Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 07, 2022 7:04 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Nem igazán zavar, hogy épp nem levendula vagy rózsa vagy akármi más virág illatú tusfürdővel fogok fürdeni és, ha ez valaha is megtörténne úgy, hogy közben itt ácsorog előttem meztelenül, azzal a vágytól csillogó szemével, rögtön kérvényeznèm, hogy lőjjenek fejbe. Hiszen nem, hogy nem zavar, inkább ugyanúgy felizgat, mint a gondolat, hogy magamra kapjam egyszer az egyik inget és csakis kizárólag abban illegessem magam előtte, legalábbis egy darabig, mert úgy sejtem, hogy az a viselet legalább annyira zavarná, mint bármelyik másik hálóruhám, amiket olyan előszeretettel szeret cafatokra tépni. Az emléke pedig az éjszakának, mikor legutóbb tönkre tette az egyik ilyen viseletemet, hogy aztán annak egy darabjával kötözzön az ágyhoz, olyan forró bizsergéskènt vonul végig testemen és tűnik el combjaim között, ott kínozva tovább, hogy halkan sóhajtanom kell tőle. És, ha ránézek tudom, hogy neki épp ugyanaz az éjszaka jár a fejében. -Igen. Emlékszem.- dorombolom halkan, élvezkedve harapva ajkamba, miközben keze már gyengéd, érzéki mozdulatokkal oszlatja el bőrömön a tusfürdőt, gondosan végig masszírozva testem felső részét, különösen nagy figyelmet szentelve melleimnek, de én sem maradok sokáig veszteg. Gyengéden oszlatok végig rajta némi tusfürdőt, épp ugyanabban a sorrendben, ahogy korábban nyelvem barangolta végig és nyalta le róla az édességet, de úgy ahogy Ő is tette, én sem haladok hasánál lentebb, bármennyire is csábító a gondolat, hogy megèrintsem. Pimasz vigyor jelenik meg ajkaimon sóhaja hallatán, miközben lassan közelebb húzódok hozzá, úgy bámulva fel rá, hogy abból értse, milyen izgatóan hat rám türelmetlensége és, hogy mennyire vágyom a csókjára, de mielőtt bármi mást tennék, megpróbálom a feledèkenysègemre fogni -mármint, a normális mértékűre-, hogy miért is nem haladok tovább testén annak ellenére, annak ellenére, hogy én is legalább annyira vágyom arra, hogy megèrintsem, mint Ő. Pár pillanatig az arcát figyelem, mikor felajánlja a segítségét, de aztán ahogy Ő, én is lenèzek testét cirógató kezeimre, szinte levegőt se merek venni, ahogy keze finoman csuklómra kulcsolódik és, miközben kezem magára vezeti, nyelek egy nagyot már, csak a gondolatától is annak, milyen keményen feszül már odalent. Halkan, buján sóhajtok, miközben ujjaim finoman köré fonom, a rajta végig áramló élvezet láttán pedig megnyalom ajkaimat, feszült sóhaja hallatán megborzongok és vérem egyre őrjítőbb zubogásán cseppet sem segít, ha felidézem, hogy mit műveltem vele korábban ezután. -Baromira felizgat, hogy ilyen kemény vagy.- sóhajtom halkan, élvezettel csúsztatva rajta kezem újra és újra, miközben még közelebb húzódok hozzá, szabad kezem tarkójára vezetem és lentebb húzom magamhoz mohó, szenvedélyes csókkal kapva ajkaiért. Melleim ingerlőn feszülnek mellkasának, nyelvem buján kutatja nyelvét, testemet egyre csak kínozza a forróság, ajkaiba is nyögök tőle, ettől a kínzó, őrjítő vágytól, ami egyszerűen nem akar csillapodni, még akkor sem, mikor homlokom homlokának támasztom és csak halkan, kéjes sóhajok kíséretében kényeztetem tovább. Ahogy újra és újra ujjaim közé feszül a lassú, izgató ritmussal, amit diktálok, képtelen vagyok nem arra gondolni, amikor bennem mozog ugyanígy, ettől pedig egyre hevesebben zakatol a szívem és egyre forróbban lüktet minden porcikám.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 07, 2022 5:33 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Néha még én is meglepődtem azon, hogy milyen falánk tekintettel képes végignézni rajtam, úgy, hogy íriszei minden buja gondolatról árulkodtak, és szavak nélkül volt képes megszólítani velük. És a szerelem, ami lángra lobbant közöttünk, talán nem is lett volna képes életben maradni az őrjítő vágy nélkül, ami szünet nélkül lüktetett ereinkben, és amit még akkor is jelen volt, mikor borzalmas távolságra sodródott tőlem az amnéziája miatt. De nemcsak tekintete, hanem teste is beszélt helyette, szinte megszólalt, mikor végigsimítottam bőrén, érezve, hogyan futamodik meg a vére, a libabőrről már nem is beszélve, és ha hagytam volna, hogy ujjaim rögtön tovább kalandozzanak testén, bizonyára mást is találnék, ami erről a pusztítóan émelyítő vágyról árulkodik. Már pusztán a gondolatába is belefeszültem, hogy újra kitapintsam lüktető vágyát a combjai között, pontosan úgy, ahogy már korábban is megtettem, hol a kalandor ujjaimmal, hol pedig szemérmetlen nyelvemmel és ajkaimmal, de még alig érte víz a bőrömet, és felesleges lett volna csak úgy kapkodni. Ez volt talán az egyik legnehezebb feladatom, legyőzni azt a jellegzetes türelmetlenséget, ami a születésem óta bennem lakozott, és aminek soha semmi nem tudott megálljt parancsolni, főleg ha felhívást tettek keringőre. És Ő most épp azt csinálta, miközben arról beszélt, hogy megtartaná az egyik ingemet. - Pedig, elég erélyesen tudok kérni - nyaltam meg ajkamat szemtelenül, ahogy burkoltan a tudtomra hozta, hogy nagy eséllyel soha nem kapnám vissza azt a kölcsönvett inget. Talán nem is akarnám, mert nagy eséllyel a kölcsönvett ing darabjaival kötném ki csuklóit legközelebb, a gondolat hatására pedig olyan fájóan haraptam rá alsó ajkamra, hogy ebből még Ő is kikövetkeztethette, mi is fordult meg a fejemben. Szinte ott folytatta, ahol odakinn abbahagytuk, gyengéd, forró csókkal simult hozzám, miközben ömleni kezdett ránk az egyelőre még kellemesen meleg víz, karomat dereka köré fontam, így tartva közel magamhoz, közben már pimaszul megjegyzést téve a rendelkezésre álló tusfürdőre, de úgy tűnt, kicsit sem hatotta meg, ha ezúttal egy férfiasabb illat kerül a bőrére. Mikor azt mondtam neki, hogy mindenhol és mindenhogy meg akarom jelölni, ez még csak eszembe sem jutott, mégis, különös izgalmat váltott ki belőlem a gondolat, hogy még az illatomat is magán fogja viselni, méghozzá a szó legszorosabb értelmében. Ahhoz viszont, hogy be tudjam Őt kenni, muszáj volt elengednem a derekát, némi krémet juttatva a kezeimre, majd gyengéd mozdulatokkal juttattam bőrére, először mellein kenve végig, onnan haladva egyre lentebb, még azelőtt kanyarodva vissza, hogy a lényegre térhettem volna. Szándékos és tudatos volt, csak hogy szemtelenül próbára tegyem a türelmét, majd miután melleibe masszíroztam a tusfürdőt, két karján is végigsimítottam, a mozdulat pedig akkor maradt abba, mikor Ő is hozzákezdett a csutakoláshoz, azon a vonalon indulva el, ahová a nutellát is kente. Vállaimnál indult, onnan a nyakam felé tett egy rövid kitérőt, hosszasan játszva hasamon és köldökömnél, és már akkor ajkamba haraptam, mikor még csak készültem a folytatásra, de az nem következett be. Ugyanúgy fordította vissza kezeit, ahogy én tettem nem is olyan rég, feszülten sóhajtva egyet, így hozva a tudtára, hogy mennyire szíven üt aljassága, de ajkaim körül nem tudtam eltüntetni azt a kis sunyi vigyort, ami még azelőtt odakúszott, hogy felfogtam volna. - Várj - szólaltam meg rekedten, elengedve tekintetét, hogy lassan az engem simogató kezeire nézzek, már nyúlva is az egyik csuklója után. - Segítek felidézni - suttogtam nagyot nyelve, gyengéden kulcsolva ujjaimat a csuklója köré, és ha engedte, már-már követelőzve vezettem lentebb magamon. Le, egészen az ágyékomig, tovább haladva azon a ponton, ahol Ő az előbb visszavonulót fújt, és miközben saját ajkamra haraptam, feszülten szívva be a levegőt újra és újra, míg nem egyszer csak bennem akadt a levegő is, éledező vágyamra húzva ujjait, a felgyülemlett oxigén pedig egy feszült sóhaj kíséretében távozott belőlem.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 07, 2022 4:03 pm
Iris & Dimitriy
Egyszerűen lehetetlen, hogy a testem teljesen lenyugodjon mellette, mert már attól pikánsabbnál pikánsabb képek jelennek meg az elmémben, hogy elképzelem, miként is zajlana az a térdère fektetès vagy, hogy miként tudna pimaszul izgatni abban a helyzetben, ami remélem nem valami tényleges fenekelésben merülne ki. Belőle annál sokkal pimaszabb, aljasabb húzást is kinèzek, amivel addig ingerelne, hogy már csak attól is felforr a vérem, ha elképzelem, bár ehhez nagyban hozzájárul bőre forrósága is, amit melleimen érzek, miközben hátulról átölelve tipegek utána a fürdő felé. Szemérmetlen pillantással nézek végig rajta, ahogy a fürdőben nekem szegezi kérdésèt, de valószínűleg, már a tekintetem is elárulja, hogy én miként is képzeltem el ezt a zuhanyzást, tudom, hogy csak incselkedni próbál a feltételezèssel, hogy majd Ő a kád szélén ülve nézi, ahogy letusolok, de a biztonság kedvéért nyíltan magam után is csábítom. Egyébként is, az Ő teste ragacsos a nutellától, Őt kente össze valaki olyan alaposan az édes krémmel, bár így már én se hagyhatok ki egy alapos zuhanyzást. Még akkor sem, ha kénytelen vagyok az Ő tusfürdőjèt használni, amivel nem igazán sikerül elvennie a kedvem a fürdetéstől, mert a gondolat, hogy az Ő illatát őrzi majd bőröm, csak még hevesebb pumpálásra készteti a szívemet. Tekintetét látva pedig, valami azt súgja, hogy ezt cseppet sem bánja, mint ahogy az sem lenne valószínűleg túlzottan ellenére, ha olykor semmi mást nem viselnèk magamon, csak az Ő ingèt.-Kölcsön? Neeem.- pimaszkodok kacér mosollyal ajkaimon, miközben kezem finoman végig járja vizes bőrét, majd egy gyors, lágy csókot követően sóhajtok egy kellemeset. -Valószínűleg, azt az inget, már soha nem kapnád vissza.- vonok vállat kínos arccal, bár azt nem árulom el, hogy Őt ismerve, az az ing szerintem pontosan úgy végeznè, mint ahogy az is végezte, amelyik azóta is ott hever a konyhában a padlón. Magammal húzom végül a víz alá, ajkaim édes csókkal simulnak ajkaira, bőrét finoman cirógatom ujjaimmal, miközben az Ő keze sem tétlenkedik és miközben megpróbál úgy tenni, mintha tényleg el kellene magyaráznom, miként is kellene kinéznie annak a fürdetésnek, már a kezére is juttat egy kevés tusfürdőt gyengéd, érzéki mozdulatokkal juttatva bőrömre. Halkan sóhajtok rekedt hangja hallatán, ami tökéletesen elárulja, miként éledt fel benne a vágy, amit finom érintéseivel bennem is egyre jobban felèleszt, de igazán az a pimaszság okoz borzongást testemben, ahogy hasam környékèről visszakanyarodik melleim felé, mintha szándékosan akarná elkerülni testem legèrzèkenyebb részét. -Pont így. De azért légy alapos.- súgom halkan, szinte epekedve azért, hogy tényleg mindenhol érintsen, ugyanakkor az, hogy szándékosan nem halad lejjebb testemen, különös, kínzó izgalommal tölt el. Csípője két oldalára csúsztatom kezeimet, ajkamba harapva figyelem vonásait, ajkait és tekintetét, melyek olyan lelkesen követik mozdulatait, mintha épp azon igyekezne, hogy testem minden apró részletèt alaposan az emlékezetébe vèsse, miközben magam is a tusfürdőèrt nyúlok és a tenyeremre juttatok egy keveset. Kezeimet vállaira csúsztatom, finoman kenve végig forró bőrén a krémet, onnan pedig először felfelé indulok, hogy lassú, érzéki mozdulatokkal a nyakát is végig kenjem felidézve magam előtt a pillanatot, mikor ajkaimmal teste ezen részéről tüntettem el nyelvemmel a mogyorókrèmet, majd mintha csak követni szeretném az akkori útvonalat, lassan elindulok mellkasa irányába is. Néma csendben mosom le bőrét, le nem véve szemeimet testéről, miközben a vérem viszont egyre hangosabban dübörög a fülemben az izgató, lassú érintésektől, mert semmi más nem jár a fejemben csak, hogy mennyire szeretnék testemmel hozzásimulni, érezni, ahogy forró bőre bőrömnek feszül, mégsem teszem. Tartom a távolságot, újra és újra megborzongva attól, ahogy keze végig barangol, ahogy az én kezem teszi ugyanezt rajta, míg végül felpillantok rá és pár néma pillanatig szomjazva, vágyakozva bámulom ajkait. Kezem lassan kúszik lentebb a hasán, köldökènèl időzve picit, körözgetve körülötte körmöm hegyével pár pillanatig, majd újfent elindulok lefelé de úgy, ahogy Ő is tette, az utolsó pillanatban visszafordulok. -Elfelejtettem, milyen részeken járt még a nyelvem...- súgom végül halkan, ártatlan arckifejezèssel, mintha nem tudnám, hogy az ajkaimmal végig járt útvonal az ágyéka felé haladt tovább, ami most is épp olyan izgatóan reagál érintéseimre, mint máskor.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 07, 2022 8:18 am
Megjátszott ártatlansággal vontam meg vállamat, mikor visszakérdezett, de nem válaszoltam, helyette szemtelenül nyitva hagytam a kérdést, hogy pontosan mit is csinálnék vele, ha egyszer annyira felhúz, hogy tényleg a térdemre fektessem, de abban már most biztos voltam, hogy egyetlen pillanatát sem bánná meg. Ezt üzente felé tekintetem is, miközben szemtelenül végignyaltam alsó ajkamat, mielőtt kikászálódtam volna az ágyból, és rögtön nyúltam is kezéért, Ő pedig, élve a meglepetés erejével, végig mögöttem maradt, először megsuhintva a hátsómat, ujjaim pedig finoman kúsztak fel karján, miután átfonta őket a derekam körül. Szoknom kellett az újszerű felállást, mert általában mindig Ő csábítgatott maga után, és én voltam a háta mögül leskelődő fenevad, aki hol időt húzva, hol azonnal, de végül hasonlóan zárta testét börtönbe. Mégsem bírtam ki, hogy ne éreztessem vele, mennyire nem veszített el menet közben engem sem, pofátlanul elhúztam előtte a mézesmazdagot a maradék nutella kapcsán, és bár elsősorban az Ő vérét akartam vele hevíteni, de rögtön visszaütött rám. Ahogy elképzeltem nyelvem alatt bőrének édes ízét, keveredve az édességgel, a testem minden kibaszott porcikája görcsbe rándult, néhány izmom pedig újra befeszült, a vérem lüktetni kezdett a visszaszűkült erekben, és még az is megfordult a fejemben, hogy még most dobok egy hátra arcot, csak hogy én is megkapjam végre a régóta vágyott, csupacsoki desszertet, a világ legszexibb tálalásában. Nem tudtam eltüntetni tekintetemből a vágyódást, ahogy azt a szemtelen csillogást sem, miközben megnyitottam a vizet, Ő pedig, miután alaposan végigmért, be is lépett a kabinba, adva nekem is egy kis lehetőséget a bámészkodásra, de szavai rögtön csábítgatni kezdték fantáziámat, miközben követtem a gyengéd invitálását, továbbra is azzal a sunyi vigyorral a képemen. - Én is szörnyen sajnálom - biccentettem egyet, osztozva a megjátszott sajnálkozásban, miközben egyik karomat átfontam derekán, pár pillanatig a mellkasomra simult tenyerét fürkészve, azon gondolkodva, hogy vajon érzékeli-e, milyen vadul dübörög a szívem már pusztán attól, hogy a közelemben van. - És mi lesz a következő lépés? Kölcsönveszed az ingeimet? - vigyorodtam el szemtelenül a rövid, gyengéd csók után, pimasz szemöldökrángatással jelezve, hogy amúgy cseppet sem bánnám, ha kölcsönözne egyet a ruhatáramból, bár a gondolat, hogy az ingemen kívül más nem takarja a testét, elérte, hogy ismét végigfusson testemen valami türelmetlen bizsergés, szinte teljesen kiszárítva torkomat, és csak azért nem haraptam be ajkamat, mert miközben a vízsugár alá húzott engem is, gyengéd, forró csókra invitált, én pedig ahelyett, hogy belekezdtem volna abba a bizonyos fürdetésbe, inkább kezei alá simultam, ujjaimmal finoman simítva végig gerincének egy része mentén. - Az a nőszemély... - ismételtem szavait halk mormogással ajkai közé, de hangom gyengülni kezdett, ahogy átitatta a vágy, épp csak annyira szakadva el ajkaitól, hogy elérjem a sokat emlegetett tusfürdőt, és valamennyit a kezemre juttassak belőle. - Pontosan hogy is képzelted azt a fürdetést? - kérdeztem halk, rekedt suttogással, miközben szándékosan elhúzódtam tőle annyira, hogy szétkenhessem a tusfürdőt a melleinél, végig a hasán, és bár nagyon nehéz volt megálljt parancsolnom magamnak, hogy ne érintsem, de a hasa aljánál visszafordultam, tovább masszírozva mellkasába a kicsit sem nőies illatot.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 06, 2022 10:33 pm
Iris & Dimitriy
Szinte érzem, ahogy ellazul az ígéretem hallatán, mintha csak most kezdene megnyugodni és elengedni azt a kétséget magából, amit a hirtelen távozásommal kiváltottam belőle, én pedig, csak még jobban simulok hozzá, míg végül felé nem fordulok, hogy a szokásos pimaszkodásommal próbáljak javítani a rövidke kellemetlen hangulaton. Hiszen, ahogy magamhoz ölelem, az ismerős férfias illata mellett orromba kúszik a mogyorókrèm illata is, de ahogy ezt szóba hozom, olyan történetet kanyarít hirtelen egy galád nőről, aki akarata ellenére kente végig a testèt az édes krémmel, ráadásul még pokolian meg is kínozta, hogy nem tudok nem beszállni én is a játékba. A szemforgatása mondjuk nem úgy fest, mintha ezzel akarná elismerni a tehetségemet, de ez annyira már nem is tűnik fontosnak, mikor azzal a szexi, ördögi vigyorával elhinti, hogy mennyire szeretne ilyenkor a térdère fektetni. -El akarsz fenekelni?- kérdezek vissza megilletődve, még kezemet is ajkaim elé kapom tovább fenntartva a drámai hatást, kezeimmel azonban valamennyire jókedvű, pimasz mosolyomat is elrejtem, de aztán a fürdőszobára terelődik inkább a szó, amit cseppet sem titkolom, milyen szívesen térképeznèk fel Vele. El is vállalja az idegenvezetést, de ahogy elindulunk, nem bírom megállni, hogy ne csapjak finoman a fenekére kièrdemelve ezzel egy rosszalló fejcsóválást, majd hátulról finoman átkarolom és így ballagok el vele a fürdőig, bár a sejtelmes megjegyzésèn, amit a kád és a zuhanyzó közti vacilálás kapcsán tesz, halkan elnevetem magam, miközben testem ismét libabőrössé válik és kellemes bizsergés vonul végig rajta, mintha nem épp az imént éltem volna át azt az eget rengető orgazmust. Ha csak elképzelem, mire készülhet, hogy miként akarhat összemaszatolni és felidézem magam előtt, mennyi Nutella maradhatott még az üvegben, kénytelen vagyok beharapni ajkamat, mielőtt még elárulnám egy halk sóhajjal, milyen hatással van rám már pusztán az is, hogy cèlozgat rá. -Akkor tényleg jobban járunk a zuhannyal.- köszörülöm meg halkan a torkom és, csak akkor eresztem el és húzódok el tőle, mikor belépünk a fürdőbe, ahol Ő már rögtön magához is vesz egy törölközőt és megnyitja a vizet. Kérdése hallatán incselkedő pillantást vetek rá, majd tekintetem lassan végig vezetem rajta tetőtől talpig és egy lágy, pimasz mosoly kíséretében vonok egyet a vállamon. -Igènylem a fürdetést.- duruzsolom halkan, kacér mosollyal ajkaimon, mutatóujjammal csábítgatva magam után a zuhanyzóba, ahova hátrálni kezdek, és még a tusfürdő hiány hallatán sem torpanok meg.-Hát ez igazán sajnálatos hír.- sóhajtom gondterhelten, ha pedig követni kezd, amint a fülkébe lép Ő is, egyik kezem mellkasára simítom, másikat pedig nyaka köré fonom, így csenek tőle egy apró, finom csókot.-Mondjuk én cseppet sem bánom, ha olyan illatom lesz ma este, mint a Tiéd.- vigyorgok fel rá, hiszen jelenleg a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen illatú tusfürdővel fogják kezei bebarangolni a testemet, mint ahogy valóban nem zavar az se, ha a bőröm átveszi az Ő, valamint a tusfürdője illatát. Az ágyában is az ölelt körül, az töltötte ki a tüdőmet, miközben testünk eggyé vált azzal a mohó szenvedéllyel, az ágynemű mást se árasztott magából, csak a tényt, hogy az Övé vagyok.-Azonban nekem sem ártana Téged alaposan megfürdetni, ha már az a nőszemèly összekent.- sopánkodok ajkaiba sutyorogva a szavakat, miközben finoman a kellemes hőmérsékletű víz alá húzom és lassú, forró csókra csábítom, nyelvemmel mohón kutatva nyelvét, kezeimmel végig simítva egyre vizesebb, forró bőrén.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 06, 2022 8:52 pm
Talán el sem tudta képzelni, hogy milyen szörnyű volt újra és újra nélküle ébredni, mikor először ütötte fel fejét az a kibaszott amnézia, majd mikor nagy nehezen újra visszatalált hozzám és sutba vágta minden aggályát, túl hamar ért véget az a rövid kis felüdülés. Már azt az estét is forgolódással töltöttem, végig azon agyalva, hogy vajon milyen hatással lesz rá Igor, vagy hogy egyáltalán jól döntöttem-e, mikor magára hagytam, de azóta már rá kellett jönnöm, hogy nem. Ott és akkor hallgatnom kellett volna arra a Dimitriy-re, aki egyértelműen azt súgta, hogy maradjak vele, még akkor is, ha kicsit sem nyerte volna el a tetszését, és még talán azt is elviseltem volna, hogy az ágy másik végébe gubózik, és nem a karjaimba. Pedig... minden este hiányzott onnan teste gyengéd melegsége, és nemcsak az ágy, de én magam is egyre üresebbé váltam napról napra, minél több időt töltött külön tőlem. Próbáltam fűteni magamat az indulattal, nem is nagyon kellett erőlködnöm, mert jött magától, próbálva elnyomni bennem azt a hatalmas űrt, amit hagyott. Ő pedig, mintha csak tudta volna, hogy mi jár a fejemben, gyengéden biztosított arról, hogy reggel is mellettem lesz, mikor elér az ébredés, és bár nehezemre esett kifejezni, hogy mit is éreztem ebben a pillanatban, de talán Ő maga is képes volt kiolvasni a tekintetemből, hogy hogyan hullik le rólam az a mázsás súly, amit napok óta szinte szánt szándékkal szorongattam magamon, csak hogy fájjon eléggé. Eléggé ahhoz, hogy ne enyhüljek meg, de ellene már semmilyen súly nem használt, valószínűleg épp azért, mert titkon így akartam. Már csak be kellett vallanom saját magamnak. Csak annyira lazítottam a szorításomon, hogy meg tudjon fordulni karjaim között, de utána ugyanúgy dereka köré fontam karjaimat, míg Ő a nyakam köré kulcsolta őket, de ahogy megláttam arckifejezését, szinte ösztönből jött, hogy megforgassam szemeimet, mert tudtam, hogy ezúttal is csak rájátszik erre a drámai, együttérző arckifejezésre. - Ilyenkor kedvem lenne a térdemre fektetni - súgtam neki válaszként, miután elnevette magát, ki is bukott belőlem egy halk sóhaj, de még így sem maradhatott el az az ördögi kis vigyor, amit előtte amúgy is előszeretettel villantottam meg alkalomadtán. Azok, akik a motelben álltak egymással szemben, már tényleg minden nyomukat eltüntették, és nem hagytak maguk után semmit, csak némi keserű szájízt, emlékezvetve minket arra, hogy soha nem lesz egyszerű, de amíg képesek voltunk megtalálni az egymáshoz vezető utat, olyan nagy baj nem történhetett. Én pedig, bármit megadtam volna azért az útért, minden viszontagságával együtt. - Akkor, körbevezetlek - vontam meg lazán vállamat, szinte ösztönösen utánozva le mozdulatát, mikor beharapta ajkát, és szép lassan elengedtem, csak hogy ki tudjak kászálódni az ágyból, utána Őt is segítve ebben. Arra számítottam, hogy Ő megy majd előre, most mégis inkább mögém sorolt be, és mikor szemtelenül a hátsómra paskolt, egy halk szisszenés kíséretében ismét fejcsóválásba kezdtem, de arcomon nem volt nyoma egy halvány rosszallásnak sem, ujjaimat finoman karjára fonva, mikor átölelte a derekamat, testemen pedig végigrobogott az az ismerős kis bizsergés, mikor csókot hintett hátamra. - Hát, lássuk. Tekintve, hogy hamarosan te is csupa maszat leszel, én is inkább a zuhanyt mondanám - kezdtem el hangosan morfondírozni, úgy beszélve, mintha legalább az időjárásról folytatnánk lelkes eszmecserét, nem pedig arról, hogy amint visszajön velem a szobába, szétkenem rajta a nutellás üveg egész tartalmát. Amitől azonnal görcsbe rándult a gyomrom, de próbáltam nem jelét adni annak, hogy mennyire megmozgatta a fantáziámat már megint. Belöktem magam előtt a fürdő ajtaját, már rögtön egy törülköző után nyúlva, mintha ez lenne most a legfontosabb, majd miután megnyitottam a melegvizet, minden további nélkül fordultam meg, így találva rá ismét íriszeire, csibészes kis vigyorral a szám sarkában. - És én csak nézhetem, míg zuhanyzol, vagy... igényled a fürdetést? - kérdeztem, hangomban azonban túlcsordult a pimaszság és a sunyiság, miközben már azon agyaltam, hogyan is fogom szétoszlatni testén a... - Viszont, nekem nincs virágillatú tusfürdőm - konyultak le ajkaim megjátszott szomorúsággal, de tekintetemből meg sem próbáltam eltüntetni, hogy amúgy valójában mennyire is élvezem ezt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 06, 2022 8:15 pm
Iris & Dimitriy
Az őrjítő mámor, csak lassan kezd lecsengni testemben, finoman borzolgatva még minden porcikámat, búcsúzóul okozva még pár reszketést izmaimban, miközben mohó , kissé esetlen csókunkat követően homlokát édesen homlokomnak támasztja és egyszerűen, csak csendben élvezzük a pillanatot, ezt a békét, ami közénk telepszik. Orrát hajamba fúrja, nyakamhoz bújik, bőröm libabőrössè válik az érzéstől, ahogy finoman cirógat néha lélegzete, miközben karjára simítok és hozzábújva kiélvezem gyengéd ölelésèt és azt a temérdek érzelmet, ami szavak nélkül is úgy áramlik belém testéből, hogy attól mellkasomat teljesen átjárja az a kellemes melegsèg és az érzés, hogy ennél csodásabb hely nem létezik a világon. Ugyanolyan csendesen szólal meg, mint én tettem, de míg az én szavaim a benne végbe ment változásra utalnak, az Övé inkább fájdalmat hordoz magában, talán akaratlanul is, amitől egészen elnehezedik a szívem és, csak még nagyobb késztetést érzek arra, hogy testéhez simulva éreztessem Vele, hogy ez mennyire nem egy álom. Még akkor is, ha néha én sem tudom elhinni.-Ha felèbredsz is itt leszek melletted.- súgom halkan bőrébe, a lehető legkomolyabb arccal, mert bár tudom, hogy a múltkori reggel nem épp ezt támasztja alá, mostantól mégis gondoskodni fogok arról, hogy még véletlenül se jusson eszébe, hogy valaha is újra ilyet tennék. A lehető leggyávább húzás volt tőlem, utólag már belátom, hiszen ha össze is voltam zavarodva, kétlem, hogy elzavart volna, ha éjjel inkább felkeresem és a karjaiban próbálok megnyugvásra lelni. Csak még jobban hozzábújok, ahogy mindez végig cseng bennem, de mivel semmiképp sem szeretném, ha ez a fiaskó beárnyèkolná ezt a csodás estét és egyébként is épp azon volnék, hogy elfeledtessem vele és, most már tényleg tiszta lappal indítsunk, ha már sikeresen elfoszlattuk egymás kétségeit a lépcsőn tartott beszélgetéssel és mindazzal, ami egész idáig történt, finoman magamba szívom illatát és viccesen szóvá teszem azt a Nutella illatot. Kuncogva fordulok felé végül, finoman átkarolom nyakát és ártatlan pislogását figyelve megpróbálok röhögés nélkül olyan szomorú és együttérző arcot vágni, amire csak telik tőlem.-Te szegény. Borzasztó élmény lehetett. Talán, soha nem tudod majd kiheverni.- sutyorgom aggódó arccal, de végül nem bírom már visszatartani a nevetést így, miközben lágy csókot lehel ajkaimra én pedig felvetem a fürdés ötletet, Vele együtt fordítom arcom az említett helyiség felé.-Igen. Azt is szeretném megnézni.- harapok finoman ajkamba, pimasz mosolyt próbálva leplezni ezáltal, ahogy kissé hátrébb dőlve rám bámul, majd lassan eleresztem, hogy ki tudjon kászálódni az ágyból és elfogadom a felém nyújtott kezét, hogy én is követhessem. Kérdése hallatán látványosan elgondolkozok, de ahelyett, hogy mellette vagy előtte haladva venném a fürdő felé az irányt, mögé fordulok, ha már a lehetőség adott, finoman fenekére paskolok, majd nevetve átölelem derekánál és a válla mellett sandítva ki mögüle, finoman karjához simítom arcomat.-Az attól függ.- vonok vállat finoman.-Gyorsan szeretnél körbe vezetni vagy alaposan meg akarsz mutatni mindent?- kuncogok halkan, ajkamba harapok szavaim kétértelműsègètől, de végül lágy csókot lehelek háta közepére és megpróbálom vakon követni azzal az idétlen mosollyal az arcomon.-Talán, a tusolás célszerűbb. Annál előbb jöhetünk vissza az ágyba.- töprengek tovább hangosan, de igazság szerint teljesen mindegy, hogy melyiket választjuk végül, úgyis az ágyában fogok kikötni és ugyanott fogok felébredni is, mert többé eszem ágában sincs elsomfordálni innen. Talán, ha Ő küldene, képes lennék rá, de van egy olyan érzésem, hogy már akkor sem. Ezek után nem.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 06, 2022 6:39 pm
Rajta kívül minden más megszűnt létezni, az égvilágon nem érdekelt semmi más, csak és kizárólag Ő, és az a szerelem, az a kontroll nélküli szenvedély, amit nekem tartogatott, és amit egyedül én voltam képes kiérdemelni, holott nálam sokkal alkalmasabbakkal is összehozhatta volna az élet. Amennyire próbáltam elmarni, most épp annyira ragaszkodtam hozzá, és már annak a puszta gondolatába is belepusztultam, hogy elveszítem. Mintha tényleg meghasadt volna bennem valami, két részre szakadtam, és ugyan ott dobogott bennem a kegyetlen és rideg maffiózó is, de neki nem azt az arcot akartam mutatni. Még ha ma volt is szerencséje viszontlátni egy rövid ideig, de kezdtem azt hinni, hogy bármennyire is feszítem meg magamat, már soha nem fogok tudni úgy bánni vele, ahogy régen. Ideig-óráig talán, amíg fűt a vérem, a dühöm és a neheztelésem, de ahogy visszajött velem anélkül, hogy dacolni próbált volna, valami olyasmit hívott életre bennem, aminek a csíráit Ő maga vetette el. Nem számított többé a büszkeségem, az, hogy mennyire bántott meg, és rombolta porig a szívemet a szökésével, mert ami számított, az épp ott tombolt bennünk, olyan magaslatokba emelve, hogy a tüdőm kis híján kiszakadt mellkasomból. Az egészben mégis az volt a legcsodálatosabb, ahogy testét ugyanabban a pillanatban kezdte el nyaldosni a gyönyör, mint az enyémet, velem együtt feszültek pattanásig izmai, és teste olyan vehemensen szorított rám, hogy ezután már amúgy sem lettem volna képes tartani magam. Mintha tényleg megkaptam volna azt a fenséges desszertet, amit odalenn ígért meg nekem, pedig a java még hátravolt, mégis, a robbanás elmosott előttem mindent, csípőm ösztönösen rándult újra és újra, egyre lassabban, míg végül meg nem állt teljesen, és bár kapkodtam a levegő után, mégsem tudtam ellenállni annak a késztetésnek, hogy hajába markoljak, és úgy vonjam ajkaimhoz egy tüzes, mohó csókra. Pedig kicsit sem éreztem, hogy a helyzet magaslatán lennék, a mellkasom még mindig hullámzott a porcikáimat bizsergető gyönyörtől, ajkaim sem igazán találták a már jól ismert ritmust, de mégsem eresztettem nyelvét, olyan finoman, ingerlően masszírozva, hogy abba ismét belefeszült a gyomrom. Csak akkor adtam fel a próbálkozást, mikor homlokomat az övének döntöttem, és lehunytam szemeimet, gyengéden magamba szívva az enyhén virágos illatot, amit csak felerősített az a vad hév, ami nemrég táncra szólította a testét, újra hajába fúrva arcomat, ezúttal samponjának illatát ismerve fel, majd ahogy vállához hajoltam, és apró csókot leheltem bőrére, majd kezeim végigcirógatták két karját, jólesően felsóhajtottam. Addig folytattam, míg újra ajkaimért nem kapott, elégedett vigyort villantva, mikor szembesültem, hogy Ő viszont kicsit sem jött ki a gyakorlatból. - Hát, én is attól félek, hogy hamarosan felébredek - vallottam be csendesen, mert nem egyszer fordult meg a fejemben, hogy az agyam próbál meg trükközni velem, és valójában csak alszom, álmodva azt, hogy elmentem érte, majd utána hazacipeltem. De egy ilyen intenzív megsemmisülés nem lehetett holmi álom műve, muszáj volt, hogy valóság legyen. Ismét kibukott belőlem egy jóleső sóhaj, mikor finoman hozzám simult, keze végigszántotta karomat, én pedig továbbra sem terveztem, hogy megmozdulok, de megjegyzésére szemtelenül elvigyorodtam, nagy nehezen engedve, hogy kiszakadjon az ölelésből, és szembefordulhasson velem. - Valami pimasz nőszemély szétkent rajtam egy adagot... én kértem, hogy ne tegye - vigyorogtam tovább, megpróbálkozva némi ártatlan pislogással, szándékosan tornáztatva az agyát, miközben apró csókot hintettem ajkaira, majd a fürdő felé fordítottam a fejemet. - Szóval, a fürdőszobámat is... meg akarod nézni? - kérdeztem kíváncsian, átfonva karomat a derekán, elhajolva tőle annyira, hogy pimaszul vizslassak rá az így kialakított távolságból, szemtelenül végignyalva saját ajkamat, de már elkezdtem oldalra csúszni, lassan téve le két lábamat a földre, de még mielőtt elindultam volna, felé nyújtottam a kezemet. - Zuhany vagy rendes fürdő?
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 06, 2022 2:53 pm
Iris & Dimitriy
Néha eltöprengek azon, hogy ez az egész nem-e csak, valami őrült, lázas álom, ami mondjuk annyira nem is meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy mi történt az emlékeimmel. Dimitriy jól feldühített, kicsit felöntöttem a garatra és kidőltem a saját kis birodalmamban a nyugati szárny-ban, aztán majd arra ébredek, hogy a fejem ezerrel dobol, èmelygek, Ő pedig ugyanazokkal a rideg szemekkel méreget, ha véletlenül összefutunk a házban, mint az elején. De most a szívem dobol, nem a fejem a vér pedig megvadulva lüktet az ereimben, ha pedig egy pillanatra össze is akad tekintetünk, miközben testünk ebben az őrült, forró ritmusban egyesül újra és újra, sok mindent látok a szemeiben, csak azt a rideg, jeges dühöt és távolságtartást nem, ami az esküvőnk napján jelen volt. Forró, őszinte szerelmet látok benne, amiről minden csókja, érintése és mozdulata is árulkodik, minden sóhaja azt sugallja, hogy mennyire akar engem, mennyire szüksége van rám én pedig, csak remélni tudom, hogy az én testem legalább ugyanennyire beszédes. Csípőmmel követem a diktált ritmust, ahogy finoman magára húz, így adva át teljesen a gyeplőt az Ő kezébe, miután helyezkedek picit, Ő pedig rögtön magához is veszi és, miközben testével továbbra is izgatón testemnek feszül, forró mellkasa ingerlőn hátamhoz simul, keze mellemre csúszik finoman, hogy onnan tovább barangoljon a már korábban általam bejárt útvonalon. Képtelen vagyok pimasz, incselkedő szavaira válaszolni, csak nyögéseim és sóhajaim árulkodhatnak arról, mennyire feltüzel ezzel a húzással, de amikor keze ölemre simul és mohón, szenvedélyesen a fülembe nyög, még a lélegzetem is elakad pár pillanat erejéig. Már egyébként is a végletekig fokoztuk egymás vágyát a játszadozásainkkal, míg elértünk ide az ágyig, de ujjai kényeztető játéka, fülembe suttogott buja szavai, melyek csak további hangoskodásra bíztatnak és vehemens, szenvedélyes mozdulatai végül elhozzák a vágyott gyönyört. A testem lüktetve adja meg magát, olyan buja hangok kíséretében élvezek el, amilyet talán, még soha nem adtam ki magamból, de Ő sem marad le tőlem. Egy utolsó, keményebb mozdulattal belém feszül, átkarol hasamnál, mintha velem együtt Ő is valami kapaszkodót keresne, miközben átadjuk magunkat ennek a megsemmisítő érzésnek. Finoman hajamra markolva csábít forró csókra, csípője mozdul még párat, én pedig lihegve, nyögve élvezem ki a gyönyör hullámait, melyet csak még kínzóbbá tesz az, ahogy pulzál bennem, ahogy ajkai mohón enyéimre simulnak, nyelvemet űzi nyelvével, de a mámoros pillanatban olyan édesen esetlen ez a csók, hogy halványan belemosolygok. Kezem hátra nyúl vállam felett, finoman tarkójára simítok, gyengéden cirógatva izzadt haját és bőrét, miközben homlokát homlokomnak támasztja én pedig, csak mosolyogva, pihegve kutatom tekintetét pár hosszú pillanatig. Elvigyorodok szavai hallatán, de aztán ajkamba harapok, miközben csípőmet kacérkodva riszálom picit, de olyan közeli még a gyönyör, olyan érzékeny még testem minden pontja, hogy felszisszenek saját mozdulataimtól és elnevetem magam. Nyelek egy nagyot, arcát fürkészem valamivel komolyabb vonásokkal, majd ajkaiért kapok ajkaimmal és érzéki, lassú csókkal fejezem ki mindazt, amit érzek jelen pillanatban.-Mèg mindig alig hiszem el, hogy ez a valóság.- sutyorgom végül halkan, mosolyogva megcsóválom finoman a fejem, kezemet engem ölelő karjára simítom, szinte beleolvadok ölelésèbe pár pillanatra és még a szemeimet is lehunyom, így élvezve ki ezt a békés pillanatot.-Olyan kibaszottul jó az illatod. Csak nem nutellás parfümöt használsz?- nevetem el végül magam halkan, ajkaimmal gyengéden állára csókolok és, ha nehezen is szánom rá magam, de végül elhúzódok tőle annyira, hogy teljes testemmel felé fordulhassak és kuncogva tovább csókolgassam. -Mit szólnál egy forró fürdőhöz?- lehelem halkan, finoman cirógatva buján bőrét ahol csak érem, majd nyakát átkarolva, kíváncsi tekintettel felpillantok rá. Én is, mint minden nő, titkon mindig vágytam arra, hogy egy férfi így nézzen rám, de soha nem gondoltam volna, hogy épp Ő lesz az, mint ahogy azt sem, hogy valaha is hálás leszek a sorsnak, amiért a szüleink ilyen üzletet kötöttek. Most mégis úgy érzem, hogy nekik köszönhetően találtam rá valamire, valakire, aki amúgy soha nem került volna az utamba.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 05, 2022 9:40 pm
Rengeteg olyan érzés tombolt bennem, amiket egyszerű szavak formájában soha nem lennék képes a tudtára hozni, vagy elmondani, mert bármennyi idő is telt el, még mindig nem tudtam csak úgy beszélni ezekről. Nem tudtam, hogyan fejezhetném ki magamat, és hogy a számtalanszor elsuttogott Szeretlek-en túl mi az, ami leginkább kifejezheti, amit érzek iránta, anélkül, hogy mindez elcsépeltté válna, de egyre biztosabb voltam abban, hogy már nem is kellettek azok a szavak. Ott volt minden gyengéd, lágy pillantásban, ahogy követtem mozdulatait, az apró kis érintésekben, amikkel becézgettem, néha teljesen indokolatlanul is, azt a benyomást keltve, hogy képtelen vagyok úgy létezni, hogy nem érintem Őt, ha a közelemben van. És ott tombolt a mellkasomban, a gyomromban, minden kibaszott végtagomban, a mozdulataim vehemenciájában, a csókom hevében, mert egyedül ezek az eszközök maradtak, amik anélkül tudták tolmácsolni az érzéseimet, hogy egy pillanatra is elferdítették volna. Talán nem voltam képes ódákat zengeni neki, vagy hosszan ecsetelni a bennem lakozó szerelmet, de beszélt helyettem minden más. És Ő meghallotta, megértette, máskülönben soha nem jutott volna eszébe másodjára is elsuttogni ugyanazt, amitől már annak idején, legelőször is zakatolni kezdett a szívem. Elképzelni sem tudtam máshogy vagy mással, csak Vele, és ha nem is ez volt az a szerelem, ami tankönyvi példa lehetne, nekem mégis így volt tökéletes. Gyengéden karoltam át és úgy húztam magammal, miközben lassan felegyenesedtem, de testem egy centit sem volt hajlandó távolodni tőle, ugyanúgy tapadtam tűzforró bőréhez, mint az előbb, annyi különbséggel, hogy már nem én mozgattam csípőmet, hanem Őt ösztönöztem rá, újra és újra magamra húzva csípőjénél fogva, hol apró, hol mohó nyögésekkel egészítve ki ezt a kínzó játékot, orrommal a haját kutatva, majd vállát, és nyakát, eljutva a füléig, de mielőtt azt hihette volna, hogy ennyivel megelégszem, kezem már siklott is előre, először mellét masszírozva, egyre lentebb csúsztatva hasán, közben hangot adva az erősen rájátszott dilemmámnak, elégedett, kínlódó mosollyal találva rá teste lüktető vágyára, és míg lassan visszavettem az irányítást, újabb határozott lökésekkel sodorva tovább a gyönyör felé, ujjaim is ezt az észveszejtő ritmust kezdték diktálni, miközben ölét masszíroztam, hol lassú, hol egy szaporább, fürgébb ritmusra váltva. - Imádlak hallani - nyögtem fülébe azt, amit már legalább ezerszer a tudtára hoztam különböző helyzetekben, és csak hogy újra előcsaljak belőle egy igazi, kéjes nyögést, csípőm határozottan mozdult, olyan mélyen feszülve testébe, hogy még én sem bírtam ki, kiszakadt belőlem egy elnyúló morranás. Újra és újra megismételtem a mozdulatot, ujjaim pedig tovább kényeztették, egyre közelebb sodorva a vágyott beteljesülés felé, ami egyre gyakrabban simított végig az én testemen is. Egyszerre simogatta a gerincem vonalát, és testem összes zsigerét, az izgalom elhatalmasodott gyomromon, érezve, hogyan feszülök meg testében, éppen abban a pillanatban, mikor nála is bekövetkezett a robbanás. Egy utolsó vehemens lökéssel adtam át magam az extázisnak, szabad kezemmel hasára karolva, mintha attól féltem volna, hogy valamelyikünk rongybabaként omlik majd össze, míg izmaim pattanásig feszültek, csípőm pedig ösztönösen mozdult még, így lüktetve pulzáló izmai közé, de nem bírtam ki, hogy ebben a felfokozott, vágytól ittas pillanatban ne markoljak rá hajára, és fordítsam magam felé a fejét, hogy ajkaimmal birtokba vegyem száját. Talán nem is csókoltam igazán, inkább utánozni próbáltam a mozdulatot, finoman simogatva nyelvemmel nyelvét, csak lassan eresztve el édes ajkait, homlokom pedig az övének dőlt, egyre szaporábban kapkodva levegő után. - Kedvem lenne holnap reggelig el sem mozdulni innét... - búgtam fülébe halkan, utalva testhelyzetünkre és arra, hogy még mindig nem visszakoztam, ugyanúgy teste lüktető forróságát élveztem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 05, 2022 8:05 pm
Iris & Dimitriy
Alig bírom türtőztetni magam, forró mellkasa izgatón ingerli hátamat, mintha forró parázs érne hozzám, ágyéka újra és újra nekem feszül, vagy épp én mozdulok finoman felé, miközben ajkaival édes csókokat lehel nyakam bőrére, vállamra, finoman söpörve odébb izzadt hajamat. Olyan pokolian gyengéd mégis izgató és mohó minden érintése és csókja, hogy teljesen elveszi velük az eszemet, csak küszködök, lihegek alatta a vágytól, de amikor végre határozottan belém hatol, igazán már a levegőre sincs szükségem. Egy hosszú pillanatig, csak a fülemben dübörgő véremet és izgató nyögését hallom, csak testem őrjítő bizsergését érzem, mintha minden létező sejtemen villám hasítana végig, mikor pedig tüdőm újra elkezdi tenni a dolgát, mély, buja nyögés tör utat magának torkomból. Ujjaim elfehèrednek, olyan kíméletlenül markolom a lepedőt, de miközben csípője mozogni kezd újabb és újabb borzongással kínozva testemet, keze is enyémre talál, ujjaink finoman simulnak egymásba, mintha így akarná tudtomra adni, hogy itt van Velem és Ő is ugyanezt a szédítő érzést éli át. Ugyanennyire küszköd vére vad lüktetésètől, a testén végig áramló élvezettől, amitől olykor finoman rá is szorít kezemre, miközben izgató sóhajaink és nyögéseink kitöltik a szoba csendjèt. Lassan helyezkedni kezdek, emelkedek picit, térdeimen találok támaszt, Ő pedig hasamra fogva segít a mozdulatban, ahogy finoman hozzám igazodik, izgatón fülembe nyög, mintha csak így nyilvánítana véleményt az új helyzet tetszetőssègèről, amit pár hosszú pillanat erejéig mindketten alaposan ki is élvezünk levegő után kapkodva, egymáshoz simulva forró testünkkel. Keze finoman markol csípőmre, míg másik mellemre simul, de most nem Ő kezd mozogni bennem, hanem engem húz magára újra és újra, lassú, őrjítő tempót diktálva és, ha ez nem lenne már így is épp elég izgató, keze lentebb csúszik mellemről Ő pedig incselkedve fülembe suttog. Nagyot nyelek, ahogy tudatosul bennem, hogy miről beszél és, hogy mire készül, feszülten nyögök egyet, ahogy alhasam felé közelít, miközben tovább borzolja bennem a vágyat pimasz szavaival, de ahogy keze végre lüktető ölemre talál, fájdalmasan ajkamba harapok, mintha ezzel bármennyire is tompítani tudnám az újabb, de jóval öblösebb és bujább nyögésemet. Testemen iszonyú intenzíven robog végig az az izgató, bizsergető érzés, ugyanakkor érzem azt is, ahogy Ő megborzong, miközben ismét mozogni kezd bennem, ujjai pedig csípője kínzó ritmusát követve kezdenek masszírozni.-Igen.- nyögöm feszülten a telitalálatos megjegyzésère vagy igazából, már fogalmam sincs, hogy mire, olyannyira elveszi az eszemet a vágy, szívem teljesen megvadulva dübörög mellkasomban, ahogy testem forrósága egyre kínzóbban kúszik ujjai alá, miközben újra és újra elmerül bennem minden mozdulattal a gyönyör felé terelgetve. Mintha fulladoznèk, úgy kapkodok levegő után, de egyszerűen már nem jut elég a tüdőmbe, már képtelen vagyok arra is, hogy egy ilyen alapvető cselekvèsre koncentráljak, csak azt a kínzó, őrjítő érzést hajszolom, mindennél jobban vágyom rá, mert tudom, hogy csak az hozhat enyhülést sajgó testemnek. A nevét nyögöm, talán nem is egyszer, szemeim összeprèselem, fájdalmasan ajkamba harapok, a lélegzetem egyre többször akad el egyre hosszabb pillanatokra, míg végül minden porcikámat elönti a forróság, testem minden izma megfeszül és, mintha minden ér felrobbanna bennem, úgy söpör végig rajtam a gyönyör. Reszketve, teljesen ritmikátlanul mozgatom csípőmet, torkomból vad, buja nyögés szakad fel, küszködve próbálok levegőhöz jutni, miközben kezem karjára mar és, mintha Ő lenne az utolsó kapaszkodóm, a mentsváram ezen a világon, úgy simulok hátammal mellkasának. És valóban Ő az. Ő a minden.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 05, 2022 4:39 pm
Egyetlen másodperc alatt írta felül minden tervemet, mert az, ahogy teste újra és újra nekem feszült, hol melleivel, hol ölével ingerelve álnok, aljas módon, már nem tette lehetővé, hogy tisztán és ép ésszel gondolkodjak. Hirtelen már nem is érdekelt az édes krém, mert tisztában voltam azzal, hogy nem fogom kibírni még azt sem, hogy végigkenjem rajta, nem még utána azt, hogy el is tüntessem róla. Az előbbi kis közjátéka az ajtóban olyan erős vágyat keltett bennem, hogy nem is tudtam elvonatkoztatni tőle, de mégis az koronázta meg az egészet, mikor saját testét kezdte el simogatni, szemtelenül a combjai előtt állítva meg keze útját, csak hogy egyértelműen jelezze: ez a feladat rám vár, és bár iszonyúan izgatott a gondolat, hogy végignézzem, de talán Ő is látta rajtam, hogy ehhez most egyszerűen túl türelmetlen vagyok. Én akartam érinteni, nemcsak a lábai között, de mindenhol, testének minden szegletét ízlelni akartam, akár nutellával, akár anélkül, és mikor befordítottam Őt magam alá, olyan mohó támadás alá vettem nyakát és a füle melletti bőrt, hogy egy pillanatra már attól féltem, talán fájdalmat fogok okozni neki ezzel a vehemens szenvedéllyel. Forró háta perzselte mellkasomat, szándékosan dörgölőzve fenekének, forró lélegzetem pedig nyakát ingerelte, egyetlen gyengéd mozdulattal söpörve odébb a haját, csókokkal borítva be bőrét, lassan cirógatva végig oldalán, egyetlen mozdulattal hatolva testébe, a belőlem kitörő nyögést pedig esélyem sem volt elfojtani vagy visszatartani. Nem is szégyelltem egy pillanatra sem, akartam, hogy hallja, hogy tisztában legyen vele, mennyire imádom érezni Őt, a testét, ezzel együtt mindent, amit adni tudott, és amiért cserébe akár az egész kibaszott világot a lábai elé kényszerítettem volna. Bárhogy is próbálkoztam, nem tudtam betelni vele, hiába ismertem már jól ezt az édes, feszítő érzést, és ahogy a testem, úgy a szívem is azt érezte, hogy végre megtalálta azt az egyetlen hiányzó kis darabot, ami nélkül ugyan lehetett élni, csak nem volt érdemes. Mintha azt kérték volna tőlem, hogy tanuljak meg oxigén nélkül lélegezni, víz nélkül szomjat oltani vagy étel nélkül étvágyat csillapítani, de Ő már ezek felett is állt, úgy válva az egyetlen gyenge pontommá, hogy közben észre sem vettem. Újra felnyögtem, ahogy csípőm mozogni kezdett, Ő pedig fészkelődni kezdett, csak hogy még jobban hozzáférhessek, minden mozdulattal újra és újra kitöltve testét, az intenzív érzéstől pedig fájóan ajkamba haraptam, halk szisszenéssel zavarva meg sóhajaim egyenlőtlen ritmusát. Kezem az Övé után nyúlt, készségesen kulcsolta össze ujjait az enyémekkel, egy-egy határozottabb mozdulatnál én magam markolva rá ujjaira, csak hogy még inkább érezhesse, mi az, amit Ő vált ki belőlem, de egy halvány vigyort nem tudtam visszafojtani, mikor térdeivel együtt megemelte csípőjét is, én pedig anélkül, hogy akár egy másodpercig is gondolkodtam volna rajta, elengedtem ujjait, egyik kezemmel a hasa alá nyúltam, míg szabad kezemmel az ágyra tenyereltem, vele együtt egyenesedve fel, elégedetten nyögve fülébe. Pár pillanatra meg is álltam, kiélveztem az új helyzet varázsát, miközben néhány csepp verejték végigsimított testemen, majd egyik kezemmel csípőjére fogtam, és ahelyett, hogy én mozdultam volna meg, Őt húztam magamra, másik kezem pedig mellére simult, majd le, a hasára, elégedetten fúrva orromat a hajtincsei közé. - Hol is hagytad abba az előbb? - kérdeztem lihegve, bár a hangom már régen cserben hagyott, két ujjam játékosan megérintette Őt köldöke körül, majd játékos incselkedéssel megráztam a fejemet. - Nem, nem itt - nyögtem a fülébe, következő állomásként a hasa alját pécézve ki magamnak. - Melegszik... - csókoltam rá halántékára, de nem tétováztam tovább, játszadozó ujjaim kitapintották teste lüktető forróságát, az pedig, ami érintésem alatt összpontosult, egy olyan mohó, mélyről előtörő nyögést varázsolt elő belőlem, hogy abba még az én testem is belereszketett. - Telitalálat - súgtam rekedten, lehunyva szemeimet, ekkor viszont már az én csípőm is mozdult, azt a ritmust véve fel, amit ujjaim diktáltak a lábai között.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 05, 2022 9:50 am
Iris & Dimitriy
A vágy, amit a kényeztetésèvel szitottam magamban, cseppet sem enyhült ezzel a kis közjátékkal, míg egyedül, bőre forrósága nélkül kellett az ágyban tekintete kereszttüzében feküdnöm, hiszen az is csak tovább izgatott, amit az arcán láttam, miközben saját magamat simogattam szándékosan ingerelve ezzel Őt is. Nem is maradt távol tőlem túl sokáig, bármi is volt az eredeti terve, bármeddig is akart az ágy végében állva, nutellát nyalogatva gyötörni, na nem, mintha kevésbé lenne kínzó az, ahogy fölém helyezkedik és nyakamra lehelve lágy csókokat, újra és újra ölemnek feszülve fokozza a vágyamat. Ami egyébként, már amúgy is olyan forróságot okoz bőrömön, olyan őrjítően perzsel belülről, hogy lassan tényleg félek attól, hogy lángra kapok, ha csak nem csillapítja végre, mert az már nyilvánvalóvá vált, hogy egyedül Ő képes erre. Hiszen, Ő is éleszti bennem ezt a tüzet, az Ő pillantása forralja fel a véremet és az Ő csókjaitól zakatol a szívem olyan hevesen, hogy talán még Ő is tisztán hall minden egyes dobbanást. Képtelen vagyok nyugton maradni édes súlya alatt, újra és újra ágyékának feszülök, szinte könyörögve azért, hogy végre megadja nekem, amire vágyom, miközben teste izgatón bőrömhöz simul, bőröm forrósága ellenére is, szinte perzsel, ajkai pedig olyan mohón, olyan szenvedéllyel tapadnak enyéimre, hogy kis híján még levegőt is elfelejtek venni. Egyébként is úgy érzem, hogy arra már amúgy sincs szükségem, nem az a legfőbb dolog, amitől a létezésem függ, hanem a szerelme, ami másodjára is képes volt feléleszteni bennem is ugyanezt az érzést, már ha jól értelmezem mindazt, amit okoz bennem, de mi mást jelenthetne mindaz, ami a szívemben dúl? Hogy ilyen őrjítően vágyom rá, hogy csak a karjaiban vagyok képes nyugalomra lelni, mintha azáltal kerülne minden a helyére és, hogy semmit nem akarok jobban, mint magam mellett tudni és érezni, hogy itt van nekem. Hirtelen húzódik el tőlem, egy pillanatra össze is zavar ezzel, mert nem tudom, miféle játékra készül már megint, de aztán fordít rajtam egyet és újra visszasimul ingerlőn hozzám, csókjaival és gyengéd harapásaival borzongatva meg, halk, feszült sóhajokat és nyögéseket csalva ki belőlem. Forró mellkasa izgatón feszül hátamhoz, mintha mèg az én testemnèl is perzselőbb lenne az, ami Őt fűti, ágyéka idegtépően izgat tovább, szinte már csak egyetlen mozdulat tartja távol tőlem, én pedig a lélegzetemet is visszafojtom, a lepedőt markolva várom, mikor tünteti el azt a maradék távolságot közülünk, hogy testünk végre eggyé váljon. Halkan kérlelem, de már lassan könyörögni is képes volnék azért, hogy magamban érezhessem, Ő pedig finoman végig cirógatva oldalamat közénk nyúl végre és olyan mélyen merül el bennem, hogy jó pár pillanatig, még levegőt se tudok venni a mámorító érzéstől. Olyan őrjítő bizsergés vonul végig testemen, hogy biztos vagyok benne, még Ő is tisztán érzi, mikor pedig végül képes vagyok levegőhöz jutni, élesen szívom azt magamba és buja, kéjes nyögés kíséretében fújom ki, tovább tèpve az ágyat fedő finom anyagot. Már most reszket mindenem, a vágy olyan mértékig fokozódott bennem a hosszú, kínzó játszadozásunktól, minden porcikám libabőrössè válik, gyengéd csókjaitól a nyakamat cirógató leheletètől és az elsuttogott szavaitól újra és újra végig robog rajtam a finom borzongás, én pedig nyögve, küszködve fogadom magamba újra és újra, ahogy csípője elkezdi járni őrjítő ritmusát. Csak annyira emelem meg magam, hogy még jobban testének feszülhessek hátammal, fenekem ösztönös mozdulattal tolom ki egy picit, hogy a lehető legmélyebben érezhessem magamban, miközben ujjai édesen enyémekre találnak, összefűzöm őket és a párnába nyögve, lihegve élvezem ki minden bódító mozdulatát. -Akkor mindketten megőrülünk.- nyögöm elfúló hangon, feszülten kapva újabb lélegzet után, miközben lassan felhúzom térdeimet, így engedve még közelebb magamhoz és melleimmel továbbra is a matracnak feszülve nyújtózok el szabad kezemmel a fejem fölé. Még a gondolat is, csak tovább izgat, hogy ezt az ágyat még soha, egy nővel sem avatta fel, nekem pedig máson se jár már most az eszem, csak hogy hányszor, hányféle módon teheti meg ezt velem ma éjjel vagy akár a többi éjszakán, amit mellette tervezek tölteni, mert eszem ágában sincs többé magára hagyni. Vele akarok lenni minden magaslaton és mélységben, akármi is várjon ránk ezután.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 05, 2022 7:46 am
Nem tudtam megálljt parancsolni azoknak a fantáziaképeknek, amik megrohamoztak, mikor rutinosan eltüntette ujjamról a maradék nutellát is, és ahogy nyelve érintette a bőrömet, akaratlanul is olyasmit idézett fel bennem, amiért egy pokolian felfűtött helyzetben akár még könyörögni is képes lettem volna. És nem is telt el hosszú idő azóta, hogy utoljára magamon éreztem ajkai szorítását, nyelvének finom, intenzív mozdulatait, mert már nagyon is jól tudta, hogy mivel vegyen le a lábamról, hogy mi az, amivel csak még inkább felkorbácsolja bennem a vágyat, arról az őrjítő lüktetésről már nem is beszélve, és egy részem pokolian bánta, hogy félbeszakítottam a mohó kis akcióját. Pedig ha eszembe jutott, hogy mennyire gyűlöltem korábban, ha átvette tőlem az irányítást, ha csak eszembe jutott az a feszítő, küzdő érzés, amiért én váltam kiszolgáltatottá, kedvem támadt nevetni saját magamon, de ez is valami olyasmi volt, amire egyedül Vele voltam képes, előtte soha senki mással. És úgy tűnt, többé talán az utána rész miatt sem kell majd aggódnom, mert ez szülte az elmúlt napok egyik legnagyobb dilemmáját. Mi lehetne belőlem azután, hogy elhagyott? Mégis, az az elsuttogott szó odalenn, amit nemrég újra elismételt, és amit én magam is bármikor képes lettem volna a szemébe mondani különösebb ok vagy kérés nélkül, valami olyasmi volt, ami többé már nem tette fontossá, hogy mi lehetne utána, mert már csak Ő van, ez az élet, és már eszem ágában sem volt hagyni, hogy bármi is közénk álljon. A maradék józan eszemet is elvette azzal, hogy folytonosan hozzám dörgölőzött, úgy ingerelve ezzel, hogy közben látszott rajta, mennyire tisztában van azzal, hogy pattanásig feszíti az izmaimat, úgy felkorbácsolva a vágyamat, hogy tényleg kapaszkodnom kellett valamibe, jobb híján ajkaiba, amikre olyan hévvel csaptam le, mintha ez az alkalom lenne az utolsó, válaszként jóval vehemensebben simulva ölének, mellkasomat jól érezhetően melleinek préselve, jólesően megborzongva, ahogy mellbimbói ingerelték a bőrömet. Minden porcikám lángolt, nem volt a szobában egyetlen hűs, enyhítő szellő sem, ami segített volna ebben a tüzes pokolban, az elsuttogott fenyegetésem után azonban egyetlen pillanat erejéig valami kellemetlen hűvösség simult végig mellkasomon, míg eltűnt alólam tűzforró bőre, az érzés pedig akkor szűnt meg, mikor újra hozzá simultam, ezúttal már a hátához, és míg kicsit sem finomkodva fenekéhez dörgölőztem, tovább ingereltem Őt fogaimmal és forró leheletemmel. Tekintetem elkapta kezét, ahogy épp a lepedőbe markolt, elégedett vigyort váltva ki belőlem, mire ismét saját ajkamba haraptam, a gyomromra újra rákulcsolódott egy erős marok, olyan feszítő érzést keltve életre, hogy talán tényleg belepusztultam volna, ha valaki azt mondja, hogy itt és most nem kaphatom Őt meg, és hogy le kell állnom. Egyetlen porcikámnak sem tudtam volna megálljt parancsolni, még ha ezzel a saját terveimet is felülírtam, még távolabb sodorva a nutellás üveget, amit pár perccel ezelőtt még a kínzásomhoz akartam használni, de nem aggódtam amiatt, hogy ezek után ne lenne lehetőségem még bevetni ellene. Türelmetlensége fűtötte az enyémet, nem is próbáltam már ellenállni az ősi ösztönnek, ami egyetlen irány mentén hajtotta a véremet, kezem végighaladt oldalán, körmeimmel ingerelve érzékeny bőrét, végül kettőnk közé nyúlva, hogy végre beigazítsam magam, egy mohó, erőteljes nyögés kíséretében merülve el benne, miközben ajkaim megtalálták végső helyüket a nyakán, tovább kényeztetve a füle melletti bőrt, újabb halk nyögéssel élvezve ki a másodpercekig tartó mozdulatlanságot, a kellemes szorítást, amit teste így, ebben a helyzetben produkált, fél kézzel gyengéden arrébb lökve haját, hogy semmi se képezzen akadályt ajkaim előtt. - Megőrülök érted - súgtam rekedten a fülébe, izzadt homlokomat pillanatokig hajának támasztva, miközben csípőm lassú, kínzó játékba kezdett, szabad kezem pedig a lepedőbe maró ujjaira simult, szavak nélkül követelve, hogy inkább velem kulcsolja össze ujjait.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 11:24 pm
Iris & Dimitriy
Az, ami az ajtónál történt, épp csak arra volt jó, hogy most már még őrjítőbben ègesse testemet a vágy, még őrjítőbben akarjam Őt, de tekintve, hogy miként méreget az ágy végéből, az az érzésem, hogy Ő is ugyanúgy kínlódik, mint én. Hiszen, egyikünk se kapott még az édes enyhülésből, mert mintha csak nem akarta volna, hogy ennyivel is előrébb kerüljön, mint én vagyok, elhúzott magától az utolsó pillanatban, pedig én őszintén nem bántam volna, ha kitart a saját gyönyörèig, mert még azt átélni és végig nézni is mámorító érzés lett volna. Mégis tovább jatszadozik velem, így miközben engem próbál édesen gyötörni azzal, ahogy ujjáról nyalogatja le a krémet, én is gondoskodok arról, hogy a vágya egy percig se lankadjon, kacér mozdulataimnak pedig meg is van végül az eredménye, mert fölém kerekedik és türelmetlen, izgató mozdulattal követel magának helyet combjaim között. Úgy simulok hozzá, mintha hosszú évek óta nem lett volna rá alkalmam, hogy magamon érezzem forró bőrét, Ő pedig lágy, gyengéd csókokat lehel bőrömre, melyektől még válaszolni is nehezen esik kérdésère, de erőt veszek magamon és halkan, kellemesen sóhajtok egyet.-Igen.- vigyorodok el, mikor finoman fülembe harap, halkan fel is szisszenek a csiklandós érzéstől, miközben csípőmmel olykor finoman ágyékának feszülök. Incselkedve emel ajkaim elé ujjával némi nutellát, én pedig nyelvemmel lopok is egy keveset a krémből, de nem hagy túl sokhoz jutni, inkább pimaszul visszakèrdez a korábbi terveimre, ami ugye a szobámba zárkózásról meg filmezèsről szólt. Na nem, mintha komolyan gondoltam volna egy pillanatig is, most pedig, már egész más terveim akadnak az ágyával kapcsolatban, minek említése nem csak az én fantáziámat indítja be, hanem szemmel láthatóan az Övét is. Legalábbis, az a pimasz, éhes ragadozóèhoz hasonlító tekintet és a vigyora, erre enged következtetni, én pedig nem is vagyok rest tovább fokozni mindezt azzal, ahogy megszerzem magamnak az ujját és ajkaimmal mohón eltüntetem róla a maradék krémet. Tovább korbácsolja a vágyamat, már az is, ahogy ezt végig nézi, de amikor halkan nyög csípőm újabb mozdulatától, feszülten sóhajtok egyet, ajkamba harapok a bennem tomboló vágytól, mikor pedig Ő is keményebben nekem feszül, már én se bírok magamban tartani egy buja nyögést. Kezemet a fejem fölé emeli, ujjai finoman csuklómra zárnak, egy pillanatra fel is idézi ezzel bennem a pár nappal ezelőtti izgató játékot, amikor a ruhám darabjával kötötte az ágyhoz a kezeimet.-Tudom, tudom. Megharap.- válaszolom pimaszul, még el is vigyorodok, mintha egyébként nem venném halálosan komolyan, hogy ha túl sokáig incselkedek Vele, annak végül megfizetem az árát, hiszen nem csak én tudom Őt kínozni és ezt, már a múltkor is bebizonyította, mint ahogy most is teszi, mikor újfent nekem feszül. Ahelyett azonban, hogy végre elmerülne testemben és a magáévá tenne, amire minden kibaszott porcikám sóvárog, csípőmre fog és fordít egyet rajtam, majd ugyanazzal a lendülettel már simul is mellkasával a hátamhoz kellemesen ingerelve teste forróságával és fogaival, ahogy gyengéden harapdálni kezdi bőrömet. Kemény ágyéka fenekemnek feszül, beleborzongok az érzésbe, halkan a párnába nyögök tőle és attól, ahogy forró leheletèvel nyakam érzékeny bőrét borzolgatja, miközben pimaszul, izgatón morfondírozni kezd, hogy mihez is kezdjen velem.-Ó, Dimitriy...- nyögöm türelmetlen, elfúló hangon, kezeimmel már a lepedőt markolom, olyan őrjítően vágyom Rá, hogy végre érezzem lüktető vágyát és hiába is próbál úgy tenni, mintha számára nem lenne mindez pokolian kínzó, hallom a hangján, hogy ugyanarra vágyik, mint amire én. -Annyira szeretnélek már magamban érezni.- nyöszörgöm halkan, újabb és újabb mozdulattal ficánkolva alatta, teljesen bezsongva az érzéstől, ahogy beterít mellkasával, ahogy fenekemnek feszül, de őszintén remélem, hogy nem fogja megvárni, míg könyörögni kezdek.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 9:52 pm
A szemtelen kínzásom szinte rögtön visszaütött rám, mert míg én a nutellával foglalatoskodtam, szigorúan az ágy végében állva, végig kitartóan fürkészve tekintetét, Ő akcióba lendült, méghozzá a lehető legalattomosabb és legaljasabb módon. Úgy, hogy még véletlenül se tudjam szó nélkül hagyni mindazt, ami a szemeim előtt játszódott le, és bár mohó tekintetem szemrebbenés nélkül követte ujjait, ahogy gyengéden cirógatni kezdte saját magát, olyan hangokat produkálva, mint amikor én szoktam vele ugyanezt csinálni, egyre kevésbé tetszett, hogy nélkülem valósítja meg mindezt. Én is érinteni akartam Őt, méghozzá ugyanúgy, ahogy Ő belekezdett most, ha nem még mohóbban, még kutakotóbban, és nekem eszem ágában sem lett volna, hogy megálljak a hasa aljánál. Nem, ujjaim vágytak arra a forróságra, ami két combja között várt volna rám, és ahogy elképzeltem azt a szavakkal leírhatatlan forróságot, újra éreztem gerincemen végigsuhanni a feszítő vágyat. Kínkeservesen haraptam ajkamat, fejemben már rég tovább képzelve mindazt, amit művelt, és bár egyértelmű volt, hogy élvezte Ő maga is, mégis megállt egy adott ponton, én pedig valahol itt veszítettem el a kontrollt a saját testem felett. Fölé másztam, majd letettem feje mellé a nutellás üveget, és míg egyik kezem finoman végigborzolta oldalát, ujjaim hegyével tapintva ki az enyhe libabőrt, másikkal egyelőre megtámaszkodtam mellette, tartva némileg a súlyomat, hogy ne nehezedjek rá teljesen. Ennek ellenére nem bírtam ki, hogy ne dörgölőzzek melleihez, és ne feszüljek ölének, miután lehetővé tette, hogy csípőm könnyedén combjai közé fészkeljen. - Ilyen érintésre gondoltál? - kérdeztem tőle halkan, épp azelőtt, hogy fülcimpájába haraptam volna, de az utam itt még nem állt meg, tovább haladt a nyakán, jólesően felmorranva, ahogy hajamba túrt, magam alatt érezve, ahogy néha szánt szándékkal megfeszítette testét. Az eddig támaszkodó kezem kezem egy adag édesség után nyúlt, csak hogy ajkaihoz tarthassam, azzal az eltökélt szándékkal, hogy előcsalogassam a nyelvét. Ha csak eszembe jutott, hogy mire képes vele, kedvem támadt itt helyben ledobni magamról minden önfegyelmet, de talán még kész lettem volna könyörögni is azért, hogy ott folytassa a kínzását, ahol az előbb az ajtóban félbeszakadt, de ezúttal már eszembe sem jutott volna elhúzni magamat a nyelve alól, ott, ajkai között lelve rá az édes megsemmisülésre, hosszú másodperceken át csak remegve, reszketve és feszülve az átélt gyönyörtől. És pontosan ezt éreztem, mikor először csak alig-alig, de érintette ujjamat, szemtelenül csórva el egy keveset a finomságból. - Hát... - kezdtem bele, de ajkaim körül már egy szemérmetlen, pimasz kis vigyor rajzolódott ki, egy pillanatra elhúzva ujjamat a szája elől, hogy ne tudjon újabb nyalásnyit lopni a krémből. - Elég strapabírónak tűnik - vontam meg vállamat, tekintetem azonban egyértelműen elárulhatta számára is, hogy a gondolat közben elég rendesen megszaladt a fantáziám, a lelki szemeim előtt megelevenedő képben pedig Ő volt a középpontban, ahogy az ölemben ült, de még azelőtt visszakanyarodtam a jelenbe, hogy elképzeltem volna, hogy hogyan is tehetnék tönkre vele egy egész ágyat. Inkább visszaemeltem elé az édességet, Ő pedig rutinos mozdulatokkal, csak hogy tovább ingereljen, lenyalogatta rólam, közben szándékosan mozdítva alattam csípőjét, mire önkéntelenül is kibukott belőlem egy halk nyögés. Túl közel volt az a forróság, amire eddig annyira lüktetve vágytam, és amit minél későbbre akartam tartogatni, de ahogy újra és újra nekem feszült, kezdtem rájönni, hogy ehhez nincs elég önfegyelmem. Válaszként én is bemozdultam, még intenzívebben dörgölőzve hozzá, egyik kezét feltolva a feje fölé, ujjaimmal gyengéden a csuklója köré fonódva, hogy így zárjam börtönbe, én pedig rögtön lecsaptam ajkaira, nyelvén érezve a nutella édes ízét, amit még szinte ideje sem volt rendesen eltüntetni. - Ha sokáig húzgálod az oroszlán bajszát... - kezdtem bele, pedig már aligha jött ki hang a torkomon, de egyértelműen csípője szemtelen ringására céloztam, továbbra sem engedve abból az elégedett vigyorból, ami időközben ajkamon táncolt. Nem is éreztem szükségét, hogy befejezzem, a vigyorom ördögi élt kapott, elengedve csuklóját, majd csípője után nyúltam, annyira emelkedve fel róla, hogy hasra fordítsam, szinte azonnal betakarva Őt tűzforró mellkasommal, szemtelenül harapdálva meg vállánál, majd nyakához hajoltam, és miközben fenekének dörgölőztem, finoman ingerelni kezdtem nyaka bőrét a forró légzésemmel. - Már csak azt kell kitalálnom, hogy mit csináljak veled - nyöszörögtem halkan, de már nem is Őt, hanem magamat kínoztam azzal, hogy nem adtam meg azt, amire mindketten egyértelműen vágytunk.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 8:31 pm
Iris & Dimitriy
Lihegve, kapkodva forrok nutella ízű ajkaira, ahogy felhúz magához, egyik kezem mellkasára siklik, ami még mindig ragad picit a korábbi mutatványomtól, az emléktől pimaszul elmosolyodok, másik kezem pedig arcára simul gyengéden, miközben lassan hátrálok, ahogy testével kényszerít. Iszonyatosan be vagyok zsongva, még mindig alig kapok levegőt, mikor elterülök az ágyon, Ő pedig ahelyett, hogy velem együtt feküdne el a matracon, megáll fölöttem és úgy néz végig rajtam, mintha csak az elé terített lakomát figyelnè. Ujjával márt egy adag krémet én pedig el is kezdek reménykedni, hogy talán majd most megèrint végre, forró bőrömre juttat egy keveset, hogy aztán nyelvével tüntesse el rólam vagy igazából, már teljesen mindegy lenne, csak érjen hozzám, de ehelyett inkább pimaszul elkezdi lenyalogatni ujjáról, miközben megemlíti, hogy ebben az ágyban rajtam kívül más nő, még soha nem feküdt. Szándékosan ingerel, látom a tekintetében, ami végtére is teljesen jogos, ha visszagondolok arra, amit én műveltem Vele, mégse hagyhatom ezt csak úgy annyiban, így miközben Ő úgy tünteti el azt a nyamvadt krémet, mintha az én testemet ízlelnè, le nem véve rólam ragadozó tekintetét, én úgy döntök, hogy cibálom még egy picit az oroszlán bajszát. Két kezem végig vezetem felhevült testemen, sóhajtva, ajkamba harapva élvezkedve, próbálva felidézni, milyen érzés volt, amikor Ő érintett, miközben nyíltan, szavakkal is próbálom az ágyba csalogatni magam mellé, de tekintve, hogy egy röpke pillanatra egészen lefagy a saját testem simogatása láttán, nem csodálom, hogy csak pillanatokkal később képes reagálni, ez pedig el is tölt az elégtétel érzésèvel. Halkan kuncogok szavain, miközben kezem már combjaim közé közelít, de mielőtt tényleg megèrinthetnèm magam, végre feltèrdel az ágyra én pedig egy halk, elégedett sóhaj kíséretében legeltetem rajta szemeimet.-Pedig, én jobb szeretem, amikor Te érintesz.- lesek rá vigyorogva, mert bármennyire is taperoltam most magam azért, hogy incselkedjek Vele, az azért már megint más téma lenne, amiről Ő beszél és, még a gondolattól is pír szökik arcomra, mint ahogy az önzősège hallatán is, amivel mondjuk cseppet sem ijeszt meg. Ajkamba harapva figyelem, ahogy megszabadul az üvegtől, combom készségesen húzom fentebb, hogy közéjük helyezkedhessen, feszülten szívom magamba a levegőt, ahogy finoman ölemhez dörgöli magát, kezeimet pedig vállaira, hátára csúsztatom finoman, kiélvezve bőre forróságát, ami már őszintén kezdett hiányozni, mert enélkül egész hűvösnek éreztem már a szoba levegőjét. Mégis, a libabőr most mutatkozik meg rajtam, ahogy újra nekem feszül, ahogy mellkasa forrósága finoman ingerli mellbimbóimat, miközben pimaszul ajkamba harap csók helyett, hogy halkan bele is nyögök az izgató, apró fájdalomba. Fülembe suttogott kérdése hallatán kéjesen sóhajtok, ujjaim hajába túrnak tarkóján, halkan felszisszenek, ahogy gyengéden fülcimpámba harap, ahogy csókokat lehel nyakam bőrére, amitől kis híján, még azt is elfelejtem, hogy mi volt a kérdés, de nyelek egy nagyot és összeszedem magam valamennyire.-Nem.- lehelem alig hallhatóan, lehunyt szemmel élvezve gyengéd csókjait, ujjai lágy, cirógató mozdulatait, melyektől finoman megborzongok, mikor pedig egy adag krémet ajkaimhoz emel, nyelvemmel csenek egy picit a krémből.-Inkább arra gondoltam, hogy alaposan felavatjuk az ágyadat.- lehelem halkan, tekintetem sóvárogva kutatja Övéit, miközben csípőm finoman mozdul alatta egy picit.-Csak, hogy leteszteljük, hogy megfelelő-e, ha már erre nem került ezidáig sor.- pimaszkodok tovább, ajkaimon meg is jelenik egy buja mosoly, de aztán, ha hagyja, fentebb emelem picit a fejemet, hogy az ujját finoman ajkaim közé vegyem épp úgy, olyan lágy, izgató mozdulattal, ahogy azt pár perce tettem lüktető férfiasságával is. -Mmm. Nagyon finom.- búgom halkan, élvezkedve, ahogy eltüntetem róla a krémet, fejem vissza is ejtem a matracra és ajkamba harapva, lehunyt szemmel mozdulok ismét egyet alatta. Pokolian vágyom már rá és ezen cseppet sem segít az érzés, ahogy forró teste finoman beterít csupán gyengéden nehezedve rám, miközben finoman ölemnek feszül. Mintha egy éhező elé tartanának egy sajtburgert, de szigorúan olyan távolságra, hogy épp csak ne érje el fogaival, ne tudjon harapni belőle.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 7:21 pm
Mohó ajkai váltották fel kezének finom szorítását, rögtön érezve azt a szoros börtönt, amibe zárt, forró nyelve pedig olyan rutinnal kezdett kényeztetni, hogy egy pillanatra elbizonytalanodtam, tényleg amnéziás-e még. Pontosan tudta, hogy mit, mikor és hogyan csináljon ahhoz, hogy az mielőbb eredményhez vezessen, bár ehhez kétségkívül hozzájött az ingerlő felvezetése, és az, ahogy lenyalta rólam azt a kibaszott nutellát. Még én is éreztem ajkaim között az édes ízt, köszönhetően az ajkamra juttatott édességből, ami akkor kezdett el eltűnni onnan, mikor egyre sűrűbben és mohóbban haraptam, már-már téptem ajkaimat, a forróság kíméletlenül masszírozta végig testemet, először lábaimban, majd mellkasomban, végül karjaimban érezve, de az egész ajkai között összpontosult, újra és újra ajkai közé lüktetve, mikor a vágy nyers erővel karistolta végig gerincemet. Eszembe sem jutott elhúzódni tőle, ki akartam élvezni minden pillanatot, hol Őt nézve, hol hátravetve fejemet, olyan ösztönös mozdulatokat csalva ki belőlem, amiket előtte talán még soha. Mindig is szerettem Őt látni, most mégis elérte azt, hogy hosszú pillanatokig csak lehunyt szemekkel tudjak létezni, úgy lihegve, mintha lefutottam volna egy félmaratont egyetlen levegővel, míg máskor ennek épp az ellenkezője történt, kifutott belőlem minden maradék oxigén, kiszáradó torokkal küzdöttem, hogy ne omoljak össze olyan hamar, hajában jártatva ujjaimat, néha finoman a tincsekre markolva. Az utolsó húr akkor szakadt el, mikor már Ő maga is gyakrabban nyögött fel, úgy, hogy közben nyelve egy pillanatra sem tartott szünetet, hullámzó mellkasom pedig minden bizonnyal elárulta neki, hogy mennyire közel varázsolt a vágyott beteljesüléshez, de még azelőtt szakítottam meg a pillanatot, hogy beköszöntött volna a vágyott orgaszmus. Először én hajoltam lentebb, csak hogy magamhoz húzzam, egyik kezem arcára simult, így követelve tőle egy szenvedélyes, vehemens csókot, míg a másik a nutella után kutatott, finoman tologatva a testét, egészen addig a pontig, míg el nem terült a matracon, én pedig úgy álltam meg felette, mintha tényleg az a bizonyos börtönőr lennék, akit egész nap emlegetett. Végignyaltam ajkamat, ahogy teste minden apró kis részletét szemügyre vettem, ujjamat a sűrű krémbe merítve, hogy jólesően nyaldossam le onnan, úgy bánva a nyelvemmel, mintha éppen az Ő combjai között járnék, élvezve a tényt, hogy ezt Ő maga is végignézi. Egy ideig azt hittem, hogy ez a forduló kiütéses győzelem, és innentől már tényleg tőlem függ, hogy mit hogyan akarok csinálni vagy épp időzíteni, de ahogy keze elindult a saját testén, úgy simítva végig magán, mintha az én kezemet akarná utánozni, nyelvem kihagyott pár mozdulatot, inkább ajkamról igyekeztem eltüntetni az oda tapadó krémet, pislogás nélkül bűvölve mindazt, amit épp láttatni engedett. A gyomrom is belefeszült a gondolatba, ahogy elképzeltem, miként is érinti magát, vagy hogy hogyan juttatja el magát a csúcsra, és bár az agyam egyik fele azt üzente, hogy ne állítsam le, a másik kezdett féltékeny lenni azokra az ujjakra, hogy az én szerepemet készülték betölteni. Először szavait sem fogtam fel, pedig elég egyértelmű volt a kérdés, ennél nyíltabban már nem is közölhette volna velem, hogy saját érintése helyett inkább az enyémre vágyna, nekem pedig ma már ki tudja, hogy hanyadjára, de hatalmasat kellett nyelnem. - Ezt egyszer végig akarom nézni - suttogtam rekedten, fájóan beharapva alsó ajkamat, utalva kezének útjára. - De nem ma. Ma túl önző kedvemben vagyok - térdeltem fel az ágyra, szinte rögtön fölé kúszva, letéve a nutellás üveget a feje mellé, hogy még véletlenül se foglalja le egyik kezemet sem, közben már türelmetlenül fentebb tolva az egyik lábát, hogy könnyedén combjai közé férkőzzek, ingerlő mozdulattal dörgölőzve ölének ágyékommal, mellkasom pedig melleinek feszült. Ajkára hajoltam, de nem csókoltam meg, helyette gyengéden alsó ajkába haraptam, újra mozdítva egyet a csípőmön, egyre nehezebben állva meg, hogy ne tegyem itt helyben a magamévá, elvégre... az a nutella tud várni. Én viszont nem, mocskosul vágytam rá, és ahogy tekintete találkozott az enyémmel, egyre erősebbé vált a késztetés. - Még mindig be akarsz zárkózni a szobádba? - hajoltam füléhez, gyengéden ráharapva fülcimpájára, onnan tovább haladva, végighintve nyaka bőrét apró kis csókokkal, próbálva felidézni, hogy az imént meddig is jutott el a keze, miközben épp magát simogatta, és miközben egyik kezem végigbarangolta oldalát, körmeimmel cirógatva a finom és érzékeny bőrét, másik kezemmel a nutella felé nyúltam, egyik ujjammal némi krémet emelve ki az üvegből, csak hogy ajkaihoz emeljem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 5:56 pm
Iris & Dimitriy
Bármit is tervezett, amikor felcipelt ide a konyhából, bármennyire is húztam keresztül a számításait, iszonyúan élvezem, hogy mindezt hagyja, hogy cseppet sem ellenzi, hogy már megint én vagyok az, aki diktál, aki megszabja a játékszabályokat, bár nem is úgy fest épp, amikor elé térdelek és lassú, mohó mozdulatokkal kényeztetni kezdem, mint aki szenved. Hacsak nem nevezzük szenvedésnek azt a forróságot, ami ilyenkor eluralkodik az ember testén, ahogy szívünk vadul dübörög a mellkasunkban, miközben az élvezet szép lassan a gyönyör felé terelget. Minden egyes hang, amit kiad magából, buja nyögései és sóhajai, úgy hatnak rám, mint valami ajzószer, testemet végig járja tőlük az a bizsergető, mámoros érzés, ami semmi másra nem ösztönöz csak, hogy többet és többet akarjak, hogy folytassam az édes kínzást addig, míg el nem éri a gyönyör vagy épp, míg meg nem állít, de ha az előbbi történik, fenn áll a veszélye, hogy én magam is elélvezek Vele együtt mindattól, amit produkál, ahogy mozdulataimra reagál. Hajamba fúrja ujjait, csípője lágyan ajkaim közé ring, én pedig finoman combjaira simítom kezeimet, olykor felcsúsztatva testén egészen a hasfaláig, miközben nyelvem izgatón simít végig rajta a számban. Nem bírom már visszatartani halk nyögéseimet és igazság szerint nem is akarom, hiszen tudnia kell, hogy milyen hatással van rám az élvezete, hogy mennyire felizgat az, ahogy átadja magát nekem, nem beszélve ködös tekintetéről, amivel rám talál, amiben ott kavarog a közelgő gyönyöre, amiről teste árulkodik is olykor. Mielőtt azonban még elérhetné, mielőtt beköszönthetne a mámor, hirtelen lentebb csúszik hozzám, a következő pillanatban pedig, már húz is fel magához, hogy egy mohó csók kíséretében az ágy felé kezdjen terelgetni én pedig lihegve, nyögve forrok ajkaira, élvezettel tüntetve el róla a korábban ott felejtett nutella maradékát, míg lábaim meg nem akadnak az ágy szélében és hanyatt nem dőlök a matracon. Kuncogva, buja mosollyal nézek fel rá, mert velem ellentétben Ő állva marad -szerencsére, minden értelemben-, kicsit föntebb küzdöm magam az ágyon, majd kényelmesen elnyújtózok rajta, miközben ajkamba harapva élvezem ki falánk pillantását, amivel újra és újra végig cirógatja bőröm libabőrt okozva. Tekintetem az üvegre téved, ahogy finoman belemártja az ujját, nyelvem finoman végig vezetem ajkaimon, mikor lenyalogatja ujjairól a krémet és, már csak azért, hogy szolgáltassak is valami bámészkodni valót, kezeimet lassan, izgatón simítom végig magamon, mintha csak az Ő kezei lennének. A bébi szó hallatán vigyorogva szemet forgatok, de nem állok meg a mozdulatom közben, íriszeimet pedig arcára szegezem. Melleimen simítok végig, majd lefelé haladok bordáim és hasfalam mentén, miközben Ő somolyogva mesélni kezd az ágy előtörténetéről. Na nem, mintha nem éreznék szavai miatt valami különös elégedettséget, hiszen ezek szerint én vagyok az egyetlen nő, akit képes beengedni a saját kis birodalmába, ami ismételten felér egy szerelmi vallomással. A gondolat, hogy teljesen másképp kezel, másképp rangsorol, mint eddig bármelyik másik nőt az életében, újra eltölt azzal a melegséggel, amitől pimasz mosolyom is valamivel lágyabbá válik, de végül csak megköszörülöm a torkom és nyelek egy nagyot, miközben kezem tovább simítom magamon. -Na és...- kezdek bele halkan, megpróbálva végre normálisan levegőt venni, mert még mindig pihegek a bennem tomboló vágytól, tekintetem pedig továbbra sem ereszti Övét. -Egyedül kell itt feküdjek, vagy te is csatlakozol végre hozzám?- duruzsolom halkan, finoman beharapva alsó ajkamat, ahogy egyik kezem megállítom a köldököm alatti területen, másikat viszont borzasztóan lassan, kihívó pillantással vezetem lentebb magamon, mintha csak arra várnék, hogy vajon mikor unja meg, hogy csak nézzen és veszi át végre kezével a kezem helyét.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 3:31 pm
Nehezen álltam meg, hogy ne nyaljam le ösztönösen az ajkamra kent édes krémet, bár benne volt a pakliban, hogy ha nem tünteti el onnan sürgősen, akkor én fogom lenyalni saját magamról, valószínűleg éppen azért, mert olyasmit fog velem művelni, amit nem fogok kibírni anélkül, hogy ne harapdáljam össze a saját ajkaimat. Erre pedig ezúttal jóval több volt az esély, mint eddig bármikor, már pusztán azzal teljesen felajzott, hogy végre végighúzta rajtam ujjait, és gyengéden markába fogott, ezzel érve el, hogy újabb hullám söpörjön végig a testemen. Semmihez sem tudtam hasonlítani ezt a forróságot, őrjítő volt, a szó legcsodálatosabb értelmezésében, ennek ellenére minden pillanatban azt vártam, hogy végre hozzám hajol, nyelve pedig mohón eltünteti majd ajkaimról az édességet, a várakozásokkal szemben azonban Ő ismét lefelé indult, és ahogy követni kezdtem Őt tekintetemmel, és láttam, hogyan térdel le elém, tényleg nem bírtam ki, hogy ne szívjam meg ajkam, kicsit sem törődve azzal, hogy mennyire fogja megbánni az oda juttatott nutella. Tenyerem elterült a hideg ajtólapon, de még ez a hűvös érzet sem csillapította testem hőjét, magamon éreztem tűzforró leheletét, miközben már a combomnál jártak édes csókjai, én pedig már szinte lélegzetvisszafojtva figyeltem, hogy mit is készül csinálni. Mintha nem lett volna elég egyértelmű, a gondolattól pedig újra reszketni kezdett a gyomrom, testemben minden csepp egyazon pontban összpontosult, a fejem viszont újra az ajtólapnak koppant, mikor némi játszadozás után ajkai közé engedett, a nyögés pedig, amit ezzel előcsalogatott belőlem, beterítette az egész helyiséget. Mintha egy másik világba kalauzolt volna mohó, telhetetlen ajkaival, azzal pedig, hogy közben előttem térdelt, olyan izgató látványt nyújtott, hogy erővel kellett visszafognom magam. Még az sem érdekelt, hogy minden porcikám ragadt a nutellától, mert eltökélt szándékom volt rajta is végigkenni ugyanezt a mennyiséget, csak hogy utána a fürdőkádban mossam tisztára, de ahogy nyelve tovább kényeztetett, már nem tudtam arra koncentrálni, hogy mit akarok még csinálni vele, minden gondolatomat kitöltötték a jelen történései, meg sem próbálva gátat szabni azoknak a hangoknak, amiket előcsalt belőlem. Nagy nehezen ellöktem fejemet, hogy ismét lenézhessek rá, szóra nyitottam ajkaimat, de végül nem jött ki közöttük hang, csak egy újabb sóhaj, közben érezve, hogyan indul el jó pár verejtékcsepp a testem különböző pontjain, a halántékomon, és az oldalamon. Csípőm ösztönösen mozdult, ajkai közé ringva, egyik kezem pedig elvált az ajtólaptól, újra megkeresve hajtincseit, de még így sem akartam megszabni a mozdulatainak ütemét, helyette kiélveztem azt az őrjítő játékot, amit járt körülöttem, pattanásig feszítve a testem izmait, néha úgy mozdulva, mintha már benne mozognék, a vörös köd egyre nagyobb teret hódított meg körülöttem, és ahogy egyre erősebben érzékeltem a felém közeledő gyönyört, jó pár pillanatig nem is akartam megálljt parancsolni neki. Kibaszottul vágytam rá, akartam, hogy megtörténjen, méghozzá úgy, hogy közben egyetlen pillanatig sem veszem le róla a szemeimet, úgy veszve el az édes beteljesülésben, hogy íriszeit végig rajtam legelteti, de ahogy egyre több nyögés szakadt ki belőle is, képtelen voltam megállni, hogy ne csússzak én is lentebb, közben gyengéden elhúzódva tőle, éppen csak megmenekülve a gyönyör hullámai elől, és mielőtt szólhatott volna egy szót is, visszahúztam magamhoz, ajkaim rögtön kutatni kezdték az övét, és míg kezem vakon a nutellás üveg után nyúlt, már el is kezdtem az ágy felé tolni Őt, választási lehetőséget sem hagyva neki, hogy akarja-e vagy sem. Amint az ágyba ütközött a lába, már döntöttem is a lepedőre, én azonban állva maradtam, ajkam szélében pimasz kis vigyorral, amit még torzított kissé az imént elhalasztott gyönyör, úgy vizslatva testét, mintha éppen most szervírozták volna fel előttem a világ legfinomabb vacsoráját. Vagyis, desszertjét. Ki is bukott belőlem egy kínlódó sóhaj, ahogy tekintetem újra és újra végigsimította testét, közben belemélyesztve ujjamat az édességbe, és miközben lenyaltam saját ujjamról, szemeimmel már melleit csodáltam. - Tudod, bébi - nyalogattam teljes átéléssel a saját ujjamat, próbálva rendezni a saját légzésemet. - Te vagy az első nő, aki ebben az ágyban fekszik - ismertem be szemtelen kis somolygással, szándékosan húzva az agyát azzal, hogy még továbbra sem másztam fölé.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 80 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 80 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.