Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 29, 2022 9:50 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Fürdőzni akartam a pillanatban, ebben az édes, forró megsemmisülésben, ami ismét elkalauzolt egy olyan világba, amiben nem volt keresnivalója senkinek, csak nekünk. Neki és nekem, még ha Ő ezt nem is tudta hová tenni. Benne talán nem lobogott az az érzelem, ami az én mellkasomat viszont ugyanúgy fűtötte, de ezt a szenvedélyt nem tudta csak úgy a szőnyeg alá söpörni, úgy téve, mintha mi sem történt volna. Vagy mi több, hogy nem létezik, és nem is tett próbálkozást, hogy eltüntesse tekintetéből azt a pimasz, incselkedő kis fényt, amit annyira kutattam, miközben gyengéden melleihez préseltem mellkasomat, továbbra sem elégedve meg azzal a hővel, amit a testem produkált, mindenáron szükségem volt az Övére is. Egyedül ez tudott meggyőzni arról, hogy ami történt, az nem csupán a képzeletem szüleménye, nem egy látomás vagy vízió, amit az agyam vetít elém, miközben továbbra is alszom odafenn az ágyamban, és inkább nem latolgattam annak a lehetőségét, hogy mi lett volna, ha nem hallom meg a halk neszezést. Ha nem jövök utána, és nem teszem meg azokat a lépéseket, amik valójában mindig is rajtam álltak. Most pedig, ahogy szinte reszketve visszatévedtem kettőnk valóságába, jólesően beszippantva enyhén virágos illatát, amit nem egyszer nyelvem hegyén is éreztem, azt kívántam, bárcsak soha ne érne véget ez az éjszaka. Mert nem tudtam, hogy mit kellene tennem vagy hogy mit mondjak, engedjem-e tovább, láncoljam-e ide vagy kössem-e magamhoz, hogy még véletlenül se tudjon rossz útra tévedni, és hogy még véletlenül se választhasson olyan utat, amin ne akadunk egymásba folyton folyvást. Jó ideig egy szót sem szóltam, mert a testem pontosan elárulta mindazt, amit én soha nem lettem volna képes mondatokba foglalni, de még így is megosztottam vele egy apró gondolatot, lényegében burkoltan közölve vele, hogy egy egészen más helyzetben most nem tudnám visszafogni magam, és elfojtani azt a szerelmi vallomást, amitől annyi ideig féltem. És most is, talán még jobban, mint amikor először tudatosult bennem, hogy mi is az, amit érzek, mert akkor legalább abban biztos lehettem, hogy viszonozza az érzéseimet, most viszont túl nyilvánvalóvá tette már, hogy közel sem tart ott, ahol én. És hogy is várhattam volna tőle, hisz nem emlékezett semmire, még arra sem, hogy mi történt az első együtt töltött éjszakánk után, és hogy mi minden játszott kulcsszerepet abban, hogy végül egymásba szeressünk. Egy halk sóhaj szakadt ki belőlem, miközben elhúztam ujjamat ajkáról, és bár igyekeztem tudomást sem venni róla, de muszáj volt belátnom, hogy újra zuhanni kezdtünk, szinte rögtön azután, hogy elmúltak a gyönyör utórengései. Újabbat sóhajtottam, biccentve egyet, mikor felfogtam, hogy mit vár tőlem jelenleg, fel is emelkedtem róla, de Vele ellentétben nem kezdtem rögtön a ruháimra vadászni, helyette odaültem a kanapé egyik végébe, kinyújtva a karomat, hogy el tudjam kapni a hozzám vágott nadrágomat. Még pislogni is elfelejtettem, ahogy követtem Őt tekintetemmel, mintha nem is az a nő lett volna, aki pár perccel ezelőtt még a karjaim között élvezett el ki tudja, hogy hanyadjára, most pedig úgy viselkedett, mintha egyetlen szekundum alatt idegenekké váltunk volna. És ezzel egyelőre nem tudtam mit kezdeni, nem még hozzászólni. Épp csak annyira álltam fel, hogy magamra húzzam a nadrágomat, majd vissza is ültem, félrebillentett fejjel méricskélve, hogy mit is csinál még, mivel igyekszik elterelni a saját figyelmét vagy hogy meddig bírja ki, hogy nem néz rám. Még jó, hogy nem kötöttem rá fogadást, mert tovább bírta, mint azt gondoltam volna, amikor viszont megfogta a naplót, a szívem akkorát dobbant, hogy majdnem átütötte a mellkasomat. Talán tényleg hibát követtem el, mikor belerángattam ebbe a kis játékba, ahogy hiba volt az is, hogy felültettem arra a kibaszott asztalra, mert tudnom kellett volna, hogy ez lesz a vége. Hogy... ez nem jelent egy új kezdetet, és nem ígér egy boldogabb jövőt. - Inkább ne is mondj semmit - ráztam meg a fejemet, inkább újra felegyenesedve, és miközben karjaimat összefontam mellkasom előtt, újra az asztalhoz sétáltam, onnan figyelve, ahogy kisétál a helyiségből.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 29, 2022 9:10 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Szédítő az a szenvedély, ami árad minden porcikájából, mikor maga alá gyűr, mikor elmerül testemben, egyetlen kósza pillanatig sem játszadozva már, amiért piszkosul hálás vagyok, mert ha mindazok után, amit Vele műveltem, amit rajta láttam és testèn éreztem, még elkezdene tovább ingerelni, talán felrobbannèk. Őrjítő, kínzó vágyat gerjesztett bennem a látványa, a hangjai és az, ahogy reagált mozdulataimra, miközben kényeztettem, Ő pedig pontosan tudja, hogy ezen a szinten már nem arra van szükségem, hogy lassan, gyengéden tegyen a magáévá, hanem arra a mindent elsöprő vágyra, amivel azonnal a gyönyör felé kezd terelgetni. Hiszen ismer már, így aztán cseppet sem lep meg, hogy pontosan tudja, mikor, mennyire vagyok beindulva vagy, hogy akkor épp hogyan kell érintenie és mozognia bennem ahhoz, hogy a lehető legőrjítőbb élvezetet okozza, ezt pedig bármennyire is érzem igazságtalannak, iszonyúan tetszik is. Ajkaim az övéihez passzírozom, de csókolni már képtelen vagyok, ahogy Ő is, olyannyira magával ragad minket a pillanat heve, a szenvedély, ahogy testünk együtt mozog, követi ezt a szédítő ritmust, miközben egyre közelebb taszigál a gyönyörhöz. Már levegőt is alig bírok venni, talán már annyira nem is érdekel, hogy sikerül-e, mert most csak az számít, hogy Őt magamhoz szorítsam, hogy érezzem teste forró lüktetèsèt, ahogy szíve ugyanazt az őrült tempót dobolja, mint az enyém, miközben egyre bujább nyögések törnek ki torkomból, ahogy újabb és újabb kísérletet teszek a lélegzèsre, de végül, ahogy a mámor testemre mar és minden érzèkemet eltölti az a szédítő pezsgès, már tényleg semmi más nem számít. Nem számít, hogy hányszor szegtem meg ma éjjel az ígéretemet vagy, hogy hány hónappal nem tudok elszámolni, hogy mennyire bánom még így, tudatlanul is, hogy nem emlékszem Rá vagy arra, ahogy kibontakozott közöttünk az a szerelem, amit most már csak Ő őrizget a szívében. Egyszerűen semmi nem számít, miközben úgy érzem, hogy elporladok a karjaiban, a testem reszketve simul testéhez egész addig, míg végül már, csak lebegek a semmiben, gyengéd csókjait élvezem és próbálok nem visszatèrni a valóságba. Túl édes most az a hely, ahova a gyönyör taszított, túl kellemes testem és elmém zsibbasása, miközben tekintetem Övéire talál, de ahogy megszólal, úgy zuhanok vissza a földre, mint egy madár, amit épp telibe trafált egy vadász. És még, csak nem is tudom hibáztatni szavai miatt, hiszen normál esetben, nem zuhannom, hanem a magasba kellene repülnöm tőlük, de épp ez az, ami kellemetlenül érint; hogy nem érzek semmit. Csak a bódult kielégülés utáni állapot tölti ki érzékeimet és, bár őrülten tetszik ez a férfi, aki most néz rám, aki olyan édes tüzet őriz tekintetében, hogy egészen a lelkemig hatol, mégsem tudok azt mondani, amit egy ilyen helyzetben kellene és ez visszarángat a valóságba. Csendben, még mindig kissé pihegve bámulok Rá, miközben ujjai végig simítanak ajkaimon, finom libabőrt okozva ezzel még most is testemen, de végül lehunyom szemeimet egy pillanatra és megköszörülöm a torkom, mielőtt újra ránèznèk. -Tènyleg későre jár.- szólalok meg halkan végül, óvatosan mozdulva alatta, hogy éreztessem Vele, hogy tényleg szeretnèk feltápászkodni, a valóságba kapaszkodni, ami most hirtelen kitöltötte elmèmet és lehetőleg még azelőtt a szobámba vonulni, mielőtt még újra magával ragadna ez az új, szenvedélyes férfi, akiről azt sem tudnám megmondani, hogy mikor csöppent az életembe, mert egyszerűen nem emlékszem . -Hol a fenèben van a nadrágom?- dünnyögöm halkan, ha végre sikerül felállnom a kanapéról, majd kapkodva magamhoz veszem az asztalon heverő, szét tépett felsőmet és, miután hosszasan a padlót fürkészem, Dimitriy felé hajítom az Ő mackóját. Csak ezután sikerül a saját nadrágomra bukkanni, amibe sietve bele is bújok, kínosan ügyelve rá közben, hogy egy pillanatra se nézzek rá, végül tekintetem megakad a naplón és pár pillanat erejéig meg is torpanok. Nem sokáig vívódok, míg végül magamhoz veszem a füzetet, megtèpázott felsőmmel pedig próbálom eltakarni a felsőtestemet, mintha egyébként nem tudná pontosan, hogy mit akarok vele annyira rejtegetni, végül felé sandítok és újra megtorpanok. -Èn...- kezdek bele tétován, de mégis miként folytathatnám? "Nagyon élveztem" vagy "Köszönöm" vagy, mégis mit mondhatnék? Inkább nyelek egy nagyot és az ajtó felé indulok...
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 29, 2022 12:22 pm
Nem kellett sokáig gondolkodnom azon, hogy vajon honnan származik az a vad és mohó szenvedély, ami irányította mozdulataimat, hisz nem is olyan régen éppen Ő lobbantotta lángra bennem incselkedő nyelvével, tűzforró ajkaival, és az a tekintet, ahogy engem méricskélt, miközben újra és újra a szájába engedett, szinte ösztönből kényszerített arra, hogy engedjek a kísértésnek, és fordítsak egyet a pozíciónkon. Pedig talán egyetlen hajszál választott el a beteljesüléstől, szívem már régen ott dobogott a torkomban, a közelgő gyönyör nyögéseiről és sóhajairól már nem is beszélve, de teste minden mozzanatán érzékeltem, hogy mennyire vágyik rám és ezzel együtt arra a mámorra, amit én viszont minden zokszó nélkül képes voltam megadni neki. Csípőm járni kezdte az ismerős táncot, de ezúttal rögtön lecsaptam rá, csípőm mozdulatai épp azt a szenvedélyt közvetítették, ami bennem is tombolt, miközben próbáltam csókolni ajkait, vagy épp a nyakát, arcának selymes bőrét, miközben ujjaira kulcsoltam ujjaimat, és egy az egyben a feje fölé szorítottam. Nem volt durva vagy erőszakos a mozdulat, inkább árulkodott a bennem munkálkodó hévről, a vad temperamentumról, ami eddigi életem során végig elkísért, de még így, ebben a felfokozott állapotban is próbáltam figyelni arra, hogy mi esik jól neki, vagy hogy mikor lépem át azt a vékony kis határt, amikor már nem élvezetet, hanem fájdalmat okozok neki. Segítségemre volt, hogy már úgy ismertem testét, mint a saját tenyeremet, tudtam, hogy mikor mire vágyik, eszerint igazgatva magam combjai között, hol mélyebben merülve el testében, hol incselkedően kihagyva egy ilyen lehetőséget, de ez már inkább saját gyönyöröm késleltetésének szólt. Mert Ő maga is érezhette az imént, milyen közel jártam a mámorhoz, hogy pusztán néhány másodperc választott el attól, hogy ajkai közé robbanjak, feszülő testem pedig most sem lazított, jólesően nyögve fel, mikor nyakamra karolt a még szabad kezével. A belőle kiszakadó hangok még egyértelműbben árulkodtak Róla, pedig a teste sem hagyott kétségek között, ekkor már egy pillanatig sem lassítva, ajkára harapva a gyönyör forró pillanatában, amikor pulzáló izmai maguk közé szorítottak, mintha így akarta volna megadni nekem is az utolsó kegyelemdöfést, egy utolsó mély mozdulattal lüktetve belé. Csípőm ösztönösen mozdult, a hangokat ajkaira próbáltam fojtani, miközben a forró vér végigzubogott testemen tetőtől talpig, olyan erővel markolászva zsigereimet, hogy kis híján tényleg elveszítettem uralmamat a saját testem felett. Nem tudtam csillapodni, ujjaim a gyönyör átélte után is szorították kezét, arcomat nyaka hajlatába temetve, nyelvemmel ingerelve az izzadt bőrét, és bár lihegtem, mint aki lefutott egy maratont, de még így is jól hallottam a fülem alá kerülő szívének vad dübörgését, ami legalább olyan őrült ritmust járt, mint az enyém. Hosszú pillanatok teltek el, mire újra visszataláltam íriszeihez, úgy merülve el bennük, mintha most látnám magam előtt őket először, ajkam szélében egy gyengéd, meleg mosollyal, ami kicsit sem tükrözte vissza azt a vad szenvedélyt, ami nem is olyan régen elragadott mindkettőnket, majd lassan elengedtem kezét, és míg Ő hátamat simogatta, én felkönyököltem mellette, tenyeremmel támasztva meg államat, jólesően megborzongva érintése alatt. Nem eresztettem tekintetét, szótlanul kutattam azt az apró kis fényt, ami ott időzött íriszei mélyén, de végül csak kiszakadt belőlem egy mélázó sóhaj, ezzel adva tudtára, hogy még észnél vagyok, csak... kicsit elkalandoztam. - Bár elmondhatnám, hogy mit érzek irántad - bukott ki belőlem, át sem gondolva igazán, hogy mit beszélek, de talán épp egy ilyen löket szülte az előbb azt a bizonyos másik kellemetlen kérdést is. Meg akartam osztani vele, hogy mennyire szeretem, és hogy nekem Ő jelenti a Mindent, de túl jó volt ez a pillanat ahhoz, hogy csak úgy tönkretegyem, főleg amíg a testem nem nyugszik meg teljesen. - Talán hagynom kéne, hogy elmenj végre aludni - húztam végig mutatóujjamat alsó ajkán, majd egy kört leírva, végül a felsőn is, szinte teljesen a saját gondolataim rabjává válva.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 28, 2022 5:55 pm
Iris & Dimitriy
Tudom, hogy a szoba hőmérséklete mit sem változott, mióta itt vagyunk, mint ahogy se benne, se bennem nem csordogál vulkáni láva, mégis olyan forrónak érzek mindent, Őt, magamat, hogy igazán az sem lepne meg, ha ez a szerencsétlen kanapé lángra kapna alattunk. Még soha nem éreztem ilyen csillapíthatatlan, mohó vágyat senki iránt, de még ezt is képes fokozni érintésèvel, ahogy a hajamba túr vagy épp azokkal az édes hangokkal, melyek elhagyják ajkait, hogy a tekintetèről, már ne is beszéljek, mert attól végképp felforr a vérem, a füleimben lüktet és arra ösztönöz, hogy még többet és többet akarjak belőle. Hallani és látni, ahogy magával ragadja a gyönyör, ahogy elsodorja az a mámoros érzés, még akkor is, ha már alig bírok a saját vágyammal. Talán, amiatt nem ellenkezek, mikor végül maga alá fordít újra, mikor teste ismét a lehető legközelebb kerül hozzám, forrón simulva minden porcikámhoz, finoman ingerelve mellbimbóimat forró bőrèvel és úgy veszve el bennem, mintha mindig is hozzám tartozott volna. Ha ajkai és forró csókja nem nyelnè el a torkomból kikívánkozó hangokat, valószínűleg ismét felvernèm a szoba csöndjèt, meg sem próbálnám eltitkolni, miféle élvezetet okoz már az is, hogy érzem Őt, bár így sem félek attól, hogy az első adandó alkalommal ne hallatnám a hangomat. Harapásától felszisszenek, nyögök egyet, kezeim mohón barangolják be testét, míg Ő a fülemet is megkínozza finoman fogaival, de pimasz válasza hallatán, még így, ebben a felfokozott állapotban is képes vagyok elnevetni magam. Pedig, már alig kapok levegőt, a vérem pedig olyan sebesen száguld ereimben, mintha fel akarnèk robbanni, testem finoman ringatózva próbál közelebb férkőzni hozzá, de ahogy lábamra fog és így megteszi helyettem Ő, ahogy mozogni kezd bennem vérpezsdítő tempójával, elakad a lélegzetem, buja nyögésemet pedig vállába harapva tompítom. Teljesen magával ragad a hevessége, az a szenvedély, amit hirtelen rám zúdít, amitől minden porcikám bizseregni kezd és úgy érzem, hiába kapkodok olyan vadul levegő után, mit sem enyhít a bennem tomboló hőségen. Bőrömre nyögött szavaira nyögéssel válaszolok, ujjaim nyirkos tincseire marnak és, miközben ajkai újra enyémekèrt kapnak, én ismét csak nyögni tudok, mert bármennyire is próbálom csókolni, képtelen vagyok rá. Mintha a testem, már nem akarna engedelmeskedni, a közelgő gyönyör teljesen eluralja minden porcikámat, a vérem keservesen háborog bennem, szinte ki akar törni és ezt az édes kínt Ő is tökéletesen érezheti abból, amilyen vehemesen szorítok kezére fejem fölött. Zihálva kapaszkodok belé, bár igazán, már levegőt is alig tudok venni, a torkom elszorul a pezsgő érzéstől, a közeledő gyönyörtől, ami végül olyan erővel mar izmaimra, mintha az a régóta kerülgető robbanás következne be épp én pedig semmi mást nem tehetek, csak sodródok az árral, a mámorral, pár hosszú pillanat erejéig, még azt is elfelejtve, hogyan kell levegőt venni. Szabad kezemmel átkarolom nyakát, testem reszketve feszül testènek, miközben olyan buja, kéjes nyögések hagyják el ajkaimat, hogy ha nem érezné testem rezdüléseit, ezekből is egyértelműen tudhatná, miféle gyönyört élek át épp. De Ő érzi és én is érzem az Övét, mert ahogy engem letarol ez az elemi érzés, egyben Őt is elragadja, mindez pedig épp ettől válik ilyen szédítően intenzívvè, hogy már nem csak azt érzem, hogy az én testem miként gyötrődik, hanem azt is, ahogy rajta végig söpör, ahogy keményen belém feszül, lüktet bennem, izgatóan ingerelve minden érzèkemet. Már magam sem tudom külön választani az Ő zihálásának hangját az enyémtől, nyögésèt nyögéseimtől, ujjaim pedig, még mindig úgy kulcsolódnak ujjaira, mintha többé már el sem akarnám engedni és ebben a pillanatban tényleg átsuhan rajtam egy kósza gondolat, hogy egyszerűen nem akarom, hogy ez most véget érjen. Nem akarom, hogy a bódult élvezet helyèt újra átvegye a józanság, hogy elmém újra olyasmiken kezdjen gondolkozni, amiken felesleges, csak élvezni akarom ezt a momentumot Vele, vissza se térve többé a valóságba. Nyelek egy nagyot, lehunyom a szemeimet, próbálok levegőhöz jutni, miközben ujjaim finoman izzadt bőrére simítanak, végig járják hátán az ismerős útvonalat, míg végül tekintetem újra Övéit kezdi kutatni. -Ezek után tényleg èdesdeden lehet aludni.- szólalok meg halkan, de alig van hangom, ajkaimon sietve végig húzom nyelvem, mintha az bármit is javítana ezen, de összességében egyáltalán nem érdekel most ez sem, csak fürdőzök pillantásában és mindabban az érzelem kavalkádban, ami belőlük árad. Jó lenne emlékezni, mikor láthattam ezt először íriszeiben...
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 28, 2022 4:05 pm
Jó ideig eszembe sem jutott, hogy leállítsam, mert amint eltűntem ajkai között, már nyilvánvaló volt, hogy túl jó, amit csinál, és hiába tette már meg legalább ezerszer előtte, mégsem tudtam betelni azokkal az ajkakkal vagy a forró, tüzes nyelvével, amit előszeretettel kergettem én magam is. Bármit megtettem volna, hogy örökre ebben a pillanatban maradjunk, és hogy ez a vágy benne se csillapodjon le csak úgy, vagy épp, hogy ne felejtse el holnap reggelre. Bár, talán épp a vágy volt az, amit egyikünk sem tudott elengedni, mert nem tudatosan hoztuk létre, hanem alattomosan ivódott minden mozdulatunkba, és ott nyugodott közöttünk, amióta először megpillantottuk egymást. Mellette már nem volt szükségem senki másra, tőle akartam megkapni mindazt, amire szükségem van, és még így, ennyi viszontagság és bosszankodás ellenére sem gondoltam azt, hogy valaha képes leszek csak úgy elengedni. Mert bármilyen akadályt is gördít majd elénk az élet, lehetünk akár áldozatok vagy bűnbakok, de már semmit nem akartam úgy csinálni, hogy Ő nem válik a részesévé. Ez viszont túlmutatott azon a vágyon, ami közöttünk munkálkodott, ez mélyebbről jött, méghozzá egy olyan helyről, aminek létezésében még én magam sem hittem, így nem is lett volna tisztességes, ha tőle meg elvártam volna, hogy az első néhány mondatom után higgyen nekem. Elvégre, ki hitte volna el, hogy képes vagyok igazi, szívből jövő szerelmet érezni valaki iránt? Kihasználtam a pillanat adta lehetőséget, és addig küszködtem, míg be nem fordítottam magam alá, mellkasommal szinte azonnal melleinek dörgölőzve, ajkai közé morranva, ahogy még közelebbről éreztem tűzforró testének vibrálását, de ezúttal nem kezdtem hosszú körítésbe, vagy újabb alattomos játszmába, mert amint combjai közé engedte csípőmet, anélkül, hogy akár kósza pillanatra hozzá dörgölőztem volna, már el is merültem benne,ösztönösen nyúlva lába után, hogy még jobban csípőmre emeljem és még jobban hozzáférhessek. Teljesen bezsongtam attól a forróságtól, amit magam körül tapasztaltam, főleg mikor pulzáló izmai finoman körém kulcsolódtak, mintha szándékosan akart volna ingerelni ezzel, és nem is bírtam ki, hogy ne harapjak rá emiatt ajkára, de amint csókjaim elindultak nyaka irányába, a fülcimpája sem úszott meg egy apró, pofátlan kis harapást. - Tudom - válaszoltam lihegve, és bár a vérem a fülemben dobolt, mellkasom pedig kis híján kilökte magából tüdőmet, még volt bennem annyi önuralom, hogy egy sunyi vigyort villantsak, még ha nem is nagyon látta. Nem is láthatta, hisz elvesztem nyakában, oda préseltem arcomat, miközben csípőm lassan mozdult, de ezúttal nem fukarkodtam a tempóval. Rögtön gyötörni kezdtem, azzal az őrjítő, mohó ritmussal, amit megszokott tőlem a végjátékok során, tökéletesen visszatükrözve, hogy mennyire türelmetlenül akarom a gyönyörét, ezzel együtt a sajátomat is, amit az utolsó pillanatban akadályoztam meg az imént. Ott tombolt bennem még most is, készen állva arra, hogy kitörjön, de Vele együtt akartam átélni újra, mert kezdtem azt hinni, hogy Nélküle már ez sem ér semmit. - Megveszek érted - nyögtem bőrébe, nedves homlokomat állának támasztva, még mielőtt újra ajkai után kaptam volna, egyik kezét úgy kapva el, hogy szinte rögtön a feje fölé szorítsam, összekulcsolva ujjainkat a kanapé kartámláján, és bár mindent megtettem, hogy csókolni tudjam, de ajkaim elfelejtették a ritmust, elfelejtették, hogyan kell tisztességesen megcsókolni valakit, miközben minden idegszálam arra koncentrált, hogy Ő eljusson a csúcsra, csak hogy a gyönyörébe kapaszkodva végül én is megkapjam az utolsó kegyelemdöfést.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 28, 2022 3:32 pm
Iris & Dimitriy
Bőre szédítően forró, bárhol is érek épp hozzá, akár nyelvemmel ízlelem bőrét, akár testemmel simulok testèhez, ez a forróság pedig bennem is egyre jobban felèled, minél lentebb haladok a vágyott cél felé, mert már a gondolat is feltüzel, hogy mire készülök épp és, hogy remélhetőleg még több olyan hangot csalhatok majd ki belőle, mint amit a puszta érintésem is okozott. Talán fogalma sincs róla, milyen hatással van rám, mennyire felizgatnak sóhajai és zihálása, újabb és újabb bizsergèst gerjesztve parázsló bőröm alatt, de akár tisztában van ezzel, akár nem, nem fukarkodik velük. Minél lentebb haladok felsőtestén nyelvemmel vagy ajkaimmal zarándokolva végig az elkèpzelt ösvényt, annál feszültebben zihál mellkasa, annál izgatóbb pillantása is, ami minden mozdulatomat követi, mégis akkor izzik fel benne igazán a vágy tüze, mikor nyelvem először húzom végig rajta. Ujjai, melyek eddig gyengéden simultak tincseim közé, egyre markánsabb mozdulattal markolnak, ahogy finoman a számba veszem, magam is nyögve az érzéstől, ahogy keményen ajkaim közé lüktet, de még a hajamba kapaszkodó ujjai is, csak még jobban felizgatnak. Hiába én kényeztetem most Őt, mindaz amit látok és érzékelek rajta, legalább olyan hatással van rám is, mint Rá és pokolian nehéz ellenállnom a késztetésnek, hogy ha már Ő nem teheti a helyezkedesünk miatt, én érjek magamhoz, de valahányszor ez eszembe jut, inkább finoman combjára marok és felpillantok rá. A ritmus, amit diktálok, már önmagában elárulhatja, mire készülök, hogy az imént átélt gyönyör után, amit Ő okozott nekem, én is hasonlót akarok benne gerjeszteni, ennek érdekében pedig, a lehető legbujább módon kényeztetem Őt mozdulataimmal, valahol azonban mégis hálás vagyok, mikor fèszkelődni kezd és újra maga alá terelget finoman, ajkaival rejtve el zihálásomat, mert már majd' megveszek a kínzó vágytól, hogy magamban érezzem, hogy enyhítsen a bennem tomboló lüktetèsen. Nem tétovázik vagy játszadozik velem. Egyetlen határozott mozdulattal merül el testemben, a lehető legbujább nyögést csalva ki ezzel belőlem és, miközben mohó csókjába pimaszul belemormog, kezeim élvezettel barangolják végig forró hátát, kièlvezve a már ismerős érzést, ahogy finoman betakar testèvel, az pedig, hogy lábaim finoman csípőjère karolnak, a legnyilvánvalóbb jele annak, mennyire nincs ellenemre ez a fordulat. -Imádom, amikor bennem vagy.- nyögöm lázasan, levegő után kapkodva, majd nyelek egy nagyot, ahogy orrával finoman végig cirógatja állam vonalát és egész a fülemig halad, még forró leheletèvel is, csak tovább borzolva bőrömet. Csípőm akaratlanul is mozdul felé, ujjaim finoman táncolnak végig gerince mentén, míg végül tarkójára simítom kezem, hajába túrva lehelek forró csókot halántèkára, másik kezem pedig karján simít végig, oldalán cirógatok szinte csak körmeim hegyèvel, tényleg a lehető legalaposabban élvezve ki minden apró pillanatot és érintést. Bármit is hozzon a holnap, ma teret adok a mohóságnak, ennek a forró vágynak, amivel sikertelenül vettem fel a harcot, mert végül elbuktam, nem tudtam Neki ellenállni, de talán még soha nem élveztem ennyire, hogy valami nem sikerült. Már csak azért sem, mert azzal egy időben, hogy vesztettem, segítettem, hogy létre jöjjön valami jó is, mert bárhogy is végződjön majd ez az egész, ami velünk történik, legalább megtanítottam igazán szeretni. Mert érzem, hogy minden mozdulata őszinte, hogy mindet a szerelem hajtja, még akkor is, ha bennem fikarcnyit sincs jelen az érzés és ezt, egy pillanatig sem bánom. Mélyen legbelül mindig is tudtam, hogy sokkal több rejlik benne, és itt a bizonyíték, hogy igazam volt.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 28, 2022 12:14 pm
Végig arcomon őrizgettem egy sunyi, pimasz kis vigyort, miközben leheletfinoman érintettem ajkát, mégsem kaptam utánuk, pedig a lehetőség adott volt, hogy rajtuk csüngjek, ameddig csak jólesik, viszont még esélyt sem adott arra, hogy igazán belelendüljek a hergelésébe, mert nem sokkal később már követelte azt a csókot, szinte teljes egészében átvéve a gyeplőt tőlem, de felesleges lett volna tagadni, hogy éppen ez volt a cél. Valahol még mindig megdöbbentő, hogy ilyen egyszerűen adtam át magam neki, mindenféle akadékoskodás nélkül engedve, hogy irányítson, pedig ha valamit igazán gyűlöltem, az az, ha kirántják a kezemből a kontrollt. Valószínűleg az Ő esetében sem viselném el egy másfajta helyzetben, de amikor a teste olyan közel volt az enyémhez, hogy szinte hallottam a dübörgő szívét, amikor ajkai ilyen mohón keresték az enyémet, vagy mikor nyelve incselkedő táncot járt az én nyelvemmel, már nem is volt igazán kérdés, hogy éppen ki irányít. Éppen ezért engedtem magam irányítani, miközben először feltérdeltem, majd hallgatva a szavak nélkül ösztönzésre, hátra is dőltem, elterülve a kanapén, de nem volt időm arra, hogy panaszkodni kezdjek a hűvös sugallatok miatt, mert teste szinte azonnal befedte az enyémet, tűzforró bőre beborított, mellei mellkasomnak feszültek, amikor pedig rám markolt, ki is szaladt belőlem az első hangosabb nyögés, gerincem mentén végigfutott rajtam a kellemes, már-már tolakodó bizsergés, gyomrom pedig egyenesen görcsbe rándult. Néhány másodperc múlva már hiányoztak ajkai, pedig nem mentek messzire, végigsimítottak nyakamon, majd tovább haladtak a mellkasomra, de ahol csak ott hagyta ajkait, zsibbadni kezdett a testem. A bizsegés csak intenzívebbé vált, és így, hogy az Ő száját nem tudtam már harapdálni, be kellett érnem a sajátommal, olyan fájón mélyesztve fogaimat alsó ajkamba, hogy még fel is szisszentem tőle, de két másodperc múlva már nyoma sem volt a fájdalomnak, és egyre nehezebb küldetésnek tűnt, hogy az újabb nyögéseket és sóhajokat elrejtsem előle. Azt sem értettem, hogy miért próbálkozom egyáltalán ilyesmivel, mikor jól tudtam, hogy felesleges, én maga voltam a tanú arra, hogy mennyire izgatóak azok a hangok, amiket elő tudtunk csalni egymásból, de amikor keze csak tovább és tovább cirógatott, ajkai pedig egyre lentebb kalandoztak, már nem is tettem kísérletet arra, hogy elfojtsak bármit. - Az édesdeden alvás egy kicsit túlzás - vigyorodtam el egy pillanatra, miközben tekintetem végig követte mozdulatait, újra és újra elkapva íriszeit, amikben még mindig ott izott a vágy, ez pedig olyan löketet indított el bennem, hogy kénytelen voltam megnyalni kiszáradó ajkaimat, mintha ez segített volna rajtam bármennyit is. Nem is húzta sokáig, pokoli lassúsággal adta meg a kegyelemdöfést, mikor nyelvével is rám talált, kicsikarva belőlem egy sóhajba csomagolt nyögést, néhány pillanatra még a szemeimet is összeszorítottam, izmaim pedig olyan erővel feszültek meg, hogy csak jó néhány másodperc elteltével voltak hajlandóak elernyedni. Már az apró kis csókokkal, nyelve kalandozásával is pokolian felizgatott, mikor még csak a mellkasomat hintette tele, miközben keze folyamatosan járt rajtam, azzal viszont, ahogy nyelve rám talált, és megéreztem forró ajkai szorítását magam körül, feltette a pontot az I-re. Ösztönösen markoltam rá tincseire, csak hogy néhány pillanat múlva lazítsak ujjaim szorításán, jóval finomabban túrva hajába, rekedten nyögve fel újra és újra, miközben továbbra sem eresztettem íriszeit, csak még erősebb szorítást érezve a gyomrom körül, ahányszor összeakadt pillantásunk. Vérem szinte lyukat égetett az erekbe, ahogy szívem egyre vadabb ütemben járta őrült ritmusát, néhány alkalommal úgy megfeszülve, mintha a testem máris kész lenne megadni magát, de eszem ágában sem volt hagyni, hogy ilyen gyorsan végezzen velem. Pedig minden mozdulatával megőrjített, nem is tudtam ellenállni az ösztönnek, hogy ne mozgassam csípőmet, a két ritmus pedig olyan mocskosul kiegészítette egymást, hogy már felesleges lett volna küzdenem a belőlem kibukó hangok ellen. És minél tovább bámultam Őt, annál lüktetőbben vágytam Rá, újra és újra ajkai közé feszülve, ahogy már puszta látványával is ingerelt, és talán éppen ez volt a mozgatórugója annak a lépésnek, amikor elengedtem haját, addig fészkelődve, míg át nem vettem újra azt a kibaszott gyeplőt, és ugyanott nem találta magát, ahonnan indultunk: hanyatt fekve a kanapén, de ezúttal már sokkal türelmetlenebb voltam, miközben ajkaira lihegtem, lázasan csókolva ajkait, csípőmmel újra helyet teremtve magamnak combjai között, de ezúttal már nem kezdtem játszadozni, ajkait tépve merültem el testében, tompán szájába nyögve, miközben homlokomat a homlokának támasztottam. - Én így szeretem - mormogtam szájába rekedten, még mielőtt egyáltalán megmozdultam volna. Orromat végighúztam arcélén, forró csókokkal haladva egészen a füléig.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 27, 2022 6:40 pm
Iris & Dimitriy
Alig találok vissza a valóságba, olyan intenzíven söpör végig rajtam a gyönyör, olyan őrjítő testem forrósága, a lüktetès, ami elnyom minden más hangot, olyan vadul dübörgi fülembe a ritmusát, de azt az édes érzést, ahogy hozzám simulva kúszik fel hozzám, semmi nem tudja elnyomni. Minden idegszálam érzi Őt, olyannyira kièleződtek a mámor lecsengèsèvel, miközben mégis olyan érzésem van, mintha mindenem zsibogna, teste forrósága pedig, ahogy hozzám simul, és az, ahogy pimaszul kerülgetni kezdi ajkaimat, csak tovább fűti a véremet. Nem csókol, ajkai nem tapadnak éhesen ajkaimra, csak futólag érinti őket és, bár az őrületbe kerget ezzel, mégis cinkos mosollyal szállok be én is a játékba, miközben nekem feszülő ágyékára halk nyögéssel reagálok. Ez a mozdulat az, amitől bedobom a kesztyűt, ami arra sarkall, hogy véget vessek aljas játékának, úgy kapva ajkaièrt, mintha a következő lélegzetet róluk akarnám csenni, testemmel pedig finoman terelgetni kezdem, hogy feltèrdeljen. Nem szükséges konkrétan elárulnom, hogy mire készülök, mert látom tekintetèből, hogy érti a célzást, hogy mi mást művelhetek még ajkaimmal, amit imádni fog, bármennyire is próbálja ártatlansággal fedni a benne fellobbanó vágyat. Már, ha képes még lobbanni, mert se az én vérem, se az Övé nem csillapodott fikarcnyit sem a kis közjátéktól, testemnek ideje sem volt megnyugodnia a gyönyör lecsengèsèt követően, most pedig, ha csak elkèpzelem, hogy mire készülök épp, finom borzongás fut végig rajtam. Csókom szemernyit sem enyhül, még csak meg sem szakítom nagyon, míg elheveredik a kanapé túlsó oldalán, testem épp úgy simul forró bőrèhez, mint ahogy nyelvem követeli nyelvèt, miközben érintéseitől újra és újra libabőrössé válok, de a legizgatóbb mégis az a bizsergès, ami nyögése hallatán cikázik végig rajtam, mikor ágyékára markolok. Én magam is nyögök egyet halkan, légzésem az Övével együtt gyorsul, miközben ajkaim nyakára vándorolnak, nyelvem finoman húzom végig lüktető erèn és legalább annyira felizgat engem is a gondolat, merrefelè veszem az irányt csókjaimmal, mint Őt. De nem kapkodok el semmit, komótosan barangolom végig mellkasát, alaposan feltèrkèpezve bőre minden négyzetcentimèterèt, ott hagyva ajkaim leheletfinom nyomát mindenhol, a hegektől kezdve a tetoválásokig, melyeket még soha nem volt alkalmam ilyen alaposan végig nézni -vagy legalábbis, nem emlékszek rá- és valahogy most sem ez köti le a figyelmemet. Rá koncentrálok, reszkető lélegzeteire, teste reakcióira, ahogy finoman tenyerembe pulzál vagy ahogy izmai feszülnek meg alig érezhetően ajkaim alatt, míg végig csókolgatom a hasfalát is, bőrébe rejtve mosolyomat az okozott libabőr láttán. -Ès utána èdesdeden alszol is mindig, gondolom.- duruzsolok pimaszul a köldöke alatti érzékeny területre, halkan, kéjesen morranva, ahogy finoman hajamba túr, miközben kezem tovább simogatja lassú, izgató tempóval, de végül már képtelen vagyok tovább kínozni, bármennyire is szeretném az őrületbe kergetni. Nyelvem lassan vezetem végig rajta, feszülten nyögve az érzéstől, ahogy megèrzem finom lüktetèsèt és, miközben még párszor megismétlem a mozdulatot, arcára szegezem pillantásom, magamba iszom a látványát, minden apró reakcióját, de leginkább izzó tekintetét, ahogy végül finoman ajkaim közé engedem. Kénytelen vagyok lehunyni szemeimet egy pillanatra, ahogy testem finoman megborzong az érzéstől, mikor lassan újra és újra megismétlem a mozdulatot, finoman szívva meg, nyelvemmel simítva rajta a számban, a belőle kicsikart hangoktól pedig, kis híján én magam is felnyögök. Mozdulataim mohóbbá válnak, lassan fokozva a ritmust, olykor nyelvemmel vagy kezemmel játszadozva vele, miközben újra és újra felpillantok rá, hallgatom vérpezsdítő hangjait és már most biztos vagyok benne, hogy nem fogok leállni, míg magával nem sodorja a mámor vagy Ő le nem állít.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 27, 2022 9:21 am
Továbbra sem vettem le Róla szemeimet, úgy fürkésztem minden mozdulatát és rezdülését, mintha valaki parancsba adta volna, pedig egyszerűen csak nem tudtam betelni látványával, azzal a felhevült, forró tűzzel, ami tekintetében csillant meg, már amikor engedte őket láttatni, és nem épp csukott szemekkel dolgozott azon, hogy tönkre tegye a kanapé egy részét. Más helyzetben még el is vigyorodtam volna rajta, már azon túl, hogy még így is kibaszottul felizgatott, alig bírtam magammal, hogy ne csapjak le rögtön Rá, egy percet sem hagyva neki, hogy megpihenjen, csak hogy mielőtt igazán felocsúdott volna, már újra érezze azt az érzéki ritmust, ami az én eszemet már régen elvette. Néhány pillanat erejéig azt kívántam, hogy bárcsak a fejébe látnék, és tudnék olvasni a gondolataiban, vagy legalábbis megérteni, hogy mi miért történik, hogy mi jár most a fejében, de egyrészt ez az egész lehetetlen küldetésnek bizonyult, másrészt jelenleg semmi más nem érdekelt, csak az, ami arcán is visszatükröződött, olyan egyértelmű jelet küldve ezzel, amihez nem is volt szükséges gondolatolvasónak lenni. Lassan kúsztam fel hozzá, finoman érintve testét kezeimmel és mellkasommal, míg el nem értem ajkait, de a vágyott csókot végül nem loptam el tőle, helyette pimaszul incselkedni kezdtem vele, a vigyorom pedig nem is lehetett volna árulkodóbb, hogy újra játszadozom Vele. De most felvette a kesztyűt, ahogy előtte annyiszor megtette már, és most is felvillanyozott vele, érezve, hogyan futnak végig testemen az apró kis rezgések, végül egyetlen pontban összpontosulva, ezt pedig Ő is érezhette, mikor újra lehetőségem nyílt az ölének feszülni. - Harapni is - válaszoltam szemtelenül, újabb pillantást vetve íriszeire, ami ilyen közelről még erőteljesebben hatott rám, alig pár centi távolságból nézve végig, mi megy végbe benne, Ő pedig valami hasonlót láthatott az enyémben, miközben ajkaim szélén ott játszott az a sunyi kis vigyor, egészen addig a pontig, amíg át nem lendült az eddigi kereteken, és le nem csapott ajkaimra. Még szélesebb vigyorra rándult a szám, miközben kutatni kezdtem nyelvét, és bár reméltem, hogy a testem ennyi idő alatt már hűlni fog egy kicsit, de felesleges volt ilyesmiben reménykednem, miután bőre tűzforró lepedőként tapadt az enyémhez. Szinte teljesen átengedtem neki az irányítást, mikor arra kezdett ösztönözni, hogy emelkedjek fel, fel is térdeltem, szavait hallva pedig pofátlanul felvontam egyik szemöldökömet, de már az, amire engedni következtetett, olyan hatást gyakorolt rám, hogy szinte teljesen kiszáradt a torkom. - Sejtésem sincs, miről beszélsz - vált ártatlanná a hangom, és valahol még én magam is meglepődtem, hogy most itt vagyunk, éppen egy ilyen helyzetben, mikor pár órával ezelőtt még azon tanakodtam, hogy mégis hogyan kellene minél távolabb tartanom magamból. Pedig, mintha a szívemet tépték volna ki közben, és talán még az sem okozott volna akkora szenvedést, ha tényleg megteszi valaki. Sosem gondoltam volna, hogy a szerelem tényleg képes fájni, de mellette mindenből jutott, jóból és rosszból egyaránt, és amikor épp rosszul mentek a dolgok, mint most is, akkor tanultam meg igazán értékelni azt, amikor még minden jó volt. Nem kellett sokáig nógatnia, hogy a feltérdelést követően a kanapé másik felére dőljek, és ha nem jött volna magától, hát én markoltam volna karjaira, hogy magammal húzzam, de ajkai szinte nem is akartak elválni az enyéimtől, miközben kezemmel gyengéden végigsimítottam hátát, ujjaim végigzongorázták gerincét, de még a levegő is bennem akadt, mikor megéreztem magam körül ujjait, ahogy rám markolt, és szinte rögtön szájába nyögtem. A vérem ismét száguldani kezdett, még a levegővételeim is reszkettek, főleg mikor elengedte ajkaimat, és a nyakamra, majd mellkasomra vándorolt tovább, de ahol csak hozzám ért, marni kezdte bőrömet az alatta hömpölygő, tűzforró vérem. Voltak pillanatok, amikor tényleg úgy éreztem, hogy az erek megadják magukat testemben, de a világért sem kívántam volna, hogy ez a pillanat véget érjen, még ha meg is őrjített közben, hogy ilyen szűkös a hely. - Én is szeretem, amikor jó éjszakát kívánsz - jegyeztem meg rekedten, miközben kezemmel haja után nyúltam, ezúttal csak simogatva a tincseket, legalábbis egyelőre.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 26, 2022 10:43 pm
Iris & Dimitriy
Mintha egy kibaszott vulkán működne bennem, olyan őrjítő forrósággal válaszol testem arra, amit velem művel, nyelve édes táncára, amivel ujja olyan izgató harmóniában mozog, hogy szinte az eszemet vesztem tőle, miközben kínkeservesen próbálok levegőhöz jutni. Testem önkéntelenül mozdul, követi a forró ritmust, amit a fülemben dübörgő vérem diktál, amit Ő diktál kényeztető mozdulataival, már az első pillanattól kezdve egyértelművè téve, hogy a gyönyörömet akarja, hallani és érezni, ahogy maga alá gyűr és kétségtelenül a legjobb úton jár. A szoba és minden más megszűnik létezni, minden kósza gondolat eltűnik elmèmből, még a leghangosabbak is, mikor a mámor végig söpör rajtam, de még a fülemben dübörgő vérem ellenére is hallom, miféle hangokat csikar ki belőlem. Reszketve simulok ajkaira, ujjaim görcsösen markolják a kanapé szövetèt és, ha egy picit is képes lennék bármilyen gondolatot megformálni az agyamban, talán még aggódnèk is, hogy tönkre teszem, de jelenleg annak is örülök, hogy kapkodó lélegzetem valamennyire hasznosnak bizonyul. Na nem, mintha sokra jutnèk a tüdőmbe jutó levegővel, mert most még az is olyan forró, hogy szinte fájdalmat okoz, ahogy magamba szívom, mégis olyan szédítően csodálatos érzés tölt el, hogy ajkamba harapva elmosolyodok. Csípőm még akkor is komótosan járja táncát, mikor fentebb helyezkedik hozzám, testemmel pedig élvezettel simulok forró bőrèhez, bármilyen hőség is tombol jelenleg bennem. Szükségem van Rá, érezni akarom mindenhol, kezeim finoman simulnak is hátára, végig barangolják karjait és vállait, míg végül nyaka két oldalán állapodnak meg gyengéden simítva ujjammal álla vonalát. Tekintete pedig olyan szédítő csillogással vetül rám, amitől még így, az átélt gyönyör ellenére is finoman megborzongok, mert még mindig felfoghatatlan számomra, hogy Ő ugyanaz a Dimitriy, mint aki durcásan kinyögte azt az "igen"-t. Az a haragos, sértett, gyűlölettel és megvetèssel teli bűnöző, aki valószínűleg, csak azért nem tett el láb alól, már az első pillanatban, mert valamivel sakkban tartották. Most úgy néz rám és olyan édesen sutyorog ajkaimra, pimaszul kerülgetve őket, csókjával kecsegtetve, hogy teljesen magával ragad és fogalmam sincs, hogy leszek képes kikecmeregni ebből a bódult hangulatból. De ez legyen a holnap problémája, mert most élvezem, most megengedem magamnak, hogy elszèdítsen szavaival, miközben beszállok aljas játékába és én is épp úgy kezdek kapkodni ajkaièrt, mintha magam sem tudnám, hogy meg akarom-e csókolni, vagy sem.-Csak harapni imádod?- lehelem halkan ajkaira a szavakat, hagyva még némi időt magamnak arra, hogy a gyönyör utolsó pillanata is köddé váljon, majd miután megunom pimaszkodását és ajkait nyögve birtokba veszem, forró csókkal ízlelve őket, már azon ügyködök, hogy valahogy helyezkedèsre ösztönözzem és fölé kerekedjek. -Valószínűleg, te már amúgy is tudod, de van még egy-kèt dolog, amit imádhatsz a számmal kapcsolatban.- duruzsolok vigyorogva, lassan terelgetve át a kanapé másik végébe, hogy most ő dőljön el a puha matracon, miközben ajkaim ismét Övéit követelik, kezem pedig határozottan lesimít nyirkos felsőtestèn, hogy végül határozottan rámarkoljak. Különös érzés belegondolni, hányszor ízlelhettem már bőrét, hányszor vezethettem végig nyelvem a porcikáin, miközben nekem mindez most teljesen új élménynek tűnik, mert egyszerűen nem emlékszem. Arra, ahogy nyakán végig haladok ajkaimmal és nyelvemmel simítva bőrét, ahogy mellkasán hagyom forró csókjaimat, miközben kezem lassú, izgató mozdulatokkal simogatja kemény ágyékát, én pedig lentebb és lentebb evickèlek testèn.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 26, 2022 9:37 pm
Bár már egy év telt el az éjszaka óta, amikor először az ágyába engedett, de még mindig olyan élénken élt bennem a kép, mintha tegnap történt volna. És az Ő emlékei szerint talán tényleg tegnap történt, még nagyon is hűen tudta felidézni, hogy mi mindent tettem Vele, vagy hogy mennyire nem bíztam a véletlenre a gyönyörét, amit már akkor is úgy csikartam ki belőle először, mint most. Elveszve lábai között, bőrömön érezve a combjaiból árasztott hőt, miközben a szoba hőmérséklete kis híján lángra lobbantotta testemet, és hiába nem éreztem még semmit azon a mohó, őrjítő vágyon kívül, de ez nem volt akadálya annak, hogy minél intenzívebben segítsem a gyönyöréhez. Pedig, szinte biztos voltam abban, hogy önzőnek gondol, aki csakis magának akart jót, magának akarta a kielégülést, és amint megkapta, már tovább is áll, mit sem törődve azzal, hogy mit él meg a másik az egészből, vagy épp mit nem. És talán tényleg így gondoltam előtte, valószínűleg emiatt is nyilvánvaló, hogy valami már akkor is volt közöttünk, mert amíg véget nem ért az a túlfűtött, szeszélyes pillanat, eszembe sem jutott, hogy ne okozzak neki is örömet. Az már egy más lapra tartozott, hogy milyen menekülési útvonalat terveztem magamnak, és talán emiatt tényleg megérdemeltem volna, hogy a következő viszontlátás alkalmával egy kibaszott nagy pofonnal jutalmazzon, de végül még az is máshogy történt. Mennyire megváltoztunk azóta, és mennyi minden történt, amire nem emlékszik, pedig máshogy tekintene rám most is. Csak egy rövid ideig kínoztam, mert a türelmetlenségem ugyanúgy felütötte fejét, mint minden más, ehhez hasonló alkalommal, és miután gyengéden combjába mélyesztettem fogaimat, ügyelve arra, hogy inkább ingereljem, semmint fájdalmat okozzak vele, már semmi nem állt utamba. Egyik kezem mellére markolt, miután ajkaim és nyelvem játszadozni kezdtek vele, olyan lassú, komótos tempóval indítva el a gyönyör felé vezető úton, hogy még magamat is megleptem vele, közben végig arcát fürkészve, csak néha hunyva le szemeimet, mikor előbukott belőle egy-egy nyögés vagy épp a hajamat kezdte markolászni, engem is teljesen magával rántva ezekben a pillanatokban. Mert éreztem nyelvem alatt, hogyan áramlik testében a tűzforró vére, majd mikor testébe csúsztattam ujjamat, és mozgatni kezdtem, már nem is próbáltam elhitetni Vele, hogy ez csak egy játék. Vagyis, valamilyen szinten az volt, mint mindig, hogy melyikünk bírja tovább ezt az eszeveszett tempót és melyikünkben van több önfegyelem, de ezen a teszten rendszerint én magam buktam el, és nem is szégyelltem bevallani. Gyengébb voltam, mint Ő, főleg most, hogy jóval több érzelem cikázott bennem, de ennek az egésznek már semmi köze nem volt hozzájuk, sokkal inkább a nyers vágyhoz, ami szüntelenül lüktetett mindkettőnkben. Nehezen álltam meg, hogy ne adjak ki valamilyen hangot, mikor ajkaimra ringott, vagy épp a körmeit élezte bőrömön, szinte biztosra véve, hogy mindennek nyoma fog maradni, de ez inkább izgatott, mint bosszantott. Néha még erőteljesebben markoltam mellére, mikor hirtelen ringott ajkaim alá, de ezzel is csak azt tette nyilvánvalóvá, hogy milyen közel jár már a vágyott beteljesüléshez, épp emiatt fokoztam a tempót, nyelvem őrült ritmusát, karöltve ujjammal, míg meg nem feszült ajkaim alatt, abba pedig, ahogy teste felrobbant karjaim között, még a gyomrom is belelüktetett, a gerincemet karistoló karmokról már nem is beszélve. Éreztem, hogyan gördül le egy izzadságcsepp halántékomon, szinte teljesen megsemmisülve abban, ahogy nevemet nyögte, próbálva nagy levegőt venni, miután végre képes voltam elszakítani magamat Tőle, majd lassan kúszni kezdtem felfelé, egyik kezemmel finoman megcirógatva a vörösre harapdált ajkait. - Ez lehettem volna én is - nyaltam meg saját ajkamat, hangom pedig rekedten csendült, de csak a saját kínlódásomat fokoztam mindezzel. - Imádom harapni a szádat - érintettem orromat az orrához, miközben ajkaim ajkaival játszadoztak, alig-alig érintve meg őket, mintha meg akarnám csókolni, de ez inkább volt egy újabb sunyi játék kezdete.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 26, 2022 8:54 pm
Iris & Dimitriy
Nehéz bármire is koncentrálnom úgy, hogy közben a testem egyre forróbbá válik ölemre simuló kezètől és ajka édes érintésètől, melyektől egyre feszültebb sóhajok hagyják el ajkaimat, de még így is szédítő az elképzelés, hogy milyen lehet így, erre ébredni. Komisz vigyora pedig egyértelműen elárulja, hogy erre nem egy konkrét példát tudna felhozni, nem egyszer furakodott a takaróm alá, hogy aztán felfedezze, mit is rejtegetek alatta, de végül szavakkal is alátámasztja mindezt és, ha épp nem lángolna minden porcikám, ha épp nem combomra harapna finoman, talán még zavarba is jönnèk az elképzeléstől. De már túl vagyok azon, hogy zavarba jöjjek, hogy bármi más érdekeljen tekintetèn és bőrömet ízlelő ajkain túl, elmèmet csakis a vágy tölti ki és az a rengeteg inger, ami ér minden mozdulatával és, amiktől hol kellemes bizsergès fut végig testemen, hol pedig libabőrössè válok. Szinte visszafojtott lélegzettel figyelem, ahogy egyre közelebb araszolgat hozzám, ajka kínzó lassúsággal halad végig combomat hintve apró csókokkal, pimasz megjegyzésemet követően pedig olyan buja mozdulattal vezeti végig nyelvét ajkain, hogy már attól is görcsbe rándul a gyomrom. Lélegzetem végül akkor akad el, mikor végre ölemre talál, nyelve forrón siklik rám, csak még őrjítőbbè fokozva testem lüktetèsèt, mély, buja nyögést csalva ki belőlem mozdulatával, amitől csak még markánsabban túrok hajába, másik kezem pedig a kanapé támlájára mar, míg ő birtokló mozdulattal mellemre markol. Le sem veszem Róla tekintetem, egyetlen pillanatot sem akarok elszalasztani a látványból, ahogy ajkai és nyelve rám simulnak, de az élvezettől újra és újra lehunyom szemeimet, majd ahogy ujját finoman belém csúsztatja, még inkább fokozva a mámoros érzést, fejem hátra hanyatlik egy pillanatra a párnára és ajkamba harapva próbálom tompítani a kikívánkozó nyögést, amit aztán hangos zihálás követ. Olyan szédítő ritmust vesz fel, amit csípőm önkéntelenül is követni próbál néha, finoman mozdulva ajkaira, mintha még ennél jobban is érezni akarnám Őt, pedig már így is olyan forrón zubog bennem a vérem, hogy szinte belülről mardossa bőrömet. Az sem lepne meg, ha már sebesre harapdáltam volna a számat, mert valahányszor végig robog testemen az a kínzó bizsergès, amitől az összes létező zsigerem pezsegni kezd, így próbálom valamiképp megtartani a józanságomat, de minél tovább mozog bennem ujja, minél mohóbb mozdulatokkal kényeztet nyelvèvel, annál inkább tudatosul bennem, hogy nem csak játszadozik, nem csak az őrületbe akar kergetni, hogy aztán úgy kússzon fel vissza hozzám, hogy én már eszemet vesztve vágyom Rá. A végsőkig akar hajszolni, ez a felismerés pedig hangos nyögéssè alakul, ahogy a közeledő gyönyör első jeleit megèrzem magamban. Alig kapok már levegőt és egyre nagyobb a küzdelem, hogy Rajta tartsam pillantásomat, bármennyire is szeretném Őt látni, majd ahogy szívem zakatolása a végletekig fokozódik, pár hosszú pillanatra elakad lélegzetem és testem lüktetèse forró lávakènt robban szét bennem. -Dimitriy...- nyögöm elfúló hangon, ahogy testem ívben megfeszül, majd csípőm reszketve ajkaira ring, a kanapét meg már olyan erővel marom, hogy szinte fáj, de a csodálatos érzés mellett, ahogy végig söpör rajtam a mámor, minden más elenyèszik. A szoba falai visszaverik zihálásom hangját, ahogy küszködve, nyögve próbálom átvèszelni a mindent elsöprő gyönyör pillanatait, de még ennek ellenére is ügyelek rá, hogy Őt finoman érintsem, hogy ujjaim most is inkább izgatón, mint fájón simuljanak hajába vagy épp vállára, míg ködös tekintetem ismét Rá nem vezetem.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 26, 2022 5:04 pm
Hiába az elhamarkodott kérdés, vagy a furcsa, rám egyáltalán nem jellemző mentegetőzés, valójában már régen elengedtem azt a gondolatot, hogy velem akarjon éjszakázni, és abban a helyzetben, amiben Ő volt, még csak nem is hibáztathattam érte. Mert neki nem azt jelentette volna, amit nekem, és iszonyúan nehéz volt szembesíteni magamat ezekkel a tényekkel, de be kellett látnom, hogy ezzel az egésszel nem bántani, hanem éppen védeni próbálja az én kibaszott érzéseimet. Már a gondolat is nevetséges, hogy valaki épp az én érzelmeimet próbálja kímélni, pedig világ életemben nevettem a hősszerelmes bájgúnárokon, azokon, akik térdre rogytak egy nő előtt, feláldozva magukból mindent, csak hogy elkápráztassák és lenyűgözzék szívük választottját. Én nem erre vágytam, legalábbis nem terveztem, hogy valaha is megtörténik majd, és ugyan nem emlékezett rá, de még romantikus sem tudtam úgy lenni, ahogy azt egy normális, hétköznapi kapcsolatban megkapta volna valaki mástól. Mert minden ízemben bűnöző maradtam, egy makacs, csökönyös és pofátlan maffiózó, aki néha tényleg nem volt képes színekben gondolkodni, csak feketében és fehérben, de ahhoz, hogy Őt megértsem, muszáj volt változtatnom, a fő kérdés pedig éppen ez volt: hogy megéri-e az a változás. És a picsába, ha nem érte volna meg, most nem lennék itt, nem küzdöttem volna meg a saját démonjaimmal, nem kerülgettem volna napokig, mint valami ijedt kisegér a nyilvánvaló csapdát, és nem kaptam volna fel a vizet, mikor közölte, hogy a munkatársával fog vacsorázni. Ez mind olyasmi volt, amit Ő váltott ki belőlem, Ő tett rájuk képessé, minden rosszal és jóval együtt, ehhez pedig nekem jelenleg csak annyi dolgom volt, hogy egy kicsit még kibírjam azokat a magányos éjszakákat. Nem kapkodtam, lassú tempóban kényeztettem mellbimbóját, majd egy pofátlan megjegyzést követően áttértem a másikra, de közben kezem sem maradt tétlen, körözni kezdett teste érzékeny pontja körül, szinte teljesen eszemet vesztve attól a forróságtól, amit tapasztaltam combjai között. Tényleg megőrjített, és ekkor viszont már ismét ott tartottam, hogy ötletem sincs, hogyan voltam képes napokig kibírni nélküle, mikor minden porcikám reszketett a hiányától, nemcsak a szívem, de a testem is érezte a pokoli magányt, miközben másra sem vágytam, csak hogy tűzforró testét magamon, alattam vagy épp fölöttem érezzem és lássam, miközben arca és tekintete visszatükrözi azt a gyönyört, amit éppen átél. Nem is bírtam ki, hogy ne nyögjek néha hasa bőrébe, míg elhaladtam ott, köldökét hintve tele apró csókokkal, majd a vállamra húzott combjának belső felét, finoman ízlelgetve nyelvemmel az érzékeny, vékony bőrt, és csak hogy nyomatékosítsam a sunyiságomat, finoman, kicsit sem fájón, de ráharaptam bőrére, közben végig tekintetét őrizgetve, még ha közben végig is futott hátamon a kellemes bizsergés, amit az Ő érintése váltott ki belőlem. - Megszámolni sem tudom, hogy hányszor volt rá példa... - búgtam halkan, de teljesen felesleges volt szavakba önteni a nyilvánvalót, hisz sejthette, érezhette magán, a kettőnk között vibráló láthatatlan, de erős köteléken és vágyon, hogy nem vagyok képes megmaradni mellette csak úgy, anélkül, hogy érinteném vagy neki esnék, és ezt nemcsak az ágyban szerettem bizonyítani neki. Szavait meghallva pofátlanul végignyaltam alsó, majd felső ajkamat is, majd nyelvem megközelítette teste forróságát, masszírozó mozdulatokkal tapadva rá, míg szabad kezemmel felnyúltam, hogy marokra fogjam egyik mellét, de még így sem lehetettem hozzá elég közel, pedig szívem szerint jelenleg akár még eggyé is váltam volna Vele, csak hogy még közelebb lehessek. A másik kezem eddig a vállamra emelt combját simogatta, miközben nyelvem egyre mohóbb ritmust diktált, kezemet pedig lassan vezettem nyelvem és ajkaim mellé, finoman csúsztatva testébe, csak hogy pár másodperc után a nyelvemmel megegyező ritmussal kezdjem mozgatni benne, elég egyértelműen sugallva, hogy ha rajtam múlik, akkor Neki itt és most vége.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 26, 2022 2:25 pm
Iris & Dimitriy
Túl jó érzés a karjaiban lenni, élvezni, ahogy a vágy kiteljesedik köztünk, mintha ezen kívül semmi más nem érdekelne egyikünket sem, pedig tudom, hogy mindez nem más, csak egy nagy mézes-mázos buborèk, amivel most elfedjük picit a valóságot. Mert hiába élvezem most mohó, tüzes csókját és azt, ahogy teste újra és újra nekem feszül, ahogy keze ölemre talál olyan forróságot èlesztve bennem, amitől eszemet vesztem, ez mit sem változtat azon, hogy ezt egész másképp kellene megèlnem. Most csak a vágy munkálkodik bennem, de ha igaz mindaz, amit mondott, napokkal ezelőtt még a szerelem is fűtötte a véremet, ami elképzelni sem tudom, mennyire fűszerezte meg mindezt, de igazából bármit feltennèk arra, hogy csak még csodálatosabbak lehettek az ilyen pillanatok. Iszonyú érzés belegondolni, hogy mennyi mindenre nem emlékszem, hogy nem tudom felidèzni, mikor csillant meg először tekintetében az, ami most minden pillanatban ott ragyog vagy, hogy mikor éreztem én úgy, hogy akarom Őt és nem csak így, nem csak azért, hogy testem szomjúságán csillapítsak, hanem azért is, mert szeretem. Nem emlèkszem, milyen volt este mellette elaludni egy-egy őrjítő együttlét után vagy, hogy milyen is lehetett arra ébredni, hogy a csillapíthatatlan vágy a takaróm alá vezèrli kezeit, hogy épp ott folytassunk mindent, ahol éjjel abbahagytuk. Pedig, már a gondolattól is begörbül a kislábujjam, hogy keze épp így simulhatott combjaim közé és az álmot nem a kávé vagy bármi más, hanem a testemben felèledő tűz űzte el. -Hogyne motiválna?- sóhajtom, miközben ajkai mellkasomra barangolnak, nyelve forrón simul mellbimbómra, az érzéstől pedig, ahogy újra és újra finoman megszívja az érzékeny pontot, halkan felszisszenek és ajkamba harapok. Újra és újra hajába túrok, kezem finoman simít le tarkójáig majd vissza, míg másik vállán és hátán kalandozik, de még az is tovább ajz, hogy milyen pokolian perzsel bőre, akárhol is érintem épp. Emlékszem, hogy gondolatban jègszoborhoz hasonlítottam az elején, talán már az első estén, mikor visszarángattak hozzá, de azóta már jó párszor szembesülnöm kellett azzal, mennyire nem az. Olyan forró és szenvedélyes, hogy a szívem beleszèdül a dübörgèsbe, amit Ő okoz bennem, miközben egyre lentebb kalandozik testemen, egészen combom belső felèig, amit készségesen kínálok fel, ahogy vállához húzza lábamat. -Biztos csodásan indult a napom, valahányszor ilyen alaposan kutakodtál a takaróm alatt.- duruzsolom pimasz mosollyal, amit azzal próbálok leplezni végül, hogy újra az alsó ajkamra harapok, mintha ez a pillanatnyi fájdalom bármit is segítene zihálásomon vagy testem forróságán, ami egyre kínzóbbá válik, minél közelebb merèszkedik ajkaival hozzám. Akkor is, ha szándékosan megtorpan és olyan komisz vigyorral néz fel rám, amitől még nyilvánvalóbbá válik, hogy feltett szándéka az őrületbe kergetni, de vigasztal a gondolat, hogy akaszthatják még ma a hóhért. Mert előttünk még az éjszaka, amit már egyébként is arra szántam, hogy még azt is elfelejtsem, amit ma megtudtam, hogy ne azon őröljem magam, hogy újra és újra megszegem az ígéretemet vagy, hogy senki sem tudja, valaha visszakapom-e azt, amit elveszítettem.-Nagyon szexin nézel ki a lábaim között.- nyögöm végül halkan, továbbra is finoman simítva hajába, majd nyelek is egy nagyot, ahogy eszembe jut az az éjszaka, amikor épp ugyanígy készült arra, hogy a lehető legbujább hangokat csalogassa elő belőlem, én pedig végleg elvesztem az élvezettől, amit ajkai és nyelve játéka okozott.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 26, 2022 9:50 am
Kezdtem egyre biztosabb lenni abban, hogy nem jó taktikát választottam néhány nappal ezelőtt. Nem szabadott volna visszavennem azt az álarcot, ami a legtöbb ellentétet és feszültséget szülte közöttünk, de már maga a gondolat is megijesztett, hogy leüljek Vele és átbeszéljük ezt az egészet, de ha így tettem volna, ideje korán ragadnak magukkal az érzelmek. És most is így történt, mert amint megálltunk egymással szemben a hazaérkezésem után, mintha az elmútl napok meg sem történtek volna. Hiába tudtam, hogy távolodnom kellene, legalább amíg rátalálok a megoldáshoz vezető útra, mert így csak elvonja a figyelmemet és könnyen beleélem magam abba, hogy még így, mindezek ellenére is itt van velem. De csak a szívem akarta azt hinni, hogy ez a kibaszott szerződés nélkül is így lenne, elvégre abban a fázisban, ahol jelenleg Ő tartott, vagy amit még hitt néhány órával ezelőtt, egy pillanatig se gondolkodott volna azon, hogy menjen vagy maradjon, ha érvényét veszti az a mocskos papírfecni. A félelem azonban dolgozott bennem, percről percre lüktette belém a fájó gondolatokat és a kicsit sem tetsző forgatókönyveket, és nem akartam végignézni, hogyan omlik majd össze újra attól, hogy egy teljes évet elfelejtett. Ismét, miután még csak nem is először történt meg, de nem akartam arra támaszkodni, hogy idővel majd könnyebb lesz neki ezeket elmondani. Azt akartam, hogy magától emlékezzen mindenre, és nem az én elmondásaim alapján, és ne csak emlékezzen, de érezzen is, úgy, ahogy előtte. Ahogy én is érzek, pedig ha valamire egy árva vasat se tettem volna egy évvel ezelőtt, az éppen ez volt. Hogy én valaha is... érezni fogok majd. De ez az egész dilemma jelentőségét veszítette akkor, mikor hagyta magát az asztalomra ültetni, vagy ahogy utána az ölembe mászott, és már a puszta gondolatra reagáltak izmaim, érezve azt a forró, erőteljes lüktetést ereimben, amit a belőle áradó illat csak tovább fokozott, és mikor magam alá tepertem a kanapén, szótlanul kérve helyett combjai között, már nem is volt kérdés, hogy miként is fog végződni ez a mai este, és nem úgy, ahogy Ő azt az első közös éjszakánk után feltételezte volna. Szinte lángolt a bőröm, főleg mikor ujjai megindultak rajtam, érzékelve, hogyan is tapogatja végig hátam izmait, csak hogy végül a fenekembe markoljon, válaszként pedig halkan felmorrantam, pofátlanul feszülve ölének ágyékommal. Egy percnyi nyugtot sem akartam hagyni neki, így téve nyilvánvalóvá, hogy milyen életet élünk egymás mellett, milyen forró és mohó az a szenvedély, ami nemcsak az én, de az Ő szívében is jelen volt nem is olyan régen, és hiába hittem régen, hogy ez lesz az első, ami majd elmúlik, besüllyedve a szürke, unalmas hétköznapokba, ez a vágy képtelen volt csillapodni, újra és újra kielégülésre vágyott, én pedig meg sem próbáltam ellenállni neki. - Szóval Téged nem motivál az ébresztő gondolata? - kérdeztem halkan, melle bőrébe súgva a szavakat, miközben a mozgatni kezdtem a combjai közé vándorolt ujjaimat, magam is belenyögve abba, ahogy teste reagált érintésemre, de még most sem bírtam ki, hogy ne lessek fel rá, épp annyira engedve el mellbimbóját, hogy egy sunyi, pofátlan vigyort küldjek felé, még mielőtt újra lecsaptam volna rá, de ekkor már másik mellére hajoltam vissza, gyengéden, mégis mohón szívva meg, de még így sem tudtam levenni szemeimet az arcáról. Egyre jobban hergelt azokkal a hangokkal, amik kibuktak belőle, nyelvemmel közben még tovább indulva, még lehelve pár apró csókot a köldöke körül, majd az egyik combját vállamhoz húztam, nyelvemmel kényeztetve combja belső, érzékeny oldalát, de szándékosan nem indultam tovább, ezt a komisz fényt pedig Ő maga is láthatta megcsillanni tekintetemben.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 25, 2022 11:30 pm
Iris & Dimitriy
Nem kell törnöm a fejemet, hogy tudjam, az a valaki én vagyok, hogy miattam képes romantikus dolgokra, ami elnézve, hogy egyébként is mennyit változott, annyira nem is lep meg. Szöges ellentéte annak a férfinak, akihez hozzámentem, kezdve a tekintetében csillogó érzelmekkel egészen addig, hogy most egyetlen szavával sem próbál se megalázni, se azt éreztetni velem, hogy illene tudnom, hogy hol a helyem. Mert eleinte ez is jelen volt köztünk, bármiről is volt szó, végül mindig úgy éreztem magam, mintha valami hatalmi játszmában vennék részt és annak ellenére, hogy mindig is tisztában voltam azzal, hogy itt Ő a főnök, Ő az, aki parancsol, már csak azért sem akartam szófogadó kis feleség lenni, hogy borsot törjek az orra alá. De talán nem is tudnék az lenni és úgy fest, mostanra már Ő sem azon munkálkodik, hogy maga alá utasítson, hacsak nem szó szerint értjük, amit viszont cseppet sem bánok. Őrjítő érzés, ahogy bőre forrósága tovább fokozza az enyémet, hiszen az én vérem is meglódult már abban a pillanatban, hogy maga alá gyűrt, de az Ő teste, szinte perzsel, miközben finoman nekem dörgölőzik vagy épp én hozzá. Nem tudom nem szóvá tenni a technikáját, amivel jó éjszakát kíván, de az sem okoz különösebb meglepetést, hogy ez megszokott dolog lehet, főleg, ha ez a vágy, ami köztünk munkálkodik, tényleg ennyire nem csitul, mert még most sem tudok neki ellenállni, hiába jut eszembe újra és újra, mennyire nem kellene ezt tennem. Nem lenne szabad sodródnom az árral, hagyni, hogy magával ragadjon ez a férfi, akinek már nem csak a külseje vonzó, hanem a viselkedése is, a tény, hogy a szívèt az irántam érzett szerelem tölti ki, de képtelen vagyok azt mondani, hogy álljon le, amikor nem is igazán akarnám. Mert élvezem tüzes csókját, az érintéseit és azt, ahogy az én érintésemre reagál, mikor fenekére markolok. Lelki szemeim előtt látom szinte a reggeleket, ahogy álmos tekintete rám vetül, majd hasonlóan izgató mozdulatokkal barangolja végig bőrömet, mint ahogy most indul el csókjaival nyakam mentén egész a mellemig, olyan finoman véve ajkai közé mellbimbómat, hogy az egész testem lángra kap tőle, ajkaim közül pedig kikívánkozik egy feszült sóhaj. Finoman hajába túrok, miközben egy egész picit homorítok, mintha igy, szavak nélkül akarnám a tudtára adni, mennyire élvezem, ahogy gyengéden ízlelget, bár a zakatoló szívem, valószínűleg enélkül is elárulná. -Mèg jó, hogy te pedig elég kíváncsi vagy.- sóhajtom halkan, ahogy keze lassan közénk férkőzik, majd ahogy ujjai ölemre simulnak, ajkamba harapva próbálom elfojtani a kikívánkozó halk nyögést, kisebb-nagyobb sikerrel. Csípőm finoman mozdul, érintésètől csak még jobban felpezsdül a vérem, a testemet kínzó forró lüktetès, ami még többet követel belőle, érintésèből és mindabból, amit adhat. -Akkor sem aludhatok Veled.- nyögöm halkan, egyre feszültebben kapkodva levegőért, miközben ujjaim finoman hajára markolnak, másik kezemmel pedig végig karistolom gyengéd, izgató mozdulattal a hátát. -Akkor oda a motivációd.-jelenik meg pimasz mosoly ajkaimon, de hamar el is tűnik, ahogy csípőm tovább mozdul felé, szinte követelve érintésèt, mert bármi is legyen végül, emlékezni fogok vagy sem, most érezni akarom Őt.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 25, 2022 5:23 pm
Nemcsak a jó, de a rossz is hozzánk tartozott, és korábbi szavaival csak ráerősített arra, hogy tisztában van azzal, mennyire nem ment minden csettintésre, és hosszú út vezetett odáig, hogy végül így, álarcok nélkül legyek képes szembenézni Vele, anélkül, hogy egy pillanatra is megjászottam volna magamat. Nem is volt értelme színezgetni ezeket a történeteket, mert úgysem hitte volna el, hogy az első együtt töltött ésjszakánk után hirtelen minden jó irányt vett, mert bár már tudtuk, hogy mit kaphatunk a másiktól és milyen szenvedélyes és odaadó az a vágy, ami munkálkodik mindkettőnkben, de messze álltunk attól, hogy csak úgy, csaták és háborúk nélkül beismerjük egymásnak, főleg miután olyan viharosan indult kettőnk kapcsolata. Már ha egyáltalán volt értelme kapcsolatnak nevezni egy kényszerházasságot és egy kibaszott papírt, amiből még csak nem is mi, hanem a szüleink nyerészkedtek, és már csak azért sem voltam hajlandó engedni. Tönkre akartam tenni, mintha Ő maga lett volna az ellenség, pedig valójában csak egy bábu volt, mint én, és talán ehhez a felismeréshez kellett a legtöbb idő. És az, hogy a büszkeségem valamennyit hajlandó legyen engedni, mindehhez azonban idő kellett és türelem, de még csak nem is az enyém. Mert Ő kellett hozzá, az Ő türelme és akarata, hogy képes legyen minden alkalommal a szemembe nézni, olyan daccal és erővel, amit azóta is csodáltam benne. - Ezt nem állítanám ilyen magabiztosan. Inkább attól függ, hogy a kedvére akarok-e tenni valakinek - válaszoltam pofátlan vállvonással, mintha az előbbi kis közjáték meg se történt volna, mozdulatomba némi lazaság költözött, de még így is jól kihangsúlyoztam az utolsó szót, csak hogy biztos lehessen benne: Rá gondoltam. Azt még Ő se hihetette rólam, hogy ezek után majd mindenkivel jópofiskodni fogok, vagy randira hordani őket. Erre egyedül Ő tudott rávenni, és ha nem is volt mindig ínyemre, de soha nem azért tettem, mert elvárta volna. Hiába kezdtem pedzegetni a lefekvés gondolatát, vagy azt, hogy jó éjszakát kellene már kívánnom, végül nem mozdult a kezem, ugyanúgy arcát cirógattam, közben száját fürkészve, ebből pedig nem is csináltam túl nagy titkot. Ahogy abból sem, hogy mennyire forró a bőröm, és hogy alig ért hozzám jelenleg, de a vér szinte pattogott ereimben, amikor pedig végül magam alá fordítottam, eldőlve vele a kanapén, már azt is éreztem, hogy mennyire keményen feszülök combjának, majd végül ölének, amikor kicsit szélesebbre tárta lábait. Még csak esélyt sem adtam neki, hogy ellenkezni kezdjen, ajkaimmal rögtön befogtam a száját, nyelvem pedig önálló életre kelt, önzőn kutatva az Övé után, mellkasommal még szemtelenebbül feszülve melleinek, halkan ajkaiba nyögve, mikor csípője megmozdult, így viszonozva az imént megkezdett kínzást. - Mindig - mormogtam ajkaiba, épp annyira szakadva el tőle, hogy orromat végighúzzam arcélén, végül állánál állva meg, hogy apró csókokkal borítsam be bőrét, de testemen jóleső borzongás futott végig, mikor hátamon végigsimítva, végül a fenekembe markolt, emiatt pedig szinte már ösztönből jött, hogy még keményebben feszüljek ölének. - De jó reggelt-et is mindig így kívánok - búgtam bőrébe, egyik kezemmel végigzongorázva oldalán, hogy előcsaljak belőle némi libabőrt, közben már nyakán húzva végig nyelvemet, de ezúttal már meg sem álltam kulcscsontjánál, az ösztön vitt tovább, ajkaim közé véve egyik mellbimbóját, de már mást sem hallottam, csak saját vérem vad zubogását, és azt, ahogy szíve egyre gyorsabb ütemre kapcsol. - Mindig érdekes dolgokat rejtegetsz a takaród alatt... - mormogtam rekedten, kezeimmel nagy nehezen beférkőzve kettőnk közé, hogy végre ujjaimmal is kitapintsam teste forróságát, hangosan belemorranva abba, ami combjai között fogadott.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 25, 2022 12:30 pm
Iris & Dimitriy
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer arra kér majd, hogy aludjak Vele és ez a döbbenet ki is ütközik az arcomon, mikor elhangzik Tőle ez a kérés, mert rögtön utána szabadkozni is kezd, mennyire nem kellett volna ezt mondania. Minden amit mond vagy tesz, annyira új és idegen számomra, hogy nem egyszer átfut elmèmen a gondolat, hogy talán tényleg, csak álmodom. Hiszen, azóta az éjszaka óta nem egyszer álmodtam Róla, arról az estèről vagy épp különböző verziókról, mikènt éljük át újra azt a gyönyört, amit akkor, bár az álmaim mindig pontosan ugyanúgy végződtek, mint a valóság is, hogy végül egyszerűen elsètált és én úgy éreztem, hogy hiba volt elgyengülnöm előtte és nyitni felé. Most pedig, már látom, hogy valójában mennyire nem volt az, mert bár nem emlékszem, hogy miként történt, hogy hány napba telt, hány könnycseppbe került, mire idáig eljutottunk, hogy így nézzen rám, hogy így öleljen magához, de abban biztos vagyok, az az éjszaka fontos része volt az egésznek. Mint a hangos szó, ami beindítja a lavinát, ami amennyire gyönyörű látvány, épp annyira ijesztő is. Főleg, ha az ember épp a hegy lábánál rostokol. Szomorkás mosollyal fogadom a magánnyal kapcsolatos megjegyzésèt, de igazán mondani nem tudok rá semmit. Mesélhetnèk neki azokról a napokról, amit én is egyedül töltöttem a szobámban elzárkózva Tőle és mindenki mástól, beletörődve a sorsomba, de tekintve, hogy már mennyire nem úgy áll a helyzet, felesleges lenne. Akkor azért zárkóztam el Tőle, mert így óvtam magam, most pedig, már azért gondolok kerül-fordul arra, hogy vissza kellene rohannom a szobám rejtekèbe, mert tanácstalan vagyok. Tudom, hogy ez egy lassú folyamat volt, hogy mindez kialakuljon benne, de nyilván nekem ez most olyan, mintha fejest ugrottam volna az óceán közepébe. Azt se tudom hirtelen, hogy hol vagyok és, hogy ki ez a pasas, aki úgy néz rám még mindig, mintha az egész kibaszott világot jelentenèm neki. -Szóval, valójában egész romantikus pasi vagy, csak jól titkoltad.- vonom le a végső következtetést pimasz mosollyal ajkaimon, miközben akaratlanul is tenyerébe simulok arcommal, de tény, hogy Tőle a legapróbb figyelmesség is iszonyúan édes gesztus lehetett és most is az, mikor az ember előbb várta, hogy porig alázzon csípős szavaival, mint hogy kedves legyen. Egyre jobban kezdem sajnálni, hogy nem emlékszem ezekre a pillanatokra és, ha akarnék se tudnék most úgy tenni, mintha emlékeznèk, tanácstalanságomat pedig nem is titkolom előle. Kezem még mindig gyengéden pihen mellkasán, ahogy Ő maga is töprengni kezd hangosan, hogy talán véget kellene vetni ennek az estènek, szètszèledni szépen és lefeküdni aludni, de az arcom, már pusztán attól is felforrósodik, ahogy tekintete kerül-fordul ajkaimra siklik, ahogy lágyan cirógatja bőrömet, cseppet sem azt sugallva ezzel, hogy annyira jó éjszakát akarna kívánni. A legkülönösebb az egészben, hogy én sem akarok, még ha tudom is, hogy az lenne a helyes lépés, de mielőtt még ez a gondolat túlságosan megèrne bennem, karja derekam köré fonódik, a következő pillanatban pedig, már hanyatt fekve találom magam a kanapén, forró teste pedig úgy temet be, mint valami kellemes, meleg takaró. Nem nagyon kell nógatnia, hogy még egy picit szét tárjam combjaimat, hogy csípője még jobban hozzám simuljon, miközben ajkai úgy forrnak ajkaimra, hogy a leghalványabb próbálkozást is elmossák a távozásomat illetően. Átkarolom nyakát, testem finoman mozdul alatta, így segítve elő, hogy minden lehetséges részem forró bőrèhez érjen, miközben akaratlanul is belenyögök halkan csókunkba, ahogy ágyéka ölemnek feszül, mert a tény, hogy mennyire nem szunnyad a vágya, egyetlen pillanat alatt feltüzel engem is. -Mindig így szoktál jó éjszakát kívánni?- mormogom a csókba halkan, finoman mozdítva közben csípőmön, így válaszolva izgató mozdulatára, de kénytelen vagyok ajkába harapni a borzongástól, amit okoz bennem az érzés, ahogy testünk újra egymásnak feszül. Nyakát karoló kezeim egyike elindul lefelé hátán, finoman cirógatva végig körmöm hegyèvel izzó bőrét, míg végül leèrve fenekèig, finoman a hátsójába markolok pimasz vigyorral. -Talán vegyük úgy, hogy már le is feküdtünk aludni.- sutyorgom halkan, finoman ízlelgetve édes ajkait, de ahogy a vágy felèled bennem, úgy válik csókom is egyre mohóbbá, úgy feszülök melleimmel mellkasához, ölemmel pedig kemény ágyékának.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 25, 2022 9:47 am
Amennyire igyekeztem nem elrontani a megnyugvás édes pillanatait, ezt a pár percet, amit még karjaimban tölthet és akár még hozzám is bújhat, anélkül, hogy bármit mögé láthatnánk, már az első szavaimmal sikerült áthúznom ezeket a számításokat. Érezhetően befeszült tőlük, éreztem tenyerem alatt, ahogy izmai egy pillanat alatt állnak vigyázzba, tekintete pedig döbbenetről beszélt, pedig nem is olyan régen még magamban fogadkoztam, hogy nem fogom tönkretenni ezt az alkalmat is. Mintha saját magamat akartam volna szabotálni, vagy inkább megteremteni neki a lehetőséget, hogy bűntudat nélkül hagyhasson hátra, úgy vonulva el a szobájába, hogy történt, ami történt, de ettől még nem változott semmi, most mégis olyasmit üzentem neki, ami talán azt ültette el a fejében, hogy elvárásaim lennének ezek után. Hisz az, hogy együtt aludjon velem, az Ő világában még lehetőségként sem merült fel soha, főleg az első együttlétünk után, ahol szándékosan azt a látszatot akartam kelteni, hogy soha nem fog hasonló megtörténni, mert én nem bújok oda senkihez, és ha valaha is eszébe jutott, hogy ennél többre is képes lehetek, hát ott nyilvánvalóvá tettem, hogy ez bolondság. Pedig... kibaszottul nem volt az, ahogy a folytatás mutatta. Bárcsak csendben tudtam volna maradni, békében táplálkozva abból a forró tűzből, ami tekintetében lobogott, ehelyett pedig kapásból mentegetőznöm kellett. Mintha bármi rosszat csináltam volna, de néha még megfeledkeztem arról, hogy nem ugyanott tartunk, és hogy ami szerinte rossz, az szerintem már normális, vagy mi több, hétköznapi. Épp olyan hétköznapi, mint bárki másnak, aki a feleségével akar aludni. Alig láthatóan biccentettem egyet kérdése hallatán, ekkor már némi feszültséggel rágcsálva ajkamat. - A magánynál semmi sem motivál jobban - erősítettem rá szavakkal is, és talán ez az egész már nem is indokolt több magyarázatot. Lehet, hogy nem sejtette korábban, mennyire az életem részévé válik majd, azt pedig főleg nem, hogy egy kibaszott percet nem akarok majd nélküle tölteni, de mióta az új felállás szerint éltünk egy fedél alatt, másba nem kapaszkodhattam. Csak abba, hogy mennyire gyűlölöm az egyedüllétet, a csendet, és az éjszakai sötétséget, amit nem tör meg egy-egy békés szusszanás, egy álmatag ölelés, vagy egy forró, rögtönzött szeretkezés. Minden porcikám üvöltött a hiányától, de mégsem szabadott volna, hogy ezt ilyen nyíltan az orra alá dörgöljem. Hajamba markoltam, de közben testem bizsergéssel reagált érintésére, mikor ujjai mellkasomon járkáltak, és nem is bírtam ki, hogy ne kövessem néha tekintetemmel is ezeket a mozdulatokat. - Azért - kezdtem bele egy hosszabb csend után, mintha amúgy arra vártam volna, hogy kitisztuljon a fejem, és rájöjjek, mit kellene mondanom, de még soha nem tapogatóztam ekkora sötétségben. Már ha leszámítjuk az Igor körül kialakult kálváriát. - Akadtak romantikus részek is - vigyorodtam el halványan, de ez inkább szólt a nosztalgiának, mint a saját elgyengülésemnek, majd lassú mozdulattal felemeltem kezemet, és finoman arcára simítottam a tenyeremet. - Elég nagy előnyt tudsz kovácsolni abból, ha mindenki rideg bűnözőnek tart. Könnyebb meglepetést okozni - tüntettem el magamból az iménti kellemetlen hangulat minden cseppjét, egészen addig, míg ki nem bukott belőle, hogy nem tudja, mitévő legyen. - Talán itt lenne az ideje, hogy jó éjszakát kívánjak - reagáltam a megkezdett gondolatmenetére, de tetteimmel egyáltalán nem ezt sugalltam, hisz ujjaim arcát cirógatták, tekintetem pedig nemcsak íriszeit, de ajkait is folyamatosan bámulták, majd mielőtt tényleg azt tette volna, ami ebben a helyzetben logikusnak tűnne, szabad kezemmel átkaroltam derekát, egy nagyobb lendülettel dőlve el vele a kanapén. Nem is engedtem, hogy megszólaljon, ajkaim rögtön beterítették ajkait, nyelvem pedig újult erőre kapott, miközben mellkasom újra melleinek feszült, csípőmmel újra helyet keresve combjai között, miközben ágyékom pofátlanul öléhez feszült.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 24, 2022 6:24 pm
Iris & Dimitriy
Meglep, mennyire jó érzés a karjaiba bújva várni, hogy testem megnyugodjon az átélt mámor után és akaratlanul is eszembe jut, mennyivel más emléket őriznèk arról az éjszakáról, ha hasonlóan zárult volna. Nem, mintha így nem szerepelne a top listámon, mintha nem lett volna az egész valami érthetetlen módon romantikus annak ellenére, hogy semmi érzelem nem lapult mögötte, de egy ilyen zárás végképp megèdesítette volna. De nem így történt és utólag már értem is, hogy miért nem, hogy velem együtt Neki is volt féltenivalója, de a sors undok fintora, hogy végül most mégis olyasmit érez irántam, amit valószínűleg Ő is elképzelhetetlennek tartott. Ólomsúlykènt nehezedik rám ismét ez a tény, a fülemben csengő szavai, amikor közölte velem, hogy az életènèl is jobban szeret, mert ha valamire, hát erre egyáltalán nem voltam felkészülve, főleg az elmúlt pár nap után, hiszen olyan látványosan kerültük egymást, hogy ennél nyilvánvalóbb már, csak az lett volna, ha ütemtervet is vezetünk a hűtőn. Most pedig azt kéri, hogy aludjak Vele ma éjjel, ami végképp nyilvánvalóvá teszi, hogy tényleg nem csak a szex volt az, amire most vágyott és vágyik tőlem, hanem...minden. Talán, így szeretné egy kicsit visszahozni a napokkal ezelőtti hangulatot, amikor még emlékeztem Rá, mikor még engem is eltöltött az iránta érzett szerelem, de ha most Vele maradnék éjjel, az épp olyan lenne, mintha homokba dugná a fejét. Hozzá bújhatnèk, elaludhatnèk a karjaiban, ami egyébként egész csábító gondolat, de attól még nem változna a jelenlegi helyzet és nem érezném úgy hirtelen, hogy szeretem. -Úgy érted, kényelmes helyen.- javítom ki szavait lágy mosollyal ajkaimon, ahogy felidèzem a korábbiakat, mikor még épp arra készültem, hogy az ölébe mászva érezzem Őt újra, de bármennyire is mosolygok, érzem a fájdalmat és a bánatot, ami most eltölti. De legalább Ő maga is belátja, mennyire nem segítene a helyzeten, ha együtt aludnánk ma éjszaka, mint egy igazi pár, amikor nem vagyunk azok, mert ha szimpatikusabb is az a férfi, aki most pislog rám, azért nem lobbant máris szerelemre a szívem.-Mert, ha egyedül töltöd az éjszakát, az motivál?- kérdezek vissza kíváncsian, hiszen nekem eddig is elég motiváltnak tűnt, bár ha alaposabban végig gondolom ezt a teóriát, látok benne logikát. Ha jól raktam össze a képet, legutóbb újra elnyerte a szívemet, még ha magamtól is kellett rájöjjek, hogy valami nincs rendben és talán, most nem ezt akarja, ezt pedig alátámasztják szavai is. Együttérző pillantással figyelem, ahogy feszülten a hajába túr, majd lepillantok magunkra, testünkre, ami még mindig olyan közel van egymáshoz, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, majd egy hatalmas sóhajt követően újra felnèzek rá. -Hidd el, amikor azt mondtad, hogy együtt voltunk és, hogy én is ugyanígy szerettelek, meg sem fordult a fejemben, hogy ez könnyen történt volna meg.- szólalok meg halkan, finoman simítva mellkasán, amin ott is felejtem a tenyerem, így érzékelve szíve dobbanásait, ami már meg sem közelíti a percekkel ezelőtti heves tempóját.-Ismerve magamat és a Te természetedet, biztos vagyok benne, hogy nem egyik napról a másikra történt és nem is olyan volt, mint egy megható romantikus film.- mosolyodok el gyengéden, de aztán eszembe jut, hogy bármennyire is sodor most magával a hangulat, bármennyire is élvezem ennek az új Dimitriynek a társaságát, talán nem ártana most már visszavonulót fújnom. Olyan érzésem van, mintha játszadoznèk az érzéseivel, pedig a legkevésbé sem szeretném ezt tenni. -Nem tudom, mit kellene tennem...- sóhajtom végül halkan és nehezen tudnám eldönteni, hogy melyikünk lehet most elveszettebb; Ő, amiért ilyennek lát, vagy én, mert csak azt tudom, hogy elvesztettem dolgokat, de még csak azt sem tudom, hogy pontosan miket.
Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 58 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 58 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.