M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. csoport
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
3 posters

Anonymous

Vendég —

2. csoport

Nielfandir & Catriona & Axel & Aviva

Axel kérdésre huncut mosoly költözik az arcomra, egy gyors mozdulattal állok lábujjhegyre és nyomom az ajkaimat az övéire.
– Hazudós – mosolyodom el, megnyalva a számat és megízlelve onnan a forralt bor fűszeres aromáját, ha már inni nem ihatok belőle. Magammal rendkívül elégedetten haladnék tovább, félig még oda sem nézek, de szerencsére van más, ami figyeljen helyettem, így nem sodrom el a kisfiút. Mondjuk én nem is foglalkoznék tovább a jelenettel, mert az ajándékokon gondolkozom.
– Én már megkaptam az ajándékom – szorítom meg egy kicsit a kezét, és még csak nem is hazudok, mert annál jobb ajándékot úgysem kaphatok, mint hogy megkaptam őt egy hétre. Még ha ez az első olyan karácsonyunkba is fog kerülni, amit közösen tölthettünk volna el.
Nincs viszont túl sok idom ezen agyalni, mert eltereli a figyelmem a repülő papírhattyú. Szerencsére nem csak én látom és Axellel ugyanarra gondolhatunk, épp csak ő bátrabb mint én, és pont amikor megbeszélem magamban, hogy mit nem csinálunk, elindul a fickó felé, hogy aztán majdnem ugyanazt hajtsa végre, amit én leszavaztam a fejemben. Mondjuk engem már eleve a fickó látványa is sokkol, már nem azért, mert olyan csúnya lenne - ha nem ismerném Axelt és nem hozzá hasonlítanék mindenkit, biztosan jóképűnek tartanám -, hanem mert... magas. Úgy értem, iszonyúan nagyon magas. Nekem már Axel is égimeszelő, de ez a fickó nagyjából annyit ver rá magasságban, mint amennyivel Axel fölém magasodik, szóval most már ténylegesen a nyaktörés veszélye fenyeget. Szerencsére nem kell sokáig fölfelé néznem, ugyanis még valaki csatlakozik hozzánk, először olyan kérdést téve fel, amivel egyáltalán nem tudok mit kezdeni - fő és tanult elemek, mi a franc?! -, aztán nagy szemekkel rám nézve meglepő vallomást hallat.
– Oh? – pillantok rá meglepve, mármint nőktől nem sűrűn hallottam még ilyen bókot, de hát... – Köszönöm. Ööö, te is? – próbálkozom, bár fogalmam sincs, erre mit kellene mondanom. Gondolom, nem felszedni akar? A kérdésével szerencsére meg is ment ettől a helyzettől, én pedig bár némi vágyakozással pillantok a laposüveg felé, felsóhajtok és megrázom a fejem.
– Bárcsak, de sajnos nem tehetem – felelem, nem adva különösebb magyarázatot, de a nagyonmagas fickó szavai talán egyébként is érdekesebbek, mint az enyémek lennének.
Jó, mondjuk nekem csak egyre magasabbra költözik a szemöldököm a homlokomon, mert sosem hallottam még a Roxenfurtról, és még ha Hagrid neve ismerős is, Ruby Akárkicsodát végképp passzolom. Az mondjuk így is egyértelmű, hogy nem komolyan beszél, ezért amikor ezt nyilvánvalóvá is teszi, rámeredek egy amolyan na ne mondd tekintettel. Ezután viszont legalább kapunk néminemű használható információt is.
– És tőlük örökölted? – változtatom meg egy kicsit a szóhasználatot, aztán a fickó szavai nyomán kíváncsian a hozzánk csapódott lányra nézek. Ő is...? Mondjuk valamiért úgy érzem, mintha az ő beszélgetésüket csak félig érteném. És az izzással csak a vörös hajára gondolt, vagy a tűzre? Tüzet egyáltalán nem tudhat magáénak egyik isten sem, ebben biztos vagyok. Ráadásul ez így már... ó, a francba, jobban kellett volna figyelnem Módira! Valami kapizsgál az agyam hátsó zugában. de nem tudom megfogni, mi az. Míg a vörös hajú lány "bemutatójára" várunk, a szemem sarkából felpillantok Axelre, hogy vajon ő érti-e már.
És közben kiseprek az arcomból némi havat, mert mintha egyre sűrűbbe válnának a hulló pelyhek.

Vissza az elejére Go down
Nathan Nielfandir Gregson
Kiskép :
2. csoport - Page 2 449891.2
Rendeltetésem :
-
play by :
Orlando Bloom
Posztok száma :
20
User neve :
Budul
Csoport :
Álf
Pontgyűjtő :
14
Lakhely :
Oslo Sentrum
Foglalkozás :
műkincstolvaj

Elküldésének ideje — Kedd Nov. 29, 2022 7:58 pm

Catriona S. Jarlsberg felhasználónak tetszik ez a poszt.

Jozzá szktam mr ahhoz, hogy időként furán néznek rám az embrek, elvégre elég magas vagyok, sőt mondhatnm kimodottan égimeszelőnek számítok nem egy emberrel szemben. Mondjuk nem tehetek róla, ilyen az álf genetika. Most is megtapsolnak a "bűvész" mutatvány után, van aki csak mosolyog, vannak, akk csodálkozva nézve és van, akira határozottan szexuális vágyfogkozóként hat az, ahogy a kis lurkót elbűvöltem. Remélem más is ltta azt a hamvas egyetemista lányt, aki rámkacsintott és azóta szemezek vele a forraltoborm fölött, mióta, elment a csald a papírhattyú után. Éppen emelném meg a poharamat, hogy átrendezem a soraimat az ő asztalához, ha már ennyire nyíltan jelét adja, hogy nem venné zkon, ha az ő társaságában folytatnám a vásár látogatsát, amikor első látásra egy pár lép hozzám.
- Hello? - fogadom a köszönését a srácnak és megtoldom egy kérdő pillantással, már éppen feltenném a kérdést, hogy miféle trükökkről beszélünk, amikor betoppan egy szemrevaló vöröske is. Mondjuk nem lehetne, hogy a vörös marad, a pár tovább megy? Engem meggyőzne, de a vörös kérdése, még furcsább.

Már, nem azért furcsa, mert nem értem vagy hülye lennék és képtelen lennék felfogni, hogy ezek sejtenek valamit, mindössze egyszerűen szokatlan, hogy így letámadjanak, olyan közvetlen kérdéssel, amit a szokványos emberek nem szoktak feltenni. Ekkor jut eszembe Thorral való beszélgetésünk néhány foszlánya, azt mondta, hogy többen is vnnak, mint gondolnám.
- Nem, én a Roxenfurt Boszorkány és Varázslóképző Szakiskolában végeztem. Rubeus Hagrid, zsírleszívás és ducitréning után. Nem pesztrálok diákokat! Bár - a vörösre nézek és pillantásom végig siklik, eléggé kihívó öltözkdésén. - Ruby Roundhouse kedvéért a Jumanjiból, kivételt teszek.

Tartok tőle, most ők fognak értetlenül nézni és az ő szemöldökük szlad fela homlokuk közepére. Mire én egy korty forraltbor után.
- Szarkazmus. - tárgyilagos tényközlés. - Nem, nem a szüleimtől tanultam, magam dolgoztam rajta, hosszú évek, kemény munkájával. - a vöröskére pillantok, aki egy kissé közelebb kapisgált a valósághoz a kérdésével, bár történetesen mi álfok, mnd a négy elemet képesek vagyunk manipulálni, a kérdés az, hogy melyik pédányunk, melyikre fekszik rá igazából. - Kegyed elég magas hőmérsékleten pörög, csak nem izzik belülről? Mutasson valamit! -

A kérdésem eléggé logikus, mi álfok, csak a jelenlévő elemet vagyunk képesek manipulálni, a semmiől nem tudunk előhozni egyetlen egyet sem. Így, ha a nő előkap egy öngyújtót és produkál valamit vagy egy gyufát, esetleg valamely standnál, ahol sütnek valamit a lngokat használja, akkor álf. Ha szimplán létrehoz tüzet, akkor nem álf. Már persze, ha tűz az eleme, lehet tévedek. A párról még nem tudom eldönteni, lehet csak járókelők.
Catriona S. Jarlsberg
Kiskép :
2. csoport - Page 2 Tumblr_inline_phd8eqzOdU1vp79yq_100
Rendeltetésem :
Thor lánya vagyok
play by :
Abigail Cowen
Posztok száma :
39
User neve :
Nüx
Csoport :
Félisten
Pontgyűjtő :
28
Lakhely :
upside down
Foglalkozás :
artista della vita
Előtörténet :
there can be no peace for us,
only misery

Keresem :
2. csoport - Page 2 A4162de52114274c7fc5fb4e68b05162baf1952d
Every heart has its own skeletons

Catriona S. Jarlsberg
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 28, 2022 7:47 pm
2. csoport & Cat
I wish you a nightmare before christmas
Az élet kész katasztrófa, mióta itt vagyok újra Osloban, hiszen az esküvőt teljesen lefújták, ha mindez nem lenne elég a legjobb barátommal se tudom hányadán állok. Volt egy igen édes, meghitt pillanatunk, amikor nála aludtam, aztán mintha elvágták volna. Megint felszívódott, én pedig egyedül maradtam a nyomorommal. Nem tudom mégis mit kellene tennem, főleg karácsonykor. Nem mintha mi álfok ünnepelnénk ezt a bagatel ünnepet, ami csak a pénz szórásáról szól az embereknek. Mégis elhiszik, hogy minden tökéletes, ahogy a vásári forgatag kellős közepén elhitetik velük, hogy ez tényleg a szeretetről szól. Sokszor nevetek a halandókon, hogy mennyire naivak. Uhh, basszus, nem volt a legjobb ötlet mínusz tíz fokban ilyen kurvás csini ruhában megjelenni a standok között. Persze így van mire fognom azt, hogy az ötödik forraltboromat szürcsölgetem valami kellemes szórakozásra vadászva. Persze a hó is most kezd el esni, hogy kicsinálja a gyönyörű frizurám. De hol is tartottam igazából? Lényegtelen. Meghallom a gyerek akaratos nyávogását - hol a PICSÁBAN vannak a szülei?!? -, majd a szülőket, ahogy próbálják visszahívni. Na ezért is KURVÁRA biztos, hogy nem lesz kölyköm, meg hát rontsam el a gyönyörű testem?!? A NAGY BÜDÖS LÓFASZT!!! Mégis élvezettel nézem, ahogy a kisfiú fennakad egy férfin, aki legnagyobb bánatomra kedvesen lefoglalja valami papírdarabbal. Éppen elfordulnék unottan, mikor meglátom, hogy a hattyú a levegőbe emelkedik és repülni kezd. Felvonom a szemöldököm, majd elindulok az irányába, de egy másik férfi megelőz, aki elég érdekes kérdést tesz fel. Elnevetem magam és közbe vágok.
- Inkább az a jó kérdés, hogy ez a fő elemed vagy a tanult? - kérdezem oldalra döntve a fejem, de megpillantok a szemem sarkából egy még érdekesebb illetőt, legalábbis becsiccsentve annak tűnik - Hogy te milyen gyönyörű vagy - nézek rá nagy szemekkel, aztán az italára - Nem szeretnéd feldobni azt a szart valami ütősebbel? - húzom elő a kitárt kabátom belső zsebéből a laposüveget, amiben természetesen vodka lapul. Nagyokat pislogok, de nem vagyok rest a másik kettőre is figyelni. Egyértelmű, hogy a férfi, aki a kis trükköt bemutatta egy fajtársam, de tuti nem sötétálf, hiszen mindenkit ismerek a környéken. A családunk elég nagy és erős befolyással bír a többi klánra, amihez nem restek bevetni véres eszközöket.
bad habits●   :33    ● by barb

these violent delights have violent ends
and in their triumph die, like fire and powder • • •

Anonymous

Vendég —
2. csoport

~ Det hev ei rose sprunge~
Det hev ei rose sprunge
Ut av ei rot så grann
Som fedrane hev sunge
Av Jesse rot ho rann
Og var ein blome blid
Midt i den kalde vinter
Ved mørke midtnatts tid

Az utóbbi pár hónap maga volt a pokol. A kiképzés rendkívüli erősségeket öltött, és habár sikerült a csapat egy részével összebarátkoznom, a feleségem hiánya akkor is elviselhetetlennek tűnt. Jobban fájt, mint egy gumi lövedék az ágyékomban - és ezt komolyan mondom, tapasztaltam -, emiatt pedig néha elgondolkodhatnék, hogy biztos nem vagyok-e beteg. Biztos van erre a megszállottságra orvosi kifejezés, de nem fogok utána nézetni. Alig vártam már ezt a röpke egy hétnyi eltávot. Abból egy-két napot Osloban töltöttünk anyánál, és most kijöttünk a karácsonyi vásárba. Rajtam is kabát és meleg bakancs van, de az igazi hitetlenkedést akkor kaptam meg Vivától, amikor egy vékony sapkát is magamra húztam. "Nem, nem vagyok beteg. De a mínusz 10et azért még én is megérzem." védekeztem mosolyogva, míg az üveg tengervizet a kabátom belső zsebébe süllyesztetttem. Rossz szokásommá vált, hogy ebből is mindenhová cipelek magammal, mintha muszáj lenne... de hát kinek a tőr, kinek a tengervíz, nem?
Mostanra a standok egy részét körbe jártuk, de megálltunk forralt bort és teát venni.
- Megnyugtat, ha azt mondom, hogy annyira nem jó? - mosolygok le rá, miközben megfogom a kezét. Persze, ettől még jó és finom, de ha neki ettől jobb lesz azt a teát szopogatni, akkor hajlandó vagyok füllenteni. Megtorpanok viszont, mikor ő is hirtelen megáll és meglepve nézem a hirtelen elsuhanó, rebellis gyereket. Hogy lehet ilyen helyen unatkozni? Annyi a látnivaló és harapnivaló, mint égen a csillag.
- Hát apának a custom made hajómakett lesz, Aaron megkapja a legújabb Fifát. Anyának kellene valami, a te családtagjaidnak, és neked, természetesen. - mosolygok le rá. Ne higgye, hogy azért, mert születésnapom van, róla elfeledkezek. Közben a gyereket nézem, akit egy idegen férfi foglal le. Akaratlanul is elképzelem a mi gyerekünket, hogy majd én is így fogok előzte guggolni és nyugtaton meg mindenféle origami hülyeséggel. ... ami repül. Ami repül?! Kicsit döbbenten állok a tény előtt, hogy látok életre kelni egy papír madarat valaki kezéből, ami aztán el is repül.
- Aha... - válaszolom még mindig döbbenten a nagyon elégedett fószert figyelve.
- Nem elképzelhetetlen. Njörda szelek istene is a tenger mellett, Váli pedig a repülésé. - mondom, még mindig a férfit figyelve. Kortyolok egy nagyot a borból, aztán elindulok felé, Vivát magam után húzva, ha kell.
- Helló! Jó kis trükk volt, én is tudok hasonlót. Te is a szüleidtől tanultad? - lépek oda az idegenhez és lehet, hogy valami őrültnek tűnhetek, hogy csak úgy leszólítom, de kíváncsi vagyok és ha valóban félisten, akkor talán érteni is fogja a kérdést, hiszen...ki a franc tanulna bűvésztrükköket a szüleitől??
Anonymous

Vendég —

2. csoport

Nielfandir & Catriona & Axel & Aviva

– Azért most nem kicsit irigykedek – sóhajtok fel, olyan szemekkel nézve az Axel kezében gőzölgő, frissen megkapott forralt borra, mintha valamiféle afrodiziákum lenne benne. Az illata csiklandozza az orromat és nagyon sok mindent megadnék azért, hogy én is megkóstolhassam. Helyette viszont van... forró citromos teám. Még egyszer felsóhajtok. Miért ilyen csábító neked a forralt bor illata, ha nem ihatunk?, teszem fel a költői kérdést a hasamban megbúvó kis életnek, aki egyébként már nem is annyira kicsi, de a télikabát még bőven elrejti az épp csak látszani kezdő jelenlétét.
– Nem gondoltam volna, hogy egyszer még enyhének fogom tartani a mínusz tíz fokot, de Ramsund után kifejezetten kellemes – somolygok fel Axelre, miközben a megkapott és kifizetett italainkkal arrébb mozdulunk a bódé pultjától, helyet adva a következő vásárlónak. Persze ennek ellenére is nagyjából annyira levegős az öltözékem, mint egy eszkimónak, ami különösen jó döntésnek tűnik most, hogy a hó is elkezd szállingózni, de azért... Így is élvezem, ahogy a forró tea melegíti az egyik kesztyűs kezem ujjait, a másikkal viszont Axeléért nyúlok; azért a kezéért, amelyiken tudom, hogy ott van az a gyűrű is, ami egy ideje már végre mindenki orra alá dörgöli, hogy hivatalosan is elkelt, szóval felesleges is bármi másról álmodozni. Nem mintha bárkinek is esélye lenne a közelébe férkőzni, mert amióta kapott egy kis eltávot, le sem tud vakarni magáról, de még csak nem is szégyellem. Borzasztóan hiányzik minden egyes nap, amikor nem láthatom, ezért most minden percet ki akarok használni, még akkor is, ha egy kicsit visszajöttünk Oslóba a születésnapja és a közelgő karácsony miatt.
Már épp tennék egy lépést előre, amikor megállít az ösztönöm, a következő pillanatban pedig elrohan előttünk egy kisgyerek, látványosan és hallhatóan a szüleivel hadakozva, nem a lába elé nézve, de szerencsére nem messze még időben megfogja egy férfi, mielőtt baja eshetne. Az ösztönöm megnyugszik, így én sem áldozok több gondolatot a jelenetnek.
– Szóval hogy állunk az ajándékokkal...? – kezdem a nyakam nyújtogatva a standokat megfigyelni, hogy ebből az emberi magasságból is lássam, merre lenne érdemes elindulni. Mielőtt viszont ezt megtehetnénk, berepül a szemeim elé... egy papírhattyú. Úgy értem, tényleg. Egy papírból hajtogatott hattyú, verdeső szárnyakkal meg mindennel. Pislogva figyelem a jelenetet, elgondolkozva rajta, hogy biztos nem ittam-e a borból.
– Te is látod, amit én? – kérdezem Axelt, bár a szemeim még a furcsa jelenségen vannak, aztán lassan le is követik annak forrását. A férfi, aki az imént elkapta a gyereket, most látható elégedettséggel figyeli a mutatványt, amivel úgy tűnik, ő kötötte le a kisfiút. Leplezetlen kíváncsisággal a szemeimben kezdem méregetni, azt latolgatva, hogy ha ezt ő csinálta, akkor...
– Szerinted ő is...? – nézek fel Axelre. Nem emlékszem levegő-istenekre a mitológiából, bár gondolom egyébként sem mehetünk oda senkihez, hogy helló, te is félisten vagy?

Kiskép :
2. csoport - Page 2 449891.2
Rendeltetésem :
-
play by :
Orlando Bloom
Posztok száma :
20
User neve :
Budul
Csoport :
Álf
Pontgyűjtő :
14
Lakhely :
Oslo Sentrum
Foglalkozás :
műkincstolvaj

Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 11:28 pm

A karácsonyi vásár meglátogatása a Spikersuppa-n jó ötletnek tűnt. Nem volt különösebben más dolgom és a kedvesem is a barátnőivel szeretett volna menni egyéb programokat látogatni. Basszus, nem mintha bosszantana vagy tudom is .. időnként úgy érzem rendkívül idegen vagy éppen öreg vagyok hozzá. Szerintem inkbb előbbi. De, nem is ez a lényeg, amikor végre it vagyok, és kellemes karácsonyi estén, ami nekem körülbelül semmit sem mond, ugyanis én Álf vagyok, nem ember. Ettől függetlenül még élvezhetek egy olyan vásárt, ami egy olyan ünnep apropójából van megrendezve, ami nekem semmit sem mond. Alfheimben nincsen ilyesmi. A vásáros standokon mindenféle bóvli és kacat meg volt találva, amit csak el lehet adni az embereknek és a gyermekeknek. A tömeg láttán, én inkább a forraltboros standot vlasztottam, ott jelentősen kevesebb a gyermek.

Szóval, végre itt állok, várom, hogy történjen valami csodás érzés, ami miatt az emberek, olyan fene mód jól érzik magukat ezen a vásáron és közben kortyolom az italom, ami legalább kellemes melegséggel tölt el belül. Nem áll szándékomban sokat inni, bőven elég lesz egyetlen pohárkával. Szóval éppen kortyolom az italomat, amikor a közelemben egy aranyos ember család, pont azzal van elfoglalva, hogy a hisztis gyermeküket lenyugtassák a kis lurkó szerint minden unalmas. Aztán kitépi magát az anyja kezéből és miközben hátrafelé néz a szülőkre, elkezd szaladni. Pechére, ha hátrafelé néz, akkor nem lát előre.

- Hoppá, kiskópé! Vigyázz, még a végén elesel és megütöd mgadat! - kapom el a gyerkőcöt, amikor az figyelmetlenségéből adódóan nekem szalad és rólam lepattanva, majdnem dob egy kellemetlen hátast.
- Uncsi! - vág a szavamba, duzzogva,  mintha nem éppen most esett volna el az ő hülyesége miatt. A szülők persze szabadkoznak. Nekem jobb ötletem támad.
- Mutassak valamit? Egy varázslatot! - mondom a gyerkőcnek, aki szkeptikusan felvonja a szemöldökét és furán néz rám.
- Miért, mi vagy te varázsló? - elmosolyodom a szülők is elmosolyodnak, úgy látszik itt időnként az idegenek is képesek meglágyítani az emberek szívét. Halkra fogom a szavam, körülnézek játékosan, mintha attól tartanék, hogy kiderül a titok. Úgyse hiszik el, hogy igazat mondok.
- Erdei tündér vagyok. - jó, ez csak rész igazság, mert igazából Álf, de szerintem itt mindenki sült bolond ahhoz, hogy felfogja, hogy én történetesen tényleg egy másik világból származom.
- Bizonyítsd! - ehehe, már is beállt mókázni. A kihelyezett asztalról, leveszek egy röplapot és elkezdem hajtogatni. Pár percnyi hajtogatás után egy hattyú formlódik a papírból.
- Látod, egy madár. - mondom nagy büszkén, hogy mit hajtogattam, de a gyerek nem úgy tűnik, mint aki ezen meg lenne lepődve.
- Uncsi vagy, ez origami, a suliban is tanultunk ilyet, technika órán. - jogos, okos kis kölök, frappáns riposzt.
- A tanítónéni is tud ilyet? - kérdezem, majd megmutatom a hattyút a szülőknek is és a gyereknek, végül a tenyerembe helyezem.  Egy pár pillanatig, csak nézem a hattyút, majd erőteljesen ráfújok. Semmi. A gyerkőc nagyon úgy tűnik, hogy kezd csalódott lenni, amikor a hattyú elkezd verdesni a szárnyaival és felreppen a tenyeremből. A kis kölök arca felderül, elvigyorodik.
- Nézd apa, nézd .. repül! - önfeledt boldogságban szalad apjával a repülő hattyú után. Az anya egy pillanatig hálásan pillant rám, majd várjatok meg kiáltással a családja után megy. Páran tapsolnak, a napi jó cselekedet megvolt. Tovább kortyolom a forraltborom.
Metanoia
Kiskép :
2. csoport - Page 2 Tumblr_pu5fg5GNH21yrzslpo7_250
Rendeltetésem :
Ygdrassil vagyok
play by :
faceless
Posztok száma :
136
User neve :
those three
Csoport :
vezetőség
Pontgyűjtő :
37
Lakhely :
behind you
Foglalkozás :
to help you
Előtörténet :
nine worlds
Keresem :
all gods and monsters
Kor :
1025

Metanoia
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 10:19 pm

2. csoport
a valóság mindig egyszerű

A karácsonyi vásárt minden évben nagy érdeklődés övezi Oslo belvárosában, a Spikersuppa-n. A hatalmas tér, az itt nyitva álló üzletek és boltok mind a karácsony hangulatát árasztják magukból, a résztvevők pedig még maguk sem sejtik, hogy az idei év rendhagyó lesz; alig két hónapja érkezett a városba egy nő, látványra pedig épp oly' hétköznapinak tűnik, mint a legtöbb vagyonnal rendelkező, felső tízezer tagjai. Halandónak tűnik, hisz még Ő is ezt gondolja magáról, ám a norna képességek lassan törnek elő belőle, teljesen összezavarva az eddig szokványos, hétköznapi életet élő nőt. És ki gondolná, hogy képes lesz pokollá változtatni azon tömegek életét, akik azon a délutánon összezsúfolódnak a Spikersuppa-n?

Helyszín: Spikersuppa Standok, 2022. december 11., vasárnap, délután 17 óra
Résztvevők: @Aviva Ben-Haim, @Axel Bergström, @Catriona S. Jarlsberg, @Nathan Nielfandir Gregson
Sorrend: a kezdést és a sorrendet egymás között osszátok fel; egy körön belül mindenkinek minimum egy reagot kell írnia, de maximális reagszám nincs meghatározva
Discord szoba: ide kattintva

Az első kör egy bemelegítő kör, a fő feladat jövő vasárnapig, hogy a csapat résztvevői egy társaságba keveredjenek, és a későbbiekben csoportként tudjanak tovább haladni; a karácsonyt mindenki nyugodt, békés ünnepként emlegeti, azonban egy karácsonyi vásár még nem erről a békességről szól. Emberek tömkelege csodálja a fények élénk játékát, néhányuk a standoknál sorban állva, türelmetlenül várja a kiszolgálást.
A béketűrés azonban könnyen szertefoszlik, főleg mikor a feszültség észrevétlenül, a frissen hulló hópelyhekben érkezik meg a mit sem sejtő félistenek és álfok halandók közé.

Határidő: 12. 04. (vasárnap), 17:00.
Mesélői reag vasárnap délután érkezik majd.

Ajánlott tartalom —

2. csoport
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 1. csoport
» 3. csoport
» 4. csoport

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: