Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 1:09 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Nehéz ellenállnom a késztetésnek, hogy már, csak azért se forduljak meg, mert ezt kéri tőlem, hogy ezzel is éreztessem Vele, mennyire nem főnökösködhet felettem, de ez már egész más helyzet, mint az, amikor megszabta nekem, hogy egyedül nem mehetek sehová. Nem, mintha arra nem bólintottam volna végül rá, de azért előtte igyekeztem sokáig állni a sarat és a tudtára adni, hogy nem parancsolgathat nekem. Most viszont, ahogy előttem ücsörög és úgy néz rám, mint aki szó szerint képes lenne felfalni, tekintetében olyan vágy izzik, amitől már önmagában megemelkedik a pulzusom, képtelen lennék nem eleget tenni a kérésènek. Már csak a kíváncsiságom miatt sem és, mert tudom, hogy bármire is készül, piszkosul élvezni fogom minden kibaszott pillanatát. Sikerül meglepnie azzal, mikor a fenekembe harap, fel is szisszenek az izgató érzéstől, de aztán a pillanatnyi gyenge fájdalmat enyhíti nyelve érintésèvel, ahogy eltünteti rólam a finom krémet gyengéd mozdulataival. De újra és újra meglep a váratlan fordulatokkal, mert arra sem számítok, hogy mindezek után az ölébe ránt, halkan sikkantok is egyet, hogy aztán vele együtt nevetve simuljak hozzá, rekedtes hangjától pedig kénytelen vagyok az ajkamba harapni, miközben csípője finoman mozdul alatt, így adva tudtomra, mennyire nem lankadt még mindig a figyelme.-Akkor is ezt mondtad, mikor először megcsókoltál. Már akkor elkaptál.- sutyorgom halkan, apró mosollyal ajkaimon, ahogy felidézem azt a pimaszul elcsent csókot, azt a pillanatot, ahogy magához húzott a karomnál fogva és először pezsdítette fel a véremet úgy, hogy azóta sem nyugodott le igazán. Bár akkor, még közel sem az érzelmek vezéreltèk, mint most, csak a kivagyisága és, hogy megmutassa, Ő ezt is megteheti. Ha pofátlanul is szerezte azt a csókot, fogalma sincs róla talán, mennyire felizgatott vele, mint ahogy most is felizgatnak türelmetlen szavai, amire nem is én lennék, ha nem incselkedve válaszolnèk.-Mèg meglátom...- mármint, hogy kiérdemelte-e, hogy megkapja, amit akar, bár a gondolatmenetem amúgy is félbe szakítja azzal, ahogy finoman a fülemre harap, miközben keze mohón bebarangolja testemet, oldalamon, melleimen cikázva végig. Előrébb csúszok picit, kezem határozottan simul kemény férfiasságára, miközben csípőm tovább járja forró táncát, mintha már magamban érezném, mintha rajta mozdulnèk, majd némi helyezkedést követően végre tényleg így is történik, ahogy lassan ráengedem magam egy buja nyögés kíséretében. Beleremegek az érzésbe, ahogy egészen ráereszkedek, ahogy forró lélegzete tarkómon borzolja a bőrt, miközben halkan nyög az élvezettől, de nem váratom túl sokáig a folytatással, csak pár pillanatig élvezem ki mozdulatlanul, majd lassan mozogni kezdek rajta térdèn támasztva meg magam. Testem tovább forrósodik, az őrült, vad lüktetés minden mozdulattal egyre intenzívebb bennem, majd ahogy mellkasának dőlök és lihegve, küszködve ajkaiért kapok, szèjjelebb nyitom combjaimat, ezzel is fokozva az élvezetet és arcára simítva tenyerem tovább hajszolom a mámort. Nem csak az Övét, a sajátomat is, mert hiába a percekkel ezelőtti orgazmus, az is csak érzékenyebbé tesz az Ő élvezetère, ahogy újra és újra megfeszül bennem, ezzel is jelezve, milyen közel van már a gyönyörhöz, ami olyan régóta várat magára. -Akkor, csak érezz...- nyögöm elfúló hangon, ahogy izgató hangján vállamra suttog, finoman a bőrömre harap, de azért odébb dőlök picit, szinte már karján támasztva hátam, fejem felé fordítom, lázas pillantásom Övét kutatja némán, levegő után kapkodva, miközben kezemmel tarkójáig nyújtózok, másikat pedig derekamat ölelő karjára csúsztatom. Egyre hevesebben, egyre mélyebben fogadom magamba újra és újra, melleim közt verejtèkcsepp gördül végig bőrömet csiklandozva, a szívem olyan vadul kalapál, hogy szinte látható is minden dobbanása, a belőlem kitörő hangok pedig egyre feszültebbek, egyre kéjesebbek, míg meg nem adja magát végül nekem, míg belém nem robban, izgató lüktetésètől pedig, az én testem is megfeszül, majd reszketve mozdul rajta még párat, ahogy végig robog rajtam a gyönyör. Ajkaiért kapok, lihegve próbálok valami csók-fèlèt követelni tőle, de olyan suták a mozdulataim, hogy végül inkább, csak alsó ajkára harapok finoman és nyögve, feszült sóhajokkal vèszelem át, ahogy a mámor újra és újra megremegteti testem, míg enyhülni nem kezd.-Kibaszottul izgató, amikor élvezel...- lihegem a szájára, alig kapok levegőt, a szívem majd' kiszakad mellkasomból, kezem pedig a még mindig körèm fonódó karjára simít gyengéden, így adva tudtára, milyen csodás érzés az ölelésèt érezni, miközben letarol ez a megsemmisítő érzés.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 11:05 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Inkább azzal lepett volna meg, ha nem pimaszkodott volna, bevetve azt a jól ismert dacosságot, amit nagy eséllyel senki mástól nem tűrtem volna ilyen jól. Sőt, néha még akkor is akadtak vele problémáim, mikor Ő csinálta, bár, ma még valahol önmagára is rácáfolt azzal, hogy szinte minden nógatás és kényszerítés nélkül hajlandó volt velem visszajönni a házba abból a mocskos motelből, pedig minden létező agysejtemet felkészítettem arra a kemény és heves dacra, ami ott lakozott benne, és néha szerette tiszteletét tenni. De még ezt is szerettem benne, mert ha nem így ismertem volna meg, hanem mondjuk kezesbárányként, most szintén nem lennénk itt. Mintha tényleg csak egyetlen olyan út létezett volna, ami egymáshoz vezetett bennünket, mert ha egyetlen apró részlet is eltért volna attól, ahogy végül történt, talán minden más lenne... nem állna itt előttem, azzal incselkedve, hogy megforduljon-e, de mikor végül megtette, elégedetten felsóhajtottam, és miközben egyik kezemmel közelebb vontam magamhoz, másikkal már egy adag nutella után nyújtóztam, gyengéden kenve végig gerince vonalán, és bár először onnan akartam eltüntetni, de végül mégis a fenekéhez hajoltam, kihasználva azt, hogy erre úgysem számít. Finoman haraptam rá, otthagyva fogaim nyomát a formás domborulaton, a vágy pedig, ami eddig sem nyugodott bennem, újra végigszántott testemen, már pusztán attól, hogy ilyen közel volt hozzám, már-már tényleg lépésnyire az oroszlán barlangjától. Nemcsak az édes krémet éreztem nyelvem alatt, mikor végül gerincéhez hajoltam, hanem a tűzforró bőrét is, szinte nyoma sem volt annak a mámorító kielégülésnek, amit pár perccel ezelőtt átélt a fürdőben, mert ugyanazt éreztem rajta, amit magamon is. Nem tudtam betelni Vele és a vággyal, amit iránt éreztem, és ami olyan volt, mint egy feneketlen tó, egyszerűen nem találtam a végét. És nem is akartam. Jóleső hümmögésekkel nyaldostam tovább, majd egy váratlan mozdulattal rántottam ölembe, pofátlanul felnevetve a halk kis sikításon, ami kiszakadt belőle. - Most megvagy - búgtam a fülébe rekedten, máris mozdulva alatta, csak hogy bizonyítsam, mennyire nem csillapodott bennem semmi, testem ugyanúgy lüktetett utána, és nem is voltam rest hangot adni annak, hogy mire is vágyom piszkosul. Tényleg, ebben a pillanatban akár az életemet is odadobtam volna azért cserébe, hogy végre megérezzem magam körül forró testét, a lüktető, pulzáló izmokat, és Őt magát, ahogy mellkasomnak dőlve reszket meg a teste, a hangok pedig, amik előbuknának belőle, már most pattanásig feszítették az izmokat. - Szerinted nem érdemeltem még ki? - kérdeztem vissza, gyengéden ráharapva fülcimpájára, ott érintve, ahol éppen értem, hol ujjaimmal barangolva végig oldalát, hol előre nyúlva, mellbimbóit ingerelve, néha halkan felnyögve, mikor már nemcsak én, de Ő is nekem feszítette csípőjét, így sodorva még messzebb a valóságtól, hisz szó szerint éreztem teste melegét, azt, amit csak Ő tudott volna megadni nekem, és ezt ki is használta a végletekig. Először azzal, hogy ujjait kulcsolta körém, előcsalva belőlem egy mohó, mély nyögést, míg én előrenyúlva combjára simítottam tenyeremet, mintha így próbáltam volna kapaszkodni valamibe, bármibe, de ahogy lassan megemelkedett, érezve, hogyan igazít testéhez, már az elképzeléstől is sóhajtanom kellett, és ebben az egyetlen árva hangban benne volt minden sóvárgásom és kínlódásom. Dereka köré fontam karomat, mikor megadta az édes kegyelemdöfést, és engedte, hogy elmerüljek benne, homlokom pár pillanatig tarkójának dőlt, bőrébe fújtatva és oda eresztve egy erőtlen nyögést. Kibaszottul szenvedtem attól, hogy nem láthatom Őt, főleg mikor térdeimen megtámaszkodva mozogni kezdett, de már az elképzelésre is éles szúrással reagált a gyomrom, érezve, hogy még keményebbé válok testében, és nem bírtam ki, hogy ne fogjak néha csípőjére, így húzva magamra, teljesen kitöltve testét, a nyögéseket pedig meg sem próbáltam magamban tartani, még akkor sem, mikor hátrahajolt, és megkereste ajkaimat, én pedig hol mohón, hol teljes önkívületben próbáltam követni ajkai ritmusát, de azok után, hogy ki tudja mióta késleltettem a saját gyönyörömet, már alig fogtam fel valamit a körülöttem zajló eseményekből. - Én is imádom - súgtam neki halkan a nyilvánvalót, eleresztve ajkait, hogy fogaimat finoman vállába mélyesszem, mikor egy intenzívebb hullám végighaladt testemen, kezeim pedig végső nyugalmat találtak csípője két oldalán. Újra és újra mozdultam alatta, mohóbb ritmust követelve Tőle, olyan mélyen élvezve testét, amennyire csak engedett. - Kibaszottul zavar, hogy nem látlak - nyögtem fülébe már teljesen berekedve, de a gyönyör már így is ott toporzékolt a küszöbön, érezve, hogy lassan a markába kap, én pedig utolsó mentsvárként ismét dereka köré kulcsoltam egyik karomat.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 10, 2022 11:31 pm
Iris & Dimitriy
Úgy néz rám, miközben a nutellát lenyalja ujjáról, mintha legalábbis épp engem simogatna nyelvével, mintha testem minden porcikáját kényeztetné épp, én pedig épp úgy válok libabőrössé, a testem épp úgy forrósodik fel, mintha ténylegesen érintene. Pedig, Ő nem tesz semmi mást, csak ül a kanapén és a nutellát nassolja, amiből én is követelek magamnak egy keveset szája szélèről majd ujjáról is, ahogy közelebb hajolok hozzá, de többet hiába is kérek, nem ad. Ki kell érdemelnem, de hiába is kérdezek rá, hogy pontosan mit kellene tennem érte, még Ő maga sem tudja, ezzel pedig elő is csal belőlem egy pimasz vigyort, ami akkor sem tűnik el, amikor elárulja, hogy mi az, amit viszont csinálhatnèk. Incselkedve hajolok közelebb ajkaihoz, mintha egy pillanatig is latolgatnám, hogy eleget tegyek-e a kérésènek, ajkaira is suttogok lágyan, miközben eltölt az a kellemes érzés, amit minden alkalommal érzek, amikor csak az idegein táncolok, elismerése hallatán pedig, csak még biztosabb vagyok abban, hogy célt értem a kis játékommal, de végül mégis felegyenesedek és lassan megfordulok. Bőröm felhevül az izgatottságtól, ahogy ott ácsorgok előtte, háttal fordulva neki, miközben türelmetlenül várom, hogy érintsen végre valahol vagy történjen valami, mikor pedig finoman nógatni kezd, hogy terpesszek kicsit, ajkamba harapva követem a néma utasítást. Iszonyúan felizgat már ezzel is, de ahogy gerincem alján megérzem érintésèt, ahogy végig ken rajtam némi krémet, nyelek egy nagyot, libabőrössé válok, mégis meglep azzal, hogy a számításaim ellenére először inkább fenekembe harap finoman, amire egy feszült szisszenèssel válaszolok, de rögtön utána kéjesen nyögök is egyet. Lassan, gyengéden tünteti el rólam a krémet, az érzéki mozdulatoktól felgyorsul a légzésem, a vérem meglódul a testem pedig, mintha le sem nyugodott volna pár perccel ezelőtt, ismét felforrósodik a vágytól. Halkan sikkantok egyet, ahogy hirtelen az ölébe ránt, de aztán vele együtt elnevetem magam, hátammal forró mellkasának dőlök és lassú, érzéki mozdulatokkal ágyékához simulok újra és újra. Képtelen lennék mozdulatlanul ücsörögni az ölében, miközben keményen ölemnek feszül, forró lehelete bőrömet simogatja és gyengéd csókot lehel tarkómra, de nem úgy fest, mintha annyira bánná mozdulataimat, mert Ő is mozdul alattam abban a lassú, őrjítő ritmusban, miközben buja szavakat suttog bőrömre. Hangja hallatán megborzongok, de ajkamba harapok, mielőtt bármiféle hangot is kiadnèk magamból, miközben finoman megtámaszkodok ugyanott, mint korábban, a combjai mellett és még pikánsabban tekergetem rajta csípőmet.-Hát azt ki kell érdemelni...- súgom pimaszul, de már én magam is feszültebben lélegzem, ahogy a vágy eluralkodik rajtam, szavaimmal ellentétben pedig kissé előrébb csúszok combjain majd mögém nyúlva gyengéden férfiasságára fogok, halkan nyögve az ismerős érzéstől, ahogy ujjaim közé lüktet, tovább járva csípőmmel az izgató táncot, miközben kezem is gyengéden mozogni kezd rajta. Nem sokáig tudom türtőztetni magam, a vágy lassan eluralkodik testemen, feszült sóhaj kíséretében emelem meg kissé csípőmet, hogy finoman magamhoz igazítsam, majd lassan ráereszkedek, de az érzéstől, egy pillanatra bennem reked a levegő is. Halk, buja nyögéssel helyezkedek el ismét ölében, mozdulatlanul élvezve ki pár pillanatig, ahogy belém lüktet, majd térdein keresve támaszt kezdek mozogni rajta lassú, őrjítő tempóban, mintha csak ízlelgetnèm, miféle érzéssel is tölt el, ahogy újra és újra elmerül bennem, mikor pedig, már úgy érzem, hogy képtelen vagyok tovább tartani magam, finoman mellkasának dőlök hátammal és vállam felett pillantva rá követelek tőle egy mohó, szenvedélyes csókot. -Olyan finom érzés...-nyögöm ajkaiba, combjaim lassan szét tárom csípőm lassú, kínzó ritmusa közben, így keresve meg a tökéletes pózt, egyik kezemmel továbbra is csípője mellett támaszkodva meg, másikkal pedig finoman arcára simítok és nyaka bőrébe nyögök az élvezettől.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 10, 2022 8:05 pm
Egyetlen pillanatot sem szalajtottam el, úgy tartottam szemmel, mintha köteleztek volna rá, és ahogy csípőre vágta kezeit, egy pillanat erejéig még vigyorra is rándultak ajkaim, de még volt annyi önuralmam, hogy gyorsan megszabályozzam arcizmaimat. Pedig kibaszottul tetszett, ahogy lenézett rám, szinte fürdőzve abban a figyelemben, amit egyes egyedül neki szenteltem, majd mikor lehajolt, csak hogy megtámaszkodjon combjaim mellett, és mohón eltüntetett némi nutellát ajkam széléből, egy pillanatig bántam, hogy én magam nem tudok a kanapé peremébe kapaszkodni. Nagyon nehezen álltam meg, hogy ne mozduljak meg, még levegő sem akart a tüdőmbe jutni, miközben nyeltem egyet, egy pillanatra megtorpanva a nutella habzsolásában, élvezve azt, amit nyelvével okozott, még ha valahol iszonyúan fel is bosszantott azzal a szándékos ingerléssel, amit éppen művelt. A hangok, amiket produkált, egyértelműen húzni akarták az agyamat, mintha tényleg ki akart volna hozni a béketűrésemből, csak hogy véget vessen ennek az új, alig elkezdett játéknak, de mielőtt bármit is mondhattam volna, már ujjamról lopta el az édességet, én pedig pislogás nélkül követtem nyelve rutinos mozdulatait. - Azt még nem tudom, de mindjárt megálmodom - szólaltam meg rekedten, egyszerű választ adva kérdésére, miközben tekintetem ajkairól a melleire vándorolt, majd még lentebb, végigsimogatva szemeimmel hasát, tüzesen végignyalva saját ajkaimat, mikor eljutottam öléig, hangom pedig, mikor megkértem, hogy forduljon meg, elárult mindent arról, hogy milyen állapotba kerültem tőle. Még esélyem sem volt lehiggadni, mert a vágyott beteljesülés helyett inkább kicipeltem a fürdőből, mielőtt a lényegre térhetett volna, megfosztva magam az őrjítő kéjtől, csak hogy még jobban felizgassam saját magam, és ezzel együtt Őt is, pedig abban talán mindketten egyetértettünkl, hogy már a végleteket súroltuk. Már nem volt hová fokozni a helyzetet, izmaim úgy feszültek, mint a gitárhúrok, amik készen álltak arra, hogy elpattanjanak, Ő pedig tovább játszadozott, először szemmel láthatóan arra készülve, hogy nem fogad majd szót. - Túl gyorsan tanulsz - szólaltam meg suttogva, mikor alig pár centiméterre hajolt ajkaimtól, de nem csókolt meg, csak tovább folytatta a rafinált kis játékát, én pedig szinte már készültem arra, hogy elengedjem a nutellás üveget, és csípőjére fogva ösztönözzem arra, hogy forduljon meg, de végül nem tettem meg. Többet jelentett annál, minthogy ilyen egyszerűen rángassam, mint valami bábut egy dróton, de tekintetem megtelt ördögi fénnyel, mikor újabb pimaszkodás követte mozdulatait. - Most az egyszer? - vontam fel kérdőn a szemöldökömet, sunyi vigyorom pedig egyértelműen elárulta, hogy egy szavát sem vagyok hajlandó elhinni, de ahogy én betegesen vágytam érintésére és arra, hogy örömet szerezzek neki, úgy ezen valószíbűleg Ő is osztozkodott velem. Enyhén terpeszre nyitottam lábaimat, mikor végül tényleg megfordult, szabad kezemmel utána nyúlva, hogy csípőjénél fogva gyengéden hátrálásra ösztönözzem. Előre dőltem, majd kiegyenesedtem, ujjam pedig ismét a nutellás üvegbe merült, egy apró kis csíkot kenve végig gerince aljánál, pont abban a magasságban, amit még így, ülve is kényelmesen elérek majd ajkaimmal, de mielőtt belekezdtem volna az eltüntetésébe, átkaroltam lábait, mohón beleharapva fenekébe, csak ezt követően nyújtózva ismét, hogy nyelvem rátaláljon a nutellával bekent bőrére, lassú, körülményes mozdulatokkal tüntetve el róla, egyre feljebb és feljebb haladva, és mikor egyértelműen nem számított rá, az ölembe rántottam, pimaszul a fülébe nevetve, mit sem törődve azzal, hogy a némileg ragacsos háta ezúttal ismét összekente a mellkasomat. Orrom végigszántotta vállát, majd tarkójánál kötött ki, finom csókokkal borítva bőrét, egyre elszántabban dörgölve hozzá ágyékomat az öléhez, és bár itt első ránézésre nálam volt az irányítás, de valójában amint az ölembe rántottam, a gyeplő átvándorolt hozzá, megkapva a döntés jogát, hogy mikor engedi majd testünk egyesülését. - Kibaszottul benned akarok lenni - búgtam fülébe, forró leheletemmel kényeztetve nyaka egyre nedvesedő bőrét, míg körmeim végigszántották oldalát, mozdulva alatta egyet.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 10, 2022 6:01 pm
Iris & Dimitriy
Mosolyogva kapaszkodok nyakába, miközben a szobába cipel és bár arra számítok, hogy ha már az ágy felé indul, ott majd le is tesz karjaiból, de ehelyett csak arra kér, hogy kapaszkodjak tovább és magához veszi az ott felejtett nutellás üveget, majd odébb indul a kanapé felé. Csak az előtt tesz le, hogy a lábaimra álljak, majd egyszerűen ledobja rá magát és, miközben úgy vizslatja testem, mint egy éhes ragadozó, az ujján lévő krémet kezdi nyalogatni őrülten izgató átéléssel. Csípőre vágom kezeimet, úgy állom tovább pillantását, míg Ő nyalakodik, de végül lehajolok hozzá, combjai mellett megtámaszkodok, szándékosan kerülve a lehetőségèt is annak, hogy érintsem azon kívül, míg nyelvemmel finoman eltűntetem ajka szegletéből a nutellát. Épp olyan élvezkedve ízlelem az édességet, mint ahogy Ő tette az imént, ami annyira nem is túlzás, nem sokat kell hozzá színészkednem, mert eszembe juttatja azt, mikor Ő lüktetett ajkaimba, amikor Őt vettem finoman közéjük, ez pedig úgy felforrósítja a bőröm, mintha mi sem történt volna a fürdőszobában. -Ès mivel tudnám kiérdemelni?- dorombolom halkan, erővel állva ellen a késztetésnek, hogy testemmel finoman hozzásimuljak, mert ha nekem ki kell érdemelnem a nutellát, akkor Ő sem érezheti csak úgy, hogy mennyire felhevített már ezzel a kis játékkal is, nem simulhatnak melleim forró bőréhez, de annyit azért megengedek Neki és magamnak is, hogy ujját ajkaim közé véve szopogassam le bőrèről a maradék nutellát.-Inkább helyet kellene foglalnom?- kérdezek vissza pimaszul, mikor nehezmènyezni kezdi, hogy még mindig csak fölötte ácsorgok, finoman ajkamba harapva kezdem lassan riszálni csípőmet, már-már úgy, mintha Ő állna épp mögöttem, én pedig finoman hozzá dörgölőznèk, a gondolattól pedig kénytelen vagyok nyelni egyet, de ahogy megemlíti, hogy akár meg is fordulhatnèk, kacér mosoly jelenik meg ajkaimon.-Megfordulhatnèk...- lehelem halkan ajkaira, egész közel hajolva hozzá, hogy szinte már csak millimétereken múlik, hogy hozzá érjen, halk sóhajaimat valószínűleg érzi is bőrén, miközben lehunyt szemekkel megpróbálom elképzelni, milyen is lenne, ha hátat fordítanèk neki, ha szabadon érinthetnè a testem anélkül, hogy látnám, mire is készül vagy épp mit művel, mire készül, végül sóhajtok egy nagyot és megcsóválom a fejem.-Most az egyszer azt teszem, amit kérsz.- súgom pimasz mosollyal, majd ellököm magam a kanapétól és felegyenesedek újra, hogy aztán tekintetem az Övébe fűzve lassan megforduljak, míg végül már csak vállam felett sandítok rá hátra kacér mosollyal. Elfordítom végül a fejem, ajkamba harapva simítom tenyereim combjaimra, finoman bőrömbe is marok, miközben kínoz a kíváncsiság és az izgatottság amiatt, hogy vajon mi járhat a fejében, mire készülhet azzal a nyamvadt nutellával, de végül csak sóhajtok feszülten egyet és megnyalom kiszáradt ajkaim. Iszonyatosan beindít, már pusztán az is, hogy nem látom Őt, hogy fogalmam sincs, hogy mire készül, hogy mi lesz a következő mozdulata, hol érint majd, és valami érthetetlen módon ez mind felizgat a végletekig felforrósítva bőrömet.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 10, 2022 3:59 pm
Nem válaszoltam, bár talán nem is lett volna értelme, mert pontosan tudta, ismert már annyira, hogy milyen aljas és szemérmetlen játék áldozatává válna, ha netán szándékosan próbálná visszafogni azokat a buja, őrjítő nyögéseket vagy épp sóhajokat. Már Ő maga is tudta, nem egyszer érezte ujjai között, vagy épp teste forróságában, hogy milyen hatással vannak rám a belőle kicsúszó hangok, és hogy mennyire felkorbácsolja velük az amúgy sem szunnyadó vágyat, az pedig, hogy netán akarattal fosszon meg tőlük... nem, biztosan nem hagynám szó nélkül, és méltó revansot vennék, addig kínozva minden porcikáját, míg fel nem adja a nevetséges próbálkozását. És talán Ő tudta a legjobban, hogy engem aztán nem kell félteni, ha ilyesmiről van szó, mert én mindig elérem, amit akarok, és ennek eredményével gyakran szembesülnie is kellett ezeken a lázas éjszakákon, amiknek nagy részére ugyan nem emlékezett, de nem voltam rest megpróbálkozni azzal, hogy felidézzem benne, mi minden történhetett az amnéziája előtt. Az pedig, amit láttam és hallottam, azt sugallta, hogy jó nyomon jártam, és még közel sem tartottam ott, hogy be akarjam fejezni. Túl hosszúnak tűnt még az előttünk álló éjszaka, én pedig nem szándékoztam pazarolni a rendelkezésre álló időt. A karjaimba emeltem, úgy sétálva át Vele a hálószobába, téve egy nagyon rövid kitérőt az ágyig, de ahelyett, hogy ráfektettem volna, és elkezdtem volna falatozni azt a bizonyos desszertet, amiről már odalenn a konyhában is álmodoztam, inkább magamhoz vettem a nutellát, kellőképp vigyázva arra, hogy továbbra is erővel tartsam, majd elégedett, sunyi vigyorral sétáltam el a kanapéig. Mielőtt azonban leültem volna, Őt a két lábára állítottam, és miközben kényelmesen hátradőltem, ujjam pedig elmerült az édes krémben, tekintetem úgy pásztázta végig meztelen testét, mintha nem is a finomságot nyaldosnám épp az ujjamról, hanem Őt magát, tetőtől talpig, alaposan megízlelve bőrének minden apró centijét. És vágytam is rá, hogy megtegyem, még azok után is, hogy a mámor nem is olyan régen érte el testét, méghozzá úgy, hogy a nyelvem alatt élvezett el, szinte még éreztem testének reszketését is, ahogy újra és újra visszaköszönt bennem, de még a gondolat végére sem értem, Ő már hajolt is hozzám, megtámasztva magát a kanapén. Meg sem szólaltam, helyette a csillogó íriszeit kezdtem bűvölni, mintha ezáltal képességet kaptam volna olvasni a gondolataiban, észre sem véve, hogy némi édesség a szám szélére jutott, amit készségesen el is tüntetett rólam. Még a levegő is bennem akadt pár másodpercig, a forróság végigmarta testemet, ahogy megéreztem forró nyelvét magamon, a hangok pedig, amik kibuktak belőle, belőlem is előcsaltak egy jóleső, borzongó sóhajt. - Ki kell érdemelni - vontam meg vállamat lassan, jó pár másodperces fáziskéséssel, a következő borzongás pedig akkor futott végig rajtam, mikor elkapta kezemet, és lenyalta ujjamról a maradékot. Úgy incselkedett velem, ahogy mindig, azt az érzést keltve bennem, mintha nem is az ujjamat nyaldosná, pontosan ilyen volt ajkai között mozdulni, és ismerve Őt, szándékosan ezt a hatást akarta kiváltani. - És sokáig fogsz még csak álldogálni, vagy... - kezdtem bele halkan, utalva arra, hogy bár fölém hajolt, és testem mellett támaszkodott, de még mindig nem törte meg kettőnk között az utolsó centimétereket. Kedvem támadt volna azonnal magamra rántani, bár még magam sem tudtam, hogy mire vágyom jobban, nyelve kényeztetésére, vagy teste pulzáló izmaira, de kezdtem arra a szintre jutni, hogy tulajdonképpen már mindegy, mert ágyékom már úgy feszült az aljas kis játékától, ahogy előtte még soha. - Talán megfordulhatnál - hajoltam közel ajkaihoz, szinte szájára suttogva szavaimat, kíváncsian várva, hogy vajon tényleg szót fogad-e, vagy szembemegy velem, és a saját akaratát fogja majd érvényesíteni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 10, 2022 1:11 pm
Iris & Dimitriy
Olyan erős és intenzív a gyönyör, ami végig száguld testemen, miközben ajkai és nyelve tovább simogatnak, karjával pedig határozottan átfogja combomat, hogy képtelen vagyok visszafogni a kikívánkozó hangokat. Még a lélegzetvételem is hangos, ahogy reszketve zihálok, ahogy próbálom átvészelni a megsemmisítő érzést, mintha a testemet eddig kínzó lángok, most végképp erőre kaptak volna és az édes gyönyör kíséretében felemésztenének mindent. Úgy szorongatom ujjait, mintha az életem múlna rajta, de amikor tudatosul bennem, hogy akár még fájdalmat is okozhatok ezzel, gyorsan ellazítom kezemet, lepillantok rá, tekintetét kutatom, miközben lassan már felegyenesedik és átfogja derekamat. Élvezettel simulok hozzá, mint valami békés sziget, úgy hat hirtelen ebben a káoszban bőre forrósága, miközben ajkai enyémekért kapnak, nyelvünk buja táncot jár egymással én pedig őszintén nem bánnám még azt se, ha többé nem jutnék már levegőhöz, mert egyedül csak Rá van szükségem. Akkor is, ha iszonyúan pimasz és szóvá teszi az iménti "hangoskodásomat", ami szavai ellenére pontosan tudom, hogy mennyire felizgatja és ezt érzem is teste minden rezdüléséből és abból, ahogy keményen ölemnek feszül, miközben a szíve vadul lüktet tenyerem alatt. Mégis incselkedek vele és úgy teszek, mintha egy pillanatra is fontolóra venném, hogy majd más esetben halkabb leszek, de valószínűleg ezt, csak akkor tudnám megtenni, ha a helyzet, a körülmények és a helyszín megindokolná. -Miért, ha játszani akarnék, mi történne?- kérdezem kacér mosollyal, vállába fúrva arcomat, bőrére hintve gyengéd csókokat, miközben abban is megegyezünk, hogy valószínűleg a szomszédok irigyek lehetnek amiatt, amilyen hangokat képes belőlem előcsalogatni. Már, ha hallják egyáltalán. Figyelmem azonban a szomszédokról inkább ágyékára terelődik, ahogy egy kisebb mozdulatomat követően ismét ölemnek feszül, kezem gyengéden végig is barangol testén, hogy végül ujjaim közé fogjam finoman, felhívva rá a figyelmét, hogy talán még nekem is lenne mivel foglalkoznom, ha már összeszedtem magam a gyönyör után, Ő azonban inkább elhúzódik mondván, hogy "várhat még", és karjaiba vesz, mintha csak a menyasszonyt akarná épp átcipelni a küszöbön. Kuncogva karolom át a nyakát, de mielőtt bármit is mondhatnék, forró, tüzes csókkal fojtja belém a szavakat és a hálószoba felé indul egész az ágyig haladva, letenni azonban, még nem nagyon akar, helyette inkább arra kér, hogy ne engedjem el a nyakát. Értetlenül fordítom fejem az ágy felé, de a nutellás üveg láttán elnevetem magam és arcára nyomok egy csókot, majd továbbra is kapaszkodva belé kíváncsian figyelem, merre is halad tovább, mert nem az ágy lesz a végállomás, elfordul tőle, inkább a kanapét veszi célba. Talpra állok, mikor végül elenged, de mire észbe kapok, Ő már előttem ücsörög, ujját pedig a nutellába mártja, hogy aztán izzó tekintetét le se véve rólam, élvezkedő hangok kíséretében tüntesse el magáról az édes krémet. Megnyalom ajkam, miközben kacér mosollyal csípőre vágom kezeimet, mintha csak még inkább szeretnék neki tökéletes látványt biztosítani, majd fejemet oldalra biccentve nézem pár pillanatig és ajkamba harapok. Közelebb lépek hozzá, majd előre hajolok picit és megtámaszkodok combjai mellett a puha matracon, tekintetem kacéran ajkaira vezetem és, ha már volt olyan ügyes és összekente a szája szélét némi nutellával, nyelvemmel tüntetem el róla finoman, hangosan élvezkedve közben. -Igazán adhatnál nekem is egy keveset. Ne lény olyan önző.- duruzsolom vigyorogva ismét tekintetére találva, majd lepillantok a kezében tartott üvegre és az ujjára is, amiről már eltüntette a krém javát, de úgy döntök, hogy a maradékot nem fogom meghagyni neki. Csuklójára fogok gyengéden, kezét a számhoz emelem, majd miközben tekintetem az övébe fűzöm, finoman lenyalogatom nyelvemmel a maradék krémet, ajkaim közé is csúsztatom végül ujját, hogy alaposan leszopogassam róla az édességet szándékosan ingerlő hangok kíséretében. -Mmm. Annyira finom.- lehelem végül halkan, testem forrósága pedig, ami már az Ő mutatványa és tekintete láttán is éledezni kezdett bennem az imént, csak tovább élénkül, mintha nem is pár perce éltem volna át azt az egetrengető orgazmust.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Szept. 10, 2022 8:44 am
Egy pillanatig sem akartam siettetni, hagytam, hadd élvezze ki, hogy az élvezet lassan, de mindent elsöprően végigvonul a testén, olyan nyögéseket csalva ki belőle, hogy hirtelen már nemcsak miatta tartottam fontosnak a combjába kapaszkodni. Gyönyörének látványa olyan intenzíven hatott rám, hogy újra befeszültem, kedvem támadt volna azonnal felegyenesedni, és újra elfoglalni a méltó helyemet lábai között, de itt, ezúttal nem volt helye önzőségnek. Ez is olyasmi volt, amit előtte legfeljebb hírekből ismertem, és nem hittem abban, hogy bárki csak úgy, önszántából képes lemondani saját magáról, a saját igényeiről és vágyairól valaki másért, de nem ez volt az első alkalom, hogy rá kellett döbbenjek: annyi minden létezik a világban, ami végig ott volt az orrom előtt, én pedig már csak azért sem vettem róla tudomást, mondván, hogy csak a gyengék eszköze az ilyesmi. Én pedig soha nem gondoltam magam gyengének vagy sebezhetőnek, vagy olyannak, aki képes lesz félrerakni a saját érdekeit egy nő miatt, de Iris bebizonyította, hogy ehhez nem kellett sem gyengének, sem sebezhetőnek lennem. Lassan kezdtem el felemelkedni, közben végig testéhez simulva, ahol csak lehetséges volt, majd átkaroltam derekát, ajkát pedig mohó támadás alá vettem, játékosan incselkedve nyelvével, de a belőlem kikívánkozó vigyort csak nem tudtam elfojtani. - Eszedbe ne jusson - bukott ki belőlem szinte reflexből, mikor beharangozta, hogy a következő alkalommal talán már halkabb lesz, de pimasz vigyora elárulta, hogy szándékosan húzgálja a bajszomat. Ő is tudta, hogy milyen hatással vannak rám a belőle kibukó hangok, amik legalább annyira ingereltek, mint a csupasz teste, ami épp hozzám simult, közben egy apró csókot lehelve az arcomat simító tenyerére. - Bár, ha játszani akarsz... - vontam fel sunyin szemöldökömet, ajkam körül pedig már nem is pimasz, hanem egy sejtelmes, ördögi vigyor rajzolódott ki, ezzel jelezve, hogy ha netán tényleg beváltja a fenyegetését, és halkabb lesz, addig fogom ostromolni és kínozni, míg meg nem gondolja magát. És azt be kellett látnia, hogy tőlem kitelik egy efféle aljasság, hisz már a gondolat hatására is fájdalmasan ajkamba martak fogaim. Szorosabban fonódott köré a karom, mikor bújni kezdett, arca a nyakamba temetkezett, én pedig gyengéden simítottam végig ujjaimat először a hátán, majd hajtincsein, apró csókot lehelve homlokára, de még a helyzet nyugodtsága ellenére sem tudtam megszabályozni a zakatoló szívemet és a vérem sebes vágtáját. - Biztosan megeszi őket az irigység - vigyorogtam tovább, utalva az általa említett szomszédokra, finoman érintve ajkait, egy aprót morranva, mikor szándékosan ágyékomnak feszült, mintha csak így akart volna emlékeztetni arra, hogy nemcsak a zakatoló szívem lüktetett még mindig olyan hevesen, és mikor rám kulcsolta ujjait, a következő morranás már halk, elnyúló sóhajként távozott belőlem, homlokomat finoman az övének támasztva, de még mielőtt azt hitte volna, hogy nyeregbe került, szemtelenül végignyaltam saját ajkamat. - Ez még várhat... egy kicsit - tettem hozzá pimaszkodva, orrommal végigszántva arcvonalát, majd kiléptem lábai közül, de nem mentem túl messzire, csak épp annyira, hogy a karjaimba tudjam venni, egyik kezemet háta alá csúsztvatva, míg másikat a két térde alá, újra felkutatva ajkait, szenvedélyes csókkal fojtva belé az esetleges szavakat és hangokat, míg vakon elindultam a hálószoba irányába, és ugyan először az ágy mellett álltam meg, de nem adtam jelét annak, hogy le akarnám rakni. - Ne mosd engedd el a nyakamat - vigyorodtam el, miközben a hátát tartó kezem nagy nehezen megszerezte a nemrég félresöpört nutellás üveget, és azzal együtt indultam el a kényelmes kanapé felé, ahelyett viszont, hogy Őt is az ölembe vontam volna, inkább két lábra állítottam, és csak utána ültem le, rögtön az édes krémbe mártva egy ujjamat, és miközben jóleső hümmögéssel lenyaltam ujjaimról, az előttem álló testét méricskéltem, mintha nem is a krémet, hanem Őt és finom bőrét nyaldosnám.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 09, 2022 11:26 pm
Iris & Dimitriy
Soha nem találkoztam, még csak hozzá hasonló férfival sem, aki amellett, hogy képes ijesztően rideg és távolságtartó lenni, most mégis olyan forrón simul bőrömhöz és olyan őszinte szerelemmel néz rám, hogy attól mindenem lángol. Mindezt pedig olyan gondosan, olyan remekül elrejtette a világ elől, hogy kis híján én is elhittem, hogy Ő egyszerűen, csak egy érzéketlen jégszobor, egy érzelemmentes gyilkológép, mégis történt végül valami, ami leolvasztotta Róla a jeget, ami nélkül, már képes voltam igazán látni és érezni Őt. Legalábbis, amikor először beleszerettem, amikor először elnyerte a szívemet, valahogy így történhetett, lassú, nehéz folyamatként olvadhatott le róla a jég, de most, mikor már az a forró szerelem fogadott tekintetében valahányszor csak rám nézett, amit én ébresztettem benne...máris elnyerte a szívemet újra. Ha csak fele annyira lettem volna az amnéziám után rideg, mint amennyire Ő volt az elején, akkor sem tudtam volna ellenállni Neki, ahogy viselkedett velem, ahogy őrizte tekintetében a gyengéd szerelmet, miközben én az emlékeim híján mást sem láttam benne újra, csak azt a régi szörnyet. De Ő már nem ugyanaz a férfi, vagy legalábbis mélyen szunnyad most benne valahol és, csak ma reggel bukkant elő újra ideig-óráig, míg értem jött abba a borzalmas motelba, de piszok gyorsan el is tűnt, hogy helyébe újra Ő lépjen, aki úgy tud rám nézni, úgy tud csókolni és érinteni, hogy attól a testem is, lelkem is megremeg. Emellé a pokoli vágy mellé pedig, nem kellett sok gyengédség, figyelmesség és kitartás, hogy rájöjjek, az amit irántam érez, nem csak egy múló románc, egy hirtelen támadt valami, hanem annál sokkal több, amitől felesleges lenne óvni magam és túl sokáig nem is lettem volna képes rá. Fogalmam sincs, hogy ugyanazt érzem-e, mint korábban vagy, hogy ez megközelíti-e egyáltalán azt a szerelmet, de jelenleg érte, miatta zakatol a szívem olyan hevesen, hogy majd' kiszakad a mellkasomból és az Ő pillantása az, amit látni akarok mostantól lefekvés előtt, ébredéskor vagy épp az ilyen őrjítő, lázas pillanatokban, miközben lassan araszolgat le testemen, csókjaival és forró nyelvével jelölve végig az ösvényt egészen az ölemig. Már önmagában az is pokolian izgató, ahogy előttem térdel, ahogy combjaimnál fogva húz közelebb magához, lábaimat pedig vállára helyezi, hogy aztán lüktető forróságomra találjon nyelvével és a vágyott gyönyör felé taszítson, mint ahogy tette azt már ujjaival is, ami miatt, már nem is tűnik olyan távolinak a cél. Kezem kezére talál, mintha kapaszkodót keresnék benne, ahogy a mámor egyre közelebb kerül, miközben csípőm követi zubogó vérem ritmusát, mikor pedig a gyönyör végül testembe mar és kíméletlenül végig söpör rajtam, már csak arra vagyok képes, hogy levegő után kapkodva a nevét nyögjem. Képtelen vagyok megszólalni, olyan bódult ez a pillanat, az egész testem zsibog az átélt gyönyörtől, ami olykor még mindig végig bizsereg rajtam, csak lassacskán búcsúzva el végleg, Ő pedig felegyenesedik hozzám, ajkaimra forró csókot lehel és átkarolja a derekamat, mintha így akarna segíteni visszatalálni a valóságba. Szavai hallatán elmosolyodok, kezem gyengéden simít arcára és hátára, nedves bőrét gyengéden cirógatom, pimasz szavai hallatán pedig elnevetem magam. -Legközelebb majd igyekszem halkabb lenni.- pimaszkodok én is vigyorogva, újra és újra ajkaiért kapva egy-egy rövid csók erejéig, mert arra azért tisztán emlékszem, hogy az általam kiadott hangokat kifejezetten élvezi. Erről árulkodik zakatoló szíve is, melynek lüktetését még úgy is érzem, hogy mellem finoman mellkasához simul, forró bőre finoman ingerli mellbimbómat és testem minden más pontját, amihez csak hozzáér, ahogy még jobban hozzábújok, arcom pedig nyakába fúrom még mindig pihegve az átélt gyönyörtől. -Bár, már megszokhattad volna,hogy milyen hatással vagy rám, nem?- kérdezem incselkedve, finoman nyaka bőrére harapva, majd felkutatom tekintetét, kezemmel végig simítok nyirkos arcán letörölgetve pár verejtékcseppet és forró, gyengéd csókot lehelek ajkaira.-Talán, már a szomszédság is megszokta...- viccelődök tovább ajkaiba suttogva, finoman harapva bőrére, ölemmel gyengéden simulva ágyékához, mert bár az én testem még mindig zsibog a beteljesülés után, Ő még mindig pokoli keményen feszül testemnek, így végül egyik kezem finoman le is csúsztatom rá, hogy pimasz vigyorral ajkaimon gyengéden köré fonjam ujjaimat.-Viszont úgy érzem, van még mit orvosolni.- súgom halkan, nagyot nyelve, ahogy próbálom rendezni végre légzésemet, finoman végig húzva nyelvem ajkaimon.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 09, 2022 10:02 pm
Feleslegessé váltak a szavak, hirtelen már nem volt olyasmi, amit ne tudott volna egyértelműen kiolvasni tekintetemből, ami legalább úgy tartotta Őt szemmel, mintha tényleg a foglyom lenne, de abban talán egyetértettünk volna, hogy ebben a fogságban elevickéltünk volna akár hosszú napokon keresztül is. Nem tudtam volna megmondani, hogy az elején vajon meddig érzett így ténylegesen, és meddig gondolta úgy, hogy csak egy fogoly a nyugati toronyban, egy elszeparált bábu egy kibaszott sakktáblán mások játékában, de ha Ő nem lökte volna ki a zárkája ajtaját, soha nem talált volna rám. Arról nem is beszélve, hogy én talán az örökkévalóságig képes lettem volna játszani Vele a pitiáner játékaimat, sorra alázva meg és kergetve sírásba, pusztán azért, mert úgy érezném, hogy megtehetem. Hogy ezek az én játékszabályaim, az én házam, és minden, amin lépked vagy amit magára húz, az az enyém. Ha apránként nem tört volna ki abból a kalitkából, örökre én maradtam volna, soha nem jött volna ajkaimra, hogy Mi, vagy az, hogy kettőnk. És egész biztos, hogy nem heverne előttem a szekrényen, miközben combjai közrefogják csípőmet, néha finoman vékony bőrének dörgölőzve, míg ujjaim őrjítő ritmust jártak testében. A mellkasom nem emelkedne olyan hevesen, nem kapkodnék oxigén után, mikor épp képes vagyok levegőt venni, és nem járna azon az eszem, hogy szívem szerint még a lelkét is kicsókolnám belőle, csak hogy minél közelebb legyen hozzám, és tényleg, a szó legszorosabb értelmében eggyé válhasson velem. Nagyobb szükségem volt rá, mint eddigi életem során bármire, és ha jelenleg nem is súgtam fülébe lázasan újra és újra, hogy mennyire szeretem, és hogy mindent meg fogok tenni érte, a biztonságáért és ezért a forró, dübörgő szerelemért, amit egyedül Ő volt képes életre hívni bennem. Hiába élveztem magamon érintését, vagy néha rám maró ujjait, annyit hátráltam a szekrénytől, hogy kényelmesen elkezdhessek térdre ereszkedni előtte, magammal vonva Őt is fenekénél fogva, miután ujjaim elhagyták testét, egy éhes ragadozóként pillantva fel Rá, birtokolva íriszeit, miközben vállaimra emeltem lábait, pár másodperc elteltével pedig úgy csaptam le Rá nyelvemmel, hogy talán az első pár pillanatban Ő maga sem fogta fel. Én viszont rögtön éreztem Őt életre kelni a nyelvem alatt, teste egyértelműen üzent a lüktetéssel és a finom pulzálással, mintha csak azt akarta volna megsúgni, hogy az előbb épp a legrosszabb pillanatban hagytam félbe, de ezúttal eszem ágában sem volt megálljt parancsolni magamnak. Ahogy azt sem akartam, hogy Ő megpróbálja, és ha mást nem is, azt egyértelműen kiolvashatta tekintetemből, hogy ezúttal nem hagyok neki menekülési útvonalat. Akartam a gyönyörét, annak ellenére, hogy közben az én türelmetlenségem is készült tetőfokára hágni, újra és újra megfeszülve, ahogy teste érzékien ringott egyet, akaratlanul is nyögve, mikor az én testemet is végigperzselte az őrjítő kéj. Csak a hajamat érintette, néha kegyetlenül rámarkolva, mielőtt ujjai ráfonódtak volna az én ujjaimra, mégis olyan intenzív volt az élmény, hogy már pusztán élvezetének látványa, a nyelvem alatt pulzáló teste is elegendő lett volna ahhoz, hogy én is megadjam magam, de volt bennem annyi önuralom, hogy mindent, ami bennem tombolt, neki akarjam adni. És végül meg is kapta, mert testén végigsöpört az a vad, vágtató hullám, szabad kezemmel körbeöleltem combját, mintha így akartam volna megtartani az én valóságomban Őt, mutatva az utat, hogy hová térjen vissza, arcát fürkészve, míg a vágy karmai végigsimítják teste minden apró porcikáját, halkan felszisszenve, mikor ujjai még erősebben markolták az enyémet, és mikor lassan csillapodni kezdett, apró csókokkal borítottam tele combja belső felét, elsuttogott szavai után szinte rögtön felegyenesedve, és ezúttal már ajkaimmal vettem birtokba száját, finoman átkarolva derekát. - Annyira gyönyörű vagy - búgtam ajkai közé, pár pillanatra elszakadva tőle, egy apró sóhajjal cirógatva végig ujjaimmal arcát. - És zeng tőled az egész ház - vigyorodtam el pimaszkodva, szabad kezemmel letörölve némi verejtéket a saját arcomról, amibe vegyült némi víz is az iménti zuhany nyomaként.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 09, 2022 8:56 pm
Iris & Dimitriy
A testem nem igazán érzékeli a szünetet, amit pimaszul beiktatott, miután elcipelt a a szekrényig, mert ha már nem is kínoz heves mozdulataival, továbbra is ugyanabban az őrült lázban égek, a vágyam cseppet sem csillapodik, bár ehhez nagyban hozzájárulnak izgató érintései melleimen és az, ahogy később ujjait vezeti belém, hogy így gyötörjön tovább. Minden mozdulatát nyögés vagy feszült sóhajtás követi, de a legőrjítőbb az egészben, hogy ezek a hangok nem csak tőlem származnak, hanem Tőle is, saját vágyát is korbácsolja az enyèmmel együtt, ez pedig tökéletes elégtétel a pimasz kis közjátéka miatt. Szavaitól, miszerint bármit megkaphatok, amit csak kérek, kínzó bizsergés vonul végig testemen, libabőrössè válok tőle és, ha burkoltan célzok is arra, hogy leginkább a folytatásra vágyom, Őt akarom, hogy újra magamban érezzem és a vágyott beteljesülès végig söpörjön rajtunk, Őt ismerve az a tippem, hogy egész más szándékkal sétált át velem ide. Már a gondolat, az emléke is annak, ahogy nyelve érintett korábban, még erélyesebb nyögést csal ki belőlem ujjai izgató játéka mellett és, valószínűleg ez késztet arra is, hogy hangot adjak vágyamnak, hogy a tudtára adjam, mennyire élvezem, amikor nyelvèvel kényeztet, de arra nem számítok, hogy Őt is ilyen pokolian felajzom ezzel. Pedig, látom vágytól izzó tekintetén, érzem tenyerem alatt megfeszülő izmain, mennyire beindul ettől és hallom a hangján is, miközben válaszol, bár akadozó lélegzetèhez már az is hozzájárulhat, ahogy ajkaimmal és nyelvemmel barangolom be közben nyaka érzékeny bőrét. A szívem a torkomban dobog, levegőért kapkodva élvezem, ahogy ujjaival tovább mozog bennem, csípőm lágyan veszi át a ritmust, miközben tekintetem le sem veszem arcáról. Tenyerem nyakára csúsztatom gyengéden, ujjam alsó ajkára simít, míg sajátomba harapok, mindez pedig, már így is egyenesen a gyönyör karjai felé terelget, de ahogy forró, tüzes csókját követően elkezd lefelé barangolni testemen, egyre feszültebbè válnak lélegzeteim. Sóvárgó tekintettel figyelem mozdulatait, reszketve sóhajtok, mikor mellbimbómat veszi ajkai közé, nyelvével ingerelve az érzékeny részt, majd köldökömnèl járva felpillant rám és én már ebből a pillantásból tudom, hogy mi vár rám. Olyan mohó vágy csillog szemeiben, amitől nyelnem kell egy nagyot, miközben egész a szekrény széléig húz és térdre ereszkedik, már önmagában a látványtól is halkan nyögök egyet, pimasz vigyora láttán ajkamba harapva túrok hajába, de aztán még levegőt venni is elfelejtek, míg eltelik az a pár kínkeservesen lassú másodperc, mire végül nyelve ölemre simul gyengéden. Elnyújtott, buja nyögés kíséretében hajtom fejem hátra a tükörnek, ahogy testemen végig száguld a kínzó bizsergés, majd újra lepillantok rá, szabad kezemmel megtámaszkodok a márványon és lihegve, nyögve adom át magam az őrjítő érzésnek, ahogy egyre izgatóbb mozdulatokkal forralja tovább a véremet. Feszült sóhajaim és nyögéseim betöltik a helyiséget, csípőm nyelve forró ritmusát követve ring ajkaira, kezem pedig hajáról kezére simul, összefűzöm ujjainkat így indulva el a gyönyör felé vezető úton.-Te jó ég, abba ne hagyd, kérlek...- nyögöm lázas hangon, a vérem őrjítően lüktet bennem, a fülemben hallom vad dübörgèsèt, miközben légzésem egyre akadozóbbá válik, talán már nem is jut tüdőm igazán oxigénhez, de már ez sem érdekel, csak a közelítő édes mámort várom, mely végül olyan szédítő erővel söpör végig rajtam, hogy kénytelen vagyok kezére szorítani testem kínzó lüktetésètől. Fejem hátra hajtom a tükörnek, kínlódva, nyögve adva át magam a megsemmisítő mámornak, miközben a fürdőszoba visszhangozza hangos, kéjes nyögéseimet egész addig, míg már végül, szinte csak a lihegès marad, ahogy levegő után kapkodva újra lepillantok és izzadtan, ködös pillantással tekintetét kutatom. -Istenem, Dimitriy...- nyögöm küszködve, elhúzva kezem a márványtól, hogy ujjaimmal finoman hajába túrjak ismét majd arcára simítsak és egy hosszú, lázas pillanatig tekintetét kutatom némán, zihálva, némán mesélve íriszeimmel a bennem tomboló érzelmekről, a szerelemről, amit érzek.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 09, 2022 6:56 pm
Ahhoz képest, hogy korábban minden mozdulatomat a türelmetlenség vezérelte, könnyedén löktem el magunkat a csempétől, és egy rövid kis kitérő után úgy ültettem fel a szekrény elé, mintha nem feszült volna minden izmom pattanásig. A gyönyör már ott leskelődött a kanyarban, mikor irányt váltottam, úgy adva lehetőséget ennek az újfajta játéknak, hogy beáldoztam mindent, és bár kibaszottul felajzott a gondolat, hogy ismét a zuhany alatt adja meg magát nekem, betöltve azt a szűk kis kabint a mámor hangjaival, de azok után, amit a hálószobában művelt velem, nem akartam ilyen könnyen megadni neki, amire mindketten vágytunk. Még csak nem is foghatta rám, hogy Őt akarom kínozni, mert bár így volt, de ez ugyanannyira volt büntetés nekem is, hisz amíg az Ő gyönyöre parkolópályára került, addig az enyém is ott pihent mellette, és hiába robogott végig testemben újra és újra az a feszítő, őrjítő bizsergés, még nem álltam készen, hogy utat engedjek neki. A végletekig akartam gyötörni, úgy, ahogy régen is tettem, és ugyan előttünk volt az éjszaka, ráadásul az a nutellás üveg még továbbra is ott árválkodott a párnák között, de ez még nem adott okot arra, hogy kapkodni akarjak. Teste minden apró centijét fel akartam fedezni, volt, amit nyelvemmel és ajkaimmal, volt, amit kezeim finom, de határozott érintésével, és bár menet közben kicsusszantam testéből, miközben a márványlapra ültettem, de nem készültem arra, hogy sokáig nyugtot hagyok neki. Ujjaim végigcikáztak mellein, finoman ingerelve mellbimbóit, majd ajkamba harapva haladtam tovább, míg el nem értem ölét, és mikor két ujjam gyengéden elmerült testében, Vele együtt nyögtem fel én is, egyszerre élvezve teste pulzáló izmait, és ujjait, amik ragadozóként markoltak hajamba. Konkrét elképzelésem volt a folytatást illetően, mégis felkínáltam neki a lehetőséget, hogy elmondja, Ő mit szeretne, mit műveljek vele ebben a kiszolgáltatott, mégis iszonyúan izgató helyzetben, miközben mélyen magamba szívtam illatát, csibészesen elvigyorodva, mikor felfogtam, hogy az illat, amit ezúttal magából áraszt, az én illatom is egyben. A vigyornak mégis hamar lába kélt, mikor elsuttogta vágytól ittas szavait, majd folytatta, és amint kiejtette ajkain azt, hogy a nyelvemet is érezni akarja, egyetlen másodperc alatt rándult össze gyomrom, a kegyetlen, feszítő érzés pedig uralma alá vonta ágyékomat, belelüktetve a gondolatba, ahogy nyelvem alatt adja meg magát, főleg úgy, hogy én is ilyen szándékkal ültettem erre a nyamvadt szekrényre. - A nyelvem is imád érezni téged - válaszoltam halk lihegések lihegések közepette, miután a tüdőm másodpercekig nem jutott levegőhöz, hisz lélegzetvisszafojtva élveztem ki, ahogy ajkai bebarangolták bőrömet, eljutva a nyakamig, majd államig, de nem tudtam elsüllyeszteni azt az elégedett vigyort, ami az apró pírfoltjai láttán kúszott arcomra. Nem kellett szavakba öntenem, hogy mennyire szerettem zavarba hozni Őt, és talán ennyire nyíltan még soha nem mondta ki, hogy mire is vágyik. Szabad kezemmel hajával babráltam, míg másik kezem követte a felvett ritmust, amibe csípője is beleringott néha, és hosszú másodpercekig csak tekintetét fürkésztem, onnét próbáltam kiolvasni mindazt, ami benne tombolt. Egy apró, tüzes csókot leheltem ajkára, csak azt követően kezdtem lefelé haladni, kiihúzva ujjaimat testéből, és miközben ajkaim mohó táncot jártak mellei körül, majd köldökénél, szinte teljsen a szekrény széléhez húztam fenekénél fogva, már-már teljesen térdre ereszkedve előtte, lábait a vállaimra húzva, hasa aljától pillantva fel rá ismét. Villantottam felé egy ördögi vigyort, mintha csak így akartam volna megüzenni, hogy nem fogom abbahagyni, míg ismét meg nem reszket teste a nyelvem alatt, szemtelenül végighúzva nyelvemet először alsó ajkamon, csak ezt követően adva meg neki azt, amire már valószínűleg hosszú másodpercek óta vágyik. Nyelvem rátalált teste lüktető pontjára, először csak lassan, érzékien érintve meg, mintha ízlelgetni akarnám, de tekintetem végig arcát próbálta fürkészni, karjaimmal még közelebb vonva ajkaimhoz.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 09, 2022 5:21 pm
Iris & Dimitriy
Eszeveszett tempóban kalapál a szívem, minden porcikámban ott lüktet a vágy forró lávakènt zubogva ereimben, miközben egyre izgatóbb ritmusban merül el bennem újra és újra, buja, mohó hangokat csalogatva ezzel elő mindkettőnkből. Ajkaim követelőzve kutatják Övéit, ujjaim minden lehetséges porcikáját érintik, körmöm húzom végig finoman bőrén, egyre vehemensebb mozdulataira pedig egyre kéjesebb nyögésekkel válaszolok. Határozottan fenekemre fog, elhátrál velem együtt a csempètől, de nem jutunk túl messzire, mert a kabin falánál még megáll pár pillanatra, pár mohó mozdulat erejéig, mielőtt kilépne a fülkèből meg sem állva a szekrényig. Felszisszenek, ahogy a hűs felület a fenekemhez ér, de amilyen forró a testem, nem sokáig kínoz, inkább csodálom,hogy nem olvad el alattam az egész bútor, mert hiába is távolodik el tőlem, hiába hagy lógva és vonja meg magát tőlem, a testem továbbra is pokolian kínzón lüktet. Pihegve, szomjazva kapok ajkaiért, gyengéd érintéseitől, melyekkel arcomat simítja vagy épp a kósza tincseimet tüntetni el az útból, tiszta libabőrös leszek és, ahogy keze mellemre siklik izgató mozdulatokkal simogatva, mellbimbómat ingerelve, beharapom alsó ajkam. Rákérdezek, mi is a terve, na nem, mintha nem lenne pár ötletem, hogy mihez kezdünk most, hogy felültetett a szekrényre, választ viszont nem kapok, vagy legalábbis nem szavakkal, mert helyette inkább közelebb von magához. Halkan felnyögök, ahogy ágyéka újra ölemnek feszül, orra hegye és ajkai nyakam bőrét, államat simítják lágyan, miközben keze lassan lentebb barangol testemen, nekem pedig, már attól hevesebben kezd zakatolni a szívem -már, ha ez még lehetséges egyáltalán-, ha belegondolok, merre is kalandozhat érintése. Levegő után kapok, ahogy ujjait belém csúsztatja, majd nyögve eresztem ki tüdőmből pillanatokkal később, kezem markáns mozdulattal túr hajába egy újabb buja nyögés kíséretében, ahogy keze lassan mozogni kezd, az elsuttogott szavaitól pedig finoman megborzongok. A rekedt hangja, ami a tömény vágyat hordozza magában, elképesztő hatással van rám és egyre inkább biztos vagyok abban, hogy ha bárhol, bármikor ezen a hangon szólna hozzám, nem tudnám visszafogni magam.-Tudod jól, hogy mit és kit akarok.- lehelem halkan, miközben ujjait lassan mozgatni kezdi bennem újabb nyögést csalva ezzel ki belőlem, feszülten felszisszenek, ahogy finoman ajkamra harap, de amint szabadul édes börtönèből Övéièrt kapok, nyelvem mohón simul nyelvéhez, épp olyan őrjítő erotikával, ahogy ujjai mozdulnak, miközben kezem mellkasára simul, másik pedig finoman hajára markol.-Èrezni akarlak...- súgom végül ajkaiba lihegve a vágytól, csípőm járni kezdi lassú, őrjítő táncát, mintha már Ő mozogna bennem, bár van egy olyan érzésem, hogy nem adja magát ilyen könnyen, hogy kínozni akar egy picit, mielőtt tényleg megadná, amire vágyom.-Bár a nyelvedet is imádnám érezni...- húzom végig sajátomat ajkain, majd apró, forró csókok kíséretében nyaka érzékeny bőrére vándorlok, nyelvemmel ízlelem gyengéden, finoman bele is harapok komisz mosollyal ajkaimon, miközben valószínűleg iszonyúan vörös az arcom attól, hogy ilyen nyíltan közöltem Vele, mi mindenre vágyom jelenleg.-Tudod...az a második kedvenc testrészem rajtad.- kuncogom szegycsontjára, újabb és újabb csókokat lehelve bőrére, végül nyelvem hegyèt kínzó lassúsággal végig húzom torkán egész az álláig és tekintetére találva tovább vigyorgok zavaromban.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 08, 2022 10:05 pm
Már nem is tűnt annyira melegnek a víz, ami közben a fejünk felől zúdult ránk, a kellemes hőfok már régen a múlté volt, hisz a bőröm már nagyjából azóta lángokban állt, hogy először megérintett. Vérem már akkor forró lávává változott, mikor ujjaival csalt maga után, és bár tett egy erőtlen próbát, hogy megbüntessen, amiért nem érintettem meg teste lüktető pontját, de valahol ott vesztettem el az utolsó kapcsolatomat a való világgal, mikor ujjai körém fonódtak, Ő pedig olyan ritmussal kezdett kényeztetni, mintha csak teste izmait próbálta volna utánozni. Már pár pillanat is elég volt ahhoz, hogy minden józan ész távozzon belőlem, az pedig csak tovább korbácsolta bennem a vágyat, hogy láttam a reakcióját, miközben ujjai közé lüktettem. Éppen úgy akartam mozogni benne is, mint ahogy Ő tette akkor, újra és újra testébe feszülve, miután belé hatoltam, hosszan élvezve ki a semmihez nem fogható másodperceket, mert bármit is gondolt rólam, soha, még csak megközelítőleg sem éreztem hasonlót senkivel. Még senki nem törődött úgy velem, mint Ő, és soha senki nem osztotta meg velem a szívét, amit talán most áldásnak, vagy egyenesen ajándéknak gondolt, de ki tudja, mikor válik majd átokká számára, hogy szeret egy olyan gazembert, mint én. Ha Őt soha nem is lennék képes bántani, az életem többi szereplője nem cserélődött ki pár nap leforgása alatt, még ha... néha szívem szerint vele együtt szöktem volna el az életem és a kötelezettségeim alól. Ahogy mozdulataim egyre vehemensebbé váltak, úgy szaporodtak meg a belőlem kibukó hangok is, hol egy jóleső, elnyújtott sóhajt fojtva ajkai közé, hol pedig egy erélyes nyögést engedve szabadjára, ezt pedig csak fokozta azzal, hogy hátamba mart, kellemesen megborzongva az érzéstől, de abban sem tudtam egyszerű döntést hozni, hogy ajkait akarom-e ilyen hévvel csókolni vagy inkább nyakát, netán a füle melletti finom bőrfelületet. Erősen combjaira markoltam, és mielőtt Vele a karjaimban elhagytam volna a szűk kis kabint, az üvegfalnak toltam hátát, ott is mozdulva testében párszor, mintha csak sugallni akartam volna, hogy itt még közel sincs vége ennek a kis utazásnak, és mikor feneke találkozott a szekrény márványlapjával, anélkül, hogy újra testébe nyomultam volna, inkább ajkait kutattam fel, ujjaimmal finoman cirógatva arcát közben, eltúrva nedves tincseit a szemei elől, halkan felnyögve, ahogy lüktető ágyékom újra nekiütközött ölének, ezúttal minden szándékosságot kizárva. Szemtelenül elvigyorodtam, végignyalva először saját ajkaimat, majd visszahajolva hozzá, megtettem ugyanezt az Ő szájával is, nyelvemmel ingerelve tovább, kérdését szándékosan ignorálva hosszú másodperceken keresztül. Már tekintetemből is kiolvashatta, hogy nem fogom lógva hagyni, sőt. Nem azért ültettem fel ide, hogy hagyjam Őt lehiggadni, ujjaim már rögtön kalandozni is kezdtek mellkasán, finoman dörzsölve meg egyik, majd másik mellét, eljátszadozva mellbimbójával, míg másik kezem feneke alá nyúlt, közelebb rántva magamhoz, orrommal finoman simítva végig arcélén, gyengéd, mégis forró csókot hintve halántékára, a melleit masszírozó ujjaim pedig lassan tovább haladtak, meg sem állva a két combjáig, finoman csúsztatva két ujjamat a testébe, fájóan ajkamba harapva, mikor megéreztem nedvességét, amit pár másodperccel ezelőtt hagytam magam mögött. - Igazából... - leheltem halkan bőrébe, miközben ujjaim kínzó lassúsággal mozdulni kezdtek benne. - Csak kérned kell, és bármit megkaphatsz - búgtam rekedten, ekkor már az Ő ajkára harapva rá finoman.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 08, 2022 8:47 pm
Iris & Dimitriy
Újra és újra megjelenik előttem a pillanat, amikor próbáltam a lehető legbüszkèbben, legkiismerhetetlenebb arccal bevonulni a házasságkötő terembe, ahol ott állt Ő azzal a rideg, gyilkos tekintettel, mint egy kibaszott jègszobor, amiről szinte semmi más érzelmet nem tudtam elképzelni, csak azokat, melyeket épp akkor láttam. Semmj mást nem tudtam elképzelni róla, mint egy halom negatív tulajdonságot és még abban sem voltam biztos, hogy nem leszek naponta összeverve, vagy legalábbis a filmek alapján ezt simán el tudtam volna képzelni. Csoda, hogy inkább megszöktem? Most meg itt ez a férfi, aki tele van forró, mély, őszinte érzelmekkel, melyeket meg sem próbál rejtegetni, kiolvasható minden pillantásából, ott lapul minden érintésèben, így a rideg, hátborzongató maffiózó már olyan, mintha csak valami képzelgès szüleménye lett volna az ismeretlen és ijesztő helyzet miatt. De tudom, hogy valójában nem volt ez ilyen egyszerű, nem volt könnyű az az út, amit végig jártunk, mert még ha nem is mesél el mindent töviről hegyire, összevetve a két férfit el tudom képzelni, milyen nehezen engedhetett ennyire közel magához és, hogy milyen nehezen hagyta a felszínre jutni ezeket az érzelmeket. Mindazt, amitől a szívem hevesebben ver, amitől a bőröm felforrósodik és a mellkasom teljesen átmelegszik, miközben ajkai mohón becèzgetik nyakam bőrét, teste pedig a csempèhez taszítva feszül testemnek, hogy végül egy gyengéd, de türelmetlen mozdulattal elmerüljön bennem. Nem tudom, hányszor kellene ezt átèlnem ahhoz, hogy ne keltse bennem ugyanezt az érzést, hogy ne reszkessen meg testem az élvezettől, hogy ne rekedjen tüdőmben a levegő mindezektől, hogy aztán kéjes, vad nyögés kíséretében távozzon ajkaim közül, de jelenleg bármit képes lennék feltenni arra, hogy ez sosem lesz más. Sosem fognak másként hatni rám édes hangjai, nyögései és feszült légzése vagy parázsló, szerelmes tekintete, ahogy rám pillant ezekben a túlfűtött pillanatokban, miközben keze erősebben mar combomra és hevesebben kezd mozogni bennem. Küszködök minden lélegzetvètelèrt, körmeim bőrébe marnak az élvezettől, miközben ajkai olyan forró, tüzes csókkal tapadnak ajkaimra, hogy hirtelen igazán, már az sem érdekel, ha többé nem kerül levegő a tüdőmbe. Fülemhez hajol, édes csókot lehel az érzékeny bőrre, miközben csípője egyre hevesebb ritmust diktál tovább forralva vele a véremet, pimasz, fenyegető szavai hallatán viszont, még lihegèsem ellenére is elvigyorodok.-Istenem...- nyögöm elfúló hangon, teljesen felajzva szavaitól és a heves ritmustól, amit diktál, miközben odébb lép Velem, karjaiban tartva továbbra is és a fülke üvegfalához nyomva csókol tovább. Teljesen magával ragad ez a nyers vágy, így amikor letesz végül a szekrényre és kihúzódik belőlem, egy pillanatig egész kábán bámulok rá, de időm sincs arra, hogy bármit is nehezmènyezzek, olyan hirtelen tapad újra ajkaimra, én pedig nyögve, lihegve simulok hozzá, végig barangolva kezeimmel háta izmait, gerince mentén húzva végig körmeimet gyengéden, meg sem állva fenekèig, két kézzel markolva rá, úgy húzva közelebb magamhoz. -Mire készülsz?-duruzsolom felhevülten, sóvárgó pillantással, de bármilyen aljas módon is szakította félbe a buja pillanatot, képtelen vagyok neheztelni rá, mert úgy sejtem, kárpótolni fog érte. Sőt. A gyomrom görcsbe rándul, ha eszembe jut, miféle kínzásnak fog alávetni, ha csak egy kicsit is hű marad önmagához.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 08, 2022 6:55 pm
Hiába ismételte már el nem egyszer azt a bizonyos szót, még mindig alig tudtam elhinni, hogy tényleg elhangzott. Először csak az agyam egy csúf játékának véltem, ami talán még érthető is lett volna a minket körül ölelő szituáció miatt, alig fogtam fel bármit is a külvilágból, egyedül teste vad pulzálását és reszkető izmait éreztem magam körül, így még azt is képes lettem volna elhinni, ha az agyam űz tréfát velem. De ahogy újra és újra elhangzott tőle, hogy szeret, és ahogy szemei megteltek azzal a semmihez sem hasonlítható gyengédséggel, ami törődő kézként simított végig minden porcikámon, már tudtam, és mi több, éreztem, hogy ez tényleg megtörténik. Hogy itt van, velem van, és bármi történt, bármilyen rögös út is állt mögöttünk vagy épp előttünk, ez a szerelem nem halványul, és nem kopik, csak néha... újra rá kell jönnünk, mit is szeretünk a másikban. Neki pedig tökéletes lehetősége nyílott erre, miután eltűnt a fejéből minden jó, ami hozzám kötötte. Talán akkora pánikot még soha nem éreztem, mert nem tartottam képesnek magamat arra, hogy végigsétáljak újra ezen az úton, főleg nem egyedül, úgy, hogy közben bármikor szíven szúrhat vagy letiporhat, és... meg is próbálta. Még ha nem is tudatosan, nem is szánt szándékkal, de azokban a percekben talán én is valószínűbbnek láttam a menekülést. És milyen ostoba voltam. És gyenge. Pedig... utáltam gyenge lenni. Már kicsit sem érdekelt, hogy mi volt az eredeti cél, mikor a zuhany mellett döntöttünk, nem érdekelt, hogy egy kis részem még mindig ragadt az édességtől, miközben másik lába után nyúltam, hogy egy határozottabb mozdulattal azt is csípőm köré emeljem, így simulva újra és újra öléhez. Egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy nem tudom türtőztetni magam a jelenlétében, a türelmetlenségem szinte testet öltött, de úgy tűnt, hogy Ő ezt egy kicsit sem bánja. És valójában engem sem zökkentett ki, mert eszembe sem jutott titkolni a vágyat, amit életre hívott bennem, vagy szégyenkezni miatta, miközben ennél csodálatosabb és intenzívebb élményben még soha nem volt részem. Ő kellett ahhoz, hogy működjek, hogy képes legyek tovább létezni, mert a nélküle töltött napok alatt csak kopott és halvány árnyéka voltam magamnak, egy színtelen paca, amit hol az indulat fűtött, hol a csendes önostorozás sanyargatta, de most, hogy újra a karjaim között tartottam, már eszembe sem jutott elengedni. Sem ma este, sem soha. Végigcsókoltam arcát, bőrét kényeztetve nyelvemmel, miközben lassan közénk nyúltam, a mozdulat pedig, amivel elmerültem testében, egyszerre volt gyengéd, mégis határozott, árulkodott a bennem dolgozó vágyról, a türelmetlenségről, amit már nem először tapasztalt meg tőlem ma este, és habár forró ajkai közé nyögtem a feszítő érzéstől, még így is visszhangot vertek a belőlünk kibukó hangok. Jólesően felmorrantam, mikor ujjai hátamba martak, halk szisszenést vegyítve a hangba, mert már most biztos voltam abban, hogy ennek is nyoma marad majd, csak úgy, mint pár nappal ezelőtt, mikor a nyakam járt ugyanígy, belevigyorogva a csókba, miközben csípőm lassan megmozdult, de hiába a visszafogott tempó, olyan határozottság dolgozott bennem, hogy képtelen lettem volna levetkőzni. Ujjaim combjára markoltak, még szorosabban préselve Őt a csempéhez, olyan hévvel tapadva ajkaira, mintha legalább a lelkét akarnám eltulajdonítani tőle ilyen álnok módon, csak akkor szakadva el tőle, mikor fokoztam a tempómon, füléhez hajoltam, nyelvemmel érintve a vékony kis bőrt, majd egy apró csókot nyomva rá. - Bírd még ki egy kicsit... közel sem végeztem veled - mormoltam feszülten a fülébe, bár ez még nekem is komoly kihívást jelentett, hisz azok után, hogy ujjai olyan alapos munkát végeztek az imént, már amúgy sem kellett sok ahhoz, hogy beköszöntsön a vágyott extázis. Elhúztam hátát a csempétől, de csak annyira, hogy forduljak egyet, és az oldalsó üvegfalhoz préseljem ezúttal, miközben tovább ömlött ránk a víz, ekkor már újra ajkait falva, űzött vadként kergetve nyelvét, közben lassan kihátrálva a zuhanyzóból, csak akkor fordulva meg, mikor elértünk a fürdőszoba szekrényig, és miközben lassan ráültettem, kihúzódtam testéből, kezeimet pedig arcára simítottam, így szólítva újabb csókra.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 08, 2022 4:11 pm
Iris & Dimitriy
Nehezen tudnám eldönteni, hogy az okoz-e nagyobb élvezetet, ahogy Ő érint, vagy inkább az, amit én váltok ki belőle érintésemmel, miután kezemet magára vezeti, én pedig gyengéd mozdulatokkal kényeztetni kezdem, de inkább nem is vacilálok ezen. Már tapasztaltam, mennyire képes feltüzelni, milyen pokolian fel tud izgatni már pusztán az is, ha hallom és érzem, hogy milyen hatással vagyok rá, ha újra és újra ajkaim közé lüktet, miközben teste megremeg az élvezettől és kéjes, buja nyögésekkel adja meg magát nekem. Most is ugyanúgy felforrósítja testem minden négyzetcentiméterèt mindaz, amit kezemmel csalok ki belőle, mert miközben újra és újra tenyerembe csusszan, felelevenedik előttem az emlék, amikor ajkaim közé mozdult így vagy épp, amikor belèm lüktetett, így amikor keze végre ölemre talál, már végképp nem akarom visszatartani az ajkaim közül kikívánkozó nyögést. A fürdetés miatt kezd sopánkodni, ami a játszadozásunk miatt nem igazán valósul meg, ezért pedig egyértelmű, hogy már megint az az álnok nőszemèly a felelős, aki nutellával is összekente, aki gondoskodott arról, hogy minden porcikája ragadjon az édességtől, most pedig majd' elolvad szavait hallva, mikor azt mondja, hogy Ő az egyetlen nő az életében. Tekintetem akaratlanul is ellágyul, szinte érzem, miként lobban fel benne az a szerelem, ami lassan, de egyre biztosabban kel életre bennem a Vele töltött idők során és, amit csak tovább táplál édes szavaival, ajkaimon meg is jelenik egy pimasz mosoly, miközben tekintetét kutatom és nagyot nyelek, mikor újra elsuttogja azt az édes szót, ami senki más szájából nem tudna ilyen mámorítóan hangzani.-Ő is szeret téged, csak kellett egy kis idő, hogy rájöjjön.- sutyorgom vissza, gyengéd csókokat lehelve közben ajkaira, finoman cirógatva bőrét, mohó nyögést hallatva, ahogy combom felhúzza csípőjèig és kemény vágyát lüktető ölemhez dörgöli, szinte megőrjitve a gondolattal, milyen kevésen múlik, hogy magamban érezzem újra. Próbálok magyarázatot találni az álnok nőszemèly tetteire, hogy vajon miért hiúsitotta meg azt a fürdetést, vagy legalábbis nem nagyon hagyta, hogy kiteljesedjen, miközben már lassan lihegek a vágytól, testemet elönti az a kínzó forróság, amit gyengéd csókjaival és a válaszával, amiről egyébként tettei is elég egyértelműen árulkodnak, csak még tovább fokoz. De nem áll meg ennyinèl, a csempèig taszít testével, én pedig vágyakozva felszisszenek, ahogy a hűs felület hátamhoz ér, mert már egy ilyen egyszerű dolog is képes izgatóan hatni rám, de csak, mert tudom, hogy mi követi majd mindezt, Ő pedig nem is várat magára túl sokat. Másik combomra fogva magára emel, lábaim gyengéden ölelik körül csípőjèt, miközben finoman hozzáprèselem magam karjaimmal pedig átkarolom nyakát és lihegve a vágytól élvezem államra és nyakam bőrére lehelt csókjait. Ágyéka tovább ingerel, ahogy ölemnek feszül, csípőm finoman mozdul rajta, de igazából ezzel is, csak még jobban kínzom magam, ettől pedig türelmetlenül nyögök is egyet ajkamba harapva a vágytól, hátra vetve fejem a csempènek, mikor pedig végre lassan magára enged finoman merülve el testemben, a fejem búbjától a lábam ujjáig megborzongok. Ajkai újra enyémekre találnak, csókunk nyeli el valamicskét buja nyögésèt, amire én is hasonlóan reagálok, amint képes vagyok kiengedni tüdőmből a benn rekedt levegőt, ujjaim pedig finoman háta bőrèbe marnak, így adva tudtára, milyen őrjítő érzés, ahogy belém feszül. Nyelvem vágyakozva siklik ajkai közé és hiába kapkodok levegő után, mégis csókjára áhítozom, olyannyira, hogy már igazán az sem érdekelne, ha belefulladnèk, sőt. Igazából annál édesebb halált el sem tudnék képzelni, mint hogy életem utolsó pillanatában is Őt csókoljam és érezzem.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 08, 2022 1:56 pm
Egyelőre elképzelhetetlennek tartottam, hogy csak úgy, mindenféle hátsó szándék nélkül kövessem Őt a fürdőbe, mert már attól felhevült a vérem, hogy elképzeltem Őt meztelenül, a zuhany alatt. Talán csak akkor lettem volna képes kibírni, ha Ő kért volna rá, bár, esélyes, hogy még akkor sem. Valószínűleg addig vetném ostrom alá, míg be nem adja a derekát, vagy el nem veszíti teljesen a józan eszét, és ha eszembe jutott, hogy néhány nappal ezelőtt egyszerűen, önként hagytam, hogy magára csukja a kibaszott fürdőszobája ajtaját, elfogott a düh, amivel már nem Őt, hanem magamat ostoroztam. Ott, azon a ponton kellett volna megálljt parancsolni a lejtőnek, amin hirtelen elindultunk, éreztetni vele, hogy bármi is történik vele, én nem hagyom magára, és ha akarja, ha nem, de Vele maradok, és olyan támasza leszek, amivel még saját magamat is meglepném. Nem volt erősségem ez az oldal, és soha nem is hittem, hogy létezhet, vagy megszülethet, de amennyire Ő megküzdött értem és ezért a szerelemért, nekem sem szabadott volna hagynom, hogy csak úgy ellökjön, és bezárkózzon az orrom előtt. Mindennel együtt, a jóval és a rosszal egyaránt, szükségem volt rá, ezen pedig nem ejthet sebet egy olyan féreg, mint Igor. Hangot adtam az élvezetnek, amit kezei alatt éreztem, mikor végre elkezdte rajtam szétoszlatni a tusfürdőt, szándékosan ingerelve azzal, hogy nem érintett meg ágyékomnál, ez pedig olyan aljas húzás volt részéről, hogy egy pillanat alatt előrántotta belőlem a türelmetlenséget. Amúgy is küzdöttem a véremmel, ami akkor éledt fel először, mikor ingerlően a zuhany alá csábítgatott, és ha nem ömlött volna ránk a víz, már bizonyára látszódnának is az izzadságcseppek testemen, amiket szemtelen és pimasz játékával vívott ki. Nem tudtam, és nem is próbáltam meg ellenállni a késztetésnek, hogy magamra vonjam ujjait, feszülten nyögve fel, mikor megéreztem gyengéd, mégis határozott szorítását magam körül, testem pedig készségesen felelt helyettem, szavak nélkül mondva el, hogy milyen kibaszott vágyat ébresztett bennem már pusztán ennyivel. Nyelve nem hagyott nyugtot az enyémnek, teste készségesen simult az enyémhez, míg újra és újra mozdította kezét, csak még türelmetlenebbé téve ezzel, a forró bőröm pedig szinte lerúgta magáról a ránk zúduló kellemes hőmérsékletű vizet. Én is érezni akartam Őt, így mikor bekalandoztam lábai közé, hogy ujjaim biztos kezekkel masszírozni kezdjék, már nemcsak tőlem, a sóhajaimtól és nyögéseimtől visszhangzott a fürdő és a kis kabin, hanem tőle, és a belőle előcsalogatott hangoktól is. - Hát, Ő az egyedüli nő az életemben - nyögtem ajkai közé, de szavaimat szinte teljesen elnyelte a vágy okozta finom reszketés. - Még ha néha meg is őrjít... és az idegeimre megy a dacoskodásával... és el is szökik tőlem... de még így is kibaszottul szeretem - búgtam ajkai közé gyengéden, egy pillanatra elkapva tekintetét, mert bármennyire is szerettem húzni az agyát, és szemtelen, pimasz, álnok nőszemélynek titulálni, a világomnak már rég nem volt értelme nélküle. Miután abbahagytam masszírozását, én is elhúzódtam ujjai közül, így nyerve kis teret, de ki sem használtam igazán, rögtön simultam tűzforró testéhez, belekapaszkodva combjába, hogy a csípőmre húzzam egyik lábát, és ahogy ágyékom gyengéden, mégis határozottan öléhez feszült, újra ajkai közé nyögtem. Abba a forróságba vágytam, amitől alig pár centi választott el, a türelmetlenség úgy hajtotta a véremet, hogy csak erőnek erejével tudtam visszafogni, mielőtt máris elmerültem volna testében, szavaira erőtlen vigyorral reagálva. - Kész mázli, mert én is Őt akarom - húztam el tőle ajkamat, végigcsókolva arcának élét, finoman ráharapva fülcimpájára, miközben egészen a csempéig hátráltam vele, szabad kezemmel a másik combja után nyúltam, hogy egy kisebb erőkifejtés után azt is csípőmre öleljem, karjaimmal tartva meg Őt, orrommal ösztönözve arra, hogy emelje fel a fejét, hogy könnyedén hozzáférhessek nyaka bőréhez, ingerlő mozdulatokkal csapva le rá nyelvemmel, halk morranások társaságában élvezve ki bőrének édes ízét, halkan nevetve fel, mikor megéreztem a tusfürdő kesernyés ízét. A testem tovább feszült, újra ölének lüktetve, csak annyira engedve el, hogy a testébe vezessem magam, úgy merülve el teste forróságában, hogy közben újra ajkai után kaptam, ott fojtva el egy tompa, vehemens nyögést.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 08, 2022 5:36 am
Iris & Dimitriy
Képtelen vagyok csak úgy, mozdulatlanul állni, miközben kezei bebarangolják a testemet, így forralva fel a véremet újra, mert épp ez az, ami arra késztet, szinte követeli, hogy én is érinthessem Őt, hogy tenyereim alatt érezzem forró bőrét, így miközben Ő melleimen, karjaimon és egész felsőtestemen kenegeti szét a tusfürdőt, én ugyanúgy eloszlatok egy keveset rajta. Gondosan járom végig mindenét nyakától lefelé haladva, mellkasán át egészen a hasfaláig, de mintha csak elfelejtettem volna, merre is kellene haladjak tovább, megállok egy képzeletbeli határvonalon, ami igazság szerint az Ő korábbi pimaszkodásának köszönhető. Épp annyira őrjített meg azzal, hogy nem érintette testem legforróbb pontját, mint ahogy most én őrjítem meg a kis játékommal, csak épp velem ellentétben, Ő kezébe veszi inkább az irányítást és ujjaimat magára vezeti finoman. Iszonyúan beindít a türelmetlensége, a vágya, ahogy tenyerembe lüktet és az is, hogy egyáltalán nem tètovázik, hogy megmutassa, mit szeretne, ezt pedig nem is bírom titokban tartani. Halkan, egyre szaporább légzéssel sutyorgom el, mennyire felizgat, miközben gondoskodok arról, hogy Ő se érezzen másképp, ahogy kezemmel lassan, gyengéden kényeztetni kezdem, ajkamba harapva a belőle kibukó hangoktól és teste reakciójától. Hiszen érzem, ahogy tenyerembe lüktet, ahogy egyre jobban felèled benne a vágy, így hevítve tovább az én testemet is, nem is bírom már tovább, hogy ne akarjam érezni ajkait, de mielőtt még kikövetelhetnèm magamnak a vágyott csókot, feszülten ajkaiba kell nyögjek az érzéstől, ahogy ujjai ölemre találnak. Ő is nyögve fogadja testem forróságát, ujjai gyengéden masszírozni kezdenek, ajkaink mohó csókban forrnak össze, nyelvünk pedig együtt járja izgató, buja táncát, miközben kezem tovább kényezteti, de ahogy hirtelen megvonja tőlem érintésèt, feszülten sóhajtok egyet. Egyedül pimasz mosolyom jelezheti, hogy egyébként nem neheztelek rá a húzása miatt, hiszen én ugyanilyen aljas módon terelem el a figyelmét újra és újra, amiért sopánkodni is kezd, hiszen mindennek lehet nevezni azt, amit művelünk, csak zuhanyzásnak nem. -Ugyanaz, amelyik össze is kent nutellával?- lehelem elfúló hangon, vigyorogva, élvezve teste jelzéseit, miként kínozza egyre jobban a vágy érintésemtől, de aztán váratlanul elhúzza magát tőlem, ujjaival gyengéd, cirógató mozdulatokkal simít végig oldalamon és, mielőtt még panaszkodni kezdhetnék, amiért már nem csak, hogy Ő nem érint engem, de már én se érinthetem Őt, egyik combomra finoman rámarkol és egész a csípőjèig felhúzza lábamat. Képtelen vagyok visszafogni a kikívánkozó, buja nyögést, ahogy ágyéka nekem feszül, nyakát karoló kezem finoman tarkójára mar, másik karjára simul, ölem lüktetve simul ágyékához, miközben ajkai enyémekre találnak és szenvedélyes, mohó csókban forrnak össze.-Biztosan...akar tőled valamit az az álnok nőszemèly.- lehelem a csókba lihegve, újra és újra mozdítva picit csípőmet, ágyékához simulva, miközben tenyerem mellkasára vezetem, mintha csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon az Ő szíve is úgy meg van-e vadulva, mint az enyém. -Vagy, talán Téged akar.- nyögöm elfúló hangon a csókba, nyelvem mohón kutatja nyelvét, forró ritmusban simulnak egymáshoz, eszembe juttatva azt az izgató érzést, ahogy már Ő szokott bennem mozogni, a gondolattól pedig finoman meg is borzongok feszülten kapva levegő után ajkairól. -Nem tudok betelni veled.- nyögöm halkan, tarkóját cirógatva, forró mellkasának feszülve melleimmel, hátán barangolva végig ujjaimmal.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 07, 2022 8:59 pm
Szinte azonnal átvettem a fürdető szerepét, annak ellenére, hogy inkább én szorultam volna alapos mosdatásra a nutellás kalandozás miatt, de az talán még számára is egyértelmű volt, hogy sokkal jobban szerettem fürdetni Őt, mint azt, hogy ha valaki engem fürdet. Ehhez képest elég nagy izgalommal töltötte el gyomromat a tudat, hogy amint befejezem, Ő következik majd, és már attól befeszült minden porcikám, hogy eszembe jutott, hány helyre juttathat majd abból a tusfürdőből, már ha abból indultam ki, hogy a nutellát milyen ösvényként kente végig testemen. Újra és újra megjelent lelki szemeim előtt, hogyan tünteti el rólam az édességet mohó nyelvével, hogyan köröz a mellbimbóm körül, vagy hogy épp hogyan vesz birtokba ajkaival, ott pedig tényleg csak egy hajszálon múlott, hogy volt elég lélekjelenlétem leállni, leginkább hogy méltó revansot vehessek, de azt is gyorsan ellenem fordította. Így hát, az én kis nutellás bosszúm még ott lebegett előttem, és csak arra várt, hogy végezzünk ezzel a könnyed kis zuhannyal, de ahogy bőre lángolni kezdett tenyerem alatt, miközben szétsimítottam rajta a férfias tusfürdőt, már mindennek tituláltam volna ezt a zuhanyt, csak könnyednek nem. Légzésem elnehezült, ahogy ujjaim visszakanyarodtak hasa aljáról, arra viszont kicsit sem készültem fel, hogy Ő is ugyanezt fogja játszani velem. Pedig hányszor mondtam már, hogy igazi álnok bestia, és most sem igyekezett rácáfolni arra, hogy kész méltó bosszút állni, amiért érintetlenül hagytam ölét. Nem is tudtam volna megmondani, hogy mennyi ideig voltam képes türtőztetni magamat, és megálljt parancsolni a késztetésnek, ami végül arra sarkallt, hogy megmutassam neki az elmondása szerint elfelejtett utat, amit korábban még ajkaival barangolt végig, gyengéden a csuklójára fogva, úgy húzva magamra ujjait, a sóhaj pedig, mikor finoman rám markolt, kontroll nélkül tört ki belőlem. Képtelen voltam bármit is mondani, inkább a levegővételekre próbáltam figyelni, de nehezemre esett elvonatkoztatni attól, amit éppen művelt velem, lávaként indítva el minden csepp véremet, a zuhatag pedig egyenesen ágyékomat vette célba. Ő pedig érezhette is ujjai között, hogy milyen vehemens lüktetéssel reagál érintésére a testem, hogy máris mennyire vágyom rá, annak ellenére, hogy csak percek teltek el az őrjítő gyönyörünk óta, szavaival végigkorbácsolva hátamon, még közelebb húzódva hozzá. - Istenem - bukott ki belőlem mindennemű önfegyelem nélkül, mikor megmozdította rajtam kezét, előcsalva belőlem egy mély, feszült, jóleső nyögést. Már piszkosul bántam, hogy megállítottam kezeimet a hasa alján, visszasírtam a pillanatot, mert kényeztetése közben másra sem vágytam, csak hogy én is adhassak neki valamit, és ahogy közelebb simult hozzám, keze pedig a tarkómra csúszott, én magam is utat kerestem lábai közé néhány ujjammal, közben apró terpeszre ösztönözve, hogy így érhessem el a célomat. Meg is találtam, amit kerestem, ajkaiba nyögve, mikor érzékeltem az ott uralkodó forróságot, másik kezemmel finoman hátára simítva, de még így sem voltam képes kihúzni magam érintése alól. - Érzem - utaltam vissza korábbi szavaira halk morranással, ujjaim alatt egyértelműen összpontosult az, amit említett, és ugyan tettem néhány masszírozó mozdulatot, de még azelőtt elhúztam onnan a kezemet, mielőtt elkezdhette volna igazán élvezni. - Az az álnok nőszemély nem hagyja, hogy rendesen megfürdessem - búgtam fülébe rekedten, felszabadult kezemmel végigsimítva oldalán, finoman ingerelve bőrét körmeim hegyével. Az, amit kezével művelt, egyre jobban felajzott, hullámokban törve testemre, érezve, hogy akár már így, ennyivel is képes lenne kicsikarni a gyönyörömet, épp ezért húzódtam el keze alól, majd felgyorsult légzéssel, már-már lihegve, belemarkoltam combjába, így emelve egyik lábát a csípőmre, lüktető ágyékomat az ölének dörgölve, de szándékosan nem merültem még el testében, helyette ajkaiért kaptam.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 129 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 129 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.