Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 21, 2022 9:44 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Sejtelmes mosollyal felelek csupán megjegyzésère, pedig szívesen cukkolnám még egy ideig azzal, hogy mégis hol találhatnèk kényelmesebb helyet a kádnál, de nyilvánvaló, hogy ugyanarra gondolunk és, hogy eszem ágában sincs azt a helyet sem lecserèlni, sem átadni másnak, de még csak üresen hagyni sem akarom mostantól soha többé. Épp elég volt ez a pár éjszaka arra, hogy rádöbbenjek, mennyire megszoktam már ezalatt a pár hét alatt a jelenlétèt, hogy nem forgolódok magányosan az ágyamban és, hogy ha az éjszaka közepén felpislogok kábán, teste melegsége fogad, valahányszor csak átölelem és hozzá bújok. Már, ha épp nem Ő karol át engem, hiszen Ő már hosszú hónapokat töltött el úgy, hogy mellette voltam, nálam sokkal jobban hozzászokott a helyzethez, még ha én magam nem is emlékszem azokra az időkre. Franc se akarna a kádban aludni, de még csak a saját ágyamig sem fogok többé elsètálni, akkor sem, ha alaposan összerúgjuk a port. Most egyébként sincs szó ilyesmiről, pusztán a pimasz játékunk miatt pedzegetem, miként is kellene elkerülnöm a hálószobát és vele együtt a mocskosságot is, ami miatt, természetesen egyedül Őt teszem felelőssé, pedig egyértelmű, hogy mindez jelen volt bennem eddig is, csak nem volt, aki elő csalogassa. Ő kellett hozzá, az amit sugároz magából és az a pimasz, vágyakozó tekintete, ami most is úgy méreget, mint egy falat húst, miközben elsétál mellettem. Na nem igazán hagyom abban a hitben, hogy tényleg félnèk tőle, ezt pedig pimasz mozdulatom is alá támasztja, mikor fenekére csapok, de aztán csak csendben ácsorgok tovább és szándékosan kivárom, míg elhelyezkedik. Csak ezt követően indulok utána, vagy legalábbis célba veszem a hálószobát, de nem az ágyhoz lépkedek, mint ahogy egyértelműen várja, kényelmesen ücsörögve a szélén, hanem inkább a szekrényt veszem célba, elő keresve magamnak azt a pizsamát, amit korábban már elkèrtem. Pedig, pokolian vonz már így is a látványa, ahogy azzal a komisz vigyorral a képén az ágyon várakozik, de túl csábító a gondolat, hogy ilyen aljas módon húzzam fel és túl kíváncsi vagyok arra, miféle hatással lesz rá az, ahogy magamra kapom az inget. Csak egyetlen pillanatra nézek rá, de már attól is libabőrössé válok, olyan mohón csillan tekintete, fel is egyenesedik az ágyon, de utána, mintha mindez tényleg a lehető legártatlanabb húzás lenne tőlem, olyan figyelmesen kezdem gombolgatni magamon az inget, aljas mosolyt rejtve el közben előle. -Hát úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem bánnád, ha kölcsön veszem.- vonok vállat tétován, vagy legalábbis igyekszem bevetni minden, nem létező színészi képességemet, miközben lassan közelebb lèpkedek hozzá kérdésèt hallva és megállok térdei között. -Egèsz kényelmes, bár...- hagyom félbe a mondatot, csak hogy meg tudjak közben fordulni, szándékosan nyújtózva kicsit, hogy a fenekem, ha csak egy picit is, de kilátszódjon a vékony anyag alól. -Mintha egy picit rövid lenne hátul.- sóhajtom kelletlenül, már-már úgy viselkedve, mintha épp egy ruhát próbálgatnèk, amivel nem igazán tudok dűlőre jutni, de a vérem közben újra forrósodni kezd, már a puszta gondolatától is annak, hogy miféle hatással lehet mindez rá, mert ha csak a fele szenvedély is felèled benne abból, amit a múltkori reggelen tapasztaltam, mária görcsbe rándul a gyomrom.-De ettől függetlenül, jó érzés, ahogy a bőrömhöz ér.- duruzsolom halkan, nem is nagyot füllentve szavaimmal, mert a gondolat, hogy az Ő inge fedi a testemet, még mindig borzasztó izgatóan hat rám, mégis eltörpül amellett az érzés mellett, amit az Ő érintése képes felèleszteni bennem minden kibaszott alkalommal.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 21, 2022 8:52 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Csak egy szemforgatásra futotta, mikor szándékosan rájátszott arra a szerepre, ami kicsit sem állt neki jól, arról pedig előszeretettel feledkezett meg, hogy milyen pocsék színész, valahogy mégsem bírtam ki, hogy ne vigyorogjak megjegyzésén. Mert túl egyértelmű volt, hogy sem Ő, sem pedig én nem fogjuk kibírni, hogy ne együtt másszunk a zuhany alá, és nem volt olyan akadály, amit elém gördíthetett volna annak érdekében, hogy meggátoljon ebben. De az a huncut kis fény, ami ott időzött tekintetében, miközben szárazra törölte a haját, egyértelműen elárulta, hogy neki is hasonló gondolatok fordultak meg a fejében, aljasul el is vigyorodtam, mert akár tudatosan, akár tudat alatt, de olyan ütőkártyákat adogattunk egymásnak, amik minden kibaszott alkalommal nehezebbé tették, hogy ellenállni tudjak neki. Nem mintha valaha is küzdöttem volna a vágy ellen, ami iránta lobbant fel bennem, és ha az elmúlt napokban meg is próbáltam elfojtani és a testem egy olyan részére száműzni, ami felett még van hatalmam, ez javarészt a sértett böszkeségemnek volt köszönhető. Más helyzetben, más körülmények között nem tudtam volna megállni, hogy ne akarjak közeledni felé, és ne kezdjem el bontogatni a ruháját a reggeli kávé felett, vagy ogy ne tépjem le róla nap végén azt a kibaszott blúzt, amit nap közben viselt, ha netán arra vetemedett, hogy elmenjen itthonról. A büszkeségem már nem gördített elém akadályt, szabadon, harag nélkül tártam elé magamat, és ebből momentán már nem is akartam engedni. - Én inkább azt mondanám, hogy találsz ennél kényelmesebb helyet is - folytattam tovább elgondolkodva, mintha egy pillanatig is megfordult volna a fejemben, hogy tényleg képes lenne a fürdőkádban éjszakázni, és bár az elképzelés nyomán pofátlanul elvigyorodtam, kiengedve magamból egy halk, rekedtes nevetést, csak hogy tovább húzzam vele az agyát, de egyszer sem hagytam volna neki, hogy ilyesmire vetemedjen. Ez a kis közjáték mégis elég volt, hogy időközben odaérjek mellé, miután szinte magamba szippantottam csupasz hátának és fenekének látványát, alig bírva ki, hogy ne érintsem meg, válaszán azonban olyan ördögi, ravasz vigyor jelent meg ajkaim szélében, hogy nagy levegőt kellett vennem. Még ha egy pillanatra ki is zökkentett azzal, hogy a hátsómra paskolt, de kicsit sem zavartattam magam, elsétáltam mellette, egyetlen célom pedig az volt, hogy elérjem az ágyat, de még mielőtt leültem volna a szélére, visszapislogtam felé, Ő viszont még mindig ott dekkolt, és szemmel láthatóan várt valamire. Talán épp arra, hogy elkeveredjek onnét, ami rögtön felvetette annak a kérdését, hogy vajon mire is készül most. - Gyanús vagy te nekem. Egy nő, aki retteg, nem így viselkedik - méregettem Őt tetőtől talpig, alig állva meg, hogy tekintetem ne lakjon jól már pusztán a látványával is, majd lassan az ágy szélére ültem, karjaimmal megtámaszkodtam a hátam mögött, így fürkészve, hogy mégis mit csinál. Azt hittem, rögtön hozzám fog sétálni, és csak hogy tovább húzgálja az oroszlán bajszát, beáll a térdeim közé, hogy rögtön rabul ejthessem, helyette a szekrényem felé indult. Ekkor már én méricskéltem Őt gyanúsan, míg fel nem csillant a szeme, mint aki kincset talált, egy elnyúló, már-már lemondó sóhajt hallatva, mikor nyilvánvalóvá vált az ádáz célja, szinte rögtön bújva is abba a kibaszott ingbe. Egyetlen pillanat alatt öntött el a forróság, pár pillanatig més pislogni is elfelejtettem, kiszáradó torkom pedig egyértelműen árulkodott arról, hogy már túlságosan is meglódult a fantáziám. - Ebben akarsz aludni? - kérdeztem tőle felvont szemöldökkel, közben felegyenesedve, magam mellé húzva karjaimat, de ahogy egyre közelebb ért, úgy vált egyre nehezebbé a légzésem, szinte kapaszkodva az önfegyelmembe, hogy ne kapjak rögtön az ing széle után, és rántsam magamhoz annál fogva. - Megnézném közelebbről az új... pizsamádat - billent oldalra a fejem, terpeszre nyitva lábaimat, miközben kezemmel tettem egy csalogató mozdulatot, pofátlanul beharapva alsó ajkamat, miközben tekintetem azokat a gombokat fürkészte, amikkel épp élet-halál harcot vívott.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 21, 2022 7:25 pm
Iris & Dimitriy
Fel nem fogom azóta sem, miféle tèvkèpzet szülte azokat a szavakat, amiket hozzá vágtam azon az estén, azt éreztetve Vele, hogy nincs szükségem Rá ahhoz, hogy ezt az egész Igor ügyet átvèszeljem, mert ha valami biztos, az az, hogy már a szimpla létezést se tudom nélküle elképzelni. Soha nem éreztem még magam annyira biztonságban, mint mellette, a karjaiban, testéhez simulva és teljesen mindegy, hogy épp egy őrjítő orgazmust éltem át vagy mondjuk egy traumát. Nem is értem, hogy voltam képes kibontakozni akkor karjai közül, mikor már az is megnyugvással töltött el, hogy egyáltalán jelen van és hallom lélegzetvèteleit. Talán, mert akkor azt hittem mindazon után, ami történt, egyértelműen még a sokk hatása alatt, hogy neki nem arra van szüksége, hogy pátyolgatnia kelljen, hanem hogy össze szedjem magam. De már látom és érzem, hogy ezt nem úgy képzelte, hogy egyedül kivitelezzem, hiszen egyértelműen rosszul viselte Ő is ezt a pár napig tartó hideg háborút, mert az a Dimitriy, akit szeretek, most úgy ölel magához, mintha már soha nem akarna többé elengedni. Mèg pár napra sem. Lágy csókokkal hintem nyaka bőrét, de Ő máris pimaszkodik, úgy állítva be ezt a zuhanyzást, mintha lényegében semmi haszna nem lett volna, bár ha ezen múlik, hogy mennyire maradok mocskos, mennyire indul be a fantáziám, már a közelsègètől is, hát akkor tényleg nem sok értelme volt. Másképp nem kezdenék én is rögtön incselkedni, mikor lábam izmai még kerül-fordul megremegnek, miközben a vizet törölgetem magamról és kilépek mellőle, hogy hangosan elmèlkedjek a megjegyzésèvel kapcsolatban.-Mèg szép, hogy akarok fürdeni, de egyértelmű, hogy Te csalogatod elő belőlem ezt a parázna nőszemèlyt, így a megoldás csakis az lehet, hogy egyedül fürödjek.- állapítom meg nagy tudományosan, olyan álhatatos arcot vágva, amilyet egy első áldozó kislány sem tud, de tekintetemben ott csillog a csintalanság, mert az is egyértelmű az Ő hatása mellett, hogy most csak cukkolom. Én lennék az első, aki megszegnè ezt a, még ki nem mondott szabályt és az első adandó alkalommal beosonnèk mellè a fürdőbe. Annak ellenére is, hogy most kifelé igyekszem, de csak, hogy tovább pimaszkodjak, elgondolkodva megállok az ajtóban, mintha magam sem tudnák, mit évő legyek.-Nem is tudom. Baromi kényelmetlennek tűnik. És hidegnek.- fintorgok borzongva, ahogy alaposabban szemügyre veszem a kádat, pedig az már biztos, hogy soha a büdös életbe nem választanám ezt a helyet a forró, biztonságot nyújtó teste és ölelése helyett. Kihívó pillantással követem mozdulatait, ahogy Ő maga is megtörölközik, majd azzal a pofátlan vigyorral az arcán közelebb lép hozzám, de ahogy megáll mellettem, pontosan azok a szavak hagyják el ajkait, melyektől semmi másra nem érzek késztetést csak, hogy bebizonyítsam, mennyire nincs igaza. Működött ez már a legelején is és ugyanúgy működik most is, leszámítva azt az apró különbséget, hogy az elején inkább rám akart ezzel ijeszteni, most viszont inkább magához csalogat vele és ezt pontosan tudja Ő is. -Nem csak félek. Rettegek.- duruzsolom válaszul, ki nem hagyva a lehetőséget arra, hogy finoman a fenekére paskoljak, amint elindul a szoba felé, én azonban még jó pár pillanatig különös figyelmet szentelek arra, hogy a hajamat szárítgassam. Tekintetem azonban, egy pillanatra sem engedi el alakját, ajkamba harapva nézem, ahogy az ágyhoz lép, majd mikor már úgy érzem, hogy megkapta azt az előnyt, ami egyben az én tervemet is szolgálja, a törölközőt a helyére akasztom, még utoljára lepillantok a képzelt határvonalra, majd ajkamba harapva, sejtelmes vigyorral a szobába lépek. Eszem ágában sincs azonban az ágy felé indulni, lépteim egyenesen a szekrényèig visznek, aminek odébb is tolom ajtaját, de hiába állok így háttal neki, végig magamon érzem tekintetét, bőröm szinte lángol tőle, miközben a lehető legaljasabb vigyorral a képemen, iszonyú nagy gonddal válogatva, előhúzok végre magamnak egy inget.-Kiküszöbölhető a mocskosság azzal, ha most már alszunk inkább. Biztosan elfáradtál.- csúsztatom le a finom anyagot a vállfáról, majd azzal egy időben, hogy ismét felé fordulok, magamra kanyarítom az inget is. Lassú, komótosan léptekkel indulok az ágy felé, úgy babrálva közben az ing gombjaival, mintha életemben először vennék ilyesmit magamra, olykor hosszabb pillanatokra meg is torpanok, azzal pedig, ahogy lehajtom a fejem és figyelemmel kísérem kezem mozdulatait, semmi egyebet nem leplezek, mint a pimasz vigyort ajkaimon.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 21, 2022 6:24 pm
Minden porcikám ragaszkodott hozzá, ezt érezhette akkor is, mikor dereka köré fontam karjaimat, egyaránt abban is támogatva, hogy talpon tudjon maradni, mert ha csak fele annyira remegtek a lábai, mint az enyémek az imént, akkor szüksége volt rá, bár, eszembe sem jutott elengedni néhány másodpercen belül, szinte meg is szűnt az idő, úgy temetve nyakába arcomat, mintha ez lenne az utolsó mentsváram, és valójában tényleg az volt. Nem akartam létezni Nélküle, főleg nem az elmúlt napok viszontagságai után, szükségem volt arra, hogy érezzem az édes, finom illatát, hogy lássam a cserfes mosolyait, vagy hogy rám szegezze pillantását abban a kibaszott másodpercben, mikor áttáncol a gyönyör vékony kis határán, úgy élvezve el, hogy közben pattanásig feszül alattam a teste. Volt egy idő, mikor önként kitáncoltam volna az egészből, mantraként ismételgetve, hogy Ő is egy a sok közül, és nincs hatással az életemre, főleg nem az érzéseimre, de azóta már tudom, hogy ez volt életem legnagyobb tévedése. Talán azt hitte, hogy javíthatatlan vagyok, hogy nekem nem parancsol senki, vagy hogy nem vagyok képes engedni abból a rideg zsarnokból, aki mindig is voltam, pedig Ő maga volt a gyógyír erre a kórságra, úgy sajátítva ki a szívem egyik felét, mintha mindvégig neki tartották volna fenn. És talán tényleg erre vártam egész életemben, Ő volt a hiányzó darabka, az az egyetlen egy, ami miatt soha nem volt igazán teljes a kép, és amnek hiányát nem tudtam megfogalmazni egészen addig, míg el nem veszítettem először. Jóleső bizsergés futott végig rajtam, mikor csókjaival borította nyakamat, de egyetlen másodperc alatt törtem meg a pillanat önfeledt varázsát egy pofátlan, pimasz kis megjegyzéssel, mintha amúgy eszembe jutott volna nehezményezni, hogy kárba ment az a bizonyos fürdetés. Pedig, valójában már amikor felvetettem, tudta, hogy milyen sors vár Rá, én pedig főleg tudtam, hogy milyen játszadozás fogja kezdetét venni, amint beállunk a zuhany alá, így inkább csak szemtelen vigyorba rejtettem szótlan válaszomat, ahogy meghallottam szavait. A beszéd amúgy sem volt erősségem, mikor épp finom csókokat hintett bőrömre, azon sem lepődtem volna meg, ha tökéletesen érezte volna, hogy mit vált ki belőlem már pusztán ennyivel, hisz hiába kezdtek el lenyugodni a körülmények, még ugyanúgy szorosan hozzásimultam. - Azt ne mondd, hogy többé nem akarsz majd fürdeni - pimaszkodtam tovább, ekkor már felé nyújtva a törülközőt, nem spórolva ki egy visszafogott, burkolt fenyegetést a szoba kapcsán, szinte látva, hogyan csillan meg tekintetében az a kis fény, amit annyira mocskosul imádtam, amikor visszaköszönnek. Egy ideig csak álltam ott, figyelve, hogyan törli szárazra magát, néma vállvonással és ártatlan arckifejezéssel jelezve, hogy még a kérdését sem értem, de nem tudtam eltüntetni azt a komisz, sejtelmes kis vigyort, ami még akkor is ott virított ajkaimon, mikor végül nekem is adott egy törülközőt. Már készültem volna követni, kilépve a kabinból, mikor felfigyeltem megtorpanó alakjára, előtte még hosszasan elidőzve a hátán és a formás fenekén, nyelvem pedig önálló életre kelt, így nyalva végig alsó ajkamat. - Éjszakázhatsz a fürdőkádban is - jegyeztem meg vigyorogva, ahogy közelebb értem hozzá, majd megállva mellette egy pillanatra, elkaptam tekintetét. - De azt is megértem, ha félsz - tettem hozzá pofátlan suttogással, szándékosan öntve olajat arra a bizonyos tűzre, mert ha valamivel fel tudtam csigázni, ez egyértelműen ez a mondat volt.Ezerszer tette már nyilvánvalóvá, hogy nem fél tőlem, főleg nem így, ilyen körülmények között, de még mielőtt válaszolt volna, elhaladtam mellette, felvont szemöldökkel, sunyi vigyorral fürkészve arcizmait, hogy vajon melyik irányba fognak billenni, miközben az ágy felé vettem az irányt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 21, 2022 4:33 pm
Iris & Dimitriy
Az őrületbe kerget kínzó játékával, ahogy olykor fokozza ujjai tempóját, egész a gyönyör pereméig sodor édes érintésèvel, majd aljas módon lelassít, vagy éppen teljesen megáll, hogy szinte már kedvem lenne karjába marni a vágytól vagy épp könyörögni, hogy ne álljon le, hogy ne hagyja abba izgató mozdulatait és engedje végre, hogy enyhüljön testem lüktetèse. Mégis, a kín és az egyre türelmetlenebb vágy ellenére, élvezem is aljas játékát, mert valahányszor leáll és, csak testemnek feszül zihálva, hogy végül újra gyötörni kezdjen, mindannyiszor tovább fokozza bennem a vágyat és, ha csak belegondolok, mikènt fog végig söpörni rajtam a gyönyör mindezek után, nyelnem kell egy nagyot sóvárgó sóhajaim közben. Ahogy ujjainkat összefűzi és a falnak támaszkodik kezünkkel, még inkább eltölt a türelmetlen várakozás, az az érzés, mint amikor az ember tudja, hogy hamarosan be fog következni az, amire vágyik, próbál is felkészülni rá, de tisztában vagyok vele, hogy hiába. Úgy kezd újra simogatni, masszírozni finoman combjaim között, hogy már teljesen biztos lehetek benne, nincs több kínzó pihenő, nincs több visszaút, ágyékát még keményebben prèseli fenekemhez, hátamnak feszülő mellkasán pedig érzem, milyen vadul dübörög az Ő szíve is, mennyire felizgatták testem reakciói. Mintha az ereimben csordogáló forrongó vérem, ami jelenleg inkább emlékeztet valami lávafolyamra, hirtelen minden porcikámat eltöltenè, szètrobbanna bennem, olyan kínzón, olyan hévvel ér el a gyönyör, elzsibbasztja minden érzékemet, elszorítja torkomat és a legbujább hangokat csalogatja elő belőlem. Testem reszketve feszül testènek, zihálva kapaszkodok karjába, ahogy szorosan tart, mintha attól félne, hogy magával ragad ez az őrjítő érzés, de igazság szerint én sem vagyok biztos benne, hogy képes lennék lábon maradni, ha nem ölelne magához olyan erősen. Érzem gyengéd csókját arcomon, a hátamon, ahogy homlokom a falhoz dőltöm, párafoltokat hagyva rajta forró, kapkodó lélegzetemmel, majd ahogy lassan elül az édes, gyötrő érzés és elhúzza kezét rólam, ismét mellkasának simulok, nyakába fúrom arcomat és gyengéd csókokat lehelek bőrére, míg próbálom összeszedni magam és vissza találni Hozzá. Pimasz szavai hallatán kábán elmosolyodok, ajkamba harapva sóhajtok egy nagyot így szívva magamba bőre illatát, finoman simítva végig karján, miközben torkomat köszörülve próbálok rátalálni hangomra. -Ennyire reménytelen eset vagyok?- kuncogok halkan, újabb csókot hagyva nyakán, pár pillanatra bőrén felejtve ajkaimat, minek köszönhetően tökéletesen érzem, milyen vadul dübörög ütőerèben a vér még most is.-Bár, ha ilyen érzés mocskosnak lenni...- duruzsolom pajzán mosollyal ajkaimon, de aztán nagy nehezen elhúzódok tőle, ahogy újra képes vagyok bármiféle parancsot adni testemnek, elveszem a felkínált törölközőt és miközben elkezdem magamról felitatmi vele a vizet, felé fordulok, hogy láthassam végre azt a pimasz vigyort a képén.-Akkor most be kellene mennem a szobába vagy sem?- biccentem kissé oldalra a fejem pimasz mosollyal fürkészve arcát, de közben már lépek is ki a kabinból, hogy egy másik törölközőt is magamhoz vegyek, amit előzékenyen felé nyújtok, majd lassú léptekkel az ajtó felé indulok. Egyik kezemmel, már nedves tincseimet törölgetem, másikkal pedig lenyomom a kilincset és kitárom az ajtót, de mintha az ajtókeret valami képzeletbeli határvonal lenne, megállok és szemtelen vigyorral visszapillantok Rá. -Nem könnyű eldönteni.- közlöm végül egy drámai sóhaj kíséretében, látványosan morfondírozva, úgy szemlélve a padlót lábaim előtt, mintha tényleg azt latolgatnám, hogy mocskos akarok-e lenni vagy sem, de szerintem ez, már réges-règ eldőlt.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 21, 2022 6:31 am
Próbára tett a saját türelmetlenségem, mert amint az első hangok elhagyták ajkait, olyan feszítő érzés áradt szét ereimben, hogy kis híján szétrobbantak, de nem állt meg a gyomromnál, tovább haladt, testem minden pontjára átterjedve, én pedig nem haboztam hozzá dörgölőzni, csak hogy érezhesse, mennyire nem hagy hidegen mindaz, amivel jelenleg borzolja az érzékeimet. Mert kibaszottul imádtam Őt érinteni, hallani és látni, ízlelni a nedves bőrét vagy épp magamba szívni a finom illatát, amit hiába próbált eltüntetni az épp ránk zúduló víz, esélye sem volt ellene, de ekkor még magam sem sejtettem, hogy milyen nehéz lesz megállni, hogy ne akarjam magam felé fordítani, ahogy azt eredetileg is terveztem, épp úgy hajszolva el a gyönyörig, mint ahogy Ő is tette nem is olyan régen velem, de ha a valódi ösztöneimre hallgattam volna, nemcsak térdre görnyedve estem volna neki, miközben a vállamra rántom a lábát, hanem én magam is elvettem volna azt, amire az önző énem azt súgta volna, hogy megillet. Mégsem hallgattam a zsigeri hangokra, már amúgy sem volt meg a képességem a tiszta gondolkodásra, hisz az, ahogy Vele játszottam, engem legalább annyira felizgatott, mint Őt, úgy figyelve teste minden apró rándulására, mintha legalább az életem múlna rajta. Pedig közben ismét meggyűlt a bajom az oxigénnel, ahogy egyre mélyebben fúrtam orromat a hajába, a szívem vadul kalimpált, miközben a gyönyöre szinte már szétrobbant ujjaim alatt, én pedig, csak hogy megvillantsam azt a borzasztó alakot, akinek néha bélyegzett, minden alkalommal lelassítottam a tempót, néha pár másodpercre megállva, sejtelmes, már-már ördögi vigyorral hajolva vissza nyakához és füléhez, miközben ujjaink egymásba fonódva tapadtak a falra, mintha ezzel a mozdulattal és testünk szoros egymáshoz simulásával akartam volna tudatni vele, hogy mi vár rá, némán üzenve, hogy ezúttal nem fogok megállni az utolsó előtti pillanatban, és bár a pimaszságom nem ismert határokat, de ezúttal már a magam részéről sem voltam képes elviselni, hogy újra megfosszam Őt a vágyott beteljesüléstől. Próbáltam ajka után kapni, mikor hátrahajtotta fejét, de csak az arcát értem, oda leheltem lázas csókokat, még szorosabban húzva magamhoz, ahogy a gyönyör szinte felrobbant benne, tovább masszírozva combjai között, befeszülő izmokkal hallgatva a hangokat, amik elhagyták ajkait közben, és amikor elhúzta a fejét vállamról, a gerince tetejére leheltem apró csókjaimat, de tűzforró bőre szinte égette ajkaimat. A szorítás nem enyhült a gyomrom körül, izmaim őrült táncot jártak, ahogy újra és újra megfeszültek, a kezemet mégis csak akkor húztam el öléről, mikor lecsengett a kéj, Ő pedig ismét felém fordította a fejét, finom csókjaival borzolva tovább az amúgy sem túl nyugodt kedélyeimet. - Most kezdhetem elölről - jegyeztem meg szemtelen hangon, megjátszott gondterheltséggel, utalva az imént megkezdett fürdetésére, mintha egy kicsit is érdekelt volna, lassan elengedve ujjait pedig, mindkét karomat a dereka köré fontam, majd egy nagy sóhajt követően nyakába fúrtam orromat. - Bár felesleges, úgyis kárba vész, amint beteszed a lábad a szobába - tettem hozzá sejtelmes kis grimasszal, amit ugyan nem láthatott, de hangomból egyértelműen kiérezhetett, fél kézzel nyúlva a csap után, hogy elzárjam a ránk ömlő vizet, majd kifelé kezdtem matatni, hogy elérjem az egyik törülközőt, úgy tartva, hogy át tudja venni tőlem, ha akarja.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 20, 2022 10:19 pm
Iris & Dimitriy
Hiába az elégedetlenkedő sóhaj, rögtön neki lát a rá bízott feladatnak, finoman oszlatja szét lángoló bőrömön a krémet, de közben aljas módon nyakamhoz hajol, a fülemet harapdálja érzéki mozdulatokkal, nyakam bőrére lehel csókokat, így élesztgetve bennem tovább a vágyat. Pedig, azt már egyébként is pokolian felkorbácsolta az iménti gyönyöre, ahogy megadta magát ajkaim és nyelvem kényeztető mozdulatainak, mert kis híján, már attól is elèrt engem is a mámor, hogy az Övét éreztem, miként söpör végig a testén és fosztja meg olykor még a levegőtől is, a pillanatnyi közjáték pedig, míg lemostam mellkasát, mintha meg sem történt volna. Ha akkor valamennyire nyugodott is szívem vad dübörgèse, hát most újra verni kezdi őrült ritmusát, miközben ismét a zuhanykabin falánál találom magam, Ő pedig olyan izgatón simul hátamhoz, hogy igazán fel sem fogom, mire készül, csak mikor már keze combjaim közé talál. Feszülten nyögök, olyan őrjítően lüktet ölem ujjai alatt, karcos hangjától pedig, még a gyomrom is görcsbe rándul, ahogy a fülembe duruzsol, olykor olyan izgatón feszülve ágyékával fenekemnek, hogy kedvem támad könyörögni neki az enyhülésèrt, hogy magamban érezhessem, de inkább csak beharapom ajkam, így próbálva útjába állni az egyre bujább hangoknak, amiket elő csalogat belőlem. -Amit itt terveztem, az minden, csak nem ártatlan.- suttogom zihálva, testemmel izzó bőrének feszülve, ahogy ujjai kínzó ritmusa lassan felèm csábítgatja a gyönyört, de pontosan tudja, hogy mi zajlik bennem, túl jól ismer már minden hangot, testem minden rezdülését, így azt is nagyon jól tudja, mikor kell változtatni mozdulatain, hogy még véletlenül se billenjek át azon a bizonyos határon. Ajkamat harapdálom, olyannyira kínoz, ahogy játszadozik velem, mégis pokolian élvezem minden mozdulatát, ahogy tincseim közé fúrja orrát, ahogy fülembe duruzsol, miközben tisztán érzem, miként munkálkodik benne is a vágy, hogyan feszül egyre kemènyebben fenekemnek, ezzel is csak még inkább az őrületbe hajszolva. Szinte látom magam előtt azt az aljas vigyort, ami az arcán viríthat, amit legszívesebben letörölnèk a képèről, ahogy újra lelassít, ahogy konkrétan a tudtomra adja, beismeri, miféle játékot űz velem, de mikor ujjainkat összefűzi, így lelve támaszra a kabin falánál, már tudom, hogy most már nincs visszaút. Hangosan zihálok, sóhajaim olykor nyögéskènt végzik, ahogy szemeimet lehunyva hátra vetem fejem nyakához, de minél közelebb a mámor, minél többször rándulnak meg az izmaim, annál kevésbé van már szükségem levegőre, annál többször akad el lélegzetem, úgy szorongatva néha ujjait, hogy már attól félek, talán fájdalmat okozhatok, de egy bizonyos szinten, már igazán ez sem érdekel. Csak az a forró lüktető érzés létezik, ami az egész testemet eluralja, ami egyre hangosabban dübörög a fülemben, míg végül meg nem feszül minden izmom és szét nem robban bennem a forróság, eltöltve minden porcikámat, kínzó reszketèst hagyva maga után. Nyögve hajtom fejem az üveghez, mintha azt várnám tőle, hogy enyhít a lázon, hogy majd valamivel könnyebb lesz úgy levegő után kapkodni, de francokat segít, a testem olyan vadul remeg, hogy attól félek, még a lábaim is cserben hagynak, de amíg Ő így simul hozzám, igazán nem is aggódom. -Istenem...- nyögöm, mikor már képes vagyok levegő után kapni, megszólalni, vagy úgy általában gondolkozni, szinte karjaiba olvadva a gyönyörtől, ami úgy söpör végig rajtam, mintha mindent le akarna tarolni maga körül. De én kapaszkodom karjába, arcom felé fordítom, orrom hegyèvel finoman simítva nyakát és állát, lázas csókot lehelve bőrére, ahol csak érem, míg a mámor lassan el nem csendesül, és nem csillapodik szívem zakatolása.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 20, 2022 8:50 pm
Még én magam is meglepődtem, hogy milyen gyorsan változott meg a hangulat, és bár a pillanat varázsát ugyanúgy őrizgettük még azután is, hogy hátat fordított nekem, mintha mi se történt volna az imént, de nyilvánvaló volt, hogy ezzel valójában kezdetét vette a következő felvonás. Mert bár dühében számtalan jelzővel illethetett az elmúlt napokban, de az nem tartozott közéjük, hogy valaha is adósa maradtam volna, és azok után, hogy szinte még most is remegtek lábaim az átélt gyönyörtől, esélye sem volt menekülni előlem. Sőt, valahol még fűtött is azzal a mozdulattal, ahogy elfordult tőlem, úgy téve, mintha egyetlen szerepem lenne jelenleg, az pedig a bőre alapos megtisztítása, ha már az imént mocskosnak neveztem, de tudta Ő is, hogy valójában ez mit jelentett. Ez olyasmi volt, amit nem tudtam lemosni róla, és nem is akartam, mert szükségem volt Rá, a kezesbárány és a vadmacska oldalára egyaránt, mert míg az egyik még a legvadabb zivatarokat is képes volt csillapítani bennem, addig a másik nem félt szembesíteni azzal, hogy tud bánni azzal a kibaszott gyeplővel. De még hogy... Nem gondolkodtam sokáig, hogy megérintsem-e hátát, rögtön nyúltam is a tusfürdőért, amit Ő maga tartott felém, közben azonban nem voltam rest megosztani vele, hogy mennyire nem tudok segíteni a problémáján, helyette már füléhez hajolva ingereltem bőrét, forró lélegzetemmel perzselve, és bár egyik kezem tényleg elkezdte a hátába dolgozni a tusfürdőt, de a másik önálló életre kelt, és bár nem hagyott ki egyetlen centimétert sem lefelé haladva, de még így is éreztem rajta a meglepődöttséget, mikor ujjaim lábai közé értek, olyan hirtelen tapintva ki teste legforróbb pontját, hogy még én sem bírtam ki. - Én nem akartam ártatlanul tusolni. Te igen? - kérdeztem rekedten, hozzá dörgölőzve, miközben ujjaim újra és újra mozdultak, finoman masszírozva Őt combjai között, néha direkt úgy mozdítva, hogy fenekével ágyékomhoz feszüljön. Hallottam a belőle kibukó nyögéseket és sóhajokat, hátán keresztül érezve tűzforró vérét, ahogy egyre magasabb hőmérsékletre korbácsolja a vágy, én pedig elhajolva a nyakából, a haja sűrűjébe fúrtam orromat, jólesően szívva magamba az édes, virágos illatot, amit még az én domináns illatom sem tudott csak úgy eltüntetni. - Kibaszottul imádom az illatod - mormogtam hajába, egyre mélyebbre fúrva orromat, úgy görnyedve be, hogy még jobban hozzáférjek öléhez, és bár már rendszeressé vált a légzésem az imént, de a küszöbén álltam annak, hogy ennek ismét hűlt helye maradjon. Ujjaim alatt összpontosult mindaz, amit minél közelebb akartam tudni magamhoz, egy pillanatig sem kételkedve abban, hogy a végletekig akarom gyötörni, mégis, csak lassan, fokozatosan változtattam meg a tempót, hol gyorsabban kényeztetve, én magam is belefeszülve a lüktetésbe, és abba, ahogy újra és újra nekem dörgölőzött, ördögi vigyort csalva ajkaimra, hisz voltam olyan pofátlan, hogy rögtön visszavegyek a tempóból, amint rákanyarodott a gyönyör ösvényére. - Csak ne olyan sietősen... - súgtam rekedten, ismét füléhez hajolva, miközben szabad kezemmel már nem hátát simogattam, hanem feje mellett újra a kabin falába támaszkodtam, de még menet közben megragadtam a kezét, hogy ujjainkat összekulcsolva tegye mindezt, egy-egy keményebb pillanatban ujjaira markolva, ismét fülét harapdálva, apró csókokkal igyekezve tompítani az esetleges fájdalmat, de már nem voltam képes megálljt parancsolni saját magamnak, végre olyan ritmusra találva, hogy már semmi ne álljon közé és a vágyott gyönyör közé.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 20, 2022 8:08 pm
Iris & Dimitriy
Szavai hallatán pimasz vigyor jelenik meg ajkaimon, miközben hasára lehelek apró csókokat, figyelve ziháló mellkasát, majd ahogy felegyenesedek a tusfürdőèrt nyúlok és úgy kezdem bőrébe masszírozni, mintha egész idáig is, csak szimplán tusoltunk volna. Mintha nem épp az imént érte volna el a gyönyör, mintha nem érezném most is tenyerem alatt, miként zakatol a szíve, pedig épp ugyanazt a kapkodó ütemet veri, mint az enyém.-De vigyázz. Nem ígérem, hogy legközelebb kibírom a békülésig.- sutyorgom halkan, de már attól is libabőrös leszek, ha csak eszembe jut, mennyivel másabb, mégis milyen hasonló volt az a vágy, ami akkor éledt fel bennem, valahányszor rám villant dühös tekintete, miközben nyakán kidudorodtak az erek a haragtól. Épp ugyanilyen hevesen zubogott a vérem, ugyanúgy kapkodtam levegőért, mint most, csak akkor a vágy mellé furcsán elegyedett az adrenalin és igazság szerint, fogalmam sincs, hogy mit váltott volna ki belőle vagy épp belőlem, ha azokban a pillanatokban a haragos, szúrós szavak helyett, inkább oda léptem volna hozzá és megcsókoltam volna, így adva ízelítőt a bennem dúló érzelmekből. A pimasz játékom azonban, újra kezdetét veszi, vagy inkább folytatódik, mert miután alaposan bőrébe masszírozom a tusfürdőt, útba ejtve közben minden elérhető területet is, Ő pedig derekamra simítja kezeit, úgy fordulok meg végül karjaiban, mintha a lehető legfontosabb dolog most az lenne, és csakis az, hogy én is alaposan letusoljak. Mintha ez segítene bármit is azon a mocskosságon, amit korábban említett, de látszólag mindent megteszek annak érdekében, hogy javítsak a helyzeten, többek között Őt is megkèrem, hogy mossa le a hátamat. Mintha nem borzongnèk meg, már a gondolatától is annak, hogy így teste ismét olyan pokolian közel kerülhet hozzám, hogy a finom érintéseit, már ne is említsem, melyekkel alaposan végig dörzsöli hátamat, buja szavakat suttogva közben a fülembe, cseppet sem nyugvó véremet még jobban forralva. Időm nincs reagálni, és egyébként is, csak arra vagyok képes, hogy halk, élvezkedő hangon felszisszenjek, ahogy fülcimpámra harap gyengéden, ahogy érintése finoman végig cirógatja oldalamat, mert a következő pillanatban, már olyan mohón simul keze ölemre, hogy esélyem sincs visszafogni a kikívánkozó halk, de annál feszültebb nyögést. -Igen.- lehelem halkan a választ, na nem, mintha szükség lenne rá, mert a testem épp elég nyilvánvalóan elárul, forrón lüktet érintése nyomán, Ő pedig pimaszul meg is jegyzi, mire sikerült rájönnie, mennyire is keltette fel a kíváncsiságomat.-Ennyit az ártatlan tusolásról.- búgom halk sóhajaim közepette, testemmel finoman testének feszülve, miközben ismét a kabin faláig terelget, csókokkal borítva nyakam bőrét, ami olyannyira nincs ellenemre, hogy még vállára is hajtom a fejem, hogy még jobban hozzám férjen. Felnyögök, ahogy a hűs felület mellbimbóimhoz ér, miközben hátulról izgatón hozzám simul perzselő bőre, próbálok is minél jobban testéhez idomulni, fenekem ágyékának feszül, kezem pedig hátra simít nyakára, úgy fúrva hajába végül ujjaimat, hogy abból érezze, milyen pokolian felizgat minden mozdulata, csókjai, az érintése, de még a puszta lehelete is nyakam bőrén. Mintha valami kibaszott hangszer lennék, amin Nála jobban senki sem tud játszani és, amiből olyan hangokat csal ki újra és újra, ami senki másnak nem sikerült még és nem is sikerülne soha. Már, ha akarnám, hogy valaha bárki más érintsen Rajta kívül, de nem akarom, mert olyan tökéletesen összeillünk, még a napokig tartó, olykor meglehetősen durva veszekedésünk ellenére is, mintha mindig is egymásnak szántak volna, ez a gondolat pedig mosolyt csal ajkaimra, bár az élvezettől képtelen vagyok fogaimmal eltüntetni onnan.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 20, 2022 4:57 pm
Ujjaim egyre keményebben tapadtak a kabin falára, érezve, hogyan fut ki belőlük a vér, szinte fájdalmat okozva ezzel a kapaszkodással, de kicsit sem voltam meggyőződve arról, hogy a lábaim nem fognak előbb vagy utóbb cserben hagyni, és amilyen sűrűn reszketett meg hol az egyik, hol a másik, már szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy hamarosan markába fog kapni a kéj. Egyre sűrűbben buktak ki belőlem a feszült, mély sóhajok, amik mindannyiszor megpróbálták elfedni a vágytól ittas nyögéseket, és ha nem ismerte volna annyira a testemet, talán sikerült volna elrejtenem a gyönyör azon jeleit, amik egyre nyilvánvalóbban ütköztek ki rajtam. Egyre sűrűbben feszültem ajkai közé, megremegve kényeztető nyelve alatt, ujjai pedig finom borzongást váltottak ki belőlem, mikor combomat simogatta, de már fel sem fogtam, hogy mi történik körülöttem, vagy hogy mióta is csinálja ezt velem, mikor vett ajkai közé, és mikor indította el ezt az aljas kis játékot ellenem. Az idő, mint olyan, megszűnt, csak Ő maradt és én, de ahogy marcangolni kezdett a láz, már arra is képtelen voltam, hogy nyitva tartsam a szememet. Pedig látni akartam Őt, végignézni, hogy milyen élvezettel műveli ezt velem, szinte érezve, hogy mennyire felizgatja Őt is, csak úgy, mint ahogy engem is felajzott, mikor elveszhettem a combjai között, nyelvem alatt érezve, ahogyan felrobban a teste, és néhányszor én magam is azt hittem, hogy vele együtt fogok megsemmisülni, miközben még csak hozzám sem ért. Most viszont minden érzékemet használta ellenem, addig hergelve, hogy egy utolsó, heves mozdulattal ajkai közé lüktessek, miközben izmaim pattanásig feszültek, a vérem sebes vágtázásba kezdett, a bizsergés pedig a testem minden pontjára átterjedt, alig pár másodperc alatt. Nem kaptam rendesen levegőt, és amit igen, az is égette a tüdőmet, mintha forró lávát nyeltem volna, és ha nem zúdult volna ránk a víz, talán még saját verejtékem ízét is éreztem volna a nyelvemen, miközben próbáltam annyira ellazítani ujjaimat, hogy ne szorítsam annyira a haját. - Tényleg többször kell veszekednünk - találtam rá a hangomra, de még így is lihegtem, csak nagy nehezen hozva össze azt az apró, de annál pimaszabb mosolyt, amit a megjegyzése hallatán villantottam felé, miközben ajkamba haraptam. Még mindig próbáltam rendezni a légzésemet, de továbbra is borzongtam érintése alatt, ahogy apró csókot lehelt a hasamra, míg végül lassan felegyenesedett, és volt lehetőségem újra íriszeit fürkészni. Még fel sem fogtam a gyönyör lecsengését, mikor már mellkasomba masszírozta a tusfürdőt, én pedig derekára simítottam közben, így tartva közel magamhoz, nem mintha bármi jelét adta volna, hogy távolságot akarna kialakítani. Már készültem volna felemelni kezemet, mikor egyszer csak megfordult, legalább úgy, mintha tényleg csak fürdőznénk, pedig valójában épp folytatni készültem a fürdetését ott, ahol nem is olyan régen abbahagytam, de csak egy lemondó sóhajt követően vettem át tőle a flakont, úgy téve, mint akinek épp most gyalogoltak át a szívén. Legalábbis, amennyire a színészi képességeim engedték, pedig valójában már tele voltam ötletekkel, hogy mégis miként fogom tisztára mosni Őt. - Abban nem is tudok segíteni, hogy tisztább légy - vallottam be őszintén, miközben némi krémet juttattam a hátára, majd miután letettem a tusfürdőt, ujjaim már nyúltak is, hogy finoman, de határozottan masszírozni kezdjem a krémmel, alaposan bőrébe gyúrva a kicsit sem nőies illatot, ezen pedig nem tudtam nem vigyorogni. - De mocskosabb még lehetsz - hajoltam közelebb nyakához, fogaimmal fülét pécézve ki, hogy gyengéden a fülcimpájára harapjak, de még mielőtt válaszra méltathatott volna, egyik kezem végigszántotta derekát, körmöm hegyével cirógatva bőrét, olyan hirtelen jutva el combjai közé, hogy még ideje sem volt igazán felfogni. - Kíváncsi vagy rá? - folytattam tovább, ujjammal kitapintva vágya fő forrását, érezve, hogyan lüktet teste, ez pedig kicsalt belőlem egy halk, jóleső sóhajt. - Ezek szerint igen - vigyorodtam bele pofátlanul az apró csókok armadájába, amiket közben már nyakára leheltem, miközben ismét egyre közelebb toltam Őt a kabin falához.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 20, 2022 3:15 pm
Iris & Dimitriy
A bőröm úgy felhevül, hogy a kósza vízcseppek, szinte elpárolognak, amint hozzá érnek, a vérem pedig olyan erősen lüktet a testemben, mintha szét akarná robbantani az ereimet, olyannyira felizgat a látványa, a hangok, ahogy reszketve sóhajt vagy nyög mozdulataim nyomán, ahogy finoman ajkaim közé ring, olykor feszülten markolva tincseimre, mintha már pokolian nehezére esne féken tartani magát vagy úgy általában koncentrálni bármire is amellett az élvezet mellett, amit okozok neki. És minél inkább érzem rajta, miként uralja el lassan a gyönyör, annál mohóbbá válnak mozdulataim, annál inkább vágyom én magam is a mámorára, mert nem létezik annál izgatóbb, mint amikor megadja magát annak az őrjítő, elemi érzésnek, amikor hangosan nyögve ajkaim közé feszül, leszámítva talán azt, amikor mindezt együtt éljük át. Küzdenem is kell magammal, hogy ne hallgassak lényem önzőbbik felère, aki követeli a saját jussát is az Övé mellett, aki maga is át akarja Vele együtt élni ugyanezt, de a másik erősebbnek bizonyul, az érzés pedig, hogy milyen közel van már Hozzá a gyönyör, őt segíti. Érzem, miként reszketnek izmai, a lábai, hallom milyen feszülten kapkod levegő után, miféle morranások és nyögések kíséretében veszik el újra és újra forró ajkaim között, míg végül izmai megfeszülnek és a világ legizgatóbb hangjai kíséretében ajkaim közé engedi magát. Vele együtt én magam is zihálok, nyögök az élvezetètől és attól, amit belőlem vált ki ezzel, nyelvem finoman húzom végig rajta párszor, míg várom, hogy a mámora csillapodjon, tekintetem pedig arcát fürkészi, ajkaim szegletében rejtegetve a pimasz, buja mosolyt a gondolattól, hogy mindezt én műveltem Vele. -Szóval, tetszik a szám?- duruzsolom halkan, apró csókokat lehelve alhasára, finoman cirógatva combjait még pár pillanatig, míg a reszketèse alább hagy, végül felegyenesedek azzal az ördögi mosollyal ajkaimon és a tusfürdőjèèrt nyúlok, hogy nyomjak egy keveset a tenyerembe.-Azt hiszem, most már tényleg elég alaposan bocsánatot kértem.- jegyzem meg pimasz mosollyal, miközben finoman szètoszlatom mellkasán a krèmet, olyan közel simulva olykor hozzá, hogy az én testem is csupa hab lesz tőle, majd karjai alatt átölelem, mintha valami béna próbálkozás lenne ez arra, hogy a hátát is alaposan végig dörzsöljem, pedig csak így akarok még közelebb kerülni hozzá, pimaszul vigyorogva közben fel rá, nyakára lehelve forró csókot. Aztán, mint aki jól végezte a dolgát, egyszerűen megfordulok és újabb adag krémet nyomok a tenyerembe, amit aztán lassú, komótos mozdulatokkal oszlatok szét bőrömön, ami még mindig olyan forró, hogy a víz, ami rám zúdul, mikor alá lépek picit, még mindig sokkal hűvösebbnek tűnik hozzá képest de, hogy is lehetne ez másképp, amikor itt ácsorog mellettem a zuhanyzóban, a fülemben pedig még mindig visszhangzanak nyögései és buja sóhajai, ahogy az imént kènyeztettem. -Segítesz egy picit?- sandítok rá végül vállam felett, úgy fordulva felé, hogy abból egyértelmű legyen számára, hogy konkrétan a hátam lemosására gondolok, vagy igazából bármire, ami azt igényli, hogy hozzám érjen, hogy ujjai végig barangolják forró testemet.-Ha már elmondásod szerint olyan mocskos vagyok.- cukkolom vigyorogva, a tusfürdőt pedig hanyag mozdulattal tartom hátra vállam felett, hogy elvehesse tőlem, mozdulatlanul ácsorogva közben, mintha most már tényleg az a kezesbárány lennék, akiről korábban szó volt.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 19, 2022 6:57 pm
Képtelen voltam levenni róla a szemeimet, ahogy egyre lentebb haladt, ajkaival mellkasomat hintve tele apró csókokkal, érezve tüzes nyelvét a bőrömön, miközben ujjai megállás nélkül köröztek körülöttem, én pedig nem akartam lemaradni egyetlen pillanatról sem. Jól az emlékezetembe akartam vésni azt a tüzet, ami ott lángolt tekintetében, és amibe kapaszkodtam nap mint nap, mikor távol kellett lennem tőle, vagy épp ha egymás mellett is voltunk, a büszkeségünk távol tartott bennünket egymástól. Nem tudtam átvergődni azon a tényen, hogy nem ez volt az utolsó veszekedésünk, és hogy fogjuk még úgy álomra hajtani a fejünket, hogy a másik nem lesz mellettünk, nem fog a karjaim alá fészkelődni, mint egy védelemre szoruló, apró kismacska, és nem fog megnyugtatni az egyenletes, halk légzésével, ha az éjszaka közepén felriadok. Ezer rémálom gyötört, míg a szomszédos hálószobában éjszakázott, ébredés után utána kutatva, hogy a karjaiban, fejemet a mellkasára hajtva megnyugvást leljek a gyötrő álomképek után, és nem akartam álltatni saját magamat, de szinte biztos voltam abban, hogy Ő is ezt élte át. Talán épp egy ilyen rémálom váltotta ki, hogy át akarjon jönni hozzám, mert ahogy én hozzá, úgy Ő is hozzám bújt, ha lázálomból ébredt fel, és egyre biztosabb voltam abban, hogy ez így van jól. Így kell lennie, minden dühvel és haraggal, indulattal és csalódással együtt, de a szerelem, ami a szárnyait bontogatta közöttünk, volt olyan erős, hogy kibírja még a legerősebb csapásokat is. Azonban minden gondolatot elmosott belőlem, mikor ajkai közé engedett, és ahogy nyelvével végigsimított rajtam, már fizikai képtelenség volt, hogy visszatartsam azt a morranó, jóleső nyögést, amit hol rövidebb, hol hosszabb sóhajok követtek. Kibaszottul szükségem volt erre az érzésre is, a gyomromat már az első pillanatban marcangolni kezdte a legősibb ösztön, érezve, hogyan mártja belém körmeit a vágy, hogyan kapaszkodik zsigereimbe, olyan bizsergést küldve testem minden pontjára, hogy tényleg erősen kellett kapaszkodnom abba a kibaszott falba. Épp annyira, mint a hajába, bár próbáltam finoman csinálni, nem tépni vagy húzni, még ha időközben csípőm is önálló életre kelt, úgy mozogva szájába, mintha benne mozogtam volna, a hév pedig olyan erővel hatott rám, hogy néha nem is tudtam várni, újra és újra mozdultam, csak hogy utána egy kínlódó vigyorral megálljak, és ajkamba harapva, vágytól ittas tekintetemmel kérve bocsánatot, amiért ennyire nem bírtam a saját véremmel. De nem tűnt úgy, mintha egy kicsit is bánná, mert nem állt meg, tovább kényeztetett, még mohóbban, még szenvedélyesebben, érezve, hogy körmei a combomba vájnak, ahogy pedig fenekembe markolt, megreszketett az egyik lábam. Erőnek erejével kellett tartanom magamat, de már képtelen voltam a valóságba kapaszkodni, és nem is akartam tovább türtőztetni magam. Még erősebben markoltam hajára, mikor a mámor végigszántott izmaimon, vasmarokkal szorítva gyomrom köré, hangos, türelmetlen nyögéssel robbanva ajkai közé, miközben izmaim pattanásig feszültek, ujjaim pedig kifehéredve tapadtak a falra. Csípőm ösztönösen ringott tovább, ajkai közé feszülve, teljesen megfeledkezve arról, hogy levegőt kellene vennem, miközben összeszorított szemekkel, elalélva a gyönyörtől, arra vártam, hogy végre visszataláljak a valóságba. - Istenem - bukott ki belőlem halkan, remegő hangon, ahogy próbáltam összeszedni magamat, lassan kinyitva a szemeimet, hogy lenézzek rá. - Ez a száj... - sóhajtottam nagyot, finoman vállára simítva azzal a kezemmel, ami eddig görcsösen haját szorította.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 19, 2022 4:55 pm
Iris & Dimitriy
Képtelenség betelni Vele, halk sóhajaival és bőre ízével, ahogy nyelvem mohón végig barangol testén, miközben tisztán érzem, miként feszülnek meg izmai ajkaim nyomán, ágyéka újra és újra tenyerembe lüktet, egyre keményebben feszül ujjaim közé, megrèszegítve a gondolattal, hogy épp így szokott bennem is pulzálni. Kibaszottul vágyom is az érzésre, ölem kínzó forrósága minden egyes mozdulatára reagál, hol egy erèlyes lüktetèssel, hol kínzó bizsergèssel, ami valahonnan a gyomrom tájáról indul és combjaim között összpontosul, de mindannyiszor próbálom egy halk sóhajjal elfojtani mindezt, mert most Ő a lényeg. Rá akarok koncentrálni, belőle akarom kicsalni azokat az izgató, szexi hangokat, amiktől a vérem még forróbban lüktet az ereimben és, amiktől még inkább azt érzem, hogy most teljes mértékben én irányítok, Ő pedig az irányítás mániája ellenére is pokolian élvezi, mert olyankor érzem rajta, hogy minden egyes mozdulatomèrt majd' eleped. Hogy nem akarja, hogy leálljak, hogy önként adja át magát az érzésnek, Nekem, és ez olyasmi, ami nem csak, hogy őrülten izgató, de egyben a szerelmünket is igazolja, mert iszonyú erős bizalmat igényel. Már pedig az meg van köztünk az elmúlt pár nap és a mai féltékenységi jelenet ellenére is. Hiszen, ha nincs a vitánk, a jó pár napig tartó távolság, valószínűleg nem is így reagáltam volna, de a köztünk lévő mérföldes távolság olyan kétellyel töltött el, hogy egy részem, már azt is megkèrdőjelezte, hogy tényleg akar-e még engem. Mindez mostanra, már inkább nevetségesnek tűnik, hiszen rám néz most épp olyan vággyal tekintetében, amitől megborzongok, miközben pimaszkodva felvetem, hogy akár le is állhatok, de egy percig sem gondolom komolyan és ezt alá is támasztja a következő mozdulatom, ahogy nyelvem finoman végig húzom rajta, majd mohón ajkaim közé csúsztatom libabőrössé válva közben a buja nyögés hallatán, amit így csalok ki belőle. Ujjai finoman túrnak tincseim közé, olykor kissé markánsabb mozdulattal markolva rájuk, valahányszor mélyebben engedem ajkaim közé, de minden ilyen mozdulatnál újra és újra megborzongok, mert érzem, miféle hatással vagyok rá, hogy mennyire élvezi, amit Vele művelek és ez az érzés az én vágyamat is, csak tovább korbácsolja, csak még mohóbbá válnak mozdulataim tőle, ahogy felveszem azt az őrjítő, kínzó ritmust, olykor nyelvem kényeztető mozdulataival cifrázva meg. Minél tovább kényeztetem, vérem annál hevesebben lüktet bennem, olykor halkan belenyögök mozdulataimba, vagy épp az Övéibe, ahogy finoman ajkaim közé feszül, ahogy finoman közéjük ring felvève aztán a ritmust, amit én diktálok, izmai pedig újra és újra megfeszülnek tenyerem alatt, ahogy gyengéden hasfalára simítok. De eszemben sincs leállni, mert valahányszor felnèzek rá és meglátom, miként harapdálja ajkait vagy épp préseli össze szemeit az élvezettől, csakis azt érzem, hogy akarom még, hogy látni és érezni akarom, miként söpör rajta végig az az elemi érzés, miként reszketnek meg lábai a gyönyörtől, miközben a világ legbujább hangjait hallatja, és mindez már nem is tűnik olyan távolinak, mert azt már most is érzem izmain, ahogy kerül fordul megremegnek. Halkan nyögök olykor, egyre feszültebben kapkodok levegő után, ahogy a testem reagál az Ő élvezetère, a vèrem, már szinte forr az ereimben, miközben finoman fenekére markolok, másik kezem pedig továbbra is combjait cirógatja egészen addig, míg végül meg nem adja magát az élvezetnek, míg a gyönyör végig nem söpör rajta, de még akkor sem állok, ajkaim tovább kényeztetik az utolsó pillanatig, az utolsó mozdulatig, amivel ajkaim közé feszül, kis híján engem is magával rántva a mámorba.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 19, 2022 1:11 pm
Csak tovább hergelt azzal a szemtelenséggel, ami megcsillant tekintetében, hanglejtéséről már nem is beszélve, mikor ezúttal már Ő hozta fel, hogy talán rá is parancsolhattam volna, de azon túl, hogy kicsalt belőlem egy szégyentelen kis vigyort, egyelőre nem reagáltam mással. Minden erőmmel azon voltam, hogy ne húzzam át a számításait, bár, amire leginkább szüksége lehetett jelenleg, az épp keményen feszült ujjai közé, ahogy pedig körém szorított, már nem is nagyon gondolkodtam, hogy elkapjam-e ajkait vagy se. Mocskosul vágytam arra a csókra, amitől eddig megfosztott, amit lényegében csak meglebegtetett előttem, mint lehetőséget, de végül nem engedte, hogy belekóstoljak, és ki tudja, meddig évődött volna velem, ha nem lépek a tettek mezejére, eltolva a kabin faláig, olyan vehemenciával tapadva ajkaira, hogy minden porcikám belefeszült. A szívem egyre vadabbul zakatolt, egyre hangosabban dübörgött, azon sem lepődtem volna meg, ha hallana minden ütemet, ahogy egyre feljebb korbácsolta bennem a vágyat, és bár tényleg mindent megtettem, hogy ennél jobban már ne vegyem át tőle a gyeplőt, de kínlódásom egyik fő jele volt, hogy néha akaratlanul, ösztönösen haraptam alsó ajkába, csak hogy egy kis részét megkapja annak a szenvedélynek és telhetetlen vágynak, ami épp bennem munkálkodott. És amiből adni akartam neki is, bár talán már nem is volt rá szüksége, mozdulatait egyértelműen átitatta a sóvárgás, az, hogy legalább annyira felizgult, mint én, már szinte teljesen átadva magam annak, amit művelt, egy az egyben olyan kezesbáránnyá változva, mint amilyennek Ő vallotta magát még nem is olyan régen, kőkeményen kapaszkodva a kabin falában ujjaimmal, lehunyt szemekkel küszködve, hogy ez így is maradjon, és ne uralkodjon el rajtam a vadállat, ami egy az egyben visszakövetelné azt a kibaszott gyeplőt. Ajkai már mellkasomat járták, mikor végre sikerült elkapnom tekintetét, újra és újra fájdalmasan lüktetve ujjai közé, ahogy csak elképzeltem, hogy mi vár rám hamarosan, érezve, hogy a vágy szinte szikrákat szór tekintetemen keresztül, és bár küzdöttem az oxigénért, de ahogy magamba szívtam a levegőt, szinte égette a torkomat, megakasztva a természetes ösztönt, nem mintha az sokat segített volna, hogy tudtam, hamarosan olyan alattomosan fog velem játszadozni, hogy nemcsak forró lesz az oxigén, de egyenesen égetni is fog, amikor megpróbálom majd magamba szívni. - Ha megállsz... - bukott ki belőlem vehemensen, hangom pedig baljósan, már-már fenyegetően csengett, kínlódó vággyal pislogva le rá, már magamon érezve a finom borzongást kiváltó lehetetét, de még mielőtt folytattam volna, megakadt minden, bennem pedig még az ütő is megállt, ahogy végre ajkai közé engedett, forró, tüzes nyelve pedig először simított végig rajtam. Küszködő, már-már fájdalmas nyögés szakadt fel belőlem, ahogy végre megkaptam, amire annyira lüktetően vágytam, érezve, hogy mozdulatai nyomán újra és újra ajkai közé feszülök, még erősebben támaszkodva a falban, míg szabad kezem továbbra is haja körül ténykedett, néha kontrollt vesztve túrva közéjük, de meg sem próbáltam a sóhajok és nyögések útjába állni. - A picsába - bukott ki belőlem reszkető hangon, bár, még abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán tényleg megformáltam-e azt az egyetlen kis szócskát, vagy csak a fejemben történt, és valójában nem volt elég erőm kimondani, hisz közben már éreztem, hogy reszketni kezd az egyik lábam, majd a másik is, teljesen elgyengülve ajkai között, ahelyett viszont, hogy próbáltam volna megkapaszkodni, minél tovább kibírni, még adtam is magam alá a lovat azzal, hogy ösztönösen ajkai közé mozogtam, és bár egy részem azt kívánta, hogy ne engedjen így megsemmisülni, a másik részem épp erre vágyott, olyan erősen és olyan mohón, hogy nem is tudtam megállapítani csípőm türelmetlen ritmusát.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 19, 2022 8:47 am
Iris & Dimitriy
Próbára teszi a türelmemet, ami egyébként sem arról híres, hogy olyan piszok erős lenne, így miután hosszú ideig hiába várok az enyhülésre, az érintésère, amiért már minden porcikám áhítozik, inkább tényleg kezembe veszem azt a gyeplőt és felé fordulok, hogy egy picit én is kivehessem a részem ebben a vérpezsdítő játékban. Mert bármennyire is kínoz, egyben pokolian fel is izgat azzal, ahogy szándékosan elkerüli testem érzékeny pontjait, én pedig hasonló taktikát vetek be ellene, már ha azt nézzük, hogy szándékosan kerülgetem ajkait, miközben ujjaim, csak finom, cirógató mozdulatokkal haladnak végig testén. Adok is meg nem is, mert miközben megálljt parancsolok saját magamnak is, egyben incselkedek is Vele, csak kósza pillanatokra érve ajkaihoz, holott szívem szerint olyan forró csókkal tapadnèk rájuk, hogy abból tisztán érezze, mennyire feltüzelt pimasz játékával és, hogy mennyire szeretném mindezt viszonozni. Még akkor is, ha ideje korán véget vetettem az aljaskodásának, ami tudom jól, hogy még hosszú percekig eltartott volna, azt viszont képtelen lettem volna kivárni.-Talán, ha jobban rám parancsolsz, kivártam volna, hogy végezz.- vigyorgok szemtelenül, ahogy finoman visszautalok arra a kezesbárány dologra, amit már a vallomása miatt sem lettem volna képes kivitelezni most, mikor elárulta, mennyire szereti, ha nem vagyok az. Nem, mintha nem élveznèm épp ugyanennyire, amikor Ő veszi kezébe a gyeplőt, de most mégis attól borzongok meg, ahogy én teszem ezt, finoman markolva rá kemény ágyékára, megborzongva nyögése hallatán. Szinte kirobban belőle a vágy, amit ezidáig visszatartott, úgy kap ajkaimèrt, hogy attól a lélegzetem is eláll egy pillanatra, miközben hátam találkozik a kabin falával, de emiatt, csak egy röpke pillanatig érzek kellemetlenséget, mert a bőröm jóval forróbb, mint jelen pillanatban bármi más, leszámítva talán az Ő teste hőjèt, mert az szinte parázslik, ahogy melleimhez simul finoman. Kérdése hallatán buja mosolyt villantok, de ajkaim már haladnak is tovább nyaka bőrére, forró csókokkal borítom mellkasát, élvezve, ahogy ujjai finoman túrnak tincseim közé, miközben teste minden rezzenése mesèl nekem a benne tomboló vágyról. Az, ahogy ujjaim közé lüktet, ahogy bőre megborzong csókjaimtól, ahogy lélegzete egyre feszültebbè válik, miközben egyre lentebb ereszkedek, mikor pedig már a köldökènèl járok felpillantok rá ajkamba harapva, sunyin mosolyogva. -Mèg nem végeztem Veled.- lehelem halkan, de mindezt úgy teszem, hogy ajkam beszéd közben, már finoman súrolja, forró leheletem gyengèden cirógatja férfiasságát, majd nyelvem gyengéden végig húzom rajta, le nem véve Róla közben tekintetemet.-De abba is hagyhatom, ha azt szeretnéd.- duruzsolom pimasz mosollyal, közben hasfalára lehelve újabb csókokat, kezemmel kenyeztetve tovább, de igazából meg sem várom válaszát, a kérdés amúgy is inkább, csak költői volt, mert a következő mozdulattal újra nyelvemmel borzolom már kedèlyeit, míg lassan ajkaim közé nem engedem. Szabad kezem combjára fog, halkan morranok, ahogy kiengedem ajkaim közül, majd újra közéjük csúsztatom és ezt eljátszom még Vele jó párszor, figyelve közben az üvegfalnak támaszkodó alakját, de a vérem olyan hevesen lüktet a fülemben, testem minden porcikájában, hogy már képtelen vagyok tovább türtőztetni magam. Lassú, izgató mozdulatokkal állok neki annak az alapos fürdetésnek, hallgatva közben buja hangjait, érezve izmai feszülèsèt tenyerem alatt, melyek csak még tovább korbácsolják bennem a vágyat, míg végül már magam sem tudom igazán, hogy meddig akarok elmenni ajkaim aljas játékával. Talán, le sem állok, míg teljesen az őrületbe nem kergetem, míg finoman ajkaim közé nem feszül a lehető legizgatóbb nyögések kíséretében.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 18, 2022 10:15 pm
Nem engedte, hogy sokáig játszadozzak, ezt valahol mégis sikernek könyveltem el, mert azt jelentette, hogy benne legalább úgy dolgozott az éledező vágy, mint bennem, bár, a helyében én is ezt tettem volna. Tudtam, hogy milyen mocskosul kínlódni amiatt, hogy nem ér hozzám, hogy szándékosan ignorálja azon részeimet, amik a legjobban vágytak a tüzes érintésére, vagy épp a mohó ajkaira, de ez már jóval többről szólt holmi pitiáner kis bosszúnál. Élveztem, ahogy Ő is, nem kellett olvasnom a fejében ahhoz, hogy tudjam, érezzem ujjaim alatt bőre forróságát, a felizzó vágyát, azt, ahogy nehezebben vette a levegőt, vagy hogy milyen szemtelenül dörgölőzött hozzám, és ez mind előrevetítette azt, hogy mi is vár még ránk ma este itt, a ránk zúduló víz alatt, miközben minden pillanatban foltot keresünk a másik türelmén, de már túl jól ismertük a receptet. Elvégre, mi másért fordult volna meg ilyen hirtelen, ha nem azért, mert elértem a vágyott célt? És ha csak sejtette volna, hogy mennyire nehezen álltam meg, mennyire vissza kellett fognom magam, hogy ne akarjam végigsimítani melleit, tenyeremben érezve ágaskodó mellbimbóit, a kíváncsiskodó ujjaimról már nem is beszélve, amik minden pillanatban a combja közötti forróságba vágytak, és azon sem lepődtem volna meg, ha holnap reggel azzal szembesülök, hogy véresre harapdáltam ajkaimat, csak hogy képes legyek betartani azokat a szabályokat, amiket nem is olyan régen még én magam szabtam meg. Vágytam arra a csókra, amit ajkai ígértek, mikor közel hajolt hozzám, ujjai pedig mellkasomon játszottak közben, olyasmit ígérve, amitől már most görcsbe rándult a gyomrom, kiszáradó ajkaimat pedig nyelvemmel igyekeztem nedvesíteni. Pedig, ha elloptam volna tőle azt a csókot, amit akartam, ezzel már nem akadt volna gondom, helyette évődve vigyorogtam, hol száját, hol íriszeit fürkészve, miközben szándékosan nem érintettem továbbra sem. Minden gondolatom körülötte forgott, már egészen máshová képzeltem ajkait, ahogy lassan elindulnak lefelé, a kínzó érzés pedig egyre apróbbra rántotta a gyomromat, közben olyan erővel markolva izmaimba, hogy szinte éreztem a karmok nyomát. - Még nem is végeztem - jegyeztem meg halkan, mikor továbbra is nehezményezte a technikámat, egyértelműen arra utalva, hogy Ő majd most megmutatja, hogyan is kell alaposan megfürdetni valakit, a gondolattól pedig újra végigfutott testemen a bizsergés, ez pedig akkor tetőzött, mikor ujjai végül körém fonódtak, a nyögés pedig, ami emiatt kívánkozott a torkomra, már nem tudott benn maradni. Itt pattant el bennem valami, mert ahogy ujjai mozogni kezdtek, közben érezve, hogy egyre jobban felizgat érintésével, ajkaim kapva kaptak az alkalmon, előre hajolva fogságba ejtve száját, és miközben lassan tolni kezdtem a kabin faláig, ujjaim elvesztek hajában, olyan hévvel csókolva, hogy minden levegő elfogyott a tüdőmből. És nem is volt rá szükség, mert itt volt Ő, szinte ajkairól lélegeztem, némi bűnbánatot érezve, amiért a hideg falnak préseltem, de ez az érzés is csak addig tartott ki, míg pimaszkodó kérdése el nem hangzott, ajkaim pedig sejtelmes kis vigyorra húzódtak. - Mikor hagytalak utoljára jutalom nélkül? - bukott ki belőlem a költői kérdés, de hangom meg-megbicsaklott, halkan felszisszenve, mikor újra ajkamra harapott, de zúgolódó morranásom épp csak addig tartott, míg el nem indultak ajkai, készségesen emelve fel a fejemet, hogy végighaladhasson nyakamon ajkaival, közben egy pillanatra sem engedve, hogy ellépjen a fal mellől, ujjaim pedig kitartóan kutatták a haját, szabad kezemmel épp csak addig nyúlva a csap után, hogy enyhítsek a ránk zúduló víz mennyiségén. Pedig ez volt az utolsó mentsvár, ami hűtött némileg a bőrömön, szívem vad kalimpálása viszont akkor indult be igazán, mikor már Ő maga is ereszkedni kezdett előttem. - Mondjuk, ez tényleg elég... alapos - leheltem halkan a szavakat, szabad kezemmel a kabin falában keresve támaszt, miközben levegővételeim egyre sűrűbbé váltak, és bár pár pillanatig a mennyezetre tévedt tekintetem, de nem bírtam ki, hogy ne forduljak felé, és ne kapjam el pillantását.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 18, 2022 8:53 pm
Iris & Dimitriy
Sejtettem, már akkor, amikor megállt pár percre a kabinon kívül, hogy minden áron az őrületbe akar majd kergetni, de amikor elkezdi rajtam eloszlatni a tusfürdőt, szándékosan ügyelve arra, hogy elkerülje testem azon részeit, melyek a legforróbban lüktetnek érintésèèrt, akkor válik igazán egyértelművè, hogy milyen komolyan gondolta ezt a játékot. Mert hiába mozdul csípőm, hiába dörgölőzök újra és újra ágyékának, ami egyre keményebben feszül fenekemnek, szigorúan csak olyan helyeken dörzsöli bőrömbe a habot, ami majd, hogy nem megfelel az illem által kijelölt, szabadon érinthető területeknek. Pedig tudom, hogy érzi, mennyire vágyom Rá, az érintésère, hogy keze bebarangolja mellkasomat, finoman simítva feszülő mellbimbóimra, végig vezetve ujjait hasfalamon egészen le, kínzón lüktető ölemig, mégis szórakozik velem, amit már csak dacból is igyekszem a lehető legtovább tűrni és inkább a beszélgetésünkre koncentrálni. Na nem, mintha a buja, túlfűtött szavak vagy épp a rekedtes hangja, melyen szól hozzám, a segítségemre lennének, mert mind úgy hatnak rám, mintha újabb és újabb adag benzint lötykölne a bennem tomboló tűzre, ami miatt végül nem is bírom megállni, hogy ne forduljak végre felé. Hogy lássam végre az arcát, izzó tekintetét, ajkait, melyek most is arra a pimasz, pofátlan mosolyra húzódnak, miközben épp csak annyira hajolok közel hozzá, hogy egy leheletnyi távot fenntartsak ajkaink között. Pedig pokolian vágyom csókjára, hogy érezzem ajkai ízét, hogy nyelve a nyelvemhez simul, mégis folytatom az általa elkezdett aljas játékot, ahogy kezem lassan lentebb simul testén.-Mármint a kezemre is szükségem lesz.- duruzsolom pimasz mosollyal, egyre lentebb és lentebb haladva testén, körmeimmel cirógatva finoman bőrét, èvődve jegyezve meg, mennyire nem végzett jó munkát azzal a fürdetéssel, na nem, mintha Ő nem lenne pontosan tisztában azzal, mifèle területeket hagyott rajtam érintetlenül.-Èn csak azt mondom, hogy nem voltál a legalaposabb.- vonok vállat kacèr mosollyal ajkaimon, újra és újra olyan közel hajolva hozzá, hogy ajkaim épp csak érintsèk ajkait, de mindannyiszor gondosan ügyelek is arra, hogy még képes legyek ellenállni a késztetésnek, hogy megcsókoljam. Játékosan oldalra biccentem a fejem, mikor a képességeimet illetően tesz megjegyzést, de kezem ekkor már finoman köré fonódik, az érzéstől, ahogy ujjaim közé lüktet finoman ajkamba harapok, megőrizve arcomon továbbra is a pimasz, kihívó mosolyt.-Mmm, milyen nagylelkű lett valaki.- duruzsolom halkan, kacér mosollyal ajkaiba, de minden további szót belém fojt mohó csókjával, ahogy végre ajkaimèrt kap, ahogy nyelve nyelvemhez simul, miközben ujjai hajamba túrnak és egészen a kabin faláig taszít testèvel. Felszisszenek, ahogy a hideg felület forró bőrömhöz ér, de még ez is olyan izgatóan hat rám, hogy rögtön utána halkan ajkaiba nyögök, melleimmel mellkasának feszülök, úgy követelve ajkait, mintha először érezném mohó, szenvedélyes csókját, buja, kényeztető mozdulatokkal simítva közben végig rajta újra és újra. -Ès jár majd valami jutalom azért, ha jól teljesítek?- pimaszkodok halkan, feszülten ajkaira sóhajtva a szavakat, amire gyengéden ráharapok halkan morranva egyet, majd szabad kezem állára simítom, gyengéden emelve picit rajta, nyelvem érzéki mozdulattal végig húzom nyaka bőrén, forró csókokkal indulva meg mellkasa felé. Zihálok, miközben ajkaim és nyelvem nedves bőrét ízlelik, kezem pedig továbbra sem ereszti, egyre bujább mozdulatokkal siklik végig rajta forró, izgató ritmussal, olykor ölemmel is finoman neki feszülve, ha pedig nem állít meg, lassan lentebb ereszkedek előtte, hátammal a kabin üvegfalához simulva közben.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 18, 2022 6:45 pm
Hiába, hogy a testem alig pár perccel ezelőtt csillapodott le, miután őrjítő gyönyörbe hajszoltam mindkettőnket, ezúttal ismét forrt a vérem, és ahogy mögé léptem, bőröm pedig nedvesedni kezdett a ránk zúduló víz hatására, ismét annyi tudatosult bennem, hogy mindkettőnk bőre jóval forróbb, mint a hőfok, amit választottam, mikor megnyitottam a csapot. Még csak nem is beszélhettem véletlenről, hisz tudtam, hogy erre a hűvös érzésre szükségem lesz, mintha amúgy képes lettem volna ennyibe kapaszkodni, miközben a vérem át akarta szakítani az érfalakat, izmaim pedig olyan erőszakosan feszültek, hogy kis híján el is pattantak. Nagyon is jól tudtam, hogy milyen az, mikor mi ketten fürdeni kezdünk, alig egy-két alkalmat tudtam felidézni, amikor a fürdés szó szerint fürdést jelentett, de ahogy testem reagált a kis játszadozására, még mielőtt mögé léptem volna, háta pedig lassan mellkasomhoz simult, már túl nyilvánvaló volt, hogy ezt az alkalmat sem véssük majd a kivételek közé. És nem is akartam, hogy kivétel legyen, hisz mikor fürdésre invitáltam, már eldöntöttem, hogy az esténk újabb felvonása fogja kezdetét venni, mert hiába próbált még pimaszkodni velem a hálóban azzal, hogy talán fáradt vagyok, erre rácáfolt minden porcikám, és nem voltam rest újra és újra neki feszülni, hogy Ő is felfogja, mit váltott ki belőlem a kis játszadozásával, ahogy magát simogatta, vagy épp azzal, hogy válaszként Ő is rendszeresen hozzám dörgölőzött, én pedig alig voltam képes visszafojtani egy jóleső, halk sóhajt. Nem egyszer kellett ajkamba harapnom, csak így voltam képes átvészelni hangok nélkül, amit művelt velem, bár vigyoromat nem tudta elkoptatni, ahogy szavaimat sem, amikkel minden tőlem telhetőt megtettem, csak hogy előcsalogassam azt a bizonyos fenevadat. Mert a kezesbárányt is szerettem benne, legalább annyira, mint a benne szunnyadó vadmacskát is, és ha volt valaki, akinek hagytam, hogy teljesen átvegye felettem az uralmat, az Ő volt. - Szörnyen unalmas volt minden fürdés Nélküled - jegyeztem meg aztán, újra megnyalva alsó ajkamat, miközben már nyújtóztam a tusfürdő után, Ő pedig kapva kapott az alkalmon, és a karomba harapott, mire nem tudtam visszafojtani egy rövid, halk nevetést, ami épp csak addig tartott, míg nem kezdtem el szétkenni bőrén a krémet, nagy gondossággal gyúrva hátába, majd vállaiba és karjaiba, feszülten ügyelve arra, hogy még csak véletlenül se érintsem ott, ahol a legjobban vágyna rá. És ezzel épp azt értem el, amit akartam, éreztem ujjaim alatt, ahogy nő benne a feszültség, még mohóbban dörgölőzve hozzám, mikor pedig végre felém fordult, elégedett vigyorral villantottam felé fogaimat. - A kezedre még szükség lesz - jegyeztem meg, bár hangomon már nem tudtam úrrá lenni, épp olyan rekedt maradtam, mint amikor még a háta mögött álltam, alig érintve Őt, és bár ajkai után akartam kapni, de próbáltam legalább addig rendre inteni magam, míg ki nem derül, hogy pontosan mihez is akar kezdeni. - Szerinted hanyag vagyok? - kérdeztem vissza évődve, újra ajkamba harapva, de csak azért, hogy el tudjak kapni egy mohó sóhajt, amit érintése készült kicsalni belőlem, érezve, hogyan feszül meg az ér a nyakamban. - Én a Te képességeidről sem vagyok meggyőződve - tettem hozzá, csak hogy tovább ingereljem, bár ekkor keze már hasamnál kalandozott, szinte magamon érezve már ujjai szorítását, de mikor végre rám markolt, már nem is próbáltam visszafojtani egy reszelős, jóleső nyögést. - Adok esélyt bizonyítani - folytattam, ajkai közé mormolva a szavakat, még mielőtt nyelvem mohón lecsapott volna nyelvére, szabad kezemmel hajába túrva, és miközben egyre több szenvedély költözött a csókba, egészen a kabin faláig toltam, épp csak annyira préselve mellkasomat melleihez, hogy továbbra se akadályozzam a pimasz kis tervében.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 18, 2022 4:32 pm
Iris & Dimitriy
Teljesen mindegy, hogy mikor értünk egymáshoz, mikor simult hozzám forró bőre vagy, hogy mikor éltem át az eget rengető gyönyört karjai között, mindig ugyanúgy hat rám az érzés, ahogy hátamhoz simul, mintha hetek óta vártam volna rá. Minden alkalommal libabőrössé válok tőle, testemben felèled az a kínzó forróság és mindig késztetést érzek arra, hogy még jobban hozzáprèseljem magam, mint ahogy teszem most is, miközben a szokásos pimaszkodást folytatjuk. Látnom sem kell ahhoz, hogy tudjam, miféle vigyor terül el ajkain, miközben bőrömre suttog azon az izgató, szexi hangján, ami egyértelműen árulkodik a benne èledező vágyról, ami ezáltal az enyémet is tovább gerjeszti, egyre pimaszabb szavakat csalogatva ki belőlem. Hiszen, egy percig sem titkolom, hogy miféle gondolatok járnak a fejemben, hogy mennyire vágyom Rá és, hogy milyen szívesen mutatnán meg, milyen is az, amikor nem vagyok kezesbárány, amikor mit sem törődve azzal, hogy Ő mit tervezett, hogy meddig akarta elnyújtani a játszadozást, egyszerűen kezembe veszem a dolgokat és azt teszem, amit én akarok. -Szerintem élvezni is fogod.- duruzsolom pimaszul, mikor azt mondja, hogy mindaz amit tervezik, jól hangzik, bár erről akaratlanul is az jut eszembe, hogy számomra milyen jól fog hangzani, ha előcsalogatom belőle azokat az izgató, buja hangokat, amiket tervezek. Imádom látni és érezni rajta, hogy mennyire fel tudom tüzelni, hogy miként uralja el a vágy, miközben ajkaimmal kényeztetem és, már a puszta gondolattól is feszültebben szívom magamba a levegőt, miközben továbbra is nyakamra leheli szavait.-Többek között?- kuncogok halkan, továbbra is ágyékának dörgölőzve fenekemmel újra és újra, ami már önmagában pokolian felizgat, de az ahogy nyakamra duruzsol és olykor Ő is nekem feszül, csak még inkább feltüzel.-Alig várom, hogy megfürdess.- sóhajtom halkan, türelmetlenül, majd ahogy elnyúl a fejem mellett a tusfürdőèrt és azt mondja, hogy mocskos vagyok, testem borzongásán úgy próbálok csillapítani, hogy fogaimmal gyengéden karjára harapok egy pillanatra, pimasz mosollyal sandítva rá vállam felett. Ajkamba harapok, a vérem meglódul bennem, miközben figyelem, miként nyom tenyerébe egy keveset abból a tusfürdőből, ami az Ő bőrét is illatosítani szokta, de ahogy elkezdi eloszlatni vállaimon, majd lényegében minden porcikámon, csak ott nem, ahol a leginkább vágyom az érintésère, türelmetlenül sóhajtok egyet. -Ha így folytatod, mocskos is maradok.- nyögöm feszülten, csípőmmel egyre követelőzőbb mozdulatokkal feszülve ágyékának, de végül, amikor elfogy a türelmem, megfordulok, tenyerem vállára simítom és olyan közel hajolok hozzá, hogy csak egyetlen centimèter legyen ajkaink között.-Ennyit a kezesbárányról.- suttogom halkan, pimasz mosollyal, épp csak érintve közben finoman a száját, és ahogy érintésem lassan lentebb vezetem nedves bőrén, gondosan ügyelek arra, hogy ajkaink között továbbra is megmaradjon az az aprócska távolság.-Èn azért kicsit alaposabban fürdetlek meg, ha nem bánod. Nem leszek olyan hanyag, mint te.- duruzsolom incselkedve, egyre lentebb haladva testén, körmeimet húzva végig finoman hasfalán, majd ahogy kezem rátalál feszülő ágyékára, azzal egy időben, hogy ujjaim köré fonom, finoman be is harapom alsó ajkát.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 18, 2022 6:28 am
Mikor arra kértem, hogy forduljon meg, még az is benne volt a pakliban, hogy pár pillanaton belül szembe kell majd néznem a dacosságával, ami mára már legalább annyira fel is izgatott, mint amennyire régen bosszantott. Ehhez képest csak kuncogott, miközben szót fogadott, mégis, a zsigereimben bontakozni kezdett egy apró kis sejtés, hogy ennek még meglesz a maga következménye, és nem is tévedtem. Ujjai úgy simítottak végig saját testén, mintha ezzel akarná a tudtomra hozni, hogy hol szereti, ha én teszem ugyanezt akár kezemmel, akár ajkaimmal vagy nyelvemmel, és bár pokoli vágy tört rám, hogy már az első rövid simogatás után mögé lépjek, és félrelökjem a kezét, végül nem tettem. Egy rövid ideig még álltam ott, földbe gyökeredzett lábakkal, kocsányon lógó szemekkel, vadabbnál vadabb fantáziaképekkel a fejemben, amiktől csak jobban kiszáradt a torkom, nyelni pedig szinte teljesen el is felejtettem. Ebben a pillanatban kevés olyat tudott volna mondani vagy kérni, amit ne teljesítettem volna, ha ára lenne annak, hogy hozzá érhessek, de a néma csalogatása olyan tüzet ébresztett bennem, hogy nem voltam képes ellenállni, mögé állva pedig, szinte rögtön derekára simított a tenyerem. Még szavaimon keresztül is hallhatta, hogy egy kis vigyor még a fokozódó állapotom ellenére is ott időzik arcomon, a magam reszelős, rekedt hangján szólalva meg, ami egy az egyben elárulta, hogy hol is tartok, vagy hogy mit váltott ki belőlem ezzel a kis akciójával. Mert egyikünk sem volt ártatlan, és Ő épp úgy használta ki a kínálkozó lehetőséget, hogy az mindkettőnkben feljebb korbácsolja az amúgy sem nyugvó vágyat, ezt pedig nem is féltem tudatni vele, mikor finoman, mégis határozottan a fenekének feszültem. - Elég ügyes kezed van hozzá - jegyeztem meg nagy egyetértésben, továbbra is nyakát cirógatva forró leheletemmel, majd közelebb hajoltam, hogy ajkaim futólag érintsék nedves bőrét, olyan erővel kapaszkodva a józanságba, mint ma este még egyszer sem, csak hogy ne rontsam el rögtön a kis játékunkat. Pedig kibaszottul megnehezítette azzal, hogy újra és újra hozzám dörgölőzött, így tudatva vele, hogy bármit is akar vagy tervez, én készen állok hozzá, de ahogy szavait forgatta, már tudtam, hogy még nem akar rögtön lecsapni a kínálkozó lehetőségre. - Ez elég jól hangzik - szólaltam meg néhány másodperccel később, utalva szavaira, amikkel a tudtomra hozta, hogy nagy eséllyel el fogja venni azt, amire vágyik. Már a puszta szóhasználattól görcsbe rándult a gyomrom, és még keményebb vágy ébredt bennem, pofátlanul lökve ágyékomon egyet, nyaka helyett ismét saját ajkamba harapva, de a vigyoromat nem tudtam leplezni. - Azt szeretem a legjobban, mikor nem vagy az - sóhajtottam nyaka bőrébe két apró csók között. - Többek között - tettem hozzá vigyorogva, még jobban hozzá simulva, amivel kicsit megnehezítettem a dolgát, mert már nem tudta úgy simogatni a combomat, ahogy eddig. - Míg Rá várunk, mit szólnál, ha tényleg megfürdetnélek? - kérdeztem halkan, szándékosan ingerelve tovább, csak hogy mielőbb előcsalogassam belőle azt a vadmacskát, akit amúgy is szeretett mutogatni, csak a megfelelő körülményeket kellett megteremteni neki. - Amúgy is borzalmasan mocskos vagy - nyúltam a tusfürdőm után, szándékosan úgy, hogy egy rövid ideig átölelhessem nyakánál karommal, már ügyet sem vetve arra, hogy megint minden porcikája olyan illatú lesz, mint amilyen az én illatom is. Nem is zavartattam magam, a tenyerembe nyomtam egy keveset, amit aztán a vállain kezdtem szétmasszírozni, gondosan ügyelve arra, hogy csak a vállát és hátát járjam végig ujjaimmal, véletlenül sem tévedve melleihez vagy öléhez, így szítva benne tovább a türelmetlenség tüzét.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.