M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 04, 2022 8:08 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Az egész életemet aszerint éltem, hogy mindig mindennek megvolt a maga ideje, méghozzá a megfelelő helyen és a megfelelő emberrel, miközben épp csak annyit osztottam meg magamból, amennyit épp feltétlenül szükséges volt. Másképp nem élhettem túl a saját életemet, nem lehettem puhány és nem irányíthattam gyenge kézzel, most mégis, ahogy álltam Vele szemben, mást sem éreztem, csak hogy kibaszottul gyenge vagyok, miközben próbáltam felvenni a harcot valamivel, amit nem ismertem, és még csak elképzelni sem tudtam, hogy miért épp most történik meg újra. Hogy mi váltja ki, és mi az, ami más volt pár nappal ezelőtt, amikor ez az egész újra elkezdődött. Ezerszer futott már végig az agyamon, képkockáról képkockára, hogy mi változott, de mindig ugyanoda jutottam. Még az orrát sem dugta ki a kibaszott házból, emiatt pedig már arra is rá kellett jönnöm, hogy régen rossz úton járok, és legutóbb sem az váltotta ki ezt az egészet, hogy eltűntünk néhány napra egy másik országban. Volt egy gyújtózsinór, nekem pedig... kurvára muszáj volt megtalálnom, még mielőtt olyasmit vágnék a fejéhez, amit nem akarok. Mert a kétségbeesés nagy úr, és olyan szavakat szül, amiket a józan ész soha nem mondatna ki. Ez történt most is, miközben úgy beszéltem Vele, mintha nem felejtett volna el semmit. Mintha a tudatában lett volna annak, hogy amúgy elfelejtett mindent, épp úgy mondtam ki, hogy meg akartam védeni magam, pedig... csak elbeszéltünk egymás mellett. Én ettől a hideg, érzéketlen tekintettől akartam óvni magam, a keresetlen szavakról már nem is beszélve, mert nagyon is jól tudtam, hogy milyen beszélgetések várnak rám, ha ismét egy légtérbe kerülünk. És azt is tudtam, hogy nem nyerhetek, mert én már nem az a Dimitriy vagyok, aki bántaná Őt.
Még a kérdése hallatán sem kezdtem magyarázkodásba, helyette elengedtem az ajtólapot, és tettem pár lépést hátrafelé, így távolodva el Tőle, pedig valójában nem ezt akartam. A közelében akartam maradni, ahogy tettem azt mindig, és egyre jobban összeállt az én fejemben is, hogy miért volt szükség az elmúlt napok bújkálására. Úgy tűnt, hiábavaló volt az egész, nem tudtam tiszta fejjel gondolkodni, pedig napjaim voltak felkészülni erre a beszélgetésre. És időt sem hagyott a továbbiakban, mert azon túl, hogy közölte a nyers tényeket, már vonult is kifelé, én pedig ott maradtam egyedül, üres tekintettel figyelve a tányéron gőzölgő vacsorát, amihez annyi kedvem sem maradt, mint előtte. Szavai visszhangoztak a fejemben, és próbáltam felidézni, hogy annak idején mit tettem volna egy ilyen helyzetben, de ma már egyik sem tűnt opciónak. Főleg akkor, mikor még az ajtó felé indultam, és pár lépést téve a konyha felé, még biztos távolságból odaszóltam neki. - Miután elmegy a haverod, talán... beszélhetnénk - szólaltam meg halkan, a hangom meg sem közelítette azt a merev hűvösséget, amihez a kapcsolatunk azon fázisában hozzászokott, még vetve rá egy utolsó pillantást, majd visszaindultam a dolgozószobába. Be kellett látnom, hogy Ő is kell hozzá, és hogy... Nélküle nem fog menni, mert szükségem volt a kapaszkodóra, még ha ezúttal nem is állt szándékomban megvárni, hogy újra szerelem lobbanjon a szívében. Nem, ezt most kibaszottul rövidre akarom zárni, kerül amibe kerül.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 03, 2022 10:26 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Olyan érzésem van, mintha nem is Ő állna mögöttem, mintha nem is az a férfi beszélne most hozzám, mint akivel eddig együtt éltem, mert az a Dimitriy a büdös életbe nem szólna hozzám ilyen kétségbeesetten, nem mondaná el, ha az az éjszaka többet jelentett neki is és legfőképpen nem mondana olyasmit, hogy nem tudja, hogy mit kellene tennie. Egy pillanatig sem hagyná, hogy tanácstalannak vagy kétségbeesettnek lássam, mint ahogy azt sem kötnè az orromra, hogy saját magát akarta védeni azzal, hogy került engem. Mert nem csak én bújkáltam olyan ügyesen a tornyomban, Ő is megtett mindent annak érdekében, hogy a lehető legkorábban eltűnjön itthonról és a lehető legkésőbb érjen haza. Mindezt azért, hogy tőlem védje magát?-Magadat akartad védeni?- kérdezek vissza meghökkenve, de alig jön ki hang a torkomon és igazából az is lehet, hogy nem is hallja, vagy talán ki sem mondom valójában, ami egyáltalán nem lepne meg, tekintve, hogy lassan azt se tudom már, hogy mi a fene történik éppen vagy, hogy nem-e álmodom. Pláne, amikor belekezd egy újabb mondatba, amitől már így is megborzongok, pedig fogalmam sincs, hogy hogyan akarta folytatni, de talán jobb is, hogy félbe hagyta, mert lassan kezdek pánikba esni attól, hogy nem tudom, hogy mi történik körülöttem.
Inkább igyekszem menekülni, hárítani, valamiképp véget vetni ennek az egésznek azzal, hogy nem titulálom egyébnek, mint hibának, ami csak tovább bonyolítana mindent, pedig az lenne a legbiztonságosabb, ha kivárnánk ennek az egész házasság dolognak a végét, aztán mindenki menne a dolgára. Legalábbis, én így gondolom, de Ő már megint olyasmit morog a hátam mögött, amit nem tudok hova tenni, ami azt eredményezi, hogy miközben elengedi az ajtót, én értetlen arccal felé forduljak és úgy fürkésszem az arcát, mintha arról bármit is leolvashatnèk. -Ez meg mi a francot akar jelenteni?- kérdezem frusztráltan, mert nehezen tudom eldönteni, hogy ez most valami nagyon fura fenyegetés akart lenni, vagy...igazából ötletem sincs.
Figyelem, ahogy újra az asztalhoz sétál, miközben visszautal a korábbi fenyegető megjegyzésère a kollégám kezeivel kapcsolatban, mire csak gondterhelten sóhajtok egyet és megforgatom a szemeimet.-Már mondtam, hogy csak dolgozni fogunk és rohadtul nem fogjuk elhagyni a konyhát sem.- csóválom a fejem kelletlenül.-Eszembe se jutna bárkit is belerángatni ebbe az egészbe.- forgatom a szemeimet, de miután kitárom az ajtót, még visszafordultak egy pillanatra és elgondolkodva bámulom pár pillanatig. -Azèrt majd alkalom adtán nekem is elárulhatnád, hogy pontosan mi is lesz ennek a vége.- közlöm gyanakvó pillantással, majd minden további szót nélkül kisètálok onnan, hogy megpróbáljam menteni még a menthetőt és fellèlegezni kicsit, de az utóbbi nem igazán sikerül. Túl különös volt ez az egész, túlságosan összezavart vele és míg eddig volt pár biztos pont, amibe kapaszkodhattam -mint például a köztünk lévő ellenszenv-, hát most már az is köddé vált, de legalább Christian érkezése majd eltereli valamennyire a figyelmem Róla. Remélem.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 03, 2022 7:19 pm

Az lett volna a legtisztább, ha hagyom elmenni, még mielőtt olyasmit mondanék, amit később megbánok, vagy ami újabb kérdéseket vet majd fel részéről, és eljutunk ugyanarra a pontra, ahová legutóbb. Márpedig, sok mindent akartam látni azokban az íriszekben, de a kétségbeesést nem, azt pedig főleg nem, hogy tanácstalanul zokogni kezdjen, mintha ez az egész az Ő hibája lenne. Pedig nem az volt, én rontottam el, én vágtam olyan fába a fejszémet, ami túl keménynek bizonyult, és bárki is volt a láthatatlan ellenség, ezúttal tényleg kifogott rajtam. Pedig soha, egyszer sem fordult elő, hogy meg akartam volna hunyászkodni, de ez az eset rádöbbentett arra, hogy nincs olyan, amit ne dobnék oda Érte, és ha ehhez a kibaszott büszkeségemet kellett tálcán kínálnom valakinek, vagy könyörögnöm, hogy adja vissza a feleségemet, minden bizonnyal megtettem volna, méghozzá gondolkodás nélkül.
Mégsem bírtam ki, vitt a vérem, mikor az ajtó lapjára tenyereltem, így csukva vissza az ajtót, elvágva az egyetlen menekülőutat, olyan kétségbeesetten és elesetten szólalva meg, mint ahogy arra még soha nem volt példa. Kibaszottul gyűlöltem ezt az egészet, főleg hogy nem voltam ura saját magamnak, egyetlen másodperc alatt veszítve el a kontrollt magam felett. - Magamat akartam védeni - bukott ki belőlem őszintén, mit sem törődve azzal, hogy szavaim inkább annak az Iris-nak szólnak, akit épp kényszerpihenőre küldtek, az az Iris pedig, aki itt állt előttem, megrökönyödve és tanácstalanul, mit sem értett az egészből. - Annyira mocskosul... - akadt bennem a gondolat, újra magamba szívva finom illatát, érezve, hogy újra elszorul a torkom, de még mielőtt folytattam volna, inkább elhúztam kezemet az ajtó lapjáról, lényegében biztosítva Őt arról, hogy ha folytatni akarja majd az útját, hát nem fogja akadályozni semmi. De még azt sem tudtam, hogy mit akartam mondani. Hogy mocskosul szeretem? Vagy hogy mennyire kibaszottul hiányzik a nap minden rohadt percében? És hogy nem azért kerülgettem Őt napokig, mert... nem, nem volt értelme. Mást hitt rólam, a fejében még megközelítőleg sem az a férfi élt, akivé általa váltam, és bármit is mondtam volna, csak egy ostoba, gyenge színjátéknak tűnt volna, ezt pedig nem akartam megkockáztatni. Muszáj lesz... mielőbb kitalálnom valamit, mielőtt szó szerint elveszítem minden józan eszemet. - Meglepődnél, ha tudnád, hogy mi lesz a vége - mormoltam a szavakat halkan, inkább csak saját magamnak, már nem is igazán figyelve, hogy elég hangosan beszélek-e ahhoz, hogy Ő is hallja őket, lassan elhátrálva az ajtótól, hogy újra a tányérom felé vegyem az irányt, de étvágyam nem maradt egy szemernyi sem. A legrosszabb az volt az egészben, hogy bármit kinéztem volna belőle, csak hogy borsot törjön az orrom alá és bosszút álljon azért, amit akkor, az első éjszakán tettem vele, akár még azzal is, hogy magához édesgeti azt az akárkit, csak hogy féltékennyé tegyen, vagy... de nem, ha valami nem fog megtörténni ebben a házban, az ez. - Nem fogom fejbe lőni a haverodat. De komolyan gondoltam, amit mondtam - utaltam vissza arra, hogy mit is mondtam a ficsúr kezeit illetően, szinte már várva, hogy megkönnyebbülten feltépje az ajtót ismét, méghozzá úgy, hogy napokig megint színét se lássam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 03, 2022 5:25 pm

Iris & Dimitriy

Egyetlen perc alatt a feje tetejére áll ez az egész, amikor a képembe vágja, hogy pontosan tudja, hogy mennyire élveztem azt az éjszakát és, hogy engem is épp úgy gyötör az emléke, mint Őt, mert arra végképp nem számítottam, hogy ma még erre is fény derül, hogy titkon Ő is ugyanúgy érez, mint én, hogy az az éjszaka nem volt elég ahhoz, hogy kiirtsa a köztünk lévő vonzalmat és ez...egyszerűen nem értem. Tényleg már, csak a féltékenység marad az egyetlen értelmes magyarázat a viselkedésère, pedig álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha is azért fogja zavarni egy másik pasi képbe kerülése, mert nem akarja, hogy más hozzám érjen rajta kívül . Inkább hittem volna, hogy csak irányítani akar, hogy a látszat házasságunk miatt azt gondolja, hogy a tulajdona vagyok, de most mindez téves gondolatnak tűnik és teljesen felborogat bennem mindent, ez a zavarodottság pedig biztos, hogy látszik is rajtam, mégis erőt veszek magamon, és újra hazudok egy nagyot.
De Ő nem teszi, vagy legalábbis cseppet sem úgy fest, hogy hazudna, amikor azt mondja, hogy Neki jelentett valamit és, hogy rohadtul nem fogja elfelejteni, ez pedig csak még inkább arra késztet, hogy ki akarjak sétálni innen, hogy ne akarjak bedőlni ennek az aljas játéknak, mert egyszerűen képtelen vagyok összeegyeztetni ezeket a szavakat azzal, amit tudok és gondolok Róla.
Az ajtó azonban nem nyílik, csak rèsnyire, mert mögèm lép és tenyerèvel visszacsukja, így állva el a menekülő utat, sarokba szorítva, hogy ne tudjam csak úgy hátra hagyni Őt és ezt az egész őrületet, pedig egyáltalán nem tudom, hogy mihez kezdjek vele. Hiszen a testem, már erre is reagál, hogy szimplán csak a hátam mögé lép, hogy tudom, hogy alig pár centire van tőlem még, ha nem is ér hozzám, a torkom pedig úgy kiszárad, hogy mukkanni sem tudok hirtelen. Azt kívánom, bár Ő se tenné, mert az, ahogy megszólal, amit és ahogy mond, libabőrössé tesz tetőtől talpig, a torkomban pedig gombóc keletkezik, pedig rohadtul nem lenne szabad, hogy egy pillanatig is érdekeljen ez a műsor. -Mièrt csinálod ezt?- sóhajtom végül halkan, szemeimet pedig lehunyom pár pillanat erejéig és próbálom összeszedni magam, de így csak még jobban érzékelem zakatoló szívverésemet és a teste melegségèt. -Napokig rám se nézel, hogy élek-e még egyáltalán, most pedig, amikor azt hiszed, hogy bepasizok, hirtelen...- akad el a szavam, mert igazából azt se tudom, hogy most épp mit csinál, hogy ez most mi akar lenni vagy, hogy hová lett az a gúnyos, sértegető férfi, aki előbb röhögne az arcomba, mint hogy azt mondja, hogy bármit is számított neki, ami köztünk történt. -Tudom, hogy én kezdemènyeztem, de hiba volt, ami történt.- közlöm végül halkan, a lehető legkevesebb érzelemmel hangomban.-Ez az egész, már így is épp elég bonyolult. Ne bonyolítsuk még tovább, csak...várjuk ki a végét és ennyi.- utalok a helyzetre, a házasságunkra, ami sokkal jobb lenne, ha meg is maradna látszat házasságnak, mint hogy a végén a büszkeségemmel karöltve a szívem is megsèrüljön, mert meglehet, hogy most tényleg féltékeny, mert azt hitte, hogy egy éjszaka után, már jogot formálhat rám, hogy majd viszünk egy kis élvezetet ebbe a cirkuszba, de én képtelen lennék érzelmek nélkül végig csinálni. Nem vagyok olyan, mint Ő.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 03, 2022 3:28 pm

Már magam sem tudtam megmondani, hogy mitől hullámzik ennyire a mellkasom, bár már letagadni se tudtam volna az indulatot, ami életre kelt bennem, és csak az önfegyelmemnek volt köszönhető, hogy nem kezdtem el kapkodni a levegőt, mint valami idegbeteg őrült. Pedig, talán nem is állt volna távol a valóságtól, mert legalább annyi szerencsétlennek és bolondnak éreztem magam, épp csak a kényszerzubbony hiányzott rólam, miközben újra és újra eszembe jutott, hogy miért is nem akartam találkozni vele napokon keresztül. Pedig, tegnap talán még többre emlékezett, mint amennyire ma, és hiába hittem magamról, hogy erős vagyok és bármit kibírok, kezdtem rájönni, hogy kibaszott nagy tévedésben élek. Mert amikor így nézett rám, mindenféle szeretet nélkül, szinte perzselve a bőrömet azzal, ahogy megfosztott a szerelmétől, szívem szerint tényleg lemondtam volna mindenről, az érzésekről, a gyengédségről és azokról a gondolatokról, amik visszhangot vertek a fejemben. Szükségem volt Rá, talán jobban, mint valaha, és mégsem tudtam mit tenni. Azon kívül, hogy megpróbáltam minél előbb a megoldás nyomára bukkanni, de a picsába, nem ment varázsütésre, főleg úgy, hogy azt sem tudtam, merre kellene indulnom.
A beszélgetésünk egyre magasabb hangot ütött meg, a kegyetlenség és düh élével borzolva tovább a kedélyeket, hisz már kicsit sem tudtam, hogy mi lenne a jó taktikat, de ha azzal tudnám csak fenntartani a látszatot, hogy legyintek egyet, miközben egy másik ficsúrral bájolog, hát inkább választottam a lebukást és azt, hogy újra el kell neki mondanom mindent, de nem fogom tétlenül nézni, hogy némi dac és bosszúvágy miatt bárkit is az ágyába rángasson. Már rajtam kívül, de még bennem is volt annyi önkontroll, hogy nem éltem volna vissza a helyzettel, csak... nem is mutatta jelét annak, hogy akarna bármit tőlem. És meg is érdemeltem, ezzel nem tudtam vitatkozni. Bár másképp döntöttem volna akkor, de még csak sejteni sem sejtettem, hogy a világot fogja jelenteni nekem egyszer már pusztán a jelenlétével is. Mintha megfosztottak volna a kibaszott levegőtől, miközben nagyon is jól éreztem az édeskés, kicsit sem tolakodó illatát, és itt maradt minden, ami emlékeztetett rá, itt kóborolt valahol az a kis vakarcs is, akit még csak nem is a saját kedvemért hoztam a házamba, de az egész egy átkozott szélmalom-harcnak tűnt, aminek gyűlöltem minden mocskos pillanatát. Még akkor is, mikor elé léptem, és halkabban ugyan, de folytatni kezdtem, kontroll nélkül vágva arcába az egyértelmű tényeket, bár ebben nagy segítségem volt, mert nem egyszer beszélgettünk már arról az estéről, és Vele ellentétben, én mindenre emlékeztem. - De, jelentett - vágtam vissza zsigerből, már mit sem törődve azzal, hogy képtelen vagyok magamra húzni annak a Dimitriy-nek az álarcát, akit Ő ismert, és aki a fejében élt. Már nem akartam az lenni, aki minden mondatával tönkreteszi, vagy átgyalogol rajta, egyszerűn nem vitt rá a szívem, hogy újra bántani próbáljam. - És pár ócska ribanc nem fogja elfeledtetni - tettem még hozzá, de közben nem mozdultam, álltam pillantását, ami egyértelműen árulkodott arról, hogy nem érti, mi történik körülötte, és talán ez lett volna az a pillanat, mikor meg kellett volna emberelnem magamat, mégsem voltam képes rá.
Nagy levegőt vettem, mikor végül hátat fordított, egy ideig még a szőnyeget bűvölve, de még mielőtt kiléphetett volna, mégis mozdultak a lábaim, tenyeremmel nyomva vissza az ajtót, amit időközben már résnyire kinyitott, és anélkül, hogy elléptem volna mögüle, egy újabb sóhajt követően hunytam le a szemeimet. - Kurvára nem tudom, hogy mit kéne tennem, Iris - bukott ki belőlem őszintén, olyan megkeseredett hangon, amilyenen Ő még soha nem hallott beszélni, miközben újra magamba szippantottam a haja illatát, de ez is csak arra volt jó, hogy saját magamat kínozzam. És ezzel együtt épp Őt is magammal rántottam a sárba, pedig csak hagynom kellett volna elmenni, míg megoldom ezt az... egészet.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 03, 2022 12:44 pm

Iris & Dimitriy

Egyetlen okot tudok, ami megmagyarázhatja a jelenlegi viselkedését, az pedig nem más, mint a kibaszott irányításmániája vagy esetleg valami birtoklási vágy, ha már papíron a felesége vagyok, de arról soha nem volt szó, hogy most már úgy kell majd élnem, mintha tényleg összekötne minket bármi más egy papíron kívül. Senki nem mondta, hogy nem randizhatok vagy, hogy nem vágyhatok éppenséggel mégis valami szerelem-szerű dologra, amit nyilvánvalóan a férjemtől hiába is várnék, mégis úgy viselkedik most, mintha erről lenne szó. Mintha az Övé lennék most már örökre és ezzel kapcsolatban, szerintem teljesen mindegy, hogy történetesen lefeküdtem-e Vele vagy sem. Legalábbis, nehezen tudnám elképzelni, hogy bármit is számított neki mindaz, ami történt, hogy pusztán féltékeny lenne most és az zavarná, hogy esetleg más is hozzám ér majd rajta kívül. Főleg, hogy neki többé nem is lesz erre esélye, bármennyire is fenyegetőzik épp a munkatársaim kezei kapcsán, na nem, mintha egy olyan alaktól, mint Dimitriy, másra  számíthatna az ember. -Nem igazán adtad még jelét, hogy azt szeretnéd, ha másnak látnálak.- dünnyögöm halkan, de talán már nem is hallja, olyan lendülettel indul kifelé a konyhából, de részemről még rohadtul nincs vége a vitának, még bőven akad mondanivalóm, amit meg is osztok Vele még aközben is, hogy követem a dolgozószoba felé.
Megáll előttem csípőre vágott kezekkel, én pedig pontosan ugyanebben a pózban bámulok rá szikrázó szemekkel, miközben Ő megint csak azzal jön, hogy már pedig a felesége vagyok. -Papíron! Igen.- vágom az arcába kétkedve, már-már röhögve, mert komolyan nem értem, hogy ez mióta számít egyáltalán, mióta jelent bármit is, amikor napokkal ezelőtt még inkább szabadult volna tőlem és a létezésemről se akart tudomást venni. Igen. Jött, amikor szükség volt rá, amikor megtörtént a baleset és abban a pillanatban tényleg úgy tűnt, mintha fikarcnyit is érdekelné, hogy élek-e vagy sem, de ezen felül nem érzem másnak magam, mint egy megtűrt személynek, egy nyűgnek.-Igazad van, én voltam.- bólintok dühösen, de aztán elakad a szavam, pedig már sikeresen kigondoltam a további magyarázatot, amivel próbálnám az orvos által adott fájdalomcsillapítóra vagy a sokkra, vagy akármi másra fogni azt az éjszakát, megmagyarázni valamivel, hogy miért vágytam Rá annyira és miért engedtem az ágyamba, amikor megfogadtam, hogy nem teszem.
Csak bámulok rá néman, a dühömet pedig felváltja az értetlenség, a zavarodottság, mert arra egyáltalán nem számítok, hogy így, nyíltan az arcomba vágja, hogy megtenné újra, hogy éjszakánként Ő sem tud másra gondolni, de az igazán nagy pofont mégis az utolsó mondata adja, amit szinte már az arcomba suttog és amiről én is tudom, hogy kibaszottul igaz: hogy akárkit is vinnék az ágyamba, legyen az éppen a kollégám, akivel kapcsolatban éppenséggel ez meg sem fordult a fejemben, Őt képzelném a helyére, az Ő érintésére és csókjaira gondolnék és arra a vágyra, ami köztünk tombolt, miközben az ölében ülve magával ragadott a gyönyör.
Már pusztán attól görcsbe rándul a gyomrom, hogy mindez eszembe jut és nehezen tudom megállapítani, hogy a testem a dühtől vagy valami egész mástól forrósodik fel, de még a torkom is elszorul hosszú másodpercekig, ahogy bámulok rá, már-már zihálva, azon töprengve, hogy mégis mi a fenét kellene erre az egészre mondanom, de végül nyelek egy hatalmasat, megköszörülöm a torkom és hátrébb lépek, mielőtt még azon kapnám magam, hogy megint valami totál baromságot művelek. Legyen az épp egy csók vagy egy hatalmas nagy pofon, mert jelenleg nem igazán tudom, hogy melyikre vágyom igazán, mert a düh és az a kibaszott vágy, ami a próbálkozásom ellenére se csillapodott, teljesen összezavar. -Nem jelentett semmit, ami történt és nem is fog soha többé megismétlődni.- közlöm végül jóval halkabban, de semmivel sem nyugodtabban, de még én is tudom, hogy milyen szánalmas és béna próbálkozás ez részemről és, hogy mennyire átlát a szitán, hiszen már az előbb is megmondta, mennyire pocsék színésznő vagyok és sajnos tényleg mindig az voltam. Nem tudok csak úgy, szemrebbenés nélkül hazudni, mert a tekintetem kibaszottul elárul mindent, ahogy nagy eséllyel most is, de próbálok szavaimra úgy gondolni inkább, mint valami ígéretre vagy mantrára.-És ha igaz is, amit mondasz, nem kell aggódnod. Pár olcsó ribanc, mint amilyenekkel eddig is szórakoztál, majd elfeledteti Veled.- zárom le végül a vitát, vagy legalábbis én már nem tudok mit mondani, mert túlságosan összezavartak a szavai és mindaz, amit az arcán látok, hogy talán ez, amit most művelt, tényleg féltékenység, nem pedig valami gyerekes hiszti, hogy nehogy elvegye valaki a játékát, ezzel pedig nem igazán tudok most mit kezdeni. -Ötkor jön Christian és, ha egy mód van rá, kérlek, ne lődd fejbe az ajtóban.- közlöm végül rezzenéstelen arccal, a lehető legérzéketlenebb hangon, de ekkor már kínosan kerülöm tekintetét és inkább az ajtó felé is fordulok, hogy visszamenjek a konyhába, ahol könnyen lehet, hogy a hülye csirke már amúgy is leégett. Na nem, mintha ez most olyan kibaszottul érdekelne.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 03, 2022 9:45 am

Kicsit sem tűnt tisztességesnek ez a játék, mert míg Ő a képembe vághatta azt, ami a szívét nyomta, méghozzá olyan szavakba csomagolva, ahogy azt kicsit sem szégyellte, én belül küszködtem, mert Vele ellentétben én nem tudtam csak úgy elfelejteni mindazt, ami hosszú hetek alatt kialakult közöttünk. Ráadásul nem is egy oldalról érkezett inger, ami egyszerre próbálta előcsalogatni az én régi énemet, miközben a másik folyamatosan emlékeztetett arra, hogy ez nem az az Iris, akit az elmúlt hónapokban a karjaimban dédelgettem, és fogalma sincs arról, hogy egyáltalán képes lehetek ilyesmire, mert Ő még épp ott tartott, hogy minden további nélkül magára hagytam, miután szerinte megkaptam, amit akartam. És akkor talán tényleg így volt, legalábbis reméltem, hogy ez volt az egyetlen mozgatórugója annak a kibaszottul erős vonzalomnak, ami az első pillanattól kezdve ott tobzódott közöttünk, de már másnap rájöttem, hogy nem. Mert nem volt elég, és amint lehetőségem adódott rá, ezt újra a tudtára is hoztam, az emlék pedig, hogy mennyire fűtöttek az indulatok, miközben a bejárati ajtó mellett egymásnak estünk, csak még árnyaltabbá tette az egész képet. Itt állt előttem Ő, aki még csak elképzelni sem tudta, hogy lehet más is ez a házasság, aki bizonyára sosem gondolta volna, hogy képes leszek önszántamból gyűrűt húzni az ujjára, és olyan ragaszkodással, olyan pofátlanul és mohón szeretni, ahogy azt még soha senkitől nem látta. Pedig az is én voltam, és most is itt tombolt bennem, hogy mennyire igazságtalan velem, miközben újra és újra emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy bármit is zúdítanék rá, mit sem értene az egészből. Mert Ő nem az a nő. Még nem az. De ha rajtam múlik, nem is akartam megadni neki az esélyt, hogy megszokjon itt, mintha ez lenne a normális, és egyre csak fűtött a gondolat, hogy akár a saját életem árán is, de visszaszerezzem az emlékeit.
Talán még Ő sem sejtette, hogy milyen lavinát indított el azzal, hogy végül közölte, mennyire nem egyedül tervezi elfogyasztani a főztjét, a korábbi dilemmám pedig egyetlen pillanat alatt vált köddé, úgy csattanva fel, mintha lett volna bármi előzménye annak, hogy jogot formálhatok rá. Pedig, logikusan csak azzal tudtam volna érvelni, hogy a saját házamban ne nézzen ökörnek, ez viszont kevésnek bizonyult ahhoz, hogy le tudjak nyugodni, a düh és az indulat egy az egyben szétáradt végtagjaimban, a vérem olyan erővel kezdett lüktetni, hogy már nemcsak a nyakamban, de talán a homlokomon is kirajzolódtak, az egyre csak vörösödő arcomról már nem is beszélve. Fogaim szinte csikorogtak, miközben bevágtam a mikró ajtaját, olyan tempóban haladva el mellette, mint valami kibaszott hurrikán, de mikor elsétáltam előtte, még megálltam pár pillanatig, tekintetem pedig árulkodhatott arról, hogy mennyire komolyan gondolom, hogy a kibaszott haverja tartsa a kezét az asztalon. - Mert a te szemedben csak ennyi vagyok, nem? Egy kibaszott bűnöző, akkor mégis mit vársz tőlem? - kérdeztem fennhangon, meg sem próbálva magamban mormogni, bár egyedül az tartott vissza a tényleges fenyegetőzéstől, hogy nagyon is jól tudtam, mi lenne a vége, ha tényleg baja esne annak a ficsúrnak, akit épp készült vendégül látni. Remélhetőleg tényleg csak egy pár rajz erejéig.
Esélyem sem volt, hogy magamra csukjam a dolgozószoba ajtaját, mert ugyanazzal a lendülettel jött utánam, miközben szó szót követett, egyre nagyobb levegőket véve, miközben letettem a tányért és a villát az asztalomra, majd csípőmre szorított kézzel visszafordultam felé, de még így is képes voltam a tenyerembe mélyeszteni körmeimet. - Nem, tényleg nem vagy a tulajdonom. A kibaszott feleségem vagy - emeltem meg a hangom ismét, de már elragadtak az emlékek, ez pedig valójában nem is neki szólt, hanem annak az Iris-nak, akit én ismertem, és aki most is ott volt valahol, csak a jó ég tudta, hogy hová pakolta el magában. Pedig csak most szembesültem vele igazán, hogy mennyire megviselte Őt akkor, hogy csak úgy otthagytam. Nem is tudtam megállni, hogy ne induljak meg ismét felé, úgy állva meg előtte, mintha már tényleg az a rohadt pofon hiányozna, de volt egy olyan érzésem, hogy ha el is csattan, nem az lesz a napom fénypontja, hanem amikor kipenderítem innét a haverját. - Ne légy álszent, nem én csábítottalak az ágyamba - mérséklődött a hangom valamivel, elvégre feleslegesen ordítottam volna, miközben ott állt előttem alig húsz centire. - De megtenném újra. És újra - tártam szét a karjaimat könnyedén, szinte érezve, hogy süllyedek abban a gödörben, amit épp magamnak ások. - Mert mondj bármit, ugyanúgy élvezted, mint én. Hogy éjszakánként eszedbe jut, csak úgy, mint nekem - hajoltam még közelebb hozzá. - És hogy bárkit is rángatnál az ágyadba, azt kívánnád, hogy én legyek az - fejeztem be a gondolatot, már rögtön készülve arra a lavinára, amit valószínűleg a dacos énjében elindítottam ezzel a monológgal, de egyre inkább bántam, hogy nem fordultam sarkon, mikor megpillantottam a konyhában. Most legalább annyira akartam megcsókolni, mint mindig, mert bármi is csúszott ki a száján, nekem szükségem volt rá, míg neki jelenleg még nem volt szüksége rám.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 02, 2022 11:50 pm

Iris & Dimitriy

Szóba se kellett volna hozni azt, ami történt köztünk, hiszen épp azért bújkáltam eddig, hogy ezt elkerüljem, most meg már lassan arról beszélgetünk, hogy kinek, milyen èlmèny is volt az az éjszaka. Nincs az az isten, hogy akár egyetlen szóval is utaljak arra, mennyire élveztem minden kibaszott pillanatot vagy, hogy azóta is kínoz az emléke annak az éjszakának és, ha nem vágta volna úgy tönkre, mint ahogy, talán már rég megismèteltük volna, mert hiába is vártam, hogy majd köddé válik ez a vonzalom, ha megkapom Őt, fikarcnyit sem segített a helyzeten. Maximum annyit, hogy most már még inkább kitartok amellett, hogy Vele nem érdemes kezdeni és teljesen biztos vagyok már abban, hogy ez tényleg egy látszat házasság marad, amíg csak tart. Még szimpla barátság sem alakulhat ki köztünk ezek után, főleg nem ilyen hangulatban, mint ami most is van.-Talán te nem így tekintesz rá?- kérdezek vissza felháborodva, a fejemet csóválva, mert az, hogy most próbál úgy tenni, mint akit kicsit is megèrint, ha én nem úgy emlegetem azt az együttlétet, mint életem legjobb éjszakáját, már végképp teljesen abszurd.-Ja, hát én nem tudom olyan jól megjátszani magam, mint egyesek.- válaszolom gúnyosan, külön hangsúlyozva is, hogy pontosan kire gondolok, de erre valószínűleg nem is igazán lenne szükség, hiszen így is egyértelmű. Ő remekül játsza meg magát, tökéletesen érzéketlen tud lenni, vagy az is lehet, hogy ez egyszerűen a sajátossága és meg sem kell már magát erőltetnie hozzá. De nekem ez nem megy olyan könnyen, bár ettől még bosszant, hogy így átlát a szitán.
Még arra is ráèrez, miért is a főzőcskèzès, bár konkrétan nem egy igazi randira készülök, szó sem esett arról, hogy ilyesmi szándék lenne a tervezett találkozó mögött, de már csak azért is, mert azt gondolja, hogy tényleg megszabhatja, miként éljem az életemet, adom alá még a lovat.  Túlságosan tetszik, ahogy reagál, hogy valamivel végre én is ki tudom hozni a sodrából, bár amikor a képembe üvölti, hogy bizony a férjemnek képzeli magát, az már cseppet sem tűnik sem játéknak, sem piszkálódásnak. Egy pillanatra, még az is felvetődik bennem, hogy talán féltékeny, de ezt a gondolatot gyorsan el is fojtom inkább és odébb lépek Tőle, mielőtt még kedvem támadna felpofozni. -Mèrget vehetsz rá. Nincs is izgatóbb, mint pár rajzot bámulni órákig.- forgatom a szemeimet felháborodva, bár már tényleg nem is értem az egész helyzetet, hogy miért borult így ki vagy, hogy miről tehet az a szerencsétlen mikró, aminek úgy bevágja az ajtaját, hogy kis híján ripityára törik.
Magához veszi a vacsoráját meg egy villát és az ajtó felé indul, de mielőtt még kisétálna a konyhából, azért megáll mellettem pár szóra, melyektől egyrészt őszintén megrökönyödök, másrészt viszont tovább èledezik bennem a dac, de mégis az elkèpedès az, ami a legerősebben dolgozik bennem, mert már csak akkor tudok megszólalni, amikor kilép a konyhából. -Mert mit csinálsz? Kinyírod?- szólok utána jó hangosan, hogy még biztosan hallja, de a fenébe is, hiába sétált el, én még nem végeztem és talán most jött el az ideje, hogy lefektessünk néhány szabályt. -Igaz is. Így kell elintézni mindent. Olyan igazi Dimitriy stílusban, maffiózosan.- morgok tovább, mert már képtelen vagyok leállni, befogni, mert pokolian felbosszantott és a tény, hogy rohadtul a szobámban kellene most is ücsörögnöm békésen, csak még jobban felhúz, hiszen úgy elkerülhettem volna ezt a felesleges vitát.-Attól még, hogy megdugtál, nincs jogod megmondani, hogy kivel tölthetem az időmet és rohadtul nem volt szó arról, hogy így kell leèlnem az életemet.- folytatom dühösen, szinte tajtèkozva és, ha kell, utána is lépek a dolgozó szobájába, mert ezt egyszer és mindenkorra fel kell fognia.-Nem vagyok a tulajdonod. Sem neked, sem az apádnak.- sziszegem végül dühösen, szikrázó szemekkel és most már tényleg ott tartok, hogy szívem szerint felpofoznám. Talán, nem is egyszer.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 02, 2022 8:33 pm

Furcsa volt a kettősség, ami kibontakozott bennem, hisz miközben gyűlöltem ezt a helyzetet és szabadulni akartam a ránk mért tehertől, mniden egyes piszkálódása azt az időszakot idézte bennem, amikor ez az egész elkezdődött közöttünk. Itt állt előttem, cáfolatlanul, teljes valójában, méghozzá olyan sértettséggel, ahogy már régen nem láthattam, talán tényleg csak akkor, mikor se szó, se beszéd, elhagytam a szobáját, de nekem volt valamim, ami neki nem. Nagyon is jól tudtam, hogy mi következett az aznap este után, és hogy többé már nem is volt megállás. Mert amint újra találkoztunk, nem bírtam ki, hogy ne akarjam Őt újra, szinte még éreztem a bőrömön karmolásait, ahogy belém kapaszkodott, mikor egymásnak estünk a bejárati ajtóban, mintha az istenek meg akarták volna üzenni, hogy bármit is gondoltam, nem tudok tőle szabadulni, és talán már nem is akartam. Mert bárhogy lázongtam vagy dacoltam ellene, Ő még erősebben markolt belém, még erélyesebben ütve rést a pajzsomon, míg itt nem maradtam csupaszon, és most épp ez a páncél hiányzott. Nem tudtam megvédeni saját magam tőle, mert már nem volt mivel, és mert valójában nem is voltam rá mérges, ahogy a nemtörődöm megjegyzése is inkább jókedvű mosolyra derített, tekintve, hogy jól tudtam, mennyire nem az igazat mondja épp. - Ha neked könnyebb így tekinteni rá... - tártam szét karjaimat egy pillanat erejéig, de nem bírtam ki, hogy ne folytassam tovább. - Elég pocsék színésznő vagy - fűztem még hozzá, ezzel leginkább a jelenlegi alakítását becsmérelve, de nagy segítségemre volt, hogy már tudtam, mikor játssza meg magát. És azt is tudtam, hogy amikor épp csak szexeltünk, amúgy sem volt szüksége erre a képességére.
A mosoly akkor fagyott le ajkaimról, mikor előhozakodott azzal, hogy amúgy tényleg várt valakit, és bár csak az agyát akartam húzni a kérdéssel, de úgy tűnt, hogy mégis ráhibáztam. Ez pedig kicsit sem tetszett, ennek minden apró jele ki is ült arcomra, arcom minden izma megmerevedett, tekintetem pedig egyetlen másodperc alatt kezdett el szikrákat szórni, de a tehetetlenség rögtön marcangolni kezdte gyomromat. Kibaszottul nem tudtam mit kezdeni ezzel, egyszerűen nem is kezdhettem semmit, mert ha közöltem volna, hogy márpedig itt nem lesz rajzolgatás, túl nyilvánvalóvá tettem volna, hogy valami nem stimmel, és már azt is csodával határosnak tartottam, hogy eddig a körülmények nem fogtak össze ellenem úgy, mint múltkor. Bár szavaimmal épp azt értem el, mint amire számítottam, egyből tűzokádó sárkánnyá változott, de ettől még nem riadtam vissza, határozottan álltam pillantását, miközben állkapcsom pattanásig feszült, szinte érezve, hogyan rajzolódnak ki a hajszálerek a nyakamban. - Igen, kurvára a férjednek képzelem magam - csattantam fel hirtelen én is, ledobva azt a kibaszott maszkot magamról, amit napok óta kénytelen voltam hordani, de ezen a ponton már az sem érdekelt volna, ha egyetlen kósza mondattal lebuktatom ezt az egészet még azelőtt, hogy megtaláltam volna a megoldás kulcsát.
Összekoccantak fogaim, ahogy folytatta, karjain látva, hogy mennyire nehezen állja meg, hogy elkerülje azt a bizonyos pofont, de még azzal sem tudott volna elnémítani. Pontosan az utolsó mondatáig, amit hallva csak még jobban befeszültem, és bár volt annyi ideje, hogy ellépjen tőlem, de tekintetem végig követte, azt pedig, ami bennem tombolt, meg sem próbáltam elrejteni előle. - Remélem, kurva jól fogtok szórakozni - haraptam saját ajkamba, olyan erővel, hogy szinte éreztem kisercenni egy csepp vért, miközben ismét a mikró felé fordultam, kivéve belőle a tűzforró tányért, olyan vehemenciával csapva be utána az ajtaját, hogy még a konyhapult is megremegett tőle, majd rámarkolva még egy villára, dühösen elvonultam mellette, épp csak egy pillanatra állva meg közvetlenül előtte. - A haverod vigyázzon, hogy hová teszi a kezét - címeztem még neki szikrákat szóró tekintettel, még mielőtt a dolgozószoba felé indultam volna.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 02, 2022 6:46 pm

Iris & Dimitriy

Annyira szeretném, ha tényleg hidegen hagyna az egész, ha nem is érdekelne igazán, ami köztünk történt és, talán nem is az érdekel most se, hogy milyen őrjítően jó volt Vele lenni, hanem az, ahogy keresztül gázolt rajtam. Mert nem vártam én, hogy majd utána mellém bújik, aztán gyengéden cirógat közben a fülembe sutyorogva édes kis semmisègeket, de azért azt megvárhatta volna legalább, hogy az orgazmust igazán kièlvezzem az utolsó pillanatáig, de nem. Ő elbaszta inkább, a csodás pillanatot pedig kellemetlennè és kènyelmetlennè tette egyetlen másodperc alatt, mintha csak pofán vert volna, aztán elsétált. És még van pofája megkèrdezni, hogy szörnyű volt-e. -Hát nem volt nagy szám. Csak szex.- vonok vállat ismét, olyan nemtörődöm arccal, mintha egyébként tényleg nem nyújtott volna semmi olyat, amitől el kellene dobni az agyam, pedig valójában olyan idegtèpően élveztem minden pillanatot és olyan tökéletesen ráèrzett, hogy mit és hogyan szeretek, hogy legszívesebben letèpnèm a bőrt a saját arcomról. Bár jelenleg, az Övé is megtennè.
Csak néha sandítok felé, hogy mégis mit csinál olyan nagy gonddal azon túl, hogy odaadja a hűtőből azt, amire szükségem van, de a mikró hangja alapján nem nehéz elképzelnem amúgy sem, hogy éppen kaját melegít magának, ami mondjuk nem egy rossz gondolat, mert ha eddig volt is bennem egy fikarcnyit hajlandóság arra, hogy Őt is megkínáljam, hát most már mind elveszett, hiszen amúgy is "harapós kedvemben vagyok", bár erre a megjegyzére, csak megforgatom a szemeimet.
Amúgy sem vágyom arra, hogy kritizáljon, mert az is lehet, hogy szörnyű lesz a vacsora főleg, hogy közben már jól fel is bosszantott, így aztán nem is lenne majd mit kritizálnia végül sem neki, sem a munkatársamnak, hiszen rátapint a lényegre és ráérez, hogy mindezt nem csak egyedül magamnak csinálom, hanem valaki mást is várok. Mondjuk némi elégtételt érzek az arca láttán, amikor ezt közlöm, mert úgy fest, mint aki épp most nyelt le egy komolyabb erősségű chili paprikát.-Furcsa elképzelésed van a romantikáról, bár ez cseppet sem lep meg.- dünnyögöm kelletlenül, talán még egy kicsit fintorogni is sikerül szavaim mellé, de a következő mondata hallatán, most én kezdek el vörösödni, a pulzusom egyetlen másodperc alatt kapcsol a duplájára és az állkapcsom úgy összeprèselődik, hogy félő, talán el is töröm majd a haragtól. És egy pillanatig sem titkolom, hogy milyen kibaszottul megsèrtett, még akkor sem, amikor odasètál mellém, mert szikrázó szemeimet anélkül emelem fel rá, hogy megpróbálnèk enyhíteni mindazon, amit közvetítenek.-Mègis, kinek képzeled magad? A férjemnek?- sziszegem dühösen, kétkedő arccal, úgy mérve közben végig, mintha épp tényleg azt fejtegetnèm, hogy kinek képzelheti magát, de iszonyú nehéz közben megállnom, hogy ne pofozzam fel. Inkább leszorítom csípőm mellé a kezeimet, de amikor ez sem tűnik elég biztonságosnak, összefűzöm magam előtt karjaimat.-Tudod mit? Meglehet. Megmutatom neki a szobámat, az ágyamat és talán jóval többet is. Lehet, hogy szokásommá válik majd, hogy mindenféle bunkókat az ágyamba rángassak.- hajolok közelebb dühösen szűrve ajkaim közül a szavakat. -Ès tudod mi a legszebb? Hogy kurvára semmi közöd hozzá, mert valójában nem vagy a férjem.- bökök végül feszülten a mellkasára, de már olyan dühös vagyok, hogy lassan nem is érzékelek mást, csak a bennem tomboló adrenalint, így végül inkább fújtatok egy nagyot és ellèpek mellőle, mintha a konyhasziget túlsó felén nem akarna szét vetni az ideg.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 02, 2022 5:22 pm

Egy pillanat alatt változott meg a helyiség légköre, ahogy szándékosan ingerelni kezdtem egy-két kósza megjegyzéssel, javarészt az ügyfelei igényeit firtatva, pedig... valójában soha, egyszer sem jutott eszembe, hogy több köze lenne azokhoz a pénzes zsákokhoz. Bár, még mindig nem felejtettem el azt a vén faszt, akinek az volt élete utolsó cselekedete, hogy az én feleségemre akarta rátenni a mancsát, de a róla előkerült információk után ez már csak hab volt a torta tetején. Egy mocskos erőszaktevővel kevesebb, de az önzőségemet mi sem példázta jobban annál, hogy valójában kicsit sem érdekelt a többi nő vagy a többi eset. Egyedül azt tartottam szem előtt, hogy az én feleségem neve ne szerepeljen azokban a jegyzőkönyvekben, és nem is hagytam annyiban egy legyintéssel, mint ahogy Ő azt elvárta volna. Ki tudja, mi lett volna a vége, ha akkor hallgatok rá, és testközelből tapasztalta volna meg, hogy milyen ártatlan is az az udvarlás. A többi ügyfelét azonban nem ismertem, de ha lett volna okom aggódni, Kirill már jelezte volna, mert ha valamit, hát abból még így sem engedtem, hogy nélküle közlekedjen a városban.
A gondolatmenetet azonban félbevágta azzal, ahogy dühösen kifakadt, és bár ezúttal már volt sejtésem, hogy ezúttal hol is húzódik az emlékeinek vékony kis határa, elvégre sem a csók nem zaklatta fel ennyire, sem pedig az, ahogy azután az asztalomra ültettem, az első dolog pedig, amivel ekkora dühöt válthattam ki belőle, az nyilván az az eset volt, mikor minden további nélkül kisétáltam a szobájából, magára hagyva Őt az ágyban, miután - ahogy Ő mondaná - megkaptam, amit akartam. És ebben soha nem is tévedett, csak míg Iris azt hitte, hogy ennyi volt az egész, és nem hagyott bennem mély nyomot, ez kurvára nem volt igaz. És ezt az az Iris pontosan tudta, aki ott szunnyadozott benne mélyen. - Miért, olyan szörnyű volt? - kérdeztem, hangomban azonban egyértelműen ott időzött a szemtelenkedés, és volt egy olyan sejtésem, hogy még én sem készültem fel arra a velős válaszra, amit erre a kérdésre kapni fogok. Mert mindketten tudtuk, hogy kicsit sem volt szörnyű, épp ellenkezőleg, és ha Vele maradtam volna, talán előbb kinyílt volna a szemem, vagy legalábbis esélyt adtam volna magamnak arra, hogy tudjam, Ő nemcsak egy laza kaland, és nem is egy a sok közül, hanem... valójában az, akinek a hiányába épp készültem belepusztulni, és ezen kicsit sem segített az, ahogyan tekintete szinte villámokat szórt, már amikor épp sikerült elcsípnem íriszeit. - Nagyon harapós kedvedben vagy - tettem hozzá úgy, mint aki egy kicsit sem vette fel a mondandója többi részét, pedig jobban karcolt velük, mint azt gondolta, és bár próbáltam elvonatkoztatni, abba kapaszkodni, hogy Ő nem az az Iris, aki utána kinyílt előttem, de ennél nehezebb küldetésem még soha nem volt az életben.
Már a mikró visszaszámlálását figyeltem, hátammal megtámaszkodva a hűtőben, de ez a nyugalom csak addig tartott, míg nem reagált az iménti szavaimra, lényegében közölve, hogy tényleg nem egyedül tervezte megenni az ételt. A szemöldököm egyetlen pillanat alatt szaladt a homlokomra, olyan arckifejezéssel fürkészve arcát, hogy szinte láttam magam előtt, hogyan vörösödik el a fejem. - Romantikusan hangzik - jegyeztem meg, de a hangom teljesen kiszáradt, érezve, hogyan szorít rá valami rendkívüli erő a gyomromra, hisz akárki is volt az a bizonyos munkatárs, épp a feleségemmel készült egy asztalhoz ülni az én házamban. És ez olyasmi volt, amit az általam szeretett nőnek biztosan nem, de még neki, amnéziásan sem voltam hajlandó csak úgy elnézni. - Egy tányér csirke és egy tervrajz között neki is megmutatod majd a szobádat? - kérdeztem feszülten, ekkor már mit sem törődve az épp sipoló mikróval, mert odaléptem mellé, mintha szándékosan akartam volna házhoz menni a pofonért, szinte készülve tüzet okádni, hogy ebben a házban senki nem fog tervrajzokat nézegetni a feleségemmel.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 02, 2022 4:09 pm

Iris & Dimitriy

Nem tudok, csak úgy nyugisan csevegni Vele, mint ahogy a jelek szerint Ő elvárná, hiszen úgy fészkeli be magát a konyhába, mintha bevett szokás lenne, hogy ebben a nyavalyás házban bárhol is együtt töltjük az időnket, mint egy cuki kis csapat vagy egy igazi házaspár. Képtelen vagyok rá, hogy jó pofát vágjak azok után, ami történt, mert bármilyen őrületes is volt lefeküdni vele, sikeresen tönkre vágta az egésznek a hangulatát azzal, ahogy végül távozott. Beárnyèkolja még a csodás perceket is, ahogy magamra hagyott, mint valami egyszer használatos holmit és tökéletesen emlékszem arra, milyen szarul éreztem magam és, hogy az éjszaka további része milyen pokoli volt. Nem is értem, hogy mit vár tőlem, bár nyilván úgy gondolja, hogyha neki nem jelentett semmit az egész, akkor nekem sem. Se a szex, se az, ahogy vérig sértett.-Ugyan, mi másról beszélhetnèk?- kérdezem szelíd, érzelem mentes hangon és, ha felém pillantana, még a túlságosan aranyos mosolyomat is láthatná, hiszen szavaimmal ellentétben nem is tagadom, hogy talán, már nem feltétlenül a kajáról beszélek, amit szívem szerint itt hagynèk a fenébe, aztán csináljon vele, amit csak akar.
Azt azonban, hogy bújkáltam, bármilyen nyilvánvaló is, próbálom tagadni és inkább a munkámra fogni, mintha az olyan borzasztóan lekötött volna és végtére is, akár így is történhetett volna, ha képes lettem volna egész álló nap azzal foglalkozni. De minduntalan belém költözött a keserűség, hogy egy ilyen életbe csöppentem, ahol már nem jut más, mint a nyamvadt kis tornyom, ahova elrentőzhetek, vagy épp egy kósza numera, ami után pontosan úgy érezhetem magam, mint egy eldobott zsebkendő. Szép kilátások a jövőmre nézve, de mégis, mit érthetne ebből egy olyan alak, mint Ő?
Mégis, a kérdése hallatán hatalmasat kell sóhajtanom, hogy ne csapjam hangosan a pultra a kezemben tartott fakanalat, ezzel elárulva, mennyire fájnak a szavai, mert most megfogadtam, hogy erős leszek és nem fogom hagyni, hogy kihozzon a sodromból, de őszintén szólva, olyan kurva jól csinálja, hogy már nagyon kevesen múlik, hogy ne vágjam a képèbe a véleményemet és küldjem el a fenébe. Lehet, hogy a félkész kaját is a fejére borítanám.-Meg se tudnám számolni, de az biztos, hogy egyiknek sincs oka panaszra.- vágok vissza büszke, fennhèjázó stílusban kétértelmű kérdésère, mintha nem sértett volna ezzel megint vérig, vagy mintha direkt adni akarnám alá a lovat, hátha a végén tényleg elhiszi, hogy milyen remek szolgálatot teszek az ügyfeleim körében, bár a gondolat, hogy Ő éppenséggel rohadtul tisztában van vele, miként is elégítem ki az igényeket, csak még tovább bosszant.-Ez a te házad. Nem küldhetlek ki vagy zavarhatlak a szobádba, de hidd el, egyébként is hidegen hagy, ami történt köztünk. Arra viszont mérget vehetsz, hogy soha többé nem fog megismétlődni.- morgom dühösen, ahogy sikerül végül kiugrasztania a nyulat a bokorból, hiszen a világért sem akartam szóba hozni azt az éjszakát, most mégis ezt tettem, mert Ő egyszerűen ezt hozza ki belőlem. Feldühít, összezavar és felváltva késztet védekezésre vagy támadásra, pedig soha nem kedveltem az ilyen csatározásokat. -Amint végzek, megoldom a problémát és inkább elsètálok én.- küldök felé végül egy gúnyos mosolyt, de a továbbiakban sem hagyom ki a lehetőséget arra, hogy odaszúrjak neki, mert amikor azt mondja, hogy nem volt kedve dolgozni, kétkedve visszakèrdezek. Nem biztos, hogy jó kifejezés a "munka" arra, amit Ő csinál. -Nem tudod. Bűnözésnek.- vonok vállat érdektelen arccal, de nyelek is egy nagyot, mert most sikeresen emlékeztettem magam arra, hogy miféle alakkal élek együtt és, hogy miféle alaknak adtam oda magam. Teljesen elment az eszem, ez most már nem kétséges.
-Ami azt illeti, de.- fordulok felé, miközben csípőre vágom kezeimet és olyan dacosan pillantok rá, mint talán még soha, de igyekszem nem adni jelét, milyen hatással van rám most is a tekintete, amiről újra és újra az az éjszaka jut eszembe, ahogy akkor nézett rám és ahogy érintett és csókolt. Egy érzéketlen, szemét disznó csókjai voltak azok és még azt sem érdemli meg, hogy egyáltalán érdekeljen.-Egy kollégámmal át kell néznünk pár tervet, szóval úgy gondoltam, hogy ha már így alakult, akár ehetünk is közben.- vonok vállat hanyag mozdulattal, mert egész idáig meg sem fordult a fejemben, hogy ezt eláruljam neki, de nem is úgy készültem, hogy majd váratlanul megjelenik. Na nem, mintha nagyon érdekelne, ha nem tetszik neki, ugyanis ez történetesen tényleg nem egy randi, és egyébként is, csak azt kötötte ki, hogy nem hancúrozhatok a házában mindenféle pasikkal.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 02, 2022 2:29 pm

Mind közül az volt a legrosszabb ebben a helyzetben, hogy még csak nem is haragudhattam rá, nem kiabálhattam, hogy fejezze be végre, mert az egész csak pánikhoz vezetett volna. Valahol mélyen hibáztattam is magam, amiért nem álltam elé és nem avattam be a történtekbe, pedig biztos voltam abban, hogy tudni akarná, és bármilyen kétségbeesés is uralkodna el rajta, képes lenne feldolgozni. Még ha nem is azonnal, mégsem volt elképzelésem, hogy milyen formában is tálalhatnám a történteket. Elvégre elé állni és azt mondani, hogy egyébként kibaszottul szeretem, és hogy pár nappal ezelőtt még a közös életünket tervezgettük, annyira fájdalmasnak tűnt, de így legalább csak nekem fájt, és nem neki. Ettől persze még rá kellett jönnöm, hogy pontosan hol is tartunk, mert nem akartam a saját gödrömbe esni, vagy olyat mondani, amire amúgy nem is emlékszik, de egyelőre még nem jött a sugallat, hogy mivel is kerülhetnék forró nyomra. A picsába ezzel az egésszel. Csak egyszer akartam a kezeim közé kapni a felelőst, már csak azért is, mert a következő alkalmat amúgy sem érné meg, erre kész voltam garanciát vállalni. Ha nem lett volna ennyi ellenségem, talán lett volna elképzelésem, de abban egyre biztosabb voltam, hogy kicsit sem emberi, ami történik velünk, és épp emiatt nem tudtam másra gondolni, csak és kizárólag Fredrik-re. Pedig a húgom elrablása óta még csak egy eltörött karral sem üzentem neki semmit, így mondhatni, épp egálban voltunk. Mindez persze nem tette semmissé azt, ahogy most szólt hozzám, és bár én sem a legkedvesebb modorommal formáltam a szavakat, de a magam köré emelt pajzson ugyanúgy áthatoltak az érzelemmentes mondatai. - Még mindig a tejszínes csirkéről beszélsz? - kérdeztem felvont szemöldökkel, szinte biztosra véve, hogy azt hiszi, ezzel próbálom meg zavarba hozni, de inkább a szavakba próbáltam kapaszkodni, hátha így előrébb jutok a saját kérdéseimmel. Szavai pedig sértettségre engedtek következtetni, de ez még mindig nem vitt sehová, tekintve, hogy jó pár hetet húztunk le egymás mellett úgy, hogy volt oka betört orral mászkálni fel és alá.
- Szóval elfoglalt - ismételtem szavait lassú, komótos bólogatások közepette, egyértelmű kétkedéssel a hangomban, nem mintha nem lett volna egyértelmű mindkettőnk indíttatása, csak... én egész más okból próbáltam Őt elkerülni. És most is el kellett volna, mert amióta beléptem a konyhába, mást sem érzek, csak ezt a bizsergető, édes illatot, kizárva a készülődő étel fűszeres illatát. Bár, az egész ház magába itta már Őt, és ahová csak mentem, Őt éreztem, még akkor is, ha nem láttam vagy nem hallottam. - És hány gazdag ügyfeled igényét elégítetted ki a napokban, ha már annyira elfoglalt voltál? - kérdeztem, szándékosan kétértelműen megfogalmazva, ahogy ezt az általa is ismert Dimitriy tette volna, utalva a munkájára, de nem hagyva ki a lehetőséget, hogy burkoltan odaszúrjon egyet, közben már megtéve pár lépést a hűtő felé. - Mondd azt, hogy egyedül akarsz lenni. Vagy hogy kívül tágasabb. Esetleg mondhatnád, hogy a történtek után nem is akarsz látni - sandítottam felé egy pillanatra, hátha elkapom az arcát, bár, ezzel megint sokat kockáztattam, tekintve, hogy fogalmam sem volt, történt-e egyáltalán valami. Bár, ha abból indulok ki, hogy már az első alkalommal is elcsattant egy csók, másodszor pedig felültettem az asztalomra, valamilyen emlékének így is maradnia kellett.
Szabad kezemmel a pultra csúsztattam a kért tejszínt, majd becsukva magam mögött az ajtaját, a mikró elé álltam, néha oldalra lesve, bár így esélyem sem volt elkapni pillantását. - Miért, minek nevezzem? - kérdeztem felvont szemöldökkel, csak ekkor reagálva korábbi kérdésére, de ekkor már nyilvánvaló volt, hogy minden apró kis szavával támadni próbált, vagy legalábbis védeni magát, de még a bennem lapuló harag ellenére sem vágytam másra, csak hogy közölje velem, hogy amúgy... már csak szívat, és emlékszik mindenre. De ez a pillanat nem akart eljönni, és magam sem tudom, hogy hogyan, de éreztem, hogyan kezdi szorongatni valami gombóc a torkomat, amit rögtön igyekeztem eltüntetni egy torokköszörüléssel. - Remélem nem arra készültél, hogy randizgass a házamban - folytattam tovább, mintha most állt volna össze a fejemben a kép, miszerint itt főzőcskézik, miközben nehezményezi, hogy időben hazaértem, de ez már inkább egy pofátlan próbálkozás volt, hogy ismét feldühítsem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 02, 2022 10:19 am

Iris & Dimitriy

Egyetlen zsigerem se kívánja a Vele való társalgást, de már csak azért se kullogok el innen, mint akinek bármi szègyellnivalója van, mert attól csak még szánalmasabbnak látna azok után, hogy szemen köptem saját magamat és önként ugrottam az ágyába. Vagyis, igazából Őt csaltam az én ágyamba, de ez már, csak részlet kérdés, ami se nem ront, se nem javít a helyzeten. Hülye voltam és hagytam, hogy pár kedves gesztussal levegyen a lábamról, akár szándékos volt részéről, akár nem, és teret adtam annak a testi vonzalomnak, ami folyamatosan kínzott a jelenlétèben. Igazából most is kínoz, csak a büszkeségem jelenleg sokkal erősebbnek bizonyul és inkább a józan eszem irányít, ami véletlenül sem akarja hagyni, hogy valaha is újra megtörtènjen az, aminek amúgy sem kellett volna. -Lènyegtelen, mert egyiket sem azért csinálom, hogy Téged meglepjelek vele.- dünnyögöm halkan, hiszen rohadtul nem számítottam arra, hogy máris be fog toppanni, hogy itt találjon a konyhában, mint egy rendes feleséget, aki épp a vacsorát készíti a drága férjènek. Egyszerűen, csak el akartam valamivel ütni az időt, mert már unalmas volt a szobám rejtekèben bármit is csinálni, de holnaptól kénytelen leszek ott megposhadni, ha nem akarom Őt látni, márpedig nem akarom. Nem véletlenül nem fordulok felé most sem, mert már a puszta hangja is túlságosan feleleveníti az emlékeket arról az éjszakáról, a fejemben pedig tökéletesen hallom is szavait, amikor azt mondta, hogy gyönyörű vagyok. Francba az egésszel.
-Jól is néz ki, de ettől még lehet, hogy nem ér semmit.- vonok vállat, bár magam sem tudom, hogy most tényleg a készülő kajáról beszélek vagy, már valami egész másról, ami szintén tetszetős, szintén jó az illata, csak épp rohadtul csalóka és bármennyire is csábító, sokkal jobb, ha az ember inkább elsètál mellette és nem szentel neki szemernyi figyelmet sem.
Úgy helyezkedik el a pultnál, mintha ez most valami idilli pillanat lenne, holott napok óta nem, hogy nem beszéltünk, még csak nem is láttuk egymást, mint ahogy azt a kutyát se sikerült kiszúrnom eddig, amiről most meg is kérdezem, ha már sikerült így összetalálkoznunk. Ha már kidugtam az orrom a tornyomból, ugyebár, mert arra azért nem hagyja ki a lehetőséget, hogy ezt felemlegesse, mintha csak jelezni akarná, hogy feltűnt neki, hogy bújkálok előle. Nem, mintha tagadni akartam volna.-Elfoglalt voltam. Meg az is leszek még.- közlöm szúrósan, továbbra is úgy beszélgetve, már ha ezt lehet egyáltalán annak nevezni, hogy még véletlenül se kelljen ránèznem egyetlen pillanatra sem. Nem akarom látni a tekintetét, hogy mennyire tart szánalmasnak vagy, hogy mennyire érzi most magát fölényben, amiért végül mégsem tudtam neki ellenállni és eleget tettem a házastársi kötelességemnek, amit olyan bőszen emlegetett már az első estén is, hogy ide kerültem.-Mit kell mondanom, ha zavarsz?- állok meg egy pillanatra és most először nem is bírom megállni, hogy ne pillantsak felé csak, hogy lássa a megrökönyödèst az arcomon, bár mivel idő közben a hűtőhöz lép, amúgy sem tudtam volna ezt elkerülni, de nagy meglepetésemre úgy fest, hogy inkább Ő is kerüli a szemkontaktust. Úgy kezd matatni a hűtőben, hogy közben véletlenül sem néz rám és ez részben megnyugtat, még örülök is neki, részben viszont rohadtul feldühít. Nyilván ez is a terve ezzel, épp ezért próbálom nem adni semmi jelét, mekkora sikert arat egyébként vele.-Így hívod azt, amit csinálsz?- kérdezek vissza felvont szemöldök kel, közben tovább követve a receptet is, amihez mondjuk elengedhetetlen a tejszín is, ami történetesen ott van valahol a hűtőben.-Ide adnád a főzőtejszínt?- fordulok végül felé a hűtő felé bökve, de még mindig kínosan ügyelek arra, hogy minden mást érdekesebbnek találjak a szemeinèl, Nála.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 02, 2022 7:42 am

Még csak megszólalnia sem kellett ahhoz, hogy tudjam, mennyire nincs ínyére a jelenlétem, a testbeszéde pedig nem sietett segítségemre, hogy megcáfoljon ebben az elméletben, így  viszont egyre kíváncsibb voltam, hogy mégis mi az, amire emlékszik, mit kapott el utoljára, és hogy az utolsó emléke szerint épp mi olyat műveltem, amiért ennyire rideg és távolságtartó. Mondjuk, a házasságunk elejéről nem volt nehéz összeszedni ilyen pillanatokat, és inkább örülnöm kellett volna, hogy épp nem azt kell magyaráznom, hogy ki vagyok és miért van itt. Bármekkora erő is lapult bennem, arra egyáltalán nem voltam felkészülve, hogy újra megtapossa a szívemet, márpedig kétség sem fért hozzá, hogy épp arra készül. Talán nem szándékosan, mert semmit nem tudott rólunk, vagy ha igen, akkor valami olyasmit csípett el, amiért jogosnak érezte, hogy így viselkedjen, de még ötletem sem volt, hogy hogyan is járjak utána anélkül, hogy ne nyúljak bele egy kibaszott méhkasba. Nem mintha meg akartam volna szokni a helyzetet, mert amíg az előző alkalommal egyszerűen hagytuk megtörténni, most más volt a felállás, bár tény, hogy ezúttal nem is úgy indítottam, mint akkor. Nem kezdtem őrült ostromba, pedig minden porcikám arra vágyott, hogy vele legyen, és ne csak egy elkapott pillanat legyen az ablakban, mikor elhagyom a házat. - Nehéz eldönteni, hogy melyik a meglepőbb. Az, hogy már nem bujkálsz, vagy hogy főzöl - kezdtem hangos elmélkedésbe, jobb híján arra a pimaszságra támaszkodva, ami még eddig egyszer sem hagyott cserben, bár, tekintve, hogy jelenleg sokkal élesebb fegyvere volt ellenem, talán csak egyetlen perc kellett volna ahhoz, hogy ne csak a pimaszságomat, de úgy az egész kibaszott világomat megsemmisítse néhány keresetlen, közönyös szóval. - Eddig finom az illata - vontam meg a vállamat, bár miután kimondtam, kezdtem ráeszmélni, hogy miért is választottam inkább a csendes menekülést.
Sóhajtottam egyet, majd előre dőltem, könyökömmel megtámaszkodva a pulton, egy szemforgatást azonban nem tudtam elfojtani, még ha jelenleg ebből nem is sokat látott, folyamatos zsörtölődése láttán azonban szinte ösztönösen vigyorodtam el, ahogy végigfutott testemen az az ismerős, deja vu érzés. Bármi is történt régen, soha nem tudtam titkolni, hogy valahol mélyen mennyire élveztem a csatározásainkat, de ha választanom kellett volna a régmúlt és az elmúlt időszakban megtapasztaltak között, eszembe sem jutott volna újra a régmúlt köreit futni. Végül az én tekintetem is a kis vakarcs tálkái felé kalandozott, mert ha volt valami, amit nem tudtam csak úgy, egyik napról a másikra eltüntetni, az épp ez a bolondos jószág volt. - Tudnád, ha néha kidugnád az orrod a tornyodból - jegyeztem meg, épp elkapva a pillanatot, ahogy majdnem felém fordult, de még az utolsó másopdercben észbekapott, és talán mindkettőnknek ez volt a legjobb, csak ezúttal egészen más okokból. De még így sem tudta helyén kezelni a büszkeségem, hogy következő szavaival lényegében közölte, hogy nemkívánatos vendég vagyok jelenleg a konyhában, és nem fűlik a foga a társaságomhoz. - Ha zavarlak, tudod, hogy mit kell mondanod - mondtam, miközben felegyenesedtem, és anélkül, hogy ránéztem volna vagy megpróbáltam volna megkeresni a tekintetét, a hűtőhöz sétáltam, egy viszonylag feszült sóhaj kíséretében véve elő némi kaját a tegnapi maradékból, mert ha valamiben ezúttal viszont biztos lehettem, az az, hogy nem nekem főzőcskézik. - Ma már nem akartam dolgozni - tettem végül hozzá, tovább kotorászva a hűtő polcai között.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 01, 2022 10:27 pm

Iris & Dimitriy

Valahányszor eszembe jut az az éjszaka -ès ez indokolatlanul sokszor megtörténik-, hogy miként keveredtünk a szobámba vagy, hogy milyen érzés volt, amikor először hozzám ért, az is eszembe jut, hogy mindezt én harcoltam ki, mert még véletlenül se hozhatnám fel mentségemül azt, hogy félre vezetett vagy kihasználta, hogy nem vagyok észnél. Pontosan tudtam, hogy mit csinálok, hogy mivel fogom tudni magamhoz csábítani Ő pedig nem, hogy nem akart visszaèlni a helyzettel, még elég nehezen is lépte át a képzeletbeli határt, aztán pedig...már képtelenség lett volna leállni, annyira átvette a vágy az irányítást és igazából meg sem fordult a fejemben, hogy leálljak.
Talán, ez a házasság is hatással volt rám, hogy mióta csak a férjem lett és ide kerültem hozzá, úgy érzem, hogy az életem ezzel véget is ért. A szabadságomnak, a függetlenségemnek és úgy általában az emberi jogaimnak annyi és talán tényleg szó szerint vége az életemnek is, hiszen sem arra nincs garancia, hogy ez majd valaha véget ér, sem arra, hogy abban az esetben életben elhagyhatom a házat. A maffiózók kurvára nem szoktak elválni, mert náluk tényleg egy életre szól minden, legyen az épp kamu vagy igazi házasság, mert az ember lánya akaratlanul is olyasmit hallhat vagy láthat, amit nem kellene, így aztán jobb, ha nem is szabadul.
-Egyáltalán nem bujkálok. Főzök.- sóhajtom kelletlenül, a szemeimet forgatva, bár ebből Ő nem sokat láthat, mert onnantól kezdve, hogy belép a konyhába, úgy döntök, hogy többet inkább nem is nézem rá. Semmi szükség arra, hogy az elmém csúfos játékot űzzön velem, már pedig tekintete láttán valószínűleg az történne, így inkább a kajára koncentrálok, amit már nem is tudom, miért volt olyan fontos neki állni megcsinálni. Talán, csak le akartam végre kötni magam valamivel, de ezt egyáltalán nem úgy képzeltem, hogy majd Ő megjelenik és úgy foglal helyet a pultnál, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy itt lebzselünk együtt a konyhában.-Ha minden jól megy, valami tejszínes csirke lesz.- sóhajtom csüggedten, bár azt sem értem, hogy egyáltalán miért válaszolok a kérdésère, amikor pontosan Ő volt az, aki a múltkor egyetlen szó nélkül sétált ki a szobám ajtaján. -De lehet, hogy csak a kutya kajája.- vonok vállat végül, az említett jószág edényei felé pillantva, amiről nem igazán tudom, hogy mikor és hogyan kerültek oda, ahol vannak, de jelenleg úgy vagyok vele, hogy nyilván, csak elkerülte a figyelmemet az egész. -De gyújtogatni nem állt szándékomban. Legalábbis eddig...- morgom tovább a legkisebb jelét sem adva annak, hogy egyáltalán kedvemre való lenne ez a beszélgetés, mert igazából nem is az, amikor egész más kérdéseket tennék fel neki legszívesebben, már ha lenne merszem hozzájuk és, ha azt akarnám, hogy úgy gondolja, jelentett valamit az az éjszaka. Semmit nem jelentett és ennek így is kell maradnia, vagy legalábbis úgy kell tennem, mintha így lenne.-Egyèbkènt, neked mióta van kutyád?- pillantok újra az edényekre, kis híján pedig tovább is fordulok, hogy hátra sandítsak Rá, de még időben kapcsolók és így, bár teszek egy fura mozdulatot, végül úgy korrigálok, hogy úgy tűnjön, mintha csak a hűtő felé indultam volna. Nevetséges, hogy úgy teszünk épp, mintha ez olyan kibaszottul megszokott lenne, hogy ilyen idilli hangulatban együtt töltjük az időt a konyhában, amikor kedvem lenne itt hagyni mindent és az emeletre vonulni. -Nem kellene még dolgoznod?- sóhajtok végül hangosan, ahogy szinte szó szerint kirobban belőlem a kérdés, miközben becsukom a hűtő ajtaját, de mielőtt még nagy kényelmesen felé fordulnèk és rábámulnèk, tovább indulok a tűzhely elé, ahol eddig is álltam.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 01, 2022 8:50 pm

Ahogy az elmúlt napokban, úgy most sem akartam szembesülni az élet újabb fintorával, és eddig úgy tűnt, hogy ez a bújócska amúgy nem is olyan bonyolult vagy nehéz. Valahol talán még azt is megértettem, hogy annak idején Ő miért folyamodott ehhez az eszközhöz ellenem, még ha egészen más motivációja is volt, mint most nekem. Egyszerűen képtelen voltam magamon érezni a közönyös, érzelemmentes tekintetét, nem álltam készen feltérképezni, hogy mire emlékszik még, egyáltalán maradt-e még rólunk bármi a fejében, vagy ismét a feledés homályába merült minden. Az összes szenvedélyes, mohó együttlét, a követelőző, birtokló érintések, vagy épp a csókok, amik annak idején épp annyira jöttek kéretlenül, mint az a szerelem, amit utána lángra lobbantott bennem. És amit jelenleg csak én éreztem, mert nem kellett hozzá sok ész, már abban a pillanatban végigsimított rajtam a változás szele, hogy egyáltalán megszólalt volna. Már megszoktam, hogy a tekintetéből bármit kiolvashatok, meg sem kellett szólalnia ahhoz, hogy tudjam, mit érez vagy mit gondol, miközben végig ott csillogott íriszeiben a szerelem gyengéd tüze, az utolsó alkalommal mégsem láttam mást, csak kíméletlen érdektelenséget, némi dühvel és félelemmel fűszerezve, és nem kellett hozzá sok ész, hogy rájöjjek, tőlem fél, még ha nem is a szó hagyományos értelmében. És ezt mi sem bizonyította jobban, hogy ugyanúgy került engem, mint én Őt, kicsit sem igényelve a társaságomat, ezzel újra és újra olyan erővel markolva a szívemre, hogy szinte már könyörögtem volna azért, hogy valaki kitépje a mellkasomból. Gyűlöltem ezt érezni, sőt, már érezni sem akartam, mert mi értelme az egésznek, ha az, akinek a kibaszott csillagokat is lehoztad volna, egyszerűen... mást sem lát beléd, csak a bűnöző maffiózót?
Kiszakadt belőlem egy gondterhes sóhaj, miközben az ösztöneimet teljesen kikapcsolva, a konyhában találtam magam, egyetlen pillanatra kapva csak el tekintetét, de ez bőven elég volt ahhoz, hogy egyértelmű legyen, mennyire nem változott semmi azóta, hogy könnyekben tört ki, miközben elmondta, hogy valószínűleg újra megtörténik. És meg is történt, méghozzá éppen úgy, ahogy előtte, másnapra már annyi sem maradt, mint előtte volt, most pedig már halvány lila gőzöm sem volt, hogy hol tartunk. -  Sajnálom, hogy megzavartalak a bújkálásban - jegyeztem meg válaszként, ekkor már hátát pásztázva, de nem is volt más választásom, miután görcsösen ügyelt arra, hogy még véletlenül se nézzen felém, megfosztva attól, hogy akár egy pillanatra is, de lássak rajta valamit. Valamit, ami elültethetné bennem a remény leghalványabb sugarát, de kénytelen voltam rájönni, hogy nem találnék semmit. Nem volt mibe kapaszkodnom, legfeljebb saját magamba és a saját elhatározásomba, hogy addig nem nyugszom, míg vissza nem csinálom ezt az egészet, de mintha egy egész kibaszott világ szegült volna ellenem. - Mit csinálsz? - néztem aztán a pult felé, bár jelenleg az illatok alapján még nem állt össze a fejemben, hogy épp mit is akar kihozni az ott látható hozzávalókból, ahelyett viszont, hogy egy határozott mozdulattal hátat fordítottam volna, csak hogy elkerüljük a kínos és vélhetően vitába fulladó eszmecserét, kihúztam az egyik bárszéket, és leültem rá, kihasználva azt, hogy ezúttal következmények nélkül fürkészhetem, még ha ezzel valójában fojtogattam is saját magamat. - Remélem nem azon dolgozol, hogy felgyújtsd a börtönödet - tettem hozzá félrebillentett fejjel, kicsit már bánva, hogy a maradás mellett döntöttem, mert már most tudtam, mennyire nehéz lesz a szemébe nézni, ha netán felém fordulna.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 01, 2022 7:31 pm

Iris & Dimitriy

Még mindig nem tudom felfogni, hogy képes voltam magam oda adni Neki. Annak a férfinak, aki már egyébként is úgy tekint rám, mint valami eszközre, amit egy ügyes üzleti húzással megszerzett neki az apja, hogy aztán kedvére szórakozhasson vele. Megfogadtam, már a legelején, hogy távol tartom magam Tőle, hogy rohadtul nem leszek teljes mértékig, minden értelemben a felesége, erre mit csinálok? Az ágyamba csalogatom, szimplán csak azért, mert egy kicsit kedvesebb volt velem és egy pillanatig úgy tűnt, hogy talán őszintén aggódik is értem. De az ilyen alakoknál semmi sem őszinte. Sem a kedves szó, sem a figyelmesség, sem az, ha olyan forró éjszakát tölt veled, aminek a gondolatától is begörbülnek a lábujjaid, az emléke pedig épp úgy kínoz, mint valami fantáziakèp egy olyan tiltott gyümölcsről, amibe egyáltalán nem lett volna szabad belekóstolnod.
Mondjuk, ha az éjszaka nem úgy ért volna véget, hogy úgy sétál ki a szobámból és hagy magamra, mint egy utolsó útszèli lotyót, valószínűleg nem is mardosna ennyire az önvád, nem keresnèm a nevetséges magyarázatokat arra, hogy mi ütött belém és nem érezném magam nevetségesnek, de sajnos nem így történt. Mert Dimitriy, miután alaposan megdugott, fogta magát és kisètált az ajtón. Épp csak nem dobott le mellém némi pénzt és köszönte meg a kellemes perceket, bár már így is épp elég nagy pofon volt, ahogy távozott és azóta se sikerült észhez térnem. Talán, akkor már találtam volna valami értelmes magyarázatot az egészre, de felesleges is lenne a hormonokra, a sokkra vagy bármi másra fogni. Egyszerűen eluralkodott rajtam az ösztön és képtelen voltam ellenállni annak a vonzalomnak, ami már az eleje óta ott lappangott köztünk, csak egészen addig az estéig remekül palástoltam.
Napok óta gondosan kerülöm Őt, délelőttönkènt figyelem, mikor hagyja el a házat és amikor megèrkezik, már zárkózom is be a szobámba, bár újabban az az érzésem, hogy ez az egész kölcsönös, hogy Ő is épp ilyen nagy figyelmet szentel annak, hogy még véletlenül se fussunk össze. Most azonban túl korai még, hogy betoppanjon én pedig úgy döntök, hogy kipróbálok egy receptet, amit unalmas perceimben nézegettem a neten, de már azelőtt érzèkelem a jelenlètèt, hogy megpillantanám a konyha ajtajában. Az a tipikus "feláll a szőr a tarkómon" érzés túl későn figyelmeztet, így már késő van ahhoz, hogy meneküljek, de amint ez eszembe jut, egyébként is felszívom magam és úgy döntök, hogy nem fogok innentől úgy tenni, mintha nem is léteznèk és rohadtul nem fogok bújkálni. Szépen, emelt fővel viselem a szégyent, Őt meg nagy eséllyel úgyse érdekli az egész, sőt, talán már rég el is felejtette azt az éjszakát egy másik nő társaságában. Csak én teszek úgy, mintha olyan nagy jelentősége lett volna annak a hancúrnak. -Korán jöttél.- jegyzem meg érzelemmentes hangon, anélkül, hogy ismét felé fordulnèk, mert épp elég volt egyszer ránèzni és meglátni az ajtóban ahhoz, hogy görcsbe álljon a gyomrom, azt meg egyáltalán nem szeretném, hogy bármit is kiolvasson a szemeimből. Azt sem, hogy titkon attól félek, hogy egyetlen hiba miatt majd újra el fogja várni, hogy játsszam a feleségét, hiszen már az első pillanattól azt pedzegette, hogy az ágyában lenne a helyem.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 01, 2022 5:31 pm

Napok óta zúgott a fejem, és mindahányszor megtettem azt a pár métert az autó és a ház bejárata között, legalább ezer lehetséges forgatókönyv pörgött végig a lelki szemeim előtt. Már Igor halála is megpiszkálta azt a kellemes, megszokott állóvizet, aminek minden percét élveztem, mert bármi is történt a világban, körülöttünk, abban az egyben biztos voltam, hogy ha hazaérek, Iris itt vár majd, és bármilyen fáradtság is gyötörne, mindig maradna annyi tartalékom, hogy a karjaiban keressek menedéket, ami egyszerre jelentette a feloldozást és a békét. A nyugalom valódi szigetét, és bár két hét telt el Igor halála óta, de úgy tűnt, hogy az élet kész volt újabb és újabb akadályokat gördíteni elénk.
Az álom ismét rémálommá vált, de ezúttal nem gyilkosság vagy féltékenység, netán düh vagy indulat okozta az érkező vihart, hanem az a láthatatlan ellenség, ami egyszer már meggyötört mindkettőnket, de ahogy akkor, úgy most is csak én szenvedtem tőle igazán. Legalábbis most már, mert minden ugyanúgy történt, ahogy akkor is, az első alkalommal. Éreztem és tudtam, hogy valami megváltozott, hogy nem az a láng ég a tekintetében, mint előtte, hogy nem úgy csókol, és nem úgy ölel, ahogy azt megszoktam és ahogy arra vágytam, amikor pedig letisztult a kép, már túl nyilvánvaló volt, hogy mi történik. Ismét. És nem tudtam, hogy képes vagyok-e ismét végigcsinálni anélkül, hogy megszakadna a szívem. Hisz láttam Őt minden nap, ezúttal már kőkemény szilárdsággal titkolva előle, hogy mi történt, és bár nehezen álltam meg, hogy ne érintsem és ne lebzseljek körülötte, de ahányszor csak ránéztem, újra és újra fájdalom hasított belém, egyenesen a szívemig hatolva, mellette pedig ott lüktetett a tehetetlen düh, a fájó kétségbeesés, az érzés, hogy talán ezúttal tényleg elveszítettem, pedig nem is tettem semmit, és most még annyi sem történt, mint akkor. Nem utaztunk sehová, nem találkoztunk idegenekkel, minden úgy zajlott, ahogy előtte hosszú, hosszú időn át. És hiába görnyedtem éjszakákon át, hiába próbáltam a nyomára akadni, hogy hol kezdődött ez az egész, mintha zsákutcába jutottam volna iránymutatás nélkül.
Hozzá kellett szoknom ahhoz is, hogy ismét egyedül ér az álom és egyedül ébredek belőle, az pedig, hogy ezúttal én kezdtem görcsösen kerülni Őt, annak az Iris-nak talán nem is volt meglepő, akivel ismét egy fedél alá kényszerültem. Mert Ő ennek gondolta, kibaszott kényszerhelyzetnek, amiből nincs menekvésünk, és bár ezúttal is próbáltam minden nyomot eltüntetni, de szinte biztos voltam abban, hogy előbb-utóbb egy ugyanolyan elbeszélgetésre fogok hazaérni, mint akkor egyszer.
Fáradt sóhajjal tettem le a kulcsot a komód tetejére, majd már bújtam is ki a dzsekiből, nagy levegőt véve, magamba szippantva azt az illatot, ami azóta lengte körbe a házat, hogy hozzám költözött, morfondírozó léptekkel közelítve meg a konyhát, de fűtött valami kellemetlen, kicsit sem barátságos indulat. Azt sem tudtam, hogy ki vagy mi ellen érzem, egyszerűen csak ráült a mellkasomra, és nem eresztett, mégis, valahol mélyen éreztem, hogy bármi is ez, nekem szól és nem Iris-nak. Mert azt már tudtuk, hogy a fejének semmi baja, elég világosan fogalmazott az orvos az első alkalommal, így maradtunk megint a sötétben tapogatózva. Annyira belemerültem a saját gondolataimba, hogy észre sem vettem a finom illatot, ami egyre erősebbé vált, ahogy közelebb értem a konyhához, amikor pedig tudatosult, hogy ha tovább folytatom az utam, nagy eséllyel nem leszek egyedül a helyiségben, már nem tudtam visszafordulni, egyenest az oroszlán barlangjába sétálva, de talán még Ő maga sem sejtette, hogy ezúttal milyen hatalommal bír felettem.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - falling apart
» Iris & Dimitriy - Round 2
» Iris & Dimitriy - no happy ever after
» Iris & Dimitriy - new challenges

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: