M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 09, 2022 8:42 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Nem sok jó volt ebben a pár napban, de azt legalább, már biztosan tudom, hogy mennyire nem vágyom már olyan életre, aminek Ő nem része, mert bármilyen borzalom is történt a minap, bármit is kellett és kell majd még átèlnem amiatt az este miatt, azt nem akarom Nélküle. Nem akarok úgy lefeküdni aludni, hogy nincs mellettem vagy legalább nem bújik mellém valamikor az éjszaka közepén, ha később ér csak haza és nem akarok úgy ébredni, hogy nem érzem Őt magam mellett. Hogy nem érinthetem, hogy az illatát csak haloványan, a ház egy-kèt pontján érezhetem és a pimasz, szemtelen mosolya helyett rám is, csak az a rideg, kiismerhetetlen tekintet nézzen, ami mindenki másra. És, ha ezért olykor a földbe kell döngöljem a büszkeségemet és nekem kell előbb bocsánatot kérni, hát a francot se érdekli, mert megèri.
Most is feküdhetnèk még az ágyamban, hiányolva Őt magam mellől, kétségek közt vergődve, önmagamat hibáztatva, rettegve attól, hogy talán végleg elveszítek valamit, ami nélkül már el se tudnám képzelni az életemet, miközben a büszkeségem...az bezzeg szuperül lenne. Nem, mintha úgy érezném, hogy most annyira romokban heverne, mert büszke vagyok arra, hogy remélhetőleg túl tudunk ezen is jutni, hogy az a szerelem, ami felèledt köztünk, most is épp ugyanúgy lobog, sőt, talán picit még jobban, mint pár nappal ezelőtt.
Minden csókja és mozdulata magában hordoz egy-egy bocsánatkérést, vagy szerelmi vallomást, olyan finoman cirógatja és csókolja forró bőrömet, ahol csak hozzám fér, de gondoskodik is arról, hogy még több terület váljon szabaddá, mikor a ruhát fentebb küzdi rajtam, aztán fogaival tèpkedi meg picit. A kérdésemre azonban nem válaszol, szándékosan húzza az agyam a ruha sorsát illetően, gonosz kis terve pedig be is válik, mert csak még szaporábban kezd dübörögni a szívem tőle, a vérem még forróbban lüktet ereimben, mikor pedig hangosan morfondírozni kezd, kíváncsian ajkamba harapok.
Iszonyúan hiányzott már, hogy ilyennek lássam, hogy ez a játékos, pimasz oldala végre a felszínre kerüljön azzal a pofátlan vigyorral együtt, amitől eltölt a boldogság, ugyanakkor görcsbe is rándul a gyomrom, mert sose tudom, hogy mit jelent, hogy mire készül. -Pedig, nem vall rád, hogy megkímèled a ruhámat.- pimaszkodok én is mosolyogva, élvezettel járva végig bőrét újra és újra, érintve mindenhol, ahol jelenleg lehet, mintha tényleg próbálnám az elmúlt napokat bepótolni, de ahogy finoman lentebb húzza rajtam az anyagot, hogy az egyik mellemet kiszabadítsa alóla, újra ajkamba harapok.
Csak egy pillanatig tudok kuncogni pofátlan megjegyzésèn, utána elakad lélegzetem, mikor nyelve bőrömre simul, ahogy mellbimbómat ajkai közé veszi, csípője pedig finoman ölemnek feszül halk, kéjes nyögést csalogatva ezzel elő belőlem. Egy pillanatra hátra vetem a fejem a párnára, testem finoman mozdul alatta, ujjaim pedig ismét hajába túrnak, miközben a vérem még gyorsabb, még forróbb tempóra kapcsol ereimben. -Neki is nagyon hiányoztál már.- pimaszkodok perverz mosollyal pillantva le rá, csípőm pedig, már-már ösztönösen is mozdul egyet néha, így préselve magam finoman ágyékához, de ezen felül mással nem rondítok bele a játszadozásába, mert pokolian élvezem, ahogy ajkai és nyelve ingerel.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 09, 2022 6:58 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Ajkamba harapva vigyorogtam tovább, mikor felidézte azt a reggeli csókot, de szándékosan nem kezdtem el boncolgatni, hogy mi minden várt volna még rá, ha Kirill nem szól közbe. Még futólag sem jutott eszembe, hogy komolyan vegyem saját szavaimat, mert tudtam, hogy a néhány nappal ezelőtti elutasítás mögött sem az állt, hogy ne szeretett volna, inkább Ő több önfegyelemmel rendelkezett, mint én, bár, ahogy utána kérdőre vont, hogy kellőképp kiszórakoztam-e magam, akkor épp sok jóra nem engedett következtetni. Pedig, ha mi épp nem is értettünk szót, attól a testünk még mindig ugyanazt a nyelvet beszélte, és egyszer sem engedte, hogy ne azt a makacs, vehemens lüktetést érezzem magamban, amit általában. Más lapra tartozott, hogy vajon mit oldott volna meg, ha kontroll nélkül egymásnak esünk, vagy hogy nem-e lett volna rosszabb, ha azután valamelyikünk továbbra is fenn akarta volna tartani azt a rezzenéstelen, rideg, közönyös álarcot, amit előtte, pedig, ha valamit soha nem akartam, az az, hogy kihasználva érezze magát. Nekem nemcsak a teste kellett, azzal együtt akartam tőle és belőle mindent, olyan értékeket fedezve fel magamnak, amik előtte soha nem számítottak.
Kiszakadt belőlem egy halk sóhaj, ahogy mellkasom a melleinek feszült, érezve ruháján át is, hogy mennyire felhevült a bőre, az enyém pedig épp ugyanígy reagált, már pusztán attól, hogy az imént simogatni kezdett, és végre, hosszú napok után azt éreztem, hogy újra hazataláltam, méghozzá ahhoz, aki tényleg várt rám, és akit egy pillanatig sem szabadott volna egyedül hagynom. Bántam minden percet, amit nélküle töltöttem, és ami alatt hagytam, hogy a büszkeségem többet jelentsen, mint az iránta táplált szerelmem, mégis, ha újrakezdhettük volna, sem cselekedtem volna másképp, mert valahol hinni akartam abban, hogy ez csak még erősebb kapocsként tartott össze bennünket. A hálóingjének viszont ezúttal sem tudtam tetszéssel adózni, mert kibaszottul zavart, hogy akadályt képez közöttünk ez a vékony kis anyag, de egyelőre még tartottam magam annyira, hogy ne kezdjem rögtön rongyosra szaggatni, helyette gyengéden cirógattam arcélét, majd fülcimpájára harapva, egyértelműen kimondtam, hogy mi az, ami jelenleg leköti minden gondolatomat. - Talán igen. Talán nem - húztam tovább az agyát azzal, hogy nem válaszoltam egyértelműen kérdésére, ajkam szélében ravasz vigyor villant, már csak a kezemnek kellett volna megálljt parancsolnom, ami kontroll nélkül próbálta még feljebb húzni az anyagot az oldalán, közben ujjbegyemmel finoman cirógatva csupasszá váló bőrét, fogammal pedig rántottam egyet az anyagon, de azon kívül, hogy megsértettem pár varratot, semmi baja nem lett a ruhájának. - Talán eljátszadozom veled úgy, hogy még rajtad van - ötleteltem tovább hangosan, szabad kezemmel benyúlva kettőnk közé, hogy ekkor már hasánál markoljak az anyagra, úgy húzva lentebb, hogy kibukkanjon egyik melle, mire elégedetten felsóhajtottam, mintha egy régen látott ismerőst pillantottam volna meg. - Erre még halványan emlékszem - vágtam pofátlan grimaszt, miközben nyelvemet végighúztam a szabaddá váló domborulaton, jólesően morranva, mikor ajkaim közé vettem mellbimbóját, közben már úgy fészkelődve, hogy combjai közé kerüljön a csípőm, ekkor már úgy dörgölőzve ölének, hogy tisztán érezhesse, milyen vágyat keltett bennem pusztán már ennyivel is.

verona || coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 09, 2022 5:35 pm

Iris & Dimitriy

Tudom, hogy még bőven lesz mit megbeszèlnünk, hogy ennyivel még nem tűntek el azok a sebek, melyeket egymáson ejtettünk, de az, ahogy most incselkedünk egymással, amilyen szorosan bújunk egymáshoz, egy cseppnyi aggodalomra se ad okot. Egy pillanatig, talán még az is felmerül bennem, hogy mindazt ami történt, amiket egymás fejéhez vágtunk azokban a feszült pillanatokban, egyszerűen csak elengedjük majd, mert nyilvánvaló most már, hogy egy szó sem volt igaz belőlük. A legfontosabbat pedig, hogy valójában mennyire szükségem van Rá, hogy mennyire szeretném, hogy mellettem legyen, már maga az elárulta, hogy az éjszaka közepén átjöttem hozzá és az első mondataim egyikèvel alá is támasztottam. Nem akarok úgy tenni, mintha egyedül kellene mindazt megemèsztenem, ami történt és nem akarok ismét úgy lèzengni ebben a kibaszott házban, mint valami vendég, egy szellem, akit igazából nem lát szívesen senki, mégis itt eszi a fene. Külön ágyban tölteni az éjszakákat pedig, végképp nem akarom.
Főleg úgy nem, hogy a veszekedés ellenére is azt éreztem újra és újra, hogy mindenféle büszkeség és sértettség által gerjesztett szó helyett, inkább hagynom kellene, hogy a testünk beszéljen, hogy a haragomról, csak csókom hevessège árulkodjon és az, ahogy letèpem róla a pólóját vagy épp, ha a ma estét vesszük, azt a kibaszott nyakkendőt és az inget, amihez az a némber hozzá ért.-Nem fogok.- kuncogom halkan, ahogy fölèm helyezkedik, ahogy finoman rám nehezedik, de aztán szavai hallatán ismét duzzogva lekonyulnak ajkaim.-Gondolom, az a reggeli csók is azt éreztette, hogy nem szeretlek.- csóválom a fejem gyengéd pillantással, tenyerem válláról arcára simít, de aztán én magam is lepillantok a ruhára, amibe ujját még mindig beakasztva tartja és amiről elárulom, hogy pusztán azért nem vettem le, mert nem tudtam, hogy szívesen lát-e majd vagy sem, bár így utólag már egész nevetséges, hogy azt hittem, ha bèkülő szándékkal jövök, majd elküld. Hiszen, már reggel is nyilvánvalóvá vált, hogy egyikünk sem vágyik több veszekedésre és harcra. -Nem tudtam, mennyire sértettelek meg.-motyogom halkan egy újabb vállrándítás kíséretében, finoman belesimulva arcommal érintésèbe, de ahogy a takarót ledobja rólunk, mellkasával pedig finoman nekem feszül, igazán már nem is érdekel, hogy mi történt és, hogy miért.
Csak az számít, hogy újra érinthetem, hogy ajkai olyan édes, becèzgető mozdulatokkal simítják bőrömet, amitől minden porcikám libabőrössé válik, a szívem pedig egyre vadabbul kezd zakatolni mellkasomban, amint a ruhám aljára markol és felfelè kezdi terelgetni rajtam. Úgy húzom fentebb lábamat és simítok combommal végig csípőjèn, ahogy lassan szabaddá válik, ajkaimmal pedig hol halántèkára, hol állára lehelek gyengéd csókot, attól függően, hol fèrek épp hozzá.
Morranása hallatán pimaszul elmosolyodok, mert nem kell zseninek lennem ahhoz, hogy tudjam, a ruha miatt van, ami makacsul ellenáll az akaratának és megakad köztünk, de cserébe csípőmmel finoman ágyékának feszülök egy finom mozdulattal, halkan sóhajtva az érzéstől, ahogy közben nyakam érzékeny bőrét ízlelgeti és finoman a fülembe harap. -Igen, szerintem is.- nyögöm halkan, testemen kellemes borzongás fut végig, és már most szaporábban kapkodok levegő után, miközben Ő lentebb kalandozik ajkaival, fogával cibálva meg rajtam a ruha gyenge anyagát.-Ugye ezt is tönkre fogod tenni?- kérdezem halkan, pimasz mosollyal pillantva le rá, miközben finoman hajába túrok, másikkal pedig háta bőrét simítom, bár elég nehéz eldönteni, hogy szimplán csak érdeklődök, beletörődve abba, hogy ennek a ruhának is annyi lesz, vagy inkább reménykedek, hogy tényleg szèt tépi rajtam.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 09, 2022 4:02 pm

Az elmúlt napok mindegyikén, minden viharos és dühös veszekedés során szívem szerint az arcába ordítottam volna, hogy csak azért nem hagyom ezt az egészet a fenébe, mert még most, ezek után is mocskosul szeretem, és ez az érzés ahelyett, hogy alább hagyott volna, még erősebben és intenzívebben dolgozott bennem, nyilvánvalóvá téve, hogy valahogy túl fogunk jutni ezen is, csak idő kérdése. És ez volt az, amit nem tudtam előre megjósolni, és talán nem is akartam, mert csak nagyobb csalódás ért volna, ha rájövök, hogy feleslegesen várok arra a békejobbra. Ha nem jött volna át hozzám, nem tudom, milyen hangulatban keltem volna reggel, ahogy azt sem, hogy milyen hatást gyakorolt volna rám mindaz, ami először a dolgozószobában, majd utána az Ő hálószobájában történt. Gyűlöltem magyarázkodni, főleg ha nem tettem semmi olyat, ami indokolná, Iris-nak pedig lehettek sejtései arról, hogy életem során eddig hányszor próbáltam bárkinek is megfelelni vagy netán megmagyarázni egy-egy cselekedetemet. Nem voltam erős ebben, és nem is akartam az lenni, mert eddig egyszer sem volt szükség rá, csak hogy... most nagyobb volt a tét némi büszkeségnél, és bár egyszer megfogadtam, hogy ha elszabadul a pokol, és úgy érzem majd, hogy többet ártok neki, mint amennyit használok, el fogom engedni. De kibaszottul nem voltam képes rá, úgy olvadt össze kettőnk élete, hogy szinte észre sem vettem, mára pedig már ott tartottam, hogy levegőt sem voltam képes venni Nélküle.
Elvigyorodtam, mikor szándékosan duzzogni kezdett, és leutánoztam az iménti mozdulatát azzal, hogy saját ajkamra haraptam, így méricskélve arcának minden apró kis vonását, közben játékosan rántva egyet a vállamon. Egyértelmű, hogy nemcsak egyetlen dologban különbözött attól az átkozott némbertől, de nem akartam megmérgezni ezt a hangulatot azzal, hogy elkezdem fejtegetni, mi mindenben más Ő, mint Natasha, de talán szavakkal nem is tudtam volna elmondani a többségüket. Mert míg Natasha iránt nem éreztem semmit, és még Iris előtt is legfeljebb a testi vágy volt közöttünk mozgatórugó, de már nem tudott lázba hozni. És ezt nem is tartottam magamban, egyértelműen közölve Iris-szal, hogy egyedül Őt kívánom, és Natasha taperolhatott volna bárhogy, de ezt nem tudta volna felülírni bennem. - Legközelebb ne állj ellen - vigyorodtam el még pofátlanabbul, miközben fölé gördültem, súlyommal finoman nehezedve rá, ujjammal továbbra is a ruhája egy részénél kalandozva. - Még a végén azt fogom hinni, hogy már nem is szeretsz - pimaszkodtam vele tovább, bár egyetlen szót sem gondoltam komolyan, mert még úgy, a vitáink kellős közepén is nyilvánvaló volt, hogy épp emiatt a szerelem miatt öljük egymást, és ha nem ezt éreznénk, már mindketten elmentünk volna a saját dolgunkra, ezen pedig az elutasítás sem változtatott semmit.
Tekintetem követte ujjaim játékát, amik már az imént fogást találtak a vékonyka kis anyagon, szavaira pedig egy sunyi szemforgatással reagáltam, ezt inkább a ruhájának címezve. - Kinézed belőlem, hogy elküldenélek? - kérdeztem, szabad kezemmel már arcát simogatva, ekkor azonban már kezdett zavarni a ránk nehezedő takaró, így egy laza, mégis heves mozdulattal löktem le rólunk, mellkasommal melleinek feszülve, egyelőre nem törődve tovább a ruhájával. Orrommal finoman simítottam végig arcélén, apró csókokat hintve közben bőrére, szabad kezem pedig épp addig nyúlt le, hogy elérjem a ruhája alját. Marokra fogva kezdtem felfelé gyűrni, amiben egyedül az gátolt meg, hogy testem szorosan az övéhez simult, így a derekánál megakadt az anyag, egy halk morranással fejezve ki, hogy tényleg mennyire nem tetszik, hogy újra ruha van rajta. - Tudod - hajoltam füléhez, apró csókot lehelve közben nyaka bőrére. - Lenne mit bepótolnunk - súgtam halkan, ráharapva fülcimpájára, de még mielőtt bármit is mondott volna, lefelé indultam el, ezúttal a hálóruhájába kapaszkodva bele fogaimmal, így rántva rajta egyet.

verona || coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 09, 2022 1:37 pm

Iris & Dimitriy

Néha még most is aggódom, hogy talán csak álmodom az egészet, ugyanúgy egyedül fekszem az ágyamon és, csak idő kérdése, hogy mikor válik az egész lidèrcessè, hogy aztán ugyanúgy levegő után kapkodva riadjak fel, mint az elmúlt pár éjszakán is tettem. De túl valóságos az érzés, ahogy teste az enyémhez simul, ahogy csókomat viszonozza, miközben ujjai már finoman bőrömet vagy épp a ruhám szélét járják végig egész a dekoltázsomig. Már ez is elég ahhoz, hogy apró borzongás fusson végig rajtam, miközben édesen bókol, ahogy még mindig a mai féltékenységi jelenetet vesszük górcső alá, de már ezt se úgy, mint korábban.
Inkább, csak viccesen, játékosan beszéljük meg, hogy Ő miként fogadna egy hasonló jelenetet, amiről már igazából akkor is egyértelmű volt, hogy nem Ő kezdeményezte. Egyszerűen, csak elborult az agyam és talán, leginkább a sorsra voltam dühös, amiért a kellemesnek tervezett este helyett, még bezavart nekünk az az alattomos kígyó a rámenőssègèvel. Mert Őt, csak én húzhatom magamhoz a nyakkendőjènèl fogva és én nézhetek úgy rá, hogy abból egyértelmű legyen számára, mennyire akarom Őt, mint ahogy Ő is az egyetlen, akinek cseppet sem kell visszafognia magát, ha épp hozzám akarna érni. -Tudom.- sóhajtom halkan a fèlbehagyott mondata hallatán, hiszen pontosan tudom, hogy miről beszél, mert én is épp ugyanannyira vágytam arra, hogy érinthessem vagy, hogy Ő érintsen, mint Ő.
De ez a nevetséges háború teljesen elvette mindkettőnk eszét és talán, ez a Natasha-dolog is kellett hozzá, hogy végre képes legyek felül emelkedni rajta. Soha nem akarnám, hogy ilyen nevetséges, büszkeségből fakadó vitákkal végül átjátszam Őt valaki másnak, mert itthon nem várja más, csak a veszekedés és a hárpia felesége, akit most még szeret annyira, hogy képes legyen elengedni mindazt, ami történt, de ki tudja, hogy ez így lenne-e a következő, majd az ötödik, a tizedik ilyen eset után is? Inkább nem akarom, hogy több ilyen legyen és, ha legközelebb valami rossz történik, csak csendben hozzábújok, ahogy most tettem, miután mellé helyezkedtem és megvárom, míg megnyugszom a karjaiban.
-Csak egy "kis" különbsèg?-kèrdezem álduzzogva amit indokol az az aprócska csók is, amit kapok, de tekintetem jókedvűen figyeli arcát, míg végül elárulja azt is, mi az a kis különbség köztem és aközött a nő között, szavaitól pedig a már egyébként is szép lassan forrósodó vérem meglódul az ereimben. Sóhaja hallatán furcsáló tekintettel nézek rá, de ahogy mozdul, ajkamba harapva idomulok hozzá én is, míg fölèm helyezkedik, kezeim pedig rögtön kihasználják a lehetőséget, hogy vállain és karjain is simíthassak.-Minden egyes vitánál eszembe jutott, hogy inkább rád vetem magam és valahogy máshogy próbálom kiadni magamból a feszültséget.-duruzsolom halkan, visszatèrve az iménti gondolatmenetre, mert ha valamivel, hát a vággyal akkor sem volt baj, amikor épp veszekedtünk. A düh, csak még hevesebbè tette, de a büszkeség meg mindig el is nyomta. -Ha biztosan tudtam volna, hogy nem küldesz el, levettem volna...- suttogom végül finoman vállat vonva, miközben lepillantok ujjára, ami még mindig ugyanúgy melleim között cirógat, végül huncut mosollyal arcomon felnèzek rá. Őt ismerve, szinte biztos vagyok benne, hogy nagyon bosszantja ez a vékonyka anyag és, hogy talán ez is arra a sorsra jut majd, mint a többi.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 09, 2022 11:30 am

Nem szívesen rendeztem volna vérfürdőt az orra előtt, sem akkor, mikor Igor tiszteletét tette a házban, sem pedig akkor, mikor valaki, akárki megpróbálná fogdosni vagy netán a kezét tenni Rá. De ez nem akarat kérdése volt, ismertem a saját temperamentumomat annyira, hogy tudjam, nem lennék képes féken tartani az indulataimat, és ha épp ölni épp nem is ölnék, de nem úsznánk meg anélkül, hogy vér folyna. Túlságosan ragaszkodtam ahhoz, ami az enyém, és már a gondolatát sem tudtam elviselni annak, hogy valaki csak úgy rátegye a piszkos mancsát erre a nőre, ez pedig minden ízében szembement azzal, amit eleinte éreztem iránta. Vagyis, amit próbáltam érezni, mert már akkor sem szívesen játszottam át más kezeire, mikor az osztálytalálkozóján az a kis senkiházi szégyenlősen leszólította. Annyi volt a különbség, hogy ott még küzdöttem ellene, foggal és körömmel ragaszkodtam ahhoz, hogy neki semmi keresnivalója nincs mellettem, pedig már akkor sem tudtam magyarázatot találni arra, hogy miért ver hevesebben a szívem a közelében, vagy hogy egyáltalán miért mentem el vele arra a kibaszott osztálytalálkozóra. Félelmetes volt belegondolni, hogy ha otthon maradok és Ő egyedül ment volna, talán most sehol sem lennénk, mert ha aznap este nem vágja a képembe a valóságot, és nem vonul fel a szobájába, talán soha nem jutottam volna el odáig, hogy végiggondoljam, pontosan mit is akarok. Mai szemmel már annyira egyértelmű és nyilvánvaló volt a válasz: Őt, mindennel együtt.
Ajkaim gyengéd, mégis forró hévvel viszonozták a csókot, amit végül némi helyezkedés után lopott tőlem, hosszú pillanatokig olvadva bele, úgy érezve, mintha ezáltal ismét feltöltene azzal az erővel és energiával, amik nélkül kínszenvedés volt minden nap. Az egész testem megborzongott, de nemcsak a csóktól, hanem attól is, ahogy teste gyengéden hozzám simult, és bár a csókunk félbeszakadt, miközben homlokom az övének támasztottam, de a kezem csak ekkor éledt fel igazán, gyengéden cirógatva végig oldalát. - Az elmúlt napokban muszáj volt ellenállnom, pedig... - leheltem ajkaira, de ezúttal nem csókoltam meg, helyette egy pimasz kis vigyorral rántottam meg vállaimat, tekintetemmel azt bűvölve, hogyan harap ajkába, a látvány hatására pedig még intenzívebb vágtázásba kezdett a vérem. Éreztem, hogyan csal libabőrt mellkasomra, mikor ujjai apró kis motívumokat rajzoltak bőrömre, én pedig addig küszködtem, míg meg nem érintettem dekoltázsát, de a hálóing utamba állt, és nem is tudtam leküzdeni egy csalódott, bosszankodó sóhajt. - Van egy kis különbség közötted és Natasha között - kezdtem el elmélkedni, bár azt már előre elkönyveltem, hogy sok újdonságot úgysem fogok tudni mondani neki. - Téged kibaszottul kívánlak - loptam tőle egy apró kis csókot, szándékosan nem hagyva időt arra, hogy kiélvezhesse, majd még szemtelenebb vigyor kúszott ajkaimra, mutatóujjammal beférkőzve a hálóing alá, úgy rántva egyet az anyagon, ami szinte rögtön visszaugrott a melleire. - Akkor is kívántalak, mikor épp rohadtul dühös voltam rád - vallottam be a nyilvánvalót egy kósza mosollyal, majd egy megjátszott, drámai sóhaj bukott ki belőlem, de egyelőre nem indokoltam, helyette ismét mozdultam, ekkor azonban már úgy helyezkedve, hogy néhány másodperccel később már fölé gördülhessek, egyik kezemmel haja vonalán simítva végig, de a másik ugyanúgy a dekoltázsánál időzött, ajkaim pedig ostrom alá vették az Ő ajkait.

verona || coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 09, 2022 10:11 am

Iris & Dimitriy

Iszonyúan féltem attól, hogy ha megjelenek éjjel itt a szobájában, majd ugyanazzal a lendülettel kulloghatok is vissza, mert talán sikerült olyan sokszor és olyan mélyen megsèrtenem, hogy már nem is kér inkább belőlem, de ahogy maga mellé enged és a takaró alá bújva testéhez simulok, már tudom, hogy még nem tettem teljesen tönkre mindent.
Minél közelebb bújok hozzá és minél szorosabban ölel magához, annál inkább eltűnik belőlem a feszültség, az aggodalom és az a sok, feleslegesen gerjesztett érzelem, melyek megnehezítettèk az elmúlt napokat és amiken valószínűleg, már akkor is segített volna egy ilyen nyugodt, békés összebújás. De azon, már nem tudunk változtatni, ami megtörtént, ahogy viselkedtünk, csak megjavítani tudjuk újabb és újabb, halkan elsuttogott bocsánatkèrèsekkel és a végső megállapítással, hogy ehhez is ketten kellettünk.
Minden egyes lélegzetvètellel mélyen magamba szívom illatát, ajkaim apró csókokat lehelnek bőrére, miközben testem minden lehetséges részével hozzá simulok, élvezve végre a forróságot, aminek hiányától napok óta szenvedtem, ami nélkül, már aludni sem tudok igazán, mert egyszerűen szükségem van rá, éreznem kell, hogy mellettem van, bármi is történik épp. Még, ha el is tölt a féltékenység, mint ma, amit megint csak pokolian sajnálok, bár ettől függetlenül ugyanúgy kiborulnèk újra, ha bármilyen nőcske fogdosná. Orrom hegyèvel gyengéden simítom bőrét, miközben fentebb helyezkedik, tekintetem pedig végre Övéire talál, hosszan el is veszek bennük, míg Ő finoman letörli a könnycsepp maradékát, amit most történetesen a megkönnyebbülés okozott. Hiszen, hiába is tudta egy részem, hogy most is ugyanúgy szeret, iszonyúan féltem, hogy nem fogom tudni rendbe hozni a dolgokat azzal, hogy most átosontam hozzá. -Ebben egy percig sem kételkedtem.- mosolyodok el szavai hallatán, próbálva nem túlságosan belegondolni abba, hogy fordított esetben mi történt volna, mert könnyen lehet, hogy Dimitriy nem csak fenyegetőzött volna, mint én, hanem meg is teszi. Bár ki tudja, talán egy taperolás miatt, még nem borult volna ki annyira.
Végül ellopom Tőle a régóta vágyott csókot, ajkaim forrón, szenvedélyesen simulnak Övéire, szavak nélkül árulva el, mennyire szeretem és, hogy mennyire hiányzott, majd ahogy homlokát az enyémnek támassza és lehunyja szemeit, én is követem a példáját. Mintha ezer éve nem lehettem volna ilyen közel hozzá, testem minden sejtje megrèszegül hirtelen és ahogy eszembe jut, hogy Ő épp ezt élte át, miután az emlékeim elvesztek, sóhajtok egy nagyot.
Mielőtt azonban túlságosan elmerülnèk a komor emlékek között, pimasz vigyora láttán én is huncut mosolyra húzom ajkaim és az alsót finoman be is harapom, ahogy keze gyengéd, cirógató mozdulattal elindul a ruhám széle mentén, míg végül keze megállapodik melleim között. -Milyen szerencse, hogy Te épp az a személy vagy, akinek nem kell ellenállnia.- pimaszkodok halkan, de közben az én kezem is visszacsúszik mellkasára, finoman lépkedve végig forró bőrén ujjaimmal, egész addig, míg összesimult testünk engedi.-Mondjuk mindez rád is igaz, hiszen ma nem engem taperoltak le.- cukkolom mosolyogva, apró, ismeretlen mintákat rajzolva körmeimmel bőrére.-Teljesen meg tudom érteni Natashát. Ha ilyen főnököm lenne, én is rá lennék gerjedve.- vonok vállat továbbra is azzal a mosollyal, ami már szintén kezdett nagyon hiányozni, mert ezt sokkal inkább magamènak érzem, mint a feszült, haragos ábrázatot.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 09, 2022 8:27 am

Nem akartam mosdatni magamat, mert még élénken élt az emlékeim között, hogy mit ígértem neki, mikor Igor látogatást tett ebben a házban, és bár rengeteg következménytől kíméltük volna meg magunkat, ha nem hallgatok Kirill-re és ott, helyben ölöm meg azt a csúszómászó férget, de végül nem tettem. Pedig sokkal könnyebben vállaltam volna a tettem súlyát, magamon viselve minden lehetséges következményt, amiről javarészt az apám gondoskodott volna, de egyetlen rémálmomban sem készültem fel arra, hogy nem én, hanem Iris intézi majd el. Mégis, amikor felrohant a szobájába, ugyanúgy azt mondta, amit néhány nappal ezelőtt, én pedig, amilyen kibaszottul ostoba voltam, még asszisztáltam is ahhoz, hogy másnap hűlt helyét találjam, mert azt hittem, hogy tényleg az a megoldás, ha kap egy kis időt egyedül. Neki is és magamnak is megígértem, hogy nem teszem többé, bárhogy is fogja kérni vagy követelni a magányt, mert nem akarom még egyszer az üres szobájával szembetalálni magam, most mégis, mikor újra azzal próbálta védeni magát, hogy egyedül kell ezt is megoldania, nem szólaltam fel ellene, a sértettségem kezdett diktálni, hogy már megint azt hiszi, hogy egyedül képes rá, és hogy nincs rám szüksége hozzá, de olvasnom kellett volna a sorok között. Ez pedig még ennyi idő után sem volt erősségem, már ha a női lélek rejtelmeiről van szó. - Mindketten borzasztóan viselkedtünk - javítottam ki a mondanivalóját, mert bármennyire is voltunk dühösek egymásra az elmúlt napokban, mindkettőnk kezében ott volt a megoldás kulcsa, mi mégis a büszkeségünk álarca mögé bújtunk, szinte végignézve, hogyan hullik ripityára körülöttünk minden. Vagyis, hogy a kettőnk kapcsolata hogyan hullik darabkáira. Pedig ahányszor csak beláttam, hogy a büszkeségem nem jelenthetne akadályt kettőnk között, újra történt valami, ami arra kényszerített, hogy magamra kapjam azt a rideg, kíméletlen maszkot, ami kicsit sem azt hivatott szolgálni, hogy bármit is rendbe tegyünk kettőnk között.
Karjaim épp csak annyira lazultak meg körülötte, hogy helyezkedni tudjon, és bár számtalan gondolat suhant át az agyamon, amiről beszélnünk kellett volna, de egyelőre nem erőltettem a szavakat. Amúgy sem voltam ennek a híve, sokkal egyszerűbben fejeztem ki magam tettekkel, de ahogy tekintete rátalált az enyémre, már tudtam, hogy ezúttal nem is kellenek azok a szavak. Minden, amire szükségem volt, ott csillogott tekintetében, még ha kicsit bele is sajdult a szívem abba, hogy felfedeztem néhány könnycsepp maradékát, mire egy halk, keserű sóhaj bukott ki belőlem. Szabad kezemmel odanyúltam, hogy ujjaimmal eltüntessem a nyomokat, közben továbbra is élvezve, hogy újra magamon érzem cirógatását, szavaira azonban kibukott belőlem egy pimasz, halvány kis mosoly. - Én rosszabbul reagáltam volna, ha azon kapok valakit, hogy téged taperol - jegyeztem meg ártatlan grimasszal, bár nem kellett sok képzelőerő ahhoz, hogy tudja, mi mindent tudnék tenni azzal, aki megpróbálkozik fogdosni.
A vigyoromat végül csókunk tompította, ahogy végre közelebb hajolt, a kellemes zsibbadás pedig, amit közelsége okozott, olyan elemi erővel hatott rám, hogy szinte azonnal szétáradt minden porcikámban, egyetlen másodperc alatt adrenalinná formálódva. Épp csak annyira szakadtam el tőle, hogy homlokomat az övének döntsem, lehunyt szemekkel élvezve ki mindazt, amit most visszakaptam, de nem kellett hozzá sok, hogy az az iménti kis pimasz vigyor újult erővel rátaláljon ajkaimra. Egyik kezemet elhúztam róla, hogy a hálóinge vonalán simítsak végig, épp annyira emelve el tőle a fejemet, hogy követhessem ujjaim mozdulatát, miközben kibukott belőlem egy gondterhes sóhaj. - Bár, ki tudna ellenállni annak a késztetésnek, hogy ezt a testet taperolja - jegyeztem meg szemtelenül, ujjammal már a kulcscsontja körül járva, ujjaim pedig a dekoltázsa vonalánál álltak meg. - Nekem sem megy - ismertem be az egyértelmű tényt megjátszott bűnbánással, de ismert már annyira, hogy tudja, egy kicsit sem sajnálom.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 08, 2022 9:50 pm

Iris & Dimitriy

Tényleg nem tudom, hogy mire számíthatok, hogy mikènt sül majd el ez a gyengècske békülésre tett kísérletem azok után, hogy az egyébként sem rózsás helyzetünket, még megkoronáztam egy féltékenységi jelenettel és igazán azt se tudom, hogy mit fogok mondani vagy, hogy egyáltalán hol kezdem, de jelenleg, már annak pokolian örülök, hogy egyáltalán idáig eljutottam. Még, ha úgy verdes is a szívem, mint egy csapdába esett vadnak, akkor is megéri megpróbálni, mert egyszerűen képtelen vagyok és nem is akarom hagyni, hogy mindaz, ami köztünk van, a saját hülyeségem végett menjen tönkre. Akkor is, ha mindketten remekül asszisztáltunk hozzá, mert azt még én is belátom, hogy a szerencsétlensèg után én voltam az, aki az első dominót ellökte. Akkor is, ha rosszul érintett, ahogy a mosdóban viselkedett, mert már akkor is tisztában voltam vele, hogy miattam teszi, csak a pánik miatt semmi mást nem voltam képes felfogni.
Nem tudom, hogy mi lehet az arcomra írva vagy épp mi nem, de anélkül, hogy bármit mást kérdezne -már azon túl, hogy nem-e baj van-, már csúszik is odébb az ágyon és hellyel kínál maga mellett, emiatt pedig iszonyú hálás vagyok. Hiába tudom, hogy mit akarok, hogy miért jöttem és, hogy mit kellene mondanom, képtelen lennék az ágy mellett ácsorogva bármi értelmeset elnyöszörögni, de amint karjaiba zár, amint megèrzem teste megnyugtató forróságát, az ismerős illatot és szíve vad dübörgèsèt, pár pillanat csendet követően, végre kinyögöm a legfontosabbat.
Szavai hallatán apró, keserédes mosoly jelenik meg ajkaimon, de már rázom is a fejem még, mielőtt befejeznè a mondatot. -Ez nem igaz. Te pont, hogy próbáltál mellettem lenni.- sóhajtom halkan bőrébe, újabb és újabb csókot lehelve rá, mintha el sem hinném enélkül, hogy végre újra a karjaiban lehetek, szorosan testéhez simulva, mert egy pillanatra még az is megfordul a fejemben, hogy mèg mindig az ágyamon fekszem és csak álmodom mindezt. -Borzasztóan viselkedtem...- sóhajtom halkan, úgy fúrva magam hozzá, mintha már soha nem akarnèk ennél távolabb kerülni Tőle, de jelenleg tényleg úgy érzem, hogy nem, mert ez a pár nap bősègesen elég volt ahhoz, hogy erre rájöjjek.
Szeretnék mindent sorra venni, minden egyes gúnyos, dühös, bántó megjegyzést megcáfolni, ami csak elhagyta a számat, ugyanakkor azt is tudom, hogy talán nem is kellenek már annyira azok a szavak, mert ez, ahogy most egymáshoz bújunk, ahogy magához szorít én pedig hozzá fúrom arcomat, sokkal beszèdesebb bárminèl.
Szavai hallatán elmosolyodok, finoman megborzongva leheletètől, ahogy a fülemet éri, arcomat pedig elhúzom tőle annyira, hogy végre megkeressem tekintetét, hogy egy picit elvesszek bennük, miközben ujjaimmal gyengéden nyakát, arcát cirógatom vagy igazából bárhol, ahol épp érem. -Te is pokolian hiányoztál.- sutyorgom gyengéd mosollyal, úgy fürkészve vonásait, mintha ezer éve nem láttam volna őket, de igazából napok óta nem is láthattunk egymáson mást, csak a rideg, dühös tekintetünket. -Ezt a mait meg...- hagyom félbe a mondatot nagyot sóhajtva, a fejemet rázva értetlenül, mintha tényleg én magam sem tudnám hova tenni az egészet, pedig a féltékenység elég jól magyarázza a tetteimet.-Nagyon sajnálok mindent.- súgom ismét, addig helyezkedve, míg végre elèrem ajkait, olyan forró csókot lehelve rájuk, ami talán sokkal érthetőbben mondja el mindazt, amit érzek, hogy mennyire hülyeség volt ez az egész és, hogy mennyire szeretem, bármit is mondtam és tettem ebben a pár napban.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 08, 2022 7:59 pm

Adtam magamnak egy kis időt, pár másodpercet, hogy rájöjjek, vajon az elmém trükközik-e velem, és valójában még mindig álmodom, de az, ahogy az imént a vállamat markolta, finoman ébresztgetve, meggyőzött arról, hogy tényleg itt állt előttem, emiatt pedig szinte rögtön az jutott eszembe, hogy valami baj történt. Azok után, ahogy elváltunk egymástól, és nemcsak ma, de az elmúlt napokban is, nem tűnt valószínűleg, hogy csak úgy ok nélkül jön át, bár, én is elgondolkodtam rajta, hogy meg kellene tennem. Egyedül a félelem volt, ami visszatartott, mert amilyen mélyre jutottunk az elmúlt napokban, még egy visszautasítást nem tudtam volna helyén kezelni, és azt sem akartam, hogy még egy szöget üssünk abba a bizonyos koporsóba, így inkább... kivártam. Vagyis, ez volt a terv, de azzal, hogy megjelent, felülírta ezt, egyelőre ismeretlen okokból, még ha azt is mondta, hogy nincs baj. Túl halkan motyogott, ami már amúgy is ijedtségre adott okot, de magam is meg akartam győződni arról, hogy minden rendben, így az olvasólámpa kapcsolója után nyúltam, és bár a fény néhány másodpercig annyit ért el, hogy hunyorognom kelljen, de hamar túllendültem ezen a kis fiaskón, épp annyit emelkedve, hogy félrebiccentett fejjel tudjam végigmérni Őt, szemügyre véve arcvonásait, keresve azt az apróságot, ami elárulja majd, hogy mi hozta most ide. Azok után, ahogy elváltunk, inkább számítottam arra, hogy újabb napok telnek majd el, amikor a szobájában fog bújkálni, most mégis túlmutatott rajtam azzal, hogy átcsoszogott, én pedig szinte ösztönösen csúsztam hátrébb, majd emeltem fel a takarót, hogy ha akar, oda tudjon bújni alá.
Az aggodalom túl mélyen vert gyökeret belém, és ugyan egy pillanatig sem habozott, épp csak amíg ledobta magáról a köntöst, de átjárt némi félelem, mert sejtésem sem volt, hogy mi fog történni, vagy mi olyan bukhat ki belőlünk, ami újabb lángot adhat annak a kibaszott kanócnak. Nem maradt több erőm veszekedni, de ahogy végre hozzám simult, már el is párolgott belőlem minden kétség, megkönnyebbült sóhaj bukott elő belőlem, ahogy ujjaim végigsimítottak haján, hosszú pillanatokig meg sem szólalva, épp annyira törve meg a mozdulatlanságot, hogy megigazítsam magunkon a takarót. Napok óta erre az érzésre vágytam, a forróságra, ami testén keresztül juttatott el hozzám, ahogy azonban záporozni kezdtek belőle a szavak, épp annyira emeltem fel a fejemet, hogy ráláthassak arcára. Eltűnt róla az álarc, ezt tisztán éreztem szavaiból is, a megkönnyebbülés pedig olyan elemi erővel hatott rám, hogy még szorosabban fontam köré karjaimat, gyengéden mellkasomra szorítva Őt, mit sem törődve azzal, hogy mit gondoltam vagy mit mondtam nem is olyan régen. Talán már nem is volt jelentősége. - Én is sajnálom - vallottam be csendesen, alig hangosabban, mint ahogy az imént még Ő beszélt, egy apró kis sóhajt társítva szavaim mellé, még valahol mindig kételkedve abban, hogy ez az egész megtörténik-e egyáltalán, vagy ez az egész egy csúf, kegyetlen álom része. - Sajnálom, hogy nem voltam melletted, mikor szükséged volt rám - tettem hozzá egy keserédes mosoly kíséretében, amiből amúgy sem sokat láthatott, ajkai épp a nyakamra leheltek apró csókokat, mire jóleső borzongással reagált a testem. - Veled kellett volna maradnom - folytattam a nyilvánvalóvan, hisz annak ellenére, amit mondott az egyedüllétről, át kellett volna látnom a szitán, vagy legalábbis félre kellett volna tennem a büszkeségemet, és elismerni, hogy épp akkor nem szabadna egyedül hagynom. Ez az egész másról sem szólt, csak az egóink harcáról, de volt egy pont, ami után már nem számított a büszkeség. És talán ez a mai volt az a pont. - Mocskosul hiányoztál - hajoltam végül füléhez, oda suttogva ezt a pár szót, hagyva, hogy a lélegzetem kissé birizgálja bőrét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 08, 2022 6:55 pm

Iris & Dimitriy

Onanntól, hogy kilèpek a szobám ajtaján, minimum kétszer fordul meg a fejemben a gondolat, hogy talán hülyeséget csinálok, hogy semmit nem érek el most ezzel, maximum csak tönkre vágom az éjszakánkat is a mai este után, de valahányszor ilyen képtelen gondolataim támadnak, csak ökölbe szorítom a kezeimet, míg körmeim  fájdalmasan a bőrömbe vájnak és tovább megyek. Pont azért töltöm egyedül az estèimet, mert napok óta hagyom, hogy ezek a betoji, félős gondolatok irányítsanak, de többé már nem akarom, hogy ezek befolyásoljanak és a végén majd ezek miatt veszítsem el Őt végleg. Nem beszélve arról, hogy talán, már most is késő, ettől a gondolattól pedig, csak még nehezebb a szívem, csak még vadabbul zakatol és, bár ismét megfordul a fejemben, hogy bármit is akarok, ráérne reggel is, mégis megregulázom magam újra.
Mert ez nem várhat és nem is olyasmi, amit holmi büszkeség vissza kell tartson, mert tudom, hogy főként én szúrtam el a dolgokat, kezdve azzal, amit akkor este mondtam neki abban az őrült, zavarodott pillanatban, folytatva az összes többi húzásommal, a mait is beleértve. Tudom, hogy nem érdekli az a nő és erről, már pusztán az is árulkodott, hogy utánam jött, mert ha minden áron Natashával akart volna enyelegni, leszarta volna, hogy megsèrtődtem és ott maradt volna vele. Így, nyugodt fejjel, több órányi agyalás után, már én is tisztában vagyok ezzel, de amikor épp eluralja az ember elmèjèt a zöld szemű szörnyeteg, nehéz bármit is logikusan átgondolni.
Nem a leghatározottabb mozdulattal nyitok be a szobájába és igazán akkor sem vagyok még biztos a dolgomban, amikor az ágyához lépek, de mikor kezem a vállához ér finoman és óvatosan keltegetni kezdem, már tudom, hogy nincs visszaút és igazából nem is akarom, hogy legyen. Pedig, meg van az esély arra, hogy berosálok, mint ahogy arra is, hogy elküld a fenébe, ha már úgy, olyan aljasul ott hagytam a szobámban, de ahogy felpislog rám álmos tekintettel és rögtön azt kérdezi, hogy baj van-e, csak még jobban ellágyul a szívem, mellkasomat elönti az a forró érzés és finoman ajkamba harapok. -Nem, nincs baj, vagyis...- motyogom halkan, de ekkorra már az éjjeli szekrény felé nyúl, felkapcsolja a villanyt, tekintete pedig kíváncsian, de olyan gyengédséggel fürkészi arcomat, hogy legszívesebben elsírnám magam, de most nem a félelemtől, a bánattól vagy a kétségbeeséstől, hanem a boldogságtól, hogy még képes így nézni rám. Akkor, már csak nem fog elküldeni, nem?
Egyetlen pillanatig sem gondolkodok, mikor maga mellé invitál és felemeli a takarót, csupán annyi ideig várakoztatom, míg a köntöst sietve ledobom magamról, de aztán úgy bújok be mellé, mintha legalábbis fáznèk vagy valami elől akarnék a takaró alá rejtőzni. Pedig, valójában csak, alig várom, hogy odasimuljak hozzá, hogy érezzem tenyerem alatt forró bőrét, ahogy gyengéden mellkasára simítok és pár pillanatig, csak némán, elveszve a kellemes érzésben lehunyom szemeimet.
Aztán hatalmas sóhaj szakad ki belőlem, ami valószínűleg, már legalább három napja ott tobzódik bennem, mióta csak kibontakoztam ölelő karjaiból, mint valami eszement tyúk és a fejéhez vágtam olyasmit, amit cseppet sem úgy értettem, ahogy Ő gondolja. -Annyira sajnálom, ami történt. Az egészet.- suttogom végül halkan kulcscsontjára, mozdulatlanná dermedve, mintha félnèk még attól is, hogy egyetlen mozdulattal megint elbaszok mindent.-Soha, semmire nem volt még annyira szükségem, mint Rád.- fúrom arcom a nyakához, másik oldalára pedig tenyerem simít fel, így bújva még szorosabban hozzá, szinte reszketve a temérdek félelemtől, ami az elmúlt napokban kínzott és, ami valószínűleg, most fog szép lassan elszivárogni belőlem ölelő karjaiban.-Tiszta idióta vagyok. Nem tudom, mi ütött belém.- nyögöm halkan nyaka bőrébe, apró csókot lehelve rá, sietve eltüntetve azt a pár forró könnycseppet, ami legördül arcomon.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 08, 2022 5:02 pm

Jó ideig nem jött álom a szememre, de már kezdtem hozzászokni, hogy mikor nem fekszik mellettem, jóval nehezebben tudok elaludni, és akkor is csak egy kiadós gondolkodás után. Az agyam szinte képtelen volt kikapcsolni, újra és újra végigcikáztak bennem azok a szavak, amikkel egymást martuk Igor halálának estéjén, majd ahogy bántam vele, mikor bevitték a rendőrségre. Ezek után még kíméletlenebb büntetés volt, hogy egy teljes napig rejtőzött előlem, de a ma reggel olyan reménnyel töltött el, amiről azt hittem, hogy semmi nem söpörheti el. És mégis megtörtént, de ezúttal tényleg olyat próbált rám húzni, amit nem követtem el. Képes voltam vállalni a tetteim következményét, ahogy egy pillanatig nem tagadtam, hogy Igor halálakor nem lelki támaszt nyújtottam, hanem átvettem a kemény diktátor szerepét, csak mert úgy láttam jónak, de ezt nem voltam hajlandó elismerni. Leginkább azért nem, mert tényleg semmi nem történt, és bár elképzelésem sem volt, hogy mióta gondolt engem naivnak, de arra mérget vehetett, hogy egyetlen ujjal sem lettem volna hajlandó hozzáérni ahhoz a kibaszott némberhez. De ugyan, kinek akartam bebizonyítani ezt, a négy fal között, úgy bámulva a mennyezetet, hogy már nem is tudtam, miben kéne hinnem. Higgyek-e egyáltalán, mert az elmúlt napok után egyre kevésbé hittem abban, hogy csak úgy megjavul majd, ami elromlott, főleg hogy nem is volt esélyünk kijavítani. A vacsora is kárba ment, bár, erre akkor is lett volna esély, ha nyélbe ütjük az eredeti terveket, de mennyivel nyugodtabban feküdtem volna le úgy, hogy ez a vacsora a földön végezte, méghozzá a ruháival együtt, mint így, két adagra osztva, két külön szobában?
Valahogy mégis álomba szenderültem, még ha közben a felszínen is maradtam, talán éppen ezért riadtam fel olyan könnyedén, mikor egy kéz érintette a vállamat, és bár egy pár pillanatig nem láttam semmit, csak egy elmosódott alakot, de néhány pislogást követően felemeltem a fejemet, ekkor már nagyjából tudatosítva magamban, hogy Iris áll előttem, még ha a sötétség miatt nem is sokat láttam belőle. Eleinte el sem akartam hinni, hogy tényleg itt áll, hogy nemrég a vállamat érintve próbált felrázni egy kicsit sem mély álomból, és az is megfordult a fejemben, hogy csak a képzeletem játszik velem, de egy ilyen szóváltás után már nem is lepődtem volna meg, ha megtréfálnak az érzékeim. Kibaszottul sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mit csinált, miután befejezte a fürdést, hogy rögtön álomba szenderült-e vagy Ő is átgondolta a történteket, de ismertem annyira, hogy tudjam, nem tudna csak úgy, könnyedén átlendülni ezen. És talán épp ez a gondolat döbbentett rá arra, hogy nem csak képzelődöm, hanem tényleg itt áll az ágyam mellett. - Baj van? - kérdeztem tőle, megemelkedve kissé, fél kézzel a szemeimhez nyúlva, hogy megdörzsöljem őket kissé, mert igazából azt sem tudtam kizárni, hogy valami baj történt, és amiatt jött át. Ami legalább annyira szarul esett volna, mint a vádaskodás, de képes voltam túllendülni ezen, az éjjeli szekrényig nyújtózva, hogy felkapcsoljam az olvasólámpát, de ahogy tekintetem újra találkozott az Övével, már nagyjából világossá vált, hogy nem történt semmi, már amiről ne tudnánk mindketten. Kiszakadt belőlem egy halk sóhaj, ahogy vonásait fürkésztem, közben már hátrébb csúszva az ágyban, a szívem pedig hirtelen kapcsolt gyorsabb ütemre, még ha ezt Ő nem is vette észre. - Gyere ide - szólaltam meg gyengéden, közben már emelve a takarót, hogy odabújhasson, de talán elkapkodtam, hisz ki tudja, hogy valójában miért is állt mellettem, vagy hogy egyáltalán... a közelemben akart-e lenni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 08, 2022 3:54 pm

Iris & Dimitriy

Képtelen vagyok elaludni, mert a gondolataim olyan hevesen zakatolnak a fejemben, hogy lehetetlen az útjukba állni és még, ha olykor sikerül is, minden kezdődik elölről, valahányszor csak megèrzem magam mellett az üres helyet. Pedig, fèlálomban olykor, ahogy felidèződik előttem pár emlék, meggyőződésem, hogy Dimitriy épp úgy fekszik most is mellettem, mint máskor, de amint kezem kutakodón felé indul, várva az érzést, ahogy tenyerem forró bőrére simul a takaró alatt, újra és újra csak a hideg lepedő fogad. És mindannyiszor belém hasít a fájdalom, a hiányèrzet, olyan erővel, hogy gombóc keletkezik tőle a torkomban és a lélegzetem elakad.
Hiszen, tudom jól, hogy ezt csakis magamnak köszönhetem, hogy az én hülyeségem végett kell ma éjjel is egyedül álomra hajtani a fejemet, mert miután reggel végre ismét kezdtünk egymásra találni, most elefántot csináltam a bolhából és olyasvalami miatt borultam ki, amit el sem követett, ráadásul tudom is, hogy nem is állt szándékában. Velem hadakozik napok óta és ezt nem azért teszi, mert épp unatkozna, hanem mert szeret, épp úgy, ahogy én is Őt, máskülönben magasról tennènk az egészre.
Fogalmam sincs, hány óra lehet, mikor végül ledobom magamról a takarót és beismerem magamnak, hogy képtelen vagyok még egy éjszakát úgy eltölteni, hogy nem érzem magam mellett, hogy elválaszt minket jó pár méter meg néhány fal, amikor tudom jól, hogy mellette lenne a helyem, de igazából nem is az idő most a legfontosabb. Akár kockáztatok ezzel a lépéssel, akár nem, nem akarok többé a büszkeségemre meg a többi idióta tanácsadómra hallgatni és, ha ez azt jelenti, hogy talán pofára esek és Ő majd nem kér belőlem, elküld, hát azt is vállalom. Nem érdekel, mert legalább megpróbálom helyre hozni mindazt, amit tönkre tettem.
Magamra kapom a köntösömet és, mielőtt még betojnèk és meggondolnám magam, az ajtó felé veszem az irányt, halkan osonok ki rajta és meg se állok Dimitriy szobájának ajtajáig, ahol pár pillanatig hallgatózok, mintha abból bármit is meg tudnèk állapítani, hogy csend van. Hiszen könnyen lehet, hogy most is inkább a dolgozó szobát választotta végül, de úgy vagyok vele, ha itt nem találom, legalább már tudom, hogy mi lesz a következő hely, ahol majd keresem, így végül óvatosan lenyomom a kilincset és benyitok. Nem sok mindent látok a sötétben és az utcáról bevilágító lámpák fénye se segít nagyon, így inkább, csak halkan  bentebb tessékelem magam és elsètálok az ágy azon felèhez, ahol Ő szokott aludni.
Hatalmasat nyelek, a torkom a szívemben dobog, mert egyre csak arra tudok gondolni, hogy milyen pokoli érzés lesz az, ha kiderül, hogy nem kér belőlem, hogy miután úgy ott hagytam és elvonultam a fürdőbe, most Ő nem kíváncsi rám, de végül mégis finoman megèrintem a vállát és óvatos, gyengéd mozdulattal megtaszigálom. -Dimitriy...- súgom halkan, ajkamat rágcsálva az idegességtől, mert nem igazán tudnám megállapítani, hogy vajon ébren van vagy alszik, mert ugyanolyan halkan szuszog, mint máskor, csak normál esetben én is mellé vagyok bújva. Most meg úgy érzem magam már megint, mint valami lopakodó tolvaj, bár jelen esetben nem kifelé, nem egyre távolabb akarok jutni, hanem vissza Hozzá, mellé, ahova tartozom és ahonnan egyetlen pillanatra sem lett volna szabad elmozdulnom. -Alszol?- teszem fel a világ leghülyébb kérdésèt, hiszen, ha eddig aludt is, mostanra nyilván felèbred, de nem akarok szó nélkül bemászni mellé, amikor még mindig meg van az esély arra, hogy elküld a fenébe vagy, hogy inkább folytatjuk azt az értelmetlen veszekedést.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 08, 2022 8:33 am

Ahogy a fürdőszoba ajtaja felé igyekezett, akaratlanul is felidézte bennem a néhány nappal ezelőtt történteket, mikor ugyanígy menekült el tőlem, és nem is bírtam ki, hogy a keserű emlékek hatására ne bukjon ki belőlem egy velős, elkeseredett és csalódott megjegyzés, ez az érzés pedig csak felerősödött, mikor még ennek hatására sem fordult vissza, helyette becsukta maga mögött az ajtót. Akadékoskodhattam volna tovább, hangot adhattam volna a keserű szájíznek, vagy ha az indulataimra hallgattam volna, szegény ajtót sem kíméltem volna, de a csengő ismét megszólalt, ez pedig egy türelmetlen morranást követően végül kicsalt a szobából, nem kis vehemenciával rántva be magam mögött az ajtót.
Jó pár percig ücsörögtem a konyhában, azon merengve, hogy mégis mit kellene kezdenem ezzel a helyzettel, vagy hogy mit kellett volna mondanom, ami meggyőzi arról, hogy semmi nem történt, de kezdtem rájönni, hogy jelenleg bármit is mondanék, nem tudnék érdemi eredményt elérni, főleg nem hatást gyakorolni azokra a képzetekre, amik táplálták a bizalmatlanságát. Pedig soha, egyszer sem adtam okot arra, hogy kétségbe vonjon, vagy elveszítsem a bizalmát, amiért kőkeményen megdolgoztam, de ha egy pillanatig képes lett volna józanul gondolkodni, rájönne, hogy soha nem sodornám veszélybe kettőnket egy potya dugással, főleg nem a házamban, ahová előtte sem hordtam nőket, nyilván nem ok nélkül. Újra és újra felidéztem a történteket, a pillanatot, mikor az az átkozott nőszemély rámarkolt a nyakkendőmre, és mintha tényleg a sors akart volna újabb kört futtatni velünk, épp ugyanabban a pillanatban nyílt az ajtó, nekem pedig esélyem sem volt, hogy bármit is reagálni tudjak. Iris-nak abban igaza volt, hogy számítanom kellett erre a húzásra, évek óta ismertem Natasha-t, de kicsit sem javítottam volna a saját helyzetemen, ha bevallom, hogy tisztában voltam a lehetséges próbálkozásokkal. És azzal is, hogy állni fogom a sarat, ahogy tettem azt mindig, mert Iris-on kívül nem volt más nőre szükségem.
Lemondó és fáradt sóhajok közepette osztottam szét a vacsorát két részre, két külön tálcára pakolva, tekintve, hogy a közös vacsora lehetősége valószínűleg már rég elúszott, miután pedig az Ő részét letettem az ágyára, a saját szobámba vonultam, jó ideig csak bűvölve a tányér tartalmát. Ujjaim feszülten fonódtak egymásba, az izmaim pattanásig feszültek az indulattól, de bármi is zúgolódott bennem, még így sem Iris-ra voltam dühös, pedig kibaszottul megsértett azzal, hogy rögtön a legrosszabbat feltételezte rólam, és azok után, hogy elmondtam, mi történt valójában, az első útja nem hozzám vezetett, hanem a fürdőszobába. Ismét. Valami kellemetlen, fájó szomorúság töltött el, miközben kigomboltam az ingemet, mert hiába vártam tűkön ülve a ma estét, nap közben nem egyszer sunyin vigyorogva azon, hogy mennyire felesleges lesz vacsorát rendelnie, de úgy tűnt, hogy minden úgy folytatódik, ahogy előtte. Mintha a ma reggel meg sem történt volna, bár, ha úgy vesszük, a vacsora tényleg felesleges volt, még annyi étvágyam sem maradt, hogy megpiszkáljam a tányér tartalmát.
Az összes ruhámat ledobáltam magamról, mielőtt a zuhany alá álltam volna, lemosva magamról a nap minden maradékát, mintha ezzel egyúttal Natasha érintésétől is megszabadulhattam volna, rosszkedvűen nyújtózva a törülköző után, és a szobába visszaérve ugyan jó pár percig hadakoztam magammal, hogy átmenjek-e, de az iménti elválás után jobbnak tűnt a seggemen maradni. Magamra rántottam a takarót, és ahogy az oldalamra fordultam, néhány pillanatig csendben fürkésztem az ágy üres részét, azon gondolkodva, hogy Ő vajon mit csinálhat most, végül pedig a kínzó gondolatok közepette, lassan elnyomott az álom.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 07, 2022 9:21 pm

Iris & Dimitriy

Olyan érzésem van, mintha egy kibaszott piramis azon tégláját, melynek hiányától az egész tákolmány összedől, valaki kihúzta volna, most pedig szép lassan az egész ránk borul, bármit is akarunk tenni ellene. Mintha az a tégla azon az estén eltűnt volna, mikor ott kuporogtam Igor holtteste mellett és azóta csak potyognak ránk a további darabok, mi meg rohadtul nem tudunk megmaradni, egyszerűen csak elveszünk és megfulladunk a hatalmas kövek súlya alatt, még ha reggel egy kevéske friss levegőhöz is jutottunk. Mostanra pedig, már szinte rettegek attól, hogy mindaz, ami a miénk volt, tönkre megy ebben, hogy szép lassan oda lesz, bármennyire is próbálok hinni abban, hogy kibírjuk, mert most sem vagyok képes arra, hogy félre tegyem a hülye tèvkèpzeteimet és egy nagy lélegzetvètel után, végre elengedjem őket, hanem inkább még távolabb taszítom Őt magamtól újabb és újabb sértésekkel, melyeket most épp, a féltékenység szül. És mindig van valami, valami erős, elemi érzés, amin képtelen vagyok uralkodni, ami hol a kétségbeesés, hol a büszkeség, hol pedig maga a csontig hatoló félelem, de most az az érzésem, hogy ezek mind ott tombolnak bennem, miközben egy olyan jelentéktelen nőcske miatt vitatkozunk, mint Natasha.
Hiszen, ha akarta volna Őt valaha is, megkaphatta volna. Az övé lehetett volna már akkor is, mikor én bekerültem a képbe, mégsem történt így és tudom, hogy most már pláne nem vágyik rá, hiszen engem akar, nekem magyarázkodik egy nevetséges félreértés miatt, mikor pedig erre rádöbbenek és ezzel együtt arra is, hogy mekkora idióta vagyok, inkább magam mögött hagyok és újra a kibaszott fürdőszobába menekülök.
Pedig sem ezt, sem az Igorral történteket nem akarom egyedül megoldani. Semmit sem akarok egyedül, mindent csakis Vele szeretnék, legyen az jó vagy épp rossz, most mégis egyre távolabb kerülök tőle a saját hülyeségeim miatt, minek köszönhetően a szobám ajtaja is hangosan bevágódik, én meg megint ugyanott vagyok, ahol napokkal ezelőtt is voltam: bőgök a fürdőszobában.
Hosszú percekig ácsorgok a kellemesen meleg, már-már forró víz alatt, ami ha lassan is, de elèri a várt hatást, mintha nem csak a bőrömet mosná le, hanem a bennem lévő feszültséget is magával vinnè, míg végül kellőképpen lezsibbadva, törölközőbe csavarva kilèpek a szobába. A vacsora illata rögtön megcsapja az orrom, egy pillanatig még az is átfut az agyamon, hogy talán Dimitriy is ott vár valahol, de csak a tálcára pakolt kaja árválkodik az ágyon, minek láttán romba dől az egész eddigi munkám és a nehezen elapasztott könnyeim újra megindul.
Vagy legalábbis, csak egy részük, de ezek is inkább a meghatottság, a bűntudat és az iránta érzett szerelem könnyei, hogy még azok után is, ahogy viselkedtem, képes volt az én adagomat felhozni nekem, pedig még azt se érdemeltem volna meg, hogy a szobám falára kenje. Francba az egésszel. Francba az agyammal is, ami tökéletesen tudja, hogyan csűrje-csavarja az abszurdnál abszurdabb gondolatokat, míg már az őrületbe kerget, de azt már nem tudja kiokoskodni, hogyan sétáljak át ezek után Hozzá és kérjek tőle bocsánatot, mert a szégyen mardossa.
Csak azért állok neki enni végül, mert Ő hozta fel nekem, de ezt is úgy sikerül, hogy közben jó párszor a könnyeimet nyeldesem, némán bámulva valami hülye műsort, ami igazán le se köti a figyelmemet, mert helyette újra és újra azon kapom magam, hogy az ajtót bámulom és azon töprengek, hogy vajon Ő most hol lehet. De képtelen vagyok elindulni, mert pokolian szègyellem magam, így végül a tálcát is, inkább a komód tetejére teszem, én meg bekuporodok az ágyra a takaró alá és sajnálom magamat és azt, hogy mindenhez van bátorságom, csak ahhoz nem, hogy megkeressem, a szemébe nézzek és bocsánatot kérjek Tőle. Legalábbis, jó pár óráig nem sikerül összeszedni magam ehhez, de végül hosszas hánykolódást követően dühösen ledobom magamról a takarót, fújtatok egy nagyot, mintha ezzel tovább szítanám a bátorságomat és az ajtó felé indulok.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 07, 2022 8:35 pm

Meg kellett volna tanulnom, hogy ha mellette maradok, az életem többé nem lesz fekete és fehér, épp ellenkezőleg, a szivárvány minden kibaszott árnyalatát megkapom magamnak, kivétel nélkül. Árnyalatról árnyalatra mutatta meg, hogy milyen lehetne az élet Vele, miközben szinte észrevétlenül tett saját maga függőjévé, a rideg álarcomat pedig úgy tépte le rólam, hogy csak minden izmomat megfeszítve tudtam újra magamra rántani, ha Ő is a közelben volt. Eleinte gyűlöltem érte, mert nem akartam ezt érezni, a régi életemre vágytam, arra az érzelemmentes, közönyös maszkra, amit évtizedeken át gond nélkül ölthettem magamra, és amiről úgy gondoltam, hogy elképzelhetetlen nélküle az élet. Nem tudtam, honnan jön az az erő, ami benne lakozott, és ami a segítségére sietett, mindahányszor megpróbáltam eltiporni vagy a földdel egyenlővé tenni, Ő viszont újra felállt, és ha kellett, nyíltan ellenállt, úgy szegülve velem szembe, hogy nem tudtam elvitatni tőle a bátorságát. Még ha eleinte ostobának is gondoltam, amiért ennyire nyíltan ráncigálta az oroszlán bajszát, vagy meggondolatlannak, amiért nem vette számításba, hogy kibaszottul csúnyán elbánhatnék Vele, ha akarnék, de mindenemmel együtt győzött le. Most pedig, ahogy álltam a dühös, szinte ijesztő pillantását, ez az erő jutott eszembe. És az, hogy amit odalenn mondott Natasha-nak, egy pillanatig sem volt túlzás, mert biztos voltam abban, hogy képes lenne rá. Ahogy én is képes voltam embert ölni miatta, mikor veszélyben éreztem Őt, úgy Ő is volt elég tökös ahhoz, hogy megtegye, de kettőnk között mégis ott éktelenkedett egy mérföldes különbség, mégpedig, hogy Én nem akartam, hogy gyilkossá váljon miattam, még ha nem is teljesen tudtam tisztán tartani a kezeit.
Forró volt a levegő, amit kilélegeztem, épp annyira, mint a szoba hőmérséklete, de ez inkább a vérem sebes vágtázása eredményezte, úgy tűrve a képembe csapódó szavait, mintha bárki kötelezett volna arra, hogy végig kell hallgatnom. Valami meg is csillant tekintetében, azt sugallva, hogy rájött a szavaim hitelességére, és hogy nincs oka azt gondolni, hogy hazudok, mégsem jött el az áttörés, nem ismerte be, hogy az egész egy mocskos nagy tévedés, helyette tovább folytatta, úgy téve, mintha egy átkozott kiskamasz lennék, aki nem képes elkapni egy nő kezét, ha épp meg akarná állítani. Az értetlenség egyértelműen kiült arcomra, érezve, hogy ajkaim megrándulnak, szinte ajkamba harapva, hogy ne mondjam ki az első dolgot, ami eszembe jutott, helyette nagy levegőt vettem, továbbra is pislogás nélkül állva a tekintetét. - Igen, egy naiv hülyegyerek vagyok, aki nem veszi észre, ha egy nő szét akarja tenni a lábait. Tényleg hülyének nézel? - szűkültek össze a szemeim dühösen, szinte lubickolva abban a sértettségben, amit ezúttal kiváltott a szavaival, bár, valahol szívem szerint röhögtem volna az egészen. Ő, akihez minden kibaszott városi legenda eljutott, és aki tudta, hogy milyen előéletem van, tényleg azt gondolta, hogy ha odáig fajul a helyzet, majd némán ülök, és döbbenten pislogok?
Hangos fújtatás szakadt ki belőlem, éppen akkor, mikor megszólalt a csengő, ez viszont megóvta attól, hogy újabb szóáradat bukjon ki belőlem, de amúgy sem tűnt úgy, hogy érdekelné, mert ismét a fürdő felé indult, ez pedig előcsalt belőlem egy keserédes, rossz ízű nevetést. - Kitalálom. Ezt is egyedül kell megoldanod - vetettem oda csalódottan, hangomat viszont szinte teljesen felemésztette a bizonytalanság és tanácstalanság. Kibaszottul nem erre vágytam ma este, de úgy tűnt, ez már megint túlmutatott rajtunk. Ahelyett viszont, hogy elindultam volna utána, tovább folytatva ezt az értelmetlen csatározást, inkább az ajtó felé fordultam, úgy csukva be magam mögött, hogy még a fürdőből is hallja a távozásomat, és bár elég gyorsan átvettem a vacsorát, de hosszú perceken keresztül a konyhában ücsörögtem fölötte, anélkül, hogy egyáltalán kibontottam volna. Legalább annyi étvágyam maradt, mint neki, lemondó sóhajok kíséretében feszegetve annyira a nyakkendőt, hogy át tudjam emelni a fejemen, lehajítva a szemközti szék támlájára, majd egy lemondó sóhaj kíséretében, egy tálcára és egy tányérra pakoltam a rendelt vacsora felét, de mire észbe kaptam volna, már ismét a lépcsőfokokat vettem lépésről lépésre, újra belépve a szobájába, de a fürdőből csak az ömlő víz hangját fogtam fel. Kiszaladt belőlem egy sóhaj, még mielőtt az ágyra tettem volna a tálcát, rajta a vacsorával, majd úgy, ahogy jöttem, el is hagytam a helyiséget, a vacsora maradék részét pedig, jobb híján, egy másik tálcán a saját hálószobámba cipeltem.  

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 07, 2022 7:43 pm

Iris & Dimitriy

Az elmúlt napok eseményei után, már csak ez hiányzott, hogy még a féltékenység is belém költözzön, úgy kapaszkodva elmémre és úgy borítva rá ezt a vörös leplet, hogy már semmi másra nem tudjak gondolni, csak arra, ahogy Dimitriy és az a sunyi ribanc egymást falják a dolgozó szobában. Ott, ahol nekem kellene a férjem nyakkendőjèt fogdosni és úgy nézni rá, hogy a tekintetem a legbujább dolgokkal kecsegtesse, amikről valaha álmodhatott, de mégis Natasha volt az, aki ezt kivitelezte, miközben mi épp, hogy kezdtünk reggel újra egymásra hangolódni. Mintha a sors újra és újra felém nyújtaná a kezét kegyes mosollyal az arcán, majd az utolsó pillanatban jól pofán verne csak, hogy éreztesse velem, mennyire nem szabad beleèlnem magam semmibe. És bármennyire is tudom, hiszem, hogy Dimitriy nem tenne velem ilyet, vagy ha már mindenképp tenni akarná, nem lenne olyan hülye, hogy itt, ebben a házban tegye, ahol bármikor megjelenhetek, mégsem tudok szabadulni ezektől a képektől.
Iszonyatos hárpiának érzem magam, miközben a védelmi ösztönöm túlbuzgón működik bennem, hiszen látom a tekintetèt, kièrzem szavaiból, hogy igazat beszél és, ha csak eszembe jut az a reggeli csókunk tudom, hogy mennyire vágyott már Ő is arra, hogy végre felhagyjunk ezzel a távolságtartó magatartással, mégsem tudok megnyugodni, meg most már még hülyébbnek érezném magam, ha hirtelen legyintenèk egyet és azt mondanám, hogy "Jajj, jól van drágám". A feszültség, már úgy belém telepedett, hogy tudom, nem percek alatt fog eltűnni belőlem és, ha hiszek is neki, azt nem most fogom, ilyen állapotban elmondani, még akkor sem, ha Ő kér már arra erèlyes hangon, hogy higgadjak le. -Nem tudok lehiggadni, a francba már!- vágok vissza dühösen és, bár nem ordítozok, de azért lehet, hogy Kirill például hallja a hangomat odalent, hacsak nem bújt el azóta valahová, ahol távol maradhat a mi kis drámánktól.
Aztán elakad a szavam, bármit is akarnèk még mondani, de még a fel-alá járkálást is abbahagyom, mikor beszélni kezd, tekintetem pedig kétségbeesetten villan arcára, mert tudom, hogy minden kibaszott szó igaz. Tudom, hogy nem tenné ezt és tudom, hogy már megint én vagyok a hülye, hogy le kellene nyugodnom, de egyszerűen nem megy. Kiborultam és ez a nyamvadt zöld szemű szörnyeteg átvette az irányítást, aki rohadtul nem is én vagyok, mert Én tudom, hogy mennyire szeret és, hogy mi mindenre volt képes azért, hogy én is ugyanezt érezzem. -Elhiszem, amit mondasz, csak azt nehéz feldolgoznom, hogy ennyire naiv vagy.- bukik ki belőlem végül feszült hangon, majd megcsóválom a fejem és egy pillanatra lepillantok ismét az ablakon át az utcára. -Az a nő, már akkor is taperolt, mikor ide kerültem. Ne mondd nekem, hogy meg sem fordult a fejedben, hogy kiveti majd rád a hálóját, amint kettesben maradtok.- fordulok ismét felé, miközben csípőre vágom kezeimet.-Legközelebb meg, majd arra jövök haza, hogy az öledbe mászott, te pedig csak pislogsz meglepetten?- háborgok tovább, de igazság szerint, már akkor tudtam, hogy ez a nő kibaszottul feni rá a fogát, amikor először felhívtam rá a figyelmét, hogy Dimitriy kurvára házas. Azóta pedig, ez még inkább érvényben van, már nem is egy színdarab része és, ha annyira bennfentes az a lotyó, ezt is tudnia kell, de a gondolatmenetemet félbe szakítja a csengő hangja, mire sóhajtok egy nagyot.-Megèrkezett a vacsora, bár nekem már egyáltalán nincs étvágyam.- lépek odébb a mosdó irányába, ahol terveim szerint majd nyaldosom kicsit a sebeimet, ha már sikerült megint tönkre vágni ezt az estét is. És ezt most én csináltam, tudom jól.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 07, 2022 6:19 pm

Nem volt gyakorlatom a magyarázkodásban, bár, aligha ismertem olyat, aki egyáltalán hajlandó lett volna kérdőre vonni, már az apámon kívül, igaz, jelenleg Iris sem úgy vont kérdőre, mint ahogy arra előzetesen számítottam. Túl korán önállósítottam magam, meghozva olyan döntéseket, amikért ugyan maradéktalanul vállaltam a felelősséget, mégsem nőtt be a fejem lágya, és bármennyire is hittem abban, hogy képes vagyok megváltozni, már csak azért is, hogy Iris bizalmát élvezhessem, egyes egyedül Ő tudta előcsalogatni ezt belőlem. Ha nem lobbant volna fel ez a mindent elsöprő érzés, zokszó nélkül estem volna neki annak az átkozott nőszemélynek, mit sem törődve azzal, hogy velem él egy rám kényszerített feleség. Mert már nem volt kényszer kettőnk házassága, és ha az lett volna, nem vettem volna neki gyűrűt, és nem kértem volna meg a kezét Barcelona-ban. Már nem leltem örömömet a semmit sem jelentő nőcskékben, Iris-t akartam, méghozzá azzal a kibaszott lopott csókkal, amivel ma reggel elbúcsúzott tőlem, és jelen helyzetben képes lettem volna puszta kézzel megfojtani Natasha-t, amiért akarva vagy akaratlanul, de kettőnk közé ékelte magát. Mert már láttam a fényt az alagút végén, és egy karnyújtásnyira voltam attól, hogy visszaszerezzem azt a békét, ami néhány nappal ezelőtt elveszett, kis híján tönkretéve mindent, ami jelentett még bármit ebben a kibaszott életben.
Tekintetem őrült módjára kutatta az Övét, miután kinyílt az ajtó, de nem leltem rá, tekintve, hogy szándékosan háttal fordult, nekem pedig halvány elképzelésem sem volt, hogy mi olyat láthat odakinn a kertben, ami ennyire leköti a figyelmét, de talán épp a könnyeit akarta elrejteni előlem, vagy... elképzelni sem tudtam, mit vett a fejébe vagy hogy mit hitt rólam, de készen álltam arra, hogy bizonyítsam az igazamat, kerül, amibe kerül. - Abban a pillanatban markolt rá a nyakkendőmre, mikor benyitottál az ajtón - emeltem fel valamelyest a hangomat, miután először vonta kétségbe szavaimat, mintha amúgy lett volna okom a két szemébe hazudni. Nem is értettem, mit gondol, vagy mit hisz, hisz ha kinézte belőlem, hogy ilyet tennék, azt gondolja, hogy nem vágnám a képébe? Hogy nem ismerném be, hogy mit tettem? Ez a gondolat hajtotta meg a véremet, ami ekkor már kegyetlenül lüktetett ereimben, kis híján átszakítva a vékony bőrt nyakamon és karjaimban, szinte érezve, hogy az erek jól láthatóan kirajzolódnak rajtam. Pedig nem is dühös voltam, inkább csalódott és kétségbeesett, főleg mert szemmel láthatóan Ő már elkönyvelt valamit magában, és nem azt mutatta, hogy akár egy pillanatig is hajlandó lenne fontolóra venni, amit mondok. - Még fel sem fogtam, hogy mit csinál, amikor hazaértél - folytattam tovább, bár nem tudtam folytonos szemkontaktust tartani vele, mert hátat fordított, ezzel azonban csak azt érte el, hogy még ingerültebbé váljak, és bár megtehettem volna, hogy itt és most hátat fordítok én is, mondván, hogy akkor higgyen, amit akar, de... nem. Most nem voltam hajlandó elvinni a balhét olyasmiért, amit nem tettem meg. És még csak nem is gondolkodtam el rajta, hogy megtegyem-e. - Képes lennél higgadt fejjel gondolkodni legalább két kurva percig? - kérdeztem, bár már én is megemeltem a hangom, leginkább Őt utánozva, pedig kicsit sem állt szándékomban túlharsogni. - Szerinted szükségem van egy ilyen nőcskére, miközben itt vagy nekem Te? Hogy épp akkor jutna eszembe elbaszni mindent, mikor kezdtünk újra egyenesbe jönni? Vagy szerinted, ha már nem lenne elég, ami közöttünk van, titkolnám előled? - léptem közelebb, épp úgy állva meg mellette, hogy ne tudjon többé hátat fordítani nekem. - De azt sem tudom, miért tépem a számat, ha még annyira sem bízol bennem, hogy elhidd, amit mondok - fújtam ki a levegőt feszülten, érezve, hogyan koccannak össze a fogaim, szívem szerint viszont ezúttal én vettem volna hátra arcot, hogy eltünhessek innen, ha tényleg képesnek gondol arra, hogy hűtlen legyek hozzá.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 07, 2022 4:37 pm

Iris & Dimitriy

Talán bölcsebb lenne zárva tartani azt az ajtót és megkímèlni magunkat mindenféle magyarázkodástól, de tisztában vagyok vele, hogy számára nem akadály holmi zárt ajtó vagy ilyesmi, valószínűleg képes lenne betörni, így végül inkább elfordítom a kulcsot és odébb sétálok onnan. Amint belèp a szobába, az egész hely kisugárzása megváltozik, illata finoman megtölti a levegőt, bennem meg komoly harcot vív a cinikus, bizalmatlan nő és az, amelyik olyan őrjítően szereti, hogy legszívesebben most azonnal a karjaiba vetnè magát.
Olyan tökéletesen elkèpzeltem, milyen lesz majd, amikor hazaèrek, hogyan fogunk végre újra úgy egymásra nézni, mint napokkal ezelőtt, vacsorázni majd az együtt töltött forró pillanatokat követően, végre ismét egymás karjaiban elaludni, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire félre siklik minden. Nem kalkuláltam bele, hogy kettesben találom azzal a nővel, ráadásul egy olyan helyzetben, amihez nem is sok fantázia kell, hogy az ember félre értse. Most pedig nem tudom eldönteni, hogy akkor lennék nagyobb idióta, ha nem tulajdonítok ennek az egésznek túl nagy figyelmet, vagy épp akkor, ha igen.
De esélyt akarok Neki adni a magyarázatra, még ha kellett is ez a pár perc, hogy lenyugodjak, amitől mondjuk egyáltalán nem nyugodtam le, csak még több őrület töltötte el az elmèmet, de azt semmiképp sem akartam, hogy az a lotyó szem és fültanúja legyen annak, hogy mit okoz köztünk.
Nem a legkedvesebb hangnemben kérem végül Tőle a magyarázatot, ami miatt valószínűleg dörömbölt az ajtómon, mikor pedig felé fordulok, minden porcikám árulkodhat az indulatról és a haragról, ami tombol bennem, bár ez javarèszt, inkább szól annak a nyomorult nőnek, mint Neki. Képtelen vagyok elhinni, hogy képes lenne ezt megtenni velem, de valahányszor elhatározom magam emellett, mindannyiszor bevillan a kép, ahogy ott ácsorogtak azzal a nővel és...nem tudom, mit kellene hinnem. -Ès a három perc alatt odáig jutottatok, hogy kis híján már a nyakkendőt bontogatta Rólad.-jegyzem meg kétkedő hangon, majd kezem ajkaim elé kapom, mintha így próbálnám megállítani a további szavakat és egyben megpróbálni értelmesen végig gondolni az egészet, miközben közelebb sétál hozzám, én pedig vonásait tanulmányozom. -Ezt mégis honnan tudhatnám? Nem úgy néztél ki, mint aki annyira el akarja épp zavarni.- csóválom a fejem értetlenül, talán kicsit a hangomat is jobban felemelem, mint szeretném, miközben ismét hátat fordítok és inkább újra az ablakon kifelé bámulok, mintha ott lelhetnèm meg a választ bármire is. És megint ugyanabban a helyzetben vagyok, ahol voltam is, hogy nem akarom Őt elveszíteni, mégis épp én taszítom el magamtól, de iszonyúan félek, hogy talán már el is vesztettem és ilyen nőcskèkkel vigasztalódik.-Akkor is olyan türelmesen ácsorogtál volna, ha épp megcsókol vagy mi?- kérdezem végül tehetetlenül szèttárva karjaimat, ahogy újra felé pillantok, miközben már megint oda-vissza járkálok, ahogy az imént is, mint valami sült bolond. -Vagy mindjárt kiderül, hogy egyenesen sarokba szorított, nem?- csóválom a fejem dühösen, majd hangosan fújtatva ismét a hajamba túrok, de hiába próbálok megnyugodni, egyszerűen nem megy és talán mindez a feszültség, már nem is csak az, amit az iménti jelenet szült, hanem az összes többi is, ami a napokban összegyűlt bennem és amiről azt hittem, hogy reggel eltűnt végre.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 07, 2022 3:03 pm

Amint megálltam az ajtó előtt, próbáltam valamit felidézni abból a nyugalomból, amit ma reggel magamévá tettem, miután egy szenvedélyes, mohó csókot váltva elköszönt tőlem. Abban a pillanatban biztos voltam abban, hogy ma pontot teszünk a háborúnk végére, méghozzá egy közös vacsora keretei között, bár, szinte biztos voltam benne, éreztem a zsigereimben, hogy a konyháig nem jutnánk el. Mikor megígértem neki, hogy ott folytatjuk este, ahol abbahagytuk, nem üres szavakat dobáltam, tényleg eltökélt szándékom volt épp ugyanúgy felvenni a beszélgetésünk fonalát, ahol félbeszakítottuk azt, és ha ez azzal járt volna, hogy már a nappaliban lekerül róla az utolsó fehérnemű is, kicsit sem zavartattam volna magam. Szinte égetett a bőröm, annyira hiányzott az érintése, ajkaim újabb és újabb csókra vágytak, az pedig, hogy elképzeltem, hogyan nyögi a nevemet a merev csendbe, nem kis hatást gyakorolt a zsigereimre.
Ehhez képest most mégis azon kellett aggódnom, hogy egyáltalán hajlandó lesz-e ajtót nyitni előttem, bár talán meglepődnöm sem kellett volna azon, hogy első dolga volt bezárkózni, pedig valójában semmit nem látott, és nem is láthatott, mert kibaszottul nem történt semmi, és ha Ő nem jelenik meg sem lett volna folytatása annak a gyenge próbálkozásnak, amivel Natasha a hálóját akarta kivetni rám. Azt hittem, ennél jobban bízik bennem, hogy a kétely leghalványabb szikráját is kiirtottam belőle azzal a mohó, telhetetlen szerelemmel, amit iránta éreztem, és amit lépten-nyomon éreztetni próbáltam vele. Vagy tényleg képes volt azt feltételezni rólam, hogy az első elénk gördített akadály után más nőnél keresek vigaszt? Azzal rángatott vissza a valóságba, hogy jól hallhatóan kattant a zár, de nem nyitotta ki, helyette rám bízta, hogy megtegyem, és amint lenyomtam a kilincset, és kilöktem az ajtót, már tettem is egy lépést befelé, szemügyre véve az ablak előtt álldogáló alakját, de gondosan rejtette el előlem arcát azzal, hogy hátat fordított nekem. Úgy markolt rá a szívemre, hogy talán észre sem vette, éreztem körmeit, ahogy a húsba vájnak, miközben a mellkasom rendszertelenül emelkedett a heves dobbanásoktól. Arcomra volt írva minden, a tanácstalanság, az értetlenség és a kétely, de ahelyett, hogy megszólaltam volna, még beljebb tessékeltem magam, csak akkor állva meg, mikor végre megszólalt, én pedig egy nagy levegővételt követően ökölbe szorítottam kezeimet, hátha ez segít abban a löketben, ami végigszántotta ereimet. - Elkaptál egy olyan pillanatot, ami... - Alig kezdtem el, de már bennem akadt a szó, javarészt mert nem tudtam, honnan is kellett volna kezdenem, vagy mit kellene mondanom, már azon túl, hogy kurvára nem csináltam semmit. - Az égvilágon semmi nem történt, Iris - vált vehemensebbé a hangom, mintha ezzel a hévvel alátámaszthatnék bármit, de a kétségbeesés túl nagy úr volt ahhoz, hogy csak úgy meg tudjak vele birkózni. - Szó sincs romantikus találkáról, három percre maradtam vele egyedül - léptem még közelebb, viszont újra megálltam, ezúttal azért, mert időközben felém fordult, és bár gúnytól csöpögtek szavai, egy nagy levegővétellel igyekeztem elfojtani azt, ami ösztönösen kikívánkozott volna belőlem emiatt. - És ha nem jössz, sem történt volna közöttünk semmi - álltam meg közvetlenül előtte, de egyelőre más mozdulatot nem tettem, pedig a tekintetét látva, küzdenem kellett az ösztön ellen, hogy ne rántsam a karjaim közé, még akkor is, ha tiltakozna ellene.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
Vissza az elejére 
6 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: