Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 01, 2022 10:56 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Emlékszem arra az éjszakára, a rizikós kártyjátékra, amiről már akkor tudtam, hogy valószínűleg el fogok bukni miatta, amikor belementem. Emlékszem a forró, mohó szerelmére, minden mozdulatra, sóhajra és nyögésre, amit csak hallatott Ő vagy épp én, és emlékszem a másnap reggelre is, milyen pajkosan ébresztett fel, hogy aztán búcsú előtt, még újra olyan gyönyört okozzon, amitől aznap mindannyiszor felforrósodott a bőröm, valahányszor csak eszembe jutott. Arra is emlékszem, milyen izgatottan, kíváncsian és türelmetlenül vártam az estét, hogy végre megjelenjen, hogy birtokba vegyük az asztalt a vacsora erejéig majd, még ki tudja, hogy mi minden másra is, most pedig, ahogy mindez megvalósul, az a temérdek izgalom és vágy egyszerre tör fel belőlem, lángba borítva az egész testemet, igyekezve a vágy ködével elrejteni előlem a gondolatát is annak, ami végül történt. Mert most azt akarom hinni, hogy ez az az este, hogy nem történt közben semmi rossz, nem telt el pár nap kínzó magányban és még, csak meg se fordult a fejemben a gondolat, hogy nem akar engem. Hiszen akar. Érzem minden csókjából, látom a pillantásában és, ha valamire jó volt ez a pár nap őrjítő, kínzó távollét, az ez a szenvedély, ami most még hevesebben lángol közöttünk -mintha eddig amúgy, csak pislákolt volna-, amit az asztal körül szétdobált tépett ruhadarabok is tökéletesen jeleznek. Most pedig itt ülök az asztalon meztelenül, a világ legizgatóbb férfiját bámulva, ahogy ajkaival veszi birtokba melleimet, kínzón ízlelve nyelvével az érzékeny bőrt, én pedig másra sem vagyok képes, csak levegő után kapkodva, halkan nyögve élvezni buja mozdulatait. Az őrjítően izgató, rekedtes hangján feltett kérdésre próbálok összekaparni valami értelmes választ, kitalálni, hogyan is mondhatnám el neki, hogy bármit és mindent akarok Vele. A korábban említett desszertként utalok magamra, hiszen most épp úgy ücsörgök az asztalon, épp úgy várom, hogy bármilyen módon nekem essen és elfogyasszon, ahogy egy desszert tenné, már ha az tisztában lenne azzal, mi vár rá, miféle élvezetet fog számára is nyújtani az, ha Ő érinti meg, ha Ő ízleli azokkal a buja ajkakkal és forró nyelvével. És kibaszottul vágyom, már most a repetára, pedig még csak a szemeivel falt fel, mert ajkait mohó csókra csábítom, megborzongva nyögése hallatán, mikor finoman a húsba harapok. Egy pillanatra bennem reked a levegő, ahogy keze ölemre talál, türelmetlenül nyögök mozdulatlansága miatt, de ajkaimon ott bújkál a pimasz mosoly, mert Őt ismerve, azt már pontosan tudom, hogy minimum az őrületbe fog kergetni, ahogy tette is azon az éjszakán újra és újra, kifulladásig. Nem is nagyon tudom hova tenni a dolgot, mikor hirtelen elhúzódik és maga felé ránt, én pedig kis híján elterülök az asztalon, épp csak könyökeimen sikerül megtámaszkodnom még valamennyire, így tökéletes rálátást kapok ördögi vigyorára, a tekintetében megcsillanó mohó vágyra, miközben helyet foglal előttem a széken úgy, mintha tényleg vacsorához ülne asztalhoz. De nem sokáig hagy bámészkodni, lábaim közé férkőzik, combjaimat izgató csókokkal borítja el és minél fentebb halad bőrömön, annál vadabbul kezd dübörögni a szívem, míg végül nyelve testem legforróbb pontjára talál, így fojtjva belém a lélegzetet, ami aztán egy buja, feszült nyögésként távozik belőlem. -Istenem, Dimitriy...- lehelem elfúló hangon, hátra vetett fejjel, csípőmmel finoman mozdulva picit, miközben ujjaim ismét hajába fúrom és ajkamba harapva pillantok újra rá, hogy magamba igyam az izgató látványt. Minél tovább gyötör, minél hevesebben zakatol a szívem, annál többször hunyom le szemeim az élvezettől, szabad kezem fejem felett az asztal peremére mar, szinte kapaszkodom belé, csípőmmel újra és újra finoman nyelvére mozdulva.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 01, 2022 9:10 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Ha csak eszembe jutott, hogy hányféleképpen alakulhatott volna ez a mai nap, kedvem támadt vigyorogni, és talán meg is tettem, de mindebből amúgy semmit nem fogtam fel. Ő kötötte le minden figyelmemet, rá akartam koncentrálni, nem pedig azokra a bizonyos ördögre, amit nem először festettem fel a falra a mai nap folyamán. Talán a haláltól nem féltem, mert születésem óta az árnyékában éltem, és úgy igyekeztem élni, hogy közben tudtam, hogy bármelyik pillanat lehet majd az utolsó, de az én félelmem tárgya ennél sokkal nagyobb jelentőséggel bírt. Valami olyasmi volt, amit az elején gyűlöltem, amitől el akartam zárkózni, amitől meg akartam szabadulni, és amit nem egyszer akartam bántani, széttörni, tönkretenni, csak hogy végre megtanulja, hogy én nem az vagyok, amire és akire vágyik, nem a szőke herceg fehér lovon, a végén pedig mégis bebizonyította, hogy mekkorát tévedtem saját magammal kapcsolatosan. Talán herceggé soha nem válok majd, de úgy szelidített meg, ahogy arra előtte senki nem volt képes, és ha féltem valamitől úgy igazán, az az volt, amit az elmúlt napokban éreztem. Egy élet színtelenül, kopottan, elhagyatottan, szeretetlenül. Egy élet Nélküle. Rosszabb volt ezer kínkeserves halálnál és legalább ugyanennyi árulásnál, az élet viszont egyre gyakrabban kínált kóstolót ebből az elbaszott receptből. De bármi is történt közöttünk, bárki is próbált közénk fészkelni vagy éket verni oda, egyetlen pillanatig sem voltam hajlandó feladni. Nem voltam hajlandó túladni rajta. Szavaira elvigyorodtam, de csak magamban tettem hozzá, hogy mennyire nem raktam messzire azt a rögtönzött láncot, amit legutóbb ellene használtam, és ami nemcsak Őt, de engem is felizgatott, olyan gyönyörhöz segítve hozzá mindkettőnket, hogy szinte még éreztem visszaköszönni testem különböző pontjain. Nem is kellett ékesebb bizonyíték arra, hogy mennyire nem tudtam elvonatkoztatni a közelében, és bár jó pár napig kellett élveznem a magányt, először az amnéziája, aztán Igor miatt, a vágy minduntalan úgy éledt fel bennem, mintha soha nem hagyott volna cserben. Már egész kirakatot nyithattam volna azokból a rongyokból, amiket letéptem róla, bár ezúttal Ő is beállt a sorba az ingemmel, és még csak is sejtette, mennyire felizgatott azzal, ahogy egy vehemens mozdulattal szétrántotta rajtam az agyagot. Bizsergett minden porcikám, és ahol csak hozzám ért, libabőrössé váltam, ennek ellenére nem akadályozott abban semmi, hogy a bugyijába kapaszkodjak, és miután kibújtattam belőle, amiben Ő is segítséget nyújtott, már indultam is a sajátos felfedezőutamra. Ajkaim mohón szívták meg mellbimbóját, csak hogy utána nyelvem masszírozni kezdje, ujjai elvesztek a hajamban, mire jólesően felmorrantam, egyik karommal átkarolva derekát, hogy így nyújtsak neki biztonságot, miközben némileg hátrébb döntöttem, ekkor már küzdve a saját nadrágom kényelmetlen, feszes anyagával, de még mindig nem voltam hajlandó csak úgy a lényegre térni. Pedig ha csak sejtette volna, milyen erőre van szükségem ahhoz, hogy visszafogjam a zakatoló szívemet, a telhetetlen vágyat, ami egyetlen pillanat alatt képes lett volna magára rántani, és itt, az asztal tetején mutatva meg neki, hogy eddig mit hagyott ki. - Ebből a desszertből már most repetázni akarok - búgtam ajkai közé, miután ismét magához vonta számat, előre eltervezve, hogy hogyan is fogom felszolgálni magamnak azt a mogyorókrémet a második desszert alkalmával, a gondolat pedig vasmarokkal kapott a gyomrom után. Akaratlanul is kibukott belőlem egy nyögés, ahogy ráharapott ajkamra, kezem viszont ekkor már jóval bátrabban kalandozott, betévedve combjai közé, szemtelenül kitapintva ölének lüktetését, ez pedig kicsalta belőlem a következő halk nyögést. Mégsem mozdítottam ujjaimat, rövid időn belül újra combjaiba kapaszkodtam, úgy húztam magam felé, pimaszul reménykedve abban, hogy meglepődik annyira, hogy kissé hátradőljön, míg én szemtelenül visszaültem a székre, és úgy kezdtem méricskélni csupasz testét, mintha tényleg most terítettek volna meg előttem. Fájóan ajkamra haraptam, előre dőltem, és tekintetét egy pillanatra sem engedve, gyengéden feltoltam combjait, így férkőzve közéjük. Ajkaim mohón kutatták combja belső oldalát, érzékeny bőrét hintve tele csókokkal, de ajkaim körül már ott játszott a már jól ismert, ördögi kis vigyor, ami tökéletesen előre vetítette, hogy mit fogok csinálni pár másodpercen belül. És nem is cáfoltam rá magamra, nyelvem fokozatosan jutott el lábai közé, rögtön lecsapva a lüktetésére, feszülten sóhajtva egyet.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 01, 2022 8:24 pm
Iris & Dimitriy
Nem tudhatom, milyen érzés lehetett mohó ajkait, nyelvét és érintéseit magamon érezni úgy, hogy közben az én szívemet is kitöltötte az a mérhetetlen szerelem, amiről csak sejtéseim lehetnek, de azt tudom, hogy jelenleg teljesen megrészegít mindezekkel és olyan szintre korbácsolja bennem a vágyat, amilyenről nem is sejtettem eddig, hogy itt lapul bennem. És mindez, már nem csak testi vágy, mint amit már a legelején is éreztem, nem csak a szexről szól, hiszen tudom jól, hogy milyen az, volt már dolgom más férfiakkal is, mégsem éreztem még soha azt, hogy lényegében bármit és mindent hajlandó lennék odaadni azért, hogy a másik egyszerűen, csak megérintsen. Hogy lássam parázsló tekintetét, érezzem édes illatát és szíve vad lüktetésèt a tenyerem alatt. Mámorító az érzés, ahogy újra combjaim közé fészkeli magát, minden porcikám beleborzong a vágyba, de még mindig nincs elég közel, még ennél is többet akarok, ölemmel vágyakozva feszülök ágyékának, így árulkodva a bennem tomboló mohó vágyról, nyögése hallatán pedig feszülten sóhajtok. Ajkaim, szinte követelik Övéit, de belevigyorgok a csókba, mikor a melltartóm hasonló sorsra jut, mint az ing, az anyag halk reccsenéssel adja meg magát heves mozdulatának és a padlón végzi, én pedig rögtön kiélvezem a helyzet adta lehetőséget, melleimmel halk morranás kíséretében feszülve mellkasának, meglazítva nadrágját pedig fenekénél fogva húzom meg jobban magamhoz. Kikívánkozik belőlem a halk vallomás, pár elsuttogott szó, melyek mind azt mesélik el, amire abban a nyomorult motel szobában jöttem rá az önként választott magányom során, hogy bármi is legyen köztünk, bármennyire is hiányzik belőlem a régi Iris, egyszerűen hiányzott. Ő és mindaz, amit eddig kaptam Tőle, a szerelme, a figyelmessége, a gyengéd pillantása, a csókjai, az érintései és ez a szenvedély, ami köztünk tombol. Ez a férfi, akivé miattam vált és, akit soha többé nem akarok így elhagyni és nagyon úgy fest, hogy egyébként sem hagyná, mert már lánccal fenyegetőzik, mire csak egy perverz vigyorral reagálok tekintetét kutatva. -Hát nem igazán ijedtem meg a gondolattól...- vallom be halkan, mert már az emléke is annak, amit a múltkor művelt velem, ahogy kényeztette minden porcikámat, míg az én kezeim, csupán az ágy keretét markolhatták, csak még jobban felajz. Minden pillanatát élveztem és, ezzel nyilván Ő is tisztában van. Pihegve, vágyakozva figyelem, miként harap ajkába, miközben már a bugyit kezdi lefelé húzni rólam és, mivel csókjától szándékosan megfoszt, számomra sem marad más, mint hogy fogammal megkínozzam picit alsó ajkamat. Kissé hátra dőlök, megtámaszkodok két karomon, így emelve meg ismét csípőmet, arcát figyelem, amíg csak tehetem, a mohó, izzó tekintetét, míg végül nyakamhoz nem hajol, hogy izgató, forró csókok kíséretében evickéljen egyre lentebb bőrömön. Alig kapok már levegőt, a szívem majd' kiszakad mellkasomból és igazából az sem lepne meg, ha ezt érezné is bőrömet beharangoló nyelvével, miközben egészen a mellemig halad, majd ahogy mellbimbómat finoman ajkai közé veszi, kiszakad belőlem egy buja nyögés és a feszült hang, ahogy újabb adag levegőért kapok. Egyik kezem hajába túr, tincseire markolok és hátra vetem fejem egy pillanatra az élvezettől, de már pillantok is vissza rá, elkapva parázsló íriszeit, ahogy felpillant rám és a vágyaimról kérdez, hogy én mit szeretnék jelenleg. Akárcsak Ő, én is nagyot nyelek a vágy láttán, ami benne tombol, miközben próbálom megfogalmazni, mi mindenre vágyom jelenleg, hogy mennyire őrjíten akarom Őt érezni, akár tüzes nyelvét még lentebb barangolni forró testemen, akár az Ő vágyát belém feszülni, ez végtére is, már teljesen mindegy. Őt akarom, testem minden sejtje Rá vágyik és arra, hogy mindent onnan folytassunk, ahol napokkal ezelőtt félbe szakadt. -Azt, amit csak terveztél velem ezen az asztalon csinálni.- nyögöm kacér mosollyal, ajkamba harapva, arcára simítva tenyeremet, de nem bírom megállni, hogy ne nógassam picit, hogy közelebb hajoljon hozzám, ha pedig hagyja, ajkaim szenvedélyes, mohó csókkal forrnak ajkaira. -Mintha, csak a desszertnek látnál neki...- mormogom halkan, finoman ajkába harapva de, hogy lassan vagy inkább habzsolva akar-e inkább elfogyasztani, az már csak részlet kérdés. Az én testem, már így is lüktet a vágytól, a forróság pedig lassan felemészti.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 01, 2022 3:14 pm
Az agyamra telepedő vastag ködrétegen át is eljutottak fülemig kérlelő szavai, amiket az ingembe maró ujjaival nyomatékosított, de nem akartam válaszolni. Nem akartam megtörni a pillanatot, szükségem volt az érzésre, ami több napnyi kínkeserves pokol után végre újra ott tombolt bennem, és ezzel egyúttal benne is, és még pár rövid, kósza mondat erejéig sem voltam hajlandó lemondani róla. Nála jobban semmire sem volt szükségem, olyannyira a függőjévé váltam, hogy nem tudtam és nem is akartam élni nélküle, annak ellenére, hogy az élet egyre gyakrabban akarta szervírozni a magányt. Egy életet, méghozzá nélküle, először az amnéziájával, majd Igor-ral nyomatékosítva, hogy talán ideje lenne elgondolkodnom, és hogy tényleg ilyen életre akarom-e kárhoztatni mellettem, de túl önző voltam ahhoz, hogy csak úgy lemondjak róla. Megpróbáltam, és mindannyiszor kudarcot is vallottam, mert mintha arra akartak volna kényszeríteni, hogy ne vegyek többé levegőt. És ha az elmúlt napok minden dühe és csalódása nem vett rá arra, hogy elengedjem és hagyjam, hadd élje az életét nélkülem, hát egyre biztosabb volt, hogy semmi más sem fog. - Nem hagylak többé magadra - szakadt ki belőlem végül mégis, hangom pedig árulkodott arról, hogy bennem is tombolt legalább annyi bűntudat, mint amennyi benne, amiért magára hagytam azon az estén. Legyen szó akár a pokolban betöltött helyünkről, akár kettőnk valóságáról, egyikben sem akartam többé csak úgy kisétálni. Kezem pedig már ösztönösen csinálta a helyet, odébb tolva a pizzát, hogy a következő mozdulattal Őt emeljem a helyére, azonnal betöltve a nekem szánt helyet combjai között. Épp csak annyira szakadtam el mohó ajkaitól, míg átemeltem nyakán a felsőjét, pedig első gondolatként eszembe jutott, hogy arra a sorsra juttatom, amire a hálóruháját is néhány nappal ezelőtt. Ennél több sem kellett, hogy újra görcs álljon a gyomromba, ekkor már nadrágja szélével matatva, hogy attól is megszabadítsam, Ő pedig segítőkészen emelte meg magát, míg lehámoztam róla a feleslegessé vált anyagot. Csak pár pillanatig legeltettem rajta szemeimet, ahogy ott ült előttem, tűzforró testét mindössze egy bugyi és egy melltartó takarta, a látványtól pedig újra meg kellett nyalnom ajkaimat. Megvesztem érte, éreztem az ereimben szétáradó adrenalint, a tompa nyögésem pedig akkor szakadt ki belőlem, mikor szándékosan nekem dörgölőzött, de én sem maradtam adósa. Tenyeremmel hátán kutattam, és míg Ő az övemet bontogatta, én a melltartójával tettem ugyanígy, de erőfeszítésemet szinte teljesen elvitte a hév, és már csak annyit fogtam fel, hogy a melltartójának vékony, feszes anyaga is reccsen. Csibészes vigyor jelent meg arcomon, kicsit sem szégyenkezve a túlfűtött mozdulatért, felesleges rongyként dobva félre a könnyed kis anyagot, miközben nyelvem újra ajkai közé kívánkozott, jólesően felmorranva, mikor fenekemnél fogva közelebb vont magához. Már maga a tény, hogy azt suttogta, hiányoztam neki, felülírt mindent, amit az elmúlt napokban gondoltam vagy sejtettem, az pedig, hogy egyértelművé tette, nem akar többé csak úgy elsétálni, gyengéd melegséggel simogatta az éppen csak új erőre kapó szívemet. A véremet a hév, a forró és lüktető vágy hajtotta, míg mellkasom az iránta érzett szerelem miatt telt meg melegséggel, ujjaimmal finom mohósággal cirógatva csupasz combjait, ajkairól újra a nyakára tévedve. - Nincs is más választásod... - mormogtam nyaka bőrébe, érezve, hogyan kúszik néhány izzadságcsepp halántékomra, és bár piszkosul vágytam arra, hogy visszanyerje az emlékeit, és újra azzal a telhetetlen szerelemmel nézzen rám, de készen álltam végigjárni azt a kitaposott utat, ha mégis úgy hozza az élet. - Ha még egyszer megpróbálod... az ágyhoz láncollak - vigyorodtam el ördögi fénnyel tekintetemben, még ha Ő ezt nem is láthatta, ujjaimmal ekkor már oldalát és hasát cirógatva, és nyakától visszatérve, homlokom a homlokának dőlt. - Bár, talán még azt is élveznéd - nevettem fel halkan, belekapaszkodva a bugyija két szélébe, csókja helyett ezúttal saját ajkam rágcsálását választva, majd ahogy egyre lentebb csúsztattam a falatnyi kis anyagot, ajkaim is életre keltek testén, ajkaimmal barangolva be a kulcscsontjáig vezető utat, onnan pedig már meg sem álltam mellbimbójáig, nyelvemmel kezdtem masszírozni, majd két melle közül lestem fel rá. - Mit akarsz, mit csináljak veled? - kérdeztem tőle rekedten, nagyot nyelve, ahogy belegondoltam, mennyire közel járok teste lüktető forróságához, de próbáltam tudomást sem venni róla. Bármennyire is fűtött a gondolat, hogy itt helyben, azonnal a magamévá tegyem, nem akartam lemondani az édes gyötrelemről.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 01, 2022 7:29 am
Iris & Dimitriy
Talán, csak a véletlen műve, hogy épp a pokol kerül szóba, mégis megfordul a fejemben még ebben a túlfűtött helyzetben is, mennyire találó, mennyire igaz ez a mi esetünkben. Hiszen, épp az elől menekültem el a minap, pedig épp csak betekintést nyertem az egészbe, épp csak a kulcslyukon lestem be azáltal, ami történt, láthattam az Ő poklát, a benne élő démonokkal együtt és megfutamodtam. Pedig, ha arra koncentráltam volna, hogy Ő is ott van mellettem, talán képes lettem volna szembenézni az egésszel is, mert most, ebben a pillanatban, amikor a szívem ilyen hevesen zakatol a vérem pedig belülről kínozza testemet forróságával, úgy érzem, hogy ezért megéri megpróbálni végig sétálni azon a kikövezett ösvényen. Olyasfajta vágy ez köztünk, amihez foghatót még soha nem éreztem és amit, még az elveszített emlékeim sem tudtak enyhíteni, szóval pokol ide vagy oda, Vele úgy érzem, talán képes lennék megbirkózni ezzel. Mert úgy, ahogy elgyengít nyakamra hintett csókjaival és nekem feszülő testével, épp annyira erőssé is tesz a szerelme.-Csak ne hagyj ott magamra.- súgom halkan, kérlelve, ujjaim az ingbe marnak, de hiába látom rajta a mohó vágyat, még mindig képes incselkedni, mikor azon kezd morfondírozni, hogy a felesége vajon a pizza mellett marad, vagy inkább áttér a desszertre. Egyértelműen az utóbbit választom és, mintha csak a régóta várt ajándékot kezdeném bontogatni mit sem törődve a csomagolással, heves mozdulattal tèpem szét az inget rajta, még inkább nyomatékosítva, mennyire nem érdekel jelenleg az a pizza. Lázas csókkal kapok ajkaiért, úgy simulva bőréhez, mintha ezer éve nem éreztem volna a belőle áradó forróságot, kezeim mohón barangolnak testén, kapkodva, telhetetlenül habzsolva minden porcikáját, de ez csak olaj a tűzre, csak még jobban érezni akarom és szerencsére nem is kell neki könyörögnöm, hogy még közelebb húzzon magához. Halkan nyögök szavai hallatán, belereszket a szívem a gondolatba, hogy mit élhetett át miattam és remélve, hogy utólag lehet talán csillapítani az ilyesmit, még mohóbban csókolom még, ha válaszolni nem is tudok, bár egy kacér vigyorra azért futja tőlem, ahogy fenekem alá nyúlva az asztalra emel. Combjaimmal közre fogom csípőjét, feszülten sóhajtok, ahogy ölem ágyékának feszül, Ő pedig már nyúl is a felsőm aljáért, hogy a lehető leggyorsabban lehámozza rólam. Csak annyi időre húzom el kezeimet perzselő bőrétől és szakítom meg csókunkat, míg kibújtat a feleslegessé váló anyagból, de már kapok is újra ajkaiért, vagy Ő az enyéimért, már magam sem tudom eldönteni, melyikünkben tombol jobban a vágy, ahogy nyelvünk tovább járja forró, izgató táncát. Két tenyeremmel megtámaszkodok az asztalon és megemelem csípőmet, mikor a nadrágot kezdi húzni rólam, Vele együtt én is elvigyorodok, lihegve csókolom tovább és amint lehetségessé válik, már karolom is át nyakát, hogy a lehető legközelebb érezhessem magamhoz teste minden porcikáját. Szinte éget forró bőre, ahogy melleim mellkasának préselődnek, ölem lüktetve feszül újra ágyékának, beleborzongok az érzésbe, a gondolatba, hogy már csak pár ruha akadályoz még abban, hogy végre érezhessem és ezen felbuzdulva el is húzódok tőle testemmel annyira, hogy ujjaim gond nélkül férjenek közénk a nadrágját bontogatni. -Pokolian hiányoztál.- lihegem a csókba, az övvel babrálok, majd a gombot is sietve kioldom, derekához nyúlva a nadrág alá csúsztatom kezeimet, finoman markolva fenekére, így vonva még közelebb magamhoz, mintha ez egyáltalán még lehetséges lenne és belevigyorgok csókunkba. Fogalmam sincs, hogy mit kellene éreznem, ha az a szerelem, ami elveszett ott lüktetne a szívemben, de az biztos, hogy most olyan hevesen és olyan boldogan zakatol, mintha hirtelen minden újra a helyére került volna a félelem pedig, hogy a ballépésemmel tönkre tettem mindent, minden pillanattal egyre távolabb kerül. -Soha többé nem sétálok el Tőled.- lehelem ajkaiba megszakítva csókunkat erre a pár pillanatra, de aztán tovább csókolom azzal a szenvedéllyel, ami miatta kelt életre bennem.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 31, 2022 9:32 pm
Az étvágyam, ami csak nemrég tért vissza a több napnyi kényszerpihenő után, egyetlen másodperc alatt alakult át, ebben pedig nagy szerepet játszott az, ahogy nyelve ujjamat érintette, miközben eltüntette rólam a sajtot, de ideje volt belátni, hogy ez a vágy soha nem is aludta ki igazán. Lehettem rá akármilyen dühös, tombolhattam bármilyen méregtől, nem voltam képes levetkőzni ezt a szenvedélyt, és ha valamit, hát ilyesmit tényleg nem éreztem még soha előtte. Meg akartam neki mutatni, hogy milyen ez a szerelem, hogy szinte már szétperzselte az egész testemet, lángban égtem tőle, és ezen nem segített sem szilárd étel, sem semmi más. Kizárólag rá volt szükségem, és bár néha megijedtem attól a különös függéstől, ami kialakult kettőnk között, de nem akartam tenni ellene semmit. Szerettem Rá gondolni egész nap, és nem érdekelt, hogy milyen munkát szorított ki az agyamból, míg körülötte keringtek a gondolataim, belefeszülve azokba a fantáziaképekbe, amiket az agyam elém vetített, de a valóság mindig felülmúlta ezeket a képzelgéseket. Sokkal csodálatosabb volt, sokkal szenvedélyesebb és mohóbb, és bár még mindig nem tudta összekapcsolni velem az élete számos fejezetét, de a teste nem felejtett el. Beszélte a nyelvet, amin szólítottam, az enyém pedig idomult az övéhez, a kicsit sem idegen ritmushoz, amit életre hívott bennem, és minden alkalommal azt kívántam, bár megsemmisülhetnék úgy, hogy közben Őt tartom a karjaimban. - Igen, pokolra - válaszoltam halkan, hangom azonban már itt rekedtté vált, érezve, hogyan válnak egyre erőtlenebbé a hangszálaim, de nem is beszélgetni készültem vele. Vagyis, hacsak nem nyújtja fel a kezét, és kér szünetet, nekem eszem ágában sem volt leállni, de ahogy teste egyre feszesebben préselődött az enyémhez, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy Ő sem tiltakozik foggal-körömmel a desszert ellen. - Az én poklomba, de talán az még tetszene is - vigyorodtam el játékosan, ördögi élt villantva a gesztusban, miközben ujjait éreztem hajamban, a másik pedig megállás nélkül kutatta mellkasomat. A pizza már teljesen elvesztette vonzerejét, csak arra volt még lélekjelenlétem, hogy valamennyire odébb toljam az egész dobozt, még mielőtt nagyobb kárt tettünk volna benne, továbbra is nyakát ízlelgetve, tenyerem alatt érezve teste kontrollálhatatlan forróságát, ami egyszerre kelt életre az enyémmel. A gyomrom ismét összezsugorodott, de ezúttal már nem a méregtől, hanem a kínzó vágytól, és ahogy rántott egyet az ingemen, pajzán vigyor rajzolódott ajkaim köré. - Én is így gondoltam - válaszoltam zsigerből, ekkor már nagyjából értve, hogy Ő miért zsongott be annyira, mikor a feleségemnek neveztem. Ugyanezt éreztem, mikor a férj szó elhagyta ajkait, a testem pedig hosszú másodperceken keresztül feszült, miután szétrántotta rajtam az inget, de már alig jutott el fülemig, ahogy a gombok földet értek. Már ajkai kötöttek le, szinte rögtön kapva értük, ahogy felkínálta őket, nyelvem azonnal kutatni kezdte az övét, ezen a ponton pedig már tényleg egy hajszál választott el attól, hogy ne váljak eggyé a testével, úgy simultam hozzá, mellkasomon érezve szívének vad dübörgését. A gomb, ami még makacsul ragaszkodott az inghez, csak egyetlen plusz mozdulatot igényelt, és amint megéreztem kezeit, majd körmeit hátamon, a gyomrom újra megfeszült, testem pedig ezer ízében remegni kezdett. - Kibaszottul szeretlek - nyögtem ajkai közé, annyira húzva csak el az asztaltól hogy feneke alá nyúljak, de nem is hagytam egy percet sem, már rögtön emeltem is, hogy az asztallapra ültessem, még tovább lökve azt a pizzás dobozt, és anélkül, hogy elengedtem volna ajkát, a felsőja aljánál kezdtem matatni, egyetlen hevesebb mozdulattal húzva fel rajta, épp csak annyira engedve el száját, hogy átemeljem a nyakán a felesleges ruhát. De még mindig nem elégedtem meg ennyivel, feszülten nyúltam nadrágja szegélyéhez, derekánál tapintva ki az anyag végét, úgy kapaszkodva bele a felesleges ruhadarabba, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül tudjam lehúzni róla, belevigyorogva az azóta sem elengedett csókba.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 31, 2022 8:15 pm
Iris & Dimitriy
Sejtettem, hogy elég lesz a nutellát megemlítenem ahhoz, hogy rögtön fellelkesedjen és inkább Ő maga akarjon majd kifutó fiút játszani, hiszen ha nem is emlékszem arra, miként fogyasztottuk el korábban a finomságot együtt, ötleteim azért még nekem is akadnak és épp emiatt ér valószínűleg célt a szolid invitálásom is. Eszem ágában sincs egyedül tölteni az estét, hogy aztán megint megrohamozzák elmèmet az őrült gondolataim, hogy kétségek gyötörjenek egész éjjel, miközben tudom jól, hogy Ő képes gátat szabni ezeknek, már a puszta jelenlétével is. Akkor is megnyugtatott, ahogy átölelt és tudom, hogy ez valami olyan megnevezhetetlen dolog, ami valószínűleg minden helyzetben segíteni fog, bármi is történjen épp. Mondjuk most, miközben a pizzát eszegetve úgy néz rám, mintha épp engem falatozna, ahogy finoman ajkaim közé helyez egy kis sajtot azzal a mohó vággyal tekintetében, mindent lehet rám mondani, csak azt nem, hogy nyugodt vagyok. Testemet elönti az az ismerős forróság, a szívem hevesebb tempóra kapcsol és, bár rémisztően hasonlóak ezek a reakciók ahhoz, amit a félelem és a pánik szült akkor este bennem, ezt mégsem kívánom, hogy múljon el. A szégyent azonban nem tudom, csak úgy eltüntetni, mert ha nem is rójja fel nekem azt, amit tettem, hogy egyetlen szó nélkül lelèptem, ami miatt napokig nem nagyon tudott enni, borzasztóan érzem magam, de az édes suttogása valamelyest enyhít ezen. -Pedig?- kérdezem halkan, ajkamba harapva, miközben az asztalig terelget, én pedig sóvárogva várom forró, mohó csókját, de mintha a fejébe vette volna, hogy visszakapom az iménti pimaszkodásomat, végül inkább nyakamra hajol, hogy a vékony, érzékeny bőrt becézgesse nyelvével.-Pokolra kerülök miatta?- lehelem alig hallhatóan, mert már most olyan feszülten kapkodok levegő után, ahogy csípője nekem feszül, hogy alig jön ki hang a torkomon, ujjaim haját szántják gyengéden, másik kezem ingjébe kapaszkodik, pimasz megjegyzésre azonban, még így is futja a desszerttel kapcsolatban. Beleborzongok, ahogy nyelvét izgatón végig húzza nyakam lüktető ere mentén és, mikor azt mondja, hogy talán tudna várni a sorára, szívem szerint rögtön neki is állnék ellenkezni, de helyette inkább kacéran elvigyorodok és melleimmel még jobban mellkasának feszülök, pedig már így is érzem bőre forróságát, még az ing és a vékony felsőm ellenére is. Valami akkor pattan el bennem, amikor a feleségének hív és incselkedve fontolgatni kezdi, hogy vajon mit is választok majd, a pizzát vagy inkább Őt és, bár megpróbálhatnék tovább játszani, úgy tenni, mintha egyáltalán el kellene ezen gondolkodnom, nem megy. Tarkóján pihenő kezemet kapkodva simítom le mellkasára a másik mellé, hogy azzal is az ingbe kapaszkodjak, miközben ajkaimmal újra és újra esetlenül ajkaiért kapok, mintha csak próbálnék rájönni, miként is ízleljem meg őket először, ha már ilyen sokáig vártam rá, de végül inkább, csak bele harapok az alsóba és két kezemmel megrántom az inget. Elégedetten nyögöm egyet a reccsenés, majd a halk koppanások hallatán, ahogy pár gomb szanaszét száll és a padlóra hullik, ajkaimon ördögi, buja mosoly jelenik meg és, miközben tenyereim élvezettel a szabaddá váló mellkasára simítanak, ingerlőn végig húzom nyelvem a száján.-Hagyjuk azt a pizzát. A férjemet akarom.- lehelem feszülten, mohó csókkal fojtjva belé bármiféle választ vagy reakciót, az inget pedig, már tolom is lefelé izmos vállairól, elnevetve magam csókunk közben azon, ahogy az utolsó gomb még makacsul próbál kitartani.-A desszert amúgy is sokkal finomabb...- lehelem ajkaiba, majd állán lefelé haladva hintek rá forró csókokat meg se állva mellkasáig, nyelvemmel ízlelve a szabaddá váló területet, de aztán nyakára térek át, miközben ujjaimmal az utolsó gombtól is megszabadulok és sietve letolom végre róla azt a nyomorult inget. Halkan morranok, melleimmel újra hozzá simulok, kezeim pedig élvezettel járják végig háta minden izmát, gyengéden karistolva végig körmeimmel a bőrét.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 31, 2022 6:02 pm
Nem hagyott ki egyetlen ziccert sem, és akkor árulta el magát végleg, mikor a popcorn-t követően szóba hozta a nutellát. Ott már egyértelmű volt, hogy esze ágában sincs ismét a magányba menekülni, bár ezt amúgy sem hagytam volna neki. Legutóbb, mikor megtettem, csak a hűlt helyét találtam másnap reggel, és bár nemrég egyértelművé tette, hogy nem csinál még egyszer ilyesmit, én inkább biztosra akartam menni. Meg kellett volna adnom neki azt a támaszt, amire szüksége volt, nem pedig hagyni, hogy hadd dolgozza fel egyedül, hiába is tűnt akkor helyesnek a döntés. Hallanom kellett volna a néma segélykiáltást, amit talán soha nem vallott volna be, pedig ott volt a tekintetében, abban az ölelésben, ahogy karjaim alá fészkelt, mikor követtem a szobájába az Igorral történtek után, de ignoráltam. Talán, mert legalább annyira féltem, mint Ő, de ez nem volt mentség. Kihúzták alóla a szőnyeget, én pedig tovább folytattam, pedig épp hogy segítenem kellett volna neki a felszínen maradni. Próbáltam a jó oldalát nézni, például azt, hogy ha nem megy el, talán soha nem jön majd rá arra, hogy szüksége van rám, és hogy kellenek neki az emlékek, de... ez soha nem fog kárpótolni azokért a napokért, amiket így nélküle kellett eltöltenem. - Ha Ő nem is lesz hajlandó, majd én szervírozom neked azt a nutellát - vigyorodtam el szemtelenül, mintha csak pontot akartam volna tenni a végeláthatatlan kis játéknak, pedig annak ellenére, hogy húzta az agyamat, élveztem minden percét. Elvégre... újra itt volt velem, épp az ölemben ülve majszolgatta velem a forró pizzát, ujjaimról nyaldosta le az olvadt sajtot, a kis szószt pedig hasonló mozdulattal tüntette el ajkam széléről. Már ennyi is bőven elég volt ahhoz, hogy a száguldozó vérem elől minden akadály elgördüljön, de még nem mozdultam, helyette tovább eszegettem a számhoz tartott pizzát, végig szemein, és ajkán, néha dekoltázsán legeltetve pillantásomat, mintha már nem is a pizzát, hanem egyenesen Őt falnám. Mohó szemeim meg is tették, már éreztem is nyelvem alatt a tűzforró bőrét, és ahogy tenyere a mellkasomat kutatta, arra is rájöhettem, hogy Ő sem hűvösebb egy fokkal sem. - Szégyenkezve. Mint aki valami megbocsáthatatlan bűnt követett el - válaszoltam halkan, már-már a fülébe suttogva, miközben lépésről lépésre egyenesedtem fel, egészen az asztalig tolva Őt, de ahelyett, hogy rögtön felültettem volna rá, inkább a lassú játszadozást választottam. - Pedig... - kezdtem volna el folytatni az előbbi gondolatmenetet, leheletemmel szemtelenül ingerelve ajkait, de nem hajoltam rájuk, nem kaptam el őket, hogy végre megkapjam azt a mohó, szenvedélyes csókot, amire napok óta vágytam. Nem, még nem akartam a lényegre térni, azt pedig, hogy hogyan próbálom visszafogni magamat, még Ő is érezhette. - A megbocsáthatatlan bűn még csak most következik - hajoltam nyakához, apró csókokkal borítva be a szabad bőrfelületet, és nem is állta utamat ebben, úgy mozdította fejét, hogy nagyobb hozzáférést kapjak, végighúzva nyelvemet ütőere vonalán. - Hmmm - búgtam bőrébe, szavak nélkül válaszolva az elsuttogott kérdésre. - Talán tehetek egy próbát, hogy ki tudjam várni a soromat - dörgölőztem öléhez, tenyeremet gyengéden a hátára simítva, így vonva közelebb magamhoz, mellei pedig szinte azonnal ingerelni kezdték a mellkasomat. - Ez már csak attól függ, hogy a feleségem mit szeretne. Pizzát, vagy... - hajoltam végül a füléhez, ekkorra azonban már szaporábbá vált a légzésem, és lassan benéztem kettőnk közé, tekintetem ujjait figyelte, ahogy feszülten az ingemet markolják, én pedig könyörögni kezdtem magamban, hogy egyesével tépje le végre az összes kibaszott gombot erről az átkozott ingről.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 31, 2022 3:04 pm
Iris & Dimitriy
Cukkolni kezd az estét illetően, nekem pedig nem kell a sarki henteshez mennem a pimaszságért, hogy felvegyem a kesztyűt és máris úgy beszéljek a további terveimről, mintha meg sem fordulna a fejemben, hogy esetleg Ő is a részese lehet. Hiszen, alvást tervezek, meg talán előtte még egy filmet is beiktatok, ha már olyan kedvesen felhívta rá a figyelmemet, hogy akár ezzel is tölthetem az időmet, pedig valójában meg sem fordult a fejemben ilyesmi. Előbb fantáziáltam arról, hogy egy közös fürdést követően -szigorúan meztelenül- bebújunk az ágyba, hogy aztán forró bőrét magam mellett érezve hajthassam álomra a fejem, már, ha valami csoda folytán nem alakulna ismét úgy az éjszaka, mint legutóbb, de jelen pillanatban, még az sem zavarna,ha tényleg csak összebújnánk. Ha csak szorosan magához ölelne, hogy érezzem, hogy minden rendben, hogy Igor nem tett tönkre köztünk semmit abból, amit nagyon lassan elkezdtünk építgetni, bár így jobban belegondolva ...kibaszott nehéz lenne megállni, hogy ne akarjak többet. Ha csak eszembe jut, milyen érzés, mikor teste hozzám simul, kezei pedig minden létező porcikámat feltérképezik, teljesen lehetetlennek gondolom, hogy nyugton feküdjek mellette. -Ja igen, a popcorn.- bólogatok lelkesen olyan ábrázattal, mintha épp most adott volna egy tuti tippet az egyébként teljesen esélytelen filmezés mellé.-Szerinted hajlandó lenne azt a nutellát is felhozni nekem?- kérdezem töprengő arccal, de belül iszonyúan jól szórakozom, már csak attól is, ha csak elképzelem, milyen hatással lehetnek rá incselkedő szavaim, hiszen a nutellára, ha nem is emlékszem, miként játszadoztunk vele, elképzelni azért elég jól el tudom, ez pedig, csak tovább forralja véremet, ami már amúgy is meglódul, mikor ajkaim közé helyez egy falat sajtot. De nem. Nem is attól válik libabőrössé a testem, hanem a tekintetétől, ahogy figyeli, miként tüntetem el ujjairól gondosan azt az olvadt sajtot, ami után, már képtelen vagyok tovább nézni a szószt a szája sarkában, közelebb hajolva pimasz mozdulattal lenyalom onnan, majd úgy teszek, mintha olyan nagyon érdekelne az ing épsége, pedig jelen pillanatban más vágyam sincs, mint a lehető legalaposabban tönkre tenni.-Igaz is. Annyira nem is az ing érdekel, hanem hogy egyél végre.- lágyulnak el vonásaim, amint eszembe jut, miként koplalhatott ebben a pár napban az idegtől, hogy mennyire kiboríthatta a gondolat, hogy egyszerűen itt hagytam a fenébe, mintha mit sem számítana mindaz, amit érez irántam, pedig jelenleg az egész világot jelenti nekem. Az egyetlen kapaszkodót, a biztos pontot ebben az új és ijesztő világban, és nem, hogy nem akarom elengedni, eldobni magamtól; mindent meg akarok tenni azért, hogy minél jobban a magaménak érezzem, bár a szégyen még itt munkálkodik bennem és ez nem is kerüli el a figyelmét.-Mièrt? Hogy nézek rád?- kuncogok halkan, miközben felegyenesedik, én pedig igyekszem megállni a saját lábaimon de, mintha csak attól félne, hogy majd így megint felveszem a nyúlcipőt, testével máris az asztal széléig taszít finoman. Játékos, évődő mosollyal, félre biccentett fejjel nézek rá, ahogy megköszörüli a torkát, elveszi tőlem a szelet pizzát és visszateszi az eredeti helyére, így vetve véget a nem valami nagy lakomának, de amilyen közel helyezkedik hozzám, ahogy ajkaimhoz hajol, már annyira nem is érdekel az a pizza. Ha megkérne arra, hogy szó szerint idézzem vissza a szavait, valószínűleg elbuknék, mert miközben halkan suttog valamit a szégyenérzetemmel kapcsolatban, folyamatosan ajkait bámulom, szinte ajkaimon érzem őket, olyan közel hajol hozzám. Légzésem szaporábbá válik, sietve végig futtatom nyelvem kiszáradt ajkaimon, de végül mégsem hajol közelebb, nem csókol meg, hanem pimaszul elhajol és inkább a nyakam felé veszi az irányt halk sóhajt csalva ki belőlem azzal, ahogy bőrömre csókol, ahogy nyelvével ízlelget.-Máris a desszertre ácsingózol?- súgom halkan, ajkamba harapva a forróságtól, amit csókjaival gerjeszt bennem, fejem kissé hátra is hajtom, hogy némán kérjek még többet, miközben finoman hajába simítok, másik kezemmel pedig az ingbe markolok, oda, ahol a következő gomb állja útját érintésemnek. Ajkaim halántékához érintem, szinte sóvárgok azért, hogy csókját ajkaimon is érezhessem, de nem szakítom meg izgató mozdulatait, mert iszonyúan élvezem, ahogy nyelve és szája a nyakam bőrét ízlelgeti.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 31, 2022 6:20 am
Még magam sem fogtam fel, hogy azok után, ami a motelben történt, képesek voltunk eljutni idáig, pedig ezt a forgatókönyvet kevésbé tartottam valószínűleg. Nem tudtam előtte, hogy milyen állapotban fogok rátalálni, hogy hogyan fog reagálni az elég egyértelmű szándékaimra, mert arra még egy halvány esélyt sem voltam hajlandó adni, hogy a motelben maradjon. Még akkor sem, ha tényleg vissza kellett volna rángatnom, és ebben szerintem Ő sem kételkedett. Ha viszont így alakult volna, minden bizonnyal nem pizzázni készülnénk a konyhában, valami nagyon rejtélyes desszertet helyezve kilátásba mellé, hanem... mindenki ment volna a maga útján, Ő valószínűleg fel a tornyába, és csak hogy hódoljunk a régi jó szokásoknak, talán napokig színét sem látnám, aminek valahol még örülnék is. És ha fogadnom kellett volna a motel felé tartó úton, hogy melyik valósul meg, inkább tettem volna az utóbbira a tétemet, semmint erre a mostani, már-már idillinek nevezhető helyzetre, amit némileg ugyan beárnyékolt az a csengő és az ajtónyitástól való félelem, de csak ezen a ponton fogtam fel igazán, hogy milyen mély nyomokat hagyott az az este Iris életében. Tényleg nem szabadott volna egyedül hagynom aznap éjszaka. Egy kis grimasz kíséretében megforgattam szemeimet, mikor az egyértelmű válaszok helyett inkább belement a pimaszkodó játékomba, és bár túlságosan is ingerelte a fantáziámat az a bizonyos ma este, de továbbra is őrizgettem ajkaim körül a csibészes vigyoromat, annak ellenére, hogy minden tervéről egyesszámban beszélt. - Ha szépen kéred, talán Kirill visz majd neked popcorn-t - válaszoltam elhúzott szájjal, tovább folytatva a játékot, bár már magam sem tudtam volna megmondani, hogy épp melyikünk próbálja húzni a másik agyát. Bár, inkább Ő az enyémet, annak ellenére, hogy én kezdtem bele ebbe a pimaszkodásba. Egy szelet pizzával ült vissza az ölembe, és bár a szemeim szinte kopogtak az éhségtől, de ahogy rágni kezdtem az első falatot, sokkal inkább az kötött le, amit a ruhája láttatni engedett, semmint az a sok sajt és a finom tészta, az pedig, hogy a pizza helyett inkább már a bőre ízét akartam a nyelvem alatt érezni, nem sokat segített a nyugton maradásban. Az evés ismét háttérbe szorult, és hirtelen ismét csak és kizárólag arra vágytam, hogy megmutassam, mi is az, amit a parancsolgatásért cserébe kapni szokott, a gondolat hatására pedig egyetlen pillanat alatt rándult össze a gyomrom, borsónyi méretűre zsugorodva, és a vágy csillapításán az sem segített, ahogy nyelve finom ingerléssel érintette ujjamat, mikor eltüntette róla azt a kis falat sajtot. Még levegőt venni sem voltam hajlandó, hol ajkait, hol tekintetét fürkésztem, jó pár pillanatig fel sem fogva, hogy amúgy mozog a szája, és közben mond valamit, én viszont már teljesen máshol jártam. Ő pedig ahelyett, hogy meghátrált volna, csak fokozta, mikor ajkamhoz hajolva eltüntette azt a kevés kis szószt, ami a pizzáról rám ragadt, én pedig, szinte ösztönösen nyaltam végig ajkaimat, kicsit sem engedve az egyre szorosabbá váló börtönéből, amit jelenleg a karjaim képeztek körülötte. - Tényleg azon aggódsz, hogy leeszem magam? - vigyorodtam el pofátlanul, csak addig hajolva el tőle, míg végignéztem magamon, és egy kis sóhajjal összegeztem, hogy az ingemnek eddig semmi baja, nem mintha egy pillanatig is érdekelt volna a sorsa, a gondolatból viszont az rángatott vissza, hogy ismét az elmúlt napokra utalt, arra, bár, meglepődtem volna, ha Ő nagyobb étvággyal evett volna bármit, és nekem sem e körül forogtak a gondolataim. Amellett viszont, ami megjelent a tekintetében, nem tudtam csak úgy szó nélkül elmenni, ki is bukott belőlem egy nagyobb sóhaj, miközben kihúztam magam, és újfent megkerestem a tekintetét. - Nem szeretem, mikor így nézel rám - ingattam meg a fejemet, majd anélkül, hogy különösebb előjelét adtam volna, lassan felemelkedtem, magammal húzva Őt is, de ahelyett, hogy beváltottam volna a fenyegetésemet, egyelőre csak finoman az asztalhoz préseltem a fenekénél fogva, miközben újra két lábra tudott állni. - Viszont - köszörültem meg a torkomat, a keze után nyúlva, hogy kivegyem belőle a pizza szeletet, és miközben visszatettem a dobozába, még közelebb léptem hozzá. - Ha már mindenképpen szégyellni akarod magad, nekem van egy-két sokkal jobb ötletem - tettem hozzá jóval halkabban, szinte ajkaira suttogva a szavakat, de ahelyett, hogy elloptam volna azt a csókot, ami után már napok óta ácsingóztam, az utolsó pillanatban változtattam célt, és nyakát találtam meg ajkaimmal, mohó izgalommal ízlelve meg forró bőrét.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 30, 2022 10:17 pm
Iris & Dimitriy
Hallom a hangján és látom tekintetében, hogy nem kifejezetten sikerült megnyugtatnom és talán el is jön majd a pillanat, amikor részletesebben belemerülök ebbe az ajtós dologba meg úgy általában az Igor témába, de nem akarom, hogy máris tönkre tegye ezt a kellemes hangulatot, amit sikerült a veszekedésünk után feléleszteni. Ha csak eszembe jut az a féreg, úgy érzem, mintha újra közénk furakodna, mintha egy újabb napot vagy estét tenne tönkre már azzal is, hogy egyáltalán felremlik előttem az emléke, ráadásul feleslegesen pazarlom így az energiámat is valami olyanra, amire nem kellene, ahelyett, hogy Vele foglalkoznék. -Mert egy igazi úriember vagy.- súgom hálás mosollyal, hiszen tényleg nem panaszkodhatok rá az ajtókat illetően, mert eddig bárhova is mentünk, gondoskodott arról, hogy ne kelljen ezzel vesződnöm, ha pedig egy kis ideig azt is vállalja, hogy megóv a bejárati ajtótól, tényleg Ő lesz a hős lovagom. Az estét illetően olyan ártatlanul kérdez vissza, előcsalva ezzel belőlem egy őszinte nevetést, mintha nem is tartózkodott volna itt percekkel ezelőtt, mikor az ölében ültem és konkrétan megfenyegetett, hogy épp ott fogom végezni, ahova napokkal korábban szeretett volna ültetni. Tanácstalanná válnak vonásaim, belemegyek én is a játékba, majd finoman, ártatlanul vállat vonok.-Hát, szökést biztos nem.- jegyzem meg kissé félénken, majd folytatom.-úgy terveztem, hogy elvonulok a szobámba és kipihenem magam.- adom elő végül egész határozottan, szándékosan úgy beszélve, mintha mindezt egyes-egyedül akarnám kivitelezni, mellőzve a társaságát, a film említésère pedig elmélyülten bólogatni kezdek. -Igazad van. Talán, megnézek egy filmet is.- hümmögök halkan, de végül inkább a szék és a pizza felé kezdem terelgetni, mert bárhogy is ügyeskedik, rá fogom venni, hogy egyen végre hiszen, ha csak fele annyira volt pocsék hangulatban, mint én, valószínűleg két falatot sem evett az elmúlt pár napban Nem nagyon ellenkezik, mikor a széke felé terelgetem, meg is jelenik ajkaimon egy elégedett mosoly és az ölébe helyezkedek az egyik pizzaszelettel a kezemben, amit végül elé tartok, felkínálva neki az első falatot. Ajkamba harapva figyelem, ahogy jóízűen harap egyet a tésztából, de látom, hogy a szemei egész más felé kalandoznak, amitől a korábbi forróság újra a bőröm alá költözik, az elégedett hang pedig, amit kiad magából, csak fokozza mindezt.-Milyen nagylelkű vagy...- duruzsolom válaszul halkan, ahogy közelebb húz magához fenekemnèl fogva, sopánkodása közben pedig akaratlanul is a szája szélén díszelgő szószt figyelem. -Ès nem szereted amúgy sem, ha parancsolgatnak.- pimaszkodok mosolyogva tovább, ártatlan arccal vonva vállat, mikor rávilágít, hogy mennyire hasonlítunk szófogadás terén, de mielőtt bármit is mondhatnék, ujjai közé csíp egy darab sajtot és finoman ajkaimhoz tartja. Libabőrös leszek, ahogy ujja a számhoz simul, halvány mosoly jelenik meg arcomon az érzéstől, majd finoman bekapom a kínált falatot szándékosan úgy, hogy ajkaim lehetőleg ujját is érjék picit, tekintetem pedig kékjeibe fúrom.-Tényleg isteni finom.- sóhajtom élvezkedve, talán kicsit rá is játszva a dologra, majd szabad kezem arcára simítom, közelebb hajolok és azt a kevés szószt, ami ott maradt az imént a szája sarkában, nyelvem hegyével gyengéden eltüntetem.-Kismalac. Még a végén leeszed magad.- dorgálom mosolyogva, finoman célozva arra, hogy talán le is vehetnê azt az inget, mielőtt még olyan foltot sikerül rá kreálnia, amit csak a benzin tud kiszedni, közben pedig harapok egy falatot a pizzából és elé tartom újra a szeletet.-Nem tervezem, hogy valaha még egyszer eltűnjek, de azért legközelebb, ha nem is lesz nő a háznál, azért egy pizzát legalább rendelhetnêl magadnak.- dorgálom halkan, bocsánatkêrő pillantással, mintha nem lennék tisztában azzal, hogy nem a lustaság, hanem inkább az ideg miatt nem evett. Engem pedig mardos a szégyen miatta...
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 30, 2022 9:10 pm
Ha nem alakult volna át a kettőnk közötti kapcsolat, valószínűleg én lennék az első, aki tudná, hogy milyen félelmek lakoznak benne. Ugyan kuncogó szavai ellenére soha nem jutna eszembe egy bohóccal riogatni, de bizonyára volt még ott, ahonnan ez jött, és mindenkinek volt legalább egyetlen olyan félelme, amit ellene felhasználva, könnyen megsemmisíthetővé válnának. Ha nem csaltak a megérzéseim, nem kellett volna sokáig kutakodnom, hogy megtaláljam az övét, de mára már inkább azt tűztem ki célul, hogy megóvjam, semmint hogy a saját félelmeit használjam fel ellene. És bármit is gondolt magáról, én nem tartottam gyengének. Képes volt végigjárni ezt a rögös utat, méghozzá sokszor egyedül, és annyiszor löktem el vagy aláztam meg, hogy nem is tudtam, honnan meríti az erőt a folytatáshoz. Én viszont belé kapaszkodtam, belőle gyűjtöttem össze mindazt, amire szükségem volt, és ha bizonytalanságban is teltek az elmúlt napok, egyre biztosabbá váltam abban, hogy nem veszíthetem el. Meg kell tennem mindent, és ha újra ki kell állnom egy csomó próbát azért, hogy visszaszerezzem, gondolkodás nélkül fogom megtenni. Nem maradt egyedül sokáig, mindössze pár percig tartott, míg megjelentem a meleg pizzával, Ő pedig addigra már gondosan előkészítette a tányérokat, bár pimaszkodva azért megjegyeztem, hogy talán az övé feleslegessé is válhat. Amint megéreztem a pizza finom illatát, mintha utat tört volna magának az a több napnyi éhség, de előtte még nem bírtam ki, hogy ne kérdezzek rá erre az ajtós-fiaskóra. A válasza pedig kicsit sem nyugtatott meg, mert azt nem helyeztem kilátásba, hogy az Igorral történtek majd egy ilyen nyomot is hagynak maguk után. - Oké. Én amúgy is mindig ajtót nyitok előtted - mondtam, hangomba csempészve némi pimaszságot, így próbálva meg oldani benne a feszültséget, de talán nem ez volt a legjobb orvosság. Lehet, hogy hagynom kellett volna, hadd beszéljen róla, hadd zúdítsa rám az egészet, mert pár nappal ezelőtt ha úgy vesszük, megfutamodtam, amikor elhagytam a szobáját. Életem egyik legnagyobb hibáját követtem el, hogy nem maradtam mellette, és még akkor sem szabadott volna magára hagynom, ha Ő maga kéri, hogy menjek el. Ezzel pedig kiküszöbölhettük volna az elmúlt napok dilemmáit is. Mielőtt azonban tovább fűztem volna a gondolatot, odalépett elém, és bár próbálta lazán kezelni a kérdésemet, éreztem érintésén, hogy ezt jó ideig hordozni fogja magában. És talán... így is volt normális. Nem sürgethettem, nem várhattam el tőle, hogy dolgozza fel ezt az egészet két perc alatt, főleg, hogy a neheze még előttünk állt. - Miért, mit terveztél ma estére? - kérdeztem felvont szemöldökkel, betársítva mellé némi ártatlan pislogást is, mintha tényleg halvány fogalmam sem lenne, hogy mi járhat a fejében, bár még nem vetettem el azt a lehetőséget sem, hogy egyszerűen csak le akar majd feküdni, ezúttal már úgy, hogy valaki tényleg őrzi az álmát, és nem hagyja majd reggel, hogy csak úgy elhagyja a házat. Nekem pedig a kelleténél is jobban hiányzott, hogy a karjaim közé fészkelje magát, miközben a legédesebb álmát alussza, így nem is szándékoztam elrontani egyetlen óvatlan mozdulattal sem. - Csak nem filmet akarsz nézni? - kérdeztem aztán, ekkor már megvillantva némi pimaszkodást, és ahogy újra visszaültem, már egyértelművé tettem számára, hogy ugyanúgy visszavárom az ölembe, Ő pedig fel is találta magát. Egyre közelebb kúszott hozzám a pizza ínycsiklandozó illata, főleg mikor ajkaim elé emelt egy szeletet, de miközben mohón ráharaptam a tésztára, érezve fogaim alatt a nyúlós sajtot, tekintetem hol íriszeit fürkészte, hol pedig lentebb vándorolt, a dekoltázsa kivágását csodálva meg, talán túl közelről. - Mmmm... - mormoltam elégedetten, jólesően rágcsálva a falatnyi ételt. - Neked adom a következő falatot. Lásd, kivel van dolgod - vontam egyet a vállamon, miközben kezem gyengéden a fenekére simult, még közelebb vonva magamhoz. - Nem vagyok egy szófogadó típus - biggyesztettem le ajkaimat, érezve, hogy némi szósz a szám szélére tapadt, de ezúttal szándékosan nem nyúltam oda, hogy eltüntessem. - Bár, ha őszinték akarunk lenni... te sem vagy az - ismertem el, megspékelve egy komisz szemöldökvonogatással, lecsípve egy kis sajtot a kezében tartott pizzaszelet tetejéről, de nem a saját számhoz emeltem, hanem az Övéhez, finoman érintve alsó ajkát ujjbegyemmel.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 30, 2022 7:46 pm
Iris & Dimitriy
Nehéz így, hogy nem tudom, mi mindenen mentünk keresztül, míg egymásra találtunk, hogy nem tudom, hányszor kellett erősnek lennem és hányszor makacsoltam meg magam, már csak azért is szembe nézve a félelmeimmel, de talán hinnem kellene neki, amikor azt mondja, hogy rég nem lennék itt, ha gyenge lennék. Mert Ő viszont pontosan tudja, hogy mennyire volt rögös az az út és még azt is bevallja, hogy akár a pokolba is kívánhattam volna. Pár pillanatig csendben kutatom tekintetét, mintha így láthatnám legalább az Ő szemein keresztül a múltat, de végül inkább, csak megelégszem azzal a szerelemmel, amit ébresztettem benne, ami nyilván nem lehetett könnyű, ha azt veszem alapul, hogyan viselkedett velem az elején.-Pedig, ha tudtad volna, hogy elég lett volna egy bohóc is, hogy elüldözz...- súgom halkan kuncogva és, még csak nem is venném zokon, ha helyeselne, mert tudom, hogy távol akart tartani magától és valószínűleg fordított esetben én is ezt tettem volna. Hiszen, melyik maffiózónak vágya az, hogy beleszèdüljön egy nőbe, hogy aztán a sok nehézség mellett, még az is fejtörést okozzon neki állandóan? Talán, Ő titokban vágyott is arra, hogy valaki elfogadja és szeresse, csak még Ő sem tudott róla. Az intelme hallatán, már nem cirógatom tovább, de a pimasz megjegyzésemet mégse tudom magamban tartani, ha akarnám se tudnám tagadni, hogy milyen hatással van rám a fantáziakèp, ami megjelenik előttem, de ahhoz azért ragaszkodok, hogy mielőtt bármi másra áldozná az energiáját, a pizza legyen az első, ami élvezheti a figyelmét. Csak ne hallanám szavaiból a vágyat, a kacér fenyegetést, ami egyértelműen nem a rendelt ételre vonatkozik és pontosan ez az, ami miatt úgy érzem, hogy erélyesebben rá kell parancsolnom, ezzel pedig ki is érdemlek egy fejcsóválást némi ördögi vigyorral megfűszerezve. Kicsit elbátortalanodok, mikor a hiányos emlékeim miatt újra hátrányba kerülök és, ha mosolygok is szavain, kénytelen vagyok nyelni egy nagyot. Az, hogy szerencse vagy inkább pech, hogy a csengő megszólal közben, még jó ideig rejtély marad számomra, mert rögtön felpattanok az ölèből, hogy az ajtó felé induljak, de nem jutok messzire, mikor belém hasít a felismerés, hogy épp olyasmire készülök, amit nem terveztem még jó ideig megtenni. Nem akarom, hogy újra magamra szabadítsak valami őrültet, csak mert azt gondolom, hogy ide nem merészkedne senki rossz szándékkal, nem lenne olyan hülye, hogy fenyegető szándékkal sétáljon be Dimitriy házába, így inkább úgy döntök, hogy Rá bízom a feladatot. Nem kérdez semmit és nem is akadékoskodik, amiért őszintén hálás vagyok, egy halvány mosoly kíséretében bólintok, mikor azt kéri, hogy a konyhában várjam meg, de ez a mosoly kacér vigyorrá változik, mikor mellettem elhaladva a fenekembe markol. Tényleg sokkal egyszerűbb lett volna ez az egész Igor-tèma, ha inkább mellette maradok, de talán az is segít majd, ha mostantól nem zárkózom el Tőle, ha nem fojtom magamba a gondolataimat, meg mondjuk én magam is megpróbálok gátat szabni a tèvkèpzeteimnek, ezen felbuzdulva pedig , inkább elindulok két tányérèrt melyeket épp akkor teszek le az asztalra, mikor Dimitriy is megjelenik a pizzával.-Nehogy azt hidd, hogy szó nélkül végig nézném, ahogy befalod az egészet.- kuncogok halkan, ahogy elkezd pimaszkodni, kérdése hallatán viszont valamivel komolyabbá válik tekintetem és egy sóhaj kíséretében vállat vonok. -Csak megfogadtam, hogy egy darabig inkább nem nyitok ajtót.- mosolyodok el, igyekszem laza maradni, mert azt a világért sem szeretném, ha elrontanám ezzel a hangulatot, így oda is sétálok hozzá és egyik tenyerem az arcára simítom.-De nem fogom hagyni, hogy ez az este is a kukában végezze, szóval ne aggódj.- súgom mosolyogva és, miután lágy csókot lehelek az arcára, finoman a széke felé kezdem tolni.-Most pedig, tessék vacsorázni...bármi is jár a parancsolgatásèrt.- vigyorgok rá pimaszul, ha pedig helyet foglal, magamhoz veszek egy szelet pizzát és azzal a kezemben foglalok helyet újra a térdèn. -De, hogy biztos legyek benne, hogy szót fogadsz, inkább megetetlek én.- harapok finoman ajkamba, óvatosan elé tartva a pizzát, másik kezemet pedig a szelet alá tartom, nehogy az ingre is jusson a sajtból.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 30, 2022 6:17 pm
Fején találta a szöget, mikor reagált szavaimra, mondván, hogy az életünk jelenleg távol áll attól, hogy kicsit is logikus legyen. Kezdődött azzal, hogy összezárták velem, még ha nem is szó szerint, majd folytatódott ezzel a furcsa, eleinte kicsit sem tetszetős románccal, és most itt voltunk, álltunk egymással szemben pizzára várva, narancslét kortyolgatva, miközben Ő nem emlékezett rám, a közös életünkre, és én még arról beszéltem, hogy szerettem a logikus dolgokat. Pedig... tényleg kibaszottul távol álltunk attól, hogy bármi is logkus legyen. Az viszont nem kerülte el figyelmemet, hogy milyen gyengéd, őszinte mosoly kúszott ajkai köré, mikor ismét elsuttogtam, hogy szeretem, bár néha még én is meglepődtem azon, hogy mennyire nem esik nehezemre kimondani. Az elején az volt, és nem is vagdalóztam ezzel, nem akartam percenként a fülébe suttogni, most pedig... akár még arra is képes lennék, ha valaki azt mondaná, hogy ez lendít rajtunk bármit is. De az emlékeit nem tudtam volna visszavarázsolni vele, és elcsépelni sem akartam valami olyasmit, amiről egyértelmű volt, hogy számomra idegen és különleges. Vele volt az, Ő tette azzá, és most éreztem igazán, hogy mennyire nem lennék képes lemondani erről az érzésről. Nem tudnék lemondani Róla, és hiába az elmúlt napok magánya, a rengeteg gondolkodás, valami végül mégis arra sarkallt, hogy menjek utána. És mi más lett volna az, ha nem a szívem, és a hozzá kötődő szerelmem? - Ha gyenge lennél, már rég nem lennél itt - suttogtam gyengéden a vállába, miután orrommal végigszántottam arcát, majd finoman hajába szimatoltam, újra és újra magamba szívva az enyhe virágos illatát. - Az első akadálynál feladtad volna, mondván, hogy menjek a pokolba - vigyorodtam el szemtelenül, még szorosabban ölelve derekát, bár félő volt, hogy ha ennél jobban szorítom, nem fog levegőt kapni. Ahogy viszont ujjai a mellkasomra tévedtek, gyengéden cirógatva az ingen keresztül, nem bírtam ki, hogy ne figyelmeztessem, mennyire ingatag talajra tévedt, és hogy nagyon kevés választ el attól, hogy ne üljek ahhoz a bizonyos asztalhoz, amit aznap annyiszor elképzeltem már magam előtt. Tényleg képes lettem volna Vele jóllakni, úgy téve magamévá ezen az átkozott asztalon, hogy ahányszor csak meglátná ezt a bútordarabot, pírfoltok szöknének az arcára. Be is haraptam ajkamat a gondolat hatására, de mintha tudomást sem vett volna a figyelmeztetésemről, csak tovább korbácsolta a vágyat azzal a jellegzetes pimaszkodással, ami nélkül már nem is tudtam Őt elképzelni. Talán, ezért is volt annyira furcsa, mikor eltűnt belőle minden emlék, és idő kellett, míg újra engedte láttatni ezt az oldalát is. - Fogok enni. Ebben az egyben biztos lehetsz - bólintottam egyet, de hangom alapján már biztosra vehette, hogy talán nem ugyanarra a táplálékra gondolok, amire éppen most Ő, az ellentmondást nem tűrő parancsát hallva viszont még a fejemet is megcsóváltam. - Ó, igen. Te nem emlékszel, hogy mi jár a parancsolgatásért - rajzolódott ördögi vigyor a szám két sarkába, de mire odahajoltam volna, hogy kis kóstolót nyújtsak neki belőle, meghallottam a csengőt, neki pedig nem is kellett kétszer mondani, hogy felpattanjon. Ki is bukott belőlem egy halk sóhaj, már készültem volna szemrehányóan utána szólni, hogy ennyire ne siessen, de még azelőtt megtorpant, hogy megtehettem volna. Kérése olyan hirtelen ébresztett fel a kettőnk közös kis álomvilágából, mintha ezzel egyben fel is pofozott volna, de még azelőtt bólintottam egyet, hogy egyáltalán végiggondoltam volna, mit is kellene tennem. - Megyek. Várj meg itt - intettem körbe, így jelképezve a konyhát, majd miközben elhaladtam mellette, gyengéden, szándékos pimaszkodással a fenekébe markoltam, csak hogy így próbáljam tompítani benne kicsit azt, ami valószínűleg felrémlett benne. A forró pizzával tértem vissza, és miközben leraktam az asztalra, majd fellöktem a doboz tetejét, elégedetten szimatoltam a levegőbe. - Hát, bébi, ebből talán neked nem is fog jutni - jegyeztem meg szemtelenül, mohón végignyalva ajkamat, de ahogy tekintetem ismét felkutatta Őt, némileg rendeztem az arcvonásaimat. - Minden rendben? Akarsz róla beszélni?
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 30, 2022 3:22 pm
Iris & Dimitriy
Bármit is gondolt az elmúlt napokban, bármilyen elméleteket is gyártott a szökésemmel kapcsolatban, azt már valószínűleg tudja, hogy nem a szerelmével volt bajom, nem azzal kapcsolatban bizonytalanodtam el, amit érez, hanem inkább az erőm és annak hiánya keltett bennem kételyt. Hiszen, hiába tudom, hogy kész lenne bármitől megvèdeni, nekem is boldogulnom kell egyedül, mert nem lehet mellettem a nap huszonnégy órájában. Legalább addig össze kell néha szedni magam, míg távol van, aztán úgyis őrködik a szobámban, bár ahogy ezt megemlíti, kapásból felforrósodik a bőröm, pedig épp csak sikerült lehűteni magam azok után, ahogy a lépcsőn állva nézett rám. Valamiért úgy képzelem, hogy Ő igazán nem is fél semmitől és senkitől, de amikor ezt megemlítem, ha nem is tér ki arra, hogy pontosan mi kelti benne ezt a vérfagyasztó érzést, azt azért elárulja, hogy egyszerűen csak nem hagyja, hogy lássák rajta. Egyszerű megoldásnak tűnik, el is ismerem, hogy látok benne rációt. -Pedig, manapság kevés logikus dolog van az életünkben.- jelenik meg ajkaimon egy kínos mosoly, hiszen az, ahogy az emlékeim eltűntek, egyáltalán nem logikus, mikor pedig rávilágít, hogy az sem volt az, mikor belém szeretett, gyengéd mosollyal, egészen elérzékenyülve pillantok rá. -Mèg mindig csodás hallani ezt Tőled.- foglalok helyet a térdèn, mikor oda invitál, karja finoman simul derekamra, így húz magához közelebb, én pedig el is kezdem sorolni, mi mindentől félek, bár az első, inkább csak a komoly téma enyhítése végett kerül szóba. -Semmi baj. Én is nevetségesnek érzem.- kuncogok halkan, bár ettől még a frász kerülget azoktól a vörös parókás idiótáktól, viszont a következő, amit bevallok, ennél már sokkal komolyabb és őrülten jól esik, ahogy rögtön megvètózza.-Nem léptem volna le, ha így lenne.- dünnyögöm halkan, de közben lehunyt szemmel élvezem ki minden gyengéd mozdulatát, ahogy orrával simít végig arcomon, majd a hajamba fúrja, amitől egyébként is mindig libabőrös vagyok. Tényleg nem értem, hogy gondolhattam, hogy nincs szüksége rám, hogy csak egy teher vagyok, amikor folyamatosan ilyen apró, édes gesztusokkal érezteti velem az ellenkezőjèt. Számomra pedig nem létezik biztonságosabb hely, mint mellette lenni, mintha tényleg Ő lenne a lovag, aki megvéd mindentől. Nem is titkolom, mennyire nem félek most semmitől, mennyire nem aggódom ilyenkor semmi miatt és talán, ha akkor este, inkább dacol és mellettem marad, nem is fertőztèk volna meg az elmèmet azok az őrült gondolatok és tèvkèpzetek. Ahogy megszólal, ujjaim megmerevednek mellkasán, de nem húzom el róla kezem, csak mozdulatlanul rajta hagyom, miközben ajkaimon pimasz mosoly jelenik meg és sóhajtok egyet, hogy valamiképp megpróbáljam leküzdeni a testemben felèledő vágyat. Hiszen, nem csak a szavai, de a hangja, bőre forrósága is árulkodik arról, mi zajlik épp benne, hogy most is ugyanúgy akar engem, mint pár nappal ezelőtt, amikor reggel nagy nehezen kisétált az ajtón. Ha Igor nem jelenik meg, bizonyára az a vacsora sem maradt volna el, aminek már a gondolatától is felhevül a testem. -Miből gondolod, hogy kihűlt az a vacsora?- pimaszkodok halkan, nyakába suttogva a szavakat, ajkaimmal finoman megcirógatva picit az érzékeny bőrt, majd felemelem a fejem és megköszörülöm a torkom, hogy tényleg megpróbáljak a pizzára koncentrálni.-A Te pizzád is, már mondtam, és addig nem mozdulhatsz el innen, amíg nem eszel.- dorgálom komoly, kissé aggódó tekintettel, de szám sarkában mosoly bujkál, mert valami azt súgja, hogy talán nem nagyon díjazza majd, vagy legalábbis meg fogja lepni ez a parancsolgatós stílus.-Desszerttel amúgy sem lehet jól lakni.- forgatom a szemeimet, mintha én egyébként nem vágynèk piszkosul arra, hogy végre nekem essen itt, akár ezen a nyamvadt asztalon is, mert a nélküle töltött éjszakáknál kínzóbbat rég nem tapasztaltam. Valahányszor eszembe jutott, milyen érzés volt a karjaiban elaludni és ugyanott ébredni, borzasztó hiányèrzetem támadt és legszívesebben az éjszaka közepén hazaindultam volna, ha nem mardos a szégyen és nem hittem volna úgy, hogy jobb neki nélkülem. -Ès itt is a pizza.- kapom fel a fejem, ahogy meghallom a csengőt és, már pattanok is fel az ölèből, de körülbelül két lépés után megtorpanok és tètován, kissé kínos arccal visszafordulok felé.-Megtennèd, hogy inkább Te nyitsz ajtót?- kérdezem halkan, kissé szégyenkezve, de tekintve, hogy legutóbb is kellemetlen meglepetés ért, nem szívesen mennék most oda és ez...újabb gyengeség.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 29, 2022 9:19 pm
Nehezen képzeltem el azt a helyzetet, amikor csak úgy simán, önszántamból megállnék az ajtaja előtt, mintha ki lennék tiltva onnan, bár jó pár nappal ezelőtt már kaptam egy kevés ízelítőt abból, hogy milyen is az. Szinte már teljesen elfelejtettem, hogy milyen tiltott övezetként tekinteni a kis birodalmára, a saját nyugati tornyára, és még azon sem lepődtem volna meg, ha bevallotta volna, hogy az emlékezetvesztését követő napokban tényleg zárta az ajtaját. Soha nem jutott eszembe letesztelni, mert nem az volt a célom, hogy féljen tőlem, vagy épp attól, hogy tetszőleges időszakokban rátöröm az ajtót, amikor épp nincs jobb dolgom, de ez valahol mozgatta a fantáziámat. Ahogy azt sem tudtam kiverni a fejemből, ahogy az előbb falra festettem az ördögöt azzal a bizonyos cipekedéssel, ami után a dühöt vággyal csillapítottam volna, addig kínozva és gyötörve Őt, míg lüktető testtel el nem élvez, méghozzá a nevemet nyögdécselve. Ezzel azonban együtt járt az is, hogy szinte rögtön reagált rá a vérem, bőröm pedig szinte már égetett, de tartottam magamat annyira, amennyire épp kellett. Még én magam sem értettem az önkéntes ellenállásomat, tekintve, hogy a sóvárgás ugyanúgy ott időzött az Ő íriszeiben is. - Hát, jobban hasznomat vennéd, mint mondjuk a hét lakatnak - vontam meg tétován a vállamat, bár ez csak rájátszás volt, mert semmi bizonytalanság nem volt bennem, és ezt Ő is nagyon jól tudta. Jólesően kortyolgattam a narancslevet, ami valamelyest csillapította a gyomromban éledező éhséget, bár ezutóbbiról tényleg alig vettem tudomást az elmúlt napokban. Éppen annyit ettem, amire a testemnek szüksége volt a működéshez, de azt is minden étvágy nélkül. Körülötte forgott minden gondolatom, színtelen volt az egész kibaszott világ, mintha magával vitte volna a színkavalkádot, amit Ő maga hozott az életembe. Megjegyzése viszont váratlanul ért, magam sem tudtam megmondani, honnan tört elő, én pedig, ahogy mindig, most is őszintén válaszoltam, de nem fejtettem ki, hogy pontosan mitől is félek. Pedig, ha valakinek, hát neki bátor szívvel mertem volna elmondani, mitől is rettegek a nap minden percében, még ha nem is érte volna váratlanul. - Szeretem a logikus dolgokat - vigyorodtam el ismét, közben sóhajtva egyet. - Bár, abban sem volt sok logika, hogy beléd szerettem - tettem hozzá, megtöltve mosolyomat gyengédséggel, miközben megpaskoltam a combomat, és amint helyet foglalt az ölemben, egyik karomat gyengéden átfontam derekán, így ölelve át és tartva minél közelebb magamhoz. Tekintem gyengéden kezdte méricskélni arcát, de amint szóba hozta a bohócokat, nem bírtam ki, hogy ne bukjon ki belőlem egy halk nevetés, próbálva rögtön megálljt parancsolni a furcsa ingernek. - Sajnálom, nem akartalak kinevetni - visszakoztam szinte rögtön, szabad kezemmel végigcirógatva hátát, míg Ő ujjaival az ingem egyik gombját pécézte ki magának. - Nem vagy gyenge - hajoltam arcához, finoman húzva végig orromat arcának élén, majd egy pár pillanatra a hajtömegébe fúrtam, csak akkor bontva meg a pozíciót, mikor a vállamra hajtotta a fejét, halk szavait hallva pedig, furcsa melegség költözött a mellkasomba. Napokkal ezelőtt, mikor rájöttem, hogy eltűnt, méghozzá teljesen önszántából, soha nem gondoltam volna, hogy még hallhatok ilyesmit a szájából, mert az, ami Igor-ral történt, alapjaiban cáfolt rá mindenre, ami előtte biztosnak tűnt. Többek között arra, hogy itt, a ház falain belül biztonságban van, de Ő nem is a házról beszélt most, hanem... rólam. - Ha ezt így folytatod tovább... - utaltam a mellkasomat simogató ujjaira. -, felmelegítem azt a bizonyos vacsorát, amit néhány napja kénytelenek voltunk elhalasztani - vigyorodtam el pimaszkodva, bár ennek ellenére kiérezhette hangomból a fojtogató vágyat, ami ellen még mindig igyekeztem tenni. Nem hagyhattam, hogy csak úgy eluralkodjon rajtam, pedig minden porcikám benne akart menedéket találni az elmúlt napok viszontagságai után. - Amúgy is, mindjárt jön a pizzád.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 29, 2022 8:15 pm
Iris & Dimitriy
Teljesen jogos, hogy csipkelődik amiatt, ami történt, amit tettem, mert bármennyire is éreztem akkor helyénvalónak, mostanra már inkább nevetségesnek hat az egész, hogy képes voltam innen megszökni, mintha utólag nem lennék tisztában azzal, hogy kevés ennél biztonságosabb hely van a világon. Az, ami történt, hogy Igornak egyáltalán volt esélye hozzám érni, csakis a sors kegyetlensègènek volt köszönhető. Minden összejátszott, hiszen én nem emlékszem arra, hogy már volt vele nézeteltèrèsem, Ő pedig kapott az alkalmon és, már csak akkor mutatatta ki a foga fehérjét, mikor beengedtem. Kirill lent volt edzeni, Dimitriy pedig nem ért még haza. Egyszerűen minden az Ő kezére játszott, mintha ezzel kaptam volna én egy saját, névre szóló próbatètelt és úgy érzem, hogy elbuktam. Mert normális, hogy megijed az ember lánya, hogy pánikol, reszket és fél, de az már nem igazán az, hogy az egyetlen férfit hátra hagytam, aki tudom, hogy bármi áron megvédene bármitől. -Nem is tűnsz annak.- biccentek lágy mosollyal, egyetértve Vele, mert belőle aztán sok mindent kinèzek, csak azt nem, hogy az ajtóm előtt ácsorogjon, mint valami kidobó a diszkó előtt. Az se kellene meglepjen, amit ezek után mond, hogy miként is passzírozna testével az ajtónak, mégis elpirulok az elképzeléstől és finoman ajkamba harapok ismét, miközben töltök magunknak gyümölcslevet.-Mondjuk az ajtón belül biztos alaposabban tudsz vigyázni rám.- jegyzem meg kacér mosollyal, miközben egyre jobban eltölt a megkönnyebbülés, hogy talán tényleg sikerül onnan folytatni mindent, ahol Igor közbe pofátlankodott, hiába telt el pár nap, míg nem láttuk egymást, csak forrtunk mindketten a saját levünkben. De talán kellett is ez az egész ahhoz, hogy bizonyos dolgokat letisztázzunk, ha mást nem, hát azt, hogy Ő semmiképp sem akar elengedni és, hogy én sem igazán akarok távol maradni Tőle még, ha le is kell hozzá küzdenem a félelmeimet. Elvigyorodok a sajttal kapcsolatos megjegyzésèn, ami egyben azt is jelenti, hogy lesz társam a pizza eltüntetésèben, de aztán gondolataim visszakanyarodnak a félelmeimhez és, hogy Dimitriy viszont mennyire nem bővelkedik ezek terén, amit értetlenkedve szóvá is teszek, mert nem fér a fejembe, hogyan lehet ez. Mindenkinek kellene legyen mumusa, bár amikor elárulja, hogy Ő egyszerűen, csak nem hagyja, hogy lássák rajta a félelmet, elgondolkodva vállat vonok. -Mondjuk ebben van logika.- jegyzem meg egy finom vállvonás kíséretében, majd a kérdésèt hallva felpillantok rá és pár pillanatig tètován bámulom. Addig, míg kintebb nem csúszik a székével és hellyel nem kínál a térdèn, mert ekkor elvigyorodok, lassan felállok a helyemről és óvatosan elhelyezkedek a combján. Pár pillanatig csendben kutatom tekintetét, töprengek, mit is válaszolhatnèk a kérdésère, majd sóhajtok egy nagyot és az ingje egyik gombjával kezdek babrálni. -A bohócoktól.- közlöm végül szégyenlős mosollyal, de aztán megköszörülöm a torkom és valamivel komolyabbá válik tekintetem.-A gyengeségtől.- sóhajtom végül halkan, tekintetét fürkészve pár hosszú pillanatig.-Van ennek bármi értelme?- mosolyodok el aztán, fejem a vállára hajtom és veszek egy hatalmas lélegzetet, mivel egy időben magamba szívom újra azt az édes, megnyugtató illatot, ami az elmúlt pár napban egészen hiányzott.-Bár ebben a pillanatban épp, semmitől se félek.- súgom halkan nyaka bőrébe, a gombbal babráló kezem pedig, végre helyet talál magának mellkasán, finoman az ingre simul, de még a vékony anyagon keresztül is érzem, milyen forró a bőre.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 29, 2022 6:53 pm
Továbbra sem hagyott hidegen az, ahogy ajkait rágcsálta, és hiába alakított ki kettőnk között egyre nagyobb távolságot, ez még nagyon kevés volt ahhoz, hogy megálljt tudjak parancsolni a fantáziámnak. Nem kellett volna sok ahhoz, hogy utána lépjek, és én harapdáljam meg finoman azokat a vágyakozó, tüzes ajkakat, de mintha csak olvasott volna a fejemben, már ment is tovább, és már csak annyit hallottam, hogy nyitja fenn a szobája ajtaját. Muszáj volt kiengendem egy halk kis sóhajt, amivel együtt a furcsa, bennem felgyülemlő frusztráció is szabadon távozott, egy egészen másfajta feszültségnek adva teret, de nem készültem hátradőlni. Még hosszú út állt előttünk, és bár úgy tűnt, hogy mégiem mondott le rólam, vagyis, nem mondott le kettőnkről, de tennem is kellett azért, hogy holnap reggel ne éredjen ismét úgy, ahogy pár nappal ezelőtt. Most sem azzal volt a baj, hogy ne tudtam volna, hol is keressem, inkább ami mögötte állt, bizonytalanított el. Akkor még nem tudtam azt, amit most tudtam, miszerint egyedül a szégyen tartotta vissza attól, hogy hazajöjjön, én pedig ezidő alatt szinte biztos voltam abban, hogy végleg elhagyott, és ki fogja használni, hogy már nincsenek meg az emlékei rólam. Még most, a vitánk heves zivatara után sem tudtam volna megmondani, hogy elvárhatok-e tőle bármit. Mondjuk azt, hogy velem maradjon, miközben egyértelműen félelemmel tölti el minden nap, és minden óra, én pedig nem tudtam többet tenni ez ellen, már azon kívül, hogy itt voltam neki én. Miután leadtam a rendelést, már a közeledő lépteire figyeltem, egyre szorgosabban lazítgatva a túl feszes nyakkendőt, majd az alatta megbújó gombokat, bár tény, hogy reggel, mikor idegből magamra kaptam ezeket a göncöket, még kicsit sem tűntek szorosnak, és csak mostanra vált zavaróvá. - Nem vagyok az az őrködős típus - húztam el ajkaimat megjátszott fintorgással, de tekintetemben ott cikázott a már jól megszokott pimaszság, amiből rögtön tudhatta, hogy nem fogja megúszni ezt a megjegyzést valami igazán velős célzás nélkül. - Én inkább az ajtó túloldalán szeretek állni. Nagyjából olyan távolságra, hogy pont elférj az ajtó és közöttem - tettem hozzá, és miközben vontam egyet vállaimon, huncut fény költözött tekintetembe. Teljesen kioldottam a nyakkendőt, és már az asztal mellett ülve, dobtam magam elé, kényelmesen elnyújtózva, mintha ezer éve nem ültem volna le, de végig őrizgettem íriszeit, lesve utána, és követve minden lépését. Attól ugyan nem tartottam, hogy itt és most újra szökéssel próbálkozna, ez a pillantás valami jóval mélyebbről árulkodott, de inkább próbáltam lekötni magamat, többek között azzal, hogy belekortyoltam az általa kitöltött narancslébe. - Amúgy is szeretem a sok sajtot - vált komisszá a vigyorom, ujjaimmal finoman érintve csuklóját, mikor megszorította a kezemet, szavai hallatán azonban kiszakadt belőlem egy mély, komótos sóhaj. - Ez nem igaz - mondtam, közben ingatva a fejemet, a mosolyom ekkor pedig már inkább volt gyengéd, semmint szemérmetlen vagy szándékosan pimaszkodó. - Sok dologtól félek, csak nem engedem, hogy bárki lássa rajtam - fűztem tovább a gondolatot, bár azt már nyilván Ő is tudta rólam, hogy nem a halálról beszélek. Az az életem velejárója volt, egy lehetőség, ami minden nap ott lebegett az orrom előtt, és megtanultam élni azzal a tudattal, hogy bármelyik pillanat lehet az utolsó. - És te mitől félsz? - kérdeztem kíváncsian, eltolva magam annyira az asztaltól, hogy megpaskoljam a térdemet, így kérve burkoltan, hogy szék helyett inkább az én ölembe üljön, bár benne volt a pakliban, hogy nem a pizza fog az asztalra kerülni hamarosan, de egyelőre még próbáltam kapaszkodókat találni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 29, 2022 5:08 pm
Iris & Dimitriy
Amikor megjelent a motelban fogalmam sem volt, hogy mennyire sikerült elmarnom magamtól ezzel a mutatvánnyal vagy, hogy egyáltalán képes lesz-e valaha harag és bizalmatlanság nélkül rám nézni, de most, hogy már nem kis mennyisègű kígyót-bèkát dobáltunk egymás arcába és valamelyest csillapodtak a kedélyek, már tudom, hogy bármennyire is haragudott rám, az irántam érzett szerelme, egy pillanatig sem gyengült. Csalódott bennem, igen és valószínűleg borzasztóan érezte magát, mikor reggel nem talált az ágyamban, a szobámban, de végül mégis eljött értem és, ha nem is úgy várt rám, mint egy romantikus film főhőse, végül mégis beadtam a derekamat, mielőtt még a vállára pakolva cipelt volna bárhova is. Mert azt nem felejti el az orromra kötni, hogy talán nem is az autó felé indult volna velem, én pedig próbálom elképzelni,hogy abban a helyzetben, abban az állapotban mit szóltam volna hozzá, ha az ágyon kötünk ki, ha a bennünk tomboló düh inkább vággyá alakult volna, de bárhogy is agyalok, újra és újra arra jutok, hogy borzasztóan beindított volna ezzel. Nem szükséges bővebb választ adnia a kérdésemre annál, mint amit kapok, hogy miért is talált rám olyan könnyedén, mert pillanatokkal később, már amúgy sem ott jár az eszem, ahol kellene, Ő pedig élvezi is, hogy így van, mert tovább pimaszkodik. -Azt hiszem, ezt a kettőt így együtt.- morfondírozok pimasz mosollyal, ajkamba harapva, de tekintve, hogy már most úgy néz rám, mintha képes lenne itt helyben felfalni, inkább menekülőre fogom és a szobámba indulok, hogy aztán minél előbb visszatèrhessek hozzá a konyhába. Csendben, szelíd mosollyal lépek a konyhába, miközben Ő már a nyakkendőjètől igyekszik megszabadulni, mintha ezzel is csak azt jelezné, hogy sikerült végre ellazulnia, majd a hűtő felé indulok és, mielőtt kinyitnám az ajtaját, mosolyogva szemet forgatok az előadásán. Mármint nem azon, ahogy az ing felső gombjait kioldja, ami akaratlanul is magára vonja figyelmemet, hanem a szobám ajtajával kapcsolatos megjegyzésèn. -Csodálkoztam is, hogy nyílik az ajtó és még, csak nem is őrködsz előtte.- cukkolom mosolyogva én is, miközben előveszek két poharat és töltök mindkettőbe gyümölcslevet, bár megfordul a fejemben, hogy a mai vita után, talán szívesebben inna valami erősebbet, de tekintve, hogy érezhetően túl jutottunk rajta és, már egyikünk se feszeng, talán mégsem kell az az ital. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem dühös már rám de, ha lappang is benne még némi harag, igyekszem majd eltüntetni belőle valahogy.-Hát akkor az nem csak az én pizzám, hanem a tiéd is.- ráncolom a homlokom, mikor megemlíti, hogy nem igazán tudja, mikor evett utoljára, amitől ismét eltölt a szégyen és nyelek egy nagyot. Nem akarok ismét sajnálkozni, hiszen amúgy is azt mondta, hogy nem arra van tőlem szüksége, de azért bocsánatkèrő pillantásom az Övébe fúrom, miközben kezem kèzfejère simul és gyengéden megszorítom.-Nem értem, hogy csinálod, hogy nem félsz semmitől.- szólalok meg végül halkan, töprengő ábrázattal, hiszen meglehet, hogy így nőtt fel, hogy így élte mindig is az életét, hogy tudta, hogy veszély leselkedik rá, de én attól még félnék attól, mikor ront valaki az életemre vagy, hogy melyik napom lesz az utolsó. Rajta viszont soha nem láttam ezt, bármilyen nehéz nap után is tért haza, akármennyi sebből is vérzett épp.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 28, 2022 10:58 pm
A belőle áradó illat kicsit sem tolakodóan kúszott orromba, én pedig újra és újra beszippantottam a gyengéd esszenciát, közben ajkam szélében már azzal a jól ismert, pofátlan kis vigyorral, mert utólag merész volt elképzelni, ahogy a vállamra kapom Őt, minden kibaszott daccal együtt, ami ott lüktetett benne, és nem a kocsiba ültetem végül, hanem végigfektetem az ágyon, csak hogy megmutassam, mennyire vagyok dühös. Bár, azon a ponton már nem a düh vágott volna végig gerincemen, hanem az abból fakadó szenvedély, addig hajszolva Őt, míg lángra nem lobban benne is ez a mohó tűz, és ahogy ez a gondolat gyökeret vert a fejemben, már nem is bántam annyira, hogy inkább a holmijai után eredt, és újra megmarkolta a táskát. Szavaira csak egy szemtelen vigyorral reagáltam, bár magunkat ismerve, nem kellett félnünk attól, hogy innentől kezdve minden haragot és neheztelést száműztünk az életünkből, és ki tudja, talán legközelebb tényleg nem fogom tudni kordában tartani a véremet. Mikor legutóbb tettem magamávé úgy, hogy közben ott lüktetett bennem a helyzet miatti kilátástalanság és düh, méghozzá itt, a nappali falának tövében, olyan gyönyör hullámzott végig testemen, amit nem tudtam csak úgy elfelejteni, és amire okkal gondoltam vissza, azzal a keserű szájízzel, hogy Ő viszont elfelejtette már. Csípőmre szorítottam ujjaimat, így néztem utána, játékosan ajkamba harapva, mikor kiszakadt belőle egy gondterhelt sóhaj. - Melyik részét? - kérdeztem vissza, mikor izgatónak nevezte a szavaimat, de a pimasz él ekkor már szünet nélkül ott időzött hangomban. - Azt, hogy a feleségem vagy, vagy azt, hogy maffiózó vagyok? - folytattam tovább, szemtelen szemöldökvonogatással, mintha az elmúlt napok meg sem történtek volna. Voltaképpen tényleg így éreztem, mert az imént szinte hallottam, hogyan hullanak le a nehéz kövek a mellkasomról, és bár még nem voltunk a végén, nem is tudtuk, hogy merre kellene ezt követően elindulnunk, de úgy tűnt, ezt az utat tényleg együtt fogjuk végigjárni. Még ha... el is bizonytalanodott, ahogy én is. Méregettem is egy darabig a tökéletes alakját, úgy mustrálva, mintha már rögtön láttam volna ruha nélkül, csak nehezen véve rá magamat arra, hogy újfent a tekintetét fürkésszem, és holmi pizzára gondoljak, ami a bőrömhöz képest még frissen kisülve is kibaszottul hideg lett volna. - Menj csak. Intézem az ebédet - intettem végül a szobája felé, bár majdhogynem feleslegesen, mert olyan gyorsan oldott kereket, hogy szinte már csak a hűlt helyét láttam a lépcsőfokok tetején. Egy halk nevetés társaságában megcsóváltam a fejemet, zsebre vágott kezekkel elindulva a konyha irányába, és miután jó pár szórólapot megmenekített, azokat kezdtem bűvölni. A pizza sem hangzott rosszul, bár jelenleg valami sokkal finomabb falatot képzeltem fogaim alá, a gondolat pedig erős ujjakkal markolt a gyomromra, mintha csak azt akarta volna sugallni, hogy bírjak magammal, alig léptünk be a házba. Pedig... égtem a vágytól, hogy ismét felültessem a pultra, és megegyem azt a vacsorát, amit legutóbb Igor miatt kénytelen voltam kihagyni. - Ez tényleg gyorsan ment - fordultam a konyhába lépő alakja felé, miközben a nyakkendőmhöz nyúlva lazítgatni kezdtem a viszonylag szorosan megkötött csomót, bár reggel aligha fogtam fel, hogy mennyire fog még meggyötörni ma ez a kis anyag. - És láss csodát, senki nem zárta rád a szobád ajtaját. Hát nem hihetetlen? - kérdeztem pimaszkodva, tényleg döbbenetet mímelve, ekkor már a nyakrészemnél fejtegetve néhány gombot, majd orrommal az óra felé böktem. - Fél óra, és megjön a pizzád. Sok sajttal kértem - tettem hozzá úgy, mint aki jól végezte dolgát, majd egy kis sóhajjal letettem a hátsómat az asztal mellé, rögtön hátra is dőlve a széken. - Én sem tudom, mikor ettem utoljára.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 84 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 84 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.