Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 10, 2022 6:03 am
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Elképesztő az a nyugalom és békesség, ami lassan közénk telepszik az átélt, eget rengető gyönyör után, ahogy pihegve, egymáshoz bújva próbáljuk rendezni légzésünket, finoman cirógatva egymás forró, nyirkos bőrét. Szavai hallatán elmosolyodok, tekintetemben ott csillan a huncutság, mikor a hevessége miatt szabadkozik, de igyekszem a tudtára adni, mennyire nem okozott sem kellemetlenséget, sem fájdalmat, csakis azt az őrjítő élvezetet és gyönyört, mint amit érezhetett is dúlni bennem. Hiszen, az Ő mohó vágya táplálja az enyémet is, és minél inkább érzem rajta, hogy majd' megőrül értem, annál jobban vesztem el én is a józan eszemet miatta. -Igen. Szörnyen élvezni szoktam.- pimaszkodok színészkedèse láttán, ismét finoman ajkamba harapva, mikor felhívja rá a figyelmemet, hogy talán máskor is lehet majd még erre példa, de azt már észre vettem, hogy ez főleg a hosszú, kínzó játszadozásaink után szokott így lenni, amikor már olyannyira felhúzzuk egymást, hogy végül tényleg egészen kontrollt vesztve esünk egymásnak. Mintha soha nem lenne elég és, mintha mindig többet és többet akarnánk, ami végtére igaz is, mert semmivel sem akarom Őt kevésbé most, mint a randink kezdetekor. Még a nevetèse is izgatóan hat rám, ahogy a rám került koszt kezdi emlegetni, pedig ha van valami, ami egyáltalán nem zavar, az pont ez. Soha nem tudnék ezen aggódni, miközben olyan mohón gyűr maga alá, mint ahogy az imént tette, aminek a puszta emlékètől is libabőrössé válok. A már korábban emlegetett fürdő egyébként is megoldást nyújt a rám kerülő kosszal kapcsolatban, bár azt már most a tudtára adom, hogy számítok a segítségère, de egyáltalán nem lep meg, hogy akkor már igyekezne alapos lenni és máshol is megmosna. Nem is ellenkezek egy pillanatig sem, sőt, titkon már azt tervezem, hogy én miként fogom az Ő testét végig járni némi tusfürdővel, majd ahogy lassan emelkedni kezd rólam, kelletlenül sóhajtok egyet. Rögtön hűvösebbnek érzékelem a levegőt bőre forrósága nélkül, Ő pedig nyúl is a felsőmèrt előzékenyen, de félúton meggondolja magát és inkább a sarokba dobja, az egyértelmű jelzést pedig kiegészíti a megnyugtató információval, miszerint rajtunk kívül nincs senki más a házban. Fejemet csóválva ülök fel, tekintetemmel felkutatom azért a szètdobált ruháinkat, majd felém nyújtott kezére pillantok, már nyújtanám is sajátomat, de fenyegetése hallatán átfut az agyamon a gondolat, hogy már, csak azért is pimaszkodjak vele, csak ahogy egyébként is szoktam.-Most meg kellene ijednem?- kérdezem èvődve, de végül kezèèrt nyúlok és felhúzom magam hozzá, rögtön arcára is simítva kezem egy csók erejéig, majd mielőtt még bárhová is indulnánk, sietve összekapkodom a cuccainkat. Egyrészt, hogy ne hagyjuk őket ott szanaszèt, másrészt pedig, mert már attól vigyorognom kell, hogy elképzelem, mennyire nem tetszhet ez most neki. -Azèrt ezeket inkább felviszem magunkkal, ne heverjenek itt szanaszèt.- kuncogok halk magyarázatot adva a jelenet mellé, egyik karomra terítve a ruhákat, majd megállok és felé sandítva elvigyorodok. -Gondolj bele, szegény Kirill haza jön éjszaka, aztán hasra vágódik valamelyik ruhában...- sóhajtom vállat vonva, hiszen kicsi azért az esély erre, de talán nem is ez a fő mozgatórugó bennem hanem, hogy...annyira azért nem tartom fontosnak, hogy egyértelmű jelek árulkodjanak arról, hol estünk egymásnak. Na nem, mintha Kirill valószínűleg már ne ismert volna ki minket annyira, hogy tudja, szinte mindenhol képesek vagyunk rá. Elé lépve aztán nyomok még egy rövid csókot ajkaira, majd az ajtó felé indulok, ha már rajta is látom a szándékot, hogy elhagyjuk ezt a mocskos garázst és egyenesen az emelet felé veszem az irányt, de folyamatosan magamon érzem útközben a tekintetét. -Tènyleg tiszta kosz lehetek...- sandítok rá kuncogva a vállam felett, mert még érzem is a homokot, ami a hátamra és a hátsómra tapadt a garázs padlójáról, de tényleg ez legyen a legnagyobb bajom az életben.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 09, 2022 7:20 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Már csak akkor voltam hajlandó mérsékelni csípőm vehemens mozdulatain, mikor először megéreztem, hogyan vájja körmeit hátamba a betörni készülő extázis, és aminek érkezése kicsit sem volt váratlan, épp ellenkezőleg. Hiába kaptam már meg egyszer a stégen, és hiába juttatott a csúcsra néhány perccel ezelőtt ajkai segítségével, olyan forró hévvel ruházva fel a testemet, amire talán még soha nem volt példa, ez még mindig nem volt elég. Mintha most éreztem volna meg igazán, hogy mennyire elememben is vagyok, a vérem pedig továbbra is ott dübörgött a fülemben, dobolva a ritmust, amit a csípőm járt, és ami akkor váltott vissza az eredeti kerékvágásba, mikor izmai körém szorítottak. Teste jelzései egyértelműek voltak, és nem is próbáltam tovább késleltetni semmit, úgy merülve el benne újra és újra, hogy már szinte levegőt sem vettem közben, hol ajkait csókoltam, hol arcának élét, míg be nem következett a mindent elsöprő robbanás, testem pedig úgy feszült meg, mint egy gitárhúr. Talán még az sem állt távol tőlem, hogy elpattanjak, ahogy az a húr is képes lett volna rá, miközben próbáltam elrejteni a belőlem kitörő nyögéseket, úgy harapva bőrét, hogy abba még én is beleremegtem. Aztán nem maradt bennem semmi, a józan gondolatok sokasága már régen cserben hagyott, a testem pedig csak lassan volt hajlandó elernyedni, miközben kontroll nélkül kapkodtam a levegőt, de még ez sem jelentett igazi megváltást. Nem, hiszen a beszívott oxigén hiába is volt hűs, a bennem és benne dolgozó hév rögtön tűzforróvá alakította át, szinte érezve, hogy végigmarja torkomat, így érve el a tüdőmig. Fogalmam sem volt, hogy mennyi idő telt el, és hogy mióta lebegtünk az édes megsemmisülésben, miután a bennünk tomboló hurrikán egy valódi szökőárral tarolt le bennünket, de nem is érdekelt. Az időnek már, mint olyan, nem is volt semmi jelentősége, és ahogy lassan kinyitottam szemeimet, majd felemeltem a fejemet, hogy végre rátaláljak íriszeire, kibukott belőlem egy megkönnyebbült, de annál bűnbánóbb sóhaj, és ezt csak akkor oldozta fel bennem némileg, mikor rájöttem, hogy bármennyire is éreztem magam hevesnek vagy épp vadnak, de még így sem okoztam neki fájdalmat, épp ellenkezőleg. Megkönnyebbülve leheltem csókot állára is, ujjaimmal gyengéden játszadozva az épp utamba kerülő hajtincseivel, jóleső morranással reagálva csípőjének lágy mozdulatára. - Ez szörnyen hangzik - húztam el ajkaimat megjátszott felháborodással, mikor szóvá tette, hogy a hevességem inkább izgatja, bár nem is kellett mondania, tisztán éreztem rajta, arról a vehemens orgazmusról pedig, ami átvonult mindkettőnkön, nem is beszélve. - Bár, előfordulhat még máskor is... - tettem hozzá sunyi vigyorgással, hisz nem most fordult elő először, de nem is utoljára, a nevetést viszont, amit előcsalt belőlem a szalmabálás megjegyzésével, már meg sem próbáltam elrejteni. Elvégre... még azt sem tudtam volna egyértelműen kizárni, hogy ez egyszer tényleg megtörténjen, azok után, hogy tényleg, egyetlen másodperc leforgása alatt képes voltam izgalomba jönni Tőle, helyszíntől és időtől függetlenül. Apró libabőr jelent meg rajtam, ahol csak érintett ajkaival, én viszont továbbra is ajkaira pályáztam, így mikor odahajolt hozzám, készségesen simultam csókjába, ezúttal már jóval lágyabban masszírozva a nyelvét, majd saját arcomhoz nyúltam, eltüntetve onnét némi verejtéket, ami készült volna végiggördülni rajtam. - Ha már ott leszek, nemcsak a hátadat akarom megmosni - vontam egyet vállamon szemtelen éllel a hangomban, miközben lassan, kínlódva elkezdtem emelkedni róla, és egy frusztrált sóhaj kíséretében nyúltam a pólója után, de még mielőtt átnyújtottam volna neki, egy hirtelen gondolat után inkább ismét a sarokba vágtam. - Erre nincs is szükség. Úgysem látnak a szomszédok. Kirill-nek pedig... kimenője van ma estére - vigyorodtam el pofátlanul, miközben kinyújtottam felé a kezemet, így kínálva fel, hogy segítsek neki felállni. - Ha nem állsz fel, tényleg becipellek - figyelmeztettem némi fenyegetőzéssel a hangomban.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 09, 2022 5:09 pm
Iris & Dimitriy
Olyan melegség tölti el mellkasomat szavai hallatán, tekintete láttán még ebben a felhevült pillanatban is, hogy a szívem is belereszket, mert bár tisztában vagyok vele, hogy mit érez irántam, tudom, hogy min ment keresztül miattam, hogy milyen erős az a szerelem, amit érez, mégis ez a pár szó, amit vágyakozó hangján elsuttog, a legèdesebb szavak, amit valaha valaki mondott nekem. És a legcsodálatosabb az egészben, hogy egy pillanatig sincs okom kètelkedni bennük, hogy tudom, hogy ha Ő valamit mond, az teljesen őszinte, főleg, ha ilyesmiről van szó, hiszen nem egy "nyálas" ficsúr, aki a csillagokat is lehazudja az égről, hogy magába bolondítsa az ember lányát. -Olyan édes vagy...- súgom lihegve, hol ajkait, hol szemeit vizslatva epekedő pillantással, és amint szabadon engedi egyik kezem, már simítom is arcára gyengéden, élvezve, hogy végre megèrinthetem, miközben másik kezem ujjait szorosan egymásba fűzzük, mintha valami néma szerelmi vallomás lenne, hogy mennyire úgy érezzük mindketten, hogy összetartozunk. Azon a napon, amikor kinyögtem a kényszer miatt azt az "igen"-t, meg sem fordult a fejemben, hogy a sors épp ahhoz az emberhez sodort, azzal fűztem össze az életemet, aki mellett majd úgy érzem, hogy végre épp ott vagyok, ahol lennem kell. Pedig, mellette ezt érzem. Hiába a pimasz kis pihenő, amit közbe iktatott, amint újra megmozdul bennem, vérem vágtázása épp ugyanonnan folytatódik, mint ahol abba maradt, sőt. Ezzel a kis cukkolással, csak azt érte el, hogy még mohóbban, még sürgetőbben akarjam Őt, hogy épp azokra a vehemens, türelmetlen mozdulatokra vágyjak, mint amit kapok is tőle végül, mert bennem is ugyanígy tombol a vérem, testem hajthatatlanul követeli a beteljesülèst, hogy újra érezzem azt a semmihez sem fogható érzést, ami csak még csodálatosabb, amikor Vele együtt veszhetek el arra a pár pillanatra a semmiben. Már alig fogom fel szavait, melyeket fülembe suttog, de még azok is hozzájárulnak végül a gyönyörhöz, ami olyan erővel hasít belém, olyan vadul kínozza testemet, hogy a torkom elszorul tőle. Levegőt sem tudok venni, csak azt az ősi, elemi robbanást érzem, ahogy végig zakatol minden zsigeremen és, ha nem lenne mindez már így is észveszejtő, az Ő hangját is hallom, azt az izgató, kéjes nyögést, amit próbál nyakam bőrébe rejteni, miközben teste megfeszül rajtam és megadja magát nekem vad, lüktető mozdulataival, újabb és újabb nyögést csikarva ki belőlem, amint levegőhöz jutok, de az is olyan kín keservesen sikerül, mintha percekig fuldokoltam volna előtte. Fogalmam sincs, mennyi idő telik el, mennyiszer mozdul még bennem, mielőtt elcsitulna a mámora, de az enyém még akkor is reszketèssel kínozza testemet, mikor finoman rám nehezedik és míg Ő oldalamat kezdi cirógatni gyengéden, én hátát és tarkóját simogatom, körmeim hegyèvel rajzolok rá ismeretlen motívumokat, így próbálva Őt is és magamat is nyugtatni az átélt gyönyör után. Úgy érzem magam, mintha minden más megszűnt volna körülöttünk, mintha csak finoman lebegnènk a semmiben, zihálva, levegő után kapkodva, egymás kezét szorongatva, hogy véletlenül is veszítsük el egymást és ez kibaszottul csodálatos érzés. Ajkaimon apró mosoly jelenik meg, ahogy orrával finoman arcomat simítja, csókját gyengéden viszonzom nyaka oldalára simítva tenyeremet, bocsánatkèrő szavai hallatán pedig, buja mosollyal harapok ajkamba.-Imádom, amikor elkap a hév. Baromira felizgatsz vele.- lehelem halkan, finoman mozdítva egyet csípőmön, halkan morranva is egyet a kis bizsergéstől, ami végig cikázik testemen a mozdulat nyomán, majd szavai hallatán vigyorogva bólintok párat.-Azt se bántam volna, ha egy szalma kupacban esel nekem.- kuncogok halkan, lágy csókokat lehelve bőrére ahol csak érem, majd egy hatalmas sóhaj kíséretében arcom arcához simítom és pár pillanatra lehunyom szemeimet, kièlvezve a pillanatot, az illatát, teste édes, gyengéd súlyát és azt, ahogy a vérem nagy nehezen lecsillapodik az átélt mámor után.-Egyèbkènt is. Feltalálták már a zuhanyzót és a fürdőkádat is. Az majd orvosolja a problémát.- vonok finoman vállat, elhúzódva tőle annyira, hogy lágy csókot lophassak tőle és, miközben hosszan a szemeibe nézek, gyengéden elmosolyodok.-Akár, majd segíthetsz is lemosni a hátamat, miután felcipelsz.- villantok rá egy pimasz vigyort, bár azt azért nem várom el, hogy tényleg felcipeljen, az imént viszont épp úgy beszélt arról, mennyire fel kellene már vinnie, mintha így képzelnè a dolgot.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 09, 2022 3:04 pm
A mozdulatlanság legalább annyira kínzott meg, mint Őt, annyi különbséggel, hogy én sziklaszilárd elhatározással álltam minden további rándulás nélkül, míg Ő finoman ringatni próbálta csípőjét, így érve el, hogy néha megmozduljak benne. Nem tudtam nem vigyorogni, még ha a helyzet mást is kívánt volna, miközben megszólalt, visszakérdezve, hogy tetszik-e, amit arcán, vonásait tanulmányozva fedeztem fel, és még ha nem is ült ki arcomra, de pokolian felizgatott ezzel az ellenem vívott kis küzdelemmel, még ha a szó legszorosabb értelmében ez nem is volt igazi csatározás, és míg újra és újra ringani próbált alattam, én szemrebbenés nélkül fürkésztem vonásait, a vágytól pozsgó arcát, a forróságtól kipirosodott bőrét, az ereket, ahogy kis híján szétfeszültek bőre alatt, mellbimbói pedig, szinte fájóan nyomultak mellkasomnak, de továbbra sem tudtam betelni látványával. - Soha nem láttam még szebbet - vallottam be csendesen, a már jól ismert rekedtes, el-elcsukló hangomon, miközben magamba ittam mindent, amit láttatni engedett magából, vágyódó sóhajt hallatva, miközben a vágy már a torkomat marcangolta, azt dobolva a fülembe, hogy elég volt a játszadozásból, mégis mozdulatlan maradtam még néhány másodpercig, épp annyi időre, míg egyik kezemet elhúztam csuklójáról, és míg másik kezeim ujjai összekulcsolódtak az övéivel, finoman combjába markoltam, még szorosabban emelve csípőmre, hogy a következő mozdulatnál már teste minden adottságát kihasználhassam. Nem is bírtam ki, hogy ne morranjak fel, de még ez is egy kontroll nélküli nyögéssel vegyült össze, ahogy újra mozdultam, a kezdeti lassú, lágy tempót pedig ideje sem volt megszokni. Újra vehemensen kezdtem gyötörni Őt, hajszolni a gyönyörét, újra és újra mélyre merülve benne, néha csak azért lassítva le, hogy saját mámoromat féken tarthassam, így próbálva húzni az egyértelműen közeledő érzést, mert tudtam, hogy ezúttal közelebb járok a megsemmisüléshez, mint Ő. - Kibaszottul gyönyörű vagy... - suttogtam a fülébe szinte hang nélkül, ekkor már újra az eredeti ritmust diktálva, miután izmai egyre gyakrabban szorítottak maguk közé, egyre többször reszketett meg alattam a teste, és mikor megakadt benne a levegő, már én sem tartóztattam magam. Hosszú, hangos nyögés szakadt ki belőlem, arcomat úgy fúrva a nyakába, mintha itt helyben eggyé akarnék válni vele, pofátlanul bőrébe harapva, hogy így nyeljem vissza az összes többi hangot, ami utat akart törni magának. De még így, az utolsó pillanatban is megfeszültem a belőle kibukó hangok hallatán, amik nemcsak a helyiségben, de a fejemben is visszhangot vertek, élvezetének hangjai pedig csak tovább nyújtották a saját gyönyörömet, szenvedélyes, mohó mozdulatokkal lüktetve testébe, egészen addig, míg a legutolsó, már kissé erőtlen lökés után el nem csitult az ösztön, én pedig finoman testére nehezedtem, ujjaim még erősebben szorították ujjait. Fel sem tudtam emelni a fejemet attól a letaglózó élménytől, ami végbement bennem, meg sem próbáltam kihúzni magam a testéből, mert nemcsak hogy nem maradt rá erőm, de az izmai se nagyon akartak engedni. Szabad kezemmel már nem combját simítottam, hanem oldalát, finoman cirógatva ujjaim hegyével az érzékeny bőrt, orromat pedig arcának élén vezettem végig, csak hogy az út végén gyengéden megcsókoljam ajkait. - Sajnálom, kicsit elkapott a... hév - mormoltam ajkai közé bűnbánóan, gyengéd mosollyal ajkaim szélében, közben végre elengedve ujjait, amiket időközben már úgy szorítottam, hogy talán el is fehéredtek. - Ha jól sejtem, végre be kéne vinnem a házba. Tényleg tiszta mocsok lettél - utaltam a hátára, amire bizonyára tényleg rátapadhatott némi kosz a padlóról, de szavaimmal ellentétben, még kicsit sem esett volna jól megmozdulni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 09, 2022 1:22 pm
Iris & Dimitriy
Édes, de egyben pokolian kínzó is az a forróság, ami az ereimben lüktet, ami gyötri minden porcikámat, ami sürgetőn, türelmetlenül követeli magának a jussát, mégsem teszek semmit azon kívül, hogy csípője mozdulataira én is hasonlóan viszonzom. Nem nyúlok kettőnk közé és nem emelkedek fel annyira, hogy végre vissza engedhessem magam Rá, hogy végre magamban érezhessem épp úgy, ahogy nem sokkal ezelőtt, pedig minden zsigerem ezt akarja, szinte erőszakkal kell visszafognom az ösztöneimet, hogy továbbra is nyugton üljek az ölében. Inkább részt veszek abban az izgató játékban, melynek során egymást ingereljük folyamatosan hol apró mozdulatokkal, hol csókokkal vagy épp szavakkal, de amikor a reggel viselt inget hozom szóba, hogy talán az lehetne a pizsamám mostantól, szinte látom tekintetét, miként változik meg, miként éled fel benne a fenevad, ami nem is várat magára sokáig, mert pillanatokkal később, már alatta találom magam, keze pedig izgatón bilincsbe fogja az én kezeimet, míg másik combomat igazgatja feljebb, hogy lábaim közé férjen. Én pedig készségesen, zihálva segítem ebben, szinte dorombolva nyúlva el alatta, mert egy pillanatig arra számítok, hogy így fogja folytatni az édes kínzásomat, mégis aztán olyan hirtelen és olyan hèvvel merül el bennem, hogy a lélegzetem elakad, majd egy buja nyögés kíséretében kapok is a következőèrt. Mert nem várat tovább, nem incselkedik, teste felveszi azt az őrjítő, izgató ritmust, melyet a vérem is dübörög, ahogy minden bizonnyal az Övé is, miközben ajkaink olyan mohó csókban forrnak össze, hogy már önmagában az is elég lenne ahhoz, hogy teljesen beinduljak. De ezen, már rég túl vagyok, most már minden, csak fokozza vágyamat és még én magam sem tudom, hogy mekkora az a bizonyos pohár, hogy melyik lesz az utolsó csepp és mikor robban szét testemben a mámor, amihez egyre közelebb hajt minden újabb mozdulatával. Minél mélyebbre hatol, annál érzèkibb nyögést csal ki tőlem, testem forrósága bőrömet mardossa, egész nyirkossá válik tőle a testem, de még mielőtt túl közel kerülhetnèk a gyönyörhöz, egyszerűen...megáll. Nem lassít, hogy komótos mozdulatokkal folytassa mozdulatait, nem incselkedik és még, csak nem is húzódik ki belőlem, hogy aztán pimasz dörgölőzèssel akarjon az őrületbe kergetni, csak lemerevedik és zihálva csókot követel magának, én pedig halkan morranva simítom nyelvem övéhez, olyan tüzesen ízlelve, hogy abból értse, milyen kibaszottul vágyom arra, hogy folytassa. De látom arcán azt a sunyi vigyort, miután kérlelem, és azt is, miként mustrál végig, miként vezeti rajtam mohó pillantását egészen le a melleimig, halkan sóhajtva a látványomtól, hogy aztán újra ajkaimat bámulja és fogalmam sincs mi készteti rá, de egyik kezemet elengedi végül, mintha Ő maga is kezdenè hiányolni érintésemet. Nem is fosztom meg tőle egy pillanatig sem, rögtön arcára simítom tenyerem, onnan vezetve le vállára, háta forró bőrére, míg másik kezem szorosan ujjaira fog, mintha tényleg minden létező porcikámmal a lehető legközelebb szeretnék lenni Hozzá. -Ès tetszett, amit láttál?- vigyorodok el annak ellenére, hogy a vágy még mindig olyan türelmetlenül lüktet bennem, kissé el is lágyul tekintetem íriszeit fürkészve, a benne lobogó szerelem láttán, majd miközben keze finoman enyémre szorít, tenyere pedig combomra csúszik meg fentebb húzva csípője oldalánál, már azelőtt kínzó bizsergés vonul végig rajtam, hogy ismét elkezdene mozogni. Ajkamba harapok, feszülten szívva tüdőmbe némi levegőt, ahogy nyelve a fülem környékén kóborol vagy épp nyakam bőrét kényezteti, kezem finoman hajába túr, mikor homlokával megpihen halántèkomnak dőlve és minél inkább fokozni kezdi a tempót, a belőlem előtörő hangok is annál kéjesebben, annál bujább tónusban szólnak. Érzem mozdulatain, hogy már cseppet sem fogja vissza magát, nem is akarom, hogy így tegyen, mert már olyan kínzón mardos a vágy, olyan követelőzőn lüktet bennem, hogy már levegőt is alig tudok venni, és mikor végül hangosan egy utolsóèrt kapok, az is bent reked tüdőmben. A lehető leggyengèdebben markolok hajára, miközben a gyönyörtől minden izmom megfeszül, testemben szètárad az a forró pezsgès, mintha a vérem utat tört volna magának ereimből kilèpve, majd egy hangos nyögést követően küszködve, zihálva adom át magam az édes mámornak, testem őrjítő reszketèsènek, amit csak tovább fűszerez az érzés, ha közben Ő is velem együtt élvez el.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 09, 2022 11:29 am
Alig láttam át azon a mámoros ködön, ami körénk telepedett, miközben ott ült az ölemben, néha játékosan mozdítva a csípőjét, ezt pedig többnyire én sem hagytam válasz nélkül, úgy feszülve ölének, hogy kétsége se legyen afelől: még mindig kibaszottul élvezni akarom Őt. Hiszen a testem nem csillapodott, a lüktetés még annyira sem, de nem is tudtam volna csak úgy közönyösen ülni ott, és rideg, hűvös arccal bámulni rá, miközben meztelenül feszül hozzám, csípője kegyetlen játékával hozva tudtomra, hogy ahogy én, úgy Ő se gondolkodik még a pihenésen, ezzel pedig olyan égetnivalóan pofátlan vigyort csalt ajkaimra, hogy már pusztán ezért a pokolba száműztek volna. Pedig, jelenleg övé volt a hatalmas előny azzal, hogy az ölemben ült, pár centiméterre attól, hogy elmerülhessek benne, és biztos voltam benne, hogy ha szemtelenkedni akarna, egyetlen mozdulattal megoldaná ezt a hatalmas dilemmát, mégsem mozdult. Nem használta ki a fölényt, nem ragadta meg a gyeplőt, még úgy sem, hogy Ő ült rajtam, mohón túrva a hajamat, közben úgy csókolva, hogy abba minden porcikám beleremegett. Meg sem próbáltam kizárni a fantáziaképeket, amiket szavai csaltak elő agyam hátsó részéből, felidézve, hogy milyen is volt, mikor egy szál ingben várt rám a konyhában, és hogy milyen érzés volt megkímélni az anyagot, miközben ott, a pult tetején ejtettük meg azt a bizonyos reggelit. Nem is sejtette, hogy mennyire megvadított vele, hogy egyetlen ruhadarab mennyire elvette az eszemet, pedig szembesültem már pár igazán tetszetős szoknyájával, vagy fekete miniruhájával, de azoknak rendszerint nem szoktam kegyelmezni. De mégis, milyen lett volna letépni róla azt a bizonyos győzelmi zászlót, ami épp azért indított be annyira, mert az enyém volt? Úgy, ahogy az is, aki magára húzta. Az elképzelés olyan hatást gyakorolt rám, hogy nem tudtam türtőztetni magam, minden további nélkül karoltam át derekát, majd fordítottam be magam alá, először csak épp annyira nyúlva le kettőnk közé, hogy feljebb toljam egyik combját, így simulva be lábai közé. De ez nem volt elég, következő mozdulatommal csuklóit vágtam bilincsbe ujjaimmal, a feje fölé szorítva őket, valami utolsó kis lélekjelenlétbe kapaszkodva, hogy ne szorítsam túlságosan, de bármit is keltett életre bennem az iménti kis játszadozással, már nem tudtam visszazárni a palackba. Úgy hatoltam belé, hogy még levegőt venni is elfelejtettem, testemet azonnal átjárta az a kellemes, borzongató elektromosság, ahogy megéreztem magam körül feszítő izmait, úgy, mintha először érezném, pedig alig telt el idő azóta, hogy a stégen egymásnak estünk. Csak hogy a játszadozás ott nem ért véget, épp ellenkezőleg, azóta csak gyűlt és gyűlt, csak még mohóbbá, még telhetetlenebbé téve a sóvárgást és a lüktetést, ami szinte rögtön vitte tovább a véremet, határozottan lendítve a csípőmön, az első pár mozdulat után pofátlanul ajkába harapva. Vigyáztam rá, mert bármennyire is telepedett rám a vérvörös köd, még így sem akartam fájdalmat okozni neki, épp addig feszegettem a határokat, amíg tudtam, hogy nem ártok neki, de mikor tudatosult bennem, hogy ez az őrjítő tempó nagyon hamar elvezet majd a gyönyörhöz, lelassítottam, még mielőtt teljesen megálltam volna. Ujjaim ismét csuklója köré szorítottak, ajkaimmal birizgálva száját, míg nyelvem bebocsátást nem kapott közéjük, lihegve követelve újabb és újabb csókot, de bármit is tett, bárhogy is küzdött, vagy próbált meg rávenni, hogy ismét mozduljak, nem történt semmi. Már akkor ördögi vigyor jelent meg szám körül, mikor még csókját élveztem, mikor pedig elszakadt tőlem, még pofátlanabbá vált a kis gesztus, épp annyira biccentve oldalra a fejemet, hogy végignézhessek rajta, arca minden vonásán, végigbarangolva a nyakán kidudorodó eret, hatalmasat sóhajtva, mikor látóterembe kerültek ágaskodó mellbimbói, majd visszafordultam, és a vörösre csókolt ajkait kezdtem szuggerálni. Pedig nem volt könnyű megállni, a vérem vitt volna tovább, újra és újra jelzést küldve csípőm felé, főleg mikor izmai újra és újra rám szorítottak, ezzel is üzenve, hogy nemcsak én, de Ő is kibaszottul várja a folytatást, és talán épp ezért engedtem el egyik kezét, a másikat azonban továbbra is börtönben tartottam a feje fölött, ekkor azonban már nem csuklóját szorongattam, hanem ujjait, finoman összefűzve vele a saját ujjaimat. - Muszáj volt egy kicsit... gyönyörködnöm benned - buktak ki belőlem a sunyi szavaim, mintha csak visszautaltam volna a beszélgetésre, ami a stégen lezajlott kettőnk között, bár Vele ellentétben, én már akkor sem a csillagokban vagy az égboltban gyönyörködtem. És ahogy most kaptam pár másodpercet, hogy tekintetem kipirult arcának minden négyzetcentijét felfedezzék, már nem is tudtam tovább nyugodni, ujjaim finoman az övéire szorítottak, mikor újra mozdult a csípőm, az első pár lökésnél csak lassan, mintha az imént abbahagyott ritmust keresném, pedig nagyon is jól tudtam, hogy hol szakadt félbe. Ajkam elszakadt az övétől, füléhez hajolva kínoztam tovább nyelvemmel, néha halkan felnyögve, egyenesen a nyakába sóhajtva, így ingerelve bőrét, majd homlokomat a halántékának támasztottam, és szabaddá váló kezemmel lenyúltam, hogy még tovább tornázzam csípőmön az egyik lábát, még nagyobb hozzáférést biztosítva magamnak, hogy még mélyebben tudjak elmerülni benne, és ahogy egyre mohóbban, egyre vehemensebben mozdultam, már Ő is érzékelhette, hogy legközelebb már csak akkor fogok leállni, ha magával ragadott bennünket a gyönyör.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 09, 2022 8:53 am
Iris & Dimitriy
Ismerős a jelenlegi helyzet, hiszen nem sokkal ezelőtt épp ugyanígy helyezkedtem el az ölében a folyóparton, csak akkor jó pár ruha akadályozott még minket abban, hogy testünk ilyen mohón és ilyen szabadon érhessen egymáshoz. Most azonban mindenhol érzem forró bőrét, ahogy az enyémhez feszül, csókjai és hátamra simuló tenyere forró parázskènt perzselik bőrömet, miközben mégis azt kezdi pedzegetni, hogy még nem tudja, mihez is kezdjen velem vagy, hogy pihenjen-e egyáltalán. De tudom, hogy csak cukkol, hiszen csípője pimasz mozdulatai elárulják, ahogy ölemnek feszül és, ha nem tenné is látnám tekintetében, mennyire nem akar még pihenni, mint ahogy én sem, és történetesen az sem zavar, hogy mocskos-e ez a garázs vagy sem. Csak az érdekel, ahogy csókjaival bebarangolja nyakam bőrét, ahogy ajkai mellemre találnak, hogy az őrjítő, kínzó játékát ott folytatja, újabb és újabb sóhajokat csalva ezzel elő belőlem, de buja szavai hallatán feszülten nyögök egyet. -Már így is piszkos vagyok...- sóhajtom halkan, perverz mosolyt villantva rá, be is bizonyítva még pár kacér mozdulattal, ahogy tovább őrlöm mindkettőnk idegeit ölemmel simulva hozzá, de igazából Őt sem kell nagyon félteni, mert ha épp nem én teszem ezt, akkor Ő tudatja velem, milyen pokolian feszül már alattam, mellénnyel pedig olyan őrjítő, kínzó játékot játszik, hogy nem győzök levegő után kapkodni. Beharapom ajkam, így figyelem, mikènt kínoz, de mikor a pizsama lehetőséget megemlíti, amibe akár bele is bújtatna, miután felvinne innen, nem bírom megállni, hogy ne említsem meg azt az inget, aminek láttán megvadult reggel. Már csak azért is, mert minden mást letèpne rólam, vagy legalábbis eddig nagyon úgy tűnt, hogy ez a szokása és rejtélyes módon, csak az ing maradt meg eddig épségben. Felnyögök kérdése hallatán, de ajkam szegletèben meg is jelenik egy apró mosoly, mert ennél nyilvánvalóbbá nem is tehetné, miként hat rá már az elképzelés is, fenekembe markolva von még közelebb magához, de a következő pillanatban mindenféle figyelmeztetés nélkül fordít maga alá és teper le olyan hèvvel, hogy az egész garázs képes lenne lángra kapni tőle. Én meg pláne, mert ahogy kezeimet finoman a fejem fölé terelgeti, majd csuklómnál összefogja őket, mintha valami bilincsbe kerültek volna, a szívem még hevesebb ritmusra kapcsol, amitől halkan zihálva bámulok fel rá, készségesen igazítva lábaimat. Nagyot nyelek szavai hallatán, zihálva követelem ajkait és nyelvét, mint aki teljesen megvadult, de attól amit és ahogy mond, olyan pokoli mértékűvè válik bennem a vágy, hogy alig bírok uralkodni magamon. Nyögésemet sem próbálom semmilyen formában visszafogni vagy halkítani, ahogy egy mohó, magabiztos mozdulattal elmerül bennem, ajkaim zihálva kutatnak Övéi után, a szívem majd' kiszakad mellkasomból és, miközben kezeimet továbbra sem ereszti, ezzel is csak még inkább felizgatva, őrjítő ritmusban kezd mozogni bennem. Már az első mélyebb mozdulatánál tudom, hogy a gyönyör, amit most kezdünk majd hajszolni, iszonyú erővel fog végig söpörni rajtam, épp olyan heves lesz és vad, mint amilyen Ő jelenleg, ahogy Ő mozog bennem, olyan buja hangokat csalva elő belőlem, melyektől biztos, hogy bárki képes lenne zavarba jönni, ha hallja netán őket. Aztán váratlanul leáll, mozdulatlanná válik és ajkaimra suttog pimaszul, fenyegetőn emlegetve fel korábbi húzásomat, mikor ahelyett, hogy ráültem volna, inkább folytattam a kínzását, de mielőtt bármit mondhatnèk, nyelve buján siklik ajkaim közé és kezdi olyan mohón kutatni enyémet, hogy ha épp nem is mozog bennem, hát most ezzel is elő csalogat belőlem egy nyögést. -Talán, nem tetszett?- lehelem halkan, ahogy kiszakadok pár pillanatra a csókból, de már megtanultam, miként tudok ebben a helyzetben is érvényesülni, így aztán csípőm, ha csak apró és minimális mozdulatokra is képes, akkor is mozog, vagy csak finoman tekergetem alatta. Mindegy, csak valamivel borsot törjek az orra alá, mert Ő továbbra is úgy tesz, mint aki megmerevedett, engem pedig teljesen megőrjit ezzel. És, még csak érinteni se érinthetem, mert a kezeimet még mindig bèklyóban tartja, pedig most kibaszottul végig marnám a hátát és fenekére markolnèk, hogy érezhesse azt, amit bennem èlesztett fel.-Ne kínozz, Dimitriy.-nyögöm feszülten ajkai közé, finoman rá is harapok az alsóra, lényegében mindent bevetek már ellene, csak vessen véget ennek a mozdulatlan kínzásnak. Akár őrjítő lassúsággal, akár heves mozdulatokkal, csak csináljon végre valamit.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 08, 2022 10:41 pm
Ha a mohó csókom után nem mászott volna önként az ölembe, én magam kértem volna rá, úgy, hogy talán apellátát sem hagytam volna neki, mert bár a gyönyör mindkettőnk testén végigrobogott, kíméletlenül mosva el a határokat, mégsem tűnt úgy, hogy egy pillanatig is csillapodott volna. Ugyanúgy éreztem tűzforró bőrét, az alatta sebesen vágtázó vérét, ahogy tenyerem a hátára simult, közben szenvedélyes csókra invitálva, pofátlanul húzva az agyát azzal, hogy a nevével viccelődtem, mintha fennállt volna az esélye, hogy tényleg elfelejtem. Pedig, sem összekeverni, sem elfelejteni nem lennék képes, minden egyes pillanatban ott égett nyelvem hegyén, még akkor is, mikor épp teste lüktető forróságát kényeztettem vele, sőt, akkor igazán. Mert ha csak eszembe jutott, szinte zsibbadni kezdett a nyelvem, minden alkalommal Vele együtt reszketve meg, mikor a nyelvemre élvezett, és pont ez volt az, amiből nem volt elég. Csak most nem a nyelvem alatt akartam megtapasztalni, hanem mélyen benne, kihasználva teste minden adottságát, közben nem felejtve el érzékeltetni vele, hogy mennyire türelmetlen és emésztő az a szerelem, ami szüntelen ég a mellkasomban, és ami ilyenkor tombol a leginkább. Mégsem tértem azonnal a lényegre, pedig éreztem a hőt, ami ölén keresztül érte ágyékomat, mikor helyet foglalt combjaimon, és hiába akartam egyetlen mozdulat segítségével azonnal elmerülni benne, helyette a lassú kínlódást választottam, mert tisztában voltam vele, hogy ezzel csak még inkább megédesítem a kéjt, ami vár majd kettőnket az út végén. El is fordítottam róla szemeimet, helyette a garázs mennyezetét méricskélve, mintha bármit is odaírtak volna, olyan mondanivalóval borzolva a kedélyeit, hogy attól még kis híján én is eldobtam a saját agyamat. Eszem ágában sem volt pihenni, és még minimum egyszer le akartam aratni azokat a bizonyos babérokat itt, a garázsban, így valójában szó se lehetett volna arról, hogy csak úgy felvonulunk az emeletre. Talán később... sokkal később. És ezt nem is voltam rest a tudtára hozni azzal, ahogy karjaim szorosan dereka köré fonódtak, tenyerem egyre nagyobb területet foglalt el hátán, így tartva közel magamhoz, ajkai helyett azonban már nyakát téptem csókjaimmal, lassan egészen a melléig vezetve saját magam, nyelvemmel ingerelve az ágaskodó bimbóját. - Csupa piszok leszel itt... - mormogtam bőrébe alig hallhatóan, újra ringva alatta, keményen nekifeszülve ölének, de nem is maradt benne adósom, ezzel pedig előcsalt belőlem egy mohó, vehemens nyögést. Pedig ezúttal minden hangot magamba akartam fojtani, megtartva magamnak, hogy mennyire mocskos az a vágy, amit épp iránta táplálok, nem mintha nem lett volna elég egyértelmű bizonyítéka az alatta feszülő vágyam. Összeszorítottam ajkaimat, ezzel néhány másodpercig meggyötörve mellbimbóját, mikor szóba hozta az ingemet, amit hirtelen nevezett ki új pizsamának, de ahogy eszembe jutott, hogy hogyan reagált rá testem, mikor azt viselte a reggelinél... - Meg akarsz ölni, ugye? - kérdeztem rekedten, kiengedve Őt ajkaim közül, finoman fenekébe markolva szabad kezemmel, így vonva még közelebb magamhoz, halk sóhajjal képzelve el, hogy milyen is lenne lefektetni, de kicsit sem úgy, ahogy arra szavaiból először következtetni lehetett. Mert jelenleg csak és kizárólag egyféleképpen fektettem volna le, és én lettem volna a kibaszott takarója, ami forrón tartja, addig hajszolva, addig kínozva, míg tényleg nem remegnek bele a falak, ez pedig úgy vágott végig gerincemen, hogy kis híján felszakította a bőrömet. Mint az ostorcsapás, majdnem fel is szisszentem, majd egyetlen másodperc leforgása alatt fordítottam be magam alá, tolva fel lábait, hogy combjai közé férjek, de rögtön nyúltam kezei után, hogy a feje fölé tartva őket, csuklójánál fogva finoman, de határozottan lefogjam őket. - Úgy fektetlek le, ahogy korábban még soha senki - mormoltam ajkaira, űzött vadként kergetve nyelvét, olyan mohó csókcsatára invitálva, hogy szinte elfogyott közben minden levegőm, és anélkül, hogy elengedtem volna kezeit, addig fészkelődtem combjai között, míg egy magabiztos mozdulattal el nem merültem testében, tompán ajkai közé nyögve. Ujjaim csuklójára szorítottak, ahogy megéreztem magam körül pulzáló izmait, az ösztön azonban rögtön szólítgatni kezdte a véremet, újra és újra mélyen veszve el benne, néha olyan keményen feszülve belé, hogy azt hittem, még az eszemet is elvesztem közben. A tempó adott volt, jó ideig nem is állva meg, nem gondolkodva, hogy milyen hamar fogja megadni magát nekem, vagy hogy én milyen hamar fogok reszketve elélvezni, de mielőtt még rátérhetett volna arra az ismerős ösvényre, lelassítottam, majd teljesen megálltam. - Bár, mintha az imént te sem fogadtál volna szót, mikor azt kértem, hogy ülj rá - haraptam rá ajkára lihegve, homlokomat az övének támasztva, nyelvemmel újra bebocsátást kérve ajkai közé, de továbbra sem folytattam az iménti vad és őrült tempót.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 08, 2022 8:51 pm
Iris & Dimitriy
Már kezdem megszokni, hogy bármit is műveljen épp, piszkosul felizgat vele, legyen az egy pimasz mosoly vagy épp egy dühösen villanó tekintet, de mind közül az a legőrjítőbb, ahogy végig nézem, miként gyűri maga alá a mámor, miként omlik össze a világ körülötte, melybe zihálva, megfeszült izmokkal, nyögdécselve próbál kapaszkodni, majd próbálja újra összeszedni magát lázas tekintetét rajtam pihentetve. Nincs izgatóbb látvány ennél, a tudat pedig, hogy ezt én műveltem Vele, miattam éli át azt a mámorító érzést, csak még jobban felajz, testem forrósága pedig egy pillanatra sem nyugszik, ha eszembe jut, hogy Őt ismerve, még ezek után se várható, hogy majd békésen felmegyünk az emeletre, megfürdünk majd alváshoz készülődünk és végül egymás karjaiba bújva elalszunk. Vagyis, persze, bizonyára így fog zárulni az este, csak még nem most, nem a most átélt gyönyörök után, hanem majd jóval később, mikor már kellőképpen lefárasztottuk magunkat. Ha pedig Ő nem kérné a folytatást, én tenném, mert a vér még mindig forrón lüktet testemben és mióta csak hazaértünk, másra sem vágyom, csak hogy újra magamban érezzem, hogy testünk újra egymáshoz simuljon, lehetőleg most úgy, hogy sehol sem fed minket egyetlen ruhadarab sem. Ettől függetlenül, ha rajtam múlna, valószínűleg húznám még az idegeit, mielőtt az ölébe másznék, de a mohó csók, amivel ajkaimra tapad, ahogy finoman meg is cincálja picit alsó ajkamat, minden más gondolat kiűz elmémből, a következő pillanatban pedig, már telepedek is rá, hogy karjaimat nyaka köré fűzve csókoljam tovább. Élvezettel simulok forró bőréhez, szavain elmosolyodok, mintha csak egy újabb bókot hallanék tőle, de végtére is az, hogy ilyen mértékben elvettem az eszét, tényleg az. -Hát csúnya lett volna, ha nem jut eszedbe. Vagy épp, másik név jut eszedbe...- kuncogok halkan és most én csípem picit össze alsó ajkát fogaimmal, de az esetleges fájdalmat gyorsan orvosolom nyelvemmel, ahogy tovább ízlelem, miközben Ő gyengéden cirógatja oldalamat, mikor pedig rákérdezek, mi is a terve a továbbiakban, most Ő kezd épp úgy pimaszkodni, mint ahogy én tettem korábban. Olyan látványosan kezd töprengni, mintha tényleg most próbálná kitalálni, hogy mihez is kezdjünk a továbbiakban, nekem pedig kedvem támad, már csak azért is feltápászkodni róla, hogy én is részt vegyek a játékban, de most úgy döntök, hogy inkább megvárom a műsor végét, miközben hol Ő mozdul alattam, hol az én csípőm ficánkol rajta, mintha így akarnánk egymás tudtára adni, hogy bármi is hangzik el, a testünk ugyanazt akarja, még mindig.-Igen. A pihenés fontos.- jegyzem meg bólogatva, jókedvű mosollyal ajkaimon, ujjaimat finoman fúrva hajába újra és újra, majd finoman ajkamba harapok, ahogy pedzegetni kezdi, mit is csinálhatna, miként kellene felcipelnie innen, de már a mocskos szó hallatán is meglódul a fantáziám, halkan sóhajtok is egyet, míg csípőm finoman mozdul egyet, orromra nyomott puszija nyomán pedig tovább vigyorgok. -Nem is tudom. Nekem tetszik most itt.- pillantok körbe futólag, de aztán tekintetem újra Övéire talál, egészen addig, míg meg nem említi a pizsamát, aminek már a felvetése is teljesen abszurd Őt ismerve, ajkai pedig lassan lentebb vándorolnak rajtam nyakamra lehelve lágy csókokat.-Vagy, csak az egyik ingedet. Az lesz az új pizsamám...- duruzsolom halkan, finoman hátrébb dőlve közben, hogy kényelmesen kalandozhasson rajtam lentebb, de ahogy ajkai közé veszi mellbimbómat és finoman megszívja, halkan felszisszenek és feszülten sóhajtok egyet a borzongástól, ami ajkai nyomán robog végig rajtam. Nyögve mozdítom rajta csípőmet, miközben melleimmel ajkaihoz feszülök, szinte követelve a folytatást, hogy tovább csókolja még az érzékeny bőrt, miközben kezem tovább simít hajába, lefelé barangol hátára, körmeimet húzom végig finoman rajta, épp csak karistolva bőrét, majd nyelek egy nagyot, hátha úgy hangomra találok és sóhajtok egyet. -Aztán le is fektetnél?- kérdezem halkan, de talán csak lehelem a szavakat, olyannyira fojtogat testem forrósága, vérem vad lüktetése, ami újabb és újabb mozdulatokra készteti csípőmet, tovább és tovább ingerelve mindkettőnket, én meg csak csendben reménykedem abban, hogy vagy nagyon gyorsan visz fel az emeletre, vagy inkább most azonnal nekem esik végre.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 08, 2022 6:18 pm
Akár atombombát is robbanthattak volna mellettem, az sem jutott volna el hozzám, teljesen belefeledkeztem ajkai kényeztetésébe, nyelve finom mozdulataiba, úgy mozdulva alá újra és újra, mintha kérte volna bárki, de nem tudtam megálljt parancsolni sem az ösztönnek, sem pedig a testemnek. Ennél pedig már csak a robbanás pillanata volt intenzívebb, ami elmosott előttem mindent, és ha képes lettem volna nyitva tartani a szemeimet, talán felfogtam volna valamit a fényekből, az enyhe félhomályból, belőle, ahogy tovább ingerelt, még akkor is, mikor ajkai közé feszültem, olyan vehemensen adva át magam a megsemmisülésnek, ahogy talán már nagyon régen nem. Azóta izgatott, hogy egyáltalán felültünk a motorra, de már előtte is megkezdte az ingerlésemet, nem mintha egyetlen pillantásával nem tudott volna újra térdre kényszeríteni. Már a stégen is ingerelt azzal, hogy igazából mi mindenre lenne képes ajkaival, és mindent meg is tett annak érdekében, hogy ilyen intenzív és ilyen mindent elsöprő legyen ez a gyönyör, még pillanatokkal később is úgy reszketve, mint a nyárfalevél, próbálva megkapaszkodni bármibe, amit épp elértem, így akadtak ujjaim hajába, és hosszú másodperceken át nem is voltam hajlandó elengedni. Még le sem csillapodott a gyönyör, mikor végül ismét megszólaltam, legalábbis próbálkoztam, ismét igyekezve közelebb csábítani magamhoz, de még mielőtt bármit is reagálhatott volna, csókommal ejtettem fogságba, nem is engedve el egyhamar, úgy tépve alsó ajkát, mintha tényleg itt helyben képes lennék felfalni. És talán ez annyira nem is állt messze a valóságtól. Ő pedig, anélkül, hogy kibontakozott volna a csókból, hozzám simult, az ölembe mászott, így már könnyedén fonhattam át karjaimat a dereka körül, néha szándékosan húzva magam felé, hogy mellei a mellkasomhoz préselődjenek, újra ráharapva alsó ajkára. - Örülök, hogy egyáltalán eszembe jutott még a neved... - mormogtam ajkai közé pofátlan vigyorgással, finoman mozdulva alatta, mintha csak titkon meg akartam volna üzenni neki, hogy bármit is művelt velem, még mindig nem volt elég, és bár mozdulatai és simogatása nyomán úgy tűnt, hogy talán lenyugtatni próbálja a vadul lüktető véremet, de talán még nem is sejtette, hogy mennyire esélytelen ez a próbálkozás. - Még nem döntöttem el - húztam el ajkaimat megjátszott grimasszal, majd pár pillanatig a mennyezet felé fordultam, hogy így folytassam tovább a tanakodást, pedig valójában nem volt szükség sok agyalásra. Egyértelmű volt, hogy mit akarok vele csinálni, és ezt Ő is nagyon jól tudta. - Talán pihennék, igen - biccentettem aztán, ezúttal magamra húzva azt a szerepet, amit Ő játszott, mikor hazaértünk, de szavaimmal és incselkedésemmel ellentétben inkább moccantam alatta egyet, csak hogy a tudtára hozzam, mennyire meg sem fordult a fejemben, hogy tényleg lenyugodjak. Vagy épp... pihenjek. - Bevihetnélek ebből a mocskos garázsból - folytattam tovább, ujjaimmal végigcirógatva oldalát, finoman borzolva tovább a kedélyeit, orra hegyére csókolva, de már pusztán a tény, hogy milyen közel voltam teste lüktető forróságához, és hogy akár egyetlen mozdulattal elmerülhettem volna benne, igazi próbára tette a türelmemet, ismét. - Rád adhatnék valami pizsamát... - folytattam tovább, viszont ajkaim ekkor már épp nyakát térképezték fel, egészen addig hajolva, míg el nem értem az egyik mellbimbóját, és ajkaim közé véve finoman megszívtam.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 08, 2022 5:26 pm
Iris & Dimitriy
Imádom, ahogy rám néz, amilyen tűz lobog tekintetében valahányszor csak meztelen vagyok előtte, és mindig olyan érzésem támad, mintha először látna így. Pedig tudom, hogy már nem egyszer, nem is kétszer fedezte fel az egész testemet, megízlelve nyelvèvel és ajkaival minden porcikámat, de most kénytelen háttérbe szorítani az efféle vágyait, mert miután lehámozom róla a felesleges ruhadarabokat, pár rövid csókot követően, mohón kényeztetni kezdem. Kibaszottul izgató minden egyes hang, amit képes vagyok előcsalogatni belőle, némelyiktől olyannyira megborzongok, hogy még én is buján nyögök mozdulataim közben, mikor pedig érezhetően közeledni kezd a mámor felé és felveti, hogy akár rá is ülhetnèk, egy röpke pillanatra meginog az eddig sziklaszilárdnak hitt elhatározásom. De nem hagyom magam elcsábulni, bármennyire is szeretném végre magamban érezni, bármennyire is vágyik rá a testem, mióta csak a gyönyörhöz juttatott nyelvèvel, inkább még mohóbban, még mélyebben engedem ajkaim közé, követve csípője izgató ritmusát, míg végül meg nem feszül minden izma érintésem alatt. Meg jobban felajz, ahogy a nevemet nyögi, ahogy hajamba markol, èn magam is hangosan szuszogok, testem úgy felforrósodik a gyönyöre hallatán és láttán, hogy ha nem tudnám, hogy a vágy műveli ezt velem, valószínűleg az első dolgom az lenne, hogy kórházba menjek valami rejtélyes láz miatt, de így csak lassítok mozdulataimon és kièlvezem, ahogy újra és újra ajkaim közé feszül. Gyengéden húzom végig rajta nyelvem párszor, ajkaimon pimasz, buja mosoly rejtőzik, miközben a mámor lassan elül, ziháló teste ellazul kicsit, ködös tekintete pedig arcomra szegeződik milliónyi üzenetet közölve velem egyetlen szó nélkül. Lassan engedem ki ajkaim közül, tenyereim finoman cikáznak végig combjain, ajkaimmal forró csókot lehelek rájuk vagy épp hasfalára, Vele együtt pedig én magam is zihálok, olyannyira felizgatott a gyönyöre. Az első dolga azonban, amint kellőképpen összeszedi magát, hogy újra megpróbál magához csábítani, ezen pedig jókedvűen elmosolyodok felsandítva rá, élvezve ahogy hajammal játszadozik ujjaival, de nem hagy túl sok időt se arra, hogy gondolkozzak, se arra, hogy pimaszkodni kezdjek, mert már mozdul is felém forró, mohó csókkal tapadva ajkaimra. Ajkaiba nyögök az érzéstől, a hevessègètől, miközben helyezkedni kezdek, egyik majd másik lábam is csípője mellé helyezem meg nem szakítva közben ajkaink játékát, majd az ölébe helyezkedve két kézzel átkarolom nyakát és egész testemmel hozzásimulok. Mellkasa izgatón ingerli mellbimbóimat, bőre olyan forró, akár a parázs, de nem tudnám megmondani, hogy az Ő vagy az én vadul zakatoló szívverèsemet érzem-e jobban. -Imádom, ahogy a nevemet nyögöd.- duruzsolom halkan a csókba, ajkaim tovább vándorolnak álla vonalán egészen nyaka bőrèig, finoman húzva végig nyelvem ütőere mentén, miközben ujjaim finoman nedves hajába túrnak és gyengéd, simogató mozdulatokat tesznek, mintha azon lennék épp, hogy megnyugtassam. Magam sem tudom, hogy ez sikerülhetne-e valaha úgy, hogy közben meztelenül ücsörgök az ölében.-Na és...mit akarsz most csinálni Velem?- kérdezem buja mosollyal, hiszen az imént még olyan nagyon emlegette azt a fürdőt, de most, hiába az imént átélt gyönyör, érzem, ahogy továbbra is keményen lüktet ölemnèl, a gondolat pedig, hogy csak egy aprócska mozdulatom múlna, hogy ráereszkedhessek, megborzongatja az egész testemet. -Esetleg pihenni szeretnèl?- kérdezem halkan, egyértelműen cukkolva, hiszen a teste nem erről árulkodik még most sem, mint ahogy az enyém sem úgy viselkedik, mintha olyan borzasztóan fáradt lennék, mert a kérdés közben finoman mozdul is egyet rajta a csípőm, én pedig halkan nyögök egyet az érzéstől, ahogy ezzel saját magamat is izgatom picit.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 08, 2022 4:33 pm
Ajkamba haraptam, mikor felsőjét a melltartója is követte, hang nélkül hümmögve a gerjesztő látvány hatására, ahogy formás melleit már semmi nem takarta el tekintetem elől, én pedig, kihasználva ezt, hosszú másodperceken át ittam magamba a látványt, érezve, hogyan fejti ki hatását már pusztán az, hogy egy szál semmiben állt előttem. Magam sem tudom, mihez kezdtem volna, ha most fogja magát és inkább tényleg a fürdést választotta volna, még ha nem is tűnt valószínű forgatókönyvnek, de azok után, hogy már határok nélkül pimaszkodott velem, kinéztem belőle egy ilyen sunyi húzást. De addig éljek, hogy nem jutott volna át azon a kibaszott küszöbön, és ha kikényszerítette volna belőlem, hát a ház zöld gyepén estem volna neki, ott téve a magamévá, és egy pillanatig sem zavart volna, hogy ki lát vagy ki hall bennünket. Én csak Őt akartam látni és hallani, egyedül ezt volt képes befogadni az agyam, és ha most Kirill besétált volna az ajtón, valószínűleg csak azért tudatosult volna bennem, mert Iris egész biztosan az első, hozzánk közel eső bútor mögé rejtőzött volna. Viszont ha Ő nem is, én jól tudtam, hogy Kirilltől momentán egy pillanatig se kell tartanunk. De nem az ajtó felé indult, hanem felém, és gyorsan meg is oldotta azt a problémát, hogy kis híján rám olvadtak a ruháim. Először a pólómtól szabadított meg, majd a nadrágomtól, készségesen emelve csipőmet, hogy semmi se akadályozza, de ahol csak hozzám ért körmei hegyével, libabőrt hagyott maga után. A gyomrom mégis akkor kezdett el mocskosul reszketni, még keményebben lüktetve az eddigi elfojtott vágytól, amikor végignézett rajtam, úgy nyalva végig ajkát, ahogy velem is tenné, ha már ajkai között lennék, és szája finom, szűkös forróságát érezném magam körül. Falánk tekintete már régen elárulta, de nem is kellett zseninek lennem ahhoz, hogy tudjam, mi fog következni, és hogy a falánk tekintete és ajkait nyaldosó nyelve nem fogja hagyni, hogy parlagon heverjek, de mégsem voltam felkészülve arra, ahogy végül némi simogatás után tényleg ajkai börtönébe fogadott. Jókora nyögés bukott ki belőlem, ösztönösen nyúlva haja után, határozottan a tincsek közé túrva, mintha így akartam volna garantálni, hogy nem húzódik el tőlem, de ahogy nyelve újra és újra végigsimitott rajtam, egyértelmű volt, hogy nem is akar így büntetni. És talán ezúttal nem is volt nyomós oka ilyesmit tenni. Magam sem tudtam, hogy honnan származott a vágy, amit életre hívott bennem, és hogy miért nem volt képes csillapodni, vagy hogy miért nem volt elég belőle soha, de még így, ajkai között is nyilvánvaló volt, hogy bármit is fog csinálni, magába fogad-e vagy sem, a ma este még nem ért véget, és addig úgysem fogok nyugodni, míg teste eggyé nem válik majd az enyémmel. Csípőm folytatta a kissé határozott ringását, újra és újra ajkai közé mozdulva, miközben a mámor egyre gyakrabban simított végig gerincemen, egyre szorosabban markolt rá zsigereimre, és bár kibaszottul szerettem volna ezen a ponton magamra rántani Őt, de nem maradt hozzá elég erőm. Feszülten szívtam magamba az újabb adag oxigént, már amikor képes voltam rá egyáltalán, ajkaim között érezve verejtékem sós ízét, miközben tovább hajszolta a gyönyörömet, én pedig, mint aki már tényleg nem bír magával, még gyorsabban, még intenzívebben mozogtam szájába, de a munka nagy részét mégis nyelve, és kezei végezték. - Iris... - nyögtem fel hangosan, vehemensen engedve ki ajkaim közül a nevét, mikor a várt robbanás bekövetkezett, egyetlen pillanat alatt mosva össze előttem mindent, valóságot a képzelettel, olyan forrón lüktetve ajkai közé, hogy kis híján szétpattantak izmaim. A testem megfeszült, szemeim hosszú másodpercekre lecsukódtak, erősen hajára markoltam, az ösztön viszont vitt tovább, újra és újra ajkaiba mozdulva, újabb halk, mégis erős nyögéseket párosítva minden lökés mellé. Fogalmam sem volt róla, hogy mennyi idő telt el, mikor izmaim ernyedni kezdtek, és újra levegő jutott a tüdőmbe, de nem is érdekelt, mert még mindig abban az élvezetben fürdőztem, amit nyelvével okozott, még utoljára pimaszul megmozdulva ajkai között, mielőtt elengedett volna, de ahogy tekintetem újra rátalált íriszeire, kibukott belőlem egy zsibbadt sóhaj. - És most már hajlandó vagy idejönni hozzám? - kérdeztem lihegve, ekkor már gyengéden simogatva tincseit, de még azelőtt előre lendültem, hogy válaszolt volna, egy mohó, pofátlan csókkal fojtva belé minden lehetséges gondolatot.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 08, 2022 10:48 am
Iris & Dimitriy
Nem sok időt adok magamnak az átélt mámor után, már csak azért sem, mert kibaszottul csábító látványt nyújt a földön ücsörögve, másrészt viszont máris a korábban említett fürdőt kezdi emlegetni, amihez jelenleg cseppet sincs hangulatom, mert már valami egész más jár a fejemben és minél tovább nézem Őt meg azt az elégedett vigyort az arcán, annál élesebben rajzolódik ki elmèmben. Nem is vesztegetem sokáig az időt és bár úgy beszélek, mintha csak a fürdés miatt érezném fontosnak, hogy megszabaduljak a maradék gönceimtől, talán már Ő is sejti abból, ahogy közelítek felé, hogy valójában egyáltalán nem ez a tervem. Valahányszor elkèpzelem mindazt, amit perceken belül véghez akarok vinni, megnyalom ajkaimat és megborzongok, pedig az iménti gyönyör még halványan ott munkálkodik bennem és cseppet sem nyugszik, miközben a melltartótól megszabadulva letèrdelek hozzá és mohó csókra csábítom. Ajkaimra lehelt szavain elvigyorodok, de közben ugyanúgy libabőrössé válok rekedtes hangjától, ahogy minden egyes alkalommal, mert iszonyú izgató ilyen egyértelműen hallani, mit művel vele a vágy, na nem, mintha nem sejtenèm, mennyire kínozza már a farmer szorítása, amit igyekszek is pár incselkedő csókot és érintést követően bontogatni róla, és minél jobban haladok, a vérem annál vadabb tempóra kapcsol. Fene se gondolná, milyen izgató és kínzó tud lenni az, mire az ember megszabadul egy öv, egy gomb vagy épp egy cipzár akadályától, és milyen reszketeg sóhajt képes kicsalni belőle az, mikor a nadrág végre enged és lentebb csúszik a testén. Mintha nem lenne már így is nyilvánvaló, hogy mire készülök, hogy mi fűti ennyire a véremet, ajkaira lehelem, mennyire vágyom arra, hogy érezzem Őt köztük, válasza hallatán pedig én is megengedek magamnak egy halvány vigyort, ami gyorsan el is tűnik onnan, ahogy egy feszült nyögés kíséretében rámarkolok finoman. Pokolian izgató érzés, ahogy keményen tenyerembe lüktet, ahogy teste árulkodik a benne tomboló vágyról, én pedig nem is váratom tovább, mert miután lassan hátrálok picit térdeimen csókokkal borítva közben bőrét, nyelvem finom mozdulatát követően már engedem is ajkaim közé, belemorranva az izgató érzésbe, mikor nyelvem rásimul. Nyögése hallatán megborzongok és, ahogy finoman tincseim közé túr majd hajamra markol, én magam is halkan nyögök egyet, feszülten kapkodok levegő után orromon át, de egy pillanatra sem állok le, sőt, csak még mohóbb tempóban kényeztetem tovább, követve szívem vad ritmusát, ahogy bennem is fokozódik a mohó vágy. De most arra vágyom, hogy az Ő gyönyörèt lássam, érezzem ajkaim között, ahogy maga alá gyűri, ahogy elgyengíti az édes megsemmisülès, majd reszketve, zihálva szedegeti össze a szèthullott darabokat, ez a gondolat pedig, csak még telhetetlenebbè tesz. Pokoli forróság önti el a testem, ölem kínzón lüktet a vágytól, ahogy csípője finoman ajkaimba mozdul, ahogy hallgatom zihálását és figyelem tekintetét, de bármennyire is magamban akarom Őt érezni, most mégis erőszakkal fogom vissza magam még akkor is, mikor megszólal és Ő maga veti fel, hogy helyet foglalhatnèk rajta. Ajkaim szegletèbe pimasz él költözik, combján nyugvó kezem felsimít hasfalára, mellkasára cikázik gyengéd érintéssel, ajkaim mohó szorítása pedig, talán már számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy kibaszottul nem fogok leállni, míg el nem élvez, de már a puszta gondolattól is nyögnöm kell egyet. Szívesen válaszolnèk valami frappánsat, incselkednèk vele épp úgy, ahogy máskor is szoktam, de nem akarok egy pillanatra sem leállni, mikor már amúgy is érzem rajta, milyen közelről mardossa a gyönyör, miként borzong meg néha teste és pulzál ajkaim között finoman, de amikor végül megadja majd magát a mámornak és a számba feszül, az sem lepne meg, ha Vele együtt én is elèlveznèk, olyan intenzíven élem meg én is azt, ahogy kényeztetem.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 08, 2022 6:52 am
Végig arcát fürkésztem, míg elült benne a gyönyör, teste apró rezdüléseit figyelve, hogy melyik az a pont, amikor már nem reszketnek meg lábai, de az, amit vonásai engedtek láttatni, csak még jobban izgalomba hoztak, pedig mikor belekezdtem a kényeztetésébe, már biztos voltam abban, hogy elértem a határaimat. Úgy feszültem és lüktettem, hogy azt már tényleg nehéz volt elviselni, és bár a kezemben volt a lehetőség, még mielőtt térdre rogytam előtte, hogy enyhítsek a saját szenvedéseimen is, de az ösztöneim végül mást súgtak. De nemcsak ajkaim húzódtak néha sunyi vigyorra, a testem is legalább annyira szemtelen volt, hisz pontosan tudtam, hogy milyen odaadó viszonzásban lesz részem, és ezzel a gondolattal már odakinn, a stégen is kurvára felizgatott. Lihegő szavait hallva mégis erőteljes, pofátlan vigyorra húzódtak ajkaim, hisz nagyjából Ő is sejthette, hogy nem szokásom csak úgy letérdelni bárki előtt, az viszont, amit most élt át, és amit okozni akartam neki, túlmutatott a büszkeségem azon szintjén, ahol érdekelt volna, hogy épp térdelek valaki előtt vagy sem. Főleg, hogy Ő nem egy szimpla, egyszerű valaki... nem, Ő még mindig az a Minden, amire titkon, jó mélyen talán mindig is vágytam, csak soha nem hittem abban, hogy megérdemlem és hogy meg is kaphatom. És nem is egyenesedtem fel, helyette hátrébb kúsztam kissé, kényelmesen elnyúlva a padlón, karjaimmal megtámaszkodva a hátam mögött, miközben félmeztelen alakját méricskéltem, úgy, mintha éppen a vacsorámat tálalták volna fel előttem, mégis volt elég lélekjelenlétem ahhoz, hogy tovább húzzam az agyát, és ismét szóba hoztam a fürdést. Csak bíztam abban, hogy nem folytatja tovább az iménti kis játékát, ténylegesen kivonulva innét, miközben testem minden porcikája érte kiáltott, de ahogy saját felsője után nyúlt, és lehúzta magáról, majd hozzám vágta, már egyértelmű volt, hogy esze ágában sincs elhagyni ezt a kibaszott garázst. Szerencséjére, mert jelenleg tényleg nem tudtam megjósolni, hogy mihez folyamodnék, ha itt hagyna és elvonulna fürdeni. De nemcsak vetkőzni kezdett, közben folyamatosan ajkait harapdálta, a gyomromra rögtön ráült valami mázsás súly, újra és újra érezve, hogy megfeszülnek izmaim a látványtól, nyelve alá már inkább saját magamat képzelve, és emiatt ki is bukott egy halk, vágyódó sóhaj, rögtön azután, hogy a melltartója is nálam landolt, én pedig miután mélyen magamba szívtam az édes illatát, magam mellé dobtam a felsőjét és a melltartóját is. - Bölcs döntés - szólaltam meg végül, örülve annak, hogy kissé visszataláltam a saját hangomhoz, bár sokra nem mentem vele, tekintve, hogy minden szó reszketett a sóvárgástól, olyan rekedté varázsolva mondanivalómat, hogy először azt hittem, nem is az én hangomon beszélek. - Megmentettél egy felsőt - tettem hozzá, ezt már ajkaiba mormogva, hisz időközben fölém mászott, épp csak egy pillanatra szakítva meg mohó csókját, ezzel hozva tudtára, hogy ha nem Ő vetette volna le, nagy eséllyel én vettem volna kezelésbe a maradék ruháját, és amilyen hév dolgozott jelenleg bennem, biztosan nem ígértem volna nekik hosszú életet. Ahogy a saját pólómnak sem, de Ő azt is igyekezett megmenteni, csókunkat azzal szakítva félbe, hogy lerángatta rólam, én pedig készségesen emeltem karjaimat, csak hogy utána ismét megtámaszkodjak magam mögött, szándékosan nem érintve, pedig minden porcikám arra vágyott, hogy újra végigsimítsa selymes bőrét, kihasználva a helyzet adta összes lehetőséget. Egyre nehezebben vettem a levegőt, ami pedg eljutott a tüdőmig, nem volt elég, de a látvány, ahogy bontogatni kezdte a nadrágomat, hirtelen még az ösztönt is elfeledtette velem, hogy kapkodni kezdjek az oxigén után. Szavak nélkül, lélegzetvisszafojtva figyeltem, szavaiba közben beleborzongva, emelve a csípőmet, hogy könnyebb dolga legyen, és ezen a ponton már nem is lehetett volna egyértelműbb, hogy mire vágyom annyira, hisz ott feszültem ujjai között, saját ajkamba harapva, szinte sóvárogva kényeztető ajkai és tűzforró nyelve után, ennek gondolata pedig ismét marokkal szorított rá a gyomromra. - Gondolatolvasó vagy - vigyorodtam el kissé erőtlenül, újra ajkamra harapva, miközben Ő tovább haladt lefelé. - Én is a szádban akarom érezni magam - bukott ki belőlem egy újabb sóvárgó, már-már türelmetlen sóhaj, pár pillanat erejéig lehunyva a szemeimet, pedig egyetlen pillanatát sem akartam kihagyni annak, ahogy a tekintete fogságban tart, és mikor végighúzta rajtam nyelvét, finom borzongás futott végig rajtam. Ezt pedig csak fokozta azzal, ahogy ajkai közé fogadott, a semmihez sem hasonlítható érzésbe még ujjaim is belefeszültek, hangos nyögés tört elő torkomból, egyik kezem pedig ösztönösen kelt életre és nyúlt a haja után, finoman rámarkolva tincseire, egy még intenzívebb nyögést hallatva, mint pár másodperccel ezelőtt. Tisztán éreztem, hogy milyen lüktetéssel reagált mozdulataira a testem, hogy újra és újra ajkai közé feszültem, ahogy nyelvével mohón kényeztetni kezdett, és bár az utolsó erőmmel kapaszkodtam a saját erőmbe, végül mégsem bírtam ki, hogy ne mozduljon a csípőm, néha ajkai közé tolva magam, mintha már nem is ajkaiban, hanem benne mozognék, olyan fájóan ajkamba harapva, hogy még egy halk szisszenés is kibukott belőlem. Hajára markoltam, mikor a kéj néha vészesen közel merészkedett hozzám, azzal pedig csak tovább fokozta, hogy közben egy pillanatig sem eresztette tekintetemet, úgy lesve minden reakciómat, ahogy az imént én lestem az övéit, nyögéseire pedig én magam is nyögéssel reagáltam. - Most már igazán... ráülhetnél - bukott ki belőlem szinte minden hang nélkül, érezve, hogyan kezd gyöngyözni a verejték halántékomon, de ha jelenleg fogadnom kellett volna, hogy tényleg abbahagyja-e és az ölembe ül, vagy elvisz egészen a gyönyörig, nem tudtam volna, hogy mire tegyem a voksomat.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 07, 2022 9:29 pm
Iris & Dimitriy
Már a puszta látványa is pokolian felizgat, ahogy előttem térdelve a vállára húzza combomat, de ahogy nyelve forró ölemre talál, hogy a lehető legmohóbb mozdulatokkal kezdjen kényeztetni, az utolsó gondolatom az, hogy megpróbáljam elfojtani a belőlem kikívánkozó hangokat. Egy pillanatig se akarom titkolni előle, hogy mennyire élvezem, amit velem művel és, hogy mennyire vágyom arra, hogy egész a gyönyörig folytassa kínzó játékát, ami nem is olyan sokára, már el is kezd környékezni, miközben levegő után kapkodva próbálok talpon maradni. Keze combomra simul, olykor finoman bőrömbe mar, de még a kábulat ellenére is érzékelem, milyen hatással van rá mindez, hogy miféle hangokat ad ki magából minden egyes reakciómtól, ez pedig csak még közelebb terelget a gyönyörhöz, ami végül olyan erővel hasít belém, hogy az egész testem beleremeg és talán, ha nem tartana olyan előzékenyen, gyengéden, el is hagyna a lábam. Lihegve feszülök a falnak, miközben csípőm finoman ajkaira ring, tekintetem szinte felfalja Őt, az izgató látványt, amit előttem helyezkedő alakja nyújt, ahogy azzal a sunyi vigyorral nézi végig az édes szenvedésemet, ahogy próbálok levegőhöz jutni, miközben ujjaim továbbra is finoman túrják tincseit, ajkaimra pedig elégedett mosoly kúszik szavai hallatán. -Te is szexi vagy, ahogy előttem térdelsz.- lihegem halkan, még én is alig ismerek rá hangomra, olyannyira kiérződik rajta a gyönyör, ami még mindig sanyargatja testem, de ahogy egyszerűen ledobja magát velem szemben és helyet foglal a földön, ajkamba harapok és elvigyorodok. Jó pár pillanatig, csak némán figyelem alakját, olykor nyelvem végig húzom ajkaimon, mikor pedig a fürdőt említi, én magam is az ajtó felé sandítok. Kibaszottul távolinak tűnik az emelet, a fürdő és úgy általában nehezemre esne most elindulni bármerre is, mikor a vágy ilyen őrjítően dolgozik bennem, így végül csak lassan előrébb lépek és, miközben tekintetem továbbra is elégedett arcát fürkészi, finoman fentebb húzom magamon a felsőt, amit olyan hanyagul rajtam felejtett. -Az a legjobb, ha már most neki állok vetkőzni.- csipkedem magamon a vékony anyagot, majd lassan fentebb húzom finoman ajkamba harapva közben, kibújva az anyagból pedig hanyag mozdulattal felé hajítom, hogy lehetőleg valahol az arca környékén kössön ki. Halkan kuncogva lépek közelebb hozzá, közben már a melltartót csatolva ki magamon, amit a felsőm után küldök, de közben már ereszkedek is térdre, finoman lábaim közé furakodva magam, ha pedig sikerrel járok, mohó csókot lehelek ajkaira, mellkasán simítva végig közben, de azzal a lendülettel, ahogy a póló aljához érek, már el is kezdem húzni rajta felfelé. -Talán, téged sem árt levetkőztetni közben...- mormogok nyaka bőrére, finoman végig húzva körmeim mellkasán egészen le a hasfaláig, de ujjaim végül a nadrág peremébe akadnak, amit halkan felszisszenve lentebb is mozdítok rajta. Iszonyúan kívánom, az átélt mámor ellenére is tovább dübörög bennem a vérem, mintha képtelen lenne csillapodni, bár az is igaz, hogy jelenleg más sem jár a fejemben, mint hogy én is hasonló figyelemmel tüntethessem ki, így miközben ajkaim mohó, gyengéd csókra csábítják, kezem már az övét, majd a gombot és a sliccet kezdi bontogatni rajta. -A számban akarlak érezni...- lehelem halkan ajkaira, teljesen feltüzelve már a gondolatától is annak, amire készülök és, miközben kezem rutinos mozdulatokkal csúsztatja lentebb rajta a nadrágot és a boxert is, ajkaim nyakát és mellkasát borítják forró csókokkal, így haladva egyre lentebb testén. Két kézzel húzom le csípőjèről a nadrágot, mikor pedig megpillantom lüktető vágyát, amit már jóval azelőtt is éreztem fenekemnek feszülni, hogy nyelvèvel juttatott volna a csúcsra, felé sandítok és pimasz vigyorom közepette végig vezetem nyelvem ajkaimon. Nem hagyok azonban sok időt a gondolkodásra, kezem magabiztosan markol rá, finoman csúsztatva rajta végig párszor, majd egy utolsó rövid csókot lopok tőle, és pár bőrére hintett csók kíséretében hátrálok picit. Halkan, elégedetten sóhajtok egyet, ahogy nyelvem végig húzom rajta, a következő pillanatban pedig finoman ajkaim közé veszem és buja nyögés kíséretében kezdem kényeztetni, tekintetem arcára szegezem közben, hogy lássam minden egyes reakcióját, míg nyelvem lassan végig simítom rajta számban, felvéve vérem lassú, de annál őrjítőbb ritmusát.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 07, 2022 7:50 pm
Ezúttal mindent a meglepetés erejére alapoztam, még ha eleinte én magam sem számítottam arra, hogy lesz bennem elég erő végigcsinálni. Hisz ugyanúgy éreztem érintésem alatt a teste reszketését, csókjaim alatt a felhevülő bőrét, az apró kis remegést, amit produkált, miközben a falnak préseltem, és tényleg, abban a pillanatban bármit megtettem volna azért, hogy itt, a fal tövében tegyem magamévá, olyan hévvel, mint talán még soha, de talán nemcsak Őt, de magamat is meg kellett lepnem - kivételesen. Ezért is indultam el lefelé, mikor arra ösztönöztem, hogy forduljon felém, Ő pedig nem is ellenkezett, ezúttal háttal dőlt a falnak, én pedig, amint eltüntettem róla a nadrágját, már emeltem is vállamra a combját, még közelebb rántva magamhoz, de úgy, hogy az egyensúlya alig egy pillanatra inogjon meg, és mire felfogta volna, hogy mi történik, nyelvem már pofátlanul vette Őt támadás alá, lassú, komótos mozdulatokkal ingerelve, néha finoman rászorítva combjára, de még így, ennek ellenére sem tudtam lekotorni arcomról azt a sunyi vigyort. Mert láttam tekintetében a tüzet, ahogy lenézett rám, és attól a szempártól még keményebben szorított a saját nadrágom. Majd' szétfeszültek izmaim, újra és újra végigvágott rajtam a vehemens lüktetés, az ösztön, ami maga alá akart gyűrni, velem együtt pedig Őt is magával készült rántani, de ahogy teste reagált nyelvem játékára, egy pillanatig se bizonytalanodtam el abban, hogy Ő is épp erre vágyik. Még ha az első megsemmisülést nélkülem is kellett átélnie, mert ahogy nyelvem tovább fokozta a tempót, néha finoman testébe csusszanva, már egyértelművé vált, hogy nem fogok leállni, ezúttal nem fogom megfosztani a gyönyörtől, sem most, sem az utolsó előtti pillaanatban, még ha ez azt is vonja majd maga után, hogy kibaszottul elveszítem a kontrollt a saját testem felett. Nem tudtam, hogy lehet ennyire mohón, ennyire szenvedélyesen szeretni, vagy épp vehemensen akarni valakit, de bármit is készültem adni neki, az a tény vigasztalt, hogy még előttünk állt az egész éjszaka. És bőven lesz még lehetőségem visszakapni, ha jól sejtem, kamatostul. Ettől pedig még fürgébbé vált a nyelvem, még szorgosabban dolgoztam a mámorán, egy halk morranással jelezve szavai hallatán, hogy eszembe sem jutott sem abbahagyni, sem felfüggeszteni azt, amibe épp belekezdtem, szabad kezem pedig vádlijáról feneke alá vándorolt, így rántva még jobban ajkaimra. Mintha szükség lett volna rá, hisz nyelvemre ringott Ő magától is, úgy mozogva, mintha épp rajtam ülne, ez a gondolat pedig ismét előcsalt belőlem egy kóbor, magányos nyögést. Érzékeny pontjára csókoltam, mikor testét elöntötte a gyönyör, továbbra is szorosan fogva lábát, mintha ezúttal tényleg fennállt volna a veszélye annak, hogy elveszíti az uralmat a saját teste felett. Nyelvem csillapodott kissé, csak addig masszírozva Őt, míg meg nem éreztem, hogy csiklandóssá vált, egy elégedett mosollyal húzódva el tőle, de továbbra sem álltam fel, helyette a térdeimen megtámaszkodva mértem Őt végig, hosszas figyelmet szentelve arckifejezésére, arra, ahogy a gyönyör testet öltött tekintetében, majd egy pofátlan kis vigyor kíséretében hátrébb kúsztam pár lépést, és letettem a hátsómat, mit sem törődve azzal, hogy vajon mennyire lesz koszos a nadrágom a garázs padlóján üldögélve. - Kibaszottul szexi vagy, miközben elélvezel - billent oldalra a fejem, miközben karjaimmal megtámaszkodtam magam mögött, pimaszul ajkamba harapva, majd orrommal az ajtó felé intettem. - Ha még mindig ragaszkodsz a fürdőhöz... - kezdtem bele a gondolatba sokat sejtetően, mintha nem égtem volna én magam is a vágytól. Attól, hogy tovább folytassuk, amibe belekezdtünk, de még mindig nem fáradtam el annyira, hogy ne húzgáljam meg kissé a bajszát.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 07, 2022 6:59 pm
Iris & Dimitriy
Már a motoron ülve azon járt az eszem, mi vár majd rám itthon, hogy miként fogunk egymásnak esni, a pimasz kis játékunk pedig, amivel húztuk még picit egymás agyát, csak arra volt jó, hogy a vágy még mohóbban dolgozzon mostanra bennem, hogy még jobban akarjam Őt. A vérem, már attól felforrósodik, ahogy teste az enyémnek feszül, csókjai és érintései nyomán hol libabőrössè válok, hol megborzongok, miközben az egyetlen kínt harapásai helyett, csak az okozza, hogy nem tudom megcsókolni, hogy én nem érinthetem Őt, mert testével a falnak szegez. De valahol, még ezt is élvezem, hogy a kezébe vette azt a képzeletbeli gyeplőt és cseppet sem tűnik úgy, hogy el akarná engedni. Még akkor sem, mikor végül maga felé fordit, mert csókjától továbbra is megfoszt, bármennyire is sóvárgok érte, inkább nyakam bőrére hajol újra, majd lefelé igyekszik testemet épp, csak érintve orrával, lassan fosztva meg végül a nadrágomtól, ami csak még jobban felpezsdíti a véremet, testem még vadabbul lüktet, mert már alig várom a pillanatot, hogy újra magamban érezzem, hogy itt, ennél a nyomorult falnál essen nekem, de ismét meglepetést okoz. Nem tér vissza hozzám, nem lop ajkaimról mèg most sem csókot, inkább combomba harap finoman, lábamat a vállára emeli, nekem pedig már attól vadabb ritmusra kapcsol a szívem, hogy egyáltalán belegondolok, mire készülhet, de amikor nyelve megèrint és édesen végig siklik rajtam, meg sem próbálom a kikívánkozó nyögést elfojtani. Már a látványtól elkocsonyásodik a térdem, de az, amilyen mohón kényeztetni kezd, végképp megkövetel tőlem minden koncentrálást, hogy ne omoljak össze a fal tövében vagy, hogy egyáltalán képes legyek lélegezni, ami minden mozdulatával egyre feszültebben, egyre nehézkesebben sikerül. Nehezen tudom eldönteni, hogy mire vágyom jobban, hogy Őt akarom-e magamban érezni, miközben a gyönyör végig robog testemen, vagy nyelve buja, izgató mozdulatai kíséretében csábítóbb-e a beteljesülès gondolata, de nem is igazán bízza rám a döntést, mert minden mozdulata arról árulkodik, ahogy nyelve forrón játszadozik lüktető ölemmel, hogy rohadtul nem fog leállni, míg el nem élvezek, ez a gondolat pedig beèkel még egy plusz bizsergést a többi mellé. Már képtelen vagyok uralkodni légzésemen, igazából örülök, hogy egyáltalán képes vagyok még erre az ösztönös dologra is, miközben a szívem egyre hangosabban kalapál, a vérem vad ritmusban dübörög a fülemben, a testem pedig olyan őrjítő lázban ég, hogy az sem lepne meg, ha lángra kapnék. Kezem hajába mar finoman, mintha attól félnék, hogy majd elhúzódik tőlem az utolsó pillanatban, ami lássuk be, annyira nem is lenne meglepő, hiszen már volt rá precedens, de most kibaszottul remélem, hogy nem fog aljaskodni, mert miközben csípőm már önkéntelenül is ajkaira ring, nyelve buja mozdulatait élvezve, követelve, a gyönyör egyre kínzóbban közelítget és szinte, már érzem is azt a mámoros zsibbadást, amit képes okozni. Nyögéseim egyre nyújtottabbak, egyre kéjesebbek, már fejemet is hátra vetem kerül-fordul az élvezettől, de újra és újra emlékeztetem magam arra, mennyivel édesebb a látvány, amit Ő nyújt, ahogy nyelvèvel kényeztet, még akkor is, ha ajkain ott virít az a szexi, pimasz vigyor, így lázas tekintetem minden alkalommal vissza is vezetem rá. -Abba ne hagyd...- nyögöm feszülten utolsó lélegzetemmel, mielőtt a gyönyör belém hasítana, mielőtt elakadna lélegzetem, izmaim megfeszülnek és egy hosszú pillanat erejéig semmi mást nem hallok, csak zakatoló szívem hangját, míg egy vad, buja nyögés kíséretében újra levegőért nem kapok. Csípőm reszketve mozdul ajkaira, ahogy testem minden izmát végig gyötri ez az édes, semmihez sem hasonlító bizsergès, miközben lihegve, küszködve próbálok levegőhöz jutni és kapaszkodni ebbe a világba, ahol még mindig hihetetlen, hogy Ő vár rám, hogy Ő az enyém és, hogy másra sem tudok gondolni, csak hogy én is az Övé legyek.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 07, 2022 5:28 pm
Egy pillanatig sem engedtem az irányításból, ezt pedig mi sem jelezhette volna jobban annál, ahogy a falhoz préseltem testét, és lényegében lehetőséget sem adtam neki semmire. Már azon kívül, hogy tenyereivel megtámaszkodjon a falban, míg én leráncigáltam róla a kabátot, tüzesen végigcsókolva a válla azon részét, ami kibukkant a felsője alól, kezem pedig olyan kíváncsian tört utat magának, mintha tényleg nem ismerne lehetetlent. Talán nem is ismert, mert soha, egyszer sem mondta, hogy álljak meg, teste pedig egyértelműen tolmácsolta, hogy mire is vágyik pontosan. Ezzel leginkább akkor szembesültem, mikor ujjaim alatt összpontosult testének lüktetése, a vágyának vad zubogása, ahogy masszírozó ujjaim alatt szinte új életre kelt, én pedig egyre mohóbban csókoltam bőrét, épp ahol értem, nem ijedve meg attól sem, hogy néha finoman, ingerlőn ráharapjak. Kibaszottul vágytam Rá, ezt nagyon is jól érezhette, mikor újra és újra fenekének feszültem, Ő pedig válaszként visszavágott, úgy dörgölőzve hozzám, hogy kénytelen voltam belemorranni a csókjaimba, néha erősebben mélyesztve bőrébe a fogaimat, amit minden alkalommal forró nyelvemmel simítottam el. Pedig tudtam, hogy nem fáj neki, legalábbis nem a szó hagyományos értelmében, mert a fájdalom jelen helyzetben olyasmivé alakul, ami legfeljebb türelmetlenebbé teheti, és ha rajtam múlott, nem is a kín miatt kezd majd el sírni, hanem attól a gyönyörtől, amibe egymást hajszoltuk. Már az élvezet gondolatától is pattanásig feszültek izmaim, gyomrom borsónyi méretűre zsugorodott, amit ráadásként még szorongatni is kezdett egy erős marok. Hangja csak tovább ajzott, ahogy a kicsit sem visszafogott nyögések előtörtek belőle, néhány másodpercre még szemeimet is összeszorítottam, diadalittasan vigyorogva bele mozdulataimba, elvégre bármit is akart elhitetni velem, teste csúnyán elárulta, ez pedig minden masszírozó mozdulattal fokozódott, kis híján bele is őrülve abba a forróságba, amivel teste reagált rám. Egyetlen pillanaton múlt csupán, hogy ne rángassam le a saját nadrágomat is, csak hogy itt és most még keményebben a falnak szegezzem Őt, úgy merülve el benne, hogy abba nemcsak Ő vagy én, de az egész kibaszott garázs is beleremegett volna. Mert ennél telhetetlenebb vágy nem uralkodhatott volna felettem, a türelmetlenségem pedig ellenem dolgozott, testem minden porcikája érte kiáltott és az enyhülésért, amit csak Ő tudott megadni, mégis győzött a pofátlan, sunyi énem. Elhúztam ujjaimat, majd magam felé fordítottam, de álltam a sarat, és nem kerestem fel rögtön ajkait, helyette elindultam lefelé, addig küszködve, míg nadrágja földet nem ért, azzal együtt pedig én is leguggoltam előtte, de a várakozásaival ellentétben nem kúsztam fel ismét. Helyette a combjára markoltam, úgy húzva vállamra, mintha mi sem lett volna természetesebb, egy utolsó, cinkos vigyort villantva felfelé, mohón saját ajkamba harapva, mielőtt nyelvem rátalált vágya forrására, olyan lassú kínzás alá vetve Őt, hogy abba ismét belefeszültem. Ekkor már nem is éreztem a gyomromat, főleg a hangok után, amiket előcsaltam belőle, és ahogy nyelvem mozdulatai egyre csak fokozódtak, mohón, már-már kíméletlenül tapasztottam rá nyelvemet, ezzel is sugallva, hogy addig nem állok meg, míg végig nem vág testén a gyönyör. Ahogy a padlót érintő lába megremegett, szabad kezemmel finoman végigsimítottam rajta, egészen fel, az oldaláig, mintha így akartam volna támasztékot nyújtani neki, egyre forróbban kényeztetve, nyelvemmel néha egészen elkalandozva, finoman testébe csúsztatva, csak hogy tovább bolondítsam a gyönyörét, pofátlan kis vigyorral fürkészve tovább arcát.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 07, 2022 4:19 pm
Iris & Dimitriy
Eszembe jut az első estènk, amikor az apja emberei visszatoloncoltak hozzá, Ő pedig kicsalt tőlem egy csókot azért cserébe, hogy megcsillogtassa a zongoratudását. Na jó, igazából ott is én voltam az, aki igazán aljas volt, mert csók helyett, csak egy puszit nyomtam az arcára és hasonló pimaszsággal, mint amit most és azóta jó párszor megcsillogtattam már, egyszerűen elsètáltam tőle. Ő pedig elkapott és, ha akkor még érzelmek nem is lapultak csókjában, ez az őrjítő vágy, már ott tombolt bennünk, ajkaink mohó táncával pedig, csak még jobban életre kelt, amit akkor még valószínűleg bőszen ragadtam volna, de most már bármikor szívesen elsuttognám neki. Most is elkap, nekem pedig, már attól megborzong az egész testem, hogy hátamhoz simul, hogy teste az enyémnek prèselődik, miközben a falhoz taszít, ajkai és nyelve pedig izgató, mohó falatozásba kezdenek bőrömön csak, hogy még pokolibbá szítsa bennem a forróságot. Egy pillanatig sem tétovázik, magabiztosan kezdi bontogatni rólam a kabátot, bőröm szabaddá váló részein is ott hagyva forró csókjait, én pedig ugyanazzal a ritmussal préselem fenekem ágyékának újra és újra, mint ahogy vérem, a vágy lüktet bennem máris olyan mohón követelve Őt, mintha hosszú hetek óta nem kaphattam volna meg. Egyre bujább sóhajok hagyják el ajkaimat, valahányszor csak nekem feszül és megèrzem, milyen telhetetlen vágy munkálkodik benne is, hogy mennyire kemény már a farmer alatt, miközben Ő már az enyémet igyekszik kigombolni. De nem húzza le rólam, meg sem kísérel ilyesmit tenni, inkább kezét csúsztatja egyenesen a fehérnemű alá, ujjaival határozottan simítva forró ölemre, érintése nyomán nyögök is egyet, olyan pokoli borzongást okoz bennem, míg ajkai ès nyelve továbbra is bőröm minden elérhető részét kényeztetik lágyan. Csípőm egyetlen pillanatra sem áll le, bármennyire is készítem ki magunkat azzal, ahogy újra és újra egymásnak feszül testünk ugyanazt a mozdulatot imitálva, mintha máris Rajta mozognèk, mintha Őt élvezném, Ő pedig diadalittas èllel ugyan, de azzal az izgató hangjával közli velem, mennyire elárultam most magam, hogy valójában egyáltalán nem akartam sem túl messzire menni Tőle, sem fürdeni vagy akármi mást csinálni, aminek Ő nem része. Pimasz mosollyal harapok ajkamba, de egy újabb sóhaj és a kínzó vagy gyorsan rendezi vonásaimat, buja szavai hallatán pedig újabb nyögést hallatok, mert valahányszor csak ilyesmit suttog a fülembe és kihallom hangjából, mennyire felhúzza az én izgalmam, csak még jobban felajz vele. -Igen.- lehelem mámorittas hangon, szinte már látva is magam előtt, ahogy egyszerűen lehúzza rólam a nadrágot, hogy aztán testünk eggyé válhasson végre a lehető legmohóbb, legizgatóbb módon, de ismét meglepetést okoz, mikor ehelyett inkább maga felé fordít. Sóvárgó tekintettel pillantok ajkaira, sajátjaimon buján végig húzom nyelvemet, egyértelműen a csókjára szomjazom, de mindig elfelejtem, miféle aljas gazemberrel van dolgom, mert még egy aprócska csókra se hajol oda hozzám. Pedig, ahogy nyakamra hajol, kábán mozdulok picit felé, arra számítok, hogy ajkai enyémre tapadnak, de tudhattam volna, hogy a sunyi mosolya miféle szándékot rejt, mikor pedig eszembe jut, hogy nekem mennyi lehetőségem lesz még ma mindezt viszonozni, hasonló vigyorral húzódnak ajkaim lihegèsem közben. Feszülten sóhajtok, mikor elindul lefelé, egyben terelgetve is kezével a farmeremet és a bugyit is, lassan téve szabaddá a testem alsó részét, de amikor ahelyett, hogy újra felegyenesedne, inkább a combomat emeli határozott mozdulattal a vállamra, feszülten nyögök egyet, lehunyom szemeimet és hátra vetem a fejem, hogy halkan koppan a falon. Aztán sietve lepillantok rá, megborzongva attól az ádáz mosolytól, ami ajkain látszik, miközben közelebb hajol hozzám, nyelve pedig már simul is ölemre, elnyújtott, buja nyögést csalogatva ezzel elő belőlem. -Istenem...- kapok levegő után, ujjaim hajába túrnak finoman, másik lábam pedig, amivel tartom magam, egy pillanatra még meg is inog az èlvezettől, amit nyelvèvel okoz, de a falnak feszítem magam és lenèzek rá. Olyan pokolian izgató a látvány, hogy a világ összes kincsèèrt sem hagynám ki, bármennyire is gyötör izgató mozdulataival, melyek egy újabb őrjítő orgazmus ígéretèt rejtik, amennyiben így folytatja a kínzásomat.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 07, 2022 6:29 am
Egy másik helyzetben valószínűleg nemcsak egy ravasz vigyorral reagáltam volna, mikor azt mondta, hogy a jövőben kész kezesbárányként viselkedni. Nem, bizonyára minden részletében belementem volna ebbe a kis elhintésbe, de tekintve, hogy hanyag mozdulata ellenére miről is árulkodott a testbeszéde, rá kellett jönnöm, hogy ezúttal ellent kell állnom a kísértésnek, és nem kezdhetem el szívni a vérét olyasmiért, amit csak azért dörgölt az orrom alá, mert játszadozni akart velem. Ennél jóval merészebb elképzelések éltek bennem a folytatást illetően, és bár nem mondtam le arról, hogy az este egy adott pontján tényleg az utolsókig húzo majd az agyát, de most képtelen lettem volna hosszú perceken át úgy csűrni és csavarni a szavakat, hogy közben már minden porcikám Rá vágyott és arra, hogy végre benne legyek. Ahogy mögé léptem és hátához simultam, lényegében egyetlen mozdulattal tettem nyilvánvalóvá, hogy eszem ágában sincs innét kiengedni, és valójában soha nem is volt, addig legalábbis biztosan nem, míg valamelyest nem csillapodik a bennünk tomboló vágy, amit még úgy is éreztem belőle áradni a hátán keresztül, hogy rajta volt a kabátja. Míg ajkaim mohó játékba kezdtek, hol fülét, hol nyaka szabadon hagyott részét csókolva, addig kezem már a cipzárjánál matatott, jóval vehemensebben bontogatva ki a kabátjából, mint ahogy a stégen tettem, és bár nehezemre esett elszakadni a lassan ringó, állandóan nekem feszülő fenekétől, de épp annyira mégis megtettem, hogy lelökjem róla a feleslegessé váló ruhadarabot, de utána már simultam is vissza hozzá, mellkasomon érezve a testéből áradó hőt. Csókjaim egyre mohóbban kutatták tovább bőrét, már a nyaka azon részét kényeztetve, amit nemrég még elfedett előlem a kabátja, de nem értem be ennyivel. Mindkét kezem előre nyúlt, hogy a nadrágját kezdjék el bontogatni, de hiába várta volna, hogy elkezdjem róla eltüntetni, helyette csak a gombot intéztem el, épp annyi teret biztosítva, hogy beférjen alá a kutakodó kezem, és mikor a bugyija alá csúsztatva rátaláltam teste lüktető pontjára, jólesően, felmorranva haraptam a vállára, szabad kezemmel a felsője anyagát nyúzva, kis híján már tépve, de még azelőtt elengedtem, hogy tényleg reccsent volna, ekkor már teljesen Rá koncentrálva, és arra az ébredező, vad lüktetésre, ami masszírozó ujjaim alatt bontakozott ki. De Ő sem maradt tétlen, ujjai a karomra simítottak, míg másik kezével tarkómra markolt, közben újra és újra fenekével feszülve nekem, és tudtam, hogy tisztában van vele, mennyire kikészít már pusztán ennyivel is. - Lebuktál - mormoltam fülébe rekedten, szándékosan használva ki a helyzet adta előnyömet arra, hogy mégis játsszak még vele egy kicsit, visszautalva arra, hogy látszólag milyen egyszerűen képes lett volna kisétálni innen, miközben a vágy legalább annyira marcangolta Őt is, mint engem. - Kibaszottul nedves vagy - folytattam tovább, de már magam sem tudtam, hogy honnan szedtem össze a hangomat, mert az, ami jelenleg összpontosult az ujjaim alatt, olyan feszítő lüktetést váltottak ki belőlem is, hogy alig tudtam elfojtani a belőlem kikívánkozó hangokat, arról a toporzékoló tettvágyról már nem is beszélve, ami tovább tombolt ereimben, ágyékomat ismét fenekének dörgölve, újra bőrébe harapva, ahogy az ingerlő érzés eluralkodott minden porcikámon. Annyi erő mégis szorult belém, hogy miután alaposan előkészítettem a terepet, elhúzzam öléről az ujjaimat, majd arra ösztönöztem, hogy felém forduljon, de ha arra számított, hogy ezúttal majd megkapja a régóta vágyott csókot, ki kellett ábrándítsam. Ajkaim körül továbbra is ott játszott valami ösztönös sunyiság, ahogy visszahajoltam nyakára, ezúttal hátát tolva a falra, tudatosan hagyva ki ajkait a kényeztetésből, majd anélkül, hogy a felsőjéhez értem volna, újra a nadrágjába kapaszkodtam, és miközben lassan haladni kezdtem lefelé, orrom hegyével simítva végig kulcscsontján, majd mellei között, ugyanebben a tempóban a bugyijával együtt toltam le róla a nadrágot, egészen addig, míg le nem guggoltam előtte, finoman a combjára harapva, miközben vártam, hogy kilépjen végre a nadrágból, és azt is odébb dobhassam, mint valami feleslegessé vált kelléket. Mégsem egyenesedtem fel, bár a vérem azt az ütemet dobolta, hogy dobjam le magamról én is a saját ruháimat, és adjam át magam a vad és szenvedélyes ösztönnek, ami ezúttal is valami eszeveszett gyönyörrel várna az út végén, de végül mégis huncut vigyorral haraptam ajkamra, ahogy felpillantottam rá, rákarolva egyik combjára, egyetlen határozott mozdulattal ösztönözve, hogy helyezze a vállamra, ekkor azonban már a nyelvem indult el azon az úton, ahol az imént még ujjaim ténykedtek, lassú, már-már kínzó mozdulatokkal kezdve kényeztetni teste legforróbb pontját.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 61 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 61 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.