Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 28, 2022 10:04 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Elképesztő, miként változik az a dühös, tartózkodó, fagyos hangulat pillanatok alatt ismét olyan kedvessé és gyengéddè, mint amilyen aznap reggel is volt, mikor még az kötötte le a gondolataimat, hogy vajon miként fogom kibírni estig nélküle. Amikor azt tervezgettem, hogy fogom hazavárni vagy, hogy miféle desszerttel fogok a kedvére tenni. Aztán jött Igor és mindent tönkre tett, de igazából én vagyok az, aki végül feltette a pontot arra az I-re, mert ahelyett, hogy Benne kerestem volna menedéket, hogy hozzábújtam volna, hogy egész éjjel a karjaiban tartson, inkább elmartam magamtól és megfutamodtam. Már másnap tudtam, hogy nem ez volt életem legbölcsebb döntése, de a szégyen visszatartott attól, hogy csak úgy hazakullogjak és iszonyúan féltem attól is, hogy Ő miként viselte az egészet, mennyire dühös vagy mennyire csalódott, ami egyértelműen látszott is az arcán, ahogy ott ült abban a fotelban. Most mégis, ahogy már vigyorogva poénkodunk azon, miként dobott volna a vállára, hogy visszahozzon, kellemes melegsèg járja át a mellkasomat, mert hiába volt akkor piszok dühítő a fenyegetése, mégis azt érezteti velem utólag, hogy rohadtul tévedtem, amikor azt gondoltam, hogy nincs szüksége rám. Nem hagyott volna ott, mert akar engem, bármennyi fájdalommal is jár ez jelenleg és ezt, csak még édesebbè teszi a pimasz megjegyzése, mikor bevallja, hogy talán nem is a kocsiba vitt volna. Nem lep meg, hogy ettől máris felforrósodik a bőröm, arcomon pedig meg is jelenik egy kaján vigyor.-Talán, többször kellene feldühítenem Téged és fordítva.- lesek fel rá pimasz vigyorral, kiélvezve teste melegét és az érzést, amit okoz bennem a közelsége, miután újra bocsánatot kérek tőle és talán, még azt is megígérem szavak nélkül, hogy nem lesz több ilyen, bár őszintén fogalmam sincs, hogy mi mindent hozhat még ki belőlem az, ha bepánikolok. Most viszont, ha már sikerült dűlőre jutnunk és megbeszèlnünk mindazt, ami történt, nekem pedig cseppet sem áll szándékomban külön vonulni a szobám rejtekèbe, inkább az ebéd felé terelem a szót, aminek úgy tűnik, hogy híján vannak. Szerencse, hogy már akad olyan hely, ahonnan nyugodt szívvel rendelek kaját és, mivel ez neki sincs nagyon ellenére, el is indulok, hogy a táskámat a szobámba vigyem, de felvetődik bennem menet közben a kérdés, hogy miként bukkanhatott a nyomomra. -Mièrt olyan izgató ezt Tőled hallani?- csóválom a fejem mosolyogva a válasza hallatán egy gondterhelt sóhaj kíséretében, mert akármièrt is fogtam menekülőre napokkal ezelőtt, most újra úgy érzem, hogy minden más eltörpül amellett, amit Vele érezhetek. Talán nem is sejti, de az, hogy képes megbocsátani azok után, amit tettem, a lehető legőszintébb szeretetről árulkodik, amit csak érezhet irántam és ez iszonyú nagy löketet ad jelenleg ahhoz, hogy én se akarjak meghátrálni mégegyszer. -A pizza jól hangzik.- bólintok mosolyogva, de nagyot nyelek közben attól, ahogy végig mér, amilyen tekintettel méreget, mert ha csak abból indulok ki, amit kivált belőlem ezzel, ha csak fele ilyen forróság tölti el az Ő testét, hát őszintén nem értem, miért ácsorog még ott. -Pár perc és jövök. Rád bízom, hogy milyen legyen az a pizza.- szólalok meg végül mosolyogva, ahogy összekaparom magam, majd a lehető leghatározottabban és leggyorsabban a szobám felé veszem az irányt , mert félő, ha túl sokáig bámulok rá a lépcsőn állva, még a végén magammal rangatom Őt is, amivel végül is nem lenne semmi gond, hiszen a maffiózó, aki képes volt előrángatni még egy isten háta mögötti motelból is, történetesen a férjem. Pár perc csupán, míg valamennyire rendbe szedem magam és újra megbarátkozok a szobámmal, utána már indulok is kifelé az ajtón, hogy a konyha felé vegyem az irányt.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 28, 2022 8:13 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Soha nem kerestem úgy igazán magamban a hibát, és ha nyilvánvaló is volt, hogy én tehetek valamiről, szerettem csak úgy lerázni magamról a terhet, úgy tenni, mintha meg sem történt volna, a felelősségvállalás leghalványabb szikrája nélkül nézve szembe akár a tulajdon apámmal is. De Iris-szal szemben nem tehettem meg, hiába élesztette fel eltűnésével azt a régi ragadozót, de Ő nem tudott tartósan a felszínen maradni, főleg azok után, ahogy elárulta, hogy míg távol volt, próbált megoldást találni a problémánkra. Ezzel mintha elsöpörte volna minden dühömet, és a félelmet, amit az elmúlt napokban éreztem, mert azt hittem, hogy végleges a döntése. Hogy nem akar engem, nem akarja többé az emlékeket, nem akar semmit, ami ideköti majd, és még kapóra is jött neki ez a kis amnézia, szinte a sorstól kapva lehetőséget, hogy ne is kelljen hátrapillantania valami torz szerelmi csalódás keretein belül. Mindenével együtt az én felelősségem volt vigyázni rá, és már nemcsak az apám parancsa miatt, hanem mert már a gondolatát sem tudtam elviselni annak, hogy bántódása esik. Talán el sem tudta képzelni, hogy mi zajlott le bennem, mikor megláttam, hogyan erőszakoskodik vele az a kibaszott csúszómászó, és ott, abban a pillanatban tényleg minden csontját képes lettem volna puszta kézzel összeroncsolni. Az mindenesetre eszembe se jutott, hogy lerázzam magamról karjait, mikor finoman átölelt, fejét pedig a mellkasomra hajtotta, így biztosan hallhatta, hogyan válik egyre békésebbé a szívverésem, pedig még nem volt itt az ideje a megnyugvásnak. Mégsem tehettem ellene semmit, mert most jó volt, mintha egy pillanatra minden visszaállt volna a régi kerékvágásba, ez pedig olyan töltet volt a lelkemnek, hogy nem tudtam dühvel vagy haraggal megélni a pillanatot. És nem is akartam. - Hát, kicsit féltem, hogy iszonyú dühös leszel, mert sajnos van egy nagy defektem. Nem tudok ellenállni egy dühös nőnek és talán nem a kocsiba cipeltelek volna - vigyorodtam el halványan, ma először villantva meg némi kaján pimaszságot, még ha nem is láthatta, ennek ellenére nem vettem le róla a karjaimat, és nem ösztönöztem arra, hogy elengedjen. Még mindig nem hittem el, hogy ez megtörténik, pedig tényleg itt állt, a házamban, a lépcsőmön, és engem ölelt, mindazok után is, ami történt. Korai lett volna elviccelni viszont ezt az egészet, mert még csak alig tette meg felém az első lépést, én pedig szintén csak ízlelgettem az ismerős érzést, de csak óvatosan tapostam végig a már egyszer bejárt utat, mert nem tudtam, hol lépek majd ismét aknára. Kiszakadt belőlem egy kis sóhaj, rosszallóan meg is csóváltam fejemet, mikor borzasztónak nevezett, akaratlanul is felidézve jó pár olyan alkalmat, mikor már megtette ugyanezt, de ahogy lassan bontani kezdte az ölelést, megembereltem magamat, és így tettem én is, nem akadályozva tovább. Ahhoz képest, hogy szó szerint rá akartam zárni azt a kibaszott ajtót, most itt állt előttem, és már megint kenyérre tudott volna kenni, és ezért valahol iszonyúan haragudtam rá. Nem is értettem, hogy képes erre, hogyan tud ilyesmit kiváltani belőlem. Tekintetem azonban ártatlanná vált, mikor a cuccait megmarkolva, még visszafordult hozzám pár lépcsőfok után, nehezen bírva ki, hogy ne vigyorodjak el. - Egy maffiózóhoz mentél feleségül. Szerinted hogy találtalak meg? - kérdeztem, ekkor már egy sejtelmes, igazán pimasz kis vigyorral a szám sarkában, ezzel téve egyértelművé, hogy nem fogom előtte lelőni a poént, de nem is kellett hozzá sok fantázia, hogy tudja, nem kellett különösebb erőfeszítés a megtalálásához. És csak azért lehetett távol ennyi napon keresztül, mert még nekem is idő kellett, hogy rájöjjek, mit is akarok kihozni ebből. - Rendelhetek pizzát, ha gondolod - tettem hozzá, újra vonva egyet a vállamon, közben tekintetem végigmérte Őt tetőtől talpig, de végül mégis csak egy sóhaj szaladt ki belőlem. Szívem szerint rögtön utána léptem volna, és ha nem is épp egy távoli motelban, de itt szívesen felcipeltem volna a szobájába a vállamra fogva Őt, de erre inkább még nyeltem egy párat.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 28, 2022 6:08 pm
Iris & Dimitriy
Épp úgy kezdünk mi is lenyugodni és valamivel normálisabban beszélni egymással, mint ahogy egy hatalmas vihar után lenyugszik minden és talán, most szükség is volt erre, hogy tomboljon picit az a vihar. Hiszen, bármennyire is próbálunk úgy tenni, mintha minden rendben lenne, mintha az eséllyel,amit adtam neki, minden visszatérne a régi kerèkvágásba, valójában nincs így. Bennem is folyamatosan cikáznak a gondolatok, a kérdések és tudom, hogy ha nem is mondja, ha nem is adja jelét, ez ugyanúgy rá is igaz. Most pedig, legalább egy kicsit kiadtuk mindezt magunkból, bár nem kifejezetten hiányzott, hogy Igor felkavarja az álló vizet, főleg nem úgy, ahogy tette, de így felmerültek legalább olyan dolgok is köztünk, melyekről egyébként nem feltétlenül beszélnènk. Például, hogy hiába késztetett arra a pánik, hogy el akarjak tűnni innen egy kis időre, attól még egyáltalán nem tettem le arról, hogy visszakapjam mindazt, ami az enyém volt. Már csak azért is, mert tudom, hogy szükségem van az emlékeimre ahhoz, hogy ne egy ijedt kis nyuszi legyek Dimitriy mellett, mint amilyen az elején is voltam, mint amilyen most vagyok, már pedig elhagyni, azt már tudom, hogy nem akarom. Főleg most, hogy szinte az arcomba üvöltötte, hogy szeret és szüksége van rám, bármilyen kellemetlenséggel is járjon mindez. -Nem tudom. Nem igazán hiszek az ilyen dolgokban, de azok után, ami történt, már semmi sem lepne meg.- sóhajtom halkan és hiába van bennem is legalább annyi kétség, mint benne, mint amit a hangjából kihallok, úgy érzem, egy próbát megér. Akkor is, ha csak egy kuruzslót sikerül majd végül meglátogatnom, aki előadja a szokásos dumát a pénzről, a szerelemről és ezek elvesztésèről, aminek végül is a fele, már amúgy is bejött. Annak ellenére viszont, hogy a feszültség szép lassan elpárolog belőlünk, azt még nem igazán tudom, hogy akkor most mi hányadán is állunk, hogy ezek után miként fogunk egymás mellett létezni, marad-e benne tüske, de ahogy rákérdez, hogy Ő mit tehetne, hogy Neki mit kellene csinálnia ahhoz, hogy minden a régi legyen, esküszöm, képes lennék elsírni magam a meghatottságtól. Ezek után végképp nem gondolhatom, hogy nincs szüksége rám, amikor mást se csinál folyamatosan, csak próbálja számomra kényelmesebbè tenni az egészet, már amennyire Tőle telik. Nem is töprengek sokáig azon, hogy nyissak-e felé, hogy legalább egy apró érintéssel megpróbáljam éreztetni Vele, mennyire hálás vagyok az erőfeszítéseièrt és, hogy mennyire sajnálom, hogy ismét fájdalmat okoztam neki. Bele se gondoltam akkor éjjel, hogy milyen érzés lesz számára, amikor majd a hűlt helyemet találja csupán és azt a béna üzenetet, amit igazából nem is lehet üzenetnek csúfolni. A halk, dorgáló szavaira, csak egy bólintással válaszolok, miközben átkarolom derekát és finoman átölelem, mert igazából fogalmam sincs, hogy mit fog még kiváltani belőlem a félelem, nem tudom, hányszor fognak még ugyanilyen kétségek gyötörni, de talán ezek után már így, ilyen szinten megfutamodni nem fogok. -Tökèletesen tisztában voltam ezzel.- mosolygok a mellkasába. -Ezèrt is láttam jobbnak, ha inkább beadom a derekam, bár így visszagondolva kár, hogy nem vártam meg, míg a válladra kapsz.- kuncogok halkan, miközben testemet átjárja újra az a kellemes érzés, hogy most már minden rendben van, orromat betölti férfias illata, így utólag pedig már tényleg nem értem, hogy mi a fene ütött belém, hogy miért gondoltam, hogy jobb lesz nekem nélküle. Soha, senki nem törődött még velem úgy, mint Ő és ezt, még az alatt a pár nap alatt is felismertem, amit együtt töltöttünk.-Ti, férfiak ... borzasztóak vagytok.- nevetem el magam a fejemet csóválva, kissé elhajolva tőle, hogy felsandíthassak rá, kedves, figyelmes szavai hallatán pedig gyengéd mosoly jelenik meg arcomon és megrázom a fejemet. -Majd rendelek valamit.- húzódok el végül tőle, hogy az idő közben ledobott táskát újra magamhoz vegyem és az emelet felé pillantok. -Már így is épp eleget strapáltalak.- fürkészem tekintetét kissé komolyabban, mert bármennyire is vicceljük el mindezt és mosolygunk már utólag rajta, tudom, hogy olyan sebet ejtettem a szívén, ami nem fog azonnal eltűnni. Ha pedig eszembe jut az a dühös pillantás, ahogy a motelban nézett rám... borzasztóan elárulva érezhette magát.-Felviszem a cuccom a tornyomba, aztán jövök.- kúszik szelíd mosoly ajkaimra és el is indulok, de két lépcsőfok után azért összeszűkült szemekkel, de még mindig mosolyogva visszafordulok felé.-Hogy a fenébe találtál meg?
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 28, 2022 8:46 am
Mikor délelőtt úgy döntöttem, hogy ma végre véget vetek ennek a gyerekes bújócskázásnak, arra még a legmerészebb álmaimban sem számítottam, hogy ilyen hamar a közönyöm álarca alá férkőzik majd. Ismét azon a hullámvasúton éreztem magam, a váltások viszont gyors egymásutánban követték egymást, és már szinte képtelen voltam lépést tartani a saját érzéseimmel. A ridegség és a közöny túl gyorsan váltott őrjítő, lüktető indulattá és haraggá, ami hosszú napok után alig várta, hogy végre kitörhessen, most mégis itt állt előttem, szavaival pedig mintha nyugtatni próbált volna. Hogy ez még nem a vég, csak egy próba, de ekkor már bennem is alább hagyott a saját szörnyetegem marcangolása. Pedig tudtam volna még mit mondani neki, nagyon sok elfojtott düh maradt bennem, ami caak gyűlt és gyűlt az elmúlt napokban, miután magamra hagyott, de az, ahogy rám nézett, enyhítette az önmarcangolásomat és az iránta érzett furcsa, pánikszerű dühöt is. Még ha én már távol is álltam attól, hogy próbatételt lássak ebben az egészben, és egyre gyakrabban lyukadtam ki ott, hogy ez az én büntetésem. Borzalmas ember voltam egész életemben, és most, mikor végre úgy éreztem, hogy kezemben a megváltás, a karma visszaköszönt. Ha eddig kétségbe is vontam, hogy az élet képes büntetni, ezúttal már... nem is láttam más magyarázatot. És emiatt túl sok megoldást sem. Emberibb hangra váltottam, pár pillanat erejéig követve a lépcsőt bűvölő tekintetét, és bár először nem is akartam hinni a fülemnek a jósnőről mondottak hallatán, de végül is, ebben a helyzetben már nehéz lett volna bármire is azt mondani, hogy marhaság. Elvégre, az sem túl normális, hogy valaki egyik napról a másikra elfelejt mindent, nem? Talán nem is ez volt a lényeg, mert bármit is gondoltam róla eddig, vagy arról, hogy lemondott rólam, rólunk, szavaival bizonyította, hogy ezzel csak tévútra vittem magam, mert ha már nem érdekelte volna, az amnéziáját sem igyekezett volna orvosolni. Ez pedig gyengéd melegséggel töltötte el mellkasomat jó pár másodpercen keresztül, de ennek igyekeztem nem jelét adni, még ha mostanra egyértelművé is vált, hogy a harag már nem tombol olyan erősen, ahogy pár perccel ezelőtt. Legalábbis, már kevés olyan dolgot tudtam volna felhozni, amit a képébe akarnék üvölteni. - Hát, remélem az a jósnő nem szabadít a nyakunkba még két plusz gondot - sóhajtottam fel, bár némi kétkedést azért nem tudtam elrejteni a hangomból, de eszem ágában sem volt lebeszélni a terveiről. Jobb ötlet híján... Ez viszont kevés volt ahhoz, hogy ne uralkodjon el rajtam az egyértelmű pánik, mert most, hogy újra itt állt előttem, ismét láttam, mit fogok elveszíteni, ha nem történik meg az a kibaszott csoda, amiben napok óta reménykedek. Már így sem volt minden ugyanaz, még ha meg is adta nekem az esélyt, de azt viszont már Igor húzta keresztbe, én pedig csak arra vágytam, hogy minden ismét a régi legyen. Szükségem volt Rá, a nyugalomra, a gyengéd, forró szerelmére, mert ezek nélkül csak kopott árnyéka voltam önmagamnak. Mintha nemcsak Ő, de én is elveszítettem volna saját magam. - Hát... már fogalmam sincs, hogy mit gondoljak - ráztam meg a fejemet, bár nehéz lett volna megmondani, hogy elrontottam-e bármit is. Vele kapcsolatban biztosan nem hibáztam, de ez talán nem is a jelen bosszúja, hanem a múlté, az viszont minden másodpercében véres és sáros... egyszerűen csak mocskos. Már nem is kerestem a tekintetét, pedig az ebéd hallatán megfordult a fejemben, hogy hirtelen kicserélték és már nem is Ő állt előttem, de az, ahogy a kezem után nyúlt, minden további gondolatot köddé változtatott bennem. Napok óta nem éreztem magamon ujjainak finom érintését, amik mint mindig, most is furcsa bizsergést váltottak ki, testemen szinte rögtön végigsuhant az a kellemes kis töltet. Már csak emiatt meg akartam keresni a tekintetét, még azelőtt, hogy hozzám bújva át nem ölelt. - Ne tűnj el még egyszer szó nélkül - szólaltam meg halkan, várva néhány másodpercet, hogy a testem egyáltalán reagálni tudjon a hirtelen mozdulatra, államat gyengéden a haja közepébe fúrva, egyik kezem pedig végigsimított a hátán. - Nem voltam túl kíméletes veled - húztam el ajkaimat keserédesen, utalva a motelben történtekre, majd kibukott belőlem egy kis sóhaj. - De ha nem álltál volna kötélnek, tényleg a vállamon cipeltelek volna le az autóig - folytattam tovább, szavaim közben pedig átsuhant arcomon egy halvány, de annál őszintébb mosoly. - Viszont, túl sok kaja nincs itthon. Ha nincs nő a háznál, itt megáll az élet - sóhajtottam fel jó pár másodperccel később, miután csendbe burkolózva élveztem ki a testéből áradó melegséget. Az érzést, amit elveszettnek hittem, ujjaim pedig gyengéden felkúsztak a hajáig. - De, akár a szobádban is megvárhatod, míg szerzek neked valamit - folytattam, elvégre kicsit sem lepődtem volna meg azon, ha fáradt lenne. A motel és a kényelem nem jártak kéz a kézben.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 27, 2022 9:29 pm
Iris & Dimitriy
Ahogy azt mondja, hogy "új esély", a szívem még hevesebben kezd dobogni, de nem azért, mert repesnèk a szó hallatán, mert örömmel töltene el a gondolat, hogy egyszerűen házat fordíthatok ennek az egésznek, Neki, mert nem köt ide az iránta érzett szerelem, hanem mert kétségbe ejt az elképzelés, hogy ez így legyen. Hogy így érjen véget valami, amire nem is emlékszem, csak elképzelni tudom az alapján, ahogy viselkedett velem és bár, csak egy aprócska szeletet tapasztaltam meg belőle, de már az is gyönyörű volt. Leszámítva azt a részt, ami miatt most elbizonytalanodtam, de minél tovább bámulok fel rá és minél tovább látom újra tekintetében azt a szerelmet, annál inkább ki akarok tartani, erőt meríteni valamiből, ha másból nem, hát az irántam érzett szerelmèből, hogy valamiképp leküzdjem a félelmemet. -Vagy, talán inkább egy próbatètel.- vonok vállat finoman, bár valahol elég különös, hogy mostanra már odáig jutottunk, hogy Én tartom benne a lelket, én próbálom arra ösztönözni, hogy ne adja fel, de végtére is én léptem le és én hagytam magára, pedig valószínűleg Ő az egyetlen ember a világon, aki valaha is törődött velem igazán. Most pedig, miután az arcomba üvöltötte és emlékeztetett arra, hogy miről is szól a szerelem, hogy mit jelent szeretni valakit és ezzel együtt vállalni minden nehézséget, végképp nem hiszem, hogy ne akarna itt látni. Mondjuk, már az, hogy utánam jött is ezt bizonyította. Talán, ezt próbáltam, már akkor is szem előtt tartani, mikor sorra hurcoltam azokat a könyveket a motelszobámba, remélve, hogy találok valamit, egy aprócska információt legalább azzal kapcsolatban, hogy történt-e már bárkivel hasonló és, hogy sikerült-e visszacsinálni, de...-Semmi értelmeset nem találtam, de a következő tervem, hogy meglátogatok egy jó hírű jósnőt a közelben.- közlöm kissé tètován, de ezen a szinten, már bárkivel képes lennék szóba állni annak reményében, hogy segíteni tud és már semmi sem tűnik túl bizarrnak. Annál bizarrabb, ami velem történt, egyébként sem lehet semmi és, ha valahol azt olvasnám, hogy ebben az esetben keríteni kell egy koboldot, aki a szivárvány végén lakik, hát kurvára megnézném, hogy így van-e. Kellenek az emlékeim, a régi ènem és a régi életem, az pedig, hogy a kérdése egyben elárulja azt is, hogy Ő is kutakodott, csak még inkább ösztönöz. Kérdése hallatán abbahagyom a lépcsőfokok bűvölèsèt és elkèpedve felpillantok rá, a mázsás súlyt pedig, szó szerint érzem, ahogy legördül rólam, mert ez azt jelenti, hogy ha a lelkébe is gázoltam a szökésemmel, ha iszonyúan meg is bántottam, mégis hajlandó megbocsátani, jelen pillanatban pedig, mikor egyedül csak Rá számíthatok, ez mindennél többet jelent. -Ezt most úgy mondod, mintha bármit is elrontottál volna.- sóhajtom fájdalmas pillantással és igazán, csak most tudatosul bennem, hogy az elmúlt pár napban miként ostorozhatta magát, hányszor gondolkozhatott azon, hogy mit, hol és mikor rontott el, miközben valójában Ő semmi mást nem tett, csak szeretett. Akkor is, ha tudta, hogy nem viszonzom, hogy nem érzem ugyanazt, mint amit Ő érez. -Kezdetnek mondjuk ebédelhetnènk, mert ma még egy falatot sem tudtam enni.- súgom végül halkan, kezem pedig elég tètován ugyan, de kezèhez ér, finoman simulnak ujjbegyeim az övéihez és, ha el nem húzza tőlem, gyengéden megfogom a kezét. -Ès kérlek, ne haragudj rám.- súgom halkan, nyelek is egy nagyot, így próbálva megállítani a kikívánkozó könnyeket, de ezek most, talán a megkönnyebbülés miatt vannak, hogy nem mondott le végleg rólam, bármilyen csúnyán is sétáltam el innen és, hogy még most is, ezek után is azt kérdezi, hogy Neki mit kellene tennie, hogy minden a régi legyen, bármit is jelentsen ez. Nem hagyom végül, hogy bármit is lásson a szemeimet ellepő könnyekből, mert még mielőtt komolyabban megmutatkozhatnának, egyszerűen csak hozzá bújok és átölelem, az a biztonság érzet pedig, ami rögtön a hatalmába kerít, aprócska, szomorú mosolyt csal ajkaimra.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 27, 2022 8:06 pm
Nem volt megállás azon a lejtőn, amin együtt indultunk el lefelé, pedig már olyan magasra felküzdöttük magunkat, hogy azt hittem, már csak ezért is kiállja majd az idő és a türelem próbáját kettőnk kapcsolata. Bár, a pofon nem is onnan jött, ahonnan számítottam volna rá, még ha az egyik ellenség továbbra is láthatatlan maradt, de... valahol mélyen pokolian fájt, hogy apránként teljesen széthullunk, pedig annyi erőt öltünk ebbe a házasságba, hogy így utólag már én magam sem hittem el. Soha nem akartam senki férje lenni, nem akartam semmit sem jól csinálni, én csak a kibaszott életemet akartam élni, míg a nyakamba nem akasztották Őt, és ezzel akaratlanul is, de fenekestül felforgatták az életemet. Már olyanná vált, mint a levegő, és mint tudjuk, oxigén nélkül nem tudunk életben maradni, Ő pedig éppen ettől készült megfosztani. Magától, az életet adó levegőtől, és a szerelemtől, ami bennem ugyanúgy lángolt, most mégis kibaszottul vesztésre álltam. Vele szemben mindenképp, mert nem volt megfelelő eszköztáram bebizonyítani, hogy téved, és... nem kérhettem tőle, hogy egy olyan szerelem miatt maradjon velem, amit Ő már nem érez. Miért kell mindennek egy időben történnie? Még az elsőt sem hevertük ki, éppen csak elindultunk egymás felé az úton, amikor Igor áthúzott minden számítást. Az a féreg még csak nem is sejtette, hogy tönkretette az egész életünket. Hagynom kellett volna, hogy felmenjen az emeletre, szavaimmal mégis kivívtam, hogy visszaforduljon, és megálljon előttem, így fürkészve a szemeimet. Bármit megtettem volna, hogy ne tudjon belőlem kiolvasni semmit, hogy egy csukott könyv maradjak előtte, de a szavaim és hangszínem leleplezett, szinte már egyetlen kapaszkodóm sem maradt, a mondanivalóm pedig talán túl egyértelműen árulta el, hogy... mennyire közelállok ahhoz, hogy feladjam. Azok után, hogy a Mindent ígértem neki, mostanra nem maradt semmim, és bár léptem előre egyet, hogy én magasodjak fölé, de ez már csak felesleges erőfitoktatás volt. - Talán kaptál egy új esélyt, hogy másodjára már ne akarj belekeveredni ebbe - jött ki végül hang a torkomon, érezve magamon a keserűséget, mert hiába próbáltam úgy tekinteni erre az egészre, hogy legalább neki esélye van újrakezdeni, én itt voltam egyedül, nélküle pedig... nem értem semmit. Halvány árnyéka voltam önmagamnak, és iszonyúan rettegtem attól, hogy tényleg el fog menni, mikor az az átkozott szerződés az érvényét veszíti. Hogy talán... már soha nem kapja vissza az emlékeit, csak hogy teljesen tiszta legyen az az új lap. Pokoli volt belegondolni, és ahogy követtem mozdulatait, tekintetét, ahogy a lépcsőfokokat kezdte bűvölni, egyre erősebben éreztem a mellkasomban, hogy nem tudok nélküle élni. És nem is akarok, mert nekem Ő még mindig a világot jelentette. - Gondolom te sem jutottál semmire - szólaltam meg végül, némileg megemberelve magamat, bár, talán ha talált volna valami kis nyomot, nem jelentett volna akadályt a szégyenérzet, és már rég visszajött volna elújságolni. Tekintetem ugrált a kettőnk közötti kis távolságon, gondolkodva haraptam ajkamba, majd nagyot nyeltem. - Mit tehetnék, hogy újra... minden a régi legyen? - bukott ki belőlem anélkül, hogy végiggondoltam volna, bár még én magam sem tudtam, pontosan mire gondolok. Azokra az időkre, mikor még megvolt minden emléke, vagy... amibe épp Igor gázolt bele teli talpakkal.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 27, 2022 6:14 pm
Iris & Dimitriy
A szívem épp úgy zakatol a testem pedig épp olyan forró tűzben ég, mint azon az éjszakán, amikor a vágy eluralkodott rajtunk és egész éjjel szeretkeztünk, de most a vágy helyett a düh munkálkodik bennem, az adrenalin vált ki belőlem hasonló reakciókat és ezt, most cseppet sem élvezem. Az az éjszaka most úgy rémlik fel előttem, mintha ezer éve lenne már annak, hogy olyan mohón simultunk egymáshoz, hogy olyan szenvedéllyel estünk egymásnak újra és újra, mintha soha nem tudnánk betelni egymással, mikor pedig az álom elnyomott a karjaiban, a világ legbiztonságosabb helyèn éreztem magam. Igor ezt az érzést taposta meg azzal, amit művelt, pedig az elmèm még mindig tisztában van vele, hogy Dimitriy soha nem hagyná, hogy bárki is bántson, az érzés viszont... hiányzik és amint belém furakodna újra, a kétely hangjai gondoskodnak arról, hogy távol űzzék tőlem. Hiszen, Ő sem lehet mindig mellettem, nem őrizhet folyamatosan és Kirill sem tud mindentől megvédeni, mint ahogy az a korábbi baleset is bizonyítja. Nekem kellene megemberelni magam és elszántan harcba szállni vagy épp eldönteni, hogy egyáltalán ez az, amit akarok vagy sem, de mivel már abban sem vagyok biztos, hogy neki szüksége van a velem járó macerákra, így elég nehéz. Szinte sokkolja, amikor ezt hangosan is kimondom, mintha legalábbis azt mondtam volna, hogy a gravitáció nem is létezik, csak valami kitaláció, majd a mellkasom felé bökve próbál emlékeztetni arra az érzésre, amire nem emlékszem, amit a korábbi ènem minden bizonnyal erősebben érzett, mint ezt a kételyt vagy a félelmet. Szüksége volt Rá és annyira akarta Őt, hogy képes volt még ezzel a veszélyes világgal is szembe nézni. Szerette Őt . -Most is szükségem van Rád.- súgom halkan, hiszen még mindig Ő az, aki képes megvédeni ettől az egésztől, aki betont azon a kurva ajtón és addig üti azt a rohadèkot, amíg mozog, majd a karjaiba zár és forró fürdőt készít nekem. Épp csak abban nem vagyok biztos, hogy Neki szüksége van erre és mindarra, ami még történhet velünk, de ahogy újra kimondja, még ha most nem is olyan szenvedélyesen suttogja el, hogy szeret, képtelen vagyok tovább érvelni ellene. Most már, csak nekem kellene mindezt ilyen elszántan, ilyen határozottan érezni, hogy a világgal is képes lennék szembe menni, mert szeretem, de...én csupán pár napja kezdem igazán látni Őt. Nem marad hát más, mint visszavonulót fújni, de ahogy elindulnèk a kis tornyomba, Ő pedig gúnyosan utánam szól, nem bírom megállni, hogy ne lèpjek vissza elé, jóval közelebb, mint eddig, hogy aztán sűrű sajnálkozások közepette tegyem egyértelművè, mennyire nem tartom jó ötletnek így utólag én se, hogy lelèptem. Mint ahogy azt is sajnálom, hogy jelenleg nem tudok az a nő lenni, akit szeret, de válaszul csak fölém magasodik és közli, hogy nem a sajnálatom az, amire szüksége van. Dacos pillantással nézek fel rá, készülve a következő verbális arcon csapásra, ami meg is érkezik, csak épp nem egy sértés vagy gúnyos megjegyzés formájában, hanem inkább...fájdalmasan, mintha most már Ő is eljutott volna arra a szintre, hogy feladja. Nem is igazán tudom hirtelen, hogy mit mondjak erre, csak értetlenül tekintetét fürkészem, majd nyelek egy nagyot és elfordítom a fejem. -Hát ezt akartam én kideríteni egyedül, tiszta fejjel, hogy én akarom-e.- sóhajtom halkan végül, megtámaszkodva egy pillanatra a lépcsőkorlátra nyúlva, majd ismét megkeresem tekintetèt.-Ha ez számít egy picit is, már másnap vissza akartam jönni, de szègyelltem magam.- szólalok meg végül halkan, zavaromban el is pillantok Róla, hogy helyette inkább a lépcsőt nézegessem, mintha nem is láttam volna, még csak hasonlót sem, majd megköszörülöm a torkom és hátrébb lépek.-Aztán úgy döntöttem, hogy megpróbálok kideríteni valamit az emlékeimmel kapcsolatban, mert neked az az Iris kell, nem én, nem egy beszari hasonmás.- vonok vállat végül tètován, ajkamat rágcsálva, mert bármennyire is kedveltem Őt meg az elmúlt pár napban és bármennyire is vagyok tisztában azzal, hogy bármitől képes lenne megvèdeni, akkor is tudom, hogy neki nem a jelenlegi formám kell, akinek újra és újra bizonygatnia kell a szerelmét.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 27, 2022 4:29 pm
Hirtelen túl sok érzés és gondolat kezdett kavarogni bennem, pedig mikor délelőtt elindultam, azzal az eltökélt szándékkal, hogy akár akarja, akár nem, de hazahozom, sikerült úgy kihűtenem a szívemet, hogy azt hittem, semmivel nem lesz képes hatni rá. Ez nagyjából addig bizonyult hatásosnak, míg el nem kezdett beszélni az indítékairól, amik ugyan nem segítettek oldani a feszültségemet és a dühömet, de legalább lassan elkezdtem megérteni, hogy mi mit követett. Még ha nem is tudtam egyetérteni a döntéseivel, mert nem az jelentette a megoldást, hogy fogja magát, és... egyszerűen eltűnik, egyik napról a másikra. Éppen akkor, mikor amúgy is pokolian aggódtam miatta, mert még csak megtippelni sem tudtam, milyen károkat okozott benne mindaz, amit Igor művelt. Újra elém kúszott a jelenet, ahogy megpillantottam a mocskos férget, ahogy Iris karját szorongatja, és szinte biztos voltam benne, hogy csak egy vékony hajszál mentette meg az életét. És Kirill lélekjelenléte, bár azóta jó párszor végigfuttattam fejben a történteket, és rájöttem, hogy tennem kellett volna magasról az intelmekre. Nem a következményekre kellett volna gondolnom, hanem hogy az az átkozott örökre a föld alatt rohadjon, a hozzá hasonló csúszómászok között, és talán még az apám sem vitatta volna el tőlem a döntésem helyességét. Mintha tényleg meg akart volna halni, mert mégis mit gondolt? Ha nekiesik a feleségemnek, lesz olyan isten, ami megmenti a nyomorúságos kis életét? Iris szavai nyomán azonban szinte rögtön eszembe jutott egy korábbi beszélgetés, amire Ő nem emlékezhetett, de... már akkor is félt, hogy képes lesz-e kivívni mások tiszteletét, ha egyszer az apám már nem lesz többé, és nekem kell átvennem a helyét. A folytatás azonban kikövezte az utat ahhoz, hogy mindketten elveszítsük a türelmünket, az indulat olyan hirtelen éledt fel bennem, hogy esélyem sem volt legyőzni, de talán nem is akartam. Muszáj volt kijönnie mindannak, amit az elmúlt napokban tartogattam, amit elfojtottam, és ami ellen még most is kibaszottul küzdöttem, mert nem akartam gyengének és sebezhetőnek tűnni előtte. - Szerinted nincs szükségem rád? - kérdeztem vissza szinte megrökönyödve, egyetlen pillanatig véve vissza a hangerőt, de csak azért, hogy a következő pillanatban ismét megemelkedjen, szinte lehetőséget sem hagyva egyikünknek sem, hogy megpróbáljunk tiszta fejjel, higgadtan beszélgetni. Azzal nem mentünk volna semmire. - És neked is kibaszottul szükséged van rám, még ha nem is emlékszel rá - folytattam tovább, a szíve felé bökve mutatóujjammal, bár csak a saját mellkasoma fájdítottam azzal, hogy arról a nőről kezdtem beszélni, aki jelenleg mélyen szundikált valahol. De... muszáj volt, hogy ott legyen. Még ha mélyen is, de még mindig Ő az, és kurvára nem hagyhatott volna cserben. - Ez a szerelem, nem? Hogy elviselem az összes kibaszott szarságot, ami veled együtt jár, mert szeretlek! - sorjáztam tovább a szavakat, és csak azért álltam meg, hogy végre tudjak venni egy nagy levegőt, miközben Ő visszafordult, és addig sétált a lécsőn lefelé, míg ismét szem magasságba nem került velem. A szívem a fülemben dobogott, de nem úgy, ahogy azt a közelében már megszoktam. Nem, most az indulattól, a temérdek bizonytalanságtól és a haragtól lüktettem, miközben Ő is folytatta, én pedig csak azért léptem előre egy fokot, hogy azzal a pár centivel fölé tudjak magasodni, bár ezúttal nem az volt a célom, hogy megijesszem. - Nem a sajnálatodra van szükségem - vágtam vissza a szavakat legalább olyan dühösen, ahogy Ő beszélt, de ahogy lassan eljutott hozzám minden szó, újra nagy levegőt vettem. Főleg, miután ismét elmondta, hogy berezelt. Hogy félt az életemben, az életemtől, azoktól, akik szerepet játszottak benne, és kezdtem rájönni, hogy ez tényleg olyasmi, ami ellen... nekem nincs fegyverem. Talán elhitte, hogy amíg a közelében vagyok, soha nem esne bántódása, de mégsem éreztem, hogy bízna bennem annyira. Úgy legalábbis, ahogy a benne rejlő nő tette, mikor rám merte bízni a szívét, én pedig a kezébe mertem adni az én szívemet. De az a nő most nem volt sehol, és nem tudtam, hogy lesz-e még esélyem a szemébe nézni egyáltalán. - Nem kényszeríthetek rád egy olyan életet, amitől félsz. És nem is akarok - fordítottam el a fejemet, már visszavéve valamennyit a hangom hevességéből, mintha csak beismertem volna a vereségemet. De hogyan tudnék úgy felkelni nap mint nap, hogy közben tudom, Ő valójában rettegésben tölti a mindennapokat?
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 27, 2022 3:21 pm
Iris & Dimitriy
Alig egy perce határoztam el magam, hogy nem harcolok Vele, hogy nem akarok vitázni és veszekedni és többek között ezért is döntöttem úgy a motelban, hogy egyszerűen csak hagyom, hogy haza hozzon, most mégis sikerül felhúznia a szavaival annyira, hogy ne tudjak magamban tartani egy csípős megjegyzést. Még pedig, hogy mennyire nem voltam nagyobb veszélyben abban a motelban, mint itt, hiszen itt, az Ő házában támadt rám az a rohadék, nem egy motelban vagy az utcán. És igen, én is hibáztam, amikor ajtót nyitottam, amikor beengedtem azt a rohadèkot és, csak valami isteni gondviselèsnek köszönhetem, hogy nem előbb jött, de tanulok a hibámból és az már biztos, hogy soha a büdös életbe nem nyitom ki még egyszer azt az ajtót. De ez még nem jelenti azt, hogy Igor ne akarna bosszút állni, ne sértette volna vérig az, ami történt egy egyszerű "prosti" miatt, én pedig cseppet sem vágyom arra, hogy tönkre tegyem Dimitriy életét az ilyen esetekkel. Neki érvényesülnie, élnie kell a farkasok között és, ha egy bárányt őrizget, abból mindig baj lesz, ráadásul nem feltétlenül ez a dolga farkas létére. Szavaimmal sikerül megsértenem és feldühítenem annyira, hogy a kimért, rideg stílust hátra hagyja és helyette megvillantsa inkább azt a bizonyos farkast, az enyémhez hasonlóan felemelt hanggal adva tudtomra, hogy nem hagyná, hogy Igor újra a közelembe jöjjön, amiben nem is kételkedek egy pillanatig sem. -Tudom, hogy nem hagynád...- sóhajtom valamivel halkabban. -De nem akarom, hogy mindenkivel szembe kelljen szállnod miattam. Nekem kellene kivívni a tiszteletet, de nem tudom, hogy képes lennék-e erre.- válaszolok vehemensen, hiszen megint más Vele szembeszállni, vitatkozni, mint ahogy most is teszem, mert Róla tudom, hogy soha nem bántana, de a többi...az Ő világában mindenki más veszélyes, erőszakos és ijesztő. Ő is az lenne, ha nem szeretne, ha nem szelídítettem volna meg valahogy, bár most épp ugyanúgy csalogatom elő belőle az állatot. De még így, ebben az állapotban is tud olyasmit mondani, amitől elakad a lélegzetem, amitől mellkasomat eltölti az a kellemes melegsèg, bár az, hogy múlt időben beszél, már annyira nem jó érzés. És ezt én értem el, én rontottam el az egészet, ami miatt ismét eltölt a szégyen, mert a kegyetlen igazság ott lapul szavaiban. Elfordultam Tőle és még, csak esélyt sem adtam arra, hogy legalább megpróbáljon segíteni, de hogy tudna segíteni, ha a legfőbb motiváció, az, ami igazán erőt adhatna ehhez a harchoz, idő közben elveszett?-Megijedtem és bepánikoltam! Az agyam pedig, csak kattogott és kattogott és már abban sem voltam biztos, hogy szükséged van-e rám és minderre a szarságra, ami velem járhat!- emelem fel a hangomat én magam is, de aztán Vele együtt én is sóhajtok egy hatalmasat, hátha ezzel sikerül elengednem ezt a temérdek feszültséget, ami bennem tombol, de végül jobbnak látom, ha az emelet felé fordulok inkább, szavai viszont megállítanak és, csak tovább fűtik bennem ezt az egész katyvaszt. Ledobom a táskát, mit sem törődve azzal, hogy hol köt majd ki és a köztünk lévő pár lépcsőfoknyi távolságot pár pillanat alatt eltüntetem közülünk, úgy állva meg előtte, hogy tekintetünk egy magasságba kerül. Lángol az arcom, miközben Őt nézem, a viharos kékjeit, melyekben ugyanaz a kétség és zavarodottság lapul, mint az enyémekben és egy hosszú pillanat erejéig dühösen összeprèselem ajkaimat.-Mègis, mit vársz tőlem, Dimitriy?- szegezem végül neki a kérdést dühösen.-Sajnálom, oké? Sajnálom, hogy szó nélkül eltűntem és, hogy újra és újra, csak fájdalmat okozok. Hogy nem az az Iris vagyok, akit szerettèl és azt is, hogy berezeltem.- zúdítom nyakába a szóáradatot feszülten, miközben egy pillanatra sem fordítom el róla tekintetem, hogy láthassa mennyire őszintén gondolok minden egyes szót, bár ezáltal ugyanúgy láthatja azt is, hogy mennyire össze vagyok zavarodva, amin az egyedüllétem mit sem segített.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 27, 2022 11:17 am
A csend, ami sötét árnyékként borult ránk a kocsiban, visszaidézte azokat az időket, mikor még aligha volt bármi közünk egymáshoz. Nehezen tudtam volna felidézni olyan partit vagy bármilyen eseményt, ahová ne így, hallgatásba burkolózva indultunk volna el, ennek hátterében pedig mindig egy kiadós veszekedés vagy több napnyi bújkálás állt, de mégis volt egy hatalmas különbség: akkor még nem is igazán érdekelt. Nem érdekelt, ha szomorú vagy dühös, és az sem mozgatott meg, hogy kire irányul a haragja vagy épp a csalódottsága, esetleg a keserűsége, amiért erre az életre kényszerítették. Ugyanabban a csónakban eveztünk, mindketten haragudtunk valakire, és jobb híján itt voltunk mi egymásnak, hogy levezessük egymáson a feszültséget és a dühöt, amit a szüleink iránt éreztünk. Ez a csend most mégis más volt, szinte éreztem, hogyan akar kimászni a szívem a torkomon keresztül, már-már azon csodálkozva, hogy Ő nem teszi szóvá, milyen ütemben dobol a mellkasom, és nehéz lett volna megfogalmazni, hogy mi volt az oka. Mert ugyan átjárt valamiféle nyugalom, amiért most már tudtam, hogy hol van, és hogy épségben van, de ez még nem javította meg azt, ami eltörött, az pedig, hogy még én sem tudtam, mit akarok, mázsás súlyként nyomta a vállamat. Néhány nappal ezelőttig biztos voltam abban, hogy rajta kívül nincs is másra szükségem, és amíg Ő velem van, nagy baj már nem is érhet, de az az este... miatta már sokadjára nem tudtam, hogy mit kellene tennem, hogyan kellene döntenem, egyáltalán ha tényleg azt érzi, amit ott és akkor elmondott, van-e értelme küzdeni itt bármiért is, de újra és újra oda lyukadtam ki, hogy ez már túlnőtt rajtam. Hogy úgy veszítettem el, hogy közben észre sem vettem. A végtagjaimból nem tűnt el a feszültség, még akkor sem, mikor átsétáltam a nappalin, onnan fordulva vissza felé, szavaim pedig valószínűleg túl mélyre nyúltak, mert rögtön megváltozott a minket körülvevő atmoszféra, és a vihar, ami készült kitörni, szinte a két szemem előtt bontakozott ki. Mert ekkor már Ő sem kímélt engem, kendőzetlenül vágta a képembe az igazságot, hogy odakinn épp annyi veszély veselkedett rá, mint itt, a házamban, még ha ezt jó pár nappal ezelőttig nem is hittem volna el. De ahogy életre kelt benne az indulat, a kíméletlenség, némi kegyetlenséggel fűszerezve, csak azt éreztem, hogy újra pattanásig feszülnek az izmaim, és ha volt is bennem aggodalom, az egy pillanat alatt párolgott el, a helyét pedig átvette az az indulat, amit az övé csak tovább táplált. - A picsába, azt hiszed, hogy érdekelne, hogy ki Ő, ha még egyszer kezet emelne rád? - kérdeztem vissza, mikor végre rátaláltam a hangomra, de ez az én már távol állt attól a rideg férfitól, aki a motelban üldögélt és várakozott rá. Nem, a vehemens szavaival felébresztette az eddig mélyen alvó állatot, és csak idő kérdése volt, hogy mikor dobja le magáról az utolsó láncot is. - Vagy hogy ezek után lesz még esélye egyszer is a közeledbe menni? - folytattam tovább, egy lépést téve a lépcső közelében álló alakjához, de továbbra is próbáltam tisztes távolságban maradni tőle. Még mielőtt az lenne a következő vád, hogy legalább olyan állat vagyok, mint Igor, és tőlem épp annyi oka van félni, mint tőle. Még csak végig sem gondoltam a szavakat, amik utána elhagyták ajkait, mert újabb hullám vágott végig a gerincemen, és csak annyit hallottam belőle, hogy szerinte nincs szükségem erre, és neki pedig nincs elég ereje ehhez. Ismét megfagyott a vér az ereimben, de csak egy pillanatra, mert az az indulat, amit az előbb életre hívott, gyorsan gondoskodott arról, hogy minden fagyos cseppet egy pillanat alatt felforrósítson. - Te voltál az életem! Te - bukott ki belőlem, még vehemensebben, mit ahogy Ő szólt hozzám az előbb. - De te helyettem döntöttél, és még az esélyt is elvetted, hogy együtt megoldjuk - léptem még közelebb, annak ellenére, hogy mozdulatai egyértelműen jelezték, hogy Ő inkább már felfelé venné az irányt. Kiszakadt belőlem egy hatalmas sóhaj, mintha csak szabadulni próbálnék ettől a lángoló kétségbeeséstől, miközben tekintetem újra megkereste az övét. - Persze, menj csak. A szobádban biztosan túléled majd ezt a harcot. Futamodj csak meg. Újra - intettem az emelet irányába, bár már amikor kimondtam a szavakat sejtettem, hogy ez inkább csak olaj lesz a tűzre.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 27, 2022 10:35 am
Iris & Dimitriy
Nem akarok Vele harcolni, küzdeni, mintha Ő lenne a rejtélyes ellenség, aki miatt menekülőre fogtam, amikor erről az egészről semmi más nem tehet, mint az agyam és a hülye kombinálásai. Na nem, mintha nem éreznèm most is úgy, hogy sokkal jobb lenne neki nélkülem, visszatérhetne a korábbi szerepéhez ezzel a jeges, ijesztő ruszki megjelenéssel, ezzel az álarccal, ami máris úgy simult vissza az arcára, mintha soha nem is tűnt volna el onnan. Nem kellene engem pátyolgatnia, sem befolyásos üzlettársakat félholtra vernie, amivel ki tudja, mi mindent szabadíthat még a nyakába, mert Igort látva mindenre tudok gondolni, csak arra nem, hogy ezt annyiban akarná hagyni. Nem akarom Őt újra és újra bajba sodorni, szolgáltatni a drámát az életébe, de mindezt, mégis hogy a fenébe mondhatnám el neki? Főleg, mivel én magam sem tudtam még zöld ágra vergődni a saját őrült, zavaros gondolataimmal, melyek közül az egyetlen, ami tiszta, érhető és holt biztos, az az, hogy szükségem van az emlékeimre, a régi énemre, aki már megbèkèlt ezzel az egésszel, tudta, hogy miként éljen túl ebben a veszélyes világban és mindeközben, még Őt is képes volt szeretni anélkül, hogy lépten-nyomon megbántotta volna. Mondjuk, ahogy most ül mellettem a kocsiban, amilyen rideg maszkot öltött magára, felmerül bennem a gondolat, hogy már nem is tudnám bántani, mert örökre bezárt minden érzelmet egy hatalmas széfbe, a kulcsot meg elhajította útközben. Mégsem tudom válaszok nélkül hagyni, így a korábban feltett kérdéseire, melyek titkon a fájdalmáról is árulkodtak, csak akkor reagálok, mikor megáll a ház előtt, na nem, mintha ezzel sokra menne, mikor én magam sem tudom, hogy mi volt ez az egész vagy, hogy miért éreztem úgy, hogy távolabb kell kerülnöm Tőle.-Nem tudom.- sóhajtom a kocsiból kiszállva, majd a táskámat magamhoz veszem és inkább elindulok befelé a házba, ahonnan pár nappal ezelőtt olyan lelkesen lopakodtam kifelé, ha pedig nem is szolgálok neki konkrét válaszokkal, azt azért elárulom, mennyire nem érzem magam elégnek ahhoz, hogy egy hasonló estét túlèljek itt, mint amilyen az az este is volt. Én nem születtem maffiózónak, az én világom nem az erőszakról szólt és rohadtul nem volt megszokott, hogy bárki, csak úgy rám tegye a kezét azzal a szándékkal, hogy megerőszakoljon. Mármint, persze, hall ilyesmit az ember, történik is ilyesmi, de igyekeztem elkerülni azokat a helyzeteket, ahol ez megtörténhet. Például nem kódorogtam kétes helyeken és nem mászkáltam tök egyedül diszkóba, de itt, mellette célkeresztbe kerültem és, csak idő kérdése, hogy újra az életemre törjön valaki. Épp ezért is torpanok meg a lépcső felé haladva, amikor meghallom szavait, mert bármennyire is jó érzés hallani végre hangjában az aggodalmat, ezzel jelezve, hogy azért Ő nem tűnt el teljesen, mégis felháborít az, amit mond, a szemrehányása. -Kurvára bajom eshetett volna itt is.- vágok vissza kíméletlenül, mert lássuk be, bármennyire is próbál megvédeni és vigyázni rám, mégis, csak pillanatokon múlott, hogy ott találjam magam egy undorító féreg alatt és .... -Ès, ha Igor nem hagyja ezt annyiban?- kérdezem valamivel vehemensebben, miközben ujjaim szorosabban markolnak a táska fülére, mert nagyon úgy sejtem, hogy csak újra fel fogom dühíteni, de a francba az egésszel. -Úgy éreztem, hogy nincs szükséged arra, hogy miattam egy csomó bajt a nyakadba zúdíts és szembe menj mindennel, ami egyébként Te vagy, az életed, a Te világod.- vágom dühösen az arcába végül. -Miközben én azt se tudom, hogy túlèlnèm-e egyáltalán ezt a harcot vagy, hogy akarom-e. Ezèrt mentem el.- közlöm végül egy dühös legyintés kíséretében, pár pillanatig dühösen meredve rá, majd sóhajtok egy nagyot, frusztráltan a hajamba túrok és újra a lépcső felé veszem az irányt.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 27, 2022 9:07 am
Próbáltam leplezni, de még engem is meglepett, hogy milyen könnyen, szinte mindennemű csatározás nélkül megadta magát, és pakolni kezdett, és bár minden porcikám tiltakozott ellene, de valahol mélyen mégis arra vágytam, hogy tudjam, mi jár jelenleg a fejében, és mi lüktet a szívében, ami végül arra sarkallta, hogy csak így megadja magát. Lehet, hogy nem is kellett volna túlgondolnom, mert minden bizonnyal a józan ész győzedelmeskedett benne, vagy csak egyszerűen rájött, hogy nálam csak rosszabb figurákkal találkozhat ebben a történetben. Én sem voltam túl kedves jelenség jelenleg, de arra viszont már minden kétséget kizáróan emlékezett, hogy milyen az a bánásmód, amit akkor kap az ember, mikor mondjuk... hazahurcolják a Riviérákról. És a fenyegetéseim ellenére, kicsit sem fűlött a fogam ahhoz, hogy tényleg, szó szerint kelljen kicipelnem innen, mint egy átkozott foglyot, még ha a dühöm adott is volna annyi adrenalint, hogy zokszó nélkül megtegyem. És ezt minden bizonnyal Ő is tudta, mert nem volt szokásom az üres fenyegetőzés. Ezt pedig már több ízben megtapasztalhatta, legyen szó egy mohó, szenvedélyes éjszakáról, amiken az állandó pimaszkodásáért volt szokásom fenyegetőzni, még ha ott édes is volt a revans, de nem volt kivétel ez sem. CSak itt nem volt sem édes, sem kellemes kilátásba helyezni egy hazacipelést. Miután a táskája bekerült a csomagtartóba, pár másodpercig még vizslattam a menedékét, az a bizonyos cérna mégis akkor szakadt el, mikor ki akartam nyitni neki a kocsi ajtaját. Nem is tudtam, hogy honnan jöttek a kérdések, vagy egyáltalán mi szülte őket, mikor annyira próbáltam ügyelni a rezzenéstelen arcizmaimra, most mégis, úgy éreztem magam, mint egy kesergő hősszerelmes, akit elhagytak, méghozzá a legalattomosabb, legrosszabb módon, de inkább csak legyintettem, félbehagyva a belőlem záporozó kérdéseket, és míg Ő beült, lassú léptekkel megkerültem az autót, hogy ugyanígy tegyek. Nem is akartam újra megszólalni, a csendbe temetkeztem, szakítva azzal a hagyománnyal, hogy még vezetés közben is folyamatosan Őt nézzem, mert most minden annyira más volt. Most nem virágvásárlásból tartottunk haza, még csak nem is egy kibaszott orvostól, hanem egy motelből, ahová előlem szökött, és ahányszor csak visszaköszönt ez a gondolat, ujjaim vehemensebben markoltak a kormányra. - Ennek lett volna egy egyszerűbb módja is - szólaltam meg lassan, miután a ház elé kanyarodva megálltam, és kikapcsoltam az övet. - Az mire volt megoldás, hogy minden szó nélkül csak úgy eltűntél? - kérdeztem, ekkor már felé fordulva pár másodperc erejéig, de csak megráztam a fejemet, és én is kiszálltam, hagyva Őt bíbelődni a saját táskájával. A szavai azonban nem tűntek el nyom nélkül, újra és újra visszhangoztak a fejemben, míg az ajtóig értem, végig a háta mögött haladva, majd amint becsukódott mögöttünk az ajtó, ledobtam a kulcsokat a közeli komód tetejére. Nem is akartam szólni egy szót sem, mert eltökélt szándékom volt itt befejezni ezt a küldetést. Visszahoztam, itt volt velem, még ha kicsit sem tetszett neki, és nem is elég erős ehhez, de nem volt más választása, ahogy nekem sem. Mégsem bírtam ki, hogy csak úgy elvonuljak, pár lépés után visszafordultam, és újra megkerestem szemeit. - Kurvára bajod eshetett volna - szakadt ki belőlem ennyi, bár már magam sem tudtam, mi erősebb a hangomban. Az eddig elfojtott aggodalom, vagy a düh, amit viszont szünet nélkül produkáltam, mióta csak lelépett a házából.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 27, 2022 12:23 am
Iris & Dimitriy
Ha haloványan is, de kérdésèből egy pillanatra ,mintha visszaköszönne az a Dimitriy, aki rántottát csinált, aki képes volt cipelni a virágaimat a kocsiig és, aki olyan őrjítően édes volt, hogy végül már képtelen voltam ellenállni neki vagy az iránta érzett vágynak és életem legcsodálatosabb, legèrzèkibb éjszakáját töltöttem vele, mielőtt ez az őrület elkezdődött volna. Mert elismerni azt, hogy bármiről is megfeledkezhet, csak az a Dimitriy képes, aki olyan forró szerelemmel pillantott rám és akivel egyébként el kellett volna töltenem egy varázslatos estét, együtt kellett volna vacsoráznunk még, ha az abban is merült volna ki, hogy én kerülök az asztalra, hogy aztán tovább bontogassa a falakat, amik mögé egyszer már teljesen befèrkőzött. De a pillanat gyorsan elszáll, én pedig válasz nélkül hagyom, mert a tény, hogy bizonyos dolgokra kettőnk közül, csak Ő emlékszik, újra eszembe juttatja, hogy mi a francèrt bújom azt a tucatnyi könyvet napok óta. Tudnom kell, hogy visszafordítható e ez az egész vagy sem, mert ha nem, akkor pedig el kell döntenem, hogy meg akarok-e küzdeni azokkal a démonokkal, melyek mellette leselkednek rám vagy inkább...megfutamodok. De neki nem magyarázom ezt el, nem próbálom meg elmondani, hogy mi zajlik le jelenleg bennem és, csak pár szóban válaszolok inkább a kérdésère, de már ebből is sejtheti, hogy nem azért tűntem el, mert végleg el akartam volna hagyni. Csak időre volt szükségem távol Tőle, hogy tisztán gondolkodhassak, már pedig ez nem ment volna úgy, ha közben ott látom tekintetében aztán a parázsló szerelmet, míg bennem tobzódnak a kételyek. Miután a könyveket is összepakolom, úgy indulok meg az ajtó felé, mintha nem is Ő parancsolta volna, mintha saját akaratomból hagynám hátra ezt a lepratelepet, mert így legalább a vízióját fenntartom annak, hogy nem épp Ő parancsolt most haza, mint egy neveletlen gyereket. A kocsi előtt azonban megelőz és, mielőtt még kettőt pisloghatnèk, kinyitja a csomagtartót és bedobja a táskámat. Furcsa, de nem látok rajta elégedettsèget vagy büszkeséget, de azért egy szurkáló megjegyzésre, még futja tőle, miközben végig néz az egyébként cseppet sem idilli helyen. -Csak menjünk, jó?- sóhajtom halkan, elismerve ezzel, hogy végül mégis csak az lett, amit Ő akart és, már szállnèk is be a kocsiba, ha nem állna meg az ajtó előtt és szegezne nekem olyan kérdéseket, melyeket semmiképp sem a maffiózó kérdezne egyenként, ez pedig egy röpke pillanatra egészen kizökkent. Most először látom rajta egy pillanatra, hogy mit hagytam magam után és most érzem igazán, miként mardos a szégyen emiatt, de nem hagy válaszolna, félbe is hagyja a kérdéseket, hogy egy legyintèssel eltüntesse őket, mielőtt beülnèk a kocsiba. Nagyot nyelek, mikor elhelyezkedek az ismerős ülésen, majd miután bekötöm magam, kifelé bámulok az oldalsó üvegen, de még így is apró mosolyt csal ajkaimra az érzés, ami átjár mióta csak megjelent, hogy mellette biztonságban vagyok. Többek közt ezt is hátra hagytam, amikor megszöktem és, bár egész úton csendben vagyok, az agyam folyamatosan a kérdésein és az adható válaszokon kattog, melyektől még akkor sem szabadulok, mikor végül megállunk a ház előtt.-Nem tudom, miért csináltam.- közlöm, ahogy leállítja a motort, de közben szigorúan a műszerfalat bámulom magam előtt.-Időre volt szükségem és egyedül akartam lenni.- vonok vállat tanácstalanul, majd felé pillantok és sóhajtok egyet.-Ès, ha most vissza is hoztál, akkor is úgy érzem még mindig, hogy nem vagyok elég erős ehhez.- lesek rá fájdalmas tekintettel, miközben kinyitom a kocsi ajtaját és már szállok is ki, hogy a csomagtartóhoz induljak a cuccomèrt, amit ha ki nem szed a kezemből, azért még magam cipelek be a házba, mert azt legalább még elbirom.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 26, 2022 11:11 pm
Nehéz napok álltak mögöttem, de így elnézve Őt, az előttünk állóak még nehezebbnek ígérkeztek. Már csak azért is, mert biztos voltam abban, hogy nem foja megkönnyíteni a dolgomat, és valljuk be, ebben én is mindig élen jártam, sosem úgy cselekedtem, hogy neki egyszerű legyen, főleg ha ide soroljuk azt a kitartó ostromot, amiben javarészt tengettük a napjainkat. Még ha a végén már inkább volt pimasz agyhúzás, semmint valódi ostrom, de amint csak eszembe jutott, már hessegettem is odébb a gondolatot. Még csak az hiányzott volna, hogy egyetlen tüzes, szenvedélyes pillanat emléke kiolvasszon, mert az azt jelentette volna, hogy soha semminek nincs következménye. És bár ezúttal még magam sem tudtam, mire megy ki pontosan ez a játék vagy hogy mit akarok neki bebizonyítani, esetleg én várom-e, hogy Ő bizonyítson, de... nem akartam megenyhülni. Túlságosan fájt, szinte a húsomba vájt az érzés, és ha ismét levetem magamról ezt a kibaszott álarcot, ismét nem marad majd semmim. Csak én és a nyers valóm, amit Ő elutasított és ellökött, mikor úgy döntött, hogy inkább tölti az idejét egy koszos, mocskos motelban, semmint velem. Vagy azt hitte, hogy én nem lennék képes egyedül hagyni, ha azt kéri tőlem? Már akkor is próbáltam tiszteletben tartani a felállított határokat, mikor bevonult előlem a fürdőszobába, pedig minden porcikám érte kiáltott, és azért, hogy bármi is történt, átölelhessem, és a karjaimban leljen némi megnyugvásra. Ő viszont kizárt, nemcsak a fürdőszobából, de utána a szobájából is, ezzel együtt pedig az egész életéből, és még csak... azt sem mondta el, hogy miért. Már azon kívül, hogy nem akart rettegésben élni, mert én mindent megtettem, hogy ne is kelljen. Tőlem pedig, bármit is gondolt jelenleg, soha nem kellett félnie. - Néha én is elfelejthetek egy-két részletet, nem? - kérdeztem vissza szemet forgatva, ahogy tudatosult bennem, hogy ezúttal kétségtelenül igaza van, és nincs is annyi emléke rólam, hogy tudja, mennyire nem a fütyülésről és az ugrálásról szólt kettőnk élete. Talán az elején még próbálkoztam ilyesmivel, amire Ő hasonlóan daccal reagált, de aztán megváltoztak a dolgok. Lapozgattam egy darabig a könyveket, hol az egyiket, hol a másikat, bár nem vittem túlzásba az értelmezésüket, mert azt sem tudtam, mit kellene látnom bennük. Az viszont, hogy Ő közben elkezdett összecsomagolni, egyértelmű elégtétellel töltött el, mert azt jelentette, hogy nem kell komolyabb eszközökhöz folyamodnom. Talán nem hitte el, de megtettem volna, ha elnyeri a tetszését, ha nem. Szavai hallatán kezem mégis megállt két mozdulat között, ahogy felfogtam, hogy miről is beszél, és hogy mire is keresett megoldást. Vagy legalábbis... próbálkozott. Ugyan nem engedtem, hogy felszínre törjön bármi, és ezúttal gondosan rejtegettem előle az arcomat is, de egy pillanat erejéig furcsa melegség öntötte el a mellkasomat, mintha... ezzel az egyszerűnek tűnő cselekedettel kontrollálni tudta volna a bennem tomboló fenevadat, és újra bizonyította volna, hogy bárhogyan is lehet megszelidíteni ezt a vadállatot, azt egyedül Ő tudja. Legalábbis, ideig-óráig. Épp annyit léptem odébb, hogy el tudja pakolni azt a néhány könyvet, majd mint valami dacos királylány, elindult az ajtó felé, én pedig szemet forgatva sóhajtottam fel, ekkor már fáradtan megdörzsölve arcomat. Régen minden zsigerből jött, most viszont küzdenem kellett az ellen, hogy ismét elgyengítsen. Ezúttal azonban nem oldhattuk meg csak így, ilyen egyszerűen. Félúton előztem meg, komótos léptekkel haladva az autó irányába, majd megállva mellette, kinyitottam a csomagtartót, és bepakoltam a táskáját. - Még valami? Esetleg könnyes búcsú ettől a leprateleptől? - néztem körbe a múlt századi kis épületeken, miközben lecsuktam a csomagtartót, majd a kocsi ajtajához sétáltam, de mielőtt kinyitottam volna előtte, megtámaszkodtam benne, így vizslatva a tekintetét. - Miért jöttél el? Miért így, miért... - Kérdések armadája zúdult az agyamra, én pedig egy sóhajjal próbáltam útjukat állni, inkább egy legyintéssel jelezve, hogy felejtse el, és nem kell válaszolnia. - Szállj be - nyitottam ki neki végül a kocsi ajtaját.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 26, 2022 10:27 pm
Iris & Dimitriy
Rémes, hogy most milyen más, milyen rideg és kiismerhetetlen, holott napokkal ezelőtt valahányszor csak rám nézett, ott lángolt tekintetében az a szerelem, amit irántam érzett és, még csak nem is próbálta elrejteni. Megnyílt előttem, sőt, hiába ütközött újra és újra falakba,nem adta fel, de most...most talán igen. Talán azzal, hogy elsètáltam, lazán véget is vetettem az egésznek és hiába fogom ezt a rémültsègre vagy a kétségbeesèsre. Ha akartam volna, ott lett volna nekem. Tudom, hogy mellettem lett volna és egész éjjel tartott volna a karjaiban, hogy megnyugtasson, hogy végre biztonságban érezhessem magam, de én inkább ellöktem magamtól. De a legönzőbb dolog mégis az lett volna, ha egy olyan szerelmet élvezek ki, ha egy olyan szerelemtől várok megnyugvást, biztatást és támogatást, ami nem is az enyém. Az az Iris, aki végig járt mellette egy kemény és rögös utat, valószínűleg már rájött arra is, miként tud az Ő világában helyt állni és helyet követelni magának. Valószínűleg elég erős lett az idők során ahhoz, hogy kibírja mindazt, amivel szembe kellhet néznie Dimitriy mellett, de számomra mindez ijesztő, idegen és fojtogató. És ezen most cseppet sem segít az, ahogy viselkedik, bár talán a jelenlegi Irishoz jobban passzol a régi Dimitriy, akihez szokott, akitől nem vár megértést, kedvességet, gyengédsèget, szerelmet még végképp nem. Csak ezt a nyers, kemény stílust, ahogy parancsokat osztogat és próbálja megszabni, hogy mikor, mit tegyek. -Fogalmam sincs, hogy táncoltam-e valaha úgy, ahogy Te fütyültèl. Emlékszel?- bökök a fejemre frusztráltan, hiszen fogalmam sincs arról, hogy az az Iris, akit Ő annyira szeretett, képes volt-e végül behódolni neki vagy sem, bár az alapján, ahogy bánt velem ebben a pár napban, nem hiszem, hogy szükség lett volna erre. Egyszerűen, csak összecsiszolódtunk, összesimultunk annyira, hogy jól tudjunk együtt működni, mert akkor már Ő sem akart parancsolgatni és én sem akartam dacolni. De nem nyugtat meg a gondolat, hogy mi volt közte és a régi ènem között, mert nekem most megint előről kell kezdenem az egészet, újra végig kell járnom az utat, csak épp most sikeresen elintéztem, hogy Dimitriy még véletlenül se akarjon nyitni felém. Átgázoltam rajta, a szívèn, bár ettől függetlenül, legalább kapisgálnia kellene, hogy mi minden mehetett végbe bennem, hogy az, ami történt, kitèpte a biztonságosnak hitt talajból azt az éppen kicsírázott magot és ezáltal minden kétségessè vált. Már abban sem vagyok biztos, hogy az helyes-e, hogy engem szeret, hogy engem akar, már ha egyáltalán akar még, mert jelenleg, már ebben sem vagyok annyira biztos és ez a bizonytalanság késztet arra, hogy olyasmit is a fejéhez vágjak, amit talán nem kellene. Nem is csoda, hogy figyelmeztet, hogy talán nem kellene túlságosan sokáig húzgálnom az oroszlán bajszát, de már végképp nem tudom, hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy végre mást is hajlandó legyen mutatni a rideg, kemény maffiózón kívül. Pedig, most egyértelműen látom rajta, hogy sikerült felhúzni, kicsit kibillenteni ebből az idegesítő egyensúlyból, de sokra nem megyek vele. Csak annyit érek el az egésszel, hogy amíg én a cuccaimat pakolgatni kezdem, Ő a könyvek felől kérdez, mintha csak most vette volna észre őket azon a rozoga asztalon. Fáradtan sóhajtok egyet, bár ezzel igazából, csak időt próbálok nyerni, mert nem vagyok biztos benne, hogy van még értelme annak, amivel az időmet töltöttem vagy épp annak, hogy beavassam Őt is, de végül megállok pakolás közben és felé pillantok.-Rájönni, hogy mi történhetett velem vagy, hogy lehet-e kezdeni ezzel bármit is.- motyogom halkan, hiszen akár ott hagytam, akár nem, a szerelméről és arról, ami köztünk lehetett, egy percre se mondtam le, bár ez most valószínűleg cseppet sem érdekli, mert sokkal jobban leköti az, hogy újra a régi önmaga lehessen. Odalèpek végül az asztalhoz és azt a pár könyvet is bepakolom a táskába, amibe akkor este sietősen bedobáltam pár holmit, majd anélkül, hogy egy szót is szólnèk, jól nevelt nőszemèlykènt az ajtó felé indulok és, miután azt kellő lendülettel feltèpem, tekintetemmel a kocsiját kezdem keresgélni.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 26, 2022 9:06 pm
Nem igazán volt ellenszere annak a haragnak, ami fojtogatta a gyomromat, ezzel együtt pedig a mellkasom egészét, az pedig, hogy Őt még jelenleg az emlékei sem segítik ebben, csak még jobban felkavarták az egészet. Mert talán egyedül az jelentett volna gyógyírt erre a megsebzett szívre, ha itt és most elém áll, és azt mondja, hogy emlékszik mindenre, én pedig talán nem is kérdeztem volna semmit, nem érdekeltek volna az okok vagy a magyarázatok, csak... fürdőztem volna abban az elveszettnek hitt érzésben, amit napok óta magamban dédelgettem. Már, amikor képes volt felszínre törni, mert miután fogta magát, és kereket oldott, mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy milyen érzésekkel telne meg a szívem, ha újra magamhoz ölelhetném. Nem akartam megtenni, mert a döntésével túl egyértelművé tette, hogy nem akarja. Nem vágyik arra az ölelésre, főleg nem akkor, ha tőlem kapja, mintha csak emlékeztettem volna magam is arra, hogy nem vagyok neki való. Az Ő helye egy olyan hétköznapi báhjgúnár mellett volt, mint aki bepróbálkozott nála azon a kibaszott osztálytalálkozón, és aki valljuk be, szöges ellentétem volt minden létező aspektusában. És bár én testesítettem meg azt a bizonyos rosszfiút, de míg mellettem annyi tragédia érhette, egy olyan kis ficsúr inkább biztonságot jelentett volna, még ha amúgy kibaszottul unalmas is volt belegondolni a napi rutinba. Egyáltalán miért gondolkodtam én azon, hogy milyen lenne a napirendje egy unalmas figura mellett? Nem kellett sokáig húzgálnom a bajszát, hogy éledezni kezdjen benne az indulat, de nekem a szemem sem rebbent, ugyanúgy álltam pillantását, ahogy pár pillanattal ezelőtt, egyetlen halvány érzelmet sem produkálva, ami neki talán jobban fájt, mint nekem. Bár, ez nem volt lehetséges. Kibaszottul hasogatott a mellkasom, és szívem szerint a falat kapartam volna, csak hogy végre tompuljon ez az átkozott érzés, ez a szerelem, amit Ő lehelt belém, és amit most két lábbal tapostunk mindketten. Mintha soha nem történt volna meg, mintha nem jelentette volna a világot, a Mindent. Neki volt mentsége, de mi volt az enyém? Megért ennyit a sértettség és a düh? De akárhányszor jutottam is arra, hogy nem, nem érte meg, eszembe jutott, hogy Ő maga jött el, anélkül, hogy tisztességesen elbúcsúzott volna, vagy tudatta volna, hogy hová megy. Vagy hogy egyszerűen csak időre van szüksége, de... nem így tette. Eltűnt, minden szó nélkül, és még csak nem is sejtette, hogy magával hurcolta a szívemet is. - Mert mióta vagy hajlandó úgy táncolni, ahogy én fütyülök? - szakadt ki belőlem egy hitetlenkedő sóhaj, pár pillanatig a mennyezetet fürkészve. - Ha nem csalnak az emlékeim, ez amúgy sem erősséged - kerestem meg újfent a tekintetét, bár a hozzám címzett kérdése kis híján elérte, hogy kibillenjek abból a jeges egyensúlyból, amibe parancsoltam magamat. Éreztem is egy pillanatra, ahogy összekoccannak a fogaim, mert már pusztán a gondolat, hogy valaki hozzáér rajtam kívül, olyan indulatokat szült bennem, hogy még az izmaim is belefeszültek, de az csak fokozta mindezt, hogy a feltételezése szerint én ezt még engedném is. Szívem szerint a képébe vágtam volna, hogy amíg rajtam múlik, senki egy kibaszott ujjal nem érhet hozzá, mert Ő a feleségem, és még mindig csak és kizárólag az enyém, de az egész mintha pont erre ment volna ki. Hogy kizökkentsen a jágpáncélom alól. - Ne feszítsd túl a húrt - szólaltam meg aztán, hosszú hatásszünet után, és míg Ő a cuccait kezdte pakolgatni, én az asztalhoz léptem, és belelapoztam az ott felhalmozott könyvekbe. - Mit akarsz ezekkel egyáltalán? - szaladt ki belőlem a kérdés, mert bár nem értettem belőlük semmit, valami oka csak volt, hogy most kapott rá hirtelen az olvasásra.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 26, 2022 7:36 pm
Iris & Dimitriy
Nehezen tudom eldönteni, hogy most is az irántam érzett szerelme vezérli-e, vagy ez inkább már a büszkesége, a sértettsége, a fájdalma, amit minden bizonnyal érez, csak épp ügyesen elrejti előlem, bár az is lehet, hogy mindezeket, már teljesen kiűzte magából. Talán, ez már inkább az az ismerős irányításmánia, ami arra ösztönzi, hogy véletlenül se hagyja, hogy azt csináljak, amit csak akarok vagy, ha esetleg csinálhatom is -hiszen, nyithatok akár könyvklubbot is-, majd Ő megmondja, hogy ezt hol tehetem. És gyűlölöm, mindig is gyűlöltem, amikor úgy próbált irányítani, mintha én is valamelyik embere lennék, aki a hierarchia miatt arra kényszerül, hogy behódoljon neki és azt tegye, amit csak mond. Hát én rohadtul nem vagyok a kis maffia szövetkezete tagja, nem is önszántamból kerültem a közelébe és reméltem, hogy már letett arról, hogy engem is megpróbáljon úgy kezelni, mintha neki dolgoznék. Most mégse látok magam előtt mást, csak a maffiafőnököt, a férfit, aki majd szépen megmondja, hogy te nőként mit csinálhatsz, mit kell, hogy csinálj és ez eszembe juttatja, mennyire hasonlít a régi Dimitriy arra a férfira, aki pár nappal ezelőtt ugyanezen elgondolás miatt érezte úgy, hogy akaratom ellenére megpróbálhat a magáévá tenni. Az emléktől megborzongok, de aztán fejemet csóválva, hajamba túrva fordulok el tőle csak, hogy tovább pördülve ismét szembe találjam Vele magam, ezidő alatt pedig igyekszem kiverni a fejemből a gondolatát is annak, hogy Dimitriy és Igor között megpróbáljak párhuzamot vonni. Ő soha nem bántana, soha nem ért hozzám úgy, hogy ne akartam volna és soha nem is tenne ilyet. Még most sem, bármennyire is zárta el magát előlem, bárhogy is száműzte az érzelmeit emögé az arrogáns álarc mögé, ami egyébként cseppet sem ismeretlen számomra. Ugyanilyen volt az elején, most pedig amint eltűntem, ismét megjelent és most, hogy ezzel szembesültem, már nem is olyan kecsegtető a gondolat, hogy visszamenjek hozzá, hiszen épp ettől féltem. Na nem, mintha az én döntésem lenne, hiszen egy pillanatig sem kétlem, hogy ha bántani nem is bántana, tényleg képes lenne a vállára dobni, mint egy zsák krumplit és kisétálni velem innen. -Erre történetesen emlékszem.- szólalok meg halkan, de közben próbálom visszanyelni a kikívánkozó szavakat, hogy a képébe üvöltsem, hogy miért jöttem el, hogy mi minden zakatolt a fejemben és, hogy most mennyire nem arra lenne amúgy szükségem, hogy ez a Dimitriy álljon előttem és az erejét fitogtassa. Arra meg főleg nem, hogy amiatt a hülye szerződés meg a megjátszott házasságunk miatt akarjon visszavinni, amire emlékszem, bármilyen gúnyosan is hívja fel erre a figyelmemet, ami legalább úgy hat rám, mintha felpofozott volna. Mintha én tehetnék arról, ami történt vagy én ne akarnék emlékezni, pedig most is azon dolgoztam, hogy vagy ezt tegyem lehetővé, vagy legalább kiderítsem végre, hogy egyáltalán visszahozhatóak-e az emlékeim. Csak bámulok rá némán pár pillanatig, mintha ismét próbálnám Őt megkeresni, na nem, mintha megérdemelném, hogy megmutatkozzon nekem és mivel nem is igazán tűnik úgy, hogy hajlama lenne erre, fáradtan sóhajtok egy nagyot és a táskám felé pillantok. Ha most Ő jelent volna meg itt, ha az a Dimitriy várt volna a szobában, akivel talán, még dűlőre is lehetne jutni, mert talán képes lenne megérteni, mennyire összezavarodtam akkor éjjel mindattól, ami történt, egész másképp alakulna ez az egész és valószínűleg, végül én magam kérném, miután megbeszéltünk mindent, hogy vigyen haza. De ezzel a Dimitriy-el, aki most itt ácsorog előttem, aki semmi egyebet nem csinál most se, csak próbál utasítgatni és irányítani, nem igazán tudom, hogy mihez kezdjek. Azt se tudom, hogy idővel képes lenne-e megbocsátani és talán újra normálisan viselkedni velem, bár azért nem árt emlékeztetnem magam arra, hogy számára ez a normális.-Szóval, majd ez lesz mostantól? Osztogatod a kibaszott parancsaidat én pedig táncoljak úgy, ahogy te fütyülsz?- kérdezem végül ismét csípőre vágva kezeimet, ahogy rákérdez, ki is álljon neki pakolni, bár már nem is igazán értem, hogy mit akarok elérni. Egy részem, talán eddig is arra vágyott, hogy jöjjön el értem és rángasson vissza, mert bizonyára elment a józan eszem, amikor elszöktem Tőle, amikor elhagytam Őt, amikor pontosan tudom, hogy mennyire szeretett. De a másik részem, még most sem tudja, hogy mihez kezdjen a helyzettel, miként próbáljon meg idomulni valamihez, amihez nem is tudja, hogy képes lenne-e idomulni az emlékei nélkül, ráadásul most meg már Rá sem számíthatok, mert sikeresen elszúrtam az egészet. -És, ha jön egy újabb látogató, annak is alázatosan be kell hódoljak, vagy mi?- kérdezem végül halkan, bár magam sem tudom, hogy mit akarok ezzel elérni. Talán, valamit elő akarok végre csalogatni, kicsikarni belőle valami emberi érzelmet csak, hogy lássam, hogy azért még maradt ott Belőle is valami, de a szavaim ellenére azért, hogy tompítsam kicsit a szúrást, a táskámhoz lépek és feldúltan dobálni kezdem bele a cuccaimat.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 26, 2022 4:58 pm
Nem számítottam könnyű beszélgetésre, már leginkább azért, mert túlságosan is jól ismertem Őt. Azt, amit először mutatott magából, nem felejtette el, továbbra is ott lakozott benne, és szinte láttam magam előtt, hogy hamarosan sikerül majd előcsalogatnom belőle. Bár, hozzátartozott az igazsághoz, hogy amennyire gyűlöltem a dacosságát és a pimaszkodását, épp annyira szerettem is, sőt. Ezek nélkül talán soha nem figyeltem volna fel rá igazán, mert akkor túlságosan is hasonlított volna azokhoz a nőkhöz, akikkel előtte hozott össze a sors. Ők nem dacoltak, és nem pimaszkodtak, legalábbis nem úgy, ahogy azt Iris tette, és a kettőnk szerelmével ellentétben ezt minden bizonnyal még most sem felejtette el. Így mindenre készültem, csak könnyed győzelemre nem, bár azt akár már most képes lettem volna megmondani, hogy velem szemben nincs semmilyen esélye. Anélkül is magammal tudom vinni, hogy egy haja szála is görbülne, mert éreztem is jelenleg bármilyen dühöt vagy neheztelést, a csalódottságról nem is beszélve, de egyetlen ujjal sem lettem volna képes hozzáérni úgy, hogy azzal fájdalmat okozzak neki. Ezt pedig egészen addig nem is készültem megszegni, míg nem kényszerít majd arra, hogy tényleg én cipeljem ki ebből a koszos motelszobából. Felálltam ugyan, de nem próbáltam meg közeledni felé, inkább mértem fel a holmijait, mintsem hogy túl közel kerüljek hozzá, mert ugyan bíztam magamban, és kicsi volt az esélye annak, hogy csak úgy, varázsütésre eltünteti majd belőlem a neheztelést, és a harag ezen furcsa keverékét, de jobbnak láttam távol maradni tőle. És amúgy is, úgy tűnt, hogy Ő is ezt akarja, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy legyen minek motiválnia. - Bezárni épp nem akarlak, de abban biztos lehetsz, hogy még egyszer nem lesz lehetőséged megszökni - billent oldalra a fejem néhány másodperc erejéig, ekkor már tekintetébe furakodva, egy mély sóhajjal fogadva, ahogy szemmel láthatóan kezdte elveszíteni a nyugalmát. Ezt pedig talán épp a kérdésemmel koronáztam meg, ami valójában nem is igazi kérdés volt, tekintve, hogy ismételten nem kapott választási lehetőséget. Arról már lecsúszott, és ahogy újra felsejlett bennem az érzés, hogy milyen volt megtalálni a hűlt helyét, az ágyán azzal a kibaszott kis semmivel, amit Ő üzenetnek mert nevezni... képtelen voltam elvonatkoztatni, és újra azt az arcomat mutatni, amire pár nappal ezelőtt még szüksége volt. Aztán... végül mégis úgy döntött, hogy neki ez nem kell, hogy valójában nincs rá szüksége, és talán ez volt az utolsó momentum, ami újra előcsalta ezt a rideg vadembert, aki most a közöny álarcán keresztül méregette Őt. - Elfelejtesz valamit - emeltem fel a mutatóujjamat lassan, ekkor már teljes testemmel felé fordulva, szabad kezemet pedig a kabátzsebembe fúrva. - Pedig ez olyan, amire elvileg emlékned kell - tettem hozzá, mintha csak sunyi módon oda akartam volna szúrni, pedig ez legalább annyira fájt nekem is, mint neki. Mert ha emlékezett volna rám, ez az egész soha nem történt volna meg. Soha nem törte volna össze így a szívemet. - Tudod, van az a szerződés. Az, ami szerint mi még mindig házasok vagyunk, és amíg a börtönőreink nem döntenek máshogy, neked ott kell lenned, ahol én is vagyok - telt meg a hangom némi vehemenciával, leengedve a mutatóujjamat, hogy azt a kezet is elsüllyesszem a zsebemben. Már el is felejtettem, hogy milyen, mikor egyszerre gyűlölsz és szeretsz valakit, és a férfi, aki annyira mohón szerette Őt, ott fuldokolt bennem, némán könyörögve, hogy ne marjam el magamtól, mert Ő az egyedüli, aki megmenthet. - Szóval, te pakolsz vagy én?
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 26, 2022 3:19 pm
Iris & Dimitriy
Hiába is kutatom tekintetét, rá kell jöjjek, hogy Ő most nem az a férfi, akitől megértést várhatok, aki talán még együttèrezni is képes vagy úgy általában bármilyen érzelemre, mert a korábban olyan szenvedéllyel lángoló kékek, most olyan ridegen merednek rám, hogy a vér is megfagy tőle az ereimben. De végtére is megèrdemlem. Én sétáltam el onnan, én léptem le egyetlen szó nélkül az éjszaka közepén, mint valami sunnyogó rab és, csak elképzelni tudom, mit érezhetett reggel, amikor meglátta az üzenetemet, de ettől még nem kellene rögtön úgy beszélnie velem, mint az elején, mint amikor még semmi sem történt köztünk. Mintha, már semmit sem érezne irántam, pedig ha valóban olyan nagy és mély volt az a szerelem, mint ahogy állította, akkor az nem halhat meg ennyitől. Pedig, most pont úgy viselkedik, mint a legelején, mintha én is csak egy csicskása lennék, akinek félvállról osztogathatja a feladatokat és, már osztogatja is, mikor a cuccaim felől érdeklődik, hogy mégis mennyire vettem itt otthonosra a figurát. Nem azzal van baj, amit szeretne, hogy menjek vissza Vele, hanem a stílussal, hogy mindezt nem kéri tőlem, még csak meg sem kérdezi, hogy egyáltalán miért jöttem el, hanem egyszerűen tényként közli, hogy hazamegyek vele és, még csak választási lehetőséget sem hagy. Konkrétan még azt sem zárja ki, hogy tényleg cipeljen, ha úgy adódik, ezen pedig végképp megrökönyödök, de egy részem őszintén bízik abban, hogy csak viccel vagy, hogy így akar rám ijeszteni, rávenni, hogy inkább magamtól kövessem a két lábamon. És talán épp ez késztet arra, hogy már, csak azért se akarjak csak úgy, egyetlen csettintèsère ugrani, még akkor se, ha Ő idő közben felegyenesedik a fotelból és a táskámhoz sétál, mintha máris fel akarná kapni onnan és az ajtó felé indulni vele. Mintha, már el is lenne döntve, hogy már pedig ez így lesz, de igen figyelmesen még az egyedüllétemmel kapcsolatban is megnyugtat, hogy az továbbra is biztosítva lesz a nyugati toronyban. Itt aztán végképp eltátom a számat és érzem, hogy az arcomba is vér szökik, már a puszta feltételezèstől is, hogy talán mostantól majd tényleg rabkènt akar ott tartani. -Ezt most pont úgy mondod, mintha be akarnál zárni oda.- szólalok meg halkan, gyanakvó pillantással, miközben magam is a könyvek felé pillantok, melyekről ezek szerint még, csak nem is sejti, hogy mi célt szolgálnak, hogy miről olvasgattam az elmúlt napokban, hogy mire akarok válaszokat találni. A végén azért igazi úriemberkènt kikéri az én véleményemet is, de mindezt olyan pökhendi módon teszi, hogy a bicska kinyílik tőle a zsebemben, egyszerűen felhúz vele és most cseppet sem a jó értelemben. Egyre jobban bosszant az, ahogy viselkedik, ahogy beszél velem, ahogy rám néz és ezt már nem is feltétlenül tartom jogosnak, bármennyire is bántottam meg. Ettől még nem fogom úgy érezni, hogy szüksége van rám, hiszen ez hozott ide, ebbe a szutykos motelba, hogy egyszerűen nincs helyem az Ő világában, neki pedig nincs rám szüksége, mert ott pontosan erre a figurára van szükség, akit most nekem megvillant, Vele viszont én nem tudok mit kezdeni.-Igen. Van.- közlöm rezzenéstelen arccal, már csak azért is dacolva vele, aminek a legnyilvánvalóbb jele az, hogy csípőre vágom kezeimet, úgy bámulok rá tovább.-Nem értem, miért akarsz visszavinni, amikor máris látszik, milyen remekül visszataláltál önmagahoz nélkülem.- sóhajtom végül halkan, egy egész picit sugallva, hogy mi az, ami miatt jobbnak láttam eljönni onnan és eltűnni a képből, hiszen anélkül a szerelem nélkül, amit iránta éreztem, nincs semmi, amibe kapaszkodhatnèk, ha az Ő világában kicsúszik a lábam alól a talaj.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 26, 2022 6:18 am
Nem először néztem farkasszemet valakivel életem során, de ezúttal nem tudtam megjósolni azt, hogy mi lesz a végkifejlet. Elvégre, mint mindig, most is választhatta a könnyebb vagy a nehezebb utat, annyit viszont már most garantálni tudtam volna neki, hogy ezt a szobát vele együtt fogom elhagyni, még úgy is, ha a vállamra kell fektetnem és ki kell cipelnem innét. Én magam nem készültem meghunyázkodni, vagy esélyt adni neki arra, hogy néhány érzékenyítő szóval levegyen a lábamról, bár a bennem munkálkodó harag erről amúgy is gondoskodott, de egyelőre azt se tudtam megmondani, hogy készül-e ilyesmire, vagy tudomásul veszi, hogy ez itt és most már nem az a szituáció, ahol csak úgy, minden további nélkül érzelmekről fogunk beszélgetni. Ha belegondoltam abba, hogy ennek az egésznek meg sem kellett volna történnie, csak jobban feszültek az izmaim, de ez már nemcsak a néhány nappal ezelőtti estének szólt. Már elfelejtenie sem kellett volna, mert ha emlékezne rám, és tudná, mi mindent átéltünk már együtt, eszébe sem jutott volna ilyen körülmények között kereket oldani. Arcizmaim nem lágyultak, még akkor sem, mikor magamon éreztem pillantását, egyértelműen látva, hogyan mélyül el a szemeimben, de azt azért be kellett látnunk, hogy közel négy évtizedes előnyöm volt ebben a játékban, és ha nem akarom, hogy lássa az érzelmeimet, vagy a bennem tomboló gondolatokat, akkor nem is fogja látni. Pedig belül még mindig nem voltam képes betelni a megnyugvással, hogy újra láthatom, és szemmel láthatóan nincs semmi baja, már azon kívül, hogy sebet ejtett rajta az az éjszaka. Tényleg át kellett volna látnom rajta, de annyira elaltatta a gyanúmat, hogy eszembe se jutott ez a lehetőség, annál, így még nagyobb volt a hidegzuhany, mikor megtaláltam az üzenetét az üres szobájában. Pedig ha ott, akkor máshogy dönt, most nem így állnánk egymással szemben, és valószínűleg minden követ megmozgattam volna, hogy újra színesben lássa kettőnk közös kis világát, de... a szökésével mintha elsősorban ezt utasította volna el. - Én ne érteném meg? - kérdeztem vissza megemelkedett hangon, már-már értetlenül, bár szavaim inkább voltak gunyorosak, tekintve, hogy sok mindenről híres voltam, de a megértésről éppen nem. És ahogy újra rám nézett és állta az átható, merev tekintetemet, már nem is volt bennem kétség, hogy Ő is felvette azt a kibaszott kesztyűt, és esze ágában sem volt rácáfolni arra a nőre, akit megismertem általa. Az egész annyira szürreálisnak tűnt, mert soha nem gondoltam volna, hogy ismét eljönnek ezek az idők, lényegében visszacsöppenve a legelejére, és bár nem tudom, mit kellett volna csinálnia ahhoz, hogy az iránta érzett szerelmem bármit is tompuljon, de ezúttal túl nagy volt bennem a sértettség, hogy bármit is szabadjára engedjek az érzelmeimből. - Nem, úgy terveztem, hogy a két lábadon jössz - válaszoltam a kérdésére, majd vontam egyet a vállaimon. - Bár cipelhetlek is, de az elég kényelmetlen lesz nekem is, rólad már nem is beszélve - tettem hozzá, majd erőt vettem magamon, hogy felálljak a gondosan felmelegített fotelből, de továbbra is tisztes távolságot tartottem tőle. - Az egyedüllét miatt pedig nem aggódnék a helyedben - fordítottam felé a fejemet egy pillanatra, miközben lassú léptekkel a holmikkal teli táskája felé indultam. - A nyugati tornyodban folytathatod. Felőlem könyvklubbot is alapíthatsz - intettem az asztal irányába, újra végigmérve a köteteket, de muszáj volt kiengednem magamból egy halk sóhajt. - Vagy van bármi ellenvetésed? - kérdeztem felvont szemöldökkel, ekkor a könyvek helyett már az Ő tekintetét fürkészve, és bár arcom nem árulkodott róla, de ekkor már készültem arra a bizonyos reakcióra, ami általában a dirigálásomat követi.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 128 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 128 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.