Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 17, 2022 4:09 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
-Lehet, hogy most nekem kell majd inkább megfürdetnem Téged. Az úgyis elmaradt.- duruzsolom pimaszul, bár nem feltétlenül csak emiatt juttatok végül rá is némi habot, amit aztán mohó, buja mozdulatokkal tüntetek el forró bőréről, de így legalább biztosítom magunknak a dupla élvezetet, mert épp olyan izgató lesz tisztára mosni bőrét, mint amilyen élvezettel kenem össze, hiszen tökéletesen érzem teste minden apró reakcióját, a borzongást, vére sebes lüktetésèt, látom miként válik libabőrössé, az a hosszú, vágyódó sóhaj pedig, végképp elárulja, mennyire élvezi nyakán barangoló nyelvem és ajkaim édes játékát, amitől csak még jobban felhevül az én testem is. Pedig már így is ezer fokon ég, Ő pedig, mintha pontosan tudná, miféle forróság kínoz, előzékenyen megszabadít a megtèpázott ruha maradványaitól, mohó tekintetét pedig ajkába harapva legelteti rajtam, de mielőtt túlságosan nyeregben érezné magát, juttatok egy kis habot mellkasára is, onnan is gondosan tüntetgetve el az édességet, de mielőtt még végezhetnèk a feladattal, elcsen onnan egy keveset, ujját pedig ajkaimhoz emeli. -Lehet, hogy Te már említetted.- lehelem halkan, mielőtt eltűntetnèm ujját ajkaim között, épp olyan mohó mozdulattal szopogatva le róla az édessèget, mint ahogy Őt szoktam kényeztetni és egy pillanatig sem kétséges, hogy fel is idèzem benne azokat a pillanatokat, mert ágyéka egyre keményebben feszül testemnek, a nagy elhatározásom pedig, hogy miként fogunk nassolgatni még hosszú percekig a konyhában, ennél a résznél el is gyengül. Úgy kapok ajkaièrt, olyan mohón ízlelve őket, mintha a világ legfinomabb édessége kerülne épp terítékre és ez nem is olyan erős túlzás, mert sem a sütemény, sem a tejszínhab vagy épp a nutella nem érhet fel azzal, amilyen édes íze van csókjának, amilyen mámoros érzés az, ahogy nyelve az enyèmhez simul. Pár hosszú pillanat csupán, míg mozdulatlanul ácsorog, de aztán fenekemre fogva hirten csípőjère emel, az érzéstől, ahogy ágyéka ölemnek feszül, kéjesen ajkaiba nyögök, de én sem szakítom meg csókunkat, míg a pultra nem ültet és akkor is, csak azért teszem, mert felszisszenek, mikor a hűvös felület találkozik forró bőrömmel. Ujjai tincseim közé fúrják magukat, a mozdulat pedig épp, csak annyi hevességet rejt magában, hogy érezzem, mennyire nincs esélyem szabadulni és, hogy ebben a pillanatban átvette tőlem a gyeplőt, olyan erősen markolva rá, hogy a gondolattól, még a szívem is kihagy egy ütemet, hogy aztán még őrültebb tempóra kapcsoljon. Kezeim oldalára simulnak, finoman marva forró bőrére vagy épp mellkasán barangolnak cseppet sem bánva, ha a maradék habot esetleg még jobban szètkenik rajta, miközben Ő a süteménnyel kapcsolatban sutyorog ajkaimba, de a villa csörömpölèse hallatán, csak finoman ajkára harapok és feszülten sóhajtok egyet.-Találtam valami sokkal finomabbat.- nyögöm elfúló hangon, ahogy még jobban nekem feszül, ahogy ölemhez ér kemény ágyéka, kezeim pedig hátra simítanak derekára, gyengéden karcolva körmeimmel bőrét, míg el nem érek formás fenekèig, úgy húzva magamhoz még közelebb, feszülten nyögve a csókunkba. -Majd később kaphatsz belőle még pár falatot.- kuncogok zihálva, ahogy álla felé veszem az irányt csókjaimmal, meg sem állva nyakáig, nyelvemet húzva végig lüktető bőrén, miközben lábaimmal finoman átkarolom csípőjèt, de aztán újra visszatèrek ajkaihoz nyelvemmel mohón kutatva nyelvèt, az érzéstől pedig, ahogy újra egymásra találnak, finoman megborzongok és nyögök egyet ajkai közé.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 16, 2022 9:39 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Kicsit sem érdekelt, hogy mennyire tűnt feleslegesnek az a bizonyos fürdő, vagy hogy a tejszínhabos fiaskó miatt valószínűleg kénytelenek leszünk újra megismételni majd, mert még tisztán emlékeztem, mi minden történt a zuhany alatt, még mielőtt úgy döntöttem, hogy otthagyom egyedül, elindítva az este igazi lavináját. Mert ha nem tettem volna, talán soha nem csalt volna le a konyhába maga után, hisz mi volt ez, ha nem egyértelmű bosszúhadjárat, amiért annyira masszívan és keményen álltam a vágy egyértelmű csalogatását? Bár a szemeimnek már akkor sem tudtam csak úgy megálljt parancsolni, mikor magára öltötte azt a csipkecsodát, ami már az első pillanatában halálra volt ítélve. Nem kapott olyan szerencsés ítéletet, mint az ingem ma reggel, amit szemtelenül magára öltött, és nemcsak engem, de Őt is megleptem azzal, hogy végül nem hullott minden gombja a földre, miután úgy felizgatott, hogy szinte eszemet vesztettem. És talán tényleg elvesztettem, de nem most, és nem is reggel. Nem tegnap, de még nem is a közelmúltban, hanem abban a kibaszott pillanatban, mikor beköltözött ide, és mikor apám emberei az akarata ellenére visszacibálták hozzám. Hosszú ideig csak piszkálgatta a fantáziámat, daccal és gőggel válaszolva annak a kegyetlen ostromnak, ami alá vetettem, csak hogy bebizonyítsam, mennyire nem különb semmivel, és hogy én sem fogom Őt máshogy kezelni. Pedig... Ő testesítette meg mindazt, ami én soha nem voltam, és amiről soha nem hittem volna, hogy titkon mindig is vágyódtam utána. - Megfürdethetlek újra - válaszoltam halkan, szándékosan téve nagy hangsúlyt az első szóra, némi perverz élt adva a kis megjegyzésnek, amihez párosult átható tekintetem, végig szemmel tartva íriszeit, mintha arra vártam volna, hogy végre elárulja magát, és önkéntelenül megsúgja, hogy melyik az a pillanat, mikor tényleg átvehetem tőle az irányítást. De nem úgy tűnt, mint aki olyan könnyedén adná magát, vagy épp a vágyott irányítást, mert jó nagy adag kencét juttatott a nyakamra, úgy nyalva le onnét, hogy beleborzongott minden porcikám, libabőr jelent meg karjaimon és nyakam minden centijén, halk, morajló sóhajt eresztve ki magamból, ami olyan hosszúra nyúlt, hogy szinte egyértelmű volt az így tett vallomás. Válaszként a ruhája egyetlen biztos pontja után nyúltam, úgy szakítva el a pántot, mintha csak egy egyszerű cérna tartotta volna, bár nem is volt benne sokkal több anyag. Az pedig könnyedén adta magát, le is hullott kettőnk közé, szemeim pedig tetszéssel időztek mellein, fájón ajkamba harapva, szemérmetlen vigyorral reagálva arra, ahogy a mellkasomra is hab került. - Kibaszottul édesszájú vagy, mondták már? - kérdeztem kíváncsiskodva, miközben ajkaihoz emeltem ujjamat, rajta a habbal, ajkamat nyaldosva, miközben nyelve megízlelte a krémet. A fantáziám azonnal szárnyalni kezdett, nem is bírtam ki, hogy szabad kezemmel ne vonjam még közelebb, pedig már így is alig választott el bennünket valami, és miközben nyelve rutinosan eltüntette ujjamról a tejszínhabot, kiszakadt belőlem egy tompa, vágytól ittas nyögés. Azt kívántam, hogy bár ne az ujjammal csinálná, a gondolatba pedig még ágyékom is belefeszült, ennek eredményét pedig már nem tudtam, és nem is akartam eltitkolni. Ahogy közelebb férkőzött hozzám, már amúgy is éreznie kellett, hogyan feszülök combjának, ujjaim a hajába túrtak, mikor végre ajkaim után kapott, olyan szenvedéllyel olvadva a csókba, hogy kisebb csodával ért fel a tétlenkedésem. Pedig, ahogy egyre több hév költözött a mozdulatba, és egyre hevesebben falta ajkaimat, egyre erősebb volt a vágy, hogy újra a pultra ültessem, ezt pedig nem is tudtam sokáig elfojtani. Feneke alá nyúltam, majd megemeltem, addig lépdelve előre, míg fel nem ültettem a pultra, de egy pillanatig sem eresztettem ajkait, nyelvem ádáz csatát vívott az övével, újra a haja után kapva, lényegében fogságra ítélve ebben a forró, szenvedélyes csókban. - És mi lesz a süteményeddel? - kérdeztem ajkai közé nyögve, utalva a keze melletti tányérra, rajta a finom süteménnyel, aminek édes ízét még most is éreztem csókunkon keresztül, egy óvatlan mozdulatnak köszönhetően azonban a villa, ami szintén ott hevert a tányéron, a földre hullott, épp akkor, mikor pimasz módon szélesebb terpeszre ösztönöztem combjait, hogy még közelebb férkőzhessek hozzá.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 16, 2022 8:49 pm
Iris & Dimitriy
Reméltem, hogy nem fog egész végig a konyha ajtajában ácsorogni, míg én tényleg arra szorulok majd, hogy csak egyek és, bár átfut az agyamon a gondolat, hogy könnyebben kivitelezhetném a magánakciómat abból a távolságból, tudom, hogy ez nem igaz, mert még a kibaszott ajtófélfának dőlve is olyan kibaszottul szexi, hogy ha nem Ő sétálna oda hozzám, én szüntetném meg köztünk a távolságot. De igyekszem visszafogni magam és olyan nyugodtan állni neki annak a süteménynek, mintha nem ácsorogna mellettem életem férfija pucéran és rajtam nem egy olyan csipkeruha lenne, amit Ő tépázott meg alig pár perccel ezelőtt, de cseppet sem segít a koncentrálásban, amikor pimaszul elcseni előlem az első falatot, ráadásul még le is nyalogatja ujjamról a maradék habot, amit még én hagytam ott, mikor próbáltam magamhoz csalogatni. A játék pedig ismét elkezdődik, mert ahogy én próbálom Őt felhúzni, úgy Őt sem kell félteni, hogy elveszett bárány lenne, aki tétlenül ácsorog és hagyja, hogy kedvemre játszadozhassak Vele és, ha valaha is így reagálna, valószínűleg iszonyúan megijednék, hogy történt valami vele. A legaljasabb húzásom azonban, még hátra van, de valószínűleg, már akkor tudja, hogy készülök valamire, mikor a süteményt a számhoz próbálom emelni a tetején felpúpozott habbal, mert tesz is rá egy pimasz megjegyzést, de akkor sem tántorítok a tervemtől. A hab épp ott köt ki, ahova szántam, tekintete pedig azonnal megváltozik, szinte látom miként jelenik meg benne a nyers vágy, ami abban nyilvánul meg először, ahogy magához ránt derekamra simuló karjával, mintha csak így akarná biztosítani, hogy ne szökjek el. Kibukik belőlem egy feszült sóhaj, ahogy nyelve forró bőrömhöz ér, bármennyire is próbálom magamban tartani, kezem pedig automatikusan túr hajába, élvezettel kínálom fel neki a lehetőséget, hogy a lehető legizgatóbb módon tüntesse el rólam a krémet, de mielőtt még túlságosan magával ragadna a testemben éledő forróság, a saját nassolnivalómról is gondoskodok. Pimasz vigyor költözik arcomra, ahogy nyakára is juttatok a habból, de bármennyire is szeretném nyeregben érezni magamat, a testemen megjelenő libabőr és a borzongás, amit nyelvével kiváltott belőlem, már réges-régen elárult, hogy valójában mennyire nem én irányítok. Igazából egyikünk sem irányít, mert valahányszor egymás közelébe kerülünk, a vágy kerül a volánhoz, ami benne és bennem is feléled, mi pedig csak próbálunk zakatoló szívvel, zihálva úrrá lenni és enyhíteni rajta. Nyelvem mohón simul bőrére, úgy majszolva róla azt a nyamvadt habot, mintha életemben nem ettem volna ilyen finomat, de ez valahol igaz is, mert így, hogy Róla nyalogatom le, hogy az Ő sóhaját hallom közben és az Ő erét érzem lüktetni nyelvem alatt, sokkal finomabbnak hat, mint életemben eddig bármi. -Nincs mit tenni. Miattad újra és újra mocskos leszek.- duruzsolom bőrébe halkan kuncogva, bár azért vitatkoznék vele szívesen arról, hogy valóban felesleges volt-e az a fürdetés, aminek már az emléke is görcsbe rántja a gyomromat, ha csak eszembe jut, milyen szédítő érzés volt karjai szoros ölelésében elélvezni. De ugyanilyen jól emlékszem arra is, milyen pofátlanul hagyott utána hátra, ez pedig tovább fűti véremet, hogy még jobban kínozzam, így miután a nyakáról eltüntetem a habot, mellkasára fújom a következő adagot. Már most kapkodva veszem a levegőt, miközben nyelvem tovább barangol nyakáról mellkasa felé, de ahogy korábban meg is állapítottam, Ő nem az a fajta férfi, aki tétlenül ácsorogna, míg én buja mozdulatokkal ízlelem végig forró bőrét, hanem inkább az, aki közben a már megtépázott ruhám pántját is elszakítja egy könnyed mozdulattal, hogy a ruha végül a földön kössön ki. -Úgy gondolod?- duruzsolom pimasz mosollyal megjegyzése hallatán, közben meg is állok pár pillanatra, de csak azért, hogy vállán finoman megtámaszkodva kilépjek gyorsan a bokámnál heverő csipkéből és ajkamba harapva kutassam pár pillanatig vágytól csillogó tekintetét, amit még akkor sem eresztek, mikor ujjával a számhoz emel egy kevés habot finoman érintve alsó ajkamat. Ujjaim épp olyan gyengéden, de határozottan fognak csuklójára, mint ahogy Őt szoktam érinteni és miközben ujját finoman ajkaim közé engedem, le sem veszem pillantásom az arcáról, pedig az emlékeim olyan iszonyú erővel hatnak rám, hogy legszívesebben lehunynám a szemem és úgy vészelném át a testemen végig robogó bizsergést. De látni akarom Őt és azt, hogy milyen hatással van rá az érzés, ahogy ujja a számba csúszik, nyelvem pedig lassú, buja mozdulattal simul hozzá, mert tudom, hogy közben Ő sem tud másra gondolni, csak arra, amikor ezt keményen lüktető ágyékával teszem. Lassan lépek közelebb hozzá, mellbimbóm finoman érinti mellkasát, míg szabad kezem oldalára simít és, mikor már nem bírom tovább, mikor már ajkaim egész más után kezdenek ácsingózni, finoman eleresztem ujját egy pimasz mosoly erejéig gyengéden ráharapva fogaimmal, majd eleresztem csuklóját és tarkójára simítva kapok mohón ajkaiért, olyan hévvel csókolva, hogy az egesz testem beleborzong, én pedig ajkaiba nyögök az élvezettől.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 16, 2022 6:55 pm
Elég határozottan tartottam csuklóját ahhoz, hogy tudja, ebből a helyzetből nem tudna olyan könnyen szabadulni, de úgy tűnt, hogy nem is akar. Inkább végignézte, ahogy jóleső hümmögések közepette megetettem saját magamat a villája segítségével, épp csak egy kis kóstolót kapva az egyik szelet süteményből, amit a tányérjára választott nemrég, de még mielőtt azt hihette volna, hogy itt véget ért a kis játszadozásom, hát nagyot tévedett. Mert nem engedtem el rögtön a csuklóját, még azt követően sem, hogy szinte teljesen tisztára nyaltam a villát, utána az ujjával tettem ugyanezt, amin még időzött egy kis tejszínhab, de nem az édes íz miatt tartottam hosszú másodperceken át ajkaim között az ujját, olyan pofátlanul nyaldosva, mintha tényleg valami édesség ízét kergetném. Abba inkább bele sem akartam gondolni, hogy fordított helyzetben miként reagálnék, bár, már túl jól ismertem a testemet ahhoz, hogy tudjam, amint ajkai közé venné az ujjamat, olyan keményen válaszolna rá a testem, hogy egyetlen pillanat alatt tüntetném el a tányért a kezéből, csak hogy az első szabad placcon elkapjam, kicsit sem törődve azzal, hogy tönkreteszek-e valamit vagy sem. A legégetőbb különbség mégis az volt, hogy míg Ő könnyedén elrejthette előlem, mi is lángol a testében tőlem, én nem tehettem meg ugyanezt, a testem azonnal árulóvá vált, és bár kibaszottul imádtam ölének vagy épp fenekének feszülni, de most tényleg minden gondolatommal abba kapaszkodtam, hogy késlelteni próbáljam ezeket a nyilvánvaló jeleket. Több-kevesebb sikerrel. Először viszont még engem is meglepett, mikor megláttam a sütire juttatott hab mennyiségét, ami már magában árulkodott arról, hogy készül valamire, és nem is ért csalódás, mikor a hatalmas adag nem a szájában kötött ki, ahová ugyebár, amúgy sem fért volna be, helyette a dekoltázsára kenődött a java, én pedig megköszörültem a torkomat, miközben félrebillentett fejjel méricskéltem melleit, íriszeivel feltáltva. - Na nem baj. Szerencsére ezt könnyen orvosolhatjuk - utaltam a kétbalkezességére, amit szánt szándékkal emlegettem fel, hisz rendszerint kellemes emlékek fűztek hozzá, akárcsak az én hasonló mozdulataimhoz. Ha azt vesszük, a ruhái is mindig egy Hoppá áldozatai voltak, és úgy tűnt, ebben nagyon is profi tanítvánnyá vált. Főleg, hogy már Ő is előszeretettel tépkedte rólam az ingjeimet... nem vesztegettem az időt, közelebb vontam Őt magamhoz, nyelvemmel gyengéden, mégis mohó tempóban nyalogattam le róla az édességet, ami csak még édesebbé vált azáltal, hogy bőre finom ízével párosult, ez pedig ismét ostorcsapásként hasított végig a hátamon, egyértelműen jelezve, hogy ezt a bizonyos vacsorát ma este ismét a konyhában fogyasztjuk majd el. Ezt pedig csak fokozta az a hang, ami kibukott belőle nyelvem mozdulatainak hatására, ahogy érezhetően forrósodni kezdett a bőre, ahogy finoman megremegett, de mire tovább folytathattam volna a kíméletlen ostromot, méghozzá abban a hitben, hogy visszaszereztem az irányítást, ismét előkerült a tejszínhab, ezúttal azonban a nyakamra kaptam egy adagot, Ő pedig már hajolt is, hogy eltüntesse, olyan hosszú, mély sóhajt csalva elő ezzel belőlem, hogy arra még én sem számítottam. Félúton meg is próbáltam útját állni és elnyelni, hogy ne legyen ennyire egyértelmű a belőlem kiváltott hatás, de már késő volt, szinte láttam magam előtt, hogyan görbül vigyorra az ajka, még ha szó szerint nem is volt előttem. - Ezért felesleges volt olyan alaposan megfürdetnem téged - mormoltam csendesen, ekkor már tényleg érezve, hogy alig maradt hangom, épp annyira hátrálva tőle, hogy odaférjen a mellkasomhoz, ha már sikerült oda is jókora adagot juttatnia a habból. A hideg érzés pár pillanatig letaglózta a testemet, de ujjam ekkor már nem tétlenkedett, a félig rajta lógó ruha pántjához értem, fogaimmal keményen harapva be ajkamat, és mielőtt bármit is csinálhatott volna, egyetlen mozdulattal fejeztem be az imént félbehagyott munkát, úgy rántva darabokra a spagetti pántot, hogy az erőtlenül hullott közénk, elterülve a padlón. - Most már egyformák az erőviszonyok - vigyorodtam el pofátlanul, saját mellkasomhoz érve, hogy belemártsam ujjamat a habba, majd elé tartottam, finoman érintve alsó ajkát, némán kérve, hogy nyissa ki a száját.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 16, 2022 5:49 pm
Iris & Dimitriy
Nem tudom, hogy szándékos-e a mozdulat, ahogy nyelvét végig vezeti alsó ajkán, vagy inkább ösztönös reakció arra, amit az ujjammal és a habbal művelek, mintha önkéntelenül is el akarná nekem árulni, mennyire megmozgattam a fantáziáját a szigorúan fenntartott távolság ellenére is, de a testemben èledező vagy mellett, azért némi elégedettség is felbukkan bennem. Épp ugyanúgy, mint minden alkalommal, mikor látom rajta, hogy az ördögi kis tervem épp úgy alakul, mint vártam, mintha egyébként esélyt látnèk arra, hogy az ilyen húzásaim után egyszer tényleg egy érdektelen vállvonás kíséretében odébb sétál majd. El se tudnék ilyet képzelni, maximum csak olyan apropóból, mint amit odafent is csinált, hogy húzza vele az agyam, hogy csak még jobban akarjam Őt de, ha egyszer mégis úgy adódna, hogy ez komolyan megtörtènne...valószínűleg belepusztulnèk. Most sem tudom komolyan venni egy pillanatig sem, hogy tényleg a tejszínhab lenne az, amit megkívánt, mert ha picit is egyre gondolunk -ami ezer százalék-, akkor az elképzelésèben a hab, maximum csak kellék lehet, egy kis extra ahhoz, amit igazából szeretne, mégis úgy látok neki a süteménynek, mintha nem forrósodott volna fel, már ennyitől is a vérem. Vagy legalábbis próbálok neki látni a süteménynek, de mielőtt még bekaphatnám az első falatot, pimaszul elorozza tőlem, élvezkedve elmajszolja, ezzel téve nyilvánvalóvá, hogy beszállt az aljas kis játékomba, mindezt pedig megkoronázza azzal, hogy az ujjamat is a szájához emeli és olyan buja nyelvmozdulatokkal tünteti el a maradék habot, hogy kénytelen vagyok fájón ajkamba harapni csak, hogy megpróbáljam fenntartani a józanságomat. Mondjuk nem könnyű feladat ez, miután meg sem próbálja tagadni a nyilvánvalót, én pedig kacér mosolyommal és vágyakozó tekintetemmel egyértelműen elárulom, mennyire nincs ez ellenemre, de azért nyelek is egy nagyot és megpróbálom megtalálni a hangomat, miközben újabb falat süteményhez jutok.-Cseppet sem zavar.- sóhajtom ábrándosan, szándékosan húzgálva tovább az oroszlán bajszát, de tudja Ő nagyon jól, hogy valójában én legalább annyira telhetetlen vagyok, mint Ő és épp olyan olthatatlan vágy tombol bennem is, mint benne, másképp most nem ácsorognèk a konyhában és igyekeznèk olyan lelkesen kihozni a sodrából. Halkan kuncogok a számmal és a felé irányzott süti méretével kapcsolatos megjegyzésèn, a nevetés pedig, még a segítségemre is van abban, hogy az a túlságosan nagy darab hab pont ott kössön ki, ahol szerettem volna, de persze igyekszem fenntartani a látszatot, hogy minden csupán a véletlen műve. Már emelem is a kezemet, hogy orvosoljam a problémát, de most sem okoz csalódást, mert épp ahogy terveztem, odébb tessèkeli a kezemet, majd olyan izgató pillantással kezd mèregetni, mintha azt fontolgatná, hogy előbb a habot nyalja le rólam és, csak utána csókoljon meg, vagy fordítva. -Hát igen. Elég kétbalkezes vagyok, főleg, ha tejszínhabról van szó.- harapok kacèran ajkamba, hiszen sejtem én emlékek nélkül is, hogy milyen esetekben lehettem olyan ügyetlen és, hogy azok mindegyike pont ugyanannyira lehetett szándékos, mint ez a mostani bakim is. Elakad a lélegzetem, ajkaimra pedig buja, számító mosoly szökik, ahogy közelebb von magához, de amint lehajol és nyelve megèrinti bőrömet, feszülten sóhajtva túrok hajába és hátra hajtom a fejem, hogy biztosan, elég alaposan hozzám fèrhessen. Olyan hirtelen és olyan erővel önt el a forróság, hogy máris sűrűbben kapkodok levegőèrt, a szívem pedig hevesebb tempóra kapcsol, de ezt lehet, hogy még Ő is érzi nyelve alatt, ahogy iszonyú körültekintő mozdulatokkal eltünteti rólam az édességet. Bőrömbe sutyorog, szavaira halk kuncogás a válaszom, de kezem már a flakon után kutat és amint lehetőségem adódik rá, fújok egy kis adagot a nyakához, majd finoman elhúzódok tőle és állára fogva gyengéden felemelem picit a fejét. -Amilyen ügyetlen vagyok, most még téged is összekentelek.- csóválom a fejem rosszallón, mintha pokolian bosszantana az "ügyetlensègem", majd a következő pillanatban már hajolok is a nyakához, nyelvem pedig komótos mozdulattal indul meg forró bőrén, ütőere mentèn, hogy eltüntessem róla az édes krémet. -Sokkal finomabb így.- sóhajtom halkan bőrébe, finoman rá is harapva picit, mikor a krémnek már nyoma sincs, majd kissé hátrébb húzódva tőle, huncut mosollyal ajkaimon ismét felé emelem a flakont és, hacsak közbe nem avatkozik, mellkasára is jócskán jut belőle.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 16, 2022 4:05 pm
Az első pár másodpercben még csak megtippelni se tudtam volna, hogy mit fog előkapni a hűtőből, és hogy mi az az étel, amihez megjött a kedve egy-két igencsak kimerítő momentum után, de valahol még mindig az foglalkoztatta a gondolataimat, hogy mégis milyen tervet fundálhatott ki ellenem, ami arra sarkallta, hogy kicsalogasson az ágyból, és maga után csábítson a konyhába. Pedig, ha adott volna tíz másodpercet ott, az ágyban fekve, miközben combjai szoros börtönbe fogták csípőmet, megmutattam volna, hogy mennyire nem volt elég egyetlen jó éjt puszi, és bár úgy tűnt, hogy nem is kell lemondanom a következő adagról sem, de egyre gyanúsabb volt, hogy az bizony még váratni fog magára. Mert most Ő ragadta magához a gyeplőt, mit sem törődve azzal, hogy mennyire fogja elnyerni a tetszésemet ezzel a késő esti falatozással, bár, ha a fejembe látna, már tudná, hogy a gondolataink nagy eséllyel ugyanazon a vonalon mozognak. És ezt csak fokozta, mikor előkerült a sütemény, majd mellé a tejszínhab, és nem is volt rest emlékeztetni arra, hogy milyen fürge is a nyelve, ha arról van szó, hogy eltüntesse azt a kibaszott krémet. Egy pillanatig el is akadt a légzésem, próbáltam másra gondolni, azon töprengeni, hogy nem-e lenne ideje új asztalt venni ebbe a konyhába, de a kép túl eleven és túl élethű volt ahhoz, hogy pitiáner baromságokkal elhessegessem. Szinte éreztem mellkasomon, ahogy nyelve végigszántja bőrömet, hogy aztán rátérjen a lényegre, és ahogy lassan eltűnt a maradék kis hab, megembereltem magam annyira, hogy vegyek egy mély levegőt. - Például a tejszínhabot. Mi mást? - kérdeztem vissza sunyi kis grimasszal, mintha amúgy tényleg a fehér kence kötötte volna le a figyelmem egészét, pedig a hab legfeljebb annyiban volt érdekelt, higy szívem szerint az egész flakon tartalmát szétkentem volna mellkasán, olyan utat jelölve ki saját magamnak, ami egyértelműen vitte volna tovább a nyelvemet lábai közé, de a gondolatmenet miatt újra befeszült minden izmom, főleg mikor felrémlett, hogy milyen is az, amikor ajkaimra élvez. Egy komótos kis sóhajjal léptem közelebb, úgy állva meg előtte, hogy rögtön a csuklója után tudjak nyúlni, így vezetve ajkaimhoz egy kis darab piskótát a krémmel, jóleső hümmöséggel adva tudtára, hogy tényleg jó választás volt, bár egy pillanatig sem érdekelt a sütemény. Nem, a figyelmemet továbbra is az kötötte le, ahogy rám nézett közben, tekintete egyértelműen elárulta, hogy mi játszódik le a fejében, és hogy mire is megy ki ez az aljas kis játszadozás, de addig éljek, most nem adom meg neki olyan könnyen, mint általában. Pedig... már most égtek az ujjaim, hogy a csuklója helyett Őt magát szorítsam magamhoz, hogy hátát karoljam át, miközben ajkaim mohón tépik az övét, de a követkerző incselkedő mozdulat mégis az volt, hogy újra visszahúztam csuklóját ajkaimhoz, és lenyaltam róla a maradék édes krémet. Épp annyira voltam aljas, amennyire Ő az imént azzal a kis tejszínhabos fiaskóval, egy pillanat erejéig rá is haraptam ajkamra, a következő pillanatban pedig megvontam vállaimat. - De, telhetetlen vagyok - vallottam be a nyilvánvalót, kicsit sem próbálva rájátszani vagy elhitetni, hogy eszembe sem jutna egyszerre túl sokat követelni, pedig... ismert már annyira, hogy tudja: mindent akarok, és ha Róla van szó, tényleg nem ismertem határokat, de még az önfegyelmemmel is komoly gondok akadtak. - És ez mióta zavar? - kérdeztem vissza évődve, mintha nem tudnám a választ, ekkor már egy pár másodpercig tényleg a tányér tartalmát figyelve, ahogy ismét villára emelt egy falatot, azt pedig, csak hogy tovább fokozza a saját fölényét, egy jó adag tejszínhabbal spékelte meg. - Az nem fog beférni a szádba - rándult meg ajkaim széle pofátlanul, utalva a nagy mennyiségű habra, miközben pofátlanul végignyaltam alsó ajkamat, pislogás nélkül követve, ahogy mégis ajkaihoz emelte a villát, és addig csűrte-csavarta a dolgot, míg a hab egy része meg nem lógott a villáról, és ki nem kötött a mellei között. Újra elnehezült a légzésem, mert már éreztem nyelvem alatt a falatot, Ő mégis készült leszedni onnét, de még idően megállítottam emelkedő kezét, ismét csuklóját kapva el, majd tolva odébb, mintha csak így akartam volna a tudtára hozni, hogy eszébe ne jusson megelőzni. - Mióta csak ismerlek, tudom, hogy szörnyen ügyetlen vagy - szólaltam meg halkan, már-már rekedten, szemeim pedig hol íriszeit, hol pedig dekoltázsát fürkészték, majd szabad kezemmel a háta mögé nyúltam, ellentmondást sem tűrő határozottsággal vonva közelebb magamhoz, úgy hajolva előre, hogy nyelvem könnyedén férjen hozzá a lepottyanó tejszínhabhoz, és ahogy megéreztem felhevült bőrét a krém alatt, elégedett, mégis türelmetlen sóhaj bukott ki belőlem. Talán mégsem volt annyira egyszerű távol tartani magam, mint azt pár perce gondoltam. - Lehet, hogy tényleg nekem kéne megetetnem. Te csak összekened magad... - mormogtam bőrébe halkan, még akkor is nyelvemmel tisztogatva, mikor már egy cseppnyi hab sem volt a mellkasán.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 16, 2022 2:21 pm
Iris & Dimitriy
Szeretném, ha most is épp úgy simulna hozzám mellkasával, mint ahogy azután tette, hogy felèrtünk az emeletre. Ha átölelne, apró csókokkal borítaná nyakam bőrét, miközben pimaszul nekem feszül ágyéka, de most olyan gondosan ügyel arra, hogy ne kerüljön hozzám közelebb két méternèl, hogy abból egyértelművè válik, miféle gonosz játékot kezdett el, már megint. Valószínűleg, ez még mindig a megjátszott sértettsègèhez tartozik, ami azóta van jelen, hogy szóba hoztam az evèst, mintha valaha is előbbre való lenne számomra az, hogy egyek, mikor semmi más nem tud érdekelni a közelében, csak egy egész másfajta éhség, a testemen uralkodó mohó vágy, ami nem, hogy nem akar soha csillapodni, inkább egyre többet követel Belőle. De elfogadom, hogy most így akar játszani, nem teszek megjegyzést a távolság miatt, pedig irtó nehéz visszafogni egy-kèt pimasz, csípős megjegyzést, mégis inkább arra koncentrálok, ami lecsalogatott a konyháig és az nem a sütemény, amit előhúzok a hűtőből, hanem a gondolat, hogy majd együtt fogyasszuk el azt. Némi tejszínhab társaságában persze, amiből máris lopok egy keveset ujjaimra juttatva a finomságot, onnan pedig épp úgy tüntetem el, olyan buja hangok kíséretében, mint ahogy Őt szoktam ajkaim közé venni és játszadozni Vele. Tekintete és az, ahogy nyelvét végig húzza alsó ajkán, máris némi elégtételt képez, mert ebből már tudom, hogy merre is kalandozhatott el az Ő képzelete, hogy pontosan ugyanarra gondol, mint amire én, de végül inkább szerzek egy villát magamnak, mintha mi sem történt volna és visszalèpek a süteményhez.-Mi volna az az egy-kèt dolog?- kíváncsiskodok pimasz mosollyal, de mielőtt azt gondolná, hogy nem akarom megosztani Vele is a finomságot, megkínálom a süteménnyel, bár szavaim szándékosan olyan kétértelműek, hogy abból érezze, jóval többet is adnèk neki szívesen, mint a sütim, már ha hajlandó lenne felhagyni a duzzogással, aminek az első jele talán az, hogy végre odasètál hozzám. Mutat némi érdeklődést a finomság iránt, de mire elárulhatnám, hogy pontosan mi is van a tányéron vagy épp a villámon, már rá is fog kezemre, hogy a saját szája felé emelje a következő falatot, olyan buja mozdulattal nyalva le ajkairól a krémet, hogy attól bukfencet vet a gyomrom és megborzong az egész testem. Épp olyan rezzenéstelen tekintettel bámulom Őt, mint ahogy Ő vizslat engem mozdulatai közben, csak Vele ellentétben nekem létfontosságú, hogy megköszörüljem a torkom, olyan hirtelen szorítja el finoman a testemben èledező forróság, amit próbálok a háttérbe tuszakolni még egy picit. -Tejszínhabból sosem elég.- harapok finoman alsó ajkamba, ahogy Ő is elkezd cukkolni, emiatt pedig közelebb is hajol hozzám, ajkai alig pár centire vannak már enyèimtől, de a pimasz gazember, inkább a maradék süteményt tünteti el a villáról, ezen a ponton pedig alaposan végig kell gondolnom, hogy most ki is fog kit cukkolni, ha ez így megy tovább. -Szóval desszertet is szeretnél még jó éjt puszit is?- kérdezek vissza immár én is, csak halkan suttogva, miközben ajkaimra ismét odaköltözik az az ördögi mosoly, ami mindannyiszor ott lebzsel, valahányszor csak kieszelek ellene valamit. És ez most is így van. -Egy egész picit nem vagy telhetetlen?- fordítom tekintetem a sütemény felé, mintha az tényleg sokkal jobban érdekelne, mint Ő, pedig valójában, már most felszökött a pulzusom attól, hogy közelebb jött hozzám, de most vissza akarom neki mindazt, amit korábban művelt. Már, ha képes leszek rá, ennek érdekében pedig újra magamhoz veszem a tejszínhabot és a következő falatot megspèkelem vele picit nagyon, majd ahogy ajkaimhoz emelem a falatot, szándékosan addig bènázok, míg le nem pottyan belőle egy adag pont a dekoltázsomhoz. -Hoppá.- jegyzem meg ártatlanul és, már emelem is másik kezem, hogy eltüntessem onnan azt a kósza habot.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 16, 2022 12:44 pm
Nem létezett olyan forgatókönyv, amiben az ételt választottam volna helyette, még akkor sem, ha szó szerint kopog a szemem, bár, ha Ő maga szervírozta volna, méghozzá úgy, ahogy arra egyszer-kétszer már volt precedens, egy porcikám sem tiltakozott volna. Még mindig éreztem nyelvem alatt, hogy milyen ízt adott bőre, mikor róla nyalogattam le a nutellát vagy épp a hideg, krémes tejszínt, a köldökéből kikortyolt alkoholról már nem is beszélve, de ezek mára olyan távolinak tűntek, mintha egy másik életben történtek volna. Talán nem is véletlenül, hiszen ezek az emlékek javarészt még azokból az időkből származtak, amikor még álmunkban sem hittük volna, hogy egy amnézia, mint derült égből villámcsapás, tönkretesz majd mindent. De most nem is ezen akartam gondolkodni, rögtön vissza is kanyarodtam oda, hogy ezúttal mégis mi olyasmit találhatnék a hűtőben, amit róla tüntethetnék el, mert tény, hogy az a hamburger igencsak szegényes vacsorának bizonyult, de amíg Rá koncentráltam, eszembe sem jutott a korgó gyomromra figyelni. És még voltaképp... most sem korgott, amíg kilátásba nem helyezte az evést. Még ha szigorú értelemben nem is azon járt az esze, hogy tényleg egyen valami laktatót, de ha már úgyis ott leszünk, talán sikerül kevernünk a kellemest a hasznossal. Egy ideig csak tekintetem követte Őt, formás fenekét, ahogy kibillegett az ajtón, érezve némi bizonytalanságot felőle, mikor észrevette, hogy nem követtem azonnal, de ez is csak addig tartott, míg el nem érte az első lépcsőfokot, én pedig már álltam is fel, hogy lassú, komótos mozdulatokkal követni kezdjem, kicsit sem zavartatva magam azon, hogy ismét nincs rajtam semmi. De ma már a tudtára hoztam egyszer, hogy ezúttal nincs oka tartani attól, hogy Kirill csak úgy meglep bennünket, bár kettőnk közül ez javarészt inkább Őt zavarta, engem annyira nem. Nem is gyorsultak fel a lépteim, végig szigorú távolságot tartva a háta mögött, mintha visszakanyarodtam volna az iménti játékhoz, pedig... ezúttal kurvára nem nálam volt az irányítás. Még odafenn, a nyugati tornyában láttam megcsillanni a szemében azt a pimasz kis fényt, ami olyasmivel kecsegetett, hogy ostoba lettem volna kihagyni, még ha apró sejtésem sem volt arról, hogy eztútal mit talál ki. Vagy mit ken majd szét magán, amit én, mint egy jó férj, kénytelen lennék letakarítani. A gondolattól ismét összement a gyomrom, az evés pedig hirtelen már nem is volt olyan fontos, így nem is léptem be szorosan mögötte, helyette megtámaszkodtam az ajtófélfában, kissé ajkamra harapva, hogy megpróbáljam leküzdeni azokat a gondolatokat, amik már most kínzóan gyötörték a fantáziámat. Bármire is készült ezzel a kis közjátékkal, ezúttal tényleg az utolsó pillanatig kapaszkodni akartam a saját elhatározásomba, csökönyösen bízva abban, hogy ezúttal képes is leszek rá. - Sejthettem volna, hogy sütemény - forgattam meg a szemeimet látványosan, viszont ez is csak addig tartott, míg elő nem került a tejszínhab, és innentől már nagyjából sejtettem, hogy milyen szerepe lesz a következő felvonásban. Szinte pislogás nélkül követtem mozdulatát, ahogy az ujjára juttatott egy keveset, majd lelkesen eltüntette onnét. Nyelvem ösztönösen simult végig alsó ajkamon, végig száját fürkészve, mintha nem is az ujját szopogatná, hanem ismét engem vett volna kezelésbe, ez pedig forró lávafolyamot indított el ereimben, kikényszerítve, hogy nyelnem kelljen egyet. - Van egy-két dolog, amit most hirtelen megkívántam - biccentettem végül, kicsit sem jutva előrébb abban, hogy kitisztuljanak a gondolataim, és valószínűleg épp ez volt a célkitűzése is. Hogy az őrületbe kergessen, miközben úgy felizgat, hogy ne legyek képes uralkodni magamon. Elrugaszkodtam az ajtótól, hogy tegyek egy-két lépést felé, majd amikor mellé értem, néhány másodpercig tekintetét fürkésztem, és mikor megláttam felcsillanni azt a kibaszott pimaszságot, az én ajkam is pofátlan ívbe görbült. - Az attól függ. Milyen sütid van? - kérdeztem kíváncsian, majd mielőtt választ adhatott volna a kérdésre, már fel is emeltem a kezemet, és csuklójára ráfogva a saját ajkamhoz irányítottam a következő falatot, nyelvemmel tüntetve el az ajkaimra jutó kis krémet. - Elbírna még egy kis tejszínhabot - folytattam tovább, de egy pillanatig sem néztem rá a tányérra, ahogy a süteményre sem, ugyanúgy szemeit és ajkait fürkésztem, ahogy az imént. - Bár, teljesen igazad van, a desszert kimaradt - súgtam nagy egyetértésben, kicsit közelebb hajolva az ajkaihoz, de mielőtt elértem volna, ismét ajkaimhoz húztam a villát, eltüntetve róla a maradék süteményt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 16, 2022 10:39 am
Iris & Dimitriy
Lehetetlen nyugton maradni a közelében, amikor már az apró, leheletkönnyű cirógatásai is libabőrt okoznak rajtam, ahogy finoman végig zongorázza a bordáimat, vagy épp combomon simít végig komótosan járva végig az útvonalat oda-vissza. Na nem, mintha annyira le akarnék nyugodni, miután az orromra köti, hogy nem volt neki elég a jó éjt pusziból, mert valahogy nekem sem elég még belőle, mohó csókjaiból és bőre forróságából, hogy a többit már ne is említsem, hiába az a jó pár átélt gyönyör. Mégis előhozakodok az ötlettel, miszerint nem ártana szerezni valami vacsorát, bár ez a felvetés cseppet sem az ennivaló felé orientálódik, vagy legalábbis nem az a fő mozgató rugó bennem, hogy egyek valamit. Megjátszott sértettsége azonban, csak olaj a tűzre és remek lehetőséget biztosít ahhoz, hogy most én cukkolhassam addig, míg el nem veszíti a józan eszèt, ezt pedig már most elkezdem, ahogy mögé helyezkedek és forró hátához simulva gyengéd csókokat lehelek vállára, majd a füle környékén kezdem ízlelgetni bőrét. -Lebeszèlni? Dehogy.- kuncogok halkan bőrébe és nem is titkolom tovább, hogy a tervem nem az volt, hogy majd Őt egyedül lezavarom kajáèrt vagy, hogy én lelopakodok, hanem inkább közös kiruccanáskènt formálódott meg a fejemben ez az egész, és mintha csak most kezdene megvilágosodni, máris eszébe jut, hogy a hamburger nem igazán volt neki sem laktató.-Látod. Tudtam én, hogy még éhes vagy.- mászok le végül az ágyról és miközben lassan az ajtó felé indulok, kicsit cukkolom még, ha már annyira játsza a sértettet, de egészen elbizonytalanodok, mikor egyedül lépek ki végül az ajtón. Na nem, mintha ez nem ösztönözne arra, hogy még aljasabb tervet szövögessek ellene, akkor is, ha végül mégis utánam indul, mert feltűnően tartja a távolságot köztünk és még a konyhába érve is, csak az ajtóig merèszkedik. Rögtön a hűtőhöz veszem az irányt, bár amikor kitárom az ajtaját, kicsit kellemetlenül érint az onnan kiömlő hűs levegő, főleg, hogy már attól felforrósodott a testem, hogy csak végig gondoltam, mire is készülök, neki viszont szándékosan nem árulok el semmit. -Azt még nem tudom pontosan.- vonok vállat hanyag mozdulattal, de ekkor már magamhoz veszem a tányért, amin az a pár szelet sütemény árválkodik, amit még napközben hozattam és miután a pultra teszem, a tejszínhabot is a kezembe fogom. Felé fordulok, miközben a hűtő ajtaja becsukódik, én pedig lehúzom a flakon tetejét és rögtön fújok is egy kevés habot az ujjamra, amit olyan élvezettel szopogatok le róla ördögi vigyorral ajkaim szegletèben, mintha máris valami egész máson járna az eszem. Ez persze nem is áll távol a valóságtól, mert a fantáziám, már egész máshol jár, Őt meg amúgy is az őrületbe akarom kergetni, amiért van képe az ajtóból bámulni ahelyett, hogy közelebb jönne. A flakont leteszem a sütik mellé, majd odébb lépek egy villáèrt, miután pedig megszerzem, csípőmmel megtámaszkodok a pult peremènèl és miközben bekapom az első falatot, szándékosan lassú, élvezkedő mozdulattal, felé sandítok. -Na és, neked van valami, amit megkívántál?- kérdezem halkan sóhajtva, pimasz mosollyal ajkaimon, félre biccentett fejjel mèrve végig tetőtől talpig minden létező porcikáját.-Kaphatsz a sütimből, ha szeretnél.- ajánlom fel mosolyogva, szándékosan olyan hanglejtèssel mondva ki a szavakat, mintha valami egész másról beszélnèk épp, nem csak a sütikről.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 16, 2022 9:16 am
Egy ideig nem szerepelt a terveim között megmoccanni, egyetlen opciót leszámítva, mert továbbra is túl jó érzés volt a forró testéhez simulni, épp ott érinteni, ahol kedvem tartotta, miközben végig ott lebegett a szemem előtt, hogy ha újra ki akarok harcolni egy jó éjt puszit, voltaképp csak mozdítanom kell a csípőmön. Nem is szívesen áldoztam fel a helyzetből fakadó előnyömet, és nem is tűnt úgy, hogy Ő annyira bánná, amiért még mindig a combjai között vesztegelek, a vágy pedig, ami az imént a testem minden apró pontját marcangolta, még mindig itt sunyiskodott, éberen figyelve, és nem is volt túl nehéz dolga, hisz a mellkasomnak feszülő mellei, a tüzes, apró csókok és a simogatása megtették a dolgukat, és nem is bírtam ki, hogy időnként ne harapjam be ajkaimat, így érve el, hogy ne akarjak most azonnal az ösztön hívószavára válaszolni. Valahol még mindig, ennyi idő eltelte után is hihetetlennek tűnt, hogy ilyen hatást gyakorol rám, hogy szívem szerint itt éjszakáznék rajta, a lábai között, hol ajkait, hol nyaka nyirkos bőrét csókolva, míg ujjaim felfedezőútra indulnak testén, újra és újra belefeledkezve abba a forróságba, amit megosztott velem, és egyetlen fantáziakép bőven elég is volt ahhoz, hogy érezzem azt a feszülő, lüktető érzést. Nem is maradhatott ki a megjátszott sértettség, mikor előhozakodott azzal, hogy enne valamit, én pedig, mint aki tényleg minden porcikájában megsértődött, pofátlan fenyegetéssel adtam a tudtára, hogy ezt biztosan nem fogom egyhamar elfelejteni. De ismert már annyira, hogy tudja, az én bosszúim legalább annyira édesek, amennyire kegyetlenek, és a végkifejlet mindig ugyanaz, mint ami most is történt, csak általában én veszítem el a fejemet, és nem Ő. Lassan fel is emelkedtem, csak hogy kiüljek az ágy szélére, felajánlva, hogy beáldozom magam, és hozok valami vacsorát, cserébe egy újabb jó éjt pusziért, de mikor mögém kúszott, és átkarolt, egy jóleső sóhaj tört utat magának, ezzel inkább azt érve el, hogy semmi kedvem ne legyen elhagyni ezt a kibaszott szobát. - Most lebeszélni próbálsz? - kérdeztem pofátlan vigyorral, utalva az apró csókokra, és a kis harapásra a fülcimpámnál, amivel újabb hullám indult meg a testemben, finom libabőrt eredményezve a nyakamon és a karjaimon. Akkor kezdett igazán körvonalazódni az egész, mikor tovább folytatta a beszédet, mert bár nem mondta ki nyíltan, mégis, volt egy olyan megérzésem, hogy talán nem is az éhségről szól az egész kis kalandtúra, vagyis, de, csak egy... egészen másfajta éhségről. - Az a hamburger a fél fogamra sem volt elég - bólintottam végül helyeslően, megjátszott rosszallásal csóválva a fejemet, ahogy szinte rögtön ott hagyott, és elindult az ajtó felé, én azonban nem eredtem rögtön a nyomába, pár pillanatig csak élveztem a látványát, ahogy lógott rajta az a falatnyi kis semmi, kivillantva alóla a fenekét, és ebben a pillanatban kibaszottul bántam, hogy nem fordult felém, bár, talán Ő is tudta, hogy abban az esetben még a lépcsőig se jutna el. Főleg miután felém intézett mondatában azt hangsúlyozta, hogy egyedül is lemehet... mintha nem tudta volna rá az egyértelmű válaszomat. Épp abban a pillanatban álltam fel, mikor kilépett az ajtón, rögtön utána szegődve, szándékosan tartva a közöttünk húzódó távolságot egészen addig, míg le nem értünk a konyháig, de ajkaim szélén ott játszott az a pimasz, sunyi kis vigyor, ami elárulhatta számára is, hogy direkt csinálom azt, amit. Még ha égtem is a kíváncsiságtól, hogy vajon mi járt a fejében, de bizonyára nyomós indokkal kergetett ki a lábai közül. - És mihez jött meg az étvágyad? - kérdeztem kíváncsian, ártatlanul pislogva, de szándékosan megállva a konyha ajtajában, vállammal nekidőlve a félfának, onnan fürkészve Őt, és hacsak meg nem fordult időközben, hát különös figyelmet szenteltem a formás hátsójának.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 15, 2022 11:09 pm
Iris & Dimitriy
Egy pillanatig sem sajnálom a csipke csodát, hogy ilyen rövid pályafutása volt, bár valószínűleg ezzel tényleg számoltam, már akkor is, amikor megvettem, bármilyen alkalomra is készültem vele. Tekintve, hogy már elárulta, milyen szívesen tette hasonlókèppen tönkre a fél ruhatáramat, nem lepne meg, ha egy szép napon kiderülne majd, hogy az az Iris is, aki most valahol mélyen szunnyad bennem, hasonló sorsot szánt a ruhának. Azt mondjuk nem tudom, hogy őt is elkápráztatta-e ezzel az előadással, hogy próbált-e úgy tenni egy pillanatig is, mintha semmi más nem érdekelnè jobban, mint az, hogy végre aludni mehessen, de a ma este után biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó eset. Ahhoz túlságosan élvezte a helyzetet, a bujaságot, amit előcsalogatott belőlem makacsságával, de arra inkább nem figyelmeztetem, hogy az a fagyi könnyedén vissza is nyalhat és, még Ő is találhatja majd magát hasonló helyzetben. Ennek ellenére nem félek tudatni ezt vele, bevallani, hogy mit művelt velem, na nem, mintha nagy titok lett volna és csak, hogy ezt kellőképpen éreztethesse velem, finoman mozdit egyet csípőjèn, amitől halkan, kéjesen sóhajtok egyet, mert az iménti, eszméletlen gyönyör ellenére is ugyanolyan hatással van rám, mint bármikor máskor. De nem bánom, ha tisztában van ezzel, ha ismeri a gyengèimet és tudja, mennyire fel tud izgatni, mint ahogy azt is tudja már jó ideje, mennyire imádom azt a pofátlan vigyort a képén. Mégis, miután kinevezi jó éjt puszinak mindazt, ami történt és cèlozgatni kezd rá, hogy szeretne is majd még belőle, én azért megragadom a lehetőséget a cukkolására és korgó gyomrom felé terelem a tèmát, amit persze rögtön sérelmez picit, mosolyt csalva ajkaimra ezzel.-Hát az èhsèg nagy úr.- vonok vállat pimasz mosollyal, pedig ha tudná, hogy mennyire nem az evès most számomra a legfontosabb és, hogy ezzel is csak az újabb játék veszi kezdetét, biztos nem duzzogna olyan látványosan, mint ahogy teszi, de még szerencse, hogy tudom, hogy ez már megint, csak egy Oscar-díjas alakítás, semmi komoly.-Megtennèd?- lesek rá vissza mosolyogva, de nem kerüli el figyelmemet, ahogy ajkába harap vagy épp, amilyen tekintettel végig mustrál, ki nem hagyva a remekművèt, amit alig pár szál fog még össze rajtam valamennyire de, ha eszembe jut, milyen érzés volt hallani, ahogy reccsen az anyag, érezni rajta azt a mohó, telhetetlen vágyat, hát rohadtul nem sajnálom egy pillanatig sem.-Hát nem osztogathatom, csak úgy azokat a puszikat.- kuncogok halkan, miközben ülő helyzetbe küzdöm magam, majd térden állva mögé lépegetek a matracon és miután gyengéden átkarolom karjai alatt, gyengéd csókot lehelek forró bőrére. Hatalmas sóhaja mosolyt csal ajkaimra és, bár egyértelmű, mennyire nem tetszik neki a gondolat, hogy lebandukoljon most a konyhába és szerezzen valami vacsorát, én azért próbálom kompenzálni a fájdalmát azzal, ahogy lágy csókokat lehelek fülcimpájára, majd gyengéden rá is harapok. -Tudod, édes, én úgy képzeltem, hogy együtt lemegyünk és alaposan szètnèzünk a hűtőben, hátha találunk valamit, ami a fogunkra való.- duruzsolok halkan a fülébe, majd előre hajolok arcához annyira, hogy egy cuppanós puszit nyomhassak rá és lekászálódok az ágyról, szándékosan nem tulajdonítva túl nagy jelentőséget a cafatokban lógó ruhámnak.-De lemehetek egyedül is, ha gondolod...- cukkolom játékos mosollyal, máris az ajtó felé lépkedve lassan.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 15, 2022 9:38 pm
Bár jó ideig ostoba gondolatnak tűnt magam mögött hagyni Őt a zuhany alatt, míg én egy törülközőt magam köré csavarva, egyszerűen kisétáltam onnét, de úgy tűnt, hogy beérett az eredménye, és ha minden ilyen pofátlan és szemtelen húzás eredménye egy ilyen egetrengető, vad és szenvedélyes egymásnak esés, valószínűleg gyakrabban fogom ilyesmivel húzni az agyát. Mert kétség sem fért hozzá, hogy kiszabadult a szellem abból a bizonyos palackból, és csak tovább szítottam benne a tüzet azzal, hogy közönyösen vártam rá az ágyon ülve, épp úgy beszélve hozzá, mintha tényleg az lenne az egyetlen elképzelésem, hogy aludjak. Talán tényleg akartam aludni, de csak egy keveset, és még nem most, hanem sokkal, sokkal de később, és bár kellemes fáradtság lett úrrá a végtagjaimon, de még közel sem éreztem, hogy elég volna belőle. És ha szabadott jóslatokba bocsájtkoznom, hát már most biztos voltam abban, hogy soha, egyszer sem lesz majd elég. Nem mintha a fürdőben, a zuhany alatt ne lett volna képes kitörő örömet okozni, bár csak elképzeléseim voltak, hogy mihez is vetemedett volna, ha nem hagyom magára, de akár az ajkaival akart volna a csúcsra juttatni, akár tűzforró, lüktető testével, az eredmény akkor sem hagyott volna kétséget afelől, hogy milyen vehemens szenvedély köt bennünket egymáshoz. Nem gördültem le róla, továbbra is testét és mellkasát melegítettem, miközben ujjaim gyengéden végigcirógatták arcát, majd benézve kettőnk közé, pimasz kis vigyor rajzolódott ajkaim köré, hisz ekkor már kitisztult fejjel szembesültem azzal, hogy mit is váltott ki belőlem ismét. A ruhából alig maradt valami, az a kis hajszál pedig, ami még tartotta, már tényleg csak a jóindulaton múlott, hogy ott is maradjon, mire komisz vigyorral ajkamra haraptam, de a bűnbánás egy cseppnyi jelét sem mutattam. Elvégre... mit kellett volna szégyellnem vagy megbánnom? Azt tettem, amire mindketten vágytunk, és isten lássa lelkemet, de a ruhatára minden kibaszott darabját képes lennék apró miszlikre aprítani, ha az függene tőle, hogy érinthetem vagy sem. És Ő sem hagyott ki egyetlen alkalmat sem, ajkai gyengéden cirógatták az enyémet, gyengéd, lassú csókra invitálva, de még ezzel sem tudta levakarni az arcomról azt a sunyi kis vigyort, ami azóta ott virított ajkaim szélében, hogy lecsillapodott a testem. Vagyis, inkább csak elernyedt, mert messze voltam még attól, hogy teljesen lenyugodjak. És mire megtörténne, úgyis kezdődik az egész elölről... már túlságosan is jól ismertem magamat, róla nem is beszélve. - Na igen, megőrjített... - biccentettem, szavait ismételve, miközben apró kis borzongás futott végig rajtam, ahogy fogai megízlelték ajkamat. - Azt éreztem. Most is érzem - villantottam felé fogaimat egy ragadozó kis vigyor társaságában, aprót mozdítva csípőmön, mindezt a pimaszkodás kedvéért, de magamban már jegyzeteltem is, hogy legközelebb mivel fogom rávenni, hogy Ő kérjen a ruhája letépésére. A ma este bizonyította, hogy ehhez még különösebb fondorlatosság sem volt szükséges. Ujjaim továbbra is gyengéden cirógatták, épp ott, ahol elértem, néha derekánál, felfuttatva egészen a combjáig, majd visszafordultam, és egy halk, de hosszú sóhaj közepette kezdtem bűvölni tekintetét, közben élvezve, hogy Ő is hasonlóképp simogat. - Szóval a gyomrod előrébb való, mint az én jó éjt puszim - jegyeztem meg, hangomon egyértelmű sértettséggel, de bizonyára átlátott már rajtam, és tudta, hogy erre most erőteljesen rájátszottam. - Oké, megjegyeztem - térdeltem fel lassan, de a végén már belőlem is kiszakadt egy halk nevetés, miközben elmásztam az ágy széléig, és miközben megropogtattam az ujjaimat, majd átmozgattam a nemrég még pattanásig feszült izmaimat, hátrapillantottam rá. - Szerezhetek valami vacsorát mindkettőnknek - vontam meg lazán a vállaimat, pofátlanul ajkamba harapva, ahogy tekintetem végigfutott rajta, és azon a falatnyi anyagon, amit már tényleg csak némi jó szándék tartott össze. - Már ha ez az ára annak a... jó éjt puszinak - folytattam, majd elgondolkodva előre dőltem, miközben kiszakadt belőlem egy nagyobb sóhaj. - Soha vissza nem térő alkalom. Mit ennél?
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 15, 2022 8:31 pm
Iris & Dimitriy
A szívem kis híján kiszakad a mellkasomból, a testem félő, hogy hamarosan lángra kap majd a benne tomboló forróságtól, ahogy a gyönyör kíméletlenül, izmaimat megremegtetve robog végig rajta, de még ezen az izgató káoszon keresztül is érzem, hogy rajta is ugyanez söpör végig. Ugyanolyan erősen mar izmaira és meg mernèk esküdni rá, hogy ahogy melleim mellkasához prèselem, ahogy testem az övének feszül, érzem az Ő szíve vad lüktetésèt is. Apró, oltalmazó csókokat lehel rám mindenhova, ahol csak ér, én pedig úgy érintem, úgy szorítom magamhoz, mintha attól félnék, hogy elveszítem, pedig még mindig a lehető legközelebb vagyunk egymáshoz, csípője még mindig mozdul párat, még mindig ott lüktet bennem egészen az utolsó pillanatig, míg teste el nem lazul végül és nem marad más, csak a békés üresség, kapkodó lélegzetünk hangja és a lassan csituló nyögéseink. Testem még párszor finoman megremeg, melyek mindegyikètől nyögök egyet, de ahogy a gyönyör lassan elül, én is épp úgy halkulok el, érintésem is gyengèdebbè válik és ahelyett, hogy továbbra is marnám, karcolnám bőrét, most már inkább, csak lágyan cirógatom. A vágy, amit felèlesztett bennem, lassan elcsitul, a háttérbe húzódik, de arra szemernyi esélyt sem látok, hogy valaha is eltűnjön teljesen, csak ideig-óráig meghúzódik maximum, míg fel nem piszkálja bennem valamivel. Egy vágyakozó pillantással, egy ajak harapással, egy kósza érintéssel vagy csak pár pimasz szóval, melyeket, ha pluszba mèg azon a rekedt hangján intéz hozzám, tudom, hogy képtelen lennék visszafogni magam. Jelen esetben pedig azzal vette el az eszem, ahogy próbált uralkodni magán és úgy tenni, mintha szemernyi hatással sem lenne rá a látványom, a mozdulataim vagy az a pillantás, amivel majd' felfaltam már akkor is, mikor még csak az agy szélén ült. Lágyan, szerelmesen viszonzom csókját, miközben lábaim továbbra sem eresztik, finoman ölelik körül csípőjèt, mintha már soha nem is akarnák elengedni, de mikor már teljesen elgèmberednek, lazítok egy picit a börtönèn és inkább csípője két oldalához simítom őket. Vele együtt én is lepillantok közénk, a széttèpett csipkère, ami még egy egész picit tartotta magát, de cseppet sem éreztem miatta se bánatot se sajnálatot, csak ugyanazt a bizsergést, amit akkor éreztem, mikor hallottam a reccsenèst.-Hogy letèpd rólam?- súgom halkan, finoman alsó ajkamba harapva, majd gyengéden vállat vonok.-Bizonyára ezért vehettem.- lehelek gyengéd csókot ajkaira és bár nem mondom ki a nyilvánvalót, kièrezheti szavaimból, hogy ezt már nem most vettem és a jelenlegi emlékeimmel nem is tudom, hogy milyen terveim lehettek vele, de bármi is volt az, rohadtul megèrte feláldozni ma este és hiszem, hogy a korábbi énemnek is pontosan ilyen elképzelései voltak a csipkèvel. -Engem is felizgatott a kis színészkedèsed.- viszonozgatom csókjait mosolyogva, de az egyik mozdulat végén finoman ráharapok alsó ajkára és halkan elnevetem magam.-Megőrjített, hogy annyira vissza tudod fogni magad, miközben én majd' megveszek.- lehelem ajkaira feszülten, mert már az emléke is feltüzel, hogy mit éreztem abban a pillanatban, hogy mennyire le akartam tépni róla azt a nevetséges maszkot és mennyire akartam látni, hogy mit érez valójában. Kérdése hallatán ismét elnevetem magam, kezeim továbbra is finoman cirógatják bőrét, majd megőrizve arcomon a mosoly egy gyengéd maradványát, pár másodpercig, csak csendben nézem Őt.-Ez mind a Te jó éjt puszid volt. A személyre szóló jó éjt puszid.- duruzsolom halkan, gyengéden karolva át a nyakát, miközben ajkaim lassú, játékos csókra csábítják ajkait.-Ès annyit kaphatsz még belőle, amennyit, csak szeretnél, de...- sóhajtom drámaian, mintha most valami borzasztó dolgot készülnèk épp közölni, ami majd akadályt képezhet a többi puszi kapcsán, a komor ábrázatot azonban nem sikerül fenntartanom.-Mindjárt éhen halok, szóval előtte muszáj lesz megetetned.- kuncogok halkan, ajkam továbbra is ajkát érinti közben, ujjaim finoman simítanak tarkójára, majd megkeresem tekintetét és vállat vonok.-Te nem vagy éhes? Az a hamburger nem volt nagy szám.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 15, 2022 2:28 pm
Hullámzott a mellkasom, miközben kapkodtam a levegőt, újra és újra fedetlen domborulatainak préselve magamat, így pedig már biztos voltam abban, hogy Ő is érzi, hogyan dobol a szívem, hogyan pumpálja a véremet, miközben csípőm egyetlen mozdulatával sem kímélte. A türelmem már régen messze járt, talán akkor veszett el teljesen, mikor szinte követelte, hogy tépjem le róla azt a kibaszott göncöt, én pedig egy pillanatra sem álltam ellent az ősi ösztönnek. Hozzá akartam simulni, és még ha a csipke nem is akadályozott sok mindenben, mégis sokkal jobb érzés volt így feszülni melleinek, így érzékelni tüzes bőrét, ami megtalálta ugyanazt a hőfokot, ahová időközben az enyém is hevült, és bár egyre hevesebben próbáltam tartani magam, hogy ne veszítsem el idő előtt a kontrollt, de képtelen voltam tovább türtőztetni magamat. Főleg mikor izmai rám zártak, finoman megszorítottak, így jelezve, hogy itt az idő, ez pedig elindította azt a bizonyos lavinát. Hiába akartam végignézni, ahogy a gyönyör végigmardossa porcikáit, ösztönösen hunytam le szemeimet, már-már szorítottam szemhéjaimat, ahogy végigvágott rajtam a kéj, egy pillanatig sem lazítva izmaimon, olyan keményen lüktetve belé, hogy belereszkettem, a porcikáim remegtek, a csípőm pedig újra és újra mozdult, néha ajkait kergetve, néha pedig arcát csókolva, de már magam sem tudtam megmondani, hogy mit csinálok vagy hogy épp mit nem. De még a vörös köd ellenére is eljutott a tudatomig, hogy a gyönyör egyszerre kapott el bennünket, és nem is kétséges, hogy ezért volt annyira intenzív ez az élmény. Ahogy pulzáló izmai maguk közé feszítettek, ahogy először megfeszült a teste, ahogy az enyém is, ahogy ajkai olyan édesen kaptak az enyém után... hiába próbáltam rendre inteni a saját légzésemet, még nagyon távol álltam attól, hogy ne kapkodjak oxigén után, finoman borzolva bőrét orrom hegyével mindehol, ahol csak értem, már amikor képes voltam végre felemelni a fejemet, és tudatosult bennem, hogy még mindig a hálószobában vagyunk, és bárhová is költözött a lelkem a gyönyör pillanatai alatt, már visszatértem, ez pedig magával hozta testem lassú ernyedését is. Talán nem is volt baj, mert izmaim már az elpattanás határait súrolták, ahogy pedig ölelő karjait lassan magam körül éreztem, jóleső sóhaj bukott ki belőlem. Hirtelen megcsapta hátamat a szoba valódi hőmérséklete, nagyot nyelve a hideg érintéstől, ami szinte kínozta a verejtéktől nedves testemet, miközben a mellkasom épp ennek ellenkezőjét élte meg, olyan szorosan préselődve melleihez, mintha tényleg nem akartam volna elszakadni tőle. Felemelve kezeimet, ujjaim gyengéden végigcirógatták izzadt arcát, eltüntetve az útból egy-két nyirkos hajtincset, de az elégedett, pimasz vigyort képtelen voltam levetkőzni. - Én is szeretlek - mormoltam halkan, egy forró csókkal nyomatékosítva szavaimat, majd ismét nagyot sóhajtottam, és benézve kettőnk közé, szemeim ráakadtak a még félig mindig rajtalévő anyagra. - Valld be, hogy csak ezért vetted meg ezt a göncöt - bukott ki belőlem egy halk nevetés, ismét orrommal vonulva végig arcvonalán, de még mindig nehezemre esett rávenni saját magamat, hogy meg akarjak mozdulni, vagy hogy egyáltalán legördüljek róla. - Mocskosul szexi voltál benne... - tettem hozzá, apró, lassú csókokkal bombázva ajkait, ujjaim pedig már oldalát borzolták, finoman simítva végig derekán. - Kibaszottul felizgattál - vallottam be a nyilvánvalót, mert bár már ezerszer egymásnak estünk, a körülmények pedig mindig széles skálán mozogtak, de nehéz lett volna ehhez hasonlót felidézni még nekem is, nem még neki. Ahogy csak visszaemlékeztem, hogy hogyan reagált a közönyös játékomra, ismét megfeszült a testem, ismét látva Őt magam előtt, ahogy térdre ereszkedett, csak hogy egy rövid kis játék után kezébe vegye az irányítást, a gondolat hatására pedig vágyakozó sóhaj szakadt ki belőlem. - Ez is a jó éjt puszi része volt? - kérdeztem pimaszkodva. - Mert abban az esetben... kérek még.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 15, 2022 1:03 pm
Iris & Dimitriy
Pokoli az a vágy, ami tombol bennem, ami a véremet fűti, ami mozdulataimnak diktálja a tempót és egyre csak hajt, hogy még többet és többet akarjak belőle, mintha már soha nem lenne elég, mintha a létezésem függne attól, hogy ilyen közel érezzem Őt magamhoz, hogy ajkait és érintéseit bőrömön érezzem, hogy a szíve ilyen közel az enyémhez verje ugyanazt a vad, szédítő ütemet. Akarom Őt, a gyönyörèt és az én gyönyörömet is és, már most tudom, hogy hiába fogom Vele újra átèlni azt a mámoros, őrjítő vihart, hiába semmisít majd meg minket a pillanat, amikor beköszönt és kíméletlenül szorít testünk izmaira, utána ugyanúgy akarni fogom Őt, mert ez egyszerűen nem múlik, nem enyhül, inkább minden nappal egyre mohóbb és erősebb. Akarom Őt most, akarni fogom holnap is és azután is, ugyanúgy, ugyanolyan hèvvel, mint ebben a pillanatban, mert már képtelen lennék úgy élni tovább az életemet, hogy Ő nem része, hogy tekintete nem simul enyémbe, hogy ajkai nem ízlelik ajkaimat, fogai nem karistolják bőrömet, miközben a lehető legèrzèkibb hangokat adja ki magából heves mozdulatai közben. Mert, hogy egyetlen momentum csupán, míg a nyeregből kikerülök, hogy aztán alatta találjam magam, lüktető teste édes fogságában, automatikusan kulcsolva lábaimat csípője köré, követelve ezt a rabságot, amibe amúgy is önként vágyom a nap minden kibaszott pillanatában. Mert nincs édesebb érzés, mint amikor maga alá gyűr, teste finoman betakar, bőre az enyémnek feszül, miközben türelmetlen, mohó mozdulatokkal űz egyre jobban a gyönyör karjaiba, ajkai pedig olyan követelőző csókkal falják enyèimet, hogy hirtelen, még a levegő sem tűnik olyan fontosnak. Még a halk reccsenès is, ahogy az anyag megadja magát kezeinek, olyan izgatóan hat rám, hogy a bőröm ahol csak felszabadul, libabőrössé válik, mellbimbóim fájdalmasan feszülnek az izgalomtól, Ő pedig olyan mohón veszi ajkai közé, olyan kínzón izleli őket nyelvèvel, hogy kis híján magával ragad a mámor. De próbálom még távol űzni magamtól, küzdeni ellene, zihálva, egyre küszködőbb nyögések és sóhajok kíséretében tartani ki, míg Ő újra ajkaimra hajol, édes csókra csábíty de igazán már nem is csók ez, csak egymáshoz simult szájjal hajszoljuk a gyönyört. Nyelvèt finoman végig húzza bőrömön, feszülten nyögök egyet az izgató érzéstől, miközben teste egyre hevesebben lüktet az enyémbe, egyre őrjítőbb pulzálással merül el bennem újra és újra, légzésem is egyre akadozóbbá válik, talán már nem is jut igazán levegő a tüdőmbe, csak azt a mardosó, forró bizsergést érzem, míg végül fel nem adom a harcot. Nem tudnám megmondani, hogy Őt ragadja-e magával az én gyönyöröm vagy inkább fordítva, de miközben testem minden izma megfeszül elszorítva torkomat és összeprèselve tüdőmet, tisztán érzem azt is, ami benne megy végbe, ahogy Őt gyűri maga alá ez az őrjítő érzés. Szédítő magasságokba röpít az érzés, ahogy forrón belèm lüktet, tenyerem alatt érzem megkemènyedő izmait, miközben homlokomnak dőlve keres támaszt, ajkamra harapva olykor, közéjük nyögve buján, mire végül belőlem is kiszakad egy küszködő nyögés, testem pedig ívben megfeszül, így prèselve még jobban magam forró bőréhez. Levegőért kapok, ujjaimat hajába fúrom, másik derekára szorít, szinte kapaszkodom belè, miközben zihálva, küszködve remegek alatta, lehunyt szemmel veszve el a gyönyörben, amit csak még intenzívebbè tesz az Ő élvezete, ahogy újra és újra forrón belém feszül a mámor utolsó pillanatáig, érzéki nyögéseink ritmusára. Hosszú pillanatokig, csak lihegve, némán kutatom tekintetét, miután már képes vagyok kinyitni a szemeimet, kezem arcára simítom, ujjaim gyengéden cirógatják izzadt bőrét, miközben ajkaim olykor lágy csókot lehelnek állára vagy épp ajkaira, míg a gyönyör teljesen el nem csendesül bennünk, de még akkor sem mozdulok. Nem akarok tőle elhúzódni, nem akarom elengedni vagy forró bőre helyett a szoba hűvös levegőjét érezni, csak ölelni akarom Őt még hosszú pillanatokig, úszni a szerelemben, ami mellkasomat olyan erősen fűti, hogy kezdem úgy érezni, csak akkor szűnik majd meg, ha a szívem majd utoljára dobban. És ez pokolian édes érzés. -Szeretlek.- súgom végül halkan ajkaira, lágy mosollyal kutatva tovább íriszeit, ujjaimmal gyengéden simogatva mindenhol, ahol csak érem.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 15, 2022 9:49 am
Szinte fuldokoltam, olyan nehezen jutott oxigén a tüdőmbe, minden mozdulatánál újra és újra fenekébe markolva, még szorosabban, még mélyebben vonva magamra, mintha azt vártam volna, hogy egyszer csak megtörténik, és tényleg eggyé válik velem, úgy legalább érezhette volna, hogy milyen pokoli szenvedély emésztett fel, hogy mennyire lüktettem minden porcikámban, és hogy mennyire kívántam Őt, bár, ezt talán nem is kellett volna bizonyítanom. Hisz érezhette magában, ahogy folyamatosan belé feszültem, nyögéseim pedig tovább kínozták torkomat, teljesen kiszárítva számat, ezen azonban sokat segített, mikor hajánál fogva magamhoz rántottam arra a buja, tüzes csókra, nyelvünk találkozása pedig olyan kíméletlen csatát indított el, hogy abba újra belerándult a gyomrom. Pokolian akartam a gyönyörét, épp annyira, amennyire vágytam a hangokra, amik elhagyták ajkait, én pedig nem voltam rest újra és újra ajkai közé nyögni vagy épp sóhajtani, megfosztva magam attól, hogy levegő után kapjak, de Vele a karjaim között egyre inkább azt éreztem, hogy nincs is igazán szükségem az oxigénre. Ő volt az én levegőm, Ő volt minden, amire csak szükségem van ebben a kibaszott életben, ez a hév, ez a makrancos szenvedély, miközben mindkettőnk mellkasát fűtötte a töretlen, lángoló szerelem... igen, ezt akartam. Életem minden napján, az utolsó lélegzetvételemig. Nem bírtam ki, hogy fogaim ne ízleljék meg ajkát, majd ugyanezzel a mozdulattal kezdtem ki ismét ruhája anyagát, ami amúgy sem jelentett túl nagy kihívást. A csipke alig tartott valamit, a takarásról már nem is beszélve, és mikor fogaim újra belekapaszkodtak az anyagba, rántva rajta egyet, nem kerülte el figyelmemet, hogy mellbimbói mennyire árulkodnak izgalmáról, szavai pedig, amik szinte türelmetlenül számon kértek, hogy miért nem vetettem még véget a ruha rövid kis életének, olyan ajzószerként hatottak rám, hogy a türelmetlenség az én összes porcikámat is uralma alá vonta. Felmorranva fordítottam be magam alá, követelve a helyet combjai között, csípőmmel ösztönözve, hogy fonja körém lábait, csak hogy tovább mozoghassak benne, olyan mohó és vehemens mozdulatokkal, hogy minden másopdercben végigrobogott rajtam a gyönyör néhány hírnöke. Mégsem engedtem, hogy azonnal megsemmisüljek, hiába is hozott lázba a hirtelen megkapott gyeplő, helyette benyúltam kettőnk közé, melleinél markolva rá a gyenge anyagra, és mozdulataimmal egy tempóban szakítottam fel a ruhát, a hosszú reccsenés pedig tovább kínozta az amúgy is megvadult érzékeimet. Hiába nem takart szinte semmit, mégis tetszéssel adóztam az előkerülő melleinek, ajkaim rögtön végig is pásztázták őket, nyelvemmel masszírozva mellbimbóit, mozdulataimat pedig csak tovább fűtötte az a hév, amire ezáltal szert tettem. Egyszerre akartam a gyönyörünket, azt, hogy vele együtt élvezzek el, olyan reszketések közepette, hogy ismét a nevemet nyögje, de mindeközben vágytam a folytatásra, arra, hogy minél tovább tartson, hogy minél tovább élvezhessem teste forróságát, izmainak vad pulzálását, ahogy egyre gyakrabban szorítottak rám, és ha ez nem tette volna elég árulkodóvá a közeledő gyönyörét, a belőle előcsalt hangok már nem hagytak kétséget. Felszisszenve nyomultam tovább, mikor körmeit belém vájta, de a fájdalom első pár másodperce után újra ajkaira találtam, már nem is csókolva igazán, mert nem voltam többé ura a saját ajkaimnak, vagy épp a nyelvemnek. Lázasan kutattam tekintetét, miközben pofátlanul állára haraptam, majd végighúztam nyelvem arcélén, de ezen a ponton már nem tudtam megálljt parancsolni a gyönyör hívó szavának, főleg, mert teste egyértelmű üzenetet küldött, ez pedig megadta az utolsó kegyelemdöfést. Összeszorítottam szemeimet, miközben homlokom az övének dőlt, néha ajkaira kapva, miközben a gerincem mentén elindult érzés végre robbant, olyan forró köddel terítve be mindent, hogy meg sem próbáltam visszanyelni a belőlem előtörő hangokat. Testem pattanásig feszült, egy határozott, mély mozdulattal adva át magam a kíméletlen megsemmisülésnek, amit szemtelen játéka indított el az imént, és amivel addig gyötört, hogy a gyönyör pillanatában képtelen legyek felfogni bármit. Olyan intenzíven áradt szét ereimben, hogy szinte hallottam a fülemben, újra és újra mozdulva benne, miközben izmaim kis híján szétfeszültek, forró, apró csókokkal borítva be arcát, halántékát, és voltaképpen bármit, amit ebben a felfokozott állapotban elértem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 15, 2022 2:48 am
Iris & Dimitriy
Zihálva mászok az ölébe, egyetlen mohó, buja mozdulattal engedve rá magamat, Vele együtt nyögve fel az érzéstől, ahogy testünk végre eggyé válik, ahogy teljesen elmerül bennem, felvève vérem pulzáló, izgató ritmusát, ami minden bizonnyal megegyezik az Övével, mert fenekemet markoló keze ugyanezt diktálja, valahányszor mélyen magára húz buja nyögést csalva ki ezzel belőlem. Ajkaim nyakán barangolnak, míg követelőző mozdulatával magához nem húzza arcomat, mohó csókra csábítva, még jobban felpezsdítve véremet nyelve izgató táncával, ahogy újra és újra enyémhez simul, követve testünk ritmusát, melyet csak zihálásunk szakít meg olykor, ahogy küszködve próbálunk levegőhöz jutni mindketten. Ujjaim finoman simulnak forró bőrén, olykor körmeimmel karcolva gyengéden, míg Ő lentebb barangol nyakam mentén egész a ruha peremèig, aminek gyenge anyagát sikerül fogaival olyan mesterien megtèpáznia, hogy az el is kezdi megadni magát, de mielőtt még komolyabb kárt okozhatna benne, inkább nyakam bőrébe mormog pimaszul. Mintha sajnálná egy pillanatig is, amit okozott, pedig fogadni mertem volna, hogy ekkorra már cafatokban lesz a csipke a padlón, igazság szerint vártam is, hogy így legyen, türelmetlenségemnek pedig hangot is adok, kacèran suttogva fülébe a szavakat. Karjai szorosan fonódnak derekam köré, szinte érzem, miként uralkodik el rajta a vágy, ahogy felfogja, miről is beszéltem, és ahogy egyetlen hirtelen mozdulattal maga alá fordít, még a levegő is bennem reked egy pillanatra kacér, kéjes nyögéskènt távozva tüdőmből. Lábaim szorosan zárnak csípője köré, körmeim finoman marják háta bőrét, miközben Ő mohón harapdálja bőrömet, rajtam hagyva fogai nyomát, újabb és újabb borzongást okozva az édes kínzással és heves mozdulataival, ahogy újra és újra elmerül bennem, a lehető legpiszkosabb élvezetet okozva ezzel és, a lehető legbujább hangokat csalva ki belőlem, mégis, ahogy ismét a ruhám felé közelít, képtelen vagyok megállni, hogy ne kövessem tekintetemmel minden egyes mozdulatát. Pokolian izgató látványt nyújt, ahogy újabb és újabb nyomot hagy a vékony anyagon, egyre nagyobb területen téve tönkre a csipkèt, ami bár csinos darab, most mégis alig bírom kivárni, hogy végre kiszabadítson belőle, hogy letèpje rólam épp olyan fullasztó hèvvel, mint ahogy mozog bennem, ahogy harapdál finoman, egyre őrjítőbb forróságot ébresztve bennem. Feszülten sóhajtok, ahogy kezei közénk fèrkőznek, ahogy fogást keres a vékony anyagon, kíméletlenül tépve, míg meg nem adja magát a csipke szabaddá téve parázsló bőrömet, Ő pedig rögtön lecsap ajkaival melleimre,mohón, izgatóan falva őket, egyre közelebb és közelebb sodorva a gyönyörhöz azzal, ahogy nyelve buján köröz az érzékeny bőrön, finoman megszívva őket. Ujjaim markáns mozdulattal túrják haját, a szívem olyan hevesen lüktet mellkasomban, hogy csoda, hogy nem ugrik ki a helyéről, a vérem pedig olyan forrón dübörög ereimben, mintha belülről akarnèk lángra kapni, mardossa testemet, egyre kínzóbb bizsergésekkel robogva végig rajtam, miközben Ő továbbra sem lassít heves mozdulatain vagy épp ajkai kínzó játékán. Körmeim egyre mohóbban marnak bőrébe, ahogy a gyönyör megkörnyèkez, ahogy légzésem egyre kapkodóbbá válik, miközben testemen újra és újra végig hasít az az izgató zsibogás, amitől már mást sem hallok, csak vérem vad lüktetésèt. Egyre nagyobbakat nyelek, egyre feszültebb sóhajok hagyják el ajkaimat, miközben próbálom késleltetni a mámort, távolabb űzni magamtól, de mohó, heves mozdulatai és bőrömre lehelt csókjai cseppet sem könnyítik meg a dolgomat és tudom, hogy Ő is érzi már, milyen hatással van rám, ahogy újra és újra teljesen elmerül bennem, ahogy ajkaival kényeztet.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 14, 2022 6:54 pm
Nem is próbáltam jóslatokba bocsájtkozni, hogy vajon meddig fog kínozni, és hogy mikor jön el az a pillanat, mikor megkönyörül vagy megszán, és engedi, hogy én magam is kövessem Őt abba a mámorba, amit nem is olyan régen a fürdőszoba csempéjének dőlve átélt. Még mindig éreztem ujjaim alatt, hogyan reszketett meg, és még mielőtt ellépett volna tőlem, nem is voltam rest, hogy újra kitapintsam, vajon csillapodott-e valamit a benne lüktető vágy, de ezúttal sem okozott csalódást. Mert épp olyan forró volt, mint mindig, mégis, mikor leereszkedett előttem, és ajkai közé fogadott, már kicsit sem azon járt az eszem, hogy meddig maradhat életben ez a pattogó szikra, hisz ha rajtam múlna, az utolsó lélegzetemig táplálnám, és egyre biztosabb voltam abban, hogy történjen bármi, de nem leszek képes elengedni Őt, sem így, sem úgy, ha egyszer úgy hozná az élet, hogy el kelljen gondolkodnom egy ilyen döntésen. Életem minden hátralevő napján érezni akartam az irántam táplált, szenvedélyes szerelmét, Őt, ahogy pattanásig feszülnek izmai a gyönyörtől, amit újra és újra átélt, és amit az iménti viccelődés ellenére soha nem kellett saját magának elintéznie. És igen, érezni akartam a kalandvágyó nyelvét is, ajkairól már nem is beszélve, már pusztán attól görcsbe rándulva, hogy egyáltalán végighúzta rajtam a nyelvét, és bár szinte biztos voltam abban, hogy így fog megsemmisíteni, és hagyja, hogy így kapjon markába a gyönyör, egy idő után mégis felemelkedett, úgy ülve az ölembe, hogy egy pillanatig sem volt kétséges: nagyon is jól tudja, hogy mit akar, és nem is habozott megszerezni. Tompa, jóleső nyögés bukott elő belőlem, ahogy rám ült, testének szűk börtönbe azonnal elvette a maradék józanságomat is. A vérem forró lávává változott, úgy száguldozva ereimben fel és le, mintha tényleg nem ismert volna határokat. Kezeim ösztönösen nyúltak utána, egyikkel csípőjére, míg másikkal fenekére fogva, majd mikor csípője elkezdte járni azt az őrjítő táncot, újabb öblös nyögés hagyta el ajkaimat. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire felajz majd egyszer, ha egy nő ennyire egyértelműen veszi át felettem az irányítást, szó szerint rámarkolva arra a kibaszott gyeplőre, úgy mozdulva újra és újra, hogy abba minden porcikám belefeszült, még erőteljesebben lüktetve meg testében, és nem is bírtam ki, hogy ne követeljem ki azt a csókot, amitől annyira igyekezett megfosztani. Ujjaim vehemensen nyúltak tincsei után, így érve el, hogy végre odahajoljon hozzám, és míg fenekén nyugvó kezem nem fukarkodott néha ritmust adni neki, csak hogy még mélyebben érezhessen magában, én kiharcoltam a csókomat, olyan őrült tempóban űzve nyelvét, hogy még levegőt is elfelejtettem venni közben. Pedig nem ártott volna, a forróság már felemésztette testem minden részét, lángokban állt a tüdőm, meleg tűz égette végig izmaimat, ami arra sarkallt, hogy ajkába harapjak, és miközben továbbra sem állt meg rajtam, fogaim a ruha anyagát kezdték tépázni, apró kis rést ejtve az amúgy is átlátszó csipkén. Ajkaim köré pofátlan vigyor rajzolódott, a megbánás egy apró szikráját sem mutatva, de mikor vágytól ittas szavai eljutottak a fülemig, újra ajkai után kaptam, két karommal már a derekánál fogva Őt át, és mire bármit is mondhatott volna, magam alá gyűrtem. Anélkül, hogy elhagytam volna testét, fogaim újra ostrom alá vették a kulcscsontja körüli részt, nyomot hagyva bőrén, majd ismét rátaláltam az anyagra, újra rántva egyet rajta a fogammal, de csípőm közben nem állt meg. Vehemensen kezdtem benne mozogni, átvéve tőle a teljes gyeplőt, mohón tépve a ruhát, majd mikor meguntam a játszadozást, kezeimmel nyúltam közénk, rámarkolva az anyag legsebezhetőbb részeire, egyetlen éles rántással tépve fel, és alig váltak szabaddá mellei, nyelvem máris őrült módjára kezdte őket kényeztetni, hol az egyiket, hol a másikat szívva meg.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 14, 2022 4:51 pm
Iris & Dimitriy
Már így is épp eléggé felajzott az aljas kis játékunk, ahogy először igyekezett közömbös maradni, miközben én igyekeztem megtörni az egyébként elismerésre méltó ellenállását, nem beszélve arról, mikor végre megèrintett, mégis az izgat fel a legjobban, amikor a zuhanyzóban kigondolt aljas kis tervemet sikerül véghez vinnem és elé térdelve, mohón ajkaim közé veszem. Soha nem tudnám megunni azokat a buja, kéjes hangokat, melyeket minden alkalommal, most is képes vagyok előcsalogatni belőle és valahányszor megremeg teste tenyereim alatt, valahányszor ajkaim közé lüktet, az én testem is ugyanazzal az izgató borzongással felel. Ujjai finoman markolnak a hajamra, épp csak annyira, hogy érezzem a kezét, de egyáltalán ne legyen se durva, se domináns az érintése, meg sem próbálja átvenni a vezetést vagy felülírni a tempót, amivel kényeztetem és valahol ez is, csak még inkább feltüzel. Hogy velem képes mindezekről lemondani és egyszerűen átadni magát, elgyengülni kínzó mozdulataimtól, elárulva ezzel, hogy miféle hatalmam van fölötte, hogy milyen hatással tudok lenni Rá, de nyilván azt is nagyon jól tudja, hogy rám miként hat az Ő élvezete, az Ő hangjai és a látványa, ahogy ajkába harapva, küszködve próbál a valóságba kapaszkodni, miközben csípője olykor finoman mozdul, így feszülve ajkaim közé. Hiszen bennem is egyre jobban terjed a forróság, vele együtt én is levegő után kapkodok és már olyan kínzó, gyötrő az ölemben lüktető vágy, hogy amikor hajamra markol finoman, mintha ezzel akarná a tudtomra adni, hogy a mámor lassan környékezi, olyan mohó mozdulatokkal mászok fel az ölébe, mintha legalábbis az életem múlna azon, hogy végre elfoglalhassam a helyemet. Nem kínzom tovább, nem édesgetem lágy, ringó mozdulatokkal, ahogy jó párszor tettem már, mert egyszerűen képtelen lennék rá, tovább feszíteni a húrt, ami már így is épp, hogy el nem pattan, csak egyszerűen ráengedem magam. Még a lélegzetem is elakad épp úgy, ahogy az Övé is, de csak pár pillanatot adok magunknak, míg egymás tekintetét fürkésszük, mielőtt csípőm mozogni kezdene rajta újabb és újabb nyögéssel árulva el, mennyire vágytam már rá, szavai hallatán pedig, azért egy pimasz mosolyt megengedek magamnak. -Alig vártam, hogy végre ráüljek.- nyögöm nyakába pimaszul mosolyogva, fogammal karistolva gyengéden bőrét valahányszor csak magára húz egy mohó mozdulattal, de amikor ujjai ismét hajamba siklanak és feszült, karcos hangján ajkamat követeli, hangosan nyögök egyet a borzongástól, amit mindezekkel okoz bennem. Ajkaièrt kapok, nyelvem követelőzve simul nyelvèhez, olykor belelihegve mohó csókunkba az élvezettől, miközben a vérem tovább forrong, a testem szinte lángol, olyan vad tűz tombol benne ettől a telhetetlen, türelmetlen vágytól, amit az aljas kis játékunk ébresztett bennem, de az Ő csókja, hangjai és fenekemre markoló keze is épp ugyanerről árulkodik. Felszisszenek, ahogy ajkamra harap, kéjesen nyögve az érzéstől, ahogy fenekemre markolva húz még jobban magára néhány mozdulatnál, mikor pedig hátrébb húzódik, zihálva figyelem, mire is készül a ruhám peremènèl. Iszonyú halk az a reccsenès, amit a csipke produkál, mégis hallom, szinte érzem, ahogy az anyag egy kis része megadja magát, Ő pedig, mintha olyan iszonyúan sajnálná, nyakamra mormog egy laza "hoppá"-t, mielőtt nyelvèvel és ajkaival venné ostrom alá az érzékeny bőrt. Hátra hajtom fejem, ujjaim tarkójára marnak finoman, míg másik kezem hátán, vállán simít, élvezettel érintve nyirkos, tűzforró bőrét, cseppet sem fukarkodva közben a belőlem kikívánkozó hangokkal. -Igazán letèphetnèd már rólam ezt a francos ruhát.- nyögöm buján a füléhez hajolva, finoman ajkaim közé véve a cimpáját, nyelvemmel ingerelve tovább a lentebb húzódó érzékeny bőrt, már amikor épp képes vagyok a vad zihálásom mellett bármit is véghez vinni.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 13, 2022 10:49 pm
Nem szívesen vallottam volna be, hogy mennyire szenvedtem már, és mikor ajkai körém zártak, csak egy pillanatig érzékeltem úgy, hogy van okom a megkönnyebbülésre. Mert ezt követően egy egészen másfajta gyötrődés vette kezdetét, reszketni kezdtek porcikáim, és még szerencse volt, hogy ülök, mert attól, amit művelt velem a szájával, még a lábaim is megbicsaklottak volna. Pedig nem voltam gyenge, tudtam uralkodni magamon, nem hagytam, hogy csak úgy maga alá gyűrjön bármi, de úgy tűnt, épp előttem térdelt a kivétel, és egészen ijesztő volt belegondolni, hogy Iris mi mindenben vált már kivételezetté az életemben. Ezerszer képes lettem volna a fülébe nyögni, hogy mennyire mocskosul szeretem, de ez a szó már nem írta volna le az érzéseim valódiságát, és ahogy most ránéztem, reméltem, hogy ennél jóval többet is kiolvas tekintetemből. Mert nemcsak a szerelem lüktetett bennem olyan vadul, nemcsak attól kalapált a szívem megállás nélkül, hullámokban verdesve a mellkasomat, hol elernyedve, hol teleszívva magam oxigénnel, nem. Mert volt valami, ami még szenvedélyesebbé tette ezt az érzést, és ami legalább annyira pulzát bennem, mint a mellkasomat megtöltő gyengéd szerelem, ebben a pillanatban pedig még fogadást is kötöttem volna rá, hogy mindennél erősebben feszültem tőle. Ahogy ajkai és nyelve mozdulni kezdtek körülöttem, már nem bírtam ki, hogy csendben maradjak, hol feszülten nyögtem egyet, hol pedig elnyújtott sóhajt hallattam, néha saját fogaimmal marva fel a húst ajkamon, mintha ez csillapított volna bármit is a vágyon, de épp ellenkezőleg, csak feljebb korbácsolta azt. Nem volt többé uralmam a testem felett, mint egy rongybaba, hevertem előtte, alig érzékelve valamit abból, hogy egyik kezem még valamennyi támaszt adott a hátam mögött, de szabad ujjaim olyan hevesen túrtak tincsei közé, hogy az egyértelműen elárulhatta számára, hogy már nincs kapcsolatom a valósággal. Mozdult a csípőm, néha ajkai közé ringva, még mélyebben merülve el szájában, ami belőlem is mély nyögéseket csalogatott elő, már szinte érezve minden porcikámban, hogy ha így folytatja, még azelőtt eljuttat a csúcsra, hogy elszámolna tízig, de hirtelen eltűnt a forróság, megcsapott valami kellemetlen, durva hideg, amit ujjainak szorítása igyekezett csillapítani, de csak addig, míg fölém nem mászott, az elégedett, mégis vágytól ittas vigyoromat pedig ekkor már képtelen voltam levakarni ajkaim széléből. Pedig még mindig lihegtem, saját arcomon éreztem, hogy kipirultam a vágytól, egy-egy kósza verejtékcsepp borzolta halántékomat, de mikor végre rám ült, mélyen testébe fogadva, újra elérte, hogy bennem rekedjen a levegő. Hosszú másodperceken át csak arcát fürkésztem, kiélvezve azt, ami kiült rá, ahogy arcvonásai árulkodtak arról, mennyire élvezi, hogy végre magában érezhet, ebben pedig egy pillanatig sem maradtam adósa. - Azt hittem, már soha nem ülsz rá - böktem ki rekedten, épp annyira dőlve hátra, hogy még nagyjából ülve tudjak maradni, közben egyik kezem csípőjére, míg másik a fenekére mart, néha olyan hévvel húzva magamra, hogy attól minden érzékem a feje tetejére állt. - Add végre ide a szádat... - morrantam fel vehemensen, csípőjén nyugvó kezemet pedig ismét hajtincsei közé vezettem, így kényszerítve, hogy végre odahajoljon ajkaimhoz, és ellentmondást sem tűrve, mohón kértem a bebocsátást közéjük, szeszélyesen kergetve meg nyelvét. De még így sem bírtam ki, hogy ne nyögjek fel újra és újra, főleg mikor úgy mozdult, hogy teljes egészében elmerülhessek benne, én pedig még határozottabban markoltam fenekére, azzal fejezve be csókunkat, hogy ráharaptam alsó ajkára. De nem értem be ennyivel, előre hajoltam, fogaim közé véve a ruhája vékony anyagát, ezúttal így rántva meg melleinél a csipkét, elégedetten vigyorodva el, mikor láttam, hogy kikezdtem az anyagot, elérve, hogy foszlásnak induljon. - Hoppá... - nyögtem ezt már nyaka bőrébe, nyelvemmel ingerelve egyre forróbb bőrét.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 41 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 41 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.