M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 1:01 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Amikor az ajtó felé kezdtem terelgetni, megfordult a fejemben, hogy talán nem fogja hagyni, talán átveszi majd az irányítást, ami legalább annyira izgató lett volna, mint ahogy most áll előttem, kiszolgáltatva magát nekem, hogy azt csináljak Vele, amit csak akarok. Én pedig kellőképpen ki is használom a helyzetet, teste minden porcikáját érintem vagy csókolom, nyelvemmel barangolom végig azokat a részeket, ahova juttatok az édes krémből, de egyetlen helyre kínosan ügyelek, hogy mindenféle módon elkerüljem, szándékosan kergetve ezzel az őrületbe. Mert látom rajta, hogy miként hat ez rá és azt is látom, ahogy finoman mozdul csípője, tekintete szinte sóvárog azért, hogy megérintsem, mégis ellenállok a késztetésnek. Legalábbis egy darabig, mert miközben az Ő vágyát szítom, az enyém is egyre jobban feléled, halk sóhajai és feszült légzése, csak tovább fűti testemben a forróságot, így végül már én sem tudom megállni, hogy ha máshogy nem is, legalább csípőmmel ne simuljak finoman ágyékának, beleborzongva az érzésbe, ahogy keményen nekem feszül.
Nyögése hallatán libabőrössé válik az egész testem és ezen nem változtat az sem, ahogy felpillantok rá, miközben Ő fejét az ajtónak veti és olyan vágyakozva kér, hogy ismételjem el azt a szót, hogy egyszerűen képtelen lennék ezt megvonni Tőle és igazság szerint, ma még legalább ezerszer el akarom ismételni de talán jobb, ha párszor inkább éreztetem Vele, mielőtt még elcsépeltté válna. Ezért is cirógatom végig orrommal nyaka bőrét, ami a buja kínzásom mellett egészen gyengédnek tűnhet, ugyanakkor kezem már vezetem is lentebb testén, hogy ujjaim finoman köré kulcsoljam, ezzel adva némi enyhülést a vágyának, valamint az enyémnek is, mert legalább olyan őrjítő számomra ez az egész játszadozás, mint neki. Épp annyira felajzom magam vele, mint Őt, mert az érzéstől, ahogy keményen kezembe lüktet, másra se tudok gondolni, csak arra, milyen mámorító lesz az, amikor végre magamban érezhetem majd, de az, ha rajtam múlik, még jóval odébb van, ettől a gondolattól pedig nyelnem is kell egy nagyot.
Megszabadulok az üvegtől, az utolsó adag krémből azonban juttatok egy keveset alsó ajkára, szinte megjelölve ezzel a területet, hogy oda bizony, még szándékozok visszatérni, ezzel ellentétben viszont lefelé kezdek testén araszolni, lassan ereszkedve térdre előtte, onnan pillantva fel rá, ahogy Ő maga is elsuttogja, hogy szeret. Tekintetem nem ereszti övét, miközben alhasára, majd combjára hintek lágy csókokat, leheletemmel borzolom finoman bőrét, a látvánnyal pedig, amit előtte térdelve látok, képtelen vagyok betelni. Amikor hozzámentem, még elképzelni is képtelen lettem volna, hogy valaha is elé ereszkedjek bármilyen okból, akár szó szerint, akár átvitt értelemben, most mégsem érzem megalázónak egy pillanatig sem, hogy a lábai előtt heverek, mert olyan mohó vággyal pillant rám, tekintetével sóvárog érintéseimért és csókjaimért, hogy csak még jobban izgat a gondolat, hogy ajkaim közé vehessem végre. Hogy lássam, miként borzong meg a teste Tőlem, miként feszülnek meg izmai és gyengül el attól, amit Vele művelek, így amikor finom, lágy csókot hintek férfiasságára, mielőtt lassan ajkaim közé engedném, végig Őt, az arcát, teste reakcióit figyelem buja mosollyal szám szegletében.
Egyszerűen nincs izgatóbb  érzés és látvány annál, mint ami most tárul szemeim elé, miközben én magam is halkan nyögök az élvezettől, ahogy lassú, kínzó mozdulatokkal kényeztetem, testem még jobban felforrósodik, pedig le mertem volna fogadni, hogy ez már lehetetlen. Mégis úgy érzem, hogy a forró láva, még csak most éled fel bennem, most kezd csordogálni ereimben vér helyett, hogy testem minden létező pontját felhevítse, kínzón mardosva bőrömet, izgató bizsergés kíséretében vonulva végig rajtam, hogy aztán a combjaim között állapodjon meg még édesebben gyötörve. Még az arcom is felforrósodik, egészen kipirulok, hajam izzadt homlokomra tapad, nyakam bőrét csak még tovább melegíti, a légzésem pedig ugyanúgy, ahogy az Övé is, egyre gyorsabbá, egyre kapkodóbbá válik. Iszonyúan beindítanak a hangok, melyeket kicsalok belőle ajkaimmal vagy épp nyelvem játékával néha, ahogy finoman végig húzom rajta, tekintetem pedig újra és újra testére vetül, figyelve minden rezdülésére.

Sacrifice

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 11:40 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Talán ott követtem el az első hibát, hogy nem rögtön az ágyig cipeltem, hanem letettem Őt az ajtóban, mert az ösztönöm folyamatosan azt súgta, hogy kerekedjek felül, és vegyem el tőle az irányítást, még ha minden kibaszott pillanatát is élveztem annak a játéknak, amibe belekezdett velem. Az, ami mással elképzelhetetlennek tűnt, vele már természetesnek hatott, így mikor kenegetni kezdte rajtam a nutellát, mintha csak egy ösvényt jelölne ki előre, nem akadékoskodtam, érintése alá simultam, még ha kínlódtam is, hisz ujjai szinte minden porcikámat bebarangolták, egyedül az ágyékomat hagyta ki a szemtelen módon, a bennem felgyülemlő vágy pedig kis híján szétfeszítette izmaimat. Teljesen átadtam magamat neki, egyértelműen sugallva, hogy ezúttal nem állom útját, és ahogy nyelve kutatni kezdte az előre kijelölt utat, a sóhajok szinte megállás nélkül követték egymást, ujjaim a hajába túrtak, újra és újra mozdítva a csípőmet, hátha így kicsikarhatok tőle egy kósza érintést, de állta a sarat, nem csillapított kínlódásomon, de titkon még ezt is élveztem. Én is ezerszer játszottam vele ugyanezt, és pontosan tudtam, hogy mi a végeredménye, a gondolat hatására pedig újra ajkamba martak fogaim. Csak így voltam képes útját állni a rekedt könyörgésnek, hogy ne kínozzon tovább, érintsen meg végre, Ő pedig, mintha olvasott volna a gondolatamban, finoman ágyékomnak feszült, egy tompa, mélyről előtörő nyögést csalva ki belőlem. Nagyot nyeltem, ahogy folytatta, még több nutellát kenve szét a testemen, egészen a hasam aljáig, hátravetettem a fejemet, lehunyt szemekkel élvezve érintését, a vágy pedig, hogy újra  halljam ugyanazt, amit odalenn egyszer már kimondott, hatalmas teret hódított meg bennem. Mintha gyógyszer lett volna, ami hosszú napok után végre csillapította a bennem tomboló kétségeket, a tanácstalanságot és a félelmet, és ahogy újra elhangzott az az aprócska kis szó, újra szétáradt ereimben az a kellemes melegség, ami egyenest a szívemtől indult. Soha senkire nem volt még ennyire szükségem, és kezdtem tényleg elhinni, hogy Ő az ellenszer mindenre, ami ebben a világban várhat rám. És erre a pokoli, felemésztő vágyra is egyedül Ő lehet a megoldás, Ő tudja enyhíteni, és tudja újra életre szólítani, már pusztán azzal, ahogy képes volt rám nézni. Ahogy orra végigcirógatta nyakam érzékeny bőrét, testemet áramütésszerűen járta át a kellemes bizsergés, némi libabőrrel egészülve ki, miközben elengedtem haját, és éreztem, hogy körmeim saját tenyerembe vájnak, így próbálva meg elfojtani azt a ragadozót, aki ezen a ponton megragadta volna Őt, és meg sem állt volna az ágyig. Másra sem tudtam gondolni, csak hogy teste újra az enyémhez simuljon, hogy reszkessen alattam az átélt gyönyörtől, miközben a nevemet nyögi a szoba rideg csendjébe, ez a gondolat pedig csak nehezítette, hogy meg tudjam állni. A gondolatok sokasága egy szempillantás alatt távoztak belőlem, mikor ujjai végül rám kulcsolódtak, hosszú, vágyódó nyögéssel élvezve ki, hogy végre tényleg érintett, alig bírva ki, hogy ne nyaljam le saját ajkaimról azt a kis nutellát, amit ajkamra kent, mielőtt letette volna az üveget. - Csak nem keresel valamit? - kérdeztem szemtelenül, már amennyire a hangom még hajlandó volt együttműködni velem, tenyerem saját testem mellett simult az ajtó hideg lapjára, így keresve valami kapaszkodót, mert már pusztán attól, hogy körém fonódtak ujjai, ajkai pedig tovább kalandoztak, egyre lentebb jutva testemen, megremegtek a lábaim. - Szeretlek - nyögtem válaszként, tekintetemmel ekkor már követve, hogy hogyan halad egyre lentebb, de csak magam alatt vágtam a fát azzal, hogy nemcsak érezni, de látni is akartam, mit csinál.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 8:37 am

Iris & Dimitriy

Pokolian felizgat, ahogy nyelvével eltünteti ujjamról a krémet, miközben tekintete olyan forró szenvedéllyel tartja fogva enyémet, hogy még levegőt is elfelejtek venni és, bár alig múlt el a pillanat, hogy magamon érezhettem ajkai és nyelve őrjítő játékát, most mégis sóvárogva bámulom. Ajkamba harapok a látványtól, testem azonnal reagál mozdulataira, bőrömet újra az a kínzó forróság karja át és amint lehetségessé válik, simulok is az Övéhez, mintha így akarnám felmelegíteni vagy épp, ellenőrizni, hogy az Övé is ilyen forró-e, ugyanaz a láz gyötri-e Őt is.
Tüzes, mohó csókra csábítom ajkait, nyelvem követelőzve simul nyelvéhez, a Nutella édes íze pedig, amit ajkain érzek, csak még jobban feltüzel, mert elmémben már körvonalazódik is a terv, miféle helyekről lenyalva akarom elfogyasztani.
Egész az ajtóig taszítom, ajkaimra mosolyt csal, hogy készségesen hagyja magát, hogy egy pillanatig sem ellenkezik vagy avatkozik közbe, ez pedig egészen felbátorít, így forró csókunkból kiszakadva, már veszem is magamhoz a következő adag krémet, hogy végig kenjem perzselő bőrén. -Lesz alkalmad nassolni. Sőt. Ajánlom is, hogy így legyen.- duruzsolom pimasz mosollyal, miközben gondosan végig kenegetem rajta a krémet, teste látványától finoman ajkamba harapok, nem is titkolom el, mennyire felizgat, mennyire tetszik, de végül nem váratom már tovább.
Nyelvem buja mozdulatokkal siklik végig bőrén, lágyan tüntetve el róla a krémet, szépen lassan haladva nyakától lefelè mellkasáig és, miközben mellbimbójánál elidőzök picit, kezem sem marad tétlen. Finom, cirógató mozdulatokkal érintem, bőre forróságától azonban, már én magam is feszültebben lélegzem, ahogy izmai finoman megrándulnak, bármelyiknèl is járok épp, kemény ágyéka pedig, szinte könyörög, hogy érintsem, csípője mozdul is felém, de aljas módon nem teszem.
Elégedetlenkedő szavai hallatán elvigyorodok, de a rekedtes hangja most is épp olyan őrjítő hatással van rám, mint máskor, a gyomrom összeszorul tőle és, miközben Ő finoman hajamba túr ujjaival, közelebb húzódok hozzá testemmel, így feszülve finoman lüktető ágyékához. Csípőm lassú, izgató mozdulatokkal simul hozzá újra és újra, míg újabb adagot mártok a krémből, amivel már hasfalát rajzolom végig egészen le, a legalsó izmokig, kemény férfiasságáig, nyögve elsuttogott szavaitól azonban kiszakad belőlem egy kéjes sóhaj és nyelnem kell egy nagyot. Felpillantok rá, teljesen megbabonáz a látványa, ahogy fejét az ajtónak vetve, gyorsan emelkedő és süllyedő mellkassal, halk, érzéki sóhajokkal élvezi érintéseimet, ahogy átadja magát nekem. Az a rideg, kemény férfi, aki nem tűri és nem is hagyja, hogy bárki más ossza a lapokat, az én érintésemtől mégis képes ellágyulni és úgy idomulni ujjaim és nyelvem alá, hogy attól a világ legkülönlegesebb nőjének érezzem magam.-Szeretlek, Dimitriy.- nyögöm halkan mellkasa bőrébe, apró mosollyal ajkaimon, miközben orrom hegyèvel végig simítok nyaka bőrén egész az álláig, kezem pedig cirógató mozdulatokkal indul lefelé hasfalán, gyengéden fonva köré ujjaimat, halkan, feszülten nyögve az érzéstől, ahogy tenyerembe lüktet.
Az üveget a mellettünk lévő komódra teszem, hogy a másik kezemet is szabaddá tegyem, de egy kevés krémet azèrt jutattok még ujjamra, amit finoman alsó ajkára kenek, azonban nem oda veszem az irányt, hogy azt tüntesssem el róla, csak ott hagyom valami jelzés gyanánt, hogy tudja, onnan is akarok majd nassolni egy keveset. Helyette lentebb ereszkedek előtte és, míg kezem továbbra sem ereszti, lassú, kényeztető mozdulatokkal mozog rajta, nyelvemmel a korábban hasfalán hagyott mogyorókrèmet kezdem eltüntetni, halkan bőrére sóhajtva olykor, nyögve az érzéstől, ahogy újra és újra kezem közé feszül. -Szeretlek.- súgom halkan hasfalára újra, sőt, ha azt kérnè, még milliószor elismètelnèm, mert valahányszor csak kimondom, mellkasomat átjárja az a kellemes, forró érzés, amitől szebbet, még soha nem éreztem.

Sacrifice

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 15 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 12:32 am

Ezúttal helyette is emlékeznem kellett arra az estére, mikor legutoljára megfordult itt, bár valószínűleg akkor sem a szoba berendezésére volt kíváncsi, annak ellenére, hogy a láz olyasmiket is mondatott velem, amiket talán már akkor sem gondoltam komolyan. Még láttam magam előtt tekintetét, mikor egyszerűen, közömbösen közöltem vele, hogy mindketten rabok vagyunk ebben a történetben, és nem volt jogunk beleszólni a saját sorsunk alakulásába, mert ott lebegett egy kibaszott papír a fejünk felett. Talán, ha akkor kíméletesebben fogalmaztam volna, nem hagyott volna magamra, elvégre annak ellenére, hogy a pimaszkodásomat akkor sem tudtam csak úgy levetkőzni, Ő maga is tudhatta, hogy nem jelentett veszélyt rá nézve. Mindezek ellenére hittem abban, hogy aznap este kezdődött el kettőnk igazi utazása, mikor végre tényleg lehetősége nyílt belátni a vastag és rideg álarc alá, miután átütött néhány téglát a falon, és onnantól kezdve már nem volt megállás. Átlátott rajtam, és hiába próbáltam meg bántani, vagy megutáltatni magam vele, már minden hatástalannak bizonyult. Úgy rabolta el a szívemet, hogy közben észre sem vettem, és mire rájöttem, hogy mi történik, már régen az Övé voltam, még ha sokáig nem is akartam tudomást venni róla.
Miután ismét talajt értek lábai, továbbra is Őt fürkésztem, ki nem hagyva a kínálkozó alkalmat, hogy csuklójánál fogva finoman ajkamhoz emeljem a nutellás ujját, gyengéd mozdulatokkal nyalva le róla az édességet, közben megállapítva azt, amit már eddig is nagyjából sejtettem, mégpedig hogy már felfelé jövet is nassolt, ez pedig rögtön értelmet adott azoknak a túljátszott, szemtelen hangoknak. - A te hátsód is elég... - hagytam félbe szándékosan a mondatot, ajkaim szélében pimasz, már-már ördögi kis vigyorral, ahogy végigsöpört testemen az elégtétel, amit arckifejezése  okozott. Mintha lefagyott volna, hosszú pillanatokig meg sem szólalt, én pedig csak nagy nehezen voltam képes elengedni kezét, miután a nutella minden apró maradékát eltüntettem róla. Közben ugyanúgy Őt figyeltem, míg az üveg teteje le nem esett a földre, Ő pedig, kihasználva, hogy egy pillanatra nem követtem mozdulatait, már oda is lépett elém, és míg ajkai mohó csókkal ragasztották le az én ajkaimat, már nyomott is az ajtólaphoz, és bár testemet végigborzolta a hűvösség, de forró bőröm pár pillanat alatt gondoskodott arról, hogy ne érezzek az egészből semmit. Csak Őt, tűzforró száját az enyémen, feszülő melleit a mellkasomon, és már készültem volna átkarolni derekát, de úgy tűnt, hogy folytatta ugyanazt, amit odalenn elkezdett. Mintha elfelejtette volna visszaadni azt a gyeplőt, én pedig egy jóleső, kába vigyorral jeleztem, hogy nincs is ellenvetésem a kis akciója ellen, még ha a terveim nagyja arra is vonatkozott, hogy én fogom róla lenassolni az édességet. - Azt hittem, hogy én eszem majd azt a desszertet... - búgtam a fülébe rekedten, miután szavai hallatán szinte megreszkettek lábaim, a vágy újra vasmarokkal fogott gyomromra, a vérem pedig úgy tódult testem egyetlen pontja felé, hogy már elrejteni sem tudtam, milyen hatást is váltott ki belőle röpke pár másodperc alatt. Esélyem sem volt ellene, mert ahogy ajkai elindultak a nutellával kijelölt útvonalon, csak még keményebben feszültem, újra és újra érezve magamban vérem vad lüktetését, a sóhajok pedig anélkül, hogy engedni akartam volna őket, buktak ki belőlem, próbálva keze alá simulni, de ördögi módon, épp csak ott nem érintett meg, ahol piszkosul vágytam rá. - Elvetted a játékomat - jegyeztem meg rekedten, haja után nyúlva, ahogy nyelve körözni kezdett mellbimbóm körül, de még mindig éreztem nyomait a nyakamon, és mindenhol, ahol végül megérintett. Ujjaim a hajtincsek közé túrtak, de nem kezdtem el irányítani Őt, hagytam, hadd járja azt az utat, amit Ő maga álmodott meg, miközben fejemet egy újabb sóhaj kíséretében hátrahajtottam, nekitámasztva az ajtónak. - Mondd ki újra - nyögtem halkan, utalva arra az aprócska szóra, amit odalenn már megosztott velem, de most egyszerűen csak... szükségem volt rá, hogy újra halljam. Közben szabad kezemmel felsimítottam karján, finoman cirógatva ujjaim hegyével az érzékeny, forró bőrét, próbálva megadni magam neki, legalább egy rövid ideig, mielőtt végleg átvenném tőle azt a bizonyos irányítást.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 11:03 pm

Iris & Dimitriy

Úgy szorongatom a nutellás üveget, mintha az életem múlna rajta, miközben lassú léptekkel szeli a lépcsőfokokat a vállán cipelve engem, finoman harapdálva csípőmet, oldalamat vagy épp fenekemet, ezzel is tovább izgatva, de egyben csiklandozva is, menet közben azonban nem kerüli el a figyelmemet, hogy most nem a szobám felé veszi az irányt, a "szerelmi fészkünk" felé, hanem inkább az Ő szobája felé fordul. Buja mosoly jelenik meg ajkaimon, hiszen azon a pókeres éjszakán elhintettem egy finom megjegyzést, hogy talán ideje lenne felavatni az Ő szobáját, az Ő ágyát is, amit ezek szerint vagy megjegyzett, vagy most zsigerből veszi arra az irányt.
Útközben azonban nem hagyom ki a lehetőséget arra, hogy finoman érintsem bőrét, háta minden egyes izmát alaposan feltérképezve le, egész a fenekéig simítva, de rá kell jönnöm, hogy akárhányszor is járom végig ugyanezt az útvonalat, mindannyiszor fel fog izgatni már pusztán az is, hogy Őt érintem. Hiszen, már az első pillanattól kezdve, amikor ott álltunk azon a borzasztóan kínos esküvőn és kimondtuk a szavakat, melyeket csak a kényszer miatt rebegtünk el mindketten, piszkosul vonzó férfinak tartottam. Akkor azonban, még biztos voltam abban, hogy tőle semmi másra nem számíthatok, csak fájdalomra és megvetésre, mostanra azonban, már felülírta ezt az egészet. Ha nem is élnek bennem az emlékek arról, milyen hosszú és rögös utat jártunk be, míg azzá a férfivá vált, aki most a vállán cipel, már tudom, hogy az Ő szerelme nem egy egyszerű fellángolás, nem egy egyéjszakás valami, hanem talán olyasmi, ami egy életre szól.
Annak minden esetre örülök, hogy a súlyommal kapcsolatban, inkább sopánkodik, hogy túl könnyű vagyok, mint hogy azt hallgatnám, hogy nehéz felcipelni a szobájáig, és hiába fenyegetem azzal, hogy a kedvéért majd hízok, nem igazán retten meg ettől. A "bébi" miatt, viszont nem bírom ki, hogy ne csípjek finoman a hátsójába, halkan kuncogva a pimasz művelet miatt, de aztán újra szóba hozom azt az egyetlen alkalmat, amiről tudok, hogy a szobájában jártam, Ő pedig nem is titkolja, mennyivel másabb helyzet volt az. -Még jó, hogy nekem nem a vállamon kellett felcipelnem téged.- dünnyögöm halkan nevetve, de ettől függetlenül gyengédség tölti el a mellkasomat, ha belegondolok, hogy mindazok ellenére, ahogy állítása szerint akkoriban viselkedett velem, Én mégis mellette voltam és tudom, hogy épp ez a hozzáállásom segített végül elnyerni a szívét; hogy akkor is képes voltam önzetlenül mellette lenni, amikor szerinte, talán meg se érdemelte.
Most pedig Ő tartott ki mellettem, akkor is, ha a szerelmem köddé vált az emlékeimmel együtt, újra és újra megpróbált közeledni felém, megnyílt előttem, vállalva ezzel a veszélyt, hogy talán, csak bántani fogom, én viszont mást sem akarok most már, mint meghálálni mindezt és szeretni. Fogalma sincs arról, mennyire belopta magát a szívembe és, hogy mennyire kellett ehhez mindaz, amit ma az arcomba üvöltött szó szerint, hogy bármi is járt a fejemben az elmúlt napokban, akkor is akar engem, én pedig...akarom Őt.
Mikor lábam újra éri a talajt, huncut pillantással nézek fel rá, hiszen így már esélytelen, hogy megpróbáljam elrejteni, min nyammogtam az utolsó pár méteren, mielőtt azonban az édes krém maradékát is eltüntethetném ujjamról, megfogja csuklómat, kezemet pedig maga felé húzza. Eljut a tudatomig, amit a hátsójával kapcsolatban mond, de esküszöm, ahogy figyelem, miként nyalja le ujjamról a nutellát, hirtelen úgy kiürül az elmém, mintha csak egy, a napokban beszerzett szobanövény lennék én is. Elnyíló ajkakkal figyelem a buja mozdulatot, amit azzal próbálok orvosolni, hogy finoman beharapom az alsót, de a testemet ellepő forróságon, ez mit sem segít, mint ahogy szívem vad lüktetését sem orvosolja.-Hát... a hátsód egész jó látvány volt mellé.- köszörülöm meg torkomat, de mit sem segít ez a hangomon és a vágyon, ami kiérződik belőle, ami egyértelműen a vágyról mesél, ami újra úgy éled fel bennem, hogy még a levegőt is kapkodóbban kezdem venni.
Hanyag mozdulattal ejtem el az üveg tetejét, amit eddig a krémmel együtt őrizgettem, mintha csak ezzel próbálnám üzenni, hogy terveim szerint, ma az összes nutella el fog fogyni, nem lesz már szükség a tetőre, majd egyetlen lépéssel megszüntetem a köztünk lévő távolságot és mohó csókkal forrok ajkaira. Megpróbálom kihasználni a helyzetet, testemmel finoman taszítom egészen a szoba, immár csukott ajtajáig, majd kiszakadva a mohó csókból, állán húzom végig nyelvemet nyaka bőréig meg sem állva, miközben ujjammal újabb adagot mártok és ajkamba harapva, tekintetemmel követve saját mozdulataimat, lassan végig kenem nyakán egészen le a mellkasáig.-Istenem, olyan kibaszottul szexi vagy.- lehelem elfúló hangon, de még én is elnevetem magam szavaimon, hogy egyáltalán ilyesmi elhangzik tőlem, mert egész eddigi életemben elképzelhetetlennek tartottam, hogy bárki is ilyen hatással legyen rám. Ő viszont annyira más és olyan lazán rúg fel mindent, amit eddig hittem, hogy szó szerint megrengeti a világomat, de másképp, talán soha nem is válhatna eggyé az Övé és az enyém. Rövid, mohó csókot lopok ajkairól, majd lassan, halk sóhajok és nyögések kíséretében indulok el nyelvemmel testén a kijelölt úton, gondosan eltüntetve róla a krémet, hosszan elidőzve mellbimbójánál, gyengéden harapva az érzékeny bőrre, miközben körmeimmel lassan végig karcolom harfalát és combját, szándékosan elkerülve ágyékát, így őrjtve meg még jobban, ami legalább annyira felajz engem is.

Sacrifice

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 9:20 pm

Fordíthattam volna több időt erre a játszadozásra, húzhattam volna az agyát hosszú perceken keresztül, megkockáztatva, hogy Ő is ezt fogja majd tenni velem, ehelyett már az első incselkedő és közömbösnek álcázott párbeszéd után hozzám dörgölőzött, még mielőtt megfordult volna, és még szándékkal sem tudtam volna eltitkolni, hogy mit váltott ki belőlem pusztán azzal a halk, buja kis nyögéssel, amivel szavaimra reagált. Éreznie kellett neki is, hogy milyen forró a bőröm, hisz háta mellkasomnak feszült, feneke pedig ágyékomnak préselődött, ahol szintén érezhette, hogy mennyire nem hagy hidegen ez az új helyzet, de mire bármit is léphettem volna, felém fordult, háttal támaszkodva a hűtőnek, én pedig egyik karommal a hűtőbe támaszkodtam, míg másikkal a szekrényben kezdtem matatni, addig nem is hagyva abba a kutakodást, míg meg nem találtam a keresett üveget. Kedvem támadt volna itt helyben lelökni róla a tetejét, csak hogy máris végigkenjek egy apró kis csíkot a nyakán, végig mellein, egészen a hasáig, egy pillanatig sem gondolkodva azon, hogy akarnék-e térden állni egy nő előtt, mert ha róla volt szó, hát egy olyan dolgot sem tudtam volna megnevezni, amit ne csináltam volna meg érte. A gyönyöréről nem is beszélve...
Egyetlen határozott mozdulat elég volt, hogy körbefonjam karjaimat lábán, úgy emelve a vállamra, mintha tényleg nem is lenne súlya, incselkedve a fenekére csapva, de menet közben nem kíméltem meg attól sem, hogy néhány ponton finoman bőrében hagyjam a fogaim nyomát. De Ő sem tudta visszafogni magát, válaszolt a pimaszkodásomra és a fenekemre csapott, mire fejet rázva tovább nevettem, jól érezhetően rászorítva lábaira, csak hogy érezhesse, biztonságban van, és nem kell tartania attól, hogy mondjuk elejtem. - Hát, bébi. Amíg annyit eszel, mint egy kismadár, én nem félnék a súlyodtól - vigyorodtam el még szélesebben, bár nehezen tudtam elképzelni azt a pillanatot, mikor egy kis plusz felesleg miatt kihívássá válhatna számomra, hogy felkapjam a vállamra.
A lépcső tetején végül egyértelműen úticélt változtattam, a saját szobám ajtaja felé téve pár lépést, de továbbra sem engedtem le a vállamról, amit Ő ki is használt azzal, hogy ujjai pimasz módon járták be a hátamat, úgy simogatva, hogy abból egyértelmű legyen, mennyire szándékos ez az ingerlés. Újra fenyegető szavak készültek a számra törni, de visszanyeltem őket, ördögi vigyorral összegezve, hogy jók lesznek még későbbre, mikor már tényleg nem képez közöttünk akadályt semmi, aprót vonva a vállamon, mikor felfogtam a kérdését. - Nem mondanám, hogy tiltott zóna... csak soha nem mertél átjönni - jegyeztem meg pofátlanul, bár magam sem tudom, hogyan alakult ki, hogy inkább az Ő szobájában szerettük élvezni egymás társaságát, igaz, neki az adta a komfortot. - Egyszer, igen. Bár, az egy merőben más helyzet volt. Neked kellett feltámogatnod engem a lépcsőn - sóhajtottam fel, ahogy a nosztalgikus képkockák az orrom elé másztak, újra beleharapva bőrébe, mintha csak el akartam volna hessegetni őket, közben lenyomva a kilincset, és amint beljebb léptem, finoman nyúltam utána úgy, hogy lábai ismét találkozzanak a talajjal. Ujja egyértelműen elárulta, hogy Ő már nagyban kóstolgatta azt a nutellát, ösztönösen meg is nyaltam ajkamat az édes íz gondolatától, és mielőtt mozdulhatott volna, ujjaim finoman csuklója köré kulcsolódtak, és a számhoz emeltem kezét, mohó mozdulattal nyalva le róla az édes krémet. - Azt hittem, a hátsóm látványa szüli azokat a... hangokat - ízlelgettem az édes krémet, de továbbra sem engedtem kezét, pislogás nélkül őrizve tekintetét, bár, ha szét akart nézni, abban sem akadályoztam meg.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 8:50 pm

Iris & Dimitriy

Tagadni sem tudnám, milyen hatással van rám, már a puszta közelsége is, de ez a pimasz, incselkedő játék, amibe belekezdünk, még jobban feltüzel, ahogy próbálunk úgy tenni mindketten, mintha egyébként teljesen hidegen hagyna minket a téma. Pedig a gondolat, hogy miként folytatódhat még az este, úgy forrósítja fel bőrömet, mintha máris érintene és csókolna olyan mohón, ahogy tette is korábban és, ahogy valószínűleg tenni is fogja még, hiába is beszélek most bezárkózásról. Hiszen, ha nem is árulom el Neki nyíltan, egyértelmű, hogy azt a bezárkózást egyáltalán nem egyedül képzelem, hanem Vele. Na nem, mintha szükség lenne itt bárki előtt is zárni a szobák ajtaját, hiszen Kirill tényleg olyan, mintha zsigerből tudná, hogy mikor nem szabad elődugnia az orrát, bár jelenleg az sem lepne meg, ha nem is lenne itthon.
Bármennyire is próbálok azonban közömbös maradni halk, suttogó szavai és nyakamat borzolgató forró lehelete teljesen felizgat, tiszta libabőr leszek tőle és nem is bírom megállni, hogy ne húzódjak közelebb hozzá, hátammal és fenekemmel is ingerlőn hozzásimulva, miközben továbbra is próbálom fenntartani a látszatát annak, hogy holmi filmnèzèssel vagy ilyesmivel tervezem a továbbiakban lefoglalni magam.
Hirtelen húzódok el tőle végül és szembe fordulva vele kihasználom az alkalmat arra, hogy pár pillanatig szemeimet legeltessem rajta, miközben Ő leteszi a maradékot a pizzából. Lépnèk is már odébb, mintha a szobám rejtekèbe akarnék indulni, de mielőtt egy lépést is mozdulhatnék, közli, hogy rossz híre van és tenyerét megtámasztja fejem mellett a hűtő ajtaján, míg másik keze előkeríti a szekrényből azt a francos nutellát, aminek már a látványa is tovább pezsdíti véremet, mert sejtem, miféle izgalmakat ígér. Kissé értetlen arccal veszem át tőle, de ajkaimon ott virít a huncut mosoly, miközben az üveget forgatgatom, Ő pedig vigyorogva adja tudtomra, hogy a szobám kulcsa nála van. Mondjuk, én már arra is fogadni mernék, hogy ez igaz a szívemre is, de ezt a megjegyzést inkább visszafogom, beharapom ajkamat és maximum, csak tekintetem árulkodhat arról, miféle érzelmek kavarognak bennem jelenleg is a játékos oldalát látva. Talán, egy férfi sem tudja, milyen vonzó és szexi tud lenni, ha épp nem akarnak véresen komolyan lenni, bár ettől függetlenül meglepetéskènt ér, mikor combjaimnál fogva a vállára kap.
Nevetve sikkantok egyet, tenyeremmel hátán támaszkodok, míg másik kezemben féltve őrzöm azt a nyomorult nutellát, Ő pedig fenekemre paskol, ami egyrészt kuncogásra késztet, másrészt viszont pokolian izgatóan hat. Vele együtt nevetek, ahogy a lépcső felé indul, megjegyzése hallatán mosolyogva szemet forgatok, de nem hagyom ki a lehetőséget arra, hogy én is formás hátsójára csapjak séta közben, ha már annyira adja magát a lehetőség. -Szóval híznom kellene, hogy kihívást jelentsek számodra?- kuncogok jókedvűen, de ahogy elkezd harapdálni halkan nyögök egyet, felszisszenek, majd röhögni kezdek a csillámos érzéstől, ami csak akkor hagy alább, mikor rájövök, hogy merre is tart lépteivel, mert nem az én szobám felé veszi az irányt, hanem a sajátja felé, aminek már a puszta gondolata is izgalommal tölt el.-Hűha. Beviszel a tiltott zónába?- duruzsolom incselkedő hangon, de a kuncogás továbbra sem hagy alább, hiszen pokolian édes, ahogy tényleg a vállán cipel, ahogy korábban ígérte is, bár ha a motelból cipelt volna ki így, valószínűleg nem viseltem volna ilyen jól.-Szóval, eddig csak egyszer jártam a szobádban?- kérdezem továbbra is nevetve, miközben kezem újra és újra végig simít háta izmain egész le a fenekèig, élvezettel taperolva, ha már más lehetőségem nem maradt. Minden esetre, a Nutella tetejét, már akkor lecsavarom, mikor a szoba ajtaja felé indul, ujjamat bele is mártom a krémbe, hogy aztán szándékosan túljátszva, élvezkedő hangok kíséretében szopogassam le róla.

Sacrifice

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 7:10 pm

Kivételesen rácáfolhattam volna magamra azzal, hogy maradok az asztalnál, és ott eszem meg azt a szelet pizzát, amit jóízűen falatozni kezdtem, de neki is be kellett látnia, hogy ez állt tőlem a legtávolabb. A jelenlétében amúgy is nehezemre esett normálisan viselkedni, főleg, ha ekkora távolságot alakított ki kettőnk között, a bőröm pedig szinte azonnal hiányolni kezdte a testéből árradó forróságot. Tényleg szükségem volt rá, és nem a szó elcsépelt értelmezésében, hanem... tényleg. Nélküle halálra ítélték azt a férfit, akit Ő hozott létre, kellett ahhoz, hogy életben tudjon maradni, és át tudjon evezni ezeken a vizeken, és épp ezt próbálta meg valaki vagy valami elvenni tőlem, méghozzá a legalattomosabb módon. Nem fedte fel magát, azt sem tudtam, hogy hol kell keresnem, de ma már nem is akartam a láthatatlan ellenségen gondolkodni. Volt, ami lekösse a figyelmemet, és ezt nem is voltam rest elsuttogni neki, még ha a mímelt közömbösségemre Ő maga is ugyanígy reagált, pedig... az én testemhez hasonlóan az Övé sem hűlt ki, a közöttünk húzódó centiméterek ellenére is éreztem a belőle áradó hőt, és épp ez volt az, amit életben akartam tartani. Főleg azután, amit nem is olyan régen a fülembe suttogott. - Mmm, ez még mindig rettentő unalmasnak hangzik - ingattam meg a fejemet, újabbat harapva a pizzából, bár már nem esett jól annyira, főleg hogy a sajt nagy része már régen ráhűlt a szeletre. Ennek ellenére tovább nyammogtam rajta, mint valami nagyra nőtt gyerek, még ha hangom ennél jóval többről is árulkodott, de egyelőre nem léptem közelebb, tartva közöttünk azt a pár centis távolságot, ami ugyan próbára tette a türelmemet, de ezzel együtt csak még nagyobb vágyat lobbantott bennem. Akkor vált igazán nehézzé, mikor felvázoltam, pontosan mi is lenne az az unalmas program az én értelmezésemben, szándékosan használva úgy a szavakat, hogy már pusztán ennyitől is forróság költözzön a testébe, és bár az enyém is hasonlóan reagált, de egy szaggatott sóhajon kívül mással nem lepleztem le magamat. Vagyis, addig nem, míg ágyékomhoz nem dörgölőzött, mert akkor már éreznie kellett, hogy pontosan mit is váltottak ki belőlem reakciói, a pizza helyett ekkor már inkább a saját ajkamba haraptam, megforgatva szemeimet, ahogy továbbra is húzni akarta az agyamat a filmnézéssel és a bezárkózással. - Van egy rossz hírem - szólaltam meg, letéve a pizzából maradó pár falatot, de még így is volt szerencsém elkapni a mohó tekintetét, ahogy végigmérte testem minden porcikáját, még mielőtt elindult volna. Egyik kezem megtámaszkodott feje mellett a hűtő hideg ajtajában, míg másik a szekrény felé nyújtózott, előkerítve a már félig megbontott nutellás üveget, és miközben ujjaim közé vettem, egy kis sóhaj kíséretében újfent beharaptam ajkamat. Nem tartogattam viszont sokáig, közénk emeltem, hogy átvehesse tőlem, majd mielőtt bármit is csináltam volna, csalafinta kis vigyor rajzolódott ajkaim köré. - Nálam van a szobád kulcsa - fejeztem be az imént megkezdett gondolatot, ekkor már egy széles vigyorral bámulva rá, majd már hajoltam is, a combjai köré fonva karjaimat, hogy egy határozott mozdulattal a vállamra kapjam testét, épp úgy, ahogy a fenyegetésemben is elhangzott korábban, a végén pimaszul fenekére maskolva, miközben sunyin felnevettem, és elindultam vele a lépcső irányába. - Túl könnyű vagy. Megkönnyíted a dolgomat - ingattam a fejemet pimaszul, miközben oldalra fordítottam a fejemet, és bár Őt nem láttam, de ahhoz pont jó volt a mozdulat, hogy finoman bőrébe tudjam mélyeszteni fogaimat, incselkedve harapdálva meg kicsit, miközben már a lépcsőket szeltem, az utolsó pillanatban módosítva úticélt, a nyugati torony helyett inkább a saját szobámat véve célba.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 6:07 pm

Iris & Dimitriy

Csodálatos érzéssel tölt el, ahogy gyengéden körül ölel karjaival, ahogy ajkaimba suttog, miközben szívünk még mindig vadul dübörög, hiszen az enyém mellett érzem az Övét is, ahogy mellkasához simulok. Olyan lágy csókot lehel ajkaimra, amitől hirtelen tényleg úgy érzem, hogy képes lennék szárnyra kapni, az egész testem beleborzong a gyengédségbe, amivel még mindig képes meglepni, hiszen az én emlékeimben pár nappal ezelőttig minden volt, csak gyengéd nem. Soha nem gondoltam volna róla, hogy képes ilyen féltőn, ilyen óvatosan, ilyen szeretettel érinteni, miközben tekintete semmi mást nem áraszt, csak azt a szerelmet, amit irántam érez. Még pimasz mosolya ellenére is ott csillog ugyanúgy tekintetében az a kellemes melegsèg, amit talán szavaimmal is még jobban életre hívtam és, ha nehezemre is esik, végül elszakadok tőle, míg Ő a pizzát eszegeti. Egyébként sem ártana már hagynom, hogy végre egyen egy picit, még akkor is, ha már meg is vannak későbbre a tervei, melyek valószínűleg tökéletesen megegyeznek az enyèimmel.
Innivalót nem kér, így csak magamnak töltök némi gyümölcslevet, de ha háttal is állok neki tisztán hallom, ahogy feláll a székről és közelebb sétál hozzám és, már a gondolattól is, hogy felém közelít, libabőrössé válok. Ha nem is simul testével hozzám, még pár centi távolságról is érzem, milyen forróság árad belőle, épp ezért bármennyire is próbál ártatlannak tűnni, miközben a pizzát kényelmesen falatozza tovább mögöttem és bármilyen ártatlanul is kérdezget a mai terveimről, tudom, hogy készül valamire, emiatt pedig meg is jelenik ajkaimon a pimasz mosoly.-Azt hiszem, maradok az eredeti terveimnél és bezárkózom a szobámba.- vonom meg hanyagul vállaimat, legalább olyan ártatlanul és közömbösen beszélve, mint ahogy Ő teszi, de mikor tovább kezd cukkolni, hogy talán akad izgalmasabb tervem is annál, mint amit Ő talált ki, mosolyogva szemet forgatok, amiből Ő mondjuk nem sokat láthat.
Nagyot kell nyelnem, hogy valamennyire megőrizzem a közömbössèget, mikor megérzem forró leheletèt a nyakamon, de a halk, buja sóhajt, ami újabb szavait követik, már képtelen vagyok elrejteni. Az egész testem beleborzong, már pusztán abba is, ahogy ajkai közül kigördül finoman a "feleségem" szó, mindezt pedig tovább fokozza a többi, ahogy a mi hálószobánkat és ágyunkat említi. Akaratlanul is hátrébb dőlök picit, fenekem finoman ágyékához simul, hátam mellkasa forró bőréhez ér, testem pedig, ami alig pár perce nyugodott le valamicskèt, ismét attól a tűztől ég, amit Ő lobbantott benne és kibaszottul gyanús, hogy cseppet sem akar szűnni vagy legalább enyhülni. -Hát igen. Azért egy jó film, még mindig sokkal izgalmasabban hangzik...- duruzsolom halkan, hangom egy pillanatra elcsuklik a vágytól, de mielőtt még túlságosan magával ragadna a hév, hirtelen elhúzódok és megfordulok kacér mosollyal ajkaimon, hátammal a kellemetlenül hideg hűtajtónak dőlve.-Akkor te nyugodtan falatozz tovább, én pedig megyek és bezárkózok a szobámba.- pillantok rá csintalan fénnyel szemeimben, de mielőtt még elindulnèk, alaposan végig nézek rajta és akaratlanul is végig húzom nyelvem alsó ajkamon, mintha valami gusztusos falatot nézegetnèk.-Bár van egy őröm, ha minden igaz, aki ajtón belül szeret tartózkodni...- jegyzem meg tètován, félre biccentett fejjel, szinte erőszakkal fogva vissza magam attól, hogy kinyújtsam a kezem és végig vezessem tenyerem az egész testén.

Sacrifice

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 4:53 pm

Úgy tartottam testét, mintha fennállna a veszélye annak, hogy szoros karjaim és ölelésem nélkül egyszerűen köddé válna az egész, vagy netán rögtön le is akarna mászni rólam, de az, ahogy pihegett és hozzám hasonlóan próbált újra megbarátkozni a légzéssel, elárulta, hogy esze ágában sincs még megmozdulni. Én sem tettem, kiélveztem azt a csendet, ami ránk telepedett, és amit egyedül szívünk vad dobolása tört meg néha, néha még azt is hallva, hogyan száguldozik a vér az ereinkben, de ez már inkább képzelgésnek tűnt. Olyan tökéletesnek tűnt a pillanat, hogy nem tudtam, valaha képes leszek-e kibontakozni belőle, főleg azok után, hogy ma, mikor utána mentem, ez az egész nem is szerepelt a lehetséges forgatókönyvek között. Már a legvadabb ötleteket sem vetettem el, kezdve attól, hogy tényleg ki kell rángatnom abból az átkozott hotelből, és akarata ellenére kell majd visszacipelnem ide, egészen addig, hogy ha tényleg mindenképpen dacolni akar, az ajtaja elé ültetem Kirill-t, aki még azt sem engedné meg neki, hogy az emeletet elhagyja, nemhogy a házat. Abban viszont biztos voltam, hogy nincs szükségem másra, és bárhogy is alakult volna ez az egész, Ő az első és az utolsó olyan nő az életemben, akire képes voltam így tekinteni. Senki mással nem akartam megosztani ezt a szerelmet, ami egyszerre kínzott és emelt fel, és ami jobb emberré tett, mert ez az egész egyedül neki szólt. És ha neki már nem lenne rá szüksége, úgy száműzném egy palackba, hogy még csak színét se lássam soha többé. Nélküle nem volt értelme az egésznek.
Ezt a dilemmát végül Ő maga oszlatta el, mikor elsuttogta azt a bizonyos szót. Az egyetlen olyat, aminek soha nem tulajdonítottam jelentőséget, amiről azt gondoltam, hogy nekem soha nem fog jelenteni semmit, és hogy ez csak az érzelgős, hétköznapi halandók kiváltsága, de ezt cáfolta az a kellemes, meleg érzés, ami a mellkasomban kezdett kibontakozni. Ölelésem ellágyult, miközben ajkai közé mormogtam ugyanazt, a kérdését viszont egy gyengéd mosollyal és egy vállvonással válaszoltam meg. Nagyon is jól tudta, hogy milyen terveim lehetnek még mára, amihez rajta kívül nem is volt szükségem semmi másra, bár, ha már az imént felhozta azt a mogyorókrémet, talán még azt is belekalkulálom a képletbe, de mondhatni, minden adott volt ahhoz, hogy megmutassam, vagy inkább, hogy emlékeztessem, hányféleképpen vagyok képes szeretni Őt.
Tovább majszoltam a pizzát, tekintetemmel követve Őt, ahogy a hűtőhöz sétált, végig a ringó fenekét bámulva, már-már teljesen belefeledkezve a látványba, miközben újabbat haraptam a kissé már elhűlt szeletből, az innivalóra viszont csak megcsóváltam a fejemet. - Majd talán kicsit később - indokoltam meg végül szavakkal is, miközben lassan kitoltam magam alól a széket, és a pizza szelettel a kezemben indultam el utána, csak hogy megálljak a háta mögött, és a válla fölött falatoztam tovább. Ártalmatlannak tűnt az egész, ahogy arcom sem árulkodott pimaszságról vagy arról, hogy pofátlankozni készülnék, de ismert már annyira, hogy tudja, ami túl szép, hogy igaz legyen, az bizonyára nem is az. - Neked milyen terveid vannak mára? - kérdeztem kíváncsian, tényleg úgy, mintha egy hétköznapi csevejt akarnék kezdeményezni, közben újra beleharapva a pizzába, egy halk sóhaj pedig ki is szaladt belőlem. - Talán izgalmasabbak, mint az én terveim - jegyeztem meg elszontyolodva, úgy fordulva nyaka felé, hogy bőrén érezhesse az általam kifújt, forró levegőt, így csiklandozva Őt tovább. - Izgalmasabb, mint szeretkezni a feleségemmel, a hálószobánkban, az ágyunkban - vált hangom halkabbá és töprengővé, de még a legnagyobb erőfeszítések árán sem tudtam eltüntetni belőle az egyértelmű vágyat, ami továbbra is ott lobogott bennem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 3:23 pm

Iris & Dimitriy

Amikor megjelent a motelszobámban azzal a rideg, kiismerhetetlen, dühös tekintettel, bele se mertem igazán gondolni, hogy mit tettem, hogy mennyire törtem össze a szívét és, hogy mennyire rontottam el mindent azzal, hogy szó nélkül lelèptem ahelyett, hogy Tőle kértem volna vigasztalást, hogy benne kerestem volna támaszt, amikor tudtam jól, hogy számíthatnék rá. Mégis, a tény, hogy olyasvalakivel kellett miattam szembe mennie, akivel talán nem kellene, aki miatt még akár súlyos következmények is várhatnak ránk, talán még jobban megijesztett, mint az, ami történt. Azt hittem, hogy olyan fejfájást okoztam ezzel, ami felülír mindent és talán, már csak a problémát látja bennem, az akadályt vagy igazából a franc se érti, hogy mi mindent képzeltem, de mégis, ahogy a lépcsőn állva, cseppet sem nyugodt stílusban sikerült őszintén átbeszélnünk ezt az egészet, rájöttem, hogy talán Ő az egyetlen biztos pont az életemben. Mert, ha eddig nem engedett el, ha nem élt a lehetőséggel, hogy megszabaduljon Tőlem és a szívfájdalmaktól, amiket még okozhat mindaz az ismeretlen dolog, ami velem történt és még történhet, akkor soha nem fog. És miközben erre rádöbbentem, egyben arra is rájöttem, hogy soha, senkivel nem éreztem még magam olyan csodásan, mint Vele, legyen szó egy kibaszott rántotta elkészítéséről, virág vásárlásról vagy akár ezekről a szenvedélyes együttlétekről. Egyszerűen akarom Őt és egyre inkább érzem, hogy mindazokkal, amiket értem tesz, befészkeli magát a szívembe, ezt az őrjítő, mohó vágyat pedig...nem tudná bárki feléleszteni bennem, csakis Ő.
Azzal is, csak tovább forrósítja véremet, ahogy fenekembe markolva húz újra és újra magára, ahogy teljes egészében kitölti testemet, hogy már ennél jobban képtelenség lenne eggyé válnunk, miközben a gyönyör lassan kerülgetni kezd, mint valami kósza árnyék. Egyre intenzívebb, egyre erősebb az a bizsergető érzés, ami testemet gyötri, a szívem őrült tempóban kalapál, miközben karjaimmal nyakát karolom, még jobban magamhoz húzom, felhevült testünk egymásnak feszül, mikor pedig beköszönt végül a gyönyör, nyakam bőrébe nyög, édes csókokat lehel rá, melyektől a szívemet eltölti valami kellemes melegsèg.  
Újra és újra belém lüktet, még őrjítőbbè téve gyönyörèvel az én gyönyörömet, testem reszketve mozdul még párszor rajta, de aztán egyszerűen csak nyakába fúrom arcomat, így próbálva menedéket keresni, míg ez az őrjítő mámor valamennyire csitul, a kikívánkozó szavakat viszont, képtelen vagyok visszatartani. Vagyis, csak annyi időre sikerül, míg megpróbálom eldönteni, hogy helyen való-e, ha kimondom, de most, ebben a pillanatban, teljesen biztos vagyok abban, hogy szeretem. Hogy akarom Őt, még azok után is, ami történt és, hogy mellette akarok lenni, mellette lefeküdni este és mellette ébredni reggel, mert a pár napnyi magány rávilágított, hogy csak mellette érzem úgy, hogy ott vagyok, ahol lennem kell. Mindezt pedig, bizonyára tükrözi pillantásom, ahogy finoman hajamba túrva elhúzza fejem a nyakától, hogy tekintetünk hosszan egymásba olvadhasson.
Olyan lágyan csókol, olyan féltőn ölel át karjaival, hogy abba a szívem is beleremeg, mikor pedig elsuttogja újra ajkaimba azt az imádott szót, mosolyom csak még jobban felragyog, de beharapom finoman ajkam és orrom orrához simítom finoman. -Terveid vannak még mára?- duruzsolom halkan, finoman simulva melleimmel mellkasához, forró bőrétől pedig, még az átélt mámor ellenére is kellemesen megborzongok, majd ahogy közli, hogy éhes és mögém nyúlva szerez magának egy szelet pizzát, kissé hátrébb dőlök nevetve.
Iszonyúan édes, ahogy falatozni kezd én pedig azon kapom magam, hogy hosszú pillanatokig, csak mosolyogva bámulom Őt, míg végül egy arcára nyomott csók kíséretében felállok és szerzek magamnak is egy szelet pizzát.-Inni valamit?- sandítok rá vállam felett, miközben a hűtő felé indulok kezemben a pizzával, majd kitárva az ajtót alaposan szemügyre veszem, mi minden áll rendelkezésünkre.-Vagy nézzek valami erősebbet?- jelenik meg ajkaimon huncut vigyor, de magamnak azért előveszem a rostos baracklevet és öntök is egy jó nagy pohárba. Úgy érzem magam, olyan felszabadultan, mintha épp az imént dobtam volna le magamról jó pár mázsányi sújt, ami nem is csoda, hiszen több napnyi kétséget söpörtünk el az elmúlt pár órában, miközben azt is felismertem, hogy mennyire magába bolondított, ez az érzés pedig valószínűleg folyamatosan ott virít az arcomon. Szeretem Őt.

Sacrifice

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 1:31 pm

A helyében én is kihasználtam volna a kínálkozó alkalmat, hisz talán egyetlen kezén meg tudná számolni, hányszor is adtam át neki a gyeplőt, és akkor sem teljesen. Mindig szerettem kézben tartani az irányítást, szükségem volt rá, hogy érezzem, minden úgy történik, ahogy én akarom, és ha mégsem, akkor vállalni tudtam érte a felelősséget, még ha nem is szívesen. De Ő nem egy ellenség volt, még csak nem is valaki, akit a munkájában kellett felügyelnem, vagy aki a főnökeként tekintett rám, még ha annak idején elszántan küzdöttem is azért, hogy behódoljon, csak úgy, mint mindenki más. Nem tette, és javarészt ennek köszönheti Ő is és én is, hogy most itt vagyunk, hogy itt ült az ölemben, úgy kínozva, hogy kedvem támadt újra visszafektetni arra a kibaszott asztalra, méltó revansot venni ezért az aljas, kíméletlen játékért, amit mindezek ellenére mocskosul élveztem, a testem pedig minden bizonnyal el is árulta neki, hogy mennyire. Hevesen vert a szívem, miközben tovább ingerelte magát, ezzel együtt engem is, mielőtt megadta volna azt az édes kegyelemdöfést, de ahogy rám ereszkedett, és forró testét ismét megéreztem magam körül, már nem voltam képes tétlenül ücsörögni. Kezem felfedezőútra indult, először hátát tapintottam végig, majd derekát, szép fokozatosan jutva el a csípőjéig, majd fenekéig, szemérmetlenül belemarkolva a feszes domborulatokba, így téve lehetővé, hogy még mélyebbre merülhessek benne. Apró verejtékcseppek simítottak végig halántékomon, majd arcom oldalán, közben már végig arcát fürkésztem, hogyan ringatja csípőjét rajtam, és hogy mindeközben mi ütközik ki rajta, mintha a hangok nem lettek volna amúgy is elég beszédesek. De én még ennél is többet akartam, csípőm besegített alatta, újra és újra ringva egyet, néha úgy markolva fenekébe, hogy teljesen kitölthessem testét, azonnal kapva ajkai után, amint nyakam köré kulcsolta karjait, melleinek súrlódása pedig ingerelni kezdte a mellkasom felső részét.
Már nem maradtak szavak, és nem is akartam megtörni a pillanatot, szinte teljesen felkészülve a gyönyör érkezésére, ami épp annyira hirtelen csapott le Rá, mint rám, hozzám hasonlóan Ő is a nevemet nyögte, mikor a mámor a tetőfokára hágott, teste pedig szoros börtönné változott, ezzel adva meg nekem is az utolsó löketet. A tüdőm majd' kiszakadt a mellkasomból, a szívem már régen nem volt a helyén, a torkom megtelt forró levegővel, amit nem tudott sem kiengedni, sem rendesen eljuttatni a tüdőig, és ahogy a gyönyör pillanatában hátra vetette a fejét, ajkaim utolsó mentsvárként a nyakához hajoltak, tűzforró csókokkal borítva be nyirkos bőrét, így nyögve csípőm minden elnyújtott mozdulata után, karjaimmal szorosan ölelve derekát.
Próbáltam összeszedni magamat, de beletelt jó pár másodpercbe, míg egyáltalán felfogtam, hogy hol is vagyok, a gyönyör hullámokban rázta testem minden apró négyzetcentijét, kellemes zsibbadást okozva karjaimban és lábamban, a ködössé váló agyamról már nem is beszélve, de még így is próbáltam arca után nyúlni, gyengéden kisimítva onnét egy-két nedves hajtincset, ajkai pedig csiklandós érzést hagytak nyakam bőrén. El is vigyorodtam, már készülve arra, hogy lassan megbontom az egymásba boruló pozíciónkat, mikor meghallottam suttogását, bár eleinte még nem is mondott semmit. Belekezdett valamibe, amit egyszerűen félbehagyott, de még csak megkeresni sem tudtam tekintetét, mert a nyakamnál bújkált, karjaim ennek ellenére nem lazultak el, és ahogy meghallottam a folytatást, egy olyan erőteljes hullám vonult végig rajtam tetőtől talpig, amilyet korábban talán még soha nem éreztem. Vagyis... de, egyszer, amikor legelőször mondta. Most mégis más volt minden, viszont ekkor már nem a forró, vehemens vágy miatt gyúlt tűz a testem több pontján, hanem attól, amit elsuttogott, kezem pedig ösztönösen nyúlt tarkójára, így ösztökélve, hogy rám nézzen, és az, amit a tekintetében láttam megcsillanni, már kísértetiesen emlékeztett arra, amit jó pár nappal végleg elveszettnek hittem. Először azt hittem, hogy csak álmodom, hisz nem láttam, hogy mozdult volna a szája, talán tényleg csak képzeltem, de ahogy arcán őrizgette azt a gyengéd mosolyt, anélkül, hogy bármit is mondtam volna, odahúztam ajkaimhoz, ezúttal gyengéden, visszafogott szenvedéllyel véve birtokba a száját, és hosszú másodpercekig még csak elereszteni sem voltam hajlandó. - Szeretlek - suttogtam halkan ajkaiba, olyan gyengéden tartva karjaim között, mintha nem most rázott volna végig bennünket egy földrengésszerű orgazmus. Mintha egyetlen érintésemmel képes lennék összetörni, pedig vigyázni akartam rá, nem pedig bántani. - És... még nem végeztem veled - csókoltam végig én is arca vonalát, épp úgy, ahogy Ő is tette az előbb, fél kézzel matatva a háta mögött, hogy elérjek egy szelet pizzát, csibészes vigyorral beemelve kettőnk közé. - De előbb a pizza. Farkaséhes vagyok - haraptam bele komisz kis vigyorral, jólesően rágcsálva a falatot, és ha nem is tudtam szavakba önteni, de tekintetem minden bizonnyal elárulta, hogy mi minden tombolt bennem a halk vallomása kapcsán. Mintha ismét visszakaptam volna a világomat, amit napokkal ezelőtt elveszítettem, és egyre biztosabbá vált az is, hogy ha nem is járok sikerrel, ha nem is találunk visszautat az emlékeihez... de már tudja, hogy nagyjából mit veszített néhány nap leforgása alatt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 10:28 am

Iris & Dimitriy

Iszonyúan feltüzel, mikor ajkamba harap és leemel az asztalról, hogy a széken elhelyezkedve végül közölje, hogy innentől a gyeplő az én kezemben van. Ez az egyszerű mondat valami különös, játékos  izgatottsággal tölt el és talán, épp emiatt döntök úgy, hogy nem helyezkedek rögtön vissza rá, hanem helyette picit kiélvezem, hogy most az én kezembe került az irányítás.
Lassan kászálódok le róla, kezem finoman kulcsolom lüktető férfiassága köré, majd elé ereszkedek és pár buja nyelvmozdulattal kínzom picit, mielőtt finoman ajkaim közé venném. Édes hangjai hallatán és megfeszülő izmai láttán megfordul a fejemben, hogy ha nem is ez volt az alap tervem, talán így, ebben a formában kergetem inkább az őrületbe és addig gyötröm lassú, kényeztető mozdulataimmal, finoman izgatva nyelvemmel és ajkaimmal, míg el nem éri a gyönyör, hiszen pokolian izgató látványt nyújt, ahogy a széken ülve, sóhajtozva, nyögve adja át magát nekem. Ujjai finoman tincseim közé csúsznak, az én kezeim pedig gyengéd, cirógató mozdulatokkal járják végig combjait és hasfalát, miközben újra és újra beleborzongok az érzésbe, ahogy ajkaim közé siklik lágyan, de végül elszakadok tőle és felegyenesedek buja mosolyt villantva rá.
Szándékosan akarom pattanásig feszíteni a húrt, hogy már végképp ne bírjon magával, hogy a lehető legőrjítőbb legyen a mámor, amikor majd eléri, így miután visszahelyezkedek ölébe, nem engedem magamba, helyette jó pár feszült, hosszú pillanatig csak izgatom Őt is és magamat is, ahogy ölemhez simítom újra és újra csípőm lassú, kínzó mozgásával.-Imádom visszakapni...- duruzsolom felhevülten ajkaiba, nyelvem finoman végig vezetve rajtuk, mintha így akarnám enyhíteni a korábbi harapása okozta fájdalmat,  amit volt szerencsém végig nézni, majd egy tüzes, mohó csók kíséretében végre ráengedem magam, így adva meg mindkettőnknek az édes enyhülést.
Ajkaiba nyögök, halk sóhajokkal fogadom az izgató, feszítő érzést, majd lassan mozogni kezdek rajta és, míg az Ő kezei hátamon és csípőmön kalandoznak, az enyèim mellkasán találnak támaszt. Tenyerem alatt érzem szíve vad dübörgèsèt, ami megegyezik vérem heves lüktetésèvel, mintha egy ritmust diktálna izzadt, felhevült testünk, mintha most nem is két külön lélek volnánk, hanem teljesen eggyé váltunk volna. Keze fenekemre markol, újra és újra magára húz, vagy épp csípőjét mozdítva belém feszül, ajkaim közé nyögi a nevemet, teste lüktetésètől újra és újra végig robog rajtam az az izgató bizsergés, miközben egyre gyorsabb, egyre hevesebb ritmusban kezdek mozogni rajta. Ahogy közelít a mámor, sóhajaim is egyre többször hajlanak át buja, kéjes nyögésekbe, karjaim nyaka köré kulcsolom, két kézzel túrok hajába, kapaszkodót keresek benne, mintha attól félnék, hogy elveszítem, mikor pedig a gyönyör kíméletlenül lesújt és izmaimba markol, hátra vetett fejjel, megfeszült testtel, visszafojtott lélegzettel nyögöm nevét a konyha csendjèbe.
Csípőm reszketve mozog rajta, képtelen vagyok tartani a korábbi ritmust, olyan őrjítően robog végig rajtam a mámor és ahogy Ő is belém feszül, ahogy nyakam bőrébe nyög, átadom magam ennek a bódító, megsemmisítő érzésnek. Hangosan lihegve, nyögve élvezek ki minden pillanatot, ahogy férfiassága belém lüktet, ahogy újra és újra belém pulzál, így fokozva a gyönyörömet és így adva át magát nekem, míg végül már képtelen vagyok reszkető combjaimmal újra megmozdulni és egyszerűen csak mozdulatlanul az ölébe engedem magam.
Levegő után kapkodva simulok hozzá, forró testem minden lehetséges helyen az Övéhez ér, ajkaimmal lágy csókot hintek nyaka bőrére, de igazából még erre is képtelen vagyok jelenleg, csak bőréhez simítom a számat és magamba szívom édes illatát. -Azt hiszem...- nyögöm halkan, próbálok megszólalni de alig akar hang kijönni a torkomon, mégis kikívánkozik belőlem, amit érzek, amiről pontosan tudom, hogy semmiképp sem kellene csak úgy dobálóznom vele, így végül nyelek egy nagyot, ez idő alatt pedig újra végig gondolom, hogy valóban, komolyan így érzek-e.-Szeretlek.- lehelem végül halkan fülébe, apró csókokat lehelve az érzékeny bőrre, orrommal simítva végig arca élén és, már csak azért is holt biztos vagyok abban, hogy valóban így érzek, mert ahogy kimondom, a testem libabőrössé válik, ajkaimra pedig lágy, boldog mosoly húzódik. Szeretem Őt, azt, akivè miattam vált, aki mellettem tud lenni és aki én lehetek mellette és bármivel is kelljen ezért szembe néznem, bármilyen félelmet is kell leküzdenem, többé nem akarok megfutamodni.

Sacrifice

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 03, 2022 8:02 am

Igyekeztem kiverni a fejemből azt a jeges, rideg és fájdalmas csendet, ami uralkodott ezen a házon az elmúlt napokban, miután fogta magát és kisétált az ajtón. A némaság éles körmökkel marcangolta a gyomromat, hiányzott a gyengéd nevetés, a cserfes kuncogás, ami Vele együtt költözött e falak közé, és amik nélkül, mint kiderült, már nem is nagyon tudnék élni. Vagyis, tudnék. Kínlódva, végigszenvedve a napokat, elmerülve egy olyan mély mocsárban, amiből nem voltam képes csak úgy kirántani saját magamat, pedig eddig mindig én voltam önmagam legnagyobb megmentője, most pedig... már nem. Átvette ezt a szerepet, és míg nem kezdődött el kettőnk kálváriája jó pár nappal ezelőtt, addig bizton tudtam, hogy önként vállalta. Most viszont a csomag részeként kapta, mégsem éreztem rajta ezúttal, hogy félne, vagy hogy bánná, épp ellenkezőleg.
Mert a házon uralkodó jeges némaságot most Ő törte meg azokkal a buja, gyönyörteli nyögésekkel, amik egy az egyben megtöltötték a fejemet, visszhangoztak a fülemben, és hiába hittem, hogy ennél jobban már egyszerűen képtelenség vágyni rá, de a belőle kibukó hangok még erősebben markolták a gyomromat, még erősebben lüktettem a szenvedélytől, ezt pedig mozgásomon keresztül már Ő is érezhette. Fokozatosan változtattam a tempón, élvezve magamon ujjait, ahogy végigbarangolják a testemet, mindezt azzal koronázva meg, hogy incselkedve a fenekembe markolt, mire ismét határozottan mozdultam, a vigyort viszont, ami időközben ajkaim köré kúszott, egy pillanatra sem tudtam elrejteni. Nem is akartam, még ha igazából fel sem fogtam, hogy mit produkál az arcom, és annak izmai, szinte elvesztettem az uralmat testem felett, és nem is létezett más, csak a vad lüktetés kettőnk egyedi, külön kis világában, amiben nem fért el senki más, csak Ő és én. Szívem szerint újra a fülébe suttogtam volna, mennyire kibaszottul szeretem, és hogy mennyire nem tudok élni nélküle, vagy hogy mennyire szó szerint gondoltam a bezárását arra az esetre, ha még egyszer szökni próbálna tőlem, de ahogy most simult hozzám, eszembe sem jutott azt feltételezni, hogy újra megtenné.
Eltávolodtam az asztaltól, Őt is leemelve onnan, és miközben visszaültem az előbb már gondosan felmelegített székre, visszaültettem az ölembe, szemtelenül ingerelve azzal, ahogyan mellkasomat simogatta kezeivel, és azon sem lepődtem volna meg, ha érezné, hogyan verdes a szívem, szinte olyan ütemben dobolva, hogy már attól féltem, mindjárt kiugrik a torkomon. Ezt is az izgalom szülte, hisz épp olyasmit adtam a kezébe, amit talán még ennyire nyíltan soha, Ő pedig, kapva a lehetőségen, ölével hozzám dörgölőzött, elérve, hogy hosszú másodpercekig lehunyjam a szemeimet, a sóhaj pedig, ami kibukott belőlem, pokoli mélyről tört elő belőlem. Nem is nagyon várt a válaszomra, bár azzal szolgáltatta az első meglepetést, hogy nem igazított vissza rögtön a testébe, helyette lekászálódott rólam, egy pillanatra pedig elöntött valami kellemetlen nyugtalanság, de ez csak addig tartott, míg rá nem jöttem, hogy nem elsétálni készül, épp ellenkezőleg. Ujjai marokra fogtak, tenyerével combomon talált támaszt, én pedig nem bírtam ki, hogy ne lessem szüntelenül tekintetét, ahogy lentebb ereszkedett előttem, és amint megéreztem magamon nyelvét, majd forró ajkait, belőlem is kibukott egy olyan feszült, vágyakozó nyögés, amit általában Ő szokott hallatni. Kezem ösztönösen simult hajtincseire, de még mielőtt igazán megszokhattam volna kényeztető mozdulatait, ismét felegyenesedett, és megfordult, így ülve vissza az ölembe. Szó szerint kihasználta az átadott gyeplőt, az irányítást, amit nem gyakran tudhatott magáénak, és ezúttal is garantálni tudtam neki, hogy ha sokáig húzza az agyam, nemhogy visszaveszem tőle, de még vissza is kapja azt, ami a kegyetlen incselkedéséért jár, de talán éppen erre játszott... nem engedte, hogy elmerüljek testében, én pedig egyre nehezebben fogtam vissza magam, hogy ne lépjek a tettek mezejére, testem minden izma megfeszült, ahogy izgatta magát, ezzel együtt pedig engem is, úgy harapva ajkamba, hogy kis híján felszakítottam saját bőrömet. - Ezt még visszakapod... kamatostul - lihegtem halkan, miközben megfordult, ajkam rögtön kapott az övé után, kezeim rögtön simultak derekára, majd hátára, Ő pedig végre hajlandó volt megadni az édes kegyelemdöfést, mikor végre engedett elveszni a testében, az érzéstől pedig néhány pillanatig kiszakadtam a csókból.
Szünet nélkül dolgozott bennem a hév, a hátára simított kezeim átvándoroltak csípőjére, majd határozottan rámarkoltak fenekére, de már olyan közel jártam a vágyott megsemmisüléshez, hogy nem tudtam uralkodni magamon. Mozdultam alatta én is, miközben újabb csókot követeltem tőle, forró bőre az enyémhez simult, miközben fenekénél fogva adtam neki ritmust, ezen a ponton pedig kénytelen volt belátni, hogy engem tényleg csak akkor tud hatástalanítani, ha az ágyhoz kötöz, ahogy én tettem vele, de talán még akkor sem... - Iris... - nyögtem a nevét ajkai közé, testem pedig pattanásig feszült, hosszú másodpercekig egyedül arra koncentrálva, hogy megvárjam a gyönyörét, és mikor megéreztem magam körül teste egyre pulzálóbb izmait, én is elengedtem magam, hosszú, hangos nyögést engedve nyaka bőrébe, miközben testébe lüktettem, még jó párszor magamra mozdítva Őt csípőjénél fogva, már abban az édes megsemmisülében evickélve, ahová Ő varázsolt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 02, 2022 11:12 pm

Iris & Dimitriy

Soha nem éreztem még ilyen összhangot senkivel, hogy ennyire tökéletesen passzolt volna egymáshoz minden, mintha eleve úgy lett volna elrendelve, hogy mi ketten így végezzük, lihegve, egymás karjaiban veszve el, bármilyen hosszú és nehéz út is volt, mire egymásra találtunk. Nekem pedig, most újra vissza kell találnom hozzá, az a pár nap magány pedig épp arra volt elég, hogy rájöjjek, mit sem számít a félelem vagy bármi más, egyszerűen nem adhatom fel ilyen könnyen és nem dobhatom el magamtól. Bár, akkor még azt hittem, hogy jobb lesz neki nélkülem...
Újabb és újabb buja sóhajok kívánkoznak ki belőlem, ahogy kínzó lassúsággal mozogni kezd bennem, miközben egész testemmel hozzásimulok, egyszerűen mindenhol érezni akarom forró bőrét, miközben nyelvünk tovább járja azt a forró, mohó táncot, amitől csak még jobban felforr a vérem. Minden alkalommal, mikor teljes egészében magára húz, testemet végig járja az az izgató bizsergés, amit képtelen vagyok halkan átvészelni és tekintve, hogy tudom, mennyire megőrjitik a hangok, melyeket képes előcsalogatni belőlem, meg sem próbálom visszafogni magam. Akarom, hogy hallja, hogy tisztában legyen vele, hogy mit művel velem, hogy mennyire élvezem minden mozdulatát, miközben igyekszem kezeimmel minden elérhető porcikáját végig járni.
Nagyot nyelek, ahogy finoman emlékeztet rá, miféle őrültség volt részemről, hogy hátra hagytam, de vigyora láttán én is elmosolyodok, halántékomra lehelt gyengéd csókjába belehunyom szemeimet egészen megnyugodva ettől, hogy talán nem marad örökre tüske, amit tettem, miközben kezem finoman fenekére markol.-Rájöttem, hogy hiányozna a szexi hátsód.- suttogom halkan, lihegve, de ahogy újra és újra egyre mélyebben elmerül bennem, már igazából képtelen vagyok tisztán gondolkodni. Csak Ő létezik, forró bőre és az illata és a hangok, melyeket kiad magából, melyek tovább korbácsolják a vágyamat még aközben is, hogy csók helyett pimaszul csak ajkamba harap, majd felemel az asztalról és egész a székig hátrál velem.
Tenyereimet mellkasára simítom, ahogy helyet foglal, lihegve próbálom értelmezni a szavait, melyekkel őszintén meglep de, amint tudatosul bennem, hogy mit is jelentenek, ajkamba harapok és nyelvem buja mozdulattal végig húzom ajkain. -Mit akarsz, mit csináljak veled?- duruzsolom kacéran, levegő után kapkodva még mindig a vágytól, pimasz mosolyt villantva rá, de meg se várom válaszát, mohó csókkal fojtom belè a szavakat, már ha egyáltalán lennének, miközben csípőm lassan mozogni kezd, újra és újra ölemmel ingerelve ágyékát.
Aztán lassan lekászálódok róla, kezem finoman markol rá, míg másikkal combján támaszkodok meg, de olyan izgatóan lüktet tenyerembe, hogy nem bírom megállni, hogy ne ereszkedjek elé eltérve ezzel eredeti tervemtől, majd lassú, komótos mozdulatokkal végig húzom rajta párszor nyelvemet. Finoman veszem ajkaim közé, nyelvem buja mozdulattal simít rajta végig a számban, halkan morranok egyet az érzéstől, ahogy feszülten pulzál mozdulataimtól, de szándékosan nem viszem túlzásba a kényeztetésèt.
Pimasz mosollyal engedem ki ajkaim közül, majd felegyenesedek előtte és kacér mosolyogva le rá megfordulok, így helyezkedek ismét ölébe combjaim közé csúsztatva férfiasságát, pár lassú mozdulattal ingerelve és, miközben lábaim finoman terpeszre nyitom, ujjaim ismét rávezetem. Eleinte csak ölemhez simítom saját magamat kergetve ezzel az őrületbe, fejem vállára hajtom, halk sóhajokkal élvezve ki minden mozdulatokat, de aztán felé fordulok, ajkait lassan, gyengéden kezdem ízlelgetni ugyanazzal a ritmussal, ahogy csípőm is jár, majd váratlanul magamhoz vezetem és egy buja nyögés kíséretében ráereszkedek.

Sacrifice

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 02, 2022 9:51 pm

Gyönyörének egyetlen pillanatát sem akartam kihagyni, tekintetem úgy fürkészte arcát, mintha valaki parancsba adta volna, közben olyan mohó lüktetés lett úrrá a testemen, hogy alig tudtam visszafogni a belülről mardosó vágyat, ami szinte könyörgött, hogy emeljem végre magamra. Mégsem tettem, nem kapkodtam, mert nem egy elkapkodott akármit érdemelt, hagyni akartam, hogy lecsituljon benne mindaz, amit nyelvem és ujjaim alatt átélt, hosszú pillanatokig élvezve teste reszketését, de még engem is meglepett, hogy milyen gyorsan összeszedte magát. Hisz már ült is fel, hogy magához vonjon, én pedig készségesen mentem, elhúztam arcomat combjai közül, átadva neki magamat, a nyakam nyirkos bőrét, de ez csak tovább korbácsolta bennem azt a vágyat, amit már ha akartam volna sem tudnék elfojtani. Szükségem volt rá, jelenleg tényleg a legfontosabb feladatot töltötte be az életemben, Ő volt a minden, az egyetlen, amire csak szükségem lehet, egyszerre kellett a teste és a szíve, és ha az utóbbiért még meg is kellett küzdenem, de már most elégtétellel töltött el, hogy a teste viszont nem felejtett. Úgy simult hozzám, ahogy mindig, a reakciókról nem is beszélve, és ha Ő úgy is érezte, hogy újra kell tanulnia szeretni, én kész voltam minden lehetőséget megadni hozzá. Mert ez már nemcsak a szexről szólt, nem tárgyiasítani akartam, és elvenni, mikor úgy szottyant hozzá a kedvem, mint régen azokkal az egyszer használatos nőkkel. Miatta még a birtoklási vágyam is enyhébbnek tűnt, pedig kicsit sem voltam hajlandó engedni belőle, de vele néha kivételt tettem, még ha nem is tudtam levetkőzni teljesen a kontrollmániát.
Ujjaim hátán vágtattak végig, a végén belemarkolva hajába, és míg ajkam mohó táncra invitálta ajkait, úgy kergetve nyelvét, mintha űzött vad lennék, úgy húztam Őt közelebb, hogy könnyedén, egy határozottabb mozdulattal elmerülhessek benne, tompa, morranó nyögéssel élvezve ki azt a forróságot, amivel teste ejtett fogságba. Nem is mozdultam, pillanatokig csak élveztem és szoktam a csodálatos, napokig vágyott érzést, továbbra is gyengéd szorítással tartva a csókom börtönében, miközben csípőm mozdulni kezdett, és ahogy az előbb a nyelvemtől már megtanulhatta, most sem a sietős tempót választottam. Hiába ingerelt piszkosul a helyzet, hogy nem is olyan rég itt hevert előttem ezen a kibaszott asztalon, most pedig ugyanazon az asztalon épp teste pulzáló izmait élveztem magam körül, nem voltam rest kiélvezni minden pillanatát, ráadásul tisztában voltam azzal, hogy amint végzek itt vele, pár lépcsőfokkal odébb úgyis folytatni fogom, és már azt is tudtam, hogy hogyan.
Mellei mellkasomnak feszültek, éreztem feszes idomait, amitől újra ajkai közé nyögtem, szabad kezemmel úgy simítva fenekére, hogy ismét közelebb rántsam, kihasználva teste minden apró centijét, olyan mélyre hatolva testébe, hogy újabb nyögések és sóhajok törtek elő belőlem, elsuttogott szavait alig fogtam fel, tarkómra simuló kezét már annál inkább. - És te majdnem elfelejtetted... - válaszoltam halkan, egy szemtelen vigyorral emlékeztetve, hogy mikor elment, ezt is kis híján kidobta az ablakon, de még mielőtt magára vette volna, elhúztam homlokomat az övétől, forró ajkaimmal apró csókot lehelve halántékára, jólesően felmorranva, mikor szemérmetlenül fenekembe markolt. Válaszként újra mélyre szaladtam testében, és visszahajoltam szájához, de nem csókoltam meg, helyette csak ráharaptam alsó ajkára, újra villantva felé egy csibészes vigyort. Nem is akartam sokáig titkolni az okát, elkezdtem hátrálni, közben fenekénél tartva meg Őt, és miközben elértem a székig, hogy ismét ledobjam rá a hátsómat, kicsusszantam testéből, de továbbra sem engedtem, hogy elmozduljon az ölemből. - Neked adom a gyeplőmet - mormogtam nyaka bőrébe halkan, rekedten, ujjaimmal oldalán borzolva végig az izzadt bőrét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 02, 2022 7:50 pm

Iris & Dimitriy

Abból, amilyen vehemensen egymásnak estünk, tisztán érződik, hogy ezt a pár napot valahogy mindketten megsínylettük. Valószínűleg nem csak az én elmèmet kínozták mindenféle őrült gondolatok és tévképzetek és, ha csak megpróbálom beleélni magam az Ő helyzetébe, hogy vajon benne miként csendült le a tény, hogy egyszerűen fogtam magam és elsètáltam az éjszaka közepén, a szívem belesajdul. Pedig, Ő nem tett semmi rosszat, nem csinált mást, csak adott és adott magából újabb és újabb szeleteket, megmutatta ezt az új Dimitriyt megkockáztatva, hogy talán csak összetöröm a szívét anélkül a szerelem nélkül, ami elveszett és talán, egy picit össze is törtem, amikor elmentem.
De most érzem minden csókján és érintésèn a szenvedélyt, a szerelmet, amit most már tudom, hogy meg akarok óvni, nem akarom elvesztegetni a félelmeim, a kétségeim vagy bármi más miatt, mert tök mindegy miféle akadályba ütközünk még, ha eddig megőrizte nekem, örökre meg fogja. Ha pedig, még mindig érezném én is azt, amit korábban éreztem, pláne nem akarnám elodázni, mert ez olyasfajta szerelem, ami egy életben, csak egyszer adatik meg.
Feszülten markolok hajába, mikor a gyönyör kíméletlenül végig söpör testemen, nyögve, levegő után kapkodva próbálok valami kapaszkodót találni az asztal peremében, miközben csípőm önkéntelenül járja táncát, míg a reszketés lassan alább nem hagy és képes vagyok tekintete után kutatni enyéimmel. Ő pedig olyan tömény vággyal néz rám, olyan izgató fény ragyog a szemében, hogy kis híján lángra kapok tőle és talán épp emiatt nem hagyok túl sok időt magamnak, mert egyszerűen úgy érzem, hogy nem bírok egy percnél se tovább várni arra, hogy újra megcsókoljam.
Ajkaim mohón tapadnak ajkaira, nyelvem követelőzve simul nyelvéhez, kis híján bele is nyögök a csókba,  kezem finoman vezetem végig testén és kapkodva a nadrágot kezdem bontogatni, majd amint ez sikerül, már csúsztatom is kezem az anyag alá, hogy kemény férfiasságára markoljak. Ajkaim közé morran, én pedig halkan nyögök az érzéstől, ahogy tenyerembe lüktet, de elvigyorodok pimasz kérdése hallatán és buja mosollyal bólintok.-Ebből soha nem elég.- lehelem vágyakozó pillantással, bár az iménti mámortól, még mindig úgy érzem magam, mint akin végig söpört egy tornádó, de ez nem tart vissza attól, hogy nyaka édes bőrét ízleljem és élvezzem az izgató hangokat, melyeket kezem gyengéd, de határozott mozdulataival csalok ki belőle. Imádom látni és érezni rajta, hogy miféle hatással vagyok rá, hogy mennyire el tudja uralni az irántam érzett vágy, amit nem is próbál titkolni.
Felforr a vérem rekedtes hangjától, mikor a fülembe suttog, én pedig kéjes sóhajjal válaszolok szavaira és azzal, hogy lábaim finoman csípője köré fonom,  amin Ő is igazit még picit, fenekemnèl fogva húz magához közelebb, majd miután elhessegeti a kezem magától, egyetlen mohó mozdulattal merül el testemben. Megborzongok az érzéstől, ahogy belém feszül, az egész testem libabőrössé válik, miközben egyik kezemmel átkarolom nyakát, arcom pedig nyakába fúrva, bőrére lihegve élvezem ki a buja pillanatot. Keze gyengéden kúszik végig hátamon, hajamra markolva ösztönöz arra, hogy felpillantsak rá, engem pedig nem kell kétszer kérnie, hogy csókot lophasson tőlem, bár lehet, hogy én kapom az Ő ajkaièrt a szenvedélyes pillanatban.
Úgy csókolom, olyan mohón és tüzesen, mintha az életem múlna rajta, mintha már semmi más nem számítana, csak hogy ajkait ízlelhessem, mint ahogy Ő is csókol, miközben egész testemmel hozzásimulok. Melleim mellkasának feszülnek, forró bőre pedig, ahogy hozzám ér, az is csak tovább fokozza bennem a vágyat, amitől már megint lihegek, nyöszörgök ajkaiba, kezem pedig gyengéden tarkójára simul.-Imádom, amikor bennem vagy...- súgom elfúló hangon, tenyerem arcára simítom, homlokom homlokának támasztom lihegve, levegő után kapkodva kutatva tekintetét, ajkaimmal újra és újra ízlelgetve ajkait, miközben eltölt valami kellemes, megnyugtató, forró érzés, amit még nem biztos, hogy néven tudnék nevezni, de talán tekintetem árulkodik róla, miközben Őt figyelem.
Tarkójáról lassan elindítom lefelé kezem, lágyan simítva végig a hátát gerince mentén, majd finoman fenekére markolok, mosolyogva ajkamba harapok a pimasz mozdulattól, miközben újabb heves csókot kérek tőle, talán ezzel fejezve ki mindazt, ami bennem kavarog; hogy mennyire akarom Őt. Mindenét.

*-*

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 02, 2022 3:04 pm

Erős ujjai a hajamban kutattak, míg nyelvem belekezdett abba az őrjítő táncba, amit már annyiszor érezhetett magán, mégis, teste úgy fogadta, mintha most történne először, ez az érzés pedig úgy karmolta végig gerincem vonalát, hogy kis híján felnyögtem tőle. Iszonyúan beindított a hangokkal, amiket produkált, a reszketéssel, amivel teste reagált nyelvem kényeztetése alatt, de még így sem voltam képes levenni róla a szemeimet. Látni akartam, hogyan élvezi ki ezeket a túlfűtött pillanatokat, hogy hogyan éli meg azt a szándékos kínzást, amit ezúttal sem hagytam ki a képletből, mert nem voltam hajlandó csak úgy rögtön megadni neki, amit valószínűleg várt. Nem, helyette kihasználtam minden másodpercet, olyan lassan masszírozva nyelvemmel, hogy az már néha nekem is fájt, megálljt kellett parancsolnom magamnak, hogy ne akarjak gyorsítani ezen az aljas tempón, az viszont kicsit sem könnyítette meg a dolgomat, hogy a szemeiben fellobbanó tűz úgy hatott rám, mint valami ajzószer. Érezni akartam Őt magamon, nemcsak a nyelvemen vagy ajkaim alatt, szinte alig bírva ki, hogy végre elfoglalja a neki szánt helyet, még ha előtte egy egészen másfajta desszerten is volt a sor. Ő pedig nem nyugodott, csípője újra beleringott mozdulataimba, néha már önkéntelenül is felnyögve, érezve, hogyan szorít egyre inkább a nadrágom anyaga, ahelyett viszont, hogy magamon enyhítettem volna, már az ujjaimat is bevetettem, gyengéden mozgatva őket testében, míg nyelvem tovább járta azt az őrjítő ritmust, néha szándékosan felgyorsítva, majd visszavéve a tempót. A cinkos vigyort azonban nem tudtam magamba nyelni, ahogy tekintetébe fúrva a sajátomat, figyeltem arca rezdüléseit, közben egyértelműen érezve, hogyan válik egyre feszesebbé a teste, éreztem, hogyan válnak egyre szorítóbbá izmai az ujjaim körül, ekkor már egy pillanatig sem lassítva, az pedig, ahogy rászorított tincseimre, csak még egyértelműbbé tette, hogy mennyire jó úton járok.
Nem is kellett sokáig várnom, hogy megremegjen, a nyögése szinte már nem is e világi volt, ez pedig ismét ostorként vágott végig a hátamon, az izmok egyre jobban feszültek bennem, mintha csak utánozni akartam volna az övét, bár már nem egyszer izgatott fel annyira a saját gyönyörével, hogy kis híján én magam is elélveztem tőle anélkül, hogy hozzám ért volna. Komótosabbá váltak mozdulataim, majd lassan elhúztam lábai közül a fejemet, azonban alig hagyott időt magának a pihegésre, már fel is ült, majd ahogy magához vont, és egy szenvedélyes csókot követelt ki magának, nem tudtam nem engedelmeskedni azoknak a mohó ajkaknak. Át akartam karolni, csak hogy magamhoz vonhassam derekánál fogva, de Ő már nyúlt is kettőnk közé, olyan hévvel bontogatva a nadrágomat, hogy egy pillanatra azt hittem, Ő is letépi, még ha ez nem is lett volna egyszerű mutatvány onnan, ahol épp helyet foglalt. De nem ez volt a célja, ujjai egyértelművé tették, hogy mit is akar elérni, és mikor rám markolt, úgy morrantam ajkai közé, hogy pár pillanatra még levegőt venni is elfelejtettem. - Szóval nem volt elég? - kérdeztem vigyorogva, bár a bennem dolgozó láz némileg nehezítette a dolgomat, arcom izmai alig akartak együttműködni velem, és a nyelvem sem épp azon dolgozott, hogy újabb szavakat engedjen pörgetni. Az övé azonban akadály nélkül tévedt le a nyakamra, máris éreztem a zsibbadást, amit csókjaival okozott, a bőröm szinte lángolt, de nem is próbáltam küzdeni a nyögések ellen, amik keze mozdulatainak köszönhetően akartak előtörni belőlem. Azt hittem, ennél jobban már képtelenség vágyni rá, de erre a saját testem cáfolt rá, mert még keményebbé váltam ujjai között, saját ajkamba haraptam, míg Ő a nyakamnál járt, körmei pedig újabb bizsergést idéztek elő. - Kibaszottul felizgattál - hajoltam a füléhez, de már nem is voltam képes összefüggően beszélni, inkább csak próbálkoztam. Vagy inkább, kínlódtam, annyira piszkosul vágytam rá, és már nem is akartam visszavonulót fújni. Még szorosabban húztam magam köré lábait, amiket nemrég készségesen csípőm köré font, fenekénél fogva vontam közelebb magamhoz, gyengéden félretolva kezét, épp annyit igazítva magamon, hogy a következő pillanatban elmerülhessek testében, hosszú pillanatokra megállva, egy jókora nyögéssel élvezve ki teste szűk forróságát. Tenyerem végigcirógatta csupasz hátát, majd mikor elértem a haját, szemtelenül a tincsekbe markoltam, hogy így csaljam vissza ajkaimhoz, olyan hévvel követelve tőle a következő csókot, hogy féltem, már tényleg bele fogok fulladni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 02, 2022 9:40 am

Iris & Dimitriy

Már a tekintetében kavargó telhetetlen vágy láttán nehezebben veszem a levegőt, mert ahogy helyet foglal, miután gondoskodik arról, hogy félig meddig elfeküdjek az asztalon és végig pillant rajtam, tudom, hogy mi vár majd rám. Tényleg úgy néz végig rajtam, mintha valami gusztusos vacsora lennék, amit alig vár, hogy elfogyaszthasson és vonásai láttán az az érzésem, hogy mindezt a lehető leglassabb, legőrjítőbb módon akarja kivitelezni ami, már abból is egészen nyilvánvalóvá válik, ahogy combjaimat végig szántja édes csójaival. Megőrjít minden egyes mozdulattal, mert miközben lassan egyre föntebb halad, eltölt a várakozás izgalma, mert nem tudom, mikor jön el a pillanat, mikor végre lüktető ölemre talál. Úgy érzem magam, mint egy olyan felhúzós játék, amin újabbat és újabbat teker, valahányszor rám csókol, mikor pedig végül megérzem magamon forró, mohó nyelvét, a forróság úgy árad szét bennem, a szívem olyan vadul kezd kalapálni, mintha elengedte volna azt a kis tekerőkèt.
Lihegve, nyögve bámulom arcát, de már a látvány is felizgat, hogy az elém táruló képhez a combjaim szolgáltatnak keretet, ujjaim hajába simulnak, csípőm finoman ajkaira mozdul és csak az dübörög elmémben, hogy ne hagyja abba, bármilyen kínzó forróság is mardossa testemet nyelve édes mozdulataitól. A vérem  a fülemben dübörög, mint valami veszedelmes, forró láva, én pedig lihegve, küszködve próbálom túlélni, ahogy egyre jobban kínoz, belülről emészt fel, de mikor ujjait is belém csúsztatja nyelve kínzó játéka mellé, olyan buja, elnyújtott nyögés tör ki torkomból, amit biztosra veszem, hogy Kirill bárhova is rejtőzött most el, valószínűleg tisztán hall. De rohadtul nem érdekel, most semmi más nem számít, csak Ő és mindaz, amit velem művel.
Egyre feszültebben kapkodok levegő után, ahogy fokozza a tempót, reszkető lábam vállára helyezem, hogy így találjak valami támaszra, miközben testem forrósága egyre őrjítőbben összpontosul nyelve alatt, hátam ívben megfeszül a közeledő a gyönyörtől és olyan erősen markolom az asztal peremét, hogy csoda, hogy nem szakad le belőle egy darab. A szívem, mintha ki akarna szakadni mellkasomból és, talán ki is szakad, amikor a mámor végig hasít testemen, a levegő pedig bennem reked egy hosszú pillanatra, hogy aztán egy buja, mélyről jövő nyögés kíséretében szökjön ki tüdőmből.
Hangosan, küszködve kapok levegő után, a gyönyörtől elködösült tekintetem Rá vezetem, fájdalmasan ajkamba harapok a látványtól, ujjaim vehemensebben markolnak tincseire, miközben testemet kíméletlenül mardossa az élvezet, mindenem reszket tőle és ebben az őrült, lázas ritmusban simulok újra és újra ajkaira egész addig, míg el nem ül a vihar, vagy el nem húzódik tőlem. -Elkèpesztő, amit művelsz velem...- nyögöm lihegve, mintha nem is az én hangom lenne, olyan másként hat most az átélt gyönyörtől, pár pillanatra lehunyom szemeimet, próbálom összeszedni magam, miután dadabjaimra hullottam az imént. Felküzdöm magam ülő helyzetbe, kapkodó mozdulattal Őt is felhúzom magamhoz, mohó, szenvedélyes csókra hívom, nyelvem követelőzve simul nyelvéhez, miközben egyik kezem átkarolja nyakát, másikkal pedig körmeim hegyével szántom végig mellkasát, hogy aztán a nadrág alá csúsztatva ujjaimmal határozottan rámarkoljak. -Megőrülök érted...- nyögöm ajkaiba, finoman bele is harapok az alsóba, ahogy megérzem, milyen keményen lüktet ujjaim közé, nem is bírom megállni, hogy kiszabadítsam végre onnan, így végül mindkét kezemmel sietve  lefelé kezdem tolni csípőjèről a nadrágot. Hiába az átélt mámor, az imént letaroló gyönyör, máris teljesen felajzva lihegek ajkaiba, követelem csókját és, miközben kezem újra finoman köré fonom, nyakára lehelek pár forró csókot. Nyelvem kínzó lassúsággal húzom végig ütőerèn, finoman bőrébe harapok és miközben kezem lassú, kényeztető mozdulatokkal tartja továbbra is börtönben, lábaimmal finoman átkarolom csípőjèt.

Next to me

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 02, 2022 6:43 am

Legalább ezer ötlet cikázott keresztül fejemen, hogy mit is tudnék kezdeni vele már pusztán azzal, hogy ennyire kiszolgáltatottan hevert előttem az asztalon, én pedig úgy méregettem, mintha Ő maga lenne az a vacsora, amit hosszú napok óta nem tudtam leerőltetni a torkomon. Valójában tényleg így volt, a düh és a magány kellemetlen, szúrós egyvelege ellenére is hiányolta Őt minden porcikám, elsüllyedve a saját magam által létrehozott pokolban, ahol már bőven beértem volna azzal is, ha csak egyszerűen nézhetem Őt, csendben, bűntudattal telve, mindazért, ami aznap este történt. Most mégis jóval többet adott magából, és ahogy tekintetem végigpásztázta teljesen meztelen testét, fájóan ajkamba haraptam, egy pillanatra felszisszenve az így feltörő fájdalomtól, de rá kellett jönnöm, hogy bármeddig is nézném Őt, soha nem lennék képes betelni ezzel a látvánnyal. Minden apró részét magamba akartam inni, csak hogy hűen tudja majd felidézni az agyam, mikor egy magányos órában szükségem lehet rá, és bár nem láttam saját magamat, de éreztem, hogy egy valódi ragadozó vágya gyúlt fel tekintetemben, miközben már azon voltam, hogy közelebb rántsam magamhoz combjainál fogva, szemtelen vigyorgással figyelve, hogyen inog meg egy pillanatra, hogy végül könyökével támaszkodjon meg az asztallapon. - Pardon - súgtam oda neki pofátlanul, bár az egész annyira erőtlenül és rekedten csendült, hogy talán nem is értette rendesen, mit próbáltam mondani, miközben én is hátráltam párat, de csak épp annyit, hogy magam alá tudjam húzni az előbb kitolt széket, és úgy ültem le, ahogy egy rendesen megterített asztalhoz illik. Már az újabb görcsbe rántotta gyomromat, hogy elképzeltem, milyen hatással lesz rá a kalandozó nyelvem, a vérem már kis híján szét is feszítette testem ereit, minden sóhaj bennem rekedt, mert már az elképzelés is kibaszottul felizgatott, és ha belegondoltam, hogy a valóság ennél mindig sokkalta gyötrőbb és csodálatosabb...
Nem hagytam ki egyetlen apró pontot sem combján, mindenhol megjelöltem csókjaimmal, közben végig íriszeit fürkészve, de még akkor sem eresztettem tekintetét, mikor nyelvem végül megadta neki a kegyelemdöfést, és rátalált ölére, elégedetten engedve ki magamból egy kis sóhajt. Szinte öntudatlanul hergelt tovább, mikor a konyha lángoló csendjébe nyögte a nevemet, fejem szinte önként simult ujjai alá, és bár hosszú pillanatokig uralkodni tudtam a kitörni készülő hév felett, de ahogy nyelvem mozdult rajta, már nem bírtam ki, hogy ne akarjam teljesen az őrületbe kergetni. Fokoztam a lassú ritmust, amit nyelvem eddig diktált, csak hogy utána újra lelassítsak, egy hang pedig egyre erősebben dobolt a fejemben, azt kiabálva, hogy tüntessem el teljesen azt az átkozott nadrágot, és kezdjem el vele együtt keresni a mámorító beteljesülést, de nem voltam hajlandó hallgatni rá. Egyik kezem ekkorra már elengedte combját, csak hogy segítse nyelvem kényeztető mozdulatait, két ujjamat finoman testébe csúsztatva, miközben teljesen felajzott azzal, ahogy néha ajkamra mozdult, azt az érzést keltve bennem, mintha már rajtam ülve ringatózna a csípője. A gondolat korbácsként vágott végig gerincemen, a kitartásom úgy pattant el, mint valami húr, és már sem a nyelvem, sem testében mozgolódó ujjaim nem voltak hajlandóak lassítani. Látni akartam a gyönyörét itt, a kibaszott asztal tetején, érezni a nyelvem alatt, ahogy teste megadja magát, ahogy megfeszül, csak hogy utána tényleg, a szó minden létező értelmében rátérhessek arra a bizonyos desszertre.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
Vissza az elejére 
15 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: