Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 01, 2022 3:03 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Piszkosul izgató látványt nyújt arca a combjaim között, de bármennyire is szeretném figyelemmel kísérni, miközben nyelvèvel egyre csak a mámor felé terelget, képtelen vagyok rá, mert valahányszor csak végig robog testemen az az őrjítő bizsergès, a szemeim önként lecsukódnak, szinte összeprèselem őket, így koncentrálva mindarra, amit okoz bennem. Ahogy a vérem perzseli belülről testemet, ahogy a szívem zakatolását a fülemben hallom, miközben testem buja mozdulatokkal ring ajkaira, mohón követelve ujja ritmusát, olykor azt képzelve, hogy már Ő mozog így bennem. Alig kapok levegőt de, ha jut is egy kevés tüdőmbe, az is szinte végig marja, elszorítja torkomat, kiszárítja ajkaimat, amit kínomban hol harapdálok, hol nyelvemmel próbálok finoman benedvesíteni két sóhaj vagy nyögés között, az izmaim pedig, már kerül-fordul megfeszülnek a közeledő gyönyörtől, amit csak még közelebb húz hozzám az, ahogy Ő reagál az élvezetemre. Hiszen, velem együtt Ő is zihál, hallom és érzem is, teste pedig akárhol ér hozzám, szinte égeti bőrömet, de mègis az van rám a legizgatóbb hatással, ahogy újra és újra combjaim közé nyög és, ha csak eszembe jut, hogy én mit éreztem, miközben kènyeztettem Őt, miközben végig néztem, miként ragadja magával a gyönyör, csak még bujább mozdulatokkal követelem nyelvèt. Igyekszem nem túl durván szorongatni a kezét, hanem inkább a lepedőn levezetni a bennem tomboló feszültséget, de a gyönyör olyan erővel ránt magához, olyan kínzón hasít végig testemen, hogy igazság szerint alig tudok uralkodni magamon. Nem tudom sem a keservesen megszerzett levegőt, sem a torkomból elő törő hangokat irányítani, egyszerűen csak sodródom a mámorral, élvezettel adom át magam ennek az édes kínnak és, miközben csípőm tovább ring vérem vad ritmusát követve, csak arra tudok koncentrálni, hogy minden pillanatát kièlvezzem a gyönyörnek, amit Ő okozott. Érzékelem, ahogy fentebb kúszik hozzám, ahogy teste az enyémhez simul, miközben ujjai finom, cirógató mozdulatokkal csiklandoznak bordáim környékén és a nyakamnál, de magam sem tudnám megmondani, hogy ezek a gyengéd érintések vagy a gyönyör lecsengèse okozza még ekkor a reszketèsemet. Karjaimmal finoman átkarolom, tarkóján és hátán simogatva nyirkos bőrét, még akkor is halkan zihálva, mikor a fülembe mormog, édes szavaitól pedig elmosolyodok és lehunyt szemekkel szívom magamba illatát. -Èn is szeretlek.- szólalok meg halkan, bár alig találok még hangomra, a forróság és a gyönyör, még épp csak elkezd lecsengni bennem, így további szavak helyett, így végül inkább tekintetemmel sugallom, mennyire nem tudnèk már nélküle élni. Vagyis, igazából tudnék, csak rohadtul nem akarok, mert mindaz, amit nélküle el tudnék képzelni, egyáltalán nem kell, nem vágyom rá és már soha nem is fogok. -Bár lehet, hogy a nyelved hiányzott csak igazán.- cukkolom pimasz vigyorral, gyengéden simítva arcára, ahogy egyre inkább kezdek magamra találni, még hosszú pillanatokig simogatva felforrósodott bőrét, majd lassú, forró csókra csábítom ajkait, mérhetetlen boldogságot érezve közben a gondolattól, hogy végre újra a karjaiban érhet el az álom, hogy sikerült felülemelkednünk a vitánkon és, hogy talán, csak még jobban szeretjük egymást ezek után, mint korábban.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 01, 2022 10:31 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
A vérem forró lávává változott, ami sebes vágtával száguldozott testemben, fel és le, mint valami kibaszott hullámvasút, annyi kivétellel, hogy itt nem volt jó és rossz, erről pedig leginkább az egyre csak lüktető ágyékom árulkodott, és talán még soha nem esett ennyire nehezemre, hogy uralkodjak magamon. Pedig, ha Ő képes volt rá, én sem maradhatok alul, pedig Ő épp annyira feszengett, mint most én, miközben ajkai megállás nélkül kényeztettek, olyan élvezetet okozva a végén, hogy még most is éreztem a finom utórezgéseket a gyomrom környékén, ahogy újra és újra belekapaszkodtak a zsigereimbe, emlékeztetve arra, hogy mire is képes azokkal a csodálatos ajkakkal, de mindez mit sem érne, ha közben nem időzne ott tekintetében az a kis szikra, amit a kettőnk közötti szerelem táplált, és ami nélkül már nem tudtam volna elképzelni az életemet. És nem is kényszeríthetett rá senki, mert bár abban biztos voltam, hogy önként soha nem leszek hajlandó lemondani róla, vagy hagyni, hogy kicsússzon a karmaim közül, de azt még így sem zárhattam ki, hogy bármikor jöhet majd egy másik Igor, egy új Natasha vagy egy kibaszott meghunyászkodó, aki rosszat akar majd vagy neki vagy pedig nekem. Vagy kettőnknek, bár azóta sem tudtam megítélni, hogy az amnéziája minek volt köszönhető, és hogy valójában azzal inkább Őt akarták-e bántani vagy engem. Mintha lett volna jelentősége, mert ha Őt bántották, akkor azzal engem is bántottak. Teste egyre gyakrabban remegett meg érintésem nyomán, így váltam egyre mohóbbá, pofátlanul elvigyorodva, miközben a nyelvem egyre kínzóbban fokozta mozdulatait, Ő pedig válaszként újra és újra ajkaimra ringott, de minden alkalommal elemi erővel vágott végig gerincemen az érzés, hogy mennyire szeretném, ha rajtam ülve ringatná így magát, egészen a gyönyörig sodorva mindkettőnket. Talán épp ezért bukott ki belőlem egy újabb lázas nyögés, egyre keményebben tartva kordában saját magam, pedig egyetlen hajszál híja volt, hogy ne rontsak rá, és ne változtassam meg a tervezett végkimenetelt, de közben finoman reszketni kezdett, ami elvonta a figyelmemet minden másról, leginkább saját magamról. Ahogy markába kapta a gyönyör, még mohóbb mozdulatokkal cikázott rajta a nyelvem, az utolsó pillanatig gyötörve, de a hangok hallatán, amik kibuktak belőle, egy erős kéz markolt az én gyomromra is, egy pár pillanatig abba a hitbe ringatva, hogy talán már a gyönyörének látványa is elég lenne a saját mámoromhoz. Végül nagy levegőt vettem, miután elhúztam róla ajkaimat, gyengéden szorítva rá ujjaira, közben tekintetemmel arcát vizslatva, de még mielőtt bármit is mondhatott volna, vagy akár visszatalált volna a valóságba, odakúsztam hozzá, ajkaimmal nyakát, majd arcélét cirógatva, felszabaduló kezem pedig oldalán cikázott végig, visszatartva kapkodó légzésemet. - Kibaszottul szeretlek - mormogtam, mikor füléhez értem apró csókjaimmal, mellkasommal finoman melleinek feszülve, majd homlokomat az övének támasztva, a láztól izzó tekintetét kezdtem méricskélni. Annyi mindent tudtam volna mondani neki, pedig életem során egyszer sem jutott eszembe, hogy érzésekről kellene beszélnem, de bármit is művelt velem, bárhová is fészkelte magát, talán nem is kellett mondanom semmit. Minden, ami körülvett bennünket, beszélt helyettem, egy szemernyi kétséget sem hagyva afelől, hogy mi is tombol bennem valójában.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 30, 2022 9:01 pm
Iris & Dimitriy
Mintha a fejébe vette volna, hogy minden létező porcikámat és bőröm minden négyzetcentimèterèt megkóstolja most, úgy halad végig ajkaival testemen, olyan gondosan ízlel mindenhol és még finoman belém is harap néha, olyan izgató fájdalmat okozva ezzel, amitől újra és újra megborzongok. Nyelve úgy hat rám, mintha izzó parázs simítana bőrömön, csak épp szemernyi fájdalmat sem okozva közben, helyette inkább még jobban életre keltve bennem azt a forró tüzet, ami minduntalan érte lobog és egyedül, csak Ő képes kordában tartani, uralkodni rajta. Ő éleszti fel, már egyetlen pillantásával, egyetlen csókjával is és Ő az, aki enyhíteni is tud rajta, bár ez most nagyon úgy fest, hogy csak szép lassan fog bekövetkezni, épp olyan aljasul kínozva, mintha ahogy én kínoztam Őt pár perce. De úgy, ahogy azt is pokolian élveztem, ezt is élvezem, az pedig elég nyilvánvalóvá válik sóhajaiból, hogy Ő is ugyanígy érez, teste forrósága és minden reakciója erről árulkodik, miközben azon igyekszik, hogy engem taszítson az őrületbe. Olyan iszonyúan lassan halad lefelé testemen, hogy mire a combjaimhoz ér, mire lázas csókjait rajtuk hagyja, a szoba csendjèt, már feszült sóhajaim töltik be, ahogy szinte zihálva figyelem minden apró mozdulatát, mégsem tudok felkészülni arra a mámorító érzésre, mikor nyelve megèrinti testem legèrzèkenyebb pontját, így èlesztve benne még kínzóbb lüktetèst, ami olyan erővel zúdul végig rajtam, hogy hangosan nyögnöm kell tőle. Fájdalmasan ajkamba harapok, próbálom a további hangokat visszafogni, de olyan kibaszottul izgató, ahogy Ő maga is felnyög, ahogy a vágy, szinte árad mozdulataiból, miközben olyan őrjítően ingerel, hogy a testem szinte lángra kap nyelve alatt és, már semmi másra nem tudok gondolni, csak hogy szüntesse meg ezt a kínzó érzést. Ujjaim haját túrják, a lepedőbe marnak, de pillanatokkal később inkább a kezèèrt nyúlok, mintha benne keresnèk kapaszkodót, pedig Ő egyszemèlyben a kínzómesterem és a megmentőm is, mert nyelve olyan őrjítő ritmussal kezd kényeztetni, amitől ajak harapdálás ide vagy oda, már képtelen vagyok visszafogni sóhajaimat és nyögéseimet. Hátra hanyatlok a matracra, testem finoman hullámzik a szédítő ritmustól, csípőm pedig készségesen ring ajkára és ujjára, amit idő közben még pluszba bevet ellenem, mintha nem részegítene meg már így is épp eléggé az, amit velem művel. Egyre bujább hangokat csalogat elő belőlem, feszült lélegzetvèteleim úgy hatnak, mint valami fuldoklóè, aki épp az életéért küzd, pedig én olyan szédítő élvezetet érzek, amitől a gyomrom is görcsbe rándul, mint ahogy olykor finoman megremegnek izmaim is, valahányszor jelet ad magáról a közeledő gyönyör. Minden bizsergèst követ egy-egy buja nyögésem, ujjaim pedig a lepedő helyett újra hajára találnak, finoman markolva rá, anélkül, hogy egy pillanatig is irányítani akarnám, mert bármi is volt a terve, bármire is készült velem kapcsolatban, most épp úgy és azt teszi, amivel a lehető legbujább élvezetet okozza nekem. Egyedül attól félek csupán, hogy majd az utolsó pillanatban megvonja tőlem érintésèt, mint ahogy már tette is párszor, de nem igazán tűnik úgy, mintha le akarna állni, lélegzetem egyre akadozóbbá válik, csípőm pedig követelőzve követi az általa diktált ritmust, míg a gyönyör izmaimra nem mar és magával nem ránt a sötétségbe. Olyan hosszan akad bennem a levegő, hogy egy pillanatig eltölt az aggodalom, hogy talán nem is jutok majd többhöz, hogy a tüdőm végleg felmondta a szolgálatot, de aztán újra működni kezd, kéjes, vad nyögéskènt távozik belőle az oxigén és olyan feszülten kapok újabb adagèrt, mintha tényleg az életem lenne a tét. A gyönyör teljesen átjárja minden porcikámat, az édes zsibogást olykor felváltja a kínzó remegés, lihegèsem közepette pedig, talán még az Ő nevét is a szoba csendjèbe nyögöm, miközben egyik kezem ujjait szorongatja, másik pedig idő közben újra a lepedőre talál, hogy szinte lyukat tèpjen rá.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 30, 2022 7:32 pm
A hangok, amiket produkált, szinte kényszeríteni akartak arra, hogy én is leutánozzam őket, minden nyögésével és sóhajával az őrületbe kergetett, főleg akkor, mikor a tekintetét elkapva láttam, hogyan harapdálja saját ajkait. Kibaszottul a helyében akartam lenni, hogy én ízlelhessem száját, még ha olyan hév is dolgozott bennem, ami azt eredményezte volna, hogy néhány másodpercre fájdalmat kell okozzak neki. A saját példámból tudtam, hogy ez a fájdalom nem maradandó, egyetlen pillanat alatt szűnik meg és alakul át, beleolvad a vágyba, a mohó lüktetésbe, amit akkor is éreztem ajkaim alatt, mikor finoman a melle alatti bőrbe haraptam. Ugyan nyelvemmel próbáltam enyhíteni a pírfoltot, amit fogaim nyoma hagyott ott, hallottam közben, ahogy felszisszent, de még ez sem tudta levakarni arcomról azt a komisz, sunyi kis vigyort, ugyanolyan szemtelenséggel fürkészve vonásait, ahogy eddig. Hiába haladtam tovább, nem találtam egyetlen olyan pontot sem, ami ne égetett volna, a bőre lángolt, szinte leforrázva nyelvemet és ajkaimat, mire újra görcsbe rándult a gyomrom, és hiába, hogy nemrég ért el ajkai között a megsemmisülés, újra testébe vágytam, méghozzá olyan türelmetlenül és olyan lüktetéssel, hogy azt már szavak formájában nem is tudtam volna közvetíteni felé. Érezhette mozdulataimon, hogyan nő bennem is a türelmetlenség, pedig ezúttal végig akartam játszani, úgy, hogy egyedül Ő maradjon a középpontban, mégis féltem a saját testemtől, a vágyaimtól, amik készen álltak kitörni belőlem, így mikor végre nyelvem elérte gyönyörének fő forrását, nem bírtam ki hangok nélkül. És Ő sem, ezúttal a belőle kicsalt hangok lengték tele a szobát, úgy törve meg a csendet, hogy ágyékom még keményebben feszült tőle, pofátlanul karolva át combjait, hogy egy hirtelen, lassú rántással még közelebb jussak hozzá, olyan lassan kezdve el kényeztetni, hogy kétsége se legyen afelől: mindent vissza fog kapni, amit az imént Ő adott nekem. Jólesően morrantam fel, mikor ujjai elmerültek hajamban, míg másik kezét az én kezemhez csúsztatta, ujjainkat szorosan fonva össze, és nem is voltam képes mosoly nélkül hagyni a reakcióját. Ez volt az a pont, amikor nyelvem még erősebben kezdte megdolgozni a gyönyörét, még határozottabban masszírozva Őt, újra és újra morranva egyet teste minden egyes reakciójától, néha lehunyva a szemeimet, hátha ez segít arra koncentrálni, hogy ne akarjak most rögtön változtatni a felálláson, de káromkodása ismét visszaköszönt a fejemben, visszhangot verve fülemben, én pedig még erősebben kapaszkodtam combjába, már pusztán attól kikészülve, hogy mi mindent produkált a teste nyelvem és ajkaim alatt. Elhúztam tőle egyik kezemet, hogy egyik ujjamat gyengéden testébe csúsztassam, nyelvemmel azonos ritmust követve, és bár megizzasztott a küzdelem saját magammal szemben, úgy hajszolva a gyönyörét, hogy közben élet-halál harcot vívtam az ösztön ellen, mégsem álltam le, még keményebben hajszolva az élvezet felé, kétséget sem hagyva, hogy ezt addig fogom folytatni, míg fel nem robban benne a gyönyör, és teste pattanásig nem feszül nyelvem alatt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 30, 2022 4:40 pm
Iris & Dimitriy
Igyekszem minden mozdulatát figyelemmel követni, ahogy csókokkal borítja testemet, ahogy mellbimbóimat finoman ajkai közé veszi, olyan komótosan szívva meg őket, mintha Őt cseppet sem sürgetnè a vágy, engem meg még úgy se és próbálok is úgy tenni, mintha ez teljesen így lenne, de nem mindig járok sikerrel. Bármennyire is harapom ajkamat vagy épp préselem össze őket, újra és újra kibukik belőlem egy feszült sóhaj, egy halk nyögés vagy egy szisszenès, mikor már melleimről lentebb kalandozva finoman belém harap, nyelve pedig olyan forrón siklik végig az enyhén sajgó területen, hogy ha csak eszembe jut, hogy remélhetőleg hamarosan egész máshol érezhetem majd, az ölem csak még kínzóbb lüktetèsbe kezd. Akkor is, ha tudom, hogy a lehető legtovább fog gyötörni, mint ahogy én is tettem Vele, de igazából már akkor tudtam, hogy mennyire sikerül kihúznom a gyufát, amikor megtettem és azt is pontosan tudtam, hogy mindent vissza fogok kapni. Mégis, hiába éltem már át ugyanezt jó párszor, hiába tudom, milyen forró a csókja és, hogy miként tud nyelve cikázni bőrömön, mindig ugyanolyan őrjítő hatással van rám, mindig ugyanúgy felizgat vele, mint most is, hiszen már pihegek a vágytól, a testem újra attól a kínzó forróságtól szenved, mint percekkel ezelőtt is és valószínűleg mindezzel Ő is teljesen tisztában van, vagy legalábbis a pimasz vigyor, amit olykor megvillant, ezt sugallja. Még olyankor is, ha épp nem látszik, csak tekintete és hangja árulkodik a cukkolásról, mint amikor visszakèrdez a mesélès kapcsán, hogy pontosan miféle tervei vannak. Na nem, mintha tényleg szükség lenne arra, hogy elmondja, mire is készül, mert pontosan kiolvasható tekintetèből és mozdulataiból, ahogy lassan lentebb halad, már a köldököm környékén hagyva csókjait, egyértelműen elárulva, hogy a tettek mezejére lép inkább, mint hogy meséljen. -Mutasd meg.- lehelem, szinte teljesen hangtalanul, vagy talán igazából meg sem szólalok, már magam sem tudom, mert közben egyre sürgetőbb a vágy, egyre sűrűbben húzom végig nyelvem kiszáradt ajkaimon vagy nyelek nagyot, mintha az segítene a torkomat szorongató érzésen, pimasz vigyorral sandítva rá, mikor a nem létező fáradtságomat kezdi pedzegetni. Képtelen vagyok bármit is válaszolni, felesleges is lenne, mert tisztában vagyok vele, mennyire nem fog menni, mennyire nem fogom tudni nyitva tartani a szemeimet az élvezettől, hiszen már akkor is komoly küzdelmet jelent az, hogy kövessem Őt tekintetemmel, mikor lassan combjaim közé helyezkedik, csókokat lehelve az érzékeny bőrre. A vérem türelmetlenül dübörög, már most alig kapok levegőt, ahogy átkarolja lábaimat, picit fel is támaszkodok könyökömre, hogy jobban lássam és ajkamba harapva várom a pillanatot, hogy nyelve végre finoman rám simuljon, de amikor ez végre megtörténik, elakad a lélegzetem, majd Vele együtt nyögök fel, miután mohó mozdulattal közelebb ránt magához. -Basszus.- sóhajtom feszülten, kezemmel visszatalálva a fejèhez, finoman túrva nyirkos tincseibe, de minél tovább gyötör nyelve lassú, kínzó ritmusával, annál inkább képtelen vagyok tartani magam. Az ágyra hanyatlok, egyik kezem a lepedőre markol feszülten, valahányszor végig fut testemen az édes bizsergès, másikkal pedig a combomat ölelő karjára simítok és, ha hagyja, kezére fogok finoman összefűzve ujjainkat. Tényleg nem tudom nyitva tartani a szemeimet, sőt, úgy préselem össze őket az élvezettől, hogy csak erőszakkal tudok néha lepillantani rá, ahogy combjaim közé fészkelődve csókol, egyre többször elakasztva lélegzetemet mozdulataival.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 30, 2022 3:02 pm
Még nagyon is jól emlékeztem arra az érzésre, ami a gyomromat szorongatta, mikor besétáltam a szobám ajtaján, és szinte gondolkodás nélkül álltam be a zuhany alá, hátha némi hideg víz segít koncentrálni és tisztán látni. Akkor még nem számítottam arra, hogy a ma estét a várakozásokkal ellentétben mégis velem tölti majd, ahogy arra sem tettem volna egy huncut vasat sem, hogy képes lesz félretenni azt, amit szerinte látott ma az irodában. Egyszerre fűtött az indulat, amiért olyasmit feltételezett rólam, amit soha nem tennék meg vele, közben pedig mérhetetlen fáradtság uralkodott minden testrészemen, amiért újra és újra ugyanazokat a köröket futottuk, ez pedig kurvára nagy pofon volt ahhoz képest, ahogy reggel búcsúztunk el egymástól. Már beleéltem magam, hogy mi fog történni akkor, mikor végre hazaér, hogy a vacsorából mindenhová jut majd, csak a gyomrunkba nem, mert az első adandó pillanatban elkaptam volna, de ahogy most érintettem Őt, nyelvemmel és ajkaimmal édesen kínozva minden forró porcikáját, már kétsége sem lehetett afelől, hogy ebből senki másnak nem akarok adni. Minden, amit Neki mutattam magamból, egyedül az Övé, akkor is, ha vércse karmok markolásszák a nyakkendőmet vagy épp az ingem gombjait, és ahogy néha elkaptam pillantását, azt figyelve, hogyan ül ki arcára a vágyakozás, már biztos voltam abban, hogy előttünk hevert a tiszta lap, és még egyszer nem akartam beszennyezni sem Igor vérével, sem pedig egy Natasha-hoz hasonló nő rúzsával. - Miért mesélnék? - kérdeztem vissza, hangomban megjátszott értetlenség csendült, de arcizmaim egyértelműen elárulták, hogy ezzel továbbra is Őt akarom kínozni, és ahogy teste reagált jelenleg érintésemre, úgy voltam vele, hogy nagyon is jó úton járok. Mert bármit is tett, bárhogy ficánkolt vagy fészkelődött alattam, nem érintettem meg combjai között, és hiába talált rá időközben nyelvem a mellbimbójára, szemtelenül játszadozva hol az egyikkel, hol pedig a másikkal, eszem ágában sem volt gyorsítani ezen a komótos, lassú tempón, ami még így is ugyanolyan szenvedélyes és izzó maradt, mintha épp a ruháit téptem volna róla. - Inkább megmutatom - tettem hozzá, még mielőtt a melle alatti érzékeny bőrbe haraptam volna, bőrömön azonban végigfutott a kellemes bizsergés attól, ahogy közben hajamba markolt. Bármit a lábai elé tettem volna, hogy halljam ezeket a hangokat, szinte elvonási tüneteim voltak az elmúlt pár napban, de ezért is legfeljebb magamat tudtam hibáztatni. Pedig a lehetőség mindannyiszor ott volt a kezemben, csak élnem kellett volna vele, talán akkor adva fel ezt az egész ego-játékot, mikor bezárták egy mocskos cellába. Nem szabadott volna, hogy elragadjanak az érzelmek és az a rettenetes félelem, amit csak lassan tudtam elengedni, miután tudatosult bennem, hogy nem veszítettem el. Épp csak annyira szakadtam el bőrétől, hogy tovább pimaszkodjak, apró csókokkal halmozva mellkasát, majd a köldöke melletti szabad részt, már most érezve, hogy milyen forróság vár combjai között, mégis megkapaszkodtam a saját elhatározásomban, és ravasz pillantással lestem fel rá, pofátlanul végignyalva ajkamat. - Már, ha képes leszel nyitva tartani őket - válaszoltam pofátlanul, kétséget sem hagyva afelől, hogy mire is gondolok valójában, apránként csúszva tovább, ajkaim nyomát hagyva combja belső felén, finoman ízlelgetve érzékeny bőrét, lassan találva rá teste valódi forróságára, miközben finoman combjaira kulcsoltam karjaimat. Nem akartam kegyelmezni neki, ez volt a méltó revans azok után, amit Ő játszott velem az előbb, olyan lassú, komótos mozdulatokkal kezdve el masszírozni nyelvemmel, hogy abba belefeszült a gyomrom, közben finoman rántva testén egyet, hogy még inkább ajkaim felé mozdítsam, de nem bírtam ki, hogy ne nyögjek bele teste lángoló forróságába.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Nov. 30, 2022 12:35 pm
Iris & Dimitriy
A vérem, már eddig is forrón lüktetett ereimben a gyönyörètől és az úttól, ami odáig vezetett, amin én terelgettem végig, de amilyen csókkal ajkaimra tapad, amilyen mohón simul nyelve az enyémhez, attól az egész testem lángra kap és a lélegzetem is kapkodóbbá válik. Testemmel testènek feszülök, melleimet finoman ingereli mellkasa forrósága, miközben kezeim úgy barangolják végig bőrét, mintha meg akarnának győződni arról, hogy mindenhol ugyanilyen forró-e, de a választ, már amúgy is tudom, mert Őt is ugyanaz a tűz táplálja, mint engem. Zsibog a szám ajkai hiányától, ahogy csókjaival lentebb vándorol nyakamra, miközben ujjaim újra és újra hajába fúrnak, fejemet pedig a párnára hajtom, még több helyet biztosítva neki, szinte könyörögve a folytatásèrt, ami remélhetőleg épp azt az útvonalat követi majd, mint amit ujjai is bejárnak. Hiszen, keze alaposan feltérképezi melleimet, finoman simulok is érintésèbe, megborzongva attól, ahogy a mellbimbómmal játszik, miközben ajkai is egyre lejjebb vándorolnak, de mielőtt még túlságosan beleèlnèm magam a folytatásba, állával melleim közé fészkeli magát és pofátlan vigyorral les fel rám. Le se tagadhatnám, mennyire élvezem közben gyengéd cirógató mozdulatait, ahogy a köldököm környékén rajzolgat, mert újra és újra csupa libabőrössé válok tőle, mégis tovább pimaszkodok, bár legalább már annyit bevallok, hogy talán mégis csak emlékszek arra, mit ígért percekkel ezelőtt, amikor én kínoztam az aljas játékommal. Az, ahogy lecövekel melleim között, egyértelműen jelzi, hogy Ő is valami hasonlóra készül, finoman ízlelgetni is kezdi hol egyik, hol másik mellbimbómat, csókokkal borítja a mellkasomat, valószínűleg tisztán érezve zakatoló szívem ütemèt, majd gyengéd harapása hallatán felszisszenek és halkan elnevetem magam. -Mesèlsz nekem a terveidről?- súgom halkan, finoman simogatva vállait, a hátát vagy épp a haját túrom markánsabb mozdulattal, de ennek ellenére azért próbálok úgy tenni, mintha egyébként nem vesznèk meg incselkedő cirógatásától és, mintha nem vágynèk arra piszkosul, hogy elkezdje végre megvalósítani azokat a terveket. Na nem, mintha képes lennék uralkodni testem reakcióin, a libabőrön, az egyre feszültebb lèlegzetvèteleimen vagy épp lábaimon, melyeket már automatikusan húzok fentebb, de míg az imént finoman csípőjèt vagy derekát öleltèk, hasamra suttogott pimasz szavai közben, már inkább az oldalához simulnak.-Ha most leállsz...- suttogom halkan, nagyot nyelve már a gondolattól is, hogy mindezek után fakèpnèl hagyjon, hiszen azóta, hogy ajkaim között éreztem, csakis Őt akarom, a testem forrón követeli és le mernèm fogadni, hogy inkább ez látszik rajtam, mint hogy fáradt lennék. Egyébként is az, ahogy csókolgatja a hasamat, ahogy forró lehelete csiklandozza a bőrömet, a legnagyobb fáradtságot is képes lenne odébb tessékelni vagy legalábbis, nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is elhessegetnèm ilyesmi miatt.-Talán, még egy ideig nyitva tudom tartani a szemeimet.- pimaszkodok egy drámai sóhaj kíséretében, de ez se sikerül már igazán úgy, mint tervezem, mert sokkal jobban érvényesül benne a vágy, a türelmetlenség, ahogy szinte sóvárogva lepillantok rá, azt remélve, hogy lentebb halad vagy akár vissza ajkaimhoz, igazából már teljesen mindegy, csak enyhítsen végre a vágyamon.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 29, 2022 9:00 pm
Lehetőséget sem hagytam neki, hogy ellenkezzen, éppen ellenkezőleg, az irányítás adta összes lehetőségtől megfosztottam, mikor magam alá fordítottam, és bár kezeit nem préseltem a matracba, de még így sem maradt ellenem szinte semmilyen esélye. Nem is tűnt úgy, mint aki épp dacolni vagy ellenkezni készülne, nem próbálta lefejteni magáról kezeimet, és nem keresett menekülőutat, mikor forró testem beborította az Övét, gyengéden feszülve melleinek, már ösztönösen alakítva magamnak a helyet combjai között, de egyelőre ajkainak szenteltem minden figyelmemet, úgy kergetve nyelvét, mintha legalábbis az életem múlna rajta. Pedig nem szabadott volna hagynom, hogy még tovább korbácsolja bennem a vágy tüzét, hisz ezúttal én készültem merényletre ellene, én akartam az őrületbe kergetni Őt, mégsem tudtam csak úgy elsiklani a tény felett, hogy ami Őt lázba hozza, az engem is kibaszottul felizgat. Erőnek erejével kellett megálljt parancsolnom a saját véremnek, hogy ezúttal képes legyek türtőztetni magam, és ne rontsam el a játékunkat már azelőtt, hogy valójában elkezdődött volna. Minden figyelmemet Neki akartam szentelni, méltó módon kárpótolva mindazért, amiért a büszkeségünk kettőnk közé állt az elmúlt napokban, azok után pedig, hogy nem is olyan rég ajkai között ért el a megsemmisülés, már nem is volt kétséges, hogy addig nem nyugszom, míg méltó választ nem adok, a pimaszkodását és egyértelmű kínzását viszont még így sem voltam képes csak úgy elengedni. Még ha elmondása szerint nem is emlékezett arra az elsuttogott fenyegetésre, de cserfes kis mosolya és az, ahogy szemöldökeit vonogatta, inkább az ellenkezőjéről árulkodtak. Ismét forróvá vált a levegő, amit kilélegeztem, miközben nyakára tévedtem, közben ujjaimmal masszírozva egyik, majd másik mellét, gyengéden ingerelve bimbóját, vágyva arra, hogy ajkaimmal is megízlelhessem őket, mégsem csaptam le rájuk rögtön. Nyaka minden apró négyzetcentijét fel akartam fedezni nyelvemmel, úgy ízlelgetve bőrét, mintha először kóstolnám, pimasz vigyorral lesve fel rá, mikor mellei között megtámaszkodtam az állammal, kezem pedig már a köldöke alatt játszadozott. - Na látod, mégis emlékszel valamire - jegyeztem meg halkan suttogva, hangomat azonban ismét uralma alá vonta a rekedtség, szinte már érezve Őt nyelvem alatt, és ahogy egyre lentebb csúsztam, már bőrömön is éreztem, hogy milyen forróság vár combjai között. Mégsem oldoztam fel, ujjaim formátlan motívumokat rajzolgattak alhasára, miközben ajkaimmal már mellei között barangoltam, gyengéden szívva meg az egyik, majd a másik mellbimbóját, majd kiengedve ajkaim közül, gyengéden a melle alatti bőrbe haraptam, nyelvemmel tompítva a talán pár pillanatig fájó érzést, egy bocsánatkérő, mégis pofátlan vigyort villantva felé. - Még most is konkrét terveim vannak - pillantottam le kettőnk közé, már amennyire a helyzetünk engedte, kétséget sem hagyva afelől, hogy merre akarom majd folytatni a megkezdett utamat, bár, ez valószínűleg eddig sem vetett fel benne kérdéseket. Az már inkább, hogy meddig terveztem csak szimplán ostromolni, mert ujjaim továbbra sem mozdultak lefelé, ajkaim is inkább a melle alatti területet barangolták, majd nyelvemmel végigbecézve bőrét, a köldöke mellé értem. - De akár abba is hagyhatom - mormoltam bőrébe halkan, már magam is kínlódva, ahogy lábai közé értem, nyelvemmel már a köldöke alatt érintve Őt, akaratlanul engedve ki magamból egy türelmetlen, mohó sóhajt. Pedig, még csak nem is magamnak akartam jót, hanem Neki, de már a puszta látványával és a Tőle remélt hangokkal is tovább ajzott, ez pedig alapjaiban nehezítette meg a dolgomat. - Fáradtnak tűnsz - szítottam tovább a benne meghunyászkodó indulatokat, pofátlan vigyorom azonban egyértelműen elárulta, hogy mennyire szeretnék az idegein táncolni az ostoba gondolatmenetemmel.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 29, 2022 7:53 pm
Iris & Dimitriy
Ha tényleg vannak sejtései arról, hogy mi járhat a fejemben épp, az csakis a tekintetemnek lehet köszönhető, mert szinte bármit képes lennék feltenni arra, hogy tisztán kiolvasható belőlük minden pajzán gondolatom. Mindazok, melyek beettèk magukat az elmémbe, miközben ajkaim közé lüktetett, hallgattam édes sóhajait és nyögéseit, testét pedig eluralta a mámor, aminèl már, csak az őrjítőbb, ha mindezt Vele együtt élhetem át én is, ahogy ma éjjel történt is, már nem egyszer. És még mindig akarom Őt, még mindig sajog minden porcikám érintésèèrt, csókjaièrt, a puszta közelségèèrt, mert azok a külön töltött órák iszonyúan kínzóak voltak és most, hogy már tudom, hogy Ő is épp ugyanígy élte meg mindezt, eszem ágában sincs még lehunyni a szemeimet és aludni. Inkább Rajta legeltetem őket, miközben finoman cirógatva és csókolgatva várom meg a gyönyör lecsengèsèt, aminek az egyik előjele valószínűleg az, ahogy újra pimaszkodni kezd. -Hát akkor, minek az ideje?- jelenik meg ajkaimon széles vigyor, ahogy próbálom a kikívánkozó röhögést magamba fojtani, mert az eredeti kérdésem ennél jóval pikánsabb lett volna, egyúttal árulkodott is volna arról, hogy tökéletesen emlékszem a fenyegetésère, amiről így maximum, csak a szemöldök vonogatásom beszélhet. Mert pontosan tudom, hogy miféle bosszúról beszélt, hogy miként akar majd revansot venni és, már a puszta gondolattól is görcsbe rándul a gyomrom, testem pedig épp úgy felforrósodik, mint gyönyöre láttán. A hézagos emlékeim helyett végül, inkább az iménti elfoglaltságomra hivatkozok, továbbra is úgy téve, mintha tényleg nem emlékeznèk az ígéretère, a fenyegetésère, Ő pedig belátja végül, hogy mindaz, amit vele műveltem, talán tényleg kellőképpen elvonta a figyelmemet az egészről, de tovább már nem is várja, hogy emlékezzek. Hirtelen gyűr maga alá, forró csókkal tapad ajkaimra, így emlékeztetve arra, hogy az aljaskodásomnak létezik fordított verziója is, ahol Ő kínoz addig, míg már szinte könyörögnöm kell az enyhülésèrt, a gondolattól pedig, hogy kibaszottul ezt fogja csinálni velem, csókunkba nyögök és testènek feszülök melleimmel. Mintha így próbálnám szándékosan hergelni, hátha megfeledkezik arról a bosszúról, de még én sem hiszem el igazán, hogy ez valaha is beválhatna. Épp annyira szeret az őrületbe kergetni, mint amennyire én élveztem sóvárgását, bár engem már azzal is épp eléggé felizgat, ahogy betakar testèvel, miközben keze kalandozni kezd rajtam. Feszülten sóhajtok, ahogy melleimre fog, ahogy finoman megmarkol, hogy aztán a mellbimbómat ingerelje, de a nyögése mosolyt csal ajkaimra, mert egyértelműen elárulja, mennyire nem hagyja hidegen mindez és, hogy milyen nehéz is lesz számára véghez vinni a tervét. Eszembe jut, mennyire szenvedtem én is, míg Őt kènyeztettem, míg ajkaim közé feszült finoman, miközben már testem egy másik része is magának követelte, de ezen a ponton, már nem tudnám megmondani, hogy képes lesz-e uralkodni magán. Ha az a tét, hogy a legvègsőkig hergeljen, valószínűleg igen. Combjaim finoman simítanak csípőjèn, miközben készségesen fentebb húzom őket, némán követelve az érzést, ahogy hozzám simul és egyben a folytatást is, amire már hosszú percek óta vágyom, de Ő mégis inkább lentebb barangol, nyakam bőrére lehel forró csókokat, fogaival karistolja bőrömet, így csalva ki belőlem reszketeg sóhajokat és halk, buja nyögéseket. -Mintha valami revansról beszéltél volna két nyögés között.- zihálom halkan, még így is megragadva az alkalmat a pimaszkodásra, mert lássuk be, azért nem ment olyan egyszerűen az a fenyegetőzés sem, mert ajkaimmal újra és újra belé fojtottam a szót, de Ő most ennél jóval aljasabb kínzáshoz folyamodik, mert úgy állapodik meg melleim között és cirógatja finoman hasamat, mintha nem is akarna tovább haladni. Se lentebb, se vissza hozzám, hogy ajkaimra forrjon, ez pedig rövid távon biztos, hogy ki fog készíteni.-Az biztos, hogy konkrét terveid voltak.- sóhajtom kèjesen, próbálva mozdulni alatta, hátha sikerül kibillentenem picit az elhatározásából, de be kell látnom, Ő is elég makacs tud lenni, ha a fejébe vesz valamit és az előbb nagyon kihúztam azt a bizonyos gyufát.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 29, 2022 6:19 am
Még ebben a bódult állapotban sem tudtam elengedni tekintetét, miután gyengéden arcára simítottam, finoman ösztönözve arra, hogy rám nézzen, minden ilyen pillanatban megnyugodva attól az élénk, lüktető csillogástól, ami ilyenkor íriszeiben úszik. Még nagyon is jól emlékeztem, hogy milyen volt egyik napról a másikra elveszíteni ezt, szemtől szemben látni, hogy hogyan tűnik el egyik napról a másikra a szeretett nő, aki falakat döntött le és felülírt egy tisztességtelen, mocskos életet. Szinte biztos voltam benne, hogy Nélküle és a szerelme nélkül mindent elveszítek, és hogy az a Dimitriy, aki nélküle lennék, még annál a szörnyetegnél is kegyetlenebb lenne, mint ami azelőtt volt. Az emlékei kis híján magával vittek mindent, nemcsak belőle, de belőlem is, minden pofonnál újra és újra ott találva magam, hogy nem fog menni, még egyszer nem tudom végigcsinálni úgy, hogy máshogy tekint rám, de ezúttal már szinte biztos voltam, hogy mindig lesz egy kapaszkodó, ami visszavezeti hozzám, még ha ezért röhejes és nevetséges dolgokat is kell művelnem, ha épp virágot venni támad kedve. - Vannak sejtéseim - jegyeztem meg halvány, de jókedvű vigyorgással, közben kicsit nyújtózva a fejem alá csúsztatott karommal, hogy lazítsak izmaimon, kieresztve magamból egy hatalmas sóhajt, és bár először úgy terveztem, hogy az első adandó alkalommal elkapom és behajtom rajta a fenyegetésemet, de pimaszkodó tekintete láttán, bennem is valami hasonló éledt fel. A hirtelen kapott türelmemet persze rögtön próbára is tette a megjátszott gondolkodással, szándékosan húzva az agyamat, mintha nem emlékezne arra a fenyegetésre - vagy inkább ígéretre -, ami pár perccel ezelőtt hangzott el, de nem is volt kérdés, hogy valójában talán szó szerint fel is tudta volna idézni. Épp úgy, ahogy én is, közben tudatosan nem reagálva az emlékeivel kapcsoaltos megjegyzésre, bár ez az elhatározás épp addig tartott, míg meg nem láttam keserédes mosolyát, mire dorgáló pillantással kezdtem méricskélni arcvonásait. - Ez most nem a sebek nyalogatásának ideje - jegyeztem meg pofátlan, perverz vigyorral, remélve, hogy ez egyelőre elég lesz a keserű mosolya eltüntetéséhez, de ahogy eszembe jutott, hogy miként is fogom az őrületbe kergetni, már hevesebben kalimpált a szívem, ezt pedig még valószínűleg Ő is megérezte. Még ha épp megint elő is vette a takaró témát, de már ösztönöen rázni kezdtem a fejemet, párosítva mellé egy lemondó sóhajt. - Na jó, ez elég jó mentség - láttam be végül, mikor szóvá tette, hogy más kötötte le a figyelmét, a vérem rögtön reagált is arra, ahogy végignyalta ajkát. Ha volt is bennem elhatározás, hogy megpróbálom elnyújtani ezt az egészet, ezen a ponton megszűnt minden, elhúztam karomat a fejem alól, majd váratlanul felültem, rögtön nyúlva utána, karjain és derekán találva fogást annyira, hogy magam alá fordítsam, és miközben pofátlanul felröhögtem, már be is takartam testét, ajkaimmal mohón keresve az övét. Izzani kezdett a bőröm, szinte égetett, ahogy mellkasom a melleinek feszült, szabad kezemmel benyúlva közénk, hogy finoman mellére markoljak, ujjaim mellbimbójával kezdtek játszadozni, közben vágyakozva nyögve ajkaiba, hisz az, ahogy teste egyből reagált, ismét rámarkolt gyomromra. De ez most nem rólam szólt, minden erőmmel próbáltam félrerakni a vágy hívószavát, miközben ajkaim a nyakára vándoroltak, lassú, kínzó mozdulatokkal kényeztetve nyirkos bőrét, egyetlen apró pontot sem hagyva ki, néha olyan szemtelenül harapva belé, mintha a vérére szomjaznék. Pedig, valami egészen mást akartam, és ahogy kezem lassan elengedte a mellét, hogy elindulhasson lefelé, már nem is hagytam kétséget benne sem. Még ha egyelőre meg is álltam köldökénél, épp úgy rajzolgatva láthatatlan köröket bőrén, ahogy Ő szokta az én mellkasomon, majd mielőtt nyakáról tovább indultam volna, állával finoman megtámaszkodtam két melle között, így pillantva fel rá. - Mintha kezdene derengeni valami - jegyeztem meg elgondolkodva, de továbbra sem mozdulva, ravasz pillantással méricskélve tekintetét, de közben a kezem sem indult tovább, épp ugyanúgy rajzolgatott, ahogy az imént.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 28, 2022 9:43 pm
Iris & Dimitriy
Ajkamba harapva, pimasz mosollyal gyönyöködöm benne, ahogy teste lassan megnyugszik az átélt mámor után, ahogy a légzése újra normálissá válik és, miközben keze édesen arcomra simít, elveszek csillogó tekintetében, bár még így sem bírom megállni, hogy ne pimaszkodjak picit a takaró említésèvel, ahonnan ez az egész indult. Pedig, már akkor sem az alvás járt konkrétan a fejemben, amikor magunkra húztam a finom anyagot, utána pedig, már végképp nem tudott ez érdekelni, minél közelebb éreztem magamhoz. Azt hiszem, ezek után nyilvánvaló, hogy most sem azon kattogok, mekkora rezs fog vajon jutni nekem a takaróból.-Elkèpzelèsed sincs, hol járhat az eszem.- duruzsolom bőrébe halkan, továbbra is finoman cirógatva, miközben karját kényelmesen a feje alá csúsztatja, én pedig hason fekve elhelyezkedek mellette, mellkasára fektetve egyik karomat, úgy támasztva meg államat rajta, egyik lábam pedig finoman lábára simul. -Elèg egyértelmű.- lesek rá incselkedve, újra és újra megborzongva hangjától, amit még most is átjár kicsit a gyönyör maradványa, mert épp annyira karcos, hogy kièrezzem belőle, milyen kábult még. Gyengédsèg tölti el a szívemet, ahogy rádöbbenek, hogy valószínűleg rajtam kívül nem sok ember láthatja így, ilyen nyugodtnak és sérülékenynek, amikor tényleg teljesen leveti magáról azt a rideg álarcot és, még azt is bátran felvállalja, hogy talán még nem is igazán talált vissza a valóságba abból az édes bódulatból, ahova terelgettem. Sőt. Meg merném kockáztatni, hogy talán én vagyok az egyetlen, aki mellett tényleg képes teljesen elengedni magát, még akkor is, ha a legnagyobb feszültséget is én tudom felèleszteni benne azzal, ha épp eltaszítom magamtól, aminek a gondolatától, még mindig görcsbe rándul a gyomrom. Pokolian szükségem volt rá, bármit is mondtam és mostantól szeretném, ha tudná és nem is felejtenè el, hogy ez így van.-Ígèrtèl volna valamit?- töprengek én is látványosan, mutatóujjamat államhoz érintve, már csak az összhatás kedvéért is, mintha nem borzongnèk meg már a puszta gondolattól is, hogy nála mit jelent a bosszú, amiről történetesen duruzsolt nekem, mikor még javában kínoztam.-Nem, nem igazán, de az én emlékezetemre, amúgy sem lehet számítani.- jegyzem meg keserèdes mosollyal, még akkor is, ha talán ez nem olyasmi, amivel viccelődnöm kellene, mert még mindig könnyebb ezt úgy megemèsztenem, hogy röhögök kínomban, mintha sírok. Kettőnk közül azonban, mégis még mindig Ő az, akinek jobban fájhat, mert benne meg van minden emlék, ezt pedig igyekszem újabb lágy csókokkal enyhíteni.-Nem valami olyasmi volt, hogy mostantól engem illet a nagyobb rész a takaróból?- morfondírozok tovább, szándékosan pedzegetve még mindig a takaró témát, holott a vérem már megint hevesebb tempóra kapcsol, miközben figyelem, miként húzza végig nyelvét ajkain, mintha csak valami néma fenyegetés lenne.-Hiába töröm a fejem, nem ugrik be, hogy mi volt az. Valami egész más kötötte le közben a figyelmemet.- nyalom meg én is alsó ajkamat pimaszul mosolyogva, már csak azért is, szándékosan utalva vissza arra a buja játszadozásra, amivel igyekeztem és talán sikerült is az őrületbe kergetnem és amiért bosszút ígért, amire határozottan emlékszem, a testem pedig forrón lüktet az emlékètől.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 28, 2022 6:32 pm
Az a hosszú kínlódás már nem is tűnt annyira fájdalmasnak, miután végre ajkai közé fogadott, forró nyelve pedig úgy simult végig rajtam újra és újra, hogy ha akartam volna sem lettem volna képes visszafojtani a belőlem kikívánkozó mohó, türelmetlen nyögéseket. Csak az első lépést tette meg, mert bár megfeszülő izmokkal vártam ezt a pillanatot, a varázslat, az igazi robbanás még váratott magára, de a türelmetlenségemet legalább már kioltotta, de nem is tudtam másra koncentrálni azon túl, amit épp művelt velem. Lehettünk volna bárhol, akkor sem fogtam volna fel rajtunk kívül senkit, csak kettőnket, Őt, ahogyan mozgatta körülöttem ajkait, olyan fájóan harapva számba, hogy szinte éreztem vérem keserédes ízét. A fájdalom csak tovább korbácsolta a bennem tomboló vágyat, azt a lüktetést, amit Ő maga is érezhetett ajkai között, mikor egy-egy keményebb hullám végigperzselte testemet, ösztönösen ringva ajkai közé, együtt alkotva meg azt a ritmust, amitől még a maradék józan eszemet is elhajítottam. Mintha elvágták volna a láncaimat, hogy végre kiszabaduljon és tomboljon a bennem szunnyadó vadállat, néha finoman hajába markoltam, így jelezve azt, ami amúgy is túl egyértelmű volt számára, összeszorított szemekkel várva azt a pillanatot, amikor megszűnik minden, és ahogy arra számítottam, ajkai és mohó nyelve mocskosul hamar juttatott el a gyönyör kapujáig, úgy robbanva ajkai közé, hogy még időm sem volt felkészülni az intenzív, nem e világi érzésre. Pedig elmosott és beborított mindent a rám hulló vörös köd, csípőm ösztönösen mozdult még párszor, miközben nyögésem belengte az egész heyiséget, megtörve a merev, rideg csendet, nyögésemet pedig apróbb, halk morranások követték, próbálva küzdeni az utolsó szál oxigénért is, amit megfeszülő izmaim alig engedtek eljutni a tüdőmig. Alig akart lecsendesülni körülöttem a világ, kezemmel gyengéden arcára simítottam, jólesően megborzongva azon, ahogy ujjával rajzolgatott bőrömön, és miközben nagyot nyeltem, lassan megkerestem tekintetét, szám szélében azzal a pofátlan vigyorral, amit eddig nem engedett felszínre az élvezet. - Még mindig a takarón jár az eszed? - kérdeztem vissza halkan, de hangom továbbra is remegett. Néha még én is meglepődtem azon, hogy mennyire nem zavar, ha ilyen állapotomban lát, pedig volt elképzelésem, hogy mit gondolt rólam, mikor először meglátott vagy amikor beszélgettünk az elején. Már, ha lehetett beszélgetésnek nevezni azt az állandó adok-kapok játékot, amit produkáltunk. Nyoma sem volt annak a férfinak, aki akár egyetlen mozdulata alatt megremegne, legalábbis nem így, de már túlvoltunk azon a ponton, amikor bármit is szégyelltem volna előle. Tudta,h ogy van egy sebezhető oldalam, és furcsa mód, minden, amivel bántani tudtak, az Hozzá kötődött. Megköszörültem torkomat, és bár minden erőmmel azon voltam, hogy összeszedjem magam, de egyelőre képtelen voltam megmozdulni, karomat a fejem alá csúsztattam, így támasztva meg magam annyira, hogy könnyedén szemmel tarthassam, szavai hallatán azonban előcsalt belőlem egy szemforgatást. - Azt hittem, eléggé egyértelmű az ellenkezője - vigyorodtam el végül, mozdítva magamon alatta, hogy érthesse, miről beszélek, hisz épp most szembesülhetett azzal ismét, hogy mennyire nem az alváson jár az agyam, és ha így fog rám nézni, ez jó ideig még így is marad. - Mintha ígértem volna valamit közben... - kezdtem el hangosan morfondírozni, összeszűkült szemmel bűvölve a mennyezetet. - Te emlékszel, hogy mi volt az? - kérdeztem rá pimasz ábrázattal, mint aki tényleg elfelejtette, pedig valójában nagyon is jól tudtam, hogy mivel fenyegettem meg, mi lesz a jussa és hogy bárhogy is nézzük, annak most jött el az ideje, ezt pedig mi sem bizonyította jobban, minthogy végignyaltam alsó ajkamat, mintha legalább már Őt érintené a nyelvem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Nov. 28, 2022 10:20 am
Iris & Dimitriy
Pokolian élvezem látni rajta, mennyire sóvárog már azért, hogy ajkaim közé engedjem, hogy a pimasz játszadozásnak végre véget vessek, hiszen ezt sugallják türelmetlen sóhajai, mozdulatai és tekintete is, mégis az utolsó előtti pillanatig húzom az idegeit. Egész addig, míg már el nem fogy az én türelmem is, amihez sokat tesz az, ahogy a nevemet nyögi azon a rekedtes hangján, amitől lávakènt lódul meg a vérem és arra késztet, hogy még több hasonló, buja hangot csaljak ki belőle. Tekintve, hogy mennyi ideje játszadozom Vele, ez már az első mozdulattal sikerül, mert úgy feszül ajkaim közé, hogy közben halkan, nyögve káromkodik egyet, ettől pedig, csak még biztosabb vagyok abban, hogy már jócskán sikerült elvennem az eszét, de a folytatással is hasonló a tervem. Eszembe jut a percekkel ezelőtt elhangzott fenyegetése, most pedig megragadom az alkalmat, hogy pimaszkodjak is Vele kicsit, miközben pár pillanatig, csak nyelvemmel ízlelgetem, a testemen viszont olyan forró bizsergès fut végig az újabb fenyegetés hallatán, hogy az sem lepne meg, ha még Ő is érezné. Úgy, ahogy én is érzem, miként borzong meg vagy épp lüktet ajkaim között az élvezettől, ahogy egyre közelebb terelgetem a gyönyör felé. Már én is zihálok, miközben csípője felveszi a ritmust, kezeim finoman simítanak forró bőrén, ahol csak érem, minden érzèkem Őt figyeli, az Ő gyönyörènek előjeleit kutatja és minél többet tapasztalok belőlük, annál mohóbbá válnak mozdulataim, míg végül ajkaim közé nem feszül olyan buja nyögést hallatva, hogy kis híján én is követem Őt a mámorba. De nem állok le, csak lassítok, élvezve miként feszül újra és újra ajkaim közé, míg végül pár gyengéd, komótos mozdulatot követően zihálva kiengedem ajkaim közül és combjára lehelek pár forró csókot.-Vajon, most nagyobb részt tudnèk csenni a takaróból?- lehelem bőrére pimasz mosollyal, szándékosan kihasználva, hogy a mámor még elködösíti érzèkeit, pedig tudom, hogy amint lecseng benne, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy véletlenül se a takarón járjon az eszem, ami végül is, már most is igaz, mert csak a pimaszkodás végett hoztam fel. Úgy lángol mindenem, hogy nem, hogy nem kellene takaró, de talán még a szobát is képes lennék felfűteni, ha szükség lenne rá, testem minden porcikája Rá vágyik, az érintéseire, csókjaira, az élvezete csak még inkább felajzott, pedig már előtte is alig tudtam nyugton maradni,miután játszadoztunk. Zihálok a vágytól, testét lehelet finom csókokkal borítom, hasfalán és mellkasán időzve, míg lassan csitul benne az az édes kavalkád, aminek már a puszta látványa is izgató volt. Hallani sóhajait, a nyögésèt és érezni rajta, hogy miféle mámor söpör végig rajta, a legerotikusabb dolog a világon, a gondolat pedig, hogy mindezt én okoztam, elégedett mosolyt csal ajkaimra, úgy fürkészem arcát.-Biztos nagyon bánod, hogy felkeltettelek.- morfondírozok pimasz mosollyal, apró köröket rajzolgatva körmöm hegyèvel mellkasára, mintha egy pillanatig is komolyan venném ezt a feltételezèst, amikor olyan telhetetlen vágy tombol benne is, mint bennem és ez az elmúlt pár nap, csak dobott pluszba ezen.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 8:25 pm
Még soha nem kerültem ennyire közel ahhoz, hogy könyörögni kezdjek, talán nem is hallottam volna, ha kibukik belőlem a vehemens kérlelés, az, hogy tegyen végre valamit, enyhítsen a kínlódásomon, még mielőtt szétfeszít a vágy, érezve, hogy újra és újra ujjai közé feszülök, miközben a vérem ereimben hullámztott. Már azt is elfelejtettem, hogy hogyan kötöttünk ki itt, hogy mi előzte meg ezt a békülést, vagy hogy mi okunk volt egyáltalán békülni, pedig normális körülmények között sem akartam elfelejteni, vagy csak úgy túllendülni a történteken. Mármint, akartam a bocsánatát és szükségem is volt rá, még mielőtt teljesen megölt volna a kétség és bizonytalanság, pedig ha a józan eszemre hallgattam volna, egy pillanatig se jutott volna eszembe komolyan gondolni, hogy egyedül akar maradni. Ki akart volna egyedül maradni az Ő helyzetében? Én pedig, mint egy kibaszott szörnyeteg, tényleg magára hagytam, pedig meg kellett volna hallanom a néma segélykiáltást, amit éreztetett velem akkor este is, mikor lelökte magáról karjaimat, vagy mikor a rácsok mögé mentem utána, csak hogy kiszabadítsam onnét. Talán még nagyobb volt a felfordulás a fejemben, mert míg Igor halálát lemoshattam róla, azt már nem tudtam volna ilyen könnyedén, hogy beismerte azt. És a legrosszabb mégis az volt, hogy nem is az igazságszolgáltatástól kellett félnie, mert ha fény derült volna arra, hogy Igor vére az Ő kezén szárad, sokkal kegyetlenebb ellenséggel nézett volna szembe, olyan mélyen fürdőzve meg az alvilág mocskában, hogy talán még én sem tudtam volna kirángatni belőle. Nagy levegő szakadt ki a tüdőmből, úgy fújva mellkasom felé, mintha ez egy kicsit is csillapított volna a bennem tomboló hőségen, pedig valójában már az is tűzforró volt, ami kibukott belőlem. Csípőm újra és újra ajka felé mozdult, nem érve be annyival, hogy csak kezét legelteti rajtam, és bár nyelve néha végigsimított rajtam, szándékosan ingerelve, hogy még inkább a falat kaparjam tőle, még mindig nem volt elég. Többet akartam, és nem is féltem követelni, türelmetlenül morranva, majd sóhajtva, szinte felszakítva saját bőrömet, mikor ajkamba haraptam, úgy suttogva el a következő fenyegetést, hogy az még inkább megragadja a fantáziáját, talán még jobban a magam alatt vágva a fát, hisz tudtam, mennyire élvezi, mikor eléri nálam a határokat, és ezt soha nem voltam rest viszonozni. Hangom ismét rekedten csendült, mégis jól kivehető volt belőle a vehemencia, ahogy elsuttogva nevét, némán könyörögtem a folytatásért, amikor pedig végre ajkai közé csúsztam, olyan intenzív nyögés szakadt fel torkomból, hogy jó pár másodpercig visszhangot vert a fejemben. - Picsába - bukott ki belőlem kontroll nélkül, szabad kezemet ökölbe szorítva, míg másik továbbra is haját kutatta, ujjaimmal gyengéd hévvel kapaszkodva tincseibe, a várt megkönnyebbülés azonban épp csak egy másodpercig tartott. Mert ugyan megkaptam a forróságot, ajkai szorítását és a gyengéd, mégis határozott ritmust, amivel ajkai és nyelve járt rajtam, de ezzel még közel sem ért véget a játék. - Mindjárt megmutatom, hogy mi jár érte - leheltem halkan, felgyorsuló légzéssel, ahogy egyre jobban szorított a gyomrom, egyre kevésbé éreztem, hogy közöm lenne a valósághoz, ezt pedig folyamatosan érzékelhette Ő is, hisz mellkasom megállás nélkül hullámzott, testemen minden szőrszál felemelkedett, bizsergés pedig egészen a lábfejemből indult, miközben ajkai közé mozdultam, újra és újra elmerülve közöttük, minden mozdulatnál feszült nyögéssel reagálva a szorító érzésre. De nemcsak én jöttem lázba, rajta is éreztem és láttam, hogy hogyan reagál a közeledő mámorra, ami készült maga alá gyűrni, én pedig nem akartam ellenállni az ösztönnek, úgy feszülve ajkai közé, mintha nem alig pár perccel ezelőtt lüktettem volna testébe, elnyújtott, hosszú nyögéssel adva meg magam, miközben testem minden izma pattanásig feszült, saját nyögésem pedig visszhangot vert fejemben.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 6:37 pm
Iris & Dimitriy
Minden sóhaja és morranása, csak tovább növeli a bennem lévő forróságot, mintha soha nem is csillapodott volna, de igazából nem is tudna, mert ha a közelében vagyok, szinte mindig jelen van és most már azt is tudom, hogy az sem számít, ha épp veszekszünk. Még akkor is, mikor fájdalmas, sértő szavakat vágtunk egymáshoz, kerül-fordul azon kaptam magam, hogy a vágy ott leledzik bennem, hogy az újabb szó helyett, inkább ajkaira forrnèk egy olyan csókkal, amitől mind a ketten lángra kapunk, mert a harag és a szenvedély párosult volna benne, ami ki tudja, miféle őrjítő eredmènnyel járt volna. Egyszerűen nem tudom nem vonzónak látni és akarni ajkai édes ízét, vagy épp előcsalni sóhajait és teste borzongását azzal, ahogy az én ajkaim munkálkodnak bőrén. -Azt hiszem, egész jól jártam.- duruzsolom incselkedve, bőrébe rejtve vigyoromat, de ennek ellenére teljesen komolyak a szavaim és, míg eleinte inkább úgy éreztem, hogy az életemnek ezzel annyi, most már inkább úgy látom, hogy Vele kezdődött el. Még akkor is, ha kibaszott nagy hullámvasútról van szó, ahol legalább annyi rossz is jár, mint jó. Minden mozdulatommal, még lélegzetvèteleimmel is Őt próbálom ingerelni, miközben kezem vagy épp nyelvem finoman végig siklik rajta de, ha már annyira fenyegetőzött, már csak azért is húzom még az idegeit és ahelyett, hogy megadnám neki azt, amire jelen pillanatban egyértelműen mindennèl jobban vágyik, inkább tovább cibálom az oroszlán bajszát. Ő pedig úgy pillant rám, olyan nyers vággyal, hogy attól libabőrössé válik bőröm minden négyzetcentimètere, ujjai pedig mohón fúrnak tincseim közé, csípője finoman tesz csalogató mozdulatot, mintha így próbálna kérni arra, hogy végre hagyjak fel a kínzással, mégis akkor törik meg az ellenállásom, amikor rekedt hangján a nevemet nyögi. Felpillantok rá ajkamba harapva, de aztán a következő nyelvmozdulatom után, úgy engedem ajkaim közé, hogy még én magam is felnyögök az élvezettől, kezem finoman csípőjèbe mar, miközben lassan kényeztetni kezdem, egyre inkább rátalálva arra az őrjítő ritmusra, amitől a vérem tovább forrósodik, az ölem pedig kínzón lüktetni kezd, de bármennyire is vágyom arra, hogy magamban érezzem, a kínzás után most bőségesen adni akarok neki az élvezetből is. Mintha a türelmèvel való játszadozásèrt próbálnèk bocsánatot kérni, úgy kényeztetem, figyelve majdnem apró mozdulatára, a sóhajaira és nyögéseire, megfeszülő izmaira, melyek minden alkalommal reagálnak, amikor csak megèrintem a számban nyelvemmel. -Na és, ezért is bosszú jár majd?- pimaszkodok halkan lihegve, ahogy pár pillanatra kiengedem ajkaim fogságából, gyengéden cirógatva nyelvemmel és a számmal is, kezemmel véve fel rajta a ritmust, tekintetem pedig magába issza pár hosszú pillanatig ziháló mellkasa látványát, arcát fürkészem csendben, de aztán folytatom tovább a kényeztetésèt addig, míg le nem állít vagy meg nem adja magát a gyönyörnek, már ha egyáltalán kibírom addig, mert már lassan megveszek attól a mohó vágytól, ami bennem éled fel hangjaitól és látványától, a gondolat pedig, hogy most sokkal inkább kínzom már saját magamat, mint Őt, mosolyt csal ajkaim szegletèbe.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 3:48 pm
Szinte minden érzékem felett átvette az uralmat, nem voltam képes sem józanul gondolkodni, vagy azon törni magam, hogy visszavegyem az irányítást, amit nem is olyan régen még masszívan tartottam, most mégis úgy hevertem alatta, mintha szó szerint levett volna a lábamról, és talán ebben még volt is valami. Épp csak annyira támadtam le, hogy elkapjam ajkait, jólesően nyöszörögve ajkai közé, ahogy a vágy újra és újra végigkarmolta bőrömet, olyan ütemben ringatva a szívemet, hogy kis híján átszakította mellkasomat, de szinte biztos voltam abban, hogy még tudja fokozni ezt az állapotot. Ahol csak hozzám ért, bőröm lángra kapott, vérem egyetlen pillanat alatt színezte vörösre az apró felületet, annak ellenére, hogy ágyékom már most is keményen feszült alatta, a gyomromat pedig olyan erősen markolászta a néma sóvárgás, hogy az már önmagában újabb nyögéseket csalt elő belőlem. A szoba csöndje csak akkor tört meg igazán, mikor elszakadt ajkaimtól és ahogy elindult lefelé, apró csókjaival ingerelt tovább, nem egy lázas sóhajt csalva ki belőlem. Próbáltam ajkamba harapni, valahogy útját állni a hol halk, hol hangosabb morajlásnak, de már ott elbuktam, hogy tekintetemmel követtem Őt, az pedig, hogy tisztában voltam vele, mire is készül, csak még intenzívebbé tette az érzést. Melleinek feszültem, újra fájón ajkamba harapva, szinte érezve, hogy felsértem a saját bőrömet, de hiába, nem tompított semmit, csak még erősebben szorította a gyomromat, ekkor viszont már minden csepp vérem az ágyékomban lüktetett. Fel sem fogtam igazán, hogy mit mondok neki, ösztönösen bukott ki belőlem, meleg, gyengéd mosolyára viszont nem tudtam nem mosollyal reagálni, annak ellenére, hogy kibaszottul kínlódtam, épp amiatt, amit ajkai és tekintete ígért, ujjairól már nem is beszélve. - Ez is a csomag része - jegyeztem meg remegő hanggal, de még volt annyi lélekjelenlétem, hogy pimasz vigyort villantsak, jólesően borzongva, ahogy orrával finoman ingerelte mellkasomat. Szerettem volna azt hinni, hogy mostantól minden ennyire békés és egyszerű marad majd, hogy csak mi leszünk, ez a lángoló érzés, ez a forró szerelem, és minden gondot magunk mögött hagyunk, de egyre biztosabb voltam abban, hogy bármi is vár ránk, bármi is legyen még ebben a csomagban, akár emberi élet függ tőle, vagy sem, nem leszek képes lemondani róla, és ha kell, akár vérre menő küzdelmet is vívok érte, ha az kell, hogy megóvjam Őt. A lila ködöt azonban a vörös felhők váltották fel, ahogy egyre több fantáziakép villant be lelki szemeim előtt, már szinte érezve magam ajkai között, és ahogy nyelve végigsimított rajtam, majdnem biztos is voltam benne, hogy a forró, szoros érzés fogja követni, mégsem történt meg. Helyette tovább incselkedett, mire feszülten felsóhajtottam, kicsit határozottabban túrva hajába, kérlelő szemekkel keresve meg íriszeit. - Most valami egészen mást készülsz kiérdemelni - mormogtam rekedten, újra lehunyva szemeimet, akkorát nyelve, hogy azt még Ő is tisztán hallhatta, miközben pofátlanul megmozdítottam alatta csípőmet, így próbálva közelebb juttatni magam a célhoz, de tisztában voltam vele, hogy ha nem akarja megadni, akkor erőlködhetek akármennyit, nem fogok sikerrel járni. - Iris - bukott ki belőlem a neve feszülten, szinte a szélén állva annak, hogy ha nem enyhít a szenvedésemen, én magam fogom átvenni tőle az önként átadott gyeplőt, és olyan szemtelenül, olyan hosszan fogom gyötörni, hogy Ő is könyörögni kezdjen.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 3:03 pm
Iris & Dimitriy
Álmomban sem gondoltam volna, hogy mindaz, ami kényszerből kezdődhetett, egyszer majd ilyen is lehet. Hogy egy nap úgy fogom érezni, hogy szerződés ide vagy oda, akarom Őt és, hogy tényleg olyan lesz az egész, mint egy házasság és, hogy már nem is akarom elképzelni az életemet Nélküle. Inkább a hatalmas csatákra készültem, amiből ki is jutott az utóbbi pár napban, de természetesen én egész másfajta harcokra gondoltam, ahol leginkább az lesz majd a tét, hogy kibírom-e itt még egy napig vagy, hogy túlélem-e egyáltalán, mert nem tagadom, cseppet sem lepett volna meg, ha igazi maffiózósan próbált volna megszabadulni tőlem. Most meg úgy néz rám, mintha az egész kibaszott világot én jelentenèm, mintha nálam gyönyörűbbet, még soha életében nem látott volna és még a markáns, birtokló mozdulata is, ahogy fenekmere markol, mosolyt csal ajkaimra, miközben játszadozom vele. Persze, nem sokáig tűri, mert amint elfogy a türelme, olyan lázas, követelőző csókkal tapad a számra, hogy levegőt is alig kapok, csak nyögni tudok a forró bizsergèstől, ami útra kel bennem tőle és amit, csak tovább gerjeszt az, ahogy testünk újra és újra egymásnak feszül, amitől más se jár a fejemben, csak hogy épp így mozdulnèk akkor is, ha már bennem lenne. Mégsem kapkodok el semmit, ha már olyan jókedvűen pimaszkodott a takaró kapcsán, most inkább revansot akarok venni és, ha már arról folytatjuk közben az eszmecserèt, mi is a dolga egy feleségnek és egy férjnek, szemléltetem is azzal, ahogy csókokkal borítom testét, miközben szép lassan egyre lentebb barangolok rajta, egyértelműen tudatva ezzel Vele, hogy mire készülök. Mégis, amikor azt mondja, hogy azért nem nősült meg korábban, mert Rám várt, egy pillanatra megtorpanok és olyan komoly arccal sandítok fel rá, amiből valószínűleg süt az a forróság, amit ezzel a két egyszerű szóval a mellkasomba csalt, ajkaimon pedig olyan boldog mosoly virít, mint talán még soha. Ennél szebbet soha nem tudna mondani.-Imádom, amikor megvillantod ezt az édes oldaladat.- suttogom bőrébe lágy csókot lehelve rá, szavaitól pedig, csak még forróbbá válnak csókjaim, ahogy tovább haladok.-Legalább annyira begerjeszt, mint amikor heves vagy.- duruzsolok tovább vigyorogva, orrommal simítva köldöke alatt, szándékosan ágyékát érintve melleimmel, miközben Ő máris azzal fenyeget, mit fog tenni, ha leállok.-Azok az édes bosszúk. Megéri miattuk felhúzni.- pimaszkodok tovább, de kezem ekkor már finoman rákulcsolódik, lassú, komótos mozdulatokkal kezdem izgatni és, bár adok némi ízelítőt nyelvemmel arról, hogy mi vár még rá, a kis ördög felèled bennem és, már csak azért is húzom tovább az idegeit azzal, hogy csak olykor olykor ismétlem meg nyelvem mozdulatát, ajkaimmal pedig inkább, csak bőrét ízlelgetem hasfalán, csípőjèn és olykor combján is.-Akkor már mindegy, hogy kièrdemlem vagy sem, nem igaz?- sutyorgom pimasz mosollyal, szándékosan úgy duruzsolva, hogy közben ajkaim érintsék lüktető ágyékát, de még mindig nem haladok tovább, bármennyire is forr az én vérem is a gondolattól, milyen érzés lesz ajkaim közé engedni. Imádom ezt az érzést, hogy ilyenkor én irányítok és, hogy bármilyen kemény férfi is, képes Tőlem olyan hangokat produkálni, melyektől minden kibaszott porcikám megremeg.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 1:20 pm
Testem minden része bizseregni kezdett, mikor nekem szegezte kérdését, mert bár alig pár másodperce hintettem el, hogy mielőtt takaróként fedné be testemet, találhatnánk más elfoglaltságot is, Ő tovább kíváncsiskodott, ajkaim pedig pimaszul görbültek felfelé, szemöldököm pedig egészen a homlokomig szaladt. - Ha elmondanám, hol lenne a meglepetés? - kérdeztem tőle suttogva, közben már hol íriszeit, hol telt ajait fürkészve. Még csak megtippelni sem akartam, hogy vajon meddig kínzott volna aljas kis játékával, ha nem veszem kézbe a gyeplőt, már ami a mohó, forró csókunkat illeti. Teljesen elvette az eszemet azzal, ahogy hosszú másodperceken át szavak nélkül ígérgette nekem ajkait, hol nyelvével incselkedve gyengéden, hol pedig lehetetét érezve arcomon, de mikor ujjaim feszülten hajába túrtak, én pedig birtokba vettem ajkait, már elég nyilvánvaló volt számára is, hogy ezt a csatát ezúttal elveszítette. Legalábbis egy részét, mert míg piócaként ízlelgettem ajkait, nyelvem pedig őrült módjára kutatta az Övét, esélye sem volt kitörni vagy elszabadulni, erről a hajába markoló ujjaim is gondoskodtak, de egy pillanatig sem éreztem rajta, hogy bánná vagy ellenére lenne ez az őrjítő tempó. Főleg, hogy amennyire csak ismertem, azt is tudtam, hogy vissza fogom kapni még a türelmetlenségem árát, méghozzá nem is akárhogy, a legédesebb, mégis legkegyetlenebb módon kínozva, és bár eddig még egyszer sem került sor arra, hogy könyörögjek, de egyre inkább tartottam attól, hogy el fog jönni az a pillanat. Én pedig egy kicsit sem fogom megbánni, ha kicsalja belőlem. Már nemcsak ajkaink, hanem testünk is álnok csatározásba kezdtek, teljesen bevadítva azzal, ahogy újra és újra ágyékomnak feszült, de nem maradtam adósa, ölének dörgölőztem, miközben görcsösen fenekét markoltam, csak akkor engedve el haját, mikor elindult a nyakamon lefelé. - Ha ez igaz, nem tudom, hogy miért nem nősültem meg korábban - vigyorodtam el én is, bár nem tartott sokáig, egyszerűen képtelen voltam arcizmaimra koncentrálni, hirtelen minden annyira ösztönössé vált, és bár kibaszottul szerettem volna ismét ajkaira harapni, de már csak tekintetemmel követhettem, ajkait azzal igyekezve pótolni, hogy közben nyaldosni kezdtem a saját számat. Azon sem gondolkodtam sokáig, hogy mit is mondtam, egyáltalán volt-e értelme a szavaknak, mert ezerszer hallotta már, mennyire nem akartam sem Őt, sem más feleséget az életembe, főleg nem egy kibaszott papírt, ami röghöz köt és megfoszt az előző életemtől, de a világom hihetetlen gyorsasággal fordult ki a négy sarkából, én pedig már mást sem akartam, csak hogy Ő velem maradjon, akár köti az a mocskos papír, akár nem. - Azt hiszem, Rád vártam - bukott ki belőlem halkan, végig sem gondolva, hogy ki akarom-e mondani, vagy sem, de amennyit látott már belőlem, tisztában volt azzal is, hogy nem vagyok olyan fekete és fehér, mint ahogy megismert. Már nem, mert olyasmit szabadított ki a palackból, amit előtte még senkinek nem sikerült. Görcsös sóhaj bukott ki belőlem, érezve, hogyan marja valami láthatatlan szörnyeteg a gyomromat, egy pillanatra hunyva le szemeimet, hogy aztán ismét Őt keressem, de csak még jobban feszültem attól a látványtól, amit a mellkasomnál megállva nyújtott. Már épp szóra nyitottam volna ajkaimat, mikor melleivel ágyékomnak feszült, szavak helyett egy jóleső sóhajt csalva ki belőlem, de rögtön vigyorra rándult a szám. - Inkább azt mondanám, hogy ha most megállsz... - bukott ki belőlem már felgyorsuló légzéssel, ereim pedig szinte szétfeszültek attól a vérmennyiségtől, ami végigzúdult rajtuk, főleg hogy közben ujjai finoman marokra fogtak. -, kénytelen leszek bosszút állni - fejeztem be végül nagy nehezen, a párnába hajtva a fejemet, mikor nyelve végigsiklott rajtam, fájón ajkamra harapva, ösztönösen nyúlva utána, hogy finoman hajába túrjak. - Bár, azt így se, úgyse úszod meg - suttogtam neki rekedten, még feszültebb sóhajokkal, mint előtte.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Nov. 27, 2022 11:42 am
Iris & Dimitriy
Úgy bólogatok szavaira, mintha sikerült volna teljes mértékig meggyőznie a takaróval kapcsolatban, de tekintve, hogy most egyáltalán nem fázok, eszemben sincs vitába szállni vele. Hiszen, forró bőre az enyémet is lángra gyújtja, a vérem már attól is meglódul, hogy hozzám fészkeli magát, de a további pimaszkodása, végül arra ösztönöz, hogy komolyabban visszavágjak, így végül rámászok és úgy teszek, mintha csak a praktikusság kedvéért feküdnèk rá. Pedig, az eszem, már rég nem a takarón jár, annyira már nem is érdekel, hogy hol és mennyire fed, mert amint meghallom sóhaját csípőm mozdulatát követően, már tudom, hogy nem csak én vagyok így ezzel. Látom és érzem is rajta, mennyire nem az alváson jár az esze, bár ezt már az eddigi pimaszkodása is sugallta, most viszont ott izzik kutakodó tekintetében, miközben végig pillant rajtam, kezei pedig finoman végig siklanak derekamon és csípőmön. -Na és egész pontosan mire szeretnél használni?- biccentem oldalra a fejem èvődve, kíváncsi tekintettel, de ajkaimmal közben folyamatosan ajkait kerülgetem, szándékosan ingerelve, csókot ígérve, amit viszont még mindig nem kap meg, csak akkor, mikor már Ő maga húz ajkaira hajamba túrva. Nyögve viszonzom nyelve érintésèt, csípőm folyamatosan ingereli tovább és tovább, testem libabőrössé válik a belőle kicsalt hangoktól, miközben felveti, hogy ha már mindenkèpp házasságosat játszunk, kitèrhetnènk annak más részeire is. Nyilvánvaló, hogy ugyanott járnak a gondolataink, hiszen a teste elárulja, mi éledt fel benne ismét, a gondolattól pedig, hogy alig pár perccel ezelőtt ért minket el a gyönyör, pimasz mosoly jelenik meg ajkaimon, mert most cseppet sem érződik azon, ahogy fenekemre markol vagy épp, ahogy hol én dörgölőzök hozzá ölemmel, hol pedig feszül nekem kemény ágyékával.-Szerepel rajta. Közvetlenül az alatt van, hogy egy jó feleség is kielégíti a férjét.- kuncogok halkan, de már pusztán attól is megborzongok, hogy eszembe jut, miként szokta ezt kivitelezni és, hogy miféle élvezetet képes okozni azokkal az édes ajkaival, melyeket még most is finoman ízlelgetek, míg orromra nem csókol gyengéden, én pedig lassan lefelé kalandozok végül bőrén. Már csak azért is, hogy adjak némi támpontot azzal kapcsolatban, hogy Én mire gondoltam, amit remélhetőleg jól sejtet az, ahogy nyelvem végig húzom a nyakán, vagy épp egyre lentebb haladva mellkasán, onnan sandítva fel rá ördögi vigyorral.-Akkor, akár haladhatnèk lentebb is, igaz?- duruzsolom halkan, bőrét cirógatva leheletemmel, újra és újra halkan morranva a belőle áradó forróságtól, majd ahogy hasfalához érek és izmai megfeszülnek ajkam nyomán, finoman csípőjèbe harapok. -Legalábbis úgy sejtem, egy jó feleség így tenne.- pimaszkodok tovább, melleimmel szándékosan ágyékának simulva, mintha csak a puszta véletlennek lenne köszönhető az egész, míg végül egyik kezem lassan rátalál, gyengéden köré fonom ujjaimat és finom mozdulatokkal kényeztetni kezdem. -Vagy tévedek?- lépkedek végig körmeimmel hasfalán, újabb és újabb csókokat lehelve köldöke alá, míg végül a következő mozdulatommal végig húzom rajta kínzó lassúsággal nyelvemet.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 26, 2022 8:16 pm
- Hát, mivel kisebb vagy, kevesebb a takaró-igényed is - válaszoltam sunyi vigyorral, szándékosan hergelve tovább, mintha amúgy tényleg arról szólna a házasság, hogy melyikünk mekkora takarót kap egy éjszaka, de mind közül mégis az épp elcsípett mosolya ejtett rabul. Nem kellett sokáig törnöm a fejemet azon, hogy mi is hiányzott annyira az elmúlt napokban, mert bár magunk mögött hagytunk néhány olyan mámorító gyönyört, amiknek emlékétől ismét görcsbe rándult a gyomrom, de ez csak a képlet egyik felét jelentette. Erre a játékos pimaszkodásra is épp annyira vágytam, mert pontosan azt kaptam, amire számítottam, mindahányszor cukkolni próbáltam. Felvette a kesztyűt ellenem, megküzdve azért a bizonyos utolsó szóért, úgy dacolva velem, ahogy annak idején is, és mai szemmel már nem tudtam megmondani, hogy annak idején miért nem vett le rögtön a lábamról ezzel az eszméletlen kombóval. Talán mert épp annyi dac lapult bennem, mint benne, csak míg Ő egy az egyben rám zúdította az egészet, addig én egyszerre küzdöttem Vele és saját magammal is, azt remélve, hogy ami történik közöttünk, csak egy futólagos kis fellángolás, egyszerű testi vágy, amit ha kielégítünk, mindketten ott folytathatjuk az utunkat, ahol azt előtte abbahagytuk. Történt, ami történt, de mégsem tudtam visszatérni az eredeti kerékvágásba, és hiába hagytam faképnél az első együtt töltött éjszakán, újra és újra akartam Őt, ez pedig hol idegesített, hol pedig megrémisztett. Nem volt még egy olyan nő az életemben, akit ne untam volna meg az első pár éjszaka után, és ahogy ezúttal szembesültem cserfes, huncus kis mosolyával, már tudtam, hogy nem is lesz és nem is kell több. Nem kell más, mert hiába, hogy nem kerestem Őt sem, valami egy egész életre hozzá láncolt, és az nem az apám kibaszott papírfecnije volt. Kezem finoman követte teste vonalát, mikor fölém mászott, egy mozdulattal arrébb is lökve a takarót, mintha ma már nem is lenne rá szükség, gyengéden combjára simítva tenyeremet, mikor lábai közé ékelte csípőmet, de nem tudtam elvonatkoztatni ajkaitól, amik vészesen közel voltak az enyémhez, mégsem hagyta, hogy elkapjam őket, helyette tovább játszadozott, épp azt a hatást váltva ki belőlem, mint amit mindig. És ezt Ő is nagyon jól tudta, szinte éreztem, milyen hatást gyakorol testem az Övére, mintha tényleg szó szerint kommunikáltak volna egymással, miközben az én legnagyobb dilemmám az volt, hogy mivel érjem el azt a régóta vágyott csókot. - Előbb-utóbb igen - bólintottam egyet, de hangomat már átitta a vágy, és meg sem próbáltam leplezni, hogy mennyire felajzott már pusztán azzal, ahogy rám feküdt. - De ha már úgyis itt vagy... - kezdtem el újra, próbálva megemberelni a hangomat. - Először másra használnálak, és csak utána takaróként - vontam meg vállamat, közben érzékelve, ahogyan finom lehelete borzolta ajkaimat, nyelvéről nem is beszélve, és ez volt az a pont, mikor feladtam minden küzdelmet, nem érdekeltek a játékszabályok, ahogy az sem, hogy most nyerek vagy vesztek-e. Lecsaptam ajkaira, mint egy mohó pióca, úgy kergetve nyelvét, mintha nem lenne holnap, érezve, hogyan tölt fel a szenvedély, és hogyan válik egyre keményebbé alatta az ágyékom, aminek Ő újra és újra nekifeszült. Nem is bírtam ki, hogy egy-egy kóbor nyögést ne engedjek ajkai közé, annak a határán táncolva, hogy könyörögni kezdjek a teste forrósága után, hisz egyetlen mozdulatra volt attól, hogy rám üljön, és újra érezhessem Őt magam körül, mégis türtőztettem magam. Még ha túl nyilvánvaló is volt, hogy kibaszottul szenvedek. Nem is igazán fogtam fel kérdését, mert bár csókunk néha megszakadt, de csípője ugyanúgy járta őrjítő táncát, én pedig válaszként néha ugyanúgy neki dörgölőztem, továbbra is hajába kapaszkodva, sejtelmes kis vigyort villantva, mikor a saját ötleteit helyezte kilátásba. - Égek a kíváncsiságtól - markoltam rá fenekére szabad kezemmel, míg másikkal finoman megmarkoltam hajtincseit, ajkaimmal ekkor már orra hegyére lehelve egy forró csókot. - Remélem, a Te listádon is szerepel, hogy egy jó férj kielégíti a feleségét, máskülönben... - vált pimasszá vigyorom, ajkaimmal lentebb kanyarodva, finoman ízlelve meg bőrét az álla alatt, de bennem akadt a mozdulat, mert Ő is elindult lefelé, először nyakamon húzva végig nyelvét, majd a mellkasom került sorra, tekintetemmel végig követve a mozdulatsort, érezve, hogyan feszülnek meg izmaim, ahogy tudatosult bennem, hogy mit is akar csinálni. - Ez sem egy rossz gondolat - haraptam saját ajkamba, de még nem éltem bele magam abba, amit nemrég elképzeltem, hisz ki tudja, talán egy újabb játék áldozatává válok épp.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 161 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 161 vendég :: 2 Bots és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.