M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 15, 2022 7:08 am

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Hiába tűnik már képtelenségnek, mégis képes még mindig tovább szítani bennem a tüzet, de furcsa módon azzal is ezt éri el, ha csípője buján mozdul, így hatolva a lehető legmélyebbre bennem és azzal is, ha mindezt megvonja tőlem azzal a pimasz vigyorral a képén. Látom és érzem is rajta, hogy bármennyire is tölti el elégedettséggel a kínzásom, Ő épp ugyanezen megy keresztül, saját magát épp annyira gyötri, mint engem, a vére épp olyan hevesen zubog ereiben, ahogy az enyém is és ugyanolyan buja hangokat csal elő belőle testünk lüktetése, mint belőlem.
És mégis, még mindig azt kérdezi, hogyan tudna még jobban megőrjíteni, mintha már nem ajzott volna fel, már így is épp eléggé, pedig az iménti kis játéka óta, mikor az ozgarmus alig egy karnyújtásnyira került tőlem kényeztetésènek köszönhetően, a testem még mohóbban követeli a jussát. -Nem igazán.- lehelem erőtlenül mohó mozdulatai közben, melyek mindegyikètől olyan izgató zsibogás vonul végig rajtam, hogy abba belereszketek és akárhogy is nézem, valahogy tényleg nem úgy fest jelenleg, mint aki aludni készül.
Bárhol is érintem, tűzforró a bőre, a szíve pedig érzem, hogy milyen vadul zakatol,de végül mégis lassít mozdulatain, majd felemelkedik rólam és térdre helyezkedve tart továbbra is az ölében. Pihegve bámulok fel rá, mellkasom kapkodó lélegzetem eszeveszett ritmusával hullámzik, tenyerem hasára simit finoman, magamba iszom izgató látványát, de aztán én magam is megtámaszkodok karjaimon és csak, hogy éreztessem Vele, hogy én sem maradok ki a játékból, megemelem csípőmet és finoman mozdulok rajta párat.
Pimasz szavaimra tett válaszán elvigyorodok, pedig az a "bébi", már megint iszonyúan zavar, mégis inkább beharapom ajkam és anélkül, hogy bármit mondanék, csintalan tekintettel megvonom vállaimat, de ahogy két kézzel fenekemre markol, így húzva magára újra és újra, pillanatok alatt háttérbe szorul az incselkedő ènem. Talán, már az Övé is, mert lassan az ölébe von pár pokolian izgató, buja mozdulat után és, míg egyik akarja derekamra fonódik, másikkal továbbra is fenekemet markolva diktálja a ritmust.
Magamhoz ölelem, ujjaim hátát barangolják végig, míg nyelvèvel nyakam bőrét ízleli, én pedig feszülten felnyögök az élvezettől, a szavaitól és buja mozdulataitól, ahogy újra és újra teljesen elmerül bennem ismét közelebb csalogatva hozzám azt a régóta vágyott gyönyört. -De én élvezem, ha Te irányítasz...- lehelem ajkaiba elfúló hangon, pimasz mosollyal, bár kétlem, hogy ezt ne tudta vagy sejtette volna eddig is, hiszen elég most is rám néznie ahhoz, hogy lássa, milyen őrülten felizgatott minden újabb kis húzásával és, hogy mennyire élvezem, ahogy fenekembe markolva mozdít csípőmön, diktálja ezt az őrjítő, izgató ritmust, miközben újra és újra a lehető legmélyebbre hatol bennem.
Ujjai hajamba markolnak, halkan felnyögök a mozdulattól, ahogy ajkaihoz von, mohón viszonzom szenvedélyes csókját, nyelvem olyan buján simul nyelvéhez, mint ahogy Ő mozog bennem, de egyre akadozóbbak lélegzetvèteleim, testem kerül-fordul megremeg a közelgő gyönyörtől, amit igyekszek még a háttérbe szorítani, amíg meg nem érzem rajta is a jeleit. Karjaim szorosan ölelik, melleimet mellkasához préselem, miközben forrón csókolom tovább, de ahogy küszködő lélegzetem elakad és a gyönyörtől megfeszül testem, finoman ajkába harapok. Mielőtt azonban még túlságosan fájdalmat okoznèk ezzel, inkább nyakába rejtem arcom, ajkaim bőréhez préselem, így engedve ki magamból az erélyes nyögést, amit a mámor okoz, de reszkető, halk sóhajaim kíséretében, szinte kapaszkodnom is kell erős hátába, olyan intenzív az élmény, ahogy végre jön az enyhülés a hosszú, kínzó, de annál élvezetesebb játéka után.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 14, 2022 8:01 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Szavait hallva helyeslően biccentettem, mert tényleg nem született végleges ígéret a ficánkolásával kapcsolatban, de tökéletes talajt adott ahhoz, hogy tovább szemtelenkedjek vele, így húzva tovább az időt, az agyáról már nem is beszélve, de csinálhattam bármit, azt ugyanúgy magam ellen is tettem. Mert azzal, hogy Őt húztam, a saját türelmemet is folytonos próbák elé állítottam, és bár még mindig masszív volt bennem az elhatározás, hogy ezúttal nem hagyom magam, és mindent úgy fogok csinálni, ahogy akarok, méghozzá akkor, amikor én akarom. Akár ki is nyilváníthattam volna számára, hogy Neki már akkor vége volt ebben a történetben, mikor befeküdt az ágyba, és hagyta, hogy átvegyem az irányítást, amit ma este elég sokat kellett mellőznöm.
Mikor elmerültem testében sem mozdultam rögtön, helyette kiélveztem mindazt, amivel teste jutalmazott, az édes, szorító érzést magam körül, ajkait a nyakamon, majd a fülem mentén, mégis, az a nyögés, ami az enyémen túl belőle bukott ki, olyan ingerlően hatott az érzékszerveimre, hogy szinte korbácsként vágott végig a gerincemen. Még talán Ő maga se hitte el, hogy mennyire komolyan gondoltam, mikor azt mondtam, hogy kibaszottul szeretem hallgatni, miközben az élvezet marcangolja a testét, a nyögések és sóhajok ajzószerként hatottak rám, és bár már én magam is készültem megtörni a szokatlan mozdulatlanságot, végül mégis Ő tette meg, mire pofátlanul elvigyorodtam, nem bírva ki, hogy ne tegyek megjegyzést a türelmére. Csípőm átvette a ritmust, amit diktálni kezdett, újra és újra melleinek feszülve, szinte érezve a bőrömön, ahogy a szíve milyen vad tempót diktál, és ezúttal már nem bírtam ki, hogy ne leheljek tüzes csókot ajkaira, miközben tovább folytattam vele a játszadozást, hol őrjítő lassan mozdulva, hol fokozva ugyan a tempót, de olyan mélyre merülve benne, hogy újabb mély nyögések szakadtak ki belőlem. - Mert úgy tűnik, hogy alváshoz készülődöm? - kérdeztem rekedten, orrommal finoman érintve orrát, gyengéden alsó ajkán hagyva fogaim nyomát, megküzdve a kapkodó levegővételekkel, de már olyan hőség uralkodott körülöttünk, hogy úgy éreztem, forró gőzt szívok be újra és újra, de mielőtt azt hitte volna, hogy most már a gyönyör ösvényére engedem, mozdulataim ismét lelassultak, komótossá váltak, miközben elhúztam feje mellől a kezemet, és tenyeremmel megtámaszkodva felegyenesedtem. Egy pillanatra sem voltam hajlandó elengedni, még akkor sem, mikor feltérdeltem, mozdulataim szinte követelték, hogy lábai velem tartsanak, és fölé tornyosulva néztem le Rá, úgy nyalva végig ajkamat, mint ahogy nemrég a testével is tettem, a gondolat pedig úgy vágott végig rajtam ismét, mintha villám csapott volna belém. Kibaszottul izgató volt végignézni rajta, alaposan szemügyre véve a pihegő testét, a vágytól kipirult arcát, ahogy szinte szavak nélkül követelte a folytatást, fenyegetését hallva pedig szemtelenül elvigyorodtam. Még a gyomrom is belereszketett abba, ahogy feljebb tolta csípőjét, míg megtámaszkodott karjain, így mozogva rajtam tovább, de egyelőre nem nyúltam utána, szándékosan húzva Őt tovább, mintha nem remegett volna érte minden kurva porcikám. - Szerinted olyan helyzetben vagy, hogy átvedd az irányítást, bébi? - reagáltam végül szavaira, de reszketett a hangom, miközben mindkét kezemet fenekére vezettem, finom, de határozott mozdulattal marva a formás domborulatba, így húzva még közelebb magamhoz, de még volt bennem annyi önuralom, hogy tudjam, meddig mehetek el, és hol húzódik az a határ, amit nem akartam túllépni. Nem fájdalmat, hanem gyönyört akartam neki szerezni, így tovább segítettem mozdulatait, egészen addig, míg tényleg az ölembe nem tudott ülni, mellkasom pedig ismét melleinek feszült, annyira tolva el magamtól, hogy nyelvemmel ismét végignyalhassam a kidudorodó eret a nyakán, szabad karomat átfonva derekán, másikkal pedig a mozgása ritmusát igyekeztem megszabni. - Most már olyan helyzetben vagy - lihegtem ezt már ajkai közé, mély, határozott lökésekkel merülve el benne újra és újra, de az, hogy fölém kerekedett, már azt is jelentette, hogy már nincs nálam minden irányítás. A derekát ölelő karom elengedte Őt, helyette haján simítottam végig, vehemensen beletúrva a hajtincseibe, így rántva le ajkait az enyémekre, nyelvem űzni kezdte az Ő nyelvét, és ahogy a mozdulatok egyre határozottabbá váltak, már én magam is készen álltam arra, hogy beengedjem a küszöbön toporzékoló gyönyört.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 14, 2022 6:55 pm

Iris & Dimitriy

A gyönyör, már olyan közel jár hozzám, hogy az izmaim olykor meremegnek tőle, a bizsergető érzés folyamatosan kínoz nyelve minden mozdulatánál és, szinte már érzem is, miként akar mindez szètrobbanni bennem, maga alá gyűrni olyannyira, hogy levegőt se tudjak venni. Mielőtt azonban átevickèlhetnèk azon a vékony határon, elhúzódik tőlem és fentebb kúszik hozzám véget vetve ezzel a kínzásnak, vagy legalábbis tovább, már nem ugyanabban a formában folytatja, mert miközben ajkaink szenvedélyes csókban forrnak össze, ágyékával ölemnek feszül, így csalva ki mindkettőnkből egy buja nyögést.
Képtelen vagyok nyugton maradni, csípőm tovább mozog követve azt az ősi ritmust, amit zubogó vérem diktál, amit csak tovább fűt az érzés, ahogy forró testünk egymásnak simul és, ahogy kemény férfiasságát incselkedve hozzám dörgöli, mégis van még ereje pimaszul felhozni a korábbi ficánkolással kapcsolatos megjegyzésèt, amitől lihegve elnevetem magam.-Nem mondtam, hogy nem fogok ficánkolni.- suttogom elfúló hangon, ahogy lábaim köré fonódnak, combomat szinte égeti forró bőre, melyen még most is érzem ajkai és nyelve nyomát, ujja ingerlőn simít a számra én pedig finoman a számba veszem gyengéden megszívva, ördögi mosolyt villantva a hangtól, amivel fogadja a buja mozdulatot.
Édes szavaira én is válaszolok, és valahányszor csak elhangzik Tőle vagy tőlem ez a vallomás, mindannyiszor úgy érzem, mintha repülnèk, szinte beleszèdülök a mellkasomat eltöltő melegsègbe, ami miatt valószínűleg szokták is mondani, hogy az ember gyomrában pillangók röpködnek. És élvezem, hogy kimondom, hogy tényleg így érzek, hogy Ő így érez, hogy mindez a látszat-házasság, valami olyanhoz vezetett, amire egyikünk sem volt felkészülve és talán, a kezdeti rossz emlékeket is széppé varázsolja. Mert innen nézve már, az egész olyan sorsszerűnek tűnik, hiszen a körülmények, más emberek kényszerítettek minket ebbe, mégis mintha egy felsőbb erő terelgette volna Őt hozzám, vagy legalábbis jó érzés így gondolni rá.
Mély, erőteljes nyögéssel fogadom magamba, testem szinte lüktet az érzéstől, ahogy végre elmerül bennem, a fülemben hallom vérem vad dübörgèsèt, miközben ajkaim nyakára vándorolnak, gyengéden a fülèbe harapok, mintha ezzel is újabb mozdulatra akarnám ösztönözni, a testem szinte sajog is már érte, olyannyira feltüzelte már, de végül én mozdítok egyet csípőmön, a nem létező türelmemre tett megjegyzése hallatán pedig ajkamba harapva, pimasz mosollyal bólogatok.-Iszonyúan akarlak már...- nyögöm feszülten, de tudom, hogy épp ezt akarta elérni, hogy szándékosan akar az őrületbe kergetni, hogy végül majd olyan gyönyör robogjon végig rajtam, amihez semmi sem fogható, ami elemi erővel gyűr maga alá, miközben elképesztő magasságokba emel.
Kezeim közé fogom arcát, ahogy homlokát az enyémnek támasztja, teste kínzóan édes mozdulataitól újra és újra ajkaira nyögök, levegő után kapkodok, teljesen elveszi az eszem azzal, ahogy komótosan újra elkezdi előcsalogatni belőlem a mámort, miközben még mindig azon morfondírozik, mivel fokozhatná még testem sóvárgását.-Ha most közölnéd, hogy inkább alszol, azzal biztosan.- nevetem el magam, de szavaim közé furakodik egy újabb nyögés, ahogy újra és újra teljesen elmerül testemben, kínozva, gyötörve minden mozdulattal, pimaszul ajkamba harapva, amitől türelmetlenül felszisszenek, mikor pedig megtámaszkodik és felemelkedik rólam, komolyan elgondolkodok azon, mit fogok Vele művelni, ha most magamra hagy.
De nem teszi végül, csak feltèrdel, én pedig tenyerem élvezkedve simítom hasfalára, körmeim finoman bőrébe engedve, tekintetem pedig vágyakozva issza magába látványát, miközben Ő is engem bámul parázsló tekintetével. Egyszerűen megőrülök minden porcikájáèrt, de máris hiányzik bőre forrósága én pedig nem tudom, hogy ettől vagy a testemen végig robogó bizsergéstől leszek csupa libabőr, de kéjesen sóhajtok az érzéstől.-Ha sokáig játszadozol, kénytelen leszek a kezembe venni az irányítást...- súgom incselkedő  mosollyal, miközben karjaimon megtámaszkodva feltolom magam picit, de csak annyira, hogy meg tudjam emelni csípőmet még inkább az ölébe tornázva magam, feszülten nyögve az érzéstől, ahogy mozdulok rajta, ahogy ölem kínzón köré lüktet, majd finoman ajkamba harapva, hátra vetett fejjel, lassan megismétlem újra a mozdulatot, már ha hagyja egyáltalán.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 12 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 14, 2022 3:03 pm

Figyeltem ujjait, ahogy mohón a lepedőre mart velük, míg másik kezét hajamhoz vezette, halkan, jólesően belenyögve a finom kényeztetésbe, mikor hajamba túrt, de még ebben a helyzetben sem tudtam levetkőzni az elégedettséget, ami még az arcomra is kiült egy halvány mosoly formájában, bár, az Ő figyelmét jelenleg nem ez kötötte le. Én viszont szünet nélkül gyönyörködtem benne, szemmel tartva arcának minden apró kis rezdülését, azt, ahogy elnyílnak ajkai, vagy épp összepréselődnek, és néha, mikor rám szegődött pillantása, nem tudtam betelni azzal az őrjítő vággyal, ami ott lángolt íriszeiben, várva, hogy ismét kielégülésre találjon. Én azonban nem kegyelmeztem neki, tovább folytattam ajkaim és nyelvem mohó játékát, úgy változtatva mozdulataim ritmusát, hogy teljesen az őrületbe kergessem, de mire talán már Ő maga is elhitte, hogy hagyom a gyönyörig jutni, elhúzódtam combjai közül, és kúszni kezdtem felfelé, meg sem állva ajkaiig, ágyékom pedig türelmetlenül feszült ölének. A nutella, ami nemrég a mellkasomra jutott forró bőre által, apró foltokban tapadt vissza melleire, miközben ingerlően feszült nekem, de csípője egy pillanatra sem állt meg, továbbra is meg-megmozdult alattam, tovább feszítve a már amúgy is pattanásra készen álló izmaimat. - Szóval ilyen vagy, mikor nem ficánkolsz? - kérdeztem szemtelenül, visszautalva a korábbi szavainkra egy pofátlan kis vigyorral, miután lábait a csípőm köré irányítottam, de revansként a mozdulataira, én is hozzádörgölőztem, halkan mormogva ajkaiba, majd végigvezettem őket állán, ujjammal pedig finoman megérintettem alsó ajkát, de még engem is meglepett, mikor utána kapott, forró ajkai közé szorítva, szinte ösztönösen csalva ki belőlem egy újabb feszült nyögést. Mégis, az igazi bizsergést halk, elnyögött szavai váltják ki, ahogy válaszként elsuttogja ugyanazt, amit én tettem neki, és magam sem hittem volna, hogy valaha ezek a szavak magát a világot jelentik majd. Pedig már tudtam, hogy milyen sivár és kopott ez az élet nélküle, és hogy ha elveszítem, visz magával mindent, ami talán még egy kicsit is számít, és ami elég lehet ahhoz, hogy kapaszkodót jelentsen a föld felszínén maradni. Lehettem volna az, aki régen voltam, folytathattam volna ott, ahol abbahagytam, kizárva magamból mindent és mindenkit, de most, hogy már tudtam, milyen érzés szeretni és szeretve lenni, nem tudtam elképzelni, hogy újra teljes egészében az a rideg maffiózó legyek. Tényleg... szükségem volt rá.
Előre mozdítottam csípőmet, úgy válva eggyé a testével, hogy még a levegő is bennem akadt, hosszú másodpercekig nem is foglalkoztam semmivel, csak az érzéssel, amit benne várt rám, a forrósággal és izmai finom feszülésével, halkan felszisszenve, mikor fülcimpámra harapott. Egyetlen pillanatig tartott csak, hogy a fájdalmat felváltva az őrült extázis, eltompítva bennem mindent, és már csak Őt éreztem, a testét, a lüktető vérünket, a hevesen doboló szívünket, ahogy mellkasunk minden lélegzetünknél egymásnak simult, de nem várta meg, hogy én tegyem meg az első mozdulatot, mire aljasul elmosolyodtam. - De türelmetlen itt valaki... - hajoltam vissza szájához, apró, tüzes csókot nyomva ajkaira, miközben karjai alá simultam, én pedig megtámaszkodtam feje mellett az egyik könyökömmel, homlokomat homlokának vetve, miközben átvettem tőle az irányítás jogát, lassú, őrjítő táncra invitálva testét, olyan mélyen merülve el benne, hogy minden mozdulatomba ösztönösen belenyögtem. - Hogy őrjíthetnélek meg még jobban? - kérdeztem tanakodva, bár hangom elcsuklott, megreszketett attól, amit a testem jelenleg átélt, egyre mohóbban mozdulva benne, néha hosszú másodpercekre megállva, úgy préselődve hozzá, hogy teljesen elmerültem benne, újra és újra eljátszva vele ugyanezt, és bár a gyönyör első rezgései mardosni kezdték a gyomromat, de jelenleg bármeddig képes lettem volna késleltetni, ha azzal még inkább kihozhatom a sodrából.
Alsó ajkára haraptam, majd lassan, karjaim segítségével felfelé löktem magam, mellkasom elvált az övétől, én pedig feltérdeltem, és anélkül, hogy teljesen elhagytam volna testét, kiegyenesedve néztem le rá, ajkamba haraptam, így mustrálva testét, újra melleihez érve, hogy elcsenjek onnan egy kevés nutellát, ami rólam tapadt vissza rá.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 14, 2022 1:29 pm

Iris & Dimitriy

Amikor elfogy a Nutella, olyan szomorú arcot vág, hogy kénytelen vagyok felajánlani, hogy hozok valahonnan, de persze egyetlen percig sem gondolom komolyan, ez újfent csak a pimaszkodás része, amíg még képes vagyok rá, mert azt azért én is tudom, hogy ezzel még nem ért véget a játék. Legalábbis tekintete ezt sugallja, hiába a vicces, kétértelmű kérdése, ami mondjuk egyben elég izgató is, el is vigyorodok válaszul, de ennél többre nem futja, mert aztán már a desszertes tányérokról kezd beszélni, miközben közelebb ránt magához, lábaimat pedig kényelembe helyezi vállain.
Iszonyú izgató a tekintete, ahogy felnéz rám, mielőtt nyelve mohón ölemre simulna, mintha én se lennék egyéb, csak egy kibaszott desszertes tányér, aminek olyan hévvel esik most neki, hogy képtelen vagyok visszatartani a kikívánkozó buja hangokat. Ujjaim a lepedőbe marnak, másik kezem hajába túr, miközben egyre bujább, egyre kéjesebb sóhajokat és nyögéseket csalogat elő belőlem, csípőm nyelvére mozdul újra és újra, a vérem pedig olyan őrült tempóban zubog bennem, mintha ki akarna törni testemből. -Megèrte az a sok gyakorlás a tányérokkal.- lihegem vigyorogva, nyelve minden buja mozdulatától megremegek, a gyönyör a hosszú kínzás után hirtelen kezd kacsintgatni felém, Ő pedig kivárja az utolsó pillanatot, szinte már csak egy milliméteren múlik, hogy elèlvezzek, mikor hirtelen elhúzódik tőlem, fentebb kúszik hozzám és mohó csókkal tapad ajkaimra.
Szájába nyögök halkan, ahogy nyelve az enyémhez simul, nyakába karolok, közelebb húzom magamhoz, hogy melleim forró mellkasának feszüljenek, teste forróságától reszketve sóhajtok, olyan pokolian jó érzés végre magamon érezni, mintha eltakarna az egész világ elől, így óvva. Lábaimmal készségesen ölelem át csípőjèt, ölem még mindig azt a lázas táncot járja, úgy feszül ágyékának, az édes, izgató nyögésèt hallva pedig ajkamba harapok.-Èn is szeretlek.- nyögöm ajkaiba, még szorosabban ölelve át, miközben orrával finoman államon simít, ujja ajkamat érinti és, ahogy egyetlen mohó mozdulattal elmerül bennem, ujjáèrt kapok és finoman ajkaim közé veszem, pimaszul rá is harapva kicsit.
Az egész testem megborzong az érzéstől, ahogy eggyé válunk, buja nyögése is, csak még tovább ingerel, miközben majd lihegve nyakához hajolok, nyelvem húzva végig forró, lüktető bőrén, fülcimpájánál állapodva meg, amire gyengéden ráharapok. -Tisztára megőrjítesz.- lehelem halkan, tekintetem újra felkutatja Övét, arcát pedig két tenyerem közé fogom, úgy bámulok rá pár pillanatig, de aztán ajkaiért kapok és forró, mohó csókot lehelek rájuk, miközben csípőm finoman mozdul alatta, az érzéstől felnyögök, melleim mellkasához préselem, mintha nem lenne már így is épp elég közel hozzám, de igazából nincs is, mert ha lehetne, szívem szerint összeolvadnèk Vele teljesen.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 13, 2022 7:36 pm

Egy pillanatig sem gondoltam, hogy hatással lesz majd rá a korábban elsuttogott, gyengéd fenyegetés a ficánkolást illetően, mert pontosan azt akartam elérni, hogy ne tudjon nyugton maradni. És ismertem már annyira a testét, hogy tudjam, akár akarva, akár akaratlanul, de nem lesz képes csak úgy feküdni itt anélkül, hogy megmozdulna, de már arra is komoly tétet tettem volna, hogy megpróbál majd valahogy visszavágni azért, amit ellene forraltam. Pedig, ha valamiben biztos lehetett, hát az az, hogy egyetlen másodpercét sem fogja megbánni ennek a kis közjátéknak, és ha abból indult ki, hogy mi minden történt már közöttünk egy-egy ilyen pofátlan fenyegetőzés után... tényleg nem volt oka attól tartani, hogy teste egyetlen pontja is kimarad majd a méltó revansból, miután egész este gyötörte a türelmemet, a testemet és a fantáziámat. És most is megtette, mikor leszopogatta ujjamról a nutellát, méghozzá úgy, mintha nem is az ujjamat kapta volna ajkai közé, a nyögés pedig, amit hasába fojtottam, olyan ingerlően hatott testemre, hogy már tudtam: ez volt az az utolsó szög abba a bizonyos koporsóba, innentől kezdve már egyetlen menekülési útvonala sem maradt.
Alapos tisztítást végeztem rajta, úgy térve be combjai közé, hogy már pokolian feszült minden izmom, szinte készen álltak arra, hogy elpattanjanak, pedig még kibaszottul nem végeztem vele, és bármilyen hangokat is sikerült előcsalogatnom belőle, próbáltam rájuk nem ajzószerként tekinteni. Pedig... ha csak tudta volna, hogy mennyire bezsongtam már pusztán a vágyakozó sóhajaitól, a halk kis nyögésektől, és teste finom reszketésétől, de mikor lebiggyesztettem ajkaimat, pofátlanul reklamálva azért, mert elfogyott az édes krém, benne még maradt annyi a humorából, hogy valami boltot emlegessen, ahová akár el is szaladhat. - Szóval... el akarsz menni? - kérdeztem megemelkedett hangon, újra tekintetébe fúrva sajátomat, szándékosan kétértelműen fogalmazva, de még mielőtt válaszra nyílhatott volna szája, tovább folytattam, szóba hozva azt a bizonyos desszertes tányért, amit legalább úgy rántottam magam felé annak idején, mint most a testét, csak hogy érezhesse, mekkora erő munkálkodik bennem attól a vágytól, amit iránta érzek. Az adrenalin, amit életre hívott bennem, nem akart nyugodni, és jelenleg úgy éreztem, hogy bármire képes lennék, nincs előttem akadály. Ő sem emelt falakat elém, és ami meg is húzódott közöttünk jó pár napon keresztül, már egy az egyben leomlott, engedve, hogy mögé lássak, és így már én sem féltem csupasznak lenni előtte, a szó minden létező értelmében.
Nem várattam sokáig, nyelvem teste lüktető pontjára talált, olyan lágy szenvedéllyel kezdve bele a kényeztetésébe, hogy azon talán még én magam is meglepődtem, de azon túl, hogy tényleg gyengéd akartam lenni vele, az is közrejátszott, hogy minél tovább akartam húzni az időt. Nyelvem lassan, őrjítő tempóban kezdte masszírozni, közben arcát lesve, érezve alattam, hogyan feszül ívben a háta, amikor pedig nyelvem forró testébe talált, csak hogy így folytassam kényeztetését, teste reakcióit érezve kis híján belőlem is kibukott egy jóleső, felajzott nyögés. Váltogattam a tempót, hol gyönyöre forrását kényeztetve, hol ismét testébe csúsztatva nyelvemet, hol lassan, hol fokozva a ritmust, ujjammal finoman végigzongorázva combjainak külső oldalát, majd csípőjét és derekát, eltökélt szándékkal kínozva addig, míg meg nem éreztem teste első jelzéseit. Már magam is kínlódtam, mert az egyik felem meg akarta adni neki a végső kegyelemdöfést, a gyengéd, mégis mindent elsöprő mámort, a másik azonban tiltakozott, szinte kapaszkodva a gyomromba, hogy most még ne engedjem, hogy megkönnyebbüljön, és erre az utóbbira hallgattam, mikor az egyértelműen közelgő gyönyör előtt végül elhúztam öléről a nyelvemet, és visszakúsztam szájához, olyan mohó csókkal fojtva belé az újabb nyögéseket, hogy abba még az ágyékom is belesajdult. - Kibaszottul szeretlek - mormoltam ajkaira, miközben lábait csípőmre vontam, finoman nekifeszülve ölének ágyékommal, orrommal ismét arcélét simítva végig, de már képtelen voltam levegőt venni, és amúgy is, a szoba úgy felforrósodott körülöttünk, hogy még az oxigén sem jelentett volna kellemes felüdülést. Miközben szemeit fürkésztem, elmerülve a gyönyörű íriszekben, ujjam finoman végigsimított alsó ajkán, én pedig közben beleharaptam sajátomba, de nem húztam tovább az időt, csípőm finoman mozdult, egyetlen mozdulattal merülve el testében, ezúttal szabadjára engedve a mély, jóleső nyögést, ami kikívánkozott belőlem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 13, 2022 4:25 pm

Iris & Dimitriy

Legalább annyira szereti előcsalogatni a pimasz énemet, mint amennyire én szeretek pimaszkodni Vele, és ezt, még csak meg sem próbálja titkolni, mert amikor figyelmeztetni akarom, hogy a fenyegetésèvel épp az ellenkezőjèt fogja elérni, még a bőrömbe mormogott válaszából is kihallom, hogy vigyorog. Halkan elnevetem magam és megcsóválom rosszallóan a fejem, de valójában egy pillanatra sem okoz ezzel bosszúságot, mert semmi sem tetszik jobban annál, mint amikor pontosan azt teszem épp, amiről tudom, hogy fel fogom húzni vele.
Mégsem ez az oka csípőm lassú, buja ritmusának, ahogy ujjai rám simulnak és nem is a pimaszkodás végett szopogatom le ujjáról olyan nagy átéléssel a krémet, amitől halkan bőrömbe nyög, ezzel is tovább tüzelve a bennem tomboló vágyat, mert ebből egyértelműen tudom, hogy ugyanaz jár a fejében és, hogy ugyanazon emlékkèptől forrósodik fel még jobban a teste. Én pedig épp úgy simítom nyelvem bőréhez, ahogy előtte térdelve is tettem, miközben küszködve a vágytól ajkaim közé feszült, teste pedig úgy hullámzott, akár a viharos tenger.
Nincs izgatóbb látvány annál, mint amikor eluralkodik rajta a vágy, amikor pár perc erejéig, még talán el is gyengül attól, amit Vele művelek, mert ennél nyilvánvalóbban nem is látszódhatna, hogy bízik bennem. Olyankor tényleg azt érzem, hogy egy pillanatig sem akar uralkodni felettem vagy azt éreztetni, hogy igenis, sokkal erősebb nálam, hogy kettőnk közül már pedig Ő a főnök, bár mindezek egy részét, már a hétköznapokban is levetette magáról és, csupán annyit őrzött meg belőle, amitől kellőképpen vonzó és szexi. Egyébként is, egyetlen helyzet van, amiben szó nélkül eltűröm Tőle, ha Ő akarja átvenni a vezetést, sőt, talán még fel is izgat, ha így tesz, az pedig a jelenlegi helyzet is például, amikor minden másról megfeledkezünk és, csak egymással és a bennünk tomboló vággyal foglalkozunk.
Iszonyú nehéz Rajta tartani pillantásom, miközben testemen végig vonul az az izgató, kínzó bizsergés csókjaitól, de újra és újra megpróbálkozom vele, mert a látványa, csak még jobban beindít. Az, ahogy lábaim közè fèszkelve magát elképesztően alaposan tüntetgeti el combom belső feléről a nutellát, olyan közel kerülve lüktető ölemhez, hogy szinte már érzem is magamon nyelvét, miközben keze finoman mellemre markol, mintha csak ráérzett volna, mennyire vágyom arra, hogy ott is érintsen. Vagy, igazából bárhol, akárhol, mert a telhetetlen, mohó vágy ezt akarja, mindenhol Őt akarja érezni.
Ezért se tudok nyugton maradni, bár Ő is belátja, hogy ez alapból lehetetlen kérés volt tőle, testem pedig, csak arra a pár pillanatra kap némi nyugalmat, míg sopánkodni kezd a Nutella hiánya miatt. -Ha gondolod, elszaladhatok az egyik éjjel-nappaliba, hogy hozzak.- pimaszkodok csalafinta mosollyal, pihegve, miközben tekintetem felkutatja Övét, kezem gyengéden vállán simít, miközben felidèz egy, a gyerekkorával kapcsolatos emléket, amitől furcsa módon nem gyengéd vagy szentimentális mosoly jelenik meg arcomon, hanem helyette libabőrössé válok és ajkamba harapok, mert akármilyen aranyos is lehetett az a Dimitriy, akit az anyukája leszidott, az Ő tekintete most minden, csak épp nem aranyos. -Ó, te jó èg...- nyögöm elfúló hangon, ahogy csípőmnèl fogva közelebb húz magához, mint aki pontosan tudja, hogy most rohadtul vége lesz, a szívem pedig, hiába vert már eddig is olyan őrült tam-tamot, mintha ki akarna ugrani, most még sebesebb tempóra kapcsol, miközben testemen lávakènt vonul végig a forróság le, egész az ölemig.
Ő pedig épp erre a forróságra csókol, nyelve izgató, lassú mozdulatokkal ízlel meg, amitől előtör belőlem egy erőteljes, buja nyögés, a testem pedig homorítva próbálja átvészelni a kínzó bizsergést, de még mindig képes fokozni ezt az őrjítő élvezetet azzal, ahogy nyelvèt belém csúsztatja. Elakad a lélegzetem egy pillanatra, hogy aztán hangosan, küszködve engedjem ki tüdőmből, kezem a matracba mar fejem fölött, míg másik a hajába markol és, miközben próbálom szemmel tartani, hogy mit művel velem, csípőm akaratlanul is nyelvère mozdul finoman, követve vérem szédítő ritmusát.-Basszus, Dimitriy...- nyögöm újra, de elnevetem magam lihegve, ahogy eszembe jutnak a szomszédok és már, csak azért is beharapom ajkam, még ha olyan erősen is teszem, hogy már fáj is, de szándékosan próbálom visszafogni a többi kikívánkozó hangot. Na nem, mintha így nem hallhatná tökéletesen, mennyire megőrjit azzal, ahogy nyelvével kényeztet, mellkasom olyan hevesen mozog fel és alá, mintha már nem csak a szívem, hanem az egész tüdőm ki akarna szakadni,  vállain pihenő lábaim pedig, olykor-olykor beleremegnek az élvezetbe, ezzel is jelezve, hogy kétségtelenül elindultam a gyönyör felé vezető úton.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 13, 2022 11:14 am

Hosszan, jólesően szívtam magamba azt az érdekes illat-egyveleget, amit bőre árasztott magából, de még ebben a felfokozott helyzetben is vigyort csalt arcomra, hogy teste minden pontján a saját tusfürdőm illatát fedeztem fel, ami vegyült azzal az édes, kellemes virágillattal, amivel amúgy is bárhol és bármikor képes volt levenni a lábamról. Nem kellett hozzá sok idő, hogy a testén haladó csókjaim egyre telhetetlenebbé váljanak, görcsösen ügyelve arra, hogy ne kapjon el az a marcangoló hév, ami utána arra sarkallna, hogy kapkodni kezdjek, túl gyorsan térve a lényegre. Aminek talán még örülne is, mert volt egy olyan megérzésem, hogy valójában nem készült fel arra a merényletre, amit ellene terveztem, de ez csak tovább fűtötte a véremet, elszántan tartva magam az eredeti számításokhoz, néha-néha vigyorra rántva ajkaimat. - Tudom... - mormogtam bőrébe, hangomon érezhette, hogy a mosoly ezúttal is ott játszadozik ajkaimon, mert pontosan úgy reagált, ahogy arra számítottam. Nem Ő lett volna az a nő, akit hozzám kényszerítettek, ha éppen annak az ellenkezőjét akarja majd csinálni, amit kértem tőle, és nem is véletlenül öntöttem szavakba, hogy mit ne csináljon, de talán már Őt sem lepte meg, hogy ennyire álnok módszerekkel csaltam ki belőle azt a szunnyadó vadmacskát, akit az előbb már szóba hoztam.
Szúrta gyomromat a vágy, ahogy egyre lentebb haladtam, és a menet közben ajkaim szélére ragadó nutellát egyetlen ujjmozdulattal tartottam szájához, némán kérve, hogy tüntesse el onnan, Ő pedig meg is tette, olyan ingerlő mozdulattal nyaldosva le ujjamról az édességet, hogy abba testem minden porcikája belefeszült, attól pedig, hogy elképzeltem, mi mindent nyaldoshatna még így, még keményebben lüktetett az ágyékom. Újra éreztem magam körül szoros ajkait, ahogy egyre feljebb tornázza bennem a gyönyört azzal az őrjítő ritmussal, amivel ajkai érintettek, és nem bírtam ki, hogy ne nyögjek feszülten a bőrébe, mielőtt még tovább indultam volna a köldökétől, lassan elhúzva másik kezemet lábai közül, csak hogy tovább csúszhasson testem, nyelvem pedig lassú, kínzó mozdulatokkal kezdte el eltüntetni combja egyik feléről az odakent édességet. Közben tekintetem felkutatta az Övét, már amikor engedte láttatni őket, és nem a matracra hajtotta a fejét, elégedetten sóhajtva, mert az a tűz, ami tekintetében lobogott, és ami szinte némán kérlelt, hogy ne hagyjam abba, úgy vonta uralma alá a testemet, hogy alig vettem észre. Tetszett, amit látok, tekintetem újra és újra végigpásztázta elnyúló alakját, alig bírva ki, hogy ne harapjak a vékony, érzékeny bőrbe, mikor mellei megreszkettek, én pedig felnyúltam szabad kezemmel, hogy rámarkoljak az egyikre, és míg ajkaim egyik combjáról a másikra vándoroltak, masszírozni kezdtem a formás domborulatot, tovább dolgozva azon, hogy tényleg ne tudjon nyugton maradni. - Ha engem kérdezel... sehogy - leheltem bőrébe a választ, ezúttal már ismét íriszeire kulcsolódva, de amint elfogyott a nutella mindkét combjáról, egy drámai sóhaj szakadt ki belőlem. - Hát nincs több - biggyedtek le ajkaim, bár, mivel ismert már, könnyedén fedezhette fel azt a kis pimaszkodó mosoly-kezdeményt, ami ott játszott ajkam szélében, és egyértelműen árulkodott arról, hogy a szavaimmal inkább csak az agyát húzom, de eszem ágában sincs ténylegesen eltolni magam elől azt a bizonyos desszertes tányért. - Gyerekként az anyám gyakran rám szólt, mert szerettem tisztára nyalni a desszertes tányért - szólaltam meg halkan, de az ártatlanságot ezúttal már minden szavam mellőzte. Ez már a bennem tomboló ragadozó megbújó fenyegetése volt, azzal téve rá még egy lapáttal, hogy kezeim a csípője köré nyúltak, aprót rántva a pehelykönnyű testén, lábait ezúttal is a vállamra emelve, de nem is hagytam szóhoz jutni, nyelvemet teste vágytól lüktető pontjára vezettem, lassú, szemtelen mozdulatokkal kezdve el a kényeztetését, amit azzal fokoztam tovább, hogy ezúttal nem ujjammal hatoltam a testébe, erre a célra ezúttal a ficánkoló nyelvemet vetettem be.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 13, 2022 6:32 am

Iris & Dimitriy

Már pusztán a csókja úgy feltüzel, hogy levegő után kapkodok tőle, olyannyira felizgat, ahogy nyelve mohón nyelvemhez simul, miközben ujjait összefűzi enyéimmel, ágyéka pedig ingerlőn ölemnek feszül. Incselkedő szavai hallatán én magam is elmosolyodok, de nem tagadom egy pillanatig se, hogy ficánkolnèk alatta, ha kikötözne is újra, már csak azért sem, mert a múltkori eset ezt tökéletesen bizonyítja, valamint egyenként is képtelen lennèk arra, hogy ne akarjam érezni nekem feszülő testét, hogy csak úgy, mozdulatlanul heverjek alatta, miközben nyelve lassan bejárja nyakam érzékeny bőrét, hogy aztán a mellkasom felé vegye az irányt. -Kár lenne tagadnom.- sóhajtom halkan, kéjesen, felidézve azt az elképesztő éjszakát, azt a szenvedélyes együttlétet és a végén bekövetkező mámort, most viszont kihasználva, hogy a kezeim szabadon mozoghatnak, vagy legalábbis az egyik biztosan, finoman hajába túrok, míg Ő a nutellát tünteti el rólam mohó mozdulatokkal.-Ugye tudod, hogy ezzel kíváncsivá teszel és arra kényszerítesz, hogy pimasz legyek?- sutyorgom halkan, kacér mosollyal az újabb fenyegetés hallatán, de ahogy melleimhez ér, ahogy mellbimbómat veszi ajkai közé finoman ingerelve nyelvével, eltüntetve róla a krémet, halkan felszisszenek és egy halk nyögés kíséretében még jobban ajkai közé feszülök, mintha csak követelnèm, hogy folytassa kínzó játékát.
Lassan azonban lentebb halad, én pedig felemelem picit a fejem, lihegve sandítok le rá, hogy tekintetemmel követhessem, miként húzza végig nyelvét hasfalamon, miként nyalogatja le rólam a krèmet, miközben kezèt ölemre csúsztatja így gyötörve, kínozva tovább azzal az őrjítő ritmussal, ami mindent ígér, csak gyors enyhülést nem. Tudom, hogy a végsőkig fog izgatni, addig játszadozik majd velem, míg talán már könyörögnöm kell majd azért, hogy megadja nekem, amire vágyom, de még ez a felismerés is, csak még tovább fokozza szívem vad dübörgèsèt és a bennem tomboló vágyat, amitől a testem már olyan forró, hogy csoda, hogy nem ég rá a maradék nutella.
Szívem szerint felhúznám magamhoz, hogy nyelvemmel tüntesssem el a száján maradt édességet, de mielőtt még megmozdulhatnèk vagy elhatározhatnám magam, már letörli ujjával, így kínálva fel nekem az apró kóstolót, én pedig mohón kapok érte ajkaimmal, finoman megszívva ujját, halkan nyögve az izgató érzéstől, hiszen a krém őrülten finom, de valószínűleg nem az izgat fel ennyire és ezt Ő is tudja. -Igen...- lehelem halkan válaszul, de még számomra is egész idegennek tűnik karcos hangom, ahogy megszólalok majd fejem visszahanyatlik a matracra, hogy továbbra is, szinte küzdve minden lélegzetvètelèrt, lehunyt szemmel élvezzem a  kínzást.
Mert valahol kínzó az, ahogy combjaim közè érve megérzem bőrömön forró leheletèt, miközben hangja egyértelműen a benne feléledt vágyról árulkodik, majd nyelve gyengéd mozdulatokkal elkezdi eltüntetni rólam a krémet, amivel újabb és újabb izgató borzongást kelt életre bennem. Kezem finoman simít le újra hajára vagy épp vállára, míg másikat kihúzva fejem alól elnyújtom magam mellett és próbálom a lepedőn levezetni a bennem kialakult feszültséget, miközben csípőm tovább ringatózik, amire még csak rá sem foghatná, hogy szándékosan "ficánkolok". Ő kelti életre a testemet, forralja fel a véremet, én pedig követem annak dübörgèsèt, ami minden egyes bőrömre hintett csókjától, nyelve forró érintésètől, csak még hevesebbè válik. -Mègis, hogy kellene így nyugton maradnom?- sóhajtom reszkető hangon, nagyot nyelve, megnyalva kiszáradt ajkaimat, tovább kapkodva levegőért, feszülten sóhajtva minden újabb mozdulatánál.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 12, 2022 7:18 pm

Kicsit sem volt erőszakos a mozdulat, amivel összekulcsoltam ujjainkat, és bár határozottan fogtam kezét, de ennek ellenére még elég egyértelmű volt, hogy ha ki akarna szabadulni ebből a rögtönzött fogságból, hát különösebb erőfeszítés nélkül meg is tehetné. Nem úgy tűnt viszont, hogy annyira le akarná rázni magáról az ujjaim által létrehozott béklyót, de szabad kezem egy pillanatra sem állt meg, végigcikázott oldalán, egészen a lábáig jutva, egy szemtelen kis mosollyal bírva Őt szélesebb terpeszre, csak hogy biztos lehessek abban, hogy keletkezik kár az amatőr festményemben, amit a nutellával kanyarintottam bőrére. Ráadásul mindenhová, minden egyes porcikájára, amihez úgy gondoltam, hogy könnyedén hozzáférhetek majd, de mielőtt elindulhattam volna, egy-egy csókkal ingereltem tovább, szemtelenül űzve nyelvét az enyémmel. Őrjítő hatást gyakorolt rám már pusztán ennyivel is, akaratlanul is eszembe jutott az első igazi csók, ami elcsattant kettőnk között, és ami már nem holmi játszadozás részét képezte, hanem a kőkemény valóságot. Kettőnk valóságát, a pillanatot, mikor én is félrehajítottam a bennem munkálkodó dacot, a csókom pedig, amivel akkor becézgettem ajkait, került minden hatalmi harcot, minden erőfitogtatást, mindent, amit megszokott attól a másik Dimitriy-től, egy több évtizede viselt álarcot dobva le ezzel magamról. És az a csók legalább annyira édes volt, mint ez most, ajkai épp annyira tüzesen tapadtak az enyémre, és hiába éreztem már legalább ezerszer, el sem tudtam képzelni, hogy egyszer is megunjam ezt. - Ha kikötözném a kezeidet, attól még ugyanúgy ficánkolnál. Ne is tagadd - vigyorodtam el, miközben gyengéd évődéssel megforgattam szemeimet, hangomból pedig kiérezhette azt a bizonyos "Nem te lennél, ha nem ficánkolnál már csak azért is"-élt, amit épp ezért nem is igyekeztem kimondani. Bár, ahogy felidézte szavaival azt a kibaszottul izgató, lávaszerű robbanást, ami akkor ért el bennünket, mikor foglyul ejtettem egy eltépett ruhadarabbal, kedvem támadt keresni egy újabb felesleges ruhadarabot, jobb híján az én ruhatáramból, csak hogy újra felidézzem, mennyire tud engem élvezni anélkül is, hogy hozzám érne. - Nem, egész mást fogok csinálni veled, ha pimaszkodni kezdenél - folytattam a gondolatot, és miközben ajkam végre elindult a korábban kijelölt úton, először nyakát borítva gyengéd, de annál mohóbb csókokkal, míg el nem jutottam a kulcscsontjáig, de ott már akadt tennivalóm bőven. Nem is nagyon haboztam, aprólékos munkát végeztem a nutella eltüntetése közben, néha finoman rászívva bőrére, amit mellbimbóinál is megismételtem, először gyengéden masszírozva azokat ajkaimmal, szemtelenül felvigyorogva rá, ahogy teste egyértelműen reagált ajkaim szemérmetlen játékára. És nemcsak a mellei, de csípője is ösztönösen ringatózott alattam néha, az amúgy is feszülő ágyékomnak ütközve, ez a furcsa nyomás pedig akkor tűnt el belőlem, mikor egyre lentebb csúsztam, ajkaim már köldökénél jártak, így közben már muszáj volt elengednem kezét, de nem hagytam sokáig tétlenül azt sem. Míg nyelvem köldökéből tüntette el az oda juttatott, szép adag krémet, két ujjam teste nedves forróságát kezdte masszírozni, szándékosan ingerelve már azelőtt, hogy egyáltalán eljutottam volna odáig, és már abból, ahogy az időt húztam tudhatta, hogy igazi tortúra vette kezdetét, és ezúttal tényleg semmivel nem fog tudni kizökkenteni, a türelmetlenség minden apró szikráját száműztem magamból.
A nutella után nyúltam szabad kezemmel, ami ajkamra tapadt, miután letisztogattam a köldökénél, de ahelyett, hogy eltüntettem volna a saját szám széléből, inkább ujjamra kentem, és felnyúlva hozzá, ajkaihoz érintettem, várva, hogy kinyissa azokat. - Ugye, hogy finom? - kérdeztem halkan, és bár a vágy már kibaszottul bepörgette a szívemet, de még mindig nem estem ki a ritmusból, tekintetemet végigvezettem hasa alján, végig combjain, egy jóleső sóhajt hallatva. - De lesz ez még finomabb is... - búgtam rekedten, eltűnve két lába között, combja érzékeny bőréről nassolva le az édességet.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 12, 2022 6:07 pm

Iris & Dimitriy

Elképzelni se tudtam, hogy valaha is a közelembe engedjem majd, hogy azon túl, hogy vállalom a kötelességet, amit rám erőszakoltak, bármi mást is akarjak majd Tőle és eleinte mindent meg is tettem annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb távolságot alakítsam ki köztünk és azt minden lehetséges módon fenntartsam. A napjaim nagy részében vagy a munkahelyen voltam, vagy fent a tornyomban, hogy még csak találkozni se sűrűn találkozzunk, hogy ne is lássam Őt, szinte homokba dugtam a fejem és elhittem, hogy ha nem veszek Róla tudomást, ha úgy teszek, mintha csak pár hétre vagy hónapra beköltöztem volna ide, akkor igazán ki se kell vennem a részem ebből az egészből.
Rémisztő volt mindezek után arra ébredni, hogy egy teljesen más, egy sokkal gyengédebb és érzelmesebb férfi vár a konyhában, aki úgy néz rám, mintha a világ legféltettebb kincsét figyelné épp, mint ahogy most is bámul rám, miközben gyengéden végig kenegeti a testem a maradék nutellával, ajkain pedig ott díszeleg az a régről is ismert pimasz mosoly. Most viszont nem a gúny vagy az aljasság lengi körbe, hanem a szerelem, amit irántam érez, amire minden vágyam emlékezni, hogy mégis miként és hogyan ébresztettem fel a szívében.
De jelenleg, talán az is elég, ha a jelenre, Rá koncentrálok és abból táplálkozom, amit már biztosan tudok, amire már Én emlékszem, hogy miként próbálta megértetni velem, hogy mindez nem egy játék, nem egy aljas cselszövès és, hogy miként lobbantott a szívemben ismèt szerelmet. És ugyanúgy, ahogy ezekre, az első -vagy legalábbis számomra első- éjszakánkra is emlékszem, hogy miféle mohó vágyat ébresztett bennem, amire Ő most "tüzes vadmacska"-kènt utal vissza, előcsalogatva ezzel belőlem egy halk kuncogást, miközben lábaim közé helyezkedve finoman hozzám préseli magát.
Egyre feszültebb légzéssel élvezem ki gyengéd csókjait, ahogy orrával és ajkaival cirógatja bőröm, miközben keze az enyémre talál, ujjainkat finoman összefűzi és a lehető legèdesebb választ adja a kérdésemre, amitől egy pillanatra elnyílnak ajkaim, tekintete pedig teljesen rabul ejt.-Imádom, amikor ilyeneket mondasz.- lehelem halkan, ajkam szegletében viszont megjelenik közben egy pimasz mosoly, mert szabad keze közben lassan lebarangol a lábamhoz és finoman nagyobb terpeszre ösztönöz. Halk fenyegetése hallatán ajkamba harapok, tekintetem kihívón kutatja íriszeit, mert már ezzel az apró megjegyzéssel is kedvem támad letesztelni, hogy mi is történhet, ha netán túl sokat merèszelnèk ficánkolni.-Megint kikötözöd a kezeimet?- duruzsolom halkan, miközben csípőmmel finoman ágyékának feszülök, de akaratlanul is elnevetem magam, már pusztán azon is, hogy egyáltalán pimaszkodhatok Vele. És pokolian élvezem, minden alkalommal, mert az az ördögi vigyor, ami ilyenkor megjelenik ajkain, olyasmiket ígérnek, melyeknek már a puszta gondolatától is tovább forrósodik a testem.
Halk, kéjes sóhaj kíséretében hajtom kissé hátrébb a fejem, ahogy nyakamra vándorol mohó ajkaival, miközben teste finoman testemnek feszül, forró bőrének érintésètől végig vonul rajtam az az izgató, buja bizsergés, amitől nagyot kell nyelnem, szemeimet lehunyom és reszketeg sóhajjal élvezem tovább csókjait és nyelve édes játékát.-Alig várom, hogy lenyaljam rólad, ami rád került.- nyögöm halkan, ahogy ágyéka nekem feszül, melyből tisztán érzem, mennyire feléledt benne a vágy, már pusztán attól is, hogy rólam nyalogatja az édes krémet, testem válaszol rá, bőröm forrósága még kínzóbbá válik és, miközben lassan lentebb halad rajtam a kulcscsontomra felvitt nutellát eltüntetve, szabad kezem finoman hajába túr.
Nem szándékosan ugyan, de csípőm akaratlanul is mozdul néha, lágyan simulva hozzá de, ha ez nem árulkodna arról, mi minden dúl bennem nyelve és ajkai érintésètől, egyre kapkodóbb lélegzetem biztosan.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 12, 2022 2:53 pm

Nem tudtam felidézni egyetlen olyan alkalmat sem, mikor egy pillanatig is komolyan gondoltam volna a fenyegetéseimet, bár az elején az is nagy szerepet játszott ebben, hogy megkötötték a kezemet. Furcsa volt visszatekinteni azokra az időkre, mikor még tényleg nem jelentett többet egy gazdag üzletember lányánál, akit azért varrtak a nyakamba, mert a szüleink valamilyen hasznot reméltek ettől a frigytől. Bár, arra is mérget vettem volna, hogy az én apám volt az egész kitalálója, neki származott belőle érdeke, máskülönben eszébe sem jutott volna olyasmivel kiegészíteni ezt a titkos paktumot, hogy nem emelhetek rá kezet. Ha csak eszembe jutott, hogy a tiltás nélkül talán megtettem volna, reflexszerűen rándult össze a gyomrom, mert még elképzelni sem volt kellemes, hogy hányféleképpen alakulhatott volna kettőnk kapcsolata, ha ott és akkor tényleg a bennem lakozó fenevadra hallgathattam volna. Pedig akkoriban még kicsit sem voltam tisztában azokkal az adottságokkal, amiket időközben szóba hoztam, és bár egyértelműen testére utalt, mikor visszakérdezett, de szinte rögtön megráztam a fejemet. - Is... - javítottam aztán, egy szemtelen, sejtelmes kis vigyorral üzenve meg neki, hogy nem feltétlenül csak a testére gondoltam, mert míg testére a testem reagált, addig mindenre, ami belülről jött, a mellkasomat fűtötte, és azt tartotta lángban. Soha nem hittem a szerelem mindent elsöprő erejében, még csak képesnek sem gondoltam magam arra, hogy valaha is ilyesmit érezzek, de Ő maga volt az élő bizonyíték, hogy mekkorát tévedtem. A mai nap pedig azt támasztotta alá, hogy bármennyire is éreztem iránta dühöt, amiért néhány napja csak úgy kisétált az életemből, de amint újra nyitott felém, és elmondta az okait, már nem tudtam tovább őrizgetni a rideg maffiózó külsejét.
Egy pillanatig sem haboztam, mikor széttárta lábait, gyengéden kenve végig mindkét combját némi krémmel, bár egyre nehezebb volt koncentrálnom az eredeti céljaimra, mert a teste szinte életre kelt érintésem alatt, és az enyém, mint egy igazi kibaszott áruló, máris reagált bőre forróságára, és vérének sebes vágtázására. Tekintetem hosszan fürkészte melleit, már magam elé képzelve, hogy hogyan fogom eltüntetni róla az édes krémet, és ha mást nem is, azt már most sejthette, hogy ezúttal nem akarok gyorsan végezni. Bármennyire is akart felhúzni, ezúttal nem hagytam, hogy a türelmetlenségem teret hódítson, bár néha ajkamba kellett harapnom, mikor testemet végigsimította az az ismerős bizsergés, de tántoríthatatlan voltam. Legalábbis egyelőre...
Elhelyezkedtem lábai között, épp csak érintve ölét, és bár próbáltam ügyelni arra, hogy a testére kent nutella érintetlen maradjon, de ahogy megéreztem mellkasomon a mellbimbói feszülését, már kicsit sem érdekelt, hogy mennyi ragad majd rám belőle. Érezni akartam Őt,  nemcsak nyelvem, de saját testem alatt is, és olyan szenvedéllyel akartam szeretni, ahogy előttem más még soha nem tette. Az iménti gyengéd, lágy csókot egy jóval mohóbb, szeszélyesebb csókkal írtam felül, úgy masszírozva közben nyelvét, hogy még ágyékom is belefeszült, főleg mikor ajkaim közé nyögött, és elszakadva tőle, finoman végighúztam orromat arcán, az állánál állapodva meg. - Én is imádom azt a tüzes kis vadmacskát, amivé akkor változol - búgtam csendesen, egyre feszültebben lélegezve, mert bár már legalább ezerszer csalogattam elő belőle azt a vadállatot, de továbbra sem tudtam betelni vele, főleg mikor annyira elkapta a hév, hogy szinte követelte tőlem az irányítást. Orrom tovább vándorolt, egészen addig, míg el nem jutottam homlokáig, oda is juttatva egyet a lázas csókjaimból, majd kezemmel a feje fölé nyúltam, és finoman rákulcsoltam ujjaimat a feje alatt elterülő ujjaira. - Én Rád vágyom. A körítés annyira nem érdekel - kerestem meg újra tekintetét, szabad kezemmel végigzongorázva oldalát, egészen addig, míg el nem jutottam térdéig, és egy finom mozdulattal ösztönöztem arra, hogy még szélesebbre nyissa lábait, egy kis sunyi vigyor társaságában. - De ha sokat fogsz ficánkolni... - szólaltam meg fenyegetően, ajkam szélében továbbra is őrizgetve azt a sátáni kis mosolyt, és mielőtt a nyaka felé indultam volna, egy forró csókot nyomtam szájára. Egy pillanatra sem eresztettem ujjait, továbbra is a matrachoz préseltem tenyerét, miközben nyelvem incselkedve eljutott a nyakára, közben szándékosan dörgölőzve neki melleinek, érezve saját mellkasomon, ahogy rám ragad némi ragacsos édesség. - És még munkát is csináltam neked... - leheltem bőrébe, eljutva kulcscsontjáig, lassú mozdulatokkal nyaldosva le róla az édességet, de nem bírtam ki, hogy ne dörgölőzzek ölének, éreztetve vele, hogy mennyire kibaszottul vágyom rá ismét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 12, 2022 5:27 am

Iris & Dimitriy

Tény, hogy reggel is pokolian dühös volt rám. Láttam a tekintetében, ahogy rám nézett, éreztem a hangjából és a mozdulatai is erről árulkodtak, hiába is volt olyan kimért és távolságtartó. Épp ez volt árulkodó, ebből tudtam, hogy miféle harag dúlhat benne, de nem emiatt döntöttem úgy végül, hogy nem dacolok Vele és nem cipeltetem ki magam onnan a vállán, ezt pedig Ő is tudja. Azért indultam Vele önként haza, mert én is ezt akartam de, ha valami oknál fogva épp úgy is döntöttem volna, hogy ellenszegülök, akkor is tudom, hogy nem bántott volna. Sosem bántana és ez az érzés olyan biztosan gyökeret vert bennem, hogy talán már semmi sem tudná eltüntetni. Leszámítva egy újabb emlékezetvesztèst, de mivel már napok óta nem történt meg újra, talán, már nem kell miatta aggódnom. Nem is akarok miatta aggódni, hagyni, hogy ezt a pillanatot is elrontsa az aggodalom, mert ha úgy is alakul, az a holnap problémája.
Most inkább Őt figyelem, ahogy finoman kijelöli az útvonalat a testemen, juttat egy kevés nutellát a kulcscsontomra, a melleimre majd a hasamra is, és már önmagában ez pokolian izgató, hogy ezáltal tudom, mely részeket fogja bebarangolni nyelvével és ajkaival.-Ezek lennének azok az adottságok?- utalok vissza pimasz mosollyal szavaira, de a vicc ellenére is tudom, hogy nem feltétlenül a testi adottságaim miatt nem akar megfojtani olykor, hanem amiatt, amit belőle csalogattam elő az elmúlt hónapok során. Hogy képes voltam szerelmet ébreszteni benne és meglátni azt az arcát, amiről talán Ő sem hitte, hogy létezik.
Újabb lehetőség adódik arra, hogy dacoljak vele, hogy már, csak azért se tegyek eleget a kérésènek, de mivel tényleg egy kérés hangzott el tőle, lassan mozdítom is a lábamat, talán ezzel még jobban meglepve, mintha dacoltam volna. -Igen. A "kérlek" elég sok mindenre megoldás lehet.- incselkedek tovább halkan, finoman vállat vonva, miközben folyamatosan arcát fürkészem, ahogy végül másik lábam is engedelmeskedik, hogy még véletlenül se maradjak le egyetlen reakciójáról se.
Hangja árulkodik talán a legjobban, mennyire tetszik neki a helyzet, hogy a krémet máris szabadon, akadály nélkül viheti fel combjaimra, én pedig igyekszem némán viselni érintésèt, de azért egy halk, kellemes sóhaj kibukik belőlem, mielőtt feltennèm a kérdésemet. Szemtelen vigyora láttán én magam is elvigyorodok, csókját gyengéden viszonzom, ahogy fölém hajol, kissé sóvárgok is a folytatásèrt, de inkább sajátomba harapok, mint hogy eláruljam, milyen piszkosul zavar, hogy inkább az üveget teszi le, minthogy komolyabban belemerülne csókunkba, szavai hallatán pedig nagyot nyelek, ahogy ismerteti a két lehetőséget, amit elérhetek a kezes bárány viselkedéssel és a dacolásommal.
Halkan sóhajtok, ahogy finoman lábaim közé helyezkedik, tekintetem szüntelen Őt figyeli, mozdulatait és az izmai játékát, míg le nem hajol hozzám egy szenvedélyes, mohó csókra, amibe kénytelen vagyok halkan belenyögni, olyan izgatóan simul nyelve nyelvemhez. Alig fogom fel kérdését, miközben kiszakad csókunkból, orra finoman simul arcomnak, ajkai államra vándorolnak, a testem már most is pokolian felforrósodik mozdulataitól és akaratlanul is domboritom magam picit, hátha melleimmel sikerül mellkasához érnem és pillanatnyilag azt sem bánom, ha egy kis Nutella jut az Ő mellkasára is. Valószínűleg, nem sokáig fog ott maradni.-Mindkettőèrt megveszek.- találok rá végül hangomra nagy nehezen, kezem finoman simít végig karján egészen fel a válláig, majd tarkóján pihen meg finoman hajába túrva, mivel egy időben finoman ajkamba harapok.-Bár az utóbbi képes elérni, hogy letèpjem az inget róla vagy épp, a bőrébe mèlyesszem a körmeimet.- lehelem halkan, mert már alig van hangom, úgy elszorul torkom a közelségètől, de az iménti domborításomon túl nem teszek más mozdulatot, bármennyire is szeretnék, nehogy tönkre tegyem a művèt.-Szóval a kérdés, hogy Te vágysz-e ilyesmire?- duruzsolom halkan, pimasz mosollyal, már most feszültebb légzéssel várva, hogy elkezdje eltüntetni rólam az édességet, akár lassan, gyengéden, akár mohón és szenvedélyesen.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 9:44 pm

Nem volt szándékomban eltitkolni előle, hogy mit is váltott ki belőlem az állandó dacosságával, mert már az első igazi találkozásunk során is rájöhetett, mennyire életre hív bennem valamit ezáltal. Az elején egyértelmű dühként azonosítottam, amiért azt hitte, hogy Ő majd más lesz, és megengedheti magának, hogy az én házamban ne az én szabályaim szerint éljen, de hiába is próbáltam betörni Őt, vagy bebizonyítani, hogy én vagyok az erősebb, Ő ugyanúgy állt meg előttem, felemelt fejjel, egy pillanatra sem hagyva, hogy azt higgyem: én győztem. És tényleg így volt, de azóta már kicsit sem a düh az, ami életre kel bennem egy-egy ellenszegülésnél, vagyis... talán mégis, de olyan szenvedélyes egyveleget alkotott a mellé párosított vággyal, hogy a harag egy az egyben háttérbe szorult. El akartam Vele hitetni, hogy Ő is egy a sok közül, de ez volt életem egyik legnagyobb tévedése. Nem, nem volt egy közülük, sőt. Ő volt az az egy, az egyetlen, a minden, aki nélkül semminek nem volt többé értelme, akinek hiánya azonnal sebet ejtett a szívemen, akit nem tudtam csak úgy pótolni, és ha azt kérte volna, hogy újra és újra bebizonyítsam, mennyire komolyan gondolom, habozás nélkül meg is tettem volna. - Hát, szerencsére rendelkezel egy-két olyan adottsággal, amit ha bevetsz ellenem, sajnos... minden dühöm elszáll. Nem még fojtogatni... - vigyorodtam el pimaszul, mert bár gyakran éltem ezzel a szófordulattal, de még soha nem jutott eszembe, hogy tényleg megtegyem. Pedig, talán  Ő is el tudta képzelni, hogy mit kap büntetésként az, aki tényleg ellenszegül egy egyértelmű utasításnak, vagy, ahogy Ő nevezte, parancsnak, de Vele kapcsolatosan egészen más szabályok mentén akartam élni. Még ha néha tényleg kibaszottul fel is dühít...
Tekintetem finoman simogatta az ágyon fekvő alakját, mikor odaléptem mellé, majd lassan feltérdelve kezdtem el közeledni hozzá, rögtön kézbe véve az üveget, és ezzel együtt azt a bizonyos irányítást is, amit jobb szerettem magaménak tudni. Elégedett mosollyal reagáltam szavaira, mikor kilátásba helyezte, hogy beszerez egy újabb üveggel belőle, de arra már nem maradt lehetőségem, hogy válaszoljak, mert ahogy feje alá tette karját, olyan részeket is felfedett testéből, amik eddig nem kaptak kellő figyelmet. Nyelnem is kellett egyet, bár ezt próbáltam minél kevésbé látványosan csinálni, miközben ajkamba harapva végigkentem teste több pontját a nutellával, különös figyelmet szentelve mellkasának, melleinek és hasa aljának, de az összezárt lábai alaposan megnehezítették a dolgomat abban, hogy a combjaira kenjem azt a kevés maradékot, ami még rendelkezésemre állt a krémből. - Szóval a kérlek a varázsszó? - kérdeztem kíváncsian, de tekintete helyett a lassan szétnyíló lábait figyeltem, végignyalva alsó ajkamat az ingerlő látvány hatására, mert hiába éreztem még porcikáim nagy részében a pár perce átélt orgazmus utórezgéseit, testem szinte már azonnal készen állt arra, hogy újra belevesse magát ebbe az őrjítően tüzes, szenvedélyes kis játékba. És ahogy egyre szélesebbre nyíltak lábai, már egyértelmű volt, hogy Ő sem most készül megálljt parancsolni nekem. - Én mindkettőt szeretem - válaszoltam, bár hangom időközben ismét megbicsaklott, inkább volt suttogás, semmint normális beszéd, közben már combja belső oldalára juttatva egy kevés nutellát, de egyelőre még nem közelítettem meg annyira, hogy el is tüntessem bárhonnan. Ennél aljasabb játékot akartam, főleg azok után, hogy Ő nem egyszer kínzott meg a ma este során. - Attól függ, mit akarsz kihozni belőlem - vigyorodtam el szemtelenül, ekkor már ismét felvéve vele a szemkontaktust, de pokolian nehéz volt nem testét méricskélni, miközben itt feküdt tőlem egy karnyújtásnyira. - Ha gyengéd szeretőre vágysz, jobb taktika szót fogadni... - hajoltam fölé, finom csókkal pecsételve meg szavaimat, nyelvemmel alig érintve alsó ajkát, de csak annyira hajoltam el tőle, hogy letegyem az éjjeli szekrényre a kiürült üveget. -, ha viszont dacolsz, és túlfeszíted a húrokat, ott kaplak el, ahol épp nem szégyellem - zártam le a gondolatot elégedett vigyorgással, mert azt Ő is bizton tudhatta, hogy nem szorult belém sok szégyenérzet. Visszakúsztam mellé, majd elrugaszkodva az eddigi pozíciómból, fölé hajoltam, úgy helyezkedve combjai között, hogy még véletlenül se okozzak kárt a felkent nutellában, ezúttal egy jóval vehemensebb csókot követelve tőle, nyelvem mohón kergette övét, majd ahogy elváltam tőle, orrommal végigcirógattam arcának élét, gyengéd csókot lehelve állára. - Melyiket választod?

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 8:46 pm

Iris & Dimitriy

Iszonyúan érzéki, ahogy eltünteti ujjamról az édességet és még, ha meg is harapdál picit, az is inkább izgatóan hat, mintsem igazi fájdalmat okozna, nyelve pedig egyèbként is olyan finoman simít utána végig bőrömön, hogy az sokkal jobban elvonja a figyelmemet, mint holmi apró fájdalom. Tekintetét pedig képtelen vagyok elengedni, olyan mohó, pimasz fény csillan benne és épp ezért nem kezdek tiltakozni, mikor az ágy felé próbál finoman terelgetni szavaival, de nem is én lennék, ha nem tenném szóvá a "parancsolgatását", amivel amúgy semmi bajom nincs, ha épp arról van szó, hogy az ágyában akar látni. -Az a helyzettől függ.- duruzsolok vissza halkan, ajkamba harapva, ahogy a dacolásomat említi, ami állítólag olyan nagy hatással volt rá, már korábban is, bár ezen nem is csodálkozok annyira. Mégis, hány ember próbálhatott már ellenszegülni Vele és hány mondhatná el magáról, hogy cserébe annyi volt a "büntetése", hogy felpakolták az asztalra? -Erre akkor is emlékezz majd, ha épp feldühítelek valamivel és meg akarsz fojtani.- pimaszkodok tovább, de aztán egy gyors, forró csókot követően már fel is egyenesedek az üveget magamnál tartva és az ágyhoz sétálok, hogy a lehető legkacèrabb mozdulatok kíséretében foglaljam el rajta a helyemet. Azt a helyet, amit egyetlen másik nő sem tudhatott eddig a magáénak, ez a gondolat pedig épp elég ahhoz, hogy libabőrössè váljak tőle, miközben tekintetem megtalálja az ágy felé lèpkedő alakját. -Kár.- sóhajtom mosolyogva és, ha csak felidézem magam előtt azt a túlfűtött pillanatot az ajtónál, ahogy végig barangoltam nyelvemmel forró bőrén, ugyanaz a forróság kezd szètáradni bennem, ami akkor is. Megnyalom ajkaimat az emléktől, hogy meddig is merèszkedtem akkor, hogy milyen érzés volt elé térdelni, ajkaim között érezni és látni rajta, miféle hatással van rá a kényeztetésem, szavai hallatán azonban újra felé sandítok, ahogy feltèrdel hozzám az ágyra.
-Az első dolga lesz beszerezni egy újabb üveggel. Lehetőleg, a legnagyobb kiszerelésben.- sóhajtom buján, miközben ujjáról eltűntet egy keveset, én pedig le se veszem róla szemeimet, egyik karomat pedig a fejem alá is teszem, hogy még jobb legyen a kilátás, míg Ő magához veszi a következő adag krémet. Halkan sóhajtok, ahogy finoman elkezdi a bőrömre kenni, tekintetem hol az ujja útját, hol tekintetét fürkészi, de ahogy egyre lentebb halad testemen, már inkább annak szentelem figyelmemet, hogy lássam, vajon meddig merészkedik még.
Tagadni sem tudnám, miként hat rám az érintése, mellbimbóim és a testemet fedő libabőr tökéletesen elárulja, mint ahogy az a pár feszült lélegzetvètel is, amit a meglóduló vérem okoz, mindezt pedig, csak fokozza a pikáns kérdése is a lábaimmal kapcsolatban. Halkan elnevetem magam, kacér mosollyal pillantok fel rá, miközben egyik lábam lassan fentebb húzom és kicsit oldalra döntöm, így téve félig meddig eleget a kérésènek.-Azt mondtad, hogy "kérlek", szóval ezt nem is nevezném igazán parancsnak.- lehelem halkan, pimasz mosollyal a választ, miközben lassan a másik lábam is felhúzom és kisebb terpeszre nyitva őket, ajkamba harapva bámulom arcát, a reakcióit és a vágytól csillogó tekintetét. -Szóval...azt szereted jobban, ha szót fogadok, vagy inkább azt, ha dacolok veled?- kérdezem végül halkan, őszinte kíváncsisággal, mert én jelen helyzetben úgy látom, hogy legalább annyira felizgatja egyik is, másik is, bár talán a mohóbb, hevesebb oldalát a daccal tudom jobban előcsalni.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 7:50 pm

Nehezen tudtam elképzelni olyan élethelyzetet, amiben csak legyintettem volna az elveszített emlékeire, és bár ma meggyőzött arról, hogy Ő sem adta fel a reményt, és hogy a távollétében is igyekezett forró nyomon maradni, vagy legalábbis többet megtudni erről az egészről, amit egyszerűen megfogni sem tudtunk, de mikor csak a hűlt helyét találtam pár nappal ezelőtt, azzal az átkozott, egyszavas kis fecnivel, eszembe jutott, hogy talán fel kellene adnom az egészet. És nem magam miatt, hanem miatta, míg nem szenved többet, és míg van esélye újrakezdeni ezt az egészet, mondjuk egy olyan férfival, aki mellett nem fenyegeti napi szintű veszély, és aki megteremthetné neki azt a normális, idilli életet, amit érdemelne. De ahányszor csak eszembe jutott, hogy Igor mit akart vele művelni, rögtön követte az a gondolat, hogy nemcsak az én világom van tele beteg férgekkel, hanem az Övé is, a hétköznapiság legalább annyi veszélyt hordozott magában, és bár Iris nem emlékezett rá, de én még percről percre fel tudtam idézni azt, ami a rejtélyes udvarlója apropójából történt közöttünk. Talán lelkes szófordulatnak hitte, hogy ölnék azért, hogy biztonságban tudjam, de még nem álltam készen megosztani vele azt, hogy mindez nem puszta erőfitogtatás, nem üres fenyegetés vagy egy szimpla közhely, és Igor sem a jóindulatomnak köszönhette, hogy végül a két lábán sétálhatott el. Már nem akartam feladni, főleg nem akartam elengedni, és ha volt is bennem düh, mikor visszaparancsoltam a házba, az mostanra mind szertefoszlott. Bár, tett is róla bővéggel, hogy még csak eszembe se jusson haragudni Rá...
Az édesség jólesően csúszott végig a torkomon, mikor ajkamhoz emelte ujját, hosszú másodpercekig nem is engedve, hogy elhúzza előlem, de még akkor is serényen nyaldostam, mikor a krémnek már csak hűlt helye maradt ujján, de ahogy finoman, mégis jól érezhetően ráharaptam felső ujjpercére, nem bírtam ki, hogy valahol a szám sarkában ne jelenjen meg egy szemtelen kis vigyor, miközben továbbra sem voltam hajlandó elengedni, sem az ujját, sem pedig tekintetét. Csak jólesően hümmögtem, közben gyengéd mozdulatokkal oszlatva el ujjából az esetleges fájdalmat, hogy aztán nagy nehezen elengedjem, és rögtön le is konyultak ajkaim. - Miért? Nem szereted, ha parancsolgatok? - kérdeztem vissza évődve, még a fejemet is megbillentettem kissé, hogy így méricskéljem Őt tovább, egy pillanatig követve tekintetét, ami már az ágyat fürkészte, és már pusztán a gondolat, hogy mit tudok még ma művelni vele, zsigerből markolt rá újra a gyomromra. - Bár, a dacolásodnak is megvan az... eredménye - vigyorodtam el pofátlanul, még mielőtt mohó, forró csókot adott volna ajkaimra, de mire elkaptam volna ajkait, már fel is állt, csak hogy kivételesen tényleg szót fogadjon. Vitte magával az üveget, én pedig jó pár másodpercig a kanapén maradtam, onnan figyelve, hogyan helyezkedik kényelembe, teljesen elterülve az ágyon, és ahogy lassan felemelkedtem, majd tettem felél egy lépést, nem bírtam ki, hogy ne nyaljam meg újra ajkaimat attól a látványtól, amit épp nyújtott az ágyamon fekve. - Annyi már nem maradt benne, hogy megint nyalakodhass - vontam meg ártatlan arckifejezéssel a vállaimat, még ha Ő ebből nem is nagyon látott semmit, bár tekintetünk egy ponton ismét találkozott, mikor felemelte fejét, csak hogy megkereshesse az éppen felé közeledő alakomat. - De arra, amire nekem kell, még pont elég - térdeltem fel mellé az ágyra, lassan haladva felé, míg el nem értem az üveget, és térdeimre ereszkedve, ezúttal én dugtam bele az ujjamat, szándékosan egy kisebb adagot gyűrve a számba. - Remélem, az az álnok nőszemély nem felejti el felírni a bevásárlólistára - pimaszkodtam tovább, mintha nem épp arra készültem volna, hogy szétkenjem rajta az üveg teljes tartalmát. Ujjam ismét eltűnt a krémben, csak hogy a következő mozdulatommal kulcscsontjára kenjek belőle, először az egyik, majd a másik mellén húzva át ujjamat, majd át a hasán, végig a köldökén, és félrebillentett fejjel álltam meg hasa aljánál, vágyódó tekintetettel harapva bele ajkamba. - Szóval, ha most arra kérlek, hogy tárd szét a lábaidat, nem teszed meg? Mert... az parancsolgatás? - kérdeztem pofátlan vigyorgással, hangom azonban a pimaszkodás mellett már egy egészen másfajta érzést is hordozott, elvegyítve benne azt a kellemes, mégis kínzó vágyódást, amit már azzal életre hívott bennem, hogy egyáltalán megérintettem testét. Pedig... a combján valószínűleg még édesebb lenne a krém.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 7:17 pm

Iris & Dimitriy

Nincs ahhoz fogható, mint egymás karjaiban lenyugodni, miután átéltük együtt ezt a szédítő gyönyört, csendben élvezni egymás közelségét, hallgatni egymás lassan lenyugvó lélegzetèt és halkan édes szavakat suttogni egymásnak. Bár ezek egy része keserédes, ha arra gondolok, hogy egyedül csak Ő emlékszik arra, hogy mindez a vágy köztünk mit sem változott az elmúlt idők során, mégsem kételkedek szavaiban egy pillanatig sem. Mint ahogy abban sem, hogy tényleg mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy visszakapjak minden egyes pillanatot, ami elveszett, hogy tudjam, miként jutottunk idáig, mi minden történt köztünk és, hogy hogyan fejtegettem le róla a jégpáncèlt, míg végül beengedett a szívébe. -Tudom. Én sem fogom annyiban hagyni.- sutyorgom halkan bőrét cirógatva közben, de ahogy elém tartja a nutellás üveget, komisz vigyor jelenik meg ajkaimon, ami valószínűleg kísértetiesen hasonlíthat arra, amit Ő villant épp mögöttem.
Lopok is egy adag krémet, amit élvezkedve tüntetek el ujjamról, miközben oldalt helyezkedek majd ajkára is juttatok egy keveset, hogy lassú, mohó mozdulatokkal tüntessem el onnan, de végül neki is felkínálok egy adagot, miközben jót vigyorgok a megjegyzésèn.-Nem baj. Még jut bőven annyi, hogy kièlvezkedjem magam.- duruzsolom szemtelen mosollyal, de aztán csak csendben, ajkamba harapva figyelem, ahogy eltünteti ujjamról a krémet, tekintetem tekintetébe fúrom és ahogy finoman megharap, vigyorogva felszisszenek, na nem, mintha annyira fájna és egyébként is, a nyelve olyan finoman simul utána bőrömre, hogy azzal bármilyen fájdalmat képes lenne eltüntetni.
Pimasz mosollyal figyelem ajkait, miután egy cuppanás kíséretében elereszti ujjamat, majd szavai hallatán hátra sandítok az ágya felé és vissza rá. Van némi sejtésem arról, hogy mire készül, mégis felèleszti bennem a jó öreg kíváncsiságot, ami már megint arra ösztönöz, hogy szót akarjak fogadni. -Túlzottan azért ne szokd meg, hogy parancsolgatsz.- súgom kacéran, de mielőtt még lekászálódnèk róla, rövid, de annál tüzesebb csókot lehelek Nutella ízű ajkaira, végül egy kelletlen sóhaj kíséretében felállok és az ágy felé indulok, mintha legalábbis piszkosul nehezemre esne eleget tenni a kérésènek. Pedig, amíg ilyen "parancsokat" kapok tőle, nagy eséllyel kezes bárány leszek, de ezt bolond lennék elárulni neki.
Az ágy végéhez sétálok, lassan leereszkedek rá, majd egy újabb adag krémet csenek még, mielőtt letennèm az üveget és ujjamat ajkaim közé helyezve hátrébb helyezkedek a matracon, hogy aztán egy elégedett sóhaj kíséretében hanyatt dőljek. Amíg pedig várok Rá, addig is el vagyok a nassoláshoz, amihez igyekszem jó szokásomhoz híven kellő mennyiségű hangot is kiadni magamból.-Isteni ez a mogyorókrèm...- nyögöm élvezkedő hangon, majd mindkét kezem a fejem fölé helyezem és elnyújtózok, mint egy macska.-Bár kétségtelenül finomabb, ha Rólad nyalogathatom le.- harapok finoman ajkamba, miközben tekintetemmel felkutatom alakját, bárhol is legyen épp.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 6:23 pm

Az idő teljesen elvesztette jelentőségét, miközben végigsöpört rajtunk a gyönyör, magam sem tudtam volna megmondani, hogy mennyi ideig kapkodtam levegő után csendben, végig szorosan ölelve Őt, mintha attól féltem volna, hogy amint megnyugszik a teste, rögötn kiugrik az ölemből, de mikor levegővételei egyszerű pihegéssé változtak, még ugyanúgy ott ült, hozzám simult és bújt, én pedig ugyan lazítottam némileg az ölelésem erején, de még mindig nem adtam jelét annak, hogy el akarnám engedni. Forró bőre továbbra is kényeztette az enyémet, és talán még Ő se hitte volna el, hogy mennyire fürdőztem abban a hőségben, amit teste bocsátott ki és adott át az enyémnek, pedig az enyém sem volt sokkal hűvösebb. Nem is törődtem a verejtékcseppekkel, amik épp annyira mardosták mellkasomat, vagy épp arcomat, gyengéden fúrva orromat a dús hajába, kiengedve ajkaimon egy elégedett, jóleső sóhajt, hosszú másodpercekig csak lehunyt szemekkel élvezve azt, amit semmihez se tudtam volna hasonlítani. Pedig ha csak sejtette volna, hogy szinte már búcsút intettem ennek az egésznek, a félelem és a düh kellemetlen egyvelege olyan képeket vetített elém, amik azt az üzenetet hordozták magukban, hogy soha többé nem adatik majd meg mindez, legalábbis addig biztosan nem, míg vissza nem szerezzük az emlékeit. És bárhogy is alakult ez a mai nap, bárhogy is lágyította meg a szívemet azok után, ahogy a motelban viselkedtünk egymással, egy az egyben eltüntetve belőlem a mardosó dühöt és a kontroll nélküli feszültséget, még mindig nem voltam hajlandó lemondani arról, hogy emlékezzen kettőnk rögös útjának minden állomására. Látni akartam tekintetében azt a meleg szikrát minden egyes emlékkép bevillanásakor, és bár sok olyan esemény zajlott le kettőnk között, ami nem vet túl pozitív fényt rám, de muszáj volt ezekre is emlékeznie. Kellett, hogy tudja, mi mindenen mentünk át, hogy mi lett belőlem általa, és hogy hogyan tudta ezt elérni. - Addig úgysem nyugszom, míg vissza nem kapod az előzőeket is. Az újak mellé - vigyorodtam el halványan, még ha annyira nem is volt pozitív a beszélgetés témája, egy apró sóhaj ki is szakadt belőlem, miközben tovább fürdőztem teste melegében, simogatása alatt, amit azzal igyekeztem megtörni, hogy hirtelen kézbe vettem a nutellát, és szinte az orra alá toltam.
Erős kézzel tartottam az üveget, míg a krémbe mártotta ujját, én pedig kilestem a háta mögül, úgy helyezkedve, hogy mindenre tökéletes rálátásom nyíljon, amiben Ő is segített azzal, hogy végül oldalasan fordult, így már nem kellett kihagynom egyetlen másodpercet sem abból, ahogy eltüntette azt a kevés kis krémet nyelvével a saját ujjáról, de nem bírtam ki, hogy a látvány hatására ne nyaljam végig én is a saját ajkamat. - Hát... - kezdtem volna bele, de bennem maradt a gondolat, mikor szétkent rajtam egy kisebb adagot, csak hogy utána szemtelenül lenyalja ajkam széléből, én pedig megjátszott rosszallással csóváltam meg fejemet. - Te még alig kaptál ma belőle - szólaltam meg aztán, de tekintetem egyértelműen elárulhatta számára, hogy nem az elfogyasztott mennyiségre gondolok, hanem arra, amit eddig szétkentem rajta, és valljuk be, az a kevés, ami nemrég találkozott a hátával, eltörpült amellett, amit Ő nyaldosott le rólam korábban.
Jóleső hümmögéssel, kínzó lassúsággal kaptam ujja után, mikor végre elém tartott egy kisebb adagot, szemtelenül tüntetve el onnét az édességet, közben végig tekintetét fürkészve, még egy pislogással sem zavarva meg a szemkontaktust. De mikor eltűnt ujjáról az összes sem engedtem, hogy elhúzza ajkaim közül, szemtelenül ráharaptam ujjára, majd lágy nyelvmozdulatokkal igyekeztem eloszlatni az esetlegesen okozott fájdalmat, egy halk cuppanással engedve ki végül ajkaim közül. - Mondjuk... hanyatt feküdhetnél az ágyamon - vigyorodtam el szemtelenül, ajkaihoz hajolva, de nem csókoltam meg, csak finoman érintettem számmal, még azelőtt elhúzódva, hogy értük kaphatott volna, ördögi vigyorral véve le róla a másik kezemet.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 5:31 pm

Iris & Dimitriy

Az érzés, ahogy forró bőre a hátamhoz simul egyszerre tölt el megnyugvással és korbácsolja fel bennem a vágyat. Érzem, miként dübörög a szíve, miként feszülnek meg izmai, miközben karja finoman átöleli derekamat, lehelete bőrömet cirógatja, orromat pedig eltölti az az édes illat, ami részben a tusfürdőnek köszönhető, részben pedig a sajátja. Az illat, ami pokolian hiányzott abban a nyüves motelban és, ami nélkül talán, már nem is bírnèk elviselni egyetlen napot sem. Azt a párat is, csak kínkeservesen vèszeltem át, amiben sokat segített az, hogy lekötöttem a figyelmem a kutatással, hogy vajon miként hozhatnám vissza mindazt, ami elveszett, miként kaphatná vissza azt a nőt, akit szeret, de mostanra rá kellett jönnöm, hogy igazából akár emlékszem Rá, Ránk, akár nem, Ő akkor is szeret.
Ezt érzem most is, ahogy átkarol, látom tekintetében, ahogy felé fordulok egy csókra, ahogy teste küszködve közelít a gyönyör felé, édes nyögései és sóhajai, csípője izgató mozdulatai pedig engem is egyre közelebb sodornak a vágyott beteljesülèshez, ami végül belemar izmaimba, kipréseli tüdőmből az összes levegőt, hogy aztán egy buja nyögés és feszült sóhaj kíséretében kínozza meg reszkető testemet. Kezem karjára fog, mintha némán arra kérném, hogy véletlenül se engedjen el, de nem is úgy fest, mintha erre készülne, mert miközben rajta is végig vonul a mámor, szorosan magához ölel és homlokát hátamnak dőlti.
Sikerül valamennyire megnyugodni idővel, a szívem valamivel lassabb tempóra kapcsol és már, a levegőt is könnyebben szívom tüdőmbe, Ő pedig pimaszul megmozdul bennem, mintha csak jelezni akarná, hogy bármennyire is gyötörte meg az iménti orgazmus, még mindig itt van Velem. Kérdése hallatán kérdőn hümmögök, miközben hátra dől és engem is magával húz, élvezettel simulok erős karjaiba, körmeimmel gyengéden cirógatva bőrét, lágy mosollyal várva a folytatást, amitől ajkamon kiszèlesedik az a mosoly, mellkasomat pedig eltölti ismét az a kellemes melegsèg.
Őrület, hogy mennyire édes, hogy milyen gyengéd és figyelmes, mintha nem is ugyanaz a személy lenne, aki egyébként egy maffiózó család tagja.-Majd lesznek újabb emlékeim.- súgom halkan, gyengéd, kissé szomorkás mosollyal, teljesen elveszve a pillanatban, kiélvezve érintéseit és a csiklandós érzést, ahogy orrát a hajamba fúrja, szavaira válaszul pedig, először csak ábrándosan sóhajtok egyet. -Jó bizony.- lehelem halkan, gyengéd mosollyal, de a aztán a Nutella váratlanul elém kerül, én pedig elnevetem magam, mert már a hangjából is kièrzem, miféle vigyor viríthat az arcán, ettől pedig máris buja gondolatok férkőznek elmèmbe.-Igazad van, ezt már kár lenne meghagyni.- kuncogok halkan, majd ujjam az üvegbe mártom és addig helyezkedek rajta, míg oldalt nem fordulok ölében, hogy végre láthassam az arcán virító perverz mosolyt és jókedvű, melegséget árasztó tekintetét. -Már csak az a kérdés, miként fogyasszuk el még ezt a keveset.- sóhajtom töprengő arccal, de már kenem is finoman alsó ajkára a krémet, a maradékot pedig lassú mozdulatokkal , pimasz mosollyal szám szegletèben leszopogatom az ujjamról le nem véve közben Róla pillantásomat. -Jól áll neked ez a szín.- incselkedek mosolyogva, de már hajolok is közelebb hozzá, hogy nyelvem finoman végig húzzam ajkán halk morranás kíséretében tüntetve el róla a krémet, ujjaimmal pedig, már mártom is a következő adagot és, mielőtt még elkapna a hév, hogy megcsókoljam, szája elé tartom ujjam és saját ajkamba harapok.-Kèrsz te is?- duruzsolom halkan, hol ajkait, hol szemeit fürkészve.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 3:28 pm

Mikor arra kértem, hogy forduljon meg, csak hogy így folytathassam tovább az alattomos kis játékomat ellene, még eszembe sem jutott, hogy pár perccel később mennyire fogom bánni a saját döntésemet. Mert bár hasonlítani sem tudtam semmihez azt az extázist, amit csípőjének mozgásával okozott, miközben térdemre támaszkodott, én pedig nem akartam fukarkodni, mindenhol érintettem, ahol csak hozzáfértem tűzforró testéhez, de kettőnk pozíciója alig engedett rálátni arcára, és csak a hangok és néha megfeszülő teste mutatott egyértelmű irányt, hogy Ő vajon merre is tart. Pedig amellett, hogy imádtam hallani, már csak látni szerettem Őt jobban, végignézni azt az intenzív kavalkádot, ami pírként volt jelen ilyenkor az arcán, ahogy elnyílnak ajkai, vagy ahogy tekintete megtelik azzal a lüktető hévvel, de most csakis a fantáziámra támaszkodhattam, megfogadva, hogy egyhamar nem hozok még egy ilyen elhamarkodott döntést. És bár megtehettem volna, hogy megragadom Őt, és elfektetem ezen a kibaszott kanapén, csak hogy lábai közé meneküljek, újra testébe menekülve, de már nem volt elég erőm ellenállni a felénk tartó gyönyörnek. Mert már nemcsak engem, de Őt is környékezett az a jól ismert, mámorító érzés, elsuttogott szavaival csak még inkább megfeszítve izmaimat, próbálva minden módon hozzá simulni, erőtlenül csókolni ajkait, miközben ujjaim továbbra is dereka és csípője között játszadoztak, újra és újra mozdulva alatta, néha átvéve tőle a ritmus irányítását, mintha így akartam volna jelezni neki, hogy bármit is művel, bármennyire is érzi, hogy ezúttal az Ő kezében az irányítás, nem feledkezhet meg rólam sem, mert bár az életemet is a kezébe adtam volna, de az irányításmániám még ezúttal sem ismert határokat. És a ritmus, amit velem együtt rakott össze, olyan intenzív hullámokban csalogatta elő a vágyott beteljesülést, hogy egy pillanat alatt tarolt le körülöttem mindent. Nem tudtam kontrollálni a belőlem kikívánkozó mély, öblös nyögést, miközben pattanásig feszültek izmaim, jó pár pillanatra szinte teljesen megmerevedve, ahogy eluralta testemet az édes gyönyör, a következő nyögést pedig már ajkai közé rejtettem, bár az én ajkaim legalább olyan esetlenül próbálták kivívni azt a csókot, mint az övéi. Éreztem, hogyan ütközik ki néhány csepp verejték a halántékomon, hogy ujjai hogyan markoltam derekát ölelő karomra, miközben én csak visszatérni próbáltam, nyelvemen érezve édes csókjának ízét, amibe vegyült egy kevés a nemrég kóstolt nutellából, majd néhány reszkető sóhaj után elengedtem, homlokommal nekitámaszkodva hátának, és mikor már tényleg minden lecsengett bennem, szemtelenül mozdultam egyet benne, így jelezve, hogy bár a gyönyör utóhatásai még masszírozzák a testemet, de már visszatértem hozzá abból a gyönyörrel teli világból, ahová vele együtt, közösen köveztük ki az utat. - Tudod, mi izgató még? - kérdeztem halkan, lassan elengedve derekát, miközben hátradőltem, arra ösztönözve, hogy dőljön Ő is velem, finoman átkulcsolva karjaimat mellkasán, szorosan magamhoz ölelve. - Hogy ez még mindig olyan, mint az elején - búgtam gyengéden fülébe, orromat a hajába fúrva, jólesően szippantva magamba a samponja illatát, amibe már keveredett némi férfias illat az én tusfürdőm által is. - Mondjuk... te nem is emlékszel többre - jelent meg egy keserédes mosoly ajkaim körül, mikor felfogtam, hogy szavaimmal valószínűleg csak én tudok maradéktalanul egyetérteni, mert Ő az események nagy részére nem is emlékezhetett. - Most olyan jó így - folytattam tovább, egy pillanatra sem lazítva az Őt ölelő karjaimon, és bár kicsit sem esett jól visszakanyarodni a valóságba, de lassacskán muszáj volt.
Magam mellé nyúltam, újra kézbe véve a nutellás üveget, hogy elé tartsam, és bár a szemtelen vigyoromat nem láthatta, de talán hangomból érezhette, hogy nem fapofával ülök épp mögötte. Vagy... inkább alatta? - Nem kérsz még egy keveset? Alig van már benne.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
Vissza az elejére 
12 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: