M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Daphne Cortez

Anonymous

Vendég —
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk

Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!

Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.

A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.

Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.

Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!

Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Daphne Cortez
Kiskép :
Daphne Cortez 92307c1aa4e1fe86e336459da1726be2ba432d27
Rendeltetésem :
-
play by :
margot robbie
Posztok száma :
14
User neve :
m
Csoport :
Ember
Pontgyűjtő :
10
Lakhely :
nowhere and everywhere
Foglalkozás :
travel blogger
Kor :
26

Daphne Cortez
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 9:34 am

Magnus Wiker felhasználónak tetszik ez a poszt.

Daphne Cortez
Halandó
rendeltetésem
A családom szerint Makacs - csökönyös vagyok • Ha valamit a fejembe veszek, akkor szinte lehetetlenség eltántorítani attól, hogy véghez vigyem. Kitartok a legvégsőkig és nem számít az se, hogy mennyien mondják azt, hogy őrültség, mert én örömmel bizonyítom be, hogy tévednek, vagy ha igazuk is van, akkor se lehetetlenség megtenni. Talán ez a legnagyobb hibám is, hogy emiatt nehezen lehet megváltoztatni az véleményemet, vagy éppen olykor a makacsságom miatt keveredek bajba.  
Az emberek szerint szeszélyes vagyok • Van olyan, aki azt mondaná, hogy a világ legtündéribb a emberét ismerte meg általam, amiben bőven lappang igazság, hiszen segítőkész, illemtudó, kedves és barátságos vagyok. Meg kicsit talán túlzottan közvetlen és laza. Szeretek mindenkinek esélyt adni, mindenkiben meglátni a jót, de akkor miért is tartanak szeszélyesnek? Mert néha pont ennek az ellenkezője igaz rám, mert minden habozás nélkül képes vagyok bemosni az embereknek, ha átlépnek egy határt, vagy csak éppen tahóként viselkednek. Olyankor a hangomat se félek felemelni és az ábrázatom is inkább morcossá válik, mintsem angyalivá. Ugyanakkor néha a vita hevében is csattant már el egy-egy pofon, még ha erre nem is vagyok büszke. Azt is lehetne mondani, hogy pontosan azt kapod, amit érdemelsz, legalábbis a legtöbb esetben biztosan. Igyekszem azért, hogy ne egyből robbanjak és megadjam az esélyt a megfutamodásra, vagy hogy belássák ideje lenne stílust váltani.
Szerintem életvidám és nyitott vagyok • Mindig is az voltam, aki úgy látta az életet, hogy a pohár mindig félig teli van. Általában jókedvem van, mindenkihez akad egy kedves szavam és hiszek abban, hogy mindent el lehet érni, ha igazán akarjuk. Mindig is nyitottam új kultúrák és emberek felé. Érdekel a világ és szeretem a tudásomat bővíteni, hiszen részben a munkámmal is jár, de alapból is mindig kíváncsi voltam, olyan, aki szomjazta a tudást és azt, hogy megfejthesse az ismeretlent.

play by
Margot Robbie
életkor
26
foglalkozás
travel blogger
a karakter
keresett/saját
hirdető
Magnus Wiker
fő karakterem
Daphne Cortez

Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd

- Daph, kincsem. Miért nem maradsz kicsit? – anyám hangja kedvesen csendül és ott a szokásos aggódás, amivel általában mindig engem fürkész. Aprót sóhajtok, miközben a bőröndömbe egy újabb ruhanemű kerül, amit utána egyszerűen be is cipzározok. Végül ráemelem kéklő íriszeimet. Mindig ugyanaz a nóta, de nem tudom hibáztatni érte.
- Már le van foglalva minden, ki is fizettem az utat, a szálást és néhány programot is. – egyszerűen csak ennyit mondok, nincs kedvem megint hosszabb magyarázkodásba kezdeni, vagy elölről kezdeni ezt az egészet, hiszen ő jobban szeretné, ha olyan lennék, mint egy átlagos lány. Megtalálnám végre a nekem való férfit, elfelejteném a múltat és végre letelepednék, aztán meg jöhetnének az unokák. Ez viszont sok téren hibádzik és őszintén szólva kicsi esélyt látok rá, hogy valaha teljesülne a vágya. Kezdve azzal, hogy nincs saját lakásom, megtehetném, de mivel általában pár napnál többet nem töltök Osloban, így feleslegesnek tartottam venni egyet, vagy akár csak bérelni. Még a végén a betörők kedvenc helye lenne, mert többet lenne elhagyatott, mint lakott az a lakás. A többi része meg ott hibádzik, hogy egy ideje nem hiszek a szerelemben és míg lehet tinédzserként elhittem, hogy majd olyan tökéletes házasságom lesz, mint anyáméknak, addig valójában ez a húszas éveim elején szerte foszlott. Azóta inkább a semmi kötöttség híve vagyok, főleg, hogy néha úgy érzem magam, mint egy igazi csavargó, akinek otthona sincs, így még is hogy férne bele bármi komolyabb az életembe? Sehogy. – Ne aggódj. Nem lesz gond. Nem valami háborús övezetbe készülők. Majd sétálok a halandók és a szerzetesek között. Küldök képet is, hogy nem valami emberevők közé keveredtem és ígérem, minden este üzenek, hogy még nem adtak el. – mosolyra görbül a szám, de a rosszalló pillantását látva meg is bánom és újra úgy érzem magam, mintha 5 éves lennék.
- Ilyennel ne is viccel! Annyi borzalmas dolog történik a világban és te is egyedül vagy. Legalább találhatnál valakit, aki elkísér ilyenkor. Akkor egy kicsivel nyugodtabb lennék. – közelebb lép és keze karomra siklik, aztán egyszerűen az ölelésébe von, amit habozás nélkül viszonzásra lelt. – Csak féltelek. Nem akarlak elveszíteni. – az utolsó szavakat már úgy ejti ki, hogy keze arcomra siklott és a pillantásunk összefonódik közben. Haloványan elmosolyodom és puszit nyomok édesanyám arcára.
- Szeretlek, de ha nem indulok el, akkor lekésem a repülőmet. Írok, ha megérkeztem Tibetbe. – sietve megölelem és pont ekkor dudál apa is az autóval. Talán még ő se fogadta el igazán a döntésemet, hogy nem akarok letelepedni, hanem inkább a világot akarom járni, de legalább tiszteletben tartja és kevesebbszer hozza szóba azt, hogy reméli lesz aki vigyázzon rám, ha ők már nem lesznek. Ilyenkor mindig megdorgálom, hiszen még fiatalok, így még egy ideig biztosan fogok nekik őszhajszálakat intézni. Anya szorosabban tart, mintha attól tartana, hogy többé nem láthat, de a rossz pénz nem vész el és én is mindig hazatalálok, még akkor is, ha általában csak pár napot maradok és utána máris útra kelek, hogy felfedezzek egy új vidéket, új kultúrát és új embereket ismerhessek meg.
Végül elbúcsúzunk egymástól, én pedig útra kelek apával a repülőtérre, aztán pedig egy újabb kaland veszi kezdetét egyedül. Vár az ismeretlen és kicsit talán remélem, hogy végre megtalálom azt is, ami kicsit elhozhatja számomra a lelkibékét.

Vissza az elejére Go down

Daphne Cortez
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Karakteralkotó mûhely
a karakteralkotás lépései
 :: A kilenc birodalom lakói ;; :: Elfogadott halandók ;;
-
Ugrás: