M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 30, 2022 5:53 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Fogalmam sincs, mennyi ideig árasztom magamra a forró vizet vagy, hogy mennyi ideig kuporgok alatta a tusoló padlóján ülve, a térdeimet átkarolva, de újra és újra leperegnek előttem a ma este eseményei, melyektől képtelen vagyok szabadulni, mert még a kezemen csúfoskodó vágás is, csak újra és újra emlékeztet rá.
Végül, mikor már ujjaim ráncossá válnak a víztől, csak némán, elgondolkodva figyelem a vért, ami még mindig megindul olykor tenyeremből, valahányszor csak megfeszítem egy pillanatra, valahányszor eszembe jut, mit tettem ma ezzel a kézzel. Ugyanezzel pofoztam fel nem rég Őt is a pillanat hevében, ami könnyen lehet, hogy nekem sokkal jobban fájt, mint neki, fizikailag és lelkileg is.
Hiszen tudom, hogy engem próbált ma óvni, már amennyire abban a helyzetben még lehetett és minden erejével azon volt, hogy segítsen, mint ahogy azt is tudom, hogy senki nem törődött velem még úgy, mint Ő, de akkor miért kellett pont a legnagyobb szükség idején elzárkóznia tőlem és úgy tenni, mintha nem is a párja, a szerelme lennék, hanem egy a kis bábuk közül, akiket Ő mozgat? Szükségem volt Rá, most pedig, mikor már jött volna, én toltam el magamtól haragból, sértettségből, dacból...magam sem értem, hogy miért.
Nagy nehezen lábra állok, bár ez az egész úgy kiszívta belőlem az összes erőmet, olyan fáradtnak érzem magam, mintha napok óta nem aludtam volna, a remény pedig, hogy pihentető alvás vár rám ma éjjel, egyenlő a nullával, bár a remény még ott lappang bennem, amíg ki nem sétálok a szobámba és el nem jut a tudatomig, hogy egyes egyedül vagyok. Iszonyú fájdalommal hasít belém a felismerés, kis híján újra megindulnak a könnyeim, de már ahhoz is túl fáradt vagyok, hogy sírjak. Csak nyelek egy nagyot és felkèszítem magam a gondolatra, hogy Dimitriy nem fog besètálni az ajtón és mellém feküdni, legalábbis abból, ahogy távozott, sok mindenre tudok következtetni, csak erre nem.
A beletörődèsem jelkèpe a magamra rángatott sort és a trikó, bár ettől még cseppet sem könnyebb a szívem, amikor bebújok a takaró alá és perceken, talán órákon át bámulom a sötétséget, míg végül nagy nehezen elnyom az álom, de az is olyan zavaros, olykor még ijesztő is, hogy amikor reggel felèbredek, semmivel sem érzem magam pihentebbnek, mint este. A tény pedig, hogy az ágy mellettem nem csak üres, de érintetlen is, vasmarokkal szorít a gyomromra, veszekedésünk minden szava egyszerre kezd visszhangot verni a fejemben, míg végül jó pár percnyi fetrengès, önsajnálat, önvád és plafon bámulás után, végre erőt veszek magamon.
Magamra kapom a köntösömet és egy nagy lélegzetet követően kilépek az ajtón, de az első dolog, ami a szemem elé kerül, Kirill aggodalmas ábrázata, ahogy az ajtóm mellett strázsál, na meg a hatalmas karikák a szemei körül. -Menj és feküdj le, az istenèrt. Nem fogok meglèpni.- morgom elkèpedve, de azzal egy időben, hogy végig gondolom, szerencsétlen milyen fáradt lehet már, a dühöm is felèled újra, amiért Dimitriy képes volt Őt az ajtóm elé állítani, mert ha már annyira itt akar tartani, legalább lett volna elég tökös hozzá és Ő maga állt volna ide.
Tekintetem a hálószobája ajtajára szegeződik, de Kirill, mintha csak olvasna a gondolataimban, rögtön közli, hogy "odalent van", majd sarkon fordul és elsétál, én pedig a lépcső felé indulok azzal a szándékkal, hogy egyszerűen teszek magasról a drága férjemre, főzök egy kávét és nyugodtan elkortyolgatom, de mire a dolgozó szoba elé érek, már megint a düh munkálkodik bennem. Amiért tényleg képes volt magamra hagyni egész éjjel, amiért Kirillt állította az ajtó elé és, mert egy részem rohadtul sajnálja azt, ahogy viselkedtem Vele, a másik meg azt, ahogy Ő viselkedett és...egyszerűen szètrobbanok.
Kopogás nélkül tépem fel az ajtót, majd miután belépek rajta, megállok karba tett kezekkel, de a dühöm kis híján el is illan, mikor megpillantom a vodkás üveget és Őt a kanapén. Lehet, hogy még nálam is szarabbul néz ki, de végül csak nyelek egy nagyot és megköszörülöm a torkom. -Tènyleg szükséges volt Kirillt a szobám elé állítanod egész éjszakára?- szegezem neki a kérdést mindenféle körítés nélkül, de igazság szerint, mèg magamnak se akarom beismerni, hogy valójában az dühít, hogy meg sem próbált visszajönni hozzám.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 30, 2022 4:18 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

A szellem szinte kirobbant a palackból, és ahelyett, hogy néhány velős mondattal fejezte volna ki, mennyire nem tetszett neki a szóhasználat vagy az Őt ért sértés, inkább egy csattanós pofonnal jutalmazott, a fizikai fájdalom viszont eltörpült amellett, amit valójában belül éreztem. De azt is csak néhány pillanatig, mert a fájdalom olyan mérgező haraggá alakult, hogy még felfogni sem volt időm, de már robbant a következő bomba. Egymást követték a dühösebbnél dühösebb szavak, az, hogy nem vár már tőlem semmit, és hogy mennyire más volt, ahogy Ő megélte mindazt, ami történt. És ezen még meglepődni sem tudtam, hisz olyasvalaminek volt elszenvedője és olyasmit tett, amit nem tudott egy csettintéssel meg nem történtté tenni, főleg nem egy bájos és kedves mosollyal elintézni. És hiába jöttem ide utána, hiába próbáltam magamhoz ölelni, úgy lökött el, mintha nem is lennék más, csak egy a sok közül, akik miatt ma este megmérgezték a lelkét, az életét, a szívét... voltaképpen mindent. De én kibaszottul nem egy voltam a kalapban, nem ezt kellett volna, hogy jelentsem neki, és ha nem is tudtam olyan vígaszt nyújtani, amire szüksége lett volna, legalább az esélyt meg kellett volna adnia, hogy jóvá tegyem. Nem tette, és hirtelen már nem is volt fontos, hogy minek lát vagy minek nem, mert mindig ez lesz majd a vége. Én mindig csak ez lehetek, egy szívtelen, önző szörnyeteg, és nem tudtam elérni, hogy máshogy gondolja, vagy hogy akár... esélyt adjon. A picsába az egésszel. - Ahhoz nem kellett volna hazajönnöd velem, hogy eldöntsd, mi legyen a következő ostobaságod - szúrtam oda zárszóként, száraz, sértett hangon, szavaimból pedig sütött a düh, de már késő volt visszaszívni. És talán nem is akartam őket semmissé tenni, jelenleg pedig, legalábbis a pofon óta, kicsit sem érdekelt, hogy milyen színben tűnök fel előtte. Mert Ő írta meg nekem, és választást sem hagyott, sem arra, hogy jóvá tegyem, sem arra, hogy együtt megoldjuk. Még azelőtt bevágta előttem a fürdőszoba ajtaját, hogy kiléptem volna a hálóból, de mikor megtettem, olyan vehemenciával vágtam be mögött, hogy a lap kis híján kiesett a tokjából. Nem tudtam csillapodni, a harag újra és újra végigmarcangolta zsigereimet, szinte küzdve azért, hogy ne tudjak tovább lépni. Mert nem akartam beismerni, hogy talán tévedek, és hogy... bármit is mondott, még így is kurvára szüksége volt rám, de ahogy legutóbb, most sem vállalta volna fel csak úgy. Ez pedig egy pillanatra megtorpantott, miközben lefelé szeltem a lépcsőfokokat, egy mély, hatalmas sóhajjal pillantva fel, mintha a falakon is átláttam volna, majd folytattam az utamat, meg sem állva a dolgozószobáig.
Csillapítanom kellett a szinte támadó gondolatokat, ez motivált, mikor rámarkoltam az egyik vodkás üveg nyakára, pohár nélkül helyezkedve el a kanapén, és miközben néha egy-egy nagyobb kortyot vettem belőle, elvétve az órára pillantottam. Bármit is mondtam arról, hogy felesleges volt velem hazajönnie, ha úgyis egyedül akarja megoldani ezt is, valójában esélyt sem adtam volna neki másra, az ellen pedig, hogy újra megtörténjen, ami legutóbb, készen álltam bevetni Kirill-t. Aki végül néhány óra elteltével haza is ért, rövid, tömör szavakban foglalva össze, hogy mire jutott Igor holtestével, és hogy bármi is történt a mosdóban, annak ránk nézve nem lesz következménye. Az este első megkönnyebbült sóhaját produkáltam, mikor nagy nehezen eljutott mindez a tudatomig, de csak ezek után kapta parancsba, hogy nem mozdulhat el Iris mellől, ez pedig vonatkozik arra is, hogy ha kell, hát addig álljon vigyázzban a kibaszott ajtaja előtt, amíg szükséges. És most szükséges volt, mert bármikor jöhetett egy újabb isteni sugallat, ami arra késztette volna, hogy lelépjen, de ezúttal minden akadályt megteremtettem ahhoz, hogy ne tehesse.
Egy nagy sóhajjal ültem vissza a kanapéra, továbbra sem tágítva a vodka mellől, mélyen elmerengve néhány gondolatban, miközben újabb és újabb korty alkohol csúszott le a torkomon, és még azelőtt elnyomott az álom, hogy egyáltalán eszembe jutott volna felfonulni a szobába. De ez sem jelentett enyhülést, álmaimban újra és újra visszaköszönt, ami történt, az pedig, hogy ismét nem feküdt mellettem, hogy nem bújt hozzám, sötét árnyként telepedett rám.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 30, 2022 2:26 pm

Iris & Dimitriy

Míg eddig az önvád és a bűntudat gyötört főképp, a múltkori eset felemlegetése és az, ahogy szimpla "ostobaságnak" nevezi, amit akkor tettem, már sokkal inkább dühöt és haragot vált ki belőlem, a pofon pedig jóval azelőtt elcsattan, hogy egyáltalán végig gondolhatnám, hogy mit csinálok. De iszonyúan rosszul esik, amit mond és igazán nem is értem, hogyan jutottunk el onnan, hogy "megbirkózunk vele" egészen odáig, hogy ostobának nevez. Hiszen, a tetteink minősítenek, tehát ha azt ostobaságnak tartja, hogy az aggodalom, a félelem és a gondolat, hogy miattam bajba kerül, hogy miattam csak felfordul az egész élete és, hogy talán nincs is igazán szüksége rám, arra sarkallt, hogy eltűnjek innen, akkor engem is ostobának tart. És az is vagyok, mert egy pillanatig is képes voltam abban reménykedni ott, a mosdó padlóján, hogy Ő majd megjelenik és a karjaiba zár, ha csak egyetlen percre is, hogy így próbáljon megnyugtatni, bármennyire is fenyegetett a veszélye annak, hogy valaki meglátja, hogy mit tettem. Mert akkor és ott arra lett volna szükségem, Rá lett volna szükségem, nem pedig arra, hogy a pofámba vágja, hogy szedjem össze magam.
Egy egész lavinát zúdít magára egyetlen szóval, mert a pofonnal nem elégszem meg, dühös tekintetem az Övébe fúródik, szavaim pedig próbálják figyelmeztetni rá, hogy jelenleg bármit is csinál, az kurvára nem segít, de miért is várnám el, hogy egy pillanatra is el tudja képzelni, hogy az idegösszeomlás szélén állok? Neki bőven volt ideje beleedződni ebbe az egészbe, az egész élete a bűnről szólt, de én egész idáig egy kibaszott egeret se tudtam volna bántani, most meg...-Nem várok már semmit!- üvöltöm dühösen, hiszen újra és újra ezt a kérdést szegezi nekem, hogy mit várok tőle, de az egyetlen, amit vártam volna, hogy tekintettel lesz arra, hogy milyen sokk ért és a tökéletes kis ridegsége, a maffiózó szerepe helyett, majd talán az a férfi pislog rám a mosdóban, aki képes gyengéd lenni és szeretni. -Nekem pedig, szinte két másodpercem volt felfogni, hogy mi történt és amikor megjelentél sem éreztem magam jobban!- dobbantok egyet dühösen a lábammal, mintha ettől nyomatékosabbak lehetnének szavaim, hiszen ekkor már nem láthatja a tekintetemben a dühöt és a fájdalmat, amit akkor éreztem és, ami most tért vissza, miután a hülye álcámat ledobtam magamról. -Úgy éreztem magam, mint egy kibaszott gyerek, aki rosszat csinált. Mintha hibáztam volna, pedig tudom, hogy nem volt más választásom, mint ahogy azt is tudom, hogy neked is tenned kellett a dolgodat.- tárom szét a karjaim tanácstalanul, elnézve pedig a köztünk lévő jó pár métert, a dühöm ellenére is újabb könnyek mardossák a torkomat, mert bármennyire is haragszom most rá, bármennyire is vagyok összezavarodva, mégis kibaszottul szükségem van rá, de ez a rohadt büszkeségem, amit próbálok még összevakarni mindazok után, ami történt, úgy ékeli közénk magát, mint egy betonfal. Mert ez már semmi egyéb, csak a büszkeség, amit megtépázott mindaz, amit tettem és még az is, ahogy Ő bánt velem.
Visszanyelem végül a könnyeimet, tekintetem pedig olyan rezzenéstelenül bámul az arcára, mint ahogy az elmúlt fél órában is tettem, míg hazaértünk, kezeimet pedig ökölbe szorítva lefeszítem a csípőm mellé. Remegek a dühtől, a sokktól, a fájdalomtól és a kétségbeeséstől is, ami most már nem csak Igor miatt fojtogat, hanem Miatta is, hogy épp egymást bántjuk mindazok után ahelyett, hogy egymás karjaiban keresnénk menedéket. Ez az egész iszonyúan nevetséges és fájdalmas, de végezetül azért, még utána szólok, miközben egyértelműen közli, hogy most már magamra hagy. -Szuper! Legalább lesz időm kitalálni valami újabb ostobaságot.- szúrok még oda, mielőtt esetleg kisétálhatna a szobámból, mielőtt végleg magamra maradhatnék, ami legalább akkora rettegéssel tölt el, mint a tetteim emléke, melyek tudom, hogy akkor fognak a leginkább kínozni, ha tényleg kisétál azon az ajtón, mert akkor már nem lesz semmi, ami elvonja róluk a figyelmemet, nem lesz más, amibe kapaszkodhatnék. Egyedül maradok az elmémmel, ami olyan sötét és borús baromságokkal fog traktálni, mint legutóbb is, de azt legalább tudom, hogy most rohadtul nem fogok elmenekülni. Sem attól, ami rám vár, sem Tőle, pedig most tudom, hogy neki is fájdalmat okoztam minden egyes szavammal.
Hangosan bevágom végül a fürdő ajtaját, mikor hátat fordítok neki újra és bevonulok, kezemmel pedig rögtön a tusoló felé nyúlok, hogy megnyissam a csapot, naivan azt remélve, hogy majd az elnyomja a szánalmas zokogásom hangját, miközben szinte letépem magamról azt a göncöt, amiben eddig parádéztam és úgy dobom a földre, hogy tudom: soha többé nem akarom látni, sőt. Még az sem kizárt, hogy én magam fogom tűzre vetni.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 10 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 30, 2022 7:10 am

Magam sem tudom, hogy mire számítottam, mikor lényegében kitépte magát karjaim közül, és visszakanyarodott ahhoz, hogy Ő ezt majd egyedül megoldja, mert csak egyedül képes rá, a szavak hallatán pedig képes lettem volna puszta kézzel nekiesni bárminek, amiben egy kicsit is kárt tehetek, hátha levezeti azt a váratlan feszültséget, ami újra eluralkodott bennem. Túl korán éltem bele magam, hogy talán most már rendben lesz, elvégre nem lökött el magától az első pár pillanatban, de az, ahogy végül mégis megtette, jóval kegyetlenebb húzás volt, még ha nem is tudatosan pusztította magát, és ezzel együtt engem is, páros lábbal tiporva bele abba az egyedüli kötelékbe, aminek képesnek kell lennie arra, hogy megoldjon egy ilyen helyzetet, vagy legalábbis csillapítson rajta. Kettőnk közül Ő volt az, aki soha nem adta fel, én már jóval előbb kihátráltam az ilyen helyzetekből, kicsit sem törődve a drámával vagy mások lelki világával, mert egyszerűen csak nem érdekelt, de most itt állt előttem az a nő, aki átbillentette a mérleg nyelvét, elérve, hogy Rá figyelni akarjak, arról már nem is beszélve, hogy úgy törődtem Vele, mint előtte még senki mással. És tudtam, tisztában voltam azzal, hogy szembe kell néznem majd azzal, amit mondtam és tettem a mosdóban, mert úgy volt egyedül, hogy ott álltam mellette, de bárhogy is gondolkodtam rajta, újra így döntenék, ha ez az ára annak, hogy ne essen bántódása.
Mégsem tudtam uralkodni magamon, szinte éreztem, hogyan csapnak össze felettem a hullámok, a düh pedig, amit életre hívott bennem, kibaszott piócaként kezdte szipolyozni a véremet, egyetlen pillanatot sem hagyva, hogy józaníthassak a fejemen. És nem is akartam, mert épp azt tervezte, amit legutóbb, egyszerűen ki akart zárni, hogy megoldhassa egyedül, és amint eljutott a tudatomig, hogy mit is jelent ez valójában, már nem volt megállás. Olyannyira nem, hogy vissza is fordult, arra pedig, hogy lecsavar egy pofont, még ebben a feszült helyzetben sem számítottam. A csattanás után hosszú pillanatokig más sem visszhangzott a fülemben, érezve, hogyan kap vörös színt a bőröm azon része, amit érintett tenyerével, miközben állkapcsom megfeszült, szemeim pedig újra Rá szegeződtek, de itt már nyoma sem volt annak a békés szándéknak, amire eddig legalább a törekvésem megvolt.
Mellkasa az enyémnek feszült, bár jelenleg többre értékeltem volna, ha minél távolabb kerül tőlem, a düh pedig, ami egyértelműen megcsillant tekintetében, csak tovább szította bennem a tüzet, egyértelművé téve, hogy bármi is történt ma, azt már nem leszünk képesek nyugodtan megbeszélni, és hiába gondoltam, hogy tanultunk a legutóbbi esetből, úgy tűnt, hogy ezúttal sem egymásban fogjuk megtalálni a nyugalomnak azt a kis szigetecskéjét, ami a hétköznapokban erőt adott ebben a kibaszottul nehéz világban. - Mert szerinted én fel voltam készülve erre? Vagy én akartam így? Hogy mindenáron be akartam bizonyítani, hogy az én világomban nem lehet tiszta kézzel leélni egy életet? A pokolba, Iris, mégis mit vársz tőlem? - emelkedett meg a hangom, ekkor már nem is válogatva a szavakat, de tudtam, hogy a legrosszabb még így is hátravan. - Érted tettem, nem magamért - érte el a hangom a tetőfokát, legalább olyan vehemenciával vagdosva hozzá a szavakat, ahogy Ő tette az imént, ekkor azonban már nem az iménti pofon miatt volt vörös a fejem. - Két kibaszott másodpercem volt dönteni, hogy akarlak-e rácsok mögött látni életünk hátralévő részében, ha valaki észreveszi, hogy mi történt, és hidd el, hogy nem ez volt a legrosszabb lehetőség - léptem el tőle inkább, még mielőtt kedve támadt volna újra felém lendíteni a kezét, ujjaim feszülten a hajamba túrtak, így nézve vissza rá jó pár méterrel távolabbról. - Egyedül akarod megoldani? Akkor oldd meg egyedül - folytattam tovább, már végig sem gondolva, hogy mi folyik ki a számon, pedig valahol mélyen tudtam, hogy nekem kellett volna erőt vennem magamon, és még így, ezek után is ott állni mellette, állni minden kibaszott pofont, de már nem tudtam megálljt parancsolni az indulatoknak, főleg mert egyre erősebben szorította mellkasomat a tudat, hogy ez az egész az én hibám. Én hagytam életben Igort legutóbb, én nem mentem Vele a mosdóba, és úgy egyáltalán... az én életem miatt került oda, ahová, és ez készült arra, hogy szétmarcangolja.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 11:21 pm

Iris & Dimitriy

Úgy foszlik semmivè az álarcom, olyan hirtelen porlad el, amilyen hirtelen sikerült magamra kapnom, miután rám parancsolt a mosdóban, mintha csak egy feleslegesen hisztiző és pánikoló liba lennék, aki teljesen túlreagál valami apróságot. Mondjuk, az Ő szemében tényleg apróság lehet elvenni egy életet, elvágni valakinek a torkát, egy mindennapos dolog, ami már olyan megszokottá vált, mintha csak fürdeni menne este, számomra viszont nem az. Bennem egy világ omlott most össze és minden kibaszott sejtemet eltölti az undor és a rettegés elegye, mert felfordul a gyomrom, ha eszembe jut, hogy mit tettem, közben pedig iszonyatosan félek attól, hogy milyen emberrè fogok ezáltal válni. Mert akárhogy nézzük, Igor végül így is tönkre tett, gondoskodott arról, hogy egy életre megnyomorítson, csak Ő már nem láthatja majd, hogy mekkora sikert aratott.
Vagy épp kudarcot, mert próbálok azért reménykedni is abban, hogy képes leszek mindezt megemèszteni és túl jutni rajta, emiatt pedig folyamatosan azt hajtogatom magamban, hogy ez tényleg önvédelem volt, újra és újra arra gondolok, hogy mi történhetett volna, ha nem ragadom magamhoz azt a tükör darabot és ezáltal a lehetőséget a menekülésre. Még így, ebben a helyzetben is felismerem, hogy az a másik verzió sokkal rosszabb lett volna...
Mégsem érzem magam ettől jobban, ahogy a padlóra roskadva zokogok, ahogy újra eluralkodik rajtam a pánik, a sokk és az a temérdek érzelem, melyek ott, a mosdóban is kikívánkoztak belőlem, csak most az a különbség, hogy Dimitriy végre nem azt vágja a képembe a maga rideg, kimért stílusában, hogy szedjem össze magam, hanem inkább magához ölel.
Sóvárogva várom a megnyugvást, a békét, ami rend szerint ilyenkor el szokott tölteni, de most mégsem érzem ezeket, egyszerűen nem javít semmit a csontomig hatoló rettegésen az, ahogy magához szorít, mert tudom, hogy ezen most Ő nem fog tudni segíteni. Ez nem egy hulla, amit el kell tüntetni, gondosan beilleszteni egy díszletbe, mintha valaki más ölte volna meg egy egész más helyen, nem pedig egy puccos bulin a mosdóban. Ezt nekem kell saját magamban lerendezni, megküzdeni a démonaimmal, amiben Ő maximum, csak segítséget nyújthat, de talán nem is értené meg, nem lenne elég türelme hozzá, vagy igazából, már magam sem tudom, hogy mit gondoljak az egészről.
Elhúzódok tőle végül, ahogy sikerül valamennyire összeszednem magam, a figyelmemet pedig azzal próbálom elterelni, hogy a sebeimre koncentrálok, mintha olyan fontos lenne azokat most rögtön ellátni, feszült hangja hallatán pedig, csak még sürgetőbbnek érzem, hogy megkeressem azt a kibaszott kötszeres dobozt. Egészen addig, míg vissza nem utal újra arra a múltkori estére, egyszerű ostobaságnak titulálva azt, ahogy akkor lelèptem innen, pedig rohadtul hasonló állapotban voltam, csak most az a pánik hatmilliószor erősebben dolgozik bennem, mégis megtorpanok hirtelen és felé fordulok.
Még azelőtt lendül a kezem, hogy egyáltalán végig gondolnám, hogy mit csinálok, majd hangosan csattan az arcán, tekintetemben pedig, már nem a rettegés vagy a félelem látszik leginkább, hanem a düh. A harag, a sértettség és a megbántottság, ami ugyanúgy ott tobzódott bennem mindazzal, amit elzártam, mert valahol kibaszottul ezeket okozta az, ahogy reagált a mosdóban. -Ne gúnyolódj velem, mert fogalmad sincs arról, hogy mi játszódott le bennem akkor, mint ahogy azt sem tudod, hogy most mit érezhetek.- förmedek rá dühösen, egészen rátalálva a hangomra, olyan közel állva hozzá, hogy ziháló mellkasom, szinte hozzá is ér az övèhez minden újabb lélegzetvètelnèl. -Tudom, hogy a te világodban teljesen hétköznapi és elfogadott dolog nőket erőszakolni és ölni, de az enyémben nem és rohadtul nem voltam erre felkészülve!- folytatom feszülten és amilyen düh csap fel bennem hirtelen, az sem lepne meg, ha a szemeim szó szerint szikrákat szórnának, mert ez nem az az egyszerű düh, ebbe bele keveredik a pánik, a csalódottság, a kétségbeesès és az összes többi katyvasz, ami belém ivódott ma este. -Te mégis úgy bántál velem, mintha az egyik kibaszott kis katonád lennék, vagy egy érzéketlen, rideg bábu, de én nem vagyok egyik sem! Sajnálom!- sziszegem az arcába végül, bár így ez a "sajnálom" se úgy hangzik, mint kellene, sokkalta inkább gúnyos és cinikus, mert valójában cseppet sem sajnálom, hogy nem vagyok olyan, mint Ők. Ha közülük való lennék, valószínűleg most nem állnék szemtől szemben a nagy Dimitriy Smolensky-vel, vállalva a kockázatot, hogy talán vissza is kapom az iménti pofont. Hiszen, náluk az is teljesen megszokott dolog...

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 9:58 pm

Ujjaim feszülten terültek szét az ajtólapon, teljes erőből szorítva, hogy még véletlenül se tudja becsukni az orrom előtt, de nem adta jelét annak, hogy ez járna a fejében, ez pedig valamelyest könnyített rajtam. Arra viszont nem vettem volna mérget, hogy a közeljövőben akár egy pillanatra is lesz okunk fellélegezni, mert mindaz, ami ma este történt, olyan mélyen nyomta ránk a bélyegét, hogy azt nem lehetett néhány szóval és egy bocsánatkéréssel elintézni. Pedig, legszívesebben úgy intéztem volna el, ahogy mindig tettem, de Ő nem olyan volt, mint a többi emberem, nem fordíthattam hátat neki, sőt mi több, az embereim nem is álltak meg velem szemben úgy, hogy majd' meghasadtak a rájuk nehezedő teher alatt. És ha meg is álltak volna, nem foglalkoztam volna velük, mert ilyen voltam, ez adta a személyiségem egyik felét, régen pedig a teljes egészét, most mégis a másik énem tartotta annyira szigorúan azt a kibaszott ajtót, remélve, hogy legalább meghallgat, és nem tessékel melegebb éghajlatra. Bár, ehhez talán nem is lett volna jelenleg elegendő ereje, mert egyértelműen látszott arcán és tekintetén, hogy ádáz harcot vív saját magával szemben, még mindig próbálva megtartani a látszatot, amit akkor vett magára, mikor a szó szoros értelmében utasításba adtam neki, és nem tudtam elégszer megbánni, de... nem is volt más választásom. Ahogy neki sem volt, most pedig mindketten meg kellett állnunk egymással szemben, elismerve a hibákat, amiket elkövettünk, kettőnk között mégis az volt a hatalmas különbség, hogy tudtam, Ő nem gondolkodott volna fordított helyzetben, hogy érzelmi támaszt nyújtson vagy pedig dirigáljon. Én... nem ilyen voltam, a fejemben egyedül az keringett, hogy mielőbb kijusson a mosdóból, ennek pedig most meg kellett innom a levét. És kicsit sem tetszett, főleg mert annyira egyértelmű volt, hogy ennek itt még nincs vége. Mert hangja, száraz, érzéketlen szavai minden alkalommal átgyalogoltak rajtam, és talán rá is szolgáltam, de isten lássa lelkemet, én annyira próbáltam jóvá tenni, mint előtte talán még soha semmit.
A pontot mégis az tette fel az I-re, mikor zokogásban tört ki, majd lábai megadták magukat, én pedig nem is haboztam, hogy utána induljak, és mögé helyezkedjek. Finoman érintettem meg, csak hogy megtartsam vállainál fogva, úgy húzva karjaim közé, mintha végre ismét egy hullámhosszra kerültünk volna, gyengéden suttogva a fülébe, miközben átöleltem, ez az ölelés most mégis más volt. Egyetlen pillanatában sem hasonlított azokra a forró, hosszú ölelésekre, amikből kiszakadni sem voltam képes, és ezt csak megerősítette szavaival, mikor újra arról kezdett beszélni, hogy egyedül kell megvívnia a csatát. Egyetlen pillanat alatt taglózott le, és rombolta le bennem mindazt, amit az elmúlt másodpercekben hittem vagy épp felépítettem, mondván, hogy talán innen, még ha felfelé egyelőre nem is, de lefelé sem visz majd az út, erre úgy tűnt, hogy még mélyebbre kerültünk, mint ahol a kocsiban ülve voltunk egymástól. Hiába tartottam a karjaimban, még soha nem éreztem ennél messzebb, de ahelyett, hogy a fájdalom keserűség formájában ült volna ki arcomra, inkább a dühömet korbácsolta felszínre, szinte érezve, hogy az ostor felhasítja a bőrömet, így nézve utána, mikor lényegében kitépte magát az ölelésemből. Nem tudtam uralkodni arcizmaimon, hitetlen mosolyra rándult ajkam, mikor sebekről és a fertőtlenítésről beszélt, én pedig lassan feltápászkodtam, de már nagyon távol álltam attól, hogy úgy akarjak tenni, mintha egyedül én basztam volna el. - Akkor elárulnád, hogy mégis mit vársz tőlem? - kérdeztem a hátától, ahogy feléledt a hangom, feszülten tárva szét karjaimat, de körmeim ekkor már ismét tenyerembe vájtak. - Vagy tényleg hagyjalak egyedül, hátha megint azt súgják majd az ösztöneid, hogy ideje ostobaságot csinálni? - léptem közelebb hozzá, azzal sem törődve, ha közben nem fordult felém, ha pedig tényleg elindult a fertőtlenítő után, én is arra vettem az irányt, tudtára hozva, hogy részemről még nem jött el a beszélgetés vége, bár, ebből az állapotból jelenleg aligha láttam kiutat. Vagy inkább lehetőséget, hogy visszatérjünk oda, ahol ha csak egy kicsit is, de hajlandó volt figyelni rám.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 8:01 pm

Iris & Dimitriy

Tudtam, hogy mellette meg kell majd edződnöm lelkileg, hogy olykor majd olyasmit láthatok vagy hallhatok, amit nem feltetlenul tudok elfogadni anélkül, hogy nyelnèk egy nagyot vagy épp, hogy ne furdalna a lelkiismeretem néha, gyengébb pillanataimban, de azt álmomban sem mertem gondolni, hogy majd egyszer ölnöm kell azért, hogy túléljek az Ő világában. Valahogy úgy képzeltem mindig, hogy ez az Ő reszortja, hogy ilyesmit csak neki kell megtennie, mert én ott állok valahol a háta mögött az Ő védelmèt élvezve, szemet hunyva és, csak asszisztálok az egészhez. Ha pedig kettesben vagyunk, a társa lehetek, a nő az oldalán, aki segíti és egy kicsit az Ő lelkét is ápolgatja, bármennyire is mocskolódott már be az évek során, de most olyan érzésem van, mintha egyedül állnék az egész őrület kellős közepén. Az egyetlen védelmem pedig az a maszk, amit az Ő parancsára vettem fel, ami mögé betuszkoltam minden borzalmas érzést és gondolatot csak, hogy egy későbbi időpontra tegyem át a robbanást, ami majd elindítja a lavinát.
De eddig voltam képes erre, eddig volt erőm ahhoz, hogy magamban tartsak mindent, mert miközben már a lépcsőn megyek felfelé érzem, hogy tovább nem fog menni és cseppet sem segít ebben az, hogy most kezd Ő is valami együttérzés-fèlèt mutatni. Ő erőszakolta rám ezt a maszkot, most meg próbálja lefeszegetni rólam, benèzni alá, mint ahogy az ajtót sem hagyja, hogy magamra zárjam, pedig érzem, hogy pillanatokon belül, már képtelen leszek tartani is, nem hogy bezárni.-Hát sikerült hatni rám.- dünnyögöm érzéketlen hangon, miután őszintén elmagyarázom, hogy mi az, amire most biztosan nincs szükségem, bár az, hogy tanácstalanságot látok az arcán, talán az utolsó löketet adja az omláshoz.
Mert végül épp úgy, ahogy az ajtót elengedem, a maszkot is elhajítom, a korábbi pánik és zokogás pedig visszatèr, mikor emlékeztetem magunkat, de legfőképpen magamat arra, hogy mi történt, a lábaim pedig elgyengülnek, mert minden erőmet felemèsztette a küzdelem saját magammal, hogy mindezt a fájdalmat visszatartsam és az, amilyen elemi erővel most végig söpör rajtam. Mert iszonyúan fáj, belülről marcangol a tény, hogy mivé váltam alig egy órával ezelőtt, hogy mit tettem és, hogy mit veszítettem el ezzel, mert most már hiába is szeretném azt gondolni, hogy nem vagyok ennek a világnak a része, hogy én a megtestesült jóság vagyok a bestiák között, már rohadtul nem vagyok az. És mi lesz ezután? Megteszem majd újra, ha úgy hozza a helyzet?
Tompán érzékelem, ahogy mögèm helyezkedik, ahogy vállaimra simít és magához húz, szorosan tart karjaiban és csitítgat bármiféle parancs nélkül, ahogy végre tényleg az a biztonságot nyújtó stabil védőbástya próbál lenni, amire szükségem lett volna már ott, a mosdóban is, de hiába van mellettem, hiába állítja, hogy megbirkózunk ezzel, mi, együtt, most is ugyanolyan egyedül érzem magam, mint ott, a padlón kuporogva, miközben Igor élettelen testét bámultam.
Vagy épp akkor, amikor a sokk kellős közepén, Ő a lehető legridegebb stílusában egy kibaszott ölelés helyett, inkább a katona tisztet játszotta, azt éreztetve velem, mintha rossz lenne az, ahogy reagálok. -Ezzel egyedül kell megbirkóznom.- szipogom végül halkan, ahogy a zokogás valamennyire alább hagy és le is törölgetem a könnyeimet, ahogy ismét megpróbálom összeszedni álarcom ripityára tört darabjait, mert nem akarok gyengènek tűnni előtte. -Megyek és lefertőtlenítem a sebeimet.- bontakozok ki karjaiból, ekkor már minden figyelmemet az újabb célra szegezve, ami jelenleg tényleg csak annyi, hogy a tenyeremen és a fejemen lévő vágást kezeljem. Mintha azzal a többi sérülés fájdalmát is csillapíthatnám, de mégis, mi mást tehetnék?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 6:35 pm

Hallani sem akartam arról, hogy Ő majd egyedül megoldja, még ha minden mozdulatával és lépésével igyekezett előkészíteni azt, hogy ezt nyélbe is üthesse. Már régen a lépcsőn járt, mikor megközelítettem a fokokat, szinte látva magam előtt, hogy egyetlen pillanaton múlhat, hogy bezárja előttem a hálószoba ajtaját, nem mintha egy ajtó akadályt képezhetett volna előttem, és ezt pont ma este sikerült bebizonyítanom neki, még ha nem is fogott fel belőle semmit. Mert hiába viccelődünk néha, hogy engem egy kibaszott zár nem fog megállítani, de tisztában kellett lennie azzal, hogy tényleg megteszem, ha kikényszeríti belőlem, és jelenleg nagyon úgy tűnt, hogy készült vállalni ezt a kockázatot. Pedig tényleg minden porcikám arra vágyott, hogy kezdetét vegye az a párbeszéd, amit a mosdóban álldogálva nem engedhettünk meg magunknak, és ha beszélni nem is akart róla, de nem szabadott volna, hogy meneküljön előlem. Csak a szerencsén múlott, hogy egy jól időzített mozdulattal végül elkaptam az ajtót, még mielőtt egyenesen az orrom előtt csapódott volna be, és bár éreztem rajta, hogy még kísérletet tesz becsukni, de a  tenyerem nem engedte, olyan erővel tartva, hogy semmi esélye nem maradt ellenem.
Végre beszélni kezdett, de továbbra sem győzött meg, hiába árulkodtak szavai nyugalomról, mert ha hangja épp nem is árulta el, de tekintete mélyén ott ült valami, ami eddig még soha nem dobott ekkora súlyt íriszeire, ebbe pedig még a szívem is belefacsarodott. Nem tudtam nem magamat hibáztatni azért, hogy egyáltalán lehetőséget hagytam annak a féregnek a legutóbbi alkalommal, pedig itt, a kibaszott lépcső alján kellett volna puszta kézzel kibeleznem, ehelyett a vére most Iris kezén száradozott, méghozzá úgy, hogy tudtam, ez egy életre rányomja majd a bélyegét. A puszta gondolatba is befeszültem, ezen pedig az sem segített, hogy megértésről beszélt, mert talán már nem is arról volt szó, hogy megértette-e, miért tettem, hanem hogy... most ne csinálja ezt. Se magával, se velem, mert szinte a szemeim előtt zárta le magát, olyan magas falat téve kettőnk közé, hogy alig láttam át rajta, és ha volt valami, ami igazán rám hozta a frászt, hát az épp ez volt. Hogy nem láttam Őt, mert nem akarta, hogy lássam, mintha tényleg egyedül akart volna megbirkózni ezzel, de ha valamit, hát ezt nem voltam hajlandó engedni neki. - Nem tudtam, hogyan hathatnék rád, Iris - bukott ki belőlem tanácstalanul, mikor rám olvasta a parancsolgatást. - Ott térdeltél egy holtest mellett, csurom véresen, muszáj volt... - akadt bennem a gondolat, néhány hosszú pillanatra lehunyva szemeimet, miközben nagy levegőt vettem, ekkor viszont már éreztem a hézagokat azon a falon, amit maga köré vont, szép lassan szivárgott át rajta mindaz, amit rejtegetni próbált előlem, és szinte a levegőben éreztem, hogy pár pillanatra vagyunk attól az összeomlástól, amit azóta tologattunk magunk előtt, hogy arra kértem, szedje össze magát.
Ahogy viszont elhagyta ajkait a kemény valóság, az, ahogy gyilkosnak nevezte saját magát, már nem hevesen dobbant a szívem, inkább ütemeket hagyott ki, némán állva vele szemben, míg el nem engedte az ajtót, és bár nem léptem át a szoba küszöbét, de végig rajta tartottam a szemeimet. És jól is tettem, mert amint tudatosult benne, hogy mi is történt, mintha tényleg eltűnt volna a maszk, a zokogás pedig, amit épp én fojtottam belé Igor holteste mellett, most úgy tört fel belőle, hogy szinte azonnal cselekvésre késztetett. Vállaira simított mindkét kezem, mögé ereszkedve, miután a padlóra kuporodott, egyre csak közelebb húzva magamhoz, halkan próbálva csitítani, de világos volt, hogy ez ide kevés. Most nem elég. - Megbirkózunk vele - húztam minél szorosabban magamhoz, finoman fonva át rajta a karomat, így suttogva a fülébe, de csak ekkor tudatosult bennem, hogy mennyivel másabb most ez az érzés. Mintha kicsit sem nyugodott volna meg attól, hogy végre kettesben maradtunk, ez pedig olyan baljós érzést költöztetett a gyomromba, hogy képtelen voltam szabadulni tőle.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 4:44 pm

Iris & Dimitriy

Pontosan emlékszem rá, milyen volt az az este, amikor Igor először -vagyis igazából másodszor- erőszakoskodott velem, amikor csak azon múlott, hogy nem történt semmi rosszabb, hogy Dimitriy megjelent, de aztán ahelyett, hogy benne kerestem volna vigaszt, hogy arra kértem volna, hogy maradjon mellettem, inkább úgy tettem, mintha olyan rohadt jól elbírnèk mindennel egyedül. Csak, mert úgy gondoltam, hogy Neki jobb, ha én nem vagyok a része ennek az egésznek és nem állítom olyan nehéz döntések elé, mint hogy megölje-e az apja üzlettársát vagy sem.
Most pedig ugyanerre készülök, ugyanúgy ki akarom Őt zárni, de igazából, csak akkor tudatosul ez bennem, amikor felemlegeti azt az estét és a következményeit, mert végül egész addig sanyargattam magam a saját gondolataimmal, míg végül le nem léptem az éjszaka közepén. És az nem volt jó. Semmi nem volt attól könnyebb, sőt, inkább nehezebb lett minden, mert már Ő sem volt ott mellettem, mint egy erős támasz, de végtére is, most sem volt ott. A hideg, megfontolt bűnöző, aki pontosan tudja, mit kell tenni, ha valakit kinyírunk véletlenül, miféle parancsokat kell osztogatnia, igen, de az a férfi, akinek a puszta jelenlétètől is elhiszem, hogy semmi baj nem történhet, nem volt ott.
Nem futok előle, de azért igyekszem minél előbb a szobámba jutni, bezárkózni, aztán letèpni magamról ezt a hülye álarcot és szembesíteni magam végre mindazzal, ami történt, amit tettem, de az ajtót nem bírom magam után becsukni, mert tenyerèvel ellentart és ...úgy néz rám, hogy attól elszorul a torkom. A szívem, már megint abban az őrült tempóban kezd zakatolni, mint ahogy ott zakatolt, kezem remegésèt pedig, csak úgy tudom elrejteni, hogy azzal is az ajtó szélère markolok, miközben még mindig azzal a tettetett nyugodtsággal bámulok Dimitriyre.-Tudom.- szólalok meg halkan, egy hatalmas sóhajjal próbálva elrejteni, ahogy elcsuklik a hangom.-Tudom, hogy miért viselkedtèl úgy és, hogy minél előbb cselekedni kellett. Képes vagyok felfogni, Dimitriy, hogy mennyire igyekezni kellett, hogy ne legyen ebből sokkal nagyobb baj, mint amekkora már van.- sóhajtom halkan, miközben lehunyom szemeimet egy pillanatra és homlokommal az ajtó lapjának dőlök. Olyan görcsösen markolom a kilincset, hogy már fáj és ugyanilyen fájdalmas az is, amilyen erősen az ajkamat harapom be, de mindezek még mindig nem közelítik meg azt, amit belül érzek. Attól is, amit Ő mond, hogy nem zárhatom ki, mert nem is akarom kizárni, nem akarom Őt újra elveszíteni, eltaszítani magamtól és ezt, talán az is jelzi, hogy én is kevésbé próbálom csukni az ajtót, ahogy az ő keze nyomása enyhül.
-Nincs szükségem arra, hogy megint a képembe vágd, hogy össze kell szednem magam. Nincs szükségem a parancsaidra, mert attól nem fogom jobban érezni magam.- suttogom halkan tovább, nagyokat nyelve, próbálva visszafojtani mindazt, ami ki akar belőlem törni, de érzem, hogy egyre kevésbé megy. Egy ideig fenn tudtam tartani azt a maszkot, elzárni mindazt, ami bennem van a történtek kapcsán, de már most egyre nehezebb.-Megöltem valakit, Dimitriy. Elvettem egy életet.- lehelem alig hallhatóan a szavakat.-Gyilkos lettem.- nyögöm feszülten, körmeimet az ajtóba mèlyesztve a fájdalomtól, ahogy újra tudatosul ez bennem, aztán egyszer csak reccsen bennem valami, talán a maszk hullik darabjaira, az a hirtelen összetákolt gát szakad át, nem tudom, de olyan zokogás tör elő belőlem, hogy kis híján, a lábam is összecsuklik, amit végül hagyok is, miután elhátrálok az ajtótól és egyszerűen csak térdre rogyok a szoba közepén zihálva, szinte pánikolva.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 2:57 pm

Éledezni kezdett bennem az indulat, amit csak tovább szított azzal, hogy se szó, se beszéd, kiszállt a kocsiból, és úgy indult el befelé, hogy közben rám sem nézett, de még csak egy kibaszott szót sem szólt. Volt egy részem, ami azt súgta a fülembe, hogy meg kell értenem, ami történik, mert olyasmin ment keresztül, amit nem tudok minden ízében átérezni, de ezzel még azt az utat is elvágta közöttünk, amibe eddig kapaszkodtam. Mert azt hittem, hogy amint megszabadulunk attól a mérgező, véres közegtől, legalább előttem ki meri majd tárni a szívét, és elmondani, hogy mi történt, vagy hogy Ő hogy élte meg, de ehelyett nem jutott más, csak jeges közöny, dac és ridegség, és mindez kicsit sem nyerte el a tetszésemet, főleg nem az Ő előadásában. És tudnia kellett, ismert annyira, hogy tudja rólam, mennyire nem fogom ezt szó nélkül hagyni vagy épp jól viselni, főleg nem fogom tárt karokkal nézni, hogy itt hagy anélkül, hogy bármit is mondott volna, de nagyon úgy tűnt, hogy erre nekem kell majd emlékeztetnem. De még mindig nem tudtam, hogy hogyan is csináljam, mert Vele soha nem akartam úgy bánni, mint az összes többi emberrel az életemben, Ő volt az egyetlen, akit a kivételek közé emeltem, még ha a védelme érdekében talán túl keményen is bántam vele. De a pokolba, miatta tettem, azért, hogy ki tudjon szállni ebből a rohadt autóból, és utána be tudjon lépni a ház ajtaján. Elvette tőlem a lehetőséget, hogy végre itt legyek neki, úgy zárkózva be, mintha soha nem engedett volna közel magához, és jelenleg, ahogy távolodott tőlem, olyan volt, mintha két idegen távolodna egymástól, pedig... kurvára nem akartam ezt érezni. És nem akartam ezt látni.
Hangosan csapódott be utánam a kocsi ajtaja, legalább annyira hangosan, mint ahogy utána a bejárati ajtó is, tekintetemmel rögtön Őt követve, pislogás nélkül indulva utána, de nem zavartatta magát, szavai pedig újra és újra lecsaptak, ezen a ponton pedig már nem voltam képes nagyokat nyelve csak úgy elengedni, hogy épp semmibe vesz, ahogy azt sem, hogy épp azt próbálja beadni, hogy rendben van, amit épp művel. Mert kibaszottul nem volt rendben. - Persze, mert legutóbb is annyira bevált, hogy egyedül maradtál - válaszoltam, bár vele ellentétben az én hangom nem érzéketlenül csengett, hanem ingerülten, mit sem törődve azzal, hogy újabb sebeket tépek fel, bár, akkor megígértem neki, hogy még egyszer nem lesz akkora szerencséje, és ha tényleg azt akarta, hogy a szoba ajtajában gubbasszak, mint egy kibaszott ajtónálló, hát készen álltam arra is.
Kettesével szeltem a fokokat, így próbálva utolérni, de a nekem intézett szavai csak még erősebben markoltak gyomromra, az éledező indulat egyre vehemensebben szorított rá izmaimra, miközben torkom kiszáradt, a félelem pedig, ami mindezek mögött bújkált, olyan feszültséggel telepedett minden mozdulatomra, hogy már tagadni sem tudtam volna a jelenlétét. Mert bármi is tombolt bennem, harag, feszültség vagy düh, mind mögött ugyanaz húzta meg magát: a félelem. Az, ami szerinte bennem nem létezett, mert még mindig visszhangzott fejemben egy-két korábbi beszélgetésünk, mikor azt mondta, hogy szerinte én nem félek semmitől, pedig valójában épp testet öltött előttem mindaz, amitől rettegtem, és ami olyan indulatokat készült elszabadítani bennem tiltakozásképp, hogy lehetetlennek tűnt megfogni. - Ne csináld ezt - kaptam el az ajtólapot, mikor a szoba ajtajában végül utolértem, tenyeremmel fejtve ki erőt, hogy ne tudja becsukni az orrom előtt, de arcom már némileg kipirult, de nem attól, hogy szinte futottam utána a lépcsőn. - Sajnálom - bukott ki belőlem, bár vehemensebben, mint ahogy azt eredetileg terveztem, mert a hév úgy vette át uralmát a hangom felett, hogy szinte észre sem vettem. - Sajnálom, ami történt, és ahogy történt, de a picsába, nem volt vesztegetnivaló időnk - folytattam tovább egyre lüktetőbb szívvel, már megemelkedett hanggal, továbbra sem tudva, hogy vajon mit kellene mondanom vagy tennem, csak hogy levesse ezt a kibaszott álarcot, és végre előtörjön belőle az, amit miattam és szavaim miatt volt kénytelen elrejteni. - A pokolba, nem zárhatsz ki engem is - vettem visszább hirtelen, némileg lazítva az ajtóra kifejtett erőn, de még így is résen voltam annyira, hogy ha kell, újra nekifeszüljek.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 1:38 pm

Iris & Dimitriy

Hallom a hangján, hogy aki a kocsiban hozzám szól, az már az a Dimitriy, akire szükségem lett volna ott, a mosdóban is, aki képes kimutatni az érzelmeit, akár még együttèrezni is és, aki épp úgy, olyan erősen tudott volna magához ölelni, hogy elhitesse velem, ha csak egy percre is, hogy minden a legnagyobb rendben van. És igen, megértem azt is, hogy miért így viselkedett, hogy miért próbált hideg fejjel, a lehető leggyorsabban intézkedni, de a fájdalmam, most akkor is erősebb, bármennyire is nyomtam el mélyen magamban, hogy szófogadóan összeszedjem magam, mégis azt eredményezi, hogy szavaim csípőssè váljanak, amikor válaszolok. Mert nem akarok beszélni az egészről most már, ha akkor nem lehetett, ha akkor annyit volt képes mondani, hogy "szedd össze magad", mikor beszélni akartam.
Nem kell ránèznem ahhoz, hogy tudjam, milyen arcot vághat, miközben elismètli a szavaimat, mert hangjából tökéletesen kihallom a döbbenetet, mégsem tud érdekelni annyira, hogy elvonjam a figyelmem a műszerfalról, kockáztatva azt, hogy itt, a kocsiban fog minden eddig visszatartott érzelmem utat törni magának. Össze szedtem magam, és ez most ki kell tartson, amíg haza nem érünk, amíg el nem tudok vonulni a kis magányomba és megbirkózni mindazzal, ami történt, míg ő tovább intézkedik, ahogy akar.
Ki is pattanok az autóból, amint lehetőségem van rá, igyekezve továbbra is megőrizni a hideg véremet, de nem győzök már nyeldesni, az elfojtott érzelmek, már a torkomat szorongatják, miközben Dimitriy hangosan bevágja maga mögött a kocsiajtót, így adva tudtomra, mennyire sikerült a lelkèbe gázolnom az imént. De most ez sem érdekel, csak megyek előre, mint valami robot, kitárom a bejárati ajtót és azonnal a lépcsőt veszem célba, mikor hallom, hogy beèr, amit egyébként is, csak egy süket nem venne észre, mert az egész ház belereng, amikor bevágja maga mögött az ajtót. -Úgy nézek ki, mint aki fut?- szólok hátra hanyagul a vállam felett, de nem állok meg egy pillanatra sem, még csak fele sem nézek, mert pontosan tudom, hogy miféle dühöt látnèk az arcán, hiszen a hangja mindent elárul.
De nem érdekel. Legyen csak dühös. Épp annyira nem foglalkozok vele, mint ahogy Őt sem érdekelte az, amin én megyek keresztül, csak arra volt képes, hogy rám parancsoljon, mintha én is az egyik kibaszott embere lennék vagy épp egy az olyan feleségek közül, akiket a partyn is láttam. -Most inkább egyedül akarok lenni. Ennyi az egész.- fűzöm még hozzá ugyanolyan érzéketlen hangon, mint ahogy eddig is beszéltem, bár az utolsó szónál egy egész picit megremeg, amiről próbálok tudomást sem venni, mint ahogy kezem remegésèről sem, vagy épp arról, hogy Dimitriy ott liheg a nyomomban. És pokolian dühös, ezt egyértelműen tudom, de majd Ő is szépen megküzd ezzel, mint ahogy nekem kellett a saját dolgaimmal. Majd én is az arcába vágom, hogy szedje össze magát, mielőtt elvonulok a szobámba és végre szabadon engedem mindazt az őrületet, ami ki akar törni belőlem, amiről fogalma sincs, hogy milyen nehéz visszatartanom, mint ahogy arról sem, hogy mennyire nem akarom épp Őt bántani. Akkor sem, ha haragszok rá, mert tudom, hogy jót akart, képes vagyok felfogni, hogy mekkora segítséget nyújtott, mégsem érzem úgy, hogy ott is lett volna, amikor szükségem volt rá és ez iszonyúan szar érzés. Pedig, szükségem lett volna Rá. Erre a Dimitriyre, aki most úgy lohol utánam, mintha már soha nem is akarna békén hagyni és valahol örülök is, ha ez így van, mégsem akarom, hogy jelen legyen, mikor majd levetem végre ezt a maszkot.-Mièrt nem mész és hívod fel inkább Kirillt, hogy minden a terv szerint alakul-e?- dünnyögöm, miközben az emeletre érek végre és a szobám felé veszem az irányt.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 11:59 am

Nem nézett rám, inkább a műszerfalat bámulta, néhány másodperc elteltével pedig, én is az útra fordítottam tekintetemet, de ahogy arra számítottam, az igazi gondolatok csak ekkor kezdtek utat törni maguknak. Mert ott, abban a szűk kis helyiségben tűzoltásra volt szükség, ahhoz pedig kellett a hidegvér, a kellő szigor és önfegyelem, amikkel normál körülmények között én magam is rendelkeztem, most mégis bekúszott a képletbe egy olyan tényező, amire nem voltam felkészülve. Mert soha, egyszer sem jutott eszembe, hogy képes lesz kioltani egy életet, főleg nem Igor-ét, az pedig, hogy mindez hol történt, csak tovább bonyolította az amúgy sem egyszerű körülményeket. Nem engedhettem, hogy az érzelmek irányítsanak vagy hozzanak döntést helyettem, mert akkor még mindig ott állnánk, és bár abban az esetben megkapta volna azt az érzelmi támogatást, amire valószínűleg szüksége lett volna, de talán egyikünk számára sem hozott volna semmi jót a holnap. És vitathatatlan, hogy ez volt a legnehezebb rész, mikor az érzelmek találkoznak a valósággal, a muszájjal, és meg kellett hoznom azt a döntést, ami nélkül talán most nem ülne itt az autóban, rólam már nem is beszélve. Most viszont nem maradt más, csak a csend, a ridegség és a közöny, amit azért erőltetett magára, mert arra kértem, életében először hallgatva rám, de emiatt egy kicsit sem lehettem nyugodt. Mert még csak a küszöbön toporogtunk, az pedig, hogy mi várt ránk, csak akkor derül ki, ha beljebb merészkedünk.
És tettem is egy próbát, mikor felé fordulva rákérdeztem a részletekre, tekintetemmel folyamatosan Őt lürkészve, de még egy pillantásra sem méltatott, olyan rideg és száraz hangon közölve a közömbös tényeket, mintha épp olyasmiről tartott volna élménybeszámolót, ami egy kicsit sem érdekelte. Ez pedig kicsit sem nyugtatott meg, épp ellenkezőleg, mert ismertem már annyira, hogy tudjam, ez valami olyasminek a kezdete, amire egyikünk sem készült fel, és ez olyan erővel markolt rá gyomromra, hogy bármivel is próbáltam nyugtatni magam, egyszerűen nem jött össze. - Nincs más, amit mondhatnál? - kérdeztem vissza szinte elhűlve, arcomra egyértelmű döbbenet ült ki, ma este talán először produkálva valódi érzelmeket, amik végre látszódtak is rajtam, annyi problémával, hogy Ő semmit nem láthatott ebből. Hisz továbbra sem nézett felém, és az első adandó alkalommal kiugrott a kocsiból, olyan sebes léptekkel közelítve a bejárat felé, mintha tényleg üldözték volna.
Hiába próbáltam mély levegőt venni, kicsit sem segített a megtépázott idegeimen, csak még ingerültebbé váltam azt követően, hogy szó szerint faképnél hagyott, így mikor én is kiszálltam, olyan vehemenciával csaptam be magam mögött a kocsi ajtaját, hogy azt még Ő is hallhatta. Az indulat pumpálni kezdte a véremet, annak ellenére, hogy amikor elindultunk, még eszem ágában sem volt robbanni, nem még fogócskázni, mint a kibaszott óvodások, de mikor követtem, és a bejárati ajtót legalább akkora hévvel vágtam be magam mögött, már tudtam, hogy bármit is gondoltam eddig, annak jelenleg már nincs jelentősége. Minden erőmmel azon voltam, hogy Őt kimentsem abból a pokolból, hogy ne eshessen bántódása ma este, és hogy ne legyen következménye annak, ami a mosdóban történt, most mégsem éreztem mást, csak azt, hogy a szemében épp olyan vagyok, mint Igor volt, a legrosszabb pedig, hogy még meg is érdemeltem. - Elfogadom, ha nem akarsz beszélni róla. De legalább előlem ne fuss el - mormogtam a hátának, mikor nagyjából utolértem, bár a hangom már messze állt attól a hűvös nyugalomtól, amit az intézkedés közben hallhatott tőlem, ezúttal már azt a hangszínt találva meg, amin a hétköznapokban szóltam hozzá, némi hévvel és temperamentummal egészítve ki. Mert azt inkább nem akartam kilátásba helyezni, hogy mi lesz, ha nem áll meg, és tovább folytatja ezt az egészet.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 9:33 am

Iris & Dimitriy

Elég egyértelműen közölte velem, hogy mit vár el tőlem, most pedig, mikor sikerül magamba fojtanom mindent, befagyasztani a szívemet és a zubogó érzelmeket erre a kis időre, amíg el kell sétáljak innen úgy, mintha nem épp most öltem volna meg valakit, már azt kéri tőlem, hogy ne nézzek így Rá. De nem tudok másképp nézni, nem tudom csak az iránta érzett szerelmet megmutatni, mert ha azt szabadon engedem, jön az összes többi is és iszonyúan rettegek, hogy mi lesz akkor.
Bármennyire is fáj, igyekszem felvenni az Ő stílusát, ezt a kimèrt, rideg, tárgyilagos, de annál biztonságosabb stílust és, miután elindulok kifelé, minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt meg is őrizzem. Még akkor is, amikor hozzám szólnak, bár kissé ijesztő még számomra is, hogy milyen természetesen tudok csevegni egy-kèt vendéggel pár szó erejéig. Mintha nem az imént mocskoltam volna be a kezeimet az egyik társuk vérével és, mintha nem most feketedett volna be az eddig, már-már patyolat tiszta lelkem Igor halála miatt. És nem, ez nem a gyász érzése, mert egy pillanatig sem sajnálom azt a fèrget, ha pedig bármit is gyászolok jelenleg, az csakis én vagyok és az az énem, akinek fogalma sem volt eddig arról, hogy milyen érzés beledöfni egy érző lénybe valami hegyes, szúrós tárgyat és végig nézni annak a haláltusáját, míg elszáll belőle az élet.
Ha valamire igazán törekszem, az az, hogy ne nézzek Rá, hogy ne találkozzon tekintetünk egyetlen pillanatra sem, mert félek, hogy íriszei láttán idő előtt ripityára törne ez a beteges maszk, amit magamra aggattam, mert ha Őt látom, bármennyire is haragszok most rá, legszívesebben az ölébe kuporodnèk és csak sírnèk, míg el nem apadnak a könnyeim és abba nem marad testem reszketèse. Már ettől a gondolattól is nyelnem kell egy nagyot, újra és újra felidézni magamban a szavait, miszerint szedjem össze magam, ami miatt viszont nagyon szeretném leordítani a fejét és jó pár tányért vagy akármit hozzá vágni. Üvölteni és tombolni, amiért ezt várja tőlem, mintha olyan kibaszott könnyű lenne mindaz, ami történik épp velem. Pedig olyan, mintha egy részem Igorral együtt meghalt volna, mert a szelíd, jószívű, ártatlan Iris, akkor meg is halt. Ennek a mostaninak, már mocskos a keze, vér tapad hozzá és fogalmam sincs, hogy ez milyen hatással lesz rám.
Kimèrt, kecses mozdulatokkal ülök be az autóba, tekintetem pedig a műszerfalra szegezem, miközben Dimitriy is beül mellém és, bár magamon érzem pillantását, mielőtt elindulna, mégsem nézek rá. Csak görcsösen bámulok magam elé, hallgatom a motor zúgását, az irányjelző kattogó hangját, ezeket a megszokott, jelentéktelen zajokat, melyek most a legnagyobb biztonságot nyújtják. Kérdése hallatán is inkább, csak ezekre próbálok továbbra is koncentrálni, miközben finoman vállat vonok, a bennem rejlő feszültséget pedig azon kívül, hogy a térdemet szorongató kezeim erősebben marnak bőrömre, más nem jelzi.-Szerintem, te magad is el tudod képzelni.- közlöm ridegen, de amikor ez tudatosul bennem, hogy mennyire érzéketlen volt a válaszom, a hangom, megköszörülöm a torkom és megnyalom kiszáradt ajkaimat.-Bementem, utánam jött, rám támadt és megöltem.- vágom oda a puszta tényeket, pedig mindez ennél jóval összetettebb, elevenebb és ijesztőbb volt, ezek a szavak pedig, ezt nem adják vissza, nem érzékeltetik, de nem is akarom, hogy érzékeltessèk, mert akkor felszínre kerül mindaz, amit most olyan jól elrejtettem. -Más nincs, amit mondhatnèk.- fűzöm még hozzá szárazon, és még mindig nem nézek rá egy másodperc erejéig sem, miközben az autó megáll, én pedig, szinte feltèpem az ajtaját, hogy minél gyorsabban a bejárat felé induljak. Mintha menekülni akarnék, de már én se tudom, hogy mi elől. Előle, magam elől, az emlékek elől vagy, csak szimplán próbálok minél előbb a négy fal közé jutni, mert a gyors, összecsapott munkával felhúzott fal érzem, hogy lassan összeroskad és nem akarom, hogy azt bárki is lássa. Még Ő sem.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 29, 2022 8:02 am

Legalább annyira szerettem volna nyugodtan végiggondolni ezt az egész helyzetet, mint amennyire Ő kiabálni, dacolni vagy netán zokogni, de egyikünk sem engedhette meg magának, hogy itt kezdjen bele a csatározásba, amit lehet, hogy egymással, de javarészt inkább saját magunkkal kell majd lefolytatnunk. Bár, ha rajtam múlott, abban az egyben biztos voltam, hogy nem fogom elkövetni még egyszer ugyanazt a hibát, amit legutóbb, nem hagyom egyedül, még ha jelenleg nagy esélyt is láttam arra, hogy kizár engem, és nemcsak a hálószobából, de a gondolataiból és abból is, hogy segítsek neki túljutni ezen. Mert hiába a magára erőltetett álarc, amit reméltem, hogy soha nem fogok rajta látni, hiába a közöny vagy a maró él a hangjában, tudtam, hogy belülről ripityára tört, méghozzá a legapróbb darabokra, amiket talán soha többé nem lehet majd ugyanúgy egymásba passzintani, és jól emlékeztem arra, hogy milyen volt végigmenni ezen az úton, legalább három évtizeddel ezelőtt. De Ő nem erre született, nem ezt a sorsot szánták neki, és én sem olyan életet ígértem, aminek minden egyes napján legalább egyszer szörnyetegnek érzi majd magát. Ő volt az a jóság és gyengédség, ami kiegészítette a belőlem hiányzó részeket, úgy alkotva egy egészet, hogy közben mindkettőnk jól érezte magát, és most pedig épp azt csorbították meg, ami ezt táplálta. Nem számítottam semmi jóra, főleg a kíméletlen parancsolgatásom után, amik még így is az Ő érdekét szolgálták, nem az enyémet, és amikre szükség volt annak érdekében, hogy mielőbb rendet tegyünk itt, úgy téve, mintha mi sem történt volna. Bárcsak ezt az egészet annyira egyszerű lett volna elsikálni, mint feltakarítani ezt a kibaszott mosdót.
Miután Kirill megkapta az egyértelmű utasításokat, ismét Iris-ra irányult a figyelmem, de még indulás előtt újra elé léptem, finoman kérlelve, hogy nézzen rám, mintha abban bíztam volna, hogy pár perc leforgása alatt eltűnik íriszeiből az a kegyetlen üresség, ami ezúttal kicsit sem kellemes értelemben vágott végig rajtam. Szó szerint fájt, és ha eddig képes is voltam arra, hogy ridegen dirigáljak annak érdekében, hogy elkerüljük a következményeket, ezen a ponton megszakadt a kitartásom, és kiszakadt belőlem, hogy ne nézzem rám így. Annyi mindent tudtam volna mondani, amivel talán ekkor már rég elkéstem, és amire nem most, hanem percekkel ezelőtt lett volna szüksége, de csak bízni tudtam abban, hogy egyszer majd megérti, miért is tettem és teszem folyamatosan, de azt talán már megértette, hogy miért kellett rendbe tenni magát legalább arra a két percre, amíg kijutunk innét. Ez persze nem jelentette azt, hogy pár szavas válasza nem forgatott meg bennem is egy kést, majd véve egy nagy levegőt, elindultam utána, az ajtónál még Kirill-re pillantva, akivel csak pár másodperc erejéig akadt össze tekintetünk, de ez épp elég volt ahhoz, hogy tudjam, ismét a legjobb kezekbe került az elvégzendő feladat.
Leginkább abban bíztam, hogy senki nem állja majd utunkat, nem kezdenek majd hosszas társalgásba, de ahogy egy-egy kérdés elkerülhetetlenül betalálta Iris-t, pár pillanat erejéig összefeszült a gyomrom. Először azért, mert tartottam attól, hogy nem lesz képes fenntartani a látszatot, aztán pedig azért, mert talán túlságosan is... élethűen adta azt, amire eddig azt hittem, hogy képtelen. Mintha nem is az a nő társalgott volna önfeledten, aki néhány perce még vigasztalhatatlan volt. És nem is az, aki a nap minden egyes percében olyan szerelemmel tudott rám nézni, amiről azt hittem, hogy még a mesékben sem létezik. És bár gyanútlanul tovább haladtunk, nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy ez az egész olyan mély törést okozott, amit nem fog kiheverni.
Úgy nyitottam ki előtte az ajtót, mint mindig, mintha tényleg minden a régi medrében csordogálna tovább, a kocsihoz érve pedig, amint beszállt, én is így tettem, még indulás előtt felé sandítva, de egy kisebb sóhajon kívül nem hallattam mást. Még nem voltunk elég messze az oroszlán barlangjától ahhoz, hogy mindketten ledobjuk a magunkra erőszakolt álarcokat, de néhány perc néma csend után, ahogy egyre távolabb kerültünk, ismét felé fordultam. - Elmondod, hogy mi történt? - kérdeztem halkan, ismét azzal a hangszínnel, amivel a hétköznapokban fordulok felé, úgy téve, mintha nem lett volna tökéletes elképzelésem az egészről, de mégis tőle akartam hallani.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 28, 2022 7:26 pm

Iris & Dimitriy

Próbálok a lehető legalaposabb lenni, miközben lemosok magamról még pár vèrfoltot, megtisztogatom a hajamat is gondosan ügyelve a sebre, amit még Igor okozott, de a legjobban arra törekszem, hogy ne kezdjek el azon agyalni, hogy mit is mosok épp le magamról. Mintha egy aprócska gátat húztam volna fel egy nagy, sebes folyó útjába, naivan reménykedve abban, hogy az a béna tákolmány majd kitart addig, amíg kell, de valahányszor látom elkeveredni a csapban a vért a vízzel, újra és újra megrezzen az a gát. De össze kell szednem magam, szóval még én is oda állok, hogy két kézzel próbáljam megerősíteni a felhúzott falat, ami egyszerűen nevetséges és kibaszottul veszélyes is, mert ha átszakad, félő, hogy majd engem is maga alá temet.
Ezt kell tennem, mert ha kiderül, hogy mit tettem, annak beláthatatlan következményei lehetnek, ahhoz pedig semmi kedvem, hogy az egész alvilágot a nyakamba zúdítsam, vagyis inkább a nyakunkba, hiszen nagy eséllyel Dimitriynek sem tenne jót mindez. A drága kis felesége megölte az egyik befolyásos "üzletembert", aki közéjük tartozott. Úgy hangzik, mint valami kibaszott hadüzenet.
Halkan kopogtatnak, de én azért még teszek egy szúrós megjegyzést a távozásom kapcsán, Dimitriy válasza hallatán viszont, csak nyelek egy nagyot és visszanyelem a további szavakat, mert még így is képes vagyok felfogni, hogy ez inkább volt figyelmeztetés, mint kérdés. De egy részem rohadtul tudatni akarja Vele, hogy mennyire bánt, ahogy viselkedik, ahogy beszél velem vagy épp, amit elvár tőlem, még akkor is, ha tudom, hogy csak nekem akar segíteni. Nem segít, ha el kell fojtanom magamban azt az érzelem-lavinát, amit ez az egész beindított, de végtére is, ha figyelembe veszem, hogy kicsoda Ő, talán igazán nem is érti, hogy mennyire nehéz megtenni azt, amire kért. De megteszem, már csak azért is, hogy mielőbb szabaduljak innen, hogy a négy fal között aztán megbirkózzak mindezzel...egyedül.
Legalábbis arra számítok, hogy most majd én szépen lelèpek, Ő pedig itt marad főnököt játszani, de miután kinyitja az ajtót és elhadarja az utasításokat, amiket én igyekszem inkább nem is hallani, nekem szegez egy kérdést, minek hallatán ismét hatalmas gombóc keletkezik a torkomban. Mert nem csak én fogok lelèpni, nem fogja ide adni a kulcsokat, hogy eltűnhessek innen, hanem Ő is velem tart, ez pedig részben megnyugtat, ugyanakkor pokolian be is feszülök tőle, hiszen már attól meginog az a béna tákolmány, hogy visszalèpked elèm és az állam alá nyúl gyengéden. Épp úgy, ahogy szerettem volna, hogy hozzám érjen percekkel ezelőtt, tekintetében azzal a szeretettel, aminek egy részét most látni vélem, ez pedig kis híján dugába dőlti mindazt, amit nagy erőfeszítések árán felhúztam. -Most inkább induljunk.- közlöm végül kimért, nyugodt hangon, de ennél többet inkább nem is mondok, pedig tudnék mit, legszívesebben ordítanèk amiatt, amit legbelül érzek, akkor viszont oda ez az egész maszk, amit nagy nehezen magamra cibáltam a kedvéért és azt nem akarom. Most még nem, mert előbb el kell innen tűnnünk.
Levegőt is alig merek venni, ahogy az ajtó felé indulok, akár vele együtt, akár úgy, hogy Őt magam mögött hagyom, majd egyenes háttal, felszegett állal, rezzenéstelen tekintettel tovább haladok a folyosón, mint valami kibaszott robot, ami túlélő üzemmódra kapcsolt és, csak az lebeg a szeme előtt, hogy elhagyja végre ezt a házat. A lehető legkevesebb feltűnést keltve, természetesen, így amikor bárki is elénk perdül, ajkaimon kimért, élettelen mosoly jelenik meg, de még arra is képes vagyok, hogy pár szóban áradozzak arról, milyen remek volt ez a parti és, hogy milyen jól éreztem magam. Még engem is meglep, milyen jól megy végül ez az egész, miközben odabent elmém lezárt falait karistolom körmeimmel, zokogva, üvöltve a fájdalomtól, amit érzek. De ezt nem kell mindenkinek látnia.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 28, 2022 6:14 pm

Normális keretek között nem engedtem volna, hogy ennyire magába zárkózzon, és hosszú, hosszú másodperceken keresztül gondolkodtam, hogy mit is tegyek, vagy mit mondjak, ami legalább arra sarkallja, hogy hozzám beszéljen és előlem ne rejtse el, de nyers szavaim és ellentmondást nem tűrő parancsaim végül túl korán tették meg a hatásukat, olyan hűvös és rideg pillantást kölcsönözve tekintetének, hogy az én ereimben inkább attól fagyott meg a vér. Talán még bosszantott is kissé, mert semmi rosszat nem akartam neki, épp ellenkezőleg, Őt akartam kirángatni ebből a mocsokból, amibe javarészt miattam és a kimondatlan háborúm miatt beletenyerelt, de képtelen voltam ezt úgy a tudtára hozni, ahogy azt érdemelte volna. A szívemet szakította keresztbe azzal, ahogy nézett rám, majd ahogy kirántotta magát ujjaim közül, mintha csak ezzel is jelezni akarta volna, hogy bármit is teszek vagy épp mondok, ezt az ügyet nála már elveszítettem, pedig... esélyt sem adott arra, hogy józanul, tiszta fejjel megbeszéljük ezt, egy olyan helyen, ahol nem kell attól félnünk, hogy ránk nyitják az ajtót. Mert azt viszont be kellett volna látnia, hogy időzített bomba volt egy holtest mellett álldogálni csurom véresen, és egyetlen szemtanú képes lenne ízeire szedni azt a forgatókönyvet, amit célul tűztem ki.
Követtem Őt tekintetemmel, ahogy a megnyitott csaphoz sétált, és elkezdte magáról lemosni a maradék vért, mert bár én az előbb próbáltam alapos munkát végezni, de a nagy kapkodásban nem figyeltem minden részletre. Közben újra az ajtó felé pillantottam, egy nagy sóhajjal állva meg, még mielőtt kinyitottam volna Kirill-ék előtt. - Miért akarod kihozni belőlem a legrosszabbat? - kérdeztem Iris-nak címezve, mert akár tudatosan, akár nem, de tovább feszítette a húrt, ezzel viszont csak azt érte el, hogy időzített bombává váljak, nem tudva, hogy meddig leszek képes a saját nyelvembe harapni, és anélkül elintézni ezt az egészet, hogy ne gázolnék végig rajta még én is. Mert bármit is erőltetett magára, ismertem annyira, hogy tudjam, nem hiányzott neki plusz egy pofon, elég nagy kihívás elé állítottam így is, szembesítve azzal a Dimitriy-vel, akivel valójában már nagyon régóta nem nézhetett farkasszemet.
Kérdését hallva végül a zsebembe nyúltam, megvillantva a kulcsokat, de minden további nélkül nyitottam ki az ajtót, néhány rövid mondatban foglalva össze Kirill számára, hogy mit kell tennie és hogyan, arról már nem is beszélve, hogy kinek mit kell majd elhintenie Igor távozásáról. Fél szemmel Iris-ra pillantottam, majd gondterhelten sóhajtottam egyet, mert kezdtem rájönni, hogy életem egyik leghosszabb és mi több, legrosszabb estéjével nézek épp szembe, majd mikor ismét visszacsuktam az ajtót, megköszörültem a torkomat. - Mehetünk? - kérdeztem tőle, továbbra is a kulcsokat szorongatva, ügyelve arra, hogy lehetőleg ne lépjek bele egy nagy adag vérbe, mert az mindenhol nyomot hagyna. Mégsem hagyott nyugodni mindaz, amit az imént látni véltem a tekintetében, és bár egyre görcsösebben markolásztam a kulcscsomót, és egyre vehemensebben martak körmeim a tenyerembe, nem tudtam megállni, hogy ne lépkedjek vissza elé, és ne vonjam arcát ismét magam felé, álla alá csúsztatva ujjaimat. - Ha elhiszed, ha nem, de tudom, hogy mit érzel - vált valamennyivel finomabbá a hangom, nagy nehezen előkaparászva magamból azt, akit eddig tudatosan próbáltam háttérbe szorítani, legalábbis addig, míg magunk mögött nem hagyjuk ezt a partit. - Nem fogom engedni, hogy bármi bajod származzon ebből, és nem foglak egyedül hagyni ezzel, csak... - Újabb keserű sóhaj bukott ki belőlem, ekkor már érezve, hogy valami szorongatja a torkomat, amit eddig szintén megpróbáltam szőnyeg alá söpörni. - Csak ne nézz így rám - fejeztem be a megkezdett mondatot,

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 28, 2022 5:33 pm

Iris & Dimitriy

Nem tetszik, ahogy beszél hozzám, ahogy viselkedik velem, mert azt az érzetet kelti bennem, mintha elfogadhatatlan lenne a reakcióm, pedig szerintem, kurvára kiborulhat az ember, ha megöl valakit, ha elvesz egy életet, akar önvédelemből, akár más okból. Bár így valamennyire nyugtatnia kellene a tudatnak, a gondolatnak, hogy megóvtam magam valamitől, ami talán sokkal rosszabb lett volna, ami sokkal inkább tönkre tett volna és így, legalább eggyel kevesebb olyan undorító féreg járkál az utcákon, mint Igor, de...ettől nem érzem magam jobban. Most nem. Még nem, bár őszintén remélem, hogy egy nap képes leszek majd rá, hogy másképp lássam mindezt, hogy ez a fojtogató, fullasztó érzés, hogy mindenem csupa mocsok és, hogy a kezeimet még mindig beszennyezi langyos vére, eltűnik majd.
Azonban, ha erre gondolok, akaratlanul is az jut eszembe, hogy talán azon a napon fogok olyanná válni teljesen, mint amilyenek Ők és zokszó nélkül fogom mindezt megismètelni, mert már nem fogok érezni semmit, mint ahogy most is olyan üressè vált hirtelen minden, miközben próbálok erőt venni magamon és akarattal lenyugodni. Szedd össze magad.
Összerezzenek az újabb parancs hallatán, ami szinte úgy ér, mint egy arcon csapás, mintha bármi szégyellnivaló lenne abban, hogy nem tudok fapofát vágni, miközben itt ácsorgunk a mosdóban egy hulla meg egy csomó vér mellett. Úgy érzem magam, mint egy gyerek, akivel csak a baj van, aki rosszat csinált, most meg szép csendben elkulloghat, míg a nagyok rendbe hoznak mindent helyette, pedig tudom, hogy csak segíteni akar, megóvni, minél előbb eltussolni az egészet, hogy ne derüljön fény arra, amit tettem, de akkor miért érzem most hirtelen olyan rohadtul egyedül magam? Miért érzem úgy, mintha egyedül kellene megküzdenem az egésszel, mintha lövése se lenne arról, min megyek keresztül, sőt, még el is várja, hogy tök természetesen kisètáljak innen?
Újra közelebb lép hozzám, kezét a vállamra simítja, de a libabőr, ami normál esetben ilyenkor mindig megjelenik rajtam, most elmarad. Mert épp próbálom összeszedni magam, ez azonban nem megy úgy, ha érzelgősködök, így végül el is húzódom tőle, ezzel egy időben pedig kopogás hallatszik az ajtó felől, amitől a szívem rögtön hevesebb tempóra kapcsol, de igyekszem semmi jelét sem adni és megőrizni azt a semleges arcot, amit magamra öltöttem. -Rendben.- bólintok, ahogy röviden vázolja a tervet, majd a csordogáló víz felé pillantok, mikor megkapom az újabb "parancsot" és hátat fordítva a hullának, Neki meg ennek az egésznek, neki állok kitisztogatni tincseimből a vért, ügyelve arra, hogy a felrepedt bőrt ne érje nedvesség, mert csak újra vérezni kezdene. De a leginkább arra ügyelek, hogy ne nézzek a saját szemembe a tükörben, mert már attól is elfog a hányinger, ha csak eszembe jut, ki nézne onnan vissza.-Gondolod, hogy nem lesz gyanús, ha most hirtelen eltűnök innen?- kérdezem közönyös hangon, mintha csak az időjárásról beszélnènk, pedig szívem szerint csípősebbnèl csípősebb szavakat vágnèk hozzá, amiért így viselkedik, mert kurvára szükségem lenne most arra a Dimitriyre, akit szeretek, aki képes viszont szeretni, de ez most nem az a férfi. -Pedig, reméltem, hogy maradhatok és megmutatod azt is, hogyan tegyek rendet magam után. Nem csak azt, hogyan szedjem össze magam.- dünnyögöm halkan, miközben már a mellkasom táját törölgetem át benedvesített papírtörlővel, majd neki állok a kezemet is alaposan megmosni, bár azt lehet, hogy az indokoltnál, kicsit tovább dörzsölöm a víz alatt. -A kulcsok nálad vannak?- kérdezem aztán torkomat köszörülve, felé pillantva, szándékosan nem nézve a hulla irányába, tekintetem pedig remélem, hogy legalább olyan üres és érzelemmentes, mint amilyen igyekszem most lenni. Csak, hogy össze szedjem magam.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 28, 2022 4:40 pm

Az önfegyelem lassan visszacsordogált belém, bár még így sem voltam teljesen nyugodt, hisz míg az egyik részem pontosan tudta, hogy mit kell tennie egy ilyen szituációban, addig a másik nem tudott dűlőre jutni Iris jelenlétével, és azzal, hogy Ő tette. Pedig elhittem róla, hogy képes ilyesmire, főleg ha veszélyben az élete, és inkább nem is próbáltam belegondolni abba, hogy mi minden történhetett ebben a kibaszott mosdóban, miután kettesben maradtak. Bármit is akart tenni vele Igor, annak csakis egyfajta következménye lehetett, és Ő minden forgatókönyv szerint a mosdó retkes padlóján végezte volna, egyedül az volt kérdéses, hogy ki teszi meg. És nekem kellett volna, de nem most, hanem akkor, mikor legutóbb megpróbált erőszakoskodni Iris-szal, ott, abban a pillanatban kellett volna kipréselnem belőle az összes levegőt, miután nem hagyok egyetlen ép pontot sem a testén, de nem tettem. Nem szabadott volna hallgatnom Kirill-re, hisz sejthettem, hogy egy olyan vadállat, mint Igor, nem áll meg, amíg levegő jut a tüdejébe, és azok után, ahogy bántam vele, számítanom kellett volna arra hogy valamilyen módon, de bosszút akar majd, csak hogy bebizonyítsa, hogy pontosan tudja, hová kell szúrnia, ha bántani akar. Azzal pedig a legkevésbé sem törődött, hogy Iris mit élt volna át, mert csak egy kurva eszközként látta Őt, amivel újra és újra mellkasom döfhet. És úgy tűnt, hogy ezt akár az élete árán is képes volt nyélbe ütni. Kibaszott csúszómászó féreg.  
Bármennyire is fájt nézni, ahogy lassan abbahagyta a zokogást, kicsit sem lettem nyugodtabb attól a közönytől is ridegségtől, amit árasztani kezdett magából, mert valami olyasmire emlékeztetett, amit minden porcikámból igyekeztem kiírtani. Akaratlanul is eszembe jutott az anyám, aki annyira más volt még, míg meg nem mérgezte apám élete, bár Ők mások voltak és más szabályok szerint élték az életüket, de én nem voltam hajlandó engedni, hogy Iris is erre a sorsra jusson. Ezer halált néztem már végig, de azt nem voltam képes végigasszisztálni, hogy a feleségem is elveszítse magát azért az életért, amire tulajdonképp miattam kényszerült. Talán ezért is próbáltam nem felvenni a szavakat, amiket felém intézett, minden hangsúlyázval azt érzékeltetve, hogy Ő nem olyan, mint én, nem tudja olyan félvállról venni, mint ahogy én teszem, de nem is vártam el tőle, hogy dermedjen kővé a szíve. Csak... azt akartam, hogy amíg ezt elintézzük, legalább addig próbáljon meg mindent és mindenkit kizárni, máskülönben nem fog menni. Maró szavai azonban túl mélyre másztak, szó szerint forró savként csordogáltak rajtam végig, még ha nem is engedtem, hogy kiüljenek arcomra az érzelmek, de javarészt ekkor kezdtem érezni azt, hogy elveszítem a türelmemet, mert látszólag semmit nem értett az egészből. - Nem, te szépen hazamész, de amíg eljutsz a kocsiig, bárki megállíthat és bárki láthat. Szóval, szedd össze magad - kezdtem bele újra, és bár az az oldalam, amit Ő ismert, és amihez hozzászokott, egyszerűen csak magához akarta volna ölelni, és el sem engedni addig, míg haza nem érünk, de most nem engedhettem a felszínre. Nem engedhettem, hogy elvigyenek az érzelmek, mert ha bárki is szemtanúja lesz ennek az egésznek, méghozzá valaki olyan, aki nem közénk való, simán eljárhat a szája. És máris olyan bizonyítékot teremtünk magunkkal szemben, amit már sokkal nehezebben mosnánk le magunkról.
Hajamba túrtam, majd kibukott belőlem egy újabb sóhaj, de bármennyire is próbálkoztam, nem bírtam ki, hogy ne lépjek oda elé újra, és ne csúsztassam egyik tenyeremet a vállára. Annyi mindent tudtam volna mondani, de még abban sem voltam biztos, hogy nem tépi ki magát kezem alól, és bár egy halk, jelzés értékű kopogás megtörte a néma csendet, továbbra sem engedtem íriszeit. Kirill tudott várni még nagyjából fél percet. Először ugyan fel akartam ajánlani neki, hogy Ő döntsön, kivel megy haza, Kirill-lel vagy pedig velem, de tanulva a legutóbbi esetből, eszem ágában sem volt újra magára hagyni, még akkor sem, ha nem kis ellenszélben kell majd dolgoznom, és lássuk be, momentán még ötletem sem volt, hogy mire számítsak majd tőle. De azt már most tudtam, hogy bármi is kapta el Őt, bármi is telepdett rá az agyára, kibaszottul gyűlöltem, mert mintha... elnyelte volna tőlem azt a nőt, akibe beleszerettem. - Kirill az - tettem szóvá, még mielőtt ismét elkapta volna a pánik a kopogást hallva. - Úgy fogunk tenni, mintha nem itt halt volna meg. Kirill-ék elviszik a holtestet - magyaráztam, majd ismét megnyitottam a csapot, ekkor már rá bízva, hogy mit ítél tisztításra magán. - Kicsit rendbe kell szedned magad.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 28, 2022 3:21 pm

Iris & Dimitriy

Hagyom, hogy leállítson, miközben a papírlapokat tèpkedem, de csak azért, mert a szavai rávilágítanak, hogy mekkora őrültség az, ami miatt csinálom, hiszen bármennyire is szeretném azt a vért eltüntetni onnan Igor testèvel együtt, az így rohadtul nem fog menni. Pedig, milyen egyszer lenne az egész, ha némi papírtörlővel megoldhatnám. Milyen egyszerű lenne az egész, ha az emlékeim ismét, inkább csak elszivárognának szép csendben, nekem pedig fogalmam sem lenne arról, amit tettem. Nem tudnám, hogy kioltottam valakinek a vérét, az életét, amin cseppet sem javít a tudat, hogy Igor egyébként egy aljas undorító féreg volt, aki kísértette a sorsot, mert a múltkori után tisztában kellett lennie azzal, hogy Dimitriy nem fogja még egyszer megkímèlni.
De nem Dimitriy ölte meg végül, hanem én és, még a pánik ellenére is felüti fejét bennem a gondolat, hogy vajon mi járhatott az eszében élete utolsó pillanataiban, mennyire meghökkenthette a tény, hogy egy ócska kis nőcske miatt fog meghalni és bár a múltkor a halálát kívántam, még ha legszívesebben tagadnám is, hogy így éreztem, mégsem érzem most jobban magam. Csak olyasvalakinek, aki undorító és mocskos dolgot művelt, bármennyire is volt ez önvédelem.-Mint ti?- egészítem ki a félbe hagyott mondatát halkan, ahogy lassan elmúlik a zokogásom és valami különös, riasztó nyugodtság lesz helyette úrrá rajtam, vagy legalábbis kívülről így tűnhet, belülről pedig...nem érzek semmit, csak ürességet. Átlèptem egy határt, amiről szentül hittem, hogy soha nem fogom, de hogy is képzelhettem, hogy majd tiszta maradok örökre egy maffiózó feleségekènt? Úgy, hogy a bűn körbe vesz, a mindennapjaim részèvè válik, hogy teljesen normálisnak próbálom venni azt, ha csupa véres pólóban jön haza a férjem a "munkából" és úgy teszek, mintha nem tudnám, hogy miféle dolgokat művel. És emiatt, még mindig nem szeretem kevésbé, nem lennék képes lemondani róla, de azt soha nem akartam, hogy én is egy legyek a gyilkosok közül, akik körülötte lebzselnek. Homokba dugtam a fejemet, most pedig olyan hirtelen kellett kirántanom onnan, hogy hirtelen elvakít a fény és szédülök a valóságtól. Mert nem maradhat tiszta a kezem, ha a mocsokban élek.
Némán ácsorgok, miközben Ő átkapcsol valami kibaszott maffiózó-robottá, biztosít róla, hogy semmi gond nem lesz, ha azt teszem, amit mond és valószínűleg, a telefonon is már bőszen osztogatja a parancsokat, melyek nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy mind Kirillhez szólnak. A semmibe meredek, karjaimat magam köré fonom, mintha ettől enyhülhetne a reszketès, ami a látszólagos nyugodtság ellenére, még mindig jelen van bennem és talán, már nem is múlik el majd soha, mert valahányszor Igorra pillantok vagy akár, csak a kezeimre, eszembe jut, hogy mit tettem. És undorodok magamtól.
Felkapom Rá tekintetem, mikor azt mondja, hogy nem kell ott maradnom, arcomról pedig a meghökkenès mellett felismerheti a pánikot is, hiszen ha csak elkèpzelem, hogy fogom magam és kisètálok innen egyedül, rögtön görcsbe rándul a gyomrom. Az, amilyen hideg fejjel képes rendezkedni, különös módon megnyugtat, részben viszont meg is rémiszt, mert ha eszembe jut, hogy ez a férfi, aki most egy holttest eltüntetésèt intézi, mintha csak számlát akarna nyitni egy banknál vagy valami más, tök hétköznapi dolgot csinálna épp, ugyanaz a férfi, mint akivel esténként hosszan, szenvedélyesen szeretkezünk. És ijesztő, mennyire más a kettő, mégis milyen hasonló.-Menjek vissza bulikázni vagy, mégis mire gondoltál?- kérdezem végül, de szavaim sokkalta jobban marnak, mint szerettem volna, ez pedig amint tudatosul bennem, nyelek is egy nagyot és elfordítom róla tekintetem.-Hogyne lennék képes rá? Sőt. Olyan lazán vettem az egészet, hogy simán jöhet a következő.- közlöm kétkedő arccal, mert teljesen meghökkent, hogy most tényleg ezt várja tőlem, bár valahol értem is, hogy miért van erre szükség de...ismer. tudja jól, hogy milyen vagyok, hogy pocsékul színészkedek és, hogy rohadtul távol állok ettől az egész bűnözős életmódtól, most mégis azt kéri, hogy úgy menjek ki innen, mintha csak bepúdereztem volna az orromat.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 28, 2022 6:46 am
Hiába akartam kíméletes maradni Vele, nem volt erre időnk, és minden elpazarolt másodperc magában hordozta a veszélyt, hogy valaki teljesen gyanútlanul, de megpróbál majd bejönni ide, mégis csak egy mosdó kellős közepén dekkoltunk, miközben egy hulla a saját vérében fürdőzött a padlón, és míg más helyzetben már pontosan tudtam, hogy mit csinálnék ekkor, most elvonta a figyelmemet azzal, hogy Ő is itt van. Pedig muszáj lett volna megemberelnem magam legalább annyira, hogy félretoljam, és ha mindezt a hátunk mögött hagytuk, leüljünk megbeszélni, bár, erre volt a legkevesebb esély. Minden szó, ami elhagyta ajkait, olyasvalamit árasztott magából, amit reméltem, hogy legalább tőle nem kell majd soha hallanom, még ha tudtam is, hogy szörnyetegek között nehéz tisztának maradni, de... nem tudtam elhessegetni annak a gondolatát, hogy ha én nem lépek az életébe, vagy nem hozom ide, akkor ez az egész meg sem történt volna. A jelenleg vértől nedves kezei patyolat tiszták maradtak volna, nem éktelenkedte egy seb valahol a haja takarásában, nem gázolnánk üvegszilánkokon, és a legfőbb, hogy biztosan nem Ő okozta volna ennek a féregnak a halálát. De nem ragadhattam le a pillanatban, és neki sem engedhettem, hogy leragadjon itt, ugyanazokat ismételve, és dühösen, frusztráltan vagdalózzon, miközben értékes másodperceket veszítünk, és ha valamiben biztos lehetett Ő is, hát az az volt, hogy Igor holteste nem maradhat itt, de ezt nem is Ő fogja megoldani azzal, hogy kitépkedi az összes papírtörlőt a tárolóból, csak hogy feltakarítsa a vért, aminek Igorral a kellős közepén amúgy sem lett volna sok értelme. Bármit takarítana fel, az utána újabb tócsában heverne majd mellette, épp ezért fogtam meg kezét, kíméletlenül vágva hozzá a szavakat, hogy ne viselkedjen úgy, mint egy kibaszott elmebeteg, miközben törölgetni kezdtem az arcát, majd pedig a kezét tartottam a folyó víz alá. Tulajdonképpen már bármilyen reakciónak örültem volna, ami túlmutat azon, hogy mit tett, ebben a helyzetben még azt is elfogadtam volna, ha Ő is hasonló kíméletlenséggel kezd kóstolgatni, vagy megpróbál visszavágni azzal, hogy olyan szörnyeteggé vált, mint én, de ha képes lett volna tisztán gondolkodni, belátta volna, hogy nagyon messze van Ő attól, hogy egy kicsit is hasonlítson rám. És ennek ékes bizonyítéka volt az, ahogy most reagált, de én is próbáltam arra koncentrálni, hogy a lelkét kicsit... később próbáljam meg rendbe tenni, miután ezzel itt végeztünk. - Önvédelemből cselekedtél, és ettől még nem lettél olyan, mint... - bennem is akadt a gondolatmenet, mert jobbnak tűnt nem hasonlítgatni magamhoz vagy épp a társaság többi részéhez, szigorúan tartva tekintetét, bár ennek ellenére újra és újra visszatért a padlón fekvő alakhoz, amivel kicsalt belőlem egy frusztrált sóhajt. - Ha azt csinálod, amit mondok, akkor nem fogják megtudni - eresztettem el teljes egészében, hogy egy pillanatig csípőre szorítsam ujjaimat, és megköszörüljem a torkomat, majd matatni kezdtem a zsebemben, hogy előhúzzam a mobilt, és egy rövid, pár szavas üzenet után vissza is csúsztattam a zakómba. - Senki nem fog kérdézni semmit - fordultam felé ismét, egyszerű tényként közölve, hogy mik a szabályok egy ilyen helyzetben, bár, az apám volt az egyetlen, akit vagy így, vagy úgy, de muszáj lesz majd beavatnom, még ha ez azzal is járt, hogy esetleg magamra kell húznom a véres lepedőt. Tőlem legalább már megszokta, Iris viszont... - Úgy fogjuk eltüntetni innen, hogy senki nem veszi észre odakinn - magyaráztam határozottan, hangszínemből pedig kivehette, hogy ezúttal nincs lehetősége apellátára, de most nem is hagyhattam, hogy a feszültség olyan szintre vigyen, hogy ne legyek képes gondolkodni és megoldani ezt a problémát. Pedig már összeállt a fejemben, hogy mit fogok tenni, hogyan kerül el innen a holtest és hogyan fogja holnap megtalálni valaki, messze ettől a helytől, méghozzá úgy tálalva az egészet, mintha egy csúnya leszámolás áldozatává vált volna, a partiról hazafelé menet. - De neked nem kell itt maradnod - tettem hozzá, csak annyira nyitva meg a csapot, hogy saját kezeimről is lemossam a vért. - Képes leszel ma este úgy kijönni innét, mintha mi sem történt volna? - kérdeztem, bár már most sejtettem a választ és a reakciót. De bármi is történt itt, nem hagyhattam sem neki, sem magamnak, hogy az érzelmek diktáljanak, muszáj volt a kemény valóságban maradni, az észre hallgatni, és csak bízni tudtam abban, hogy ezt most Ő is felfogja, bár... ezek után már inkább bele sem gondoltam abba, hogy mi lesz, ha egyszer hazakeveredünk majd.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
Vissza az elejére 
10 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: