M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

fredrik & yelena // is this just a joke, right?
2 posters

Yelena V. Smolenskaya
Kiskép :
fredrik & yelena // is this just a joke, right? Tumblr_pticiaHSe01v3pieu_540
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
emilia clarke
Posztok száma :
15
User neve :

Csoport :
mortals
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
russian right hand
Előtörténet :
fire found a home in me
Keresem :
and you really think that we can get away with this?
fredrik & yelena // is this just a joke, right? 1214460ca851266dd2ee6fb10e8dafa36315e0b8
Kor :
37

Yelena V. Smolenskaya
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 06, 2022 9:25 pm

Fredrik Dahl felhasználónak tetszik ez a poszt.

- Akkor igényeljük a beszélgetést, ha kedveljük a partnert. - Tettem hozzá velősnek szánva, de magam is éreztem, hogy ez maximum gyenge próbálkozásnak volt jó és annyiféleképpen kontrázhatna rám, ahányképp nem szégyenli. Sajnálatos módon nem tudtam kijelenteni ezer százalékos bizonyossággal, hogy nem kedveltem: irritált, idegesített, furcsa zizegést éreztem a bőröm alatt, mikor rá néztem és a közelemben volt, a családom ádáz ellensége, a bátyám legnagyobb árulója és úgy döntött, elraboltat a gorilláival, amiért megérdemelné, hogy golyó repüljön a fejébe, de nem utáltam. Legszívesebben megfojtottam volna egy kanál vízben, hogy végre lefagyjon az önelégült mosoly az arcáról? Természetesen! Mégis olyan érezésem volt, mintha ebben a szituációban kispóroltak volna belőlem egy darabot.
- Felbosszantani? Mégis mivel tudnálak én felbosszantani téged? Az a baj, hogy az életednek nem látom olyan aspektusát, amihez ha hozzányúlnék, igazán fájna neked... üresnek tűnsz. - Mindkét vállam megvontam. Tetszett, hogy állta a tekintetemet és nem mozdult, hiába voltunk csak centikre egymástól. Ha vettem volna egy mélyebb levegőt lehet, hogy a bőrünk összeért volna és azt vettem észre, hogy meg kellett zaboláznom a lélegzetvételemet, hogy normális mederben tarthassam. A szívem nagyobbat dobbant a felismerés hatására, mivel ezt egyáltalán nem engedhettem meg magamnak.
- Miért gondolod, hogy meg fognak itt jelenni? Te megtennéd? - Kérdeztem rá. Kíváncsi voltam, ő mit tett volna meg a családjáért. Nyilvánvalóan annak köszönhetően, hogy a bátyám főellenségévé vált tisztában voltam az életének néhány alapvető vagy éppen túlságosan mélyre menő részletével, de ha már elintézte, hogy itt legyek, beszélhetne inkább ő saját magáról. - Ha arra vársz, mikor döbben rá, hol vagyok, vacsoráig van időd. Itt akarod tölteni velem azt a pár órát? - Érdeklődtem játszi könnyedséggel. - Ó, szóval csatlakoznál hozzám a matracon? - Széles mosolyra húzódott a szám. - Mit szólnál, ha inkább felmennénk és ténylegesen kényelembe helyeznénk magunkat? Lehetne benned annyi lovagiasság, hogy szép körülményeket biztosítasz az elraboltad számára. - Meg akartam lépni innen és egyszerűbb lett volna fentről abszolválni. Persze sejtettem, hogy ez az ő fejében is meg fog fordulni és nulla esélyt adtam annak, hogy felmenjünk, de ez nem akadályozott meg abban, hogy kikerüljem és a lépcső felé vegyem az irányt, apró ugrásokkal haladva. - Nem fogok itt poshadni, amíg te kerülgeted a forró kását és egy lecserélhető katona miatt siránkozol. Megölték, ha engedted, hogy eltegyék láb alól, akkor biztosan nem volt túl fontos. - Jelentőségteljesen pillantottam rá. Ami fontos nekünk, azt megvédjük. Bár én is itt voltam most, a legnagyobb konkurenciánk alagsorában... talán saját magam számára sem volt fontos a biztonságom.
sziv || animals || coded by eirik
Vissza az elejére Go down
Fredrik Dahl
Kiskép :
fredrik & yelena // is this just a joke, right? Tumblr_o9njybnegq1qdrarlo5_250
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
kit harington
Posztok száma :
37
User neve :
benibigyó
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
19
Lakhely :
gamle oslo
Foglalkozás :
the right hand
Előtörténet :
knowledge will give you power
but character respect

Keresem :
It was terrifying to love someone who was forbidden to you. Terrifying to feel something you could never speak of, something that was horrible to almost everyone you knew, something that could destroy your life.
fredrik & yelena // is this just a joke, right? 87c2edb68c747362469bcd87c2da99f8d92f6c41

Kor :
75

Fredrik Dahl
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 06, 2022 7:23 pm

Yelena V. Smolenskaya felhasználónak tetszik ez a poszt.

Ahogy megemlítette, hogy akár rögtön az elején is kezdhetnénk, megjelent egy rafinált kis mosoly az ajkaimon, mert ahogy megcsillant a tekintetén a pince halovány fénye, azzal egyúttal el is árulta magát; nehéz is lenne kiverni a fejemből azt a bizonyos első találkozást, az ártalmatlan, gyermeki csevejt, és utána a jeges hidegzuhanyt, mikor mindkettőnk számára egyértelművé vált, hogy épp kivel bonyolódtunk beszélgetésbe. Mikor utoljára felfigyeltem rá a bátyja miatt, még jóval fiatalabb és esetlenebb volt, de egyelőre sejtésem sincs, hogy mikor bújt elő a bábjából, és vált gyönyörű pillangóvá, mert ez kicsit sem volt mérvadó jelenleg. Ellentétes oldalon álltunk, ő soha nem fordított volna hátat a bátyjának vagy épp az apjának, így még akkor, azon az estén átformáltam őt a fejemben, hogy még véletlenül se jusson eszembe nagybetűs nőként tekinteni rá. Talán nem tisztem megítélni ezt a lányt; elvégre nem ismerem. Más kérdés, hogy a terveim között szerepelt-e ennél több, ennél mélyebb indíték az ittlétére. Annyi biztos, hogy a lopott pillantásokat senki nem veheti el tőlem. Élénken élt az emlékezetemben az első találkozás apropója, annak keserű szájíze, és az, mikor utána nem sokkal megtudtam, hogy milyen szerepet tölt be a családja életében. Ha az apja helyében lennék, soha nem engedném, hogy a lányomat valaha is veszély fenyegesse. De úgy tűnt, náluk más szokások uralkodtak. Yelena nem tűnt egy félős kislánynak, ezt már az embereimmel szemben is bebizonyította, ők pedig élve a saját vérük hajtásával, nem voltak restek demonstrálni, jelenleg ki is a főnök. Minden helyzetben ezt vártam el tőlük; és nem tehettem csak úgy kivételt. Sem vele, sem mással. Amúgy sem adott okot arra, hogy kivételezzek vele. - Ti, nők, igénylitek, hogy beszélgessenek veletek, nem? - Mindkét szemöldököm a homlokomra szaladt, bár még így sem tudtam levetkőzni azt a sunyi kis gesztust, ami ott bujkált folyamatosan az ajkaim környékén, így jelezve felé, hogy mondjon vagy tegyen bármit, ezúttal nem ő van nyeregben. - Vagy most fel akarsz bosszantani? Mert ahhoz kicsit több kell. - Egyszerűen adtam a tudtára, hogy bármit is forral vagy bármi is jár jelenleg a fejében, nem lesz olyan egyszerű, és ha az embereim agyán túl is jár, a folyosó végén úgyis én várok majd rá, és rángatom ide vissza, akár a hajánál fogva is. Talán egész életében ezt a rendeltetést hordozta magában; fegyverré kellett válnia a tulajdon bátyja ellen, még ha nem is tűnt olyan egyszerűnek ez a menet, de egyelőre távol álltam attól, hogy visszahúzzam az agarakat.
Szemmel tartottam, ahogy minimálisra csökkentette kettőnk között a távolságot, a kezeim határozottan simultak a csípőm két oldalára, miközben félre billentettem a fejem, de a szavait hallva csak egyszerűen csóválni kezdtem azt. - Épp eleget fognak tenni akkor, mikor megjelennek itt, csak hogy végre hazavigyék az eltévedt báránykát. - Úgy mértem végig, mintha tényleg egy finom falat lenne, de nem mozdultam, nem akartam örömet szolgáltatni azzal, hogy hátrálni kezdek. - A kérdés még mindig az, hogy ez mikor történik meg. És hogy a bátyád milyen gyorsan rakja össze, hogy vajon hol lehetsz. - Megforgattam a szemeimet, javarészt a tüskének köszönhetően, ami mindannyiszor szurkálni kezdett, mikor eszembe jutott a testvére. - Azon már régen túl vagyunk, hogy zsigerből gyűlöljük egymást a múlt miatt, de annyi ideje lett volna megtanulni, hogy mely embereimmel ne húzzon ujjat. Ő pedig... megöli az egyik legfontosabbat. - Lemondó sóhaj bukott elő belőlem, kiterítve elé egy-két kártyalapot a vaskos pakliból, majd a matrac felé intettem a fejemmel. - Kényelmesebb lenne ott, nem?

physical ||  <3  <3   || coded by eirik
Yelena V. Smolenskaya
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
emilia clarke
Posztok száma :
15
User neve :

Csoport :
mortals
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
russian right hand
Előtörténet :
fire found a home in me
Keresem :
fredrik & yelena // is this just a joke, right? 1214460ca851266dd2ee6fb10e8dafa36315e0b8
Kor :
37

Yelena V. Smolenskaya
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 12:54 pm

Legszívesebben toporzékolni kezdtem volna, annyira nem bírtam elviselni a tudatot, hogy túljártak az eszemen. Lehettem volna óvatosabb... tényleg, konkrétan minden utcasarkon veszély leselkedett, de arra a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy erre fognak vetemedni. Vagyis Fredrik. Sokat kinéztem belőle és úgy tűnt, az egyik nagy hibám volt, hogy nem hittem el: bármire képes. Az egyébként kedvesnek, már-már azt is mondhatnám, hogy jóképűnek és elvarázsolónak ható mosolya a megtévesztés tökéletes eszköze volt. Annyi ember láthatta már kárát ezeknek az angyalinak tűnő vonásoknak, még csak nagyon töprengenem sem kellett az áldozatokon, elég volt a bátyámra, ezzel együtt majdnem az egész családunkra gondolni. Barátság, mi? Ugyan! Barát az, aki a véred elárulására buzdítana és elégedetten hátra dőlve figyelné, hogy széthullik az életed? Féreg!
- Kezdjük akkor elölről! Kérj szépen és meglátod, mit tettem volna. - Hazudnék, ha azt mondanám, nem játszottam el néhány másodperc erejéig annak gondolatával, hogy miután kettesben megvacsoráztunk sötétedés után sétálgatnánk egyet az Aker Brygge környékén, majd a hajnal első napsugarai beköszöntével bűntudatunkkal küszködve maradhatna minden a régiben. Az első találkozásunk estéjén, az első néhány szó és pillantás váltásakor még fogalmam sem volt arról, kivel állok szemben... aztán elhangzott a neve és a gyönyörű, sima felületű kézműves üveglaphoz hasonlítható benyomásomat összetördelte a róla hallott történetek, mendemondák és információk tömkelege. A mosolyom lefagyott az arcomról és összefacsarodott a szívem, mert kijózanított a valóság és ismételten közölte velem, hogy nincsen semmi értelme jól éreznem magam bárki társaságában.
- Nem akarsz kivégezni, lejöttél csevegni, valószínűleg őrök állnak az ajtó előtt, elengedni nem fogsz... mégis mire várunk? - Próbáltam tenni a hülyét, hátha ezzel kicsit megnyerőbb színben tűnhetek fel. Hiszen a férfiak ezt igénylik, nem? Annak megerősítését, hogy ők okosak, ravaszak, szuperek és az evolúció csúcsán állnak, míg nők fő feladata a támogatásuk és a gondolataik maximum abban a mederben kaphatnak némi szabadságot, amelyet az intelligens lény áramlatai kivájtak számára. Legalábbis a bátyám szerint így van, még ha néha kicsit finomabban próbálta megfogalmazni a nézeteit, akkor is. Fredrik miért lenne különb? Hiszen világi haverok voltak.
- Elcseszett egy családod lehet, ha téged csak napok múlva keresnének. Bár nem lennék meglepve. - Megforgattam a szemeimet. - Csak nem innen fúj a szél? Olyan elkeseredetten szeretnél tartozni valahová úgy érezni, hogy érsz valamit, hogy még azt is bejátszod, hogy elrabold a régi legjobb barátod kishúgát? Mit akarsz bizonyítani? - Közelebb lépdeltem hozzá, közvetlenül előtte álltam meg és megcsóváltam a fejemet, mintha sajnálnám. - Kimerítő lehet ez a folyamatos kapálózás. Nem lennék a helyedben. - Felpillantottam rá. - Tudom, hogy nem fogsz elengedni, ha már ennyi energiát fektettél abba, hogy elrabolj. - Nyeltem egyet, jelezvén, mennyire megviselt a gondolat. - De remélem azt is tudod, kikbe kötöttél most úgy igazán bele. És tehetsz velem akármit, van annyi eszük, hogy tudják, csak bosszantani akarod őket. Nem fognak neked megtenni semmit. - És ha lesz lehetőségem beszélni a családommal, ez lesz az első, amit ki fogok hangsúlyozni. Senki egy fűszálat sem tehet tehet keresztbe, ha azzal kedvez Fredrik Dahl-nak!
Fredrik Dahl
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
kit harington
Posztok száma :
37
User neve :
benibigyó
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
19
Lakhely :
gamle oslo
Foglalkozás :
the right hand
Előtörténet :
but character respect

Keresem :
It was terrifying to love someone who was forbidden to you. Terrifying to feel something you could never speak of, something that was horrible to almost everyone you knew, something that could destroy your life.
fredrik & yelena // is this just a joke, right? 87c2edb68c747362469bcd87c2da99f8d92f6c41

Kor :
75

Fredrik Dahl
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 01, 2022 6:51 pm

Amúgy sem terveztem csak úgy háttérbe vonulni, és úgy tenni, mintha semmi közöm nem lenne az egészhez; tudatni akartam vele, hogy ez az egész az én művem, és akármennyire is próbált óvatos maradni, hát vannak olyan óvatlan pillanatok az életben, hogy arra még a legjobbak sem készülhetnek fel. Márpedig ő egy volt a legjobbak közül, nem véletlenül élvezte annyira az apja bizalmát, még ha a köreikben nem is volt nagy hagyománya nőket tenni fontos pozíciókba. Úgy tűnt, a jó öreg Smolensky változtatni akart ezen az idejét múlt hagyományon; én pedig szívesen meghallgattam volna a másik testvért, ő vajon hogyan vélekedik a húga felemelkedéséről. Hogy éket akarok-e verni a két testvér közé? Van egy olyan megérzésem, hogy ahhoz rám nincs is szükség, megoldják majd ők maguk, mert mindketten olyan erős és karakán jellemmel rendelkeznek, hogy amúgy sem viselik el a másik dudást abban a kicseszett csárdában. Végig asszisztálhatnám az egészet; várhatnám a híreket, amik idővel bizonyosan megérkeznének, én mégsem voltam hajlandó kimaradni ebből. Meg kellett mutatnom, hogy ugyanúgy pályán vagyok, és hogy Dimitriy minden döntésének meglesz a maga következménye. Ma még a húga, holnap talán már a felesége, de nem hagyok állva egyetlen bábut sem a méltán hírhedt Smolensky-féle sakktáblán. - Mert ha szépen kértelek volna, velem jöttél volna? - Úgy kérdeztem vissza, mintha előre bekészítettem volna minden replikát, pedig valahol mélyen, a gyomrom körül olyan izgalom és feszültség bontakozott, hogy azt nehéz volt elrejteni. Mióta csak megpillantottam ezt a tüzes tekintetet, kísértett álmomban, és egyetlen éjszakára sem tudtam szabadulni tőlük, pedig egy leckét mindig fontosnak tartottam az életünkben; ne cimborálj az ellenséggel. Én egykoron megtettem, a magam oldalára akartam állítani a mérges kígyó porontyát, de az apja helyett végül engem árult el, és ezt nem szabadna figyelmen kívül hagyni a húga kapcsán se. Egy alomból származtak, ez bőven elég ahhoz, hogy ott marjon belém, ahol épp elér. - Innen nem jutsz ki, hiába erőlködsz. - Követtem az alakját, ahogy hátat fordított nekem, de még így is ki tudtam következtetni, hogy a lehetőségeit méricskéli, bár még ő se gondolhatja komolyan, hogy nem készültem fel minden eshetőségre.
A gúnyolódó kérdésekre csak nagyot sóhajtottam, hátráltam egy lépést, majd még egyet, hogy a falnak tudjak dőlni, így lestem őt tovább, de az elégedettséget akkor se tudtam volna levetkőzni, ha a képembe állítja a nyugtatós tűt. - Nem akarlak videóra venni. És nem akarlak kivégezni. - Megforgattam a szemeim, bár valahol még sértett is, hogy egyáltalán eszébe jutott az ilyesmi. Nekem a bátyja kellett, őt akartam móresre tanítani, és a bosszú akkor a legédesebb, ha hidegen tálalják. - Egyelőre csak várunk. - Rántottam egyet a vállaimon, de hiába közeledett közben felém, egyetlen centit sem mozdultam. Nem féltem tőle, és itt nem is tudott mihez nyúlni. - Szerinted mennyi idő, míg észreveszik, hogy eltűntél? Órák? Napok? - Csak tippelgettem, a napokat még én is túlzásnak gondoltam, de ki tudja, milyen viszonyt ápolt az utóbbi időben a hőn szeretett családjával.

Yelena V. Smolenskaya
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
emilia clarke
Posztok száma :
15
User neve :

Csoport :
mortals
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
russian right hand
Előtörténet :
fire found a home in me
Keresem :
Kor :
37

Yelena V. Smolenskaya
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 29, 2022 6:56 pm

Félmosolyra húzódtak az ajkaim, mivel motoszkálást hallottam a lépcső teteje felől. Vélhetően arrafelé lett volna a kiutam.... de annyi kraft jelenleg nem volt bennem, hogy összekötözött lábakkal megpróbáljak felugrálni a fokokon, mivel sajnos biztos voltam benne, hogy nagy fájdalmak között gurultam volna vissza a nekem kijelölt sarokba. Ki akartam innen jutni, ám sajnos úgy tűnt, erre vajmi kevés esélyem volt. Mégis milyen féreg raboltat el egy nőt és zárja be a pincébe? Mindig az oroszokat hordták el kegyetlen, durva, mocskos népségnek, akiknek semmi sem szent, erre a magasztos Dahl-klán odáig süllyedt, hogy nyílt sebet varázsolt a fejemre és racsnis szerkezettel kötözött össze.
Ahogy nyílott az ajtó és a félárnyékban megjelent a már szinte ismerősnek tűnő sziluett, halk kacaj tört fel belőlem. Tudtam én, hogy nem tévedtem! Fredrik Dahl személyesen! És volt olyan édes, hogy megtisztelt a rám pillantással, lejjebb sétált, a szemeimbe nézett és burkoltan elismerte, hogy neki köszönhettem az itt tartózkodást. Megkérdeztem volna, hogy miért, viszont nagyjából biztos voltam a válaszában: borsot akart törni a testvérem orra alá, csak ez a borsszem túl nagy volt ahhoz, hogy Dim csak úgy felszipkázza és elintézze annyival, hogy okozott neki egy kis kellemetlenséget. Hiszen én voltam a borsszem.
- Sajnálatos, hogy csak így tudsz levenni egy nőt a lábáról. - A szemgolyóim majdnem kiestek a helyükről, ahogy megforgattam őket. Megköszörültem a torkomat, most döbbentem rá, mennyire szomjas voltam. Bedobtak ide, mint egy kutyát, ez az idióta pedig bárgyún vigyorgott, majd elővette a szigorú arcát, gondoltam remélve, hogy majd megijedek. Medvék között nevelkedtem, nem egy kiskutya tekintetű göndörke fog megrémíteni. - Jobban örültem volna, ha egyszerűen felhívsz, ha látni akarsz. Vagy küldesz egy csokor virágot. - Hátat fordítottam neki, mintha megsértődtem volna, de nem így volt, hanem a lehetőségeimet kezdtem el feltérképezni. Fent valószínűleg hemzsegtek a fegyveresek, legalább egynek lennie kellett ahhoz, hogy ennyire magabiztosan kötekedjen velem a férfi. Talán ketten vagy hárman is lehettek, anélkül, hogy pontosan felmértem volna az erőviszonyokat, öngyilkosság lett volna megindulnom az ajtó felé. Ami azt jelentette, hogy maradnom kellett... és mindent kihúzni belőle tűnt a legjobb esélyemnek. - Mégis hogyan tervezted ezt az egészet? Lesz ilyen szembekötős, sírós, elrablós videó is, mint a filmekben? - Felhúztam a szemöldökömet. - Vagy a kivégzős stílust fogod követni? - Megcsóváltam a fejem. - Vagy megfenyegetsz és megpróbálsz téglát csinálni belőlem? - Visszafordultam felé. - Izgatott lettem! Nem minden nap áll szemben az ember lánya egy Dahl-fiúval. - Közelebb léptem hozzá. Tervezett valamit. Megtehette volna, hogy magát a testvéremet rabolja el vagy csapja le az ujjait a meglepetés erejével, de nem tette. Nagyobb balhét akart.
Fredrik Dahl
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
kit harington
Posztok száma :
37
User neve :
benibigyó
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
19
Lakhely :
gamle oslo
Foglalkozás :
the right hand
Előtörténet :
but character respect

Keresem :

Kor :
75

Fredrik Dahl
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 28, 2022 9:43 pm

Nem álltak tőlem távol a radikális megoldások, bár ritkán ébredtem olyan elhatározásra, hogy ma elraboltatok egy Smolensky-t; ráadásul még nem is azt, akire valójában fűlött a fogam, pedig Dimitriy épp annyira érdemelte volna meg a pincém vendégszeretetét, mint a hőn dédelgetett húga. Kénytelen voltam azonban magamból kiindulni, és beismerni, hogy a saját fájdalmunk csupán másodlagos, sokkal nagyobb eredményeket érhetünk el, ha valaki olyat sodrunk veszélybe, aki igazán fontos a másiknak. Fontosabbat pedig jelenleg keresve sem találtam volna; pedig őszintén, szívből sajnáltam ezt az elmérgesedő viszonyt, főleg ezt a felesleges vérontást, aminek tulajdonképpen tétje sem volt. Emberek, a mi embereink, mégis mindegyik pótolható, és ebbe a darázsfészekbe nyúlt most be az idősebbik testvér. Ő sem gondolhatta komolyan, hogy ezt csak úgy megússza, és következmények nélkül hagyom az egyik legjobb emberem halálát, de Dimitriy-re nincsenek hatással a kishalak. A hozzá hasonló nagy halakat egész máshogy kell hálóba csalni, az elégedettség pedig, ami megtöltötte a mellkasom, szinte szünet nélküli széles mosolyt eredményezett. Nehéz utazás állt előttünk, épp csak készültem rálépni az ösvényre, amin eddig még egyikünk sem járt, de nem vagyok hajlandó megfutamodni. Most vagy soha.
A már-már rikácsoló ordibálás viszont könnyebben olvasztotta a mosolyom, mint ahogy arra számítottam, még szinte időm sem volt kihasználni az édes elégedettséget, amit az embereim jelentése okozott; nem, a legújabb vendégünk hangot adott a nemtetszésének, így egy legyintéssel jeleztem a megbízott emberemet, hogy hagyja, majd én elintézem. Ránézek erre a szőke démonra, aki legalább annyira veszélyes, mint a bátyja, épp ezért figyeltettem a legjobb embereimmel. Nem hagyhattam, hogy kicsússzon a kezeim közül, és most, hogy már a vendégszeretetemet élvezte, még annyira sem akartam hallani a szökése lehetőségéről. Itt marad, én pedig élvezettel fogom végignézni, ahogy a családja kétségbeesett kutatást indít utána. Még ha el is kellett fojtanom magamban azt az idegennek ható szimpátiát, már-már vonzalmat, amit ez a rideg ciklon képes volt életre hívni bennem. A kiabálásából kiindulva pedig szinte biztossá vált, hogy ő sem a kettőnk között bontakozó szikráról szeretne társalogni. Még hogy én... gyáva.
Kívülről oldottam a zárat, gondolkodás nélkül léptem be a szűkös, ablaktalan kis helyiségbe, de azon már meg sem lepődtem, hogy nem tudott a fenekén maradni; valahogy két lábra küzdötte magát, de mozdulatai alapján még nyilvánvaló volt, hogy küzd a nyugtató hatása ellen. - Nem nyerte el a tetszésedet ez a kis szoba? - Úgy tettem fel a kérdést, mintha nem is én hozattam volna ide az akarata ellenére, hanem önként táncolt volna ebbe a fogságba, de ahelyett, hogy a kis helyiséget méricskéltem volna, szigorúan szemmel tartottam. Bármelyik pillanatban lehet egy óvatlan mozdulata, még ha a kezeit jelenleg nem is tudja használni. - Nem egy Four Seasons, de a célnak megteszi. - Vontam meg a vállamat egy elégedett kis mosoly társaságában, de nem tudtam nem élvezni azt a bizonyos nyerő pozíciót, amit jelenleg én uraltam, ő pedig kénytelen volt beérni azzal, amit én osztottam ki neki.

Yelena V. Smolenskaya
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
emilia clarke
Posztok száma :
15
User neve :

Csoport :
mortals
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
russian right hand
Előtörténet :
fire found a home in me
Keresem :
Kor :
37

Yelena V. Smolenskaya
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 28, 2022 9:10 pm

Ismerősnek tűnt a szituáció, nem hittem volna, hogy egy napon belül kétszer is fülzúgásra fogok ébredni és a fejemet megtámasztó nyirkosság fog magamhoz téríteni. Ugye még egy napon belül voltunk? Miután másodjára sötétült el előttem a világ már semmiben sem voltam biztos, csak abban, hogy a Dahl-család kezei közé kerültem. Ezernyi gondolat kezdett cikázni az agyamban:
1. Hogyan lehettem ennyire felelőtlen, mégis hogyan kerülhettek olyan szituációba, hogy elkapjanak?
2. Egy három méter negyvenhat centi gorillát küldeni 160 cm ellen egyáltalán nem fair.
3. Nyugtatót szúrni a bordák közé szintén nagyon aljas. Miért nem lehetett engedni, hogy szemtől szemben kiálljak ellene?
4. Miért nem maga a nagy Fredrik Dahl végezte a piszkos munkát? Azt hittem ennél azért tökösebb.
A ficánkolás nehezemre ment, szerettem volna megmozdulni, de nem tudtam. A kezeim és a lábaim még mindig össze voltak kötözve, a bőt lehorzsolódott, mert ahogy mozgattam az ujjaimat, a kötegelő húsomba vágva jelezte, hogy nem mocorgás a legjobb ötlet, amit mostanában kitaláltam. Fújtam egy nagyot, mire belenyilallt a fejembe, a homlokom ráncokba szaladt és a hátam mögött tégláknak dőltem. Egy házban voltam, vélhetően a pincében, mert még ablak sem volt. A hátsóm egy rossz matracon pihent, a padló nyirkos volt és egy szerencsétlen villanykörte próbálta bevilágítani a viszonylag tágas teret. Kevés dologtól féltem, de a patkányoktól kifejezetten undorodtam... bár ezer százalékig biztos volt, hogy záros határidőn belül találkozni fogok legalább eggyel, még ha két lábon fog járni is.
- Szeretném jelezni, hogy ébren vagyok! - A rendelkezésemre álló hangerőm tetőfokát elérve kiabáltam. Ha már elraboltak és egy pincébe száműztek, legalább annyi legyen bennük, hogy rám néznek! Hogy tervezték? Besuvasztanak ide és rám sem néznek? Én pedig eközben csendben tűröm, hogy korlátoznak a személyi szabadságomban?
A térdemre ereszkedtem, majd hátul a lábujjaimra helyeztem magam és kitoltam a testem, hogy két lábra tudjak állni. Szökelltem párat, amibe beleszédültem és muszáj volt megtámaszkodnom. Vettem pár mély levegőt, de a nyugtató még mindig dolgozott bennem. Az elrablás állandó fenyegetettség volt a mi életünkben, nekem viszont ez volt az első és még nem is sikerült realizálnom, hogy mi történt. Ki akartam jutni innen, elkezdett bennem dolgozni az adrenalin. Nem hagyhattam, hogy szégyenszemre itt maradjak!
- Dahl, gyere elő! - ordítottam el magam. Biztos voltam benne, hogy ő állt a háttérben és nem hallucináltam a sikátorban. Azt a szempárt nem lehetett egyik másikkal sem összekeverni... volt benne valami megfejthetetlen szívfacsarodottság, ami még akkor is keresztülszőtte a tekintetét, ha mosolygott. Hiszen már láttam, ahogyan felfelé görbült a szája... az a néhány futó pillantás és kellemes csevej nem akarta engedni, hogy elhiggyem, tényleg képes volt elraboltatni. - Ne legyél ennyire gyáva! - Kezdtem türelmetlenné válni.

Ajánlott tartalom —

fredrik & yelena // is this just a joke, right?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dimitriy & Fredrik | we're gonna be legends
» Fredrik & Nadia
» Fredrik Dahl
» Catching a rat - Fredrik & Elyna
» Missing draugrs - Fredrik & Hel

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: