M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 05, 2022 2:44 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Nem sokat segített az elfogyasztott alkohol abban, hogy nyugodt éjszakám legyen, mint ahogy az sem, hogy Dimitriy ma éjjel is inkább más helyet választott ahhoz, hogy aludjon, ez pedig, már önmagában nyitva tartotta fèl éjszaka a szemeimet. Képtelen voltam nem Rá gondolni, újra és újra lejátszódtak előttem a veszekedéseink pillanatai, a szavak, melyekkel hol én okoztam neki fájdalmat, hol pedig Ő nekem és egyre csak azon töprengtem, hogy hol a fenèben lehetett eddig ez a temérdek feszültség, ami most ránk telepedett. Hirtelen mindketten kièleződtünk a másikra, minden apró megjegyzésre tíz körömmel vetjük rá magunkat és, bár most jóval szelídebb hangulatban váltunk el, mégsem érzem úgy, hogy okom lenne megnyugodni. Pedig veszettül hiányzik és, ha napközben át is tudom valahogy ívelni ezt az érzést, este újra mardosni kezd, gombóccá nő a torkomban és könnyeket csal a szememben, mert újra és újra felvetődik bennem a gondolat, hogy talán, ez már így is marad...
Ha pedig ezen túl lendülök nagy nehezen és mégis sikerül elaludnom, zakatoló szívvel, verejtèkben úszva riadok fel a fojtogató, aggasztó, olykor félelmetes álmoktól, melyekkel elmém szórakoztat, mert nem csak azt vetíti elém, ami történt, hanem ami történhetett volna attól kezdve, hogy Dimitriy megjelenik egész addig, hogy nem, de végül az agyam lefárasztja magát annyira, hogy késő reggelig tényleg tudják végre aludni.
Az egyetlen oka annak, hogy kimerèszkedek az ágyból, hogy pokolian éhes és szomjas vagyok, de gyerekes módon, most igyekszem épp ugyanúgy viselkedni, mint eleinte, valahányszor csak Dimitriy megbántott, így csak akkor dugom ki az orrom az ajtón, mikor megbizonyosodok arról, hogy nincs a közelben és akkor is, csak annyi időre, hogy felnyaláboljak magamnak pár cuccot. Aztán visszafèszkelem magam a nap pedig úgy telik el, hogy lényegében semmi értelmeset nem csinálok, de megpróbálom a jó oldalát nézni az egésznek, azaz, hogy legalább ma végre nem veszekedtünk.
Azt azonban, még este elhatározom, hogy a bujkálásból ennyi épp elég volt, hogy nem fogom azzal tölteni a napjaimat, hogy elzárkózok Tőle is és mindentől, mert ennek az ég világon semmi értelme, mint ahogy az elején sem volt. Tény, akkor jó taktika volt arra, hogy elkerüljem Őt és az összecsapásokat, de már egyetlen nap után is úgy érzem, hogy belebetegszem, ha nem láthatom, még akkor is, ha csak egy dühös pillantás is lehet az. Még az is jobb ennél, így aztán egy újabb pokoli éjszaka után, ami inkább fárasztó, mint pihentető, reggel rendbe szedem magam és indulásra készen elindulok lefelé a lépcsőn.
A konyhába veszem az irányt és míg várom, hogy a kávé elkészüljön,  Maflást alaposan megdögönyözöm, aki talán épp emiatt köt ki a lábam mellé kuporodva, miközben a koffein adagomat szürcsölgetem elgondolkodva.-Talán, magammal kellene vinnem téged.- sandítok le rá mosolyogva végül, Ő pedig, mintha értené is, hogy miről beszélek, felkapja a fejét és heves farokcsóválásba kezd, még szélesebb mosolyt csalva ezzel ajkaimra.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 05, 2022 8:11 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Hirtelen jelentőségét vesztette minden, ami tegnap este óta megfogalmazódott vagy épp lezajlott bennem, mert bár nem volt az a könnyen megbocsájtó fajta, és rendszerint a sértettségem sem enyhült csak úgy, néhány bocsánatkérő szó után, de ahogy tekintetem újra és újra rátalált íriszeire, egyre biztosabbá vált, hogy ha Róla van szó, már semmi sem egyszerű fekete vagy fehér. Miatta még arra is képes voltam, hogy belássam, mennyire tévútra vittem magam, és hogy nem kezelhetem így a kettőnk közötti kapcsolatot, mert ahogy a sors fintora már párszor bebizonyította, egyetlen apró hiba is elég, hogy az egész kibaszott világunk kiforduljon a négy sarkából. De ami most történt, nem holmi alattomos játék volt, nem egy ismeretlen eredetű amnézia, ami csak úgy a semmiből próbálta Őt elragadni tőlem, nem. Ez most kettőnkből fakadt, mélyen belülről, és ha kicsit is képes lettem volna átlátni a szitán reggel, rögtön kapcsoltam volna, hogy nem további veszekedés miatt jött le hozzám a dolgozószobába. Ha ott felfogtam volna, hogy mit kockáztatunk, vagy hogy mi a valódi tét, talán nem kezdtem volna ostoba játékokba, nem veszekedtem vagy ordítottam volna, de mégis, ott volt az a tény is, hogy ha ezt követően nem dönt úgy, hogy kikapcsolódik, és nem kerül emiatt rövid időre rácsok mögé, ez a felismerés talán soha nem történik meg. Vagyis, megtörtént volna, hosszú napok után, mikor valamelyikünk belefáradt volna az értelmetlen csatározásba, ami mögött még mindig ott izzott az a szenvedélyes szerelem, amit iránta éreztem, és amit nem akartam kockáztatni. Ahhoz pedig, hogy állandóan több méter választ el tőle, még annyira sem akartam hozzászokni, és legalább ennyire hiányzott az érintése is, amiből ugyan loptam egy keveset reggel, mikor a spagetti pántjával játszadoztam, csak hogy tovább fűtsem benne az indulatot, de nem szoktam hozzá ehhez a távolságtartáshoz. - Tudom, hogy nem így tervezted - biccentettem egyet egy sóhajt követően, bár, azok után, amit a fejéhez vágtam a rendőrségen, vagy ahogy a kocsiban beszéltem vele, már azt is haladásnak kellett elkönyvelnem, hogy egyáltalán leállt velem beszélgetni, és nem vonult fel egyenest a szobájába, ezzel téve egyértelművé, hogy Ő sem akar némasággal büntetni azért, amit tettem vagy épp mondtam. Még ha régen így is működött kettőnk kapcsolata, mikor egy szerződésen kívül tényleg nem volt közöttünk semmi, de nem akartam újraélni azokat az időket.
A felismerés azonban nem tette semmissé mindazt, ami történt az elmúlt huszonnégy órában, talán épp ez szülte a nap utolsó utasítását, amivel aludni küldtem, és ugyan eszembe jutott, hogy ha azt nem is engedné, hogy hozzá érjek, de talán kibérelhetném az ágy peremét, viszont az utolsó pillanatban mégis az győzedelmeskedett, hogy adjak neki még egy kis időt, és ahogy Ő is, úgy én is el tudok gondolkodni azon, hogy mit tettem vagy hogy mit kellett volna másképp csinálnom. Tekintetét azonban nem tudtam elengedni, még akkor sem, mikor az ajtóból fordult vissza, szavaira egy halvány, gyengéd mosollyal reagálva, amit ma eddig aligha láthatott tőlem, majd mikor hallottam, hogy odafenn csukódik a szobája ajtaja, újra kibukott belőlem egy sóhaj, miközben töltöttem egy újabb adag vodkát. De csak lassan kortyolgattam el, még hosszú percek múltán is a nappali ablakát bűvölve, mintha láttam volna bármit is néhány fényes csillagon kívül, majd letettem a poharat, és úgy döntöttem, hogy ma este inkább kényelmesebb fekhely után nézek. Mert bár a dolgozószoba kanapéjának is megvolt a maga varázsa, de ezúttal már jobb ötletnek tűnt a saját ágyamban feküdni, nem mintha nem lett volna teljesen mindegy, hogy hol alszom egyedül.
Amikor azonban elhaladtam a hálószobája ajtaja előtt, egy nagyon rövid időre megálltam, úgy bűvölve az ajtólapot, mintha képes lettem volna átlátni rajta, pedig... még csak hallani sem hallottam semmit. A kilincsre csúsztattam ujjaimat, hogy szemben a korábbi elhatározásommal, még most pontot tegyünk az egész végére, de még mielőtt lenyomtam volna, egy sóhaj kíséretében megráztam a fejem, és lassú léptekkel tovább indultam, becsukva magam mögött a saját szobám ajtaját.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 04, 2022 11:43 pm

Iris & Dimitriy

Elképzelni sem tudom, hogy pontosan mi járhat a fejében, de ez nem meglepő, amikor mostanra, már a sajátomon se tudok kiigazodni. Az imént bocsánatot kért a kocsinál, de ez még nem jelenti azt, hogy mostantól minden rendben, mert túl sok minden hangzott el ma és tegnap, túl sok sebet ejtettünk egymáson én pedig, már abban sem vagyok biztos, hogy akarja-e, hogy megpróbáljam begyógyítani őket vagy, hogy Ő akarja-e az enyémeket. Hiszen tegnap, amikor ott akart lenni végre mellettem, miután megtett mindent, amihez elő kellett húznia a rideg, érzéketlen Dimitriy-t, én löktem el magamtól, én voltam az, aki igyekezett valami hülye álarc mögé bújni, mintha képes lenne az egészet fèlvállról venni, egyedül kezelni, pedig nem megy.
Ez persze, még nem jelenti azt, hogy olyan őrültség járna a fejemben, hogy feladjam magam, de végtére is, az Ő helyében talán nekem se az jutott volna eszembe, hogy a nejem részegen összetört egy kukát hanem, hogy talán a lelkiismerete őrültsègre kèsztette. Elképzelni se tudom, milyen ideg dolgozhatott benne. Vagyis de, hiszen az volt az, ami végül csattant is rajtam odabent, utólag pedig már rohadtul szégyellem magam, amiért még volt képem röhögcsèlni is.
Mondjuk most is próbálom elviccelni picit a komor témát, mintha csak így próbálnám oldani a feszültséget, a fagyos hangulatot és, ha nagy eredményt nem is érek el vele, legalább egy apró, ismerős mosoly megjelenik tőle ajkain, bár tudom jól, hogy ez még édes kevés ahhoz, hogy minden rendeződjön köztünk. Mégis úgy érzem, hogy ha mást nem, legalább az első lépést megtettük, Ő pedig folytatja is azzal, hogy tovább beszél. -Sajnálom, hogy aggódnod kellett miattam.- sóhajtom csüggedten, mikor azt mondja, nem tudta, hogy mit gondoljon és legszívesebben már most megpróbálnám biztosítani afelől, hogy soha nem tennék ilyet, ezt mégis meghagyom inkább egy másik alkalomra. Főleg, mert minden gondolatmenet félbe szakad bennem, ahogy az üres pohár koppan a zongorán, ahigy végül rám néz és őszintén kimondja, hogy mitől és mennyire félt, amiről hangja és tekintete is egyértelműen árulkodik. Hatalmasra nő a gombóc a torkomban és még nagyobbat kell nyelnem, hogy valahogy leküzdjem, miközben én magam is épp ugyanazt a pózt veszem fel, mint Ő: összefűzöm magam előtt karjaimat, de ez most cseppet sem a távolságtartást jelzi, sokkal inkább a szégyen miatt szükséges. -Hidd el, egy percig sem az volt a tervem, hogy a frászt hozzám Rád, de tudom, hogy ez utólag, már nem sokat számít.- szólalok meg halkan, még mindig tekintetét fürkészve, melyben végre valami ismerőset vèlek felfedezni, végül ismét nyelek egy nagyot és lepillantok a padlóra.
Az egy másodpercig sem volt kétséges, hogy a veszekedésünk ellenére ugyanúgy szeret, mint tegnap vagy azelőtt, hiszen másképp rohadtul nem is veszekedtünk volna, de az, hogy így kinyilvánítja, hogy attól félt, hogy elveszít, úgy hat rám, mint egy jól irányzott pofon, ami az utolsó csepp alkoholt is eltünteti ereimből. Én meg még ott, a rendőrségen is, csak tovább szórakoztam az idegeivel, bár aggodalom ide vagy oda, tény, hogy a stílusa tényleg nem volt a legkedvesebb, amit végül Ő is elismert a kocsinál, azon pedig, ahogy most az emelet felé pillantva aludni küld, így már inkább, csak elmosolyodok. Mert nem mindegy, hogy milyen hangnemben beszél hozzám még, ha parancsol is és ezt, talán egy nap sikerül megèrtetnem Vele, de ez nem az a nap. -Okè.- sóhajtom egy bólintás kíséretében, pedig iszonyú nehéz a szívem és nehezemre esik elfogadni, hogy ma ismét egyedül kell töltsem az éjszakát, de nem akadèkoskodok.
Az ajtó felé fordulok, de mielőtt elhagynám a nappalit, még vissza pillantok rá és szomorúan elmosolyodok.-Köszönöm, hogy eljöttèl értem.- közlöm végül, miután pár pillanatig ismét, csak tekintetét kutatom, majd elindulok és az első utam a zuhanyzó felé visz, hogy végre tisztára mossam magam, ha ez minden értelemben nem is sikerülhet.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 8 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 04, 2022 8:59 pm

A vodka kesernyés íze végigmarta torkomat, miközben magam elé meredve, néhány pillanatig a saját gondolataimba temetkeztem. Megtehettem volna előbb is, úgy legalább néhány felesleges körtől megkíméltem volna magunkat, de annyira biztos voltam a sértettségem jogosságában, hogy eszembe sem jutott mérlegelni. Pedig, ha valamiben biztos voltam, az az, hogy nem akarom Őt elveszíteni, és ennek elégnek kellett volna lennie ahhoz, hogy rátapossak a fékre. Hogy megálljt parancsoljak a nyelvemnek, a kegyetlen szavaknak, amik egymás után záporoztak belőlem, amikor pedig belefáradt, egyszerűen kipattant a kocsiból, és elviharzott. Ha nem teszi meg, nagy eséllyel soha nem jutott volna eszembe, hogy mélyebben elgondolkodjak, vagy hogy belássam a saját hibáimat, de bármi is történt, vagy bármi is munkálkodott bennem, egyik sem ért annyit, hogy miattuk elveszítsem Őt. A részemmé vált, Rá volt szükségem, és ha emiatt fel kellett áldoznom a kibaszott büszkeségemet, készen álltam zokszó nélkül megtenni. Vagyis, inkább elindultam ezen az ösvényen, mikor utána mentem, és most itt voltunk, én a nappaliban, kortyolgatva az esti adagomat, Ő pedig valahol a hátam mögött állt, édes illata előbb árulkodott a jelenlétéről, mint Ő maga, és mintha szándékosan maradt volna csendben hosszú pillanatokon át, míg végül egy kérdéssel törte meg a némaságot.
Épp csak addig fordultam felé, hogy szemügyre vegyem alakját, indokolatlanul nagy sóhajt engedve ki magamból, de ahogy belemerültem a válaszba, inkább az ablakot kezdtem csodálni, még ha valójában nem is láttam ott semmit. Nem, mert az elmúlt nap eseményei pörögtek le előttem újra és újra, ahogy lassú, komótos kortyokban iszogattam a vodkát, nehezen állva meg, hogy ne forduljak ismét felé, de muszáj volt rendre inteni magam. Mert az, hogy utánam jött, még nem azt jelentette, hogy mindent elfelejtett vagy megbocsájtott, inkább tűnt kimondatlan, de egyértelmű béke ajánlatnak, ahogy talán a reggeli látogatása is annak indult, mikor rám nyitotta a dolgozószoba ajtaját, de akkor pár mondattal tönkrebasztam az egészet. Most azonban egyáltalán nem terveztem pimaszkodni, sem a lelkébe gázolni, nem akartam kérdőre vonni, hogy miért mondta tegnap azt, amit, és hogy gondolt-e arra közben, hogy mennyire átgyalogol rajtam néhány átgondolatlan szóval. Az pedig, hogy mit éreztem, vagy mi minden játszódott le bennem, míg eljutottam a börtönbe, már előtte is nyílt titok volt, nem titkoltam előle az engem kínzó gondolatokat, és azt, hogy vannak olyan dolgok ebben az életben, amikre még nekem sincs ráhatásom. És ha Ő úgy döntött volna, hogy bevall mindent, szembesültünk volna azzal először, hogy valamihez még nekem sincs elég befolyásom.
Egy halvány mosoly viszont átsuhant ajkaimon, mikor hosszú idő után először megpróbálkozott egy humoros megjegyzéssel, ezt azonban egy újabb sóhaj tüntette el arcomról. - Kirill csak annyit mondott, hogy iszogatsz egy barátnőddel - kezdtem bele egy új gondolatmenetbe, miközben újra a pohár után nyúltam, az utolsó kortyot is eltüntetve belőle. - Legközelebb már azt, hogy nyomod veszett, és ezután hívott a rendőrség. Nem tudtam, hogy mit gondoljak, Iris - fordítottam felé a fejemet ismét, hangom viszont már nyomoban sem tartalmazta azt az erőt és határozottságot, amit korábban. - Hogy mennyit ittál, vagy hogy mennyit mondasz nekik részegen. És - csaptam le a poharat újra a zongora tetejére. - Kibaszottul féltem, hogy elveszítelek - kerestem meg íriszeit újra, ekkor már majdnem teljes testtel felé fordulva, karjaim pedig ösztönösen fonódtak össze mellkasom előtt, miközben eltűnődve meredtem felé. Szavaimmal ellentétben azonban most először járt át valami kellemes nyugalom, mintha csak most tudatosult volna, hogy már itthon vagyunk, és ha ma már nem is teszünk pontot ennek az egésznek a végére, de legalább nem úgy hajtjuk majd álomra a fejünket, hogy előtte kis híján megöltük egymást. - Menj aludni - böktem fejemmel az emelet irányába, szinte észre sem véve, hogy már megint parancsolgatok, de talán Ő is belátta, hogy most ez a legjobb, amit tehet. Vagy tehetünk.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 04, 2022 7:30 pm

Iris & Dimitriy

Magam sem tudom, hogy tudok-e javítani a köztünk lévő helyzeten, vagy inkább csak rontok majd rajta azzal, ha követem a nappaliba, de képtelen vagyok csak így, egyetlen szó nélkül bevonulni a szobámba. Pedig, ha eszembe jut, hogy az elején milyen nagy gyakorlatom volt ebben, hogy hányszor vonultam el egyetlen szó nélkül, majd teltek el úgy a napok, hogy nem is láttuk egymást, kicsit hihetetlennek tűnik, hogy most ugyanazt a férfit akarom látni még lefekvés előtt, de rengeteg minden történt közben, még ha a nagy részére nem is emlékszem. És nem akarok úgy lefeküdni, hogy meg sem próbálom enyhíteni ezt a fullasztóan haragos hangulatot kettőnk között, hiszen tegnap is, csak azért sikerült így elaludni, mert egyrészt azt se tudtam már a fáradtságtól, hogy hol vagyok, másrészt pedig abban a hitben voltam, hogy reggel ugyanúgy ott lesz mellettem. De nem volt.
A nappali ajtajáig meg sem állok, de nem szólalok meg rögtön, mikor meglátom Őt, csak csendben figyelem pár pillanatig, talán picit ki is élvezem az ismerős pillanatot, ami csak még inkább arra sarkall, hogy legalább váltsak vele pár szót, ha nem is sikerül most rögtön megjavítani mindazt, amit két napja kő keményen rongálunk. De akarom, hogy tudja, hogy bármit is mondtam tegnap este vagy akár a mai nap folyamán, akkor is rohadtul szükségem van Rá és akarom, hogy az életem része maradjon, még ha most a feje tetejére is állt a világom amiatt, ami történt. Ha pedig van, ami ösztönöz arra, hogy megküzdjek ezzel az egésszel, a lelkiismeretemmel, az Ő, mert tudom, hogy ha mellette akarok maradni, bizony meg kell tanulnom az ilyen dolgokat is kezelni, na nem, mintha azt tervezném, hogy felcsapjak sorozatgyilkosnak. Miért olyan nehéz mindezt elmondani és miért könnyebb bántani a másikat?
Végül megtöröm a csendet és a korábban félbe hagyott mondatával kapcsolatban kérdezem, hogy mit gondolt, miközben értem jött, mert az ahogy ott viselkedett, nem szimplán amiatt volt, mert félt, hogy fizikailag bajom eshetett. Valami más, valami ijesztőbb gondolat gyötörte elmèjèt, bár nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán meg akarja majd most osztani velem, mégis, ahogy felém fordul és rám néz, kiszakad belőlem egy halk sóhaj, mert végre úgy érzem, hogy az a férfi néz rám, akit szeretek és aki olyan szenvedèllyel tudja elsuttogni, hogy viszont szeret, amitől a szívem hevesebben kezd lüktetni a mellkasomban.
Mondjuk, most inkább félre ver egy ütemet attól, amit mond, hogy mi jutott az eszébe menet közben és a megrökönyödès, valószínűleg az arcomra is van írva, mint ahogy az aggodalom és a szégyen is, amiért meg sem fordult a fejemben ez a lehetőség és az, hogy mit èlhetett az miattam. Egész másképp látom így már én is a helyzetet és nyelek is egy nagyot, mielőtt bármit is mondanèk, majd egy hatalmas sóhaj kíséretében oldalt fordulok és az ajtófèlfának dőlök, fejemet is hátra vetve, ha már Ő is inkább az ablak felé nézelődik. -Nem vagyok büszke arra, ami történt, amit tettem...- szólalok meg végül halkan, visszanyelve a keserűséget, ami még most is görcsbe rántja a gyomromat a vér és a holttest gondolatától.-De soha nem jutna eszembe, hogy börtönbe vonuljak azért, mert megszabadítottam a világot egy ilyen alattomos féregtől.- bököm ki végül halkan, mert az egész napos veszekedés mellett, azért arra is jutott időm, hogy ezen elmèlkedjek és azt, már biztosan tudom, hogy bárhogy is történt, még mindig nem én vagyok a rossz, ha Igorral összevetem magam.-Vèletlen volt. Önvédelemből tettem, bár ettől függetlenül életem végéig kísérteni fog valószínűleg az emlék, de inkább ez kísértsen, mint az, ahogy megerőszakol vagy tudja a franc, mire készült.- súgom alig hallhatóan, már-már úgy beszélve, mintha egyben magamat is nyugtatni próbálnám ezzel, ami végtére is teljesen igaz, mert ha be is látom mindezt, ha fel is fogja az elmèm a dolgok igazi súlyát, attól még a lelkemet ugyanúgy megviseli és ugyanolyan mocskosnak érzem magam tőle. A kettő pedig, még hosszú ideig harcot fog vívni majd egymással és talán, épp emiatt nem akarom, hogy mellette még Vele is harcolnom kelljen. -Ès fogalmam sincs, hányszor és miként találkozhatnak a házastársak, de az biztos, hogy nagyon macerás lenne megoldani, szóval inkább maradnèk itt, ha már lehet választani.- fordulok végül felé keserű mosollyal ajkaimon, ahogy a régi jó módszerhez folyamodok, próbálom a humor köntösèbe bújtatni a legborzalmasabb lehetőséget, ez pedig valószínűleg, az én béke jobbom is egyben.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 04, 2022 6:26 pm

A könnyebbik utat választotta, mikor beült a hátsó ülésre, ezzel a lépéssel téve nyilvánvalóvá, hogy egy ideig biztosan nem akarja erőltetni a kettőnk közötti beszélgetést, én pedig nem akadályoztam Őt abban, hogy tartani tudja magát az elhatározáshoz. Talán mert amúgy sem tudtam volna mit mondani, vagy mert már nem volt olyasmi, ami egyetlen mondattal jóvátehette volna ezt az egészet, mert nem volt mentség a viselkedésemre, de nem is akartam mentegetőzni. Vállaltam a felelősséget minden meghozott döntésemért, épp úgy, ahogy az eddigi életem során mindig, mert erre neveltek, és esetemben jó néhányszor szükség is volt erre. Mert az apámhoz képest jóval nagyobb lángon égtem, még ha képes is voltam rideg vagy közönyös maradni, de a temperamentumom előtt sodort veszélybe, mint Őt valaha is fogja. Nem tudtam változtatni ezen és nem is akartam, mert ennek ellenére megvolt bennem minden, ami alkalmassá tett, hogy egyszer átvegyem a helyét, és minden más csak szándékos hergelésként szolgált. De most vált igazán egyértelművé, hogy ha érzelmekről van szó, hát még mindig kibaszottul amatőr vagyok, mert nem tudtam, miként kell kezelnem a körülöttünk kialakult helyzetet, és nem tudtam megálljt parancsolni a saját nyelvemnek, pedig tisztában voltam azzal, hogy Iris nem egy a sok nő közül, akik valaha is megfordultak az életemben, nem is egy kiskatona, akinek kedvemre parancsokat osztogathatok, de már elkéstem ezzel a felismeréssel. Ki sem szabadott volna mondani őket, Neki legalábbis, miközben annyira gondosan próbáltam rejtegetni előle a valódi énemet, szándékosan odakinn hagyva a munkát és mindazt, amivel együtt járt. Mert talán elfogadta az életemet és a felelősséget, ami azzal járt, de nem arra a Dimitriy-re volt szüksége, akivel az elmúlt egy napban szembesítettem, mert bár jól ismerte ezt az ént is, de nem véletlenül nem rajongott érte. És ha Iris-ról van szó, én sem viseltem túl büszkén ezt az álarcot.
Miután leállítottam a motort a kocsifeljárón, még kinyitottam neki az ajtót, hogy ki tudjon szállni, de ezúttal nem vártam be. Pár őszinte szó hagyta el ajkaimat, ahogy tudatosult bennem, hogy legalább ennyivel még tartozom neki, sőt, ez csak egyetlen apró kis része volt annak, amivel tartoztam, de azt sem tudtam, mi mást mondhatnék még. És nem is tettem hozzá mást, megindultam befelé, a nappalihoz közeledve, fáradtan megmozgatva végtagjaimat, de már nem is figyeltem arra, hogy mi történik a hátam mögött. Túl egyértelműnek tűnt, hogy a ma estének vége, és már nem terveztem sem veszekedni, vagy a torkának esni, de már úgy túlzottan a csipkelődéshez sem volt kedvem. Csak meg akartam nyugodni, lerázni végre magamról azt az ijedtséget, amit a telefonhívás váltott ki belőlem, és ami hosszú perceken át szorongatta a mellkasomat, amíg a rendőrségen be nem avattak, hogy mi is történt valójában. Közben bele is kortyoltam a kitöltött vodkába, de nem tudtam nem észrevenni, hogy mennyire megváltozott a helyiség atmoszférája, mikor vélhetően megállt az ajtóban, és bár hosszú másodpercekig azt hittem, hogy csak képzelődöm, de végül megszólalt, ezzel téve egyértelművé, hogy jók voltak a sejtéseim.
Kibukott belőlem egy halk kis sóhaj, és miközben felé fordultam, újabb kortyot vettem az italból, úgy keresve meg tekintetét, hogy ezúttal már nyoma sem volt bennem sem a dühnek, sem pedig a tomboló indulatnak, ami ma igencsak próbára tette kettőnk kapcsolatát. - Azt hittem, hogy fel akartad adni magad. Igor miatt - csúsztattam a poharat a zongora tetejére, majd egy feszült sóhaj kíséretében megdörzsöltem arcomat. - És szörnyen tehetetlennek éreztem magam abban a pár percben, amíg útban voltam a rendőrőrsre - fordultam el tőle ismét, úgy téve, mintha az ablak nyújtotta kilátás jóval érdekesebb lenne, pedig csak... nem szívesen ismertem el a saját gyengeségemet. Azt, hogy ha tényleg azért ment volna oda, semmit nem tehettem volna érte, és még csak nem is a saját kibaszott életemet féltettem, hanem az Övét. Hogy örök életünkre egy kibaszott rács fog közöttünk állni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 04, 2022 5:06 pm

Iris & Dimitriy

Egyáltalán nem tetszik az, ahogy megint csak utasítgat, ahogy azzal fenyeget, hogy majd Ő beültet a kocsiba, ha én nem teszem magamtól és nyilvánvalóan nem is ezek miatt döntök végül úgy, hogy eleget teszek a "kérésének". Inkább az aggodalom ösztönöz erre, ami tekintetéből sugárzik, bármekkora macsó is akar lenni ebben a pillanatban is, bár azt azért még megjegyzem, hogy mennyire nem így kellene bármire is megkérnie, mert kibaszottul unom a parancsolgatását. Főleg, ha mindez olyan lekezelő stílusban történik, mint ahogy az imént is elhangzott, de mivel ez most elmarad, hangja pedig, már jóval nyugodtabban cseng, bedobom magam a hátsó ülésre. Már, csak azért is, hogy éreztessem Vele, mennyire nem szeretnék már a hazaút alatt kommunikálni, ennek érdekében pedig nem is nézek felé egész úton, csak kifelé bámulok az ablakon és elmerülök a gondolataimban.
Persze mind, csak és kizárólag körülötte és kettőnk körül forog, felidézem magam előtt a reggeli beszélgetésünket majd a veszekedést, amibe torkollott, na meg ezt a jelenlegi összezörrenést is, ami már, csak hab az egész elcseszett tortán, de semmivel nem érzem jobban magam attól, ha a tettei mögött megpróbálom látni a féltést és a szerelmet. Nem így kellene kimutatnia és eddig nem is így mutatta ki, most mégis úgy érzem, mintha köddé vált volna az a férfi, akivel az elmúlt heteket töltöttem és a helyébe lépett az a rideg, érzéketlen valaki, akiről tudtam eddig is, hogy még mindig létezik, csak valahogy mégsem nekem csillogtatta meg. De sikerült előcsalogatni, talán azzal, ahogy este viselkedtem Vele, talán azzal, amit tettem, már igazából fogalmam sincs, de valahányszor csak eszembe jut az a félbe hagyott mondat, ami a cellában hangzott el, nyelnem kell egy nagyot, mert belegondolni is borzasztó, hogy mi járhatott a fejében, miért ücsörgök a rendőrségen. Már azon kívül, hogy talán bajom esett.
A ház előtt megállva direkt nem mozdulok rögtön, hagyni akarok egy kis időt, hogy előre menjen, hogy csak azután kelljen besétálnom, hogy Ő már bevette magát a dolgozó szobába, ahol valószínűleg a ma éjszakát is tölteni fogja, de ahelyett, hogy befelé venné az irányt, a kocsi ajtajához lép és kinyitja nekem. Mióta csak elindultunk haza, most villan rá először tekintetem, amiben már egyértelműen ott tobzódik a szégyen, a bűnbánás és még a maradék sértettség kényes elegye, de az Övében már, szinte csak a bűnbánat látszik, amit alá is támaszt egy halk bocsánatkéréssel, majd már indul is befelé, esélyt sem hagyva arra, hogy bármit is reagáljak.
A kocsiból kiszállva, pár pillanatig még figyelem távolodó alakját, majd ahogy eltűnik, hatalmasat sóhajtok, mintha egész idáig, még a levegőt sem mertem volna kiengedni magamból, végül én is az ajtó felé indulok, azon belépve pedig, még pont látom, ahogy eltűnik a nappaliban. Nyelek egy nagyot, próbálom leküzdeni a szívem heves, mély dobbanásait, melyek arra ösztönöznek, hogy menjek már utána, hogy mindenféle harc és vita nélkül öleljem át végre úgy, ahogy tegnap óta szeretném, csendben veszve el karjaiban, teste forróságában és az érzésben, hogy mellette minden rendben lesz, mégis inkább a lépcső felé visznek a lábaim, bár egyetlen mozdulatom sem határozott és pár fok után meg is torpanok.
Megmarkolom a korlátot, hogy egy pillanatra az ujjaim is belesajdulnak, halkan fújtatok egyet, ahogy magam elé meredek pár pillanatra és ajkamat rágcsálva töprengek, mit is kellene tennem, mert pokolian félek, hogy ha most utána megyek, csak újabb veszekedés lesz belőle, csak újra átgyalogol a szívemen és ahhoz, ma már semmi kedvem, de a fenébe már az egésszel. Nem akarom újra úgy álomra hajtani a fejemet, hogy közben ez a rideg hangulat áll fenn köztünk, hogy úgy érzem, elveszett az a valami, az a kincs, amit nem rég megtaláltunk és azt hittem, hogy féltve őrizgetjük majd, így végül, mire észbe kapok, már fordulok is vissza és lassú, halk léptekkel a nappali ajtajához sétálok.
Háttal áll nekem, kezében már ott a pohár, amiben megcsillan az áttetsző tömény, én pedig arcom az ajtófélfának dőltöm és, csak csendben magamba iszom pár pillanatig a látványt. Azt, ami már egész megszokottá vált és, amit még milliónyi estén szeretnék látni, mert már másképp el sem tudnám képzelni az életemet és igazából nem is akarom, bármilyen hadi állapot is van most köztünk, mert tudom, hogy ezek valójában nem is mi vagyunk. Vagyis, persze, ezek is lehetnénk, voltunk is egykor, de már jóval többek vagyunk ennél és legfőképpen, rég felhagytunk már ezzel a színjátékkal, helyét átvették az őszinte szavak és az érzelmek, csak most valahogy mindketten félünk és egyikőnk se tudja, hogyan kezeljük a helyzetet. Úgy tűnik, hogy a tanácstalanság és a pánik, valahogy mindkettőnkből a legrosszabbat hozta ki. -Mit hittél? Miért vagyok a rendőrségen?- szólalok meg végül halkan, óvatosan, mintha nem akarnám megijeszteni, bár annak ellenére, hogy egyetlen apró zajt sem csaptam, nem lepne meg, ha pontosan tudná, érezné már réges-régóta, hogy ott vagyok az ajtóban.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 04, 2022 6:47 am

Hiába volt egyértelmű, hogy kezd kicsúszni alólunk a talaj, nem tudtam visszafogni magam, ez pedig csak tovább folytatódott, mikor beültünk a kocsiba, és az indulattól fűtve olyan is kiszakadt belőlem, amit normál körülmények között, én magam soha nem mondtam volna neki. A legrosszabb mégis az volt, hogy tudtam, milyen mélyre vert gyökereket bennem ez az én, ami bár Iris jelenlétében többnyire az igazak álmát aludta, most mégis piócaként szipolyozta mindazt, amit lassan, lépésről lépésre és tégláról téglára felépítettünk, ráadásul egy olyan este miatt, aminek következményeit együtt kellett volna viselnünk, és mi több, együtt kellett volna átvészelnünk. Most mégis itt ültünk egymás mellett, szavai olyan dühösen csapódtak arcomba, hogy felértek egy-egy józanító pofonnal, és bár vonásaim épp akkor még nem enyhültek, nem akarták megadni magukat, hogy lássa, ezúttal talán már képes volt letépni rólam a közöny, a düh és a sértettség álarcát, de egy szót sem szóltam, nem vágtam közbe, még akkor sem, mikor azt mondta, hogy Ő nem egy emberem, hogy így beszéljek vele. És ugyan erélyesen emeltem meg a hangomat, hogy szálljon vissza, de nem tette, elindult valamerre, először nem is figyeltem, hogy hová viszi az útja, mert ez volt az a pillanat, amikor végre utat tört magának a felismerés. És bár a düh lassan enyhült, továbbra is őrült módjára feszült állkapcsom, izmaimról már nem is beszélve, de bárhogy is rágtam ezt az egészet, már nem érdekelt, hogy nekem lesz-e igazam vagy sem. Apró rést ütött a büszkeségem egyik falán, az ott bejutó fény pedig egész más megvilágításba helyezte azt az egész küzdelmet, amit tegnap este óta egymással folytattunk. Mert kibaszottul nem egymással kellett volna élet-halál harcot vívnunk, hanem a benne pusztító démonokkal, amik tegnap este ki tudja, milyen mélyen telepedtek meg benne, és jószerével fogalmam sem volt, hogy mikor, vagy hogy hogyan fogja feldolgozni a történteket. Az viszont, hogy én is ott akarok lenni Vele mindvégig, arra sarkallt, hogy kidobjam az ablakon mindazt, amihez eddig annyira rögeszmésen ragaszkodtam. Nem lehetett annyira fontos a büszkeségem, mint Ő, és ez a gondolat vitt végül utána, direkt némi távolsággal állva meg tőle, viszonylag gyors léptekkel lépve elé. A rendíthetetlen, közömbös álarcom azonban már lehullott, és bár szavaim továbbra sem finomodtak, legalábbis megfogalmazásukban, de már nem csengtek olyan keményen, ami miatt még az Ő arcán is láttam átsuhanni valamit. És talán épp az a valami volt az, ami végül arra késztette, hogy egy sóhajt és egy kis megjegyzést követően tényleg az autó felé induljon, megkímélve mindkettőnket attól, hogy beváltva a fenyegetésemet, én magam vigyem a kocsihoz, és ültessem be abba.
Nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget annak, hogy végül hátra ült be, már azon kívül, hogy így jelezte egyértelműen, mennyire nem akar részt venni bármilyen további diskurzusban, de a komótos és fáradt sóhajomat követően talán már sejthette, hogy én sem fogok újra belekezdeni a vitába. Ez a nap, csak úgy, mint a tegnapi, végül még jobban kisiklott, annak ellenére, hogy már a reggelünk sem volt egyszerű, de ott még inkább a gyerekes piszkálódás volt terítéken, ezúttal viszont már jóval keményebb pofonokat osztottunk ki egymásnak, még ha nem is szó szerint, bár abban biztos voltam, hogy ez jobban fájt, mintha tényleg felpofozott volna. Szinte tudtam, hogy ha elengedném magam egy pillanatra, remegni kezdenének a kezeim attól, amit perceken át gondoltam, mikor értesített a rendőrség, de ahogy a harag és az indulat, úgy lassan a félelem is nyugton hagyott, csak emlékeket hagyva, hogy mit is éreztem ennek az egésznek a kapcsán.
Nem szóltam egy szót sem, míg néhány perc múlva meg nem álltunk a háznál, lassan csatolva ki a biztonsági övet, majd mielőtt még őrült módjára kiugrott volna a hátsó ülésről, kiszálltam, hogy legalább az ajtót kinyissam előtte. Nem tudtam, hogy mit mondhatnék, leginkább azért, mert ekkor már a bűntudat diktálta minden mozdulatomat, és ma már hagynom kellett volna az egészet, mégis kikívánkozott belőlem néhány szó. - Sajnálom, nem kellett volna elvetnem a sulykot - ismertem el viszonylag halkan, még mielőtt elindultam volna a házba, és amint beléptem az ajtón, letettem a kulcsokat, fáradtan ropogtatva meg a végtagjaimat, ezúttal már szándékosan nem keresve pillantását. Szinte láttam magam előtt, hogy első útja úgyis az emelet felé viszi majd, anélkül, hogy hozzám szólna, és bármennyire is akartam jóvá tenni, szinte biztos voltam abban, hogy ezúttal nyílt és kíméletlen elutasításban lenne részem, így inkább a nappali felé oldalaztam, ezúttal azonban mértéket tartva, csak egy visszafogott adagot töltöttem ki magamnak az alkoholból.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Nov. 04, 2022 3:54 am

Iris & Dimitriy

Nem feltétlenül akarok ott, a cellában jelenetet rendezni, mert semmi kedvem se Dimitriyt lejáratni, bármennyire is haragszom rá jelenleg, sem magamból bohócot csinálni, de a fő szempont akkor is az, hogy Ő kicsoda és, hogy mennyire nem szeretném a hírnevét csorbítani. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennék rá pokolian dühös, hogy ne érezném magam iszonyúan megalázva és ezen cseppet sem segít az, mikor még a kocsiban ülve is úgy szól hozzám és olyan megjegyzést tesz, amitől legszívesebben újra felpofoznám. Pedig, már semmi kedvem veszekedni vele, egyre inkább belefáradok ebbe a harcba, mert hiába viselkedtünk épp ugyanígy az elején, amikor hozzá kerültem, akkor még igyekeztem minél távolabb tartani magamtól. Most pedig, valahányszor úgy szól hozzám vagy én szólok úgy hozzá, belefacsarodik a szívem, mert egyáltalán nem ezt akarom, nem erre vágyom és semmiképp sem akarom még távolabb taszítani magamtól.
Olyan érzésem van, mintha kicsúszott volna a lábunk alól az eddig teljesen biztosnak hitt talaj, mintha átvettèk volna az irányítást mindkettőnknèl ezek az őrült, haragos érzelmek és képtelenek lennénk kikászálódni az ezek által gerjesztett örvényből. De hiába érzek így, akkor sem tudom lenyelni az utolsó megjegyzésèt, ekkor már ki is bukik belőlem a véleményem, Ő pedig ismét, csak parancsolgatni tud, mikor kiszállok az autóból. Fejezd be és szállj vissza.
Azért se teszem, inkább elindulok az ellenkező irányba, szerencsétlen autón állva bosszút egy rúgással, mintha bármi köze lenne ahhoz, amit épp művelünk, mikor pedig nem indul rögtön utánam, csak még határozottabb léptekkel indulok el...igazából fogalmam sincs, hogy hova. Csak el a közeléből, mert ha még egyszer felveti ilyen pökhendi módon, hogy akár az apámhoz is haza mehetek, mintha titkon meg akarna szabadulni tőlem, mintha nem is érdekelné már, hogy épp Vele vagyok-e vagy sem, talán még kedvet is kapok ahhoz, hogy haza menjek.
Sietősen lèpkedek, de nem azért, mert annyira el akarnék menekülni előle, hanem mert az adrenalin hajt, ami lassan már mindennapos vendégemmè válik, túl teng bennem, aztán majd egyszer azon kapom magam, hogy felrobban tőle a fejem vagy tudom is én, mégsem tud csillapodni, mert a közeledő autó hallatán, csak tovább termelődik. Tudom jól, hogy Ő közelít az autóval, hogy Ő áll meg vele pár méterrel előrébb, de mégis, amikor kiszáll és elém lép, egy pillanatra megtorpanok, de nem azért, mert megijednèk vagy ilyesmi. Az arcára írt érzelmek késztetnek erre, mert a dühön és a feszültségen átüt valami egész más, ami hangjából is kièrződik, mikor megszólal, bár ez a stílus, még mindig hagy némi kívánnivalót maga után. -Tènyleg olyan kibaszott nehéz lenne azt mondani, hogy "Kérlek"?- csóválom a fejem nagyot sóhajtva, hangom pedig, már inkább fáradt és csüggedt, mint dühös, miközben az arcába bámulok és azon töprengek, hogy eleget tegyek-e a kérésènek.
Végül fújtatok egy nagyot, meg is forgatom mellé a szemeimet és megkerülve Őt, a kocsihoz megyek, de most nem előre ülök, hanem inkább hátra, mintha ezzel is jelezni szeretném, mennyire nem kívánok vele kommunikálni. Amúgy is le kell nyugodnom, mert ennek így semmi értelme, hogy egymás idegeit húzva mindenféle őrültséget a másik fejéhez vágunk, miközben kismillió más gondunk is van. Ma este például meg kell küzdenem újra a démonaimmal is, ráadásul nagyon úgy fest, hogy egyedül, mert hiába a dac szülte belőlem tegnap azokat a szavakat, Ő tényleg hagyni akarja, hogy egyedül birkózzak meg az egésszel, ez pedig, talán most tudatosul bennem először igazán. -Menjünk haza. Elèg volt a mai napból.- dünnyögöm végül, ha beszáll Ő is a kocsiba, bár nem lepne meg, ha erre is lenne valami velős megjegyzése, amit majd igyekszem elengedni a fülem mellett inkább, mert ha ma még hozzá szólok, az már csak otthon lesz, mielőtt a szobámba vonulók. Elegem van a harcból amúgy is.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 03, 2022 8:39 pm

Az esetek többségében nem volt szükségünk szavakra, hogy megértsük egymást, és bár eddig ezt általában csak jó értelemben kamatoztattuk, de most eljött az ideje annak is, hogy dühös és ingerült pillantásokat cseréljünk egymással. És ha tekintetünk nem lett volna elég beszédes, még ott volt a testünk, ami szintúgy beszélt helyettünk, egyértelműen árulkodva arról a feszültségről és dühről, ami bennem tombolt, de már Ő sem úgy viselkedett, mint amikor megpillantottam azon a padon ücsörögve. Kétségtelen, hogy én tettem tönkre a kis estéjét, és hogy miattam nem görbült már jókedvű, szemtelen mosolyra a szája, ezt pedig bár kibaszottul fájlaltam, de mégis így tűnt jónak. Nem akartam, hogy a képembe röhögjön, mikor hozzá beszélek, vagy épp azt osztom meg vele, hogy mi minden fordult meg a fejemben, míg úton voltam ide, és bőröm valószínűleg csak akkor kapta vissza melegebb árnyalatát, mikor végre nyilvánvalóvá vált, hogy semmi baja nem esett, és még csak nem is azért üldögélt itt, mert bevallotta Igor megölését. Az egy olyan forgatókönyvet vont volna maga után, amibe jobbnak tűnt nem belegondolni, mert bár egyetlen pillanatra sem adtam volna fel, hogy bármilyen áron, de a rácsokon túl tudjam Őt, mégis éles törést okozott volna kettőnk kapcsolatában. Bár... volt ott épp elég törés, amit csak tovább mélyítettem szavaim hangszínével, miután fejemmel jeleztem az irányt, és megtehette volna, hogy mond valamit, de egészen addig meg sem szólalt, hogy eljutottunk a kocsiig.
És tulajdonképpen még akkor sem tette, szó nélkül szállt be, a néma csendet pedig én törtem meg, a magam bicskanyitogató, nyers stílusában. Mert szavaim már szinte olyanok voltak, mintha képes lennék engedményt tenni, és hagyni, hogy végre legyen egy szabad estéje, de még csak fontolóra se vettem, hogy tényleg engedjek neki. Kibaszottul nem hagytam volna felügyelet nélkül, de még lehetőséget sem adtam neki, hogy válaszoljon, rögtön jött a soron következő gondolat, amit még fel sem fogtam igazán, de már kimondtam. Szinte egyetlen pillanat alatt hűlt le kettőnk között a levegő, érzékelve a kegyetlen, hegyesre fagyott jégcsapokat, amik közénk fészkelődtek, a hideg ellenére azonban íriszei mégis inkább lángokat szórtak, én pedig úgy álltam ezt, mintha ezen múlott volna, hogy lesz-e holnapom. Bár... mi szükségem lett volna egy olyan holnapra, amiben Ő nincs mellettem? - Oké, ezt most fejezd be, és szállj vissza! - emeltem meg én is a hangom, csak pár másodpercig hagyva, hogy kibontakozzon, de ennyi idő is bőven elég volt neki, hogy kipattanjon a kocsiból, ezen pedig még én magam is meglepődtem. A picsába, ez kurvára nem szerepelt a számításaim között. Ereimben jegesre fagyott a vérem, pár pillanat erejéig még a szívem sem úgy dobolta az újabb és újabb ütemet, ahogy azt normális körülmények között tenné, de mire újfent megszólaltam volna, már bevágta a kocsi ajtaját, és elindult az egyik mellék utca felé, de előtte még rúgott egyet a lökhárítóba. Egy hatalmas sóhaj bukott ki belőlem, és bár neki kellett igazat adnom, de a dac, amit elültetett bennem, jó pár másodpercig csak azt hajtotta bennem, hogy menjen, ha akar, én nem fogok sem meghunyászkodni, sem bocsánatot kérni. Ez az egész már legalább ezer sebből vérzett, egyre csak mélyítve a szívünkön tátongó hézagot, mire olyan erővel csaptam a kormányra, hogy azon se lepődtem volna meg, ha kiszakad a helyéről.
Fogaim összekoccantak, és bár nem fordítottam hátra a fejemet, hogy lássam, merre is viszi az útja, de szinte kényszerítenem kellett magamat arra, hogy ne vessem magam utána, és vigyem haza most azonnal. Nem mintha úgy tűnt volna, hogy önmagától csak úgy visszaszállna, az imént sem tette, és míg én ezen gondolkodtam, egyre távolabb került tőlem. Talán tényleg hagynom kellett volna, hadd menjen oda, ahová akar. Azzal, akivel akar, mert nem zárhatom újra börtönbe. Egy olyanba, amiben tulajdonképpen mindig is élnie kellett, mióta belépett a házamba, és bár már semmi baja nem volt Kirill-lel, mégsem tette boldoggá, hogy sehová nem mehet egyedül. Ajkamba harapva próbáltam leküzdeni az indulatot, a heves löketet, ami újra és újra azt súgta, hogy most menjek utána, és most cibáljam vissza, míg nem késő, de csak ültem ott, hosszú másodpercekig várva, azon gondolkodva, hogy van-e értelme egyáltalán. Emlékszem, milyen volt arra vágyni, hogy egyszer megszabadulok majd tőle, és hogy milyen lesz újra szembesülni azzal az élettel, amit Iris előtt éltem, de ahogy eszembe jutott, hogy mivel töltöttem a mindennapokat, görcsbe rándult a gyomrom. Nem akarom. Többé már nem.
Nem szálltam ki a kocsiból, hanem azzal együtt vettem egy száznyolcvan fokos fordulatot, így eredve a nyomába, bár, már pár perc is elég volt, hogy elég messzire jusson, ennek ellenére jó néhány méterrel később álltam meg, ott pattanva ki a volán mögül, hogy rögtön az útját tudjam állni. Magam sem tudtam, hogy mi ül az arcomon, mert már nem tudtam annyira masszívan tartani az érzelemmentes éleket, arcizmaim végre árulkodni kezdtek, direkt úgy állva meg előtte, hogy ne tudjon csak úgy elsétálni mellettem. - Szállj be - mondtam csak ennyit, a hangom viszont már nem tudott olyan közönyös maradni, mint eddig, inkább uralkodott rajta a pánik szülte indulat, semmint a tényleges méreg. - Ne akard, hogy én ültesselek be - tettem hozzá, mintegy nyomatékosításként, hogy innen vagy együtt megyünk haza, vagy sehogy, de nélküle biztosan nem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 03, 2022 7:34 pm

Iris & Dimitriy

Csak elképzelni tudom, miféle gondolatok cikázhattak végig elmèjèben, amikor felhívták a zsaruk és az, hogy már ettől is görcsbe rándul a gyomrom, igazi bűntudatot éleszt fel bennem, nem beszélve arról az erős kényszerről, hogy végre sutba vágjam sértett büszkeségemet meg a hülye duzzogást és, végre tényleg normálisan megbeszèljünk mindent, bár ebben nagy szerepe lehet a lassan elpárolgó alkoholnak is. Most valahogy kevésbé fáj mindaz, amit az elmúlt órákban a fejemhez vágott, valahogy sokkal jobban vágyom végre arra a békére is, ami az elmúlt hetekben jellemző volt ránk, hiszen a kocsiban ülve is azt sirattam, azt kívántam, hogy az visszatèrjen közénk és minden más szarság eltűnjön.
Már fontolgatom is, hogy talán tényleg sokkal beszédesebb lenne most egy ölelés, egy olyan igazi, csendes, békés, hosszú összebújás, ahol csak szívünk dobbanása beszél és elmaradnak a büszkeség és a sértettség diktálta szavak, de idő előtt gondoskodik arról, hogy a békülés gondolatát jó messzire elvessem, mert az, ahogy indulásra késztet minden, csak nem elfogadható. Az egyetlen oka annak, hogy némán eltűröm, hogy egy kibaszott rendőrörsön vagyunk és nem szívesen szolgáltatnám nekik ma estére a szappanoperát, de egyébként rohadtul elmagyaráznám neki, hogy mennyire tenyérbe mászó a stílusa, hogy mennyire nem érdemlem meg, hogy így beszéljen velem és, hogy kibaszottul szívesen adnék neki most még egy pofont, bármennyire is sajnálom az elsőt is. Most aztán tényleg megèrdemelnè, mégis a békésebb, ám talán sokkal dühítőbb módszert választom, amikor lassú léptekkel, kecsesen riszálva kioldalgok a cellából.
Egyetlen szót sem szólok hozzá se akkor, amikor a papírokat aláírjuk, sem a kocsinál várva és igazából akkor sem tervezem, amikor végül beülünk mindketten, mert tudom, hogy ha kinyitom a számat, abból újabb veszekedés lesz, amihez nem feltétlenül van most kedvem, de Ő mégis tovább cukkolt, ettől pedig eldurran az agyam.
Még az állkapcsom is bele feszül, úgy összeszorítom ajkaimat, miközben felé fordulok cseppet sem kedves pillantásommal, de egész addig nem szólok egy szót sem, míg el nem hangzik az a bizonyos "apucihoz", sőt. Addig csak azt fontolgatom, hogy már csak azért is húzni fogom az agyát azzal, hogy talán visszamennèk még inni párat, pedig már egyetlen zsigerem sem kíván az ágyamon kívül semmit. De nem. Ő még felteszi a pontot az i-re azzal, hogy felveti a lehetőségèt annak, hogy haza menjek -mármint haza, az apámhoz-, ez pedig olyasmi, amit már nem tudok szó nélkül eltűrni. -Kurvára viccesnek gondolod magad, igaz?- kérdezem végül vèrfagyasztóan nyugodt hangon, de talán épp ez árulkodhat arról, miféle harag dúl bennem attól, ahogy viselkedik, ahogy beszél velem, ahogy játsza nekem az eszét. -Tudod mit? Ne fáradj. Majd én hazamegyek oda, ahova gondolom, akkor, amikor Én gondolom és azzal, akivel Én akarok.- sziszegem dühösen, de közben már nyitom is a kocsi ajtaját és még szerencse, hogy odáig sem jutottam el, hogy az övemet becsatoljam, mert így könnyebben ki tudok szállni és még azzal sem kell vesződnöm. -Mègis, ki a francnak képzeled magad, hogy így beszélj velem? - kiabálok még vissza a nyitott ajtón behajolva egy pillanatra, miközben a dühtől, már levegőt is alig kapok, a torkom is elszorul és alighanem, pillanatokon belül a könnyeim is be fognak csatlakozni, de azt Ő már kurvára nem fogja látni.-Menj vissza a nyomorult kis embereidhez! Velük úgy beszélsz, olyan lekezelő stílussal, ahogy csak akarsz, de velem biztos, hogy nem!- vágom még oda, mielőtt a lehető legnagyobb erővel bevágom a kocsi ajtaját, mintha az tehetne bármiről is, majd elindulok a parkoló másik vége felé, de búcsúzóul még belerúgok a hátsó lökhárítóba is, már csak ideglevezetès gyanánt is.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 03, 2022 6:26 pm

Nem akartam túlmagyarázni az indulataimat, mert ha egy pillanatig is képes volt a helyembe képzelni magát, tudta, hogy mi gerjeszti bennem a valódi haragot, már azon túl, hogy nekiment egy kukának részegen. Mert egyetlen más helyzetben sem érdekelt volna, ha emiatt behozzák, még talán képes is lettem volna Vele együtt nevetni, miközben kinyittatom a cella ajtaját, játékos pimaszkodással húzva az agyát, hogy ez mennyire Rá vall, majd egyszerűen csak hazavittem volna, ahogy teszem azt mindig, ha úgy hozza az alkalom. Most mégis farkasszemet néztünk egymással, úgy, hogy közénk ékelődött az a kibaszott rács, amit minden pillanatban erővel ütöttem volna, ha nem tart vissza valamennyire a józan eszem. És neki sem kellett magyarázkodnia, amiért azt érezte Kirill miatt, amit, mégsem tehettem semmit, és kurvára nem is akartam változtatni a bevett szabályokon. Mert azzal, hogy mellettem éli az életét, olyan veszélynek van kitéve a mindennapokban, amitől óvni akartam, és ehhez a legjobb emberem éberségére volt szükségem, még ha tudtam is, hogy adódhatnak olyan helyzetek, amikből egy testőr sem fogja kimenteni. És talán túlzás volt tőle azt várni, hogy Kirill-lel bulizzon, miközben felejteni akar, de... hagytam volna tényleg egyedül, minden felügyelet nélkül? Nem tudtam volna nyugton maradni, és esélyes, hogy ha Kirill nem is megy vele, hát én csatlakoztam volna, méghozzá úgy, hogy esélye se legyen észrevenni.
Mégsem bírtam ki, hogy ne vágjak izomból a rácsra, mielőtt a zsaru kinyitotta volna, én pedig  besétálva megálltam előtte, röviden hangot adva annak, hogy mégis mi tombol bennem valójában, de ez is csak egy pillanatnyi elgyengülésnek volt köszönhető. Valamiért azt akartam, hogy tudja, mennyire féltettem Őt, mikor felhívtak, vagy hogy milyen pánik lett rajtam úrrá, még ha nem is értette, de talán volt némi elképzelése. Talán épp ezt érezte Ő is minden áldott nap, mikor nem tudta, hogy hazamegyek-e este vagy sem, és hogy ha igen, akkor lesz-e bármi bajom, egyben leszek-e egyáltalán. És itt lett volna a tökéletes alkalom, hogy végre elmondjam, mi visszhangzott a fejemben, és miért viselkedtem vele ennyire ridegen, vagy hogy miért vagyok ennyire dühös. Nem tudtam kezelni a félelmet, az elképzelést, hogy elveszítem, és közben lett volna lehetőségem tenni ellene. A kérdését hallva mégis kihúztam magam, arcizmaim újra rezzenéstelenné dermedtek, miközben kiadtam az egyetlen olyan utasítást, amire talán már tényleg semmi szükség nem lett volna.
Egyetlen másodperc alatt veszítettem el azt a kis fényt, ami hirtelen felgyúlt tekintetében, csak hogy újra eluralja Őt is az a közönynek álcázott sértettség, és bár elindult, de mozdulatai egyértelműen elárulták, hogy bosszantani akar velük. Mert lassan haladt, szinte totyogott, miközben pofátlanul ringatta a fenekét, csak hogy egyértelműen megforgassa bennem a kést, ennek ellenére amint aláírtam a papírokat, már rögtön indultam is ki, amikor pedig a kocsihoz értem, Ő már ott álldogált mellette és feltűnően kerülte a tekintetemet. Amit valahol még meg is értettem. A jó modort viszont még ezúttal sem hagytam teljesen kiveszni magamból, először előtte nyitottam ki az ajtót, bár nem vártam meg, hogy beüljön, és míg beszállt, én a túloldalról közelítettem meg a vezetőülést, és csak akkor fordultam felé egy pillanatra, mikor már mindketten benn ültünk. - Hol tegyelek ki? - kérdeztem tőle felvont szemöldökkel, de még mielőtt elkezdett volna kombinálni, folytattam. - Gondolom szívesen folytatnád a ma éjszakai partit, ezúttal már nélkülem és Kirill nélkül - dőltem hátra az ülésen, ekkor már a visszapillantó tükröt bűvölve. És hangom ugyan arról árulkodhatott, hogy semmi bajom nincs az elképzeléssel, de ha Ő nem is, én kurvára biztos voltam abban, hogy ha most nem azt fogja mondani, hogy menjünk haza, hát árgus szemekkel fogom figyelni minden kibaszott lépését, bármilyen helyszínt is választ. - Vagy vigyelek haza apucihoz?

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 03, 2022 3:25 pm

Iris & Dimitriy

Nem bírja ki, hogy ne rontsa el, még ezt a kevéske jókedvemet is a csúnya, szúrós tekintetével és cinikus megjegyzéseivel és, ha egy ideig sikerül is valamennyire ellenállnom, megőriznem a kezdeti hangulatot, végül mégis eluralkodik rajtam is a feszültség, a harag és a sértettség. Ahogy viselkedik, ahogy beszél velem, mintha újra és újra ugyanazokat a köröket futnánk, hiszen mindennek a lényege már megint az, hogy nekem nem kellene a saját fejem után mennem, meg úgy általában semmit sem csinálni a saját elképzeléseim szerint, na nem, mintha nem tudnám már én magam is, hogy ezt megint sikerült elcsesznem. De legalább jól éreztem magam, kikapcsoltam egy picit és egy rövid időre, mintha azt a temérdek súlyt is sikerült volna félre tenni a vállamról, úgyhogy rohadtul nem fogok amiatt szabadkozni vagy bocsánatot kérni, ami történt. Cseppet sem bánom, még akkor sem, ha most a rácsok mögül pislogok rá, mintha én volnék ebben a kibaszott kócerájban a legnagyobb bűnöző. -Ja és nyilván a drágalátos testőröm társaságában akarok lazítani, aki később majd minden apróságról beszámol neked!- csattanok fel Kirill említésére, akivel egyébként tényleg nincs semmi bajom, mert iszonyúan diszkrét, ha kell, most sem szólt közbe egyetlen pillanatra sem, csak a háttérből figyelt, de akkor is frusztrált a gondolat, hogy még normálisan kiborulni sem tudok, mert Dimitriy előbb fog tudnia róla, mint hogy másnap kijózanodnék és eszembe jutna az egész.
Egy pillanatra, még én is megdöbbenek, ahogy megrezzen ütésétől a cella, rácsozata, hát még a zsaru, aki szófogadóan lohol a kulcsokkal, hogy kiengedhessen vagy inkább, hogy az oroszlánt beengedje mellém, amiért villantok is felé egy kibaszottul hálás, gúnyos mosolyt, na nem, mintha félnék attól, hogy majd Dimitriy netán...megütne. Legyen bármilyen feszült és dühös, tudom, hogy soha nem bántana egyetlen ujjal sem, mert tudná, hogy azzal rögtön véget is vetne annak, ami köztünk van, mert azt soha nem tudnám neki megbocsátani. És persze ott van az is, amit érez irántam, mert hiába szórnak most is villámokat a szemei, tudom, hogy mennyire szeret, bár ettől függetlenül tényleg nem gondolom komolyan, hogy azért sétálna be hozzám, hogy alaposan megölelgessen.
Gúnyosan szemet is forgatok, ahogy rákérdez, karjaimmal átölelem én saját magam inkább, na nem, mintha nem vágynék minden kibaszott pillanatban arra, hogy minden ugyanolyan legyen, mint a parti előtt, amikor még minden lehetőséget megragadtunk mindketten arra, hogy egymást érintsük. Aztán kisiklott az egész és most, már magam sem tudom, hogy vissza tudunk-e terelődni, vagy végleg megváltozott köztünk valami attól, ami történt és mindattól, amiket egymás fejéhez vágtunk az elmúlt napban. Pedig, most is olyan forrón zakatol a szívem, már az illatától is, hogy legszívesebben félre dobnám a büszkeségemet és minden más, cseppet sem hasznos tanácsadómat, hogy a karjaiba vessem magam, mikor pedig kifejezi az irántam érzett aggodalmát, csak még kínzóbb ez a késztetés.
Szabályosan bele kell marnom a saját karjaimba, hogy ellenálljak, mert bármennyire is szeretem, még mindig kibaszottul haragszom rá, most meg még újra vérig is sértett, úgyhogy rohadtul nem lesz itt könnyes összeborulás.-Mit?- kérdezem, szinte rögtön, ahogy félbe hagyja a mondatot, mert őszintén fogalmam sincs, hogy mi járhatott a fejében az aggodalmon túl, ami miatt most, már tényleg kellőképpen szégyellem magam. Ha csak belegondolok, hogy fordított esetben mit éreznék, ha engem hívna fel a rendőrség miatta, elszorul a torkom.-Mit hittél?- kérdezek vissza újra, de nem úgy fest, mint aki bármi többet is mondani akarna itt, a cellában, mert a fejével az ajtó felé bök, amivel nem is lenne semmi baj, de a stílus, amivel aztán hozzám szól, mindenféle szégyenérzetet félre söpör. Pedig, már épp kezdtem enyhülni picit, talán még bocsánatot is kértem volna amiatt, hogy a frászt hoztam rá, mert őszintén szólva, eszembe se jutott, hogy mi és hogyan fog történni, ahhoz túl sok ital volt a fejemben, de most meg már, csak azért se fogok úgy tenni, mintha picit is érdekelne az aggodalma.
Szúrós pillantással meredek rá jó pár másodpercig, míg végül elindulok a cella ajtaja felé, szándékosan túl lassú léptekkel, kecsesen riszálva, mint valami kibaszott dáma, csak hogy ezzel is tovább idegesítsem, az államat pedig úgy felszegem, mint aki semmi olyat nem csinált ma este, amit bánnia kellene. És kurvára nem is bánom, még ezt a kis kirándulást sem, mert legalább már tudom, hol nem szeretnék újra kikötni semmilyen okból kifolyólag.
A kedves rendőr bácsi, még távozás előtt aláírat Vele egy papírt, meg aztán velem is, hogy a cuccaimat hiánytalanul visszakaptam, a retikülömet gyorsan a vállamra is kanyarítom, majd kivágom magam előtt az ajtót és anélkül, hogy hátra néznék, hogy egyáltalán követ-e Dimitriy, vagy talán épp orrba vágja a visszacsapódó ajtó, a kocsija felé indulok, mikor pedig mellé érek, türelmetlenkedve megállok, karba font kezekkel és konkrétan mindenfelé nézelődök iszonyú nagy érdeklődéssel, csak épp Rá nem emelem tekintetem egy másodpercre sem. Mikor jön már rá végre, hogy nem vagyok sem az egyik gorillája, sem a kibaszott kutyája?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Nov. 03, 2022 6:29 am

Érzékeltem, hogyan is változik meg a hangulat, hogyan tűnik el belőle az a kis pimasz, dacos, kissé részeg cserfesség, miután minden reakciómmal azt sugalltam felé, hogy kicsit sem díjazom ezt a viselkedést. Persze ez is más lett volna, ha nem ilyen az időzítés, valahol mélyen, ahogy belegondoltam a helyzetébe, még én magam is beláttam, hogy mikor, ha nem most? Ripityára tört az élete, olyasmit tett, amiről azt gondolta, hogy soha nem lenne képes megtenni, vagy talán... tudta, hogy képes rá, de mégsem hitte, hogy valaha megtörténik majd. Fogalmam sem volt róla, mert tegnap óta egyetlen kibaszott gondolatát sem osztotta meg velem, a sötétben tapogatóztam, hogy vajon mit érez, már azon kívül, hogy egyedül akarja megoldani, főleg miután én inkább parancsokat osztogattam támasznyújtás helyett. Bármit megadtam volna azért, hogy csak egy kurva percig, de tudjam, hogy mi jár a fejében és hogy az Ő szemével lássam a történteket, de abból kellett gazdálkodnom, amit megosztott velem vagy amit épp láttatni engedett. És minden bizonnyal rá is szolgáltam arra, hogy ne beszéljen hozzám, hisz mióta csak elhagytuk azt a mosdót tegnap, egyetlen normális szó nem hangzott el kettőnk között, leszámítva azt a nagyon rövid kis beszélgetést, amit lefolytattuk a szobájában, még mielőtt kirántotta volna magát karjaim közül.
Már nem is pislogtam, rezzenéstelen arccal néztem Vele farkasszemet, minden állomását végigkövetve annak, hogy tényleg eltűnik az iménti jókedv, hangja pedig egyértelmű sértettséget sugallt, amivel csak azt érte el, hogy újabb feszült sóhaj bukott ki belőlem. Mert nem amiatt voltam rá mérges, amiért lazítani akart. - Egyetlen kibaszott szavam sem lett volna, ha nem hagyod ott Kirill-t! - csattantam fel váratlanul, már nem is foglalkozva azzal, hogy hallja-e a kis mitugrász vagy sem. Ez vitt rá arra is, hogy rendesen nekifeszüljek annak a rácsoknak, míg a járőr a kicsit sem barátságos szavaim után odajött kinyitni az ajtót, Iris szavai pedig épp ekkor jutottak el a tudatomig, és ezen a ponton már nem tudtam elhinni róla, hogy nem direkt csinálja. Mintha szándékosan akarná kiprovokálni a dühömet, viszont ha tényleg ez a cél, akkor nagyon jó úton járt.
Lesújtó pillantást vetettem a járőrre, jelezvén, hogy egyelőre még nem megyünk sehová, és bár kicsit sem érdekelt, hogy nem az én emberem, egy sima mozdulattal böktem újra a folyosó irányába, hogy arra mehet tovább. Úgy tűnt, érti a szavak nélküli utasítást is, bár, talán kicsit bátrabb lett volna, ha nem egyedül áll velem szemben, főleg úgy, hogy szemmel láthatóan majd' felrobbanok a méregtől, de csak akkor néztem újra Iris-ra, mikor a rendőr eltűnt az ajtó mögött.
Belöktem a cella ajtaját, és lassú, komótos mozdulatokkal besétáltam. - Ölelést akarsz? - kérdeztem tőle, visszautalva az iménti szavaira, bár ahogy Ő, úgy én sem gondoltam komolyan, hogy valóban ez az igényeállna a csípős szavak mögött. Még ha amúgy már tényleg... ideje lett volna megreguláznunk is magunkat, hogy ne menjen gallyra ez az egész közöttünk. Már ha nem ment már gallyra amúgy is... egészen elé sétáltam, csak hogy minél halkabban kelljen beszélnem, tekintetem viszont továbbra sem eresztette az Övét. - A picsába, Iris, lepergett előttem az egész életem, mikor felhívtak, hogy rólad akarnak beszélni - folytattam tovább, de annyira még magamnál voltam, hogy semmi olyan ne bukjon ki belőlem a hév pillanatában, ami kurvára nem szabadna, hogy napvilágot lásson. - Azt hittem, hogy bajod esett, utána pedig azt, hogy... - Megráztam a fejem, majd feszülten a saját hajamba markoltam, próbálva venni egy mély levegőt, már mit sem törődve azzal, hogy lényegében elárultam, miért is az indulat, ami mellkasomat fűtötte Vele szemben. Mert ez az indulat inkább szólt a félelemnek és a bennem életre kelt pániknak, semmint a tényleges haragnak, mert kibaszottul féltem, hogy vagy így, vagy úgy, de ezúttal tényleg elveszítem, ez az érzés pedig csak nőtt, ha belegondoltam abba, hogy ugyanezt fogom elérni, ha nem csillapítok magamon egy kicsit, vagy ha nem ismerem be, hogy én is hibás vagyok.
Mégsem jött a számra több szó, helyette fejemmel a cella ajtaja felé böktem. - Gyerünk, kifelé - fordultam el tőle, és csak lassú léptekkel közelítettem meg a rácsokat, hagyva, hogy elroboghasson mellettem, ha akar.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 02, 2022 9:48 pm

Iris & Dimitriy

Nem kecsegtet semmi jóval sem a helyzet, sem a hangulata, de még csak a szemforgatása sem, még akkor sem, ha jó pár perce ez az egyetlen reakciója, már ha legalábbis nem számolom bele a dühtől szikrázó tekintetét, de az kezd lassan egész megszokottá válni számomra. Pedig, sokkal jobban szeretem, amikor egész más csillog tekintetében, amikor süt egyetlen pillantásából is, hogy mennyire szeret, de...tegnap óta ezt, valahogy nehezen tudnám benne felfedezni. Már az is megfordult a fejemben, hogy azzal, amit Igorral tettem, talán...nem is tudom. Aztán ott van az a felemlegetett szerződés, amitől csak még apróbbá zsugorodott a gyomrom, mert teljesen úgy hangzott, mintha valami határidőhöz kötötte volna mindazt, ami köztünk van -volt-, pedig én...
-Igazából egész nyugis volt itt és még egy kávénak alig csúfolható trutyit is kaptam nem rég.- vágok vissza majdnem olyan gúnyosan, mint ahogy Ő görgette szavait az imént, pedig tudom, hogy tényleg nem kellene tovább feszegetnem a húrt, mégsem tudom megállni, hogy ne akarjam kamatostól visszaadni, amit én kapok. Mintha konkrétan az lett volna a tervem, hogy ma este itt kössek ki, pedig rohadtul nem állt szándékomban egy retkes, büdös, undorító fogdán ücsörögni, amitől már másra sem vágyom, mint hazamenni és beleülni egy kád fertőtlenítőszerbe fürdő gyanánt.
A jó kedvem végül kezd alább hagyni és a fürdés iránti igényemnél is erősebben kezd dolgozni bennem a gondolat, hogy megpróbáljam valahogy megnyugtatni, hatni rá, hogy lehetőleg ne így nézzen rám az elkövetkezendő franc tudja hány órában, mert akármennyire is fogja most vissza magát, van egy olyan érzésem, hogy a javát otthonra tartogatja, nem fog csak úgy elmaradni, mint valami koncert a vihar miatt, a gyomrom pedig épp emiatt kezd még apróbb és apróbb lenni. És, már megint úgy érzem magam, mint egy kibaszott gyerek, aki rossz fát tett a tűzre, bár tény, most talán szándékosan rá is játszok a szerepre, mintha én pont így érezném most jól magam. Az egész nem is történt volna meg, ha nem úgy válunk el otthon, ahogy. Ha nem éreztem volna úgy, hogy tönkre vágtam mindent, de igazából Ő sem úgy néz ki, mint aki a kapcsolatunk helyrehozatalán dolgozna. Főleg, ahogy újabb sértést vág a fejemhez és dühében, még a rácsra is rávág egy nagyot, amitől akaratlanul is összerezzenek és nyelek egy nagyot. -Akkor mégis kinek a feje után kellene mennem?- kérdezek vissza sértetten, cseppet sem próbálva titkolni, hogy milyen remekül sikerült eltakarítania azt a jókedvet, ami pár perce még a pocsék helyzet ellenére is jelen volt.-Ó, tudom már. A Te parancsaidat kellene követnem, igaz? Bár, legutóbb, mintha azt a parancsot adtad volna, hogy csináljak, amit csak akarok. Hát én kurvára szerettem volna lazítani kicsit!- morgom halkan, szinte összeszorított állkapoccsal sziszegve a szavakat, mert ordítozni azért még nem nagyon szeretnék neki állni, de kezdem úgy érezni, hogy a mai napot sem tudjuk majd anélkül zárni. Vagy, ma már holnap van? Iszonyatosan zúg még mindig a fejem, de minél inkább józanodok, annál inkább térnek vissza azok az érzelmek, melyeket sikerült egy rövid időre eltakarítani a fenébe. És ez volt a lényege ennek az estének, hogy ne fulladjak bele mindabba, ami történt és, amit még mi is tetéztünk egy jó kis veszekedéssel. Vagyis, még mindig tart, szóval semmi okom múlt időbe helyezni a dolgot. Remek.
Összefonom karjaim magam előtt, ahogy kiabálni kezd a rács miatt, a korábbi rendőr pedig úgy tipeg oda a kulccsal, mint valami kibaszott pincsi, minek láttán azt már biztosan tudom, hogy én soha a büdös életbe nem fogok így viszonyulni hozzá. Ha nem értek Vele egyet, azt mindig is a tudtára fogom adni, ez az egész veszekedés pedig, most pont ezen alapszik. Nem értettem egyet a módszereivel és igazán ezzel a jelenlegivel sem tudok mit kezdeni, de inkább csak sóhajtok egy nagyot, ahogy a kulcs elfordul a zárban és felállok a padról. -Ezaz! Nyissák már ki végre. Mr Smolensky alig várja, hogy a karjaiba zárhassa a feleségét!- közlöm én is fennhangon, szikrázó szemeket villantva közben rá, bár nem igazán tudom ezek után, hogy mi is következik. Besétál Ő is és leül mellém, hogy aztán eltöltsünk itt egy romantikus estét vagy inkább elmehetek végre a fenébe innen, hogy otthon tovább folytathassuk az üvöltözést?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 02, 2022 8:35 pm

Amint megpillantottam, és néhány másodpercig legeltettem rajta szemeimet, nagyon hamar rájöttem, hogy jelenleg bármit is mondok majd, nem fogja komolyan venni. Azt sem tudtam felidézni, hogy láttam-e valaha igazán részegnek, és bár csak halvány sejtéseim voltak, hogy mennyire önthetett fel a garatra, de a tárgy szempontjából amúgy sem volt túl nagy jelentősége. Az egésznek nem lett volna jelentősége, ha nem egy ilyen mocskos, pokoli nap állna mögöttünk, és míg egy másik helyzetben talán még jót mosolyogtam volna ezen a spicces Iris-on, aki alig képes visszatartani a röhögést, de ezúttal a vidámság vagy jókedv leghalványabb szikráját sem voltam képes felmutatni. És ez meglátszott szavaimon is, már ha nem szűrte le egyértelműen testtartásomból vagy épp abból, ahogy méricskéltem Őt, nagyon keményen összpontosítva arra, hogy ne itt rendezzek jelenetet, mert az sem rá, sem pedig rám nem vetett volna jó fényt. Nem mintha kicsit is érdekelt volna, hogy ki mit gondol rólam, vagy erről a házasságnak nevezett kabaréról, amiben egészen tegnap estig minden elszántságommal hittem, de mégis jobbnak tűnt nem felkelteni a zsaruk figyelmét egy heves szócsatározással, főleg, hogy jelenleg nem voltak egyenlőek az esélyeink. Bár, még mindig nem mondtam le egy alapos fejmosás lehetőségéről, de azt már csak a négy fal között, otthon terveztem megejteni.
Kemény vonásaim egyedül akkor rándultak meg kissé, mikor szavait hallva megforgattam a szemeimet, újra a folyosó felé lesve, de még mindig nem hallgatott minket senki, ez viszont nem jelentette azt, hogy nem is látnak, sőt. Ostobák lennének nem bekamerázni a cellákat is, még ha Iris nem is az a tipikus, közveszélyes bűnöző volt, bár úgy tűnt, a kukákra nagyobb veszélyt jelentett, mint ahogy azt eddig gondoltam. Talán tényleg képes lettem volna Vele együtt röhögni ezen az egészen, de nem most, nem itt és nem ilyen körülmények között. - Szóval egyedül akartál lenni - ismételtem el szavait maró gúnnyal, összeszűkült szemekkel, ahogy ujjaim csípőmre kúsztak, így bámulva Őt tovább. - És ehhez feltétlenül egy cellára volt szükséged a rendőrségen - tettem hozzá annak ellenére, hogy szavaival nyilvánvalóvá tette, hogy mennyire nem akart ide kerülni, ezt követően pedig újra körülnéztem, ekkor már a szűk helyiséget véve szemügyre, de ha múltkor a motelt nehezményeztem az ocsmánysága miatt, hát a motel ehhez képest öt csillagos szálloda volt.
A koszos falak alapos méricskélés után ismét megkerestem íriszeit, egyre nagyobb gombócot érezve a torkomban, mert bármennyire is haragudtam rá, amiért idáig jutottunk, a másik felem kibaszottul nem így akarta csinálni, nem így akarta kezelni, és megoldásképp is valami mást duruzsolt a fülembe. Nem hagytam viszont, hogy eluralkodhasson, kötöttem az ebet a karóhoz, ugyanolyan merev pillantással fürkészve elkenődött vonásait, mint eddig, és bár minél kevesebbet akartam tépni a számat, hogy mielőbb eltűnhessünk innen, Ő még nekiállt beszélni, tovább ütve a vasat a forró tűzön. - Már kicsit elkéstél azzal, hogy nyugtatni próbálj - mondtam ki a nyilvánvalót, bár ezúttal már tényleg nehezemre esett, hogy ne bukjon ki belőlem egy megkönnyebbült sóhaj, még ha valahol kibaszottul röhejes is volt ez az egész. - Kurvára nem kéne itt lenned, de bizonyára kibaszottul nehezedre esett volna, ha életedben először nem a saját fejed után mentél volna - folytattam tovább, már nem is gondolva végig a szavaimat, rámarkolva az egyik rácsra, ami továbbra is elválasztott tőle, és amint tudatosult bennem, hogy emiatt most sem mehetek közelebb, hangosan felmorrantam, ütve egyet rajta. - Kinyitná a cellaajtót, vagy oldjam meg én? Bassza meg - ordítottam újfent a folyosó irányába, arra várva, hogy az előbbi járőr megjelenjen, és annyira nem lepődtem meg, mikor fülét-farkát behúzva ugyan, de mellém érve a zárba dugta a kulcsot.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 02, 2022 7:34 pm

Iris & Dimitriy

Tisztában vagyok vele, már akkor, amikor felé pillantok, hogy pokolian dühös rám és, ha volna egy cseppnyi eszem, nem tetézném még a bajt azzal, hogy egyértelműen a röhögést próbálom visszatartani, de jelenleg még azon a szinten vagyok, hogy csakis a helyzet komikumát látom, hogy mennyire nevetséges az, hogy Neki kell értem jönnie a fogdára. Holott Ő az, aki köztudottan bűnöző, akinek a neve hallatán némi zavart és tanácstalanságot láttam a rendőrök arcán, most mégis neki kell ide besétálnia, hogy a rakoncátlan kis feleségét haza vigye. Kész vicc, de a legrosszabb az egészben, hogy valahol mélyen én is tudom jól, hogy valójában mennyire nem vicces.
Már előre felkészülök arra, hogy miféle fejmosás vár most rám, dacos énem pedig az ital ellenére is előmerészkedik, így amikor megszólalok, cseppet sem úgy beszélek, mint aki szánja-bánja bűneit, vagy netán szégyelli magát amiatt, hogy épp a fogdán ül, mert nem akarom megadni neki azt az örömet, hogy ezt lássa rajtam. Egyébként is, bőven elég lesz majd holnap fognom a fejemet amiatt, amit ma csináltam, bár úgy sejtem, bármennyire is akarom majd az italnak köszönhető jókedvemet megőrizni, gondoskodni fog arról, hogy ne így legyen. Már, amikor válaszol szavaimra is érzem, miféle feszültség lappang benne és, hogy mennyire vissza kell fognia magát, hogy ne robbanjon fel itt, a helyszínen, ettől pedig egy pillanatra tényleg eltölt a szégyenérzet. -Jobb lenne, ha sírnék?- vonok vállat ismét, bár a jókedvem egyértelműen alább hagy, mert nyilvánvaló, hogy ez az egész, csak szerintem vicces, mert az Ő arcán, még csak egy mosoly-féle sem suhan át. Kénytelen vagyok elismerni, hogy tényleg nagyon zabos, bár mentségemre szóljon, nem én kértem, hogy épp Őt hívják ide, de még mindig jobb lehetőségnek tűnt, mint az, hogy az apámat hívassam fel. Lehet, hogy inkább Kirill számát kellett volna megadnom? Nem, azt hiszem, most neki sem lehetek nagy kedvence.
Hatalmasat sóhajtok kérdése hallatán, tekintetem pedig újra a mennyezetre emelem, mintha valami isteni sugallatot várnék vagy legalább azt, hogy valaki jól fejbe verjen, netán ismét elvegye az emlékeimet, de mivel egyik sem érkezik meg, nyelek egy nagyot és megkísérelek újra felé pillantani. -Egy kicsit egyedül akartam lenni.- közlöm végül kuncogás, vigyorgás meg minden egyéb nélkül, őszintén komolyabbra véve a figurát, de igazság szerint van egy olyan érzésem, hogy jelenleg bármit is mondanék, úgyis csak tovább dühítené. Mindenképpen a kibaszott oroszlán kibaszott bajszán táncikálok és, csak az a kérdés, hogy pluszba még sikerül-e orrba rúgnom véletlenül vagy sem. -De semmiképp sem az volt a tervem, hogy tönkre tegyem a város becses kukáját és itt kössek ki.- morgom tovább halkan, bár ettől akaratlanul is rándulok egyet, a nevetés épp, csak egy másodpercre utat tör magának, de összepréselem ajkaimat, sietve elfojtom a késztetést emlékeztetve magam arra, hogy mit tettem, végül ajkamba harapva felsandítok rá és csüggedten vállat vonok, ezzel egy időben tárva szét karjaimat is egy pillanatra. -Úgy tűnik, bármit is csinálok, úgyis szarul sül el.- sóhajtom halkan, a jó kedvem pedig egyre inkább háttérbe szorul, helyette pedig visszatér az önvád, a szégyenérzet és a keserűség. Pont azok, amiket próbáltam egy kicsit eltüntetni, de azzal, hogy Dimitriy megjelent, a valóság is arcon csapott, mert nem söpörhetem a szőnyeg alá egy kis piával mindazt, ami történt. Sem azt, hogy megöltem Igort, sem azt, hogy rögtön utána az Ő szívét is keresztül döftem. -Ha ez picit is megnyugtat, be volt csatolva a biztonsági övem.- dünnyögöm tovább, egy pillanatra furcsa grimaszra húzva ajkaimat, mintha ez olyan dicséretes dolog lenne, mintha most egy iszonyú jól összerakott védőbeszédet tartottam volna épp, mert igazság szerint nem igazán tudom eldönteni, hogy a haragja konkrétan minek köszönhető. Az aggodalomnak, a felelőtlen viselkedésemnek, annak, hogy leráztam Kirillt vagy még az is megfordul a fejemben, hogy ezzel most szégyent hoztam Rá. Franc se érti az egészet.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 02, 2022 6:47 pm

Arra számítottam, hogy amint tudomást szerzek Iris hollétéről, elönt majd valami megnyugvás, még annak ellenére is, hogy amúgy továbbra is kibaszottul zabos voltam rá, de ha a testi épségéről van szó, félre tudtam tenni mindent. Legalábbis abban a rövid kis időben, amíg hagyták, hogy ebbe a hitbe ringassam magam, mert amint újra csörgött a telefon, és lehetőségem nyílt beszélni azzal a rendőrrel, aki ma este a rendőrőrsre tessékelte a feleségemet, már annyira nem voltam nyugodt, azt pedig, hogy mennyire voltam dühös, tökéletesen érzékeltették arcvonásaim. Még ha menet közben kedvem is támadt tajtékozni, tekintve, hogy nem tudtam, mit keres a rendőrségen, miért vitték be, bár, már így is hatalmas kő esett le a szívemről, mert azt legalább már tudtam, hogy semmi baja, grátiszban pedig, csak hogy biztos legyen, hogy még mindig ugyanaz a nő, alaposan megkavarta a szart, főleg ha ki tudja, milyen állapotban, de Ő maga tett vallomást. A legrosszabb pedig az volt, hogy nem tudtam meggyőzni magam arról, vajon képes volt-e beszélni, vagy feladni magát, netán vállalni a következményeket olyasvalamiért, amit tegnap egy fondorlatos tervnek köszönhetően már elintéztünk. Ha most beismerte Igor megölését, minden hiábavaló volt, közben pedig tudatosan próbáltam nem is gondolni arra, hogy személyesen hogyan is érintene, ha... tényleg ez történt. Mert nem álltam készen feldolgozni ezt, az ezzel járó cunamiról már nem is beszélve, arra pedig főleg nem, hogy emiatt egy életre elveszítsem. Mert bármit is mondtam neki, bármennyire is tettem idézőjelessé kettőnk kapcsolatát ma reggel, egy kurva pillanatig sem gondoltam komolyan, hogy túl akarnék adni rajta. Képtelen lennék élni Nélküle, ez az ideg pedig piócaként falta a gyomromat, lassan terjedve át a mellkasomra, a megkönnyebbülés pedig akkor sem ért el, mikor az érkezésemet követően a járőr közölte velem, hogy a feleségem ittasan vezetett, és nekiment egy kukának. Jó ideig tényleg azt hittem, hogy ezek itt a bolondját járatják velem, és valójában nem Iris-t hozták be, hanem valaki mást, de ahogy teltek a másodpercek, belőlem pedig egyre több kis sóhaj bukott ki, már tudtam, éreztem a zsigereimben, hogy márpedig nincs itt semmi tévedés.
Szerencsére elég volt egyszer kérnem, hogy vezessenek Hozzá, ehhez már nyilván hozzájárult az is, hogy nagy eséllyel Iris-nak köszönhetően pontosan tudták, hogy kivel van dolguk, mindenesetre amint megálltam a cella előtt fél méterrel, rezzenéstelen tekintettel figyelve a kissé szétcsúszott alakját, ahogy görnyedve ült valami kis padon, sikeresen elfojtottam egy kisebb sóhajt. Épp csak annyira fordultam a járőr felé, hogy meggyőződjek a távozásáról, de nem is nagyon kellett belemerülnöm a mondanivalóba, Iris megtette helyettem, olyan vakmerő bátorsággal, ahogy csak részegen volt képes beszélni. Vagy ki tudja, talán már józanul sem rettenne vissza attól, hogy ilyen büszkén viselje, ha hülyeséget csinál. - Az még nem - válaszoltam zsigerből, de hangom olyan szúrkáló volt, hogy szinte tényleg tüskék bújtak ki a bőröm alól. - De az ittas vezetés igen - léptem közelebb, ezen a ponton viszont kurvára sajnáltam, hogy nem kértem el a cellája kulcsát, mert valószínűleg némi erélyességgel még azt is elértem volna, ha nagyon akarom. - Legalább Te jól szórakozol - folytattam tovább széttárt karokkal, úgy téve, mintha amúgy szívem szerint nem akarnék már most ordítani a felelőtlensége miatt. Vajon eszébe jutott egyáltalán, hogy mi minden futott végig az agyamon, míg ideértem? Hogy azt hittem, Igor miatt van itt? A picsába, dehogy gondolkodott Ő bármin is. - Tényleg azért lógtál meg Kirill elől, hogy részegen kocsikázz összevissza? - kérdeztem felvont szemöldökkel, a hangom szárazsága azonban ekkor már kopni kezdett, több indulatot engedve át, mint ahogy azt először akartam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 02, 2022 6:09 pm

Iris & Dimitriy

Jó bulinak indult. De tényleg. Kicsit még meg is feledkeztem arról az őrületről, ami történt vagy épp arról, hogy a magánéletem jelenleg, leginkább egy csatatèrre emlékeztet, bár Carina mindig is jól tudta elvonni a figyelmemet úgy általában mindenről. Akármekkora káosz is volt jelen az Ő vagy az én életemben, ha összekerültünk, az felèrt egy terápiás kezelèssel és ez most is érvényes, mert bár eddig ódzkodtam bárkinek is beszélni a házasságomról és annak okairól, Vele most mégis megosztok mindent. Vagyis, csak nagyjából, mert arra azért nem térek ki, hogy Dimitriy és én, pontosan min vesztünk össze vagy inkább, hogy mi okozta köztünk a feszültséget, de igazából épp elég annyit mondanom, hogy fasírtban vagyunk a férfival, akit szeretek, Ő pedig máris tette a dolgát.
Azaz gondoskodott arról, hogy elterelje a figyelmemet, hogy kikapcsoljak picit és, hogy lehetőleg soha ne legyen üres a poharam, amit Kirill nyilván árgus szemekkel figyelt az egyik távolabbi asztalnál ülve, végül pedig, amikor berekesztettük a bulit, mert Carina összeszedett magának egy pasit, én úgy döntöttem, hogy meglógok valahogy és egy kicsit egyedül leszek, hogy tényleg átgondolhassak mindent anélkül, hogy bárki is figyelnè az érzelmi kitöréseimet.
Így utólag, miközben a cella falának dőltöm a fejem és, csak halkan dúdolgatva bámulom a mennyezetet, ez az utóbbi már annyira nem tűnik jó döntésnek, mert akkor nem azzal zárult volna az estém, hogy a rendőrségen ülök, mint valami kibaszott bűnöző, bár még pont annyi mennyiségű ital kavarog a fejemben, hogy ezen a felismerésen olykor, meg halkan el is nevetem magamat. Kivéve, amikor eszembe jut, hogy talán épp most vagyok ott, ahol lennem kellene azok után, amit tettem, de mindannyiszor rádöbbenek arra is, hogy egyébként mennyire nem igaz ez.
Igen. Megöltem Igort, mert hirtelen nem volt más választásom, mert másképp nem tudtam megvèdeni magam és igazából, amikor lendítettem azt a rohadt tükröt, egy pillanatig sem állt szándékomban, hogy megöljem. Megsebesíteni akartam inkább vagy, csak valamiképp elterelni a figyelmét, nem pedig nyakon szúrni, aminek az emlékètől újra és újra èmelyegni kezdek és az sem segít túlzottan, hogy ez a nyomorult cella körbe-körbe forog, mint valami kibaszott körhinta.
Lehunyom szemeimet picit, hátha segít a helyzeten, de annál inkább bukfenceket vet a gyomrom és egyébként is, idő közben nyílik egy ajtó is, amire akaratlanul is felkapom a fejemet, mert cseppet sem vágyom arra, hogy bárkit is beültessenek ide mellém. Olyan jó most egyedül lenni picit, bár álmomban sem gondoltam volna, hogy be kell jutnom a rendőrség zárkájába ahhoz, hogy végre ezt érezzem.
Hiába a töménytelen mennyiségű alkohol és a jótékony zsibbadtság, mégis megèrzem, hogy Ő lép be a terembe, már az előtt, hogy egyáltalán felé pillantanèk, ami nem igazán bizonyul jó ötletnek, mert hiába a kiismerhetetlen arc, tekintetében tisztán látom a dühöt, amit minden bizonnyal ez a kis "kikapcsolódásom" csalogatott elő, mégsem húzom össze magam vagy ilyesmi, mint ahogy egyébként valószínűleg tenném. Nyilván pokolian szègyellnèm magam és próbálnèk a falhoz idomulni, mintha az megvèdhetne Dimitriy haragjától, de most túl jól érzem még magam ahhoz, hogy bármi ilyesmit reagáljak. Sőt. Leginkább azon kell ügyeskednem, hogy ajkamba harapva megpróbáljam visszafojtani a röhögést, amit ez a groteszk jelenet csalogatna elő. Hiszen, milyen nevetséges már, hogy én ülök a rácsok mögött és Ő sétál be értem? Vagyis, remélem, hogy azért jött, hogy haza vigyen és nem azért, hogy kiröhögjön, aztán meg itt hagyjon. -Nem csak a ruszkik tudnak inni.- vonok vállat hanyag mozdulattal, mint valami dacos kamasz, de azért igyekszem kerülni a pillantását és, csak néha-nèha sandítani felé, ellenőrizve, hogy vajon még mindig szikrákat szórnak-e a szemei. És igen. -Mondjuk tökre nem értem mire ez a nagy felhajtás. Épp csak elsodortam egy kukát. Már az is bűncselekmèny?- piszkálom cipőm orrával a nagy semmit a padlón, miközben előre dőlök a padon, ami egyébként kurvára kényelmetlen, és két kezemmel megtámaszkodva combjaim mellett, sóhajtok egy nagyot. Iszonyú nagy fejmosást fogok ezért kapni, de remélem, még azelőtt túl leszünk rajta, hogy kijózanodnèk. -Látnod kellett volna a kis mitugrász járőr arcát, mikor elmondtam, hogy ki a férjem.- motyogom végül halkan, próbálva visszafojtani a nevetést, ami még mindig környékez, de olykor azért kiszabadul pár kuncogó hang.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 02, 2022 5:04 pm

Miután bevágódott mögöttem az ajtó, és sikerült belerúgnom az első tárgyba, ami a közelembe került, inkább megálltam, és megpróbáltam egy mély, hatalmas levegővel nyugalmat kicsikarni magamból, és bár minden okom meglett volna rá, de ezúttal mégsem azzal indítottam, hogy magamhoz vegyem a soron következő vodkás üveget, leginkább azért, mert a tegnap estével ellentétben, ezúttal kő kövön nem maradt volna a helyiségben. Nem tudtam mit kezdeni azokkal az indulatokkal, amik feléledtek a mellkasomban, minden mozdulatommal pusztítani, törni és zúzni akartam, és egyedül annak köszönhettem némi józanságot, hogy még így sem akartam ráhozni a frászt. Mert bár nem jött utánam, de ha elkezdem aprítani a berendezést, nem tudnám csak úgy, néma csendben megtenni, a hangokra pedig Ő is felkapná a fejét, és egyelőre nem akartam egy újabb harsány vitába keveredni. Talán tényleg időt kellett volna adnom neki, amit kért is, ami legalább úgy hangzott, mintha azon kellene gondolkodnia, hogy akar-e még így, ezek után is velem maradni, vagy sem, ez a gondolamenet pedig nemhogy nem segített, csak olaj volt a tűzre.
Inkább ledobtam magam a székemre, rögtön hátradőlve, miközben mély levegőket véve, a mennyezetet kezdtem bámulni. Nem tudtam, hogy mihez kellett volna kezdenem ezzel a helyzettel, vagyis, talán épp ez volt a legrosszabb része: hogy pontosan tudtam, mit kéne neki mondanom, cserébe pedig hogy neki mit kéne válaszolnia, de olyanok voltunk, mint a nagyra nőtt gyerekek. Egyikünk sem akart engedni, pedig egyértelműen elértük a mélypontot, és bár Ő csak időt kért, de olyan baljós érzés kezdett körvonalazódni bennem, hogy nem tudtam többé különbséget tenni képzelet és valóság között. Elvesztem a saját gondolataim között.
Résnyire nyitottam csak ki az ajtót, mikor hosszú órák elteltével egyértelműen készülődni kezdett valahová, csak egy kis nyugalmat érezve amiatt, hogy Kirill-t sem felejtette ki a számításaiból, de azok után, hogy egész nap ide sem dugta az orrát, mintha tényleg minden erejével azon dolgozott volna, hogy rendet tegyen magában, már nem hibáztattam azért, hogy ki akart szakadni innét, az oroszlán kibaszott barlangjából, ami talán már nem azt jelenti neki, amit pár nappal ezelőtt. Még önmagamat sem akartam álltatni, mert az utolsó pillanatig bíztam abban, hogy majd rám nyitja az ajtót, elköszön vagy legalább elmondja, hogy hová készülődik, de nem tette, és csak egy kis idő elteltével, Kirill üzenetéből jöttem rá, hogy vajon hol is múlatja az időt. Egy bárban valami barátnőjével, és kicsit sem spóroltak az alkohollal, de amíg Kirill rajta tartotta a szemét, csak egy kis nyugtalanságot engedtem meg magamnak az egész kapcsán. Mert kurvára itthon lett volna a helye, méghozzá velem, nem pedig egy... akárkivel spiccesen, miközben ki tudja, mi minden hevert romokban körülöttünk. Vagy éppen közöttünk.
Az viszont semmi jót nem jelentett, mikor megcsörrent a telefon, a kijelzőn Kirill neve villogott, egy feszült sóhaj pedig szinte azonnal kiszakadt belőlem, mert ha Kirill hívott, annak mindig jó oka volt. És nem is tévedtem, mert már a második mondat után elöntötte agyamat a vörös köd, de nem a megszokott, édes, kínzó fajtából, amit általában Iris miatt éreztem, nem. Ez most színtiszta düh volt, amit félig Kirill vívott ki magának, mert hagyta meglógni Iris-t, a másik fele pedig épp Iris-nak szólt, és ha össze kellett vetnem a kettőt, az utóbbi jóval vehemensebb haragot váltott ki belőlem. Éreztem, hogy állkapcsom pattanásig feszül, fogaim pedig még annál is kíméletlenebbül feszültek egymásnak, a szívem vad kalapálásba kezdett, azt érezve, hogy ebben a pillanatban puszta kézzel is képes lennék megfojtani valakit, és ha Kirill-nek kis szerencséje is van, Iris előkerül addig, míg oda nem érek.
Már az autóban ültem, mikor újra megcsörrent a telefon, a szám azonban kicsit sem volt ismerős, a hang pedig, ami a túloldalon megszólalt, még annyira sem, de az első pofont mégis azzal mérte rám, hogy bemutatkozott és elmondta, hogy honnan keres. Egyetlen pillanat alatt pergett le előttem minden lehetséges forgatókönyv, a legrosszabb mind közül mégis az volt, hogy történt Vele valami, a második gondolatom pedig szinte rögtön követte ezt, ahogy eszembe jutott, hogy talán... elmondta valakinek, hogy mit tett. Hogy Ő maga adta fel magát, mert nem bírta a lelkiismerete, így mikor úti célt változtattam, és leparkoltam a rendőrőrs előtt, egy kibaszott nagy sóhaj szakadt fel belőlem. Gyűlöltem ezt a helyet, még ha túl sok okot nem is adtak arra soha, hogy féljek tőlük, azzal viszont még Ők is tisztában voltak, hogy ki vagyok, vagy hogy ki az apám, csak hogy ez... mit sem jelent, ha Iris önként adta fel magát, és tényleg elmondott mindent. Levert a víz, olyan forróság munkálkodott a végtagjaimban, hogy arra talán még soha nem is volt példa, csak hogy egyetlen pillanat alatt szökjön agyamba a vér, mikor az ott üldögélő kis akárki közölje velem, hogy miért is ül a feleségem az egyik cellában. - Ez most komoly? - bukott ki belőlem összeszűkült szemekkel, hangom pedig árulkodott arról, hogy tényleg nem hiszek a fülemnek, de mikor egy járőr kíséretében a celláig vezettek, már megkomolyodtak arcizmaim, mintha amúgy nem lettem volna kibaszottul zabos amiatt, hogy itt kell lennem. Vagy azért, hogy Ő itt van. - Ittas vezetés? Viccelsz velem? - kérdeztem tőle, mikor a járőr odébb vonult, annyi szerencsénk viszont volt, hogy mást épp nem tartottak fogva ugyanabban a szűk kis helyiségben.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
Vissza az elejére 
8 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: