M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 26, 2022 6:35 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Mintha tényleg olyan komoly elhatározást hoztam volna, hogy most már alvás következik, pedig valójában amint hozzám simul a takaró alatt, már bőre forróságától is meglódul a vérem és a legkevésbé vágyom alvásra, az pedig, ahogy pimaszkodni kezd a takaró kapcsán, egyértelműen jelzi, hogy valahogy Ő sem vágyik még ilyesmire. Talán, most valahogy mindketten ki akarunk élvezni minden pillanatot, mintha az elmúlt napokat akarnánk pótolni és igazság szerint, én titkon még mindig félek picit attól is, hogy ha most elalszom, a végén kiderül, hogy mindez csak egy álom volt és ismét egyedül találom magam a szobámban.
Pedig, mindennèl erősebben érzékelem a jelenlétèt, a testèt, ahogy hátulról átölel és még a kicsit hűvösebbnek tűnő levegőt is, ahogy a takaró nagyobb részét magának követeli és így nem is takar már olyan jól, mint kellene. Mindezt persze azzal magyarázza, hogy én vagyok a kisebb, minek hallatán szemet forgatok és nevetve fejet csóválok. -Szóval, a házasságban az kap kevesebb részt a takaróból, aki kisebb?- kérdezem végül, ha már közben azt is sikerült letisztáznunk, hogy Ő idő közben igazi szakértő lett a témában, ezt valamennyire sikerül is kibírnom röhögés nélkül, de amikor azt állítja, hogy eddig is az volt, már képtelen vagyok elfojtani.
A takarós merényletèvel azonban nem hagy fel, még akkor sem, mikor már vissza húzom magamra a nekem járó részt, mert aztán a lábamról kezdi eltűntetni a finom meleg anyagot, szinte látom is magam előtt a pimasz vigyorát, ami eközben ott viríthat az arcán és ekkor már nem tudok nem elvonatkoztatni attól sem, hogy mennyire nem álmos egyikünk sem.
Hirtelen fordulok meg és azzal a lendülettel, már rá is mászok, combjaimmal finoman közre fogva csípőjèt, arcomat nyakába temetve, azzal fenyegetve, hogy kénytelen leszek így aludni, de nem úgy fest, mintha nagyon megijedne vagy ellenére lenne a dolog, mert keze rögtön csípőmre simul és tovább cukkol azzal a szokásos "bèbi" bevenèvvel, amivel egyszerre bosszant és mosolyt csal arcomra. -Szóval simán tudnál aludni így?- lehelek pimasz csókokat nyakára, majd ajkaihoz hajolok, de bármennyire is szeretnèm megcsókolni, nem teszem, hogy valamiképp megháláljam a takarós pimaszkodást.
Mondjuk, már rég nem a takaró érdekel, amikor ölemmel finoman hozzá dörgölőzök és azt bámulom, ahogy ajkát harapdálja, vagy épp sóhaját hallgatom, amivel csípőm mozdulatára reagál, de a legaljasabb húzásom talán mind közül az, ahogy nyelvem pimaszul végig húzom a száján, amitől még az én testem is finoman megborzong. Nem sokáig várat magára a válasz, mert a következő pillanatban ujjai hajamba fúrnak és olyan mohón húz ajkaira, hogy az érzéstől, ahogy nyelve követelőzve közéjük csusszan, Vele együtt én is felnyögök.
Fogalmam sincs, mikor jönne el az a pillanat, amikor testem nem olyan forrósággal reagál Rá, mint most, vagy amikor ne reszketne meg mindenem már pusztán attól is, ahogy megèrzem vágyát, ahogy ölemnek feszül, de egyértelmű, hogy ez még nem az, mert a vérem úgy meglódul az ereimben, hogy a takaró máris feleslegesnek tűnik, anélkül is simán meglennèk.-Na és mi lenne az?- duruzsolom ajkamba harapva, csípőmmel egyre forróbb mozdulatokkal feszülve ágyékának, de ez még mindig olyan fegyver a kezemben, ami legalább annyira hat rám is, mint Rá. Halkan, feszülten sóhajtok minden mozdulatomnál és bár homlokom, még jó pár pillanatig homlokának nyomva tartom, végül már nem bírom megállni, hogy ne csókoljam meg újra. -Mondjuk, én nem vagyok akkora szakértő, mint egyesek, de nekem is van pár ötletem.- nyögöm ajkaiba feszülten, finoman simulva hozzá melleimmel, egyre csak folytatva a kínzó táncot csípőmmel, mintha máris bennem lenne, mintha Rajta mozognèk, ettől a gondolattól pedig, csak még jobban felforrósodik a testem. Ajkaim nyakára kalandoznak újra, nyelvem végig húzom lüktető erèn, majd lassan lentebb haladok mellkasára, pimasz mosollyal sandítva fel rá, mintha csak azt kutatnám, vajon érti-e, hogy mire gondolok.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 26, 2022 12:22 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Szavak helyett csak egy huncut, sunyi vigyorral reagáltam a megerősítésére, mintha lenne bármi jelentősége annak, hogy bűnben élünk, de ha jól tippeltem, ezt amúgy is tudta mindkettőnk. Mert ennyire kívánni és akarni valakit, és ennyire kocskosul vágyni rá, tényleg nem lehetett más, csak színtiszta bűn, ami miatt akár önként vonultam volna a pokolba, ha ez érte a büntetés. Bár, elég merész elképzelés volt azok után, hogy sem ördögben, sem istenben nem hittem, főleg nem holmi mennyországban vagy épp pokolban, miközben minden nap abban éltünk, és tőlünk függött, hogy mit hozunk ki belőle. Semmi kétség, az elmúlt napokban végigjártuk a pokol minden bugyrát, az a düh és indulat, amit felfűtött bennem, nem akart nyugodni, főleg nem kialudni, és bár minden kibaszott percben azt kívántam, hogy legyen már vége, mégsem tudtam én kimondani. Ő kellett hozzá, az Ő megbocsátása és szerelme, az, hogy képes legyen leküzdeni a saját büszkeségét, és átjöjjön hozzám, míg én ki tudja, meddig főttem volna a saját levemben. Most viszont, hogy megtörtént, már eszem ágában sem volt elengedni, főleg nem dacolni vagy küzdeni ellene, épp ellenkezőleg, ahhoz is meg kellett emberelnem magamat, hogy engedjem hátat fordítani, még ha ezzel nem is került túl távol hozzám, épp csak annyira, hogy oda tudjak csúszni hozzá, finoman feszülve forró bőrének, de az enyém épp annyira égett a hőtől, mint az Övé, emiatt pedig még viccesebbnek tűnt a takarón marakodni. - De Te kisebb vagy - csűrtem tovább a gondolatot pofátlan grimasszal, mintha ez valódi indok lenne arra, hogy miért szereztem meg időközben a takaró háromnegyedét, lényegében máris megbuktatva a saját elméletemet.
A vigyorom továbbra is kitartott, azt figyelve, hogy vajon mit lép legközelebb, már nagyjából sejtve, hogy legalább annyira piszkáltam fel az épp lenyugvó oroszlánt, mint ahogy Ő is szerette huzgálni az én bajszomat, már-már türelmetlenül várva, hogy ezúttal melyikünk fog előbb belefáradni és kezébe venni az irányítást, de inkább saját ajkamba haraptam, így küzdve le a késztetést, hogy túl hamar elrontsam ezt a gyengéd, játékos évődést az irányításmániámmal. - Eddig is szakértő voltam - villantottam meg fogaimat egy szemtelen vigyor mellett, ártatlanul pislogva felé, nehezen állva meg, hogy ne röhögjem el, bár, ebben is volt némi igazság. Ha a házasságok szakértője épp nem is voltam, de ennyi idő bőven elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, Neki mire van szüksége, vagy hogy mivel vehetem le a lábáról, és nem is fukarkodtam, minden alkalommal felhasználtam ellene a megszerzett tudást.
Már majdnem az egész lába kilógott a takaró alól, mikor váratlanul megfordult, és az első döbbenetemet kihasználva, szót is fogadtam neki, újra elfeküdve a hátamon, a meglepettséget azonban rögtön leküzdöttem, jóleső sóhajtással reagálva arra, ahogy rám feküdt, kezeim pedig automatikusan nyúltak teste után, finoman simítva rá csípőjére. - Hát bébi, engem az nem akadályoz az alvásban, hogy rajtam fekszel - vigyorodtam el, nem is titkolva, hogy mennyire jól szórakozom ezen a kis közjátékon, ami már túl nyilvánvalóvá tette, hogy hiába beszélgetünk itt alvásról, de egyikünk sem az édes álmokra vágyott jelenleg, a gondolatra pedig ösztönösen végignyaltam ajkamat, végül fogaimmal kapaszkodva saját húsomba, főleg mikor apró csókokkal borította nyakam egy részét. Átjárt a már jól ismert, kellemes bizsergés, érezve, hogyan válik minden porcikám libabőrössé, főleg ott, ahol épp hozzám ért, de nem bírtam ki, hogy ne forgassam meg szemeimet, mikor saját szavaimat fordította ellenem, egy megjátszott, drámai sóhajt fűzve csak hozzá, már amíg fel nem tornázta magát kissé, és kezeim ugyan végig csípőjét markolták, de tekintetem rögtön lentebb vándorolt, tüzetesen mustrálva melleit, míg el nem kezdett azzal büntetni, hogy nem adta meg azt a régóta vágyott csókot. Talán ez, és a hozzám dörgölőző csípője váltotta ki azt a kissé türelmetlen, mohó sóhajt, ami elnyúlva bukott ki ajkaim közül, szavait pedig már fel sem fogtam, mert időközben megéreztem számon nyelve finom érintését, ez pedig rögtön arra késztetett, hogy egyik kezemmel a hajába túrjak és ajkaimra rántsam száját. Nem haboztam, szívni kezdtem ajkait, pofátlanul kutatva a lehetőséget, hogy ajkai közé csúsztassam a nyelvemet, jólesően ajkai közé nyögve, mikor végül sikerült, de ágyékom ekkor már válaszolt apró kis mozdulataira, még jobban ölének feszülve. - Van egy-két ötletem, hogy ezen kívül mi olyan házasságos dolog még - szólaltam meg halkan, homlokomat egy pillanatig az Övének támasztva, újra és újra ajkai után kapva, de a vérem ismét ezer fokon égett, érezve, hogyan indul meg a forró lávafolyam ereimben, izmaim pedig, mint amikre nincs többé ráhatásom, görcsösen feszülni kezdtek.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 25, 2022 11:57 pm

Iris & Dimitriy

Hol én furakodok közelebb hozzá, úgy emlegetve azt az inget, mintha olyan borzasztó nagy bűn lett volna lebontogatni rólam, hol pedig Ő simít arcomra vagy helyezkedik még jobban mellém, mintha máris azon lenne, hogy melegen tartson éjjel, na nem, mintha hozzá simulva esélyem lenne valaha is arra, hogy fázzak. Hiszen, már attól is eltölt a forróság, ha eszembe jut, mennyire féltem átsètálni ide és, hogy végül mennyi mindent sutyorogtunk el egymásnak, mielőtt a vágy közénk férkőzött volna, amitől aztán végképp lángra kapott minden porcikám, az emléktől pedig finoman meg is borzongok. -Ó, igen. Bizony a hét főbűn egyike.- bólogatok vigyorogva, na nem, mintha fikarcnyit is érdekelne, ha tényleg bűnnek számítana akarni Őt, de arra tökéletes mindezt felemlegetni, hogy húzzam vele az agyát, mintha olyan nagyon zavarna, hogy meztelenül kell hozzá simulnom éjjel. Napok óta erre vágytam és persze arra, hogy elrendeződjenek köztünk a dolgok, most pedig, miután úgy fest, hogy elindultunk a jó úton, eszem ágában se lenne annál távolabb lenni Tőle, mint most vagyok.
Úgy helyezkedek végül mellé, hogy testével mögèm simulhasson, a takarót pedig magunkra is húzom, mintha ezzel takarodót is akarnék fújni, pedig akármilyen pocsék éjszakákon is vagyok túl, cseppet sem érzem úgy, hogy máris aludni akarnék, ez az édes békülés teljesen felpezsdített, a folyamatos pimaszkodásom pedig, ahogy a takarót is emlegetem, mintha egyébként teljes egészében az enyém lenne, talán érezteti is Vele, mennyire nem az álmosság dominál bennem jelenleg a leginkább. -Egyèrtelmű, hogy az enyèm.- helyeselek továbbra is határozottan, közben egész testemmel hozzá simulva, ahogy karját a fejem alá csúsztatja, másik keze pedig úgy zongorázik végig oldalamon, hogy attól a takaró ellenére is megborzongok. -Hát ez szerintem egyáltalán nem a fele.- pillantok le a finom anyagra, amiből ekkor már jóval több van az Ő tèrfelèn, mint rajtam, így aztán finoman visszább is húzom magamra, úgy incselkedve Vele, mintha épp most lennék túl egy kiadós alváson. Amilyen boldogság tölt el jelenleg, úgy is érzem magam, mintha alaposan feltöltődtem volna és felőle is ugyanezt érzem, mert Ő is tovább játszadozik. -Nocsak. Szakértő lettél?- kuncogok halkan, de az, ahogy csak megemlíti azt a kapcsot köztünk, amit talán nem önként és szabadon vállaltunk, most mégis annál inkább akarunk, kellemes forrósággal tölti el a mellkasomat, miközben jóízűen vele nevetek én is.
Konkrétan elhúzza lábaimról a takarót, aljas tettèt pedig azzal próbálja enyhíteni, hogy gyengéd csókot lehel vállamra, de nem hagyom magam ennyivel lekenyerezni. A korábbi aljaskodás újra felèled bennem, főleg ahogy a reklamálást említi, így végül egy kelletlen sóhaj kíséretében megfordulok és addig ügyeskedek, míg rá nem veszem mozdulataimmal, hogy helyezkedjen újra a hátára, én pedig fogom magam és ráfekszek.-Ez esetben kénytelen leszek rajtad elhelyezkedni, mert nyilvánvaló, hogy ez a takaró, csak így lesz mindkettőnknek elég.- fúrom arcom a nyakába vigyorogva, térdeimmel csípője két oldalán elhelyezkedve, hogy azért teljesen mégse tehènkedjek rá, karjaimmal pedig finoman átkarolom nyakát.-Sajnálom, édesem.- duruzsolom nyakára pimasz mosollyal.-Így működik egy házasság. Hiába is reklamálsz.- idézem szavait bölcsen, apró csókot lehelve bőrére, talán kissé szándékosan simulva hozzá csípőmmel, majd egy picit feltámaszkodok, hogy végre láthassam az arcát is és incselkedő mosollyal közelebb hajolok ajkaihoz, de szándékosan nem csókolom meg.-Az is lehet, hogy nem fogsz tudni miattam aludni, de hát ez megint csak ilyen házasságos dolog.- sutyorgom halkan ajkaira, nyelvemmel finoman meg is érintem őket, miközben ölemmel aljas módon újra és újra hozzá simulok, bár talán a takarós incidensèrt cserébe, ez tényleg túl aljas húzás.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 25, 2022 6:41 pm

Ahogy lassan a légzésem, úgy a szívem heves és vad dübörgése is csillapodni kezdett, miközben mellé feküdtem, de tekintetemmel továbbra is őrizgettem, legalább úgy, mintha attól tartottam volna, hogy ha elfordulok, köddé válik. Pedig nem egyszer bizonyította, hogy nem megy sehová, és hogy tényleg, a körülményektől függetlenül is velem akar lenni, még ha akadt is bőven olyasmi, ami kettőnk közé állt. Vagyis, próbált közénk állni, mert azok után, hogy képesek voltunk legyőzni önmagunk azon részét, ami foggal és körömmel küzdött a másik ellen, már nem jöhetett olyasmi, ami ellen ne nyerhettünk volna háborút. Az elmúlt napok pedig arra is ráébresztettek, hogy hiába vagyok győztes-típus, hiába akarok mindig, mindent kockára téve nyerni, volt olyasmi, amit nem voltam hajlandó beáldozni ennek az oltárán, és az a valami most épp itt feküdt az oldalamon, én pedig úgy fürkésztem tekintetét, mintha egy most felfedezett drágakincset csodálnék, de ez még nem is állt messze a valóságtól. Nem tudtam, hogy hány jobb egyenest fog bevinni még a sors, vagy hányszor próbál majd minket egymás ellen hergelni, egyáltalán kell-e hinnem a sors létezésében, de ezúttal olyan erő tuningolt, ami újra és újra azt dobolta a fülembe, visszhangot verve a fejemben, hogy bármi is jön, ki fogjuk állni a próbát. Úgy, ahogy eddig, akár láthatatlan az ellenségünk, akár épp mi magunk válunk egymás ellenségeivé. - A paráznaság is a hét főbűn közé tartozik? - kérdeztem hangosan, egy pillanatig gondolkodó ábrázatot villantva, de pofátlan vigyorom nagy eséllyel elárulta, hogy nem gondolom komolyan a kérdést. Arról már nem is beszélve, hogy bár nem tudnám felsorolni őket, de bennem mind megvan egytől egyig, és bármilyen fejlődésen is estem át, nem bántam és nem szégyelltem egyiket sem.
Kibukott belőlem egy halk, de jóleső kis sóhaj, ahogy tenyerembe fektette arcát, ujjbegyemmel finoman cirógatva bőrét, de ahogy ezúttal szemeimbe fúródott pillantása, már kicsit sem érdekeltek a főbűnök, és ahogy előtérbe került a takaró, sóhajomba egy kis keserédes él is vegyült. Reméltem, hogy csak a játék kedvéért jött szóba, mert még futólag sem jutott eszembe, hogy máris húzni kezdjem a lóbőrt, mintha azzal, hogy átjött hozzám, és letisztáztuk mindezt, feltöltött volna energiával. Bár, ha valamivel, az energiáimmal soha nem volt semmi probléma, és erre neki sem lehetett panasza. Az egész inkább tűnt egy újabb felvonásnak, Ő is tovább pimaszkodott, dorgálása sem volt több ennél, ami egyúttal hozta az ingert, hogy ajkamba harapva vizslassam Őt, de mire bármit is mondhattam volna, újra fészkelődni kezdett, úgy fordulva, hogy ismét a hátát mutassa felém, és miközben hozzám simult, tényleg előrángatta azt a kibaszott takarót. - A Te takaródból? - kérdeztem felvont szemöldökkel, mímelt felháborodottsággal, és bár tekintetemet megfosztotta a kecsegtető látványtól, de mozdulataival egyértelműen csalogatni próbált, én pedig habozás nélkül simultam hátához, ujjaimmal végigsimítva oldalán, míg másikkal befészkelődtem a feje alá, hogy azt használhassa párnának, ha már mindenképp alváson gondolkodott. - Nem akarlak elszomorítani, de a fele az enyém - vigyorodtam el szemtelenül, rántva egyet az anyagon, hogy ezúttal engem jobban fedjen, mint Őt. - Így működik a házasság, úgyhogy - forgattam tovább a szavakat, és bár nem láthatta, de tekintetemben sunyi kis fény gyúlt, halk nevetéssel lehelve apró csókokat vállára. - Hiába reklamálsz - tettem még hozzá, még tovább húzva a takarót, hogy kibukkanjon alóla mindkét lába.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 25, 2022 3:36 pm

Iris & Dimitriy

Olyan sokáig játszadoztunk egymással, csalogattuk magunkhoz szép lassan a mámort, hogy végül olyan erővel söpört végig rajtam és minden bizonnyal rajta is, hogy hosszú ideig csak fekszek pihegve, olykor még mindig reszketve a lassan elhalkuló gyönyörtől, anélkül, hogy bármiféle gondolat elmèmbe furakodná magát. Egyszerűen, csak élvezem ezt a kellemes zsibbadtságot, teste forróságát, ahogy még mindig betakar finoman rám nehezedve és lázas csókjait, melyeket bőrömön hagy mindenhol, ahol csak ér. És még most, ezután az őrjítő mámor után is ugyanúgy válaszol testem csókjaira, ugyanúgy libabőrössé válok, mint bármikor máskor, ez pedig apró mosolyt csal ajkaimra, miközben végül legördül rólam és elhelyezkedik az ágyon.
A testem alig akar szót fogadni, ahogy még mindig hason fekve fentebb próbálom én is küzdeni magam, minden kibaszott izmom finoman reszket és épp olyan érzés tölti el őket, mint amikor az ember rögtön ébredés után próbál komolyabb erőt kifejteni. Csodálatos érzés, a látványa pedig, csak még érzékibbè teszi az egészet, ahogy kényelembe helyezi magát, így biztosítva a lehetőséget arra, hogy legeltessem rajta szemeimet, miközben Ő is épp ugyanezt teszi. Úgy mèrem végig minden porcikáját, mintha először látnám, ajkamba hol finoman beleharapok, hol pedig nyelvem húzom végig rajta, attól függően, hogy épp mely részeknèl jár pillantásom, bár ezek nélkül is tökéletesen tisztában van már vele, soha nem is titkoltam előle, milyen kibaszottul vonzó számomra. Az utolsó, legapróbb hegig minden porcikáját imádom. -Nem is mondtam, hogy bánom.- húzódnak ajkaim pimasz mosolyra, mert a lassan enyhülő forróság egy pillanatra ismét felèled bennem, már pusztán attól is, hogy eszembe jut, miként szabadított meg attól az ingtől vagy, hogy milyen mohó vágy éledt fel benne miatta.-Ühüm. Paráznaság.- bólogatok nagy egyetértéssel, ahogy a meztelenül alvásról ejtünk pár szót, de már közelebb is fèszkelem magam hozzá, mert akármennyire is kellemes a szoba levegője, még most is azt érzem, hogy hiányzik az a melegség, ami belőle árad és, ha rajtam múlik, nem is fogom anélkül tölteni az éjszakát. Épp elég volt az a pár alkalom, ami az elmúlt napokban jutott és rá is világítottak a magányos órák arra, milyen kibaszottul nem akarok többé úgy aludni, hogy Ő nincs mellettem.
Arcom tenyerébe simítom, ahogy megèrint, majd egészen mellé küzdve magam vállára hintek gyengéd csókot, pár pillanatig onnan fürkèszve tekintetét, pimasz mosolya láttán pedig, az én arcomon is hasonló jelenik meg. Ennek ellenére látványosan töprengni kezdek, mikor a melegen tartásommal kapcsolatban kérdez, mintha sem Ő, sem én nem tudnám, miféle módszer is erre a legmegfelelőbb, a takaró említésère pedig finoman ajkamba harapok és tanácstalanul vállat vonok. -Nem rossz megoldás a takaró, de lehet, hogy az alatt is vacognèk.- válaszolom èvődve, halkan kuncogva, ahogy látványosan megborzong, majd lopva közelebb helyezkedik hozzám.-Sejtettem, hogy te is fázni fogsz.- sóhajtom dorgáló pillantással, továbbra is megőrizve a játékos mosolyt ajkaimon, majd kihasználva, hogy most már elég közel van hozzám, lassú, forró csókot lopok tőle, komótosan ízlelgetve ajkait, nyelvemmel finoman furakodva közéjük, hogy nyelvet érinthessem.
Aztán váratlanul elhúzódok tőle és az oldalamra fordulok neki háttal, fenekemmel és minden lehetséges porcikámmal finoman testèhez simulva, de mielőtt még teljesen kényelembe helyeznèm magam, azért a takarót is előkerítem és magunkra húzom.-Gyere, bújj ide, különben mindketten megfagyunk.- sutyorgom vigyorogva, hátra sandítva rá vállam felett, fenekemmel teszek is pár riszáló mozdulatot, hogy teljesen egyértelmű legyen az üzenet, mennyire szeretnèm, ha hozzám simulna és átölelne, de a biztonság kedvéért azért én is úgy helyezkedek, hogy a lehető legközelebb legyek hozzá.-Talán, kaphatsz a takarómból is...- pimaszkodok tovább, szándékosan kihangsúlyozva, mintha tényleg az én takarómról lenne szó, amire teljes jogot formálhatnèk, pedig minden vágyam, hogy megosszam Vele is, ahogy minden mást is, amim csak van, hiszen a szívemet, már úgyis teljesen Neki adtam.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 25, 2022 6:19 am

Mintha minden kapcsolatom megszűnt volna a valósággal, Vele együtt vesztem el kettőnk képzelt világában, csak még jobban élvezve a rám törő gyönyört azáltal, hogy teste újra és újra megremegett alattam, miközben izmai szoros börtönbe zártak, de én is legalább annyira reszkettem az átélt mámortól, mint Ő, verejtékem sós ízét érezve a nyelvemen, miközben forró bőre továbbra is perzselte mellkasomat, úgy feledkezve bele nyaka bőrének kóstolgatásába, mintha tényleg minden józan eszemet elveszítettem volna. Talán egy rövid időre tényleg így történt, mert hirtelen azt sem tudtam, hogy mit csinálok, minden ösztönösen tört belőlem elő, és egy kicsit sem számított meglepőnek, hogy még ebben a bódult állapotomban is csókolni akarom, ahol csak érem, és ameddig csak tehetem, de jó ideig nem is tettem erőfeszítést, hogy megmozduljak vagy hogy egyáltalán visszatérjek a valóságba. Szükségem volt minden kibaszott másodpercre, mintha ezekben a pillanatokban töltötte volna vissza belém azt az erőt és energiát, amit az elmúlt napokban elveszítettem a Vele való csatározás közben, mert hiába tagadni, az egymással vívott harcunk túl sokat vett ki belőlem, és talán épp a félelem és a sértettség érzése miatt. Amire már nem akartam többé gondolni, még ha időről időre nem árt majd emlékeztetnem magamat arra, hogy hová juthatunk, ha nem ismerjük fel, hogy néha sutba kell vágnunk a büszkeségünket, és nem diktálhat szabályokat holmi sértettség, főleg nem olyanokat, amik egy az egyben pecsételik meg kettőnk szerelmét.
Beletelt jó pár másodpercbe, hogy az utolsó mozdulatom után izmaim lassan ernyedni kezdjenek, máris érezve némi halovány csiklandozást, de még így sem voltam képes elszakadni tőle, továbbra is fenekének feszültem, ezúttal válla helyett már ajkait keresve, hogy egy forró csókkal ejtsem fogságba, még pimaszul mozdulva benne egyet, szavait hallva pedig megjelent ajkaimon egy szemtelen kis vigyor. - Ha úgy vesszük... - helyeseltem aztán egy kis bólintással, úgy téve, mintha épp görcsösen gondolkodnék ezen a lehetőségen, ekkor már ismét ajkamat harapva, mintha nem gyötörtem volna meg magamat eléggé az imént, de már pusztán a gondolata annak, ahogy elém állt abban a kurva ingben, olyan hatást gyakorolt rám, hogy kibukott belőlem egy feszengő, mélázó sóhaj, miközben lassan mellé heveredtem, tekintetemmel továbbra is Őt pásztázva. Nem tett másképp Ő sem, magamon éreztem pillantását, miközben lassan felém fordult, ekkor már hol íriszeit, hol az ebből a pozícióból tökéletesen látható melleit csodáltam, de be kellett látnom, hogy ezzel inkább csak saját magamat kínzom, így próbáltam a szemeire koncentrálni, több-kevesebb sikerrel. - Nem tűnt úgy, hogy bánnád - kezdtem el hangosan töprengeni ártatlan arckifejezéssel, mikor az ing tönkretételét emlegette, majd egy laza sóhajjal megvontam a vállamat. - Szörnyen hangzik. Meztelenül aludni... ördögtől való - forgattam a szemeimet, tovább pimaszkodva vele, miközben felemeltem a felé eső kezemet, és gyengéden végigsimítottam arcán, ahogy pedig vállamra csókolt, éreztem azt az apró kis borzongást, amit ezzel elindított, és egy az egyben végigfutott minden zsigeremen. - És hogy gondoltad a melegen tartást? - kérdeztem kíváncsiskodva, mintha nekem nem lettek volna tökéletes elképzeléseim. - Takarjalak be? - fokoztam tovább a sunyiskodást, kérdő tekintettel vizslatva tovább, majd mint akit hirtelen kiráz a hideg, megremegtem. - Döntsd el gyorsan, mert mindjárt megfagyok - vigyorodtam el pofátlanul, úgy fészkelődve az ágyon, hogy még közelebb legyek hozzá.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 24, 2022 8:04 pm

Iris & Dimitriy

Képtelen vagyok uralkodni magamon, ezen a mohó vágyon, ami munkálkodik bennem mozdulatai és csókjai nyomán, ahogy forró bőre hátamnak feszül, miközben ismét az ágyra dönt, olyan érzéki mozdulatokkal hajszolva a gyönyör felé, hogy az élvezettől elfehèredő ujjakkal a lepedőt markolom egészen addig, míg ujjai az enyémekre nem fonódnak. Még ez az apró, másnak talán jelentéktelennek tűnő mozdulat is mosolyt csal ajkaimra, bár az elég gyorsan eltűnik arcomról, ahogy nyögve, szemeimet összeprèselve, zihálva próbálok kapaszkodni még a valóságba, mert testemet már a gyönyör környékezi, lélegzeteim egyre hosszabb időre akadnak el, Ő pedig tovább és tovább hajszol heves mozdulataival és ölemet kényeztető ujjaival.
Elemi erővel mar belém végül a mámor, mintha az egész testem fel akarna robbanni, vérem őrült módjára lüktet ereimben a perzselő forróság pedig mindenemet kínozza a fejem búbjától a lábujjaimig, de az érzés, ahogy közben Ő is belém lüktet, ahogy egy utolsó, vehemens mozdulattal belém feszül, csak még gyönyörűbbè teszi a pillanatot, testem remegésèn pedig mit sem segít, mikor azt a pár apró lökést még, ahogy csípője mozdul, vállamra hintett csókjaival kísér.
Még az elmém is zsibog, egyszerűen megszűnik minden körülöttem, egyetlen kósza gondolat se férkőzik a fejembe, csak azt vagyok képes érzékelni, ami bennem és benne történik, ahogy testünk levegő után kapkodva egymáshoz simul, ahogy izmaim remegnek a mámortól, Ő pedig finoman lüktető izmaim közé pulzál, de mindez olyan élénk és intenzív, hogy az eszemet vesztem tőle.
Fogalmam sincs, hogy mennyi idő telik el addig, míg újra magamra találok, de csípője pimasz mozdulatára felszisszenek és elnevetem magam, hátra sandítok rá vállam felett, amennyire csak lehetséges, szavai hallatán pedig finoman sajgó ajkamba harapok. Még mindig érzem fogai nyomát rajta, de az épp lecsengő mámor, még erre a gondolatra is finom bizsergèssel válaszol, amitől halkan nyögök még egyet.-Èn azt hittem, hogy ez már az volt.- suttogom halkan, igyekezve olyan arcot vágni, mintha épp baromira kétségbe estem volna ezen a félreèrtèsen, de ahogy közelebb hajol elmosolyodok, ajkaim pedig forrón Övéire simulnak, viszonozva tüzes csókját. -Kár, mert épp meg akartalak dicsérni, milyen mesterien mesèlsz.- duruzsolom halkan, ahogy legördül végül rólam, én pedig elengedem magam és úgy, hason fekve küzdöm magam a helyemig, amit végre újra a magamènak tudhatok, ez a felismerés pedig, már önmagában mosolyt csal ajkaimra.
Aztán csak nézem Őt, az arcát, ahogy végig nyal ajkain, majd  ziháló, kissé nyirkos mellkasát, ami az imént még olyan finoman betakart és, mintha csak eme gondolattól kapcsolna a testem, megborzongok a szoba hűvös levegőjètől és libabőrössè válok. -Megint tönkre tetted a pizsamámat.- csóválom a fejem dorgáló pillantással, de ajkaim szegletèben pajzán mosoly villan, ahogy egyik karommal felkönyökölök és megtámasztom a fejem halántèkomnál.-Kènytelen leszek meztelenül aludni. Valld be, hogy erre pályáztál.- harapok finoman alsó ajkamba, de aztán nagy nehezen közelebb küzdöm magam hozzá, legalább annyira, hogy combom combjához simuljon finoman, a matracon elfekvő karom pedig gyengéden karját érintse, és elvigyorodok.-Nagyon remélem, hogy akkor már gondoskodni fogsz arról, hogy melegen tarts egész éjjel.- pimaszkodok tovább, majd lehajolok, hogy vállára gyengéd csókot leheljek, de ajkaimat ott is felejtem bőrén, onnan pislogva fel csillogó tekintetère.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 24, 2022 4:09 pm

Vele együtt dőltem én is, mikor testem súlyával finoman a matracba préseltem melleit, de még így, ebben a túlfűtött pillanatban is volt bennem annyi önfegyelem, hogy vigyázzak rá, nem mintha a fájdalom ezen mértéke nem alakult volna át rögtön, amint felfogtuk volna igazán, épp úgy, mint ahogy ajkaink harapdálása sem okozott maradandó kellemetlenséget, pedig  néha csak utólag fogtam fel, hogy milyen vehemensen kóstolgatom száját. Nagyon is jól tudtam, mi fut benne végig ilyenkor, mert én is ugyanazt éltem át, a fájdalom egyetlen másodperc alatt formálódott olyasvalamivé, ami csak még szenvedélyesebbé tette a ezt az édes csatározást, amit testünk vívott egymással, várva, szinte könyörögve a megsemmisülésért, az érzésért, hogy miközben szorosan egymásnak feszülünk, szívünk pedig egyazon ritmusban dübörög, addig mindez csak a miénk. A miénk, mert itt már megszűnt mások hatalma, nem törhetett pálcát senki a fejünk felett, és főleg nem vonhatott kérdőre minket bárki csak azért, mert ilyen égető, perzselő szerelem éledt fel közöttünk. Ez a világ csak a miénk volt, miközben egymást hajszoltuk a kéj felé, kizárva mindent és mindenkit, a problémákat és az elmúlt napok keserédes emlékeit, bár, azt még így is el kellett ismernem, hogy ha nem így alakulnak a dolgaink, talán soha nem jövök rá arra, hogy képes vagyok félretenni a büszkeségemet és a sértettségemet, mert Róla van szó. Az, amit előtte soha senki kedvéért nem voltam hajlandó feláldozni, most ott hevert a kezei között, tisztában volt vele, hogy bármi is történik, nem tud kitörölni az életéből, főleg nem száműzni, és ha a szavak annyira nem is alkották az erős oldalamat, de próbáltam testem nyelvével elmondani neki, hogy még egyszer nem hagyom magára. Akkor sem, ha foggal és körömmel küzd majd ellenem, vagy újra átgázol rajtam, mert nálam jobban senki nem tudja, milyen nehéz megküzdeni ezekkel a démonokkal, és hogy a helyében én is így viselkedtem volna.
Testem minden porcikája kiáltott a gyönyörért, újra és újra ajkamba harapva, miközben ujjaira markoltam, néha kíméletlenül szorítva meg őket, míg másik kezem fokozódó ritmussal kényeztette ölét, meg sem állva addig a pontig, ahol teste végül megfeszült, és amint megéreztem magam körül egyre pulzáló izmait, én is feladtam a küzdelmet, egy utolsó, határozott mozdulattal merülve el benne, hangos, elnyújtott nyögéssel adva át magam az édes mámornak, homlokomat a vállába temetve, ajkaim pedig bőrét csókolták, ahol épp érték, mintha képes lettem volna én magam irányítani őket. Pedig valójában azt sem tudtam, hogy ezúttal mi is a valóság, mozdult-e egyáltalán a szám vagy sem, miközben apró lökésekkel, pattanásig feszülő izmokkal kiélveztem a gyönyör minden másodpercét, csak akkor húzva el kezemet lábai közül, mikor muszáj volt megtámaszkodnom valamiben, és bár fogalmam sem volt az okáról, de egy halvány, elégedett kis vigyort fojtottam bőrébe, ahogy próbáltam visszatérni kettőnk valóságába, egy pofátlan lökéssel mozdulva meg benne utoljára, de ez már inkább a pimaszkodás célját szolgálta. - Elfelejtettem az esti mesét - búgtam fülébe megjátszott bűnbánással, továbbra is lihegve, de ekkor már végre normális hőmérsékletű levegő jutott a tüdőmig, újra és újra nagyot markolva belőle, ekkor már ajkait kutatva, hogy még azelőtt lopjak tőle egy forró csókot, hogy mellé heverednék.
Nyeltem is egy nagyot, elernyedt végtagjaim azonban alig akartak együttműködni velem, ahogy lassan a saját helyemre dőltem, tekintetemmel pucér alakját kutatva, pofátlanul végighúzva nyelvemet az alsó ajkamon, mintha nem most lakmároztam volna jót belőle.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 24, 2022 9:28 am

Iris & Dimitriy

Mámorító érzés, mikor bőre végre bőrömhöz simul, mintha ezer évet kellett volna várnom erre a pillanatra, pedig nem is olyan rég feszült így nekem, még a zuhanyzóban ejtett játszadozás előtt, de ez az érzés már napok óta hiányzott és, ha szó szerint nem is fáztam nélküle éjjelente, de folyamatosan hiányzott az a melegség, ami belőle árad, ami sokkal inkább a lelkemet fűti, mint a testemet. Az érzés, hogy velem van, hogy a szó legszorosabb értelmében mellettem van, mert már el sem tudom képzelni az életemet úgy, hogy ne érintsem, hogy ne legyen tőlem minimum egy karnyújtásnyira, leszámítva azokat az órákat, míg kénytelenek vagyunk távol lenni egymástól. A munka végeztével azonban, történjen épp bármi, görnyedjen épp a dolgozó szobájában az asztala fölè, ha egy lopott pillanatra is, de mindig szükségem van egy kósza érintésre, simitásra vagy csókra. Egyszerűen szükségem van rá és a lehető legnagyobb tévedés volt részéről, amikor elhitte, hogy nem így van.
Libabőrössé válok érintéseitől, ahogy hajamba túr és maga felé fordítja arcomat, hogy aztán tüzes csókjával fojtsa belém a lélegzetemet, továbbra is olyan őrjítően izgatón feszülve fenekemnek, amitől a vérem csak még forróbban, még türelmetlenebbül lüktet és ez a lüktetès akkor sem hagy alább, mikor végül finoman belém hatol. Még levegőt is elfelejtek venni, olyan elemi erővel fut rajtam végig a borzongás, szinte présbe szorítja tüdőmet, olyan mámoros nyögést csikarva ki belőlem, amit talán, még a szoba falai is visszavernek. Hátra simítok nyakára, zihálva veszem fel teste izgató ritmusát, amitől csak még forróbban lüktet bennem a vér, a szívem pedig olyan eszeveszett tempóban kalapál, hogy kis híján kiszakad a mellkasomból.
Halkan morranok, ahogy ajkamra harap, élesen szívom  magamba a levegőt a vágytól, amit minden kibaszott mozdulatával tovább szít bennem, mert még ez a gyengècske fájdalom is izgatóan hat rám és ezen a szinten, már komolyan azt sem bánnám, ha sebesre harapná a számat, olyan pokolian akarom Őt, a közelségét, az illatát, az érzést, ahogy újra és újra elmerül bennem, így válva szinte teljesen eggyè, míg el nem ér majd mindkettőnket az az eget rengető, eufórikus érzés.
Ujjaimmal finoman bőrébe marok tarkóján, hátammal teljesen mellkasának feszülök, testem az Övèvel együtt hullámzik, miközben ha épp nem Ő harapja a számat, én mèlyesztem fogaimat ajkamba vagy az Övébe, ha lehetőségem van rá, így sugallva, milyen őrjítő élvezetet okoz bennem. Hangosan nyögök, ahogy a matracra dönt, kezeim rögtön kapaszkodót keresnek, kínomban a lepedőt markolom, míg ujjai nem fonódnak egyik kezemre, a közeledő mámortól pedig olyan hangosan zihálok, mintha maratont futnèk épp. De még így is hallom az Ő hangjait, érzem forró leheletèt bőrömön, miközben újra és újra testembe feszül, ölemre simuló ujjaival tovább fokozza a vágyamat, a gyönyör pedig olyan kínzón kezd éledezni bennem, hogy már levegőt is alig tudok venni.
A matracba fojtom nyögésemet, mikor a kéj kíméletlenül a testembe mar, izmaim forrón megfeszülnek, szinte felrobbanok a beköszönő gyönyörtől, csípőm pedig olyan hévvel feszül testènek, hogy a lehető legmèlyebben érezhessem közben magamban, miként lüktet Ő is belém, mert az én mámorom Őt is magával rántja, talán már várta is az enyhülést, ami olyan elemi erővel söpör végig rajtam, hogy alig tudok levegőhöz jutni.
A szoba csendjèt betöltik buja nyögéseink, zihálásunk hangja, ahogy együtt veszünk el a mámorban, de igazán már nem is létezik más számomra, csakis Ő és ez a kibaszott szoba, ahova olyan félve sétáltam át, rettegve attól, hogy talán örökre elveszítettem, most pedig testem remegésèvel és a mámorral együtt az a megnyugtató érzés is átjár, hogy Ő még mindig az enyém, hogy a csúnya veszekedés és szavak ellenére is akar engem és jelen pillanatban meg mernèk esküdni arra, hogy ez soha nem is lesz másképp. Az pedig, egy percig sem kérdéses, hogy én akarom-e Őt, mert már nyilvánvalóvá vált, hogy létezni sem tudnék már nélküle, igazából meg sem akarom próbálni, mert ez a pár nap épp elég kellemetlen ízelítő volt abból, milyen sivár lenne nélküle minden.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 24, 2022 8:03 am

Legalább olyan hév tombolt bennem, mint akkor reggel, a konyhában, ezúttal mégsem bírtam ki, hogy ne tüntessem el az útból azt a kibaszott inget, és bár legutóbb kibírtam, hogy ne tegyek kárt az anyagban, de ezúttal ez a darab már akkor halálra ítéltetett, amikor magára húzta és összegombolta magán. Nem tudtam elviselni, hogy valami elválasztja tőlem, főleg most, mikor ilyen szorosan simul hozzám, háta csak a vékony anyagon keresztül borzolta kedélyeimet, és bár gyönyörködhettem fenekében és mindenben, ami időközben előbukkant a ruha takarásából, de képtelen voltam beérni ennyivel. Még többre szomjaztam, mert én mindenét akartam, és ez nemcsak a testére, de a szívére is igaz volt. Az, hogy hogyan kell Nélküle levegőt venni, már távoli emléknek tűnt, és most, hogy kóstolót kaptam belőle néhány nap erejéig, nem akartam újra átélni. Nem hittem abban, hogy valaha is szükségem lesz majd valakire, vagy hogy a világot fogja jelenteni nekem, mikor átlépte ennek a háznak a küszöbét, de ma már épp az ellenkezője tűnt elképzelhetetlennek. Ha volt is bennem hajlandóság arra, hogy elengedjem egyszer, az mára már köddé vált, mert bármi is várt ránk, legyen az akármilyen kemény vagy fájdalmas, netán halálos és könnyekkel kikövezett út, Vele akarom végigjárni, és ha egyszer emiatt önző szörnyetegnek titulál majd, hát, álltam elébe.
Minden mozdulatomat a szenvedély irányította, főleg mikor lecsúsztattam vállairól a felesleges ruhadarabot, és bár nem igazán figyeltem, hogy merre viszi a lendület, de a következő másodpercben már amúgy sem ez kötötte le a figyelmemet. Végre szabadon, akadályok nélkül simulhattam hátának, forró bőre égette mellkasomat, még így is érezve, hogy egy ritmusra ver a szívünk, de egy pillanat alatt patt helyzetben találtam magam. Egyszerre akartam Őt, ajkait csókolni, közben pedig bebarangolni hátát, rajta felejtve ajkaim nyomát, helyette mégis ujjaim járták végig az utat, csak hogy végül hajába túrjanak, így ejtve foglyul abban a bizonyos csókban, aminek hiányától már szinte kész voltam megvadulni. Fülemben hallottam vérem sebes vágtáját, szívem vad dübörgését, miközben nyelvem az Övét kergette, olyan mohó csókcsatára invitálva, hogy izmaim újra kíméletlenül feszülni kezdtek, közben már közénk fészkelve kezemet, hogy egy határozott, mégsem fájó mozdulattal belé hatoljak, a pillanat hevében pedig, még a lélegzetem is elakadt. Hosszú percek óta vártam erre az érzésre, ami ezúttal egyetlen másodperc alatt izzította fel minden porcikámat, elöntött a kellemes, jóleső bizsergés, és valami furcsa nyugalom, de ezutóbbi mindössze egyetlen pillanatig tartott, csípőm első mozdulatánál újra úrrá lett rajtam a türelmetlenség, ezt egyértelműen a tudtára is adva, mikor pofátlanul ajkára haraptam, szemeimben pedig, még a túlfűtött pillanat ellenére is pimasz fény csillant fel, újra végigborzongva, ahogy ujjait a tarkóm és nyakam metszeténél éreztem. Kerestem a szavakat, legalább egyet, de a hangom mintha megszűnt volna, egyetlen rekedt szó sem volt képes kitörni ajkaim közül, csak halk morranások, vágytól megrészegült nyögések és sóhajok kerestek menekülőutat, egyenesen ajkai közé engedve őket, közben már úgy fészkelődve, hogy a következő pillanatban a matracra döntsem hátát, egyre csak fokozva csípőm ritmusát, egyik kezemmel ujjait szorítva a matracba, míg másikkal ismét combjai közé igyekeztem bejutni, kitapintva teste lüktető pontját.
Egyszerre mozdultam benne, ujjaim pedig ugyanazt a ritmust vették fel, kíméletlenül hajszolva a gyönyör felé, iszonyú poklot járva meg, hogy képes legyek megvárni Őt, az ajkai helyett saját ajkamat harapva, ezzel a fájdalommal próbálva kontrollálni saját gyönyörömet.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 23, 2022 9:48 pm

Iris & Dimitriy

Hiába kezdtem én ezt az egész aljas játékot és húzgáltam olyan pimaszul az oroszlán bajszát, mostanra már egyértelműen Ő irányít attól a pillanattól kezdve, hogy elé álltam hátat fordítva neki, csak hogy láthassa, meddig is takar a finom anyag. Amint megèrintett, csókokkal illette bőröm és fenekembe harapott finoman, végleg elvesztettem a vezető pozíciómat, de ha van olyan terület az életben, ahol ezt szívesen, sőt, önként adom át Neki, akkor az éppen a hálószoba. Máshol könnyen előfordulhat, hogy számon kérem rajta, netán felhúzom az orrom azon, ha megpróbál a kènye-kedve szerint terelgetni, de soha nem tudnam felróni neki azt, amit most is művel velem, ahogy játszadozik az érzékeimmel a lehető legmohóbb vágyat ébresztve fel bennem.
Élvezem, ahogy érint, ahogy csókol, még akkor is, ha aljas kis játéka minden alkalommal az őrületbe kerget, ahogy a végletekig fokozza az izgalmamat, mert tudom, hogy annál édesebb lesz a beteljesülès, mikor végre elèr majd, remélhetőleg Vele együtt, annál pedig nincs csodálatosabb érzés, mint amikor együtt veszünk el a gyönyörben.
Az ing azonban, ami nem rég még a fegyveremnek minősült, amit aljas módon bevetettem ellene, mostanra már inkább ellenségemmè vált, kínzó akadállyá, ami közé és közèm áll és, bár rajta keresztül is érezhető az a hő, ami belőle árad, mégis zavar, hogy tüzes bőre nem érinti az enyémet, ez pedig egyértelműen frusztrálja Őt is. Olyan hèvvel tűri fel rajtam az anyagot, csak hogy bőrömre lehelhessen lágy csókokat és olyan erővel feszíti meg végül rajtam, hogy abból egyértelművè válik, mennyire szeretne már megszabadítani, de mindezt a fülembe is suttogja izgató, rekedtes hangján, miután újabb borzongást okoz bennem finom harapásával.
Nem töprengek sokáig, hogy mit is kellene tennem vagy válaszolnom, inkább felegyenesedek továbbra is térdeimen állva, így feszülve hátammal testènek, felkínálva a lehetőséget arra, hogy megszabadítson az ingtől, nyakamon érezhető forró leheletètől és kapkodó, türelmetlen mozdulataitól pedig libabőrössè válok, ahogy szinte letèpi a maradék gombokat is. Ajkamba harapva morranok egyet, mikor vállamról elindítja lefelé az anyagot, de a szoba hűs levegője, csak pár pillanatig érint kellemetlenül, mert amint az ing kikerül a képből, úgy simul hozzám, hogy attól a gyomrom is görcsbe rándul. Feszülten sóhajtok az érzéstől, lehunyt szemmel adva át magam a régóta vágyott pillanatnak, szinte megremegve a mámortól, amit bőre érintése és hajamba fúródó ujjai okoznak, úgy tapadva mohó ajkaira, mintha már többé nem is akarnék levegőt venni.
Csókja, még testénèl is forróbb, követelőző és mohó, mint ahogy a mozdulat is, ahogy közénk nyúl és egy pillanattal később úgy merül el testemben, hogy pár másodpercig, még azt is elfelejtem, hogy épp ajkait ízleltem. Elakad a lélegzetem, buja, mámoros nyögéssel engedem ki tüdőmből, az újabb adagèrt pedig feszülten, szinte reszketve kapok, hátra simítva kezem nyaka oldalára, hallgatva édes hangjait, magamba szívva imádott illatát, felvéve azt a vérpezsdítő ritmust, amit csípője diktál.
A lábaim, már most megremegnek olykor, olyannyira megrèszegíti érzékeimet az érzés, ahogy mozog bennem, ahogy újra és újra elmerül testemben, miközben mellkasa hátamnak feszül, homlokát az enyèmhez támassza, de zihálva mozdulok én is felé, finoman ringatva csípőmet, halk, feszült sóhajokkal fogadva magamba. Képtelen vagyok megszólalni, pedig annyi mindent tudnék ajkaiba suttogni a pillanat hevében, édes vagy épp mocskos szavakat lehelni bőrére a mámortól, amit okoz bennem, de a tüdőm alig akar szót fogadni, a levegő, szinte marja és talán, rá se találnèk a hangomra, bármennyire is próbálnám keresni. Inkább hagyom, hogy tekintetem beszéljen helyettem, ahogy az Övébe fúródik, valahányszor csak képes vagyok kinyitni szemeimet, de minden újabb bizsergèsnèl, ami forrón cikázik el gyomromtól egyenesen az ölemig, lehunyom őket, kéjes nyögéssel adva át magam az élvezetnek.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 23, 2022 8:32 pm

Már abban a pillanatban, mikor elém lépett abban a kibaszott ingben, elég nyilvánvalóvá vált, hogy ez most nem a lassú, komótos mozdulatok ideje, ezt pedig csak felerősítette azzal, hogy hátat fordított, úgy mozdulva az ingben, hogy kilátszódjon alóla a feneke. Habár egyértelmű volt, hogy a közös zuhanyzás után még nem ért véget az este, és nem is vallana ránk, hogy egy forró fürdő után csak úgy, minden további nélkül elaludjunk, az még engem is meglepett, hogy milyen vágyat ébresztett fel bennem már pusztán ezzel a kis húzással, amit kár lett volna kihagynia, a vérem képtelen volt megnyugodni vagy lehűlni, és mikor befordítottam magam alá, hogy hátán végigsimítva, finoman nyakára csókoljak, kedvem támadt káromkodni a kibaszott anyag miatt, ami elválasztotta tűzforró hátát a mellkasomtól. Minden porcikájára szükségem volt, érezni akartam Őt csupasz valójában, tudatosan terelve a gondolataimat arról, hogy mégis milyen hatást vált ki belőlem a meztelen alakja. Ajkamba kellett harapnom az fantáziaképtől, ahogy újra megjelent lelki szemeim előtt fedetlen teste, a formás mellei, amik az imént még önként simultak tenyerembe, amint viszont eszembe jutott, milyen forróság vár rám combjai között, zsigereim rámarkoltak gyomromra, az érzés pedig egyetlen pillanat alatt jutott el ágyékomig, és hiába hittem, hogy ennél keményebben már lehetetlen vágynom rá, testem újra és újra rácáfolt erre.
Addig mocorogtam mögötte, míg fel nem térdelt Ő is, az ing ellenére szorosan simulva hátához, küzdve egy kicsit az anyaggal, hogy minél több területet szabadítsak fel rajta, és miután lényegében engedélyt adott az ing eltüntetésére, még volt bennem annyi erő, hogy pofátlan, ördögi kis vigyor rajzolódjon ajkaim szélére. Nem is próbáltam újra megszólalni, mert annyi hangom sem lett volna, mint neki, a rekedtség már eltüntette az egészet, a levegő pedig egyre nehezebben jutott el a tüdőmig. Próbáltam nyelni, mintha élet-halál harcot vívnék a saját testemmel szemben, ennek ellenére nem haboztam, mikor felegyenesedett, újra nekem dőlve hátával. Leheletem nyakát birizgálta, miközben átkaroltam derekát, de ezúttal nem öleltem meg, helyette a maradék gombokat oldottam ki, még ha hevesebbre is sikerült a mozdulat, mint ahogy azt először terveztem. Szinte téptem őket, és amint eltűntek az útból, már hátráltam is Tőle annyit, hogy lecsúsztassam először az egyik, majd a másik vállán, éhes szemekkel szabaddá váló bőrét fürkészve, majd amint a kezenben maradt a feleslegessé váló anyag, az ágy mellé hajítottam, ekkor már úgy simulva hátához, hogy nem állt közénk semmi. - Ez az igazi - búgtam fülébe halkan, egy nagy nyeléssel próbálva nedvességet adni kiszáradó torkomnak, miközben ujjaim már felfelé haladtak oldalán, körmeim hegyével cirógatva bőrét, hogy mikor elérjek hajáig, egy laza, könnyed mozdulattal túrjak a tincsek közé, így kérve némán, hogy fordítsa felém fejét, és bár egy pillanat erejéig elkaptam izzó tekintetét, amiben megcsillant az én parázsló pillantásom is, de minden további nélkül kaptam ajkai után, rögtön utat törve nyelvemmel, hogy kergetni kezdjem az Övét, közben úgy helyezkedve a háta mögött, hogy ágyékom újra és újra fenekének feszüljön, de már nem voltam képes tovább türtőztetni magamat. Szabad kezemmel közénk fészkelődtem, hogy aztán egyetlen határozott, gyengéd mozdulattal elmerüljek testében, épp csak annyi szünetet tartva, hogy kiengedjek magamból egy-egy mámoros nyögést és sóhajt, homlokomat az Övének támasztva, már arra gondolva, hogy milyen lesz, mikor végre egy ritmusra mozdul majd a csípőnk.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 23, 2022 7:55 pm

Iris & Dimitriy

Nem kérdéses egy pillanatig sem, mennyire lázba hozza most is a látvány, amit az Ő ingèben nyújtok, de azt, hogy milyen mértékű szenvedély éled fel benne, csak az teszi igazán nyilvánvalóvá, mikor egy laza mozdulattal szèt tépi rajtam, így téve szabaddá felsőtestemet, mohó mozdulattal markolva melleimre. Ajkaiba nyögök, miközben készségesen, már-már követelőzve simulok tenyereibe, egy percig sem titkolva előtte, mennyire vágyom érintésère, Rá, hiszen csípőm sem áll le egy pillanatra sem, még tovább ajzva mindkettőnket azzal, ahogy ingerelem mozdulataimmal, saját magamat is, csak még jobban feltüzelve, mert az ahogy testünk összesimul, ahogy együtt mozdulunk, kísértetiesen hasonlít arra, mikor már magamban érezhetem.
Újra ölemre talál, feszült nyögéssel válaszolok érintésère, mert már megint játszadozik velem, folyamatosan a gyönyör felé sodor, hogy az utolsó pillanatban végül mindig lassítson vagy leálljon, olyan forró lüktetèst èlesztve bennem, hogy mást már nem is hallok szinte, csak a fülemben dübörgő vérem hangját. És mindeközben ott lüktet combjaim között, újra és újra nekem feszül, kikèszítve teljesen a gondolattal, hogy csupán egyetlen mozdulat választ el attól, hogy végre megkapjam, amire testem minden kibaszott sejtje vágyik, miközben még pimaszul ajkamra is harap, amitől halkan morranok, testemen pedig végig robog a kínzó bizsergès.
Alig tudom felfogni, olyan hirtelen gyűr maga alá, forró mellkasa még az ingen keresztül is perzsel, ahogy hozzám simul, de egyre jobban feszèlyez az a vékony anyag, az érzés, hogy valami folyamatosan közénk ékelődik, megfosztva így attól a mámoros érzéstől, amit az tud okozni, ha csupasz bőrünk ér egymáshoz. Egy pillanattal később elhúzódik tőlem, Vele együtt én is feltèrdelek, ahogy csípőmnèl fogva maga után húz, buja, kéjes sóhajt hallatva, mikor az inget lassan feljebb küzdi rajtam, türelmetlenül várva, hogy végre megszabadítson tőle, bármennyire is tartottam jó ötletnek, hogy magamra húzzam.
Feszülten sóhajtok, ahogy ajkai bebarangolják az így szabaddá váló részeket, ahogy csókokat lehel gerincem mentén a bőrömre, meg sem állva a nyakamig, gyengéd harapásától pedig felszisszenek, válaszul finoman neki feszülök fenekemmel, halkan morranva izgató kérdése hallatán. Már a gondolattól is megfeszül minden porcikám, hogy Ő szabadítson meg az ingtől a maga vehemens, türelmetlen módján, ujjaim a lepedőbe is marnak, mikor elképzelem az anyag recsegő hangját, de alig tudok megszólalni, úgy ki van száradva a torkom, így mindenek előtt finoman végig húzom nyelvem ajkaimon.-Nem bánom, ha segítesz.- nyögöm halkan, de hangom olyan idegennek tűnik, mintha nem is az enyém lenne, olyannyira eluralja a vágy, amit gerjesztett bennem, amitől testem olyan forrón lüktet, hogy úgy érzem, elporladok.
Felegyenesedek, hátammal finoman simulva mellkasához, így nógatva, hogy kövessen Ő is a mozdulatban, majd vállam felett hátra sandítva Rá ajkamba harapok és pimaszul elvigyorodok. Az inget, már amúgy is, csak egy vagy két gomb tartja rajtam, könnyűszerrel megválhatnèk tőle, de én mégis inkább Rá akarom bízni a sorsát, tekintetem kihívóan villan arcára, miközben csípőmmel teszek egy finom mozdulatot, de csak egyetlen egyet, mintha csak incselkedni próbálnèk Vele, kíváncsian várva a döntését.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 23, 2022 5:36 pm

Egyetlen hajszálon múlott, hogy képes voltam nyugton maradni, pedig a vérem olyan erővel dübörgött végig rajtam, hogy azt még valószínűleg Ő maga is érezte, ahogy háta néha mellkasomnak feszült, ölével újra és újra ágyékomnak dörgölőzve, úgy mozogva combjaimon, mintha már rajtam mozogna, ez pedig olyan lázas nyögéseket és sóhajokat csalt elő belőlem, hogy ha a csókunk nem nyeli el őket, nagy eséllyel visszhangot vertek volna a helyiségben. Főleg mert közben ujjaim megállás nélkül kényeztették és hajtották Őt az édes megsemmisülés felé, de még most sem voltam képes megregulázni saját magamat, szándékosan hergelve azzal, hogy néha fokoztam ujjaim ritmusát, csak hogy utána visszavegyek a tempóból. Mert nem akartam, hogy itt, az ujjaim alatt érje el a gyönyör, ennél sokkal hosszabb utat jelöltem ki kettőnknek, még ha jelenleg igazi próbatétel elé is állítottam a türelmemet, mert azzal, hogy magára vettem ezt a kibaszott inget, olyan fegyver volt a kezében, ami ellen nem volt erőm küzdeni. És valójában nem is akartam, mert tetszett, ahová az út vezetett, szinte zsongtam tőle, ahogy Ő is, és talán épp ez a hév dolgozott mozdulataimban is, mikor elengedve teste érzékeny pontját, mindkét kezemmel az ingbe markoltam, egyetlen határozott, erős rántással húzva szét rajta az anyagot, egy pillanatig sem figyelve, hogy hová szállnak a gombok, de amilyen tompán estek a földre, nagyjából sejteni lehetett, hogy elég távol értek földet. Ékes bizonyítéka volt annak, hogy mennyire felizgatott, mintha még lehettek volna kétségei azok után, amilyen keményen feszültem alatta, és a tény, hogy ezúttal nem tudtam megállni, és eltéptem az inget, tökéletes képet adott arról, hogy mennyire feszített a bennem tomboló vágy.
Nem szóltam egy szót sem, szenvedélyesen kergetve nyelvét és ajkait, miközben melleit masszíroztam, újra és újra mozdulva alatta, ekkor már én is olyan tempót választva, ami kísértetiesen emlékeztetett arra a ritmusra, ahogy benne szoktam mozogni, még utoljára alsó ajkára harapva, mielőtt megmarkoltam volna derekát, és finoman, ügyelve arra, hogy ne okozzak neki fájdalmat, felemelkedtem, épp annyira, hogy magam alá tudjam Őt fordítani. De nem maradt sokáig egyedül, mellkasommal azonnal betakartam hátát, feszülten morranva egyet, ahogy szembesültem az ing jelenlétével, érezve, hogyan feszül meg az ér a nyakamban, miközben csípőjébe kapaszkodtam, és miközben lassan hátrébb tolattam az ágyon, magammal húztam Őt is, hogy térdelő pozícióba kerüljön előttem. Csak egy pllanat erejéig egyenesedtem fel, direkt feljebb túrva rajta az inget, hogy kilátszódjon formás feneke, a dereka és a háta egy része, egy feszült, vágytól ittas sóhaj pedig már ezen a ponton elhagyta ajkaimat. A fantáziám már most szárnyalt, Ő pedig már pusztán a látványával felajzott, anélkül, hogy igazán hozzáértem volna, de ezen szinte rögtön változtattam is, mikor lehajolva végigcsókoltam hátát, orrommal tolva még fentebb a kicsit sem kellemes anyagot, ismét a nyakánál torpanva meg, ott pedig fülcimpájába haraptam. - Kibújsz belőle te magad, vagy oldjam meg én? - kérdeztem rekedten, ágyékommal fenekének feszülve, ujjaim pedig könnyedén rántottak egyet az anyagon, ezúttal már saját ajkamba harapva, mert már most a fejemben hallottam az ing reccsenését, ahogy megadja magát, de egyre nehezebben álltam meg, hogy egy-egy feszülő mozdulatnál ne húzzam magamra Őt, és ne merüljek el testében.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 23, 2022 3:57 pm

Iris & Dimitriy

Azóta se tudom, hogy akkor reggel közre játszott-e a pánik, majd az azt követő megkönnyebbülés abban, hogy végül olyan mohóság töltötte el, mikor felfogta, hogy az Ő inge simul csupán bőrömre, semmi más, vagy ez a ruhadarab máskor is ugyanezt váltaná ki belőle, de most itt a tökéletes alkalom, hogy utána járjak. Ma már egyébként is felemlegettük ezt a viseletet, azok után pedig, amit a fürdőben műveltünk, egyértelmű, hogy nem az a legfőbb célom még, hogy aludni térjünk, mert az átélt gyönyör-sorozat után sem érzem még úgy, hogy elég lenne belőle.
Az a pár nap nélküle túl kínzó volt, túl sokáig sóvárogtam érintése után, most pedig úgy tűnik, valahogy mindketten habzsolni akarunk vagy valamilyen szinten bepótolni azt az időt, amit inkább duzzogva, sebeinket nyaldosva, önkéntes magányba vonulva töltöttünk, mint együtt. Ugyanarról a telhetetlen vágyról árulkodnak csókjai és érintései, vagy ahogy finoman fenekembe harap, mint ami bennem is dúl és, bár az ing úgy tűnik, most is megússza épségben, azért finoman markolja a vékony anyagot rajtam, így tartva maga előtt, puszta jelzéskènt, hogy nem nagyon tudnèk elmenekülni, ha akarnék, de ez nyilván meg sem fordult a fejemben.
Hirtelen ránt az ölébe, már maga a mozdulat is megborzongat, de ahogy keze, szinte azonnal, céltudatosan combjaim közé simul, ujjai pedig rögtön kínozni kezdenek izgató mozdulataival, a vérem ezer fokosra hevül, a szívem pedig, ha eddig úgy is hittem, hogy ennél gyorsabban már nem tud kalapálni, hát most bebizonyítja, hogy igen. Kèjes sóhajokkal válaszolok érintésère, testem forró bőréhez simul, csípőm buja ritmussal feszül ágyékának újra és újra, miközben az az őrjítő lüktetès, ami alig pár perce gyötört a zuhanyzóban, úgy tér vissza minden porcikámba, mintha el sem ért volna az enyhülés.
Mohón kapok ajkaièrt, amint sikerül úgy helyezkednem, hogy elèrjem őket, morranása hallatán végig fut minden porcikámon a kínzó bizsergès, amit ujjai simogatása egyre csak fokoz, csípőm töretlenül járja táncát forró bőréhez simulva, érintésère ringva, érezve közben teste minden rezdülését, ami csak még tovább fokozza vágyamat. Egyre feszültebben kapkodok levegő után, olykor pillanatokig megfeledkezve erről az ösztönös cselekvèsről, miközben mohón falon ajkait, nyelvem követelőző mozdulatokkal simul nyelvèhez, csak azzal szakítva meg olykor a buja táncukat, ahogy ajkaiba nyögök.
Aztán elhúzza rólam kezét, türelmetlen sóhajjal nyilvánítom ki nemtetszèsemet, de a következő mozdulattal az ingre fog és úgy tépi szét rajtam, hogy a gombok a szoba minden szegletèben hangosan koppannak, Ő pedig olyan izgató mozdulattal veszi birtokba melleimet, hogy másra nem futja tőlem, csak egy hangos, buja nyögésre. Iszonyúan beindít a szenvedèly, ami mozdulataiból árad, fejem a vállára hajtom, nyögve harapok fülcimpájára, miközben csípőm követelőző mozdulatai egyre csak hozzá simulnak, szinte megveszve az érzéstől, ahogy keményen ölemnek feszül.
Pokolian lüktet a testem, kedvem lenne könyörögni, hogy végre magamban érezhessem, de újra csak érintésèvel kínoz, míg végül váratlanul fel nem emelkedik az ágyról szorosan derekamra fogva, a következő pillanatban pedig, már alatta találom magam, hangosan nyögve az érzéstől, ahogy mellkasa hátamnak feszül, ajkai pedig nyakam bőrét falják.
Lihegve simulok még jobban testèhez, tüdőmet keservesen próbálom levegővel megtölteni, de olyan, mintha felmondta volna a szolgálatot, mintha nem is működne már igazán, mert a bennem tomboló forróságon mit sem segít az az oxigén, amit magamba juttatok, csak még tovább táplálja a tüzet, amitől úgy érzem, lassan lángra kapok, amit csak tovább fokoz az érzés, ahogy forró testével betakar, ahogy csókjaival borítja bőrömet, miközben ágyéka még mindig kínzón nekem feszül, én pedig várhatom sóvárogva, hogy végre magamban érezhessem, hogy enyhítsen ölem kínzó lüktetèsèn.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 23, 2022 7:44 am

Testem le sem nyugodott igazán azok után, ami a kabinban történt, még mindig éreztem vérem vad lüktetését, a gyomrom körüli erős szorítást, ami sugárban jutott el minden porcikámba, olyan feszültséget gerjesztve, hogy egy-egy pillanatban szinte biztosra vettem, hogy a pattanásig feszülő izmaim azonnal megadják magukat. Hisz, még igazán be sem fejeződött, de máris új felvonásba kezdett, és bár a fürdőből kilépve még biztos voltam abban, hogy nálam marad az irányítás joga, de rögtön felülírta azzal, hogy a szekrényhez sétált és kihúzott onnét egy inget, amit aztán nagy gondossággal gombolgatott, talán abban bízva, hogy mint legutóbb, most is megússza majd anélkül, hogy letépném róla. Azóta sem tudtam rájönni, hogy mi tartott vissza, pedig a vágy kőkeményen forrongott bennem, olyan őrjítően esve neki, hogy a pillanat hevében még érthető is lett volna, hogy széttépem a kicsit nehezebb anyagot, és ahogy akkor, úgy most sem úgy értem az anyaghoz, mikor beállt a lábaim közé, mintha azonnal meg akarnám semmisíteni. Inkább belekapaszkodtam az oldalánál lelógó részbe, így tartva foglyul, szavak nélkül adva a tudtára, hogy ezzel most saját magát ejtette csapdába, azt pedig már nem is kellett mondanom, hogy ebből a fogságból nem szabadul meg csak úgy, és ahogy teste rezgéseit figyeltem, miközben hol fenekét, hol dereka egy részét ízlelgettem, úgy vettem ki, hogy nem is nagyon töri magát. Ez nem egy olyan börtön volt, ahonnan bármelyikünk is fejvesztve menekülni akart volna, de azok után, amilyen aljas módon bevetette ellenem ezt a kis ruhadarabot, már azon se lepődtem volna meg, ha szándékosan akarta volna kicsalogatni belőlem azt a túlfűtött, domináns vadállatot, amit ott, a konyhában legutóbb is sikerült, de ott még élni tudtam az ártatlanság vélelmével, hogy még csak sejtése sem volt arról, mit szabadít majd ki a palackból. - Ne légy türelmetlen - vágtam vissza vigyorogva, de hangomat már eluralta a kéj, hisz legalább annyi türelmetlenség dolgozott bennem, mint benne, ezúttal mégis próbáltam tartani magamat valamihez, aminek első lépéseként az ölembe rántottam, úgy ültetve, hogy lábai közé csúsztathassam kezemet, masszírozó mozdulatokkal csapva le a combjai között megbúvó forróságra, épp csak egy futó csókkal hintve meg tarkóját, míg még elértem.
Hisz mozgolódni kezdett, úgy fordulva, hogy elérje ajkaimat, és bár ujjaim egy pillanatra sem álltak meg, de kapva kaptam a lehetőség után, úgy morranva csókjába, hogy abba ismét belefeszült minden izmom, a görcsbe ránduló gyomromról már nem is beszélve. Kibaszottul akartam Őt, főleg most, hogy éreztem nekem feszülő ölét, ahogy szándékosan ingerelni próbált, miközben az ing anyaga birizgálta mellkasomat egy-egy pillanatban, mikor nekem feszült hátával, újra morranva egyet, mikor tarkómba kapaszkodott, a libabőr pedig azonnal megjelent karomon, ahogy végighúzta rajtam körmeit, ezzel viszont csak azt érte el, hogy még nagyobb figyelmet szenteltem vágya forrásának, épp úgy masszírozva, ahogy csípője mozdult, követve a ritmus ívét, hogy biztosan azt kapja, amire vágyik, hol lassítva, hol pedig fokozva ujjaim tempóját, másik karommal szorosan átfonva derekát, de még így is nyújtóztam ajkai után, szinte már követelve a csókját.
Nem akartam beszélni, mert minden, amit elmondhattam volna, túl nyilvánvaló volt, éreznie kellett abból, ahogy a testem beszélt hozzá, ahogy mellkasom hullámzott hátánál, az egyre nehezebb légzésemről már nem is beszélve, mégis, amikor teste kezdte megadni magát, teljesen ujjaim alá simulva, még erőt vettem magamon annyira, hogy elhúzzam öléről a kezemet, mindkét kezemmel az anyagba markolva a melleinél, egyetlen rántással intézve el, hogy a gombokból a szoba minden sarkába jusson egy, morranva egyet azon, ahogy hallottam őket szakadni, majd széthúztam mellkasán, mindkét kezemmel melleire markolva, csak hogy végre megkapják azt a figyelmet, amit a mosdóban megvontam tőlük, halkan felnyögve, ahogy tenyereimben éreztem kemény mellbimbóit, olyan keményen feszülve meg alatta, hogy elő is tört belőlem egy fájdalmas szisszenés, egyik kezemmel visszatévedve combjai közé, de ezúttal nem tartott tovább néhány másodpercnél a kényeztetése, ismét átkaroltam derekát, úgy emelkedve fel az ágyról, hogy ugyanazzal a lendülettel magam alá fordítsam, mellkasommal auz inggel fedett hátának feszülve, miközben ajkaim tovább ostromolták nyakát.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 22, 2022 8:48 pm

Iris & Dimitriy

Tekintete most is épp ugyanúgy pásztáz végig, mint akkor reggel, de most szerencsére hiányzik belőle az a pánik és félelem, amivel az egész kezdődött, most csak a szín tiszta vágy csillog benne, mintha képes lenne, már a puszta tekintetèvel is felfalni, egyszerűen felforr tőle a vérem és, mire elé lépek, már olyan hevesen dübörög a szívem, mint egy csapdába esett vadnak. Talán, akkor jöttem rá igazán, hogy miféle félelmet ébresztett benne az, ami velem történt, ahogy lassan eltűntek az emlékeim Rólunk, melyek azóta se találtak vissza hozzám, én viszont annál inkább, mert az a férfi, akit én ébresztettem fel benne, teljesen levett a lábamról.
És minden áldott nap levesz újra, dúljon épp köztünk háború vagy sem, mert még ez a pár napos veszekedés is, csak még jobban ráèbresztett, hogy mennyire szükségem van Rá. Arra a Dimitriyre is, aki olyan ridegen, mégis gyakorlatiasan tette a dolgát, amikor a legnagyobb szükség volt arra, hogy valaki higgadt maradjon és, bár rosszul esett az, amit akkor elvárt tőlem, mégsem tudok haragudni érte. Ülhetnèk most egy koszos cellában is, na nem olyanban, mint két nappal ezelőtt, hanem egy jóval koszosabban, vagy épp szagolhatnám már alulról az ibolyát.
Most viszont nincs szükség higgadtságra és hideg fejre, most pontosan ezt a Dimitriyt akarom, akit igazán elő se kell csalogatni, mert mióta csak besètáltam ide jelen van, mégis tovább fűtöm benne a vágyat az aljas húzásommal.  A mutatványom azonban, csak odáig tart, míg elé sétálok és háttal fordulok, hogy megmutassam, meddig is takar az ing, mert onnantól már egyértelműen Ő irányít, ahogy a vékony anyagba markol, ahogy a hasamra simít, miközben izgatón fenekembe harap és buja csókokat lehel bőrömre. Még az az idegesítő "bébi" is elhangzik, csóválom is a fejem miatta halkan nevetve, de most még ez a cukkolás is, csak olaj a tűzre.
Esti mesét emleget, pedig már épp eleget mesél testünk is, ahogy megborzongok, bőröm pedig felhevül és, bár nincs lehetőségem érinteni Őt, le mernèm fogadni, hogy az Ő teste is épp annyira forró, mint az enyém, hogy a szívünk ugyanazt az őrült ritmust veri, mert elnehezült sóhajai erről árulkodnak, miközben orrát a derekamhoz fúrja. -Halljuk azt a mesét...- sóhajtom kèjesen, csípőmmel finoman mozdulva felé, de mielőtt még bármiféle mesébe belekezdhetne, valami nekem való ülőhelyr felől érdeklődök. Újra és újra megborzongok érintésètől, ahogy hasamon körözget, szavai hallatán feszülten sóhajtok, lelki szemeim előtt megjelenik pár hely, ahova el tudnám képzelni, hogy letelepedjek, de nem sokáig hagy töprengni, mert egy határozott mozdulattal az ölébe von, lábaimat finom terpeszre készteti és, már simít is közéjük halk, buja nyögést csalva ki belőlem.
Élvezettel simulok bőréhez, ami épp úgy parázslik, ahogy képzeltem is, talán még jobban, szíve pedig olyan vadul dübörög, hogy  szinte érzem hátamon, miközben csípőm finom mozdulatokkal simul ölemnek feszülő ágyékához. -Melyik másikra gondolhattam volna? Ez az én helyem.- duruzsolom halkan, úgy helyezkedve közben, hogy nyakához férjek, állára hintsek csókokat, de végül ajkait csábítom mohó csókra, halkan közéjük nyögve a vágytól, amit egyre jobban èlesztget bennem minden újabb mozdulatával. Kezem felsimítom nyaka oldalán, gyengéden kapaszkodva meg tarkójánál, másikkal ölelő karján húzom végig finoman körmeimet és ahogy zihálva kiszakadok csókunkból, lepillantok combjaim között fészkelő kezére, ajkamba harapva, lágy mozdulatokkal ringatni kezdem rajta csípőmet.-Imádom, ahogy megèrintesz.- sóhajtom feszülten, nyakába fúrva arcomat, csípőmmel követve valami lassú, izgató ritmust, újra és újra kemény ágyékának feszülve, amivel nem csak Őt izgatom, de egyben magam alatt is vágom a fejszét, mert lassan már kezd még ez a vékony anyag is iszonyúan melegnek tűnni. Pedig tudom, hogy nem az ing a hibás, testem akar lángra kapni alatta, a bőröm izzik attól, ami az ereimben lüktet, az Ő forrósága pedig, még az ingen keresztül és úgy égeti a hátamat, mintha szó szerint parázslana.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 22, 2022 6:46 pm

Az, hogy mennyire indultam be a kis közjáték miatt, leginkább abban öltött formát, hogy elvesztettem a hangom erejét, olyan rekedten szólalva meg, hogy azon még én magam is meglepődtem, pedig ezerszer kínzott már meg, mégsem tudtam kellőképp felkészülni ezekre az alkalmakra. Sőt, nem is volt ellene fegyverem, hacsak nem akartam annak nevezni az egyértelmű és nyílt válasz csapást, ami soha nem maradt el, kínzásért kínzással feleltem, ezzel nyomatékosítva, hogy nem szeretek senki adósa maradni, az Övé főleg nem. Még soha senki nem nézett így rám, mint ahogy Ő, a tekintete és szemeinek mély tükre által elhittem magamról, hogy másra is képes lehet, és hogy talán bennem is rejlik jóság. Valami, ami szeretetre méltó, még ha évtizedeken át nem is sikerült meglelnem, neki pedig elég volt néhány hónap, hogy rádöbbentsen, mekkora tévhitben éltem az életemet, és hogy valójában a bennem nyugvó ragadozót, a szörnyeteget is meg lehet szelidíteni. Erre pedig egyes egyedül Ő volt képes, és hiába gondoltam azt, hogy csak a naív és ostoba idióták hisznek a sorsban és a végzetben, de ha eszembe jutott, hogy mennyire megváltoztatta az életemet, akaratlanul is végigfutott rajtam a gondolat, hogy talán ennek így kellett történnie. Meg kellett várnom Őt, hogy rájöjjek, mi az, ami kell nekem, és mi az, ami nélkül utána már nem lennék képes élni, merthogy Nélküle már nagyon levegőt venni sem esett jól, azt mi sem bizonyította jobban az elmúlt pár nap összes viszontagságánál.
Úgy toltam rajta fentebb az inget, hogy közben finoman az anyagra markoltam, épp annyira dőlve előre, hogy elérjem fenekét, pofátlanul harapva rá a formás domborulatra, jóleső hümmögéssel szórva tele csókokkal, de még így sem tudtam eltüntetni a fogaim nyomát, a bizsergés viszont, ami végigfutott testén, nagyon is jó iránymutatást adott. Mintha egyetlen pillanat alatt adta volna vissza a gyeplőt a kezembe, méghozzá úgy, hogy nem is akarta, de a testünk már csak ilyen volt: pofátlan áruló. - Hát bébi, az minden vágyam, hogy lefektesselek - mormoltam bőrébe, újra fenekébe mélyeszte fogaimat, nem is titkolva azt a pofátlan vigyort, ami megjelent ajkaim szélén, ez pedig egyszerre szólt a pimaszkodó becézésnek és mozdulataimnak, arról már nem is beszélve, ahogy Ő simult ajkaim alá. - És tudok egy nagyon jó mesét - húztam végig nyelvemet azon a részen, ahol nemrég ismét megharaptam, a hasát szorító kezem pedig finoman lazított a béklyón, ujjaimmal körözve köldöke körül, másik kezemmel továbbra is az anyagot szorongatva, szinte érezve kezem alatt, hogy ha akarnám, egy pillanat elég lenne, hogy tönkretegyem, és végre szabadon lássam mindazt, amit ezáltal eldugott előlem, de túlságosan is izgatott azzal, hogy magán viselte az én kibaszott ingemet. - Szerencséd van - hajoltam el fenekétől, orrommal hátának dőlve, mintha így, az ingen keresztül próbálnám magamba szívni az illatát, és bár megnehezítette a dolgomat az ing és a tusfürdő illata is, de még így is akadt egy kevés abból a kellemes, nőies esszenciából, amit a magáénak mondhatott. - Tudok egy-két helyet, ahová ülhetnél közben - vigyorodtam el, de nem vártam meg, hogy Ő mozduljon, újra az ingre markoltam, és úgy rántottam az ölembe, hogy közben nem csuktam össze lábaimat, felszabaduló kezemmel pedig Őt is terpeszre ösztönöztem, miközben ágyékkommal ölének feszültem, csak hogy zavartalanul simuljon be kezem a két combja közé, azonnal rátalálva teste legforróbb pontjára. - Vagy nem ilyen ülőhelyre gondoltál?

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 22, 2022 5:17 pm

Iris & Dimitriy

Nem újdonság már számomra, hogy milyen hatással van rám, hogy miféle pimasz nőszemèlyt képes előcsalogatni belőlem, mert amióta csak egy fedél alatt élünk, a legkedveltebb hobbim, hogy az idegein táncoljak. Még akkor is, ha a módszerem és a célom, mostanra már egészen megváltoztak, mert az elején tényleg azt élveztem, ha láttam rajta, mennyire felbőszítem azzal, ha ellenszegülök vagy dacolok Vele, tetszett a harag a tekintetében és a gondolat, hogy valószínűleg a legnagyobb élvezettel fojtana bele egy kanál vízbe, csak épp gúzsba van kötve a keze.
Jó ideje viszont, már egész más módon akarom az őrületbe kergetni, tekintetében harag helyett, inkább a vágyat akarom látni, és bár igyekszem most arca helyett a gombokat fürkészni, tökéletesen magam elé tudom képzelni, hogy nézhet most rám, mikor az Ő inge fedi csupán testemet, miközben lassan elé sétálok. De nem bízom magam örökké a képzeletemre, arcára pillantok, ahogy megállok térdei között, a mohó vágy láttán pedig, ami tekintetében fészkelte magát, megborzong testem az ing alatt, de még mindig tovább akarom cibálni az oroszlán bajszát.
Megfordulok, mintha csak a véleménye érdekelne az új viseletemmel kapcsolatban, ami alól pontosan tudom, mennyire látszik ki a fenekem, bár ahogy azt mondja, hogy szerinte nem rövid az ing, akaratlanul is elnevetem magam halkan. Ajkamba harapok sóhaja hallatán, a szoba pillanatok alatt felforrósodik körülöttünk, a várakozástól pedig olyan hevesen kezd zakatolni a szívem, hogy szinte a torkomban érzem dübörgèsèt, de nyelek egy nagyot és megköszörülöm a torkom, mikor az ing kényelmessègèt firtatja.-Pedig, ma este kénytelen leszek megpróbálni ebben bújni be melléd az ágyba.- vonok finoman vállat, de nem kerüli el figyelmemet, mennyire megváltozik máris a hangja, így kürtölve világgá, mennyire feltüzeli a látvány, de még nyilvánvalóbbá teszi az, ahogy derekamnál fogva közelebb húz magához és miután fentebb piszkálja rajtam az inget, a fenekembe harap.
Felszisszenek az érzéstől, kéjes sóhaj hagyja el ajkaimat, mert a pillanatnyi fájdalom, csak még nagyobb forróságot ébreszt bennem, ahogy a harapás nyomára hintett gyengéd csókjai is, melyektől libabőrössé válik minden porcikám, pimasz kérdése hallatán pedig ajkamba harapok. Hallom feszült lélegzetvèteleit, ahogy finoman az ingre markol, a bennem éledező vágytól én is így teszek, de a vékony anyag helyett, inkább combjaim bőrébe marok egy újabb kéjes sóhaj kíséretében, majd lehunyom szemeimet és hátra vetem picit a fejemet.-Csak, ha máris le akarsz fektetni...- duruzsolom halkan, ajkaimon pimasz mosollyal, akaratlanul is mozdítva egyet csípőmön, így simulva ajkai alá, némán követelve további csókjait.-De, ha már mesélni akarsz, le is ülhetnèk.- jegyzem meg èvődve és, bár minden érintése nyomán forró bizsergès fut végig bőrömön, alig várom, hogy végre hozzám simuljon teste az ingen keresztül, hogy érezhessem Őt, ami ebben a helyzetben, nem kifejezetten lehetséges és van egy olyan érzésem, hogy szándékosan fog ezzel kínozni.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 22, 2022 7:52 am

Elég masszív elképzelésem volt, hogy mi fog történni, amikor végre elhagyja a fürdőszobát, átlépi azt a kibaszott küszöböt, és végre követ engem, épp ezért helyezkedtem úgy rögtön, hogy meg tudjon állni előttem, szinte szavak nélkül próbálva csalogatni ezzel a kényelmes pozícióval. Az első meglepetést azzal okozta, hogy nem felém indult el, de mire tudatosulhatott volna, hogy hová is viszik a léptei, már ott állt a szekrényem előtt, olyan gondosan válogatva, mintha épp azt kérték volna tőle, hogy egy igazán különleges darabbal álljon elő, pedig, az a szekrény sok mindenről híres volt, csak épp arról nem, hogy olyan érdekfeszítő választék húzódna meg benne. Egy ideig csak értetlenül pislogtam, próbálva fenntartani a látszatát annak, hogy amúgy egy kicsit sem hat meg, ami történik, pedig valójában a türelmemet tette próbára, és ezt Ő is nagyon jól tudta. Nem véletlenül válogatott olyan lassan, szándékosan húzva az agyamat azzal a ténnyel, hogy most először fogalmam sincs, mi történik körülöttem, úgy véve el tőlem az irányítást, hogy közben eszembe sem jutott átadni, de ahogy lopva felém lesett, tekintete pedig megcsillant attól a huncut, játékos kis fénytől, már egy kibaszott szavam sem volt a rögtönzött ötlete ellen, épp ellenkezőleg. A szívem máris vadabbul vert, főleg mikor leakasztott egy inget a vállfáról, és épp akkor egyenesedtem fel, amikor már bújtatta belé mindkét karját, és készült összehúzni a gomboknál fogva.  
A szívem kihagyott egy vagy két ütemet, elfelejtettem nyelni, szinte megrögzötten bámulva, ahogy felém lépkedett, de alig akart rám nézni, helyette az ing gombjait bámulta, én pedig szinte kényszeresen haraptam ajkaimba, olyan erős volt az inger, hogy végre megérintsem, még ha ezzel az egyértelmű mozdulattal át is húztam volna a kis terveit. Bár, ha az volt a terve, hogy felhúzzon, méghozzá azzal az emlékkel, amit dédelgettem a legutóbbi inges incidenssel kapcsolatban, hát, sikerült neki. - Nem is bánom - jött meg nagy nehezen a hangom, hol arcát, hol pedig a magára húzott anyagot bűvölve, ahogy egyre közelebb lépett hozzám, végül már nem voltam rest én magam jelezni, hogy igazán megmutathatná már azt a bizonyos pizsamát, amiben aludni készült, de kedvem támadt röhögni a feltételezésen, hisz ha valamiben, hát abban biztos voltam, hogy amíg ez az ing rajta van, egy kibaszott pillanatig sem fog aludni. Felemeltem kezemet, hogy megérintsem, mikor megállt előttem, térdemnél érezve lába selymes bőrének súrlódását, de mire szólhattam volna, már fordult is, háttal állva meg előttem, így tökéletes kilátást biztosított ahhoz, hogy lássam, pontosan mennyire rövid az az ing. - Én nem látom, hogy rövid lenne - mondtam aztán, szándékosan ellent mondva szavainak, közben ajkamba haraptam, úgy fürkészve a kivillanó fenekét, érezve, hogyan tör fel torkomon egy mély, forró sóhaj, ami valahol félúton bennem akadt, teljesen belefeledkezve a látványba, amivel szándékosan ingerelni próbált. De még mindig mocskosul jó úton járt, és valami isteni erő kellett ahhoz, hogy ne akarjam rögtön az ölembe rántani, akár egyben marad ez a kibaszott ing, akár nem. - Annyira viszont nem lehet kényelmes, hogy aludni is tudj benne - tettem hozzá lassan, már most rekedten suttogva, és bár Ő nem látta, de olyan ördögi kis vigyor rajzolódott ajkaim köré, hogy esélyem sem volt eldugni.
Lassú, komótos mozdulattal emeltem meg karjaimat, finoman derekára markolva, hogy közelebb vonjam, orrommal lökve még fentebb az anyagot, hogy kicsit lehajolva ugyan, de a fenekébe tudjak harapni, közben fél karommal már hasára simítva, apró csókokkal próbálva eltüntetni a harapás okozta bőrpírt és fogaim nyomát, de a pimasz mosolyomnak még így sem tudtam útját állni, pedig alig kaptam levegőt attól a forróságtól, ami éledezni kezdett bennem, érezve, hogyan marják bőrömet azok a korbácsütések, amiket a vágy mért rám. - Most esti mesét kellene mondanom? - kérdeztem bőrébe mormolva, közben elengedve a derekát, hogy az ing lelógó részére markoljak, így biztosítva be, hogy ne tudjon eltáncolni a karjaim közül, újabb csókokkal borítva bőrét ott, ahol a gerince véget ért.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
Vissza az elejére 
2 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: