengése meggyőzött arról, hogy Ő viszont nem akarja, és magam sem tudom, hogy mikor érdekelt utoljára az ilyesmi, de hagytam, hadd távolodjon el tőlem. Pontosabban, én távolodtam el tőle, a székből fürkészve hol Őt, hol a szőnyeget, néha a mellkasát bámulva, mintha képes lettem volna átlátni a ruháján vagy a bőrén, olyan vehemenciával és határozottsággal osztva az észt, hogy szemernyi kétsége se legyen afelől, mennyire céltudatos vagyok, ha Róla van szó. Nem is vártam tőle, hogy megértse, mit miért teszek, el is harapta a megkezdett mondatát, mire újra ujjaimra markoltam, így próbálva visszatartani azt a kevés mondanivalót, ami még épp a nyelvemre kívánkozott. Nem akartam tovább nehezíteni ezt az egészet, épp elég volt az, hogy nem tudtam eltüntetni saját tekintetemből azt a mérhetetlen fájdalmat és aggodalmat, ami a mellkasomat marcangolta, főleg mert túl nyilvánvaló volt, hogy ha belekezdenék, megint ott fogok kikötni előtte, és ezúttal már nem lennék képes megálljt parancsolni a véremnek. Az is egy kisebb csoda volt, hogy eddig sikerült. - Mikor ez az egész először megtörtént... nem olvastad el a naplót - osztottam meg vele ezt az apró kis információt, nem mintha túl nagy jelentőséget kellett volna tulajdonítania neki. Hisz most minden annyira másnak tűnt, pedig ugyanazokat a kereteket kaptuk, mintha az idő kereke újra és újra visszapördült volna, de amíg Őt újra és újra megfosztották az emlékektől, én olyasmire is emlékeztem, amit jobb lett volna örökre elfelejteni. Belekortyoltam az italba, amivel időközben megkínált, végig figyelve, ahogy a kanapéig sétál, és bár bennem volt az inger, hogy kövessem, de egyelőre még nem voltam biztos a dolgomban. Nem akartam, hogy újra kényszeresen menekülni kezdjen tőlem, ha már úgy döntött, hogy alvás helyett inkább marad egy kicsit, amivel mondjuk kicsit sem könnyítette meg a dolgomat. - Hát, csak azt tudom, hogy mit zárhatunk ki - kezdtem bele, finoman lötyögtetve a pohár tartalmát, közben tekintetemmel a kis örvényt figyelve. - Biztosan nem vagy beteg, és nincs baja a fejednek - köszörültem meg a torkomat, inkább nem téve hozzá, hogy ha kell, ezt orvosi papírokkal is alátámasztom. - Próbáltam apám kapcsolataira hagyatkozni, de az apámat ez az egész nem érdekli, amíg eleget teszel a szerződés rád eső részének - sóhajtottam fel lemondóan, mellé tűzve egy szemforgatást is, érezve, ahogy ujjaim megmerevednek az idegtől. Kevés dolgot kértem az apámtól életem során, és azt az egyet sem volt képes teljesíteni, ami jelenleg a legfontosabb lett volna számomra. - Úgyhogy, jelenleg megyek a saját fejem után - tettem még hozzá, újra a pohárba kortyolva, de ezúttal már az egész tartalmát leküldtem a torkomon, jólesően adva át magamat a bódító, forró érzésnek, ahogy a vodka végigkúszott a nyelőcsövemen. - Jó lenne tudni, hogy mi váltja ki, de aki esetleg el tudná mondani, vagy sejtése lenne, hogy mit csinált másképp, ami elindítja ezt, az történetesen nem emlékszik rá - vigyorodtam el keserűen, majd felálltam, hogy töltsek magamnak egy újabb kört, még ha nem is voltam biztos abban, hogy most annyira erőltetnem kéne az alkoholt. - És nem is nagyon akarom belevonni, mert még a végén baja esik - tettem hozzá, ekkor már inkább hátat fordítva neki, úgy kortyolgatva tovább a pohár tartalmát.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 14, 2022 8:39 pm
Iris & Dimitriy
Különös érzés így látni Őt, miközben az elmémben egész más emlékeket őrzök Róla és ahhoz, hogy kellőképpen érzékelhető legyen a különbség, elég csupán azt felidèznem, hogy legutóbb miként végződött egy hasonló jelenet az asztalánál. Az a Dimitriy, aki akkor mohón az ajkaimra tapadt és olyan természetesen furakodott a combjaim közé, mintha mindig is a neki fenntartott hely lett volna, addig ostromolt volna most is, míg meg nem kapja azt a csókot, amire egyértelműen vágyott. Nem igazán érdekelte volna sem a bizonytalanságom, sem a kètelyeim és nyilván, miközben mohón faltam volna ajkait és utat engedtem volna a bennünk lappangó vágynak, hirtelen engem se nagyon érdekelt volna más, csakis Ő, de utána ugyanúgy mardostak volna ezek az érzelmek, ha nem jobban. De ez a Dimitriy, már nem ugyanaz, még ha iszonyúan hasonlít is arra a férfira, mert az előttem ülő férfi szemei olyan sok érzelmet rejtenek magukban, annyira beszédesek és nyíltak, hogy szinte letaglóz mindaz, amit kiolvasok belőlük, az a temérdek fájdalom és tanácstalanság, miközben az irántam érzett szerelem is ugyanúgy ott lobog bennük. Ez a Dimitriy tiszteletben tartja, hogy bennem mi zajlik mindamellett, hogy a testem ugyanúgy reagál rá most is és ez jócskán megváltoztat mindent, mert míg a másiktól féltettem és óvni akartam magamat, a szívemet, ettől a férfitól már nem tudom, hogy egyáltalán kell-e. Korábban sem titkolta, mennyire nem volt betervezve, hogy elmondja nekem mindezt, de csak most fogom fel, ahogy a közönyömet említi, hogy milyen nehéz lehetett már ez a pár nap is számára és, hogy Ő miért került el engem. Míg én abban a hitben voltam, hogy azok után, hogy megkapott, ennyire egyértelműen nem vesz már semmibe, valójában olyasmi fájdalmat élt át, amiről fogalmam sem lehet. -Jó, ezt valahol megèrtem, de...- kezdek bele, de ugyanazzal a lendülettel el is hallgatok, mert fogalmam sincs, hogy mit mondhatnèk. Ha elmondja vagy épp most, hogy elmondta, hirtelen viszonzom az érzelmeit? Ugyanaz a nő lettem, aki voltam? Nem. Már épp rá akarnék kérdezni, hogy mégis mi a fenét akar jelenteni az a spanyol levegő, de az apró jelzése egyértelművè teszi számomra, hogy ezt a témát talán jobb, ha most nem erőltetem, így végül a kérdést visszaszívom, nyelek egy nagyot és szorosabban összefonom magam előtt a karjaimat.-Valószínűleg vissza kellene.- bólintok egyetértően, ahogy felveti, hogy talán lefeküdhetnèk aludni, de aztán a korábban ott felejtett poharakhoz lépek inkább és töltök egy jó nagy adagot mind a kettőbe.-De most már végképp nem tudnèk aludni, főleg, ha az ott lenne a kezem ügyében.- biccentek a napló felé, ahogy magamhoz veszem a két poharat, majd az egyiket felé nyújtom, a másikkal pedig a kanapéhoz sétálok és leülök. Hagyok pár pillanatnyi csendet magunknak, próbálom rendbe szedni a zavaros gondolataimat, amihez nyelek egy korty vodkát is, hátha segít majd benne, végül sóhajtok egyet és ránézek újra. -Na és, hol akarod kezdeni? Egyáltalán van valami ötleted?- kérdezem kíváncsian, de meglehetősen halkan, mert egy pillanatig sem akarom, hogy számonkèrèsnek vagy követelőzèsnek tűnjön a kérdés, inkább csak szeretném felvenni a fonalat.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 14, 2022 5:53 pm
Dolgozott bennem a kétségbeesés és a bizonytalanság, legalább olyan erővel, ahogy a legelső alkalommal is, hacsak nem erősebben. Akkor sem voltam képes visszafordítani ezt a folyamatot, és bár minden hitemet abba öltem, hogy van rá megoldás, csak jó helyen kell keresni, végül soha nem találtam rá. Talán mert elaltatta a kitartásomat azzal, hogy újra visszatalált hozzám, ez pedig javarészt az én hibámból történt, mert olyan mohón és kitartóan ostromoltam, hogy szinte nem is volt más választása. Ez pedig titkon most is tartotta bennem a reményt, hisz ha más már nem marad, ugyanúgy a kezemben lesz a lehetőség, hogy kivívjam a szerelmét, de mégsem játszhattuk ezt egy életen át. Nem ébredhettünk arra folyton folyvást, hogy elfelejtett engem és velem együtt mindent, ami kedves vagy szerethető volt bennem, pedig valljuk be, a nyers valómban épp semmi szívmelengető nem volt. A vágy pedig kevés volt ahhoz, hogy kapaszkodni lehessen belé, főleg miután rájöttem, hogy ennél sokkal több is van bennünk. Olyasmit hozott ki belőlem, amire nem számítottam, és ami ellen sokáig tiltakoztam, most pedig bármit megtennék, hogy visszakapjam azt a nőt, aki képes volt erre, még ha az előttem állóval meg is kellett küzdenem Érte. És ezt nem is féltem a tudtára hozni, olyan határozottsággal és magabiztossággal, mintha már tudtam volna a választ, pedig valójában még csak kiindulási pontom sem volt, de legalább el tudtam rejteni előle a valódi aggodalmamat, úgy tartva meg tekintetét, hogy tudja: nem hazudtam és nem a levegőbe beszéltem. Ha létezik megoldás, meg fogom találni, már csak azért is, mert még mindig Dimitriy Smolensky-nek hívnak, és hiába vétettem hibák sorozatát az eddigi életem során, de hajlandó voltam vállalni a kockázatot. És az árat, amit valószínűleg fizetnem kell majd azokért az emlékekért, ha beigazolódik a gyanúm, és tényleg egy olyan valaki áll emögött, akinek ártottam. Egy keserédes mosolyra még futotta, mikor a romantikus hős jelzővel illetett, de inkább nem kezdtem bele abba, hogy meglepődne, ha tudná, mennyi mindenre voltam képes Érte, még akkor is, ha saját magammal kellett szembemennem, mert ha valamivel, hát azzal kevésszer vádoltak meg, hogy romantikus alkat lennék. Idáig... - Most sem akartalak beavatni - mondtam ki a nyilvánvalót ismét, mikor azt kérdezte, hogy holnap eszembe jutna-e beszámolni erről, de valójában ezt az egészet titkolni akartam a végsőkig. Pontosabban, amíg csak lehet, de ma rátapintott valamire, ami kapcsán már nem tudtam viselkedni, és ezt annyira nem is bántam meg. - Könnyebb elviselnem a közönyödet, ha úgy tudom, hogy nem emlékszel ránk - tettem még hozzá, ekkor már inkább ujjaimat bámulva, ezzel csak bevallva, hogy mennyire nehezemre esett úgy mellette élni, hogy tudott mindenről, és nem is véletlenül ostromoltam legutóbb annyira. - Először is, ki fogom deríteni, hogy mi okozza ezt. Azt már tudom, hogy nem a spanyol levegő - sóhajtottam fel, majd inkább megráztam a fejemet, így téve nyilvánvalóvá, hogy nem akarom, hogy erre rákérdezzen, közben pedig újra hátradőltem. - Miért nem bújsz vissza az ágyba? - szólaltam meg néhány másodpercnyi csend után, megdörzsölve arcomat, bár, ez a kis közjáték a maradék fáradtságot is kiverte a szememből, szinte már most elkönyvelve, hogy ha magamra is hagy majd, legalább alkalmat teremtett, hogy tovább folytassam a nyomozgatást.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 14, 2022 7:38 am
Iris & Dimitriy
Először a gyengéd érintésèvel lep meg és mindazzal, amit nyíltan elém tár tekintetèvel, aztán pedig azzal, ahogy visszavonulót fúj hirtelen anélkül, hogy még kínosabbá tenné az egészet, bár arra nem vennék mérget, hogy túl sokáig ellen tudtam volna még állni, ha kitartóbban ostromol. Hiába az elhatározásom és a nagy sértettségem, most is ugyanúgy munkálkodik bennem az a vágy, ami akkor este is elvette a józan eszemet, mert az egyáltalán nem tűnt el és nem is enyhült, csak egy picit jobban kordában van tartva. A változás pedig, ami végbe ment benne a hosszú hónapok alatt, most válik csak igazán szembetűnővè, mert az a régi Dimitriy, szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nem hátrált volna ki ilyen gyorsan, még most is a csókjával kecsegtetne és mindent megtenne annak érdekében, hogy felèbressze bennem azt a tüzet. Én pedig az ellen a Dimitriy ellen vèrteztem fel magam, a gátlástalan, pofátlan bűnöző ellen, akinek minden tette mögött lapul valami hátsó szándék, de az a férfi, aki most pislog rám a széken ülve, már nem teljesen Ő. Egy sokkal gyengédebb, figyelmesebb, érzelmesebb kiadás, aki tiszteletben tartja, hogy teljesen a feje tetejére állította ma a kis vilagomat és nem próbál visszaèlni a helyzettel, hogy mennyire nem tudom, mi a fenèhez kezdjek. Talán, ellene már annyira nem is kellene védenem magam, a rám bízott napló pedig nagy valószínűséggel ugyanerről árulkodna, ha elolvasnám, mégis jobbnak látom, ha felkészítem arra a lehetőségre is, ha ennek ellenére sem alakulna minden úgy, ahogy Ő szeretné, bár talán, még korai ilyen következtetésekre jutni. Igazán, még mindig nem tettem helyre magamban ezt az egészet, de abban biztos vagyok, hogy az sem segített volna ebben, ha nem tartózkodom Tőle az imént. Felpillantok rá, ahogy megszólal, kíváncsian várom, hogy mi az az egy dolog, de az elszántságra, ami tekintetében megnyilvánul, egyáltalán nem számítok. A szívem újra vadabbul kezd lüktetni szavai hallatán, még ha félbe is hagyja őket, tekintete mellkasomra szegeződik, amitől ismét nyelnem kell egy nagyot, mert egy pillanatra az az érzésem, hogy egyszerűen átlát rajtam, mert talán pontosan tudja, hogy mennyire megèrint mindaz, amit most mond, akar vannak emlékeim, akar nincsenek. Pár pillanatig, csak csendben fürkészem az arcát, kíváncsian tanulmányozom ezt az új Dimitriyt, végül sóhajtok egyet halkan és a kezembe veszem a naplómat. Kiráz a hideg a gondolattól, hogy ez a nyamvadt könyv az enyém, mégis az az érzésem, mintha valaki másé lenne, most pedig arra készülök, hogy az illető fejében turkáljak.-Azt hiszem, mindketten tévedtünk.- töröm meg végül a csendet gyengéd mosollyal ajkaimon.-Most pont olyan vagy, mint egy romantikus hős.- csóválom a fejem mosolyogva, ismét lepillantva a kezemben tartott naplóra, gyengéden végig simítva ujjammal a fedőlapon, mintha egy féltve őrzött kincset tartanék a kezemben, ami mégis olyan rettegéssel tölt el, mintha Pandora szelencèje lenne. -És, mégis mit akarsz csinálni?- nyögöm végül halkan, leszegett fejjel, egy hatalmas sóhaj kíséretében, majd tétován felsandítok rá.-Minden nap megvárod, míg kiderül, most vajon mennyire nem emlékszem Rád?- folytatom értetlen arccal, bár talán kissé gúnyosra sikerül a kétkedéstől a mondat, hiszen nehéz elhinnem, hogy nem akad ennél jobb dolga és, hogy azt hiszi, hogy ez a napló majd segít.-Vagy holnap reggel, már be se avatnál az egészbe?- bukik ki belőlem a kérdés halkan, hiszen most sem akart szólni erről az egészről és talán, jobb is lett volna, ha nem teszi, vagy legalábbis kevésbé lennék így összezavarodva.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 13, 2022 8:18 pm
Nálam jobban senki nem gyűlölte a nosztalgiát, azt a furcsa, meleg érzést, ami átjárt, mikor eszembe jutott néhány emlék, hosszú perceken keresztül időzve azzal, amilyen érzelmeket felidézett bennem egy-egy kis kocka. És ez volt a legrosszabb, amit most tehettem, mert minden mozdulatával a múltba varázsolt, azt juttatva eszembe, hogy milyen is volt, mikor még osztoztunk egymás szerelmén. Egyszer sem lehettem biztos, hogy nem múlik majd el egyik napról a másikra, és ismertem magamat annyira, hogy tudjam, jogos volt ez a félelem, de a napok egyre csak teltek, én pedig nem hogy nem szerettem kevésbé, de napról napra még inkább belé bolondultam, olyan viharos, szenvedélyes szerelmet táplálva iránta, amire eddig talán csak a kibaszott regényekben volt példa. Pedig, nem voltam egy kalandhős, főleg nem voltam szőke herceg, nem sorakoztak a jó cselekedetek a hátam mögött, és soha nem pozitív értelemben emlegették a nevemet, most mégis itt állt előttem egy nő, aki mindezekre képessé tett, és még csak nem is emlékezett arra, hogy minden, ami jelenleg élt bennem, neki köszönhető, és ha Ő nincs, ez az egész meg sem történik. De így volt ez fordítva is, és bármennyire is gyűlöltem bevallani, de sokkal többet ártottam neki, mint azt szerettem volna, és most, mikor lényegében új esélyt kapott az élettől, esélyt arra, hogy lerázzon magáról, és a szabadságot válassza, én nem voltam képes elengedni vagy lemondani róla. Amikor először megtörtént, még hajlandó voltam elgondolkodni rajta, számba venni, hogy jobb lesz neki úgy, most viszont mindenre hajlottam volna, csak arra nem, hogy kinyissam előtte azt a kurva ajtót. Valahol mégis határokat kellett húznom, és miután elhúztam arcáról a kezemet, majd hátrálás közben mellé csúsztattam a naplót, inkább sóhajtottam egyet, úgy ülve le a saját székembe, szinte rögtön meg is ízlelve a szavakat, amik elhagyták ajkait. - Azzal, hogy a tűzre dobod, még nem fogod meg nem történtté tenni - szólaltam meg lassan, teljesen hátra dőlve, közben végig szemmel tartva alakját, de ahogy elléptem előle, már nem fészkelődött, inkább csak kényelembe helyezte magát. - Csak egy dolgot nem veszel számításba - egyenesedtem fel végül, hogy aztán előre dőljek, ujjaimat összekulcsolva magam előtt, de továbbra sem engedtem tekintetét, épp ellenkezőleg. Éreztem, hogyan lobban fel bennem valami néma indulat, ami azonban nem a haragról szólt, inkább az elhatározásról és a motivációról, mert bármi is történt most, vagy hetekkel ezelőtt, egy dologban egészen biztos voltam: hogy nem marad így örökké, és lesz egy pillanat, amikor már csak nevetni fogunk ezen az egészen. - Kibaszottul nem érdekel, hogy mi vagy ki tehet erről, és hogy kinek állt érdekében, hogy tönkretegye az életünket, de nem fogom cserben hagyni sem saját magam, sem azt a nőt, aki... - Csak egy pillanatra csitultam el, eleresztve íriszeit, ekkor már mellkasát figyelve, mintha képes lettem volna belelátni, és megpillantani azt az Iris-t, akiről épp beszéltem. - Ha van olyan, aki nem szeret és nem tud veszíteni, az én vagyok, és ha akarod, ha nem, a végére fogok járni ennek - vált egyre határozottabbá a hangom, újra arca felé pislogva, de azon sem lepődtem volna meg, ha ezek után inkább egyenest az ajtót célozta volna meg.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 13, 2022 7:01 pm
Iris & Dimitriy
Igyekszem csakis a naplóra és erre a rögtönzött kis játékra koncentrálni, próbálva minél jobban nyújtózkodni, hogy megkaparintsam valahogy a kezéből a könyvecskèt, bár nyilván sokkal egyszerűbb lenne, ha mondjuk a karjára fogva próbálnèk bármit is tenni, de igyekszem a legkevesebb érintéssel megoldani a feladatot. Már épp elég zavarbaejtő az is, ahogy testünk szinte teljesen egymáshoz simul a próbálkozásaim közben, bőröm forrósággal reagál a közelségère, de nyilvánvaló, hogy valamiféle különös határt sikerül átlépnem, amikor megèrintem váratlanul, még ha csak csikizni is próbálom, mert tenyere szinte rögtön az arcomra simul válaszul. Váratlanul ér, hogy milyen finom és gyengéd az érintése, cirógató mozdulatai teljesen kizökkentenek és bármilyen közel is kerül hirtelen az a napló, bármilyen könnyű lenne elvenni Tőle, mikor már leengedi karját és közénk tartja, képtelen vagyok rá, úgy ledermedek attól, amit a szemeiben látok. Hiszen, nem csak a vágy ég bennük, bár az is elég nyilvánvaló, mennyire vágyik valójában arra a csókra, hanem az a számtalan érzelem is könnyen kiolvasható lázas tekintetèből, amiről korábban épp ugyanebben a szobában beszélt, csak akkor, talán még annyira nem is fogtam fel, nem is hittem el, mint most. Elkapom Róla pillantásom, próbálom megregulázni testemet, amire akaratlanul is hatással van a közelsége, az illata és a hangja, elmèm aljasul felidèzi azt a lázas éjszakát, amit együtt töltöttünk és aminek az emlékètől egyébként sem szabadulok, miközben egyértelműen a tudtára adom, ha alig hallhatóan is, mennyire nem vagyok már biztos a dolgomban. Bármennyire is látom, hogy már egész más szándékkal közeledik, mint az elején, amikor csak játékszerkènt tekintett rám, most épp ez az, amitől a frász kerülget, mert bennem még mindig az az elhatározás él, hogy meg kell óvnom Tőle a szívemet. -De nem tudom, hogy akarom-e látni.- súgom bizonytalanul, akkorát nyelve, hogy még Ő is tisztán hallhatja, miközben a szívem olyan hevesen dübörög mellkasomban, mintha ki akarna szakadni a helyéről. Hallom halk, beletörődő sóhaját, mielőtt elhátrálna, tekintetem pedig az asztalon "felejtett" naplóra irányul egy pillanatra, úgy mèregetve azt a kis füzetet, mintha egy keresztény elé rakták volna le épp az ördög bibliáját, végül sóhajtok egy nagyot és tétován felé sandítok. -Szóval, rám bízod?- kérdezek vissza meglepetten, ahogy helyet foglal és a naplóra bök állával, most pedig, hogy már nem zár teste börtönèbe, hogy már nem fojtogat a kètely, én is valamivel lazábban helyezkedek el fenekemmel az asztal peremènek dőlve, mellkasom előtt összefont karokkal.-Miből gondolod, hogy nem fogom a tűzre dobni?- bukik ki belőlem halkan a kérdés, finoman vállat is vonok, mintha tényleg ennyire nem érdekelne, de a szomorú ábrázat, ami most némi szégyenèrzettel is vegyül az iménti majdnem csók miatt, talán elárulja, hogy valójában nem lennék képes erre. Magam sem értem, hogy kit akarok becsapni, amikor egyértelműen majd' megöl a kíváncsiság, bár azt talán nem is sejti, hogy a kétkedés inkább Vele kapcsolatos. -Megfogadtam, hogy nem foglak a közelembe engedni többé és nem tudom, hogy ezen változtatni fog-e pár sor, amit elolvasok a naplómban.- közlöm végül halkan, próbálva a lehető leggyengédebben a tudtára adni, hogy talán jobb, ha nem kezd máris hiú ábrándokat kergetni, mert bárhogy is alakult mindez legutóbb, most talán nem ismétli meg magát a múlt.-Gondoltam, ezt jobb, ha tudod, hogy nem árt erre is felkészülnöd.- halkulok el bizonytalan ábrázattal, mert tudom, hogy mindezt most valószínűleg iszonyú pocsék érzés lehet hallani attól, akit szeret, akivel pár napja még egy párt alkotott, de az sem lenne könnyebb, ha bizakodni kezdene, miközben én továbbra sem éreznék úgy, ahogy minden bizonnyal akkor érezhettem, mikor azt a naplót írtam.-Nehèz elvonatkoztatnom attól, akire Én emlékszem.- lehelem halkan, apró, bocsánatkèrő vállvonással, de talán Ő sem okolhat azért, ha nehéz elhinnem, hogy egy olyan férfi, mint Ő, képes volt tényleg belém szeretni.
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 159 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 159 vendég :: 2 Bots és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.