Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 24, 2022 6:43 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Az, hogy milyen okkal jött le a dolgozószobába, vagy hogy én miért jöttem utána, már túl távolinak tűnt, mintha nem is ma, hanem napokkal ezelőtt történt volna, ahogy az is, hogy szembesítettem az életünket nehezítő tényezőkkel, de Neki, velem ellentétben még így is egészen friss lehetett az élmény. Még mindig nem tudtam megmondani, hogy én mit tettem volna a helyében, hogyan viselkednék vagy reagálnék, azt viszont tudtam, hogy benne milyen félelem munkálkodhatott, már nem először láttam azt a kétségbeesést a szemében, amit ma este is, és emiatt olyan tehetetlen indulatot éreztem, amiről nehéz lett volna beszélni. Mert tényleg nem tehettem semmit, és amit tettem sem volt elég, mert bármerre is indultam, csak a kudarc várt rám, de igyekeztem nem átadni magam annak a gyilkos gondolatnak, hogy talán tényleg nincs visszaút. Mert onnantól kezdve, hogy ez tudatosulna bennem, elindulnánk a lejtőn, és az újabb sorozatos kudarcok után talán kénytelen lennék belátni, hogy szélmalomharcot vívok egy láthatatlan ellenséggel, és ebben a küzdelemben egyszerűen nem nyerhetek. Pedig, én soha nem adtam fel semmit, és már a puszta gondolata is borzolta az idegeimet, pattanásig feszítve az összes kibaszott izmomat, de most nem a hálószobám magányában üldögéltem, hanem Vele, és ez minden baljós gondolatot képes volt elűzni. Nem is nagyon akartam elengedni, még azok után sem, hogy izmaim ernyedni kezdtek, a mámor utórengései pedig kellemes bódultsággal töltötték meg zsigereimet, viszont még mindig nagyobb jelentőséget tulajdonítottam egy-egy lopott csóknak, mint annak, hogy levegőt vegyek vagy végre rendbe tegyem a légzésemet. Bőre szinte égette tenyeremet, mikor arcára simítottam kezemet, és ha nem adom át magam annyira a kéjnek, talán soha nem bukott volna ki belőlem az a kérdés, aminek hatására egyetlen pillanat alatt dermedt meg a szoba levegője, arcizmai pedig ékes bizonyítékot szolgáltattak arra, mennyire nem számított erre. Legalább már ketten voltunk, és ha újra játszhatnám a pillanatot, inkább a csendes békét választanám, és a lehetőséget, hogy ezt a pár percet nyugalomban töltsük el egymás mellett. Kiszakadt belőlem egy halk, mégis elnyújtott sóhaj, egy kis próbálkozást téve arra, hogy mentsem, ami még menthető, de erre nem ártott volna korábban gondolnom. Mondjuk, még mielőtt teljesen összezavarom, magamról már nem is beszélve, mert valahol még számomra is ijesztő volt, hogy milyen érzelmeket és viharokat képes előcsalogatni belőlem. - Egyelőre még jó helyen vagy - utaltam testhelyzetére, ami ugyan hosszútávon sem fogja segíteni abban, hogy elmúljon a lábai zsibbadása, majd mikor bizonytalanul folytatta, megráztam a fejemet. - Valószínűleg nem az - jegyeztem meg, miközben ajkaimat pár pillanat erejéig beharaptam, majd lazítottam a szorításomon, úgy mozdulva, hogy ha emiatt netán fel akarna állni innét, ne legyen benne akadálya. - Nem jó ötlet - pontosítottam az iménti szavakat, miközben lassacskán újra megkerestem íriszeit, és tétován vontam egyet vállaimon, mint aki maga sem tudja, egyáltalán honnan jutott eszébe az iménti. - Ha nem alszol velem, legalább lesz, ami motivál, hogy megoldjuk ezt az... akármit - folytattam, bár ez már inkább saját magamnak szólt, nem pedig neki. Nem akartam beleélni magam abba, ami most történt, arra pedig főleg nem akartam gondolni, hogy lehetőségem ezúttal is lenne, hogy meghódítsam, de egyre biztosabb voltam abban, hogy az már nem lenne az igazi. Az az igazi, amit először átéltünk és végigcsináltunk, lépésről lépésre, egyenként bontva ki a téglákat. - Nem akarom, hogy így emlékezz rám. Hogy mindez csak az ölünkbe hullott - vallottam be viszonylag halkan, teljesen a kanapé támlájának dőlve, ekkor már saját hajamba túrva.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 23, 2022 10:11 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Teszek egy gyenge kísérletet arra, hogy lassítsak, hogy késleltessem a közelben toporgó gyönyört, de ahogy csípőmre mar és mozogni kezd alattam, egyértelművè teszi, hogy kibaszottul nincs szükség arra, hogy be akarjam várni. Nem, mintha képes lennék rá amellett, amilyen izgatón húz magára újra és újra, úgy hajszolva a gyönyör felé, hogy a végén szinte letaroljon, miközben minden más megszűnik számomra, mert csak az a forró lüktetès létezik épp, ami végig robog az egész testemen és még, a légzést is ellehetetleníti. Szorosan átkarolom nyakát, miközben a legèdesebb hangok kíséretében belém feszül, reszkető testemet pedig úgy öleli magához, úgy fonja körèm karjait, mintha attól félne, hogy a mámor végleg magával sodor, de amilyen hevesen zubog végig rajtam ez az édes, mindent elsöprő érzés, nem is csodálom, ha tényleg ilyesmitől tart. Elmèmet teljesen ellepi az a bódító köd, minden felesleges gondolatot a háttérbe szorítva és semmi mást nem érzékelek most a külvilágból, csak testem émelyítő zsibogását, az Ő illatát, szíve vad dübörgèsèt, ahogy az enyém által vert ritmushoz társul, miközben levegő után kapkodva viszonzom édes csókját. Az első alkalom, bármennyire is volt szédítő, a nyomába sem ér annak, amit most éltem át Vele, mert most minden érintése beszélt és beszél hozzám, izgató hangjai még most is visszhangzanak a fülemben és az érzés, hogy még mindig magához szorít, hogy most nem söpör félre az öléből, hanem helyette úgy tart karjaiban, mint valami féltve őrzött kincset, igazán veszélyessè, de annál gyönyörűbbè teszi az egészet. Eddig sem tudtam kiverni a fejemből, éjjelente újra és újra felidèztem magam előtt a forró pillanatokat, de ezek után már biztos, hogy képtelen leszek ellenállni a vágynak, bármennyire is akartam, Ő pedig aljasul elhúzta előttem a mézes madzagot, mikor felkínálta magát nekem. Halkan nyögök egyet, ahogy váratlanul megmozdul alattam, nevetésètől dorgáló pillantásom ellenére is elvigyorodok, miközben homlokomat még mindig övéhez dőltöm, édes bókja hallatán pedig finoman alsó ajkamba harapok. Azt hiszem, erre vágytam legutóbb, hogy így csillapodhasson le a testem, hogy közben karjaiban tart még egy picit, hogy szépen lassan tèrjek vissza a valóságba, ami most úgy vág arcon, olyan hirtelen térít észhez, hogy köpni-nyelni nem tudok. Arcomra kiül a döbbenet kérdése hallatán, de nem is maga a kérdés az, amitől elakad ismét a lélegzetem, hanem a felismerés, hogy ez a férfi, mennyire nem az, mint akit én ismertem. Némán fürkészem vonásait, ahogy a pillanat hevében mormogott kérdésèt követően elbizonytalanodik, ahogy a szőnyeget kezdi bámulni, mintha bármi érdekeset láthatna rajta, attól pedig, hogy képes olyasmit mondani nekem, hogy "sajnálom", tényleg leesik az állam. Nyelek egy nagyot, megnyalom kiszáradt ajkaim és, miközben én is elkapom Róla tekintetem, hogy inkább a mellkasát díszítő mintákat nèzegessem, legalább kétszer nyitom szóra a számat, mire képes vagyok valami értelmeset összerakni, arcomat pedig érzem, miként önti el a pír. -Semmi baj.- súgom végül halkan, pedig tényleg nem kellett volna feltennie ezt a kérdést, még ha valahol hálásnak is kellene lennem, amiért visszarángatott a jelenbe. Oda, ahol nekem nincsenek emlékeim Róla, Rólunk, Ő viszont olyan szerelemmel szeret, amiről álmodni sem mertem volna korábban. -Jelenleg több dolog is akadályoz ebben.- sóhajtom végül halkan, ismét felkeresve tekintetét, bár a benne megbúvó fájdalomtól, kis híján elszorul a torkom, de még idő előtt megköszörülöm halkan. -Az egyik, hogy elzsibbadt a lábam és lehet, hogy fel sem tudnék innen állni.- jelenik meg apró mosoly ajkaimon, miközben szemügyre veszem előbb a kanapét, majd a túlságosan kényelmes helyemet és sóhajtok egy nagyot. -Nem tudom, Dimitriy, hogy ez jó ötlet lenne-e.- suttogom végül bizonytalanul, finoman simítva végig mellkasán, de a tény, hogy miféle érzelmeket képes produkálni, még mindig megdöbbent. Bocsánatot kér, elbizonytalanodik, bókol és ragaszkodik...ezt a férfit, már nem is ismerem igazán.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 23, 2022 1:50 pm
Ha agyamat nem töltötte volna meg az a jellegzetes, borzongató vörös köd, ami vastag lepelként takarta el előlem a valóságot, még el is vigyorodtam volna, miközben Őt hallgattam, ahogy egyre hangosabban és egyre őrjítőbben adja tudtomra, mennyire élvezi az ücsörgést, és talán normális, hétköznapi körülmények között még meg is próbáltam volna zavarba hozni azzal, hogy talán Kirill mindent hall, ami engem úgy különösebben sosem zavart, de még nem voltam tisztában annak a nőnek a határaival, aki épp az ölemben ülve hajszolta mindkettőnk gyönyörét. Nem is kellett úgy igazán bátorítanom, mert ráérzett az ízére, megtalálva azt a ritmust, amivel az őrületbe tudott kergetni, főleg mikor egyik pillanatról a másikra egyszerűen csak megtorpant, olyan mélyen fogadva magába, hogy belőlem is előtört egy hosszú, nyögésbe torkolló sóhaj. Nem is kellett különösebb magyarázat, nagyon is jól tudtam, hogy miért állt meg, a teste nem is olyan régen elárulta, főleg mikor izmai finoman remegni kezdtek, hangja pedig egyre vékonyabbá vált, de ahelyett, hogy elengedte volna magát, inkább megállt, csak hogy engem is megvárjon, csiklandós érzést váltva ki belőlem, mikor ujjaival indult el rajtam, finoman körözve mellkasomon. Bár nyugton tudtam volna maradni, de képtelenség volt, ösztönösen nyúltam újra fenekére, míg másik kezemmel haját markolásztam, átvéve tőle az irányítást, amit régen egyetlen kurva percig sem voltam hajlandó átruházni Rá, és talán józan fejjel még Ő maga is le tudja majd vonni a következtetést, hogy mi minden változott meg az első közös esténk óta. Ami tényleg csak arról szólt, hogy csillapítsuk ezt a vad, lüktető vágyat, hátha egy egyszeri alkalom pontot tesz a túlságosan is egyértelmű fizikai vonzalmunk végére, de csak még erősebben kötődtem Hozzá. Nem is bírtam sokáig, hogy ne kapjam meg újra, ott, a bejárati ajtó mellett, olyan hévvel támadva le, hogy még a mai napig is emlékeztem arra a néhány eksztatikus percre, amikor már úgy engedett közel magához, hogy tudta, ki vagyok. Tudta, hogy mivel foglalkozom, hogy milyen érdekeltségeim vannak az apám üzletében, és ha először nehezen is fogadta el, de ott, akkor nem érdekelte. És nem érdekelte most sem, hogy mi történt tegnap vagy ma, vagy hogy mi fog történni holnap, mert épp annyira akart a jelennek élni, ahogy én, kiélvezve minden másodpercet, amivel egymást jutalmaztuk, hol ajkairól lopva újabb csókot, hol pedig bőréről, de egy-egy pillanatban csak nehezen tudtam megállni, hogy ne karistoljam végig hátát úgy, ahogy Ő tette velem nem is olyan rég. Helyette inkább fenekére szorítottam, újra és újra belé markolva, szinte érezve, hogyan hagyom bőrén ujjaim nyomát, de a láz ekkor már teljesen elvette az eszemet. Nem állított le és nem kérte vissza a gyeplőt, de minden belőle kiszakadó hanggal arra buzdított, hogy tovább hajszoljam a gyönyörét, amikor pedig testem először megfeszült, egy vehemens, határozott mozdulattal rántva Őt magamra, már nem is igyekeztem visszatartani magam. Már csak azért sem, mert Őt is utolérte a beteljesülés, teljesen átszellemülve vette át az utolsó mozdulatok irányítását, amire én már szinte képtelen voltam, olyan mélyen fogadva magába, hogy az még az utolsó pillanatban is izgatta a fantáziámat. Nem is maradt másom, csak hogy öleljem, magamba szívjam finom, virágos illatát, amit csak könnyebbé tett azzal, hogy nyakamba temetkezett. Lazítottam ujjaim szorításán, amik eddog haját markolták, és ahogy izmaim lassan elernyedtek, én magam dőltem előrébb, hogy mellei továbbra is érinthessék mellkasomat, álla alá nyúlva ösztönözve arra, hogy hajoljon vissza ajkaimhoz, a mámor utolsó rezgéseit egy szenvedélyes csókkal pecsételve meg. Pedig alig kaptam levegőt, és amit beszippantottam is szinte lángokkal égette végig tüdőmet, homlokommal lassan az Övének dőlve, miközben hatalmasat nyeltem, de annyi még volt bennem, hogy pofátlanul mozduljak alatta egyet, felnevetve azon, ahogy reagált erre. - Finom vagy - utaltam ajkaira, amiket még alig engedtem el, tenyeremet pedig már simítottam is arcára, miközben egy mélázó sóhaj szakadt ki belőlem íriszeit kutatva. - Nem aludnál ma velem? - kérdeztem halkan, de végig sem gondoltam, hogy mit is kérek épp tőle, és mint aki kijózanodott, elkaptam róla tekintetemet. - Sajnálom, ezt nem kellett volna - tettem hozzá egy újabb sóhajt követően, ekkor már inkább a szőnyeg idétlen mintázatát fürkészve.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 23, 2022 9:22 am
Iris & Dimitriy
Minden aggályomat félre söpri ez a csillapíthatatlan vágy, ami ismét Hozzá terelgetett, mert már semmi másra nem tudok gondolni, csak hogy milyen szédítő érzés magamban érezni Őt, miközben ajkai édes, mohó csókokkal perzseli bőrömet, kezeivel pedig finoman, mégis határozottan szorít magához, mintha esze ágában sem lenne többé hagyni, hogy ennél távolabb kerüljek Tőle. A fülemben hangosan dübörög a vérem, de még ennek ellenére is hallom a sóhajait, a kéjes nyögéseit, ahogy a belőlem kitörő hangokat is, melyek mind mind tovább fokozzák az élvezetet és arra ösztönöznek, hogy csípőm tovább járja forró táncát. A testem pokolian felhevül, mintha már nem is vér, hanem láva csordogálna ereimben, ami ellen a hátamon gyöngyöző izzadtságcseppek, csak felesleges próbálkozásnak tűnnek, mert tudom, hogy ezt a forróságot úgysem enyhíthetik, egyedül Ő képes csillapítani és a gyönyör, amit minden mozdulatommal hajszolok, mégis késleltetni próbálok minden lehetséges módon. Úgy akarok elèlvezni rajta, hogy közben az Ő teste is megfeszül, hogy az Ő torkából is a lehető legizgatóbb hangok távoznak, teste pedig forrón belém lüktet, még őrjítőbbè téve a beteljesülèst, így mikor már túl közelinek tűnik a mámor, túl gyakran érzem azt a vèrpezsdítő bizsergèst, egy hosszú pillanat erejéig mozdulatlanná válok és, csak kièlvezem, ahogy teljesen belém feszül. Ajkaim csókját követelik, már amikor képes vagyok zihálásom ellenére Őt csókolni, nyelvem mohón simul nyelvèhez és, míg próbálom megadni magamnak ezt a pár percet, hogy nyerjek egy kis időt, hogy ennyivel is késleltessem a beteljesülèst, ujjaim vándorútra indulnak forró, nyirkos bőrén, türelmetlenül fedezve fel minden porcikáját, amit így, ebben a helyzetben elèrhetek. De Ő nem akar pihenőt, nincs szüksége rá és ezt olyan markáns, izgató mozdulattal adja tudomra, hogy hangosan állára nyögök a borzongástól, amit hajamba kapaszkodó ujjai és csípője mozdulatai okoznak. Ő diktálja már a ritmust, én pedig megveszek tőle, az érzéstől, ahogy újra és újra magára húz csípőmnèl fogva, ahogy egyre forróbb bizsergèst èleszt fel bennem, amit minden rezdülése, finom pulzálása csak tovább fokoz. Minden porcikámat eltölti a forróság, úgy érzem mindjárt lángra kap az egész testem, kapkodó lélegzetem egyre akadozóbbá válik, ahogy ajkaimat ajkaihoz simítva zihálok, míg végül torkom elszorul, vérem èszvesztő dobszólóba kezd, a szètrobbanó forróságtól pedig fájón ajkamba harapok. Vad, már-már állatias nyögés szakad ki torkomból, ahogy a nevemet nyögi, amilyen mámorítóan hangzik a szó a szájából, majd ahogy testem megfeszül és finoman reszketni kezd, inkább az Ő ajkát ejtem csapdába fogaimmal. Tényleg tőlem zeng az egész kibaszott ház, ahogy aztán hátra vetem a fejem, ahogy nyakát karolva szorosan magamhoz húzom, ölemmel teljesen neki feszülök arra a hosszú, őrjítő pillanatra, mikor először belém lüktet, majd ritmikátlanul, reszketve mozdulok még rajta párszor, az utolsó vèrforraló pillanatig kièlvezve a beköszöntő gyönyört. Mellkasom izzadtan feszül mellkasának, zakatoló szíve minden taktusát érzékelem nyirkos bőrén át, ahogy végül arcom nyakába fúrom és küszködve próbálok lèlegezni, magamba szívva az Ő illatát, amit minden kibaszott éjjel érzek azóta is, hogy először oda adtam magam Neki. Bármilyen fájdalmas is volt, ahogy utána viselkedett, egy percig sem bántam és nem is bánom, hogy megtettem, most pedig, ahogy szorosan magához ölel, ahogy minden zsigere üvölti magából a ragaszkodást, pláne nem sajnálom, hogy eleget tettem a házastársi kötelességeimnek, amit olyan pimaszul emlegetett az első pillanattól kezdve. Meg akarom tenni újra és újra, mert ez az érzés, ahogy forrón egymásnak feszül testünk, semmihez sem fogható, bőre ízènèl nincs finomabb, ahogy lágy csókokat lehelek vállára és nála izgatóbban senki nem tudná a nevemet nyögni.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 23, 2022 1:14 am
Pár röpke pillanat erejéig gyötörni kezdett az a lehetőség, hogy mindez csak a képzeletem szüleménye, és Ő valójában nincs is itt velem, hogy le sem jött, vagy ha igen, akkor az első adandó alkalommal vissza is osont az emeletre. Ilyen volt az, amikor az agyam becsapni próbált, de még a fantáziám sem lett volna képes ennyire élethűen leutánozni Őt, nem még fülembe engedni ezeket a hangokat, az elém vetített látványról már nem is beszélve. Nem szabadott hallgatnom erre a furcsa képzelgésre, ami megpróbálta elhitetni, hogy mindezt csak hallucinálom, mert bármilyen okkal is maradt itt velem, de egyelőre nem is akart elmenni. És a jelenlegi helyzetben valószínűleg nem is hagytam volna neki, hogy csak úgy, a büszkeség kegyetlen játszmája miatt felálljon, és elvonuljon, mintha bármi rosszat tettünk volna. Egy szemernyi bűntudatot sem éreztem, amiért a hálójába sétáltam, és ha amiatt akar majd lelkizni, hogy Ő itt és most csak kihasználta a kínálkozó lehetőséget, önként fogom azt mondani, hogy tegye meg máskor is. Mert nem számított, hogy hogyan vagy miként, de amíg lehetőségem nyílik arra, hogy kapjak belőle egy falatnyit, addig el is fogom venni, mit sem törődve a következményekkel, vagy épp azzal, hogy érzi-e azt az őrjítő, szenvedélyes és mohó szerelmet, vagy sem. Bár én döntöttem volna ennek a sorsáról, de nem rajtam múlott, legalábbis ez a része nem. Ami történt, már megtörtént, és ami előttünk állt, az még gyerekcipőben járt, de ennél biztosabb még soha nem voltam magamban, ezt a célkitűzést pedig Ő maga támogatta azzal, ahogy most nézett rám, vagy ahogy ajkaival csókolt, finoman becézgetve bőrömet, teste forrósága pedig olyan szenvedélyről árulkodott, amibe minden éjjel menekülni akartam. Újra és újra, mert nem tudtam Vele betelni, és ha csak a felét sejtette volna annak, amit én tudok, nemcsak a levegő hőmérsékletétől pirult volna ki orcája. Vérem forró lávává változott, úgy hömpölyögve ereimben, hogy szinte szó szoros értelmében égetett, a gerincem egésze zsibbadt, miközben végtagjaim bizseregni kezdtek, és gyomromból egészen az ágyékomig sugárzott az az intenzív lüktetés, amit Ő is érezhetett magában, amikor újra és újra megmozdult ölemben. Abban sem voltam biztos, hogy csókolom-e még egyáltalán, vagy csak orrommal kutatom arca különböző pontjait, hajába markolva mozdítottam alatta csípőmet, mintha csak jelezni akartam volna neki, hogy még nem fejeztem be, de az, ahogy az ölemben ült és irányított, szinte minden eszemet elvette, ezzel pedig magát az utazást gyorsította fel, gyors egymásutánban kapkodva levegő után. Gerincem csúcsából indult el az érzés, amit azzal igyekezett tompítani, hogy végül teljesen megállt, olyan mélyen engedve magába, hogy újabb nyögések sorozatát váltotta ki belőlem, még szorosabban öleltem, a türelmemet pedig valahol ezen a ponton veszítettem el. Csípőjébe marva kezdtem mozogni alatta, szabad kezemmel továbbra is haját simogatva, néha ujjaimmal a tincsekre kulcsolva, miközben ujjai végigcikáztak testemen, olyan libabőrt csalva elő, amire már ezer éve nem volt példa. Már nemcsak ajkait haraptam, de nyelvét is próbáltam levadászni, olyan ritmust választva, hogy ne tudjon kibújni még egyszer a beköszönő gyönyör alól, remélve, hogy legalább meg tudom várni azt a pillanatot. Egyszerre akartam áttáncolni vele abba a másik világba, ahol minden más megszűnik rajtunk kívül, és ahol csak Ő van és én, akár emlékekkel, akár azok nélkül. Még határozottabban mozdítottam magamon csípőjét, egyre többször nyögve ajkai közé, mellkasom hullámzani kezdett, egyre szorosabban préselődve melleihez, amiket szégyentelenül elhanyagoltam ma, de már nem is akartam fogadkozni, hogy vajon sikerül-e még ma kiküszöbölnöm ezt a csorbát, vagy meg kell várnom, hogy kiderüljön, tényleg komolyan gondolta-e azokat a lopott légyottokat. - Iris... - szorítottam össze szemeimet néhány pillanatig, ajkai közé nyögve nevét, de már alig volt hangom, az az egyetlen szó is rekedten csendült, már ha egyáltalán hallott belőle valamit, egy utolsó mozdulattal húzva vissza magamra, ami végül megadta a kegyelemdöfést, olyan hévvel robbanva testébe, hogy ahhoz képest egy valódi robbanás már meg sem kottyant volna.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 23, 2022 12:08 am
Iris & Dimitriy
Olyan szenvedély ég tekintetében, hogy már az is képes lenne feltüzelni, ha csak néznèm Őt, ha megpróbálnèk olvasni íriszeiből, de így, hogy csókjait is érzem, hogy bőre forrósága bőrömet perzseli édes sóhajai pedig, az enyémekkel alkotnak tökéletes szimfóniát, ha akarnék se tudnék uralkodni magamon. Most pedig nem is akarok, mert szükségem van erre, Rá, hogy elűzze azt az őrületet, ami elmèmre telepedett, mióta csak elmondta ma, hogy mi történt velem, Velünk, hogy több hónapnyi emlék, egyszerűen kiesett és még, csak azt sem tudni, hogy miért. Akármire is emlékszem, akármilyen viszonyunk volt azokból az időkből, amikkel én is el tudok számolni, jelenleg Ő az egyetlen biztos pont ebben a káoszban. A csókjai, az érintései, még az illata is olyan kapaszkodót nyújt, ami elhallgattatja a fejemben lévő zajt és, ha kihasználásnak is számít az, amit most teszek Vele, egyáltalán nem úgy fest, mintha bánná. Minden mozdulatából süt a vágy, a szerelme, amit fogalmam sincs, hogy miként ébresztettem fagyos szívében vagy, hogy mikor jöhetett el a pillanat, amikor én úgy éreztem, hogy szeretem Őt minden bűne és aljassága ellenére, de jelen pillanatban, ahogy ráengedem magam, ahogy testünk eggyé válik, tekintetünk pedig összeolvad, mindez rohadtul nem is számít. Most csak ez a pillanat létezik, az az izgató, forró érzés, ahogy teljesen kitölt, ahogy velem együtt nyög az élvezettől, miközben fokozom a lassú, kínzó tempót, míg ajkaim olyan mohón falják ajkait, mintha levegőt se akarnék venni többé. Őt viszont, annál valószínűbb, hogy akarom majd érezni még, hogy lesz még olyan pillanat, olyan napszak, amikor képtelen leszek uralkodni ezen a vágyon vagy összecsapnak a hullámok a fejem felett, és karjaiban próbálok majd oltalmat keresni, mint ahogy most is. -Mèg a végén szabadon foglak.- lehelem ajkaira, de a mondat vége nyögésbe torkollik, ahogy csípője mozdul alattam, ahogy testemen végig cikázik az az édes bizsergès elveszve combjaim között, még kínzóbb lüktetèssè formálódva, tovább fűtve véremet, amitől már lélegezni is alig tudok. A hajamba túr, forró csókjával foszt meg a maradék levegőtől is, de jelenleg azt sem bánnan, ha többé nem is jutna már tüdőmbe, ha csak ajkai édes íze maradna, ami életben tart, mert miközben én is szorosan magamhoz ölelem, testünk pedig ugyanarra a ritmusra mozdul, szentül hiszem, hogy másra nincs is szükségem. A gyönyör ismét ott toporzèkol testemben, a kínzó bizsergès egyre többször gyötri izmaimat, de próbálom hátráltatni, távolabb űzni magamtól, hogy minél tovább élvezhessen ezt az őrjítően forró pillanatot és talán, ha hagyja, ha nincs ellenére, meg is torpanok pár pillanatra, olyan mélyen engedve magamba, amennyire csak lehetséges, ajkairól kapkodva a levegőèrt. Kezeimnek adok szabad teret, mohón barangolják végig forró bőrét egészen az arcáról indulva végig a felsőtestèn, két oldaláig meg sem állva, miközben nyelvemmel nyögve ízlelem nyelvèt, mint valami szomjazó, úgy falom száját, engedve, hogy Ő diktálja a tempót, ha akarja.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 22, 2022 10:40 pm
Minden porcikám érezni akarta Őt, még ha le is korlátozta a lehetőségeimet azzal, hogy az ölemben foglalt helyet, de végül is, ebben egyeztünk meg. Kapott már egy kis ízelítőt abból ma is, és azon az estén is, hogy milyen, mikor teljes egészében rám bízza magát, hogy milyen szenvedély dolgozott bennem, amikor magamévá tettem, és ebben a pillanatban azt kívántam, hogy bár az az este is így ért volna véget. Bár Vele maradtam volna, hogy újra és újra megízleljem Őt, hogy felfedezzem mindazt, amit előtte olyan gondosan rejtegetett előlem, de az a bizonyos vészcsengő megszólalt a fejemben, mintha csak jelezni akarta volna, hogy túl közel került hozzám, és ideje visszazárni azokat a bizonyos ajtókat. Pedig a kedvéért tárva-nyitva hagytam őket, miközben Ő is levetkőzte az összeset magáról, én mégis úgy háláltam meg, hogy szinte ledobtam magamról, és azt mondtam, hogy nem vagyok az a típus, aki összebújik másokkal. Most hatalmas szégyent éreztem, még ha ott és akkor indokoltnak is tűnt a távolságtartás, vagy ez a kegyetlennek számító húzás, és ha emlékezett volna a folytatásra, Ő maga is megértette volna, hogy mi mindennek képezte alapját az az este. Még ha követte is egy csomó másik, kellett ahhoz, hogy szembesíteni merjen saját magammal, és talán ezt kellett volna elmondanom neki az imént. Hogy olyasmit tett, amit előtte még senki más nem mert, és nyíltan, egyértelműen választás elé állított, én pedig kivételesen nem okoztam csalódást a végső döntéssel. Még ha ingatag talajra is léptünk, ami magában hordozta a veszélyt, hogy elnyel majd mindkettőnket, mégis kitartottunk, és itt voltunk. Itt voltam én, aki többé már nem akarta nélküle létezni, Ő pedig úgy nézett rám, hogy ha nem is érezte azt a szerelmet, ami bennem lángolt, de ott volt a kettőnk közötti kötelék most is. Vagy talán csak képzeltem, mert annyira hinni akartam abban, hogy ez a szerelem minden akadályt áthág, és ha nem is emlékszik, de legalább érzi, hogy ez a kötelék örök. A légzésem meg sem nyugodott igazán az előző őrjítő menet után, de már újra itt volt a következő, ajkaim megállás nélkül kutatták az érintetlen területeket bőrén, a szorítás pedig, ami néha elkapta a gyomromat, olyan erős volt, hogy abba minden porcikám belefeszült. Zsibbadtak a végtagjaim, miközben a vérem majd' szétrobbantotta ereimet, Ő is érezhette combjai között, hogy mennyire felizgatott már, és hogy már akkor készen álltam Rá, mikor megállt előttem, csak hogy ujjaival kényeztessen, szavait hallva azonban vigyorra rándultak ajkaim. - Kíváncsivá tettél - leheltem halkan a választ, a gondolat hatására pedig csak még keményebben feszültem ölének, egyelőre próbálva bízni abban, hogy mindaz, ami most elhangzik, az nemcsak egy mámoros perc szüleménye, hanem a valóság, és tényleg komolyan is gondolja. Nem mintha meg akartam volna szokni a lopott órákat vagy azokat a bizonyos látogatásokat, nem. Annál most sokkal motiváltabb voltam, még egyszer nem akartam elkényelmesedni, vagy arra alapozni, hogy képes vagyok akár újra elnyerni Őt, mert mindennel együtt volt rá szükségem. Nem egy-két emlékre, nem három különböző nőre, hanem Rá, egyben, mindennel együtt. Épp csak annyira engedtem el fenekét, hogy helyezkedni tudjon az ölemben, közben én már másra sem vágytam, csak hogy végre melleit is számba vehessem, míg Ő engedi, hogy elvesszek benne, de magának követelte ajkaimat, én pedig önként adtam át magam neki, szabad kezemmel hajába túrva, olyan mohó nyögést engedve ajkai közé, hogy abba kis híján az egész helyiség beleremegett. Nem tudtam betelni a forrósággal, ami testében várt rám, azzal a szűk, mégis gyengéd fogsággal, ami miatt kis híján ismét elveszítettem a türelmemet, de ahelyett, hogy rögtön mozdultam volna alatta, inkább nyugalomra intettem saját testemet. Orrom az orrát érintette, miközben nyelvem kergette az Övét, de nem tudtam betelni Vele, főleg mikor mozogni kezdett rajtam. - Nincs olyan napszak, amikor ne vágynék rád mocskosul - árultam el neki rekedten, de ekkor már én is mozdítottam a csípőmet, megtalálva a ritmusát, Vele együtt mozogva, de már nem is igazán éreztem ajkaimat, és a fülem is megtelt vérem vad dübörgésének zajával. Pedig csak Őt akartam hallani, látni és érezni, a vörös köd azonban beborított mindent, szenvedélyesen rántva ajkaimra ismét, úgy kutatva hajtincsei között, mintha elveszítettem volna valamit.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 22, 2022 7:43 pm
Iris & Dimitriy
Mohón ízlelgetem forró bőrét, testemmel finoman testènek feszülve, miközben a korábbi féltékenysègèt említem, pimasz mosollyal árulva el, hogy ha fel is dühített a feltételezése, hogy majd én épp itt állok neki randizgatni, azért valahol tetszett is. Bár akkor, még csak nem is sejtettem, hogy az egész mögött jóval őszintébb és tisztább érzelmek állnak, mint amiket én feltételeztem, utólag pedig teljesen meg tudom érteni, hogy úgy viselkedett. Fordított esetben valószínűleg én is azon lettem volna, hogy a lehető legkorábban közbe lépjek és semmiképp se hagyjam, hogy bárki más megpróbájon a közelébe férkőzni annak, akit egyébként szeretek és aki napokkal ezelőtt viszont szeretett. -Elkèpzelni sem tudom, hogy kiről beszèlhetsz.- duruzsolom bőrébe kuncogva, de halk sóhajaim hamar véget vetnek a nevetgèlèsnek, ahogy ölemmel finoman hozzá dörgölőzök, ahogy az érintés nyomán még jobban felpezsdül a vérem, izgató nyögésètől pedig végig fut rajtam az az őrjítő borzongás. Én már jóval azelőtt is féltékeny voltam Rá, hogy bármi is történt volna köztünk, bár azt főképp a maradék büszkeségem követelte magának, mert azt még kamufelesègkènt sem tűrtem volna el én sem, hogy bármiféle orosz nőcske taperolgassa itt, az orrom előtt, ebben a házban. Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy ez a későbbiekben, csak még vehemensebb érzés lett bennem, ha pedig nem épp az ölében pihegnèk és a vágy szorongatná a torkomat, követelnèm Tőle a részleteket, de így kénytelen vagyok más alkalomra hagyni. Már egyébként sem tudok semmi másra koncentrálni, csak az ölemnek feszülő kemény ágyékára, a hangokra, melyeket kiad magából és az őrjítő érzésre, ahogy nyelvével és ajkaival kényezteti bőrömet, miközben én finoman emlékeztetem rá, kinek a karjaiban kötöttem ki legutóbb is, mikor felforrt a vérem. Az sem véletlenül történt, hiszen nem valaki más ébresztett bennem vágyat, nem valami pótlékkènt csábítottam az ágyamba, hanem mert Őt akartam épp úgy, ahogy most is akarom és ahogy nagy eséllyel ezután is akarni fogom, mert az már nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem olyasmi, amit egyetlen együttlét el tud tüntetni. -Nem feltétlenül, csak késő esti látogatásokra.- búgom fülébe halkan a gyengéd harapást követően, de ahogy tenyerei fenekemre simulnak és birtokló, izgató mozdulattal rám markolnak, kénytelen vagyok nyaka bőrébe nyögni a forró bizsergèstől, amit a nekem feszülő ágyéka okoz. Tagadni sem tudnám, mennyire piszkosul vágyom már rá, még ha élvezem is ezt az izgató játékot Vele, ahogy tovább és tovább ingerelem mindkettőnket, de az egyértelmű célzás és az, amilyen hatással van ezzel rám, végképp elsöpri minden maradék türelmemet. Tekintetem az Övéit fürkészi, halkan zihálva simítom tenyerem az arcára, miközben megemelem csípőmet épp annyira, hogy hozzám férjen, hogy testem legforróbban lüktető pontjához igazítsam, és miközben kínzó lassúsággal ráengedem magam, ajkam ajkaièrt kap, hangosan nyögök csókunkba az élvezettől, ahogy testünk eggyé válik, ahogy mindenemet eltölti az izgató forróság. Homlokom homlokának támasztom, pár pillanatig, csak lebegek az édes érzésben, ahogy a lehető legmèlyebbre engedem magamba, de aztán reszkető sóhajjal, őrjítő lassúsággal mozogni kezdek rajta, finoman ringatva csípőmet, újabb és újabb lélegzetet lopva ajkairól.-Lehet, hogy erre nem csak késő éjjel tudnèk vágyni.- nyögöm halkan, nyelvemet finoman húzva végig alsó ajkán, de aztán ahogy csípőm követni kezdi vérem őrjítő ritmusát, ahogy újra és újra ölébe engedem magam, tüzes csókunkba igyekszem rejteni nyögéseimet mindkét karommal átkarolva nyakát, a lehető legközelebb ölelve Őt magamhoz. Meglehet, hogy csak a vágy beszél most belőlem, hogy holnap már egyáltalán nem így fogom gondolni, mint most, a pillanat hevében, de talán mégis jobb, ha tisztában van vele, hogy mióta csak először kóstolót kaptam Belőle, másra sem tudok gondolni, csak hogy mikor ízlelhetem meg újra.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 22, 2022 6:21 pm
Teljes egészében átadtam magam annak, amit művelt velem, még ha az a furcsa idegesség nem is tűnt el egyik pillanatról a másikra, ami akkor bontakozott ki gyomromban, amikor eltolt magától. A szívem ugyan továbbra is hevesen zakatolt, de annak már nem a félelem és az aggodalom volt az oka, hanem a tűzforró vágy, amit úgy tűnik, ismét csillapítani próbál majd. És működni is fog, nagyjából három perc erejéig, amikor majd újra tudatosul benne, hogy nem elég, mert belőle soha nem az, és emlékezzen vagy sem, nem tudtam nem vágyni rá, vagy nem keresni azokat az apró kiskapukat, amik újra és újra elvezettek hozzá, hisz ezt súgta az ösztön, erre volt szükségem, és egyre biztosabbá váltam abban, hogy bármit is érez jelenleg, de neki is ugyanolyan szüksége van erre, mint nekem. Még nagyon is jól emlékeztem arra, hogy milyen volt a kapcsolatunk még azelőtt, hogy szerelembe estünk volna, és már akkor is működött közöttünk ez a furcsa, kontrollálhatatlan kémia, a vágy és a lüktetés, amit most is éreztem benne, ahogy mellei a mellkasomnak feszültek, én pedig addig nem is eresztettem Őt, míg a kanapéra nem lökött, de csak miután alaposan felmérte a terepet. A belőle kibukó hangok elárulták, hogy nagyon is elégedett az ülőhelyével, és szinte alig kellett mozdítania a kezét ahhoz, hogy előkészítse saját magának, emiatt pedig szinte ösztönösen ült ki arcomra a szégyentelen kis vigyorom. Ajkai nyakamra simultak, egyre több hangot csalva elő belőlem, néha csak halkan morranva egyet, míg máskor inkább egy sóhaj formájában adtam tudtára, mennyire levett a lábamról, méghozzá szó szerint. Ennek ellenére mégsem tért rögtön a lényegre, tovább ingerelt, miközben én is lentebb tévedtem, és míg ujjaim oldalát és karját cirógatták, addig lassan, komótos tempóban nyelvemet is végighúztam ütőerének vonalán. Egyre nehezebben vettem levegőt, és ami végül eljutott a tüdőmig sem adott túl nagy felfrissülést, közben görcsösen figyelve arra, amit mondott arról a másik ficsúrról, de szándékosan nem tettem hozzá, hogy egyetlen esélye lett volna hozzá érni, és a következő körhöz már nem lettek volna karjai. Pedig Iris nem tehetett arról, ami történt, sejtése sem volt az egészről, de szavaival valahol mégis megnyugtatott, nyilvánvalóvá téve, hogy bármit is érez épp irántam, soha nem a saját házamban kezdene randizni, és ezt tiszta aggyal én is képes voltam elismerni. Nem mintha akkor épp tiszta lett volna a fejem, és most sem volt az, mert minden idegszálamat sakkban tartotta, mindegyik áhítozott egy újabb érintésért, de amikor először dörgölőzött ágyékomhoz, már képtelen voltam visszatartani azt a jóleső, feszült nyögést, ami a torkomra kívánkozott. - Ismerek valakit, aki még nálam is rosszabb, amikor féltékeny - búgtam halkan, pimasz éllel a hangomban, kíváncsian várva, hogy vajon érti-e a célzást, vagy egyáltalán kinézi-e magából ezt, de még túl élénk volt bennem az az incidens Natasha-val ahhoz, hogy ne így gondoljam. - Ez azt jelenti, hogy számíthatok késő esti látogatásokra? - kérdeztem sunyi vigyorgással, bár nem sokat láthatott belőle, inkább csak a hangomból hallhatta meg épp, hogy sunyiskodom, de ahogy egyre többször dörgölőzött hozzám, keményen feszülve ágyékomnak ölével, már nem bírtam ki, hogy ne nyúljak előre, és ne markoljak rá mindkét kezemmel feszes fenekére, így tartva néhány másodpercig abban az ingerlő, forró helyzetben. Elhajoltam nyakától, csak hogy elkaphassam tekintetét, szavak nélkül kérlelve, hogy ne kínozzon tovább, közben feszülten nyalva meg ajkaimat, amik teljesen kiszáradtak a kínlódás hatására, szavak helyett pedig csak a kapkodó légzésemet hallhatta, miközben próbáltam ajkai után kapni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 22, 2022 5:38 pm
Iris & Dimitriy
Fogalmam sincs, hogy jól döntök-e, amikor megcsókolom ahelyett, hogy fognám magam és kisètálnèk innen, hogy bölcs dolog-e még inkább megbonyolítani az amúgy sem egyszerű helyzetet, de túlságosan élvezem, hogy most végre elcsitultak a hangok a fejemben. Legalábbis azok, melyek az elveszett memóriám, az ezt okozó képtelen lehetőségek vagy épp a napló körül forogtak ezidáig szüntelen, mert most legalább, csak egyetlen dolog miatt zsong az agyam, az pedig épp itt áll előttem, karjaival szorosan magához húz és egyértelműen a kanapé felé terelget. Belevigyorgok a csókba az érthetetlen mormogása hallatán, kièlvezve teste közelségèt, ahogy forró mellkasa mellbimbóimat ingerli, miközben az elhangzott szavaimat boncolgatja, de csak, hogy megnyugtassam afelől, hogy nagyon is azon vagyok, hogy helyet foglaljak, pimaszul lesimítok ágyékára és megmarkolom. Feszülten sóhajtok ajkaira, az alsót finoman fogaim közé csípem, mert a tény, hogy mennyire készen áll a helyem, olyan forróságot èleszt bennem, ami az előbb tűnt úgy, hogy talán enyhül. De francokat enyhült, mert még mindig akarom Őt és minél többször jut eszembe, hol is óhajtok végül majd elhelyezkedni, annál inkább akarom. -Tènyleg annak tűnik.- sutyorgom feszült hangon, kéjesen sóhajtva ajkaira, miközben párszor még meggyőződök arról, valóban kényelmes-e a helyem, bár ezt inkább csak azért teszem, hogy kicsikarjak belőle pár izgató sóhajt, mielőtt lökök rajta egyet finoman, hogy leüljön a kanapéra. Máris hiányzik a belőle áradó forróság, de nem sokáig tartom magam távol tőle, mert már helyezkedek is combjai fölé, ajkaim mohón kutatják ajkait, miközben kezem szabadon barangolja be mellkasát, majd ahogy csókjaimmal nyaka érzékeny bőrére térek át, bőrére suttogok egy aprócska titkot a mai nappal kapcsolatban. Hiszen, ha akkor még úgy is gondoltam, hogy semmi más nem vezérli, miközben számon kér Christian miatt, csak az irányítás mániája vagy a birtoklási vágy, valahol akkor is jól esett, hogy egyáltalán érdekli, sőt, nagyon is érdekli, hogy más férfi van a közelemben, bár így utólag, hogy már tudom, miféle érzelmek ösztönöztèk erre, már egész másképp fest a dolog. Nyilván, ha tudtam volna erről az egészről, még azelőtt a tudtára adom, hogy munka-vacsorám lesz, hogy egyáltalán neki álltam volna főzni. Halkan, élvezkedve sóhajtok, ahogy demonstrálja szavait, miként is működött a képzeletèben az, ahogy a kollégám hozzám ér, de biztos vagyok benne, hogy attól nem válnèk olyan libabőrössé, mint most attól, ahogy Ő cirógat vagy, amilyen karcosan csendül közben a hangja. -Ő soha nem izgatta annyira a fantáziámat, mint az újdonsült férjem.- vallom be őszintén, de halk sóhajaimtól alig tudok beszélni, ahogy Ő is nyakamra vándorol ajkaival, forró nyelvèvel simítva végig bőrömön, miközben még közelebb húz magához, hogy szinte már teljesen eggyé olvad a testünk. Leszámítva az ülőhelyemet, amihez csak ölemmel dörgölőzök finoman, csípőm lassú, ingerlő mozdulataival, még tovább fokozva bennem a vágyat, amitől már amúgy is zubog a vérem.-Akármi miatt is házasodtunk össze, soha nem szègyenítenèlek meg azzal, hogy a saját házadba hozzak magamnak pasit.- kutatom fel tekintetét egy pillanatra, mert bár nem egy szerelmi vallomás az, amit most tőlem hallhat, nem is a legkedvesebb bók, amire egy férfi vágyik, mégis akarom, hogy lássa, hogy komolyan beszélek, mert bárhogy is indult ez az egész, én mindig megadtam neki ezt a fajta tiszteletet. Anélkül, még arra sem lett volna soha esélyünk, hogy egyáltalán létezni tudjunk egymás mellett.-De, ahogy a példa is mutatja, ha már végképp nem bírok magammal, inkább a férjemet környékezem meg.- vigyorodok el, finoman mozdítva csípőmet újra és újra, miközben ajkaim álla vonalán haladnak végig egész a fülèig, ahol finoman bele is harapok a fülcimpájába.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 22, 2022 11:05 am
Mindig is egyértelmű volt, hogy Ő más, mint én, és ez minden döntésében meg is nyilvánult, de amíg az elején bosszantott ezzel az állandó különcködéssel, a folyamatos dacolással és egyet nem értéssel, ma már el sem tudnám képzelni az életemet ezek nélkül. Pedig elég keményen vettem fel a kesztyűt ellene, próbálva elérni, hogy ne tudjon idealizálni, és hogy egy pillanatig se jusson eszébe, hogy bennem van más is a rideg és közönyös maffiózón kívül, de végül én magam cáfoltam rá erre. És épp azért, mert még én sem tudtam, hogy erre képes lehetek. Tökéletesnek gondoltam az életemet, nem törődve azzal a furcsa, jelentéktelennek titulált hiányérzettel, ami évtizedek óta időről időre visszatért, de mióta velem van, ráébredtem arra, hogy ez hiányzott. És azért nem találtam, mert egyrészt nem kerestem, másrészt pedig egy olyan nővel sem hozott össze az élet, aki egy kicsit is hajlandó lett volna szembeszállni velem. Talán az egész ott kezdődött, amikor megszökött, először hozva a tudtomra, hogy Ő nem fél ellenszegülni a szüleink akaratának, és velem ellentétben egyértelműen bebizonyította, hogy nem is fogja azt a táncot járni, amire kötelezni akarták. Még ha nem is tartott, csak pár hétig, és bizonyára végig tudta, hogy nem bújkálhat örökké, de mégsem húzódott vissza, újra és újra megmutatta magát, még akkor is, mikor épp porig romboltam az önbecsülését. És bár ismertem már, mint a tenyeremet, mégsem abból indultam ki, amit tudtam, hanem hogy most megteremtettük a tökéletes lehetőséget arra, hogy kamatostul visszaadja, amit akkor kapott tőlem, és mikor eltolt magától, és a két lábára állt, szinte már magamon éreztem a magány kellemetlen, hűvös levegőjét, elképzelve lelki szemeim előtt, ahogy becsukódik mögötte az a kibaszott ajtó, én pedig újra itt maradok Nélküle, és ennél jobban talán még soha nem féltem a magánytól. Ez mind ki is ült arcomra, láthatta Ő is, a következő lépése mégsem az volt, hogy elinduljon kifelé, helyette ajkaimra csúsztatta ujját, így fojtva belém az esetleges gondolatokat, belőlem pedig olyan megkönnyebbült sóhaj szakadt ki, mikor végre ismét megéreztem csókját, hogy arra talán még soha nem is volt példa. Karjaim ösztönösen cselekedtek, átölelve derekát, miközben lassan hátrálni kezdtem, szorosan melleihez préselve mellkasomat, míg Ő átkarolta nyakamat, de csak halk, összefüggéstelen morranásokkal reagáltam kuncogó szavaira, megállás nélkül ajkait kutatva, de amikor azt mondta, hogy még hajlandó egy kicsit ücsörögni velem, nem bírtam ki, hogy ne tegyek egy pimasz megjegyzést arra, hogy valójában még nem is ül, közben pofátlanul a formás fenekébe markolva, pimasz hanglejtésem pedig elárulhatta, mivel is játszadozik épp a fantáziám. Ezt nagyjából akkor fojtotta belém, mikor ajkamba harapott, mire kínlódva felszisszentem, de nem a fájdalom okozta az igazi szenvedést, hanem hogy még mindig előttem állt, úgy húzva az agyamat, ahogy épp nem szégyellte. - Már most is elég kényelmesnek tűnik - nyaltam végig saját alsó ajkamat, miután a levegő szinte bennem akadt, ahogy ujjai végigsimítottak rajtam, lehetőséget se hagyva arra, hogy félreértsük egymást, jóleősen hunyva le szemeimet, de egy halk és rövid nevetés azért kibukott belőlem, mikor lökött rajtam egyet, én pedig készségesen dobtam le magam a kanapéra, ösztönösen nyúlva utána, hogy csípőjénél fogva Őt is húzni kezdjem, de nem is nagyon kellettem hozzá, mert már mászott is fölém, ajkai pedig újra csókot követeltek, de mire kettőt pislogtam volna, már nyakamon jártak. - Szóval tetszett - ismételtem szavait, de elég reszelős, rekedt hangon, még így sem bírva ki, hogy ne vigyorodjak el, pedig ezúttal nem akartam a kis haverjáról beszélgetni. - Kis híján megölt a gondolat, hogy talán majd megpróbál... hozzád érni - simítottam végig derekán, ujjaimmal cirógatva bőrét, majd ugyanezt tettem a karjával is. - Vagy hogy vele is azt csinálod majd, amit most velem - emeltem fel végül a fejemet, hogy én is nyakát kezdjem kényeztetni, közben még szorosabban ölelve magamhoz. Annyi mindent tudtam volna mondani még, hogy miért is voltam féltékeny, mert nemcsak a testiségről szólt, hanem arról is, hogy talán nem irántam, hanem más iránt fog szerelem lobbanni a szívében, hogy mást fog aggódva hazavárni majd, és másnak fog reggelit vagy épp vacsorát összedobni, de jobbnak tűnt elfojtani ezeket a kicsit sem kellemes, már-már ijesztő gondolatokat.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 22, 2022 6:49 am
Iris & Dimitriy
Korábban nem tudtam volna megfogalmazni, hogy mit is kellett volna akkor este tennie, hogy mire vágytam volna ahelyett, hogy úgy magamra hagyott, de talán most, ahogy egymás karjaiban várjuk meg, míg testünk lenyugszik az átélt mámor után, már érti, hogy mire gondoltam. Hiszen, most sem zengünk ódákat egymásnak, nem hangzik el a világ leghülyébb kérdése sem, hogy "ugye neked is jó volt?" és nem is cukiskodunk kuncogva, mint ahogy Ő talán képzelte, hogy ezt vártam volna Tőle. Egyszerűen csak kièlvezzük még a kábult pillanatokat, míg testünk újra felèled ebből a pokolian érzékeny állapotból, amire még az is túl nagy hatással van, ha csak végig simít a lábamon, de épp ez az, ami csodálatos ebben. A gyengédség, bár egyáltalán nem lep meg, hogy ez abból a korábbi férfiból hiányzott, az már viszont annál inkább, hogy a rám bámuló Dimitriyben ez mennyire jelen van. Talán, már akkor is vágyott volna erre, mint ahogy érzem, hogy most is élvezi, hogy Őt is megnyugtatja, csak épp nem passzolt volna a maffiózó stílushoz, így eredendően el is utasította inkább. Ajkamba harapok sunyi vigyora láttán, meglódul a fantáziám, ahogy a felsőm miatti kárpótlást említi és bár szívem szerint tovább erősödnèk, hogy talán nem ártana tényleg arra is gondolnia, ha mégsem sikerül a terve, aminek lényegében az az alapja, hogy vissza kell hozni az emlékeimet és kész, mégsem akadèkoskodok. Pedig, se azt nem tudjuk, hogy miért történt mindez, sem azt, hogy miként is kellene visszaszerezni az emlékeimet, Ő mégis elég pozitívan áll ehhez és ez...őrülten édes. Ha a szavai, a tekintete nem lett volna elég bizonyíték arra, hogy mit érez irántam, ez a töretlen bizalom bőségesen megtennè, mert azt sugallja, hogy semmiképp sem akar lemondani rólam. Akkor sem, ha jelenleg számomra ez rohadtul nem jelent semmit, ha a kíváncsiságomon túl nem is igazán mozgat más, maximum csak a büszkeség, hogy igenis, vissza kell kapjam azt, ami az enyém, vagyis az emlékeimet. Egyértelműen arra számít, hogy most majd elsètálok innen, épp úgy, ahogy Ő is tette akkor, finom mozdulatom pedig, ahogy odébb tolom magamtól, talán szándékosan is tűnik úgy, mintha valóban erre készülnèk, de aztán mégis közelebb lépek hozzá. Mintha magam sem tudnám eldönteni, hogy mit akarok, hogy mit kellene tennem, mi lenne a helyes és ez egyáltalán nem is áll távol a valóságtól, mert cseppet sem vagyok magabiztos, mikor ajkaira lehelem a szavakat, mikor csendre intem vagy épp, mikor megcsókolom. Aztán mégis billen a mérleg, ahogy karjai derekam köré fonódnak és viszonozza csókomat, szavain továbbra is jót vigyorgok és, miközben hátrálni kezd, végleg elhatározom magam amellett, hogy akármi is várjon rám vagy ránk holnap, most rohadtul nem érdekel más, csak hogy kièlvezzem minden percét az estènek. Hogy kièlvezzem Őt, ezt a különös, idegen férfit, aki úgy húz magához most is és olyan forró csókkal tapad ajkaimra, hogy attól máris újra pezsegni kezd a vérem. -Gondolom nem először nevezel így.- kuncogok halkan, finoman simítva bőrét, ahogy átkarolom nyakát, olyan mohón ízlelve közben ajkait, mintha először lenne alkalmam rá. Teljesen hozzá préselem magam, mikor megtorpan váratlanul, érintésètől, ahogy fenekemre markol, kéjesen sóhajtok egyet és, miután megállapítja, hogy most épp nem ülök, pimasz vigyorral alsó ajkára harapok. -Ne aggódj, máris helyet foglalok.- nyögöm halkan, már pusztán attól is, ahogy elkèpzelem, miként is fogom ezt kivitelezni, de kezemet ekkor már finoman közénk csúsztatom és ajkamba harapva simítok végig rajta. -Csak előbb gondoskodok arról, hogy kényelmes legyen.- pimaszkodok halkan, majd egyszerűen lökök rajta egyet, hogy lehuppanjon a kanapéra, én pedig combjai mellett megtámaszkodva lehajolok hozzá, hogy tovább csókoljam, de ajkaimmal végül lassan elkezdek odébb araszolni, nyaka bőrét ízlelgetni, majd a fülcimpájára harapva halkan sóhajtok.-Be kell valljam egyébként, hogy tetszett, hogy féltékeny voltál.-duruzsolom halkan a fülébe, lassan cirógatva mellkasán körmeim hegyèvel.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 21, 2022 9:12 pm
Egyetlen centit sem voltam hajlandó távolodni Tőle még azt követően sem, hogy a mámor lassan elült bennünk, bár a finom rezgéseit újra és újra érzékeltem magamban, a végtagjaimban, vagy épp ereimben, ahogy továbbra is lüktetett tőle a vérem, a lábaim reszketéséről már nem is beszélve. Talán nem is sejtette, de egyúttal kapaszkodót is jelentett, még ha nem is fenyegetett az a veszély, hogy tényleg elveszítsem az uralmat a saját lábaim felett, ahogy pedig ujjai finoman arcomat érintették, homloka pedig az enyémnek dőlt, kkiszakadt belőlem egy nyugodt, már-már kellemes sóhaj, amire már napok óta nem volt példa. De hogy is lehettem volna nyugodt, mikor egy egész szőnyeget akartak kirántani alólam, és még csak azt sem tudtam, hogy ki és miért. Az ide kevés volt, hogy mert rosszat tettem, mert ez nyilvánvaló, tudtam, hogy milyen sok vér szárad a kezeimen, és hogy hány olyan üzletet tettem tönkre, ami nekem nem, de másoknak óriási babérokat hozott volna. Csakis ezért, mert nekem nem volt hasznom belőle, az ilyeneket pedig csírájában kellett elfojtani, de amikor meghoztam ezeket a döntéseket, még nem sejtettem, hogy emiatt egyszer veszélybe kerül majd az egyetlen dolog, amiért megérte küzdeni és vért, verejtéket izzadva tovább menetelni. Feladhattam volna, mondván, hogy mindkettőnknek könnyebb lesz az élete, ha egymás nélkül folytatjuk, de ehhez már késeinek bizonyult az idő. Nem tudtam élni Nélküle, és kibaszottul nem is akartam megpróbálni, hogy milyen az. Szavai ugyan arra ösztönöztek, hogy gondoljam végig még egyszer, és igenis vegyem számításba, hogy nem minden alakulhat majd a terveim szerint, de tudatosan próbáltam elhessegetni ezt az opciót, csak egy halvány, sunyi vállvonással reagálva először. - Kárpótolni kárpótollak bármikor - villantottam felé egy újabb pofátlan kis grimaszt, miközben ajkaim továbbra sem engedtek a vigyorgásból, pedig egy kellemetlen, baljós gondolat ólomsúllyal ült rá a vállamra, már azon gondolkodva, hogy vajon kihasználja-e a kínálkozó lehetőséget, csak hogy visszavághasson. És még csak nem is hibáztattam volna érte, tekintve, hogy én sem gondoltam bele akkor, milyen rombolást vihetek végbe, vagy hogy mit fog gondolni utána, és minek fogja érezni magát. Úgy bántam vele, mint az összes többi nővel, pedig már akkor megsúgták az ösztöneim, hogy bármit is hitessek el magammal, Ő más. Nem fukarkodtam a szavakkal, már a megszokotthoz képest, mert egyértelműen a tudtára hoztam, mi is kavarog a fejemben, lényegében elmondva, hogy mitől félek, már azt is elkönyvelve, hogy ez lesz a gyújtózsinór, és ez fogja benne tudatosítani, hogy ki kell innen sétálnia. Ennek ellenére nem lazítottam karjaim szorításán, helyette arcára simítottam tenyeremet, az első meglepetés pedig akkor ért, mikor nem húzódott el érintésem alól, és bár tekintete jóval többről árulkodott, egyelőre ötletem sem volt, hogy mi történik, vagy hogy min gondolkodik. A helyzet komolysága ellenére azonban nem bírtam magammal, kutakodó szemekkel mértem végig testét, tetőtől talpig, mintha memorizálni akarnám, pedig ha csak sejtette volna, hogy milyen élethűen és milyen aprólékos részletekkel élt a fejemben... már pusztán a felébe is belepirult volna. A varázs ott kezdett megtörni, mikor finoman tolni kezdett, mellkasomon éreztem tűzforró ujjait, én pedig egy kellemetlen sóhajt hallatva fogadtam szót, csendesen véve tudomásul, hogy meghozta a döntését, és már készültem volna arra, hogy a megalázó vereséget követően inkább a szőnyeg idétlen mintázatát fürkésszem, de még mielőtt megtehettem volna, ujja az ajkamra simított, csak hogy a következő másodpercben már ajkaival érintse ajkaimat, ösztönösen simítva karomat dereka köré, de még így is érzékeltem, hogy vigyorog. - Alattomos nőszemély - mormogtam ajkaira, de még messze álltam attól, hogy megkönnyebbüljek, még ha testem ösztönösen reagált is rá, szinte rögtön hátrálva is tovább, szavak nélkül tűzve ki célnak a kanapét. - Most nem is ülsz - jegyeztem meg egyszerű tényként, pofátlanul fenekébe markolva, miközben lábaim már a kanapé párnájába ütköztek, ennek ellenére nem ültem le, helyette újra csókot követeltem tőle, olyan szenvedéllyel kergetve a nyelvét, hogy abba minden porcikám belesajdult.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 21, 2022 8:25 pm
Iris & Dimitriy
Alig kapok levegőt, a szívem őrült tempóban zakatol és, bár átfut az agyamon a gondolat, hogy időm sem lesz észhez térni, hogy még testem reszketèse se fog elmúlni, Ő máris fogja majd magát és elsètál megint, ahogy akkor is tette, de tekintete gyorsan elsöpri az emlékeim okozta aggodalmat, ahogy felkutatom őket. Pedig, szinte hallom, amit akkor mondott, miközben lefejtette rólam karjait, miközben szinte kisöpört az öléből, én pedig úgy maradtam ott, mint valami kibaszott eszköz, ami megtette a dolgát és kész, mégsem érzem úgy, hogy most ugyanaz a férfi nézne rám. Hiszen, nem lazít ölelésèn, nem húzódik el és nem sétál ki az ajtón, ott hagyva engem a kicseszett asztalán, helyette inkább még jobban bújik hozzám, izzadt homlokát az államnak támassza, csípőjèt karoló lábamon pedig olyan finoman cirógat végig, hogy megborzongok tőle. Ez a férfi rohadtul nem ugyanaz és, ha meg is fordul a fejemben, hogy most én hagyom itt Őt a fenébe, hogy így próbáljam még megóvni a maradék büszkeségemet, végül mégsem teszem. Lehet, hogy meg fogom bánni de, ha most úgy viselkednèk Vele, mint ahogy Ő tette korábban, attól még szarabbul érezném magam, mert az nem én lennék. Inkább halkan felemlegetem neki, amit a felsőmmel tett, mintha annyira érdekelne az a darab ruha, miközben a puszta emlékètől is, hogy milyen könnyedén tépte le rólam, végig fut rajtam a bizsergès, ami az imént átélt gyönyör miatt végül újabb reszketèssè válik testemben. -Szóval, ha nem lesz vége, nem kárpótolsz a felsőm miatt?- kuncogok halkan, még kissé erőtlenül, próbálva nem teljesen nyilvánvalóvá tenni, milyen jól esik, ahogy lemásolja a mozdulatomat és Ő is az arcomra csúsztatja a tenyerét, főleg, mert tekintete közben már egészen elszomorodik, ahogy töprengni kezd, vajon mit is teszek ezután. Tényleg megfordul a fejemben, hogy okosabb lenne elsètálnom innen és hiába nyugtatott meg tekintete, tényleg ott toporog még bennem a hang, ami azt követeli, hogy tűnjek el innen, mégsem akarom megtenni. Mi van, ha holnap tényleg elfelejtek megint mindent? Mi van, ha mindez mégis, csak egy álom? Mi van, ha ki akarom élvezni ezt az estét, mert az is lehet, hogy holnap Ő is egész mássá változik? Vissza a régi, rideg maffiózóvá. -Igen, el kellene menjek.- sóhajtom lassan bólogatva szavaira, még mindig azon töprengve, mihez is kellene kezdenem, mi lenne a helyes döntés, de ahogy végig pillant rajtam, miként is festek meztelenül ücsörögve az asztalán, ahogy felismerem tekintetében a vágyat, finoman ajkamba harapok és sóhajtok egyet. Gyengéden kezdem eltolni magamtól vállaira simítva tenyeremet, gondterhelt arccal csúszva le az asztal tetejéről, hogy újra szemközt találjam magam Vele, de mielőtt még bármit is szólhatna, mutatóujjam ajkaira helyezem és megrázom a fejemet. -Fogd be, mielőtt még meggondolom magam.- ágaskodok egész közel hozzá, ajkaira lehelve a szavakat, úgy próbálva elrejteni pimasz vigyoromat, hogy ismét ajkamba harapok, de végül úgy döntök, hogy mégis csak jobb lenne az Övéit ízlelni, így oda is húzom magamhoz egy forró, mohó csókra, miközben egész testemmel hozzásimulok. -Talán, ücsöröghetek még itt Veled egy kicsit.- sutyorgom halkan, ujjaimmal ismét hajába túrva finoman, míg másik kezem mellkasára csúsztatom, vagy épp hasfalára, pimasz mosollyal èlvezve ki, hogy most szabadon érinthetem anélkül, hogy eltolna magától.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 21, 2022 6:58 pm
Nem is gondoltam arra, hogy mi fog történni ezek után, hogy milyen tekintettel fogja méricskélni a lépéseimet és mozdulataimat, vagy hogy mit olvasok majd ki szemeiből holnap reggel, már ha egyáltalán ezek után nem választja ismét a bújkálást. Talán most mindennél több oka lett volna arra, hogy elrejtőzzön, valamiért mégis abban bíztam, hogy nem így lesz, és felülírja a várakozásaimat, pedig ez volt a legigazságtalanabb, amit tehettem, hisz most szintén az életére törtem, csak nem úgy, ahogy azt megszokta. Már teljesen más volt az én valóságom, mint az Övé, és bár reméltem, hogy egyszer ezek az utak ismét összefutnak majd, de felesleges volt abban reménykedni, hogy ez már holnap megtörténik. Sőt, ilyenkor volt a legnagyobb esélye annak, hogy holnap még ennyi sem marad, mert elfelejti azt a keveset is, amire még most emlékezett belőlünk, újabb szöget ütve abba a kibaszott koporsóba, amibe mások akarták temetni ezt a szerelmet. Így viszont felesleges is lett volna azon aggódni, hogy milyen arckifejezéssel fogad majd legközelebb, vagy mi minden lesz tekintetébe írva, az érzésekről pedig jobbnak tűnt nem is beszélni. Most sem szabadott volna, hogy ennyire megnyíljak, még ha vállaltam is a kockázatot, hogy ezzel elijesztem vagy a kétségbeesésbe taszítom, de újra és újra oda lyukadtam ki, hogy valójában egy kicsit sem bánom. Még az sem érdekelt, hogy nem érezte ugyanazt, amit én, de a gyönyör pillanatában nem is volt jelentősége, mert a beköszönő mámor ugyanúgy tarolt le mindkettőnket, teste úgy reszketett, ahogy az enyém, még mielőtt izmaim befeszültek volna, gerincem teljes vonalán érezve azt a kellemes, kirobbanó bizsergést, de ajkaim még így sem adták fel a próbálkozást, halk nyögések közben próbálva minél több apró csókot lehelni kulcscsontjára, nedves homlokomat pár másodperc erejéig állának támasztva közben. Fejemben még visszhangzott, ahogy nevemet nyögte, az ebből fakadó, lüktető érzés a gyomromba mart, miközben lassan kapkodni kezdtem a levegőt, és néhány apró, de határozott mozdulat után végül csípőm mozgása is abbamaradt. Pár pillanatig csak arra tudtam gondolni, hogy végre újra itt van, épp ott, ahol lennie kell, a karjaim között, velem, és érezzen vagy gondoljon bármit, de ezt jelenleg senki nem tudta elvenni tőlem. És Tőle sem. Ujjaim finoman cirógatták hátát, míg másik kezem végigsimított a csípőmön időző lábán, szándékosan ingerelve bőrét ezzel a gyengéd érintéssel, miközben próbáltam felemelni a fejemet, szinte azonnal rátalálva pillantását, de talán magamat próbáltam védeni azzal, hogy nem kezdtem el fejtegetni az ott látottakat. Talán tényleg féltem, hogy mi lesz a következő lépése, ez pedig még akkor sem csillapodott, mikor arcomra simított, homlokát pedig az enyémnek döntötte, szavaira egy sunyi vigyort villantva. - Ha vége lesz ennek az egésznek, egy komplett új ruhatárat kapsz tőlem. Főleg bugyikat, hálóingeket és trikókat - jegyeztem meg szemtelenül, burkoltan célozva arra, hogy milyen ruhadarasbok szokták a kárát látni annak, ha elkap a hév, de nem is foglalkoztam ezzel igazán, helyette én is arcára simítottam tenyeremet, és miközben végignyaltam saját alsó ajkamat, elmerültem azokban a még most is tüzes íriszekben. - Úgy sejtem, hogy most nem én fogok kisétálni - billent oldalra a fejem, hangomba pedig némi szomorúság költözött, ahogy eszembe jutott a helyzet komikussága. Elvégre, a legutóbbi emlékei szerint épp én voltam, aki magára hagyta Őt, és most mintha a sors lehetőséget adott volna neki, hogy revansot vegyen a hibámért cserébe. - Bár, nekem tetszik, ahogy itt üldögélsz - simított végig alakján a tekintetem, nem is titkolva, hogy mennyire tetszik a látványa, a fantáziám pedig annyira meglódult, hogy már nem is ezt a kibaszott asztalt, hanem saját magamat láttam alatta, de ez is legfeljebb addig tarthatott, amíg Ő úgy nem dönt, hogy vége ennek a kis játéknak, azzal együtt pedig minden izgató fantáziálásnak.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 21, 2022 6:06 pm
Iris & Dimitriy
Most, hogy már tisztában vagyok vele, mennyivel kevesebb emlékből kell táplálkozzak, mint Ő, mennyivel későbbre nyúlnak vissza azok a képkockák az Övéihez képest, fel is idézek minden egyes pillanatot, ami közre játszott abban, hogy most újra a karjaiban találjam magam. Az első csókunkat, amit olyan pofátlanul próbáltam elsumákolni, Ő pedig még pofátlanabbul szerzett meg végül vagy épp a másikat, ami épp itt, ebben a szobában, ezen az asztalon csattant el és, ami nagy eséllyel folytatódott is volna, ha Kirill nem nyit ránk, mert már akkor sem tudtam ellenállni a köztünk lévő vonzódásnak. Mintha valami erő újra és újra próbára akart volna tenni, a karjaiba sodorni csak, hogy bebizonyítsa, hogy erősebb nálam vagy épp nálunk, hiszen nem csak én igyekeztem eleinte távol tartani magam Tőle. Visszhangoznak fejemben a szavai, hogy Magamat próbáltam védeni., pedig egy külső szemlélő is azt mondta volna, hogy inkább Ő veszélyes Rám nézve. Most mégis úgy adódott, hogy míg az Ő szívét eltölti az irántam érzett szerelem, engem csupán a vágy vezérel, a testi vonzalom, ami elejétől fogva kísért és, ami azóta sem enyhült egy fikarcnyit sem, mert bármilyen alak is Ő, bármilyen életet is él, a tekintete mindig úgy vetült rám, hogy attól libabőrössé vált mindenem és ez most, hogy ott szikrázik benne az a temérdek érzelem is, még ellenállhatatlanabbá tette. Már a rideg, aljas, fennhèjázó Dimitriy-nek sem tudtam teljesen ellenállni, bár akkor még legalább elüldözött magától mindig a sértéseivel és a megalázó szavaival, a mostaninak pedig, aki azt mondta nem rég, hogy az életènèl is jobban szeret, pláne lehetetlen. Akkor is, ha tudom, hogy nem helyes, hogy rohadtul nem kellene ennyire élveznem azt, ahogy csókol, ahogy csípője mozdul, mintha pontosan tudná, hogy mivel és hogyan tud a lehető legjobban felizgatni, de hát valószínűleg tudja is, hiszen napokkal ezelőtt még egy párt alkottunk. És igazság szerint, már akkor is tudta, amikor először engedtem magamhoz ennyire közel. -Dimitriy...- nyögöm ajkaiba lázasan, csóknak alig nevezhető valamit művelve közben, mert már alig kapok levegőt, már másra sem tudok gondolni, figyelni, csak a forróságra, ami tombol bennem és arra, amit az Ő testèből érzek, amit mozdulatai sugallnak, ahogy izmai újra és újra megfeszülnek tenyerem alatt, ahogy mellkasa melleimhez préselődik, miközben olyan izgatón mozog bennem, hogy teljesen az eszemet vesztem tőle. Szinte kapaszkodok belé, haját markolom, Ő pedig az enyémbe fúrja ujjait, miközben hol ajkaimat ízleli, hol nyakam bőrère hint lázas csókokat, de bármit is művel épp, minden mozzanata egyre közelebb sodor a gyönyörhöz. Már levegőhöz is alig jutok, a tüdőm dacol velem, alig akar működni, miközben minden kibaszott porcikámban pezseg a vérem, a fülemben lüktet és, ahogy az izgató bizsergès egyre intenzívebbè válik, Ő pedig ráadáskènt finoman pulzálni kezd bennem, így jelezve, milyen közel jár hozzá is a mámor, úgy robban szét testemben a gyönyör, hogy a torkom is elszorul tőle. Minden izmom forrón megfeszül, csípőjère marok ujjaimmal az élvezettől, vad, buja nyögéssel eresztve ki magamból a benn rekedt levegőt, reszketve feszülve testènek, melyen épp ugyanolyan intenzíven söpör végig a gyönyör, mint az enyémen. Érzem, ahogy belém lüktet, ajkai közül őrjítő, édes hangok törnek elő, melyeket nyakamba próbál rejteni, de még így is szédítő hatással van rám minden, amit csak produkál. Lihegve szorítom magamhoz az utolsó mozdulatai alatt is, csípőm finoman reszket tőlük, míg végül már, csak mozdulatlanul ölelem magamhoz forró, nyirkos bőrét és amint valamennyire kitisztul a tudatom, tekintete után kezdek kutatni. Képtelen vagyok megszólalni, nem is tudom mit mondhatnèk, csak hagyom, hogy íriszeim beszéljenek helyettem mindarról, amit átèltem, amilyen gyönyört és egyben zűrzavart okozott bennem, mert már végképp nem tudom, hogy mihez kellene kezdenem a helyzettel. Csak fürkészem némán az ismerős, mégis idegen pillantást, míg végül tenyerem elhúzom tarkójáról, arcára simítok finoman és nagyot nyelve homlokához dőltöm homlokomat. -Jössz nekem egy trikóval.- suttogom végül rekedten, még mindig zihálva kicsit, de még lehunyt szemmel hagyom, hogy magába szippantson ez a pillanat, az érzés, ahogy hozzám simul, ahogy lábaim finoman közre fogják csípőjèt, mielőtt még köddé válna a gyönyör szédítő íze, mielőtt teljesen kijózanodnèk és úgy döntenèk, hogy visszavonulót fújok, mert tudom, hogy úgyis ez fog következni, mert még mindig nem tudom, hogy mit évő legyek és ez kibaszottul ijesztő érzés.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 21, 2022 4:51 pm
Az, ahogy ma rám nézett, mikor beléptem a konyhába, még csak a közelében sem volt annak a lázas, forró pillantásnak, amit most vetett rám időről időre, ahányszor csak összeakadt tekintetünk. Mintha nem is ugyanaz a nő lett volna, de már én magam sem tudtam volna tisztán és egyértelműen megmondani, hogy melyikük a feleségem. Csak az volt biztos, hogy még ezek után is, mindenével együtt szeretem, és tegyen vagy mondjon bármit, de ezt az érzést nem tudja bennem elhalványítani, kiírtani pedig végképp nem. Nem számított az a hatalmas akadály, ami előttünk állt, és amivel lehet, hogy nekem kell majd megküzdenem, ha újra és újra elfelejt majd mindent, de kezdtem hinni abban, hogy bárhová is rángatja vissza az emlékezete, mindig lesz egy olyan aprócska mozzanat, amibe kapaszkodhatok, mert amióta csak belépett az ajtón, azzal a dacos, szemtelen pillantással, úgy viselkedve, mintha nem is az életét lopták el tőle, minden másodpercünk jelentőséggel bírt, és bármi is álljon kettőnk között, egyre biztosabb voltam abban, hogy meg fogjuk találni a megoldást. Egyszerűen nem létezett, nem létezhetett olyan forgatókönyv, ami nem arról szól, hogy előbb-utóbb visszatalál majd hozzám, és ha ennek az lesz az ára, hogy több tucat emberi lelket szolgáltassak a sátánnak ezüst tálcán, hát isten lássa lelkem, de meg fogom tenni, és ha az kell, még a saját lelkemet is eladom. Nem voltam rest ellene fordítani a saját előnyömet, hisz már nagyon is jól tudtam, mit hogyan szeret, úgy simogatva mellét vagy úgy markolva épp hajára, ahogy mindig is tettem, ügyelve arra a kényes határra, ami elválasztja az őrjítő élvezetet a kellemetlen fájdalomtól, nem egyszer szisszenve fel én magam is, amikor ajkaimat ízlelgette fogaival, de az egész mindössze egy pillanatig tartott, a fájdalom pedig már gerincem csúcsában összpontosult, a gyönyör egy fő mozgatórugójává alakulva. Nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy újra ott vagyunk, ahol néhány napja félbeszakadt az idill, miután végre nagy nehezen talpra álltunk, mintha tényleg egy kibaszott mókuskerékbe csöppentünk volna, és amint minden a helyére került, ránk mérték a következő csapást. De most csak egyetlen csapásra tudtam gondolni, egyre fürgébben mozogva benne, feszülten nyögve és sóhajtva ajkai közé, amikor hajamon éreztem ujjai szorítását, de rajtam volt a sor, hogy ajkába harapjak, mikor körmei nyomát a hátamon hagyta, szinte már előre sejtve, hogy ezt napokig érezni fogom még. Talán épp emiatt vigyorodtam el, még lázasabban túrva hajába, tarkójánál fogva tartottam csókunkban, pedig amit ajkaink műveltek, már kicsit sem hasonlítottak egy igazi csókhoz, és bár az utolsó pillanatig küzdöttem és próbáltam késlelteni az amúgy türelmetlenül hajszolt gyönyört, de végül kénytelen voltam feladni a küzdelmet, ahogy teste újra és újra megremegett karjaim között, lába pedig egyre szorosabban fonódott csípőmre. Pulzáló izmai olyan erővel markoltak körém, hogy az egy pillanat alatt átlökött azon a bizonyos határon, ahogy robbant bennem a kéj, arcomat az utolsó pillanatban még nyakába temetve, apró, de annál forróbb csókokkal borítva kulcscsontját, miközben pattanásig feszültek az izmaim, és néhány utolsó szeszélyes mozdulattal lüktettem testébe.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 21, 2022 4:00 pm
Iris & Dimitriy
Azt hittem, ha teret adok ennek az őrjítő, zsigerből jövő testi vágynak, majd enyhülni fog és többé nem fogok arról fantáziálni, hogy milyen érzés lehet úgy csókolni, hogy közben testünk összesimul, hogy épp bennem mozog, hogy milyen lehet a bőre illata, érezni a forróságot, ami belőle árad, de iszonyúan naiv voltam. Az az első alkalom nem, hogy nem enyhített, csak még tovább rontott a helyzeten, mert túl jó volt Vele, túlságosan meg volt az összhang és utána, csak még jobban és még többet akartam. Valószínűleg ezért nem tudtam most sem ellenállni, amint közeledett felém, de a jelen helyzethez sokat dob az az őrület is, amiről tudomást szereztem, a tény, hogy már hosszú hónapok óta élünk együtt egy fedél alatt, valódi párként. A gondolataimat képtelen vagyok elterelni ettől, folyamatosan az ismeretlent kutatom, morfondírozok, hogy mi mindent élhettünk át de az, ahogy csókol, amilyen vággyal esik nekem, végre kikapcsolja az agyam ezen részét. Végre semmi más nem jár a fejemben, csak ez a pillanat, csak csókja és bőre íze, az édes hangok, amiket előcsalogatunk egymásból és az, ahogy forró bőrünk egymáshoz simul, miután megszabadít a gönceimtől. És most csak ez érdekel, csak ez számít, csak ezt akarom, még akkor is, ha tudom, hogy holnap már rohadtul nem így fogom gondolni, meg fogom bánni és fojtogatni fog a gondolat, hogy épp kihasználom. De cseppet sem tűnik úgy, mintha bánná, mintha egy pillanatig is habozna, amiért számomra mindez egész mást jelent, mert semmi más nem árad mozdulataiból, csak a vágy, a szerelme és az, hogy mennyire vissza kellett fognia magát az elmúlt napokban, hogy mennyire hiányoztam neki. Érzem a csókjából, az édes morranásaiból és abból, ahogy magához ölel derekamnál fogva, szinte teljesen hozzám simulva testèvel, amit azzal tesz igazán egèsszè, mikor végre finoman belém hatol, elakasztva mozdulatával kapkodó lélegzetemet. Mozdulatlanul élvezzük ki mindketten a pillanatot, ahogy testünk eggyé válik, ahogy az a forró, bizsergető érzés bőröm alá fészkeli magát, miközben nyögve ajkába harapok, zihálok, amint újra képes vagyok levegőhöz jutni, a kéjes hangok pedig, csak még tovább gyarapodnak, mikor finoman az asztalra dönt és izgató, forró mozdulatokkal mozogni kezd bennem. Továbbra is haját markolom, lábaimmal átkarolom csípőjèt, kezem élvezettel barangol háta bőrén és mindenhol, ahol csak érem, miközben Ő a fülemhez hajolva válaszol a hangokra, melyeket én adok ki magamból az élvezettől. Mert élvezem és, ha akarnám se tudnám tagadni, mennyire vágytam Rá, hogy most is épp úgy akarom Őt érezni, mint akkor éjjel, bár a dacosságom nagy eséllyel, még most is kitartana, ha idő közben nem teltek volna el hónapok és Ő nem nézne most rám olyan forró szerelemmel, ami a korábbi Dimitriyből teljesen hiányzott. Minél mélyebben mozdul bennem, annál feszültebben kapok levegő után, úgy szorítva közben magamhoz, mintha az életem múlna rajta, kezem pedig tovább barangolja bőrét, de az élvezettől olykor, már körmeimmel karistolok finoman végig rajta. Ajkaièrt kapok, csókolni próbálom, de újra és újra, csak a szájába nyögök, teljesen megzabolázva a mámortól, amit okoznak mozdulatai, az egyre fokozódó tempó, amivel folyamatosan a gyönyör felé terelget és ezt elég egyértelműen tudatják is Vele a belőlem kikívánkozó kéjes hangok, melyekkel cseppet sem akarok fukarkodni, de minél közelebb kerül a mámor, annál nehezebben tudok újabb lélegzethez jutni és annál inkább ölelem Őt magamhoz.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 20, 2022 9:51 pm
Bármit is tűzött ki célul, elbukott benne, csak úgy, mint én, de ezt egy kicsit sem bántam. Minden porcikám Érte lüktetett, és hiába kerültem Őt napok óta, ugyanúgy éreztem a jelenlétét, még ha nem is osztozott velem az ágyában. Ezerszer ébredtem fel minden éjszaka, azt kívánva, hogy bár mellettem lenne, nem egyszer tűnődve el azon, hogy talán át kellene lopóznom, ha másért nem is, csak hogy vessek rá egy kóbor pillantást, de azzal szintén a saját dolgomat nehezítettem volna meg. Mert itt volt az élő példája annak, hogy mi történik, ha a közelébe megyek, milyen őrjítő hatást gyakorol rám egyetlen kibaszott pillantásával, anélkül, hogy akár hozzám érne, mert ha valamire kínosan ügyelt a mai beszélgetésünk során, az az volt, hogy ne teremtsen fizikai kontaktust. Pedig méterekkel odébbról is vonzott az ajka, és talán ez is közrejátszott abban, hogy végül elé kellett lépnem a kanapéra, most pedig, ahogy eltüntettem róla a nadrágot és a felsőt, már aligha volt előttem akadály. Az utolsót Ő maga hárította el, mikor elkezdte lentebb tolni a nadrágomat, majd szinte azonnal rám is markolt, kicsalva belőlem egy olyan intenzív és mély nyögést, hogy ha nem bőrébe fojtom, talán percekig visszhangzott volna a szűk kis helyiségben, ami jelenleg a belőlünk áradó hő miatt tűnt iszonyú forrónak, vagy talán valójában nem is volt az, csak a bőrömön kiütköző verejték érzékeltette azt, hogy negyven fokra ugrott a szoba hőmérséklete. Ahogy néha elkaptam tekintetét, annyi mindent akartam mondani neki, végül mégis ajkaim tolmácsolták azt, amit a tudtára akartam hozni, újra és újra felnyögve, ahogy mozgatta körülöttem ujjait, elérve, hogy egyre keményebben feszüljek tenyerére, a pillanat hevében pedig már meg sem próbáltam uralkodni magamon. Még inkább az asztal peremére húztam Őt, közben szorosan belé kapaszkodva, egyetlen pillanatnyit sem engedve a csókból, addig igazgatva csípőmön lábát, hogy megtaláljam a tökéletes helyzetet, úgy hatolva testébe, hogy jó pár pillanatig mindent elmosott előlem a sűrű köd. Őt azonban továbbra is éreztem, tenyerem alatt feszült a teste, ujjai arcomra simítottak, míg másikkal hátamra talált, hozzám dörgölőző mellei pedig feltették a pontot az I-re, egy öblös, mély sóhajjal reagálva a kellemes, de annál izgatóbb érintésre. - Pedig, ha tudnád... - leheltem ajkaira rekedten, érezve, hogyan indul meg az első csepp verejték a halántékomon, de nem akartam elrontani a pillanatot felesleges beszéddel vagy olyan múltbéli célozgatással, ami kellemetlenné varázsolná ezeket a perceket. És nem is voltam hajlandó engedni, hogy gondolkodni kezdjen ezen, csípőm megadta a kezdő lökést, lassú, mégis határozott ritmusra találva, de még így is zsibbadt a bőröm finom harapása után, ugyanúgy ajkába mélyesztve fogaimat, és miközben kissé hátrébb döntöttem Őt, vele együtt dőltem én is, átadva magam a pillanat valódi hevének, úgy fokozva a mozdulataim ritmusát, hogy a gyönyör közelébe taszítsam, de még ne engedjem áttáncolni annak határán. Hisz ahogy a mindennapokban, úgy itt is az őrületbe akartam kergetni, még mielőtt megkapja azt, amire annyira vágyik, de most sem tudtam eltekinteni attól, hogy ezzel ugyanúgy magamat is büntetem, ajkaim nem is bírtak magukkal, türelmetlenül kergettem száját, mellkasommal még szorosabban simulva hozzá, olyan mélyen merülve el benne újra és újra, amennyire teste lehetővé tette, ekkor már nem is száját, hanem fülét harapdálva, miközben minden lökésnél egyre mohóbb morranások szakadt fel belőlem, de ezek egy pillanatig sem értek fel azokhoz az őrjítő hangokhoz, amiket Ő produkált, olyan vasmarokkal szorítva gyomromra és érzékeimre, hogy szinte már képtelen voltam tartani magam.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 20, 2022 4:12 pm
Iris & Dimitriy
Már most tisztában vagyok vele, hogy holnap mennyire ostorozni fogom magam emiatt, hogy úgy fogom gondolni, hogy ez egy újabb fatális hiba, amit nem lett volna szabad megengedni magamnak -már, ha egyáltalán emlékezni fogok erre az estére-, mégsem tudok és nem is akarok leállni. Képtelen lennék azt kérni tőle, hogy ne csókoljon tovább, hogy ne ízlelje vagy harapdálja nyakam bőrét vagy, hogy ne érintse melleimet, ne feszüljön ölemnek, miközben olyan borzongást okoz mindezekkel bennem, olyan forrósággal válaszol rá a testem, amilyenhez foghatót, még nem éreztem. A vágy teljesen eluralja mindenemet, sóhajaim egyre feszültebbè válnak, miközben kezem rátalál kemény ágyékára, Ő pedig olyan egyszerűen tépi szét rajtam a felsőt, mintha nem is szövet lenne, csak valami illèkony anyag, ami az Ő akaratához idomul és most felfedi előtte mindenemet. Eszembe jut a pillanat, amikor először megláttam, amikor tudatosult bennem, hogy attól a naptól kezdve a férjemnek fogom Őt nevezni és eszembe jut az is, mennyire vonzónak láttam annak ellenére, hogy a hátam közepére se kívántam ezt az egész cirkuszt. Éreztem a vonzalmat közöttünk, ezt a testi vágyat, a kémiát vagy nevezzük bárminek, de már csak azért se akartam neki teret engedni, hagyni, hogy idáig fajuljon, hogy ne gondolhassa azt, hogy a kezemmel együtt minden mást is megkaphat tőlem. Most mégis úgy zihálok, úgy húzom magamhoz, mintha az egyetlen dolog lenne a földön, ami csillapíthatja a szomjamat és meglehet, hogy ennek sértenie kellene a büszkeségemet, mégsem ezt érzem, valahányszor tekintetünk összeakad. Lentebb tolom rajta a nadrágot, miközben ajkaim újra övéire találnak, kezem finoman kulcsolódik vissza ágyékára, de attól, amilyen keményen lüktet tenyerembe, kénytelen vagyok a csókunkba nyögni, így árulva el, milyen pokolian felizgat már pusztán az is, hogy érintem Őt, a gondolat pedig, hogy újra magamban érezzem, libabőrössé tesz, mint ahogy a belőle kicsikart hang is. Lihegve karolom át nyakát, mikor a lábamat csípőjère emeli, másik kezemmel hajába túrok, feszült sóhajjal markolok rá, olyan mohón csókolva közben ajkait, hogy már levegőt is alig kapok, de mikor végre finoman elmerül testemben, az ismerős, feszítő érzéstől elakad a lélegzetem, testemen pedig olyan izgató borzongás fut végig, hogy kénytelen vagyok az ajkára harapni tőle. Buja nyögéssel eresztem ki a tüdőmben rekedt levegőt, homlokom homlokának támasztom, zihálva simítom tenyerem arcára, míg másikkal finoman végig cirógatom hátát, melleimmel pedig forró mellkasának feszülök, szinte érezve bőrömön szíve vad dübörgèsèt, de igazából az is lehet, hogy a sajátom az. Valahogy minden olyan eleven, mégis annyira elmosódik a szoba, a gondolataim, a kétségek és úgy általában minden, mert most nem létezik semmi más, csak Ő és én és ez a forró, lüktető vágy, amit Ő élesztett bennem és, ami az első pillanattól kezdve nem hagy nyugodni. -Azt hittem, ez csak először volt olyan csodás érzés.- nyögöm a nyakába, forró csókokkal és nyelvemmel ízlelve bőrét, finoman meg is harapva, valahányszor csak visszaköszön testemben az az őrjítő érzés, az a borzongás, ami tovább és tovább fűti véremet, engem pedig ki tudja, hanyadjára hajszol a karjaiba. A gondolat, hogy mindezt már számtalanszor átèlhettem, hogy hónapok óta Vele töltöm az éjszakákat, mégsem őrzöm róla az emlékeket, kibaszottul ijesztő és különös, mégis valamivel elfogadhatóbbá teszi azt, amit épp művelek, hiszen bármennyire is akartam, nem tudtam Tőle távol tartani magam. Most sem sikerült, hiába nem érzek iránta szerelmet.
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 39 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.