when we close the curtains you and me can forget all our manners the neighbors must think that we're crazy, baby 'cause look how easily we keep coming undone
Ha jobban belegondolok, nem is csak a megbeszélt bemutató és a magam kontrollálatlansága - amiért nem értem be a kezeimmel érinteni őt - vezet oda, ahová végül eljutunk, hanem szinte minden. A reggeli séta alatti játszadozás, a felizgatása az autóban, a konyhai beszélgetés... Összességében semmi meglepő nincs abban, amikor felkínálja a lehetőséget, hogy megetet, ahogy abban sem, hogy én elfogadom, sőt, alig várom. Imádom nézni is őt, de kezdetben a játék kedvéért teljesítem a kérdését és lehunyt szemekkel várom a felajánlását. Így egyelőre csak a sóhaját és a hajamba markoló ujjait tudom élvezni, na meg azt, ahogy a farka az ajkaim közé csúszik, de a torkomból feltörő elégedett nyögésből ő is tudhatja, hogy számomra nem kevésbé élvezetes ez az egész. Persze nem sokáig tudom csukva tartani a szemeimet, hamar felnyílnak, hogy rászegezhessem őket, és minden megteszek azért, hogy mélyreható mozdulatait kiegészítve minél több kéjt varázsoljak az arcára. Élvezek minden oda kiülő érzelmet, nem kerüli el a figyelmemet egyetlen sóhaj, egyetlen megfeszülő izom sem; miközben kéjesen és elégedetten nyöszörgök a farka körül, szinte kiéhezetten figyelem az ő élvezetét is. Látom, milyen hatással van rá a karmolásom, ami csak arra bátorít, hogy folytassam, és amikor lelassítva, a szemeit is behunyva kezdi kiélvezni a szívásokat, felnyögök ettől a látványtól, még lelkesebben dolgozva a farkán. Teljesen elveszi az eszemet, a szemeim vágytól ködösen isszák magukba a látványt, miközben a vérem is vágytól forr a bőröm alatt. Mielőtt viszont elérné a csúcsot, ujjai megszorulnak a hajamban, megakadályozva a fejem mozgását, hogy ki tudja magát húzni a számból. Csalódottan nyögök fel, de arra számítok, hogy újra könyörgésre akar majd sarkallni, különösen, ahogy rákérdez az egyértelműre. Csak azért nem öntöm szavakba a válaszom, mert élvezem az ajkaimhoz simuló farkát, így megelégszem a határozott, vontatott mm-hmm jellegű válasszal, miközben izzó tekintettel, őt figyelve bólintok. Megpróbálok közelebb mozdulni, de nem hagyja, könyörgésre utasítás helyett viszont valami egészen mást mond. Felsóhajtok, ahogy újra hátrébb feszíti a fejem, elnyíló ajkaimra azonban kéjes mosoly költözik, miközben a szemeim is felcsillannak. Szóval megint mocskosan játszunk? Ő is tudja, mit indíthat el ezzel, ahogy azt is, hogy én nem fogok semminek akadályt képezni. Elveszem jobb kezem a csípőjéről, végig a szemébe nézve vezetem ujjaimat a farkára, és ha átengedi nekem a terepet, határozottan markolok rá. Ajkaim újra elnyílnak, meg is nyalom őket, aztán a nyelvemet enyhén kidugva kezdem mozgatni rajta a kezemet. Már elég jól tudom, mit szeret, markommal azt a határozott fogást tartom rajta végig, a szemeimet azonban nem veszem le róla; látni akarom, és egyébként sem érdekel, mennyire lesz pontos a célzás. Halkan zihálva figyelem, míg el nem éri a csúcsot, aztán pedig közben is, és kizárólag a látványban történő elveszésem miatt nem mosolyodok el ördögien, amikor az élvezete nem kizárólag a nyelvemre kerül, hanem egy kicsit az ajkaimra, az államra és az ujjaimra is. Nem áll meg azonnal a kezem, az utolsó cseppeket is magamnak akarom, de amikor már látom rajta, hogy a kéj utolsó hulláma is áthaladt a testén, akkor elengedem, miközben elégedett hümmögéssel lassan körbenyalom az ajkaimat. – Ezt kár lett volna kihagyni... – dorombolom rekedt hangon. Nem szakítom meg a szemkontaktust, a gyönyörtől ködös szemeit figyelve emelem a számhoz a kezemet is, hogy aztán a nyelvemmel látványosan letisztogassam az ujjaimat, majd a már tiszta ujjaimat felhasználva az államat és az ajkaim környékét is.
I want your lovin' I want you to be tonight I wanna melt until our Bodies' states are unified So pull me closer Let the rhythm take our life Let's get together on the sharp edge of the knife
Hamar átlépem a testépítő határát és átmegyek a követelőző férfiébe. Nem csak azért, mert egész nap épült bennem ez a finom feszültség, hanem azért, mert ahogy kiélvezi a félmeztelen testemet, meglehetősen felizgat. A simításai, a vágyakozó pillantása, a csókjai és nyalogatásai. Persze, hogy pár perc alatt át tudok szellemülni és másra sem tudok gondolni, mint hogy hol is használhatná inkább a száját és nyelvét. Nem is vesztegetem sokáig az időt, amint már fájóan feszülök az alsó alatt, már fel is ajánlom neki, hogy adjak neki valamit enni. A rövid, játékos szóváltás után már helyezkedem is ahhoz, hogy könnyedén elérhessen. Kevés olyan izgató látvány van, amikor várakozóan tartja a száját, de épp ezért nem is váratom sokáig, hanem megadom magunknak, amit kívánunk, a nyögése pedig újra végig borzongat. Érzem, hogy nem tudok elsőre olyan mélyre hatolni, mint szeretnék - hiába a finom erőszak -, de ennek ellenére is látom, hogy elfelhősödik a tekintete, ahogy végül felpillant rám, erősen szívva egyet rajtam. Felsóhajtva követelek többet tőle, ő pedig nem rest oda adni amit csak tud, sőt. A kezei elindulnak rajtam, és habár elsősorban nem azokra, hanem az ajkaira fókuszálok, amint a körmei belém állnak - mind a két oldalt -, egy halk nyögés szakad fel belőlem. A heges oldalam egy kicsit ki is libabőrösödik - már amennyire tudna az állapota miatt -, az ujjaim pedig szorosabban fognak a hajába. Lassan eljutok arra az izgalmi szintre, amikor már a normál mennyiségű levegő nem elég, és halk zihálás mellett egy kicsit gyorsítok is a mozgásomon, csak azért, hogy utána ismét lelassítsak, és a szívásait élvezzen magamon. Élvezettel, lehunyt szemmel sóhajtok fel minden egyes mozdulatára, és amikor lepillantok rá, egy kezembe fogom össze haját a fején, hogy azzal tudjam könnyedén irányítani. Amikor már érzem, hogy a köd teljesen megüli a fejemet, és az izmaim önkéntelenül feszülnek meg, határozottan fogva a haját húzom ki magamat az ajkai közül. - Akarod a végét? - szuszogom halkan, szabad kezemmel fogva, és ajkához érintve nyelvétől nedves és forró farkamat. Nem számítok kevesebbre, mint igenlő feleletre, de ha azt megkapom, akkor se engedem olyan közel magamhoz, hogy újra a szájába vehessen. Nem, ennél most megint sokkal mocskosabb leszek. - Akkor verd a szádba. - morgom élvezettel képzelve el amit ki is mondok, és egy picit ismét finom erőszakot alkalmazva hajtom hátrébb a fejét, hogy ismét láthassam azt az izgató rést az ajkai között, amelyet ma már többször is megmutatott nekem.
Vendég —
Axel & Aviva
when we close the curtains you and me can forget all our manners the neighbors must think that we're crazy, baby 'cause look how easily we keep coming undone
Már a konyhai beszélgetésünk is mentes volt mindennemű ártatlanságtól, akkor is, ha nem neveztünk direkt a nevén semmit, és ez csak egyre rosszabb lesz, amikor a fürdést követően a hálóban megkezdődik a bemutató. Vagy inkább jobb, nekünk legalábbis. Egyikünk sem fogja vissza magát, ő bőven szolgáltat nekem néznivalót, én pedig a szemeim legeltetése mellett nem sajnálom tőle az érintéseimet sem. Hamarosan már csak alsónadrágban áll mellettem, és én nem tudok ellenállni a késztetésnek, hogy ne csak az ujjaimmal simítsam élvezettel a forró bőrét, hanem a nyelvemmel és az ajkaimmal is szó szerint megkóstoljam, felfedezve a hasa bőre alatt feszülő izmok vonalait. Azt hiszem, ezzel billentem ki őt is abból az állapotból, ami az eredeti tervek szerint rám koncentrált volna, de nem vagyok abban az állapotban, hogy ez egy fikarcnyit is zavarjon. Nem, nagyon is igaza van abban, hogy megéheztem, és ezt vele is közlöm. Élvezettel nyögök fel és borzongok meg újra a hajamba markoló ujjak és a követelés hatására, ahogy újra a hasára vezeti az ajkaimat. Úgy haladok lejjebb a nedves csókokkal, mintha csakugyan felfalnám, de amikor végre az alsónadrág is lekerül róla, visszafogom magam. Azt akarom, hogy ő mutassa meg nekem, amire gondolt, ezért csak a szemeimmel falom fel, és a szemei villanásán látom, hogy ezzel épp a kellő hatást váltottam ki belőle. Elnyíló ajkaim közt sóhajtok fel, ahogy hajamban megfeszülő ujjaival hátrébb dönti a fejem, a szemeim vágytól csillogva emelkednek fel az övéire. Megnyalom az ajkaimat, még mindig őt figyelve, de aztán követem az utasítást, mintha nem tudnám, mire számítsak: lehunyom a szemeimet, még jobban kinyitom a számat, nyelvemmel várakozón érintve az alsóajkamat. Kéjes nyögéssel borzongok meg, amikor a farka az ajkaim közé csúszik, ez a hang pedig megismétlődik, amikor várakozás nélkül másik kezével is a fejemre fog, hogy mélyre tudja nyomni magát. A mozdulat egy kicsit hirtelenebbül ér, mintha magam csinálnám, de nem zavaró, sőt, élvezem. Már az első visszahúzódó csípőmozdulatánál erősen rászívok és ezt nem is hagyom abba, miközben igyekszem minél hamarabb ellazítani a torkomat, hogy ő is minél hamarabb a lehető legmélyebbre érhessen. Épp csak a szemeimet vagyok képtelen nyitva tartani, már néhány csípőmozdulat után kinyitom azokat, hogy a kéjes érzés mellett megajándékozzam magam a nem kevésbé éteri látványával is. A kezeim is elindulnak a maguk útján, egyik tenyerem felsimít a felsőtestén, hogy élvezettel érintsem - és karmoljam - tovább közben a bőrét, a másik pedig a csípőjére simul, hogy a körmeim ott mélyedjenek a bőrébe. Szívásaim mellett a nyelvem és az ajkaim is kiveszik a részüket a munkából, nem is beszélve azokról az elégedett kis hangokból, amiket közben kiadok magamból, lehetőleg olyankor, amikor a farka mélyen jár, hogy minél több élvezetet nyerjen ebből is... így én az arcára kiülő kéjes reakciókból tudok táplálkozni.
I want your lovin' I want you to be tonight I wanna melt until our Bodies' states are unified So pull me closer Let the rhythm take our life Let's get together on the sharp edge of the knife
A költői kérdést megmosolygom, és persze felsejlik a gondolataimban, amikor legutóbb szintén a segítségemre sietett, bár akkor egyáltalán nem csokoládéval mocskoltam össze magamat - és őt. Mindent előkészítek, és hamarosan már a hálóban vetkőzök neki. Élvezem az éhes pillantását, de nem tudok csak azzal betelni, amikor hozzám ér. Egyre többet akarok, és ez akkor hág a tetőfokára, amikor ajkai és nyelve forrón illeti a hasamat. A légzésem ugyan nyugodt marad, még is olyan hevesen ver a szívem, és olyan forró a vérem, mintha triatlonon lennék. Figyelem az elégedett kóstolását, és amikor úgy érzem, elpattan a húr, akkor a hajába túrva ajánlok fel neki valamit, amit kóstolhat, míg a keze bejárja a hátamat. A szemei szinte felcsillannak, és egy pillanat múlva már egy határozott mozdulattal követelem vissza magamra a puha ajkait. A nyögése édesen cseng a csendben, halkan sóhajtok, ahogy újra magamon érzem nyelvét és ajkát, de a türelmem fogy. Beakasztom az ujjam az alsómba, ő pedig kihasználja, hogy lejjebb is tolom, mert már a csípőmnél is igyekszik nyelvével alá jutni. A borzongás újabb hulláma fut végig, és amikor kijelenti, hogy tényleg éhes, és hogy megszabadulna a nadrágtól, akkor a segítségével tolom le magamon. Amint a földre csúszik az anyag, a szemeivel újra felfal, én pedig alig várom, hogy végre ne csak azzal tegye. Az agyamat persze sikerül továbbra is húznia, hiszen ahelyett, hogy már rám is hajolna, tőlem várja, hogy átadjam a vacsorát. Meg fogja kapni. A haját markolva hátrébb húzom a fejét, hogy ajkát némileg nyílásra ösztönözzem. - Csukd be a szemed és nyisd ki a szád. - mondom kicsit közelebb lépve hozzá, mintha csak meglepetés lenne, hogy mit kap - nem cukorkát. Igazából nem számít, hogy becsukja-e a szemét, amint az ajkai elég távol vannak egymástól, már fogok is a farkamra és be is teszem neki. Ezúttal nem várok arra, hogy majd ő kényeztessen. Nem, túlságosan, rohadtul kívánom, egyszerűen nem akarom átadni az irányítást, mert nem akarom, hogy játszadozzon velem. Úgy hogy elengedve magam a másik kezemmel is a fejére fogok és mélyre nyomom magam, aztán elégedetten felsóhajtva a forró nyelvétől mozgatni kezdem a csípőm egy közepes tempóval. Kiélvezem a melegét, a szorosságát, a szívását, torka szorítását, azt, hogy pár lökés után ajkait majdnem a farkam tövéig tudom nyomni magamon. A gondolat feltüzel, mélyebb, és erősebb lökésekkel húzom magamra, igyekezve elérni ezt a megálmodott pillanatot.
Vendég —
Axel & Aviva
Finoman szólva is megterítünk a későbbi történéseknek a konyhában, és ehhez nem kell mást, mint az előkerülő lávasütis doboz, na meg némi asszociáció. A válaszára úgy mosolyodom el, mint aki máris látja maga előtt ezt a helyzetet, és megnyalom egy kicsit az ajkaimat. – Milyen feleség-alapanyag lennék, ha nem sietnék a segítségedre ilyen helyzetben? – kérdezem költőien. Én sem konkretizálom a dolgokat - máskülönben elkezdeni sem tudnánk a későbbi kis játékunkat -, de azt hiszem, mindketten tudjuk, hogy ugyanarra gondolunk, és azt is, hogy mi az az ugyanaz. Így talán nem meglepő az sem, hogy milyen gyorsan végzek a fürdéssel, és milyen könnyedén eljutunk ahhoz a bizonyos játszadozáshoz. Megkapom a koktélomat, azután pedig a beígért bemutatót is, amit annak minőségéhez méltón élvezek ki. Tudom, hogy mindent megtesz azért, hogy minél nagyobb élvezetemet leljem benne, mert hiába isteni látvány önmagában is, még megfeszítve is tartja az izmait. Igazán hálás közönség vagyok, emiatt is, meg egyébként is, és ha már engedélyezve van a tapogatás, nem fogom vissza a simogató ujjaimat sem. Direkt úgy teszek, mintha még soha nem tapogattam volna végig őt, aztán egy kicsit incselkedek is, mikor a nadrág lekerülése után már a pohártól hideg ujjaimmal érek hozzá. Élvezem a látványt, ahogy a bőre libabőrössé válik - ennél már csak az a látvány van nagyobb hatással rám, különösen a testem reakcióit tekintve, amit egyelőre némileg elrejt előlem az alsónadrágja. Mondjuk ez terveim szerint nem sokáig fog így maradni... Elégedetten mosolyodom el az újabb igenlő válaszra és nem is teketóriázok sokáig, mielőtt odahajolnék, hogy ne csak az ujjaimra korlátozódjanak az érintések. Hideg ujjaim helyét most a forró nyelvem simítva végig a hasán, és amikor beletúr a hajamba, rajtam is végigfut a borzongás, a fejbőrömtől indulva szaladva lefelé a gerincem mentén. Rekedt hangja hallatán felpillantok rá, szabad kezem tenyerét a hátán simítva felfelé. – Valóban? – kérdezek vissza halkan duruzsolva, egyértelmű vágyaktól csillogó szemeimmel az övéibe kapaszkodva. A következő szavakra alapból is felsóhajtanék, de ahogy a mondat végén egy határozott mozdulattal a hajamba markol és visszavezeti ajkaimat a forró bőrére, egyenesen egy halk nyögés hagyja el a torkomat. Lélegzetem forrón csapódik le a hasán, de nem kéretem magam, ajkaim bátrabban kóstolják a bőrét nedves csókokkal, a nyelvem pedig úgy táncol végig rajta, mintha már most is a folyékony csokit keresném rajta. A csókokkal egyben lejjebb is haladok, míg el nem érem azt a bűnös vonalat, amit gondosan úgy nyalok végig, hogy a nyelvem az alsónadrág pereme alá is beérjen egy kicsit. Csak ezután adom meg neki azt a kegyelemdöfést hogy ott bele is harapok. – Azt hiszem, ideje átírni szinte meztelenséget a szolgáltatásban – sóhajtom, szabad kezem ujjait beleakasztva az alsónadrág szélébe a másik oldalon. – Tényleg éhes vagyok – nyilvánítom ki az egyértelmű igényeimet. Ha ő is mozdul, segítek neki lehúzni az utolsó útban levő ruhadarabot, de ha kell, magamtól is lejjebb tornázom fél kézzel. Ekkor jövök rá, hogy még mindig a kezemben van a pohár is, a nagyon is finom koktélommal, de most már mást is megkívántam, ezért leteszem azt az éjjeliszekrényre. A terv ugyan masszázs volt, de most már biztosan nem fogom ezt félbehagyni. – Szóval mi az ajánlata? – nézek a szemébe csillogó szemekkel, mielőtt újra végigsimítanám a testét a tekintetemmel. Egyértelmű az üzenetem: azt akarom, hogy ő mutassa meg, mire célzott, ő vezessen rá.
Egy ilyen kocsi út után, aminek a felét állva teszem meg, kinek ne jutna valami disznóság az eszébe, ha folyékony csokoládéról van szó? Mondjuk máshogy fogalmaztam, de ő így is keresztül lát rajtam és egyből szembesít, hogy még is mi lehet a tervem akkor, ha teljesen véletlenül én eszem le magamat. Annyiszor kente már össze magát a kapcsolatunk alatt, hogy egy kezemen nem tudnám megszámolni, most itt az ideje, hogy viszonozzam a sok szívességet. - Ez attól függ, mennyire eszem le magam. Vannak helyek, amelyeket... nehezebben érek el. - mondom továbbra is fenntartva a mosolyt, de ugyan úgy meghagyva a képzelet ködét. Talán csak ennek köszönhetem, hogy végül el tud menni fürdeni, de az biztos, hogy nem húzza sokáig. Mindent el- és előkészítek, a végén pedig meg is indul az all inclusive ellátás. Igazából mindketten tudjuk, hová fogunk kilyukadni a végén, és már akkor se nagyon rejtegetem, hogy ez egy hosszabb előjáték, amikor elkezdek mellette vetkőzni, és megkérdezem, hogy megakar-e érinteni. Persze a válasz egyértelmű, nem is számítottam másra, így őt figyelve maradok a helyemen, és engedem a földre a pólót. A kedvére teszek az izmaim megfeszítésével, úgy állok, hogy mindenem kellően lássa és kényelmesen elérje. A pillantásunk találkozik, mikor nem csak a kezével, de a szemeivel is végig simogat, én pedig egy kicsit kénytelen vagyok a kezét hiányolni, amikor a nadrág kibontása után leveszem azt magamról a zoknikkal együtt. Szinte azonnal nyúl is értem, a testem viszont megrezzen és kilibabőrödödik az érintése nyomán. Hideg. Nem vagyok fázós - sőt -, de ez váratlanul ért. Persze, közben egyéb módon is jelez a testem, de ez nem csoda, a kocsiban szimpla szavakkal fel tudott izgatni, most viszont simogat és szinte meztelenül ül előttem. Nehéz lenne nem felizgulni az érzésre és a látványra, de mint mondtam, már elengedtem, hogy ez ne előjáték legyen. - Mi az, amit egy királyi vér ne kaphatna meg? - kérdezek vissza a kérdésre. Mondanám, hogy ez az utolsó előtti szög a koporsómban, de nem szándékozom visszafogni magam, egyszerűen csak... játszunk. Ő pedig nagyon is élvezi ezt a játékot, mert a poharat tartva oda hajol, és nem elég hogy a hasamra csókol, még rá is nyal, amitől automatikus mozdulattal túrok a hajába. Ismét végig jár a borzongás, és figyelem, milyen elégedetten hümmög. - Éhesnek tűnik, őfelsége. - mondom halkan, kissé rekedten, míg szabad kezem hüvelykujját bele akasztom az alsó nadrág peremébe. - Talán tudok adni valamit, hogy oltsa az éhségét is. Kicsit meg kell dolgozni érte, de garantálom, hogy jól lakik a végén. - húzom vissza a bőrömre a fejét a hajába markolva. Igazából az a csoda, hogy idáig kibírtam, vagy hogy nem vagyok ennél követelőbb. Azok után, hogy mit leművelt velem megint egész nap, simán lehetnék egyenesebb is, de megtartom az illúziót, hogy van döntése.
Vendég —
Axel & Aviva
and if you fall down too far and I can't see you through these marks and your eyes are covered in scars and my head's filling with tar don't worry, we'll find another way out
Egy percig sem bánom, hogy felizgattam a szavaimmal, még ha bocsánatot is kérek, de ezt ő is tudja. Közlöm is vele, hogy minden az ő hibája, hiszen ő hozta fel témának a méreteit, és hogy milyen nagy, szóval... örülhet, hogy nem tapizom meg mellé alaposan, pedig kedvem az lenne hozzá. A reakciómmal viszont meg is nevettetem, amin én magam is boldogan somolygok egy kicsit, mielőtt viszonoznám a piros lámpának köszönhetően lehetővé vált, lopott csókot. Visszahelyezkedek az ülésbe, és hagyom, hogy elterelődjön a téma. Hazaérve Skygge méltó üdvözlésben részesít minket, míg el nem tereli a figyelmét a hatalmas csont, amit kap. Kipakolunk, a nem-annyira-meglepetésem pedig lelepleződik, és amikor kimondja az elhallgatni kívánt gondolatomat, elég meglátnom a válaszomra adott mosolyát, hogy szinte én is érezzem, mit fog mondani. Halkan sóhajtok egy kicsit, mert a fantáziám a szavai nyomán még messzebbre szárnyal. – Hogy aztán nekem kelljen feltakarítani utánad? – teszem fel a nyíltan kihívó kérdést. Oké, itt meg is kellene állni, figyelmeztetem magam, mielőtt még teljesen felrúgom az eddigi terveket és inkább a sütinek állok neki most azonnal. Még szerencse, hogy ő is inkább előbbiekre kérdez rá. A fürdést a lehető leghatékonyabban intézem el, hogy ne azzal menjen el az idő. Törölközőben sétálok ki, somolyogva élvezem a testemen Axel forró pillantását, ami akkor sem hagyna fázni, ha egyébként hideget éreznék. Ugyanúgy érzem magamon a tekintetét hátul is, amikor besétálok mellette a hálóba, de közben rákérdezek az instrukciókra is. Míg ő a koktélomért megy, én kényelmesen elhelyezkedek az ágyon, kissé igazítva a törölköző helyzetén is, és újra mosolyogni kezdek, mikor visszaérve is megáll egy pillanatra, hogy engem nézzen. Nem is szólok érte, hiszen én is épp ezt tervezem majd csinálni vele. – Mmm, köszönöm – veszem el a felém nyújtott poharat mosolyogva. Elismerően pillantok rá, mert ha nem tudnám, hogy nem fog velem alkoholt itatni, simán elhinném, hogy ez egy mixer keverte valódi koktél. Belekortyolok, a kellemesen édes ízkavalkád pedig újabb elégedett hümmögést csal el elő belőlem. – Én is azt hiszem – válaszolok a kérdésére azonnal, a tekintetem pedig már tapad is rá, ahogy a pólója aljáért nyúl. Épp elég vontatott a mozdulat ahhoz, hogy kellemesen ki tudjam nézelődni magam, és én szégyentelenül meg is teszem. Szinte összefut a nyál a számban, ahogy a tekintetem végigtáncol a megfeszített izmokon a karján, a hasán, a mellkasán, az oldalán, azon a két bűnösen szexi vonalon a csípőjén... Halkan, elégedetten sóhajtok egy kicsit, és míg a tekintetem újra végigsimítja, majd felvándorol a nem kevésbé szemet gyönyörködtető jóképű arcára és a gyertyafényben izzó szemeire, hálát adok a koktél hidegéért. – Feltétlenül – vágom rá a következő kérdésre. Ki is használom, hogy itt marad mellettem, és míg ő az övéért nyúl, addig én felemelem a kezem, és ujjaimmal finoman végigsimítok a felsőtestén. Ujjbegyeim bejárják a mellkasa vonalát, a hasát, elsimítanak az oldalára is, a karjára... Ó, igen, nagyon is kedvem támad felfalni, és csak akkor hagyom abba a tapogatást, amikor ki kell bújnia a nadrágból. Amint újra elérhető közelségben van, újra felemelem a kezem - csak most a másikat, mert közben ittam a koktélomból is és átvettem a poharat a másik kezembe. Az ujjaim így hidegek a pohár hidegétől, de leplezetlenül élvezem a látványt, ha kirázza a hideg. – Vannak egyéb feltételek az all inclusive szolgáltatásban? – dorombolom felpillantva rá. Ha nem nevez meg semmit, ami megakadályozna a következőkben, akkor a poharat biztos kézzel fogva én magam is a kezem után hajolok, csak hogy tényleg megkóstolhassam. Végül is, az is érintés, ha az ajkaimat érintem hozzá, nem? – Mmm, ez tényleg kiváló szolgáltatás... – mormolom a bőrére, mielőtt finoman megízlelném a hasát a nyelvemmel is. Csak annak örülhet, hogy nem harapdálom.
So say the word and I'll be running back to find you A thousand armies won't stop me I'll break through I'll soar the endless skies for only one sight Of your starlight
Szerencsére hamar túl lépünk a problémákon, és ismét a vidámság ül meg minket. Persze, ennek szerves vele járója, hogy egy-egy incselkedés és pajzán vicc is felmerül, mint most is, amikor kimondja a gondolataimat. Persze el is éri vele, hogy felágaskodjak, de van annyi szerencsém, hogy nem nyúl hozzám, sőt. Bocsánatot kér - noha egy szemernyi megbánást sem látok benne - és ezt be is vallja, amikor hevesen bólogat a kérdésemre. Halkan elnevetem magam ezen, adok neki egy csókot, amíg még ilyen közel van hozzám, aztán indulunk tovább. Skygge eleinte felveszi a hátamon fekvő cerberus szerepét és alig enged be minket örömében a házba, de aztán csak megnyugszik, amikor kap egy jókora csontot. Innentől már tudunk a tisztálkodásra és egymásra koncentrálni. A tojás emlegetését próbálom elütni egy másik gondolattal, és amikor az ajkába harapva szól, hogy ennek elvileg folyni fog majd a belseje, akkor csibészesen elmosolyodom. - Majd megpróbálom nem leenni magamat. - avagy számíthatsz rá, hogy mindenem tiszta csoki lesz. Még lefektetjük a lehetőségeket és kéréseket, megcsinálom a koktélt, befűtök, előkészítem a hálót, aztán már jön is. Az ajtó előtt találkozunk, és én elvezettel mérem végig. Főleg, hogy az izgató misztikumot épp hogy megtartja a törülköző - nem mintha ne tudnám már, mi van alatta. - Oda ülsz, ahová csak tetszik, úgy is közel leszek hozzád. Maradhatsz benne. - adom meg közben a választ, hátulról is végig mérve. Elmegyek a hűtőhideg koktélért, és mire visszaérek, a törülköző már nem fed annyit, mint egy perce. Egy pillanatig csak állok és figyelem a kellemes fényben a barna bőrét, de aztán mellé lépek és lejjebb hajolva átnyújtom a poharat. - A koktélja, őfelsége. - somolygok közben, aztán kiegyenesedek. - Azt hiszem, a testépítők szinte meztelenül szoktak pózolni, igaz? - kérdezem, miközben leveszem a pólóm, elég lassan ahhoz, hogy kellő "eye candyt" szolgáltassak vele. - Maradjak kartávolságon belül, hogy élhessen az érintés jogával? - kérdem bujkáló mosollyal. Ha azt akarja, hát maradok mellette, ha nem ragaszkodik hozzá, akkor elsétálok a pólóval a ruhainasig, és rá teszem. Akárhogy is, a koncepció értelmében folytatom a vetkőzést, megfeszített izmokkal rájátszva a nadrág lassú bontogatásának. Mondjuk szerintem csak zene és ritmus az, amely elválaszt a chippendale előadástól, de arról nem volt szó.
Vendég —
Axel & Aviva
and if you fall down too far and I can't see you through these marks and your eyes are covered in scars and my head's filling with tar don't worry, we'll find another way out
Visszamosolygok rá és közben hüvelykujjammal megsimogatom egy kicsit a kézfejét, miután helyesbítettem egy kicsit a szóhasználaton, hiszen tudom, hogy nem akart mást sugallni ezzel. Nem is volt tervben, hogy haragudjak rá emiatt. A viccelődése persze így is célt ér a nagy és félelmetes félóriásisten viking harcosról - mondjuk ebben sok igazság van -, de könnyen kimagyarázom a félelmem hiányát, hiszen tőle nem nekem kell félnem, hanem mindenki másnak. Ebben is igazat ad nekem - a drámai sóhajok azért somolygok egy kicsit -, és ha már ennyiszer van igazam, talán lehetnék kegyesebb is... de nem vagyok. Ezt a labdát sem tudom figyelmen kívül hagyni, az erőteljes lecsapás pedig méltón talál célba. A szusszanásán és a káromkodáson elvigyorodom, amit az ajkamba harapva igyekszem leplezni, nem sok sikerrel. – Bocsánat – szólalok meg, de közben olyan ördögien csillogó szemekkel figyelem, amiből egyértelmű, mennyire nem sajnálom. Élvezem a reakciója minden egyes pillanatát és mozzanatát, de kegyes vagyok annyira, hogy az igazgatásban ne segítsek, pedig kedvem az lenne hozzá. A kérdésére újfent szélesedik a mosolyom, az ajkamat harapdálva bólogatok leplezetlenül. – Te hoztad fel... – vonok vállat ártatlanul, rákenve az egészet, és bár tényleg élveztem a reakcióját, a folytatásra pedig nem egy tippem lenne, nem feszítem tovább a húrt. Hagyom, hogy elterelődjön a téma, majd otthon visszatérhetünk ezekre a gondolatokra... Először persze Skyggén kell szó szerint átverekednünk magunkat, de a táncolós-ugrálós-nyalakodós mutatványt szívesen elcseréli egy akkora húsos csontra, mint az én combom. Ezután már nyugisan tudunk kipakolni, míg ő kint rágcsál, és a sütis doboz sem várat tovább magára. Persze felhozom a szexi tojásokat, a következő gondolatomat viszont inkább megtartom magamnak... míg ő egyenesen ki nem mondja őket. Az ajkamba harapva kezdem méregetni, aztán meg is nyalom azt egy kicsit. – Ha ügyesek leszünk, folyni fog a közepén a csoki... – jegyzem meg sejtelmesen, de rábízom, hogy szerinte honnan enném azt le szívesen. A mellkasa mellett ott van a hasa is, ami egyébként is hasonlíthatna egy tábla csokira... Hmm, azt hiszem, elkalandoztam. Azért igyekszem még észnél maradni, most egyébként is a korábbi kívánságaim lesznek porondon, amire rá is kérdez. Odalépek hozzá, úgy válaszolok, és közben élvezem, ahogy szilárd, meleg teste az enyémhez simul. Kuncogok egy kicsit azon, hogy ismét Őfelsége lettem, de akkor már követelek magamnak egy finom csókot is, mielőtt elindítanám a megbeszélt folyamatot. Miközben elindulok a fürdő felé, azért eszembe jut még valami, de szerencsére úgy tűnik, nem ragaszkodunk a szabályokhoz. Elégedetten mosolyodom el, az ő kérésére ez a mosoly pedig ki is szélesedik. – Mindent az ügy érdekében – bólintok, aztán eltűnök a fürdő ajtaja mögött. Szívesen meghívtam volna magammal már ide is, de most tényleg le akarok mosni magamról minden kellemetlenséget, minden értelemben. Nem húzom az időt, hatékonyan fürdök meg, hogy több idő maradjon a programpontokra. Megtörölközök, de mást nem csinálok - a hajamat is összekötve hagyom, és csak a testem köré tekerem a törölközőt, mielőtt kilépnék a fürdőből. Skygge szerencsére még úgyis elfoglalt odakint, így nincs mitől tartanom. Axel már a hálóból jön ki, aminek az ajtaján gyanúsan táncolnak a fények, már csak ezért sem tudok nem mosolyogni. – Micsoda pazar kiszolgálás – somolygok, pedig ez még csak az előkészítés. Azért miközben bemegyek, hagyom, hogy kedvére nézelődhessen azokon a részeken, amiket nem takar a törölköző, és odabent meg is állok egy pillanatra, hogy felmérjem a körülményeket. A gyertyák fénye alkotta sejtelmes félhomály nagyon romantikus hangulatot teremt, és ahogy hátramosolygok a vállam felett, a játék ellenére is őszinte hála és melegség csillan a szemeiben, mert tudom, hogy mindezt miattam csinálta. – Hol lesz a legjobb rálátásom a bemutatóra? A törölköző rajtam maradhat? – teszem fel a kérdéseimet, mert ha én is vagyok az úrnő, a szolgáltatás feltételeit nyugodtan megszabhatja. Úgy cselekszem, ahogy mondja, de ha rám bízza a dolgokat, akkor az ágyon helyezkedem el, kényelmesen, egy párnával a hátam mögött. Ha nem kellett még levennem a törölközőt, az is a helyén marad, de hagyom véletlenül még feljebb csúszni a szélét az ülő helyzet miatt, és kicsit kilazulni a melleimen a mozgástól.
So say the word and I'll be running back to find you A thousand armies won't stop me I'll break through I'll soar the endless skies for only one sight Of your starlight
Azért van sejtésem, miért hitték azt rólam, hogy veszélyt jelentek Avivára. Cáfolni nem cáfolja az elméletet, csupán kijavít, hogy itt nem nem kívánt terhességről van szó, csupán nem tervezettről. Elmosolyodom, mert régen biztosra veszem, hogy egyikünk se nevezte volna így, de ez mára megváltozott. - Elnézést. Igazad van. - mosolygom rá, nehogy azt higgye, hogy nem akarom a gyereket. Utána viccesebbre is fogom a figurát, megpróbálva elterelni a komoly témát valami kevésbé komolyra, ő pedig szerelmes pillantással hajol közelebb hozzám, és magyarázza el, hogy miért nem fél tőlem. - Igazad van. - vallom be drámaian előadót sóhajtással, de ez aztán szinte bennem is akad. Még szerencse, hogy a piroshoz lassítok le, mert amikor kimondja a gondolataimat, végig cikázik rajtam a forróság. Nem is az elém vetülő képektől és emlékektől, hanem már attól a duruzsolástól is, amivel a fülembe súgja az igazságot. - Aviva...ajh, faen.. - szólok rá, szusszanok halkan, és kihasználom, hogy megálltunk, mert így legalább van lehetőségem megigazítani magam, mielőtt ennél is kényelmetlenebb pózban feszülök meg oda lent. Nem lenne nehéz, mert már a parkolóban is leheletnyien hozzá ért, délelőtt is egymás agyát húztuk, szóval elég alapozott az elmém a vizsgálat és a korábbi hangulat ellenére is. - Jó a játék? Elégedett vagy a műveddel? - nézek rá kis mosollyal, felvonva a szemöldököm, mert azt azért ha akarnám se tudnám most titkolni, hogy mi minden jelent meg a lelki szemeim előtt. Próbálok témát és gondolatot terelni, hogy az erekcióm megszűntessem, és lassan, de azért sikerül eljutnom a teljes nyugalmi állapotba. Szót ejtünk az önedukációról, Ramsundról, és a bálnaságáról. Haza érve Skygge teljesen be van zsongva, mint egy be speedezett egér rohangál, ugrál, nyalakodik, Vivát csak nem elsodorja kétszer, de végül előveszi a jófiú státuszt, amint előkerül a hatalmas csont. Inkább kint adom neki oda, hogy ne ide bent törje szilánkosra, meg nyálazza szét a padlót. Becsukom az ajtót, majd úgy is jelez, ha be akar jönni. Kezét és arcot mosok, segítek kipakolni, és megtalálom a "becsempészett" süteményt is. Aztán persze szóba jön a tojás, mire elnevetem magam. - Nem akarsz egyszer valamit te enni rólam, csak hogy felülírhassam ezt a megrázó élményt? - viccelődök vigyorogva, aztán elmosolyodok. - Boldog emlékekről szívesen nosztalgiázok. - mosolygok és felteszem a polcra a dobozt. Rá kérdezek, hogy mivel szeretné kezdeni a listából a hölgy, és amikor oda lép hozzám, majd a mellkasomra simít, át karolom a derekát. Egészen megmelegszik a mellkasom, ahol finoman magamhoz húzom, miközben elsorolja, mit és hogyan szeretne. - Ahogy őfelsége óhajtja. - bazsalygok a végén, mielőtt oda hajolnék, bezárva köztünk a távolságot. A finom csók végén a derekára simítva engedem el, és figyelem, ahogy aztán visszafordulva még kérdez egyet. - Felvehetjük az All Inclusive csomag szolgáltatásai közé. Apropó, ne öltözz majd fel, ruhában nehéz masszírozni. - mondom, aztán mosolyogva figyelem, ahogy eltűnik az ajtó mögött. Még egy sóhajjal magam elé képzelem, hogy mi történik oda bent, aztán neki állok a virgin koktélnak. Baracklé, narancslé és áfonya lé színes keveréke. Eredetileg baracklikőrrel és vodkával készítik a sex on the beachet, de gyerek lévén ezeket mással pótlom, vagy kihagyom. Mivel a kandallóban csak parázs és hamu van, ezért begyújtok, hogy alul öltözötten se fázzon a hölgy. Ezzel egyetemben én leveszem a pulcsit is, mert tudom, hogy perceken belül rám fog melegedni, ha rajtam marad. Az egyik polcról lekapom azt a tiszta illatú kenőcsöt, vagy testápolót vagy miarákot, amit akkor használtam, amikor a kabin felújítása alatt a sok munkától felhólyagosodott és berepedezett a tenyerem. Nem egy nagy adag, de erre a masszázsra még jó lesz, szóval beviszem a hálóba. Kint még egy cigarettát gyorsan elszívok, aztán megyek is vissza rendezkedni. Azon gondolkodom, mennyire vigyem át a hangulatot wellnessbe, de ha azt ígértem, hát nem végzek félmunkát, szóval behúzom a függönyöket és gyújtok pár gyertyát. Jó, talán inkább sikerül romantikusra a hangulat wellness helyett, de igazábólleszarom Avivának valószínűleg így is tetszeni fog az ötlet. Mire itt végzek, már hallom is, ahogy kijön a fürdőből, szóval zsebre vágom a gyújtót, és kimegyek a hálóból. - A hölgy elfoglalhatja a helyét a koktél szervírozásához! - mondom közben.
Vendég —
Axel & Aviva
Mire elérünk a szupermarketig, már tökéletesen az agyam hátsó zugába űztem minden rossz érzést, így az sem esik nehezemre, hogy egy kicsit játszadozzunk egymással a parkolóban. Lehetnék sokkal aljasabb, de ezúttal teszek magamra némi féket és beérem egy apró érintéssel, csak hogy tudja, kivel van dolga és milyen nagylelkű vagyok... Aztán elindulunk hazafelé, és bár rákérdez az orvosnál történtekre, nem ránt vissza a kérdéssel nagyon az emlékekbe. Egyébként is inkább arra koncentrálok, mennyire zavar, hogy pont róla hittek ilyesmit. Azon mosolygok egy kicsit, hogy rosszarcúként emlegeti magát, mert lehet, hogy van egy hege a szeménél, de ettől még nagyon távol áll a fogalomtól, különösen az én szememben. El is időzök egy kicsit az arca tanulmányozásával, de ha esetleg rajtakap, akkor sem zavartatom magam, csak rámosolygok. Mindjárt papírom is lesz róla, hogy az enyém, annyit nézegetem, amennyit csak akarom. – Nem tervezett – javítom ki egy kis mosollyal közben. Nem így akartuk, nem volt tervben, de nem véletlenül rázott ki a hideg az abortusz emlegetésétől. Amennyire nem tudtam elképzelni egy gyereket az életünkben... annyira nem tudnám most máshogy látni a dolgokat. A felháborodásán viszont elnevetem magam. – Nem vitatom, de ez a nagy és veszélyes norvég félóriás-félisten-harcos az én védelmemre esküdött fel – hajolok hozzá közelebb egy kicsit egy szerelmes mosollyal. – Nekem nincs félnivalóm, féljenek azok, akik engem akarnak bántani – teszem hozzá. Még ha nem is vagyok egy nebántsvirág, ez tény, és nem is akarom tagadni. Pontosan tudom, mi mindenre lenne - és volt már - képes értem. – A méretkülönbségeinket meg kifejezetten imádom – kúszik aztán az arcomra egy sokkal rosszcsontabb mosoly. Kihasználom, hogy még mindig közel vagyok hozzá, így kinyújtva a nyakam le tudom halkítani egy kicsit a hangomat, míg a füléhez suttogok. – Meg azt is, hogy te csak szűkösen férsz belém – duruzsolom még akkor is, ha ezzel nem csak benne indítok el bizonyos fantáziákat, hanem saját magammal is kiszúrok. De hát az ablakot mindig le lehet húzni, ha túl meleg lenne idebent... Talán jobb is, hogy aztán elterelődik a téma, ráadásul olyan irányba, ami leköti a figyelmünket. Tényleg sokkal jobban ki kell művelni majd magunkat minden témában, és amikor Axel rávilágít, hogy út közben is lesz rá időnk, egyetértőn bólintok. Utána viccelődök egy kicsit a bálnasággal, már megint, a szavaira pedig kuncogni kezdek, miközben magamhoz emelem a kezét a kartámaszról, hogy nyomjak rá egy puszit. Örülök, hogy ő is inkább erre gondol most, nem arra, hogy nem tudjuk, milyen sűrűn lesz majd erre lehetősége. Hazaérve Skygge méltóan heves, erőteljes és nyálas üdvözlésben részesít minket. Vigyorogva, néha nevetve küzdök meg vele vagy figyelem, hogyan próbál Axel átjutni a pattogó és körbe-körbe táncoló tappancsok között. A fejemet rázva szeretgetem meg a kutyát, míg ő simogatás közben macskának képzeli magát és úgy nyomja és dörgöli hozzám a fejét, hogy majd' felborít a súlyával, hogy aztán újra Axelhez ügessen és körülötte ugráljon boldogan. Én előbb eljutok az arc- és kézmosásig, aztán elkezdek kipakolni, de közben vidáman figyelem, ahogy Skygge megkapja a méltó jutalmát, és ő a boldogsága és a csorgó nyála ellenére sem esik ki a fegyelmezettségből. Utána együtt folytatjuk a kipakolást, és ekkor már Axel kezébe akad az a bizonyos sütis doboz is. – Elgondolkoztam rajta, hogy nem lenne-e jobb a mellkasodra ütni szexi tojásokat a tiramisuhoz – vigyorgok rá, de persze nem tudom nevetés nélkül felidézni és elképzelni azt a sztorit. – Gondoltam egy kis csokiszuflé-nosztalgia is jól jöhet – teszem hozzá aztán egy kis mosollyal. Erről meg az jut most eszembe, hogy azt meg szívesen leenném a testéről... de ezt nem mondom ki hangosan. A kérdésére újfent elmosolyodom, kicsit közelebb lépek hozzá tenyereimet pedig felsimítom a mellkasán. – Mi lenne, ha csinálnál nekem egy koktélt, amíg én gyorsan lemosom magamról az orvos maradékát? Aztán szervírozhatnád nekem az italt a hálóban, és amíg én megiszom, te bemutatót tarthatsz, hátha téged is meg akarlak majd kóstolni – csillannak meg a szemeim. – A masszázs után, természetesen – teszem hozzá gyorsan, nehogy azt higgye, hogy megússza valamelyik feladatát. Ha nem ellenkezik, lopok tőle egy hosszú, finom csókot, aztán el is indulok a fürdő felé, de félúton még hátranézek rá a vállam felett. – A body builder show-n csak nézni lehet, vagy tapogatni is? – kérdezem incselkedve, úgy mérve végig őt a ruháiban, mintha már most azt latolgatnám, mi mindent fogok látni és mi mindent tudnék megtapogatni. Még szerencse, hogy fél szemmel magam elé figyelek, különben a nagy álmodozásban lehet hogy a falnak mennék neki ahelyett, hogy a fürdőbe sétálok be.
Igyekszem hamar megszabadítani magunkat a rossz érzésektől és szerencsére sikerül is. Mire elindulunk és megtervezünk mindent, Aviva már újra mosolygós és vidám, én pedig elégedett vagyok ezzel. Megtervezzük a nap hátra lévő felét és elmegyünk vásárolni is. Persze a vásárlást követően már neki is állunk egymás agyát húzni, és amikor a zsebembe nyúlva érint meg, nehéz nem rosszra gondolni. Főleg, amikor ujjai egyéb helyekre kezdenek el kutakodóan elindulni. Azért szólok neki, hogy úgy nyúlkáljon, hogy ha felállít, nehezen jutunk haza. Láthatóan élvezi a hatást amit kiváltott belőlem, kihívóan nézünk közelről egymás szemébe, de végül nem áll neki jobban izgatni, így be tudok pakolni. Nem mondom, hogy megkönnyebbülök, mikor kiveszi a kezét a zsebemből, mert a titkos tapizások gondolata egyébként is izgató, de talán jobb lenne haza jutni. Az autóban továbbra is mosolygós - a kép és lelet ellenére is - és még a kérdéseim se veszik el a kedvét. Amikor kiderül, hogy azt hitték, valami baj van, meglepődök, de egyébként örülök is, mert ez azt jelenti, hogy tényleg törődtek vele. - Hát nézd..adott egy külföldi lány, akit egy heges, rosszarcú alak visz el egy terhességi vizsgálatra, mert van egy nem kívánt terhessége. Tele van hegekkel és lila foltokkal, és a vizsgálat alatt majdnem elájul. Stockholm-szindróma is befigyelhet. - magyarázom elgondolkodva. - Egyébként mi az, hogy nem félsz?! Én nagy és veszélyes norvég félóriás-félisten-harcos vagyok! Kétszer belém férnél! - azt inkább nem mondom, hogy én alig férek belé, mert a végén vezetés közben kezd sunyiskodni, és az nagyon veszélyes lenne rám nézve, mert megint nem tudnék védekezni a támadásai ellen. Aztán jönnek a kérdések a gyerekkel kapcsolatban, pl hogy mikor kellene elmondani akárkinek is, és hogy utána nézhetnénk legközelebb úgy mindennek. Az ötlettel egyetért, és fel is hozza, hogy holnap ezt akár meg is tehetnénk. - Rendben, de úton Ramsundba is lesz majd időnk olvasgatni, elég hosszú lesz az út. - mondom halványan elmosolyodva. Mindenképp el kell majd indulnunk, aztán ha ma nem, legkésőbb holnap úgy is megmondják, hogy sikerült-e nagyobb kecót szerezni, a kulcsért pedig majd el kell menni. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. - Egyébként alig várom, hogy bálna legyél, mert akkor nem szólhatsz be, amiért a tenyeremen hordozlak. - mosolygok magam elé vezetés közben. Haza érve Skygge támad be minket sok nyállal és ugrálással. Avivát majdnem felborítja, én meg alig tudok bejutni az ajtón, ami láthatóan szórakoztatja a hölgyet, szóval nem bánom. Amikor sikerül bejutni, kétszer majdnem rálépek a kutyára, mert előttem, közöttünk és körülöttünk mászkál. Miután lerúgtam magamról a bakancsot szintén nehezen jutok el a pultig, de csak sikerül oda érni és felrakni a szatyrokat rá. - Hisztérikusan boldog. - teszem hozzá halkan, elmosolyodva. Néha esküszöm irigylem a kutyák egyszerűségét. Még nem megyek el kezet mosni, mert először megakarom jutalmazni a türelmét. Ekkor emlegeti ezt Viva is, én pedig elvigyorodok. - Ó ezt imádni fogja. Ül. - adom ki a parancsot, miközben a zacskóból kezdem előhalászni a papírba csomagolt gigantikus csontot. Persze a fülek egyből felállnak míg a kutya leül, és a nyálcsorgásából ítélve már érzi az illatot. Kényelmes tempóban fedem fel az itt-ott húsos lábszárat, Skygge pedig hirtelen közelebb ül. Persze a szeme fókusza azonnal oda ragad a kajára, még is engedelmesen ül tovább, amikor elsétálok mellette. Kiteszem a küszöb elé a csontot, figyelem, ahogy bámulja. - Tiéd! - adom a parancsot, mire hirtelen kilő a helyéből és már fogja is a csontot - ami még az ő szájában is kisebbnek tűnik-, hogy elrágcsálja a verandán. Ezután kezet, arcot mosok és csatlakozom Vivához, hogy segítsek kipakolni. Ekkor akad a kezembe a lávasüti, amit szerintem nem is vettem észre a boltban, túlságosan lefoglalt, hogy Viva egy kisujját se mozdítsa. - Hát ez? Eredeti olasz lávasüti? - mosolygok rá viccelődve, aztán felteszem a polcra. - Koktélt, masszázst, vagy pózokat akar először a hölgy? - kérdezem aztán bazsalyogva.
Vendég —
Axel & Aviva
Nem is az én leendő férjemről lenne szó, ha nem tudna könnyedén kiragadni abból a kissé letargikus állapotból, amibe még épp csak elkezdtem belesüllyedni. Az ölelésével, a szavaival, a szándékosan vicceskedő felajánlásaival, a csókjával, minden egyes rezdülésével azt sugallja nekem, hogy nincs miért szégyenkeznem, nincs miért szomorúnak lennem. Hogy minden rendben van. Én pedig hiszek neki, mint ahogy mindig, minden szempontból könnyedén helyeztem a kezébe bármit: az életemet, a szívemet. Mert mindig tudom, hogy vigyázni fog rá... és most már ránk is. A felajánlásai alapján aztán össze is áll egy nagyon ígéretes terv, aminek keretein belül tudom, hogy ismét teljesen el leszek kényeztetve, de őszintén szólva a legkevésbé sem bánom. Szeretem, amikor kényeztet engem, minden értelemben. Persze ahogy magunkat ismerem, nem is fogunk kizárólag a most felvázolt kényeztetésekhez ragaszkodni... de ebbe talán jobb, ha egyelőre nem megyek bele. Inkább elterelem a figyelmem a kaja kitalálásával, aztán a bevásárlással, utána pedig Axel gondoskodik a figyelem-elterelésről a maga gondoskodásával. Na nem mintha nekem a szomszédba kellene mennem egy kis revansért, bizony megnézheti magát, amiért neki most tele van a keze, én pedig kénytelen vagyok a zsebében turkálni a kocsikulcsért. Meg nem csak azért, miután nem hagyja szó nélkül az incselkedésemet. A szemeimben huncut szikra csillan a figyelmeztetése hallatán, de nem kísértem nagyon a sorsot. Épp csak annyira kutakodok még a zsebében, hogy ujjaim hegyével megtaláljam, amit kerestem - és nem a kocsikulcsot, mert az már megvolt. Elégedetten, halkan hümmögök egy kicsit, szemtelen mosollyal nézve a szemeibe, de aztán a kulcsra markolok rá és kihúzom a zsebéből a kezem. – Így még talán hazajutunk – somolygok rá, mielőtt kinyitnám a kocsit és a csomagtartót. Kárpótlásul adok neki bőven nézegetni valót, míg ő önzetlenül rám hagyja a csomagtartó lecsukását is, aztán lopok tőle még egy finom csókot, mielőtt visszaadnám neki a kulcsot és beülnénk. Út közben már sokkal másabb hangulatban tudom megszemlélni az ultrahang felvételt. Axel rákérdez arra, mi hangzott el, míg őt kiterelték a rendelőből, én pedig nem titkolom el előle, hogy mi történt, mert nem hiszem, hogy bármi okom lenne a titkolózásra. Látom, hogy őt is meglepi ez, és én is újra ingatni kezdem a fejem. – Nem tudom, honnan szedték. Mármint oké, nyilvánvalóan voltak... jelek, de amennyire én emlékszem, egyértelműnek kellett volna lennie, hogy ha valakitől egyáltalán nem félek, az te vagy – szusszanok fel. Jó, nem mindenre emlékszem, mert az elmém próbált menekülni, kizárni a történéseket, és az egész olyan, mint valami ködös rémálom, de biztos vagyok benne, hogy szó szerint és átvitt értelemben is Axelbe kapaszkodtam végig. Másképp ki sem bírtam volna. Finoman megszorítom az enyémre fogó kezét, aztán áthajolok az ülések között, hogy meg tudjam puszilni a vállát, mintegy bocsánatkérés gyanánt, hogy egyáltalán bárkinek okot adtam a feltételezésre, miszerint ő bántana engem. Én tudom, hogy sosem tenné. A következő kérdése aztán amilyen egyszerű, annál több kérdőjelet vet fel. Halkan, kissé kínosan nevetem el magam, de egyetértően bólogatok: ha kicsit utánaolvasunk a dolgoknak, kevesebb meglepetés érhetett volna minket itt. Mondjuk... talán jobb is így. Ha előre tudom, mi vár rám, valószínűleg nem úsztam volna meg az éjszakát rémálmok nélkül és reggeltől kezdve ezen stresszeltem és pánikoltam volna. – Ez most lehet, hogy jobb volt így, de egyébként igazad van – sóhajtok fel. – Mi lenne, ha ezt is felvennénk a napirendi pontok közé? Ha ma nem is lesz rá idő, holnap kutakodhatnánk egy kicsit, már ha lesz rá időnk – vetem fel. A mai napot valószínűleg elveszi a közös főzőcskézés, meg az, ha be akarja váltani a korábbi ígéreteit, szóval esélyesebb a holnap, viszont az óra is ketyeg. Még várjuk ugyan a visszajelzést a házról, de aztán lehet, hogy gyorsan kell majd költözni. A költözésről viszont eszembe jut még valamin, amin mosolygok egy kicsit. – Úgysem ártana tudnom, mikorra leszek bálna. Hiába vettem magamnak vastagabb télikabátot, ha lehet, hogy mindjárt kinövöm – nevetem el magam halkan. Hazaérve alighogy kinyitom a kocsi ajtaját, már meg is üti a fülem Skygge koncertje odabentről. Mosolygok ezen egy kicsit, de azért bepróbálkozom a csomagtartónál, hátha segíthetek... és persze nem. Kuncogva vonok vállat, majd elindulok az ajtó felé, az utasításnak megfelelően. Számítok rá a hangzavar miatt, hogy Skygge rendesen be lesz indulva, de arra azért még én sem vagyok felkészülve, hogy szinte még ki sem nyitom az ajtót, ő már ahogy lenyomom a kilincset, két manccsal ráugrik, hogy gyorsítson a folyamaton. Hátralépek a lendülő ajtó elől, csak azért, hogy aztán azonnal a kutyát kapjam a nyakamba szó szerint. Elnevetem magam, de utána gyorsan be is csukom a számat, mert Skygge úgy tűnik, nyálban akar megfüröszteni. Még egyet hátralépek, az egyik lábammal, hogy meg tudjam tartani az egyensúlyomat, mert különben biztosan képes lenne fel is borítani a súlyával és azzal, hogy lendületből ugrál fel és nyalogat szanaszét. Még szerencse, hogy a leletet és a képet a kabátom belső zsebébe süllyesztettem, különben már eláztak volna Skygge szájában. – Atyaég, Skygge... – törlöm meg az arcomat a kabátom ujjával, míg nevetve azt figyelem, hogyan kezd el körberohangálni körülöttem. Aztán felbukkan Axel is a sarkon, ő meg már ki is lő felé, de persze az ő arcát nehezebb felérnie - pedig lelkesen próbálkozik minél magasabbra lendülni. Az a szerencsém, hogy én bemegyek a házba, mert így odabentről, biztonságból nézhetem végig, hogy Axelnek még a bejutás sem egyszerű. Elnevetem magam a jeleneten, és közben szurkolok Axelnek, hogy sikerüljön épségben behoznia a zacskókat. – Azt hiszem, nem volt rossz ötlet elkezdeni a rászoktatást. Egy kicsit mintha hisztérikus lenne – jegyzem meg vidáman. Megszabadulok a cipőmtől és a kabátomtól, a leletet beviszem a hálószobába - biztonságos helyre téve -, az ultrahang fotót pedig egy mágnessel felerősítem a fagyasztó ajtajára, amilyen magasra csak tudom. Elmegyek kezet - és arcot - mosni, mielőtt nekiállnék a kipakolásnak - már ha részt vehetek majd benne, ugye -, Axelnek úgyis eltart egy ideig, míg nyugodtan bejut a zacskókkal, de ha addigra sikerül neki, akkor csatlakozom hozzá a konyhában. – Remélem ehhez méltó finomságot kap majd – pillantok Skyggére mosolyogva, mert bár már nem ugrál, még mindig a lábunk között tekergőzik nyüszögve, boldogan hátracsapott fülekkel, olyan vadul csóválva a farkát, mintha táncolna. Közben azért nekikezdek a kipakolásnak is, már ha Axel hagyja, hogy segítsek.
Miután sikerült annyira megnyugtatnom és felvidítanom, hogy elindulhatunk, így is teszünk. Út közben még programozunk egy kicsit, viccesen féltékenykedek a kutyámra, aztán "nagy nehezen" bele megyek, hogy mindent én szolgáltassak, egymás után. - Az 5 csillagos Hotel Kabin az all inclusive ellátásáról híres, úgyhogy az meg lesz. - biztosítom mosolyogva. A szupermarkethez érve eldől, hogy olasz estét tartunk, én pedig a kellemes emlékekre - a rosszakat direkt kizárva - megnyalom a számat. Az alatt az időszak alatt ettem nagyon finom dolgokat. A bevásárlás után nem hagyom őt se pakolni, se fizetni, se cipekedni. Persze, megkapom érte a játékos fenyegetést, én pedig visszapimaszkodom, ahogy az elvárható tőlem. A kocsinál azonban kezd visszanyalni a fagyi, amikor a zsebembe nyúl, és én nem hagyom szó nélkül az incselkedését. Persze válaszként eltapogat a belső combom irányába, és a szavai sem kevésbé kihívóak. Egy lüktetés persze megjelenik oda lent már ennyitől is, de hát én nem csodálkoznék, amikor egész délelőtt egymás agyát húztuk megint. - Ha haza akarsz érni, jobb ha nem remeg meg. Kifejezetten nehéz és kényelmetlen vigyázállásban vezetni. - suttogom vissza neki, míg kellemesen megborzongatnak a kulcs után kutakodó ujjai. Még szerencséje, hogy tele van a két kezem, különben már revansot vettem volna. Ha elenged és kinyitja a csomagtartót, bepakolok, aztán hagyom tovább kibontakozni, én meg csak stírölöm hátulról, ahogy szoktam, ő pedig rájátszik, ahogy szokott. Mosollyal a szám sarkában csókolok vissza, majd indulunk ismét el. Újra előkerül a lelet és kép, nekem pedig eszembe jut több dolog is. Először arra kérdezek rá, hogy lemaradtam-e valamiről, de aztán a válasza egészen meglep. - Oh..? - túl messze nem jártak az igazságtól, csak nem családon belül történt, és nem én voltam. Elviccelhetném azzal a dolgot, hogy "már nem is szereted olyan durván", de tudom, hogy ez most nem a jó pillanat, hogy ezzel viccelődjek. Az abortusz említésére felvonom a szemöldököm, de... végül is a témához tartozik, és tudni mindig jó ezekről. Még ha nem is aktuális. Megfogom és megsimogatom Viva kezét, mert nem akarom, hogy ismét rossz kedve legyen, és közben eszembe jut egy másik kérdés is, amire szintén nem tudjuk a választ. - Azt hiszem, sokkal többet kellene a net előtt ülnünk. Végig kellene olvasni minden folyamatot. Ez is biztos fent lesz a neten. Meg legközelebb nézzük meg, hogy milyen vizsgálatokat csinálnak. Ne érjen minket több meglepetés. - mert igen, igazából lehetett volna annyi eszem, hogy utána nézek a dolgoknak, de akkor valahogy nem tűnt olyan fontosnak. Most így utólag jobb lett volna, ha nem így döntök. A kabinhoz érve kiszállok a kocsiból, és már hallom bentről Skygge ugatását és nyüszögését. A csomagtartó irányába lépve, ha ő is jönne erre, már rázom is a fejem. - A-a! Te csak nyisd az ajtót, én cipekedek! - somolygok rá. Kinyitom a rakteret, felmarkolom a zacskókat és nem is tudom, hogy miféle csapdába küldtem. Amint kinyitja az ajtót, Skygge már ugrik is rá, hogy az arcát összenyalakodja, közben pedig nyüszögve olyan lendülettel csóválja a farkát, hogy már a fenekét rázza. Újra ugrik, ha nem az arcát, hát minden mást megnyal, körbe rohangálja, amikor meglát engem, felém is elindul, és rám is felugrál, csak nekem tele van a kezem, meg én elég magas vagyok ahhoz, hogy ne érje el könnyen az arcom. - Skygge! Úgy csinálsz, mint akit harminc évre hagytunk itt. - nevetem el magam, amikor a házba lépést is megnehezíti, mert kihasználja a "bottleneck"-et, és oda beállta kezd megint nyüszögve nyalakodni amit elér és ugrálni.
Vendég —
Axel & Aviva
Nem vitatom el tőle a büszkeségét, sőt, hagyom, hogy ez a tény az én lelkemet is bearanyozza egy kicsit. Hiszen amióta csak visszajött hozzám, az a célom, hogy bizonyítsak neki, hogy lássa: méltó vagyok és leszek is hozzá. Tudom, hogy a trauma nem olyasmi, amiért valaha is engem hibáztatna, így ez más jellegű bizonyítás, de örömmel tölt el a tény, hogy büszke rám. Hogy a tény, miszerint én hordom a szívem alatt a gyerekét - még ha nem is terveztük ezt az egészet - örömmel tölti el. Soha nem gondolkoztam volna családalapításban, de ha így kellett történnie, én is örülök, hogy ezt együtt vittük végbe. Senki mással nem tudnám ezt elképzelni, senki más mellett nem tudna meggyőzni arról, hogy ez nem szörnyű ötlet. Persze a felvidításom érdekében alaposan odateszi magát. Az urológus után jönnek a további - már sokkal csábítóbb - ötletek, és ezek elvezetnek minket oda, hogy Skygge fog a hátamon szteppelni, miközben én virgin koktélt szürcsölgetve figyelem a Schwarzenegger pózokba álló Axelt. Felnevetek az elém képzelt jeleneten, de aztán figyelmeztetem, hogy Skygge nagyon az ő kutyája és bizony erőteljes érdeklődést mutat a fenekem irányába - aminek nyilván semmi köze ahhoz, hogy egy kutyáról beszélünk. Élvezem a reakcióját, a mosolyát, azt, hogy érezhetően ő is rájátszik erre az egészre, de épp ez a cél. Hagyom, hogy teljesen elterelje a figyelmem és a végén már annyira felvidítson, hogy ne is emlékezzek rá, miért volt erre szükség. – Nagyon helyes – felelem elégedetten a birtokló kijelentésekre, aztán felvetem neki, hogy azért nyugodtan megoszthatja a figyelmét a feladatok között, hogy ne kelljen semmiről lemondania. Kuncogni kezdek az elgondolkodó arckifejezésén, de amikor végül rábólint, diadalittasan mosolygok rá. – Az all inclusive ellátást szeretem – mosolygok leplezetlen elégedettséggel; ismét. Nem mintha ebben lenne bármi meglepő. Szerencsére a közös főzésben is benne van, ahogy arra számítottam is, ezért a bolt felé vesszük az irányt. A kocsiból kiszállva elhangzik a nagy kérdés, hogy de mit főzzünk, amire rendkívül határozott a válaszom, de nem baj, mert legalább megnevettetem vele. Felvetem a bolognait, mint viszonylag egyszerűnek tűnő opciót, bár csak utólag jut eszembe, hogy erről Flaviára lehet asszociálni, és a történtek miatt talán nem szívesen emlékszik vissza ezekre a dolgokra... Egy kicsit félve sandítok fel rá, de csak azt látom, mintha mosoly ülne a szája sarkában, közben pedig megnyalja a száját. Ezt a mozdulatot mondjuk egy pillanattal tovább figyelem a kelleténél, de legalább nagyon úgy tűnik, hogy nincs ellenére az ötlet. Odabent szétválunk a gyorsabb haladás érdekében, bár én a magamra testált hozzávalók mellett beszerzek még egy kis meglepetést is. Azt nem tudom, hogy ezt csak nem figyeli a pénztárnál, vagy csak úgy tesz, mint aki nem látta, de nem számít, úgyis együtt kell majd megpróbálnunk az elkészítését annak is. Nekem mondjuk valami nagyon is feltűnik a pakolásnál, majd a fizetésnél. Ez a bizonyos dolog ki is csúcsosodik, amikor egyetlen zacskót sem hagy nekem, de amikor rászólok, még pimaszkodik is. A fejemet rázva nevetem el magam, de nem próbálom meg kitépni a kezéből a zacskókat, inkább egy szerelmes kis mosollyal követem őt kifelé. Tudom, hogy nem azért csinálja, mert gyengének tart, csak gondoskodni akar rólam, ez pedig mindig megmelengeti a szívemet. A csomagtartó kinyitására is viccesen kérdezek rá, ő pedig nem rest rájátszani, mire nevetve forgatom meg a szemeimet. Az engedélyt mondjuk nagy nehezen megkaptam, szóval közelebb lépek hozzá, ujjaim pedig becsúsznak a farmere zsebébe... és ő úgy mosolyog, hogy nem tudok nem incselkedni egy kicsit. – Ez most fenyegetés akart lenni? – kérdezek vissza huncutul megcsillanó szemekkel. – Nehogy megremegjenek az ujjaim a félelemtől... – hajolok én is egy kicsit közelebb, hogy hallja a suttogásomat. Ördögi kis mosollyal mozdítom egy kicsit el az ujjaimat, a belső combja felé, annak ellenére, hogy egyébként már megtaláltam a kulcsot. Épp csak abban nem vagyok már biztos, hogy azt kerestem-e? Rajta is sokban múlik, hogy mit csinálok, mert ha visszafogottabban akar játszani, akkor beérem ennyivel, de ha tovább üti a forró vasat, akkor bizony én is tovább tapogatózom egy kicsit. Lehet, hogy még élvezem is a tényt, miszerint neki minden keze foglalt, így kedvemre garázdálkodhatok. Mindenesetre miután a kezemben van a slusszkulcs, kinyitom a csomagtartót, hogy be tudjon pakolni. Mondhatnám, hogy nagylelkű hangulatban van, mert még azt is engedi, hogy lecsukjam a csomagtartót, de közben végig magamon - és különösen a hátsómon - érzem a pillantását, amiben egyébként semmi meglepő nincs. Talán egy kicsit rá is játszok a nyújtózásra, hogy kedvére nézelődhessen, de utána bizony én is behajtom a nekem kijáró csókot. Beszállunk a kocsiba és elindulunk haza, én pedig kihasználom az alkalmat, hogy kicsit nyugodtabban, alaposabban megnézhessem az ultrahang felvételt. Nem mintha sokat értenék belőle, amit be is vallok, ezzel újra megnevettetve Axelt. Felé fordulok, megköszönöm neki azt is, hogy a beszélgetésünk miatt nem féltem a saját nevemet bediktálni, mert így, hogy az én valódi nevem szerepel a kép szélén, sokkal inkább a magunkénak érezhetem ezt az egészet. A kérdésére viszont szusszanok egyet. – Nem, semmit – rázom meg a fejem. Nem hibáztatom az orvost, amiért biztosra ment, hiszen másoknak, egy valóban veszélyeztetett helyzetben ez menedéket nyújthatott volna, de akkor sem örülök, hogy egyáltalán feltételeztek ilyesmit. Hát nem látták, hogy szó szerint belé kapaszkodtam egész végig? – Családon belüli erőszakra gyanakodtak, szerintem ezért vitt ki téged a nővér – mondom el neki is, újra felé fordulva, miközben hüvelykujjammal a kézfejét simogatom. – Miután megnyugtattam, hogy szó sincs ilyesmiről, még felvetette az abortusz lehetőségét is. Szóval nem, semmi fontosat – rázom meg újra a fejemet. Egyiknek sem volt létjogosultsága. A kérdésére már sokkal inkább elbizonytalanodom, mert... őszintén, erről sincs fogalmam. Meglepő, mi? – Hát... nem tudom. Ezzel várni szoktak, nem? Nem tudom, pontosan meddig, de akár rá is kereshetünk – gondolkozom hangosan. – Hiszen még szívhang sem volt, szóval... gondolom legalább addig mindenképpen várni kellene. Nem szeretném, hogy... lehet, hogy elmondjuk az örömhírt, aztán meg... – Másodszor sem tudom kimondani, de szerintem érti, mire gondolok. Az egy dolog, hogy most mindent rendben találtak, de gondolom most még így, nagyon az elején elég bizonytalan időszakban vagyunk. Az életünk nem stresszmentes, egy egyszerű vizsgálattól is majdnem pánikrohamot kaptam, a fogamzásgátlónak ki tudja, milyen hatásai voltak a testemre... Megannyi faktor, és még így sem én lennék az első nő, aki elveszít egy babát. Elég nagy veszteség lenne ez kettőnknek is, azt hiszem. – Te mit gondolsz? – fordulok felé, hiszen az ő véleménye is számít.
- Bízhattál volna az isteni feledben. Még se tetted. Büszke vagyok rád. - dicsérem meg akkor is, ha le akarja magáról rázni a dolgot. Komolyan gondoltam mindent, amit mondtam, hogy a helyében elszaladtam volna - hiszen már épp azon gondolkodtam, hogy elvigyem őt onnan. De persze nem érem be szavakkal, apró mosolyokkal, és még akkor se elégszem meg teljesen, amikor az urológussal kis nevetést csalok ki belőle. Aztán jönnek a további ölelések, csók, és indulunk, de nem állok meg az ötletekkel, a múltkorihoz hasonlóan most is kérdezgetem, hogy mire vágyik a szíve. - Rendben, akkor Skygge végig járja a hátad, én meg felszolgálom az italt és feszítek neked. - mosolygok egy kicsit magam elé vezetés közben. Aztán felhozza, hogy lehet, hogy Skygge a fenekét szagolgatná, és hirtelen lehervad a mosoly. - Nanananana, a feneked az enyém! Meg... Meg mindened. A legkisebb porcikádtól a legnagyobbig! - jelentem ki határozottan, birtoklóan, szemem sarkából ránézve és mosolyogva, mert látom ám, hogy közben figyel engem, szóval még rá is játszok egy kicsit arra, hogy "féltékeny vagyok a kutyámra". De persze felhozza, hogy felváltva is lehet ám csinálni a dolgokat, én pedig úgy teszek, mint aki nagyon elgondolkodik rajta. - Na jó, elfogadom, hogy nem lehet mindent egyszerre! - megyek bele végül "nagy nehezen". A választás után jön az ötlet a főzésre, én pedig soha nem utasítanék vissza egy ilyen ajánlatot, mert nagyon kellemes emlékek kötnek hozzá, és a konyhához. Mármint főzéshez. A konyhához is, ahhoz többféleképpen, de ... mindegy, a lényeg, hogy ki nem hagynám! A szupermarkethez érve rá kérdezek, hogy mi lesz a csoda, amit csinálunk, a határozottsága pedig halkan megnevettet. Az ötletre elmosolyodok, és egy pillanatra eszembe jut Flavia, és az, amikor a barberhez jött. Meg utána, amikor megnézettem vele a szakállam. Meg amikor elmentünk enni... éééééés azt hiszem, hogy jobb, ha most inkább abba hagyom az asszociációt. Csak egy gondolatra megnyalom egy kicsit a számat, de gondolhatja ezt annak is, hogy már a bolognai gondolata is éhessé tesz. Egyébként igen, de mindegy. Meg is kapom, hogy miket szedjek össze, szóval neki is indulok teljesíteni a küldetést, néhány plusz dologgal egyetemben. Italok, darált hús, lábszár (marha), cigi, és ennyi, ő szerzi a fűszereket, tésztát és paradicsomszószt. A kasszánál nem hagyom érvényesülni, bárhogy is néz rám, én úgy teszek, mintha mi sem történt volna csak pakolok tovább, aztán amikor már venné elő a pénztárcáját, már nyomom is vissza a kezét, hogy helyette én fizessek. Amikor a zacskókért is gyorsabban nyúlok mint ő, már kapok egy finom megrovást, de úgy nézek rá, mint aki nem érti, mi a baj. - Igen? Így hívnak. - pimaszkodom egy sort egy elégedett mosollyal, de a kocsihoz érve rájövök, hogy sajnos kezek híján vagyok, úgy hogy most szükségem lesz rá. Amikor rá is kérdez, hogy kinyithatja-e azért a csomagtartót, tragikomikusan felsóhajtok. - Hát jó, kivételesen. A kulcs a zsebemben van. - biccentek lefelé, és amikor be is csúszik az említett helyre a keze, akkor úgy mosolyodok el, mint akinek a csapdájába estek. Amikor ezt észre veszi és még incselkedni is kezd - annak ellenére, hogy nem tapogat -, picit közelebb hajolok. - Ha felállítasz, nem a kezemmel foglak megmasszírozni. - figyelmeztetem, még ha ezzel a kijelentéssel valószínűleg megint elindítok egy lavinát, de egye kutya, szerintem egyikünk se bánta soha, ha elkezdtük a szájkaratét és másba fulladt. Miután kinyitotta a csomagtartót, beteszem a cuccokat, és csak azért hagyom, hogy ő csukja be az ajtaját, mert megnézem magamnak az ágaskodó alakját.... meg a fenekét. Azt nagyon. Alaposan. Ahogy szoktam. Amikor kuncogva felém fordul és csókot követel, hülye lennék nem lehajolni hozzá és viszonozni azt. Aztán már indulunk is tovább. A kocsiban ismét a kezébe fogja a papírt a képpel, de én csak lopva pillantok oda a szemem sarkából. A szavaira halkan elnevetem magam, amikor pedig azt mondja, hogy jó döntés volt a saját nevét használni, elmosolyodom. - Örülök. Egyébként, mondott még bármi fontosat a doki, miután kimentem? Mire elindulhattam vissza, már jöttél is. - érdeklődöm finoman, rá-rá pillantva út közben, meg a képre is. - Mikor.. öm... mikor mondjuk el bárkinek is? - kérdezek egyébként rá egy fontos dologra, amely hirtelen eszembe jut.
Vendég —
Axel & Aviva
Amennyire jól esik kiszabadulni a rendelő most már számomra is fojtogatónak érződő légköréből, olyan hevesen rohamoznak meg a kocsiba ülve azok az érzések, amelyeket addig a fejemre ülő sokkos köd nem engedett realizálódni. Axel persze nem hagyja, hogy mélyre merüljek a szégyenemben, még képes kiszállni is a kocsiból, hogy az én oldalamra sétálva rendesen át tudjon ölelni. Szűnni nem akaró hálával és ragaszkodással kapaszkodok belé, amikor pedig megnyugtatóan beszélni kezd hozzám, csendben hallgatom, szemei tiszta kékjét figyelve. Nem kezdek most vitatkozni vele, pedig hiszem, hogy a helyemben ő sem hátrált volna meg. Persze nem lehetne szó szerint a helyemben, de ha mondjuk arról lett volna szó, hogy köztem és egy roham lehetősége között kellett volna választania, tudom, hogy mellettem döntött volna. Hagyom, hogy végigmondja, és amikor azt mondja, hogy örül, hogy én leszek az anyukája, nem tudok nem elmosolyodni. – Tudnunk kellett, hogy minden rendben van – magyarázom meg egyszerűen a döntésem hátterét. Az ember azt hihetné, hogy beéri azzal az egy kis mosollyal, de nem, ő megint sokkal magasabbra teszi a lécet, a váratlan felajánlásával pedig sikerül egyenesen meg is nevettetnie. Természetesen ettől még elutasítom a javaslatot, mert egyáltalán nem szeretnék kapni ilyesféle alkalmon, de az arcán megjelenő kis vigyor nekem is ugyanolyan jót tesz, mint neki az én nevetésem. Már csak ezért sem engedem gyorsan szabadulni a finom csók után - nem mintha olyan nagyon akarna. Egy pillanatra még a szememet is behunyom, csak élvezem ezt a pillanatot, ha már az előzőek nem úgy sikerültek, mint szerettem volna. A vallomása újra eltölti a mellkasom az ismerős melegséggel, már sokkal könnyebb viszonoznom a mosolyát, és el is engedem egy-egy apró simítással az arcán. Persze a felvidító-hadjárat még messze nem ért véget. Alighogy elindulunk, már jön is a múltkorról is ismerős ötletbörze, amiből kapva-kapok néhány dolgon. Rávilágít bizonyos ellentmondásokra, csak hogy aztán újra halkan elnevessem magam az elém vetített képre, amin Skygge tapossa a hátam a versenysúlyával, míg Axel előttem pózol. – Mivel termetében rád hasonlít, már a puszta súlya miatt is hatásos masszőr lehetne – vonom meg a vállamat már kifejezetten vidáman. – Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy nem a fenekemet szaglászná inkább – fordulok felé egy kis játékos kihívással, hiszen éppen ma reggel fenyegette meg Skyggét a felségterületével kapcsolatban. Amikor aztán azt mondja, hogy italokban egyébként jó, akkor kíváncsian mosolyogva pillantok rá, és már most alig várom, hogy mivel akar majd elvarázsolni. – Jól van. A többit meg csinálhatod felváltva is, egyébként. Egy kis masszázs, egy kis pózolás, csak hogy testem-lelkem felüdüljön, tudod – hajolok játékosan egy kicsit közelebb hozzá. Határozottan elismerésre méltó a figyelem-elterelési technikája, mert már most sokkal könnyebb a lelkem, de azért felvetek még valamit, ami láthatóan valóban tetszik neki is. Persze rögtön kóstolónak is jelentkezik, amin kuncogok egy kicsit, aztán újra odahajolok hozzá, hogy tudjak adni egy puszit a vállára. Mivel benne van a közös főzésben, meg is születik a következő napirendi pont: a vásárlás. Megállunk a közeli szupermarketnél, én pedig kiszállás előtt összehajtom a kezemben a leletet, az ultrahang-felvételt vigyázva rejtve el a lap két oldala között, mielőtt betenném a kesztyűtartóba. Csak ezután szállok ki, Axel felhangzó kérdése pedig bár várható, engem mégis megfog vele, mert egyébként a konyhai tudásom nekem sem túl szerteágazó, a legjobb fogását pedig már ki is merítettük. – Ööööö – felelem frappánsan, és halkan elnevetem magam, miközben felé eső karommal én is magamhoz ölelem. – Valami egyszerű, de nagyszerű kellene. Olasz? Bolognai? – futtatom végig a fejemben a gondolatmenetet. Az azért nem olyan bonyolult, tészta, darált hús, paradicsomszósz, zöldségek és fűszerek. Ha mást nem, majd Bergström-féle kiadást csinálunk belőle. Ha neki is tetszik az ötlet, akkor a belépve gyorsan átgondolom a hozzávalókat, majd nagyjából értelmesen el is osztom őket kétfelé, hogy szétválva gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elvégezni a beszerzésüket. A darált húst már csak azért is rá bízom, mert úgy Skyggének is ki tudja választani a fájdalomdíját. Én mondjuk megint bűnözök egy kicsit, mert a lisztek, pudingok, meg mindenféle sütis hozzávalóknál meglátok egy dobozt, amit muszáj levennem a polcról. Oké, nem csokiszuflé van ráírva, hanem lávasüti, ráadásul a dobozon levő kép elég egyértelművé teszi, mi sülhet ki belőle - szó szerint -, de nem számít. Az az első randevú még mindig az egyik legszebb emlékem, és azt hiszem, neki is, szóval nem hiszem, hogy bánni fogja. A kasszánál aztán kezdek rájönni a csintalanságokra. Először is: a pakolásban csak annyit segíthetek, hogy a szalagról lejövő dolgokat közelebb húzzam Axelnek, hogy aztán ő a zacskókba tegye őket. Másodszor: amikor a tárcámért nyúlnék, Axel nem hagyja. Itt már felvonom a szemöldököm, de még nem szólok semmit. Aztán jön a harmadik: szó szerint nem foghatok meg egyetlen zacskót sem, még azt sem, amiben szinte alig van súly. Csípőre teszem a kezem és hunyorogva nézek rá. – Axel... – mondom játékos fenyegetéssel, nem mintha arra számítanék, hogy ettől majd megenyhül. Mosolyogva rázom meg a fejem és követem kifelé, hogy aztán a kocsinál felvonjam a szemöldököm. – A csomagtartót kinyithatom, vagy az is túl megerőltető? – kérdezem, de alig tudom visszafogni a mosolyomat. Szerencsére ezt már engedi, de ahogy a zsebéhez nyúlok a kulcsért, nem kerüli el a figyelmem az arcára ülő mosoly. És ki lennék én, ha nem mennék bele a játékba? – Hmm, ez mintha nem a kulcs lenne. Zseblámpa? – viccelődök vele egy kicsit. Jó, annyira nem vagyok aljas, hogy tényleg megkeressek valami mást a parkoló kellős közepén, hiszen mások is vannak itt, de azért ennyi belefér. Miután megvan a kulcs, még huncutul rámosolygok, de aztán kinyitom az autót és a csomagtartót is felnyitom, hogy be tudjon pakolni. Miután megvan vele, somolyogva nézek rá, hogy vajon lecsukni is engedi-e nekem azt - még ha ő sokkal könnyebben el is éri -, de akárhogy is dönt, halkan elnevetve magam lopok magamnak egy csókot a csukott csomagtartó mögött. Beszállva bekötöm magam, és miután elindultunk, újra előveszem a kesztyűtartóba rejtett papírokat. Felé eső kezemmel szokásosan Axeléért nyúlok, amikor csak tehetem, a másik kezem ujjai közé viszont az ultrahangfelvétel kerül, és kis mosollyal az arcomon nézem meg alaposan. – Azért örülök, hogy be van jelölve rajta, mit kell nézni – állapítom meg vidáman, mielőtt a szemem végigfutna a fehér keretre írt információkon. – És annak is, hogy hallgattam rád. Jó, hogy az én nevem van ott – fordulok felé mosolyogva. Így tényleg a miénk.
A vizsgálat nehézségei után azon gondolkodom, hogy mivel tudnám feldobni Vivát. Tudom, hogy rettenetes élmény volt ez az egész neki, még is bátor volt, és kiállta a próbát, szóval úgy gondolom, minden okom meg van büszkének lenni rá. Segítek neki mindenben, az öltözéstől kezdve a járásig, és amikor elszakítanak mellőle, akkor is inkább kifizetem a vizsgálatot, hogy minél hamarabb elvihessem őt innen. Amikor végre feltűnik kezében a papírokkal, már terelem is kifelé a kocsihoz. Ott aztán látom egy kicsit megtörni, és úgy döntök, hogy nem elégszem meg azzal, ha az ülésről ölelgetem, szóval az ő oldalára sétálva ölelgetem meg és próbálok lelket önteni belé. A szavaira megcsóválom a fejem és hüvelykujjammal letörlöm a sós könnyeket az arcáról. - A lehetőségekhez mérten szép volt. És tényleg nagyon büszke vagyok rád. Meg volt az esélyed, a választásod arra, hogy nemet mondj a vizsgálatra, de te még is álltál elébe. Kibírtad pánik roham nélkül, és ebből a tekintetből sokkal bátrabb vagy, mint én. Én.. ha lehetőségem adódna választani, hogy elfussak egy lehetséges roham elől, vagy bele hajoljak a pofonba, a menekülést választanám. Erős vagy, és örülök, hogy te leszel az anyukája. - próbálok lelket önteni belé mosolyogva, azt véve a számra, ami a szívemen van. Utána felajánlom, hogy szívesen veszem, ha elkísér urológushoz, és amikor látom az arcán a változásokat, majd a nevetést, akkor elégedetten, halványan elvigyorodok. Na végre. Oda hajolva adok neki csókot, de nem húzódok el rögtön, mert magánál tart és nincs okom nem élvezni azt a szeretetteljes mozdulatot, amely már nagyon régóta az érzéseink mélységét hivatott jelenteni. Még akkor is, ha anno a fürdőnkben ezt még nem is láttam. - Én is szeretlek. - suttogom neki vissza halkan, és rámosolygok egy kicsit, mielőtt elengedném, és becsuknám az ajtót. Visszaülve és elindulva persze nem elégszem meg ennyivel, azonnal kérdezgetni kezdem, hogy mivel segíthetnék még rajta, mit kíván. Szerencsére ez is jókedvre deríti, de valahogy nem csodálkozom, hogy a felsorolás nagyját ki is X-eli rögtön. Persze van, ami tetszik neki, de azért elgondolkodom. - Na jó, de nem tudok egyszerre masszírozni is és pózolgatni. Vagy majd Skygge kaparja a hátad, amíg én Schwarcit játszok, úgy megfelel? - viccelődök tovább, szemem sarkából rámosolyogva. - Egyébként italokban jó vagyok, szóval akkor lehet ezt. - mondom kis mosollyal, aztán amikor azt mondja, ismét főzhetnénk együtt, és ehhez be is vásárolhatunk az említett kutyusnak, én pedig bólintok egy nagyot. - Rendben, nagyon szívesen leszek a kóstolód is! - nézek rá vidáman, hátha átragad rá az érzés. Az utat így egy közeli szupermarket felé veszem, ahol aztán betudunk majd vásárolni. - Mit főzünk? - kérdezem kiszállva, és már nyúlok is érte a kocsi túloldalára érve. Átkarolom, belépek vele a nagy és kissé zsúfolt helyre, de úgy se maradunk sokáig. Ha meg van mi a menü, és meg is kapom, mit szerezzek be, akkor rövid tisztelgéssel veszem a parancsot és gyűjtöm be azokat, amik keresését rám bízza. Skyggének is szerzek egy akkora marha lábszárat mint az alkarom, és magamnak is szerzek három doboz cigarettát, hogy legyen, és ne kelljen megint sokáig a városba jönni - nem mintha két napon belül ne költöznénk el. Vásárlás végén zacskókba pakolok a szalagról, miközben a kasszás húzza le a cikkeket, és a végén akkor is fizetek, ha Viva már nyúlna a tárcájáért. Not today! A zacskókat se engedem, hogy vigye: tudom, hogy erős, de ő most semmivel se foglalkozzon magán kívül. Azt persze megköszönöm, ha kinyitja a csomagtartót, mert az már nem menne, ehhez persze a farmerem zsebében kell turkálnia a slusszkulcsért, ami miatt egy pillanatra csibészesen el is mosolyodok, de egy szót sem szólok, hogy minek a közelében a keze, csak kiélvezem.
Vendég —
Axel & Aviva
Nem tudom, mi lenne velem nélküle. Sokszor ismételgettem már ezt a mondatot, sok értelemben, de most egy egészen újat is hozzáadhatunk a repertoárhoz. Magasztosan hangozna azt mondani, hogy mindent képes lennék kibírni azért a kis életért, amit véletlenül, de együtt létrehoztunk, de az igazság az, hogy Axel nélkül valószínűleg nem tudnám végigcsinálni. A helyzetünk ösztönzött arra, hogy ne rohanjak ki a rendelőből azonnal, de Axel kell ahhoz, hogy kibírjam magát a vizsgálatot. Éreznem kell az érintését, hallanom kell a hangját, és amikor az egész egyre szörnyűbbé válik, ő pedig közelebb hajol, a fejemet öntudatlanul is felé fordítom és kicsit közelebb viszem az övéhez. Szinte az ösztönöm is saját életre kel és azt is kinyúl felé, mintha csak minden lehetséges módon biztosra akarnék menni: érzem, hogy tényleg itt van. Még nem fogok fel semmit, a fülkébe is szinte vakon megyek vissza, teljes egészében Axelre támaszkodva szó szerint és átvitt értelemben is. Csak akkor kezdek egy kicsit felengedni és visszatérni, mikor kettesben maradunk a függöny mögött, ő pedig megdicsér; válaszul úgy ölelem magamhoz, mintha az életem múlna rajta, és most egy kicsit így is van. Belőle merítek erőt, a szoros ölelése ad biztonságot, a fertőtlenítőszagon átjutó illata békét, simogatása és puszijai pedig nyugalmat. Olyan nekem, mint stabilan tartó védőbástya a vad hullámverésben, mint jelzőfény a sötétségben. Csak ezért van elég erőm, hogy végül megszólaljak. – Jó. Akkor jó – bólintok a szédüléstől óvatosan, szám sarkában egy halovány és apró mosollyal a megfogalmazástól és a megkönnyebbüléstől. Már el tudom engedni, bár a lábaim még kissé bizonytalanul tartanak. Ennek mondjuk a megtörölközés utáni első kis szédelgésnél elébe is megy, mert inkább leültet és segít felöltözni, de így ülve, azzal kiegészülve, hogy csak ketten vagyunk itt és a függöny is takar minket, könnyebb összeszedni a maradék erőmet is. Miután az orvos is ráerősít a sejtésünkre, még jobban megnyugszom. Megérte kibírni azért, hogy legalább biztosak lehessünk ebben. Az áprilisi dátumba még bele sem gondolok, annyira friss, új és váratlan ez az egész, hogy egyelőre fogalmam sincs, mit kezdjek ezzel. Egyébként is megzavar, hogy Axelt elragadják mellőlem, ami végül az orvos által feltett kérdés miatt valahol érthetővé válik, de én tudom, hogy hatalmas tévedésben vannak, és szerencsére ő is elhiszi. Mire kimegyek, Axel már a fizetést is elintézte, ezért nincs más dolgom, mint belebújni a segítségével a kabátomba, aztán a karja alá bújva elindulni a kocsihoz. Még ha jót is tesz a friss levegő, nem segít azon az érzésen, ami közben rám telepedett és a kocsiba ülve is nyomja a mellkasomat. Hangot is adok neki, mert egyébként is tudom, hogy nem akarná, hogy magamban tartsam. Egy kicsit szúrni kezd a szemem, különösen, hogy még csak meg sem elégszik egy benti kissé elcseszett öleléssel, hanem inkább kiszáll, hogy aztán az én oldalamra sétálva, az autóba hajolva tudjon rendesen átölelni. Összeszorított szemekkel ölelem vissza szorosan. – Csak szerettem volna, ha legalább ez szépre sikerül – mormolom halkan, kipislogva a szememből az odagyűlt két könnycseppet. Nem terveztük ezt az egészet, elbasztam a helyzet kezelését, és most még ezt is sikerült megborítanom. Nem érzem jól magam ettől, de elhiszem, hogy ő nem haragszik rám. Ahhoz egyébként is túl jó szíve van. Bólogatok a kérdésére, majd az arcomra simító kézfejére fogok, hogy belecsókolhassak a tenyerébe is. A következő felvetése azonban annyira váratlanul ér, hogy először csak nagy szemekkel nézek rá, ez a meglepődés lassan átmegy némi hitetlenkedésbe, aztán egy kis mosolyba, míg végül halkan elnevetem magam az elém vetített képre. – Nem, köszönöm – rázom meg a fejem határozottan. – Biztosíthatlak, hogy ez nem tartozik a perverzióim közé – teszem még hozzá, de a mosoly még mindig ott bujkál az arcomon, hálával keveredve, amiért még a megnevettetésemre is képes volt. A csók erejéig a kezeim közé fogom az arcát, és utána még egy kicsit ott tartom, míg egy pillanatra összeérintem a homlokunkat. – Szeretlek. Köszönöm – suttogom magunk közé, mielőtt elengedném, hogy vissza tudjon ülni a helyére. Közben már én is bekötöm magam, hogy indulhassunk is, amikor pedig ez megtörténik, ismerős ötletbörze veszi kezdetét, amin megint nem tudok nem mosolyogni, de az első kérdésekre megrázom a fejem, mert a gyomrom még mindig forog egy kicsit. – Most biztosan nem tudnék semmit enni – kezdek bele, fejemet az ülésnek döntöm, de oldalra fordítva, hogy benne tudjak gyönyörködni, miközben a mosoly visszaköltözik az arcomra. – Emberek közé sem vágyom, de el tudnék képzelni egy privát masszázst, virgin koktélokkal és body builder pózokkal... – osztom meg vele az álláspontom lényegi részét. Nem is tartom valószínűnek, hogy más érintését el tudnám viselni, még csak egy masszázs erejéig is, különösen nem ezek után, de ő bármikor kedvére megteheti, és ehhez még csak félre sem kell most értenem a masszázs fogalmát. – Utána főzhetnénk valamit közösen – vetem fel aztán egy kis mosollyal. Nem mintha nem lett volna nagyon finom a múltkori leves - egyáltalán nem volt borzadvány -, de eszembe jut a második randink, amikor együtt készítettük el először azt a bizonyos ételt, aminek ő is annyira örült a múltkor. – Lehetnél megint a kuktám – simogatom meg az arcát az ujjaimmal egy nosztalgikus mosollyal. Ezek biztosan feledtetnének velem minden rosszat. Ha benne van, a mosolyom ki is szélesedik. – El is mehetünk akkor gyorsan vásárolni, mielőtt hazamegyünk. Skyggének is vehetnénk valami fájdalomdíjat, ha már otthon kellett maradnia – teszem hozzá már sokkal könnyedebb lélekkel. Ez most nem olyan jellegű szörnyű élmény volt, mint a múltkori, így nem okozna gondot bemenni a boltba sem.
Szörnyű érzés látni, hogy a vizsgálat alatt Viva min megy keresztül. Teljesen megértem és átérzem a helyzetét. Fogom a kezét, és akkor sem engedem el, amikor olyan erősen szorít, hogyha nem feszítenék ellen, biztosan fájna. Máskor csak belém kapaszkodik, és amikor látom rajta, hogy túlságosan mélyre kerül, akkor oda hajolva suttogom neki, hogy itt vagyok és nincs semmi baj. Hogy nem bántják és mindjárt vége. Akkor erősödik ismét a marka, amikor lepillantok a felénk fordított képernyőre, de semmit nem értek belőle. Egy fekete folt a nagy szürkés masszában. Mikor végre vége az egésznek, Aviva is fellélegzik és egy kicsit én is. Elkísérem a fülkéig, ahol hangot adok a büszkeségemnek, hogy milyen jól viselte, és amikor reszketegen átölel, akkor szorosan magamhoz szorítom. Amikor a fejét a mellkasomba fúrja, elkezdem simogatni a fejét és rápuszilok a feje búbjára, újra és újra. Amikor felpillantva felteszi a kérdéseket, kicsit tanácstalanul tekintek le rá. - A felét se értettem az orvosi maszlagnak, de gratuláltak, szóval úgy hiszem, igen. - válaszolom halkan suttogva. Megvárom, hogy letörölje magáról az ultrahangzselé maradékát, aztán segítek neki. Mivel még láthatóan szédül, leültetem, és segítek mindent ráhúzni a fehérneműtől kezdve a nadrágig mindent. Mire végzünk, már nem annyira sápadt, az ajkára is kezd visszatérni a szín. Visszaülve az asztalhoz átkarolom és fogom a kezét, az orvos elmondja, hogy minden rendben, és hogy Aviva jövő áprilisra van kiírva. Többet azonban nem tudok meg, mert az asszisztens a segítségemet kéri. Kelletlenül engedem el Vivát és követem a nőt, miközben odabent az orvos biztosra megy, hogy Aviva nem családon belüli erőszak áldozata. Miután tisztázza a helyzetet, az orvos ellátja az utolsó instrukciókkal, majd elköszönve elengedi őt. Eddigre én már kifizettem a vizsgálatot, és amikor Viva megjelenik, már lépek is felé a folyosón. Segítek ráadni a kabátot, aztán védelmezően átkarolva vezetem őt ki innen. A friss levegő nekem is jót tesz, de most megint viszket a tenyerem, hogy rágyújtsak, szóval ha már a városban vagyunk, veszek majd magamnak cigit. Egy kicsit később, most még Vivával foglalkozom. Amikor beszállunk a kocsiba, még egy másodpercig ülök, de mielőtt elindíthatnám a járgányt, ő már bocsánatot kér. - Ajj, Viva... - sóhajtok halkan, és elengedem a kulcsot. Hirtelen ötlettől vezérelve szállok ki, sétálok el a kocsi előtt és az ő oldalán kinyitva az ajtót behajolok, hogy megöleljem. Az ülésről ezt nem tudnám megtenni. - Tudod jól, hogy nem a te hibád, hogy ilyen félelmeid vannak. Mondtam, hogy megküzdünk vele, ahogy az én rohamaimmal is, oké? - nézek rá, és mellé guggolva bátorítóan rámosolygok, végig simítom az arcát. - Mit szólnál, ha a maiért cserébe elkísérnél engem prosztata vizsgálatra? Az is szörnyű érzés, és úgy kvittek lennénk. - mondom viccelődve, mosolyogva, megpróbálva legalább egy picit megnevettetni. - Majd fogod a kezem, miközben az orvos hátul matat. Na? Biztos van urológusuk is, még visszamehetek bejelentkezni! - noszogatom meg a kezét megfogva, fejemmel az épület felé biccentve. Addig nem tágítok mellőle, amíg legalább egy kis mosolyt nem csalok az arcára, de persze a nevetés lenne a legjobb. Ha sikerült valamelyiket kicsalni belőle, akkor felkelek, oda hajolva adok még neki egy hosszú csókot, aztán óvatosan becsukom az ajtót. Visszasétálok a helyemre, beröffentem a járgányt, benyomom neki a fűtést, aztán elindulunk. - Kérsz egy meleg teát? Vagy szendvicset? Hotdogot a benzinkútról? Főzzek megint valami borzadványt? Menjünk el állatkertbe? Vagy arborétumba? Vagy wellnessezni egy hotelbe? Beírnálak profi masszázsra, hoznák neked a virgin koktélokat, miközben body builder pózolgatok neked na? .. Mit szeretnél? - kérdezgetem megint, remélve, hogy valamihez lesz kedve, amivel majd elterelhetjük a figyelmét. Csak kívánnia kell, esküszöm csillagot is vadászok neki, ha azt kér.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 67 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 67 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.