Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 14, 2022 12:10 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Pimasz mosollyal harapok ajkamba, továbbra is úgy nézve rá, ami szerinte tökéletesen elegendő ahhoz, hogy felélesszem benne is a vágyat, amiben már, csak azért sem tudok kételkedni, mert már nem egy alkalom bizonyította, milyen erőteljesen van ez jelen köztünk. Mintha képtelenek lennénk úgy létezni egymás mellett, hogy közben ne azon járna az eszünk, miként, hol és hányszor szeretkezzünk és igazából, ehhez még csak az sem szükséges, hogy lássuk egymást. Ha nincs is épp a közvetlen közelemben, bármennyire is próbálok másra koncentrálni, a munkára figyelni, akkor is Ő jár mindig az eszembe. Nem tudok tőle szabadulni, de az elmúlt pár napban ébredtem rá igazán, hogy egyáltalán nem is akarok, mert legyen majd bármilyen nehéz is Vele élni, keresztezze utunkat nap, mint nap újabb és újabb akadály, akkor sem tudna más olyan boldoggá tenni, már egyetlen pillantásával is, mint Ő. A város hírhedt agglegénye, a legveszélyesebb maffiózó még veszélyesebb fia lett az, akire mindennél jobban vágyom és, ha valaki azt mondta volna nekem mondjuk egy évvel ezelőtt, hogy ez így lesz, hogy a felesége leszek és úgy fogom szeretni, mint ahogy most szeretem, ráadásul még Ő is viszonozza majd ezt a szerelmet, hát kurvára nem hittem volna el. Mégis így van. Alig nyugodott még le a testem az iménti gyönyör után, a szívem még mindig vadul zakatol és a légzésem se a legszabályosabb, de amikor megemlítem a kukás esetet, ami miatt a fogdán kötöttem ki és Ő elárulja, hogy igazából semmilyen nyoma nem maradt az egésznek, már inkább az indulattól ver hevesebben a szívem. De nem is igazi indulat ez, mert keveredik a hála és a szeretet érzésével is, amit most körbe ölel némi feszültség azért, hogy miattam már megint rendezkednie kellett, megint azon kellett ügyködnie, hogy az én kezem tiszta maradjon, még egy ilyen nevetséges eset kapcsán is. -Jó kis város ez, mindig is tudtam.- sóhajtom a fejemet csóválva továbbra is, bár annak azért örülök, hogy azok a zsaruk is elfogadnak némi kenőpénzt, mert ha csak egy kicsit is kötelességtudóbbak lennének, tudom, hogy nem jártak volna jól. Dimitriy úgyis véghez viszi, amit a fejébe vesz, ezt már az első pillanattól kezdve tudom róla és egy kibaszott kuka miatt nem szeretném, ha bárkinek is baja esne. Elhúzódok tőle végül, de nem azért, mert igazán haragudnék rá vagy, mert ne szeretném most is épp annyira, mint percekkel ezelőtt, hanem mert eszembe jut az az este, aminek szintén nem maradt semmi nyoma, amiről soha nem fog kiderülni -remélhetőleg-, hogy egyáltalán megtörtént és egyedül, csak engem fog kísérteni egy életen át. Vagyis, igazából én, Dimitriy, Kirill és még pár ijesztő figura fogja majd tudni az igazságot, engem pedig örökké furdalni fog a lelkiismeretem, akármennyire is nem sajnálom, hogy egy olyan undorító alak, mint Igor, nem rontja tovább a levegőt köztünk. Csendben magam elé bámulok, pár mélyebb sóhajjal igyekszem azt a nyomorult lelkiismeretemet visszatuszkolni oda, ahova napok óta utasítom, Dimitriy pedig valószínűleg, a tudta nélkül is segítségemre siet, mert a hirtelen jött lelkifurdalás és a kavargó gyomrom lassan megnyugszik Tőle. A tüdőmet végre képes vagyok ismét normálisan megtölteni levegővel, amibe finoman elegyedik az Ő illata is, gyengéd érintései csiklandozzák bőrömet, megborzongok tőle és a fülem alá lehelt csókjától libabőrössé válok. Keserédes mosoly jelenik meg ajkaimon, hátammal forró mellkasának dőlök, ahogy mögém fészkeli magát és végre ismét eltölt az az érzés, hogy minden rendben van, hogy tényleg nem kell egyedül szembe néznem ezzel az egésszel, mert ha Ő mellettem van, ha olyan köze érzem magamhoz, mint most is, az a rohadt lelkiismeretem képes befogni a száját. -Mondja ezt a szexi, sármos bűnöző, aki cseppet sem rosszarcú. - kuncogok halkan, lassan hátra nyúlok kezemmel és finoman hajába túrok, míg Ő újabb és újabb csókokat lehel nyakam érzékeny bőrére és kellemesen sóhajtva adom át magam ismét ennek az édes, békés nyugalomnak, ami újra eltölti minden érzékemet. -De ugye tudod, hogy nem tudsz örökké megóvni ettől? Nem lehetek a feleséged úgy, hogy az én kezem patyolat tiszta marad.- szólalok meg végül alig hallhatóan, de még mielőtt frászt kapna attól, amit mondtam, gyengéden a kezéért nyúlok, finoman összefűzöm ujjainkat és egy apró csókot lehelek a kézfejére. -És nem is várom el Tőled, hogy állandóan azzal bajlódj, hogy én egy kis ártatlan bárányka maradhassak.- fordítom a fejem hátra, amennyire csak lehet, hogy tekintetem az Övére találhasson, hogy kiolvashassa belőle, hogy milyen piszkosul szeretem és, hogy mennyire mellette akarok maradni akkor is, ha ez egyet jelent azzal, hogy magam is be kell koszoljam a kezeimet.-Tisztában vagyok vele és eddig is tudtam, hogy ki vagy, hogy milyen életet élsz és, hogy mivel járhat az, hogy a feleséged vagyok.- magyarázok tovább.-Mondjuk nem is akarok börtönbe vonulni, de egy nyamvadt kuka miatt nem kellett volna bevetni a Smolensky varázserőt.- vigyorodok el végül, mert tudom, hogy mindig, mindent meg fog tenni azért, hogy megvédjen, ez minden pillantásából látszik és minden érintéséből érzem, de neki is tudnia kell, hogy ez nem fog sikerülni. És azóta az este óta, most jut először az eszembe, hogy Ő miféle kudarcként élhette meg azt, ami történt, hogy végül mégis koszos lett a kezem, nem is akárhogy, mert az amit tettem, nem hasonlítható egy összetört kuka esetéhez.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 14, 2022 7:37 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Szorosan köré fontam karjaimat, úgy kapaszkodva belé, mintha attól félnék, hogy hirtelen köddé válik, pedig már rég elengedtem azt a gondolatot, hogy ez csak egy álom, és hogy ez az egész valójában a képzeletem ocsmány, aljas játéka ellenem. Minden pillanatot megragadtam és kiélveztem, már azon felül, hogy mindre szükségem is volt, hogy elhiggyem, végre tényleg minden rendben, és ha szavakkal épp nem is rágtuk át magunkat azon, ami gyújtózsinórként szolgáltatta az elmúlt napok indulatait és feszültségét, de annál több jelenleg, amit kaptam, nem is kellett. Legalábbis most, ebben a túlfűtött pillanatban, ahol valójában nem is volt helye a beszédnek, a vágytól és szerelemtől átitatott tekintete elmondott helyette mindent, ami újra és újra emlékeztetett arra, hogy miért nem hagytam annyiban ezt az egészet, pedig, minden más esetben félvállról vettem volna, legyintve egyet, hogy nem érdekel ez az egész, és ha nem kér a segítségemből, akkor küzdjön meg a démonjaival egyedül. Pedig nyilvánvaló volt, és nekem is látnom kellett volna, hogy nem áll készen egyedül megküzdeni velük, és szüksége van rám, hogy talpon tudjon maradni, én mégis a büszkeségem sértett szavaira figyeltem, amik állandó visszhangot vertek a fejemben, úgy nyaldosva a sebeimet, mintha egyedül én szenvednék, pedig egyik pillanatról a másikra az Ő élete változott meg. Kibaszottul önző voltam észrevenni a nyilvánvalót, pedig ha aznap este egyszerűen csak visszamentem volna a szobába és bebújtam volna mellé az ágyba, ez az egész talán meg sem történik. Utólag mindig kurvára könnyű okosabbnak lenni. Lassan oszladozni kezdett a vérvörös köd, ahogy izmaim is ellazultak, engedtek valamelyest a szorításból, amivel dereka köré fonódtak karjaim, egy gyengéd, de annál pimaszabb mosollyal keresve meg íriszeit. - Nem, ahhoz az is elég, ha úgy nézel rám, mint most - vált szélesebbé a vigyorom, bár inkább nem akartam belegondolni abba, hogy milyen messzire sodort minket egymástól ez a veszekedés, és hogy valójában mennyire az időzítésen múlt minden. Abba pedig főleg nem akartam belegondolni, hogy mi történt volna, ha Iris nem hisz nekem Natasha-val kapcsolatban, vagy egyenesen hazugnak bélyegez meg, ahogy én is tettem volna a helyében, ha nem bíznék benne. És ha nem jött volna át ma este, ha nem ülne az ölemben, szorosan átölelve a nyakamat, azt hinném, hogy Ő talán nem bízik meg bennem, pedig bármit is tettem az elmúlt hónapokban, azt javarészt mind miatta csináltam. Még szélesebb vigyor rajzolódott ajkaimra, ahogy kuncogni kezdett, a pillanat mégis szertefoszlott, mikor közöltem vele, hogy nincs priusza, a többi körítést pedig, jobbára megtartottam magamnak. A gyomrom egyetlen pillanat alatt nehezedett el, ami ugyan nem ült ki arcomra, de a kellemes bizsergést szinte rögtön eloszlatta bennem, szinte sejtve, hogy most gyújtottam meg a következő dinamitot, és nem is tévedtem, az arca néhány pillanat erejéig olyan beszédessé vált, hogy megszólalnia sem kellett volna utána. - Csak eltüntettem a jelentést. Ebben a városban mindenki megkenhető, ez alól a járőrök sem jelentenek kivételt - válaszoltam őszintén, bár, elképzelni sem tudtam, hogy mi játszódott le benne, vagy mit gondolt, mit tettem az aktájáért cserébe. Mondjuk, nem kellett volna megsértődnöm miatta, hisz ha a pénz nem beszélt volna, találtam volna más módszert, ami viszont kellőképpen elgondolkodtatja a rendőröket. Ennyi mégis bőven elég volt, hogy kicsit lazítson az ölelő karokon, majd egy apró csókot követően lemászott rólam, az ágy szélén találva ülőhelyet magának. - De, és épp azért, mert egy apró hülyeség - jött meg végül a hangom, szemernyi bűntudatot sem érezve azért, amit tettem, jobb híján a hátát fürkészve. - Talán nevettünk volna az egészen, ha nem a legrosszabbkor történik, de hogy ilyesmi miatt az adatbázisukba kerülj... - sóhajtottam fel szemforgatva, mozdulva előre egy kicsit, majd megemberelve magam, mögé somfordáltam, első mozdulatommal arrébb húzva haját, hogy szabaddá tegyem a nyakát, míg másik kezemmel a vállán és karján simítottam végig. - Ott olyan rosszarcú bűnözők vannak, mint én - hajoltam a füléhez, apró csókot lehelve a füle alatti bőrre. - Neked semmi keresnivalód közöttük - folytattam tovább, ajkaim azonban ekkor már nyakán vonultak végig, közben mellkasommal hátának simulva.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 13, 2022 4:34 pm
Iris & Dimitriy
A hosszas játszadozás után alig tudok uralkodni magamon, a vágy teljesen átveszi az uralmat fölöttem, csípőm buján mozdul rajta, követve a fülemben doboló vérem hangját és, ha az érzés, ahogy újra és újra elmerül bennem, nem lenne épp elég mámorító ahhoz, hogy a gyönyör felé taszigáljon vele, ajkai is olyan mohón ízlelik mellemet, nyelve olyan őrjítően finoman játszik mellbimbómmal, hogy percekkel később, már inkább azért küzdök, hogy kitartsak addig, míg Őt is eléri a gyönyör. Mikor pedig megérzem finom pulzálását, ahogy belém feszül a következő mozdulatnál, kiengedem magamból a visszatartott lélegzetet kéjes, vad nyögés kíséretében, hogy a mámor egyszerre érjen el minket, ugyanabban a pillanatban marjon izmainkra, hogy együtt reszkessünk az édes beteljesüléstől, ami most, hogy napokig még, csak nem is érinthettem, csak még csodálatosabbnak, még érzékibbnek hat. Úgy kapaszkodok belé, mintha az életem múlna rajta, ajkaim alig akarnak szót fogadni, mikor ajkaihoz hajolok egy csókért, így végül csak lihegve, remegve homlokához támasztom homlokom és csípőm utolsó mozdulatát követően is olyan szorosan bújok hozzá, hogy mellemen át tökéletesen érzem szíve vad lüktetését. Ez az érzés pedig annyira hiányzott már, ahogy a szívünk egy ütemet ver, miközben a mámortól elködösülve egymásra pillantunk, gyengéd cirógatások kíséretében próbáljuk összeszedni magunkat, ennél őszintén momentum pedig, egyszerűen nem létezik, mert ilyenkor nincs helye sem dacnak, sem büszkeségnek vagy más, ócska színjátéknak, csak a szín tiszta szerelem ragyog tekintetünkben. Legalábbis, úgy érzem, az enyéim is magukban hordozhatják ugyanazt a csillogást, amit szemeiben látok, miközben lihegve kapaszkodok belé, végül ellopom tőle azt a csókot, amit az imént nem sikerült a bódult pillanatban megszerezni és pár pillanatig még hozzábújok, kiélvezve ezt a békét. Nem is én lennék, ha végül nem valami poénkodással törném meg a csendet, bár tény, hogy ennél csodásabb békülést tényleg nem nagyon tudnék elképzelni, válasza hallatán azonban finoman ajkamba harapok és halkan nyögök egyet, ahogy megmozdul alattam. -Reméltem is, hogy nem kell mindig összevesznem Veled, ha megkívánlak.- duruzsolok mosolyogva, halkan kuncogva az elképzelésen, bár ez is elég egyértelmű jelzés lenne végül is. Majdnem olyan, mint amikor magamra aggatok lefekvéshez egy olyan ruhát, mint ami most is elég csúnyán végezte, pusztán csak azért, mert tudom, hogy már a gondolat is felizgatja, miként szabadítson meg tőle. -Úgy érted, köztéri kukákra veszélyes bűnöző.- javítom ki kuncogva, bár még mindig ott járnak gondolataim, miként adhatom másként tudtára, ha akarom Őt, mint sem egy veszekedéssel, bár már abban a nyomorult cellában is képes lettem volna csókkal elnémítani, amikor azt mondta, hogy rettegett attól, hogy elveszít. Egész addig fel sem fogtam, hogy mennyire aggódhatott, egy picit el is lágyulnak vonásaim most is az emléktől, de amikor közli, hogy nincs priuszom, amit hirtelen nem is nagyon tudok hova tenni, tökéletesen láthatja az arcomon, mikor fogom fel a szavai értelmét, ahogy az értetlen arckifejezésemet felváltja a megvilágosodott ábrázatom. Még azelőtt, hogy megmukkanhatnák, gyanakvón méregetni kezd, reménykedve abban, hogy ebből nem lesz megint vita, én meg inkább összepréselem ajkaimat, így próbálva lenyelni a kikívánkozó szavakat, de végül fújtatok egy nagyot és megcsóválom a fejem. -Eszemben sincs veszekedni, de mégis, mit műveltél, Dimitriy?- sóhajtom csüggedten, felkészülve lényegében mindenre, hogy mit tehetett annak érdekében, hogy ne kerüljön a nevem semmilyen aktára, közben pedig lazítok picit nyakát ölelő karomon és finoman hátrébb dőlök, hogy láthassam rendesen az arcát.-Tényleg nem bírod ki, hogy ne Te irányíts mindent.- csóválom ismét a fejem és bár iszonyúan értékelem, hogy próbál mindent megtenni annak érdekében, hogy patyolat tiszta maradjon a nevem, ez akkor is a saját hülyeségem volt, aminek kész voltam vállalni a következményét, ami szerencsére, csak egy kis bírság és egy hülye papír lett volna, na meg a nevem a rendőrség adatbázisában. Nem olyan nagy ügy, mint mondjuk az, ami Igorral történt. -Nem kellett volna eltussolnod egy ilyen apró hülyeséget.- vonok vállat végül és, bár nyomok egy pici csókot az arcára, közben már mozdulok, hogy lekászálódjak az öléből és az ágy széléig jutva ledobjam magamról a maradékát a ruhának, ami elég csúnyán megsínylette ezt a békülést, de kibaszottul nem bánom egyetlen pillanatát sem.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 13, 2022 1:48 pm
Kezdett hiányozni bőrének forró érintése, mikor rám ereszkedve mozogni kezdett, és bár hosszú ideig nem is tudtam másra koncentrálni, csak lüktető izmaira, és arra a ritmusra, amit csípője járni kezdett, de mikor végre tudatosult bennem, hogy mire is vágyom, szinte rögtön felültem, mellkasommal újra az Övének feszülve, ajkaimmal felkutatva száját, nem egyszer törve meg a csókunkat azzal, hogy ajkai közé nyögtem. Kibaszottul élveztem minden mozdulatát, amikkel csak tovább és tovább hergelte bennem a pillanat tüzét, azt a gyengéd, mohó és szenvedélyes bocsánatkérést, amire már napok óta sort kellett volna kerítenünk, de ha mást nem is, azt megtanulhattuk ebből, hogy nem akarunk egymás nélkül élni. Mert mondhatott bármit, és válaszolhattam rá kegyetlenebbnél kegyetlenebb szavakat, mind mögött ott időzött az a kontroll- és határok nélküli szerelem, ami nélkül már nem tudtam rendesen levegőt venni. Mintha tényleg kitépte volna a szívem egyik felét, és ott tartotta volna ujjai között, de még az sem érdekelt, hogy lényegében az egész életemet a lábai elé fektettem. Mert Vele akartam mindent, még most is, ennyi viszontagság után is. Nem érdekelt, hogy mocskos-e a keze, hogy kit ölt meg és miért, hogy önvédelemből tette-e vagy hogy máskor is képes lenne-e ilyesmire, hisz bármit is tett vagy mondott, ott élt benne az a nő, akiért eldobtam volna az életemet is, ha kell, álljon bárki is velünk szemben. Ahogy melleit csókoltam, mohón szívogatva mellbimbóját, tenyeremmel pedig támaszt találva hátán, már csak arra voltam képes gondolni, hogy még egy kicsit tartsak ki, úgy ringva alatta, olyan mélyre szaladva testében, amennyire csak lehetett, hogy Őt is mielőbb a gyönyör küszöbére juttassam, teste pedig még azelőtt elárulta a munkám sikerét, hogy az első halk nyöszörgés kibukott volna belőle. Pedig nem volt halk most sem, a belőle kibukó hangok úgy bizsergették testemet, hogy újra és újra belé feszültem, holott már azt hittem, hogy képtelen ennél jobban felizgatni. Kapaszkodtam belé, mintha Ő lenne az egyedüli, ami a valóságban tarthat, pedig épp ellenkezőleg, Vele együtt akartam elhagyni ezt a világot, úgy reszketve meg a gyönyör édes súlya alatt, hogy végig érzem Őt is. Pulzáló izmai épp akkor szorítottak körém, mikor az én testem is megadta magát, szabad kezemmel csípőjére marva, mély, határozott lökésekkel semmisülve meg, épp olyan esetlenül viszonozva csókját, mint ahogy Ő is próbálta érinteni ajkaimat, de végül beértem azzal, hogy ismét hajába kapaszkodtam, és csak egyszerűen homlokának döntöttem az enyémet, néha lopva tőle egy gyengéd csókot. A vérem szinte felrobbant, izmaim kőkeményen feszültek, egyre szorosabban ölelve magamhoz, pedig a bőre szinte égetett. Csípőm képtelen volt megállni, ösztönösen mozdultam tovább, az utolsó rezgéseket is kiélvezve, majd egy hatalmas, jóleső sóhajt követően végre izmaim is képesek voltak elernyedni. Félrehúztam arcából néhány nedvessé váló tincset, szavait azonban csak lassan fogtam fel, miközben visszaérkeztem ebbe a valóságba, és a szoba hűvös levegője először érintette meg vállamat. - Ezt veszekedés nélkül is megkaphatod - búgtam ajkai közé, pimaszul mozdulva egyet alatta, majd ajkamra harapva vontam egyet a vállamon. - Közveszélyes bűnözővé váltál - bólintottam egyetértve, majd egy gyengéd, finom mosoly jelent meg ajkaim körül, egy könnyed csókot lehelve állára. - Nincs priuszod - tettem aztán hozzá némi hezitálás után, bár, előbb-utóbb Ő is szembesült volna ezzel a ténnyel, nem mintha nem helyeztem volna újabb veszekedést kilátásba azzal, hogy lényegében beismertem az aktája eltüntetését, még mielőtt regisztrálták volna. Ehhez pedig kellett a lefizetett rendőrök apró félrenézése is, még ha valahol röhejesnek is tűnt az, hogy képesek lettek volna bármit is a számlájára írni egy kibaszott kuka miatt. - Ezért most ugye... nem kezdjük elölről a veszekedést? - kérdeztem összeszűkült szemekkel, gyanakvóan méricskélve vonásait.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 13, 2022 9:53 am
Iris & Dimitriy
Hiába a tomboló, türelmetlen vágy azok után, ahogy combjaim közé férkőzve kényeztetett, egy forró csók erejéig még lehajolok hozzá, még tovább kínozva közben mindkettőnket azzal, ahogy ölem ágyékának feszül, de aztán már nem bírom tovább türtőztetni magam. Csípőm úgy engedem rá, hogy abból nyilvánvaló legyen, mennyire ki akarok élvezni minden egyes pillanatot, mintha tényleg így akarnék enyhíteni minden álmatlanul, sóvárogva töltött éjszakát és minden percet, amikor napközben, a vitáink során legszívesebben a karjaiba vetettem volna magam. Mert tudtam, még a veszekedések és a sértő szavak ellenére is tudtam, hogy közben ott lobog bennünk ez a forró szerelem, talán az is, csak még jobban fűtötte a vérünket a vitákhoz, egy részem mégis félt attól, hogy megunja az egészet, hogy úgy dönt, neki erre nincs szüksége és elveszítem, ez a gondolat pedig addig kínzott, míg végül ma éjjel elegem lett belőle. Jobban szeretem Őt, mint valaha bármit és, ha elkèpzelem, hogy ezek után nélküle töltöm a napjaimat...nem akarom. Őt akarom. A vitáinkkal, a rosszarcú bűnözőkkel, az idegesítő lotyókkal és az esetleges, balul elsült húzásokkal együtt is, melyek ha túlságosan kiborítanak, azt akarom, hogy Ő legyen az én mentsváram. Kezei finoman marnak csípőmre, míg az egyik mellemre nem vándorol, gyengéd, de markáns mozdulattal markolva rá, miközben tovább diktálom a vérpezsdítő ritmust, de ahogy felül hozzám és lihegve ajkaimra tapad, megállítom csípőmet és minden figyelmemet a szenvedélyes, forró csókunknak szentelem. Mintha ezzel adnánk magunknak egy kis időt, hiszen a hosszas várakozás és az izgató játszadozásaink után, már nem sok kellene ahhoz, hogy a gyönyör ráakaszkodjon a gyomromra újra, na nem, mintha nem borzongna meg a testem a puszta szavaktól is, melyeket ajkaimra suttog. Valahányszor kimondja, hogy szeret, olyan forróság tölti el a testemet, a mellkasomat, amihez foghatót, még soha nem éreztem és az elmúlt pár nap után, már iszonyúan hiányzott, hogy halljam, na nem, mintha nem látnám tekintetében minden pillanatban vagy nem érezném abból, ahogy magához szorít, ahogy ajkai csókolnak. Vagy ne hallottam volna ki a szavaiból, melyeket a sértettsége, a fájdalma és a megtiport büszkesége diktált, válaszolva mindazokra, melyeket én vágtam a fejéhez és amikre tudom, hogy hiába minden bocsánatkèrès, úgyis emlékezni fog. Mostantól minden lehetséges alkalommal azon leszek, hogy rájuk cáfoljak. Lábaimmal körül ölelem derekát, reszketve nyögök az érzéstől, ahogy ennek köszönhetően még mélyebbre hatol, ahogy testünk a lehető legszorosabban olvad össze, majd finoman hátrébb dőlök, csípőmet olyan tempóban és úgy ringatva, hogy az élvezettől még a lábujjaim is begörbülnek. Egyik kezemmel tarkójára simítok, mikor ajkai mellemre találnak, nyelve mohón játszadozik mellbimbómmal, csípője pedig finoman mozdul alattam felvève az enyém ritmusát, ami megegyezik vérem forró lüktetèsèvel, ami egyre mélyebb sóhajokat, egyre kèjesebb nyögéseket csal ki belőlem, de még ezek ellenére is tisztán hallom az Ő zihálását, az Ő izgató nyögéseit. Teljesen elurakodik rajtam a vágy, a gyönyör utáni sóvárgás, egyre hevesebben ringok rá, minden mozdulattal a lehető legmèlyebbre engedve magamba, küzdve minden újabb lélegzetèrt, de mikor megèrzem finom lüktetèsèt, ahogy közelít felé a gyönyör, elakad a lélegzetem és Vele együtt engem is magával sodor a mámor. Karommal nyakába kapaszkodok, csípőm a legutolsó pillanatig újra és újra ráfeszül, miközben reszkető, izzadt testemmel hozzásimulok, ajkaièrt kapok lázasan, de olyan esetlenül sikerül csókolni, mintha először csinálnám, így végül csak alig érintve őket kapkodok levegő után, tekintetem pedig némán kutatja íriszeit, milliónyi üzenetet sugallva közben. Aztán csak úszom ebben az édes, gyönyörű érzésben, körmeim hegyèvel finoman cirógatom hátát, tarkóját, vagy épp bárhol, ahol érem, majd miután pár gyengéd csókot lehelek álla vonalára és nyakára, fejem a vállára hajtom és lehunyom szemeimet. Kibaszottul hiányzott már mindez, de leginkább az hiányzott, hogy érezzem bőre forróságát és az illatát, ami nélkül, már aludni sem tudok, olyannyira megszoktam. -Ez a legjobb része a veszekedésnek.- súgom halkan, pimasz mosolyra húzva ajkaimat, majd erőt veszek magamon annyira, hogy ismét felpillanthassak rá és újabb csókot lopok tőle.-De most már nem árt vigyáznod Velem, mert priuszom is van.- fenyegetem játékosan.-Tudod. Elütöttem egy kukát.- bólogatok is mellé felvont szemöldökkel, mintha épp valami piszok ijesztő dolgot árulnèk el magamról, de a vigyorgást nem tudom elrejteni, mint ahogy a pillanatokkal később kitörő kuncogást sem.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 12, 2022 6:48 pm
Már azt is sikernek könyveltem el, hogy nem rögtön szaggattam le róla a ruhát, és hogy azt követően még maradt elég lélekjelenlétem játszadozni vele, mert ha hallgattam volna arra az ösztönre, amit a testem mindvégig diktált, már azelőtt elmerültem volna benne, hogy rendesen eltüntettem volna róla a ruháját. Pedig már ott ezer fokon égtem, minden porcikám arra vágyott, hogy megsemmisülhessen, méghozzá Vele együtt, olyan gyönyört élve át, amire nem is volt esélyünk napok óta, ezt pedig úgy éltem meg, mintha legalább ezer év telt volna el azóta, hogy utoljára combjai közé fogta volna csípőmet. Minden perc kínszenvedés volt, amit nélküle kellett eltöltenem, bár, hiányát nemcsak abban éreztem meg, hogy nem volt senki, aki az ágyamat melegítette volna. A függőjévé tett, már-már igényeltem, hogy valakinek megmutathassam a gyengéd oldalamat, még ha az elmúlt napokban alaposan meg is bújt az általa teremtett férfi, úgy téve, mintha soha nem lenne hajlandó visszatérni, pedig valójában kibaszottul szenvedett, mélyen bennem, egy sarokban tombolva, amiért nem törhetett felszínre. Már magam sem tudtam megmondani, hogy mi próbálta meg elnémítani leginkább, a büszkeségem vagy az indulat, amit hol Iris iránt, hol az egész helyzet miatt éreztem, de bármi is volt, már nem volt jelentősége. Ajkai úgy kutatták az enyémet, mintha az elmúlt napok meg sem történtek volna, jólesően borzongva meg, ahogy mellbimbói keményen mellkasomnak feszültek, miközben őrjítő táncot járt ölemben, újra és újra ágyékomhoz simulva, de ahogy engem, úgy Őt is vitték tovább az ösztönök. Próbáltam visszafogni a nyögést, ami akkor bukott ki belőlem, mikor magába fogadott, hirtelen pedig nem is tudtam betelni az érzéssel, ahogy izmai finoman fogságba ejtettek, teste forrósága pedig úgy vette el az eszemet, hogy alig bírtam ki, hogy ne mozduljak meg rögtön. De nem is volt szükség iránymutatásra, újabb nyögést hallatva, mikor ringani kezdett csípője, épp annyira húzva el fenekéről kezemet, hogy végigsimítsak egyik mellén, a következő nyögést már ajkai közé sóhajtva, miután ülésbe küzdöttem magam. Épp csak annyira állítottam le, hogy elsuttogjak valami olyasmit, amit amúgy is érezhetett minden mozdulatomon, azon, ahogy tekintetem pásztázta, ahogy mellkasom ismét az Övének feszült, pimaszul mozdítva alatta csípőmet, még mélyebben hatolva belé, szavai azonban kicsaltak belőlem egy erőtlen, őszinte vigyort. - Már nem emlékszem, hogy miket mondtál - jegyeztem meg halkan, küzdve a levegőért, de annyi erőm még maradt, hogy némi pimaszságot vigyek a szavakba, ez pedig játszott ajkaim szélén is. Nem akartam elrontani ezt a pillanatot azzal, hogy tudassam vele, hogy arra viszont pontosan emlékszem, én miket vágtam a fejéhez és milyen kicsinyes, gyenge szavakkal próbáltam Őt megsemmisíteni, olyan kíméletlenül bántva a lelkét, hogy szívem szerint most is felpofoztam volna magam miatta. Kétség sem fért hozzá, hogy nem fogom csak és kizárólag ennyivel kiengesztelni, de még egyszer nem voltam hajlandó elküldeni vagy távol tartani magamtól, és ha ehhez az kellett, hogy a kibaszott ágyamhoz láncoljam, isten lássa lelkemet, még azt is megtenném. Már nem fogtam vissza Őt, ahogy magamat sem, még szorosabban simulva hozzá, segítve lábait, hogy a derekam köré fonhassa őket, tenyerei a térdemre támaszkodtak, én pedig csókunk után előre hajoltam, remegő ajkakkal csókolva végig mellkasát, majd ajkaim közé vettem mellbimbóját, miközben egyik tenyerem hátára kapaszkodott, nyelvem pedig mohó, szenvedélyes mozdulatokkal kezdte kényeztetni. Többször is belenyögtem a masszírozó mozdulatokba, néha alattomosan megszívva bimbóját, bőrébe fojtva lázas nyögéseimet, szinte egész arcomat mellei közé temetve, de már alig fogtam fel, hogy mit csinálok, hogy milyen ritmust diktálnak ajkaim, vagy hogy épp milyen vehemenciával tartom hátát. Egyre gyakrabban feszültem belé, a gyönyör újra és újra vasmarokkal fogta közre gyomromat, hangtalan, néma nyögésekkel küzködve, hogy legalább az Ő gyönyörét is megvárjam, úgy segítve érzéki ritmusát, hogy újra és újra mozdultam alatta, csípőnk egy ritmust talált, olyan őrjítővé téve az általa diktált ritmust, hogy végül már tényleg nem volt megállás, testét magamra rántva ért el az édes, őrjítő megsemmisülés.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 12, 2022 4:18 pm
Iris & Dimitriy
Szinte már, csak karnyújtásnyira van a gyönyör, közeledtét érzem minden porcikámban, a hév egyre elviselhetetlenebbè válik, bármennyire is küzdök ellene, bármennyire is próbálom késleltetni, mert csípőm viszont ösztönösen mozdul, Ő pedig túl jól ismer már. Pontosan tudja, hogyan tud az őrületbe kergetni, hogyan hajszolhat a gyönyör karmaiba, így aztán azt is nagyon jól tudja, melyik az a pillanat, amikor még visszavonulót fújhat, ami miatt cseppet sem haragszom, mert ezt most úgy akarom átèlni, hogy közben Ő is velem tart. Túl régóta szítjuk egymásban a tüzet, túl régóta várunk már erre a pillanatra, épp ezért tudom, hogy elképesztő lesz majd, amikor bekövetkezik, amit csak tovább fokozhat az, ha együtt éljük át. Ezért nem hagytam én se, hogy elurakodjon rajta az érzés, ahogy kényeztettem és ezért is nem tétlenkedek, amikor újra helyezkedni kezd alattam. Csípőm úgy feszül ágyékának, hogy közben minden porcikámon végig fut az a kínzó bizsergès, még akkor is, mikor lehajolok hozzá egy forró, tüzes csókra, ami cseppet sincs ellenére, mert közben keze finoman tarkómra fog, míg másik fenekemre markol, így tartva magához közel, míg nyelvünk édes harcot vív egymással, tovább fokozva bennem a türelmetlensèget. Amint elszakadok ajkaitól, már nem sokáig vonom meg magunktól az édes enyhülést. Finoman igazítom magamhoz és bár alig bírok már a vèremmel, mégis lassú a mozdulat, ahogy ráengedem magam, kièlvezem minden pillanatát a régóta vágyott érzésnek, ami olyan mámorító, hogy minden alkalommal elakad tőle a lélegzetem. Feszülten nyögök, ahogy testünk eggyé válik, majd ahogy csípőm lassan mozdul rajta, édes, izgató hangjaitól csak még hevesebben lüktet a vérem, szinte már lángol a bőröm, olyan mértékig felhevült a vágytól, amit ugyanúgy érzek az Ő mozdulatán is, ahogy csípőmre mar. Mégsem próbálja felülírni a ritmust, hagyja, hogy én diktáljam, szinte teljesen átadva ezzel az irányítást, ami már önmagában felèr egy vallomással, de ahogy felül és hozzám simul, forró csókja is épp ugyanarról mesél. Megállít közben, de én magam is ezt tenném, hogy szorosan hozzábújva ízleljem ajkait, nyelvemmel türelmetlenül űzve nyelvèt, míg el nem szakad tőlem és homlokát az enyémnek támasztja. Küszködök minden egyes lélegzetèrt, olyan vadul zihálok, mintha percekig víz alatt lettem volna, de velem együtt Ő is levegő után kapkod, miközben ajkaimra suttog, még inkább felèlesztve azt a forróságot mellkasomban, amit az iránta érzett szerelem táplál. -Van némi sejtésem róla.- sutyorgom lihegve, mosolyogva, finoman cirógatva ajkaimmal ajkait, miközben gyengéden átkarolom nyakát, másik kezem pedig arcára csúsztatom, így fürkészve lázas tekintetét.-Èn is nagyon szeretlek, akármit is mondtam az elmúlt pár napban.- hunyom le egy pillanatra szemeimet, arcommal arcához simulok, kihasználva minden lehetséges módot arra, hogy éreztessem Vele, mennyire sajnálom azt, ami történt és, hogy mennyire hiányzott már, hogy újra ilyen közel érezzem magamhoz. Nem csak testileg, lelkileg is, mert mindez nem csak a vágyról és a szexről szól, hanem annál sokkal többről. Kezét végül elhúzza csípőmről, mintha jelezni akarná, hogy innentől újra rám bízza az irányítást, én pedig megemelem magam annyira, hogy helyezkedni tudjak picit egész addig, míg lábaimmal át nem tudom finoman karolni derekát, majd ajkaim ajkaièrt kapnak még egy rövid, forró csók erejéig. Feszülten nyögök egyet, ahogy finoman mozdulok rajta, két tenyeremmel térdein támaszkodok meg hátam mögött és kissé hátrébb is dőlök, így mozgatva tovább csípőmet rajta lassú, érzéki mozdulatokkal, buja sóhajok és nyögések kíséretében. Egy percig sem próbálom titkolni, mennyire élvezek minden kibaszott mozdulatot.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 12, 2022 3:08 pm
Teste újra és újra nyelvemre feszült, még szorosabban kulcsolva karjaimat combjaira, halkan felnyögve, mikor ujjai rámarkoltak kezemre, és ezen a ponton bármit megadtam volna azért, hogy lássam, mi vonul végig arcán, mit árulnak el vonásai, nem mintha ne lett volna tökéletes fantáziám ahhoz, hogy nagyjából el tudjam képzelni. Annak ellenére, hogy szinte egyetlen ujjal sem ért hozzám, testem minden pontja megborzongott, ágyékom keményen megfeszült attól, amit teste árult el közelgő gyönyöréről, és amit én pofátlan módon az utolsó pillanatban vettem el Tőle, jóval kevesebb dilemmával, mint általában, mert az, hogy akartam-e a mámorát, nem volt kétség, csak nem így, és még nem most. A szemeibe akartam nézni közben, tépni ajkait, miközben csípője mozdul rajtam, épp úgy, ahogy most nyelvemre is ringott, de már az emlék is elég volt ahhoz, hogy testem pattanásig feszüljön. Mintha ezer év telt volna el, hogy izmai utoljára börtönbe zártak volna, hogy reszketve öleljem magamhoz a gyönyör másodpercei alatt, miközben lángcsóvák vesznek körbe bennünket, Ő pedig a teljes önkívületben nevemet nyögi, miközben végigrobog rajta a megsemmisülés. Ezekre vágytam, és készen álltam megtenni bármit, hogy meg is kaparintsam, így miután elszakítottam nyelvemet Tőle, hogy pár apró harapást és forró csókokat követően feljebb kússzak, feszengő ágyékom ringására pedig Ő sem maradt tétlen, újra és újra nekem dörgölőzve, ezzel csalva ki belőlem a következő nyögést. Egyik tenyerem fenekére simított, míg szabad kezem arcára, egészen el a tarkójáig, majd a hajáig, így ostromolva ajkait, miután lehajolt hozzám, nem bírva ellenállni az ősi ösztönnek, ami a vérem heves ütemét is diktálta, nyelvem küszködve kergette az Övét, és csak akkor engedtem el hajtincseit, mikor ismét felült. Még a levegő is bennem akadt, a tekintetében felizzó vágy egyértelműen sugallta, hogy mi lesz a következő lépése, és mikor közénk férkőzve segített, hogy elmerülhessek testében, elnyújtott, jóleső nyögés szakadt ki belőlem, úgy nyalva végig alsó ajkamat, hogy tökéletesen éreztem verejtékem kesernyés ízét a torkomon. Amint képes voltam újra kinyitni szemeimet, rögtön rátaláltam íriszeire, és bár annyi mindent akartam neki nap közben mondani, most mégsem jött ajkaimra semmi. Csak a kéjes, borzongó, rekedtes nyögések, némelyiket belefojtva egy elnyúló sóhajba, és épp akkor markoltam ismét csípőjére, mikor megmozdult, egy pillanatig sem szólva bele, hogy milyen ritmust választ ezúttal. Ezerszer adtam már át neki az irányítást, most mégis máshogy éltem meg, mintha ez jelképezte volna, hogy az a fene nagy büszkeség végre tényleg nyugalomra lelt, és hajlandó volt meghunyászkodni, de csak és kizárólag az Ő kedvéért. Mert senki másnak nem akartam megfelelni, ahogy boldoggá tenni is egyedül Őt akartam, ez pedig arra sarkallt, hogy feljebb küzdjem magam, ülő helyzetbe kerülve, épp addig állítva meg csípőjét, míg újra forró csókot követeltem Tőle, mohó csókcsatánk közepette szorosabban ölelve magamhoz, kis híján eszemet vesztve attól, ahogy mellei ingerelték mellkasomat. - Ha tudnád, mennyire szeretlek - leheltem ajkaira, homlokomat az Övének támasztva, a következő pillanatban tovább küzdve az oxigénért, de ekkor már elhúztam tenyeremet fenekéről, ami eddig megállította a mozgásban, zöld utat adva a folytatáshoz.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 12, 2022 2:02 pm
Iris & Dimitriy
Felizgat az a pimasz, mohó csillogás, ami tekintetében látszik, ami a lehető legbujább élvezettel kecsegtet minden alkalommal és most is ugyanezt ígéri, ahogy egész annyira lecsúszik, míg a feje combjaim közé kerül majd egy határozott mozdulattal magára húz karjaival. Nyelve finoman simul rám, rögtön rátalálva arra az őrjítő, kínzó ritmusra, amitől a pulzusom még jobban felpörög, a vérem még forróbban lüktet bennem, leginkább nyelve alatt összpontosulva, de az egész testemet ugyanúgy kínozza. A torkom elszorul, ajkaim kiszáradnak, olyan vadul zihálok, annyira küszködnöm kell minden egyes lélegzetvètelèrt, miközben nyelve izgató játéka elindít a gyönyör felé vezető úton, olyan buja hangokat csalva ki ezzel belőlem, amilyeneket talán, még soha nem hallattam. Csípőm finoman nyelvère mozdul, úgy járja forró táncát, mintha Rajta mozdulnèk, de most nyelvèt csúsztatja belém finoman, a végletekig fokozva izgalmamat minden kibaszott mozdulatával, míg szinte már reszketek a közeledő gyönyörtől. Egyik kezem mellemre simítom, de helyére az Övét képzelem, mintha Ő markolna rá finoman, másik kezem pedig karjára fog, némán esdekelve az enyhülésèrt vagy épp azért, hogy hagyjon fel a kínzással, igazából már magam sem tudom, csak küszködve kapkodok levegőèrt újabb és újabb feszült nyögéssel ringva nyelvère. A gyönyör már kínzóan közel kerül hozzám, mikor elhúzódik tőlem, finoman harapva combomba, csókokkal borítva az érzékeny bőrt minden újabb harapás után, majd ahogy tekintete az enyémre talál, kezemmel finoman hajába túrok és ajkamba harapva elmosolyodok. -Ha mindig így fogsz bocsánatot kérni...- idèzem lihegve korábbi szavait, ajkaimon kiszélesedő pimasz mosollyal, de aztán csak némán kutatom tekintetét pár pillanatig, ahogy ismét eltölt az érzés, hogy milyen kibaszottul hiányzott, hogy mennyire szeretem és, hogy mennyire megkönnyebbültem attól, hogy még nem vesztettem el teljesen. Titkon abban remènykedek, hogy soha nem is fogom, dúljon köztünk akármilyen durva háború, mert az a vágy és szerelem, amivel most egymásra nézünk, sokkal erősebb. Most is türelmetlenül követeli Őt, ezt dübörgi a vérem is, így amikor Ő ismèt fentebb kúszik, már én is mozdulok, térdeimen lèpkedve hátrébb, kéjesen nyögve az érzéstől, mikor ismét nekem feszül kemény ágyéka. Tenyereimmel finoman megtámaszkodok hasfalán, ajkamba harapva mozdítom párszor csípőmet, mintha már nem vesznèk meg amúgy is a vágytól, hogy végre magamban érezzem, de olyan izgató minden feszült sóhaj és nyögés ami hol belőle, hol belőlem szakad ki, hogy képtelen vagyok betelni velük. Rádőlök végül, finoman megborzongok az érzéstől, ahogy forró mellkasa izgatón mellbimbóimhoz ér, ajkaim mohón ajkaièrt kapnak, halkan morranok, ahogy nyelvem közéjük csúszik és buján nyelvèhez simul, csípőm pedig tovább ringatózik finoman dörgölőzve hozzá. Aztán, ahogy a türelmem, már teljesen elfogy, kiszakadok a csókból, feszült sóhaj kíséretében harapok finoman alsó ajkára, majd ismét felegyenesedek, megemelem picit csípőm és közénk nyúlok, finoman rámarkolok, hogy magamhoz igazítsam. Egy pillanatra se vonom el tekintetem arcáról, miközben lélegzetemet visszatartva lassan ráengedem magam, hangosan nyögve az élvezettől, ahogy végre izgatón belém feszül, de nem sok időt hagyok magunknak, mert a következő levegő vétellel egy időben, már mozdulok is rajta, hasán támaszkodva meg tenyeremmel finoman.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 12, 2022 8:58 am
Bármilyen indulat is fűtötte volna mellkasomat, egyetlen pillanatig sem tudtam volna úgy nézni Rá a napokban, hogy ne szeretném mocskosul, és ez javarészt abban nyilvánult meg, hogy nem voltam képes csak úgy elsétálni mellette, ahogy minden más helyzetben tettem volna. Azt az egyetlen napot leszámítva, úgy kerülgettük egymást, mint valami kibaszott tiltott gyümölcsöt, pedig, a lehetőség ott volt a kezünkben egymás ignorálására. Mégis erőn felül kellett teljesítenem, mikor elszólított a munka, pedig én még dühösen is Vele akartam lenni, erről árulkodott az is, mikor egy-egy vitás pillanatban meggyengült a büszkeségem masszívnak hitt fala, pedig, ha valami legyűrhetetlennek tűnt az eddigi évek alatt, az épp a büszkeségem. De erőn felül teljesítettem most is, mert képes voltam karjaira kulcsolni ujjaimat, és felhúzni magamhoz egy szenvedélyes csókra, mert akármilyen ügyesen is beszélte testem nyelvét, még így sem tudta volna túl sokáig késleltetni a régóta vágyott gyönyört, amit ezúttal Vele akartam megkaparintani. Nem is türtőztettem magam sokáig, mikor kiszakadva a csókból, először térdelésre kértem, majd arra, hogy ne mozduljon, halk kacaját hallva pedig nekem is vigyorra rándult a szám, sejtelmesen nyalva végig alsó ajkamat, miközben egyre lentebb csúsztam, és mikor combjai közé ért a fejem, karjaimat átfonva lábain, egyetlen határozott mozdulattal rántottam Őt ajkaimra. Nyelvem azonnal rátalált teste forróságára, lassan kezdve masszírozni, a belőle kicsalt hangok azonban rögtön rámarkoltak zsigereimre, ellenállhatatlan vágyat érezve arra, hogy máris benne akarjak lenni, végül mégis összeszedtem magam annyira, hogy leküzdjem ezt a lüktető késztetést, úgy ingerelve nyelvemmel, hogy minél hangosabb és minél bujább nyögések és sóhajok hagyják el ajkait, még ha ezzel épp annyira kínoztam saját magamat is, mint Őt. Imádtam hallgatni, közben pedig arca reakcióit figyelni, de ezúttal nem láttam belőle annyit, mint szerettem volna, de épp elég volt, ahogy karjaim között finoman reszketni kezdtek combjai, ahogy ölével újra és újra ajkaimra simult, úgy ringatva csípőjét, mintha rajtam ült volna, én pedig, kihasználva azt, hogy nem számít rá, még lentebb tolakodtam nyelvemmel, finoman csúsztatva testébe, ha már az ujjaimat ezúttal nem tudtam olyan szabadon használni, egyre szaporább mozdulatokkal kényeztetve Őt. Aljas voltam, mert épp addig ingereltem nyelvemmel, míg egyértelműen nem jelezték a hangok és teste finom rezgései, hogy közelít a gyönyör felé, pár pillanattal előtte húzva el róla a nyelvemet, és pofátlanul ajkamba haraptam, miközben levegő után kapva oldalra fordítottam a fejemet, és combjába mélyesztettem a fogamat, játékosan harapdálva meg bőrét, amit apró, forró csókokkal igyekeztem enyhíteni. Nem szóltam egy szót sem, ahogy lassan magamra vontam tekintetét, pár pillanatig elmerülve íriszeiben, érezve, hogy a vágy lángja még magasabbra csap fel kettőnk között, ez pedig arra sarkallt, hogy újra feljebb kússzak a matracon, majd mikor elértem az eredeti pozíciómat, ismét ölének feszültem ágyékommal, ujjaimat csípőjére fonva. A forróság már annyira kínzott, hogy újra és újra ajkamba haraptam, pedig sokkal szívesebben harapdáltam volna az övét, ahogy az is nehezemre esett, hogy ne fordítsam be most rögtön magam alá, úgy merülve el testében, hogy újra én diktálok, ehelyett kiszakadt belőlem egy vágyódó, türelmetlen sóhaj, újra és újra mozdulva alatta, szavak nélkül könyörögve, hogy adja meg a kegyelmet, és ne kínozzon tovább.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 11, 2022 10:31 pm
Iris & Dimitriy
Ijesztően hasonlít az, amit most látok tekintetében lángolni és az, ami a veszekedéseink alatt olykor felsejlett íriszeiben, de ez annyira nem is lep meg, hiszen Ő maga is elárulta, hogy még a vita hevében is ott tobzódott benne a vágy, ahogy bennem is. És mennyivel egyszerűbb is lett volna, ha a dühöt, a kétséget és a félelmet, valami egész mássá gyúrtuk volna egy vad, telhetetlen csókkal, egymásnak esve a pillanat hevében, akár pár ruha vagy bútor feláldozása árán is. Ugyanakkor kérdéses, hogy mi történt volna azután, ha átèljük azt az őrjítő orgazmust, majd a hirtelen jött vágy ismét megszunnyad bennünk és újra nem marad más, csak az a sok negatív érzelem, ami miatt hajba kaptunk. Talán, csak rontott volna a helyzeten, a kétség még mélyebbre hatolt volna elmèmben és lényegében semmit, de semmit nem beszéltünk volna meg, csupán egymás testébe menekültünk volna. Na nem, mintha most olyan nagyon átrágtuk volna magunkat mindazon, ami történt, vagy épp a lavina többi részén, ami végül odáig vezetett, hogy pár napig még, csak nem is aludtunk egymás mellett, de úgy érzem, épp az a pár szó hangzott most el, ami az egészet képes volt felülírni: a "sajnálom", az "ostobán viselkedtem", a "szükségem van rád" és a "hiányoztál". Most pedig, már a testünk beszél, csókjaink és érintéseink, az a türelmetlen, mohó vágy, amivel kényeztetem és amivel Ő fúrja ujjait a hajamba, amivel csípője mozdul ajkaim közé és amit próbálok visszatartani, uralmam alá vonni, de minél többször pillantok fel rá és minél többször érzem teste izgató reakcióit, annál nehezebb ellenállnom. Vele együtt én is levegő után kapkodok, mikor végül felhúz magához, az Ő élvezete engem is pokolian felajzott és az a mohó csók, amivel ajkaimra forr, ahogy nyelve az enyémhez simul olyan, mint tűzre benzin. Ágyéka ölemnek feszül, a testem lüktetve követeli az Övét, szinte lángol minden porcikám a vágytól, mégis feltèrdelek, mikor karcos hangján arra kér, ajkamba harapva, pimasz vigyorral legeltetve rajta szemeimet, èlvezve, ahogy Ő is mohón végig pillant rajtam, miközben nyelvèt izgatón végig húzza ajkain. Libabőrössè válik minden porcikám a hasamon tett cirógató mozdulataitól, majd ahogy mellemre simít és finoman mozdul alattam, feszülten sóhajtok válaszul, türelmetlenül várva a pillanatot, hogy végre helyezkedjünk picit mindketten és finoman magára húzzon, de ehelyett újabb parancs hangzik el, minek hallatán halkan elnevetem magam. -Nem mozdulok.- duruzsolom elfúló hangon, finoman cirógatva közben hasfalát, mikor pedig elkezd lefelé csúszni alattam, és finoman nagyobb terpeszre ösztönöz, kissé meg is emelem csípőmet. Már attól meglódul a vérem, hogy csak figyelem, hogyan helyezkedik, hogyan csúszik egész addig, míg combjaim közé nem kerül, vigyora láttán pedig görcsbe ugrik a gyomrom, mert ezt a vigyort már ismerem annyira, hogy tudjam, épp most készül visszaadni mindazt az édes kínzást, amit én okoztam neki az imént. Olyan erősen harapom már ajkamat, hogy saját magamnak okozok fájdalmat vele, mégsem tud túlzottan érdekelni az izgató látvány mellett, amit nyújt, ahogy karjai combjaimra fognak, hogy aztán egyetlen mozdulattal ajkaira húzzon. A lélegzetem is elakad egy pillanatra, ahogy nyelve rám simul, majd egy mély, buja nyögés kíséretében távozik tüdőmből kínzó, édes borzongással a nyomában, a szívem pedig olyan őrült tempóra kapcsol, hogy szinte már a torkomban dobog. Ha egy picit is csillapodott vérem lüktetèse az elmúlt pár percben, hát annak már semmi nyoma, mert most még kínzóbban zubog ereimben, a forróság kíméletlenül zúdul végig rajtam, kínomban pedig feszülten a hajamba túrok kéjes, elnyújtott sóhajok kíséretèben. -Istenem...- nyögöm elfúló hangon, csípőm akaratlanul is mozdul nyelvère, miközben szabad kezemmel combomat markoló kezére fogok és hátra vetem fejem az élvezettől, átadva magam a mámoros érzésnek, ahogy a vérem, szinte pezsegni kezd a testemben és a fülembe dörömböli vadító ritmusát.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 11, 2022 8:42 pm
Vékony jégen táncoltam, mikor ajkaival kényeztetni kezdett, és bár mindent megtett, hogy minél több mohó és kínlódó nyögés hagyja el ajkaimat, de végig éreztem, hogyan tart azon a vékony határon, ami elválasztja a valóságot az élvezettől, és hogyan nyújtja el egyre inkább azt a gyönyört, ami után napok óta áhítoztam. Nem akartam arra gondolni, hogy mi járt a fejében, mikor megpillantotta itt azt a kibaszott némbert, még ha hangot is adtam annak, hogy még a feltételezés is sért, hogy azt hitte, némi veszekedéssel rögtön más nő karjaiban keresek majd vigaszt. Mert nem volt szükségem másra, még a hangos, viharos szavak közepette is egyedül Rá vágytam, biztosra véve, hogy ha egyetlen pillanat erejéig hagytuk volna, hogy a testünk beszéljen, jóval korábban lezárhattuk volna a kettőnk közötti feszültségeket. Hiába lüktettem a dühtől és az indulattól, ugyanúgy élt emlékeimben, hogy milyen a testében feloldozást nyerni, milyen a buja nyögéseit hallgatni, vagy érezni, ahogy mindene megfeszül attól a gyönyörtől, amibe én hajszolom. Szükségem volt Rá, és készen álltam bizonyítani, hogy egyetlen veszekedés vagy nehezebb időszak miatt nem fogom máris homokba dugni a fejemet, rögtön leintve az első nőt, aki szembejön velem. Csípőm azonban ösztönösen mozdult, ajkai közé lüktetve, tudomást sem véve arról, hogy mennyire próbálja visszafogni magát, és ahogy újra felemeltem fejemet, tekintetem ösztönösen simult alakjára, úgy tartva szemmel, hogy majdnem minden másodpercben ajkamba haraptam, csak hogy képes legyek kontrollállni saját magam. Az egész testem bizsergett, teljesen kikészített azzal a tudattal, hogy alig egy karnyújtásnyira van tőlem a mámor, amit szándékosan próbáltunk távol tartani, egyre gyakrabban feszülve ajkai közé, és épp egy ilyen mozzanatot szakítottam meg, mikor először vállára, majd karjaira marva visszahúztam Őt magamhoz, egy pimasz, pofátlan csókkal zökkentve ki az eddigi ritmusból. Ahogy én, úgy Ő is lihegett, éreztem ajkaim között a forró levegőt, ami elhagyta tüdejét, nagyot nyelve, ahogy szabad kezemmel végigzongoráztam oldalát, épp annyira szakadva el szájától, hogy kiosszak neki egy újabb parancsot, de ez nem olyan volt, mint amikhez az elmúlt napban hozzászokott. Még a hangom sem működött együtt velem, és ennél messzebb már nem is lehettem attól a rideg, hűvös maffiózótól, akitől begyűjtött pár parancsot. Bármi is volt bennem, Ő felolvasztotta, szinte lángra gyúltam alatta, és bár tényleg nem bírta ki, hogy ne jegyezze meg, de engedelmeskedve feltérdelt, én pedig ajkamat végignyalva, ismét szemügyre vettem testét, egyelőre nem követve a mozdulatban. Tenyerem hasára simított, ujjbegyemmel gyengéden cirógatva a bőrt, majd tovább nyújtózva a mellét fogtam markomba, pimasz, elmosódott vigyorral mozdítva alatta csípőmet, mintha csak sugallni akartam volna, hogy a továbbiakban mire számíthat, kérdésére mégis csak vállat rándítottam. - Most én is bocsánatot kérek - leheltem halkan, kezeimmel ekkor már combjaira simítva, néhány lassú másodpercig körmeimmel cirógatva forró bőrét. - Ne mozdulj - szólaltam meg újra, miközben lentebb csúsztam, mozdulataimmal ösztönözve, hogy még szélesebb terpeszben maradjon fölöttem, egészen addig meg sem állva, míg fejemmel combjai közé nem kerültem, ekkor már combjaira kulcsolva karjaimat, és még villantva felé egy utolsó pofátlan vigyort, ajkaimra húztam csípőjét, nyelvemmel azonnal rátalálva vágyának forrására, a forróság pedig, ami fogadott, elemi erővel markolászta gyomromat.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 11, 2022 7:31 pm
Iris & Dimitriy
Aljas kis játékom abban a pillanatban kezdetét veszi, hogy elè térdelve ízlelgetni kezdem a bőrét és bár pár pillanatra, még visszaveszi magához azt a képzeletbeli gyeplőt, amikor forró csókunkat hajamba markolva nyújtja el, de onnantól érezhetően rám bízza magát, én pedig cseppet sem fukarkodok sem ajkaim, sem nyelvem mozdulataival. Burkolt fenyegetése hallatán pimasz vigyorra húzódnak ajkaim, de csak halkan bőrébe hümmögök, mintha egy pillanatig is kétségbe vonnám szavait pedig, ha valamiben biztos vagyok az az, hogy kamatostul visszakapom majd azt, amit most adok. Hosszú, kínzóan édes útvonalat járok be velük, kicsit tovább időzve az utolsó megállónál, mielőtt a célomhoz érek, ezen a komótos tempón pedig akkor sem változtatok, mikor végre ajkaim közé veszem finoman, hiába is lüktet a vérem olyan vadul ereimben. Inkább Őrá figyelek közben, teste jelzéseit és vonásait fürkészem, ahogy tekintete rajtam időz és, ahogy fejét hátra veti, még inkább bátorítva ezzel a folytatásra, mert akarom, hogy pokolian élvezze, hogy teljesen elurakodjon rajta a vágy attól, amit Vele művelek. Minden kibaszott pillanatot ki akarok élvezni és a lehető legtovább elnyújtani az Ő élvezetèt, hallani mámoros, izgató hangjait, érezni, ahogy izmai olykor finoman megfeszülnek tenyerem alatt, miközben ujjai hajamba túrnak, gyengéden markolva a tincsekre, mintha egy másodpercig is fenn állna a veszélye, hogy majd egyszerűen elhúzódok Tőle. Pedig, eszem ágában sincs, ugyanakkor arra is gondosan ügyelek, hogy megtartsam Őt azon a vékony határon, hogy épp csak ne billenjen még át a mámor útjára, de megnehezíti a dolgomat, mikor csípője ajkaim közé ring. Halkan nyögök az érzéki mozdulattól, ölem kínzón lüktet combjaim között, ahogy felelevenednek előttem az emlékek arról, milyen érzés, amikor bennem mozog így, amikor kemény ágyéka belém feszül és komolyan minden önuralmamra szükségem van ahhoz, hogy ne kezdjek el máris helyezkedni, hogy végre ráengedhessem csípőmet, de újra és újra próbára tesz. Ha épp nem csípője mozdulataival vagy buja nyögéseivel, akkor szavaival, melyeket ugyanazon a reszelős, izgató hangján mormog el, mint amitől egyébként is eszemet szoktam veszteni, de az, amit mond, még jobban feltüzel, még mohóbb mozdulatokra sarkall sunyi mosollyal ajkam szegletèben. Egészen addig, míg váratlanul le nem nyúl vállaimhoz, míg fogást talál karjaimon és felhúz magához, bár egy pillanatra elmosolyodok a felismeréstől, hogy mindketten milyen hevesen kapkodunk levegő után. Aztán ajkaimra forr, tüzes csókjától egy pillanatra elakad lélegzetem, testem akaratlanul is tovább hullámzik, ahogy az imént tette, minek köszönhetően ölem újra ágyékának feszül előcsalogatva ezzel belőlem egy halk, kínlódó nyögést.-Borzasztóan parancsolgatós vagy.- nyögöm ajkaira dorgálón, pedig most is iszonyúan szexi, ahogy érezhetően a gyeplőre fog olyan határozottan, mintha soha ki sem adta volna kezéből, én pedig lopok tőle még egy rövid csókot, de aztán eleget teszek kérésènek és lassan, ajkamba harapva mozdulatom közben, feltèrdelek. -Ès most?- lehelem a kérdést buja hangon, szinte felfalva tekintetemmel, ahogy végig pillantok rajta újra, csípőm pedig kínzó lassúsággal tovább járja táncát, mintha így akarnám végre magamhoz csalogatni de, amíg várnom kell, addig is legalább annyit megengedek magamnak, hogy finoman érintsem parázsló bőrét, ahol csak érem.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 11, 2022 6:26 pm
Minden erőmet összeszedve igyekeztem tartani magam, hogy ne akarjam rögtön tönkretenni a pillanatot, azt, hogy a békülés minden percét maradéktalanul kiélvezhessük, úgy nyújtva el mindkettőnk gyönyörét, ahogy talán még soha, mégis, embert próbáló feladat volt. Túl jól értettük már egymás testét, nagyon is jól tudtam, hogy mire vágyik, ahogy már Ő is olvasott a gondolataimban, és amint feltérdelve elsuttogtam, hogy talán még haragszom egy kicsit, nem is maradt túl sokáig tétlen. Épp csak addig, hogy magamba igyam látványát, hosszú másodperceken át érezve, hogyan sajog ajkam, miután belé haraptam, és bár csókja tompította a fájdalmat, amit saját magamnak okoztam, de volt egy olyan megérzésem, hogy nem ez volt az utolsó alkalom ma este, amikor erőn felül teljesítve inkább ajkamat rágcsálom, már-már tépem, csak hogy képes legyen ellenállni annak a vágynak, ami kegyetlenül szorított mellkasomra, egy az egyben zsugorítva össze gyomromat, ez pedig csak fokozódott, mikor ujjai megérintettek, majd rám markoltak, kiengedve magamból egy jóleső, morajló nyögést, ami egy kínlódó sóhajba fulladt bele, hosszú másodperceken át ringó melleit figyelve, azon gondolkodva, hogy mennyire szeretném a tenyerembe fogni őket, de nem adott lehetőséget arra, hogy érintsem. Hacsak nem számított érintésnek az, ahogy hajába kapaszkodtam, csak akkor eresztve kicsit a szorításon, mikor ajkai elindultak lefelé, amikor pedig nyelve felbukkant mellkasomon, finoman ingerelve mellbimbómat, elkezdtem hátrafelé dőlni, lehetőleg úgy, hogy ne zökkentsem ki ezzel az ösztönös mozdulattal. - Csak várd ki, hogy én is bocsánatot kérjek - válaszoltam késve az iménti kis megjegyzésére, mintha csak most tudatosultak volna bennem szavai, bár, amilyen álnok módon telepedett rá érzékeimre, annyira nem lepődtem meg, hogy csak ekkor fogtam fel az elhangzottakat, ördögi vigyorára egy hasonló kis grimasszal reagálva. Fogyni kezdett körülöttem a levegő, szinte perzselve a tüdőmet, és bárhol is ért hozzám, szinte éreztem, hogyan éget a bőröm, vágytól ittas tekintettel fürkészve, ahogy egyre lentebb kalauzolja magát, még pislogással sem zavartatva magam. Nagyot kellett nyelnem, ahogy célegyenesbe fordult, és mikor ajkai közé engedett, ösztönösen bukott ki belőlem egy mély, öblös nyögés, egy pillanatra arról is megfeledkezve, hogy hol vagyok, arra pedig, hogy nem is olyan rég még haragudtam rá, gondolni sem tudtam. Hátrahajtottam fejem, néhány pillanatig így élvezve fürge nyelvét, ahogy tovább ingerelt, játékosan bánva mozdulataival, egyértelműen érezve, hogy még nem akar a gyönyör markába lökni, de ahányszor csak végigsiklott rajtam nyelve, érezve tüzes ajkait, ujjaim a lepedőbe martak, csak hogy valamivel tompítsam magamban azt a fenevadat, ami készült kitörni. Vagyis, készült volna, ha hagyom neki, szabad kezemmel hajtincsei közé túrva, miközben csípőm újra mozdult, ösztönösen ringva ajkai közé, de ahogy tovább játszadozott az érzékeimmel, úgy vált egyre világosabbá, hogy nem fogja engedni, hogy megkönnyebbüljek, én pedig a legkevésbé sem bántam, ha a gyönyörömet az Övével együtt fogom majd megkapni. - Kibaszottul imádom a szád - bukott ki belőlem kontroll nélkül, bár hangomból alig maradt valami, amikor viszont felfogtam, hogy a vérem már tényleg forró lávává változik, miközben egyre csak a gyönyör felé hajszol, kihasználtam a meglepetés erejét, vállai után nyúlva, hogy karjaiba kapaszkodva felhúzzam magamhoz. Tenyerem arcára simított, és bár lihegtem, de még így is maradt elég erőm, hogy forró csókra invitáljam ajkait, de kicsit sem segített rajtam, hogy ekkor már ölével feszült ágyékomnak. - Térdelj fel - mormoltam ajkaira rekedten, de azon sem lepődtem volna meg, ha ismét a képembe vágja, hogy még így sem bírok ki öt kurva percet parancsolgatás nélkül.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 11, 2022 4:19 pm
Iris & Dimitriy
Testünk ugyanarra a ritmusra lüktet, forrón hullámzik, ahogy újra és újra egymásnak feszülünk, mintha máris bennem mozogna, de ennek híján ez inkább, csak egy türelemjátèk, amivel olyan szintre fokozzuk a vágyat bennem, és érezhetően benne is, hogy lassan attól kezdek félni, hogy lángra kapok. Pedig, a lehető legtovább akarom elhúzni ezt az édes békülést, mintha tényleg minden elszalasztott pillanatot próbálnèk bepótolni és, mintha Ő is erre törekedne, mert végül elhúzódik tőlem és feltèrdel. Nem, mintha a puszta látványa nem lenne így is pokolian izgató, mert ott, előtte heverve az ágyon másra se tudok gondolni, csak hogy miként barangolnám végig nyelvemmel és ajkaimmal forró bőrét, minden kibaszott porcikáját, az ismerős hegeket és tetoválásokat, eljutva egészen férfiasságáig, így aztán bolond lennék, ha nem kapnèk az alkalmon és térdelnèk fel én is hozzá, hogy egy szenvedélyes, mohó csók és némi pimasz játszadozás után megvalósítsam mindezt. De nem kapkodok el semmit, a lehető legalaposabban és leglassabban haladok nyelvemmel és ajkaimmal a képzeletbeli ösvényen, útba ejtem mellbimbóját is, finoman ízlelgetve, gyengéden ízlelgetve minden porcikáját épp úgy, ahogy az imént elkèpzeltem, miközben ujjaim komótosan ugyan, de rátalálnak és finoman köré fonódnak. Minden újabb sóhaja, teste apró, izgató jelzései aljzószerkènt hatnak rám, vele együtt én is egyre feszültebben lélegzem, míg egyre lentebb barangolok, alhasánál picit hosszabban időzve, csókjaim és nyelvem mozdulatai mellett leheletemmel is borzolva bőrét, de mielőtt még tovább indulnèk, felsandítok rá és alaposan megnèzem magamnak az arcát. Vágyakozó tekintete és ziháló mellkasa láttán görcsbe rándul a gyomrom és az érzésre, ahogy közben még kemènyebben kezembe feszül, testem még forróbb lüktetèssel válaszol. -Pedig, minden esélyed meg van rá.- duruzsolom halkan válaszul a korábban félbe hagyott mondatára, ajkaim ördögi mosolyra rándulnak, nyelvem pedig lassú, kínzó mozdulattal húzom végig rajta, figyelve közben minden reakcióját. -Szeretem látni rajtad, ahogy megenyhülsz.- suttogom halkan, ajkaimmal szándékosan érintve beszéd közben, nyelvemet pedig, még párszor végig húzom rajta, pimaszul játszadozva Vele, majd egy feszült, kéjes sóhajt követően finoman ajkaim közé csúsztatom halkan morranva az érzéstől, ahogy megèrzem a számban lüktetèsèt. Eleinte ugyanolyan kínzó lassúsággal ismétlem meg a mozdulatot, nyelvemmel ingerelve közben, szándékosan húzva az idegeit, de az, ahogy Vele játszadozom, rám is épp ugyanolyan őrjítő hatással van, engem is pokolian felizgat az érzés, ahogy újra és újra ajkaim közé engedem, miközben a legèdesebb, legbujább nyögéseket és sóhajokat csalogatom elő belőle. Minél jobban felèled bennem is a vágy, annál mohóbbá válnak mozdulataim, annál gyakrabban nyögök én is Vele együtt, mikor pedig pár pillanatra eleresztem, hogy csupán nyelvemmel és kezemmel játszadozzak Vele, legalább olyan feszülten kapkodok levegő után, mint Ő. De még nem döntöttem el, hogy pontosan meddig és milyen hosszan akarom gyötörni vagy, hogy hagyni akarom-e, hogy elèrje a gyönyör, vagy inkább Vele együtt akarom én is hajszolni a sajátomat. Inkább elnyújtom a pillanatot, az édes kínzást vagy nevezhetjük akár bocsánatkèrèsnek is.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 11, 2022 6:33 am
Szinte lángra kapott alattunk a lepedő, ahogy hullámzó mellkasom újra és újra melleinek feszült, bár, a saját türelmemet tettem leginkább kockára azzal, hogy nem tudtam megálljt parancsolni ösztönnek, úgy dörgölőzve hozzá ágyékommal, hogy a vágy még kíméletlenebbül szorított gyomromra, a fejemben pedig máris az a gondolat cikázott, hogy mennyire hiányzott testének forrósága, egyre nehezebben állva ellent a késztetésnek, hogy rögtön elmerüljek benne, mert egyedül ez lett volna képes csillapítani azt a szorító, türelmetlen érzést, ami időközben rám telepedett, de nem könnyítette meg a dolgomat, már-már ösztönösen dörgölőztünk egymáshoz, a frusztráció és türelmetlenség egy részét pedig sikerült azzal levezetnem, hogy megszabadítottam a teljesen felesleges ruhájától, aminek nem is szánt más sorsot. Itt lett volna az alkalom, hogy ajkaim birtokba vegyék testét, de képtelen voltam kiszakadni csókjából, és amikor sikerült sem jutottam messzebb a nyakánál, vágytól feszülve húztam végig rajta nyelvemet, miközben ujjaimmal ott érintettem, ahol csak elértem, néha bőrébe engedve egy kisebb sóhajt, ahogy mellei keményen a mellkasomnak feszültek, válaszként pedig, csibészes vigyorral ölének feszültem, de ezzel épp annyira kínoztam Őt, mint saját magamat. Mégsem kapkodtam el, nem akartam sietni, főleg azok után, hogy hosszú napokon keresztül úgy kerülgettük egymást, és úgy ugrottunk egymás torkának minden találkozáskor, mintha idegenek lennénk, volt mit rendbe hozni, és ha a megfelelő szavakat nem is találtuk, de a testünk ugyanazt a nyelvet beszélte, és elmondott mindent, amit jelenleg tudnia kellett. Hogy mocskosul hiányzott, és hogy még most is kibaszottul vágyom Rá, és ugyan nem tudtam minden részletében, hogy mi járt a fejében Natasha kapcsán, de azt is teljes magabiztossággal állítottam volna, hogy soha, egyetlen nőt sem érintettem úgy, ahogy Őt, és eszembe sem jutott változtatni rajta. Csak azért húzódtam el tőle, hogy egy kis időt nyerjek, szavaimmal egyértelműen átadva neki azt a bizonyos gyeplőt, amit ilyenkor nem félt megragadni, falánk tekintettel pásztázva testét, ráharapva saját ajkamra, de mivel a megjátszott sértődés annyira nem volt az én asztalom, így alig pár pillanattal később már nyomát sem láthatta arcomon. Hol tekintetét, hol ajkait bűvöltem, mohó pillantást vetve melleire, de ahogy feltérdelt, és közelebb jött, már kevesebb rálátásom nyílt az ingerlő domborulatokra, a gondolatokból pedig az rántott vissza a valóságba, ahogy megszólalt, nyilvánvalóvá téve, hogy még amúgy sincs vége az engesztelésnek. - Ha mindig így fogsz bocsánatot kérni... - kezdtem bele a gondolatba, de inkább be sem fejeztem, mert tisztában voltam vele, hogy már teljesen elgyengítette a hangszálaimat is. Azzal viszont, hogy csak alig-alig érintette ajkaimat, elérte, hogy újra éledjen bennem a türelmetlenség, egy pár pillanatig bánva, hogy átadtam neki az irányítást, bár fordított helyzetben sem kíméltem volna ezektől az aljas kis játékoktól, főleg, hogy rögtön kárpótolt, ajkai a bőrömön simítottak végig, és mikor fülcimpámba harapott, egész testemen bizsergés futott végig, erővel tartva vissza magam, hogy ne kapjam el, és fordítsam vissza magam alá, de ahogy ujjai rám markoltak, eltűnt minden más gondolat a fejemből. Kínlódva haraptam saját ajkamra, érezve, hogy a fájdalom lassan végighasít zsigereimen, de csak így voltam képes visszatartani azt a kikívánkozó, jóleső sóhajt, ami utat akart törni magának, ezt a fájdalmat pedig ajkai tompították, mikor megkegyelmezve végre odahajolt, olyan szenvedélyes, forró csókot lopva, hogy ujjaim ösztönösen túrtak tincsei közé, hosszú pillanatokig tartva fogságban ezzel, de mikor ajkai megindultak lefelé, én is engedtem az akaratának, de már pusztán az elképzeléstől lüktetni kezdett testem, érezve, hogy keményen ujjai közé feszülök, légzésem felgyorsult, egyre hosszabban fújva ki a levegőt, miközben lassacskán én is hátradőltem, kényelmesen elhelyezkedtem, tekintetemet viszont még így sem vettem le róla, látványa épp annyira izgatott, mint körém fonódó ujjai vagy a testemen barangoló ajkai, úgy gerjesztve bennem a vágyat, hogy egyre keményebben feszültem meg keze alatt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 10, 2022 8:12 pm
Iris & Dimitriy
A reccsenès hangja hallatán, ahogy végig szakad az anyag a hasamig, olyan bizsergès fut végig rajtam, olyan mohón reagál rá a testem, hogy muszáj vagyok finoman alsó ajkába harapni, csak hogy érezze még jobban, miféle őrült vágyat gerjesztett már most is bennem. Olyan élvezettel simulok hozzá, mintha hetek óta várnék erre a pillanatra, pedig csak alig pár nap telt el úgy, hogy nem értünk egymáshoz, hogy nem csókoltuk egymást sem reggel, sem este és, még csak egy mosollyal sem sugalltuk napközben a másiknak, hogy mennyire szeretjük. Rémálom volt az egész és, ha egy mód van rá, többé nem akarom átèlni, de igazság szerint magunkat ismerve kétlem, hogy ne vesznènk még össze valaha valami őrültségen, viszont, ha a békülés majd végül mindig bekövetkezik, ha valamelyikünk mindig képes lesz felül emelkedni a büszkeségen és végül így, ilyen szenvedélyes csókkal esünk majd egymásnak, már az is elég. Buja sóhaj kíséretében feszülök még jobban testènek, ahogy hátam alá nyúlva szorosabban húz magához, miközben halkan ajkaiba súgom, mennyire hiányzott, válaszul Ő is ajkaimra leheli ezt az egyszerű szót, amit egyébként is bizonyít minden egyes mozdulatunk, de akarom, hogy ezt is hallja, hogy ne csak a sértő, bántó szavakat legyek képes kimondani, hanem ezt is. Már csak azért is, mert míg azok hazugságok voltak, ez őszinte és igaz. Gyengéd, cirógató érintése nyomán bizsergès fut végig bőrömön, ahogy épp csak körmei hegyèvel simítja oldalam, nyelve buja mozdulatától még hevesebben lüktet az ér a nyakamon, de mire egy feszült sóhajon kívül bármi mással is reagálhatnèk, hirtelen elhúzódik tőlem és feltèrdel. Bőre forróságának hiánya, hirtelen kellemetlenül érint, de az a tekintet, ahogy végig néz rajtam, ahogy megszólal karcos hangján, gondoskodik arról, hogy egy pillanatig se fázzak. Kérdése hallatán buja mosoly jelenik meg ajkaimon, finoman bele is harapok az alsóba, picit felküzdöm magam én is és, miközben két karommal kényelmesen megtámaszkodok, lassan végig vezetem rajta mohó pillantásom. Pár pillanat erejéig megállapodik tekintetem ágyékán, nyelvem akaratlanul is végig húzom ajkaimon, mert már a puszta látványától is tovább forr a vérem, ha pedig eszembe jut, milyen érzés érezni Őt ajkaim között és hallani azokat a buja hangokat, testem csak még kínzóbban lüktet. Félrebiccentem a fejem újabb szavai hallatán, ajkaimon pimasz, ördögi mosoly jelenik meg, de közben már lassan helyezkedni kezdek, hogy én is fel tudjak Vele szemben térdelni, egyik kezemet oldalára csúsztatva, másikkal mellkasára simítva, olyan közel hajolva közben hozzá, hogy szinte csak egyetlen centimèter válassza el egymástól ajkainkat.-Az nem baj. Még úgy sincs vége a bocsánatkèrèsemnek.- duruzsolom halkan, lassan kerülgetve ajkait pár pillanatig, míg végül pimaszkodva végig húzom nyelvem hegyèt az alsón, de nem folytatom a mozdulatot, helyette inkább álla vonalán indulok meg apró csókokkal egészen a füle alatti bőrig haladva, pár hosszú pillanatot eltöltve az érzékeny részen. -Ès soha nem hagynám ki a lehetőséget arra, hogy én dirigáljak.- lehelem bőrére halkan, finoman a fülcimpájába harapva, miközben kezem mellkasáról lassan elindul lefelé testén, apró, körkörös mozdulatokat téve hasfalán, a köldöke körül, komótosan érve el kemény ágyékáig, finoman zárva köré ujjaimat, az érzéstől pedig akaratlanul is felnyögök halkan. Nem bírom végül megállni, hogy egy rövid, de annál tüzesebb csókot ne leheljek ajkaira, nyelvemmel buja táncra csábítva nyelvèt, de aztán hirtelen elszakadok tőle és lassú, kínzó mozdulatokkal indulok meg mellkasán lefelé haladva, ajkaimmal és nyelvemmel ízlelve bőrét, folyamatosan hátrálva picit térdeimmel.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 10, 2022 6:35 pm
Még jobban meglódult a vérem, mikor közölte, hogy miért is készült ebben a ruhában aludni, de elképzelni sem tudta, hogy hányszor akartam átlépni azt a kibaszott küszöböt, és csak a jó ég tudja, hogy végül mi akadályozott meg benne. Az, hogy ugyanúgy kívántam, mint előtte, nem lehetett kérdés, minden vitás szóban és heves csatározásban megbújt egy kevés abból a szenvedélyből, ami újra és újra egymás karjaiba űzött bennünket, de ha én vonultam volna át hozzá az éjszaka leple alatt, egyetlen szó nélkül feküdtem volna mellé, úgy érintve, ahogy tettem azt mindig, némán, szavak nélkül kérve bocsánatot, de ha valamiben, hát abban biztos voltam, hogy azt a bocsánatkérést egész hátralévő életében sem felejtette volna el. És még nem telt el egyetlen perc sem belőle, mert ugyan változtak a körülmények, és a valóságban végül Ő tette meg az első lépést, de ugyanúgy a kezembe adta a gyeplőt, én pedig szemtelenül húztam azzal, hogy nem hámoztam ki rögtön ebből a kurva ruhából, pedig az összes kibaszott ujjam arra készült, hogy egyetlen heves rántással eltüntesse az útból. Helyette pofátlanul húztam az agyát, mellbimbóját kényeztetve nyelvemmel, miközben kezei a hátamat érintették, jólesően borzongva meg, ahányszor csak ujjbegyét éreztem bőrömön, és bár jó ideig tényleg azt hittem, hogy minden irányítás nálam marad, de rám cáfolt, mikor csípője mozdulni kezdett, felvéve az enyém ritmusát, és mikor épp nem én ingereltem Őt feszülő ágyékommal, Ő dörgölőzött hozzám, néha beleringva egymás mozdulataiba. Minden halk, morajló sóhajt ajkaiba fojtottam, miután elszakadtam mellétől, amikor pedig ruhájára fogva tépni kezdtem a gyenge anyagot, halkan felszisszentem enyhe harapásától, a fájdalom azonban szinte rögtön átalakult, úgy korbácsolva tovább a vágyamat, hogy tudjam, innen már nincs visszaút. Tekintetem egy pillanatra elkapta az Övét, pajzán vigyort küldve felé, mikor elismételte ugyanazt a kis szócskát, amit én is összehoztam nemrég, és amint félrelöktem az elszakadt anyagot annyira, hogy már ne zavarjon, már hajoltam is vissza ajkaira, mohó csókcsatában forrva össze Vele, egyik karommal háta alá nyúlva, hogy még inkább magamhoz szoríthassam, de Ő sem maradt tétlen, ujjai a tarkómra martak, majd elvesztek a hajamban, szavait meghallva pedig épp annyira szakadtam el tőle, hogy újra elkaphassam íriszeit. - Te is hiányoztál - leheltem ajkaira, lázas vigyort villantva, mikor fenekembe markolt, válaszként még vehemensebben dörgölőzve ölének, minden egyes mozdulatnál egyre jobban érezve, hogy milyen hatást is gyakorol rám már pusztán anélkül, hogy igazán érintettük volna egymást, bár, ma már egy kibaszott percig sem akartam békét hagyni neki. - Megmutatom, hogy mennyire - simult végig szabad kezem oldalán, finoman érintve körmömmel bőrét, ajkaim viszont nem szájához tértek vissza, hanem nyakához, lázas küszködéssel húzva végig nyelvemet a kiduzzadó ütőéren, nyelvem alatt érezve keveredő verejtékünk sós ízét, majd váratlanul hajoltam el, elhúzva karomat a háta alól, csak hogy térdre küzdhessem magam lábai között, és pofátlan vigyorral méricskéltem pihegő alakját. - Vagy... inkább Te mutatod meg? - kérdeztem halk, rekedt hangon, ahogy ajkamba harapva végigmértem csupasz testének minden négyzetcentijét, érezve, hogyan markol rá gyomromra a vágy. - Talán még egy kicsit haragszom - tettem hozzá megjátszott sértettséggel, bár hangom nem engedelmeskedett, ugyanúgy rekedt maradt, ami túl egyértelműen árulkodott arról, hogy mennyire de mennyire nem haragszom valójában.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 10, 2022 4:54 pm
Iris & Dimitriy
Furcsa felidèzni azokat az időket, mikor még minden erőmmel azon voltam, hogy a lehető leghosszabb ideig elkerüljem Őt, mikor napokig ki sem dugtam az orrom a szobámból csak, ha már nagyon muszáj volt vagy, ha épp nem volt itthon. Szöges ellentétben áll azzal, amit most érzek és, bár most is elbújtam a négy fal közé egy napra a szégyen miatt, amit a rendőrségen töltött pár óra és a másnaposság okozott, mégis kínlódtam közben, mert minden egyes perc, amit nélküle töltöttem, azt az érzetet keltette bennem, hogy elvesztettem valamit. Valamit, ami hozzám tartozik, ami tökéletesen kiegèszít és ami egy darabig az enyém is volt, csak aztán én idióta, eldobtam magamtól pusztán büszkeségből. Az a reggeli csók, ahogy mohón és szenvedélyesen egymás ajkaira tapadtunk, amilyen ragaszkodást éreztem Felőle és megkönnyebbülèst, hogy talán végre minden helyre jöhet, rávilágított arra, miféle színjátékot játszunk mindketten. Ráèbresztett arra, hogy mennyire nem működik együtt az agyunk azzal, amit a szívünk diktál és, hogy mennyivel könnyebben kommunikál a testünk, mint ahogy most is teszi, amikor minden egyes érintésèből és csókjából, de már pusztán bőre forróságából is tudom, mennyire hiányoztam neki és, hogy legalább annyira bánja ezt az egészet, mint én. Ajkai mohó, de annál édesebb mozdulatokkal veszik birtokba mellemet, ágyéka pedig úgy feszül ölemnek, hogy attól az egész testem felváltva borzong majd libabőrössè válik, ez az érzés pedig olyan őrjítően izgató, hogy képtelen vagyok nem mozdulni felé én is, újabb és újabb adagot követelve. Feszülten sóhajtok, ahogy testünk együtt hullámzik követve szívünk vad dübörgèsèt, kezeim mohó, tehetetlen mozdulatokkal járja végig forró bőrét és biztos vagyok benne, hogy amikor ismét felpillant rám és ajkamon felejt egy csókot, tekintetem tökéletesen elárulja, mifèle vágyat ébreszt bennem minden egyes mozdulata. -Ebben terveztem aludni, hátha átosonsz hozzám éjjel.- suttogom ajkaira mosolyogva, de minden további gondolatot és szót belém fojt szenvedélyes, heves csókja, amitől minden porcikám lángra gyúl, a vérem megvadulva, forrón lüktet ereimben, testem pedig vágyakozva hullámzik tovább alatta hol melleimet préselve mellkasához, hol ölemmel dörgölőzve ágyékához, mintha valami ősi, buja táncot járnèk Vele. Kezem újra és újra végig járja hátán az ismerős izmokat, derekánál finoman bőrébe marok, finoman húzva magamhoz, mikor testemmel épp neki feszülök, combjaimmal pedig gyengéden közre zárom csípőjèt, így érve el, hogy minél közelebb lehessek hozzá. Aztán finoman eltartja magát tőlem, kezei közénk furakodnak én pedig azzal egy időben, hogy meghallom a ruhám anyagának keserves hangját, ahogy megadja magát a szövet, feszülten sóhajtok és finoman alsó ajkára harapok egy pillanatra. De Vele együtt vigyorgok, pedig soha nem gondoltam volna, hogy ekkora örömöt lelek majd abban, ha épp tönkre teszik valamelyik cuccomat, most mégis, csak még jobban felajz a gondolat, hogy forró bőrét végre tényleg az enyémen érezhetem majd. -Hoppá.- ismétlem szavait elfúló hangon, vele együtt vigyorogva, de ahogy csupasz mellkasa melleimhez ér, ahogy forróságával ingerli mellbimbóimat, feszülten nyögök és lihegve, mohón viszonzom szenvedélyes csókját. Csípőm minden újabb mozdulatát egy-egy sóhaj kíséri, a vérem már a fülemben dübörög, olyan pokolian kínoz a vágy és az Ő vágya, ami árad minden mozdulatából és érzem abból, ahogy keményen nekem feszül. -Kibaszottul hiányoztál. Minden kibaszott pillanatban.- nyögöm ajkai közé tenyeremet arcára, nyakára csúsztatva, tarkóján túrva hajába, míg másikkal finoman fenekébe markolok, belevigyorogva a csókba a pimasz mozdulattól. A forróság egyre kínzóbb, egyre jobban mardossa bőrömet, mintha már az egész szoba lángokban állna körülöttünk, ajkairól pedig újabb és újabb lélegzetet lopok, szinte már zihálok ettől a pokoli vágytól.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 10, 2022 6:26 am
Ártatlan vigyorral reagáltam szavaira, bár, egyértelmű volt, hogy csak megjátszom ezt a fene nagy ártatlanságot, azok tükrében főleg, amit készültem művelni vele, és ha másból nem is, ezt abból kikövetkeztethette, ahogy végignyaltam alsó ajkamat. - Mindent a maga idejében - mondtam csak ennyit, pimaszul vonogatva a szemöldökömet, még mielőtt tovább indultam volna, és a hasánál belekapaszkodva az anyagba, addig feszegettem azt, míg az egyik mellét ki nem kényszerítettem a csipke alól, és több sem kellett, hogy odahajolva finoman incselkedni kezdjek vele, nyelvemmel ingerelve tovább. Ha valamit kicsit sem hiányoltam az elmúlt napokban, az egyértelműen a hálóruha volt, ami most sem könnyítette meg a dolgomat, de ezúttal nem kapkodtam annyira, hogy rögtön eltüntessem vagy kárt tegyek benne, megelégedtem azzal, hogy finoman nyúzzam az anyagot. Azt viszont meg sem próbáltam volna tagadni, hogy az elmúlt napokban hányszor gondoltam ezekre a ruhákra, arra, hogy amíg külön alszunk, vajon épp melyikben bújik ágyba, bár, ez a gondolatmenet kicsit sem könnyítette meg a dolgomat. Legalább ezerszer jutott eszembe, hogy mi mindent tehetnék vele, még akár úgy is, hogy ingerült vagy dühös vagyok, mert tudtam, hogy tud hatni az érzékeimre, és képes a haragot olyan mohó, tüzes szenvedéllyé alakítani bennem, aminek már pusztán a gondolatától is megfeszültek izmaim. De ahogy Őt, úgy engem is visszatartott a büszkeségem, pedig nem egyszer álltam meg pillanatokra az ajtaja előtt, azt tervezve, hogy ezúttal nem vagyok hajlandó máshol tölteni az éjszakát, de a gondolataim felett uralkodó sértettség minden alkalommal a saját szobám felé kalauzolt. Én pedig nem voltam elég erős, hogy legyőzzem ezt, nem úgy, mint Ő, aki megtéve az első lépést, átjött az éjszaka kellős közepén, és még csak bele sem akartam gondolni, hány álmatlan óra állt a háta mögött emiatt. Feszülten morrantam bőrébe, mikor csípőm mozdulatára válaszolva Ő is nekem dörgölőzött, egy az egyben éreztem, ahogy a kínlódó érzés a gyomromra hasít, majd onnan terjed szét mindenhová. Nyelvem alatt éreztem szíve meglóduló ütemét, amire az enyém szinte rögtön válaszolt egy, az övéhez hasonló, őrült tempóval, a torkom már most kiszáradt, mert hiába, hogy még szinte nem is értem hozzá rendesen a kibaszott ruha miatt, amit már csak dacból sem voltam hajlandó egyelőre eltüntetni, de már most olyan izgalomba hozott, hogy nem tudtam és nem is akartam titkolni testem egyértelmű reakcióit. - Amúgy, ez is egy elég szép darab - hajoltam vissza arcához, lopva tőle egy csókot, még mielőtt újra végignéztem volna a ruhán. - Nélkülem is ilyenekben alszol, vagy azelőtt vetted fel, hogy átjöttél? - kérdeztem pofátlan vigyorgással, végig ajkaira mormolva a szavakat, még mielőtt újra megcsókoltam volna, ezúttal azonban már nem volt semmi játszadozás a gesztusban. Színtiszta, nyers vágy költözött ajkaimra, még mielőtt nyelvem játszadozni kezdett volna az övével, újra és újra ölének feszülve, néha akaratlanul is apró nyögést engedve ajkai közé, és ahogy a csókba egyre több szenvedély költözött, úgy érezhette rajtam is, hogy egyre inkább elveszítem a türelmemet, mert bárhol érintettem, mindenhol akadályokba ütköztem. A feszültség erővel markolt rá zsigereimre, és bár ajkaitól egy pillanatig sem váltam el, de annyira eltartottam tőle a mellkasomat, hogy újra kettőnk közé tudjanak férkőzni kezeim, ujjaimmal épp ott kezdve el szakítani az anyagot, ahol az előbb a fogaimmal már kicsit megtépkedtem, elégedetten belevigyorogva a csókunkba, miközben egészen a hasa aljáig felhasítottam a felesleges ruhát. - Hoppá - nyöszörögtem ajkai közé, bár a vigyorgásom lassan csillapodott, ahogy mellkasom immáron akadály nélkül feszülhetett melleinek, jólesően borzongva végig a hőtől, ami testén keresztül jutott az enyémbe, még nagyobb szenvedéllyel falva ajkait.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 74 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 74 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.