M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 27, 2022 10:03 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Nem tudom, mennyi idő telhetett el azóta, hogy a teremben rádöbbentem, mi mindenre lennék képes Érte, hogy miféle poklon lennék hajlandó keresztül sétálni azért, hogy megőrizzem mindazt, ami köztünk van, de a fenébe is, arra azért mégsem voltam felkészülve, hogy fejest ugorjak a bűn bűzös mocsarába és lubickoljak benne, mintha erre születtem volna. Bár jelenleg inkább érzem úgy magam, mint aki csak bele esett abba a mocsárba, most pedig kétségbeesetten kapaszkodna valamibe, akármibe, hogy kivergődjön onnan, mert nem számolt azzal, hogy ha túl sokáig járkál ingoványos talajon, végül elssüllyedhet. Már pedig, én elsüllyedtem és vagy megtanulok úszni ebben a szarban, vagy elmerülök benne és belefulladok.
Ő az egyetlen kapaszkodó, ezzel én is tisztában vagyok, most mégsem tud rám úgy és olyan erővel hatni, mint máskor, bármennyire is szeretném, bár azt tagadni sem tudnám, hogy valamicskèt azert sikerül visszarángatnia a jelenbe, a valóságba abból a ködös, ijesztő világból, ahova a pánik cibál magával, ha mást nem, legalább annyira, hogy a rémület mellett felüsse a fejét valami különös frusztráció. Mert elhiszem, hogy Ő könnyen megőrzi a hidegvérèt az ilyen helyzetekben, de én képtelen vagyok egyik pillanatról a másikra elfojtani magamba mindent, mégis megpróbálok másra koncentrálni Igor helyett.
Többek között arra, miként mászhatok majd ki ebből, amit azzal kezdek, hogy feltápászkodok a földről és papírtörlőèrt megyek, de olyan hevesen és kapkodva kezdem tèpkedni a papírokat, mintha azokon próbálnám levezetni a feszültségemet, pedig csak a vért akarom valamivel felitatni. Hülyeség. Tudom.
Ő viszont, miután bezárja az ajtót, amin nem a legóvatosabban robbant be ide, elkapja kezeimet és, miután megakadályozza, hogy azon a falra szerelt tartón vezessem le az ideget, inkább a vért kezdi törölgetni az arcomról. Azt, ami már az enyém, nem pedig a földön fekvő halottè, ez pedig egy pillanatra emlékeztet arra, miért is tettem azt, amit. Mert, ha most nem állnék itt kiborulva, akkor nagy eséllyel valami sokkal rosszabb is történhetett volna, bár meglehet, hogy Dimitriy épp úgy lépett volna közbe, mint a múltkor.
Ahogy erélyesebben rám szól, egyrészt pokolian megsèrt, ugyanakkor ki is józanít picit, rávilágít arra, milyen nevetségesen viselkedek és, bár jócskán lenne mivel visszavágnom, most mégis inkább a nyelvemre harapok, többet között azért is, mert miután megtakarítja picit az arcomat, ismét tenyerei közé fogja és talán, végre tényleg elèri, hogy csakis Rá figyeljek és arra, amit mond. Hogy bízzak benne, amiben eddig sem volt hiány, bár épp emiatt vagyok most is itt, ezt a megjegyzést azonban mélyen megőrzöm magamban, mert soha nem jutna eszembe Őt okolni azért, ami történt. -Próbálok megnyugodni.- dünnyögöm halkan, mint valami sértett óvodás, miközben csendben, ajkamat rágcsálva figyelem, ahogy a tenyeremet is óvatosan megtörölgeti. Nem, mintha ettől még nem érezném kibaszottul mocskosnak a kezeimet.
Érzem rajta, hogy Ő sem a legnyugodtabb, ez pedig nem sokat segít abban, hogy én is elengedjem a frusztrációt, bár mostanra már eljutottam arra a szintre, hogy csak némán, meredten bámuljam a kezemet és közben ne gondoljak...semmire. Sem a földön fekvő holttestre, sem arra, ami történt vagy épp arra, hogy mihez kellene kezdeni a helyzettel. Egyszerűen kiürül az agyam, mintha valami vész-tartalèkra kapcsolna és, csak a létfontosságú dolgokra terelnè az energiámat. A légzésemre, ami mostanra, ha nem is sokkal, de egy picivel nyugodtabb és a szívverèsemre, ami viszont még mindig őrülten zakatol.
Szavai hallatán azonban akaratlanul is táncba szalad homlokom és a kezem helyett, inkább újra Rá vezetem tekintetem.-Mègis, mit jelentsen az, hogy ne csináljak semmit?- kérdezek vissza halkan, újra Igor felé pillantva, aki rohadtul megèrdemelte, amit kapott, de most mégis én érzem magam a nagyobb szörnyetegnek. És még, csak nem is tudja, milyen remekül tönkre tett azzal, hogy ma rám támadt, én pedig megöltem.-Talán, mégis tökéletesen illek ebbe a világba...- lehelem halkan a szavakat, magam elé bámulva, mintha nem is itt járnèk, pedig az agyam egyre csak egyetlen dolgot ismételget: gyilkos lettem.-Tudni fogják, hogy én tettem...- jegyzem meg végül csendesen a vèrtócsát bámulva.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 27, 2022 9:10 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Próbáltam úgy ölelni, hogy ne okozzak neki fizikai fájdalmat, csak apránként fogva fel, hogy a vér valahonnan a haja takarásából szivárgott, a tenyerét pedig sürgősen el kellett volna látnunk, mégsem tudtam elereszteni, a fejemben pedig az visszhangzott, ami elhagyta ajkait. Amióta csak velem van, mintha az élet újra és újra próbára tenne és vizsgáztatna, hogy mibe törik majd bele a bicskám, és mikor bizonyítom be, hogy valójában tényleg nem vagyok képes megváltozni. Mert bármit is csináltam volna normális keretek között Igor holtestével, azt jelenleg Iris mellett nem tehettem meg, és már azt sem szívesen ismertem volna be neki, hogy még nem is tudatosult bennem igazán, mi is történt, de már tudtam, hogy mi lesz a test sorsa, és hogy kik fognak szerepet vállalni abban, hogy ennek az egésznek ne legyen semmilyen következménye. Ebből a képletből azonban egyelőre kimaradt az a tényező, hogy mit fog kezdeni Ő maga ezzel, hogy miképp is dolgozhatná fel, vagy hogy én miben segíthetnék neki, mert egy eltussolt gyilkosság egy olyannak, mint Ő, még nem jelentette azt, hogy meg sem történt. Ismertem annyira, hogy tudjam, ez a zokogás csak a kezdet, ahogy az állandóan ismételgetett szó is a felvezetés része mindannak, ami ezek után következik, és amivel sem Ő, sem én nem leszek képes megbirkózni. Legalábbis nem most, és ha belegondoltam abba, hogy mi vár ránk, egyre csak az visszhangzott a fejemben, hogy inkább tüntetnék el tíz hullát, mintsem hogy... megpróbáljak valami olyasmi mögé nézni, amiről fogalmam sincs, és amit akkor éreztem először és utoljára, mikor apám először vitt rá a gyilkolásra. De még talán akkor sem éreztem azt, ami most ott csillogott Iris tekintetében, azt bizonyítva, hogy bármi is történt itt az elmúlt percekben, az Ő lelke tiszta, és nem állt készen arra, hogy valami bemocskolja, főleg nem így, főleg nem egy véres gyilkossággal, amiben Ő fogta azt a kibaszott üvegdarabot.
Minden igyekezetemmel azon voltam, hogy felkészüljek arra, ami várt ránk a következő percekben, próbálva elrejteni, hogy valójában mennyire zakatol az én szívem is, az aggodalmam azonban továbbra is neki szólt, és nem annak, hogy ki és miért fetrengett nem messze tőlünk, méghozzá a saját vérében. A nyugtató szavak végül épp annyit hatottak, mint ahogy arra számítottam, az viszont, amilyen feszült dühvel szólt vissza, még engem is váratlanul ért. Mert eddig is világos volt, hogy Ő nem olyan, mint én, és nem egyformán kezeljük a problémás helyzeteket, de ezúttal inkább nem vettem fel szavait. És bármennyire is volt kegyetlen bevallani, de nem is értünk rá arra, hogy egymás lelki világát istápoljuk. Ahogy felpattant, én is így tettem, de még mielőtt követtem volna, az ajtóhoz lépve ismét elfordítottam a kulcsot, csak abban bízva, hogy annyira azért nem tettem tönkre, de mikor visszafordultam felé, olyan hevesen tépkedte az újabb és újabb papírtörlőt, hogy egy pillanatra átfutott bennem, hogy... nem, inkább nem is gondoltam semmire. - Nem mondom el még egyszer, hogy nyugodj meg - léptem oda mellé, elkapva kezét, amivel szinte tépkedte a papírt az adagolóból, majd megnyitottam a vizet, és az egyik papírtörlőt alá tartottam, hogy megnedvesítsem. - Képes vagy nem úgy viselkedni, mint egy kibaszott mániákus? - kérdeztem már eléggé eleven hangon, miközben arcához emeltem a nedves törlőkendőt, csak hogy letakarítsam róla a vért, és bár szerettem volna, ha legalább annyira lenyugszik, hogy lehessen vele beszélni, de félő volt, hogy minden szó csak további olaj arra a bizonyos tűzre.
A mosdókagylóba ejtettem a véres törlőkendőt, csak hogy újra arca után nyúljak, tenyereimmel fogva közre, csak hogy így kényszerítsem, hogy tényleg rám figyeljen, és ne a vértócsára, és ne is arra, aki épp benne feküdt. - Megoldjuk, Iris, de ahhoz muszáj, hogy bízz bennem, és képes légy legalább... egy kicsit megnyugodni - engedtem el arcát, csak hogy ezután rögtön elkapjam sérült kezét, és arról is elkezdjem lemosdatni a vért. Próbáltam nagy levegőt venni, hátha ez csillapítja a zakatoló szívemet, továbbra is kételyek között vergődve, hogy vajon jó taktikát választottam-e vele kapcsolatban. - Elmondom, hogy mit csinálunk, oké? Vagyis... a te dolgod az lesz, hogy nem csinálsz semmit - mosdattam tovább a kezét, próbálva gyengéden bánni vele, de már saját mozdulataimon is érzékeltem, hogy áttapad rám a nyugtalansága.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 27, 2022 7:39 pm

Iris & Dimitriy

Olyan gyorsan történt az egész, mégis fel tudok idézni minden egyes pillanatot, míg idáig jutottam, hogy a padlón ülve bámulom Igor élettelen testét, üveges tekintetét,  miközben a vére egyre nagyobb tócsává alakul, mintha még most is azon ügyeskedne, hogy hozzám érjen valamilyen módon és tönkre tegyen. Én pedig igyekszem a lehető legtávolabb menekülni, a legapróbbra összehúzni magam, de a tekintetemet képtelen vagyok elvonni róla, mintha még mindig attól tartanék, hogy felkel onnan és most, majd még ádázabb, még durvább lesz, amikor megpróbál bosszút állni.
Aztán megpillantom Dimitriyt, ahogy megpróbál kirángatni ebből a fojtogató érzésből, a pánikból, miközben tekintete milliónyi üzenetet sugároz felém, mégsem tudok visszatalálni hozzá, mert tekintetem újra és újra meg akar győződni arról, hogy Igor tényleg meghalt. Vagy titkon, talán abban reménykedek, hogy hirtelen életre kel, mert az azt jelentené, hogy nem váltam gyilkossá, hogy nem oltottam ki egyetlen ember életét sem, de kár is ebben reménykednem, hiszen a kibaszott vére beterít mindent.
Úgy jelentem ki bűnösségemet, mintha egyébként nem lenne nyilvánvaló, hogy én tettem, hiszen csak most jutok el odáig, hogy elengedjem azt a nyamvadt üveg darabot, amit a nyakába döftem, Dimitriy pedig rögtön odébb is söpri mellőlem és szavakkal próbál leállítani, de attól, hogy nem folytatom hangosan, a fejemben még ugyanúgy az az egy szó zakatol. Hogy megöltem.
-Èn nem akartam...nem tudtam...- zokogom halkan, ahogy magához húz, ahogy finoman átölel, én pedig várom, annyira várom azt a nyugodt, biztonságos érzést, ami ilyenkor el szokott árasztani, de most nem érzem, csak a jeges rémületet és az undort saját magamtól, attól, amit tettem, újra és újra nagyokat nyelve, mielőtt még tényleg kidobnám a taccsot. Aztán újra rám néz, én pedig levegő után kapkodva, zokogva bámulom tekintetét, tétován bólintok is szavaira, magamban még ismètelgetem is, hogy meg kell nyugodnom, de a fenébe is, ez az érzés nem jön, csak úgy egyről a kettőre. Főleg akkor nem, ha épp ott ülök egy rakás vér és egy hulla mellett, ami még mindig meredten bámul rám emlékeztetve arra, hogy Én tettem ezt vele.-De én nem...- nyögöm a könnyeimet nyeldesve, úgy markolva zakójára, hogy még az ujjaim is belefehèrednek, ez pedig valószínűleg nem sokat segít a tenyerem állapotán, de különös módon, most még csak nem is érzem, hogy egy hatalmas vágás èktelenkedik rajta. Azt nem érzem, de azt, ami bennem dúl, amilyen fájdalom marcangol belülről, azt nagyon is. Túl jól.
Próbálok nagyokat lélegezni, úrrá lenni kapkodó lélegzeteimen, tekintetére koncentrálni és az érzésre, ahogy magához ölel, a teste melegére, az illatára, mindenre, ami máskor nyugalommal és boldogsággal tölt el, ami lassacskán talán még működik is, csak a kezem reszketèse az, ami cseppet sem akar alább hagyni.-De nem tudok.- nyögöm végül feszülten, már-már dühösen, de aztán csak összeprèselem szemeimet és ajkaimat is, pár pillanatig elmerülve a jótékony sötétségben, miközben újfent emlékeztet rá, hogy meg kellene nyugodnom. De, mégis hogy nyugodhatnèk meg, amikor épp megöltem valakit? -Èn nem vagyok olyan, mint Te. Nem tudok úgy tenni, mintha nem történt volna semmi, a fenébe is!- hadarom frusztráltan, de meglepő módon, talán épp ez segít valamicskèt, mert miközben mindezt a nyakába zúdítom, mintha a feszültség egy része is távozna belőlem. -Fel kell törölnünk a vért és...és...a tükör darabjait el kell tüntetni.- hadarom feszülten, nagyot nyelve, ahogy az elmém újraindul, újabb és újabb ötleteket sorakoztatva, miként is kellene megoldani a helyzetet, ezzel egy időben pedig fel is pattanok a földről és a papírtörlő adagolóhoz lépek sietősen magamhoz véve pár darabot. Aztán a földet beterítő vér felé sandítok, úgy érzem kevés lesz az a pár lap, így neki állok tovább és tovább tèpkedni, mint valami kibaszott mániákus.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 11 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 27, 2022 6:05 pm

Talán hallgatnom kellett volna arra az apró kis hangra, ami a nap minden pillanatában azt sugdosta a fülembe, hogy nem jó ötlet idejönni. Hogy találjak újabb kifogásokat, és tegyek meg bármit annak érdekében, hogy elkerüljük ezt a partit, de akkor még csak sejteni sem sejtettem, hogy honnan származik ez a baljós érzés. Nem hittem a megérzésekben, most is inkább azzal indokoltam ezt az egészet, hogy féltettem Őt és féltettem saját magamat attól, amit kiválthat belőlünk ez a sok ember, legfőképp pedig attól féltem, hogy milyen hatást gyakorolnak majd az életünkre és arra a szerelemre, amire egymás mellett találtunk rá, mert ha volt valami, amit nem akartam még egyszer kockára tenni, az vitathatatlanul ez a szerelem. Most mégis olyan volt az egész, mintha feltörölték volna velem a padlót, csak hogy utána újra és újra falba verjék a fejemet, egy pillanat erejéig még valami kesernyés, fémes ízt is éreztem ajkaim között, mikor végignéztem Igor élettelen testén, és a tócsán, ami egyre nagyobb teret hódított meg magának a tetem alatt. Ha nem iris ült volna a test mellett, még elégedettség is fogott el, hogy végre ott van ez a senkiházi féreg, ahol lennie kell, és hogy valakinek volt elég bátorsága elvágni a torkát, de ez volt a legijesztőbb az egészben: pánik fogott el elégedettség helyett, át sem futott rajtam a megkönnyebbülés, hogy innentől már nem a mi gondunk ez a talpnyaló vadállat, mert... a rohadt életbe.
Nem gondolkodtam sokáig, hogy mellé lépjek, és leguggoljak, majd letérdeljek mellé, akarata ellenére fordítva magam felé arcát, csak ekkor szembesülve azzal, hogy bőre is csurom vér, a szívem pedig hosszú ütemeket hagyott ki, miközben próbáltam rájönni, hogy mit kellene mondanom, vagy ami a legfontosabb: hogy mit kellene tennem, már azok után, hogy mielőbb eltüntetem Őt a holtest mellől, amit újra és újra megkeresett tekintetével, én pedig legalább annyiszor próbáltam visszafordítani magam felé, hogy engem nézzen, miközben egyetlen szót ismételgetett, és ahányszor csak kimondta, olyan erő markolt a mellkasomra, hogy azt hittem, összeroppan tőle a szívem. - Hagyd abba - szólaltam meg végül, utalva arra, amit ismételgetett, szabad kezemmel arrébb lökdösve azt a nagy darab üveget, amit eddig megszállottan szorongatott, és csak ekkor fogtam fel, hogy emiatt valószínűleg a tenyere is tiszta seb, a rá jutott vér egy része pedig nem is Igortól, hanem saját magától származik. De még arra sem jutott idő, hogy szitkozódni kezdjek, vagy kifaggathassam, hogy mi történt, mert egyrészt nagyon is jól tudtam, hogy mi állhatott a hirtelen cselekedet mögött, másrészt olyan heves zokogás kapta el, hogy belefacsarodott a szívem. - Gyere ide - húztam közelebb, átkarolva hátát, hogy magamhoz öleljem, már ha egyáltalán hagyta, de még azt sem tartottam kizártnak, hogy első reakcióként kiszakítja magát a karjaim közül, megfosztva annak a lehetőségétől, hogy legalább egy kicsit csillapítsak azon, ami tornádóként tombolt benne. Közben fél szemmel ismét Igor testére néztem, majd az ajtóra, ami ugyan gond nélkül becsukódott, de ez még nem jelentette azt, hogy sokáig egyedül maradunk. - Figyelj - szólaltam meg végül, arra hagyatkozva, hogy mit csinálnék, ha más helyzetben, más körülmények között ilyesmi történne, de még mindig nem tudtam beleilleszteni a képletbe, hogy ezúttal nem egy emberem és nem is én követtem el ilyesmit, hanem... pont Ő. - Most meg kell nyugodnod - kerestem meg újra íriszeit, bár jelenleg a legrosszabb mégis az volt, hogy nem tudtam, mire hogy fog reagálni. Ő nem egy volt a sok közül, ami próbára tett minden létező értelemben. - Ezt itt... el fogjuk intézni - böktem orrommal Igor felé, egy pillanatra sem eresztve tekintetét, egyelőre csak puhatolózva, bár készen álltam arra, hogy ha nagyon nem hat a nyugtatgatás, kénytelen leszek komolyabb eszközökhöz folyamodni, már csak annak érdekében is, hogy ha következményei lesznek ennek, az ne rajta csattanjon majd el. - De ahhoz, hogy megbeszéljük, előbb meg kell nyugodnod.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 27, 2022 3:53 pm

Iris & Dimitriy

A tenyeremen tátongó vágásból komótosan csordogál a vérem és valószínűleg, az arcomon is ott éktelenkedik még az a csík, ami a tükör megfejelèsèt követően indult el valahonnan a fejem tetejétől eredően, de mindezek fikarcnyit sem tudnak érdekelni, miközben Igor a padlón fekszik és fuldokolva küzd az életéért. A nyakát próbálja elszorítani, mintha lenne még bármi esély arra, hogy az megmenti, pedig a vörös tócsa egyre csak duzzad körülötte, egyre közelít hozzám is, én pedig odébb is csúszok a hideg csempèn ülve, nehogy hozzám érjen.
Pedig, bármennyire is húzódok távolabb és próbálok tiszta maradni, ezt akkor is én tettem, a vére az én kezemhez tapad, azt mocskolja be, úgyhogy akár meg is fürödhetnèk benne a padlón hemperegve. Iszonyúan remeg a kezem, még arra is képtelen vagyok, hogy legalább azt a tükör darabot elengedjem, amit a nyakába döftem, mert még mindig úgy szorongatom, mintha az életem múlna rajta. És tudom, hogy épp az múlt azon, hogy mit teszek, hogy mit lépek, de akkor is undorítónak érzem azt, amit tettem, mert ha eszembe jut a fuldokló hang, amit kiadott magából vagy az érzés, ahogy a tükör némi ellenállás után a bőre alá szaladt, még a gyomrom is felfordul.
A tekintete rám szegeződik, miközben eltűnik belőle az élet, miközben üvegessè válik és, bár sosem értettem, hogy ez pontosan milyen lehet, mit jelent, nem is igazán akartam látni, miként száll el valakiből az élet, de most már értem. Mert pontosan meg tudnám mondani, mikor hagyja el a testét a lelke és válik egy nem rég létező ember, csak egy holttesttè, amit majd valaki épp úgy tesz majd fel a hordágyra, mintha már csak egy üres doboz lenne, semmi egyéb. Én pedig sétálhatok el innen bilinccsel a kezemen, mint egy aljas bűnöző, hiszen mostantól nem is vagyok más és meg is fogom érdemelni, hogy a börtönben tespedjek hosszú évekig. Akkor is, ha Igor egy utolsó szarházi volt, mert most már én sem vagyok különb. Gyilkos vagyok.
Alig fogom fel, mikor Dimitriy leguggol hozzám és az is, csak most tudatosul bennem, hogy patakokban folynak a könnyeim, mègsem nyúlok oda, hogy letöröljem őket, de még csak Rá sem tudok nézni, mert egyszerűen képtelen vagyok elfordítani a fejemet Igor halott testèről. A bizonyítèkról, hogy én is épp olyan bűnöző vagyok, mint itt bárki és, hogy képes vagyok kioltani egy életet, ha az élet úgy hozza, pedig mindig biztosan hittem, hogy nem lennék ilyesmire képes.
-Megöltem.- nyögöm halkan, ahogy Dimitriy maga felé fordítja nagy nehezen az arcomat, bár tekintetem folyamatosan Igor felé kutakodik újra és újra, egészen addig, míg el nem fordít tőle teljesen, így viszont a kezemre pillantok le újra, amiben még mindig ott szorongatom a gyilkos fegyvert, most viszont úgy engedem el, mintha attól félnék, hogy mást is a halálba taszít majd. -Megöltem.- tör fel belőlem a zokogás, ahogy reszkető kezeimet bámulom, egyik tenyeremen a hatalmas, mély vágással, ami örökkè emlékeztetni fog majd arra, hogy mit tettem, bár őszintén kétlem, hogy ezt valaha képes lennék elfelejteni. Talán, még az a rejtélyes valami sem tudná kitörölni belőlem, ami viszont minden mást eltüntetett nem rég. Most is eltüntethetne mindent...

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 27, 2022 6:35 am

Egy ideig próbáltam abba kapaszkodni, hogy mindez akár a véletlen műve is lehet, és volt logikus oka és magyarázata annak, hogy Igor épp akkor tűnt el a társaságból, mikor Iris elvonult a mosdóba, de még kegyetlenebb volt az, ahogy pofán vágott a valóság, mert a mi életünkben nincsenek véletlenek, minden kibaszottul okkal történt, és ha csak megpróbáltam az átkozott féreg agyával gondolkodni, nem kellett sokáig a helyében éreznem magam, hogy tudjam, milyen sértettség és büszkeség munkálkodik benne a történtek után. A legrosszabb része mégis az volt, hogy emiatt nagyjából azt is sejtettem, hogy milyen módszerekkel igyekszik majd célt érni, csak hogy engem vagy épp a feleségemet móresre tanítsa, még akár annak árán is, hogy aláírja a saját halálos ítéletét. Mert ha tényleg azt tűzte ki célul, hogy bármi áron Iris életére törjön, el kellett könyvelnie azt is, amit tenni fogok vele, beleértve azt is, hogy még évek múlva is a teste darabkáit fogják gyűjtögetni ebben a kibaszott városban, mint egy kurva kirakóst.
Már ennyi is elég volt, hogy felspanoljam saját magam, miközben teljesen kizártam a körülöttem zajló parti hangjait és résztvevőit, az utolsó pillanatig titkon reménykedve abban, hogy csak én festettem ördögöt a falra, és Igor valójában valahol itt próbál újabb áldozatot találni, mint egy igazi ragadozó, de nem láttam sehol. Talán vennem kellett volna egy hatalmas, mély levegőt, átgondolni, hogy pontosan mit is csinálok, vagy hogy mire készülök, mennyire fogom ráhozni a frászt Iris-ra, ha csapzottan, feszülten rányitok a mosdóban, miközben talán az égvilágon semmi nem történik, de a rossz érzés, ami ekkor már nemcsak a gyomromat, de az egész mellkasomat uralma alá vonta, nem engedett, újra és újra azt súgva a fülembe, hogy baj van. Már zsigeri szinten hasított belém a dermesztő érzés, megbénítva ujjaimat, vagy épp az agyamat, hogy logikusan végiggondolhassak bármit. És valójában nem is akartam gondolkodni, amíg meg nem győződtem arról, hogy mi történik, és nem-e egy újabb felvonást éltem át abból a paranoiából, amit Iris legutóbbi szökése óta jó mélyen próbáltam eltemetni magamban.
A kilincsre nyúlva viszont, az nem adta magát, az utolsó pár alkalommal már igazi erővel feszegetve, mintha azt vártam volna, hogy ennyitől majd kinyílik előttem az ajtó. A vér viszont, ami ekkor már ott dobolt a fülemben, karöltve az adrenalinnal, ami ekkor már képes lett volna kilökődni a testemből, szinte ösztönösen kényszerített arra, hogy még erősebben próbálkozzak áttörni az ajtót, amikor pedig végleg feladtam a bejutás visszafogottabb lehetőségét, már nemcsak a kezemmel, de a vállammal és testem egész erejével löktem magam az ajtólapnak, az pedig, az első erőteljes próbálkozásnál meg is adta magát, valahol még egy fa reccsenését is hallva, de azzal már a legkevésbé sem foglalkoztam. Egyik kezem az ajtófélfába kapaszkodott, mielőtt a hirtelen lendülettől orra buktam volna, de a látvány, ami szemeim elé tárult, amúgy is dermesztő hatással volt minden kibaszott mozdulatomra. Az első, ami magára vonta tekintetemet, a tetemes mennyiségű vér volt, ami a padlón terjengett, ott volt a hófehér mosdókagylón, a ripityára tört tükördarabokon, de az agyam egyszerűen képtelen volt befogadni a tényt, hogy a vér nagy valószínűséggel a földön fekvő Igortól származik, de még ennél is sokkolóbb volt az, ahogy lassan tudatosult bennem, hogy mindezt a mellette összekuporodó nőnek köszönheti. Aki felé úgy kezdtem közeledni néhány másodperc elteltével, hogy még magam sem fogtam fel, és pár pillanatig az elmém egy pofátlan trükkjének gondoltam. Nagyot kellett nyelnem, mert bár a vér látványa kicsit sem hatott meg, és még az sem tűnt maradandó élménynek, hogy valaki épp most vívta meg haláltusáját a mosdó padlóján, de a tudat, hogy Iris ezt nemcsak végignézte, hanem nagy eséllyel Ő maga okozta, olyasvalamit ébresztett bennem, aminek hatására újra elfelejtettem levegőt venni, a szívem azonban még hevesebben ütlegelte mellkasomat, épp úgy, mintha ki akarna ugorni onnét.
Szinte reflexből csuktam be magam mögött az ajtót, már amennyire a zár még engedte az iménti feszegetés után, majd nagyot nyelve Iris mellé ereszkedtem, és kezeimet a vállára csúsztvatva, megpróbáltam arrébb vonni a vértócsától, vagy épp a látványtól. - Hé, nézz rám - suttogtam halkan, próbálva elérni, hogy végre felém forduljon, de ha nem tette, én nyúltam arca után, hogy ezúttal jóval határozottabban fordítsam magam felé, csak hogy végre ne azt a kibaszott vértócsát és a benne fekvő alakot bámulja. A megkönnyebbülés, amit vártam, hogy ha utána jövök, elmaradt, mert a legvadabb rémálmaim váltak valóra, olyan súlyt pakolva a vállamra, ezzel együtt az övére, amit soha nem akartam volna Rá pakolni, hirtelen pedig azt sem tudtam, mit kellene mondanom. Helyette köré fontam egyik karomat, próbálva teljes egészében elfordítani onnét, majd távolabb vonni a fekvő testtől, már ha egyáltalán engedte. Tudtam, hogy okkal tette, okkal szennyezte be a kezét Igor vérével, és ekkor tudatosult bennem igazán, hogy mikor legutóbb lehetőségem volt rá, meg kellett volna tennem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 26, 2022 9:57 pm

Iris & Dimitriy

Úgy elszorul a torkom, hogy levegőt is alig kapok, bár lehet, hogy arról inkább zakatoló szívem tehet, ami minden egyes dobbanásnál fájdalmasan feszül a szegycsontomnak. A vérem olyan őrjítően hangosan lüktet a fülemben, hogy igazán nem is hallom, nem is fogom fel Igor szavait, vagy legalábbis nem mindet, mert azt azért értem, hogy rólam beszél, sérteget és pokolian bosszúra szomjazik a múltkori miatt. Ha valamivel lazább lennék, most pofán röhögnèm, hiszen én vagyok az, aki bármiféle bosszúra vágyhatna azok után, amit a múltkor tett, de örülök, hogy ahhoz van még elég erőm, hogy ne roskadjak össze a legtávolabbi sarokban és zokogjak, mint egy gyerek.
Mondjuk erre amúgy is képtelen lennék, mert mozdulni sem tudok a fojtogató pániktól, nem még leülni és zokogni, arra meg abszolút nincs esélyem, hogy megszólaljak, mert egyszerűen nem működik sem a szám, sem a nyelvem, de igazán az agyam sem, mert azt sem tudom, ha képes lennék megmukkanni, mégis mit mondhatnék. Könyörögjek? Próbáljam jobb belátásra bírni? Sikítozzak? Az egyetlen, amit biztosan tudok, hogy nem fog hozzám érni, vagy legalábbis úgy nem, ahogy szeretné és, hogy nem fogom hagyni magam, mert ezen a ponton, már az sem érdekel, ha innen már, csak hullazsákban kerülök ki.
Nyelek egy nagyot, miközben Ő tovább papol, mostanra pedig, már képes is vagyok felfogni a szavait, na nem, mintha kicsit is megnyugodnèk tőlük, mert miközben Dimitriy laposra verte pár hete, rájött. Olyan büszkén adja elő, hogy felismerte, azzal tudja Őt a legjobban megleckèztetni, ha engem bánt, mintha felfedezte volna a rák ellenszerèt, de közben már inkább a lassú, közeledő lépteire terelődik a figyelmem, ahogy sunyin közelíteni kezd beszéd közben, kezeim pedig ökölbe is rándulnak a felismerèstől, hogy pillanatokon belül történni fog valami.
Titkon abban reménykedek, hogy talán, csak szimplán összever, hogy ezzel okozzon fájdalmat nekem és Dimitriynek is, de amikor megjelenik arcán az a perverz, ördögi vigyor, ami a múltkor is, már tudom, hogy Ő sokkal borzasztóbbra készül. Arra, ami a múltkor meghiúsult, tekintetem pedig máris ide-oda kezd járni, hátha ráakadok valamire, ami a segítségemre lehet, de nincs semmi. Kibaszottul magamra maradtam, ez a felismerés pedig úgy járja át minden porcikámat, ahogy a rettegés is, míg végül, mikor már túl közel merészkedik hozzám, hogy már szinte, csak egy karnyújtásnyira vagyok tőle, a folyékonyszappanos üvegèrt nyúlok, és jobb híján azt vágom hozzá, próbálva közben elosonni mellette az ajtó felé.
Ujjai kíméletlenül kapaszkodnak a hajamba, épp ahogy a múltkor, így rántva vissza magához, majd azzal a lendülettel a mosdóhoz taszít, én pedig a hatalmas csörömpölèst megelőzően, még pont magamra pillantok a tükörben. Langyos folyadék indul el a homlokomon, az egyik üvegdarabban pedig fel is fedezem, hogy az vér, az én vérem és talán épp ennek a látványa és a bennem tomboló adrenalin adja az erőt ahhoz, hogy megragadjam a törött tükör egyik darabját, majd minden erőmet összeszedve megforduljak és egyenesen a nyaka felé célozzak hangosan üvöltve közben az idegtől és a kezembe hasitó fájdalomtól.
Ennyi egy élet. Egyetlen mozdulat a pillanat hevében, amit igazán végig sem gondolok, csak cselekszem ösztönből, csak indítom a kezemet és még, csak azt sem gondolom végig, hogy merre. Ennyi az a kibaszott nagy ártatlanság, amit annyira a magamènak érzek, amitől annyira kívülállónak éreztem magam a jelenlévők között és, még csak nem is sejtik, hogy épp most álltam be én is közéjük, miközben Igor üveges tekintettel mered rám a padlóról, fuldokolva még pár pillanatig a saját vérétől, abban fürödve, míg én a padlóra kuporodok és elborzadva bámulom.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 26, 2022 9:31 pm

Már meg sem kellett volna lepődnöm azon, hogy amint valami elkezd visszatérni a rendes kerékvágásba, a sors közbeszól, mintha tényleg erre kárhoztattak volna, állandóan, újra és újra elviselve a karma kegyetlen húzásait, amit ezúttal még csak nem is a saját bőrömön, hanem közvetve, Iris-on kellett elviselnem. Nem tudtam úgy tenni, mintha nem venném észre, mi is zajlik le  benne attól, hogy megpillantotta Igor-t, de míg Iris inkább a kicsit sem szép emlékek hatására rándult össze, az én gyomromban inkább düh éledezett, és pár másodperc eljutottam arra a pontra, hogy megbánjam, amiért nem öltem meg akkor, mikor még lehetőségem lett volna rá. Minden alkalommal, mikor eszembe jutott, rá kellett jönnöm, hogy kicsit sem érdekeltek volna a következmények, ahogy az sem, hogy apám mit szólt volna az egyik leghűségesebb emberének halálához. Vállaltam volna mindent a bűnömért cserébe, már ha bűnnek számított embert ölni azért, hogy megvédjek valakit, akit még a saját életemnél is jobban szeretek. És a pokolba, az a féreg nem érdemelte meg, hogy továbbra is vígan éldegéljen, mintha mi sem történt volna. Mintha nem próbált volna erőszakoskodni azzal a nővel, akiért egy világot képes lettem volna elpusztítani, a remény pedig, hogy soha többé nem fordul majd elő, olyan haloványan pislákolt, hogy szinte már-már el is aludt. Mert Ő csak egy volt a mocskos férgek közül, mégis, ha megtettem volna és ott, helyben oltom ki az életét, legalább egyértelmű üzenetet küldtem volna azok felé, akik azt hiszik, hogy következmények nélkül bármit megúszhatnak: ha valaki megpróbál hozzá érni, olyan kínkeserves halált fog halni, amilyet még az ellenségeinek sem kíván az ember.
Mintha egy kicsit enyhült volna a pánik, ami eluralkodott rajta, de nem hibáztathattam azért, hogy nem volt képes csak úgy, egyszerűen átlépni ezen, és amikor a mosdóról kezdett beszélni, egy halk sóhajt követően biccentettem. Feleslegesnek tűnt marasztalni, inkább a pohár vizet kínáltam fel neki, és bár kedvem támadt megfenyegetni, hogy ha két percen belül nem jelenik meg, utána megyek, de nem akartam további terhet rakni a vállára. Igor a legrosszabbkor kúszott a képünkbe, és ezek után... ismét nem hallgattam a józan eszemre. Mert már kezdtem érteni, hogy egyedül akar lenni, de egyszer már elkövettem azt a hibát, hogy magára hagytam, és láss csodát, aznap éjszaka el is sétált, úgy hagyva mindent a háta mögött, mintha nem jelentett volna neki semmit. És talán... annyit nem is jelentett még, mint nekem.
Egy ideig lestem utána, talán érezte is hátán a tekintetemet, majd mikor eltűnt a folyosó végén, megközelítettem a kihelyezett asztalokat, elsősorban a vizet célozva meg. Étvágyam amúgy sem sok maradt, a gyomrom úgy hullámzott, mint egy kibaszott hullámvasút, az agyam pedig megállás nélkül zakatolt, így mikor beszélni kezdett hozzám valaki, szinte fel sem fogtam a mondanivalójából semmit. Magam sem tudom, hogy végül mi sarkallt arra, hogy ismét körülnézzek a helyiségben, a rémület újabb hulláma pedig épp emiatt robogott át rajtam, mert már nem láttam sehol Igor-t, a társaság pedig, amibe az előbb vegyült, teljesen szétvált. Hosszú másodperceken át kutattam, míg a lábam el nem indult előre, idegesen markolászva a poharat, amit nemrég Iris-nak szereztem, de az első asztalnál meg is szabadultam tőle. A nyakkendő szorította, már-már fojtogatta torkomat, ahogy végighaladtam a folyosón, az utolsó métereket már úgy téve meg, hogy kurvára nem érdekelt, hogy ki látja vagy hogy mit gondolnak róla, de a folyosó ezen részén egyetlen lélek sem kóborolt. A picsába.
Megálltam a mosdó ajtaja mellett, és anélkül, hogy kopogtam volna, már markoltam a kilincsre, és bár más körülmények között talán nem tűnt volna gyanúsnak, hogy valaki kulcsra zárta, de az érzés, ami már minden zsigeremet szorongatta, egyre csak azt dobolta a fülemben, hogy baj van, ez a gondolat pedig arra sarkallt, hogy ne finomkodjak azzal a kibaszott ajtóval, mit sem törődve azzal, hogy talán vaklárma az egész, és most még inkább halálra rémítem majd Iris-t.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 26, 2022 8:49 pm

Iris & Dimitriy

Nem egyszer jutott már eszembe, hogy az apámnak, talán nem először akadt dolga az idősebbik Smolensky-vel, tekintve, hogy sok más milliomos lánya helyett, végül én kötöttem ki Dimitriy mellett, a feleségekènt, de míg ezt eleinte balszerencsènek, átoknak éreztem, mostanra már egész másként látom. Mint ahogy Őt is, mert hiába az a sok bűn, melynek listáját valószínűleg minden nap tovább duzzasztja, hiába ez a party, ahol egy Interpolos, akár a pincér fiút is simán lecsukhatná tíz évre, mert tuti nem ártatlan, én akkor is tudom, hogy mindezek ellenére milyen mély, erős érzelmek lapulnak fagyosnak hitt szívében, hogy milyen gyengéd és figyelmes tud lenni és, hogy talán soha, senki nem szeretett még úgy, olyan őszintén, mint Ő. Mert ez a szerelem, amire ebben a kétszínű, pénzhajhász, mocsok világban találtunk rá, mindennèl többet ér és, ha az az ára annak, hogy megőrizhessem, hogy az enyém maradjon, hogy elmerülök én is nyakig a bűnös figurák között, hát teszek én az erkölcsre magasról.
Erre gondolok minden pillanatban, valahányszor új erőre kap bennem a feszültség, de cseppet sem bánom, mikor végül magához húz és táncra hív, ahol végre jóval közelebb is léphet hozzám, mint azt a helyzet és a helyszín indokolná, megèrinthet és a fülembe suttoghat anélkül, hogy bárki is túl érzelgősnek látná a jelenetet, a maradék feszültséget is eltüntetve ezzel belőlem. Vagy inkább, valami egész másféle feszültséggè formálva, mert ahogy a csókomèrt kezd áhítozni, már egész máshol jár az agyam, a fantáziám jó pár lehetséges módot talál arra, hol és miként eshetnènk egymásnak, de úgy tűnik, hogy ma estére nem sok élvezet jut számomra, mert amint kezdenèm elengedni magam és ellazulni, az élet ismét bebizonyítja, milyen pocsékul tud időzíteni.
Igor láttán szempillantás alatt eltölt a pánik, a korábbi forróságnak pedig nyoma sem marad és, bár igyekszem úrrá lenni rajta, Dimitriy is segítséget nyújt hozzá, ahogy gyengéden megèrinti az arcomat, szinte erővel bírva rá arra, hogy inkább Őt figyeljem, mégsem tudom elejét venni rögtön az egésznek. A szívem vadul dübörög mellkasomban, a tüdőm fájdalmasan összeprèselődik és, miközben igyekszem ennek ellenére mélyeket lélegezni, csak az jár a fejemben, hogy minèl előbb eltűnjek Igor közeléből.
A mosdó az első gondolatom, ahol talán egy kis magányra lelhetek, amíg újra visszacsalogatom azt a korábbi nyugalmat, de látva és érezve, hogy Dimitriyben miféle aggodalmat ébreszt ez az egész, megpróbálom aránylag hideg vérrel közölni vele, hogy merre indulok és, hogy minél hamarabb igyekszem visszajönni. A mosdós poènját más helyzetben, valószínűleg sokkal többre értékelnèm, igazából most is értékelem, mert tudom, hogy a bennem dúló feszültséget próbálja ezzel is oldani, így egy gyenge, hálás mosolyt meg is engedek magamnak válaszul, de végül bólintok egyet a víz említèsère és a mosdó felé indulok.
Igyekszem nyugodt léptekkel eljutni a folyosóig, melynek a pincértől kapott eligazítás szerint, a legvégén található a keresett helység, de mire odaérek, majd szabályszerűen feltèpem az ajtót, hálát adva a kegyetlen sorsnak, amiért legalább nincs odabent rajtam kívül senki más. A tükör elé lépek, megtámaszkodok két karommal a mosdókagylón és nagyokat, mélyeket lélegezve igyekszem úrrá lenni a pánikon, végül egy kis vizet engedve a kezeimre, benedvesítem a tarkómat és teszek pár masszírozó mozdulatot.
Nem tudom, mennyi idő telik el, mire valamicskèt lenyugszok némi fel-alá járkálást és nagy sóhajtásokat követően, de amikor az ajtó nyílik, már egész összeszedettnek érzem magam, a vér azonban ismét megfagy az ereimben, mikor az érkező felé fordulok. Mert nem egy olcsó nőcske vagy egy magát olyan nagyra tartó dáma lép be a mosdóba, hanem az a férfi, aki elől igyekeztem ide menekülni, szúrós tekintete pedig most sem kecsegtet semmi jóval, miközben kulcsra zárja maga mögött az egyetlen kiutat. Nekem pedig az első gondolatom az, hogy én barom, miért nem gondoltam erre, amikor bejöttem ide. A második pedig olyasmi, amitől ismét reszketni kezd minden végtagom...

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 26, 2022 7:51 pm

Nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget az üres beszélgetéseknek, amik inkább voltak kötelezően letudandó párbeszédek, és bár az apámnak mindig több türelme volt ezekhez az eszmefuttatásokhoz, Velem ellentétben, de korai lett volna mindent félredobni, csak mert már most herótom volt az egésztől. Nem is tudtam volna tagadni, hogy mindez Iris jelenlétében gyökeredzett, és bár hiába nem láttam tekintetében azt az undort vagy épp ridegséget, amire eleinte számítottam, de nem tudtam kizárni a lehetőségek közül, hogy ma este még sor kerülhet erre is. Már volt lehetőségem párszor végignézni, hogyan omlik össze benne a rólam kialakított kép, hogyan törik ezer darabra, de hogy mielőbb oldani próbáljam ennek a lehetőségét, jobb ötletnek tűnt táncra invitálni, arra az időre felfüggesztve minden beszélgetést és eszmecserét. Amúgy is nehezemre esett koncentrálni rájuk úgy, hogy Iris itt állt mellettem karnyújtásnyira, és mégsem érinthettem úgy, ahogy a kedvem vagy épp a vérem diktálta volna. Mindketten tudtuk, hogy ha ezúttal kettesben lennénk, milyen sorsra jutott volna ez a kissé kihívó, szexi ruha, és hogy már nemcsak a fantáziám sejtené, hogy mit rejteget alatta, de ahogy belém hasított ez a kép, egy torokköszörüléssel próbáltam elhessegetni. Nem mintha olyan egyszerű lett volna, hisz tenyerem ekkor már ott nyugodott hátán, finoman húzva magamhoz, és ha tovább akartam volna pofátlankodni, akár egyetlen mozdulattal megcsókolhattam volna, de szándékosan nem léptem meg. - Van egy olyan sejtésem, hogy akad itt olyan, akivel az apád is üzletel - jegyeztem meg viszonylag közömbösen, nem tulajdonítva túl nagy jelentőséget ennek a kis információnak, de tekintve, hogy okos nőt vettem feleségül, ezzel nagy eséllyel Ő is tisztában van. Nehéz tiszteségesen meggazdagodni ilyen körülmények között, ahhoz legalább egyszer el kellett adnia a lelkét, és abból kiindulva, hogy a lánya életét is beáldozta a maffiának, csak hogy a saját bőrét mentse, nem is állhatott túl távol ettől a világtól.
Inkább száműzni próbáltam ezeket a gondolatokat, mikor még közelebb vontam magamhoz, szemérmetlenül suttogva oda neki azt, hogy a beszéd helyett szívesen venném a száját más célra is, de amikor szó szerint megfeszült teste a karjaim alatt, ösztönösen követtem pillantását, hogy rájöjjek, mégis mi váltotta ki belőle ezt a hirtelen hangulatváltást. Mert nemcsak hogy megfeszült, de még a levegőt is egészen máshogy vette, éreztem rajta, hogy hogyan tölti el a pánik, mintha újra és újra átélte volna, hogy mi történt legutóbb, mikor látta azt a mocskos férget, de még mielőtt igazán belelendült volna a múltidézésbe, magamra vontam tekintetét, gyengéd simogatással próbálva a tudtára hozni, hogy ezúttal nincs egyedül, még ha momentán nem is tudtam, hogy mit kellene tennem. A szívemre kellett volna hallgatnom, ami már most azt dobolta, hogy vigyem haza, tüntessem el a hiénák ketrecéből, még mielőtt szó szerint ledönti a lábáról egy Igor okozta pánikroham, de lassacskán mintha visszatért volna hozzám, szemei ismét megteltek élettel, ennek ellenére nem eresztettem a szorításomból. - Mindig is érdekelt, hogy a nők mit csinálnak ilyenkor a mosdóban - sóhajtottam fel, bár az esélytelenek nyugalmával próbálkoztam, mert tudtam, hogy némi humor most nem old meg semmit, így inkább biccentettem egyet, miután elszakadt ajkaimtól. - Addig szerzek neked egy kis vizet - engedtem el nagy nehezen a kezét, egy pár pillanatig még figyelve, hogy eltávolodik, majd eltűnik a folyosó végén, és csak ezek után indultam a víz után, bár, kicsit sem lepett meg, hogy mindent szervíroztak, csak hétköznapi, tiszta vizet nem. Lemondóan sóhajtottam fel, mert egy örökkévalóságnak tűnt megszerezni azt az egy poharat is, főleg úgy, hogy közben ismét belebonyolódtam egy rövid, de annál velősebb párbeszédbe. Néha a folyosó felé pillantottam, frusztráltan kortyolva bele abba a vízbe, amit Iris-nak szereztem, de amikor ismét a folyosó felé pillantottam, furcsa, baljós érzés telepedett rám, egyenesen a gyomromba marva, ez pedig akkor tetőzött, mikor rájöttem, hogy már Igor sem társalog ott, ahol az imént.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 26, 2022 7:00 pm

Iris & Dimitriy

Egy pillanatig sem bánom, hogy a minket üdvözlő emberek nem velem akarnak társalogni, hogy jelenleg nem vagyok egyéb, mint egy dísz Dimitriy oldalán, a felesége, aki mindenkire ugyanazzal a kimèrt, bájos mosollyal pillant, aki csak oda lép hozzánk, mert így bőven van időm a maradék feszültségemet is eltüntetni. Idő közben pedig, még arra is sikerül rájönnöm, hogy ez a világ és az enyém, talán annyira nem is különböző, mint gondoltam, hiszen ugyanaz a felszínessèg jellemzi ezt a partyt is, mint bármelyik másikat, amelyiken eddig voltam. Ugyanolyan nyájas stílusban zajlanak a beszélgetések, ugyanolyan semmitmondó kérdések hangzanak el, leszámítva talán azokat, melyek Dimitriy apjára irányulnak, de lenyűgözően hárítja mindegyiket, engem meg újra és újra eltölt valamiféle büszkeség.
Nem, mintha eddig nem tudtam volna, hogy milyen intelligens, hogy mennyire határozott és céltudatos és, hogy milyen tekintélyt parancsoló úgy általában a kisugárzása, de ilyen közelről még sosem láthattam "akcióban", pedig ettől is, csak még vonzóbb a szememben és ezt nyilván látja is rajtam, valahányszor csak egymásra talál tekintetünk. Az enyémben ott rejtőzhet a csodálat is némi együttérzéssel keveredve, hiszen olyan könnyedén szerel le mindenkit, miközben ügyesen megőrzi a barátságos hangulatot, hogy felmerül bennem a kérdés, vajon hányszor kellett már az apja miatt tartani a hátát az utóbbi időben. Vagy épp miattam, csak épp az apja előtt.
Nyugodt csevegèsek ide vagy oda, azért végül mégis megkönnyebbülök, mikor elém lép és elcsábít táncolni, amire egyébként sem mondanék nemet, de most pláne szívesen bólintok rá, mert már alig várom, hogy végre kicsit hosszadalmasabban érinthessem anélkül, hogy azt valami apró, kedves gesztusnak vagy véletlennek próbálnám álcázni, Ő pedig cseppet sem fukarkodik, mert rögtön olyan közel húz magához, hogy mellem finoman mellkasához prèselődik, orrunk pedig, kis híján összeèr. De a semmitmondó csevegést, próbálom köztünk is fenntartani, mert amilyen pokolian izgató látványt nyújt öltönyben és amilyen pokolian szexin viselkedik ebben a számára otthonos közegben, nehéz megállnom, hogy ne követeljem máris azt a fuvart hazafelé.-Azon töprengtem, miközben beszélgettèl, hogy mennyire hasonlít ez a party azokhoz, amiket az apám tartott. A lényegük pedig ugyanez volt.- bólogatok mosolyogva, körbe pillantva ismét a termen, de ahogy még közelebb hajol, orra pedig finoman érinti enyémet, miközben pofátlanul vigyorogva közli, mennyire meg akar csókolni, egyetlen másodperc alatt szökik fel a pulzusom. Aztán a másodperc töredéke alatt válik az a kellemes, izgató forróság jeges rémülettè bennem, amikor megpillantok egy ismerős arcot, Ő pedig rögtön megèrzi, miféle változás ment végbe bennem, mert tekintete követi az enyém útját és Ő maga is megpillantja Igort, ahogy lelkesen cseveg az egyik társasággal.
Képtelen vagyok elnyomni magamban az érzést, a pánikot, ami kegyetlenül a gyomromra markol, az emlékek pedig olyan elevenen hasítanak belém, hogy szinte még azt is érzem, ahogy a karomra szorított az a féreg, ahogy a hátamhoz préselte magát, miközben undorító szavait a fülembe suttogta, de mielőtt még túlságosan elmerülnèk ebben a fullasztó érzésben, Dimitriy visszahúz a jelenbe. Felé kapom pillantásom, nyelek egy nagyot és, csak ekkor tűnik fel, hogy a szívem iszonyúan hevesen kalapál és még a légzésem is felgyorsult a félelemtől, amin valamicskèt enyhít az érintése arcomon és a szavai, melyek életre hívják bennem újra a biztonságèrzetet, amit a jelenléte képes nyújtani. Mert tudom, hogy soha nem hagyná, hogy az a rohadék még egyszer bántson és, hogy tényleg képes lenne örökre pontot tenni a dolog végére, de ezt meg nem akarnám. Nem akarom, hogy miattam ilyesmi veszélybe keverje magát, hogy az a határozott férfi, akire mindenki tisztelettel néz, kivívja mások rosszallását és ellenszenvèt, ez pedig, csak még inkább segít kijózanítani.-Igen. Tudom.- nyögöm halkan, de bármennyire is próbálom összeszednj magam, tudom, hogy érzi és látja rajtam a feszültséget, erről pedig aggódó kérdése is biztosít, mikor megkèrdezi jól vagyok-e. Bólintok párat, próbálok mély levegőt venni, miközben az én kezem is finoman nyakára simul válláról, szemeimet lehunyom pár pillanatra, hogy csak Rá tudják koncentrálni, hogy az Ő érintésère figyeljek, az illatára és a hőre, amit a teste áraszt felém, végül megköszörülöm a torkom és magamra erőltetek egy gyengècske mosolyt. -Az jól esne.- súgom halkan. -Kimegyek a mosdóba és...rendbe szedem magam.- lehelek végül gyengèd csókot ajkaira, minden erőmmel azon igyekezve, hogy újra rátaláljak a korábban nehezen megszerzett nyugalomra, végül lassan, pokoli nehezen elhúzódok tőle. -Nem akarom megadni neki azt az örömet, hogy így lásson. Rögtön jövök, rendben?- sóhajtok újra egy nagyot, kezem finoman kezére szorít, majd gondosan ügyelve arra, hogy ne hívjam fel magamra a figyelmet, nyugodtságot színlelve arra indulok, amerre a mosdókat sejtem.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 26, 2022 5:29 pm

Inkább bosszantott a tudat, hogy miután apám szinte kötelezővé tette a részvételt, Ő maga mégsem jelent meg, és ha nem is mondtam ki, de elég egyértelmű volt, hogy engem akar tesztelni vele, és nem is ez volt az első ilyen alkalom az elmúlt hónapok során. Bár, ha ez számomra is kezdett gyanússá válni, hát mit gondolhattak még róla azok az üzlettársak, akik évtizedek óta együtt húzzák vele az igát, és tudják, hogy ez régen mennyire nem így volt? Bár, arra inkább nem gondoltam, hogy az öreg szabadságolni vagy netán nyugdíjazni akarná magát, elvégre ha volt igazi, tényleges íratlan szabály az életünkben, hát az az volt, hogy ebből nincs kiszállás, nincs békés elválás, és szabadulni csak azzal tudsz, ha hagyod, hogy hátba döfjenek, valójában szó szerint. Ez volt az egyik olyan része az életünknek, amiben komolyan kellett venni azt, hogy ez élet-halál kérdése, de ezt inkább megtartottam magamnak. Kicsit sem hiányzott, hogy ezt az elméletet tálalva, még Iris is befeszüljön, ráadásul pont egy olyan lehetséges forgatókönyv miatt, ami remélhetőleg még nagyon távol állt tőlünk. Valahol az mégis csak jót jelentett, hogy engem küldött, és engem akart tesztelni, nem pedig a húgomat. Vagyis, nézőpont kérdése, hogy jót jelent-e vagy sem.
Nem is úsztam meg azokat a kérdéseket sem, amik apám hollétére vagy épp hogylétére vonatkoztak, de annak ellenére, hogy halvány lila gőzöm sem volt a távolléte okáról, szokásomhoz híven oldottam meg a néha már elég kellemetlen kíváncsiskodást, néha belekortyolva a pezsgőbe, amögül pillantva Iris felé, elég gyakran győződve meg arról, hogy minden rendben van-e vele. És úgy tűnt, hogy egyelőre feltalálta magát, vagy talán már meg is könnyebbült, hisz itt senkinek nem származott előnye abból, hogy rögtön a foguk fehérjét mutogassák, inkább bebújtak a protokoll által diktált álarc mögé, és szerencsére Irisnak nem kellett mögéjük látni. Elég volt az én álarcomat kezelnie, mert teljesen mást mutattam neki magamból, mint a minket körülvevő bűnözőknek, és most még nekem is nehezemre esett szétválasztani a kettőt, minden pillanatban attól tartva, hogy a szeme láttára törik ki belőlem valami olyasmi, amit soha nem akarnám, hogy lásson. Épp ezért próbáltam minél több évődő megjegyzést elhinteni neki, burkoltan utalva a jelenlévők átlag életkorára és arra, hogy mennyire rémes lenne az a videóklip, amiben ezek perdülnének táncra, nevetését hallva pedig, az én arcomon is megjelent egy széles vigyor, néhány pillanatig egészen belefeledkezve abba, ahogy hallgattam a finom kis kacajt, ami már most képes volt minden feszültséget eltüntetni belőlem. Ha nem is volt megfelelő az alkalom egy-egy érzelmesebb kitöréshez, de tekintetemmel igyekeztem megüzenni neki, hogy most is kibaszottul szeretem, és történjék bármi, együtt ezt is magunk mögött tudjuk majd hagyni.
Talán épp emiatt döntöttem úgy, hogy inkább leteszem a poharamat, és táncra invitálom, de már azt is nehezen vártam ki, hogy Ő is megváljon a pohártól, mert már nyúltam is dereka után, finoman simítva hátára ujjaimat, gyengéden vonva közelebb, szinte annyira, hogy kis híján összeért az orrunk. - Ezeknek a partiknak? - kérdeztem vissza elgondolkodva, egyetlen pillanat erejéig véve el róla a tekintetemet, csak hogy még mélyebben merülhessek a gondolatokba, majd finoman megrántottam a vállamat. - Mindig van egy ürügy ezekre az összetömörölülésekre. Házassági évforduló, esküvő, születésnap... - vigyorodtam el. - De ezek ritkán szólnak a tényleges ünneplésről. Minden az üzletekről szól - tettem hozzá, még közelebb hajolva arcához, ezúttal már tényleg megérintve orrát az enyémmel.   - Kibaszottul meg akarlak csókolni - leheltem annyira halkan, hogy senki más ne hallja, rögtön megvillantva egy pofátlan kis vigyort, mintha csak tesztelni akarnám, hogy meddig mehetek el, hol húzódik az a határ, amíg elnézi a szemtelenségemet a hiénák között, de mikor teste megfeszült tenyerem alatt, egy pillanatig azt hittem, hogy máris túl messzire mentem. De tekintete nem az enyémet kutatta, hanem valahová, egészen messze kalandozott, én pedig gyanútlanul követtem, megpillantva azt, akinek ma este kurvára nem kellett volna megjelennie. Egyetlen pillanat alatt omlott össze minden, amit néhány perc alatt lassan felépítettünk, szemrebbenés nélkül bámulva Igor-t, aki viszont nem ránk figyelt, de ha figyelt volna sem tartóztattam volna magam. Iris arca után nyúltam, magam felé fordítva tekintetét, ujjbegyem pedig finoman cirógatta bőrét. - Nem hagyom, hogy még egyszer a közeledbe menjen - nyomatékosítottam egyértelműen, bár talán nem is volt rá szükség, hisz tudta magától is, de az, ami jelenleg eluralkodott rajta, kibaszottul feszíteni kezdte az én gyomromat is. - Jól vagy? Kérsz egy kis... vizet?

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 26, 2022 4:00 pm

Iris & Dimitriy

Ahogy belèpünk az ajtón, a bátorságom rögtön köddé válik és valószínűleg, ha nem fogná a kezemet, azzal a lendülettel sarkon is fordulnèk, így viszont inkább csak nyelek egy nagyot és arra koncentrálok, hogy mindezt nem egyedül csinálom végig, mert Ő itt van mellettem és nem is úgy fest, mintha nagyon el akarna tűnni vagy akár, csak távolabb menni tőlem. Mintha, még az aggodalma is háttérbe szorulna picit, egész másképp érzékelem most Őt, ahogy a számára ismerős közeget mèregetjük, melyek közül hiányol egy arcot, ami nem másé, mint az apjáè.
Kínos, talán kissé vigasztaló mosolyt villantok felé, bár az elég egyértelmű, hogy nem valami apa-fia pillanat miatt neheztel az idősebbik Smolensky-re, amiért nincs itt, hanem inkább azért, mert minket viszont volt képe ide rángatni ahelyett, hogy békében meg lehetnènk otthon, emiatt pedig finoman meg is szorítom ujjait, mintha így próbálnám nyugtatni, vigasztalni, éreztetni vele, hogy nincs oka emiatt feszengnie. Túlélem ezt az estét, nem halok bele egy partyba és szeretném, ha Ő sem érezné úgy, mintha tényleg valami hatalmas nagy kényszernek vetne most alá, mert tisztában vagyok vele, hogyha annyira maradni akartam volna otthon, Ő hagyta volna. -Szerintem csak tudta, hogy úgyis megjelenünk.- vetem fel halkan egy finom vállrándítás kíséretében, újabb gyengècske mosolyt intézve felé, a kínált poharat pedig átveszem tőle és ahogy Ő, úgy én is kortyolok egyet a finom italból. Egyébként sem árt, mert talán segít egy picit lazítani, bár kezdem úgy érezni, hogy talán nincs is mitől félnem, talán az az egy óra majd szép nyugodtan elreppen, és mindjárt otthon is leszünk.-Bár elképzelni se tudom, milyen lehetett az az erèlyes meghívó.- sandítok felé kínos mosollyal és talán, még némi szégyen is átsuhan vonásaimat, amiért eddig nagy valószínűsèggel kimentett az ilyen helyzetekből, hiszen mi másért lett volna az a meghívó most erèlyes?
Igyekszem megőrizni a hideg véremet, bájosan mosolyogni, miközben az ismeretlen arcok jönnek-mennek, némelyik úgy fest, mintha emlékezne is rám, Ő pedig mindegyik után halkan felvilágosít arról, ki volt az illető és miféle szerepe van ebben a sötét kis világban, amit én leginkább úgy képzeltem eddig el, mint valami menő rapper életét. De ez cseppet sem olyan, bár az átlag életkor egyébként sem indokolná, hogy olyan legyen, mikor pedig felhívja erre a figyelmemet, végre tényleg őszintén nevetek egy jót.
Nehéz megállnom, hogy ne viselkedjek úgy, mint ahogy egyébként szoktam, ahogy legszívesebben tennèm, hiszen az idő nagy részében minden alkalmat megragadok egy-egy gyengéd csókra vagy érintésre, most viszont akaratlanul is igyekszem ellenállni a késztetésnek. Egyrészt Őt sem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, hogy bárki is felfigyeljen arra, milyen édesen enyeleg a feleségèvel, talán nem is feltétlenül tenne jót a maffiózó imázsnak, ami a sajátja, másrészt pedig valami fura módon óvni is akarom ezek elől az emberek elől mindazt, ami a miénk, ami köztünk van és ami a közeghez képest olyan tiszta, hogy a legtöbbjük szerintem nem is ismernè fel.
A mosolyt azonban nem tudom megállítani és talán nem is akarom, ami az arcomra kívánkozik, mikor elém fordul, leteszi a poharat, kezét pedig finoman a hátamra simítja, bár igazán az a "hölgyem" megszólítás az, amin felvonom szemöldökömet és elvigyorodok. -Azt már réges-règ kièrdemelted.- duruzsolom halkan, mint valami féltett kis titkot, miközben én is megszabadulok a poharamtól, majd egyik kezemet a vállára simítom, másikat pedig gyengéden tenyerébe csúsztatom.-Egèsz más ez a party, mint amire számítottam. Mint valami James Bond film.- kuncogok halkan, közelebb helyezkedve picit hozzá, bár szívem szerint épp úgy simulnèk testèhez, mint ahogy a vérem diktálja, ahogy legutóbb is tettem, mikor felkèrt egy táncra, de igyekszem visszafogni magam, hogy a kutakodó pillantások ne lássák, miféle kincsre bukkantunk egymásban vagy, hogy Ő miféle érzelmeket képes produkálni ebben a bűnös világban. -Szóval...mi is a lényege ezeknek a partyknak?- kérdezem végül halkan, miközben megköszörülöm a torkom, válla felett pedig továbbra is az ismeretlen arcokat bámulom, de mikor a sok idegen közt egy ismerős ábrázatra bukkanok, akaratlanul is megfeszül a testem, ujjaim valamivel erősebben szorítanak vállára, a kellemes hangulat pedig egyetlen pillanat alatt elillan, ahogy az emlékeim a felszínre kerülnek.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 26, 2022 8:07 am

Csak halványan, de még emlékeztem azokra az alkalmakra, mikor a látszatházasságunk elején többször is magammal kellett hoznom egy-egy ilyen partira, és hogy mennyire nem érdekelt, hogy mit érez vagy mit gondol majd arról, amit itt lát és hall. Vagyis, inkább tudatosan próbáltam tudomást sem venni róla, és úgy tekinteni rá, mint valami díszletre, mert ha úgy vesszük, az apám is ezt a szerepet szánta neki. De azóta fenekestül felfordult az egész életünk, és míg annak idején könnyedén alakítottam a közönyös férj szerepét, mára már az is gondot jelentett, hogy a kezemet levegyem róla, és ezt Ő is érzékelhette, mikor finoman, de határozottan összekulcsoltam ujjainkat, és úgy indultunk meg a bejárat felé, egy szakaszon mellette, majd mögötte lépkedve, de egy pillanatig sem akartam, hogy azt higgye, ezúttal egyedül kell ezzel megbirkóznia. Legutóbb teljesen magára hagytam, annak meg is lett az eredménye, hisz az a mocskos féreg kihasználta volna az első kínálkozó alkalmat, hogy rátegye a kezeit, de akkor még eszembe sem jutott, hogy ez a történet ott nem ér majd véget, és bár tudatosan próbáltam hessegetni a gondolatot, hogy valószínűleg Igor is tiszteletét teszi majd ezen a rendezvényen, de legalább erről igyekeztem nem beszélni. Semmi szükség nem volt arra, hogy még pluszban az ördögöt is a falra fessük, és rajta kívül még legalább száz olyan pokolfajzat fogja ma este körbevenni, mint Igor. Emiatt főleg nem akartam magára hagyni, készen állva arra, hogy tényleg, az itt töltött időnk minden percében az ujjait szorongassam, nem törődve azzal, hogy ki látja majd, vagy hogy mit gondolnak majd erről. Ő készen állt arra, hogy kivívja a tiszteletet, én pedig minden lehetőséget meg akartam adni neki hozzá, de az első lépés mégis az volt, hogy én megadjam neki.
- Az apámat - válaszoltam a kérdésére, miután körbenéztem, és ez újabb sóhajt csalt ki belőlem. - Ha már ilyen erélyes meghívókat tud küldeni nekem és a feleségemnek... - tettem hozzá, nem is rejtve véka alá hangszínemmel, hogy mennyire gyűlöltem, mikor ezt csinálta, és az elmúlt időszakban tényleg egyszer sem fordult elő, hogy megjelent volna. -, arra számítottam, hogy akkor már legalább személyesen fog ellenőrizni - pimaszodott meg a hangom, egy szemtelen kis vigyort küldve Iris felé, több magyarázatot nem is téve hozzá, leginkább azért, mert lefoglalt, hogy megszerezzek két pohár pezsgőt, és míg átnyújtottam neki az egyiket, belekortyoltam a sajátomba. Az apám távolléte viszont azt is jelentette, hogy ma nem egy felesleges beszélgetést kell majd megejtenem olyanokkal, akik közel vannak ahhoz a bizonyos tűzhöz, de egyelőre csak azokkal foglalkoztam, akik megközelítettek bennünket, és bár ők még emlékeztek Iris-ra a legutóbbi partikról, de amint hátat fordítottak és hallótávon kívül kerültek, Iris-nak is tömören összefoglaltam, hogy ki milyen szerepet tölt be apám tökéletesen működtetett gépezetében. - Itt a többség már túl öreg ahhoz, hogy úgy bulizzon, mint a videóklipekben, nem gondolod? - vigyorodtam el, közben pimaszkodva felvonva a szemöldökömet, majd szembefordultam vele, és minden további nélkül letettem a poharamat egy közeli tálcára. - És mondja, hölgyem - csúsztattam felszabaduló kezemet a hátára, incselkedő vigyort küldve felé. -, szabad egy táncra, vagy azt is ki kell érdemelni? - kérdeztem érdeklődve, de fejemben már akaratlanul is az a tánc járt, amit néhány héttel ezelőtt, a nappaliban ejtettünk meg, méghozzá úgy, hogy akkor Ő még nem tudta, hogy elveszítette az emlékeit.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 25, 2022 10:24 pm

Iris & Dimitriy

Nem hittem volna, hogy valaha is hálás leszek egy olyan sunyi és alattomos érzésnek, mint a féltékenység, de most, ahogy szóba hozom a nőcskèket, akik minden bizonnyal szívesen szemezgetnek majd a férjemmel, egész felemelő végre mást érezni a feszültségen és az aggodalmon túl. Talán, egy kicsit meg is könnyíti a helyzetet, ha csak arra koncentrálok, hogy hány nő vetnè Rá magát szívesen, nem pedig arra, hogy a teremben valószínűleg, már mindenki ölt embert és tett ennél még jóval borzalmasabb dolgokat is. A féltékenység, még egész hétköznapi érzés, szívesebben birkózom meg azzal, mint a félelemmel, ami elfog a gondolattól, hogy akár meg Igor is jelen lehet ezen a partyn, hiszen Dimitriy apjának fontos üzlettársa.
Verekedésig azonban biztos nem fajulna a helyzet és, bár viccelődök kicsit a ruhámat illetően is, hogy valamiképp oldjam a feszültséget, látszólag működik is, minden bizonnyal Neki is nyilvánvaló, hogy ez csupán ennyiről szól. Egy kis feszültség oldásról, ami csak addig működik, míg be nem ülünk az autóba, ahol valahogy mégsem érezzük már szükségét a beszédnek, csak a néma, bátorító pillantások maradnak és az a pár momentum, amíg még megszorítja a kezemet, mielőtt kiszállnánk.
De a feszültség megmarad, még ha igyekszünk is palástolni, mert míg engem, csak a reszkető kezeim és a borsó méretű gyomrom árulhatna el, Dimitriy inkább a nyakkendőjèt nyúzza, mintha bármi probléma lenne vele. Kérdés nélkül lèpek elé, kezeim pedig finom, gyengéd mozdulattal orvosolják azt a kevèske esztétikai hibát, amit végül okozott, de mindez inkább szól arról, hogy Őt és egyben magamat is nyugtassam, még mielőtt besètálnánk az ajtón. Ha Ő nem aggódik, én is kevésbé fogok feszülni és egyébként is, mielőtt még jó pár, számomra vadidegen ember előtt igyekeznèk megjátszani magam, szükségem van pár gyengéd pillanatra, pár lopott érintésre, amit meg is kapok, mikor gyengéden ajkamon simít ujjával. -Rendben.- sóhajtom halkan, gyengéd mosollyal, ami jócskán kiszèlesedik arcomon, mikor közelebb lép hozzám és egy pimasz csók kíséretében máris a ruhám alatt rejtőző dolgokat említi.-El se tudod képzelni.- incselkedek halkan, kièlvezve az utolsó békés pillanatot is -legalábbis egy időre-, de aztán, ahogy erőt gyűjtök, amihez jócskán hozzájárul a jelenléte és gyengéd érintése is, mikor összefűzi ujjainkat, a bejárat felé veszem az irányt.
Hihetetlenül megnyugtat az érzés, hogy ott lépked mögöttem, hogy tudom, mellette mennyire biztonságban vagyok és talán ez ad igazán erőt ahhoz, hogy az ajtón belépve magamra öltsem udvarias mosolyomat, mintha olyan kibaszottul megszokott dolog lenne, hogy bűnözők között sétálgatok. -Kit keresel?- kérdezek vissza halkan, tekintetem akaratlanul is a hatalmas termet járja, ahova végül besétálunk, mintha bármi esély lenne arra, hogy ismerős arcot lássak, Ő viszont egyértelműen hiányol valakit, nekem pedig nem sok használható tippem van, hogy ki az.
Akire én gondolok, arról semmiképp sem beszélne ilyen csalódottan, de igazából ez az érzés se sokáig érezhető rajta, mert miközben leemel magunknak egy-egy pohár pezsgőt az egyik tálcáról, már egész más mosoly virít az arcán. -Èpp ugyanolyan arcoknak tűnnek, mint amilyenek az apám partyjain lebzseltek mindig.- értek egyet pár bólintás kíséretében, kissé kínos mosollyal ajkaimon, de a pezsgő hasznosnak bizonyul arra, hogy ezt eltüntessem az arcomról.-Azt hittem, az ilyen rosszfiúk inkább úgy buliznak, mint a videóklipekben, de úgy tűnik, az csak a rapperekre vonatkozik.- jegyzem meg halkan a poharam mögé rejtve mosolyomat, ismét a fanyar humorhoz fordulva segítségèrt, bár a feszültségem valamennyire a háttérbe szorul így, hogy látszólag egész nyugisan el tudunk vegyülni. Leszámítva azt, ha netán valaki oda lép hozzánk azért, hogy üdvözölje Dimitriyt, az pedig, hogy jó párszor ezt olyan férfiak teszik, aki korban jócskán fölötte állnak, csak még inkább megmutatják, miféle hírre és tiszteletre tett már szert.-Ez eddig annyira nem is vészes...- súgom halkan kis idő elteltèvel, hiszen annyira nem is megerőltető ácsorogni mellette és csendben mosolyogni, míg olykor vált pár szót egy-kèt, számomra teljesen idegen emberrel.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 25, 2022 9:36 pm

Mindketten máshogy kezeltük és éltük meg a feszült pillanatokat, én általában nem is rejtettem véka alá, ha valami kihozott a sodromból vagy netán nyugtalanított, de az elmúlt időszakban szerencsére ritkábban jutott ki az ilyesmiből, már ha kivettük a képletből az amnéziát és azt, hogy az apám egyik embere mit akart csinálni vele. Mert azzal egy komplett lavina indult el, majd zúdult a nyakunkba, és csak a szerencsén múlott, hogy képesek voltunk félretenni mindent, mert bármennyire is fájt és küldött padlóra mindkettőnket, ott volt a tudat, hogy együtt képesek leszünk átvészelni. És hogy még egyszer nem vétek akkora szarvashibát, hogy felügyelet nélkül hagyom. Tekinthettünk volna rá tanulópénzként, de ahhoz túlságosan is kemény és nehéz időszak volt, és talán tényleg sokat tanultunk belőle, de nem voltam hajlandó elfogadni azt, hogy ez bármikor újra megtörténhet. Nem itt, nem az én házamban, és nem az én feleségemmel, mert legközelebb már nem lesz olyan erő, sem emberi, sem emberfeletti, ami képes lesz megállítani abban, hogy tényleg a vérét vegyem annak a féregnek, aki kezet próbál emelni rá. Legutolsó mentsvárként pedig, itt volt nekünk a humor, ami oldani akarta az egyre nagyobb teret elnyerő feszültséget, én pedig hajlandó voltam átadni magam neki, akkor főleg, mikor arról beszélt, hogy néhány engem bámuló nőnek képes lenne akár a szemét is kikaparni. - Ez a ruha tökéletes - ingattam meg a fejemet, mikor szóba hozta a kényelmesebb viseletet, de az én fantáziám már régen máshol járt, pont ott, ahol nagyon is megfelelő volt ez a ruhaválasztás, sőt. A humor után ezzel a pikáns gondolatsorral sikerült elterelnie a figyelmemet, és csak akkor voltam képes visszatérni a valóságba, mikor beültem végre mellé, és útnak indultunk.
Néha loptam tőle egy pillantást, míg vezettem, és a megérkezést követően nem is pattantam ki rögtön, helyette rászorítottam ujjaira, igaz, jelenleg nehezen tudtam volna megmondani, hogy melyikünknek van nagyobb szüksége a másikra. Én erősebb voltam és kevésbé érdekeltek a keretek, vagy az, hogy ki mit gondol rólam, de épp ez volt az az oldal, amit nem szívesen dörgöltem volna Iris orra alá, hisz Ő egy egészen más képet dédelgetett rólam, de míg bennem ott tombolt az a kontrollállhatatlan erő, Ő bármikor képes volt hidegvérre buzdítani, olyan gyengédséggel és szerelemmel nyugtatva le, hogy... még soha, senki nem tett értem ilyesmit. Ennek ellenére nem tudtam levenni a kezemet a nyakkendőről, jól tönkretéve a csomót, amit még indulás előtt sikerült tökéletesre alkotni, Ő pedig, mintha csak olvasott volna a fejemben, odasétált hozzám, és megigazította a megtépázott kiegészítőt. Szavait hallva kibukott belőlem egy halk, feszült sóhaj, miközben ujjaimat gyengéden végigsimítottam arcán, mutatóujjammal finoman érintve ajkait. - Csak egy óra, és itt sem vagyunk - válaszoltam inkább ennyivel, majd kicsit közelebb vontam magamhoz, gyengéden derekára simítva tenyeremet. - Alig várom, hogy megnézzem, mit dugtál el előlem a ruha alatt - nyomtam pofátlan csókot ajkára, ekkor már kicsit sem törődve azzal, hogy ki lát minket, majd egy sunyi, komisz kis vigyorral kulcsoltam össze ujjainkat, de Ő előbb indult, én pedig nem húztam vissza, épp ellenkezőleg. Mintha én merítettem volna az Ő bátorságából, mikor szorosan mögötte beléptem az előszobába, némi iránymutatást követően pedig, kikötöttünk egy tágas teremben, ahol az általam már jól ismert üzletemberek feledkeztek mély és hangos eszmecserékbe, de az apámat ismételten nem láttam sehol. - Annyira sejtettem, hogy megint nem lesz itt - forgattam meg szemeimet, levéve két pohár pezsgőt a tálcáról, amit a mellettünk feltűnő pincér kínált, majd az egyiket Iris felé nyújtottam. - Így, első ránézésre nem is gondolnád róluk, hogy mocskos bűnöző az összes - súgtam oda neki egy kínlódó vigyorral, mielőtt belekortyoltam volna a gyöngyöző italba.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 25, 2022 7:08 pm

Iris & Dimitriy

Iszonyú nehéz összeszedettnek maradnom és úrrá lenni a saját feszültségemen, ellenállni a késztetésnek, hogy inkább sarkon forduljak és visszamenjek a házba, abba a burokba, ami a sajátunk, ahol biztonságban érzem magam, ahol pár hete minden olyan csodás és kellemes, miközben tisztán érzem az Ő aggodalmát is. De soha nem jutna eszembe ezt felróni neki, hiszen velem ellentétben Ő emlékszik a többi alkalomra, amikor ugyanilyen partyn vettünk részt és talán most először érzem úgy, hogy van jó oldala is annak, hogy elvesztettem az emlékeimet. Talán, csak még jobban félnèk, szabályosan rettegnèk, ha tudnám, hogy miként zárultak azok a partyk, hogy mi mindent láttam és tapasztaltam ezeken a puccos összejöveteleken, pedig már így is olyan picire zsugorodott a gyomrom az izgatottságtól, mint egy borsószem.
Tudom, hogy csak engem félt és igazság szerint én is féltem magamat, mert míg számára ez a terep ismerős, hazai pálya, nekem olyan új és idegen az egész, mintha egy teljesen más világba sétálnèk épp az oldalán. Pedig, egyszer már túl jutottunk ezen és most épp ez a gondolat válik a ma esti mantrámmá, hogy ha egyszer sikerült, ha egyszer már képes voltam erre, akkor most is menni fog mindenféle probléma nélkül. A kérdést pedig, amit aljasabbik, kritikus énem tesz fel agyam legmèlyebb bugyraiban újra és újra, hogy vajon Igor is fel fog-e tűnni ma ezen a partyn, inkább elengedem a fülem mellett, úgy teszek, mintha meg se hallanám, pedig legszívesebben továbbítanám Neki, megkèrdeznèm Tőle, hogy akkor mégis, mi a fenét kellene majd tennem?
De igyekszem megregulázni magam, előcsalogatni a nem létező színészi képességeimet, melyek hiányára Ő is felhívja a figyelmemet, előcsalogatva belőlem megjegyzésèvel egy újabb mosolyt a feszült hangulat ellenére.-Pedig fontolgatom, hogy pályát váltok.- válaszolom megjátszott sértettséggel, de arcomról leolvashatja, mennyire nem gondolom komolyan vagy, hogy mennyire nehezemre esik megőrizni a hideg véremet, amihez az egyetlen segítségem az Ő jelenléte és az a bizakodó csillogás tekintetében. Mert bármennyire is aggódik, azt is tudom, hogy ha meggyőződése lenne, hogy nem állok készen erre, Ő maga rángatna vissza a házba.
Bókja hallatán én sem titkolom el, mennyire vonzó látványt nyújt öltönyben, nyakkendővel, amit szívem szerint kibontanèk inkább, mint sem igazgatnám, hogy aztán annál fogva húzzam magammal vissza a házba, de szöget üt a fejemben a gondolat, hogy ma este, talán nem csak nekem lesznek ilyen fantáziáim Vele kapcsolatban, ez pedig kellőképpen el is tereli a figyelmemet a feszültségről. A jó öreg humor, valahogy mindig megfelelő eszköz az ilyen helyzetekben.-Ha ezt tudom, kényelmesebb ruhát veszek fel...- kuncogok halkan, bár nem tervezem, hogy bármivel is felhívjam magamra a figyelmet, ugyanakkor azt sem tudnám garantálni, hogy ha mással nem is, a tekintetemmel nem fogom megüzenni minden arrafelé lebzselő nőcskènek, hogy Ő hozzám tartozik.
Akkor is, ha tudom, hogy Ő engem szeret, hiszen most is elegendő egyetlen pimasz megjegyzés ahhoz, hogy lássam tekintetében megvillanni, hangja mély tónusából kihallani a vágyat, amit végül szépen visszatuszkol a helyére Ő is és én is, hogy végre elindulhassunk. Minél előbb érünk oda, annál előbb szabadulunk.
Nem feltétlenül neveznèm a kocsiban kínos csendnek azt, ami ránk telepszik, de sem Ő, sem én nem erőltetem a beszélgetést, mintha kicsit mindketten a saját gondolatainkba merülnènk, a saját feszültségünkön próbálnánk úrrá lenni. Mondjuk ez részemről nem sikerül valami túl jól, mert ahogy megáll az autó, nem igazán tudom eldönteni, hogy elszaladni vagy rókázni szeretnèk-e inkább, kezemre szorító ujjai azonban enyhítenek a szorongáson, amit egy apró, hálás mosollyal köszönök meg, mielőtt bólintanèk és kiszállnèk én is.
-Hè.- lehelem halkan, kezeim övéire simulnak, ha pedig hagyja, finoman elhúzom őket a nyakától, hogy azt a fránya nyakkendőt újra rendbe szedjem kicsit, most már okkal, majd megkeresem tekintetét és tenyerem arcára simítom.-Szeretlek és ezen egyetlen party sem tud változtatni.- sutyorgom halkan, gyengéd mosollyal arcomon, majd kezem újra kezèèrt nyúl és egy hatalmas sóhajt követően a bejárat felé pillantok. Azt akarom, hogy azt lássa rajtam, hogy készen állok, nem pedig azt, hogy be vagyok tojva, így aztán össze is szedem a nem létező tökössègemet és, ha nincs ellenére, elindulok a hiénák közé.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 25, 2022 5:53 pm

Görcsös feszültség uralkodott a gyomromon, ahányszor csak eszembe jutott, hogy ma este ismét be fogom lökni az oroszlánok barlangjába, és bár hittem abban, hogy elég erős ehhez az egészhez, mégis, újra és újra elbizonytalanodtam. Mert még tisztán élt bennem az emlék, hogy mi történt aznap este, mikor szembesült az életem árnyoldalával, azzal, hogy az apám milyen embereket tart közel magához, és hogy az egyik közülök kis híján megerőszakolta. Már akkor elhintettem neki, hogy Igor-t is egy ilyen partiról ismeri, és hogy azon a partin sem volt hajlandó érteni a szép szóból, de a ma estének nem szabadott ilyen fordulatot vennie. Bármi is történjék, nem leszek hajlandó engedni, hogy akár egy pillanatig is elszakadjon tőlem, és ha emiatt azt fogja rólam gondolni, hogy én tényleg az az irányításmániás bűnöző vagyok, amivel mások jellemeztek a történeteikben, hát álltam elébe, de még egyszer nem voltam hajlandó kockáztatni. Bár, abban csak reménykedtem, hogy a múltkori után nem történik még csak hasonló sem, bár, azóta sem értettem, hogy Igor honnét szedte a bátorságot hozzá, de ha egy kicsit is eljárt a szája, már mindenki másnak tudnia kellett, hogy a feleségem tabu, és hogy nem vagyok hajlandó szemet hunyni afelett, ha valaki megpróbál rá kezet emelni vagy megpróbálja bántani. Talán én reagáltam túl, talán túl sok rossz tapasztalatom volt már ezekkel a fenevadakkal, akik közül én is egy voltam még pár hónappal ezelőtt, és ha azzal a fejjel gondolkodtam, hát kénytelen voltam beismerni, hogy ebben az életben tényleg semmi sem szent. Legalábbis, eddig nem volt az.
Bólintottam egyet szavaira, mikor azt mondta, hogy ez is csak egy parti, és nagyjából még úgy is hangzott, mintha tényleg ennyi lenne az egész, de azért előcsalt belőlem egy sunyi kis vigyort. - Még mindig rémesek a színészi képességeid - jegyeztem meg pofátlanul, szándékosan évődve vele, csak hogy kicsit eltereljem a saját figyelmemet mindarról, amitől épp hullámvasútra ült a gyonrom. Bár, még azt sem tartottam kizártnak, hogy nem-e a saját félelmemet próbáltam rá kivetíteni. Mindenesetre nem bírtam ki, hogy ne mérjem Őt végig tetőtől talpig, mert mint mindig, ezúttal is remekül állt neki a választott darab, bár még szoknom kellett, hogy ezúttal nem én rángattam ki egy darabot a szekrényből, hanem teljesen önként vállalta magára ezt a nemes feladatot. - Hát, kikaparhatod. Azzal biztos kivívnád azt a tiszteletet, amiről múltkor beszéltünk - vigyorogtam tovább, szándékosan nem húzva az agyát azzal, hogy valószínűleg lesz ott egy-két olyan női szempár, ami nem először fog éhes tekintettel méricskélni.  Azzal viszont nem könnyítette meg a dolgomat, hogy kilátásba helyezte, mi minden várhat ránk a parti után. - Remek érzéked van ahhoz, hogy még annyira se akarjak menni, mint eddig - rekedt be kissé a hangom, elengedve egy gondterhes sóhajt, még mielőtt kinyitottam volna az ajtót előtte, de már most képtelen voltam szabadulni azoktól a fantáziaképektől, amik megrohamozták az agyamat.
Beültem mellé, küldve felé egy gyengéd mosolyt, de az út közben végig csendben maradtam, hacsak nem kérdezett tőlem valamit, bár nem is tudtam felidézni, hogy mikor voltam utoljára ennyire feszült, ezen a hangulaton pedig kicsit sem dobott, hogy bekanyarodtam a célállomás feljárójára, egy kósza pillantást vetve Iris-ra, és odanyúlva, finoman rászorítottam ujjaira. Amikor utoljára ilyen partin jártunk, nélkülem távozott, és még mindig annyira élt a fejemben, mikor választás elé állított, hogy mit is akarok. A legrosszabb az volt, hogy én sem tudtam, hogy mit vagy épp kit akarok, vagy hogy akarom-e egyáltalán, és ebben aznap este sem jutottam előrébb. Pedig ott volt a lehetőség, mert tisztán emlékeztem a gyomorszorító érzésre, mikor megpillantottam Őt Igor karmai között, és talán ez volt az első olyan szikra, ami azt sugallta, hogy Ő más. Hogy Őt sem kölcsön adni, sem elengedni nem vagyok hajlandó, és mai szemmel már nevetségesnek hatott ez az egész dilemma, mert most már elképzelni sem tudtam, hogy nélküle éljek. - Készen állsz, mehetünk? - kérdeztem tőle, már nagyjából kiegyenesedve, majd elengedtem a kezét, és miután kiugrottam a kocsiból, a saját nyakkendőmmel kezdtem bíbelődni, mintha ezúttal nem lett volna tökéletesen megkötve, és ezt épp Ő ellenőrizte nem is olyan régen.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 25, 2022 5:03 pm

Iris & Dimitriy

Mindig eljön az a pillanat, amikor az ember kénytelen rádöbbenni, hogy bármilyen kényelmes is az a rózsaszín buborék, amit talált magának, amibe olyan lelkesen belefúrta magát, végül kénytelen lesz mégis hátra hagyni vagy jön az élet és kegyetlenül kipukkantja helyettünk. Szerencsére, most volt lehetőségem választani -nem úgy, mint legutóbb, amikor az emlékeim köddé váltak-, és magam dönthettem úgy, amikor Dimitriy elég érthetően utalt rá, milyen fontos lenne nekem is megjelenni Vele együtt a következő partyn, hogy kilèpek a komfort-zónámból, a képzelt kis burokból, amibe magunkat bújtattam az utóbbi időben és emlékeztetem magam arra, hogy mellette vannak bizonyos kötelezettsègeim is. Mert a felesége vagyok, a nő az oldalán, akitől elvárnak bizonyos dolgokat én pedig nem akarom Őt újra és újra megszègyeníteni azzal, hogy bujkálok, mint valami ijedt kis nyuszika az erdő legmélyèn.
Pedig, ha belegondolok, hogy miféle party is lehet az, amire készülünk menni, tényleg úgy érzem magam, mintha a legzordabb erdő legijesztőbb részeire merèszkednèk épp, de látva Dimitriy arcát, felfedezve rajta a feszültséget, amit olyan lelkesen próbál palástolni, én is igyekszem felülkerekedni a sajátomon. Nem akarom, hogy folyamatosan miattam aggódjon, hogy miattam idegeskedjen, mintha egy törékeny kis virágszál lennék, akit a széltől is óvni kell és a ma estére igyekszem inkább úgy gondolni, mint egy, az apám partyjaihoz hasonló társasági eseményre, ahol semmi más dolgom nincs, mint bájosan csevegni, ha épp hozzám szólnak vagy megbújni az egyik távoli sarokban és sűrűn cserélgetni a pezsgős poharaimat.
Mellette akarok lenni, de nem mások elvárásai, nem az apja vagy akármelyik sunyi maffiózó miatt akarom, hanem magam miatt, miatta, miattunk, mert ha Ő képes volt megnyitni előttem a szívét, majd megtenni ezt ismét, miután kis híján ripityára tört az emlékeim elvesztése miatt, akkor nekem is képesnek kell lennem arra, hogy a felesége legyek minden szempontból. Most pedig, ahogy ránézek a kocsi mellett állva, ahogy tekintete láttán eltölt az a melegség, az iránta érzett szerelem, már azt is tudom, hogy miből kell ehhez merítenem az erőt.-Semmi baj. Ez is csak egy party.- vonok vállat egy meglehetősen gyengècske mosoly kíséretében, finoman simítva végig vállán, bár nehezen tudnám megmondani, hogy most én akarom-e Őt nyugtatni vagy inkább fordítva, hiszen szavaiból tökéletesen kièrzem, hogy mennyire nincs ínyère ez az egész, mintha aggódna amiatt, hogy mit fogok erről az egészről gondolni. Pedig, bármekkora maffiózók közé is kell most besètálnom, azt azért kétlem, hogy annyira más lenne a hangulat, mint amihez már egyébként is hozzászoktam korábban. Maximum, csak a tudat lesz frusztráló, hogy az ott lebzselő emberek nagy része gyilkos, tolvaj vagy ezek egyvelege.-Köszönöm. Te is egész jól nézel ki.- kuncogok halkan bókja hallatán, incselkedve ajkamra harapva, kicsit közelebb is húzódva hozzá, ahogy kezem a nyakkendőt kezdi óvatosan igazítgatni, mintha egyébként nem állna az is olyan őrjítően tökéletesen rajta. -Gondolom, nem lenne ott célszerű bármelyik nőnek is kikaparnom a szemét, ha túl sokáig legelteti rajtad, ugye?- sutyorgom komisz vigyorral ajkaira, mielőtt egy apró, gyengéd csókot lehelnèk rájuk, azzal is tovább igyekezve azon, hogy egy picit mindkettőket megpróbájam megnyugtatni, de épp ilyen érzés az, amikor rákènyszerül az ember, hogy elhagyja a megszokott, kènyelmes kis burkot, amiről egész eddig azt hitte, hogy állandó.-De, ha nagyon pocsék party lesz, este lesz alkalmad kárpótolni.- sóhajtom végül emelt fővel, drámai sóhajjal, egyértelműen megjátszva kicsit magam, ahogy a kocsi ajtaja felé fordulok, bár talán egyébként sem árt, ha megpróbálom végre magamra ölteni a maffiózó-felesèg szerepet, aki kibaszottul nincs berezelve a társaságtól és úgy általában ettől az egésztől.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 25, 2022 3:45 pm

Hetek óta leginkább csak a kifogásokat gyártottam, hogy mikor miért nem tesszük tiszteletünket egy-egy partin vagy rendezvényen, főleg mióta Iris elveszítette az emlékeit. Mondhatni, kisebb bajom is nagyobb volt annál, hogy mit szól majd az apám a kihagyott alkalmak miatt, de valószínűleg azért nem tette szóvá egyszer sem, mert Ő is tisztában volt már azzal, hogy mi történt, azok után főleg, hogy utolsó esélyként, még tőle  is segítséget kértem, de úgy tűnt, nem igazán hatotta meg némi amnézia. Elvégre, Őt kicsit sem az érdekelte, hogy Iris mire emlékszik vagy éppenséggel mire nem, egyedül az volt szempont, hogy a városban legyen, lehetőleg a házamon belül, és hogy azt az időt mivel tölti, az javarészt hidegen is hagyta. Nem tudtam úgy tenni, mintha nem dühített volna fel ez a jeges közöny, talán épp azért, mert a saját jellemem köszönt vissza, ahányszor csak jobban belegondoltam, de az apám épp azzal bánt közömbösen, akiért viszont feláldoztam volna az egész kibaszott világot is, ha az lenne az emlékek ára. Csakhogy az apám nem tudott arról, hogy milyen érzelmeket lobbantott fel bennem a látszat-feleségem, és a legutóbb folytatott beszélgetésünk során csak biztosabbá váltam abban, hogy nem is akarom vele megosztani.
A soron következő vacsora alól azonban már lehetőséget sem kaptam, hogy kimenthessem magunkat alóla, de nem is magam miatt aggódtam, és ha Iris emlékezett volna mindenre, talán sokkal egyszerűbb lett volna ez az egész. De így viszont nem tudta, hogy mire számítson, idegen volt neki minden és mindenki, az emberek, a bűnözők és az escortok egytől egyig feledésbe merültek, én pedig rájöttem, hogy nem állok készen újra szembesíteni a valósággal, még ha ezúttal már volt is közöttünk egy erős kapocs, ami annak idején, az első ilyen alkalommal még nagyon gyerekcipőben járt. Ha lett volna lehetőségem rá, inkább azt az utat választom, hogy egyedül megyek, de elég egyértelmű volt az a meghívó, amit apámtól kaptam, és lássuk be, ezúttal már nem tűnt jó ötletnek packázni vele.
Egy bosszankodó sóhaj bukott ki belőlem, miután kiléptem a bejárati ajtón, követve Iris-t a kocsi felé, de még mielőtt kinyitottam volna neki az ajtót, megkerestem a tekintetét. - Tudom, hogy nem ilyen randira számítottál, de - sóhajtottam fel ismét, próbálva villantani mellé egy halvány, erőtlen kis mosolyt. - Talán még élvezni is fogod - tettem hozzá, mintha amúgy nem emlékeznék arra, hogy egyetlen olyan partin sem voltunk még, ami ne ért volna csúfos kudarcot vagy legalábbis ne sértődött volna vérig vagy Ő vagy én. Nyilván nem is véletlen próbáltam kihagyni ezeket az alkalmakat, legalább addig, míg ki nem tisztul minden, és rá nem jövünk, hogy miért felejtett el kettőnkről mindent. Azt viszont nehezen tudtam megmondani, hogy melyikünk az idegesebb, mert ugyan próbáltam rendre inteni az arcizmaimat, de ismert már annyira, hogy tudja, mikor játszok rá erre, és milyen, mikor őszinte reakciókat tükröznek vissza vonásaim. Az is benne volt a pakliban, hogy csak túl aggódom az egészet, amire mostanság elég sok példa akadt, de az elmúlt hetek történései után minden olyan alkalomtól rettegtem, ami kicsit is emlékeztette arra, hogy milyen életet élek akkor, mikor nem Vele vagyok, és bár nem akartam kételkedni, de mégis ott időzött gyomromon a félelem, ahányszor csak eszembe jutott, hogy miként is reagálhat majd arra, ha a képébe nyomják a bűnözői múltamat és jelenemet. - Baromi szexi vagy - tettem hozzá aztán félrebillentett fejjel, tetőtől talpig végigmérve, azt is elfelejtve, hogy amúgy a kocsi ajtaját készültem neki kinyitni.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
Vissza az elejére 
11 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: