M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 07, 2022 1:03 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Egy részem képtelen elhinni, hogy Dimitriy képes lenne arra, hogy az első adandó alkalommal összeszűrje a levet azzal a nővel, csak mert éppen nem túl fényes köztünk a helyzet. Ráadásul mindezt épp most, amikor végre kezdtünk zöld ágra vergődni és úgy fest, hogy akár még értelmesen meg is tudjuk majd beszélni mindazt, ami történt a sok félreèrtèssel együtt.
De mindig ott van a másik részem is, aki csak azzal foglalkozik, amit látott, ennek alapján pedig, már olyan történetet tud kanyarítani az egészből, ahol mindez, talán elejétől kezdve létezik, csak eddig soha nem vettem észre. Ez a részem addig csűri-csavarja a dolgokat, míg már képes vagyok én magam is logikusnak gondolni, hogy Dimitriy amellett, hogy kicsit élvezhetővè tette ezt a cseppet sem kívánatos házasságot, megőrizte azt a kapcsolatot is azzal a nővel, ami talán, már előttem is megvolt. Akár hazudhatott is, amikor az első estén azt mondta, hogy nincs senkije, én meg szépen, naivan bedőltem az egésznek és önszántamból újra és újra bemásztam az ágyába.
Ezen a ponton mondjuk én magam intem az agyam arra, hogy fejezze be a hülyeségeit, de a féltékenység, a kétségbeesés és a csalódottság túl erős érzelmek ahhoz, hogy megküzdjek velük, főleg most, amikor egyébként is olyan távolinak érzem Őt, mintha Ő a Marson élne, én meg valahol a Plútó környékén. Hiszen, ha minden rendben lenne köztünk, ha az elmúlt pár nap nem abból állt volna, hogy öljük egymást és a lehető legfájdalmasabb szavakat vágjuk egymáshoz, talán még el is hinném a naivabb hang szavait a fejemben, aki azt sutyorogja, hogy amit láttam, az nem volt más, mint egy alattomos nőszemèly próbálkozása arra, hogy az ujjai köré próbálja csavarni a férjemet. Csak egy olyan jelenet, amit a lehető legrosszabbkor láttam és, ha két perccel később sétáltam volna be oda, már a sértődött Natasha arcát láttam volna, akit Dimitriy lekoptatott. Nagyon szeretnék hinni ennek a hangnak.
Nagyot sóhajtok, mikor az ajtó felől zajt hallok, ráadásul nem is egyszer, ahogy Dimitriy újra és újra megpróbálja kinyitni, hangja hallatán pedig, egy pillanatra lehunyom szemeimet és fájdalmasan az ajkamba harapok. A gondolat, hogy hülyének néz, már ki tudja mióta, sokkal jobban fáj, mint bármi, mégse érzem fairnek, hogy még csak esélyt se adjak neki arra, hogy megpróbálja megváltoztatni a fejemben lévő történetét, így pár nagyobb levegővètel kíséretében az ajtóhoz sétálok és anélkül, hogy bármit mondanék, elfordítom a kulcsot.
Aztán már lépek is odébb, inkább az ablakhoz sétálok, mintha azzal, hogy háttal állok neki, el tudnám rejteni, hogy milyen pokolian dühös vagyok, de az alapján, amit ott látott rajtam a dolgozó szobában, nyilván el tudja képzelni. -Kibaszottul kíváncsi vagyok, hogy mi a francot láttam az imént.- szólalok meg végül meglepően halkan és nyugodtan, pedig a szívem most is a torkomban dobog és olyan hevesen lüktet bennem a vér, mintha tényleg valami ketyegő bomba lennék.-Mert nekem rohadtul úgy tűnt, mint valami romantikus találka, de kérlek- helyezem a hangsúlyt az utolsó szóra, bár ettől épp, hogy inkább szúróssá, gúnyossá válik, sem mint igazán kérlelővè-Javíts ki, ha tévedek.- fordulok végül felé karba tett kezekkel, mintha így bármitől megvèdhetnèm magam, pedig ha most fény derül arra, hogy a rohadékabb hangnak van igaza, ami most is ugyanúgy nyomja a hülyeségeit a fejemben, biztos, hogy pokolian fájdalmas lesz.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 07, 2022 12:05 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Amikor pár perccel ezelőtt kettesben maradtam Natasha-val, még nem számítottam arra, hogy ennyi idő alatt képes lesz megbolygatni az egész kibaszott életemet, még ha arra valahol számítottam is, hogy nem telik majd el úgy ez a rövid kis megbeszélés, hogy ne próbálkozna be, ahogy tette azt mindig. Viszont ezúttal már alapjaiban is más volt a helyzet, mert nem érdekelt sem Ő, sem a hozzá hasonló könnyű nőcskék,  a küszködése még annyira sem hozott lázba, hisz elmaradt az a forró, lángoló érzés, amit finom libabőr kísér, és hiába habzsoltam régen azt az életet, amit most újra meglebegtetett előttem, eszembe juttatva, hogy régen teljesen más döntést hoztam volna, ha egy nő felkínálja magát nekem, ezúttal semmit nem tudott kicsikarni belőlem. Pedig mindig elvettem, amit adni akartak, egyetlen cseppnyi élvezettől sem fosztva meg magam, de ma már csak egyetlen nőtől volt erre szükségem, Ő pedig épp úgy vágta be maga mögött az ajtót, mintha az lett volna a célja, hogy magával rántja az egész kibaszott falat is. Pokoli düh éledt fel bennem, de nem Iris iránt, még ha valahol bántott is, hogy azt hiszi, így kezelném a kettőnk közötti feszültséget. Pedig nem volt szükségem más nőre még akkor sem, ha napok óta hozzám sem ért, és ha éreztem is emiatt frusztrációt, az még nem volt elég ahhoz, hogy egy másik nő karjai közé meneküljek.
Natasha után Kirill-nek is kiadtam az egyértelmű utasítást, egy pillanatig sem voltam hajlandó eltűrni ennek a kibaszott nőszemélynek a jelenlétét, aki épp úgy tipegett át a romokban heverő házasságom darabkáin, hogy azt sem tudta, mit művel. A megértés és a nagylelkűség távol állt tőlem, nem voltam hajlandó sem megérteni, sem elfogadni, ami történt, és az volt az egyetlen szerencséje, hogy nem rajta töltöttem ki a bennem fellobbanó mérget és indulatot. Más körülmények között esélye se lett volna kegyelemre, de most egyedül az érdekelt, hogy Iris hová ment, és míg kettesével átszeltem a lépcsőfokokat, végig az visszhangzott a fejemben, hogy milyen mondanivalót címzett Natasha-nak, mielőtt elviharzott volna. Kezdtem rájönni, hogy újra és újra képes meglepni, hogy nála az adrenalin a kulcs, az pedig, hogy képes lenne-e megtenni... már egészen más lapra tartozott. Azok után, ami Igorral történt, már semmin nem lepődtem volna meg, bár, még azokat a romokat sem tudtuk feltakarítani, máris itt volt a következő. Mintha összeesküdtek volna ellenünk, de nem voltam hajlandó engedni a nyomásnak, akkor sem, ha újabb és újabb pofont kapok majd jutalmul. Már az ajtaja előtt álltam, mikor először éreztem, hogy fogy a levegőm, egyre kevesebb oxigén jutott a tüdőmbe, miközben az ideg egy az egyben felfalta a gyomromat. Ujjaimba remegés költözött, izmaim kíméletlenül feszültek, ahogy némán fürkésztem az ajtólapot, mintha képességem lenne átlátni rajta. Elszorult a torkom, még ha tudtam is, hogy nem tettem semmi rosszat, ezúttal tényleg nem hibáztam, de a jó ég tudta, hogy mit vett a fejébe, vagy mit vetített elé az elméje, mit suttogott a fülébe az a kibaszott kisördög a látottakkal kapcsolatban.
A kilincs azonban nem engedett, én pedig, mint aki nem veszi tudomásul, hogy valószínűleg kulcsra zárta az ajtót, még jó párszor megpróbálkoztam a mozdulattal, de ez csak arra volt jó, hogy még ingerültebbé váljak, a tanácstalanság még erősebben hatott mozdulataimra, érezve, hogy az egész arcomra kiül a kicsit sem kellemes érzés. - Nyisd ki - szólaltam meg először, hangom azonban határozottabb maradt annál, mint amire számítottam. - Kérlek - tettem hozzá halkan, jóval gyengédebb hangon, bár Ő maga is sejthette, hogy ha más lehetőséget nem ad, nem fogok megijedni attól, hogy betörjem az ajtót.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 07, 2022 11:04 am

Iris & Dimitriy

Alig vártam, hogy véget érjen ez a nap, ami olyan pokolian hosszúnak tűnt, mintha valaki szándékosan visszatartotta volna az idő múlását. Csak arra tudtam gondolni, hogy hazaèrjek végre, mert ma reggel úgy tűnt, hogy sikerült nagy nehezen áthidalnunk a köztünk lévő szakadèkot, amit jó pár félreértés és még több át nem gondolt szó èkelt közénk, hogy talán újra visszatalálunk egymáshoz, bármekkora tüskék is vannak mindkettőnkben. Alig vártam, hogy kitèpkedjem belőle azokat a tüskéket, hogy kezeljem valahogy a sebeket, amiket én okoztam és újra a karjaiba bújhassak, hogy a közelemben érezzem Őt és megnyugvásra leljek, mert bármit is mondtam akkor este, bárhogy is értette Ő, igazából elmondhatatlanul szükségem van Rá. Talán, most jobban, mint eddig bármikor és bárhogy is alakuljon az este, ezt ma mindenképp el kell Neki mondanom kismillió más dologgal együtt.
Most mégis azzal kell szembesülnöm, mikor végre hazaèrek és benyitok a dolgozó szobájába, hogy az a nőszemèly, akit egyszer már úgy ahogy rendre utasítottam, ott áll előtte, szinte teljesen hozzásimulva és a nyakkendőjèt szorongatva bámul fel rá, épp olyan arccal, mint aki csókra vár. Pillanatok alatt felmegy bennem a pumpa, a harag és a düh olyan mértékig felforrósítja bőrömet, hogy úgy érzem, képes lennék felrobbanni, abba pedig inkább bele sem merek gondolni, hogy mire nyitottam volna be, ha pár perccel később jövök. Inkább magamra öltöm azt a kiismerhetetlen mosolyt, ami már olyan sokszor jó szolgálatot tett és pár gúnyos megjegyzést, meg egy életveszélyes fenyegetést követően -amihez fogalmam sincs, honnan van hirtelen bátorságom-, bevágom magam mögött az ajtót és inkább eltűnök onnan.
Egész végig, míg felèrek a szobámba, visszhangzik a fejemben Dimitriy hangja, ahogy a nevemet mondja, mintha kellene bármiféle magyarázat ahhoz, amit láttam, hiszen teljesen egyértelmű, hogy mit sikerült megzavarnom és, hogy mennyire nem azon volt, hogy bármit is tegyen ellene. Felesleges is lett volna bármiféle magyarázat, bár arra azért kíváncsi lennék, miért kellett egy kis vitát követően rögtön más nővel vigasztalódni vagy, hogy mi a fene volt akkor reggel az a csók, ha órákkal később már Natashával volt randija, de olyan durván dolgozik bennem az adrenalin, hogy képtelen lennék most bármiről is beszélni.
Csoda, hogy nem vágom a falhoz az első mozdítható tárgyat, ahogy a szobámba lépek, helyette inkább, csak dühösen bevágom azt az ajtót is és, még a kulcsot is elfordítom, hogy elég egyértelmű legyen mindenki számára, mennyire nem vagyok kíváncsi most senkire.
Újra és újra bevillan a jelenet, a gondolat pedig, hogy azt a kibaszott nyakkendőt én akartam reggel megigazítani rajta, most mégis egy másik nő szorongatta a pilláit rebegtetve közben, csak tovább kínoz.
Még levegőt is alig kapok az idegtől, a torkom elszorul és a szívem olyan vadul lüktet mellkasomban, hogy már szinte fáj, de egyik se fáj annyira, mint a gondolat, hogy valaki más érinti és csókolja azt a férfit, aki hozzám tartozik, akit szeretek, bárhogy is viselkedtem Vele az elmúlt napokban. -Szedd össze magad, az istenèrt.- morgom dühösen, nagyokat, mélyeket lélegezve, de a kínzó gondolatok, egyszerűen nem hagynak békén. Hogy talán, az egész csak valami színjáték volt és, hogy azok ketten a szemem előtt kavartak, csak annyira vak voltam, hogy nem vettem észre. Hiszen, sokkal jobban illik Dimitriy mellé egy olyan nő, aki nem készül ki attól, ha meggyilkol valakit és aki tökéletesen eligazodik az Ő világában. Én meg talán, csak jó szórakozás voltam még emellé vagy a franc se tudja már.
Feszülten a hajamba túrok, ahogy fel-alá járkálok a szobában, mindezen gondolatok mellett pedig, akaratlanul is azon kezdek agyalni, hogy vajon, legalább megzavartam-e tényleg őket, vagy most folytatják ott, ahol abba kellett hagyni egy percre miattam.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 7 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 07, 2022 6:22 am

Nem gondoltam volna, hogy egyszer eljutok arra a szintre, mikor hidegen hagy majd egy nő érintése, arra pedig még annyira sem számítottam, hogy mindez egy másik nő miatt lesz, aki ráadásul reggel olyan teli mosollyal hagyta el a házat, hogy azóta sem tudtam másra terelni a gondolataimat. És míg azelőtt kapva kaptam volna a kínálkozó alkalom után, kicsit sem zavartatva magam, most minden apró szőrszál égnek meredt a testemen, és ez csak fokozódott, mikor kellemetlen fintorral a képemen, megpróbáltam ellépni mellőle, Ő pedig válaszként belekapaszkodott a nyakkendőmbe, így akadályozva meg, hogy csak úgy elsétáljak. Ahogy tekintetem találkozott az Övével, szembesültem azzal, hogy a múltam pislogott vissza rám, az a múlt, ami túl sokszor érintett meg az elmúlt pár napban, mióta Igor meghalt, és amivel kapcsolatban egyre biztosabb voltam, hogy nem sírom vissza egyetlen másodpercét sem. Már nem volt szükségem arra, hogy minden nap jelentéktelen nőkkel múlassam az időt, akik egyetlen füttyentésre bármit megtesznek, és a sors furcsa fintora volt, hogy nekem épp az az egy kellett, aki pont, hogy nem tesz meg bármit, és akiért nap mint nap meg kell küzdenem, máskülönben kurvára elveszítem. És ma is küzdeni akartam, de Érte, és nem az előttem állóért, de mire szóra nyíltak volna ajkaim, a sors ismét megmutatta magát, és olyan gyomrost vitt be, amire néhány másodperccel ezelőtt még csak nem is számítottam.
Még csak időm sem volt felfogni a halk kopogást, mert már nyílt az ajtó, az a teli mosoly pedig, amivel reggel is búcsúzott, egyetlen másodperc alatt hervadt le Iris arcáról. Voltaképpen még arra sem volt időm, hogy erélyesen kirántsam magam Natasha karmai közül, bár a testemet tényleg elöntötte a forróság, de az inkább a düh és a kétségbeesés különös egyvelegeként jött létre. Mert kibaszottul dühös voltam erre az ostoba nőszemélyre, a kétségbeesés pedig inkább Iris-nak szólt, mert az arcán virító mosoly, és a tőle elhangzott szavak legalább annyira ijesztettek meg, mint az, ahogy néhány napja kiszállt a kocsiból és elindult a vakvilágba. - Iris - kezdtem volna bele, nem mintha lett volna esélyem kivívni az ártatlanság vélelmét, de nem is adott rá lehetőséget, mert amint befejezte a nekünk szánt mondanivalóját, úgy bevágta maga mögött az ajtót, hogy az kis híján kiszakadt a tokjából. Hosszú idő után most rezzentem össze először, kezem pedig szinte ösztönösen siklott Natasha csuklójára, és mit sem törődve azzal, hogy fáj-e neki vagy sem, elhúztam a nyakkendőmről, de még mielőtt elindultam volna, szinte teljesen a képébe másztam. - Tűnj el a házamból - szólaltam meg vészjóslóan, azt már nem téve hozzá, hogy ezzel a húzással írta alá a halálos ítéletét, de meg sem vártam a reakcióját, mert már útban voltam az ajtó felé, ott azonban egy pillanatra megtorpantam, mert ötletem sem volt, hogy Iris merre viharzott el. Ekkor már az egész gyomrom akkora volt, mint egy borsószem, éreztem, hogyan önti el a méreg a fejemet, de a félelem is ott figyelt a sarokban, és bár ezúttal nem voltam hajlandó úgy tenni, mintha mi sem történt volna, valahol mégis igazságtalan volt, hogy olyasmi miatt kell magyarázkodnom, ami meg sem történt, nem mintha ötletem lett volna arról, hogy Iris miatt vett a fejébe. Mintha el tudná képzelni, hogy valaha is hozzáérnék más nőhöz, mikor a napom minden kibaszott percében Rá vágyom, Ő uralkodik a gondolataim felett, és tőle rándul össze a gyomrom a lehető legédesebb, legkínzóbb módon.
Kirill-re néztem, aki az emelet irányába mutogatott, de még annyira leparkoltam mellette, hogy fejemmel a dolgozószoba felé bökjek. - Gondoskodj róla, hogy mielőbb eltakarodjon a házamból - tettem egyértelművé az utasítást, de még választ sem vártam, lábaim rögtön a lépcső felé vittek, kettesével szedve a fokokat, hogy mikor felérjek, megálljak az ajtaja előtt, már azon gondolkodva, hogy vajon nyitva hagyta-e vagy életünkben először tényleg kénytelen leszek rátörni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 10:09 pm

Iris & Dimitriy

Ha tudtam volna előre, hogy ez a reggel így alakul, hogy végül egész normális mederbe sikerül terelni a dolgainkat, sőt, végre úgy fest, hogy ledőltjük a közénk húzott falakat, eszem ágában sem lett volna dolgozni menni. De talán, ha nem indulok munkába, nem is így alakult volna a reggel, mert helyette megint a szobámban ücsörögtem volna vagy, csak lerobogtam volna a konyhába a kávèmèrt, hogy aztán begyújtsam a puskaporos hordó kanócát.
Két percenként az órára pillantok, még a megbeszélés kellős közepén is, ami egyébként egy igen komoly projektet helyez kilátásba, már ha sikerül megegyezni a megrendelővel, akinek bár akad egy-kèt elég meredek elképzelése, mégis mind egyetértünk abban, hogy talán épp ez lehet majd a cég ugródeszkája. Vagyis, én igazából csak nagy egyetértèssel bólogatok és, miközben a perceket számolom vissza, hogy végre elindulhassak haza, próbálom a lelkiismeretemet elkussoltatni, aki azóta nem hagy békén, hogy a mosdóban jártam.
Rémes, hogy az ember agya milyen rohadék tud lenni a gonosz, aljas kis megjegyzéseivel vagy, hogy milyen élethűen tud emlékeztetni arra, mikor a kezed csurom vér volt, amiről egyébként is úgy érzed, hogy azóta sem sikerült lemosni. Igyekszem összeszedettnek és nyugodtnak tűnni, pedig olykor lever a víz, mikor az asztalnál ülők közt egy-egy pillanatra, mintha Igor arcát vèlnèm felfedezni, amiről aztán kiderül, hogy egyébként rohadtul nem Ő az, csak egyszerűen...kísért.
Tényleg minden vágyam, hogy végre haza induljak és Kirill arcán is ugyanezt vèlem felfedezni, így amikor végre bezárom az iroda ajtaját és elindulunk a földszint felé, érezhetően megkönnyebbülünk mindketten. Már a kocsiban is sokkal jobb a hangulatom, miközben telefonon megrendelem a vacsorát is, amit várhatóan egy óra múlva hoznak majd, titokban pedig máris azon jár az eszem, hogy mennyi követ tudunk majd még elsöpörni addig az útból Dimitriy-el, már ha nem esünk rögtön egymásnak, mert tekintve, hogy hogyan váltunk el reggel, ezt sem tudom kizárni. Minden azon múlik, hogy a reggeli hangulatot képesek voltunk-e megőrizni, hiszen lehet, hogy már pokolian fáradt lesz, mire hazaèrek, de épp erre az eshetőségre lesz jó az a vacsora.
Kíváncsian lèpkedek a dolgozó szoba felé, ahol nagy valószínűsèggel Dimitriy van, majd halkan kopogok, csupán az illem kedvéért, de nem szokásom ilyenkor várni is, így ezzel egy időben, már nyitom is az ajtót. A mosolyom pedig eddig tudott kitartani, mert amikor meglátom azt a nyomorult orosz nőszemèlyt, ahogy Dimitriy nyakkendőjèt markolássza, görcsbe rándul a gyomrom, a harag pedig olyan hirtelen hatalmasodik el rajtam, hogy szinte ledönt a lábamról.
A torkom elszorul, a szívem pedig olyan vad dübörgèsbe kezd, mintha túlpörgött volna, mégis próbálom megőrizni a kiismerhetetlen arcomat, ami jelenleg a legbiztonságosabbnak tűnik. Csak metsző pillantásom árulkodhat arról, milyen kibaszottul szeretnék valami jó nehéz és törékeny cuccot hozzávágni a férjemhez vagy épp ahhoz a nőhöz, akiről már az első találkozásnál tudtam, hogy egy alattomos kígyó.-Bocsánat, hogy megzavarom a kis megbeszéléseteket.- szólalok meg végül maró gúnnyal hangomban, de a legbájosabb mosolyomat villantva felèjük, ami kellőképpen árulkodhat az idegállapotomról is.-Nem tudtam, hogy itt van még az a fontos "üzlettársad".- pillantok Dimitriyre szikrázó szemekkel, de aztán figyelmemet újra Natashára irányítom és miközben belèpek és összefonom karjaimat magam előtt, félre biccentem a fejemet.-Bár azt hittem, elsőre is elég érthető voltam.- mosolygok tovább.-De, ha nem húzod el a praclidat a férjem nyakkendőjèről, a halottkèm fogja kifeszegetni az ujjaid közül.- bököm ki végül olyan édesen, mintha épp az almás pite receptjét osztanám meg Natashával vagy, valami irtó kedves sztorit meséltem volna el röviden, végül kezem a kilincsre csúsztatom és kinyitom az ajtót. -További szép estét.- köszönök el, hogy aztán bevágjam magam mögött az ajtót lehetőleg olyan erősen, hogy ha az egész ház nem is, de a dolgozó beleremegjen.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 8:56 pm

Mikor ajkai után kaptam, már kicsit sem érdekelt, hogy mi történt tegnap vagy épp tegnap előtt, de még azt is elfelejtettem, hogy milyen kínkeserves pokol volt nélküle álomra hajtani a fejemet, majd úgy ébredni, hogy nem bújik hozzám. Soha nem gondoltam volna, hogy a nyugodt alváshoz kell majd valaki, aki ott szuszog mellettem, és voltaképp amíg meg nem jelent a házamban, ezzel együtt pedig az életemben, nem is akadt ilyen problémám. Bármilyen is volt előtte az életem, mára már csak szürke, színtelen eseménysorozatnak tűnt, amit nem dobott fel igazán semmi, most viszont egyetlen apró mosolyával képes volt olyan fényt hozni a mindennapokba, hogy azt kívántam, bár soha ne tűnne el ajkai körül. És mégis én voltam az, aki foggal-körömmel harcolt ellene, aki napok óta nehezítette a dolgát, pedig amúgy sem volt egyszerű megbirkóznia a történtekkel, én pedig rátettem még egy lapáttal a lehetetlen viselkedésemmel, és azzal, hogy minden ízében kiforgattam egy olyan megjegyzését, amit tudom, hogy nem úgy gondolt, mint ahogy végül elhangzott. Mert ki akart volna egyedül lenni, vagy egyedül megoldani a rá szakadó terheket? Neki szüksége lett volna rám, én pedig, piti sértődések miatt zárkóztam el előle, és gázoltam át rajta újra és újra, épp úgy, ahogy akkor is tettem, mikor utána kellett mennem a rendőrőrsre.
Most viszont itt tartottam a karjaim között, olyan hévvel csókolva, hogy pár pillanatig azt hittem, elfogy közben a levegőm, mégsem zavartattam magam. És ha kettőnk zihálását nem törte volna meg Kirill hangja, nem is álltam volna meg ennyinél, addig küzdve a ruháival, míg mind a földre nem hullott volna, valószínűleg apró cafatokban. Homlokomat az Övének támasztottam, szippantva még egy keveset a finom illatból, amit magából árasztott, elhintve egy apró kis megjegyzést, mintha csak tudatni akartam volna vele, hogy bármi is volt eddig, ezúttal máshogy akarom csinálni, és ma este már nem leszek hajlandó újra végigfutni ugyanezeket a köröket. Mert már nem számított, mit ki mit mondott vagy tett, szükségem volt Rá, épp annyira, amennyire neki szüksége volt rám, és ezt már többé nem tudtam csak úgy a szőnyeg alá söpörni. A hűtő mellől figyeltem, ahogy még összeszedi a holmijait, ajkaim sarkában egy pofátlan, sunyi vigyorral, az a néhány szó pedig, amit még menet közben kiabált, tényleg azt a benyomást keltették, mintha újra egyenesbe jöttünk volna. És talán tényleg ez történt, legalábbis, elindultunk az úton.

Egy ilyen elválás után azonban még nehezebbnek bizonyult átvészelni a nap maradék részét, még ha társaságban állítólag gyorsabban is telt az idő. Én nem így éreztem, és néha, ahogy az órára pillantottam, újra rá kellett jönnöm, hogy kibaszottul hosszú napnak nézek elébe, és bár maga a vacsora is lázba hozott, de sokkal jobban érdekelt az, aki hozza majd, végre megadva a lehetőséget arra, hogy tényleg megbeszéljük azt, ami miatt napok óta nehezünkre esett egy levegőt szívni. Abból mondjuk még így sem engedtem, hogy néha megkérdezzem Kirill-től, minden rendben van-e, de biztosított arról, hogy Iris-nak semmi baja.
Az üzleti ügyek siettek egyedül segítségemre, hogy végre másra is koncentráljak, és bár hosszú órák teltek el, mégsem tűnt úgy, hogy bárhová is jutottunk volna, bár, amikor Igor rejtélyes halálát boncolgatták, nehezemre esett nem megjegyezni, hogy mennyire az Őt megillető helyén van épp, és hogy épp olyan halált halt, amit megérdemelt. Helyette maradt a rideg álarc, a néma egyetértés, a közöny, és mindaz, amit abban a pillanatban, amint eltűnnek a házamból, egy az egyben le akarok majd dobni magamról. Az idő viszont telt, egy-egy pohár vodkával vonulva át a nappaliba, valamennyivel kötetlenebb beszélgetést folytatva, ami javarészt abból állt, hogy mindenki jóslatokba bocsájtkozott, vajon meddig húzza még az apám, és hogy a húgom meddig lépked felfelé a ranglétrán, mert szerintük nem lesz jó vége, ha egy nő kezébe kerül az irányítást. Ami a társaság egyetlen női tagja ki is fejezte rosszallását, de ahogy a köreinkben mindenki, úgy Natasha is tisztában volt azzal, hogy egy nő nem tudja biztos kezekkel kormányozni ezt a hajót. A beszélgetés azonban lassan véget ért, ahogy a társaság több tagja lassan elszivárgott, a késő délutáni órára hivatkozva, én pedig kortyolva egyet a pohárból, Natasha-ra néztem, aki egyedüliként még nem jelentette be a távozását, szándékos lassúsággal kortyolgatva a vodkát, két gondolat között pedig, miután felálltam a kanapéról, fáradtan nyúltam a nyakkendőm után, hogy lazítsak egy kicsit a szorításán. - Nincs okod aggódni, a húgod soha nem lesz méltó az apád helyére - szólalt meg, ahogy közelebb jött, tovább feszegetve a témát, ami inkább tett ingerültté, de nyugalmat mindenesetre kicsit sem éreztem tőle. - Úgy nézek ki, mint aki aggódik? - kérdeztem, lenyelve az utolsó korty vodkát is, megkeresve tekintetét, de nem volt nehéz dolgom, mert időközben még közelebb lépett. - Feszültnek tűnsz - húzta ravasz mosolyra ajkait. - Segítek ellazulni - folytatta tovább suttogva, ujjai pedig az ingem legfelsőbb gombjára fogtak, kibújtatva azt a helyéről. Egy fintor robogott végig arcomon, sugallva, hogy ezúttal mennyire kéretlen az érintése, és hogy mennyire nincs szükségem a segítségére, és már mozdultam volna, de ujjai ezt követően inkább a nyakkendőbe kapaszkodtak bele.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 7:38 pm

Iris & Dimitriy

Ha nem is emlékszem mindenre kettőnkről, azt tudom, hogy valahogy sosem voltunk jók abban, ha szavakkal kellett kommunikálnunk, mert mindig sikerült vagy neki, vagy nekem kinyögni olyasmit, ami aztán félreértést eredmènyezett, nem beszélve a szándékosan fájdalmat okozó szavakról, melyekkel eleinte olyan szívesen dobálóztunk. Meglehet, akkoriban még ellenségekkènt tekintettünk egymásra és eltökélt szándéka volt mindkettőnknek, hogy a lehető legtávolabb maradjunk egymástól, az pedig, hogy most mennyire hasonlít ez a jelenlegi helyzet arra, egyenesen megrèmiszt. Mert most nem akarom távol tartani magamtól és nem akarom, hogy holmi büszkeség vagy gyerekes hiszti miatt köddé váljon mindaz, ami újra a miénk lett, bár szavakkal, ezt még mindig nem tudom kifejezni.
Maradnak a tettek, hogy nem húzódok el, mikor közelebb lép hozzám és a világért sem szólok rá, mikor a gombjaimat kezdi nyüstölni, bármekkora tüske is van még bennem, mert tudom, hogy a testünk sokkal jobban képes kommunikálni, mint mi valaha fogunk. Hiszen, máris felforrósodik a bőröm, illata pedig finoman orromba kúszik, amitől kellemes nyugodtság jár át épp úgy, ahogy máskor is, mikor pedig végül ajkaimèrt kap, tényleg képes vagyok hinni abban, hogy bármi is ez az őrület, ami miatt napok óta öljük egymást, sosem fogja tudni leküzdeni azt, ami köztünk van.
Tisztán érzem csókjából a ragaszkodást, azt a forró szerelmet, amit már olyan sokszor bizonyított és azt is, mennyire hiányzott már neki is ez. Felismerem ezeket, mert én is ugyanezt érzem, én is úgy érzem most magam, mintha hetekig tartó szomjúság után, végre friss vízhez jutottam volna, olyan pokolian hiányzott már, hogy érezzem Őt. Ennek ellenére azért felhívom rá a figyelmét, hogy lassan mennem kellene, de igazság szerint cseppet sem érdekelne, hogy elkèsek vagy sem, ha Ő tartana vissza, így nem is nagyon próbálok kiszakadni csókunkból, csak mikor Kirill megszólal valahol mögöttem, akivel viszont le volt beszélve már előre egy fix időpont.
Lassan eresztem ajkait, szemeim lehunyom ismét arra a pár pillanatra, míg homlokát az enyémek támasztja, végül vele együtt én is sóhajtok egy nagyot és szavai hallatán ajkamba harapva bólintok. A gondolat, hogy végre nem úgy fogom érezni magam, mint aki egy kibaszott csatában vesz részt, olyan mosolyt csal ajkaimra, amit nagy eséllyel egész nap nem fogok tudni levakarni magamról, de nem is érdekel, ha ott marad. -Este találkozunk.- vigyorgok a hűtő előtt ácsorgó alakját nézve, majd az előtérbe indulok, vállamra kapom a táskámat és, mielőtt kisètálok az ajtón, még egyszer a konyha ajtaja felé pillantok. -Majd hozom a vacsit.- kiáltom el magam, hogy biztosan hallja a konyhában is, arról meg inkább próbálok nem tudomást venni, hogy Kirill miféle szemforgatásokat művel mellettem, amiket csak azért nem veszek zokon, mert közben vigyorog.
Alig vártam, hogy kiszabaduljak innen, most meg legszívesebben itt maradnék, de tekintve, hogy Rá is ugyanúgy a munka vár, erőt veszek magamon és bármilyen nehezen is fognak telni az órák, boldogan fogom várni az estét, mert tudom, hogy végre a jó ösvényre léptünk.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 6:21 pm

Hiába emeltem vissza magam köré azokat a falakat, amiket Ő már egyszer lebontott, nem tudtam színtiszta indulattal méricskélni Őt, mert ha mélyen magamba néztem, már tudtam, hogy valójában már nem dühöt érzek, a gyerekes sértődésnek pedig már semmi értelme nem volt. Talán tényleg túl kellett volna esnem rajta tegnap, egyszerűen rányitni azt a kibaszott ajtót, mert ha nem is mondta ki nyíltan, de épp erre várt tőlem, én viszont ahelyett, hogy végre megtörtem volna a csendet, tovább mélyítettem a kettőnk közötti szakadékot. De már nem vágytam erre, és ahogy újra és újra megtaláltam tekintetét, túl nyilvánvaló volt, hogy valójában egyikünk sem akarja ezt. Utáltam minden gúnyolódó szót, ami elhagyta ajkaimat, a csipkelődés pedig kicsit sem hasonlított ahhoz, amit egymás között bátran engedtünk meg magunknak más körülmények között.
Talán épp ez sarkallta lépteimet, ahogy odasétáltam elé, de ahelyett, hogy ellépett volna, vagy szóvá tette volna, hogy ne erőlködjek, mert semmi értelme, tovább csökkentette az amúgy sem túl nagy távolságot kettőnk között, épp annyira, hogy érezzem magamon forró leheletetét, illata pedig futótűzként áradt szét bennem. Újra és újra érezni akartam, aprókat szimatolva a levegőbe, miközben már a blézer egy gombjával játszadoztam, pofátlan vigyorral reagálva szavaira. Mondhatta volna, hogy bátor vagyok, vagy egyenesen vakmerő, amiért ilyen nyíltan felhívást teszek keringőre, de már úgy kellett nekem, mint a kibaszott oxigén, ha nem még annál is jobban. Mert képtelenségnek tűnt nélküle élni, rendesen lélegezni, és bármilyen fájdalmat is okoztunk egymásnak, eszembe sem jutott kevésbé akarni Őt, mint eddig bármikor. Ezzel pedig testem minden porcikája egyetértett, a vérem forrni kezdett már pusztán attól a kóbor érintéstől, ahogy mellkasomra helyezte tenyerét, és bár kissé megkezdtem a blúzát, de egy fikarcnyi bűntudat sem suhant át rajtam, és valószínűleg az se érdekelt volna, ha tényleg kárt teszek a vékony kis anyagban. Már csak azért sem, mert eddig tudtam ellenállni a késztetésnek, a következő másodpercben már hajoltam is ajkaira, egyre közelebb húzva Őt magamhoz, nyelvemmel kutatva az Övét, és míg ujjaim hajtincseibe furakodtak, én is éreztem, hogy az Ő kezei is életre kelnek, egyikkel hajamba túrva, míg másik továbbra is valahol a mellkasomnál járt, és bár kicsit sem voltam hajlandó ereszteni a csók vehemenciájából, még így is talált egy kis rést, amibe belemormoghatta, hogy neki most indulnia kellene. Élénk vigyorra rándultak ajkaim, miközben továbbra sem engedtem Őt, még szenvedélyesebb hévvel tapadva ajkaira, már készen arra, hogy tényleg kibontsam ebből a nevetséges maskarából, mikor az én tudatomig is eljutott Kirill hangja, úgy térítve magamhoz, mintha tényleg egy álomból léptem volna vissza a valóságba.
Belesóhajtottam a csókba, amiből Ő már lassan ugyan, de bontakozni kezdett, homlokomat néhány pillanat erejéig az Övének döntöttem, míg lassan magamhoz vettem némi oxigént, közben finoman végigsimítva hajtincsein, amiket az előbb még vehemensen szorítottam. - Este folytatjuk ezt a beszélgetést - leheltem ajkaira, de továbbra sem jött meg a hangom, ugyanúgy rekedt maradtam, mint az imént, és csak egy nagy levegővételt követően voltam képes ellépni tőle, rögtön célba véve a hűtőt, de jelenleg minden hűsítő érzésre szükségem volt ahhoz, hogy ne kapjam el a karját, még mielőtt ténylegesen kisétálna a helyiségből. Még mindig izzott a vérem, és bár rohadtul dühített, hogy ismét félbeszakítottak minket, mintha a múlt tényleg ismételte volna önmagát, de talán képes leszek kibírni ezt a néhány órát. Talán.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 5:14 pm

Iris & Dimitriy

Talán nem sokat segített a köztünk lévő helyzeten az, hogy tegnap szó szerint elzárkóztam Tőle, hogy lényegében esélyt sem adtam arra, hogy előrébb vagy akár hátrébb lendítsük a kapcsolatunkat, ezzel pedig kétségtelenül sikerült ismét megbántanom, hiszen már nem először tesz megjegyzést a bújkálásomra. Na nem, mintha nem tudta volna orvosolni a helyzetet azzal, hogy beszambázik hozzám, de talán úgy értelmezte mindezt, hogy egyszerűen nem vagyok Rá kíváncsi és ezt igyekezett is tiszteletben tartani, pedig valójában, csak erőm nem volt már ahhoz, hogy újabb csatába induljak ellene. Úgy általában, nem is vágyom már arra, hogy harcoljunk, hogy veszekedjünk, amikor sokkal inkább szeretném, ha mellettem lenne és, ha éjjel hozzábújva próbálhatnèk megnyugodni egy-egy rèmálmot követően. Mondjuk, ehhez az kellene, hogy végre értelmesen leüljünk és megbeszéljük mindazt, ami történt, mindenféle hatalmi harcok és színjáték nélkül, de talán, az még várat magára.
Már az is nagy szó, hogy az a régi pimaszkodás, ha haloványan is, de visszatèr közénk, bár ennek ellenére kissé szégyenkezve pillanatok rá, mikor kièrződik a neheztelèse, mégsem kezdek további magyarázatba, hiszen a lényeget, már elárultam. Egyszerűen nem akartam veszekedni, mint ahogy most sem feltétlenül ez a tervem, ha már egymásba botlottunk korán reggel a konyhában és minél közelebb kerülünk egymáshoz, úgy tűnik, annál kevésbé puskaporos a hangulat is.
Mintha már pusztán az, hogy közelebb érzem magamhoz, hogy már a teste hőjèt is érzékelem finoman az illatával együtt, sokkalta jobban megnyugtatna, mint bármi más, még akkor is, ha épp az öltözékemet kifogásolja, amiben ismét inkább a pimaszkodást és nèmi vágyat érzékelek. Mert tudom jól, hogy mi a véleménye a ruháimról és, hogy miben szeret leginkább látni vagy épp, hogy miben nem, mégis miközben Ő a blézer gombjával játszik, én azt pedzegetem, hogy vajon passzol-e a választott darab a többihez. Mintha jelenleg ez mozgatná leginkább a fantáziámat, pedig már rég vonásait fürkészem inkább, ajkait figyelem, halkan emlékeztetve rá, hogy még mindig haragszom, de valahogy ezt is sikerül olyan hangon tudatni vele, mintha egyben azt is elárulnám, mennyire kibaszottul szeretem még mindig a harag ellenére is. -Hát persze, hogy tudod.- lehelem halkan ajkaira, melyek olyan közel kerülnek már hozzám, hogy szinte már érzem is az enyémeken, kezem pedig, ha kissé bátortalanul is, mintha attól félnék, hogy átlèpek vele egy határt, finoman mellkasára simul, majd onnan fel a vállára. Hiába, hogy csak a rajta lévő szövetet, az inget érintem, mégis halkan sóhajtok az érzéstől, a hőségtől, amit teste még ezen keresztül is egyértelműen áraszt magából és, ami már olyan pokolian hiányzott.
Apró, dorgáló mosoly jelenik meg ajkaimon, mikor a blúz felső gombját nèmi nógatást követően sikeresen kibontja, az ismerős "hoppá"-t követően azonban, már nem sok mindenre van időm, mert ajkai már tapadnak is enyéimre olyan hèvvel és szenvedéllyel, hogy halkan a csókba morranok, testem be készségesen simul Övéhez, megborzongva az ismerős és egyértelműen hiányolt érzéstől. Finoman simítok tarkójára, ujjaim gyengéden túrnak a hajába, miközben ajkaim úgy viszonozzák csókját, mintha nem hogy napok, inkább évek óta nem lett volna lehetőségem rá, de már nem akarom továbbra is azt éreztetni Vele, hogy nincs szükségem rá vagy, hogy már nem szeretem. Eddig sem ez volt a szándékom, egyszerűen csak kicsúszott a lábunk alól a talaj és nyilván még jól be is vertük a fejünket, azért vagyunk ekkora idióták.-Indulnom kell.- sutyorgom a csókba halkan, kezem mégis, mintha teljesen ellentétesen viselkedne szavaimmal, csak még magabiztosabban simít mellkasára, megállapodva zakatoló szíve fölött, miközben felidézem magamban a tegnapelőtt este hallott szavait, hogy mennyire félt, hogy elveszít. De nem akarom, hogy elveszítsen, mert bármekkora barom is tud lenni és bármennyire tudom én is játszani a dráma királynőt, akkor is kibaszottul szeretem.
-Iris! Lassan el is indulhatnánk, ha gondolod.- hallom hátam mögül Kirill hangját, majd közeledő lépteit is, ahogy az előtérből a konyha felé tart, ez pedig akaratlanul is megszakítja a pillanatot, de ennek ellenére mégsem hirtelen húzódok el Dimitriy-től, inkább csak szépen, lassan szakítom el egymástól ajkainkat, apró csókot hintve még rájuk.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 4:01 pm

Átsuhant rajtam némi megkönnyebbülés, mikor felemelte kezeit, ezzel is jelezve, hogy részéről is befejezhetjük a beszélgetés ezen részét, de amúgy is értelmetlen volt ezen vitatkozni. Ha továbbra is állta volna a sarat, vagy netán azt mondta volna, hogy egyedül akar menni, még mindig több lehetőség közül válogathattam volna, már azon túl, hogy akkor az akarata ellenére küldöm utána Kirill-t, vagy ami rosszabb, és ebben a helyzetben valószínűleg ez volt a legrosszabb, hogy ha én mentem volna utána, és loholtam volna a nyakában egész nap. Ha kínosnak tartotta azt, hogy Kirill egész nap ott dekkoljon az irodájában, még milyen kínlódás lett volna, ha én megyek, mert abban biztos lehetne, hogy a bennem tomboló indulatokat egészen máshogy vezetném le, leginkább azzal, hogy megállás nélkül szekálnám, és erre nyilván Ő sem vágyott. Képes lettem volna a végletekig gyötörni, ha kikényszeríti belőlem, addig a pontig, míg meg nem unja, és azt nem mondja, hogy akkor inkább hazamegy, de ezt a lehetőséget ezúttal már el is dobhattam. Elvégre, most közölte velem, hogy Kirill-lel megy, ez pedig adott némi nyugalmat, hogy ha házon kívül is lesz, de nem egyedül.
Vontam egyet vállamon, mikor megjegyzést tett az üzlettársaimra, de ennél több figyelmet nem is szenteltem ennek. - Szerencsére nem leszel itthon, úgyhogy előlük már nem kell bújkálnod - vetettem oda egyszerűen, szándékos pimaszkodással, bár hangomból talán most először sütött egyértelműen, hogy mennyire meg vagyok sértődve a tegnapi nap után, ez pedig akkor sem csillapodott, mikor elé léptem, szinte magamon érezve a testéből áradó hőt. Magam sem értettem, hogy miért akarom kínozni magam, miért nem engedem egyszerűen csak elmenni, ami lehetőséget adna arra is, hogy nyugalomban megreggelizzek, mielőtt belevetném magam a nap fáradalmaiba, ehelyett megint ott álltam, mintha házhoz mentem volna a soron következő pofonért, ami ezúttal épp annyira jöhetett képletesen értve, mint szó szerint. Talán jobban fájt volna, ha szavak formájában utasítja el közelségemet, vagy netán szavak nélkül, egyszerűen csak ellép, mintha tényleg gyűlölné, ha a közelében vagyok, de ez nem történt meg. Épp ellenkezőleg, miközben elkezdte húzni az agyamat, még közelebb férkőzött hozzám, mellei finoman érintették az ingem anyagát, és ugyan tett valami pimasz megjegyzést a portásról, de igazán fel sem fogtam. A gondolataim már rég máshol jártak, azt a fantáziát bontogatva, hogy mennyi idő lenne minden kibaszott ruhadarabot leszedni róla, és hogy vajon milyen fehérneműt választott az amúgy figyelemre méltó öltözéke alá. Nem is tudtam tenni az ellen, hogy kiszáradjon a torkom, lopva megnyaltam alsó ajkamat, kiengedve magamból egy halk, vágyódó kis sóhajt, de továbbra sem mozdultam.
Legfejlebb csak annyit, hogy ujjaim közé fogjam az egyik kis gombot, ami ugyan jelenleg nem kapott sok szerepet, de legalább lekötötte kissé a figyelmemet, szavai azonban valamelyest visszacsaltak a valóságba, még ha nem is léptem hátrébb tőle. Mert hogy... voltaképp Ő sem tette. - Úgyis tudod, hogy szerintem mi állna jól neked - szólaltam meg ismét, újra megengedve magamnak, hogy szemügyre vegyem a választott blúzt, ami ilyen közelről talán többet engedett láttatni, mint azt feltétlenül kellett volna, elsuttogott szavait hallva azonban nem tudtam palástolni egy sunyi, pofátlan vigyort. Mert hangja ezer dologról árulkodott, de a harag és a düh nem volt közöttük, és bárhogy is próbáltuk megőrizni a hidegvérünket, volt valami, ami egyetlen pillanat alatt feléledt közöttünk még úgy is, hogy egymáshoz sem értünk. Pedig, ha eddig nem is, most készen álltam akár még könyörögni is neki, hogy érintsen meg végre, mert kibaszottul szükségem van rá. - Tudom - válaszoltam rekedten, közelebb hajolva hozzá, de ajkaim még nem érintették az övét, helyette pofátlan mozdulattal megérintettem a blúza anyagát épp a dekoltázsánál, addig játszadozva az anyaggal, míg az egy kicsit engedett magából. - Hoppá - bukott ki belőlem, de ekkor már kicsit sem játszottam az ártatlant, nem titkoltam, hogy szándékosan gyötörtem a vékony kis anyagot, de még mielőtt kitáncolt volna a kezem alól, már nem türtőztettem magam tovább, ajkai után kaptam, nyelvem pedig mohón, türelmetlenül követelte a bebocsátást, míg  szabad kezemmel haja után nyúltam, szenvededéllyel túrva a tincsek közé.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 2:41 pm

Iris & Dimitriy

Ha nincs is közöttünk kifejezetten békés hangulat, azt azért egész jó jelnek veszem, hogy most nem ordítozunk és nem taposunk egymás lelkèbe igazan durva sértésekkel. Tényleg, csak a védelmem meg az Ő védelme körül lebzselünk, finoman cibáljuk egymás bajszát csipkelődő, gúnyos megjegyzésekkel, épp ahogy az elején is tettük és ez...talán, már haladás. -Azèrt egy rossz arcú fazon, aki az irodában lebzsel, már csak feltűnne nekem is, nem gondolod?- sóhajtom kelletlenül, de végül csak megrázom a fejem és feltartom mindkét kezem, mintha épp megadnám magam, ami igaz is, hiszen még azelőtt számoltam Kirillel, hogy egyáltalán szóba került volna. Egyszerűen csak nem tetszett, hogy már megint parancsolgat itt nekem, mintha megtilthatná nekem, hogy bárhová is menjek.-Na jó, mindegy. Velem jön Kirill, ne aggódj.- közlöm nagyot fújtatva, remélve, hogy így már képesek leszünk ezt a témát is elengedni, amit úgy tűnik, túlságosan is komolyan sikerült kivesèznünk...megint, holott egyszer már alaposan átrágtuk magunkat rajta, bár ahogy eszembe jut, hogy az miként is végződött, kénytelen vagyok megköszörülni a torkomat.
Emlékszem rá, milyen hatással volt rám, amikor a lábaim közé férkőzött, míg én az irodája asztalán ültem, hogy milyen forró és szenvedélyes volt az, ahogy egymásnak estünk és, ha akkor még nem is volt szó köztünk érzelmekről, akkor is tudom, hogy az egy hatalmas mérföldkő volt. Akkor megmutatta magát a köztünk lévő vágy, ami azóta, csak még erősebb lett és, bár most szívesebben éljük ki magunkat azzal, hogy harcolunk, attól még tudom, hogy ugyanúgy ott van bennünk.-Jobb is, hogy nem leszek itthon, ha elözönlik a házat a rosszarcú üzlettársaid.- jegyzem meg halkan, de ezt már tényleg, csak cukkoláskèpp teszem, mert egy pillanatra megjelenik arcomon egy pimaszkodó mosoly, amit mondjuk gyorsan el is tüntetek, mintha ott se lett volna és ami leginkább a nyugalomnak köszönhető, amit amiatt érzek, hogy itthon lesz biztonságban és nem megy fene tudja hova kések meg repkedő töltények közé
Mintha csak mindketten valami különös szemlèt tartanánk, az Övé után az én ruhám is terítékre kerül, mintha bármi kifogásolnivaló lenne benne, pedig épp ugyanolyan, mint amilyenben szoktam is dolgozni, a kedvéért azonban felvetem, hogy akár rövidebb darabra is cserèlhetem az alsó részt. Ebből persze rögtön arra gondol, hogy talán tetszeni akarok valakinek, aminek hallatán azonnal megforgatom a szemeimet és közelebb merèszkedek hozzá.-Billnek, a portásnak mindenképp. Egész jól tartja magát így közel a hetvenhez.- pimaszkodok újfent, lassan teljesen elengedve a korábbi feszültséget és teret adva ennek a megszokott, szemtelen stílusnak, amit csak még jobban előcsalogat az, amilyen hangon megszólal, ismét a ruhámra koncentrálva.
Kíváncsian félre biccentem a fejem, tekintetem az ismerős vonásokat kutatja és tekintetét, mely ekkor már a blèzerem egyik gombjára tapad, ahogy keze is oda téved, majd kihasználva, hogy talán nem figyel annyira, ajkait vizslatom pár másodpercig. Pokolian hiányzik a csókja, az ölelése vagy, csak az az édes, èvődő mosoly, amit már úgy megszoktam az elmúlt hetekben, de mielőtt még túlságosan magával ragadna a nosztalgia, megköszörülöm a torkom és magam is lenèzek a kezére. -Na igen. Nem voltam biztos benne, hogy ez a blézer illik ehhez a blúzhoz meg a szoknyához.- jegyzem meg nagy egyetértéssel, pedig kétlem, hogy épp azon lenne, hogy divat tippeket adjon vagy épp a színek harmóniáját vesèzgessük ki közösen.-Talán, nem ártana levennem és keresni egy másikat.- bólogatok továbbra is, majd megcsóválom a fejem mosolyogva és sóhajtok egyet. Rémes, hogy még ebben a helyzetben is képes ezt előcsalogatni belőlem, hogy a harag ellenére is ilyen őrjítően vágyom rá és arra, hogy azt a temérdek feszültséget itt és most levezethessem Vele, hátán hagyva körmeim nyomát és addig harapdálva ajkát, míg már fáj, csak hogy érezze, mennyire kibaszottul fáj nekem is, hogy ilyen távolságot èkeltünk közénk.-Mèg mindig haragszom rád.- suttogom végül halkan, de hangom cseppet sem szemrehányó vagy neheztelő, sokkal inkább a vágy teszi már karcossá, ahogy finoman elszorítja torkomat testem forrósága.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 1:20 pm

Utólag már könnyű volt bármit is mondani, épp ezért nem tettem szóvá, hogy ha tegnap akár csak egy percre is, de kidugta volna az orrát a szobából, eszembe sem jutott volna veszekedni. Talán épp az azt megelőző este miatt, amikor már nagyjából legyőztem a saját büszkeségemet, és félre tudtam tenni annyira, hogy bevalljam, mennyire félek Őt elveszíteni, de amikor másnap reakcióként annyival reagált, hogy kerülni kezdett, akaratlanul is átgyalogolt rajtam, és nagy eséllyel ezért is nem sétáltam be csak úgy hozzá. Abból már tényleg veszekedés lett volna, és kicsit sem a jobbik fajtából, de ha máshoz nem is, hát ehhez nagyon jól értettünk az elmúlt napokban. Pedig gyűlöltem minden percét, mert nem erre volt szükségem, ahogy rajta is láttam, hogy kezd belefáradni ebbe a csatározásba. Mégsem tudtam, hogy mi tart még vissza, miért nem voltam képes végre mindent félredobni, és bevallani, hogy nem akarom ezt tovább, de talán a magyarázatot épp ebben a tegnapi napban kellett keresnem. Mert kettőn állt a vásár, de ahogy én, úgy Ő sem tett semmit, hogy feloldja a kettőnk között létrejött távolságot, épp ellenkezőleg. Még emlékeztetett is arra, hogy milyen volt, mikor csak egy kibaszott papír láncolt bennünket egymáshoz.
Egy lemondó, feszült sóhaj bukott ki belőlem, mikor kiforgatva szavaimat, saját magát titulálta hülyének, nem is bírtam ki, hogy ne forgassam meg mellé szemeimet, de szinte rögtön felvettem vele a szemkontaktust, mereven állva pillantását. - Nem vagy hülye - fojtottam szavaimat újabb hatalmas sóhajtásba. - De szerintem nincs egy kis porfóliód azokról a gonosz és csúnya emberekről, akik nem a mi csapatunkban játszanak, szóval hacsak nem vagy jövőbe látó, nem fogod őket felismerni - válaszoltam viszonylag normális hangnemben, még ha néhány helyen gúnyolódóvá is váltam, de amúgy hihetetlennek is tűnt, hogy már megint itt tartunk, és be kellett látnom az igazát. Kurvára szerettük ismételgetni magunkat, újra és újra lejátszani ugyanazokat a köröket, amiket egyszer már rendbe tettünk, de míg régen élveztem, hogy táncolhatok az idegein vagy átgyalogolhatok rajta, ma már... ma már nem. Kirill-t sem azért küldtem állandóan a nyakára, mert megállás nélkül basztatni akartam volna, hanem mert egy kibaszott maffiózó felesége, arról már nem is beszélve, hogy a rendes hétköznapokban is ezer veszély fenyegethette az életét.
Meg is törtem a távolságot kettőnk között, még ha nem is lazultak el arcizmaim, tekintetét azonban szigorúan tartottam, még egy pislogással sem szakítva meg. - Idejön néhány fontos üzlettársam - vontam egyet a vállamon, mikor az öltözékemre utalt, szándékosan nem véve tudomásul csipkelődését, bár nem egy perverz megjegyzést tudtam volna villantani cserébe, de azokat még annyira sem díjazná. Az információ birtokában viszont legalább már tudta, hogy ezúttal nem kell aggódnia értem, már ha egyáltalán eszébe jutott ilyesmi, megjegyzések helyett viszont félrebillentettem a fejemet, és jobb híján, ugyanúgy az öltözékén akadt meg a figyelmem. - Nem mondtam, hogy nem felel meg - vágtam vissza rögtön, ahogy ezúttal már szabadabban néztem végig rajta, de azzal már jócskán vágta maga alatt a fát, hogy még közelebb jött, szinte érezve melleit a mellkasomon. Ez az érzés pedig nem enyhült, sőt, még némi dühöt is kicsikart belőlem, mikor azzal vágott vissza, hogy még rövidebb darabot fog választani, ettől pedig görcsbe rándult az egész gyomrom. - Csak nem tetszeni akarsz valakinek? - kérdeztem, gondolataim pedig még mindig a rövidebb szoknyája körül forogtak, az pedig, hogy elképzeltem a nyálcsorgató, kigúvadt szemű bájgúnárokat, újra marokkal fogta közre zsigereimet. - Egy hatalmas baj viszont biztosan van a ruháddal - közöltem vele könnyedén, és bár próbáltam közönyösen tálalni, de még én magam is éreztem, hogyan vegyül hangomba némi érzékiség, hogyan uralja el testemet a hatás, amit még itt, egy kezdődő vita kellős közepén is képes voltam érezni általa, mintha a közöttünk húzódó, ezer fokon lángoló szenvedély jelezni akarta volna, hogy öljük egymást bárhogy, Ő biztosan nem megy sehová. Gondoskodott is arról, hogy egyetlen másodperc alatt felforrjon a vérem, érezve, hogy kiszárad a torkom, miközben a blézerje egyik gombja után nyúltam, íriszei helyett már inkább azt téve a figyelmem középpontjába.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 12:42 pm

Iris & Dimitriy

Kezdek ráèbredni, hogy talán nekünk nem is lenne szabad egy helyiségben tartózkodni, mert annak úgyis vita és veszekedés a vége, mintha két idegbeteg óvodás kerülne össze. De akkor eddig, hogy tudtunk mégis olyan jól meglenni, jól érezni magunkat együtt és egyetlen bántó szó nélkül, csak őszintén szeretni egymást és most, hova a fenébe tűnt mindez? Tényleg, ennyire fontos mindkettőnknek a kibaszott büszkeségünk, hogy képesek vagyunk emiatt eltaszítani egymást? Igaz, hogy a tegnapi napot elzárkózva töltöttem, mintha látni se akarnám Őt és talán, volt is bennem egy ilyen szándék, mert tudtam, hogy újra csak veszekednènk, ha találkoznánk, mint ahogy a példa is mutatja, azt pedig nem akartam, de igazán nem vettem volna rossz néven, ha rám nyitja azt a kurva ajtót. -Nem azt mondtam, hogy hibás vagy csak, ha látni akartál volna tudtad, hogy hol találsz meg.- sóhajtom fáradtan, hiszen a szavaim kiforgatásához egész jól ért, de már csak azért sem hagyom ezt annyiban, mert tényleg eszem ágában sem volt bármi miatt is Őt okolni. Mindketten idióták vagyunk, nyilván ezért is volt meg köztünk az összhang, csak most...igazából én sem értem, hogy mi történt.-A szobában maradtam, mert nem akartam megint veszekedni.- dünnyögöm halkan végül, őszintén beismerve, hogy mi miatt nem dugtam tegnap elő az orrom, na nem, mintha ma már olyan rohadt nagy kedvem lenne ahhoz, hogy öljük egymást, mert ugyanezen okból megyek be most inkább dolgozni. Lejöhetett volna pár perccel később is, akkor nem is találkoztunk volna...
Abból mondjuk sejtettem, hogy nem engedne, hogy Kirill velem kell jöjjön és, bár fogalma sincs róla valószínűleg, de már én magam is szóltam neki automatikusan, mert nem akartam, hogy a következő veszekedés amiatt legyen, mert megint egyedül tettem ki a lábam az utcára. -Sajnálom. Úgy tűnik, mi mindent szeretünk megismételni, újra végig járni ugyanazokat a köröket...- tárom szét karjaimat, hiszen ugyanúgy ez a helyzet is ismerős kell legyen neki, ahogy öljük egymást, mint két ütődött és nem is lenne ezzel baj, ha nem tudnám már, hogy miként tudjuk ezzel szemben szeretni egymást. Francba az egésszel.-Ja értem. Szóval én tök hülye vagyok az egészhez.- szűröm le a lényeget az egészből, ha már én úgyse vennék észre olyasmit, amit Kirill igen, mert valószínűleg cseppet sem feltűnő, ha az embert valaki ki akarja nyírni.
Apropó, ha már én veszélyben lehetek, nyilván neki sem ártana valaki, aki vigyáz rá, de erre természetesen semmi szükség és nem is lep meg azzal, hogy így gondolja, de azzal már annál inkább, mikor elárulja, hogy nem is készül menni sehova. -Nocsak. Akkor kinek csípted így ki magad? Vagy mostantól így fogsz járkálni itthon?- kérdezek vissza felvont szemöldökkel, ahogy elém lép, rezzenéstelen tekintettel fürkészve íriszeit, melyek láttán máris finoman összerándul a gyomrom, még ha nem is úgy villannak épp rám, ahogy szeretném. Kibaszottul unom ezt a csatározást, de most már, csak azért se én fogok pitizni. Azok alapján, amit tudok Rólunk, egyébként is úgy sejtem, hogy mindig én küzdöttem, én nyitottam felé, én vállaltam a kockázatot, hogy átgyalogol a szívemen, úgyhogy most Ő jön.
Végül mégis, inkább a ruhám kezdi érdekelni, bár úgy érzem, csak próbál felbőszíteni, ami sikerülni is fog neki, ha most arról kell majd litániát hallgatnom, hogy nem mehetek így sehová.-Mièrt? Mi bajod a ruhámmal?- pillantok végig magamon helyette is, mert Ő velem ellentétben, csak a szemeimet bámulja.-Blúz, szoknya és blèzer. Mégsem mehetek farmerban...- vonok vállat hanyag mozdulattal, de aztán megjelenik ajkaimon egy pimasz mosoly, így lépek még közelebb hozzá.-De egyébként sem érdekel, hogy megfelel-e neked a ruhám vagy sem. Sőt. Mindjárt visszamegyek és keresek valami rövidebbet.- mormogom halkan, mintha piszkosul nyugodt lennék, pedig valójában rohadtul felidegesít, hogy már a ruhám kapcsán is megjegyzéseket tesz.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 10:50 am

Alig kellett idő ahhoz, hogy rögtön szikrázni kezdjen közöttünk a levegő, de ezúttal nem a megszokott, édes csipkelődés áldozataivá váltunk, mert ami most történt, úgy fest, sokkal mélyebben vert gyökeret bennünk, mint azt múltkor este gondoltam. Azt hittem, tiszta lappal indíthatjuk majd a másnapot, és képesek leszünk leülni tiszta fejjel, kipihenten, megbeszélni mindazt, ami a partin történt, és ami azt követően a rendőrségen, de hiába is vártam rá, hogy kidugja majd az orrát a szokásos reggeli kávéja után, Ő nem jött. És nem kellett sok ész ahhoz, hogy tudjam, valószínűleg azt várta, hogy elmenjek itthonról, de erről jobbnak tűnt nem Kirill-t faggatni. Őt amúgy sem kellett volna belekevernünk ebbe a melodrámába, és bár akaratlanul is belecsöppent, de a múltkori után inkább akartam úgy intézni mindezt, hogy ne sokat lásson vagy halljon. Nem volt szükségem még egy lesújtó pillantásra, ahhoz elég volt megkeresnem Iris tekintetét. Nem is hagyta ki az alkalmat, rögtön közölte velem, hogy szerinte alvás helyett aznap este kellett volna megbeszélnünk mindent, mire felsóhajtottam, és megcsóváltam a fejemet. Nem lett volna elég lélekjelenlétünk még beszélgetni is, főleg azok után, amit a fejéhez vágtam, és ahogy beszéltem vele, de azt az istenért sem vallottam volna be, hogy azért tűnt a legjobb ötletnek aludni küldeni, mert a szégyen, amit a viselkedésem miatt éreztem, előbb-utóbb csúf formát öltött volna, és a büszkeségem viszont ehhez még mindig ragaszkodott. Ha máshoz annyira már nem is, bár, ezt sikerült orvosolnia tegnap, mikor még az árnyékát sem láttam sehol a házban. - Szóval én vagyok a hibás, amiért bújócskázni akartál, és nem kértem, hogy hagyd abba - ismételtem szavait, viszonylag már erőteljes hangsúllyal, mintha amúgy ez megint sokat lendített volna kettőnk beszélgetésén, de mielőtt tovább pörgött volna a nyelvem, inkább felemeltem a kezem, és intettem egyet, hogy ebbe felesleges is belekezdenünk, mert míg szerinte nekem kellett volna lépnem, addig én épp a sértettségemmel igyekeztem megküzdeni, hogy már megint képes azt játszani velem, amit annak idején, és egyszerűen elrejtőzni a kibaszott szobában.
Abban továbbra sem hagytam apellátát, hogy ha el akarja hagyni a házat, milyen körülmények között teheti meg, és jobbára Kirill társaságában, de ahogy annak idején, úgy most sem arattam vele osztatlan sikert. Nehéz volt leküzdenem azt, hogy parancsolgatni próbáljak, nem is igazán akartam, mert Ő is tudta, hogy hétköznapi keretek között soha nem utasítgatom, vagy ha igen, azt olyan köntösbe bújtatva, hogy még élvezze is. Sokkal nyugodtabb voltam, ha tudtam, hogy Kirill mellette van és vigyáz rá, még ha azzal is tisztában voltam, hogy vannak olyan helyzetek, ahol a testőrség sem segítene neki, de erre inkább nem gondoltam. Leginkább azért, mert nemrég átéltünk egy ilyen helyzetet, ha pedig eszembe jutott, hogy Igor mit akart csinálni Vele, újra reszketésig feszült az állkapcsom. De már nemcsak én voltam dühös, hanem Ő is, villámokat szórt tekintete, ahogy rám nézett, ahogy méregetett, és bár ismét eljött az ideje, hogy valamelyikünk megálljt parancsoljon, mert nem akartam újabb vitát kirobbantani, de úgy tűnt, hogy ennek ellenére is sikerült. - Most tényleg át kell rágnunk magunkat azon, amit egyszer nagyon régen már átbeszéltünk? - kérdeztem fennhangon, visszautalva arra a beszélgetésre, amikor hasonló bájjal, de berobogott az irodámba és kifejezte, mennyire nincs elragadtatva, hogy Kirill a nyomában lohol. - Bizonyára tudsz vigyázni magadra, de Kirill olyat is észrevesz, amit te álmaidban sem vennél komolyan - fejeztem be a gondolatot, de hiba volt azt hinni, hogy bármivel is meggyőzhetem, vagy netán leállíthatom, mert máris előrukkolt a következő ötletével, az elképzelést követően pedig már nem bírtam ki, hogy ne ránduljanak pofátlan vigyorra ajkaim, de épp csak addig, míg észre nem vettem. Ő pedig, csak hogy nyomatékosítsa, összefonta maga előtt karjait, engem viszont nem tántorított el attól, hogy odasétáljak elé, és félrebillentett fejjel, mély levegővételt követően újra íriszeibe fúrjam tekintetemet. - Kész szerencse, hogy én ma nem megyek sehová - közöltem egyszerűen, azt már nem téve hozzá, hogy ma jó pár emberemmel inkább a dolgozószobámban terveztem bújkálni. De ezúttal bármilyen indulat is marcangolt, nem tudtam nem észrevenni az orromba kúszó illatát, amit talán nem éreztem volna ennyire intenzíven, ha a pult mellett maradok, tartva Tőle a két méter távolságot. Így viszont a saját síromat ástam meg, szavak nélkül kutakodva íriszeiben, keresve azt a nőt, aki napok óta mocskosul hiányzott, és aki legalább annyira játszotta a sértődött büszke nőt, mint amennyire én a sértődött büszke férfit. Remek párosítás. - És tényleg ebben a ruhában akarsz dolgozni menni? - kérdeztem felvont szemöldökkel, ennek ellenére nem méregettem öltözékét, továbbra is szemeit fürkésztem, de már most láttam robbanni a következő bombát.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 9:54 am

Iris & Dimitriy

Olyan természetessè váltak köztünk az érintések az utóbbi időben, hogy most, mikor elhúzódik tőlem, így kerülve el, hogy a nyakkendőjèvel foglalkozzak, úgy érzem magam, mintha visszautaztunk volna az időben valahova a legelejéhez. Akkor sem volt köztünk több, csak a harcok, a viták, melyek után gondosan elkerültem és, bár tegnap ugyanígy tettem, mégis arra vártam titkon egész nap, hogy végre rám nyissa az ajtót, de nem jött.
Leginkább a parancsolgatásra utalok, mikor közlöm vele, hogy szemmel láthatóan élvezi ezt, hogy tudja, úgyis rábólintok arra, hogy Kirill velem tartson, mert egyszerűen nem hagy más választást, ám Ő mégis egész más dolgokat zúdít a nyakamba, kezdve azzal, hogy nem alszunk együtt már három napja, felemlegetve a tegnapi napot is.-Nem próbálok beszélni veled? Tegnapelőtt este te küldtél fel aludni, ahelyett, hogy beszéltünk volna.- vágok vissza felvont szemöldökkel, hiszen én akkor is arra törekedtem, hogy békésebb hangulatot teremtsek, hogy megpróbáljunk beszélni arról, ami történt, mire inkább lerázott.-Ès éppenséggel, tegnap Te sem rúgtad rám az ajtót, hogy jól vagyok-e vagy mi a fene van. - morgom dühösen, hiszen az a legegyszerűbb, hogy mindent rám fog, hogy miattam tartunk most ott, ahol vagyunk, de neki épp ugyanannyiba telne bèkülő szándékot mutatni, mint nekem, ráadásul én próbálkoztam is a balhés estèm után. Ha nem is a legjobb időpont volt rá, akkor se kellett volna csak úgy elküldenie, mikor végre próbáltam normális hangnemben beszélni Vele, a tudtára adni, hogy mennyire hiányzik, hogy mennyire utálom, hogy harcolunk egymással, bár ennek ellenére most mégis újra ugyanott tartunk. -Mindjárt gondoltam, hogy a testőrség ettől még megmarad. Már csak azért is, hogy éreztesd velem, hogy te vagy itt a főnök.- dünnyögöm halkan, bár meglehet, hogy nem igazán kellene már bármit is mondanom, mert érzem és látom rajta, hogy milyen feszült, mint ahogy én sem vagyok a nyugalom mintaszobra, ebből pedig úgyis megint egy csúnya összeveszès lesz, aztán a felesége megint nem fog az ágyában aludni napokig. Remek. -Leszarod. Remek.- bólogatok nagy egyetértéssel, vagy inkább csak egyszerűen elfogadom, hogy hiába is tépnèm a számat, akkor sem érdekelnè, hogy mennyire vagyok nevetséges vagy épp mennyire nem, de ennek kapcsán felmerül bennem a kérdés, hogy vajon Rá vigyáz-e valaki , Őt is kísérgeti-e valamelyik embere vagy sem és erre nyíltan rá is kérdezek.
Dühösen összeprèselem ajkaimat válasza hallatán, kezeimet pedig csípőmre teszem, mintha ettől bármivel ijesztőbb vagy határozottabb jelensèg lehetnèk, így fürkészve tekintetét, mely már egy cseppnyi nyugalomról se árulkodik.-Akkor én is vigyázhatnèk magamra, nem?- vonok vállat pimaszul, de az i-re a pontot mégis inkább azzal teszem fel, amikor pedzegetni kezdem, hogy talán én is megtilthatnám, hogy egyedül hagyja el a házat, bár ez a húzásom, már egyértelműen csak azt a célt szolgálja, hogy minél jobban feldühítsem, ha már vagyok olyan aljas nőszemèly, hogy nem fekszem az ágyába három napja és, még csak beszélni sem vagyok hajlandó vele.
Tekintete összeszűkül, de ajkai szegletében egy röpke pillanatra megjelenik valami mosolyfèle, mintha még élvezné is kicsit ezt a cukkolást, ami egyébként nem is lenne nagy csoda, csak épp máskor rohadtul nem ilyen komoly köztünk a helyzet. Játékos èvődèssel szoktuk így húzni egymást agyát, de ez most egész más, mert nincs benne semmi játékosság.-Okè. Te sem hagyhatod el egyedül a házat. Rád is kell vigyázzon valaki.-közlöm határozott hangon, ismét összefűzve magam előtt karjaimat, bár tudom jól, hogy rohadtul nem fogja ez érdekelni, sőt. Talán még jól ki is röhög, de legalább megpróbáltam.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 06, 2022 8:41 am

Alig láthatóan, de vontam egyet vállamon, reagálva arra, hogy Kirill vajon mennyire szívesen kísérgeti majd a legutóbb történtek után. Bár, még a fejmosás után sem hiszem, hogy igazán Iris-re neheztelne, elvégre miattam és a módszereim miatt csöppentek bele abba a helyzetbe, ami vélhetően egyiküknek sem tetszett, ahogy nekem sem tetszene, hogy valami bár egy távoli kis sarkán gubbasszak, miközben a rám bízott nő valahol iszogat a barátnőjével. De Kirill is tudta, hogy ez nem kívánságműsor, és ha átkozott is valakit, az jobbára én voltam, és mindaz, amihez ennyire görcsösen ragaszkodtam, csak hogy megvédjem az előttem álló nőt, aki úgy tűnt, hogy ma reggel megint kitesz magáért, már ha arról van szó, hogy borsot törjön az orrom alá. Mert neki nyilván most kellett az irodába mennie parádézni, mikor amúgy puskaporos hangulat időzött az egész kibaszott házban. Néha nem tudtam elhinni róla, hogy nem direkt csinálja, ráadásul tegnap volt is elég ideje megálmodni, hogy mivel szüntesse meg azt a kevés nyugalmat is, amire szert tettem, amiből nem meglepő módon, ezúttal már egy csepp sem maradt.
Azt viszont, hogy a nyakkendőmmel foglalatoskodjon, nem sokáig engedtem, még azelőtt elléptem előle, hogy belekezdett volna, inkább a saját kávémat töltve ki, de nyilvánvaló volt, hogy ezt a beszélgetést itt még nem fejeztük be, és nem tűnt úgy, hogy most rögtön távozni akarna. Amit titkon nem is bántam, mert bárhogy is néztünk ezúttal egymásra, bármi is jött ki a számon, kibaszottul nehezen bírtam, hogy ne lépjek utána, és üdvözöljem úgy, ahogy eddig minden közös reggelünkön tettem, de a tegnapi nap furcsa árnyékot vetett erre a maira, azt ültetve el bennem, hogy nem volt rám kíváncsi. És hogy még el is bújt előlem. - Persze, piszkosul élvezem - bólogattam helyeslően, eltolva a számtól a bögrét, közben figyelve, hogy hogyan hajol le a kis vakarcshoz. - Három napja, hogy a feleségem nem alszik az ágyamban, hogy meg sem próbál beszélni velem, és ráadásul egy napon keresztül úgy bújkált előlem, mintha nem is léteznék. Kurvára élvezem - vált vehemenssé a hangom a legvégére, egy ingerült sóhajjal fordulva inkább a pult felé, hogy úgy kortyolgassam el a kávé maradékát, de a nyugtalanság már a torkomat is marta. - De ez nem jelenti azt, hogy nem foglak emlékeztetni arra, hogy Kirill mindenhová veled kell, hogy menjen, és nem mondhatod, hogy nem volt időd megszokni - beszéltem tovább, a bennem dolgozó ideg miatt pedig jócskán megeredt a nyelvem. - Azt pedig, hogy ki mit gondol a testőrödről, magasról leszarom - tettem le végül a bögrét a mosogatóba, próbálva egy mély, nyugodt sóhaj álarca mögé bújni, de annyira már ismert és képes volt átlátni a szitán, hogy tudja, piszkosul nyugtalan vagyok, nem még mikor felhozza, hogy rám vajon vigyáz-e valaki. - Én magamra vigyázok - vetettem oda, úgy fordulva meg, hogy végre elkaphassam tekintetét, a feltételezésre viszont, hogy Ő is megszabná nekem, hogy egyedül nem mehetek el itthonról, egy pár pillanatig összeszűkültek szemeim. - Megpróbálhatod közölni, de... - vontam meg a vállamat, ajkam szélében viszont teljesen ösztönösen átsuhant egy pimasz kis vigyor, amit szinte azonnal el is tüntettem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 05, 2022 10:19 pm

Iris & Dimitriy

Nem szerepelt a terveim között, hogy összefutunk a konyhában, sőt, igazából úgy gondoltam, ha előbb jövök be ide és Ő megjelenik közben, akkor majd sarkon fordul és magamra hagy, ha már tegnap sem jutott eszébe egyszer sem rám törni a szobám ajtaját. De marad és miután alaposan végig mér, máris vár valami magyarázatot az öltözékem láttán, én pedig nem is titkolom egy pillanatig sem, hogy mi a tervem.
Aztán persze árgus szemekkel figyelem a reakcióit, de még azelőtt, hogy bármit is mondhatna, a kifogásai felől érdeklődök, de cseppet sem lep meg, hogy rögtön Kirillel jön, akinek természetesen el kell kísérnie, mint valami kicseszett személyi testőrnek, amibe végtére is, már rég beletörődtem. Másképp már nem is tervezek kisètálni innen, meg se próbálom lebeszélni erről, a múltkori után meg végképp nem, mert az úgyis hatalmas nagy veszekedést eredményezne és abból, már bőven kijutott az elmúlt napokban. -Nyilván, a múltkori után szívesen kísér el.- jegyzem meg halkan, fèlvállról, hiszen kétségtelen, hogy azzal a húzással bajba sodortam, mert Dimitriyt ismerve nem kímélte később őt sem, mint ahogy engem sem. Most legalább lesz alkalmam bocsánatot kérni tőle a kellemetlenségèrt és elmondani, hogy nem szándékosan kevertem bajba.
Legalább egy valakivel, talán rendezhetem a nézeteltéréseinket, ha a legfontosabbak nem is, hiszen amikor Dimitriy nyakkendőjèèrt nyúlok, hogy megigazítsam, Ő inkább odébb lép és tölt magának kávét. Összefűzöm karjaimat és a fájdalom ellenére, amit az okoz, ahogy elhúzódik, halvány mosolyt varázsolok ajkaimra, amit akkor is igyekszem megőrizni, amikor átfogalmazza szavait és nyomatékosítja, hogy nem mehetek Kirill nélkül sehova.
Pár pillanatig, csak csendben fürkészem az arcát, próbálok rájönni, hogy vajon mennyit és mennyire kellene leásnom ahhoz, hogy visszakapjam azt a férfit, akivel napokkal ezelőtt életem legforróbb pillanatait éltem itt át, hogy vajon mennyire zárta Őt el előlem, de végül elkapom pillantásom és megköszörülöm a torkomat. -Le sem tagadhatnád, mennyire élvezed ezt.- jegyzem meg végül halkan, lehajolva közben Mafláshoz, aki valahogy, a szinte tapintható feszültség ellenére mégis képes ugyanaz a kis szelíd, imádnivaló vakarcs maradni, aki azon a reggelen is volt, amikor először láttam. -Gondolom, semmi értelme tiltakoznom, sem èszèrvekkel elmondani, mennyire hülyén jön ki az, hogy testőrrel járok dolgozni...- sóhajtom végül, mert azért lássuk be, ez elég különös lehet a kollégáim számára, bár fogalmam sincs, hogy mennyire vannak tisztában azzal, hogy ki a férjem. Az is lehet, hogy teljesen megèrtik a szituációt, főleg, ha a munkahelyi pletykák terjedésènek gyorsaságát figyelembe veszem.-Na és Téged ki kísérget egész nap? Vigyáz Rád valaki egyáltalán?- kérdezem, ahogy felegyenesedek, tekintetemet az Övèbe fúrva, ami talán árulkodik egy hangyányit arról, hogy nem csak Ő aggódik értem, hanem én is érte, csak én nem vagyok akkora nagymenő, mint Ő, hogy sarokba szorítsam és ilyen döntések elé állítsam. -Vagy én is közöljem veled, hogy csak akkor teheted ki a lábad, ha veled megy valaki?- kérdezem félre biccentett fejjel, de végtére is, magam sem értem, hogy mit akarok ezzel elérni, mert ettől még nem fogja sem meggondolni magát Kirillt illetően -igazából nem is akarom-, és ahhoz sem lesz több szándéka, hogy békésebb hangulat legyen köztünk, mikor épp az oroszlán bajszát cibálom. Már megint.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 05, 2022 5:41 pm

Nyoma sem volt annak a túlfűtött, forró hangulatnak, amit nem is olyan régen, együtt fedeztünk fel ebben a konyhában, méghozzá ébredés után, és bár azt is egy nagy adag aggodalom előzte meg, elvégre azt hittem, hogy ismét elszökött előlem, de végül mégis úgy indítottuk el a napot, ahogy előtte már annyiszor, és ahogy legszívesebben most is tettem volna. Pokolian hiányzott az érintése, a kora reggeli, álmos mosolya, a csók, amivel ébredés után üdvözölt, a szenvedélyes együttlétekről már nem is beszélve, de most bárhová is mentem a házban, nem találtam semmit abból a melegségből, amivel Ő töltötte meg ezeket a falakat. És úgy tűnt, hogy ma reggel is legfeljebb a kávé hőfokát élvezhetem, mert bár nem pattant fel rögtön, és nem vonult ki, de nem is lépett oda hozzám, hogy hozzám bújjon, és arra sem tett próbát, hogy a tudtomra hozza, mennyire belefáradt már ebbe Ő is. Pedig, én csak arra az egy kibaszott jelre vágytam, ugyanarra, amire tegnap is, egy apró kis fehér zászlóra, ami azt jelképezte volna, hogy ha most megközelítem, már nem fogja bevágni előttem az ajtaját, és nem fogja kirántani magát a karjaim közül, csak hogy egyedül oldja meg a rá háruló nehézségeket. Álmatlanul forgolódtam két napja, azon rugózva, hogy mégis hogyan segíthetnék, ha még a szobájából sem dugja ki az orrát, mindezt valószínűleg azért, mert nem akar velem beszélni, vagy ami rosszabb, hogy látni nem szeretne.
Épp csak annyira hajoltam le, hogy megvakargassam a kis vakarcs füle tövét, majd egy sóhajt követően, bólintással ismertem be, hogy tényleg elmaradt a szokásos reggeli üdvözlés, bár, ha úgy vesszük, szavak nélkül is tudtam volna egy csodálatos reggelt adni neki, de ahogy a mosogató mellé lépett, majd a bögre elmosásával kezdett foglalkozni, inkább lemondtam arról, hogy bármit is kezdeményezzek. Leginkább mert ekkor tudatosult bennem igazán, hogy mit is válaszolt, mire kérdőn felszaladt a szemöldököm, azt is elfelejtve, hogy én is éppen kávét akarok inni. - Kifogásom? Nincs, feltéve ha Kirill megy veled - tettem hozzá, hangomon pedig érezhette, hogy ezúttal még annyira sem tűrök ellentmondást, mint mondjuk a veszekedésünk éjszakáján. Ismét eltüntette belőlem a nyugalmat, helyét pedig valami feszült, ideges góc vette át, mert újra eszembe jutott, hogy mi is fogadott, mikor egyszer meglátogattam az irodájában, és hogy utána milyen véget ért az a bizonyos udvarló, aki virágokkal bombázta a feleségemet. Ha csak rágondoltam, ökölbe rándultak ujjaim, testemben pedig pattanásig feszültek az izmok, és épp emiatt nagyon reméltem, hogy hamarosan egyetértését fejezi ki Kirill kapcsán, mert ha nem, még arra sem lesz lehetősége, hogy a küszöböt átlépje. - Ha későn jössz, főleg veled megy - tettem hozzá, még azzal sem törődve, ha Kirill az irodája kibaszott kanapéján fog üldögélni egész nap. Élt már meg rosszabbat, de hogy felügyelet nélkül nem engedem innen elmenni, arra mérget vehet.
Nem tudtam viszont folytatni, mert odalépett hozzám, miután hosszan szemezett a félrekötött nyakkendőmön, de amint rátette volna az ujját, tekintetem rátalált íriszeire, szinte sejtve, hogy ezt követően már annyira nem fogja érdekelni, hogy hogy is festek. - Vagy inkább - léptem el előle, bár tekintetét még akkor sem eresztettem, mikor kicsit odébb sétálva, elkezdtem a saját kávémmal foglalkozni. - Máshogy mondom. Ha Kirill nem megy, te sem mész sehová - kortyoltam bele a bögrébe, mindezt olyan nyugalommal, hogy úgy tűnt, mintha épp azért téptem volna a számat, amiért odakinn már megint szar idő volt. Pedig valójában hatalmas gombóc gyűlt a torkomra, miközben az ideg végigkaristolta gyomromat, egyetlen pillanat alatt érve el, hogy a nyugtalanság minden porcikámba beigya magát.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 05, 2022 4:38 pm

Iris & Dimitriy

Előbb érzem meg parfümje illatát, mint hogy megjelenne a konyha ajtajában, amire Maflás is felkapja a fejét, bár ő jóval természetesebben viselkedik és, még azt is megengedheti magának, hogy odasomfordáljon Dimitriyhez és, ha csak hozzá dörgölőzve is, de kifejezheti a szeretetèt. Nekem meg marad a kínos torok köszörülès, a bögre mögé rejtett összeprèselt ajkaim és a sanyargató hiányérzet, amiért nem léphetek oda hozzá, hogy egy forró csókkal üdvözöljem, amit normál esetben, már ébredéskor, az ágyban oda adhatnèk. De ez az egész már ott eltèr a megszokott kerékvágástól, hogy az ágyban egyedül ébredtem, most pedig hiába érzek örömöt attól, hogy láthatom, mégis keserűség kúszik a gyomromba, mert idáig fajultak a dolgok, hogy már lassan, csak távolról nézhetem és, csak az emlékeimre hagyatkozhatok a csókjával kapcsolatban is. Pedig, szívdöglesztően néz ki most is...
Mintha meglepte volna, hogy itt talál, úgy mér végig újra és újra, bár ezen nem is csodálkozom egy pillanatig sem, amikor az előző napot végig bujkálással töltöttem, most meg olyan természetesen szürcsölgetem itt a kávémat, mintha mi sem történt volna. De ez egy új nap és egész más terveim vannak, egész máskèpp fogok mostantól a dolgokhoz állni, kezdve azzal, hogy nem fogok a kis tornyomban rejtőzködni sem előle, sem az esetleges vitánk elől.-Neked is jó reggelt.- villantok rá egy pimasz mosolyt, ahogy finoman felhívom a figyelmèt arra, mennyire nem szentelt kellő figyelmet annak, hogy legalább normálisan üdvözöljük egymást, majd eltüntetem az utolsó korty kávét is és felállok a helyemről, hogy a mosogatóhoz sétáljak a bögrèvel. -Úgy döntöttem, hogy bemegyek dolgozni.- közlöm végül, miután a bögrét gyorsan elmosom magam után, majd kezemet törölgetve megfordulok és csípőmmel a pult szélènek támasztom magam. Akaratlanul is bevillan az emlék, mit műveltünk itt napokkal ezelőtt, mennyivel másabb volt köztünk a hangulat, milyen szenvedéllyel néztünk egymást, most meg inkább úgy nézhetünk ki, mint két ismerős vagy épp kollégák, akik összefutnak az ebéd szünetben. Szívem szerint elkapnám azt a nyamvadt nyakkendőt és azzal húznám oda magamhoz egy csókra, sőt, talán egy párhuzamos univerzumban most épp ez történik. Egy olyan helyen, ahol nem a büszkeségünk vezérel minket, hanem mindaz, amit őszintén érzünk egymás iránt, de ez most nem az a hely. -Remèlem, nincs kifogásod ellene.- fűzöm össze karjaimat, hátha így ellenállok a késztetésnek, hogy az egyébként kicsit félre álló nyakkendőjèn igazítsak finoman, ami szintén olyasmi lenne, amit a feleségekènt megtehetnèk, de visszatèrtünk azokhoz az időkhöz, amikor csak papíron voltam a felesége és ez nem jogosít fel arra, hogy ilyesmit csináljak.-Lehet, hogy későn jövök majd, elég nagy most a hajtás.- folytatom aztán, pedig nagy valószínűséggel inkább, csak szívesebben fogok odabent ülni az irodámban, kissé felidèzve a régi életemet, mint hogy itthon tèbláboljak ebben a jègveremben, a felismerés pedig, hogy milyen régóta nem vágytam már vissza a régi életemet, szinte letaglóz. Nyilván akkoriban gondoltam utoljára erre, amikor hasonló hangulat állt fenn köztünk.-A nyakkendőd...- mutatok végül a saját nyakamra, ahol az én nyakkendőm lenne, ha lenne, miután legalább tizenötödjère pillantok a csárèn álló anyagra, de végül csak sóhajtok egyet és elé lépek, hogy én magam igazítsam meg. Már, ha idő közben nem robban fel a feje már szimplán attól is, hogy hova készülök, mert akkor nyilván nem érdekel cseppet sem az a nyakkendő.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 05, 2022 3:58 pm

Amikor álomra hajtottam aznap este a fejemet, még nem sejtettem, hogy másnap úgy fog telni a nap, mintha visszapörgették volna az idő kerekét. Próbáltam tudomást sem venni arról, hogy Iris direkt kerül, és hogy még véletlenül sem dugta ki az orrát a szobájából, mikor épp én is fel-le járkáltam, de tekintve, hogy a napom egy részét amúgy is házon kívül töltöttem, valamelyest megkönnyítettem a dolgát. Még ha azt is gondoltam, hogy a hangos szavak nélküli elválás egyenes út lesz majd a béküléshez, de úgy tűnt, hogy ehhez még idő kell, és bármennyire is marcangolt a tudat, hogy újra ott tartunk, ahol a kezdetek kezdetén, nem tettem ellene semmit. Úgy csináltam végig a napot, ahogy tettem a beköltözése előtt, de csak újra rájöttem arra, hogy mennyire nem hiányzik az az élet, és ha nyilvánvaló is volt, hogy lesznek vitáink, hát, most már egy életre megtanultam, hogy mielőbb meg akarom majd oldani őket. Most viszont még csak jelzést sem kaptam, mert amikor reggel elmentem, még nem jött le kávé és reggeli után, délután pedig, mikor hazaértem, már úgy tűnt, hogy gondoskodott a saját vacsorájáról, a kis vakarcséról már nem is beszélve, aztán pedig újra eltűnt abban a kibaszott nyugati toronyban. Ha legalább résnyire nyitva hagyta volna az ajtót, tudtam volna, hogy talán... készen áll rám, arra, hogy ismét beszéljünk, ezúttal már jóval higgadtabban, de nemhogy résnyire nem volt nyitva, talán még be is zárta. Meg sem próbáltam bejutni, pedig ahogy nem egyszer elhaladtam ajtaja mellett, legalább annyira akartam lenyomni a kilincset, mint ahogy múlt éjjel, végül mégis egyedül hajtottam álomra a fejem. Ismét. Legalábbis, próbáltam, de nem szoktam hozzá az üres ágyhoz, a jeges, dermesztő csendhez, és ahhoz, hogy ilyenkor tényleg egyedül vagyok magammal és a gondolataimmal.
Az új napot jobbnak tűnt egy zuhannyal indítani, még mielőtt lefelé vettem volna az irányt, komótos léptekkel, fáradt mozdulatokkal gombolgatva az ingemet, amit egy megbeszélés miatt öltöttem magamra, de ezúttal cserben hagytak az érzékeim, mert egyáltalán nem számítottam arra, hogy ezúttal viszont szemben találom majd magam Iris-szal, miközben békésen iszogatta a kávéját. Csak egy pillanatra fékeztem le, miközben végigmértem Őt, majd a kis vakarcsot is, ami normál körülmények között talán még egy mosolyt is előcsalogatott volna belőlem, de így jobb híján maradt a nyúzottság, negyedik próbálkozásra sikeresen megkötve a nyakkendőt, de még mielőtt kávé után indultam volna, megálltam a pult mellett. - Készülsz valahová? - kérdeztem felvont szemöldökkel, újra végigmérve öltözékét, aminek nem sok jót jósoltam volna, ha már megbeszéltük volna a gondjainkat, de úgy tűnt, ez még várat magára. Főleg, ha most azt készül közölni velem, hogy amúgy... Ő most elmegy. És talán ha nem jöttem volna le, ha nem találkozunk, akkor szó nélkül tette volna, bár reméltem, hogy Kirill-ről még a történtek után sem feledkezik meg, bár, azután a fejmosás után, amit kapott Iris eltűnése után, talán már neki sem sok kedve maradt a bébicsőszködéshez. Kár, hogy ez nem kívánságműsor.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
Vissza az elejére 
7 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: