M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 17, 2022 8:27 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

A testem felforrósodik mohó tekintete láttán, ahogy lassan végig vezeti rajtam, úgy nézve meg magának minden porcikámat, mintha most látna így először, mintha épp olyasmit fednèk fel előtte, amit eddig még soha. Én pedig Őt figyelem, a szemeit, melyek nyomán, mintha érezném is magamon érintésèt és ajkait, melyeken hol finoman végig húzza nyelvèt, hol pedig az alsóba harap. Kihíváskènt tekintek a tényre, hogy inkább odakintről figyel, mint hogy rögtön belèpne mellém, így aztán aljas módon igyekszem is a lehető legjobb műsort szolgáltatni, finoman mozdulva a víz alá olykor, küzdve a késztetés ellen, hogy én nyúljak ki érte és rántsam be magamhoz.
Egyébként is elvonja figyelmemet erről a gondolatról, amikor pofátlanul vigyorogva kiosztja a következő parancsot, mintha csak próbálná feszegetni a határait és kideríteni, hogy mikor fogom számon kérni, amiért ismét utasítgat, de ez éppenséggel pont egy olyan utasítás, aminek szívesen teszek eleget. Már csak azért is, mert tudom, hogy csak még jobban felkorbácsolom benne a vágyat, ha kecses mozdulatokkal megfordulok, Ő pedig rohadtul nem fog már sokáig odakint ácsorogni, mert sokkal jobban fog vágyni arra, hogy érintsen is, mintsem végig nézze, ahogy megteszem én helyette.
Hiszen, a lehető leglassabb, legbujább mozdulatokkal csúsztatom végig kezeimet a testemen, kacéran hátra sandítva közben vállam felett, ajkaimon pedig pimasz mosoly jelenik meg, miközben szavakkal is tovább borzolom a kedélyeit. Pedig, a múlt engem igazol, hiszen nem is olyan rég épp ugyanígy csalogattam magamhoz, mikor megmakacsolta magát és hosszú pillanatokig csak bámult ahelyett, hogy érintett volna, a várt hatás pedig most sem marad el, mert mikor végre belép mögèm és finoman derekamra simít karjával, a hangja már olyan karcosan cseng a fülembe, hogy attól végig cikázik rajtam az izgató elektromosság.
Ajkamba harapok kérdése hallatán, de nem válaszolok, vagy legalábbis szavakkal nem teszem, helyette inkább testem beszél, ahogy libabőrössè válik, mellbimbóim finoman megfeszülnek a vágytól, hogy végre érezzem rajtuk érintésèt, bár ez előtte még titok marad egy darabig. Legalábbis addig, míg mögöttem áll, biztosan, de egy percig sem bánom, hogy így duruzsol a fülembe, izgatóan csiklandozva bőrömet, míg végül ágyékával finoman fenekemhez simul.-Vagy legalábbis, megkísèrelem kezembe venni...az irányítást.- suttogom buján, halkan sóhajtva az elképzelésre, miként is fogok viselkedni, ha nem leszek már ilyen szófogadó, de most még igyekszem türtőztetni magam annak ellenére is, hogy a vágy egyre forróbban lüktet az ereimben.-Ès persze, előtte megpróbállak a lehető legjobban felcsigázni.- folytatom halkan, finoman simulva hátammal mellkasához, de közben, ha már az imént a kezembe adta a megfelelő lapokat, fenekemmel is ágyékának dörgölőzök újra és újra, mintha lassú, forró táncot járnánk épp.-Aztán igen, elveszem azt, amire vágyom.- kúszik pimasz mosoly ajkaimra, amit talán nem is láthat, de nem is szükséges látnia, mert szerintem pontosan tudja, hogy ott virít az arcomon, mint ahogy én is mindig tudom látatlanul is, mikor látszik az arcán az a pofátlan vigyor. -De általában élvezni szoktad, amikor nem vagyok kezesbárány.-nyúlok hátra combjaira, finoman simítva bőrère, körmeimmel különös mintákat rajzolgatva rá, csípőm pedig tovább járja lassú, pimasz táncát, így próbálva még jobban felizgatni és természetesen pimaszkodni Vele, mert ez még mindig olyasmi, amivel imádom húzni az agyát.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 17, 2022 7:13 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Bármennyire is szerettem volna, nem voltam képes elfelejteni egyetlen pofont sem, amit kiosztott, de nem is a fizikai fájdalom miatt, mert az, mint minden más, egyszerűen csak elillan, némi pírfoltot hagyva maga után, de az, amit kiváltott belőlem minden alkalommal, örökre belém égett, és nem tudtam szabadulni attól az elkeseredettségtől és tanácstalanságtól, amit a pofonok után éreztem. Volt, hogy meggondolatlanság miatt kaptam, amiért még az amnéziája előtt csak úgy loptam tőle egy csókot, és tisztán emlékszem, hogy mennyire hibáztattam magamat érte, és hogy egy rövid időre az is megfordult a fejemben, hogy feladom az egészet, mert ha nem szeret, miért kellene küzdenem? És azt a pofont sem fogom elfelejteni, amit kiosztott nekem Igor halála után, még ha ott próbáltam is a saját nyelvembe harapni, hogy ne bukjanak ki belőlem azok a megsemmisítő szavak, amikkel vérig sértettem, pedig valójában nem úgy kellett volna viselkednem. Minden pofonja jogos volt, de még jogosabb lett volna, ha azt teszem, ami a dolgom lett volna: hogy nem hagyom egyedül, és ha azért pofozott volna fel, mert nem vagyok hajlandó kiengedni a karjaim közül, sokkal kellemesebb emlékeket dédelgetnék, már ha egyáltalán egy ilyet lehet pozitívnak nevezni. Talán lehet, mert azt jelentené, hogy megpróbáltam, és nem hagytam cserben, ehhez képest viszont napok teltek el, és ha ma este nem jön át, ki tudja, mikor kerítettünk volna sort arra, hogy higgadt, tiszta fejjel átbeszéljük. Ezen a téren még most is voltak hiányosságaink, és ha ma már nem is, de holnap lesz min átrágnunk magunkat, csak hogy minden a helyére kerüljön.
Miután fejemmel intettem, hogy pattanjon be a zuhany alá, én inkább nem mozdultam, kiélveztem a látványt, amit elém tárt azzal, hogy testén végigsimítottak a vízcseppek, nem egyszer nyalva végig ajkamat, miközben tekintetem egyre bátrabban haladt lefelé, különös figyelmet szentelve melleinek, a harapás viszont akkor vált fájóvá, mikor tovább indultam, teste minden fedetlen pontját alaposan vizualizálva. Mintha nem láttam volna ezerszer épp ugyanígy, mégsem tudtam kiheverni vagy átsiklani felette, ebből a nézelődésből pedig leginkább szavai rángattak vissza a valóságba, lassú, komótos mozdulattal fordítva vissza fejemet íriszei elé. - Amíg pucéran álldogálsz előttem, fizikai képtelenség, hogy másra is figyeljek - jegyeztem meg viszonylag csendesen, bár nem volt túl sok meglepetés benne, tudta Ő nagyon jól, hogy milyen hatást vált ki belőlem a meztelenkedéssel, és látszólag nagyon is élvezte, szó szerint fürdőzve a figyelmemben.
Végül épp csak annyira embereltem meg magam, hogy közelebb lépjek, továbbra is tartva tőle némi távolságot, de ekkor már szigorúan pillantását fürkésztem, miközben újabb parancs hagyta el ajkaimat, pofátlan vigyorral jelezve, hogy ezúttal ez már szándékos. Ő pedig némi hezitálás és halk kuncogás után szót is fogatott, szavai belőlem is egy elégedett mosolyt csaltak elő, de nem az történt, amire számítottam. Nem maradt nyugton, nem próbált magához csalni, helyette elindította kezeit, finoman simítva végig bőrén, én pedig minden kibaszott pillanatban azt kívántam, bár az ujjai helyében lehetnék, és ha valamiben, hát abban biztos voltam, hogy hamarosan én is ugyanazt az utat fogom végigrajzolni nyelvemmel, amit Ő most megjelölt körmeivel. - Igen? - kérdeztem vissza kíváncsian, akkor már nem bírva ki, hogy ne lépjek be mellé a vízsugár alá, egyik kezem pedig rögtön a dereka után nyúlt, mintha csak tartani akartam volna, hogy ne tudjon ellépni előlem, vagy nagyobb távolságot kialakítani. - És milyen az, mikor nem vagy kezesbárány? - érdeklődtem csendesen, hangom azonban rekedté vált, érezve, hogyan uralja el minden porcikámat a kínlódó vágy, mintha néhány perccel ezelőtt nem hajszoltuk volna magunkat a gyönyörbe. - Talán Te is elveszed, amire vágysz? - kérdeztem, miközben odahajoltam füléhez, leheletemmel birizgálva bőrét, szavaimat lezárva pedig, pofátlanul fenekének dörgölőztem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 17, 2022 5:21 pm

Iris & Dimitriy

Sejtelmes pillantást vetek rá szavai hallatán, mert azért elég sok mindenben biztos lehet velem kapcsolatban, többek között abban is, hogy soha nem lesz ellenemre, hogy csatlakozzon hozzám zuhanyzáskor, kivéve persze, ha épp olyan haragban lennénk, mint a napokban voltunk. De talán még úgy, abban a helyzetben se vettem volna rossz néven, ha egy alkalommal egyszerűen csak belép mellém a víz alá és egyetlen szó nélkül magához ölel, mert az már önmagában felèrt volna egy bocsánatkèrèssel. Épp úgy, mint ahogy Ő sem küldött most el, inkább helyet adott maga mellett az ágyban, én épp ugyanezt tettem volna, mert mindez nem más, mint egy néma vallomás, hogy nem akarok már több időt nélküle tölteni. -Abban biztos lehetsz, hogy szeretlek.- súgom végül gyengéd mosollyal ajkaimon, de a pimaszság nem tűnik el tekintetemből, így aztán szavaimat is ennek megfelelően forgatom tovább.-Mèg akkor is, ha épp felpofozlak.- rándul arcom kínos grimaszba, mert azt azért, még nekem is fájdalmas így utólag felidèznem, amikor ott hagytam tenyerem nyomát az arcán, pedig Ő semmi mást nem akart, mint mellettem maradni. Még, ha mindezt sértő, arrogáns szavakkal is próbálta a tudtomra adni.
De már nem akarok arra gondolni, hogy ki és hányszor hibázott az elmúlt napokban, hogy melyikünk lökte el jobban a másikat a büszkesége miatt, inkább csak élvezettel mellkasához simulok és lassú léptekkel a fürdő felé veszem az irányt, úgy beszélve közben, mintha tényleg csak az lett volna a tervem, hogy átjöjjek hozzá aludni. Pedig, valójában nem is volt konkrét tervem, csak hiányzott a közelsége és az a megnyugtató érzés, ahogy átölel, így aztán azt se bántam volna, ha tényleg csak maga mellé enged és együtt szenderülünk álomba, de tény, hogy a vágy is ott munkálkodott már bennem, mint ahogy benne is.
Most is, ahogy finoman nyakam bőrébe harap, hangján tisztán hallom, hogy arcán az a pofátlan vigyor èkeskedik, amit olyan pokolian imádok, miközben a nem létező ártatlanságom a téma. Ajkamba harapva sandítok rá, inkább meg sem próbálom tovább bizonygatni azt, ami nem is létezik, helyette Őt figyelem, ahogy megnyitja a csapot, majd a maga pimasz módján a víz alá parancsol.
Minden mozdulatomból árad a dac, még akkor is, ha épp azt teszem, amire szavak nélkül kért, kihívó tekintetem pedig arcára szegezem, mintha csak azt üzennèm vele, hogy "kíváncsi vagyok, meddig vagy képes ott ácsorogni egyedül". Mert nem lép utánam, nem követ a víz alá, csak szemeit legelteti rajtam, meg sem próbálja tagadni, mennyire tetszik neki a látvány, hiszen félre biccentett fejjel, olyan mohón mér végig, mintha a világ legfinomabb falatját nézegetnè épp. -Akkor nézelődj csak.- duruzsolom mosolyogva, lassú mozdulatokkal bújva a víz alá, hogy testem minden részére jusson a vízből, de amikor csak tudom, tekintetét fürkészem közben, vonásait és ajkait, melyeken újra és újra végig húzza a nyelvét, így forrósítva fel minden porcikámat, mert ha csak eszembe jut, mit művelt nem rég azzal a nyelvvel, a testem kínzón megborzong.
Végül közelebb lép, de még mindig nem lép be mellém, a zuhanyzó ajtajában áll meg inkább, onnan nézve rám, ajkain pedig megjelenik az a szemtelen mosoly, miközben megkapom az újabb utasítást. Félre biccentem a fejem, épp úgy, ahogy Ő tette az imént, látványos töprengésbe kezdve közben, mintha azt latolgatnám, hogy szót fogadjak-e vagy sem, végül ajkamba harapva megrázom a fejem és elnevetem magam. -Ez megint csak az a kategória, ami miatt nem tudok neheztelni Rád.- sóhajtom halkan, lassan téve eleget a nyers kérésnek, pár pillanatig az előttem lévő csempét bámulva némán, de minél hevesebben kezd dübörögni a vérem, annál kevésbé tudom megállni, hogy ránèzzek.
Hátra sandítok vállam felett, kezeimmel finoman simítok végig két oldalamon, le egészen a csípőmig, onnan egy- két kósza mozdulattal fenekemre is áttèrve, mintha máris a tusfürdőt masszíroznám bőrömbe, pedig még el sem jutottam odáig, hogy azt is magamhoz vegyem.-Èlvezd ki, hogy ilyen kis kezesbárány vagyok, mert nem ígérem, hogy öt perc múlva is az leszek.- duruzsolom halkan, lassú, kecses mozdulattal húzva előre nedves hajamat hátamról nyakam egyik oldalára, mintha csak így próbálnám a tudtára adni, mennyire vágyom rá, hogy mögèm simuljon, hogy ajkai csókokat leheljenek bőrömre, miközben testem nekem feszül a vízcseppek záporában.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 4 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 17, 2022 6:36 am

Meg sem próbáltam belekötni a megjegyzésébe, hisz az elmúlt napok összes történése bebizonyította, hogy mennyire nem mindegy, mikor és milyen parancsok hagyják el a számat, még ha az esetek többségében ezt nem is szándékosan mondtam ki ezeket, hanem mert ezt diktálták az ösztöneim, ehhez szoktam hozzá, és egy több évtizedes szokást nem olyan egyszerű csak úgy levetkőzni, mintha soha meg sem történt volna. És talán Ő sem várta, mert az esetek többségében ez a szokás inkább vált hasznunkra, olyan izgalmakat váltva ki, hogy az szöges ellentétben állt azokkal a reakciókkal, amiket az elmúlt napokban produkáltunk. Minden alkalommal láttam tekintetében, hogy kicsi híja van annak a bizonyos pofonnak, márpedig, ha tényleg minden utasítás elhangzásakor lekevert volna egyet, tényleg ott maradt volna arcomon a tenyere nyoma. Elvégre, általában remekül időzítettem, a lehető legrosszabb időpontban kezdve el dirigálni, többek között mikor ott ücsörgött a rácsok mögött, miközben így utólag már tudom, hogy az is egy olyan pillanat volt, amikor könnyen ledobhattuk volna magunkról a kényszeres maszkokat, de ha valaminek még én sem tudtam parancsolni, hát az a bennem feszülő ingerültség és pánik volt, a félelem pedig annyira új, hogy nem is volt megfelelő eszköztáram kezelni. - Ha rólad van szó, soha nem lehetek elég biztos semmiben - vontam meg vállamat pimaszkodva, szándékosan villantva felé egy ártatlan, komisz kis grimaszt, bár, valahol a viccen túl még igaz is volt, hogy ott lakozik benne némi kiszámíthatatlanság is, és megint ott tartottunk, hogy az elmúlt napokban ezekből is akadt jó pár. Igor halála olyan volt, mint egy kibaszott gyújtózsinór, és amint lángot kapott, olyasvalamit indított el, aminek alig tudtuk elcsípni a végét. Ahogy viszont mögé settenkedtem és hozzá simultam, míg átvonultunk a fürdőszobába, kezdett igazán nyilvánvalóvá válni, hogy ezúttal mi magunk álltunk a robbanás útjába, még azelőtt, hogy nagyobb kárt tehettünk volna egymásban mocskos és hazug szavak dobálgatásával, és egy pillanatig sem szándékoztam titkolni, hogy mindent be akarok pótolni, amire az elmúlt napokban nem volt lehetőségünk. - Szóval jólnevelt - ismételtem el az előbbi szavait egy nagy sóhajba rejtve, mintha az állítás valóságalapján gondolkodnék, de közben végig ott időzött ajkam szélében az a pofátlan vigyor, amit viszont így, hogy a háta mögött álltam, aligha láthatott. - Te és az ártatlanság - ráztam meg a fejemet vigyorogva, ismét nyakára harapva, gyengéden feszülve hátának, visszafojtva egy komisz kis megjegyzést, leginkább mert időközben el kellett engednem, csak hogy megnyithassam neki a vizet, majd megállva a zuhanykabin mellett, fejemmel intettem a vízsugár felé, szándékosan maradva le tőle. - Még itt is találok magamnak egy-két érdekes látnivalót - biccentettem, ennyivel reagálva szavaira, bár ezúttal már nem tekintetét fürkésztem, tekintetem lassan birtokba vette testét, végigpásztázva a csupasz bőrét, amit lassan beborított a víz, tetőtől talpig nedvessé téve, és nem is bírtam ki, hogy ne harapjak ajkamra, miközben egyre lentebb és lentebb merészkedtem. Szinte rögtön eszembe jutott, hogy mit műveltünk egymással az imént, hogy mennyire kihozta belőlem az állatot, és hogy mennyire élveztem azt a tombolást, nyögései és sóhajai pedig újra visszhangzani kezdtek fejemben. Lehetetlennek tűnt, hogy egyszer ne így lássam Őt, és ne ezek a gondolatok cikázzanak a fejemben, mikor meglátom, akár ruhában, akár csag egy köré tekert törülközőben, vagy akár minden nélkül úgy, ahogy a legjobban szerettem.
Ajkamat nyaldosva fürkésztem tovább, Ő pedig nem is próbálta tagadni, hogy mennyire élvezi, ahogy félrebillentett fejjel Őt méricskélem, mintha tényleg azt értettem volna fürdetés alatt, hogy egy méterrel odébb állok és bámulok rá, mint valami tiltott prédára, pedig valójában kibaszottul az enyém volt, épp úgy, ahogy én az Övé, és ezen nem változtattak az elmúlt napok történései sem, épp ellenkezőleg. Tettem egy lépést előre, ekkor már újra íriszeit fürkészve, még utoljára végignyalva alsó ajkamat, majd a kabin ajtajában megálltam. - Fordulj meg - vigyorodtam el, mintha tényleg szándékosan csinálnám, pedig talán nem esne nehezemre egyszer parancsolgatás nélkül kibírni néhány percet. Vagy ki tudja.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 16, 2022 9:32 pm

Iris & Dimitriy

Piszkosul akartam Őt, bármennyire is vesztünk össze, mert ez a vita sem a vágyat, sem az iránta érzett szerelmet nem tudta bennem felülírni, maximum csak háttérbe szorította, de mindkettő ott toporgott türelmetlenül a sarokban, azt várva, mikor kerülhetnek végre újra a felszínre. Akartam Őt akkor reggel, mikor a dolgozó szobájában találtam meg és akartam Őt még abban a koszos cellában is, vagy épp a parkolóban, mikor a kocsiba tessékelt. Az a pillanat volt a legőrjítőbb, mert egyszerre szerettem volna felpofozni és mohón csókolni, mikor az apám házát emlegette. Ott akartam hagyni a fenébe, miközben arra vágytam, hogy ott, a kocsi motorháztetejèn vagy a hátsó ülésen essen nekem. Reggel a konyhában vagy épp este, miután Natasha miatt rám tört a féltékenysèg. Minden kibaszott pillanatban ugyanúgy szerettem és ugyanúgy vágytam Rá, a csókjára, ajkai ízére, mint most, másképp egyetlen sértő szava sem ért volna célt, mint ahogy Őt sem érdekelte volna, hogy a rendőrségen ücsörgök vagy, hogy Natasha miatt hisztizek épp, ha nem szeretne annyira.
Ördögi mosoly jelenik meg ajkaimon, mikor azt kérdezi, min fogunk majd veszekedni, hogy mintha tényleg szükség lenne arra, hogy szándékosan gerjesszünk vitát, pedig magunkat ismerve tudom, hogy ebben is remekelni fogunk, az első tippjèt illetően pedig, rögtön bólogatni is kezdek. -Nem mindegy a helyzet és a parancs.- harapok finoman ajkára, pimasz vigyorral duruzsolva bele a csókba, de tény, hogy olykor még szexi is, amikor a játékos, èvődő stílusával probál irányítgatni, de megint mást vált ki belőlem az, ha mindezt véresen komolyan gondolja és teszi, előhúzva a maffiózót énjét.
Nem, mintha Őt nem szeretném, mert tisztában vagyok vele, hogy az is hozzá tartozik, ugyanúgy a férjem, mint ez a pimasz alak, aki fürdetni akar vinni és még azt is az orrom alá dörgöli, hogy ha másképp döntök, se érdekelte volna.-Mintha akarnám a másik választást.- mosolygok a szemeimet forgatva, hiszen mindazok után, ami történt, most másra sem vágyom, mint végre Vele lenni, legyen az egy őrületes, bèkülős szex, fürdés vagy épp, csak összebújás az ágyon, mert jelenleg azzal is beèrnèm, csak sikerüljön elfelejtenem az álmatlanul töltött éjszakákat.
Na nem, mintha egy pillanatig is éreznèk fáradtságot, mint ahogy rajta sem látom nyomát az álmosságnak, miközben legördül rólam és az ágy szélére helyezkedik, mégis cukkolom picit ezzel is, ahogy a fürdő felé indulok. Nem sokáig marad azonban el tőlem, mert amint felidèzi, hogy Ő konkrétan már aludt, mikor én megleptem, rögtön utánam is lép, finoman simulva mögèm, szorosan magához húzva, ahogy átkarolja derekamat.-Ugyan, mi másért jöttem volna át? Jól nevelt lány vagyok, nem terveztem semmi illetlen dolgot.- kuncogok halkan, finoman megborzongva gyengéd harapásától, lassan haladva tovább a fürdő felé, miközben egyetlen centire sem távolodok el Tőle, csak amikor már nagyon muszáj.
Ajkamba harapok, mikor a fürdő ajtó bevágódik mögöttünk, tekintetem kendőzetlenül méri végig testét, ahogy a zuhanyzóban megnyitja a csapot, majd pimaszul elém áll és, csak egy fejmozdulattal jelzi, hogy akár be is állhatok a víz alá, én pedig már, csak azért is a lehető leglassabban teszek eleget a néma kérésnek. -Akkor, most ott fogsz őrködni és végig nézed, ahogy letusolok?- biccentem kissé oldalra a fejem, tekintetemben huncut fény villan, miközben a kezemet a víz alá dugom, már csak hogy ellenőrizzem a hőfokot, majd finoman ajkamba harapok és beállok alá, egész addig rajta tartva tekintetem, míg nem nedvesítem be az arcomat is, de minden mozdulatom lassú és kecses csak, hogy legyen min legeltetni a szemeit.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 16, 2022 8:08 pm

Időre volt szükség, míg újra normálisan tudtam levegőt venni, a bőröm viszont ugyanolyan forró maradt, és volt egy olyan sejtésem, hogy ez nem is egyhamar fog majd megváltozni. Egyelőre azt is sikernek könyveltem el, hogy csillapodni kezdett a lihegés, amit a gyönyör elnyújtott pillanata után produkáltam, izmaim lassan el is ernyedtek, de még így sem akartam agyon nyomni, úgyhogy csak finoman nehezedtem rá súlyommal, halvány mosollyal fogadva, ahogy ajkai bebarangolják bőrömet, újabb libabőrt csalogatva elő. Hihetetlen, hogy még mindig nem hagyott hidegen, amit művelt ajkaival, pedig még két perc sem telt el, a légzésem egy pillanat erejéig el is nehezedett, de magamba fojtottam azt a buja, kellemes kis sóhajt, ami készült kibukni belőlem. Helyette pimaszkodni kezdtem, és nem bírtam ki, hogy ne tegyem szóvá, mi minden alakulhatott volna másképp, ha pár nappal ezelőtt hallgattunk volna az ösztöneink hívószavára, az viszont kicsit sem volt bátorító, mikor valamelyik reggel a konyhában állva nyíltan utasított el, azzal vádolva, hogy csak szórakozom vele. Pedig, talán épp a segélykiáltásom testesült meg benne, az első nyílt és egyértelmű szándékkal, hogy valahogy göngyölítsük fel ezt az egészet, de azért sem hibáztattam, hogy inkább elzárkózott tőlem, utána pedig legközelebb akkor láttam, mikor az a kibaszott járőr elvezetett a cellájához. Felesleges volt vitázni rajta, egyértelműen nem volt olyan a helyzet és a közeg, ahol könnyen békülni tudtunk volna, főleg mikor olyan félelem és pánik uralkodott rajtam, hogy alig voltam képes egyben tartani saját magamat. - És min fogunk veszekedni? - kérdeztem kíváncsian, mintha tényleg ötleteket akarnék gyűjteni, pedig én tudtam a legjobban, hogy bármi kiválthatja azt az apró kis szikrát, és ahhoz nem szükséges egyikünknek sem embert ölnie. Bár, reméltem, hogy először és utoljára fordult elő legutóbb, és megmarad inkább a közteres kukák tönkretételénél. - Netán azon, hogy túl sokat parancsolgatok? - folytattam tovább, évődő pillantással lesve arcát, végignyalva alsó ajkamat. - Tudom, hogy azt titkon imádod. És még fel is izgat - fejeztem be végül, de kicsit sem azért, mert tartottam volna attól, hogy túlfeszítem a húrt, inkább mert kívántam azt a csókot, amivel ajkai kecsegtettek, és nem is voltam rest kiélvezni minden pillanatát, még mielőtt különösebben készülődni kezdtem volna ahhoz a fürdéshez. Bár, már maga a feltételezés is sértő volt, hogy azt hitte, engedem egyedül a zuhany alá állni. - Mintha lett volna más választásod - néztem rá pimaszkodó kis grimasszal, kiélvezve még egy pár pillanatig cirógató mozdulatait, majd lassan megemelkedtem, hogy lemászhassak róla, egy rövid időre megülve az ágy szélén, ami épp arra volt elég, hogy felvont szemöldökkel utána pillantsak, leginkább szavai miatt. - Mielőtt felébresztettél, épp eleget pihentem. Vagy... - kezdtem bele, lassan felegyenesedve, és még mielőtt folytattam volna, mögé léptem, menet közben karolva át derekát, hogy játékosan nyaka bőrébe harapjak. - Te aludni jöttél át? Akkor viszont rossz úton járok - sóhajtottam fel ártatlan arckifejezéssel, lendülettel csukva be magunk mögött a fürdőszoba ajtaját, épp csak addig engedve el derekát. Nem is nagyon akartam megbontani ezt a mohó, birtokló ölelést, de ahhoz, hogy a vizet meg tudjam nyitni, kénytelen voltam elszakadni tőle, viszont, még mielőtt beálltam volna a vízsugár alá, felé fordultam, egy fejmozdulattal jelezve, hogy ideje belekezdeni abba a fürdetésbe.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 16, 2022 7:27 pm

Iris & Dimitriy

A hév, ami benne éled, teljesen magával ragad engem is, pillanatok alatt szítva fel olyannyira a vágyat bennem, hogy már képtelen vagyok uralkodni a belőlem kikívánkozó hangokon, a légzésemen, vagy bármi máson. Az ösztön vezérel és az a forró szerelem, amit iránta érzek, ami miatt jobban akarom Őt, mint bármi mást, de ugyanerről árulkodik a hevessège, a benne tomboló szenvedély is, ahogy csípője őrjítő ritmusával egyenest a gyönyör karmaiba hajszol.
Úgy kapaszkodok belé, mintha félnem kellene attól, hogy elsodródunk egymástól, mikor a mámor magával ránt mindkettőnket, testem lüktetve adja át magát a gyönyörnek, kièlvezve az Ő mámorát, ahogy újra és újra belém feszül, ahogy édes hangjai elegyednek az enyèimmel, egészen addig, míg lassan meg nem nyugszunk és nem marad hátra más, csak az a kellemes reszketès a gyönyör után. Mint egy kibaszott vihar, ami hirtelen támad fel, letarol mindent maga körül, majd végül épp olyan gyorsan el is tűnik, nem hagyva maga után mást, csak apró darabokat.
Mert alig bírom összeszedni magam, lihegve csókolgatom bőrét így próbálva visszatalálni hozzá, de pimasz szavai hallatán én magam is elvigyorodom ajkai helyett, már állára hintve csókokat. -Nem tűnt úgy, mintha nekem akarnál esni.- pimaszkodok bőrére suttogva halkan, de egyetlen szavam sem igaz, mert minden egyes vita alkalmával éreztem, miként pattog köztünk a szikra, milyen súlyossá, forróvá válik a levegő és valószínűleg, ha egy pillanatra is legyűrte volna a vágy a büszkeségünket, épp ilyen szédítő gyönyörben lett volna részünk, mit sem törődve közben azzal, hogy mit teszünk tönkre magunk körül. -De el kell szomorítsalak.- sóhajtom halkan, elhúzódva kissé tőle, hogy rátaláljak tekintetère, felfedve így előtte, az arcomon megbújó pimasz mosolyt.-Gyakrabban fogunk összeveszni, mert túlságosan élvezem, amikor "békét kötünk".- kuncogok halkan, mintha valóban ilyesmit fontolgatnèk, pedig mindketten tudjuk, hogy ahhoz, hogy ez a hév felèledjen köztünk, nincs szükség vitára. Elég egy kibaszott ing, amit magamra húzok, de igazából talán, még az sem kell és ezt jó pár mámoros éjszaka bizonyítja. Az ilyen esetek, talán csak azért intenzívebbek, mert benne van mindaz a feszültség, ami korábban keletkezett, a megnyugvás, amiért újra egymás karjaiban vagyunk és a kín a távol töltött idő miatt. -Meg akarsz fürdetni?- kérdezek vissza èvődő mosollyal, élvezve gyengéd csókját, amit államra hint, miközben látványos töprengésbe kezdek, mintha olyan nehéz kérdést tett volna fel.-Ha nem vagy hozzá túl fáradt, örülnék, ha segítenél. Igen.- pimaszkodok tovább mosolyogva, gyengéden cirógatva bőrét továbbra is, miközben nagy nehezen sikerül végre a légzésemet is rendezni, testem is csillapodik kissé és az az emesztő forróság enyhül.-Úgyis olyan ügyetlen vagyok, még a végén összetörnèm magam egyedül.- morfondírozok tovább, mintha tényleg ez lenne az oka annak, hogy jobbnak látom, ha velem tart, pedig a gondolataim már rég ott járnak, hogy milyen érzés lesz nekem is lemosni minden porcikáját.
Finoman mozdulok alatta, gyengéden noszogatva az indulásra, ha pedig a fürdő felé veszi az irányt, magam is követem.-De csak egy gyors fürdés, utána hagynom kell végre pihenni kicsit.- pillanatokra szemtelen mosollyal, ahogy belèpek a fürdőbe.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 16, 2022 6:03 pm

A gyönyör elemi erővel korbácsolta a testemet, olyan erővel markolva a gerincemre, hogy szinte már fájt, de még így, ebben a felhevült állapotban sem voltam képes leállni, ajkaim újra lecsaptak szájára, csók helyett finoman a húsba mélyesztve fogaimat, olyan ritmusra váltva, ami nyilvánvalóvá tette, hogy túl közel az édes megsemmisülés. Egy pillanatra sem lassítottam, nem vetettem be ellene azt a kínzó csigatempót, amivel normál esetben hosszasan kínoztam volna, újra és újra mélyen merülve el benne, azt pedig már fel sem fogtam, hogy vettem-e egyáltalán levegőt, vagy csak akartam. Nyelvem alatt éreztem Őt, bőrének édes ízét, őrjítő csókját, miközben hullámzott alattam a teste, a mellei pedig szabadon feszültek nekem, ezek mellett pedig már kibaszottul nem érdekelt, hogy az oxigén tart-e életben, vagy Ő maga. Nem is volt szükségem levegőre, mert az elmúlt napok is bebizonyították, hogy mekkora roncs vagyok, amikor nincs velem, és amikor úgy érzem, hogy elveszítem. Talán ez is benne volt abban a mozdulatsorban, amivel ostromoltam most, mert bár heves és vad voltam, mégis minden ízében ragaszkodtam hozzá, úgy tartottam fogva, hogy tudja, ebből a béklyóból nem tud majd könnyen kiszabadulni, és tegyen vagy mondjon bármit, a karjaim között újra és újra otthonra, megnyugvásra lelhet. Ezt akartam adni neki, nem pedig a közönyt, a kontroll nélküli sértéseket vagy az állandó indulatot, mert egyikünknek sem erre volt szüksége, és most, hogy újra közel engedett magához, újra értelmet nyert, hogy pontosan mi is az, ami nélkül már nem megy. Azelőtt, hogy Rá találtam, sokkal szürkébb volt minden, most pedig, hogy itt feküdt alattam, édes, heves nyögései pedig túlharsogták az enyémeket, minden vörös ködben izzott, míg végül el nem ragadott a gyönyör, úgy markolva zsigereimre, hogy az egész testem megreszketett benne. Még mozdultam, újra és újra, határozott lökésekkel adva át magam a kéjnek, megborzongva attól, amit rajta éreztem, és a gyönyörétől, amit megosztott velem, miközben egy pillanatig sem engedte, hogy elhúzódjak tőle.
Testem finoman nehezedett rá, mikor a mámor csillapodni kezdett, a vörös köd lassan felszállt, már láttam magam előtt az élvezettől kipirult arcát, a gyönyörtől csillogó tekintetét, a mosoly pedig, ami ennek hatására rajzolódott ajkaim köré, olyan ösztönös volt, mint előtte talán még soha semmi. Továbbra sem engedett, de nem is kértem tőle, nem adtam jelét, hogy menni akarnék, helyette arcát kezdtem fürkészni, már amíg volt rá lehetőségem, mert ajkai bebarangolták nyakam bőrét, nyelvét érezve az ütőér vonalán, csak akkor indítva meg kezemet az oldalán, mikor lecsapott ajkaimra, jóleső morajlással viszonozva azt. - Ha hagytad volna, hogy így essek neked egy pár napja... - kezdtem bele pofátlan, szemérmetlen kis vigyorgással. -, sokkal előbb békét köthettünk volna - vontam egyet vállamon, szavaimban azonban nem volt neheztelés, épp ellenkezőleg. Talán szükségünk volt erre az időre, rájönni arra, hogy kellünk egymásnak, és ha néha nem töltenénk el időt egymástól távol, soha nem jönnénk rá arra, hogy valójában nem akarunk egymás nélkül élni. - Megfürdesselek? - kérdeztem aztán, mikor lassan állára csókoltam, szemeimmel rabul ejtve íriszeit, de szavaim mellett nem bírtam ki, hogy ne vonjam fel pofátlanul a szemöldökömet. Szívem szerint holnap reggelig ki sem másztam volna a lábai közül, még ha kibaszottul kényelmetlen is lett volna így elaludni, így talán nem is bántam volna annyira, ha ezúttal elveti a fürdést, bár, a perverz hanglejtést követően talán nem fogja kibírni, hogy ne tegyen próbára ismét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 16, 2022 4:04 pm

Iris & Dimitriy

Elég szóba hozni azt az inget, ezzel pedig felidèzni azt a forró együttlétet, amit azon a reggelen éltünk át, mikor azt hitte, hogy újra eltűntem egyetlen szó nélkül, hogy ismét magára hagytam, holott épp azon ügyeskedtem, hogy meglepjem a reggelivel, máris eltölti testemet ugyanaz a forró, őrjítő vágy, amit akkor éreztem. Most is úgy néz rám, ugyanaz a tűz ég szemében, érintése és csókja épp olyan heves és követelőző, mint akkor volt, engem pedig pontosan ugyanúgy felizgat mindez, mint akkor.
Már attól is zihálok, amilyen szenvedèllyel falja ajkaimat, amilyen lázasan simul nyelve a nyelvemhez, de amikor egy határozott, türelmetlen mozdulattal elmerül bennem, a vérem olyan forrón kezd lüktetni bennem, mintha belülről akarnèk lángra kapni. Minden újabb nyögése, amit ajkaim közé rejt, csak tovább táplálja ezt a kínzó, vad tüzet, miközben csípője felveszi azt a szenvedélyes, heves ritmust, úgy és olyan mélyre hatolva mozdulataival, hogy attól teljesen elveszítem a józan eszemet.
Már nem létezik semmi más Rajta, Rajtunk és ezen a forró pillanatok kívül, nem kószál elmèmben egyetlen kétkedő vagy aggodalmas gondolat és nem izgat sem a tegnap, sem a holnap, egyedül csak a most számít, az a szenvedély, amivel magának követel, amivel a lehető legizgatóbb módon tesz magáévá, óvón betakarva közben testèvel, aminek újra és újra nekifeszülök, mert még így, ebben a helyzetben is úgy érzem, hogy még közelebb akarok lenni hozzá.
Érezni akarom minden porcikáját, forró bőrét, ahogy az enyémhez simul, ahogy mellkasán át, a szíve szinte bőrömre dübörgi vad ritmusát, miközben zihálva, egymás bőrére vagy ajkaira nyögve űzzük a mámort, ami hirtelen kezdi mardosni izmaimat, egyre bujább hangokat és mozdulatokat csalva ki belőlem. Teljesen elveszi az eszemet a vágy, kínomban már karmolom, finoman harapdálom, már azt sem bánva, ha olyan nyomokat hagyok bőrén, melyek holnap is rajta díszelegnek majd, mert még ez a gondolat is, csak tovább szítja bennem a tüzet, hogy Ő kibaszottul hozzám tartozik és, hogy az én körmeim hagynak majd nyomot forró bőrén.
A bennem lüktető forróság, ez az őrjítő tűz azonban, még ennél nagyobb lángon is képes lobogni, mert mikor a gyönyör a testembe mar, a tüdőmben pedig benn reked a levegő, tényleg úgy érzem, hogy felemèszt, hogy elporladok tőle, Ő pedig velem együtt ég el, teste ugyanúgy robban, ahogy az enyém is, mikor buja lökésekkel belém feszül, csók helyett pedig ajkamra harap izgató, mély nyögések kíséretében.
Úgy kapok levegő után, mintha tényleg az életemèrt küzdenèk, mintha valami haláltusát vívnèk épp, pedig olyan csodálatos, gyönyörű, elemi érzés söpör végig rajtam, aminél szebbet el sem tudnék képzelni, amit újra és újra átèlek Vele és amiből úgy érzem, hogy soha nem elég. Mintha a világ legèdesebb drogja lenne, de igazából nem is maga a gyönyör a drog, hanem Ő és mindaz, amit Ő képes nyújtani, amit Ő képes belőlem előcsalogatni, mintha kibaszottul, csak Ő beszèlnè igazán testem nyelvèt.
Reszketve hullámzik alatta a testem, én pedig úgy szorítom magamhoz tarkójánál fogva, mintha félnem kellene attól, hogy majd elhúzódik tőlem és még hosszú pillanatokkal később is nyöszörgök alatta, arcomat nyaka bőrébe rejtve, mert még az is iszonyúan bódító, ahogy a mámor lassan elcsitul bennem. Annyi mindent szeretnèk neki mondani, százfèlekèppen adva a tudtára, hogy mennyire szeretem, de helyette csak finoman cirógatom inkább, ajkaimmal gyengéd csókokat lehelek nyirkos bőrére, miközben reszkető lábaim még mindig finoman karolják csípőjèt.-Annyira hiányzott az illatod.- húzom végig orrom hegyét nyaka bőrén, az alóla kidudorodó, pulzáló ütőerèn, fel egészen álla vonaláig, míg ajkaim Övéire nem találnak gyengéd, de annál tüzesebb csókkal sugallva, milyen kibaszottul szeretem és, hogy mennyire hiányzott minden, ami Ő.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 16, 2022 1:01 pm

Ahogy már megszoktam, a vágy ezúttal sem csillapodott le az előbb átélt gyönyör után, csak háttérbe vonult, arra várva, hogy a megfelelő időpontban ismét támadásba lendüljön, és bár sejtésem sem volt arról, hogy egy hétköznapinak tűnő ing felemlegetése ilyen hatást képes gyakorolni rám, de elég volt egyetlen felidézett pillanat ahhoz, hogy reakciót váltson ki belőlem. Mégis, ezúttal olyan hév kapott el, ami még csak meg sem közelítette az iménti együttlétünk gyengédségét, azt a finom játszadozást, ami akkor vette kezdetét, mikor bebújt mellém az ágyba, helyette egy olyan vehemens szenvedély kezdte bontogatni szárnyait, amit akkor reggel is éreztem, és ami kis híján még az ereimet is szétfeszítette. Nem voltam képes megszólalni, a tetteim és mozdulataim beszéltek helyettem, miközben türelmetlenül helyet csináltam magamnak combjai között, és ahogy egyetlen gyengéd, mégis határozott mozdulattal belé hatoltam, már egyértelmű volt, hogy a bennem felébredő fenevadat csakis egy módon tudom elhallgattatni, ez pedig arra sarkallt, hogy egy másodpercnyi pihenő nélkül mozogni kezdjek benne, kínlódó, mély nyögéseket fojtva el csókunkban.
Mintha elvágtak volna minket a valóságtól, vagy legalábbis összemosódott volna minden a vágyott beteljesüléssel, de már alig fogtam fel bármit is, mindent beterített az a forró, vörös köd, épp csak annyira szakadva el ajkaitól, hogy fájóan felszisszenjek, ahogy körmeit belém mélyesztette, pofátlanul morranva ajkára, ezzel tudatva, hogy a fájdalom csupán egy pillanatig tartott ki, testem csak még mohóbb tűzzé alakította, de még így, mindezek ellenére is képes voltam annyi kontrollt vinni mozdulataimba, hogy ne okozzak neki fájdalmat. Ebben pedig segített, hogy már nem egyszer ragadott el ennyire a szenvedély, jól tudtam, hogy meddig mehetek el, és hiába is feszegettem a határokat, de ahogy hozzám simult, nyögései pedig az enyémeknél is hangosabban töltötték be a helyiséget, inkább arról árulkodtak, hogy nagyon is jó útra tévedtem. Éreztem hullámzását magam alatt, ahogy mellbimbói a mellkasomnak feszülnek, ahogy egyre feszesebbé válnak izmai, csókja pedig bőrömre tévedtek, miután elengedtem ajkait, hogy nyakára vándorolva harapdálni kezdjem. Hiába hittem, hogy ennél jobban nem lehet kívánni valakit, újra és újra rácáfolt, méghozzá épp azzal, amilyen forrósággal hozzám simult, bőre olyan hőfokon lángolt, hogy az még talán az enyémet is túlszárnyalta, és már nekem is csak annyi erőm maradt, hogy hátra nyúlva még szorosabban húzzam magam köré a lábait, így merülve benne még mélyebbre, tompa nyögésekkel reagálva arra, ahogy teljesen magába fogadott.
Csak néha kaptam el pillantását, miután elhajoltam nyakától, homloka az enyémnek dőlt, miközben simogatása és ujjainak gyengéd érintése még tovább korbácsolta a már közelben járó mámort, úgy érezve, hogy ha nem kapom meg most azonnal, egyetlen másodperc alatt fog megsemmisíteni, szétégetni vagy széttépni, így mikor pulzáló izmai egyre sűrűbben szorítottak körém, már nem is akartam megálljt parancsolni a beköszönő élvezetnek. Újra elkaptam ajkait, csók helyett azonban inkább haraptam Őt, elnyúló nyögésekkel és sóhajokkal jelezve, hogy kibaszottul közel a vég, és ahogy teste lassan megfeszült alattam, már én sem türtőztettem magam tovább, elnyújtott lökésekkel lüktettem belé, kiszáradó torokkal dermedve meg felette, ahogy izmaim mind egy szálig pattanásig feszültek, ajkaim pedig már nem tudták lekövetni azokat a mozdulatokat, amikkel csókolni akartam Őt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 15, 2022 9:30 pm

Iris & Dimitriy

Soha nem fogok igazán megbèkèlni az irányítás mániájával, mint ahogy Ő sem fogja soha jó néven venni, ha dacolok Vele, ha még véletlenül se csinálok valamit úgy, ahogy Ő képzeli, de amíg az esetleges viták és veszekedések -mèg, ha el is tartanak pár napig- így végződnek majd, addig mindezek inkább, csak életben tartják a szerelmünket, mint kiirtanák. Hiszen mindaz, amit most elmondtunk egymásnak, ezek a halkan elsuttogott vallomások, az én sebeimre gyógyírkènt hatottak és tekintve, hogy percekkel később, már újra az a sunyi, pimasz vigyor díszeleg az arcán és olyan pofátlanul incselkedünk egymással, mint napokkal ezelőtt is, úgy sejtem, hogy talán az Ő lelkèn is könnyített.
Mintha szép lassan távozna belőlünk az a feszültség, amit a pár nap alatt begyűjtöttünk, helyét pedig szép lassan átveszi ez a telhetetlen, mohó vágy, ami már meg sem lep, hogy képtelen köztünk enyhülni, hogy hol Ő, hol pedig én csalogatja még jobban elő, de kétségtelen, hogy amikor megemlíti az inget, érezhetően megváltozik a köztünk lappangó szenvedély. Olyan hirtelen és olyan hèvvel csap fel, mint ahogy akkor reggel a konyhában tette, mintha most is, már ingben feküdnèk alatta az ágyon, olyan hévvel feszül nekem ágyékával, én pedig épp ugyanazzal a hèvvel követelnèm csókját, érintésèt, vagy igazából bármit, csak még jobban érezhessem Őt.
Egy egyszerű ing, mégis pokoli hatással van mindkettőnkre, mert élhetek én a házában, feküdhetek az ágyában, de talán mégis az a darab anyag kürtöli leginkább világgá -már, ha rajta kívül bárki is láthatna valaha benne-, hogy hozzá tartozom, az pedig, hogy a puszta emlék milyen hatással van rá, ezer fokra fűti a véremet. Már attól felnyögök, ahogy keményen nekem préseli magát, ahogy Ő maga is felnyög az izgató érzéstől, ahogy testünk egymásnak feszül, csókja pedig, csak még jobban felhevíti a testemet, ölem pedig, már olyan forrón lüktet, hogy úgy érzem megveszek, ha nem érezhetem végre magamban.
De nem csillapodik az érzés, mikor végre elmerül testemben, inkább csak még jobban fokozódik, a vérem szó szerint pezseg ereimben, szavaira válaszul pedig, a vágytól megrèszegülve végig marok finoman a hátán, buja mosolyt villantva, mikor felszisszen a körmeim okozta enyhe, de annál izgatóbb fájdalomtól. Ajkaim követelőzve viszonozzák csókját, amibe mindannyiszor belenyögök, valahányszor csak végig fut testemen a kínzó bizsergès mozdulatai nyomán, ahogy újra és újra elmerül bennem azzal a forró ritmussal, amit a szenvedély diktál és amit én is igyekszem követni csípőmmel finoman ringva rá.
Átkarolom nyakát, másik kezem háta izmait barangolja végig egészen fenekéig merèszkedve, pimaszul markolva meg, miközben forró csókjával már nyakam bőrét kényezteti, szabad kezemet pedig édes börtönbe zárja, ahogy ujjainkat összefűzi. Ajkaim ahol csak érik, mohó csókot lehelnek bőrére, de már olyan vadul zihálok, olyan kevés levegő jut a tüdőmbe, hogy lassan már csak arra vagyok képes, hogy épp csak érintsem ajkaimmal, kínomban fogaimmal karcolom nyaka bőrét, a gyönyör pedig olyan őrjítő tempóban közelít, hogy máris attól félek, milyen elemi erővel fog végig söpörni rajtam.
Ujjaim szorosan fognak övéire, mintha így akarnám tudtára adni, milyen közel sodort máris a mámorhoz, pedig a belőlem kikívánkozó hangok és buja, feszült sóhajok épp elég árulkodóak lehetnek, mint ahogy tekintetem is, mikor rátalál pár hosszú pillanat erejéig, arcára simítva szabad kezemet, homlokának támasztva homlokomat.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 15, 2022 7:29 pm

Mikor pár órával ezelőtt ismét magára zárta a fürdőszoba ajtaját, még a legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy a ma éjszaka még így is végződhet. Még csak megnevezni sem tudtam az érzelmek tömkelegét, amik Natasha kapcsán borzolták fel a kedélyeinket, de már akkor is biztos voltam az igazamban, abban meg főleg, hogy nem akarok semmit attól a kibaszott nőszemélytől, főleg nem azok után, ahogy reggel, egy sokat ígérő csókot követően elváltunk egymástól. Pokoli volt a kín, amit az elmúlt napokban el kellett szenvednünk, most pedig olyan forró tűz fűtötte az egész testemet, hogy nem tudtam betelni vele, és ahogy a hangulat lassan visszafordult a már jól megszokott kerékvágásba, nem is akadályozott semmi, hogy kiélvezzem minden pillantát. Mert ezek voltunk mi, erről szólt az életünk, erről a pimasz, szenvedélyes és túlfűtött szerelemről, amit néha hangos viták, de annál jóval hangosabb békülések kereszteztek, és ha valaki megkérdezte volna, hogy tudom-e, mi az az egy dolog, amire biztosan vágynék az életem hátralévő részében, az tagadhatatlanul, visszavonhalatatlanul Ő lenne. Másra nem is volt szükségem vagy igényem, még a legnagyobb viharok kellős közepén sem, mert kezdtem biztos lenni abban, hogy bármi is vár még ránk, bárki is próbál majd közénk férkőzni, mi meg fogjuk oldani, még akkor is, ha újra és újra megpróbáljuk elmarni magunk mellől a másikat, vagy azt tűzzük ki célul, hogy majd egyedül megoldjuk. Már kétszer beleestem ugyanabba a hibába, még egyszer nem fogom magára hagyni, még ha emiatt újabb és újabb pofonok is várnak majd rám.
Évődő, sunyi vigyorral reagáltam arra, amikor lényegében megfenyegetett, hogy megpróbál majd fölém kerekedni, ha még egyszer lebébizem, de ezzel csak újabb fegyvert adott a kezembe, pofátlanul ajkamba harapva, mert tudtam, hogy ma este ezt még hasznosítani fogom ellene, csak hogy belőle is kihozzam azt a szunnyadó fenevadat, ami eddig ahányszor csak megmutatta magát, letarolt körülöttünk mindent. Helyette viszont egyelőre az ingemre terelődött a szó, ezzel olyan lavinát indítva el, hogy egyetlen pillanat alatt fordult meg velem a világ, gyomrom görcsbe rándult, főleg mikor felidéztem azt a mindent elsöprő gyönyört, amit a konyhában éltünk át, méghozzá annak a helyzetnek köszönhetően, amit az ing teremtett meg nekünk. Magam sem tudtam volna megmondani, hogy miért izgatott fel vele annyira, de mintha engem viselt volna magán, egyértelmű jelzésként, hogy Ő az enyém, arról már nem is beszélve, hogy milyen izgató volt, mikor a feneke finoman kivillant alóla. Vérem már nemcsak az ereimben száguldozott hevesen, de a fülemben is ott dobolt, érezve szívem vad és őrjítő ritmusát, amit csak fokozott azzal, hogy újra mellkasomnak dörgölőzött, ölével pedig ágyékomnak feszült, a válaszom viszont nem maradt el, olyan vehemensen préselve magam hozzá, hogy hangosan belenyögtem. Már vágytam arra a csókra, amit végül meg is kaparintottam, olyan hirtelen csapva le ajkaira, hogy először talán fel sem fogta, mi után kutakodik a nyelvem annyira, közben lábait igazítva magamra, és mozdulataimon egyértelműen érezhette, hogy mennyire bevadultam már pusztán attól az emléktől, amit percek óta emlegetünk. Nem is kellett különösebben hozzám érnie, hogy lángolni kezdjek, ujjai finoman borzolták bőrömet, végigfuttatva rajtam azt a kellemes, lüktető bizsergést, ami akkor érte el tetőfokát, mikor kettőnk közé nyúlva, egyetlen határozott, mégis gyengéd mozdulattal elmerültem benne, forró, türelmetlen nyögésemet pedig a szoba dermesztő csendjébe engedtem. - Megőrjítesz - nyögtem újra, miközben csípőm mozdult, de nem tudtam kikerülni egy fájó szisszenést, ahogy ujjai a hajamra markoltak, körmeit pedig közben már hátamban éreztem, már most elkönyvelve, hogy valószínűleg napokon keresztül viselni fogom magamon a karmolásainak nyomait, de ez csak újabb vigyort kényszerített ki belőlem, úgy tapadva vissza ajkaira, mint aki tényleg eszét vesztette. Meg sem próbáltam újra megszólalni, nem is volt szükség a beszédre, mert az egyre őrjítőbb tempó többet mondott minden szónál, elengedve ajkait, hogy nyakát kezdjem kényeztetni, egyik kezemmel elkapva ujjait magunk mellett.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 15, 2022 5:07 pm

Iris & Dimitriy

Hiába reménykedtem abban, hogy ha most átsètálok hozzá és egy ilyen lehetetlen időpontban próbálok majd bocsánatot kérni, nem fog elküldeni, ettől még pokolian féltem, hogy mégis. Talán mélyen legbelül tudtam is, hogy így lesz, tudtam, hogy a veszekedéseink ellenére is szeret, mégis a kétely és a félelem olyan erővel szorongatták minden zsigeremet, hogy a szívem a torkomban dobogott, míg megtettem ezt a pár métert.
Most meg már azért zakatol a szívem olyan hevesen, mert végre ismét úgy nézünk egymásra, hogy abban nincs egy szemernyi harag, sértettség vagy neheztelès sem, mert végre értem, hogy az egész veszekedés hátterében az a szerelem állt, amitől most is felpezsdül a vérem, miközben visszafèszkeli magát közénk az a megszokott, imádott pimaszság.-Szó se róla. Akadálynak elég nagy vagy.- ismerem el mosolyogva, de tekintetem összeszűkülve méregeti arcát, mert a pimasz vigyor a képen elárulja, hogy szándékosan akar cukkolni azzal a becèzèssel, amit tudja jól, hogy ki nem állhatok. Vagyis, ha tényleg így becèzne, tényleg kiborulnèk, így viszont már inkább egy játékos èvődès része, ami tökéletesen passzol ahhoz, ahogy a hasam alatt körözget ujjaival.-De, ha sokáig bèbizel, megtalálom a módját, hogy fölénybe kerüljek újra.- lesek rá kihívó pillantással, finoman mozdulva alatta, bár az még nekem is nyilvánvaló, hogy nem sok mindent tudnèk tenni, ha most tényleg ki akarnèk mászni alóla valami oknál fogva. Na de, miért is akarnék kimászni alóla?
Mondjuk, ahogy az inget szóba hozza, komolyan fontolóra veszem, hogy merènyletet kövessek el ellene és magamra agassam az egyik darabot, mert már attól felforrósodik minden porcikám, ha eszembe jut, milyen szenvedély éledt benne tőle és, hogy rám milyen hatással volt azt a ruhadarabot viselni, ami az Övé. Valahogy mindig nevetségesnek tűnt ez az egész, de most, hogy már megtapasztaltam, már értem, miben rejlik a varázsa. -Kár lenne az ingedèrt, de maximum vennék neked másikat.- vonok vállat pimasz mosollyal, mellkasán húzva végig finoman körmeimet, épp csak harcolva bőrét, miközben próbálok addig ficánkolni alatta, míg nem sikerül finoman ágyékához dörgölőznöm csak, hogy kellőképpen megháláljam a sunyiskodást, amit az alhasamon művel.
Mert nem halad lentebb, csak kecsegtet az érintésèvel és ezzel, ha próbálom is remekül titkolni, lassan az őrületbe kerget, mint ahogy azzal is, hogy szándékosan nem csókol meg, inkább a kezét is elhúzza rólam. Nyelek egy nagyot, lehunyom szemeimet, halk sóhajokkal próbálva uralkodni a testemben éledező forróságon, de ahogy csípője finoman mozdul, ahogy ágyéka az enyémnek feszül újra és újra, már képtelen vagyok visszafogni a kikívánkozó kéjes sóhajt.
Olyan hirtelen csap le ajkaimra, hogy elakad a lélegzetem, küszködve ajkaiba nyögök a vágytól, miközben nyelve követelőzve az enyémhez simul, fenekemre markolva húzza csípőjère lábamat, én pedig készségesen karolom át mindkettővel így férkőzve még közelebb hozzá, az érzéstől pedig és elfojtott nyögése hallatán, olyan pokolian heves vágy éled bennem, hogy már komolyan azt fontolgatom, hogy könyörögni kezdjek, hogy ne játszadozzon tovább.
Zihálva túrok hajába, másik kezem oldalán simit végig , már-már kapkodó mozdulattal barangolva át hátára, melleim pedig ismét hozzáprèselem, ahogy hozzám illeszti magát, fájdalmasan borzongva meg az érzéstől. A vérem türelmetlenül dübörög, a szívem a torkomban dobog, úgy érzem lángra kapok, ha tovább folytatja ezt a kínzó, ugyanakkor pokolian édes játékot, de aztán végre egyetlen határozott mozdulattal belém hatol, én pedig vele együtt nyögök fel a borzongató érzéstől. Ujjaimmal hajába markolok, körmeim gyengéden marnak háta izzó bőrére, miközben feszült sóhajokkal, szinte nyöszörögve húzom közelebb magamhoz lábaimmal, mohó, türelmetlen csókkal kapva ajkaièrt, de csak odáig jutok, hogy onnan lopjam kapkodó lélegzetemet.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 15, 2022 11:52 am

Hiába is kezdtem pimaszul feszegetni a témát, egyértelmű volt, hogy esélye sincs ma este elhagyni ezt a szobát, és mivel úgy tűnt, hogy egyikünk sem készül újra a másik torkának esni, ezzel lezárva az elmúlt napok összes parázsvitáját és komolyabb veszekedését, már nem is nagyon tudtam olyat kitalálni, amivel elérhetné, hogy hagyjam innen kisétálni. Dolgozhatott bennem bármilyen indulat, haragudhattam rá akár teljes szívemből is, de nem tudtam megfeledkezni arról a tényről közben, hogy mennyire szeretem, és talán épp ez az érzelem táplálta a kontroll nélküli feszültséget és tanácstalanságot. Mert ha nem jelentene semmit, nem törődnék az egésszel, nem próbálnék megoldást találni rá, és főleg nem takarítottam volna fel utána. Volt más választásom, hisz az mindig van, de bármit is gondolt rólam, bárminek is hitt, vagy épp én bármit is képzeltem magamról, már túl nyilvánvaló volt, hogy ha Róla van szó, semmi sem szabhat határt. Sem törvény, sem család, sem józan ész, mert végre olyasmire leltem, amiért megérte küzdenem, és nem voltam hajlandó lemondani róla. Talán nem véletlenül mondták, hogy a szerelem ölni is képes, mert ha ezen múlna, kétségek nélkül vetném oda az életemet, hogy megóvjam az Övét, és ha Igor halála körül bármi is kipattanna, már most tudtam, hogy mit kell majd tennem, még ha kicsit sem fog tetszeni neki.
Alig tudtam visszafojtani egy jóleső kis sóhajt, mikor kacér mosollyal az arcán, addig fészkelődött alattam, míg mellbimbói a mellkasomat nem kezdték súrolni, mire hozzá hasonlóan ajkamba haraptam, de ezzel is inkább csak azt érte el, hogy ujjaim tovább kínozzák, cirógató mozdulatokkal kanyarodva a köldöke alá, arra viszont figyeltem, hogy ne érintsem meg combjai között. - Bébi, alattam fekszel - vigyorodtam el pofátlanul. - Szükséged van ennél nagyobb akadályra? - kérdeztem pofátlanul, miközben szemöldököm egészen a homlokomig szaladt, évődő pillantással méricskélve arcizmait, szándékosan húzva az agyát azzal a bizonyos becézéssel, amitől mindig is a falat kaparta, de továbbra is égtem a kíváncsiságtól, hogy vajon már csak azért is, de megpróbál-e majd kijutni innét, ezzel téve próbára, hogy tényleg vissza tudom-e tartani. Bár, nekem nem voltak kétségeim a saját képességeimet illetően, és készen álltam, hogy ezt neki is bebizonyítsam. Azzal viszont magam alatt vágtam a fát, hogy szóba hoztam az ingemet, elvégre még tisztán emlékszem, mit is váltott ki belőlem utoljára, mikor magára kapta az egyiket. Pokolian felizgatott, az emlék hatására pedig újra forrni kezdett a vérem, olyan erővel markolva a gyomromra, hogy már pusztán ennyi is képes lett volna kicsalni belőlem egy sóvárgó nyögést. - Ezúttal nem ígérem, hogy nem tépném le rólad azt is - vázoltam fel a legvalószínűbb forgatókönyvet, mert bár legutóbb az ing épségben megúszta, de kisebb isteni csoda kellett hozzá.
Egy pillanat erejéig újra ujjaimra tévedt a tekintetem, amik mereven ácsingóztak alhasánál, egyértelműen jelezve, hogy szándékosan nem haladnak tovább, Ő pedig, kihasználva minden adottságát a megfelelő revanshoz, addig fészkelődött, hogy ölével tudjon nekem feszülni. Fájón ajkamba haraptam, orrommal érintve az Ő orrát, de továbbra sem engedtem az ösztönnek, bár minden vágyam az volt, hogy végre ajkaira tapadjak, de ellenálltam a kísértéshez, olyannyira, hogy még kezemet is elhúztam közülünk, feje mellett támaszkodva meg tenyeremmel, ekkor már önként dörgölőzve ölének, érzékeltetve, hogy már pusztán a múltkori eset elképzelése is mennyire izgatóan hat rám. Fogyni is kezdett a türelmem, alig állva ellent a késztetésnek, hogy pontról pontra felidézzem vele a konyhában történteket, és valahol félúton fel is adtam a magammal vívott küzdelmet. Ajkaim forró csókkal fojtották belé a levegőt, nyelvem pedig türelmetlenül tört be közéjük, szenvedélyes táncra invitálva nyelvét, szabad kezemmel fenekébe marva, ezzel ösztönözve, hogy csípőm köré fonja lábait, az érzés viszont, hogy így milyen közel kerültem teste forróságához, kicsalt belőlem egy mélyről jövő, vehemens nyögést, amit csókunk tompított. Ugyanaz a hév uralta el mozdulataimat, amit aznap reggel is éreztem, és miközben pofátlanul belevigyorogtam ajkaink mohó csatájába, már le is nyúltam kettőnk közé, hogy beigazítsam magam, majd homlokomat az Övének támasztva, felidézve a múltkori szeszélyes, türelmetlen kis játékunkat, elmerültem testében, tompa nyögésemet pedig ezúttal már nem fogta fel a csók, amit nemrég loptam tőle.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 14, 2022 10:14 pm

Iris & Dimitriy

Nem először hallom Tőle, hogy nem akar elveszíteni, de most is épp olyan hatással van rám, mint amikor először hallottam ott, az irodájában ácsorogva, miután hazahozott a rendőrségről. Akkor döbbentem rá igazán, hogy mennyire félt, hogy mennyire aggódik miattam a harag és a düh ellenére is, amit csak tovább tüzelt a kétségbeesés, hogy fogalma sem volt róla, mégis mit kereshetek a rendőrségen. Mentségemre szóljon, az elfogyasztotta piamennyisèg után egyébként sem azon járt az eszem, hogy Ő miként fog erről értesülni és mit fog érezni vagy gondolni, de utána másra sem tudtam gondolni egész éjjel vagy épp másnap sem. A szégyen miatt kerültem Őt aznap és az, hogy Ő sem nyitotta rám az ajtót, abban a pillanatban azt sugallta, hogy a kis mutatványom után nem is kíváncsi rám, de be kell látnom, hogy teljesen más zajlott le bennünk, mint amit mutattunk mindketten a másiknak. Ő például remekül elrejtette mindazt, amit most látni enged magából, most pedig azt se tudom, hogy bújjak hozzá még erősebben, hogy viszonozzam gyengéd csókját, azzal próbálva újra és újra enyhíteni a fájdalmát és egyben az enyémet is, mert mindez az én lelkemet is nyugtatja, az én őrült tèvkèpzeteimet is eltünteti belőlem.
A játékos èvődès visszatér végül közénk, ahogy maga alá gyűr, ahogy ajkaimra nevet pimaszul, úgy érdeklődve afelől, hogy visszatérek-e a szobámba, mintha egy cseppnyi esély is lenne rá. De beszállok a játékba, én is cukkolni kezdem Őt, miközben ujjai finoman végig simítanak rajtam egészen a hasamig. -Nocsak?- nevetem el magam válasza hallatán, ami már egyértelművè teszi, hogy egyébként sem lenne esélyem elhagyni a szobáját, viszont remek teret biztosít ahhoz, hogy tovább pimaszkodjak Vele, ami a legkedveltebb hobbijaim közé tartozik. -Ès mégis, hogyan akadályoznád meg, ha mégis menni akarnék?- harapok finoman ajkamba, kacéran fészkelődve picit alatta, csak hogy testünk finoman egymáshoz simuljon a mozdulat közben, épp csak annyira emelkedve meg, hogy mellbimbóim finoman érintsék mellkasát, de ez megint patthelyzetnek bizonyul, mert rajtam is végig fut a kellemes bizsergès tőle.-Mmm. A múltkor is nagyon kényelmes volt az inged.- sóhajtom kellemesen, finoman megnyalva ajkaimat, ahogy felidézem magam előtt azt a reggelt, ami a kellemetlen kezdet után, végül olyan szenvedéllyel és hèvvel végződött, amire korábban talán nem is volt példa. -Ühüm. Isten ments.- duruzsolom ördögi vigyorral, az érzéstől azonban, ahogy keze lentebb simul hasfalamon kínzóan közel ölemhez, egy pillanatra lehunyom szemeimet és halkan sóhajtok.
A vágy, ami nem is olyan régen munkálkodott bennem, már attól is felèledt, ahogy fölèm helyezkedett, de az, ahogy most játszadozik bőrömön, csak még tovább szítja, szemtelen vigyora láttán pedig, kényszert érzek arra, hogy valamiképp bosszút álljak ezért, így miközben újra fészkelődök kicsit, szándékosan ágyékának feszülök egy elnyújtott pillanat erejéig, miközben kezem tovább barangolja bőrét. -Ha jól emlékszem, egyébként is úgy terveztem, hogy onnantól kezdve majd mindig abban alszok.- pimaszkodok tovább, már csak azért is, hogy tovább húzzam az agyát, ha mással nem is, a fantáziája piszkálásával, mert tudom jól, hogy most a múltkori reggel minden egyes pillanata felidèződik benne, ahogy bennem is.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 14, 2022 8:48 pm

Lépésről lépésre jutottam el arra a szintre, hogy képes legyek beszélni és megnyílni, és hogy ne ostoba érzelgősségnek tudjam be azt, amin eddigi életem során inkább nevettem. Pedig, most magamon kellett volna röhögnöm, amiért egész életemben röhögtem azokon a szerencsétleneken, akik mindent feláldoztak volna a szerelem oltárán az imádott nőért. Gyengeségnek tartottam az érzelmeket, a szerelmet vagy épp a fájdalmat és a kétségbeesést, most mégis kaptam egy jó adag ízelítőt mindegyikből, és míg az utóbbi kettőt magam mögött tudtam hagyni, a szerelmem egy pillanatig sem csillapodott. Ha valamit, hát ezt nem akartam beáldozni a büszkeségem oltárán, még akkor sem, ha Iris előtt nevettem az érzelmek ezen fajtáján, azon pedig főleg, mikor valaki megpróbálta kifejezni. Hisz most én is azt csináltam, szavakkal és tettekkel egyaránt, ahogy szorosan magamhoz öleltem, szinte esélyt sem adva neki, hogy kiszabaduljon szorításomból, és bár nem vittem túlzásba a beszédet, de ez a néhány szó is bőven elég volt ahhoz, hogy tudja, az csak egy álarc volt, ami mereven, kíméletlenül nyugalomra intette a mosdóban, kiegészítve azzal, hogy szedje össze magát. Már tudta, hogy ez nemcsak fekete vagy fehér, ahhoz a Dimitriy-hez tartozott egy másik én is, a kettő egy az egyben kiegészítette egymást, bebizonyítva, hogy ha úgy hozza a helyzet, a rideg bűnöző is elődugja az orrát. Mert éppen akkor kibaszottul Rá volt szüksége, arra az irányításmániás, kontrollt nem ismerő zsarnokra, aki viszont olyan mélyen letarolta Őt, hogy utána, a maszk lehullása után sem volt hajlandó közel engedni magához. - Szóval szexi - ismételtem szavait halk suttogással, de ajkam szélében már ott rejtőzött egy sejtelmes, sunyi kis vigyor, szinte olvadva érintése alá, ahogy ujja végigsimított számon. - Minden rosszfiúnak megvan a maga gyenge pontja - vallottam be csendesen, de rossz szájíz nélkül, mert előtte nem szégyelltem beismerni a saját gyengeségemet, ezzel csak tovább erősítve benne, hogy mennyi félelem lakozik bennem is, még ha sokszor nem is látja rajtam. És az elmúlt napokban az egyik legnagyobbal kellett szembenéznem, megküzdve az összes kibaszott démonnal, amit rám szabadított az elmém.
Csak egy halk sóhaj bukott ki belőlem, még mielőtt magam alá fordítottam volna, mellkasommal finoman dörgölőzve melleihez, de továbbra sem engedve tekintetét, miközben egyre szélesebbé vált az a jókedvű, játékos vigyor a képemen, érintése nyomán pedig meleg borzongás futott végig testemen, érezve, hogyan válok libabőrössé. Ehhez hozzátett az a játékos évődés is, amit én kezdeményeztem, bár meglepett volna, ha a kérdést követően elkezdte volna szedni a holmijait, csak hogy ezt az estét is külön töltsük, más kérdés, hogy nem hagytam volna kisétálni innen. Ma nem. És úgy általában sem. - Igazából nincs is más választásod - mondtam ki aztán a nyilvánvalót, ujjaimmal továbbra is köldöke körül játszadozva, még ha időközben Ő is arra a következtetésre jutott, hogy itt kéne maradnia. Nyilván csak azért, mert nem akart meztelenül rohangálni a folyosón, ezzel a kifogással pedig újabb széles vigyort csalt ajkaimra. - Kölcsön adhatnám az egyik ingemet - billent oldalra a fejem, ekkor már arcvonásait fürkészve, fájón saját ajkamra harapva, ahogy elképzeltem, hogy milyen is, mikor az én egyik ingemet viseli magán, erre a fantáziára pedig testem is reagált. - Bár, isten ments, hogy ötleteket adjak - vigyorodtam el sejtelmesen, némi ravaszság azonban megvillantotta magát arcomon, következő lépésként már hasa aljánál kalandozva ujjaimmal, kínzóan közel kerülve öléhez.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 14, 2022 7:06 pm

Iris & Dimitriy

Pocsék érzés belegondolni, hogy három napot elvesztegettünk arra, hogy a saját kis féltett büszkeségünket pátyolgassuk ahelyett, hogy inkább egymásnak nyújtottunk volna vigaszt, mert miután kibuknak belőle a szavak, hogy mennyire a saját kudarcakènt élte meg mindazt, ami történt, már egyértelmű, hogy nem csak Ő lett volna orvosság az én fájdalmamra, hanem fordítva is. Ha nem veszekedèssel töltjük az időt, ha nem hagyom ott a szobámban, mert épp rám tör a hiszti amiatt, hogy Ő képes volt racionálisan, hideg fejjel reagálni arra a borzalomra, sokkal előbb elmondhattam volna, hogy mennyire nem hibáztatom Őt.
Tény, hogy konkrétan Igorral nem találkoztam volna valószínűleg soha, ha nincs az a szerződés és a házasságunk, de talán találkoztam volna mással, akit épp nem Igornak hívnak, de ugyanolyan undorító féreg, mint ő volt. Viszont könnyen lehet, hogy a házasságunk előtt egész másképp reagáltam volna egy ilyen húzásra, vagy mondjuk a sokk miatt leginkább sehogy, akkor pedig, már inkább viseljem ezt a terhet egy életen át, mint azt a másikat.
Úgy, hogy közben tudom, hogy Ő vigyáz rám, mert mindennek ellenére, még mindig Ő az, aki képes a jelenlétével is megnyugtatni, akinek a karjaiban biztonságban érzem magam, most viszont rá kell döbbenjek, hogy ez visszafelé is működik, mert ahogy visszahelyezkedek az ölébe és hozzábújok, halkan elsuttogva egy töredékét annak, amit érzek és gondolok, máris érzem, hogy valamicskèt megnyugszik. -Tudod, elég szexi, mikor egy rosszfiú akar vigyázni rád.- sutyorgom huncut mosollyal, élvezve gyengéd érintésèt az arcomon, amit aztán én is viszonzok, finoman cirógatva ajkát, újra és újra megdöbbenve picit azon, hogy milyen gyengéd, szerető szív lakozik benne annak ellenére, amilyen életet él és amilyen posztot betölt. Ha pedig, egy ilyen férfi szeret és óv, nem is csoda, hogy biztonságban érzem magam, hiszen tudom, hogy bármivel képes lenne szembeszállni értem. -Mintha, már mondtad volna.- súgom pimasz mosollyal, mint amilyen az Ő arcán is kibontakozik, de aztán olyan gyengéd csókot lehelt ajkaimra, hogy abból tisztán érződik minden fèltès, minden aggodalom és az a szerelem is, amit ki tudja, hanyadjára suttogott már el nekem, mégis, még mindig csodálatos érzés hallani tőle.
Egyetlen másodperc alatt fordít maga alá, nekem pedig eszemben sincs tiltakozni vagy megszakítani csókunkat, bár pimasz nevetése hallatán én is nevetni kezdek, finoman végig simítok hátán, lábamat pedig fentebb húzom annyira, hogy kényelmesen az övéi közé tudjam fűzni.-Hát, igazság szerint bocsánatot kérni jöttem át...- duruzsolom mosolyogva, finoman érintve ajkait.-Bár hoztam magammal pizsamát is, csak valaki szètszaggatta.- kuncogok halkan, arcát fürkészve közben, ahogy keze elindul melleim között egész a hasamig barangolva testemen, mikor pedig ott megáll, ajkamba harapok a finom borzongás nyomán.-Talán jobb lenne, ha most már itt maradnék. Mégsem rohangálhatok pucèran az éjszaka közepén.- suttogom megjátszott meghökkenèssel, mintha maga a feltételezés is sértő lenne, hogy úgy általában meztelenül kitegyem innen a lábam, pedig alig pár napja a lépcsőn koslattam fel ruha nélkül, szorosan a nyomában, aminek az emléke mosolyt csal ajkaimra. Nincs az az isten, hogy ma ne Vele aludjak el, amikor napok óta másra sem vágyom, csak hogy érezzem ölelő karjait, míg álomba szenderülök.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 14, 2022 5:45 pm

Nem egyszer idéztük már fel, hogy mi mindent gondoltunk, mikor először megpillantottuk egymást azon a kibaszott esküvőn, és bár tény, hogy egyetlen másodperc alatt képes lettem volna még a levegőt is kiszorítani belőle, amilyen düh dolgozott bennem, de ezen túl sem hagyott hidegen. Akkor még alapjaiban gondoltam mást a nőkről, Őt sem gondoltam különbnek a többitől, így azt hittem, hogy megtehetek bármit, amihez csak kedvem szottyan, de akkor még nem is sejtettem, hogy még aznap nyoma vész majd. A dühömet amúgy sem tudtam volna olyan könnyen levetkőzni, és bármilyen hatást is gyakorolt rám, akkoriban még volt bennem annyi fegyelem, hogy már csak azért se akarjak hozzáérni. Bár, ezt már soha nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha nem szökik el rögtön, de abban biztos voltam, hogy kettőnk kapcsolata már gyökereiben is máshogy alakult volna.
Akkor még nem gondoltam, hogy valaha is képes leszek olyat mondani egy nőnek, mint amit most neki mondtam, olyan őszintén vallva a bennem tomboló kételyekről és félelemről, hogy még engem is megleptek, pedig, ha valamit már megszokhattam volna, az az, hogy minding másra ösztönzött, mint amihez hozzászoktam. Egyetlen rossz porcikámat sem éreztem, mikor mellette voltam, úgy írt felül bennem mindent, mintha soha, egyszer sem tettem volna semmi rosszat, pedig ha csak megközelítőleg tudná, hogy milyen mocskos bűnök vannak a nevem alá körmölve azon a bizonyos listán... ha volt valami, amit soha nem osztottam volna meg Vele, az éppen ez. Az életem másik fele, az a Dimitriy, akit gondosan rejtegettem előle, még ha az elmúlt napokban túl sokszor szembesült is vele néhány indulatos szó és kegyetlen megjegyzés között. Pedig valójában én szóltam hozzá, az én félelmem és aggodalmam bújt meg az álarc mögött, ami olyan szívtelen szavakat kényszerített ki belőlem, hogy minden egyes betű után képes lettem volna lemarni a bőrt a saját arcomról. Ő viszont erősebb volt, mint én, volt benne elég erő a megbocsátáshoz, amihez nekem még túl sokat kellett volna gyakorolnom, és mi több, volt benne elég erő ahhoz, hogy szerelem lobbanjon a szívében irántam. És ez az, amire előtte még soha senki nem volt képes, bár, én sem erőlködtem. Mert nem kellett más, és sokáig abban a hitben éltem, hogy Ő sem kell. Ma pedig nagyobb szükségem volt rá, mint a kibaszott oxigénre.
Elhúztam arcomat nyakából, mikor fészkelődni kezdett, karommal átölelve derekát, ahogy újra az ölembe mászott, csókja pedig lassan visszarángatott kettőnk valóságába, ami egy rövid időre kicsúszott a lábaim alól. - Úgysem hagynám, hogy bajod essen - emeltem fel kezemet, hogy gyengéden végigsimítsak arcán, az viszont valahol jó érzéssel töltött el, hogy végre nem a rossz oldalát vette annak, amit tettem. Eddig ahányszor csak szóba került az ominózus este, azt erősítette bennem, hogy nem a dirigáló, parancsolgató férfira volt szüksége, aki megállás nélkül osztogatja az utasításokat, és ez elég volt ahhoz, hogy az első adandó alkalommal kirántsa magát az ölelésemből. Pedig, az már tényleg én voltam, álarcok és jelmezek nélkül. - Talán már említettem, de - simultam arcommal tenyerébe, de egy halvány, pimasz kis vigyor már körvonalazódni kezdett ajkam szélében. - Kibaszottul szeretlek - mormoltam halkan, ekkor már én kapva ajkai után, olyan gyengéd szenvedéllyel csókolva Őt, ahogy előtte talán egyszer sem, majd mire igazán felfogta volna, hogy mi is történik, úgy karoltam át derekát, hogy könnyedén, egyetlen mozdulattal magam alá tudjam fordítani, halk nevetésemet azonban elnyelte az a csók, amiből azóta sem voltam hajlandó kiszakadni. - És most visszamész a szobádba? - kérdeztem évődő kíváncsisággal, szándékosan húzva az agyát, miközben ujjamat végighúztam mellei között, amíg el nem értem köldökéig, ott játszadozva tovább, tekintetem pedig lassan követte ujjaim útját.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 14, 2022 2:53 pm

Iris & Dimitriy

Nem akartam tönkre tenni a pillanatot és azt sem, hogy ez a hülye lelkiismeretem ma este elő dugja az orrát, ugyanakkor azt is tudtam, már amikor elindultam a szobájába, hogy ha nem is most éjjel, de holnap beszélnünk kell majd mindarról, ami történt, hogy jobban megèrtsük és átlássuk az egészet, mert az nyilvánvaló volt, már a veszekedéseink közben is, hogy igazából nem is egymásra haragszunk vagy neheztelünk.
Most viszont akaratlanul is előkerül a téma, vagy legalábbis bennem felelevenedik attól, hogy szóba kerül a priuszom, ami igazából nem is létezik, mint kiderül, mert Ő megakadályozta, hogy egyáltalán létezhessen. Mint ahogy eltakarított utánam a múltkor is, pedig mindketten tudjuk, hogy a tiszta lapom úgyse fog sokáig megmaradni, még akkor sem, ha nem mutatnèk jól a rosszarcú bűnözők között, ahova éppenséggel én Őt sem tudnám sorolni  és erre fel is hívom a figyelmét, miután mögèm helyezkedik és elűzi belőlem a kellemetlen gondolatokat.
Mindvégig tudtam, hogy Ő lesz a gyógymód erre az egészre, hogy a jelenléte segít majd megküzdeni a lelkiismeretemmel, de most végképp bebizonyosodik, hogy igazam volt, mert a gyengéd, lágy csókjai és az, ahogy bőrömet cirógatja, ahogy finoman hátamhoz simul, hatásosabb, mint bármelyik erős nyugtató.-A feleséged az első pillanattól kezdve, csakis arra tudott gondolni, milyen érzés lehet megcsókolni egy olyan fagyos orosz pasast, mint amilyen voltál.- kuncogok halkan, de egy pillanatig sem túlzás egyetlen szavam se, bár ezt már egyébként is elárultam neki, talán nem is egyszer, mennyire bezsongtam, amikor először láttam. Ha minden rosszfiú úgy nézne ki, mint Ő, a rendőr nők iszonyú nagy bajban lennének.
A pillanatnyi humor ellenére azonban muszáj vagyok elárulni neki, hogy mire gondolok épp, hogy miért nem tetszik, hogy még ezt az ügyet is képes volt az Ő módszereivel elintézni, de a feszült sóhaja hallatán, már tudom, hogy mindez sokkal többről szól, mint sejtem. Ujjaim szorosan fonódnak kezére, miközben felpillantok rá, ezzel is próbálva éreztetni Vele, hogy bármi is történik, akkor is mellette maradnèk, de ahogy megszólal, hatalmasat kell nyelnem. Olyan fájdalom látszik tekintetében, ami még az én mellkasomat is elszorítja és cseppet sem enyhül a folytatástól sem, de nem szólok közbe, nem állítom meg, ha már beszélni kezdett, ha már megnyílik nekem és a gondolatai egy részét megosztja velem, mert tudni akarom, hogy az Ő fejében mi jár, hogy milyen érzések kavarognak benne az elmúlt pár nap után, de gombóc nő a torkomban, ahogy nyakamba fúrja az arcát.
Hatalmasat kell nyelnem, ahogy hozzám bújik, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy mindez ilyen mély sebet hagyott benne is, hogy ennyire fájdalmas számára mindez vagy, hogy titkon máris attól fél, hogy emiatt elveszít majd, ezek után pedig, csak még nehezebb a szívem, ha elkèpzelem, milyen érzés lehetett, amikor a történtek után tényleg eltaszítottam inkább magamtól. És itt most nem számít, hogy mire miféle reakciónk volt, hogy én miért sétáltam inkább be a fürdőbe, miután szorosan magához ölelt, mert már az is kibaszott nagy hiba volt.
Addig fèszkelődök, míg oldalt nem fordulok, ha pedig segít benne, az ölébe helyezkedek végül és amint lehetséges, tenyerem arcára simítom, így kérve szavak nélkül, hogy nézzen rám, majd mielőtt bármit is mondanék, gyengéden megcsókolom. -Amilyen mocskos világ van odakint, ilyesmi akkor is történhetett volna, ha nem Veled vagyok, Dimitriy.- szólalok meg végül halkan, ajkaira suttogva a szavakat, de aztán elhúzódok annyira, hogy újra a szemeibe nézhessek, hogy Ő is láthassa, mennyire komolyan gondolok minden egyes szót. -De, ha te nem vagy...- akadok el egy pillanatra, nagyot nyelek, ahogy elképzelem, miként végződhetett volna az egész, hol lennék most, de aztán csak megrázom a fejem és sóhajtok egyet.-Bele se akarok gondolni, hogy mi történt volna, ha nem vigyázol rám, ha nem tudod rögtön az első pillanatban, hogy mit kell tenni, ha nem cselekszel a lehető leggyorsabban.- sutyorgom, miközben orrom hegyèvel finoman végig simítok álla vonalán, arcára gyengéd csókot lehelek, végül tarkójára simítom kezem és nyakába fúrom arcom.-Nem veszítesz el.- lehelem halkan apró csókokat hintve bőrére, még szorosabban bújok hozzá kezemmel gyengéden simogatva közben, ahol csak érem.-Soha nem hibáztatnálak azért, ami történt.- húzódok el tőle lassan, ajkaimmal simítva közben bőrét, mert csak annyira távolodok el, hogy újra felnèzhessek rá.-Te se tedd, jó?- csúsztatom tenyerem arcára, ujjamal gyengéden végig simítok ajkán, miközben apró, fájdalmas mosollyal fürkészem tekintetét.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 14, 2022 1:34 pm

A kellemes légyott hangulata egyetlen pillanat alatt változott meg, és bár a gyönyör utolsó hullámai még masszírozták gerincem vonalát, de már megbántam, hogy nem bírtam ki szó nélkül. Rossz volt az időzítés, nem most kellett volna a tudtára adnom, hogy mit tettem a jelentéssel, hisz alig találtunk vissza egymáshoz, máris tanúbizonyosságot tettem arról, hogy bármennyi idő telik is el, nem vagyok képes elengedni az irányítást, és csak akkor vagyok elégedett, ha minden úgy alakul, ahogy azt én elterveztem. Túl akaratos és konok voltam ahhoz, hogy kezesbárányként viselkedjek, ezt talán már akkor megtapasztalhatta, mikor először találkoztunk, bár, abban is biztos voltam, hogy a hírem már régen megelőzött akkorra. Ha volt valami, amivel nem tudtam szakítani, az épp ez, a rögeszmés irányításmánia, és bár próbáltam finomítani magamon, ha Őt is érinti valami, de ebben nem ismertem tréfát. És az valahol mégis a vicc kategória, hogy egy kibaszott szabályszegés miatt bármit is rögzítsenek a neve alá abban a méltán híres rendszerünkben, legyen az akár egy kuka tönkretétele vagy épp az ittas vezetés. Itt még volt lehetőségem tenni valamit, de ha valóra vált volna a rémálmom, ami görcsösen szorította gyomromat, miközben úton voltam a rendőrségre, baromi keveset jelentett volna néhány zöldhasú bankó. Nem tudtam volna csak úgy semmissé tenni a vallomását, amiben beismer egy gyilkosságot, ezzel pedig nemcsak a bűnösségét írta volna alá, hanem a saját halálos ítéletét is. Mert hiába játszottunk ugyanabban a bandában, ugyanazon az oldalon, de Igornak is megvoltak a maga emberei, a saját köre, és ha megneszelnék, hogy mit tett Iris... ebbe inkább bele sem gondoltam. Nem irtóztam a haláltól, ahogy attól sem, hogy gondoljak rá, de ha egy mondatban kellett említenem a feleségem nevével, már a hideg rázott.
Nem hagytam sokáig, hogy csak úgy az ágy szélén üldögéljen, mögé csúsztam, egyik kezemmel vállát és karját simogatva, míg ajkaim gyengéden birtokba vették a nyaka alatti bőrt, apró csókokkal borítva be, de még így sem tudtam nem észrevenni a belőle áradó feszültséget, amit a vallomásommal váltottam ki belőle. Tényleg nem most kellett volna az orrára kötnöm, de még így sem éreztem bűntudatot, mert amit csináltam, azt érte tettem, és szavak nélkül is egyértelmű volt, hogy ha kell, újra meg fogom tenni. - Hát tény, hogy a sármom sokszor előnyömre válik. Anélkül a feleségemnél se lett volna semmi esélyem - vigyorodtam el én magam is, játékosan ráharapva fülcimpájára, és már készültem volna újra közelebb vonni magamhoz, de újra beszélni kezdett, ez pedig arra ösztönzött, hogy kibukjon belőlem egy halk, feszült sóhaj. Pokoli érzés kezdte marcangolni a gyomromat, ráadásul egy olyan érzelem, aminek még a nevét sem tudtam, és nem is éreztem soha előtte. Mert már maga a tudat, hogy csak azért vált gyilkossá, mert hozzám kényszerítették, és mert velem akar maradni, újra azt a kérdést kezdte feszegetni a fejemben, hogy tényleg csak ennyit tudok nyújtani neki? Bűnt, véres kezeket, és állandó lelkiismeret-furdalást? Ez nem az a szerelem, amit érdemelne, és bár rutinosan hessegettem el ezt a gondolatmenetet egy ideje, most mégis újra utat tört magának. Ezt pedig csak az enyhítette, hogy finoman rákulcsolt ujjaimra, feszültségemet pedig egy halk sóhajjal próbáltam eltüntetni magamból. - Csak azért lett véres a kezed, mert velem vagy - hajoltam hátrébb tőle, mikor felém fordult, tekintetem azonban megállás nélkül íriszeit kutatták. - És hiába ígértem meg korábban, nem tudtalak megvédeni - folytattam tovább, mintha csak most jött volna el a pillanata annak, hogy szavakkal is egymás tudtára hozzuk, mit váltott ki belőlünk az elmúlt napok érzelmes utazása. - Nem akarlak elveszíteni az életem miatt - bukott ki belőlem őszintén, ahogy testem minden porcikáját átjárta az a jeges, kínzó hűvösség, de még mielőtt bármit is mondott volna, újra közelebb hajoltam hozzá, nyakába temetve arcomat. Fogalmam sem volt róla, hogy min ment keresztül Igor halála után, milyen erő kellett ahhoz, hogy megküzdjön a tudattal, vagy hogy hány rémálom gyötörte éjszakánként, mert kibaszott önző voltam, és inkább nyaldostam a saját sebeimet, semmint hogy ott lettem volna mellette.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
Vissza az elejére 
4 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: