Kiskép : Rendeltetésem : - play by : ryan reynolds Posztok száma : 24 User neve : dim Csoport : álf Pontgyűjtő : 24 Lakhely : st. hanshaugen Foglalkozás : cop Előtörténet : karma is a bitch? no, it's a savior Keresem : it's better to be hated for what you're than to be loved for what you are not
Kor : 42
Dante Jackson —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 20, 2022 4:14 pm
Akár még előnyt is kovácsolhattam abból, hogy ismertem a temperamentumát, és ahogy a helyzet jelenleg kinézett, elég nyilvánvalóvá vált, hogy ebben egy kicsit sem változott. És ebben láttam meg az egyetlen menekülésemet, mert abban feleslegesen bíztam, hogy lankadni kezd a figyelme, vagy valami keresztény jóindulatnak köszönhetően netán megszánja szegény fejemet. Az mondjuk kicsit fájt, ahogy rám nézett, főleg hogy az a kicsinyes, alattomos mosoly egy pillanatra sem tűnt el ajkai széléből, ez pedig főleg nagy változás volt ahhoz képest, amire én emlékeztem. De nyilván én is így viselkedtem volna, ha a halottnak hitt szerelmem áll meg előttem, méghozzá úgy, hogy egyetlen haja szála sem áll keresztbe, és volt egy olyan megérzésem, hogy bármilyen úton is jutott el Norvégiába, rövid volt a lehiggadáshoz. Az Ő esetében főleg. - Hát, ha vacsorával nem is... - kezdtem el hangosan gondolkodni, mikor reagált pimaszkodó szavaimra. - Annyi biztos, hogy megborotválkoztam volna. És jobban szétnézek a szekrényemben - néztem végig a rettenetesen egyszerű szerelésemen, a hétköznapi pólón és a sima farmer nadrágon, a borostámat azonban jobbnak tűnt nem megtapogatni, még ha talán nem is volt annyira borzalmas állapotban, mint ahogy az reggel félkómásan tűnt. Inkább el kellett volna engednem a fülem mellett, ahogy újra és újra visszavág, hol megjátszott aggodalommal, hogy pedig egyértelmű indulattal, úgy pattintva vissza minden pofátlan megjegyzésemet, hogy azt már öröm volt nézni, bár ezzel az önbizalmamat még éppen nem sikerült letörnie. - Áucs - fintorodtam el kapásból, szinte a pofon gondolatába is belesápadva, amit jól jelzett az is, hogy valami kellemetlen, hideg érzés futkosott végig a hátamon, nem mintha annyira megijesztett volna egy szerinte józanító pofonnal, csak hát... ki szeret szenvedni? Na ugye. - Kezdem azt hinni, hogy nem kedvelsz - jegyeztem meg töprengve, még ajkaimat is összeszorítottam, mintha amúgy tényleg ezen agyalnék, de valójában ennél nyilvánvalóbbá már nem is tehette volna, hogy csak egyszerűen nem kíváncsi a Jackson-féle probléma megoldásra. Azt azonban nem akartam megvárni, hogy kiderüljön, pontosan mivel is akarja majd kezelni a kialakult kálváriát, már azon túl, hogy visszacipel az apjához, aki ezért majd nagylelkűen megjutalmazza a szófogadó, engedelmes kislányát. Nyilván. Ez lenne a papír-forma. Amit egyedül az a tényező tudott volna borítani, ha eljár a szám, és a helyében én sem alapoztam volna arra a férfira, aki amúgy lógva hagyta, de az én kezemben már nem volt más ütőkártya ezen kívül. Még ha nem is adtam volna ki soha a tulajdon apjának, és bár most is leszögeztem, hogy nem vagyok spicli, de egy ilyen vallomásra mégsem alapozhatott csak úgy. Arra viszont épp jó volt, hogy kihasználjam a meglepetés erejét, finoman mozdítva meg alatta a talajt, és meg sem vártam, hogy lássam, mekkora kárt okozok a lakásban vagy a tulajdon társamban ezzel a kis malőrrel, már indultam is az ajtó felé, közben egy pillanatig sem aggódva Tessa miatt, elvégre... kőkemény fából faragták, és ez nagy szerepet játszott abban a vonzalomban, ami miatt végül mellette kötöttem ki. Hallottam magam mögött a hangját, de szándékosan választottam a lépcsőt, még mielőtt eszébe jutott volna berobbantani a liftet, és az első szabály, amit megtanulsz, hogy ha tűz van, légy kurva messze a lifttől. Hát, hogy itt tűz lesz, arra már most mérget vettem volna, a rosszabbik verzióban pedig Ő maga nyomja le a torkomon egy üvegfiolával együtt, ezt az eshetőséget azonban a legjobb lett volna elkerülni. Már szinte hittem abban, hogy sikerrel járok, de amikor a szemem láttára gyulladt ki a főbejárat, hirtelen megtorpantam, és egy hosszú, lemondó sóhajt követően fordultam hátra, szinte hátamon érezve a forró tüzet, ami nyaldosta a fát, a szagról már nem is beszélve. - Máris pillecukrot akarsz sütögetni? - kérdeztem ártatlan arckifejezéssel, széttárt karokkal, közben nyelve egyet, így próbálva szabályozni a kapkodó légzésemet. - Pedig ez nem is egy randi.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Morena Baccarin Posztok száma : 6 User neve : M. Csoport : tűzóriás Pontgyűjtő : 5 Lakhely : Sentrum Foglalkozás : make a wish Előtörténet : She wasn't scared of the Fire. She was the fire. Keresem :
Tessa Whitmore —
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 19, 2022 1:31 pm
Dante Jackson felhasználónak tetszik ez a poszt.
hello, darlin'
Már nem kergetek hiú ábrándokat Vele kapcsolatban, még ha egykor hajlamos is voltam rá így, amikor elvállaltam ezt a feladatot, két dologban voltam holt biztos. Az egyik, hogy pokoli érzés lesz szembesülni a ténnyel, hogy valóban életben van és, csak a bolondját járatta velem éveken keresztül, a másik pedig, hogy nem fog önszántából velem jönni, hogy aztán szembenézzen az apám haragjával olyasmi miatt, amit nem is Ő követett el és bármennyire is gyűlölöm amiatt, amit művelt, igazából ehhez, még nekem sincs elég bőr a képemen. Csak az motivált igazán, hogy én legyek az, aki eljön érte, én legyek az, aki majd alaposan megszorongatja, akinek a szemeibe kell nézzen, de ennél tovább nem gondolkodtam, mert fogalmam sem volt már akkor sem arról, hogy miként érint majd az, ha újra láthatom. És mélyen legbelül azt sem akartam, hogy valaki olyan találja meg, aki velem ellentétben zokszó nélkül kinyírná vagy az apám elé toloncolná, hogy aztán tényleg az legyen belőle, ami az én szememben éveken keresztül volt is; halott. Akkor sem, ha jelenleg szívem szerint en magam törném ki a nyakát, hogy azt a hülye vigyort eltüntessem a képéről, amivel csak még tovább gerjeszti a haragomat, mint ahogy a pimasz, pofátlan megjegyzéseivel is. Szemeimet szúrósan szegezem arcára, kicsit még össze is húzom őket, ahogy erről az új helyzetről és a ruháimról beszél, de ajkaim tovább őrzik alattomos mosolyomat, még akkor is, ha az elmém csúnya tréfát űz velem és felidéz nekem jó pár forró pillanatot, amit viszont a ruháim teljes hiányában éltem át Vele. Amikor még abban a hitben voltam, hogy jelentek Neki valamit annak ellenére, hogy az egész affér köztünk nem indult másnak, mint némi kellemes időtöltésnek olyasvalakik között, akik nem éreztek egymás iránt mást, csak testi vágyat. Talán, a részéről ez mindvégig meg is maradt annak és, csak én voltam olyan naiv, hogy képes voltam belehabarodni. -Mert, ha előre szóltam volna, hogy meg akarlak látogatni, nyilván romantikus vacsorával vártál volna és nem tűntél volna el abban a pillanatban a városból, igaz?- kérdezek vissza kétkedő arccal, már csak azért is kivéve részemet a játékában, hogy tovább fokozzam a feszültséget, mert amíg ilyen kedélyesen csevegek vele, nyilván azon töpreng, hogy vajon mikor pattan el nálam a cérna és ugrok a torkának. Nem a jó értelemben. -Szegénykém. Vissza jöjjek egy alkalmasabb időpontban, amikor épp nem vagy másnapos?- kérdezem aggódó, szomorkás arccal, újra és újra viccet csinálva abból, amit művel, ahogy próbál komolytalan hülyeségekkel reagálni egy nagyon is komoly helyzetre, bár nem is Ő lenne, ha nem így tenne. Valószínűleg akkor csodálkoznék a legjobban, ha ezt a helyzetet éppenséggel pont úgy kezelné, ahogy azt egy érett felnőtt tenné. Mondjuk némi magyarázattal arra vonatkozóan, hogy mégis miért kellett belőlem hülyét csinálni. -Se nyugtatóm, se alkoholom, de lehet, hogy egy jól célzott pofon is segítene, nem?- kérdezem gúnyos mosollyal, bár a távolság miatt, amit idő közben közénk ékelt, már nem lenne olyan könnyen kivitelezhető az a pofon, de semeddig sem tartana utána lépnem és tényleg alaposan képen törölni, ami még a legenyhébb dolog lenne azok közül, amit most a legszívesebben csinálnék vele. De türtőztetem magam, a dühömet próbálom elrejteni és eljátszani, hogy annyira nagyon nem is vettem zokon az egészet, ami mondjuk legalább annyira nevetséges, mint az a bohóckodás, amit Ő csinál. Kibaszottul haragszom rá és megérdemelné, hogy hangosan üvöltözve addig üssem, amíg le nem csillapodok, már ha egyáltalán képes lennék valaha lecsillapodni és még csak nem is róhatná ezt fel nekem senki. Csak akkor költözik belém némi aggodalom, amit ugyancsak próbálok jól palástolni, amikor megemlítem a mi kis közös titkunkat, az egyetlen adu ászt a kezében, hiszen azzal, ha elárulná, hogy valójában nem is Ő ölte meg a fivéremet, elég alaposan meg tudná keverni a dolgokat, az apám nyilván rögtön nem Őt akarná eltenni láb alól, hanem engem, már ha egyáltalán képes lenne elhinni neki, amit mond. Ez a gondolat sokkal megnyugtatóbbnak tűnik, mint az, hogy pusztán arra hagyatkozzak, abban bízzak, hogy most kivételesen igazat mond és tényleg nem spicli, mert attól félek, ha az élete lenne a tét, hirtelen mégis kecsegtető lenne azzá válnia.-Nem ismerlek, úgyhogy nem tudhatom, hogy valóban nem köpnél be rögtön az első alkalommal, csak hogy menthesd az irhádat.- vonok vállat hanyag mozdulattal, némi elégtételt érezve amiatt, ahogy szemmel láthatóan megváltoznak vonásai, ahogy elcsodálkozik és némi sértettség jelenik meg tekintetében, a jól megszokott bohóc pedig rögtön el is tűnik a képből. Talán, ha nagyon akarnám, még el is hinném, hogy igazat mond, de mielőtt túlságosan eluralkodna rajtam megint a naivság, megemberelem inkább magam.-Igen. Sejtem.- szűkítem össze újra szemeimet, gyanakvó pillantással méregetve, mert ez épp úgy hangzik, mintha mostanra sikerült volna kiforralnia valami -szerinte- megfelelő tervet a szökéséhez és igazából azzal, ahogy a padlót mozgatni kezdi alattam, tényleg sikerül meglepnie. Berogyasztom térdeimet, hogy sikerüljön talpon maradnom, miközben a talaj épp úgy kezd hullámzani alattam, mintha valami kicseszett földrengés mozgatná, tekintetem pedig rögtön rávillan, távolodó alakjára, ahogy nevetséges módon az ajtó felé veszi az irányt és, csak az az egyetlen szerencséje, hogy a kandalló mellett elhaladva, kénytelen vagyok megkapaszkodni egy pillanatra, hogy talpon tudjak maradni. -Francba.- sziszegem dühösen, ahogy eltűnik az ajtó mögött, majd minden erőmet és képességemet bevetve utána indulok, olykor a falon találva támaszra, mert bármilyen nevetséges húzás is ez tőle, egy földrengés kellős közepén, még én se tudok megfelelően érvényesülni. -Most tényleg ezt akarod játszani? Fogócskázunk?- szólok utána a lépcsőkön lefelé haladva, de annak ellenére, hogy milyen iszonyúan bosszantó, amit művel, ajkaimon mégis valami hülye mosoly húzódik, mert egy részem valahol élvezi, hogy legalább egy picit próbálja megnehezíteni a dolgomat azzal, hogy próbál meglógni előlem. Egy másik részem pedig, amit próbálok a lehető legmélyebbre fojtani magamban, annak örül, hogy egyáltalán életben van és lehetőségem van arra, hogy játszadozzak vele, bár engem már az is meglep, hogy ez a részem még egyáltalán életben van. Meg voltam róla győződve, hogy Vele együtt ez is elhalt, elveszett, örökre köddé vált, most mégis feléledt a viszontlátástól, pedig nincs az az isten, hogy hagyjam, hogy megint ez vegye át az irányítást az elmém felett. Nagyjából sejtem, hogy mennyivel járhat előttem, de még így is felesleges erőlködés lenne tőlem bármilyen húzás, csak a saját energiámat pazarolnám azzal, ha vakon dobálóznék a tűzzel, így mikor már vészesen közel járok a földszinthez, jobb ötlet híján a bejáratot lobbantom lángra, hátha legalább annyit elérek vele, hogy megtorpanjon egy pillanatra és utol érjem, de ha elég tökös hozzá és kellőképpen koncentrál arra, hogy lerázzon, nyilván csak átugrik a lángok között és halad tovább. Pedig, kurvára nincs kedvem futni, nem is ahhoz öltöztem, de akkor sem fogom hagyni meglógni anélkül, hogy ne szorongatnám meg a tökeit alaposan.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : ryan reynolds Posztok száma : 24 User neve : dim Csoport : álf Pontgyűjtő : 24 Lakhely : st. hanshaugen Foglalkozás : cop Előtörténet : karma is a bitch? no, it's a savior Keresem : it's better to be hated for what you're than to be loved for what you are not
Dante Jackson —
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 25, 2022 11:30 am
Tessa Whitmore felhasználónak tetszik ez a poszt.
Bár arcom inkább arról tanúskodott, hogy egy kicsit sem veszem komolyan a most kialakult helyzetet, belül már igencsak éreztem a szorongató érzést, mintha már most mind a tíz körmét a zsigereimbe mélyesztette volna, pedig még jóindulattal is, de volt közöttünk legalább két méter távolság. Kevesen tudtak úgy nézni rám, mint ahogy Ő tette most, úgy vizslatva, mintha tényleg a bőröm alá látna, és látná, vagy legalábbis hallaná a gondolataimat, amik szavaimmal ellentétben igencsak távol álltak a pikáns fantáziaképektől, már ha nem vettem számításba azt a néhány bevillanó kis emlékkockát, de ettől inkább próbáltam elvonatkoztatni, a lazaság és nemtörődömség pedig egyelőre a legjobb fegyvernek bizonyult. Nem mintha ez megvédett volna attól, ha tényleg a véremet akarná, vagy netán az égett hátsóm látványa hozná izgalomba, de azt már megállapítottam magamban, hogy nem megölni jött, ezt pedig egy-két magas lapda lecsapása után nem félt a tudtomra adni, de soha nem ijedt meg a saját árnyékától, nem véletlenül jutottunk el oda, ahova. Mert a testvére halála alapjaiban rázta meg a kapcsolatunkat, az pedig, hogy elvittem helyette a balhét, azt hittem, elegendő bizonyíték volt arra, hogy tudja: nem csak játszadoztam az érzelmeivel. Vagyis, azt soha nem tagadtam volna, hogy az elején nem jelentett semmit, mert miért is gondoltam volna többnek egy laza futókalandnál? Nem az a fajta voltam, aki mindenáron kapcsolatra vágyott, és általában túl válogatós voltam ahhoz, hogy megállapodjak egyetlen nő mellett, csak hogy... itt állt velem szemben az élő bizonyíték, aki most szentül hitte, hogy egy pillanatig sem szerettem. Miért ilyen bonyolultak a nők? Elhúztam ajkaimat, furcsa grimaszt villantva, mikor arról kérdezett, hogy máris szabadulnék-e, szinte ösztönösen vonva meg lassan a vállaimat. - Csak szokom az új helyzetet - válaszoltam könnyedén, továbbra is azzal az ártatlan grimasszal ajkaim szegletében, szinte pislogás nélkül tartva tekintetét, de ha valamiben biztos voltam, hát az az, hogy egyetlen másodpercre sem téveszt majd szem elől. - Nem mindennapi téged ruhában látni - vontam meg vállaimat ismét, legalább úgy viselkedve, mintha szándékosan akarnám provokálni, pedig, ha jól sejtettem, amúgy sem volt túl nyugodt, és ezzel a túljátszott szereppel inkább a valódi indulatait igyekezett véka alá rejteni. Végül mégis arra szántam magamat, hogy elkezdjek tőle távolodni, legalább annyira, hogy közénk kerüljön a félig eszméletlen Sandvik, bár sokra még mindig nem mentem vele, és ezen az se változtatott volna, ha hirtelen magához tér, és elkezdi összerakni fejben a kirakós darabjait. Már, ha egyáltalán erős lenne fejben, de eddig azt az oldalát még nem gyakran villantotta meg, szóval inkább gondoltam azt róla, hogy jól fekszik valakinél, semmint hogy tényleg jó rendőr lenne, de ugyebár, ez kit érdekel, mikor épp lángra akarják lobbantani a hátsódat? - Meglógni? Én? - kérdeztem vissza nevetségesen magas hanglejtéssel, mintha már a feltételezés is sértene, pedig valójában fején találta a szöget, és amúgy sem értettem, minek próbálkozom, mikor egyértelmű volt, hogy nem alszik a figyelme. - Jobban örültem volna egy előre egyeztetett randinak - húztam el ajkaimat ismét, bár ekkor már nem volt annyira évődő a hangom, mint eddig, és ösztönösen jött egy hatalmas nyelés. - Túl másnapos vagyok egy ilyen drámához, és ehhez itt - mutattam rá, majd rám, így jelképezve kettőnket. - nem ártana némi alkohol. Vagy egy nyugtató - sóhajtottam fel drámaian, és ugyan hozzá hasonlóan próbáltam figyelni minden mozdulatára, de tekintetem mégis kutatni kezdte a lehetőségeket, hogy mégis mi lenne az, ami akár egy pillanatig is, de kibillentené annyira, hogy kereket oldhassak ebből a pokolian forró helyzetből. Szavaira mégis felvontam szemöldökömet, kérdőn pillantva rá, de nem is kellett sok, hogy a sértettségtől még magasabbra szökjön a vérnyomásom, ami már amúgy is az egeket verdeste. - Nem vagyok spicli. Ha már egyszer elvittem helyetted a balhét - hangsúlyoztam ki igencsak erősen az utóbbi szavakat, ekkor már rezzensételen arccal méricskélve, a humor és viccelődés minden szikráját száműzve a hangomból. - És ahhoz amúgy is engednem kéne, hogy visszahurcolj apádhoz, de szerintem sejted a válaszomat - lazítottam el karjaimat, tekintetem pedig egy pillanatra a padlóra siklott, addig szuggerálva a deszkákat, míg azok finoman mozgolódni nem kezdtek alatta, földrengést idézve, bár, ez már felért egy nyílt hadüzenettel. Viszont nem vártam meg, hogy mit lép vagy egyáltalán elveszíti-e az egyensúlyát a megidézett mini-földrengés hatására, rohamtempóban indultam meg az ajtó felé, remélve, hogy legalább a lépcsőkig elérek.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : Morena Baccarin Posztok száma : 6 User neve : M. Csoport : tűzóriás Pontgyűjtő : 5 Lakhely : Sentrum Foglalkozás : make a wish Előtörténet : She wasn't scared of the Fire. She was the fire. Keresem :
Tessa Whitmore —
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 04, 2022 5:10 pm
hello, darlin'
Valahányszor el akarna uralkodni rajtam ez a naiv, szánalmas boldogság érzete amiatt, hogy életben van, mindannyiszor emlékeztetem magam, felidézem azt az időszakot, amikor Őt gyászoltam, amikor úgy éreztem, hogy a lelkem egy darabkája tűnt el Vele együtt a semmibe, hogy az élet értelmét vesztette a halála által. Amikor éjjelente Róla álmodtam, majd könny áztatta arccal bámultam órákig a semmibe, mert a hiánya olyan ürességet okozott bennem, amit fogalmam sem volt, mivel tölthetnék ki vagy legalább tapaszthatnék be, hogy ne tátongjon bennem és ne fájjon annyira. Végül összeszedtem magam, begyógyítottam a sebeimet, vagy inkább a szőnyeg alá söpörtem a fájdalmat és vele minden más érzést is, de végtére is lényegtelen, miként sikerült túl tennem magam rajta. A lényeg, hogy életben maradtam, hogy megedződtem és megtanultam nélküle élni, holott azelőtt sokáig egy olyan élet reménye volt a mozgatórugóm, melynek Ő is a része lett volna. Erre most itt áll előttem és a hülye poénjaival dobálózik, amiktől kedvem lenne kitépni a nyelvét a helyéről, de épp amennyire bosszant, olyannyira jó érzés is tölt el, mert felidézi az emlékét annak, milyen volt Őt szeretni. Francba ezzel a nyálas érzelgősködéssel. -Ugyan már. Nálad jobban senki nem tud átgyalogolni bármin is.- jelenik meg ajkaimon egy fölényes mosoly, ahogy emlékeztetem rá, hogy Ő milyen profin gyalogolt odébb keresztül taposva rajtam és mindenki máson is. De főleg rajtam, bár azóta sem értem, miért kellett az alattomos kis tervéhez magába szédítenie, na nem, mintha nem vonzódtam volna hozzá, már az első pillanattól kezdve. Erőszakkal tépem ki magam a nosztalgikus hangulat karmaiból, mert most rohadtul nem azért ácsorgok előtte, hogy felidézzem mindazt, ami elveszett és ami nyilvánvalóan, csak egy színjáték volt, miközben lassan de biztosan egyre közelebb merészkedek hozzá, már csak azért is, hogy lássam rajta, érzi-e miként szorul a nyaka körül a hurok. Vagy épp majd az ujjaim, ha odáig húzza az idegeimet, hogy kedvet kapjak itt a helyszínen megfojtani, de még mindig igyekszem visszafogni magam és a dühöm nagyobb részét kordában tartani. Gyűlölöm, hogy még most is legalább annyira szeretném megcsókolni, mint amennyire porig égetni, házi feladat gyanánt pedig mást se fogok csinálni, mint kigyilkolni magamból a maradékát is annak a naiv libának, aki képes volt Őt szeretni egy percig is. -Jajj, édes. Hát máris szabadulnál tőlem?- biccentem kissé oldalra a fejem azzal a gyilkos mosollyal ajkaimon, mikor konkrétan rákérdez, hogy vajon megkaptam-e amiért jöttem és lelépek-e végre, de nem eszik olyan forrón azt a kását. Vagyis de, neki minden esélye meg van rá. -Azt hittem, örülni fogsz, ha látsz. Hogy most is eljátszod a hős szerelmest vagy ilyesmi...- bámulok rá szomorú szemekkel, talán kissé túljátszva a szerepemet, de ha tudná, milyen mértékű harag zúgolódik bennem attól, amilyen félvállról kezeli az egészet, ahogy viselkedik, hogy tényleg képes a szemembe nézni és még úgy is tesz, mintha mi sem történt volna a múltban, nem lenne ilyen bátor. Vagy inkább vakmerő, mert Őt ismerve, ez a viselkedés épp azt próbálja elrejteni, mennyire érzi a vesztét, megtépázott büszkeségemet pedig egész finoman legyezgeti a gondolat, hogy fél tőlem, vagy legalábbis tart tőlem, mert tudja, hogy mire vagyok képes. Kérdése hallatán hanyag mozdulattal vonok vállat, de tekintetem inkább a köztünk lévő, lassan növekvő távolságot szemléli, ahogy hátrálni kezd tőlem, mely ténytől ördögi vigyor terül el ajkaimon és megcsóválom a fejem dorgálón.-Ejnye, Dante. Ha nem ismernélek, azt hinném, hogy betojtál.- duruzsolom mosolyogva, szinte élvezettel ejtve ki a szavakat, de aztán elkomorul tekintetem és gondterhelten sóhajtok egyet, míg Ő megpróbálja közénk ékelni a kis barátját, így kerülve valamivel messzebb tőlem, mint ez egyébként megóvná bármitől is, ha holtan akarnám látni. De ha holtan akarnám látni, nem is tépném itt a számat és rohadtul nem húznám az időt, viszont az apám említése sem valami kedvemre való, mert...franc tudja miért.-De, ha valóban ismernélek, most úgy sejteném, hogy ez valami nevetséges próbálkozás arra, hogy meglógj előlem.- mutogatok a köztünk lévő méterekre, melyeket már, csak azért is hagytam közénk telepedni, mert talán nekem is jobb, ha távolabb kerül tőlem. Túl sok emléket ébreszt fel bennem a tény, hogy életben van és, hogy itt ácsorog előttem, aztán a végén még előmászna ismét az a gyenge, érzelgős énem, aki végül hagyná meglógni. De ez nem történhet meg. -Igen. Ez volna a terv, ezért vagyok itt.- tárom szét karjaimat egy pillanatra sajnálkozó arccal, mintha olyan baromira érdekelne, hogy mi lesz a sorsa, ha tényleg visszaviszem, pedig minél tovább állok előtte és minél kevésbé látom rajta, hogy egyáltalán szégyellné magát vagy megbánta volna, annál nagyobb kedvem van most azonnal az apám elé rángatni. Na nem, mintha ez egyébként olyan könnyű feladat lenne, mert bármilyen szelíd bohócnak is mutatja magát, azért Ő sem veszélytelen és én ezt pontosan tudom róla. -Vagy talán, hirtelen őszinteségi rohamot kapnál és elárulnád a kis titkunkat?- halkítom le a hangom, mintha attól félnék, hogy még a falnak is füle lehet, tekintetem pedig összeszűkül, gyanakodva méregetve tovább, hiszen számolnom kell azzal, hogy megpróbálkozna ilyesmivel, hogy mentse a bőrét. Na nem, mintha nem lenne jogos, ha bemártana, hiszen én öltem meg a testvéremet, Ő csak próbált megóvni azzal, hogy hagyta, hogy azt higgyék, hogy Ő tette, de így utólag már nem is értem, hogy erre mi szükség volt. Az a Dante, akit ismertem, tényleg meg akart óvni, de ez a férfi, aki most áll előttem, aki az orromnál fogva vezetett, valószínűleg simán elárulna és ez egy kicsit megfűszerezi a dolgokat.
Dante Jackson —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 25, 2022 6:42 pm
Talán azt várta tőlem, hogy azok után, amit Vele tettem, nem leszek képes a szemébe nézni, vagy mi több, hogy amint meglátom, egyenest a megfutamodást választom, bár, hülye lennék tagadni, hogy eszembe jutott ez az opció is. Amúgy is tudta rólam, hogy néha voltak gyáva húzásaim, és mikor megláttam Őt, azon a csicsás kanapén üldögélve, az volt az első gondolatom, hogy talán még nem késő hívni azt a liftet, ami majd levisz a földszintre. Mintha ezzel képes lettem volna csak úgy lerázni, de az, hogy még egyetlen testrészem sem lángolt, arra engedett következtetni, hogy elsősorban nem azonnali halált szánt nekem. Ő inkább a lassú őrületbe kergetés híve, és meg is volt hozzá minden eszköze, de annyira butácska nem lehetett, hogy azt gondolta, itt helyben a bocsánatáért kezdek majd esedezni. Még ha rá is szolgáltam arra, hogy dühös legyen, de ahogy a villámokat szóró tekintete engem méricskélt, egyre biztosabb voltam abban, hogy egy egyszerű bocsánatkérés itt amúgy se jelentene sokat. Sőt, talán újabb szikra lenne, és felesleges lenne tagadni, hogy van olyan részem, amit ha lángra lobbant, még simán túlélem. Ne adj neki ötleteket, Jackson. Álltam a sarat, csak úgy, mint a tüzet okádó tekintetét, közben görcsösen készítve magam arra, hogy ha kell, azon nyomban eltűnjek innen. Azt viszont nem bírtam ki, hogy ne forgassam meg szemeimet, mikor burkoltan felejthetőnek nevezett, még ha ezt a megjegyzést a dac is szülte. - Te aztán tudod, hogy hogyan kell átgyalogolni egy férfi büszkeségén - tártam szét karjaimat, drámaian felsóhajtva, eléggé túljátszva a magamnak megírt szerepet, de amikor kezdtem stresszessé válni, még idegesítőbbé váltam, mint általában. Pedig, sokan azt gondolták, hogy azt a szintet már nem lehet überelni, de itt volt a jó öreg Jackson, hogy rácáfoljon erre is. Elég nehezen álltam meg, hogy ne fűzzem tovább, és ne tegyem hozzá, hogy amíg együtt gyötörtük a matracot annak idején, egyszer sem tűnt úgy, mint akinek problémái lennének ezzel a teljesítménnyel, de az, hogy válaszként ezúttal tényleg alám pörköljön, már kicsit sem tűnt olyasminek, ami miatt megérné sokat jártatni a pofámat. Míg elém sétált, fél szemmel újra Sandvik-re néztem, de Ő még mindig valami bárányfelhős mezőn héderelgetett, nem tűnt úgy, mint aki itt helyben segítségemre lehetne. Na igen, minek társ, ha úgyse számíthat rá az ember a bajban? - És most, hogy meggyőződtél róla, hogy képes vagyok a szemedbe nézni... el is mész? - kérdeztem tőle felvont szemöldökkel, és bár egyre többször kondult meg fejemben a vészharang, hogy nem kellene hergelnem, de mégsem tudtam befogni. Mert annak ellenére, ami történt, és ahogy döntöttem végül, nem tagadhattam meg Őt, és nem akartam elfelejteni azt sem, amit mellette éreztem. Talán akkor éltem utoljára igazán, még ha kettőnk tündérmeséje ideje korán félbe is szakadt. De nem úgy tűnt, mint aki ezt akarná megtárgyalni, de az elég gyorsan egyértelművé vált, hogy nem felejtett el semmit. Azt, amit tettem, főleg nem, és bár olyasmiért bűnhődtem a családja szemében, amit valójában nem én, hanem Ő követett el, de egy pillanatig sem másítottam volna meg azt a döntést. Velem ellentétben viszont, Ő végig nyugodt maradt, hiába villantott felém gonoszkás és gunyoros kis mosolyokat, az én szívem viszont egész más tempót kezdett diktálni, egyre feszélyezettebben érezve magam a közelsége miatt, mert hiába mondta most, hogy nem akar megölni, innen mégis csak egy fél kézmozdulat, hogy a torkomnak essen. Sajnos nem úgy, mint régen. - És miután tönkreteszed az életemet, visszacipelsz apádnak, hogy Ő öljön meg? - kérdeztem érdeklődve, ekkor már nem bírva ki, hogy ne hátráljak tőle két lépést, egészen addig oldalazva utána, míg be nem került közénk a szék, rajta pedig Sandvik teste.
Tessa Whitmore —
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 17, 2022 6:03 pm
hello, darlin'
Bármennyire is látszom kívülről keménynek és ridegnek, mélyen legbelül, miközben az arcát figyelem, újra átèlem mindazt, amit a "halálakor" vagy azután éreztem. A fájdalmat, a hiányát, az egész kibaszott gyászt, míg elengedtem nagy nehezen Őt, az iránta érzett szerelmet és azt a nem létező jövőt, amit együtt tervezgettünk. Elengedtem a lelkem azon részét, amit csakis Neki nyitottam meg, ami képes volt Őt őszintén szeretni, bízni és hinni benne és megszűnt létezni akkor, amikor meghalt. Vagyis, amikor meg kellett volna halnia, mert most szemmel láthatóan nagyon is él, mert még ahhoz is van elég bőr a képén, hogy vicceskedjen itt nekem, miközben azt se tudom, miként fogjam vissza az indulataimat, a haragomat és a gyűlöletet, amit azóta táplálok iránta, hogy először megláttam ebben a koszos városban. Mert egy részem bízott abban, hogy az a kép nem valódi, hogy igazából nem is Ő van rajta, hogy ezáltal megmaradhat az a férfi, akinek hittem, akiben bíztam, mert a létezése jelenleg egyenlő azzal, hogy egy hazug, képmutató szemétláda, aki semmi mást nem érdemel, csak a gyűlöletemet. Groteszk módon mégis bíztam abban is, hogy tényleg Ő az, hogy életben van, bármennyire is árulás ez velem szemben, de lényem ezen részét most igyekszem a magassarkúmmal a padlóba taposni, hogy többet ne is tolja elő a gyenge, szentimentális pofáját. Megjegyzésère, csak egy halvány, de annál gúnyosabb mosoly a válaszom, mert az, hogy a bosszúval kapcsolatos tehetségemet elismeri, jelenleg nem tűnik egyébnek, mint nyalizásnak, mert Ő is nagyon jól tudja, hogy nem igényelne különösebb erőfeszítést tőlem, hogy itt a helyszínen égessem porrá. De pont azért, mert remekül értek a bosszúhoz, nagy eséllyel azt is tudja, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű számára, mégis kikérem a véleményét arról, miért is ne öljem meg most azonnal. -Annyira azért nem voltál nagy szám...- csóválom a fejem gúnyos mosollyal ajkaimon, miközben egyre közelebb lèpkedek hozzá, de mindezt úgy teszem, mintha csak a bútorokat és a lakás apró dísztárgyait venném újra szemügyre. Mintha olyan rohadtul érdekelnènek a nevetséges kis porcelán figurák vagy bármi ebben a rohadt lakásban a társát is beleèrtve. Mégis elhintek neki egy aprócska információt, egy picinyke szeletet abból, miért is vagyok épp itt, az a néma üzenet pedig, amit eközben tekintete sugall, talán akaratlanul is, emlékeztet arra, miféle hülyeséget voltam képes miatta megtenni. A fivèrem olyan volt, amilyen, de ha tudtam volna, hogy ez a rohadék, csak a bolondját járatja velem, soha nem öltem volna meg, vagy legalábbis nem így, hogy közben mindenki azt hiszi, hogy valaki más követte el. Hogy Ő tette.-Nem. Valóban nem.- sóhajtom végül gondterhelten, miközben elé sétálok és alig fél méterre tőle megállok, csak hogy szemtől szembe vághassam a képèbe, miért is vagyok itt és, hogy miért nem akarom máris megölni vagy épp az apám elé cibálni, pedig esküszöm, baromi nagy kedvem lenne hozzá. De mégsem ölethetem meg olyasmiért, amit nem Ő követett el, ami nem az Ő sara, amivel idővel muszáj leszek valamit kezdeni, az alól viszont, amit velem tett, nincs kibúvó. Nem létezik jó mentség arra, hogy összetörte a szívemet azért, hogy aztán itt játszhasson rabló-pandúrosat.-Èn inkább meg akartam győződni arról, hogy tényleg életben vagy és a szemedbe akartam nézni, hogy lássam, hogy képes vagy állni a pillantásomat.- fúrom tekintetem kíméletlenül íriszeibe, miközben karjaimat összefűzöm mellkasom előtt, majd pimasz mosollyal oldalra biccentem a fejemet és úgy kezdem méregetni, mint egy macska, ami épp azon töpreng, miként is kezdjen neki a kisegér elfogyasztásának.-Nem foglak megölni.- közlöm végül, majd valamivel közelebb hajolva hozzá, szúrós de jókedvű pillantással folytatom.-De tönkre fogom tenni a tökéletes kis életedet, ami miatt szükségszerűnek érezted, hogy hülyét csinálj belőlem.- közlöm halkan, nyugodtan, mintha csak egy kedves kis történetet mesélnèk épp, pedig ezt sokkal rosszabbnak veheti, mint egy halálos fenyegetést.
Dante Jackson —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 3:58 pm
Nem először éreztem, hogy a sors valamiért neheztel rám, amit még valahol meg is értettem, mert nem voltam szentéletű. Általában csak és kizárólag magamra gondoltam, magammal törődtem, mikor meghoztam egy-egy döntést, és mióta az életem száznyolcan fokos fordulatot vett, amúgy sem érdekelt úgy különösebben semmi. A társam élete sem mozgatott meg úgy, ahogy azt az amerikai filmekben ábrázolni szokás, én nem készültem golyó elé vetni magamat az életéért, de ez igaz volt minden más tortúrára, ami egy balul elsült akció közben várhatott volna ránk. Nem jöttem volna csak úgy ide magamtól, ha mondjuk nem jelenik meg a megbeszélt helyszínen és időben, de még én is tudtam magamról, hogy mekkora farok tudok lenni, ha olyasmi történik, amihez kicsit se fűlik a fogam. Bár, egy potya-dugás mindig más színt ad a körülményeknek, de ahogy megpillantottam a kikötözött társamat, elég gyorsan kapcsolnom kellett, hogy valószínűleg nem a szado-mazo egy új figuráját akarja kipróbálni velem. Már csak azért is, mert ahhoz nem ártott volna ébren lennie, vagyis... ne gondold túl, Jackson. Sandvik puszta létezéséről is megfeledkeztem, mikor megpillantottam Tessa-t, ahogy a tőle megszokott kecsességgel felkelt a kanapéról, még azt is elfelejtve, hogy leellenőrizzem a nő pulzusát, az viszont, hogy arcizmaim még hajlandóak voltak együttműködni velem, kicsit sem engedve, hogy lássa, mennyire nem számítottam erre az igazán Tessa-s fordulatra, adott némi okot a reménykedésre. Bár, mit is reméltem momentán? Már azon kívül, hogy reméltem, hogy nem gyújtja rám a ruhámat. Még tőlem is aljas és kegyetlen húzás volt, amit ellene tettem, főleg azok után, hogy mindent apránként elterveztünk, de a jó öreg Jackson ezt is elbaszta, ahogy azt a nagykönyvben már annyiszor megírták, még ha Ő nem is ezt érdemelte volna. Annyi mindenen mentünk keresztül az utolsó együtt töltött hetekben, de ahogy most nézett rám, túl egyértelmű volt, hogy hiábavaló lenne minden magyarázkodás. Marad a szokásos forgatókönyv, amitől vagy az Ő haja kap lángra, vagy az én gagyám, vagy épp Sandvik azon a kibaszott széken, de az élet ugyebár, továbbra sem kívánságműsor. - És ugyebár, te elég sokat tudsz a bosszúról - jegyeztem meg, közben biccentve egyet, mintha éppen baromira egyetértenék a módszereivel, de továbbra sem akartam megadni neki azt az örömet, hogy lássa, mennyire nem számítottam a felbukkanására. Azt pedig főleg nem akartam a tudtára hozni, hogy amúgy... tényleg megijedtem. Na, nem nagyon, csak egy kicsit, pont úgy, mint amikor kereket oldottam, hátra hagyva mindent és mindenkit, köztük a legfontosabbat: Őt. Valahol kicsit sem esett jól a lelkemnek, ahogy rám nézett, ahogy méregetett, az ördögi mosolya pedig egyenesen átgyalogolt rajtam. Egyre közelebb merészkedett hozzám, én azonban álltam pillantását, nem is mozdultam egy centit sem, szemtelen mosolyom azonban némileg kopni kezdett, jó ideig még azt az almát bűvölve, amit Ő maga tett vissza a tálba. Nem értettem, hogy mire megy ki a dolog, mert ha holtan akart volna látni, könnyedén elintézhette volna, bár azok után, hogy csendben szivárogtam ki az életéből, elhitetve, hogy meghaltam, az érdekelt volna elsősorban, hogy hogyan szerzett tudomást az új életemről. Vagy épp arról, hogy nem haltam meg. Ő pedig az okokról kérdezett, hogy miért ne öljön meg itt helyben, ha már egyszer úgyis halott vagyok... - Nem tudom. Jó volt velem az ágyban? - jelent meg arcomon egy ártatlan grimasz, lassan megvonva a vállaimat, mintha amúgy nem lett volna elég kimért a helyzet, tényleg egy kisebb csoda volt, hogy még nem lángolt egyik testrészem sem. A szívem mindenesetre hevesebben kezdett zakatolni, még ha ennek sok nyoma nem is volt, és mikor szóba került az apja, nem tudtam visszafogni egy szemforgatást. - Szóval innen fúj a szél - sóhajtottam fel lemondóan, ujjaimmal megdörzsölve a két napos borostámat, de még így, ilyen viszontagságok között sem akartam emlékeztetni arra, hogy az apja valami olyasmiért tehetett vérdíjat a fejemre, amit valójában nem is én követtem el. - Valamiért az a sejtésem, hogy te nem azért vadászol rám, amiért az apád. Vagy berozsdásodtak az antennáim? - kérdeztem felvont szemöldökkel, ekkor már némileg komolyabb vonásokat produkálva, elvégre... neki más oka volt haraggal tekinteni rám.
Tessa Whitmore —
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 1:16 pm
hello, darlin'
Arcomon őszinte undor jelenik meg, ahogy aggódva a társához lép, mintha tényleg érdekelné, hogy él-e még az a szerencsétlen vagy sem, bár fogalmam sincs, hogy épp kinek színészkedik, hiszen az én jelenlétemről nem tud. Mégis úgy csinál, mintha érdekelné a társa élete, hogy a nő vajon holtan ül-e előre bukott fejjel azon a széken vagy épp lélegzik még, de ha valaki, hát én nagyon jól tudom, milyen jól meg tudja játszani magát, hogy miféle színészi képességekkel rendelkezik. Pedig, valójában csak egy hazug, érzéketlen, képmutató pöcs, akinek az ég világon semmi se szent és, míg régen azt hittem, hogy a folytonos humorral óvni, rejtegetni próbál valamit -mondjuk az igazi érzéseit-, mára már tudom, hogy ez szimplán csak annak a jele, hogy magasról tesz mindenre és mindenkire. Nem érdekli, hogy kin gyalogol keresztül, kinek a szívész tépi szét, kinek az érzéseit teszi nevetségessé, de ennek most vége. Itt az ideje, hogy szembe nézzen mindazzal, amit tett, amit okozott, mert ez a Tessa, aki most méregeti lenéző, megvető pillantással, már nem az a naiv picsa, aki képes volt bedőlni neki. Kecsesen állok fel a kanapéról, miközben úgy méregetem, mintha csak egy falat hús lenne egy ragadozó számára, de még annak is karcsú, mert még a kihívás is hiányzik, hogy egyáltalán le kelljen vadásznom. Egyetlen pillanat alatt lángba boríthatnám, hogy aztán ne maradjon belőle, csak egy kupac füstölgő hamu, de akkor, hol maradna az élvezet? Meglepettsége a maga megszokott stílusában nyilvánul meg, mire felvonom kérdőn egyik szemöldököm és összefűzöm magam előtt karjaimat, így állva meg tőle pár méter távolságot hagyva köztünk, majd a nők bókjaival kapcsolatos megjegyzése hallatán ajkaimra gúnyos mosoly húzódik és félre biccentem a fejemet.-Igazad van. Nekünk más erős oldalunk van.- értek vele egyet, miközben bólintok is párat és lassú, komótos léptekkel elkezdem újra végig mérni a szoba bútorait. Kezemmel finoman végig simítok az állólámpán, majd a bárszékne és a pulton is, végül megállapodok a gyümölcsös tálnál, kezembe veszek egy almát és úgy kezdem dobálgatni, mintha egyébként tök jó kedvem lenne. Pedig nincs. Kurvára dühös vagyok, csalódott, elárulva érzem magam és nevetségesnek, amit iszonyatosan utálok és erről az egészről csakis Ő tehet. -Mi a bosszúban vagyunk jók.- kacsintok rá pimasz, ördögi mosollyal, majd tekintetem az almára szegezem, amit továbbra is dobálgatok, míg végül visszateszem a tálba és megtámaszkodva a pulton megállok. Míg ide nem ért, míg be nem sétált azon az ajtón, komolyan reménykedtem abban, hogy talán az a fotó hamis, talán valaki csak szórakozik Velem, velünk és valójában nem is Ő fog megjelenni, de igazság szerint, már amikor kinyomoztam, hogy az újságban szereplő zsaru hol dolgozik és, hogy ki a társa, már akkor tudtam, hogy Vele kell majd szembenéznem. És most... egy részem mélyen legbelül, még mindig olyan szánalmas, hogy képes örülni, amiért mégis életben van és, csak akkor kussol el, amikor emlékeztetem arra, hogy vígan élte az életét, míg én a gyásszal próbáltam megküzdeni. -Mármint, a halálod évfordulójára gondolsz, ugye?- kérdezek vissza szúrós tekintettel, miközben próbálom megőrizni a hideg véremet -aminek amúgy is híján vagyok-, de egyre jobban felbosszant az, hogy még most is van kedve poénkodni. -Egy jó okot mondj, hogy ne akarjam most azonnal elérni, hogy tényleg halott legyél.- sziszegem rideg arccal végül, valamivel közelebb sétálva hozzá, hogy már csak egy vagy fél méter válasszon el minket egymástól, már ha idő közben nem kezd hátrálni, ami őszintén szólva igazán jó érzéssel töltene el.-Már azon túl, hogy az apám élve szeretne látni téged.- fűzöm még hozzá halkan, ebből pedig már simán összerakhatja, hogy nem csak a bosszú hozott el idáig, hanem bizony feladatot is teljesítek, ezzel pedig végképp megpecsételte a sorsát.-Remélem, alaposan kiélvezted ezt a pár évet, Dante...- súgom halkan, ördögi mosollyal ajkaimon, kezeimet ismét összefűzve mellkasom előtt, mintha ezzel próbálnám egyrészt Őt is távol tartani magamtól, másrészt pedig tompítani szánalmas szívem örömét.
Dante Jackson —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 01, 2022 7:52 pm
Már mikor beültem a kocsiba tudtam, hogy mára be kellett volna dobnom az unalmast. Otthon kellett volna maradnom, és úgy tenni, ahogy általában egy normális felnőtt férfi túl a negyedik X-en, olyan másnapossággal a gyomrában és a fejében, hogy nem egyértelmű, mi jön majd előbb, a kijózanodás vagy a halottkém, hogy összehúzza rajtad a hullazsákot. Nagyjából így is éreztem magamat, a gyomrom újra és újra bukfencet vetett, miközben szemet forgatva összegeztem magamban Sandvik üzenetét. Annyi biztos, hogy ha én nem is tartottam izgalmasnak a hátsóját, Ő minden bizonnyal felfigyelt az enyémre, és még ki tudja, hogy mi mindenre, ami ellent mondott azzal az utálatos pillantással, amivel általában méricskélt. Bár, nehezebb lett volna összeszámolni azokat, akik nem úgy méregettek, mint ez a bányarém, de nehéz időkben azzal kellett beérnünk, amit elénk dobtak, még ha az nem is több egy jól lerágott csontnál. A legrosszabb esetben megkérem, hogy forduljon meg. Becsuktam magam mögött az ajtót, rögtön összegezve, hogy a kávé tényleg csak egy színjáték részét képezte, lassú léptekkel jutva el az egyik helyiségig, de ahelyett, hogy valami igazán szemrevaló jelent volna meg előttem, csak egy nőt láttam, előrebukó fejjel, hátrakötött kezekkel. Nem kellett hozzá sok ész, hogy rájöjjek, nagy valószínűséggel nem Sandvik körmölte azokat az üzeneteket, és azt a lehetőséget, hogy ez valami furcsa és bizarr fétis, már az első másodpercben elvetettem. - Sandvik, jól vagy? - kérdeztem aztán, már a háta mögött matatva, bár puszta kézzel nehezen küzdöttem meg a kötözővel, és nemsokára már nem is ez kötötte le a figyelmemet. Mozgásra kaptam fel a fejemet, egy árnyékra, ami tökéletes formában vetült a parkettára, és ahogy ujjaim lassan ellazultak, majd elengedték a megszorított kötözőt, tekintetem egyre feljebb haladt, miközben az ismerős illat eltöltötte tüdőmet. A megérzéseim cserben hagytak, úgy sétáltam be egy csapda kellős közepébe, hogy még csak meg sem kellett erőltetniük magukat, de a nő, aki megállt előttem, nagyon is jól tudta, hogy mivel csalhat tőrbe. Nyeltem egyet, így próbálva nedvesíteni kiszáradó torkomat, de még így is elakadt a lélegzetem pár pillanatra, pedig, Ő még csak nem is terjesztette el magáról, hogy meghalt. Mégis, olyan volt, mintha egy halott sétált volna elém, mert mikor magam mögött hagytam, pont ezzel akartam összeragasztani a ripityára tört szívemet. És mennyivel egyszerűbb volt hosszú éveken keresztül úgy élni, hogy halottként tekintettem rá? - Mi a fasz? - jött végül hang ajkaimra, ekkor már mit sem törődve szerencsétlen társammal, bár, neki úgyis mindegy volt, fel se fogta, mi történik körülötte. - Ezért bókolnak inkább a férfiak. Nektek, nőknek ez nem erős oldalatok - mondtam, szemrebbenés nélkül kutatva tekintetét, és bár ösztönből kedvem támadt a képébe vigyorogni, csak hogy oldjam saját magam frusztráltságát, de végül mégis rezzenéstelen maradtam. Tekintete amúgy is tüzetesen méregetett, úgy nézve rám, mintha itt helyben keresztül tudná harapni a torkomat. - Elfelejtettem az évfordulónkat?
Tessa Whitmore —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 30, 2022 4:59 pm
hello, darlin'
A heves vérmérsékletem miatt nem volt könnyű lenyugodnom és tiszta fejjel gondolkodnom, miután az apám elém dobta azt az újságot a halott(nak hitt) szeretőm képével, de végül beláttam, hogy az számomra se lenne elég kielégítő bosszú, ha iderobognèk és egyszerűen, csak lángra lobbantanám, amikor megtalálom. Nem. Ennél sokkal finomabb módszerekre van szükség ahhoz, hogy érezze, mennyire messzire ment, mert ha csak eszembe jut, mit éreztem miatta, hogy mennyire nehéz volt összeszedni magam és kikecmeregni a gyászból, ráadásul ezek szerint teljesen feleslegesen, kedvem lenne addig fojtogatni, míg levegőt kap. Mindenki azt hitte akkor, hogy a bátyám halála sújtott le annyira, miközben én emiatt a szemét, hazug disznó miatt voltam kikèszülve, aki képes volt hülyét csinálni belőlem, kihasználni, az orromnál fogva vezetni majd végül ilyen aljas módon átverni. Most pedig éli az életét boldogan, de azért vigaszt nyújt a gondolat, hogy most az én fejezetem jön. Alig várom, hogy lássam az arcát, amikor besétál majd ide és rádöbben, hogy a nyugodt kis életènek, aminek akkor, ott véget kellett volna érnie, most tényleg vége. -Ha nem ficánkolsz, ígérem, elengedlek, amint végeztem. Veled nincs semmi bajom.- sóhajtom kelletlenül, miközben a satnya kis halandó próbál a lehető legtüzesebb tekintetével rám ijeszteni, de amikor én is rávillantom a szó szerint tüzes tekintetetemet, végre bekushad és tágra nyílt szemekkel, őszinte félelemmel bámul tovább. -Ne nézz már ilyen ijedten, könyörgöm.- forgatom a szemeimet kelletlen sóhajjal, majd a halandó mobilját magamhoz veszem és a szoba túlsó felébe sétálok, ahol kényelmesen ledobom magam a kanapéra. Ujjaim fürgèn járnak a kijelzőn, ajkaimon ördögi mosoly jelenik meg, majd miután az üzenetet elküldöm, elégedetten hátra dőlök és körbe nézek a lakásban. Egész otthonos egyébként egy zsaruhoz képest, a véleményem valószínűleg az arcomra is van írva, amikor újra a nő felé pillantok. -Hidd el, édesem, később még hálás leszel nekem ezért. Téged is szemrebbenés nélkül kihasználna.- vonok vállat hanyag mozdulattal, majd ismét felállok és lassú, komótos léptekkel végig járom a lakást, végig nézem a képeket, kezembe veszek egy porcelán macskát, majd fintorogva le is teszem, miközben a telefon rezegni kezd. Gondolkodás nélkül kinyomom, újabb üzenetet gépelek és a bejárati ajtóhoz lépek, hogy résnyire kinyissam, visszafelé indulva pedig a nőre kacsintok, de mivel már most dobolni kezd a lábaival, inkább jó erősen fejbe verem, mielőtt még elrontja nekem az egészet. -Sssh. Mindjárt kezdődik a műsor.- suttogom halkan, mutatóujjamat ajkaim elé tartva, így intve csendre, mintha szükség lenne még ilyesmire, de már nincs eszméletènèl, így pedig, talán jobb is. Annál kevesebbet lát. Visszasètálok a korábbi helyemhez, ismét lehuppanok a kényelmes kanapéra, melyre pont nem lehet rálátni az ajtó irányából, majd egyik tűsarkúba bújtatott lábamat átvetem a másikon, karomat elfektetem kényelmesen a háttámlán és várok. Minél közelebbről hallatszódnak a léptek, annál jobban szélesedik ajkaimon a vigyor, de az ismerős hang hallatán kedvem támadna kitépni a saját szívemet, mert még mindezek után is eltölti valami kibaszottul szánalmas öröm, hogy tényleg életben van. Aztán meg, még hevesebben is kezd dobogni, mikor megjelenik előttem az ismerős alak és, bár még csak hátulról láthatom, ennek ellenére is kínosan ügyelek a vonásaimra és épp, csak annyit mozdulok, hogy lábamat levegyem a másikról és előre dőljek picit a helyemen, mintha szeretném közelebbről szemlélni a jelenetet. -Halotthoz képest jól nézel ki, èlőhöz képest meg szarul.- vezetem végig rajta tekintetem ördögi mosollyal ajkaimon, ahogy felém fordul, mintha csak a prèdát nézegetnè egy éhes vadállat és azon morfondírozna, hogy megèri-e a fáradtságot megpróbálni elkapni, vagy sem. De én már elkaptam. Itt van, és kibaszottul nem fogja zsebre tenni azt, amit kap tőlem.
Dante Jackson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 29, 2022 8:32 pm
A mai reggel is éppen úgy indult, mint az összes többi, alig tudtam felemelni a zúgó fejemet a párnáról, ami arról árulkodott a leginkább, hogy jól sikerült a tegnap esti buli. Még azt sem tudtam kristálytisztán felidézni, hogy kit ünnepeltünk és miért, de ahogy megjelentek szemeim előtt azok a színes, idegesítő lufik, nagyjából már fogadni is mertem volna arra, hogy egy szülinap lehetett az apropó. A kérdés másik része annyira nem is mozgatta meg a fantáziámat, mert az órára pillantva kénytelen voltam rájönni, hogy mennyire késésben voltam, és ezen kicsit sem segített a hosszas tollászkodás, vagy épp az, hogy tizenöt percig lógattam orromat a tűzforró koffein felett, várva tőle valami isteni megváltást. Bár, ami a torkomat kaparászta, valószínűleg nem azt a megváltást hivatott jelképzelni, mint amire elsősorban gondoltam. Jackson, öreg vagy már a másnapossághoz. Nem is úsztam meg az idétlen megjegyzéseket, amik a rendőrörsön fogadtak, kiegészítve azzal az apró tényezővel, hogy háromnegyed órát késtem, és ez nem fog tetszeni a főnöknek, ha netán a fülébe jut, de miután már épp a harmadik kávémat próbáltam leerőszakolni a torkomon, még mindig nem tudott volna meghatni a már sokat emlegetett protokoll, vagy mondjuk a munkaszerződésem, amit egyszer nem ártott volna elolvasnom. Erre mondta volna Isla, hogy az is csoda, hogy egyáltalán életben maradtam eddig, és megint témánál voltunk, de legalább már kibírtam a harmadik kávéig, hogy ne jusson eszembe a mára már csak ex-társam, aki úgy kérte az áthelyezését, hogy még időt sem kaptam felkészülni rá. Bár, elég nyomatékosan közölte, hogy ne is próbáljak utána menni, mert a bátyjától kapott küldetésem immáron véget ért, én pedig, életemben először hallgattam a szép szóra. Nem is nagyon hagyott más választást, én pedig utolsó jó cselekedetként megtehettem, hogy teljesítem a kérését. Be kellett érnem Sandvik-kel, az új társammal, akinek még a keresztnevét sem jegyeztem meg, de mellette már nem volt ugyanolyan szórakoztató hímsoviniszta poénokat lövöldözni két percenként, a segge pedig még annyira sem hozott lázba, mint a reggeli zöldségturmix, úgyhogy, ezt vehettük méltó revansnak, magától a nagybetűs élettől. A nap első váratlan fordulata akkor ért, mikor üzenet érkezett a mobilomra az újdonsült társamtól, hogy vegyem fel Őt a lakása előtt, nekem pedig szinte az arcomra írták, mennyire nem fűlött a fogam ahhoz, hogy még fuvarost is játsszak. Ez pedig újra és újra lejátszódott a fejemben, mialatt a címre érkeztem, majd tíz perc unalmas várakozás után a fülemhez emeltem a telefont, csak hogy leüvöltsem a haját a fejéről, de rögtön kinyomott, az újabb üzenetre pedig nem is kellett sokat várni, benne azzal, hogy menjek fel nyugodtan, igyak meg egy kávét, míg elkészül. - Óh, jaj. Ismerem ezt a mesét - sóhajtottam fel kínlódva, fintorgó grimasszal arcomon, de volt annyira szürreális az egész szituáció, hogy tényleg tiszteletemet tegyem nála. Amúgy is, nagy dolog, már régen kidobtam az ablakon a kézikönyvet, az pedig, hogy házinyúlra nem lövünk, megint más tészta. Nem is én kezdtem. Az ajtó résnyire nyitva állt, mikor elé értem, már csak egy Ne zavarj tábla hiányzott a kilincsről, mire egy kis sóhaj kíséretében elkezdtem forgatni a szemeimet, így lökve be az ajtót, majd gondosan becsuktam magam után. - Nem érzem a kávé illatát - emeltem meg a hangomat, mintha csak így akartam volna jelezni, hogy megérkeztem, de ahogy bentebb sétáltam, egyre furcsább volt a rezzenéstelen csend. Ez pedig, ha a fantáziámra hagyatkozom, két dolgot jelenthetett, ez az elmélet viszont akkor hiúsult meg, mikor a nappaliba érve megpillantottam az újdonsült társamat, odakötözve egy székhez, előrebukó fejjel, mint akit teljesen szedáltak. Egy pillanat alatt fordult meg velem a világ, ahogy hirtelen értelmet nyert az egész, mert ahogy végigpörgettem a fejemben az üzeneteket, majd ismét ránéztem a kikötözött nőre, már kibaszottul egyértelmű volt, hogy valaki csapdát állított. Méghozzá, nagy eséllyel nekem. Közelebb léptem, odaállva mögé, hogy megpróbáljam eloldozni a hátra kötözött kezeit, de az ösztöneim ekkor már egyértelműen kongatták a vészharangot. Ismerős illat kúszott az orromig, tekintetem pedig reflexszerűen fordultak abba az irányba, ahonnan a mozgást érzékeltem.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 43 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.