M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 21, 2022 5:30 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Elképzelni sem tudom, honnan jut eszébe az apám vagy, hogy vajon ő milyen férjet szánhatott nekem, de a lehető legőszintébben válaszolok a kérdésre, bármennyire is kellemetlen nyíltan bevallani, hogy mekkora egy farok is az öregem. Na nem, mintha Ő ezzel nem lett volna, már eddig is tisztában, talán ezért is vagyok képes annyira fèlvállról venni az egykor még fájdalmas szavakat, a beismerèst, hogy az a személy, akinek amúgy rohadtul óvnia és féltenie kellett volna engem, mint lányát, olyan könnyen adott túl rajtam, mint egy autón. Hiszen, épp így kerültem hozzá, így lettem a felesége az pedig, hogy mindez úgy fest, végül egész jól fog elsülni, csak a szerencsének köszönhető. Vagy inkább a sorsnak?
Minden esetre, ha belegondolok, mennyivel másabb is lehetne ez az egész, hogy mennyire kín keserves életem lenne, ha Ő egy igazi visszataszító alak lenne, akivel cseppet sem vonzódnánk egymáshoz, nem alakult volna ki köztünk mindez, ha tényleg nem lennénk egyebek, csak befektetések...inkább nem is akarok belegondolni.
Azt a vacsorát se akarom túl részletesen elképzelni, ahol az apám is jelen lenne, Dimitriyt ismerve pedig és látva az arcát eközben, melyen átsuhan némi harag és neheztelès, talán jobb is, ha soha az életben nem kerülnek egymás közelébe, mert bár jogosnak tartanám, ha szètrúgná az apám seggét, mégsem tudnám tétlenül végig nézni.-Volt, amikor nem voltál jó bennük?- kuncogok a kettesben töltött vacsorával kapcsolatos megjegyzésèn, ami nekem is sokkal szimpatikusabb, főleg, ha eszembe jut az a pár este, amit fel tudok magamban idézni és amelyek során, valahogy mindig egymásról falatoztunk végül.
Úgy, ahogy most is, hiszen az elfogyasztott sütemény miatt kell ismét lefürdenünk, mert több jutott a testünkre, mint a gyomrunkba, de valahogy cseppet sem bánom, mert már attól is megborzongok, ha csak eszembe jut, milyen hèvvel estünk egymásnak odalent. Akár befektetések vagyunk, akár nem. -Szerintem, veled nem igazán lehet unatkozni.- lépek kuncogva én is a kádhoz, mikor maga után csalogat, majd amint kikövetelem magamnak a helyemet combjai között, kényelmesen a mellkasának dőlök, megborzongva finoman az érzéstől, ahogy pimaszul fülemre harap.
Karja finoman fonódik körèm, én pedig bőrét cirógatom, miközben emlékeztet rá, miről is volt szó, hogy most én fogom Őt megfürdetni, mire kaján vigyor terül el arcomon.-Na igen. Ahhoz minimum ilyen közel kell legyek hozzád.- értek vele egyet halkan duruzsolva, újra és újra belesimulva ölelésèbe, kellemesen kortyolgatva közben a bort, majd a korábbi téma kapcsán én is kíváncsiskodni kezdek, nem-e tervezett Ő is megszökni a rákènyszerített frigy elől.
Az lepne meg a legjobban, ha a válasza "igen" lenne, ha azt mondaná, hogy meg akart futamodni valamilyen módon, hiszen Őt ismerve ezt cseppet sem tudnám Róla elképzelni, a dühöt viszont annál inkább, mert azt eleinte láttam is rajta és éreztem is a viselkedésèből.-Szinte villámokat szórt állandóan a szemed, úgyhogy ez elég egyértelmű volt.- sutyorgom halkan a gyengéd csókot követően, élvezettel lesve fel arcára, ahogy picit elmereng, olykor halkan elnevetve magam szavain, de valahogy mindig ott csillog tekintetemben a szeretet, mert bármennyire is akart megfojtani az elején, most mégis olyan gyengéden ölel magához, miközben a kádban áztatjuk magunkat, hogy az egész testemet eltölti az a kellemes, máskor mellkasomban tanyázó melegsèg.
A francia ficsúrok hallatán mosolyogva szemet forgatok és sóhajtok is mellé egy nagyot, ezzel jelezve, mennyire nincs igaza, amikor ilyesmi jut eszébe arról a szökésről, majd egy újabb gyengéd csókot követően felpillantok rá.-Pont olyan őrült pánik lett úrrá akkor is rajtam, mint a múltkor.- sóhajtom kelletlen ábrázattal, de megőrizve ajkamon a mosolyomat, majd picit leteszem a boromat, elhúzódok tőle és miután nagy nehezen megfordulok, hasra helyezkedve küzdöm magam ajkaihoz, lassú, forró csókra csábítva. -Szóval, nem igazán foglalkoztam a francia ficsúrokkal...- suttogom mosolyogva, újabb és újabb csókot lehelve ajkaira majd állára, végül térdre küzdöm magam és miután nyomok egy kis tusfürdőt a tenyerembe, finoman masszírozni kezdem vele melllasát.-Ès most megfürdetlek, ahogy ígértem.- kúszik ördögi vigyor ajkaimra, kezem pedig tovább dörzsöli gyengéden bőrét, lefelé haladva hasfalára is, gondosan tüntetgetve el róla a ragadós hab maradványait.

Fever

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Okt. 21, 2022 6:29 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Kicsit sem lepett meg, hogy rögtön leszavazta a közös vacsora ötletét, a sunyi kis vigyorom viszont elárulhatta, hogy épp erre számítottam. Amúgy sem volt erős oldalam az ilyesmi, bár az amnéziája miatt nem emlékezhetett arra, hogy milyen is volt az, amikor úgy ülök le vacsorázni valakivel, hogy közben nem tudok uralkodni magamon, és ennek ékes bizonyítéka volt az az este is, mikor vérig sértve a szobájába üldöztem. Mondhatni, életünk első közös vacsoráját a szó összes létező értelmében elbasztam, a büszkeségem pedig aligha hagyta volna akkoriban, hogy bármivel is kárpótolni próbáljam, még ha utólag be is vallottam neki, hogy miután felvonult az emeletre, jó ideig azon gondolkodtam, hogy talán utána kéne mennem. De nem tettem, nyilván nem is véletlenül, akkoriban jóval nagyobb hatást gyakorolt rám az a Dimitriy, aki masszívan védelmezte a kis burkot maga körül, és nem akarta átengedni rajta sem Őt, sem senki mást. Őt nem érdekelte, hogy hányszor bántotta meg, vagy hogy miért, és ha úgy vesszük, ez a mai napig így van mindenki mással. Egyedül Ő került a kivételezettek listájára, aki láthatott belőlem egy olyan szeletet, ami mindenki más számára idegennek hatott volna. És nem is terveztem, hogy ezen változtassak. - Amúgy is jobban szeretem a kettesben eltöltött vacsorákat, még ha nem is mindig voltam jó bennük - vontam meg a vállamat nagy egyetértésben, bár, ha az apja egyszer tényleg egy asztalhoz kerülne velem, nem az jelentené rá a legnagyobb veszélyt, hogy vérig sértve elüldözöm a házamból. De talán jobb is, ha nem szembesítem Iris-t újra azzal a férfival, akit akkor látott teljes valójában, mikor kimondta azt a kicsit sem boldogítónak szánt igen-t. - Igazad van, befektetés - javítottam ki magam vigyorogva, bár annak idején azt sem gondoltam volna, hogy valaha viccelődni fogok azon, hogy voltaképp mindketten a szüleink befektetésévé váltunk, és ha valamire, hát erre soha nem számítottam még a saját apámtól sem. Nem is feszegettem tovább a témát, helyette apró csókot leheltem ajkaira, mikor odaléptem mellé, de szavait hallva újra széles vigyor kúszott arcomra, miközben a hajával babráltam, de mondanivaló helyett végül inkább pofátlanul megvontam vállamat, csibészes éllel a mosolyomban.
Ezzel az arcomon indultam vissza a kádhoz, hogy ezúttal már bele is lépjek, majd elnyúljak benne, de szinte rögtön csalogatni kezdtem magamhoz, közben kortyolva egyet a borból, már épp azon panaszkodva, hogy mennyire unalmas így egyedül, de talán enélkül is megszánt volna. - Tényleg nem az, de akkor már... unatkozzunk együtt - haraptam rá a fülére szemtelenül, mikor mellkasomnak dőlt, épp csak addig engedve el, hogy kézbe vegye a bort, majd egyik karomat gyengéden köré fontam, így szorítva finoman magamhoz, jólesően beleszimatolva a hajába. - És amúgy is, azt ígérted, hogy rendesen megfürdetsz, és az nem menne olyan távolról - tettem hozzá, tovább pofátlankodva, még mielőtt én is hátradőltem volna, egy jóleső sóhaj kíséretében élvezve ki a helyzet kellemességét, néha belekortyolva a poharamba. Ebből az állapotból kérdése csalt vissza a valóságba, mire halkan felnevettem, és megcsóváltam a fejemet. - Nem, bébi. Megszökni nem akartam - hajoltam vissza hozzá, elcsípve azt az édes csókot, amit államra hintett, majd lazán vontam egyet a vállaimon. - Arra viszont emlékszem, hogy szörnyen dühös voltam - billent kissé oldalra a fejem, mintha tényleg az emlékek között kotorásznék, majd ismét rántottam a vállamon. - Bár, nem az volt az utolsó alkalom, hogy meg akartalak fojtani - nevettem fülébe halkan, bocsánatkérő grimaszt villantva, amit ha nem is láthatott, de a hangomból kiérezhette. - De ennek ellenére már akkor tudtam, hogy tökös vagy, ha el mertél szökni az éhes oroszlánok elől - húztam végig orromat arca oldalán gyengéden. - Bizonyára felhőtlen és boldog napokat töltöttél a francia ficsúrok társaságában - pimaszkodtam tovább, ekkor már nyúlva a tusfürdője  után, hogy tényleg lemoshassam róla a rárakódott cukormennyiséget.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 20, 2022 9:53 pm

Iris & Dimitriy

A külseje, már az első pillanattól kezdve megfogott, ami akkor még iszonyúan bosszantott és valahol még haragudtam is magamra, amiért képes voltam fizikai vonzalmat érezni valaki olyan iránt, aki köztudottan nem a jó fiúk táborát erősíti. Próbáltam is elfojtani ezt magamban, de folyamatosan ott lappangott a háttérben és, bár nem emlékszem, hogy pontosan mi váltotta ki, hogy emellé még egész más vonzalom, később pedig érzelmek is társuljanak, amikor nagy eséllyel nem azon törte magát, hogy megkedveltesse magát velem, elképzelni azért egész jól el tudom.
Mint ahogy azt is, miként cirógatnám végig a testét, miközben lassú, komótos léptekkel felèr az emeletre és, ha rajtam múlik, ma este ez még úgyis meg fog történni, ha máskèpp nem, majd az ágyban, miután lefeküdtünk aludni egymáshoz bújva, bár az, ahogy a kád szélén ülve rám néz, nem épp ezt sugallja.
Valószínűleg ezért is lep meg annyira a kérdése vagy, hogy egyáltalán honnan jutott ez most az eszébe, de meg sem fordul a fejemben, hogy ne őszintén válaszoljak, mert felesleges lenne. Mindketten tudjuk, hogy miként indult mindez, hogy hogyan kezdődött kettőnk kapcsolata, azt viszont egyikünk sem sejtette valószínűleg, hogy merre fog kanyarodni. Azt is sejtem, hogy az a vacsora miféle irányt venne, amire meghívnám az apámat, így amint felveti az ötletet, nevetve a fejemet rázom és olyan arcot vágok, mintha épp most akarna megnèzetni velem egy ijesztő horrorfilmet.-Szerintem mindenki jobban jár, ha azt a vacsorát, inkább nem ejtjük meg.- kuncogok halkan, de valahol még engem is meglep, hogy egy ilyen gesztust édesnek tartok, mintha nem tudnám, hogy egyébként képes is lenne ilyesmire, mert ez is csak azt hordozza magában, hogy mit érez irántam és, hogy mire lenne képes miattam. Vacsorázgassanak csak együtt, minket pedig hagyjanak békén.- legyintek végül mosolyogva, így hesegetve el a témát, de a történettel kapcsolatban azért akad még pimasz megjegyzése, amivel viszont nem tudok és nem is akarok vitatkozni, mert bármilyen különös is és bármennyire is gondoltam úgy az esküvőnk pillanatában, hogy erre nincs semmi esély, tényleg úgy érzem, hogy ez a házasság jól alakul. Nagyon jól és ezt éreztetem is csókommal, mikor felegyenesedik és oda lép hozzám kérni egyet.-Azt hiszem, nekem is elég jó biznisz lett. Vagy befektetés?- jegyzem meg halkan kuncogva a csókot követően, a kérdést pedig visszapasszolom végül, de válasza hallatán fejemet csóválva elnevetem magam.-Azt hiszem jobb, ha nem tudom, hány nőtől kellett volna eltiltani téged és inkább arra koncentrálok, hogy nekem milyen jól jön a...gyakorlatod.- pimaszkodok jókedvűen, élvezve gyengéd érintésèt, ahogy odébb söpör arcomból pár rakoncátlan tincset, majd félre biccentett fejjel követem mozdulatait, ahogy visszalèp a kádhoz és beül a vízbe és, ha nem lenne már így is épp elég csábító az összkép, még finoman csalogatni is kezd maga mellé.
Fejemet csóválva lépek oda a kád széléhez, a poharamat pedig, inkább leteszem, amíg belépek óvatosan térdei közè, ha pedig idő közben helyezkedik picit, leülök elè háttal helyezkedve, finoman dőlve mellkasának, élvezve az érzést, ahogy forró bőre hátamhoz simul.-A fürdés mondjuk nem a világ legizgalmasabb tevékenysége, szóval...- pimaszkodok szavai hallatán, miközben előrébb dőlök annyi időre, míg újra magamhoz veszem a boromat és, ahogy vissza helyezkedek hozzá, kortyolok egy nagyot.
Pár pillanatig, csak csendben bámulok magam elé, ujjaim finoman cirógatják karját vagy épp térdét, combját, vagy épp ahol érem, míg végül félig meddig felé fordítom a fejem és mosolyogva állára csókolok.-Te nem fontolgattad az esküvőnk napján, hogy inkább elszökj?- kérdezem pimasz mosollyal, bár már amúgy is tudom a választ, hiszen cseppet sem az a megfutamodós típus és egyébként sem hagyta volna a büszkesége, hogy ilyesmit egyáltalán fontolórar vegyen. Azt már előbb el tudom képzelni, hogy gondolatban többször is kinyírt, mielőtt még ide jutottunk volna.

Fever

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 20, 2022 8:39 pm

Nem voltak kapkodóak a lépteim, miután elindultam felfelé, ekkor már Vele a nyomomban, szándékosan toporogva ilyen lassan, elvégre, ha már a hátsómat akarta stírölni, hát minden lehetőséget meg akartam adni neki ehhez. Még vigyorogtam is, még ha ezt nem is láthatta, magamban jót derülve azon, hogy vajon mi ülhet most az arcán, és mi csillan meg tekintetében. Mert az egy dolog, hogy én minden kibaszott porcikáját élvezettel csodáltam, és nem hagytam ki egyetlen alkalmat sem, hogy ne így tegyek, de fordítva ez ritkán adatott meg. Talán nem is véletlenül, hisz mindig magam elé engedtem, ez pedig épp ugyanannyira nem volt véletlen, és ezt tudta Ő is. Magamba ittam a látványát minden alkalommal, csak hogy magányos óráimon legyen mibe kapaszkodnom, olyan élethűen képzelve magam elé, hogy szó szerint megfeszültem tőle az esetek többségében, alig várva, hogy végre hazaérjek.
Sunyin hátrapillantottam egy töredék másodpercre, mikor felértem az emeletre, de szinte rögtön indultam is az ajtó felé, meg sem állva a fürdőszobáig, majd miután letettem a poharakat, máris a vízzel kezdtem bíbelődni, kényelembe helyezkedve a kád szélén, kíváncsian fürkészve arcát, miután kibukott belőlem egy talán lényegtelennek tűnő kérdés. Talán az is volt, mert nem osztott vagy szorzott a kettőnk kapcsolatán semmit, hogy mit akart akár az Ő apja, vagy akár az enyém, bár pár hónappal ezelőtt a nap minden kurva percében arra vártam, hogy megcsörrenjen a telefon, és közölje velem, hogy véget ért ez a látszatházasságnak csúfolt cirkusz. Nem tudtam, hogy mi volt a tétje, vagy mit akart Iris apjától, a mai napig homály fedte, hogy miért éltünk egy fedél alatt, de ahogy teltek a napok, a hetek, lényegében már nem is volt jelentősége. Mert már nem számoltam vissza a perceket, sőt, néha azt is elfelejtettem, hogy valójában egy rohadt papír miatt csöppent az életembe, és ami egyik napról a másikra újra felforgathatná az életünket, ha a szüleink úgy döntenek. - Már sejtem, hogy miért értik meg egymást az apámmal - fintorodtam el legalább olyan látványosan, mint ahogy Ő is tette, miközben átvettem tőle az egyik poharat, szavaimmal ellentétben azonban továbbra is pimasz vigyor ült ajkaim szélében. - Talán egyszer meghívhatnád vacsorára. Bár, lehet, hogy megásnád vele a sírját - sóhajtottam fel egyszerű vállvonással, szándékosan nem magyarázva meg, hogy mire gondolok. Mert egyszerre állt fenn a lehetősége annak, hogy az örege szívrohamot kap, ha megtudja, hogy ez a látszatházasság azóta jóval komolyabbra fordult, de ugyanúgy benne volt a pakliban, hogy én magam ásom el, mert bármi is történt azóta, még ugyanúgy nehezteltem az apáinkra, és ezt nem is titkoltam. Talán életem legnagyobb leckéjét tanították meg azzal, hogy rám kényszerítették ezt a házasságot, vele együtt ezt a nőt, amiért egyszerre voltam hálás, mégis pokolian dühös. Pedig... be kellett volna látnom, hogy ha nem teszik, mi sem lennénk itt. Mert nem létezett olyan forgatókönyv, hogy más körülmények között ugyan megtörtént volna. - A mi házasságunk is igencsak gyümölcsöző. És jó biznisz volt valakinek - fordultam felé ismét, pofátlan vigyorgással a képemen, majd egy kis sóhajt követően felegyenesedtem, és kérdését követően egy sunyi kis csókot leheltem ajkaira. - Nem, engem általában eltiltani próbáltak a nőktől - vontam meg a vállamat csibészes vigyorral, finoman elsimítva egy hajtincset az arcából, míg másik kezemben továbbra is a poharat tartottam, majd újra a kád mellé léptem, de ezúttal már nem álltam meg a pereme mentén, helyet foglaltam a kellemes hőmérsékletű vízben, mutatóujjammal kezdve közelebb csalogatni. - Egyedül kell fürdenem? - kérdeztem végül, hátrébb csúszva, majd jólesően el is nyúltam a kádban, kortyolva egy kicsit a borból. - Már most unatkozom.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 20, 2022 7:19 pm

Iris & Dimitriy

Hiába az átélt gyönyör, vagy inkább gyönyörök sorozata, ismét azon kapom magam, hogy incselkedek Vele, ahogy lecsúszok a pultról, testem testèhez simul, ajkam gyengéd, de tüzes csókot lop ajkairól, majd egyszerűen hátra hagyom és neki iramodok, hogy az említett fürdőt előkészítsem. Pimasz kuncogásom felveri az egyébként üres házat, mely legutóbb is tőlünk zengett, a buja hangoktól, amit az a mohó élvezet váltott ki belőlünk, amivel képtelen vagyok betelni, de a konyhából kifelé haladva, végül mégis úgy döntök, hogy a fürdő helyett, inkább a nappali felé veszem az irányt.
Ajkaimra pimasz mosoly kúszik, mikor a lépcső felől meghallom a hangját, ahogy jókedvűen bújócskázást emleget, nekem viszont eszemben sincs elrejtőzni előle vagy, ha most sikerült is, a következő pillanatban önként árulom el magam, hogy hol vagyok, ahogy pimaszkodva felhívom a figyelmèt arra, hogy nem kell kiabálnia, mert tisztán hallom minden szavàt. Magam is a lépcső felé veszem az irányt, pofátlanul mérve végig alakját, miközben előhúzom hátam mögül az üveget és a két poharat is, ami miatt tettem egy kis kitérőt, előtte megállva pedig èvődő mosollyal ajkaimon bámulom arcát.-Ha már randi...- vonok vállat vigyorogva, állva fürkésző pillantását, az pedig cseppet sem lep meg, mennyire átlát rajtam, hogy miért is lettem hirtelen olyan udvarias, hogy minden áron magam elé akarjam engedni.
-Igen, és egész végig bámulni fogom, míg felèrünk.-kuncogok halkan, állva fürkésző pillantását, mintha csak azt latolgatná, hogy hagyja-e, hogy kedvemre megbámuljam vagy sem, én pedig nem is hagyom ki a lehetőséget arra, hogy tényleg rajta legeltessem szemeimet, míg felèrünk, bár a hátsója mellett azért a hátát is végig vizslatom, amit legalább olyan szívesen karcolnèk végig körmeimmel és harapdálnám fogaimmal, mint a fenekét. És régebben ez sem volt konkrétan a jellemzőm, ezt a pajkosságot is Ő csalogatta elő belőlem, amit éppenséggel nem is annyira bánok, mint ahogy nagy eséllyel Ő sem.
Ajkamba harapva követem a fürdő irányába, kezemben már csak a boros üveget hordozva, miközben Ő leül a kád szélére a poharak társaságában és, míg a víz hőfokát igyekszik beállítani, én kihúzom a dugót a már valamikor korábban megnyitott üvegből. Újra felé fordulok, bár a különös kérdés hallatán megtorpanok egy pillanatra és, bár arcom továbbra is jókedvről árulkodhat a rajta kiszélesedő vigyorral, felvont szemöldökeim épp ilyen nyíltan mesélhetnek a meglepettsègemről is.-Az apám...- sóhajtok egy nagyot mosolyogva, kellemetlen grimaszt vágva már az öregem említésère is és miután töltök mindkét pohárba, leteszem az üveget a mosdó melletti szekrényre, aminek aztán Dimitriy felé fordulva neki is támaszkodok fenekemmel.-Egyszer a fejébe vette, hogy férjhez ad. Bemutatta nekem az egyik "barátját".- kezdek bele egy nagy sóhajt követően, a gúnyosan hangsúlyozott szónál pedig ujjaimmal meg is formálom azokat az idézőjeleket, majd folytatom. -Iszonyúan irritáló fazon volt, akiről rögtön, első pillantásra tudtam, hogy jobban szereti saját magát és a pénzt, mint bármi mást a világon, ráadásul egy fikarcnyi vonzalom se volt köztünk.- mesélek tovább különböző grimaszok kíséretében, majd előre lököm magam és kezembe veszem a két poharat, felé nyújtva az egyiket.-Szóval cseppet sem akartam belemenni a dologba, de amikor az apám azt mondta, hogy...- gondolkozok el egy pillanatra látványosan.-Igazán gyümölcsöző lehet ez a házasság , rádöbbentem, hogy mennyire nem érdekli a lánya sorsa, hogy az egész csak a pénzről szól és eldöntöttem, hogy akkor sem mennék hozzá ahhoz a pasihoz, ha az életem múlna rajta.- fejezem be végül a rendkívül izgalmas történetet, ami igazából nem is értem, hogy miért érdekelte vagy, hogy miféle mesét várt válaszul, de igazából az, hogy végül mellette kötöttem ki, már kellőképpen megmutathatta neki, miféle ember is az apám. -Megint más helyzet volt az, mikor az Ő élete lett a tét, mert azzal már nem bírt volna el a lelkiismeretem.- jegyzem meg végül halkan, szelíden pillantva rá, mert bár szívesen hazudoznèk, hogy nem emiatt mentem hozzá, hogy nem valami lelki terror és véres fenyegetések okán vagyok most itt, de pontosan tudja Ő is, mennyire nem a romantika volt a fő mozgatórugója annak, hogy mellette kötöttem ki. -Sosem gondoltam volna, hogy egyszer hálás leszek az önzősège miatt.- mosolygok végül Rá szerelmesen, ahogy fejben végig zongorázom, honnan is indult mindez és, hogy most hol vagyunk. Hogy végül mire találtam rá egy kényszerházasságnak köszönhetően.-Ès téged nem akartak más nővel összeboronálni?- kérdezem aztán mosolyogva, félre biccentett fejjel, megőrizve továbbra is a jó kedvemet, hiszen a férfit, aki most rám néz és a férjemnek nevezhetem, őszintén és visszavonhatatlanul szeretem.

Fever

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 20, 2022 5:38 pm

Hiába terelődött a szó rövid időn belül a pihenésre, csak egy szemforgatással jeleztem, hogy mennyire nem gondolkodom még alváson vagy épp pihenésen, mert bár elég rendesen kivette a részét abból, hogy feleméssze az energiáimat, de még így, ezek ellenére is nyilvánvaló volt, hogy ennek az estének továbbra sincs vége. Nem is akartam arra gondolni, hogy talán egyszer majd eljön az az idő is, mikor már nem fog ennyire pezsegni a vérünk, és nem fogunk ennyire nyíltan, ennyire kínlódva vágyni egymásra, de egyelőre nem éreztem a fenyegetés valódiságát. Annyi minden okozhatott fejtörést vagy épp félelmet kettőnk életében, de amiatt egyetlen pillanatig sem aggódtam, hogy a bennem tomboló vágy csak úgy kereket old, erről pedig újra és újra árulkodott az a perzselő csillogás, ami tekintetembe költözött, ahányszor csak ránéztem. Mert bár a testünk elkezdett megnyugodni, de még mindig éreztem ereimben a finom rezgést, vérem ingadozó, mégis heves lüktetését, ez pedig egyértelművé tette, hogy pimaszkodhattunk egymással bármennyire, de még mindig nem az alvás szerepelt az első helyen. Legalábbis, ha rajtam múlott, biztosan nem fog csak úgy egyszerűen lefürdetni, majd bebújni az ágyba, az pedig, hogy ilyesmit kérjen tőlem, annyira idegennek hatott, hogy azonnal elhessegettem a gondolatot.  
Egy ideig csak lestem utána, ahogy kitessékelte magát a konyhából, szándékosan nem indulva utána rögtön, mert ismertem magamat annyira, hogy tudjam, talán a lépcső tetejéig sem jutok el, ha előttem kezdi riszálni azt a formás fenekét. Márpedig ennek elég komoly valószínűsége volt, hisz minden alkalmat megragadott, hogy tovább ingereljen és játszadozzon, miközben végig tudta: az első adandó alkalommal vissza fogja kapni, méghozzá kamatostul. De nem is bántam, mert előre megjósolható volt a végeredmény, és ha azt vesszük, már eleve valami hasonló hozott le bennünket a konyhába is. És ezt is Ő indítottal, mint valami kibaszott lavinát, és közben végig tudta, hogy nem fogok tudni ellenállni neki, a süteményének meg még annyira sem. Mégis furcsa volt a csend, ami akkor fogadott, mikor utána eredtem, a lépcsőhöz érve már nem is láttam, és nem is fukarkodtam a kiabálással, csak hogy biztosan meghallja a mondanivalómat, bár, ha nagyon szemtelen akart lenni, talán már rég a fürdővizet engedte. De... nem, ahhoz nem lehetett elég ennyi idő, hogy már fel is érjen, és elkezdjen a vízzel foglalkozni.
Ezt pedig meg is erősítette, mikor a hátam mögül hallottam meg szavait, és meg sem kellett fordulnom ahhoz, hogy tudjam, milyen incselkedő, komisz vigyor ül az arcán. - Hamburger, sütemény, bor... ezt már nevezem - bukott ki belőlem egy igencsak pofátlan sóhaj, mintha kicsit is zavart volna, hogy ennyire faljuk az élvezeteket, és bár pár pillanatig szembe fordultam vele, de nem indultam meg felé, talán mert időközben Ő is szelni kezdte a lépcsőfokokat felfelé. - Szóval a hátsómat akarod látni - összegeztem tömören, mikor megállt egy lépcsőfokkal lentebb, én pedig egy ideig még félrebillentett fejjel fürkésztem huncut mosolyát, közben átvéve tőle a két poharat, de nem kértem, hogy előzzön meg, már csak azért sem. Épp ellenkezőleg, száznyolcvan fokos fordulatot vettem, és megtettem a maradék pár lépést, közben végig magamon érezve tekintetét, ami még így is előcsalt belőlem egy elégedett, ördögi kis vigyort.
Épp csak felé pillantottam, mikor a szoba ajtajához értem, a fürdőbe lépve pedig, a kád peremére tettem a poharakat, és a kád szélére ültem, hogy egy kis sóhaj társaságában kísérletezni kezdjek a hőfokokkal. - Szóval, az apád milyen férjet szánt neked? - kérdeztem váratlanul, nem is szemtelenkedéssel a hangomban, úgy nyalva végig alsó ajkamat, hogy tudtam, ezzel azonnal magamra fogom vonni a figyelmét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 20, 2022 4:30 pm

Iris & Dimitriy

Nem tudnám megmondani, mennyi idő telik el, mire testem végre lassan megnyugszik, míg elcsitul a lüktető forróság, nyomában pedig nem marad más, csak az a kellemes, édes zsibbadás az átélt mámor után, de mindvégig szorosan bújok hozzá, teste forróságába és bőre édes illatába temetkezek. Érzem, ahogy a szíve lassan nyugodtabb ritmusra vált, ahogy teste ellazul gyengéd érintéseimtől és csókjaimtól, a gondolat pedig, hogy korábban épp ugyanezek váltották ki benne azt a mohó vágyat, apró mosolyt csal ajkaimra, mint ahogy az energiájával kapcsolatos megjegyzése is. Pimaszul kilátásba is helyezem, hogy talán mindezek után, már tényleg hagyok neki egy kis pihenőt is, hogy másnap ne úgy érezze majd magát, mint egy kifacsart rongybaba, de igazság szerint eddig sem panaszkodott erre és a szemforgatása sem arról árulkodik, hogy olyan nagyon bánná a ma estét.
A randit, amivel csak még jobban elcsavarta a fejemet, vagy épp azt a kis pajzánkodást a stègen, aminèl izgatóbb őrültséget nem emlékszem, hogy valaha is csináltam volna. De Vele annyira más minden és, ha eleinte rabságkènt is éltem meg a házasságunkat, hogy hozzá kellett kötnöm az életemet, az már akkor is nyilvánvaló volt, mennyire kirángatott a szürkeségből ez az egész, de legfőképpen Ő, mert soha nem ismertem senkit, aki csak egy picit is hasonlított volna hozzá. A mai randi pedig ékes bizonyítéka annak, hogy milyen hatással van rám, hogy mennyivel másabb, szabadabb tudok lenni én is mellette, ez pedig totális ellentéte annak, mint amit az elején gondoltam rólunk. Akkor még tényleg olyan volt számomra, mint egy börtönőr, most meg inkább érzem azt, hogy korábban sínylődtem egy börtönben, Ő pedig nem tett semmi mást, csak kitárta az ajtót.
El nem tudtam volna képzelni a régi énemről, arról az Irisról, bármennyire is lázadt sokszor az apja akarata ellen, hogy egy nap majd egy konyhapulton fog ücsörögni nyakig habosan, krémesen és piskóta morzsalèkosan egy olyan férfihoz bújva, aki a törvénynek rohadtul nem a jó oldalán áll, most mégis úgy érzem, hogy itt kell lennem, mert ez az én helyem. Az pedig, ha életem hátra lévő részében egy nap többször is a zuhanyzóba vagy a fürdőkádba kènyszerülök, mert az előttem ácsorgó férfi minden létező finomságot rólam akar leeszegetni, összemaszatolva ezáltal mindkettőnket, olyasmi, amit cseppet sem esik nehezemre elfogadni és az sem késztet meghátrálásra, ha eszembe jut a negatív oldala is az éremnek. Mert ezek a pillanatok, ezek a túlfűtött, mámoros együttlétek mindenért kárpótolni fognak.
Nem szívesen teszem végül, de miután kellő ideig pedzegetjük, hogy miféle feladat vár ránk a korábbi mohóságunk miatt, finoman lecsúszok a pultról és pár apró csókot követően pimaszul ajkaiba harapok, így terelve el a figyelmét annyi időre, míg meglógok előle és máris az említett fürdő felé veszem az irányt, vagy legalábbis kifelé a konyhából, hangosan nevetve szavain és a magam elé képzett ábrázatán.
Mert, még csak hátra sem lesek, mintha tényleg valami gyerekes csínyt, egy kis bújócskát tervezgetnèk, pedig egész más fordul meg a fejemben, miközben a lépcső helyett a nappali felé veszem az irányt, miután pedig megszerzem azt, amire szükségem van, az ajtó rejtekèből figyelem, ahogy felfelé indul a lépcsőn. -Nem kell így kiabálnod, èdes.- kuncogok halkan az ajtófèlfának dőlve egy pillanatra, hátam mögé rejtve azt, amiért a nappaliba vettem az irányt, majd a lépcső felé indulok én is, de az alsó fok előtt azért megállok egy pillanatra, hogy pofátlan vigyorral, ajkamba harapva mèrjem végig meztelen testét tetőtől talpig. -Csak eszembe jutott, hogy talán jól esne egy pohár ital a kádban.- vonok vállat, miközben óvatosan előhúzom hátam mögül az üveg bort és a két poharat, közben pedig, ha nem haladt tovább, átszelem a köztünk lévő távolságot és pimaszul vigyorogva megállok a hozzá képest eggyel lentebb lévő lépcsőfokon. -Menj csak, jövök utánad.- búgom kaján vigyorral, egyetlen pillanatig sem leplezve, milyen szívesen fogom bámulni a hátsóját ezen a pár méteren, míg felèrünk az emeletre. Már, ha nem kezd el udvariaskodni és dönt úgy, hogy inkább maga elé enged, de bárhogy is legyen, nem veszem sietősre a figurát, lassú, kényelmes tempóban lèpkedek tovább.

Fever

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 20, 2022 11:51 am

Magam sem tudom, hogy mennyi időn keresztül élveztem gyengéd, mégis szoros ölelését, miközben én sem voltam hajlandó elengedni, együtt élvezve ki a gyönyör minden utórezgését, testén keresztül érzékelve, hogy miként is éli meg ezeket a pillanatokat. De én sem maradtam adósa, mert minden izmom pattanásig feszült, és csak egy nagyon mély, hosszú sóhajt követően tudtam ellazulni, valamennyire finomítva a kapkodó légzésemen, bár ekkor már nagyjából képes voltam úgy tekinteni az oxigénre, mint megváltásra, egy ilyen forró, minden porcikámat megmozgató orgazmus után. Egy halvány mosoly még át is suhant ajkaimon, mert az első, amit igazán felfogtam, az a sütemény édes illata volt, amit többek között a nyakán is szétkentem, és csak most, a lüktetés csillapodásakor vettem észre, hogy mennyire nem végeztem körültekintő munkát. Talán mert másodlagos szempont volt eltüntetni róla az édességet, bőrének finom ízére jobban áhítoztam, mint az émelyítően édes krémre, de volt egy olyan gyanúm, hogy az a bizonyos fürdő nem az imént látott bennünket utoljára, mikor pofátlanul otthagytam egyedül. Bár, erre számítani is lehetett, mert bár talán nem tervezte be, hogy a falatozásból és nassolásból ilyen őrjítő ízorgiát kanyarítunk, de ha valami finom desszertről volt szó, ami még ráadásul kenhető is, már Ő is tudta, hogy ezt bizony fürdés kell, hogy kövesse. Mintha a zuhany alatt vagy a fürdőkádban képes lettem volna uralkodni magamon egyszer is. Vagyis, talán pont egyszer, méghozzá éppen ma, a randink előtt, mert az nyilvánvaló lehetett neki és nekem is, hogy ha nekiesek az indulásunkat megelőzően, hát ma már kibaszottul nem mentünk volna sehová. Hiába nem voltam egy randis alkat, a stégen eltöltött kis kalandunkat nem szívesen hagytam volna ki, és nem is csak azért, mert minden gátlását odébb dobva képes volt rám ülni. Mert már nemcsak az volt a fontos, amit a testünk és vágyaink diktáltak, még ha ez volt kettőnk igazi önkifejezésének fő eszköze.
Nem hazudtam, mikor szóvá tettem, hogy szinte teljesen leszívta az energiáimat, Ő pedig, rá sem cáfolva önmagára, ismét előjött a pihenéssel, mire bosszankodó sóhaj kíséretében forgattam meg szemeimet, még ha ezt nem is láthatta. Nem is szóltam semmit, mert rájöttem, hogy bármit is mondanék, azt később szintén felhasználná ellenem, így pedig élhettem még a meglepetés erejével, nem mintha a fürdés lehetőségének felvetése nem hordozta volna magában az egyértelmű üzenetet, jelezve, hogy az a bizonyos pihenés még várat majd magára, hacsak nem tekintjük annak azt a pár perc nyugalmat, amit forró vízbe mártózva, egymás karjaiban töltünk el, még mielőtt alaposan megfürdetném. Ennyi pedig elég is volt ahhoz, hogy némi töltetet kapjanak az ernyedt végtagjaim, épp annyira, hogy pofátlanul csenjek egy keveset a mellettünk heverő sütemény krémjéből, pofátlanul nyaldosva le saját ujjaimról, úgy téve, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. - Sajnálom - konyultak le ajkaim megjátszott bűnbánással, mikor arról tett említést, hogy plusz munkát csináltam neki, de ajkam szélében ott bujkált egy komisz kis vigyor,  és csak az volt képes kicsit eltüntetni, ahogy helyet kért magának, hogy lekászálódhasson, de azt is úgy tette, hogy közben szorosan hozzám préselődjenek mellei, így pedig még jobban összekent engem is. - Oké - biccentettem aztán. - Már amúgy is untam a zuhanyzást - jegyeztem meg pofátlan vigyorgás kíséretében, szemtelenül vonogatva szemöldökömet, amit akkor hagytam abba, mikor apró csókkal közelítette meg ajkaimat, de mire ismét a karjaim közé zárhattam volna, hirtelen a számba harapott. Fel is szisszentem, de időm sem volt felfogni, mert már úton is volt kifelé, olyan sebes léptekkel távolodva tőlem, hogy a pimaszsága miatt ezúttal már én haraptam bele saját ajkamba, még mielőtt elindultam volna utána. - Azt ne mondd, hogy bújócskázni is akarsz fürdés előtt - kiabáltam utána, direkt kivárva, hogy elhagyja a konyhát, és csak ekkor indultam meg utána, de ahogy a lépcső felé haladtam, túl gyanúsnak tűnt a csend, főleg mikor a lépcső felé fordulva észrevettem, hogy már valószínűleg felért az emeletre, mert nem láttam a hátát vagy épp a formás hátsóját, ahogy felfelé riszál. - Valaki nagyon vágyik arra a forró fürdőre - szólaltam meg hangosabban, megtéve az első pár lépcsőfokot felfelé.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 20, 2022 5:47 am

Iris & Dimitriy

Fel nem fogom, honnan ez a temérdek vágy, mint ahogy azt sem tudom, pontosan mikor keletkezett vagy, hogy elejétől fogva itt lappangott-e inkább bennem de, ha igen, akkor meg azt nem értem, hogy voltam képes elnyomni magamban, bár tény, hogy eleinte Ő is segédkezett abban, hogy ez ne kerüljön a felszínre. Vagy talán, azok a viták és harcok, amiket minden lehetséges alkalommal vívtunk, ugyanebből az energiából táplálkoztak, csak másképp vezettük le? Már, ha egyáltalán sikerült valaha is levezetni, hiszen most sem tudom elejét venni, nem érzem soha azt, hogy elég lenne Belőle, hogy ne akarnám majd épp ugyanilyen hévvel holnap is vagy azután, mert ha arra gondolok, hogy eljön a másnap és Ő megint kisètál az ajtón, már most azt várom, hogy ismét haza érjen. És igazából soha nem is akarom, hogy szűnjön ez a vágy, elég, ha csak szunnyad egy rövid ideig, mondjuk amíg egymáshoz bújva alszunk pár órát, mert aztán úgyis újra körülötte forognak a gondolataim megállás nélkül.
Minden szenvedélyes mozdulata közelebb hozza a vágyott gyönyört, amivel olyan sokáig, olyan aljas módon kecsegtetett, de most tudom, hogy már nem játszadozik, hogy nem fog leállni, mert Ő épp olyan közel került a mámorhoz, mint én, a teste ugyanolyan emésztő tűzben ég, és amikor az én testem megfeszül, az Övét is ugyanaz az érzés sanyargatja. Mindketten zihálunk, mindketten megremegünk és úgy bújunk egymás karjaiba, mintha attól félnénk, hogy elveszítjük egymást, pedig mostanra már biztos vagyok benne, hogy többé nem fogom hagyni, hogy bármi közénk álljon. Leszámítva persze azt, ha megint elfelednèk mindent, de kibaszottul hinni akarok abban, hogy egy részem emlékezne rá, talán most is emlékezett, ha más nem, legalább a testem, ami az első pillanattól kezdve úgy reagált pillantására, mint most.
Hosszú pillanatok, talán percek is eltelnek, mire úgy érzem, hogy képes vagyok összerakni egy értelmes mondatot, amivel meg is próbálom elárulni neki, mennyire elvette az eszemet, bár mindezt burkoltan teszem, mintha csak a süteményről beszélnèk, ami a legkevésbé volt lényeges ebben az egészben, mégis szerves részét képezte. Na nem, mintha nem lett volna teljesen mindegy, hogy mit eszeget le rólam olyan mohón vagy, hogy mit fog még csemegèzni rólam a jövőben, ami miatt, még a telefont se kell majd felemelnem.
Mosolyogva, a mámort követő zsibbadtsággal élvezem ki csókjait, gyengéd érintéseit, ahogy orrával simít végig bőrömön, miközben továbbra sem eresztem el, maximum csak annyira, hogy tűzforró testünknek jusson egy kevés a hűsítő levegőből, de kezeim még így is testèn időznek. -Nagyon sajnálom. Talán, most már tényleg hagylak pihenni.- súgom kínos mosollyal, bár egyetlen árva pillanatig sem sajnálom, ha tényleg le is fárasztottam, de csak, mert tudom jól, hogy Ő sem azért mondja, mert ez annyira borzasztó dolog lenne. Sőt. Igazából, még arra sem mernék mérget venni, hogy tényleg lemerítettem volna, mert már most azon kezd hangosan töprengni, hogy korábban újabb fürdetést helyeztem kilátásba.
És valóban, ahogy lepillantok magamra, egyértelműen bólintok is megjegyzésère, mert csupa sütemény maradvány vagyok annak ellenére is, mennyire igyekezett eltüntetni rólam minden falatot, jutni azonban rá is jutott bőven a finomságból. És meg van képe pofátlanul falatozgatni is, mire csak fejemet csóválva elnevetem magam és közelebb hajolok ujjához, hogy nyelvemmel én is csenjek egy falatot magamnak.-Hát ezt azért nem mondanám...- duruzsolom ajkamba harapva, hiszen ha valóban szörnyű munkát végzett volna, most nem ülnèk a pulton még mindig megborzongva olykor, izzadtan, pihegve és teljesen kipirultan.-Viszont nekem is csináltál egy kis munkát, mert te is olyan mocskos vagy, hogy kénytelen leszek alaposan megfürdetni Téged.- lesek végig rajta pimasz mosollyal, ha pedig engedi, finoman előrébb csúszok a pulton egész addig, míg lábaimra nem érkezek, lehetőleg végig forró bőréhez simulva melleimmel, még jobban összekenve a rajtam lévő sütemény  maradványokkal.-Szóval, ha nincs ellenedre, most bevetődünk a kádba és megszabadulunk ettől a temérdek cukortól.- súgom ajkaira, lopok is tőle egy gyengéd, de annál forróbb csókot, átölelve közben nyakát. -Ès most én is alaposan megfürdetlek...- suttogom ajkába harapva, majd hirtelen lökök rajta finoman egy picit, hogy kislisszolhassak a konyhából hangosan nevetve.

Fever

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 19, 2022 8:13 pm

Hiába indult bosszankodással ez a késő esti vacsora, egyetlen porcikám sem bánta, hogy végül követtem, hisz túl nyilvánvaló volt, hogy mire is megy ki a játék, és bár abban is biztos vagyok, hogy akkor sem bántuk volna meg, ha az ágyban maradunk, de ahogy egymásnak estünk itt, a konyhában, nem törődve sem a tisztasággal, sem a renddel... olyasvalami volt, amit egyetlen ágyban töltött percért sem hagytam volna ki. Kibaszottul szükségünk volt minden ilyen pillanatra, mert a magányos napokon ezekbe az emlékekbe kapaszkodtam, ezek adták meg a néma, csendes vágyakozás szépségét, ahogy figyeltem az óramutató lassú, kínzó haladását, várva, hogy eljöjjön az a pillanat, mikor végre hazatérhetek Hozzá. Bár, ezek az élmények is kínoztak eleget, hisz mikor csak a fejemben éltek, anélkül, hogy ott lett volna mellettem, csak hogy megérinthessem, szintúgy az ajkaimat kellett harapnom, elfojtva azt a mérhetetlen nagy energiát, amit életre keltett bennem már pusztán azzal, hogy eszembe jutott csupasz testének látványa, a vágytól izzó, tüzes tekintete, vagy épp a hangok armadája, amit a gyönyör és élvezet csalogat elő belőle. És nem tudtam tenni ellene, nem voltam képes kiverni a fejemből ezeket, néha olyan mohón kapaszkodva beléjük, hogy szó szerint, már fizikailag is fájt.
Mozdulataim nem kímélték, határozottan mozogtam benne, nyögései pedig tovább bátorítottak, a hátamon kalandozó ujjairól nem is beszélve. Szinte vágytam arra, hogy végighúzza körmeit bőrömön, hogy ismét nyomot hagyjon bennem, még ha fájdalommal is járna, de mindketten tudtuk, hogy milyen sorsra jut a fájdalom ezen a ponton. Csak tovább ingerelt volna vele, még mohóbb, még vehemensebb mozdulatokra késztetve, pedig már így sem jutott oxigén a tüdőmbe, hiába kapkodtam levegő után, a csók pedig, amibe újra és újra kapaszkodni próbáltam, csak még intenzívebbé tette a pillanatot. Le is lassítottam kissé, mikor megéreztem a gyönyör első simogatásait, épp annyi nyugtot adva a testemnek, hogy ne valljak teljes kudarcot, és ne hagyjam cserben, némi játszadozás után viszont, ahogy teste megfeszült szoros karjaim ölelésében, már én sem tartoztattam magam. Bármi is történt körülöttünk, már nem érdekelt, egyedül kettőnkre, Rá és saját magamra voltam képes koncentrálni, a külvilágot egyetlen pillanat alatt zárva ki, forrón ajkaira tapadva, mikor a mámor elragadta a testemet, vele együtt hajolva meg a gyönyör előtt, egy mély, öblös nyögést engedve ajkai közé, miközben csípőm tovább ringott, egy határozott, mély mozdulattal lüktetve belé, a levegő pedig teljes egészében bennem rekedt. Távolinak tűnt minden, ami nem közöttünk és bennünk történt, csak nagy nehezen eresztve el ajkait, hogy orrommal finoman végigsimítsak arcélén, csípőm pedig lassan megnyugodott, pár laza, gyengéd lökés után adva fel végleg a gyönyör hajszolását.
Hirtelen lett csend, ezt csak kettőnk zihálása törte meg, vigyorral reagálva a pimaszkodó megjegyzésére, majd nagyot nyelve megkerestem tekintetét, ellazítva annyira a kezeimet, hogy kissé meg tudjon szabadulni tőlem, ha akar. - Még rendelned sem kell - mormoltam halkan, viszonozva apró kis csókjait, egy halk sóhajt követően pedig végigsimítottam oldalán, homlokommal vállába támaszkodva. - Leszívtad minden energiámat - vigyorogtam tovább, hirtelen harapva rá vállára, majd incselkedő mosollyal egyenesedtem fel ismét, ujjammal egy kis adag krémet juttatva a saját ajkaim közé. - Szóval azt mondod, hogy újra meg kell fürdesselek, mert mocskos vagy - mondtam összegezve, tekintetemmel végigpásztázva testét, és csak ekkor tűnt fel, hogy a piskóta és a krém milyen károkat okozott a bőrén, amit nem sikerült maradéktalanul letisztogatnom. - Szörnyű munkát végeztem - biggyesztettem le ajkaimat megjátszott sértődéssel, tovább nyaldosva saját ujjamat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 19, 2022 7:15 pm

Iris & Dimitriy

Minden pillanatban, mikor a gyönyör már olyan közel kerül hozzám, hogy szinte már érzem is, miként robban szét bennem, miként gyűr maga alá, aljas módon lassít nyelve édes mozdulatain, a mámor pedig úgy csusszan ki kezeim közül, mint egy kibaszott szappan. Aztán ismét kínzó közelségbe kerül, ujjaim készülnek is érte kapni, de minduntalan elillan, ami akár bosszantó is lehetne, mégis piszkosul élvezem, mert tudom, hogy amikor majd sikerül végre megkaparintanom, az valami elképesztő élvezetet fog okozni, titkon pedig, csak remélni tudom, hogy Vele együtt érem majd el. Mert nem létezik annál izgatóbb és csodásabb, mint egymáshoz simulva élni át a kèjt, ahogy kíméletlenül végig söpör rajtunk, ahogy szívünk ugyanazt a vad tempót diktálja mellkasunkban, miközben sajgó testünk remegve adja meg magát ennek az őrjítő érzésnek.
Úgy nyögöm a nevét, hogy abból kihallja, érezze, hogy mit művel velem, hogy mennyire vágyom rá és, hogy mennyire nem bírok már tovább várni arra, hogy érezzem, az üzenet pedig célt ér, mert pillanatokkal később édes, kínzó ajkai végre enyèimre simulnak, nyelvünk mohó, buja táncba kezd, miközben derekamnál fogva közelebb von magához, lábaimat csípőjère húzza és egyetlen mozdulattal elmerül bennem, így akasztva el lélegzetemet.
Képtelen vagyok betelni ezzel az édes érzéssel, a gondolattal, hogy ez milyen őrjítően tökéletes, hogy mennyire nem tudnám mindezt már mással elképzelni, és őszintén szólva egyáltalán nem is akarom, mert benne megtaláltam mindent, amire csak vágytam, bármilyen nehéz és rögös is lesz az az út, amin Vele indulhatok el...újra. Hiszen, egyszer már meghoztam ezt a döntést, elhatároztam magam, hogy mellette akarok maradni önként is, nem csak egy papír vagy egyezség miatt, hanem mert Én így akarom, most pedig újra ezt érzem, mert hiszem, hogy először sem volt hiba vagy tévedés. Az pedig, hogy az emlékeim elvesztek, hogy az elmém és vele együtt a szívem is cserben hagyott, csak valami próbatétel lehet, egy teszt, hogy kiderüljön, akarom-e Őt annyira, vállalom-e a kockázatot és a fájdalmat, ami mellette érhet, vagy igazából nem érdekel, hogy mi okból alakult így, mert az érzés már itt lüktet bennem olyan erőteljesen és mélyen, hogy a szívem alig bírja el.
Alig kapok levegőt, de azt a keveset is, ami tüdőmbe jut, átjárja bőre és a sütemény édes illata, ami még ebben a felfokozott állapotban is megmosolyogtat, még jobban ellehetetlenítve, hogy úgy csókoljam, mint ahogy szeretném, miközben testemet egyre émelyítőbb forróság járja át, a vágyott gyönyör pedig, mely eddig pimaszul elkerült, egyre közelebb és közelebb merèszkedik hozzám.
Csak olaj a tűzre mindaz, amit rajta érzek, amilyen üzeneteket az Ő hangjai és mozdulatai küldenek, ahogy bőre finoman megremeg érintéseim alatt, miközben egyre mohóbb mozdulatokkal mozog bennem, finoman pulzálva testemben, amitől a gyönyör végül olyan erővel ránt magával, hogy alig tudok uralkodni a belőlem kitörő hangokon. Na nem, mintha nagyon erőlködnèk miattuk, bár a korábbi, szomszédokkal kapcsolatos viccelődès eszembe jut, mégsem érdekel, hogy ki vagy mi lehet fültanúja annak, amit okoz bennem, amilyen mámort élek át miatta, csak feszülten kapkodok levegő után, miközben testemet elönti a forróság, mellyel egy időben mégis reszket, Ő pedig újra és újra belém feszül, ezzel fokozva még jobban az élvezetet.
Aztán lassan elcsitul az egész, csupán halovány visszhangja marad a rajtam végig robogó mámornak, de egész addig, míg testem le nem nyugszik, olyan szorosan ölelem magamhoz, mintha örökre eggyè akarnék olvadni Vele. Ajkaim suta csókokat lehelnek izzadt bőrére, ujjaim gyengèden cirógatják, bőre illatát újra és újra mélyen magamba szívom, így próbálva rendezni kapkodó légzésemeg, végül ahogy hangomra találok halk kuncogásom közben, nyakára lehelek egy csókot és felkutatom tekintetét. -Hát ez kibaszott finom süti volt. Máskor is rendelek ilyet.- vigyorgok rá kacèran, tenyeremmel finoman letörölve arcáról némi verejtéket, ajkára pedig lehelek pár gyengéd csókot, de azokba is belemosolygok. -Tiszta ragacs vagy. Meg én is.- duruzsolom röhögve, de cseppet sem bánom, hogy a fél desszert rajtunk van, ezt pedig, ha hangomból nem is érzi egyértelműen, az arcomról levakarhatatlan vigyor, bizonyára elárulja.

Fever

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 19, 2022 5:59 pm

Minden maradék józanságomat össze kellett szednem ahhoz, hogy időben meg tudjak állni, mert bármennyire is volt cél, hogy a gyönyörig juttassam, de még nem most és nem így akartam, hogy elérje az édes megsemmisülés. Ő maga is tisztában volt azzal, hogy mennyire szeretem kínozni és a végletekig feszegetni a határait, ez pedig akkor látszott beérni, mikor csípője ösztönösen mozdulni kezdett, és ajkaimra, nyelvemre ringott, így adva tudtomra, hogy mennyire élvezi azt az finom gyötrelmet, ami alá vetettem. Nem is fukarkodtam, még ha egyértelmű is volt a játszadozásom, hisz a folyamatosan váltakozó tempó egyértelmű üzenetként szolgált, nem is bírtam ki, hogy időközönként ne tekintsek fel rá és ne fúrjam tekintetemet íriszeibe, már amikor képes volt egyáltalán rám nézni. És attól, amit láttam, vérem még erősebben dobolt, még mohóbban akartam Őt, pedig azt hittem, hogy már fizikai képtelenség ennél jobban vágyni valamire, vagy épp valakire. Mindig rádöbbentett arra, hogy valójában nem is ismerem a saját testem valódi korlátait, hogy mindaz, amit eddig hittem, csak egy egyszerű délibáb volt, és az, ami most történik, amit kihoz és kivált belőlem, az a valóság. Mert hiába habzsoltam az életet, hiába nem vetettem meg soha a nők társaságát, minden este mást és mást keresve, még egyszer sem éreztem azt az erős, intenzív vágyat, ami miatt épp most reszketett a gyomrom. Talán mert ez a vágy nemcsak a testének szólt, hisze tőle jóval többre vágytam, és most még a magaménak nevezhettem mindenével együtt, de gondolni sem akartam arra, hogy ez egyszer megváltozhat. Most itt van velem, nyögései és sóhajai betöltik az amúgy sem szűkös helyiséget, újra és újra rávezetve arra, hogy nem tudnék élni enélkül. Nem tudnék élni Nélküle.  
Nem hagytam, hogy markába kapja az élvezet, elszakítottam nyelvemet tőle, csak hogy újra szemmagasságba kerüljek vele, azonnal kapva ajkai után, mohón, tüzesen kergetve nyelvét, egyre közelebb és közelebb húzva magamhoz, míg meg nem éreztem lábait csípőm körül. Erre vágytam, mióta lecsalt a kibaszott sütemény miatt, mióta először a szájába vette a tejszínhabot, vagy azt a villát, rajta az édességgel, mert tudtam, minden porcikámban éreztem, hogy ezt akarja elérni, és ahogy egyetlen határozott, mohó mozdulattal utat törtem magamnak testébe, egy pillanatig már-már olyan volt, mintha sikerült volna valóra váltanom ezt a célkitűzést. Pedig, a java még hátra volt, ami még türelmetlenebbé, még kiszámíthatatlanabbá tette mozdulataimat, egyetlen másodperc pihenőt sem adva sem magamnak, sem neki. Egyszerűen éreznem kellett, már az első mozdulat során olyan mélyen hatolva belé, hogy ismét hangos nyögés szakadt ki belőlem, és ezt még a szenvedélyes csókunk sem volt képes magába szippantani. Nem tudtam uralkodni a szabadon engedett fenevadnak, ami újra és újra akarta Őt, méghozzá olyan hévvel, hogy másodperceken át nem találtam csókunk valódi ritmusát, az viszont még így is mosolyra késztetett, hogy látszólag Ő is ugyanígy volt ezzel. Egyik kezem haját kutatta, néha pofátlanul rámarkolva a tincsekre, így rántva még közelebb ajkaimhoz, míg a másik háta aljában kapaszkodott meg, csak hogy néhány mozdulat során magamra mozdítsam, olyan jóleső sóhajokat és apró nyögéseket hallatva, hogy egy pillanatra azt se hittem el, hogy ezek tényleg tőlem származnak. - Megőrjítesz - búgtam ajkaira újra, pedig már ezerszer elmondtam, egy pillanatra szélesen elvigyorodva, de csak egy másodperc erejéig engedtem, hogy elragadtasson a komiszság, leginkább azért, mert a következő nyögés már inkább a közeledő gyönyörnek volt köszönhető. Magam sem tudtam, honnan tört elő ilyen hirtelen, talán végig lesben állt, kínzó fúriaként karistolva a gerincemet, miközben Iris sem vette le rólam ujjait, néha csakis azért lassítva le, hogy némi időt szerezzek magamnak, ezzel egyúttal pedig neki is. A gyönyör viszont készen állt, minden fokozódó mozdulatnál ostorként vágott végig testemen, egy hangosabb, egyre szaporább sóhajokat és lihegést váltva ki belőlem, épp addig a pillanatig húzva el a kéjt, míg teste meg nem feszült karjaim között.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 19, 2022 4:06 pm

Iris & Dimitriy

Elejétől fogva tudom róla, nem is volt soha kérdéses, hogy mennyire szeret irányítani, hogy mindig azt akarja, hogy minden úgy legyen, ahogy azt Ő elképzelte, így aztán valahányszor csak fantáziáltam arról -nem tagadom, volt ilyen-, hogy milyen is lenne vajon az ágyába bújni és tenni a kötelességemet, amivel előszeretettel cukkolt is, egy percig sem volt kérdéses, hogy ezen a téren is szeret domináns lenni. Nem kis meglepetés volt számomra, amikor megtapasztaltam, hogy Velem mégis hajlandó kivételt tenni, hogy képes átadni azt a képzeletbeli gyeplőt, hagyni, hogy úgy és annyi ideig élvezzem Őt, ahogy én akarom, mostanra viszont, már az is világos, hogy ez miféle hatást vált ki belőle. Mert eddig valahányszor megkaptam az irányítást, utána olyan őrjítő módon vette azt vissza tőlem és olyan pokoli élvezetet okozott minden alkalommal, mintha csak tudatni akarta volna velem, éreztetni és az orrom alá dörgölni, mennyire tudja egyébként is, hogy mire vágyom.
Most is számoltam a lehetőséggel, hogy nem fogja örökké hagyni, hogy játszadozzak majd Vele idelent a konyhában, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen pajkos és pimasz lesz, hogy képes lesz tényleg rólam eszegetni azt az édességet, amit hasonló megfontolásból szereztem be magunknak, bár az elképzelésem nem volt ennyire vad és mohó. Inkább azt láttam magam előtt, ahogy pár lopott csók közben eszegetjük a finom édességet, de ez annyival izgatóbb és élvezetesebb módja a nassolásnak, hogy félő, mostantól nem is akarok majd másképp süteményt enni vagy épp Őt etetni vele.
Az egész testem lángol, szinte már reszketek a vágytól, olyannyira feltüzel a kis falatozásával, ahogy forró bőrömről eszegeti az édességet, mégsem tűnik úgy, hogy ennyivel beèrnè, mert miután combjaimra is juttat a finomságból, egyre lentebb halad mohó ajkaival, olyan hévvel térve be végül közéjük, hogy már végképp eszemet vesztem. Meg sem próbálom magamba fojtani a kikívánkozó hangokat, a nyögéseket és azt, ahogy zihálok, mert egyszerűen képtelen lennék már rá, ugyanakkor azt is akarom, hogy hallja, mennyire élvezem minden kibaszott mozdulatát, hogy mennyire felajz nyelve mohóságával, míg végül már azt kezdem fontolgatni, hogy könyörögjek neki, hiszen végig gondosan ügyel arra, hogy szó szerint megőrjítsen.
Nem tudom, hogy végül amiatt hagy-e fel kínzó játékával, mert megszólítom, vagy egyébként is a türelme végéhez ér, de amikor végre felegyenesedik és mohón ajkaimèrt kap, olyan hévvel és szenvedéllyel csókolom, hogy abból érezze, mennyire felajzott, hogy milyen pokolian vágyom rá, mert még a levegő sincs olyan fontos jelenleg, mint az, hogy ajkait ízleljem. Pedig, minden mozdulatba belenyögök, zihálva, kapkodó mozdulatokkal járják végig ujjaim forró bőrét, mintha ezer éve nem lett volna rá alkalmam, hogy érintsem, épp úgy térképezik fel minden porcikáját, miközben nyelvem vadul, szinte szomjazva űzi övét. -De Te sokkal finomabb vagy.- lehelem ajkaiba felhevülten, halkan szisszenve egyet, mikor a számba harap gyengéden, csípőm pedig lüktetve igazítom hozzá, úgy érzem belepusztulok, ha nem kaphatom meg végre, ha nem érezhetem magamban, mikor pedig testünk végre eggyé válik, ahogy egyetlen mozdulattal elmerül bennem, hosszú pillanatokra elakad lélegzetem és, csak arra vagyok képes, hogy elnyílt ajkaimat az Övéihez szorítsam, csóknak egyáltalán nem nevezhető mozdulattal.
Feszült, buja nyögést követően kapok végül újabb adag oxigènèrt, de ha ez nem lenne ösztönös, magamtól talán nem is tenném, olyannyira nem érdekel most sem a levegő, sem semmi más, csakis az, hogy Őt érezzem. Kezeim követelőző mozdulatokkal kutatják tovább testét újra és újra végig járva háta minden egyes izmát, tarkóját és nyakát, egyszerűen mindenhol érinteni akarom, ajkaim pedig amint képesek újra mozdulni, heves csókkal forrnak ajkaira, nyelvem mohón kutatja nyelvét, de kapkodó lélegzetem újra és újra közbe szól. -Annyira imádlak érezni...- nyögöm ajkaiba feszülten, szinte küszködve, olyannyira eltölt a vágy, a kábító élvezet és az a szerelem, amit iránta érzek, ami most majd' szètveti a szívemet.

Fever

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 18, 2022 9:32 pm

Nem tudtam palástolni ördögi vigyoromat, ami akkor jelent meg ajkaim szélében, mikor a combjai közül felpillantottam Rá, egyértelműen megüzenve számára, hogy bármi is volt az eredeti terve, bárhogy is akart legyőzni vagy csak egyszerűen játszani a türelmemmel és azzal a lankadatlan vággyal, ami bennem dolgozott, immár enyém volt az irányítás, de ismertem már annyira, hogy tudjam, ezen még jócskán volt lehetősége változtatni. Mert nem hagyhattam ki a képletből azt, amivel rendelkezett, az erőt, ami még azt is elérte, hogy kis híján térdre rogyjak előtte, és talán sejthette Ő is, hogy ez olyasmi, amit nagyon kevesen mondhatnak el magukról. Így talán máris változott a képlet, mert hiába volt egyértelműen nálam a gyeplő, mégis, valahol végig Ő irányított, mert a bűvkörébe kerültem, amiből nem tudtam, és valójában nem is akartam kiszakadni. Mert bárhogy is hatott rám ez az őrjítő, szenvedélyes szerelem, mégsem féltem attól, hogy egyszer teljes egészében meg akar majd változtatni, emiatt pedig most már bátran bíztam rá mindent, amit Ő alkotott és hozott létre bennem. Ő volt a mozgatórugója az életemnek, ami nélkül szürkék voltak a nappalok, színtelenek az éjszakák és íztelen az egész kibaszott világ, mert volt elég időm megízlelni nemrég, hogy milyen is, mikor egyszer csak nincs többé. Minden porcikám tiltakozott az érzés és az emlékek ellen, de még így sem tudtam mindenestül megszabadulni attól a félelemtől, ami gyökeret vert bennem, és napjában többször elismételgette, a fülembe búgta, hogy bármikor megtörténhet újra. Hogy elfelejthet, vagy ami rosszabb, hogy olyasmit lát vagy hall, ami alapjaiban rengeti majd meg a világát velem kapcsolatban, és... az még rosszabb lett volna annál, minthogy elfelejt.
Épp csak addig húztam az időt, míg elmormoltam néhány pimasz szót, egyértelműen megüzenve, hogy mi is vár rá, majd nyelvem birtokba is vette teste legforróbb pontját, olyan lassú, komótos mozdulatokkal indítva el a gyönyör felé vezető úton, hogy az érzéstől ismét befeszült a gyomrom. És nemcsak a gyomrom, mert feszült már mindenem, az izmaim és az ágyékom, olyan erősen lüktetve, hogy tényleg, csak valami láthatatlan erőnek köszönhettem, hogy képes voltam megmaradni lábai között anélkül, hogy ne vontam volna közelebb magamhoz, majd hatoltam volna belé, ezen a marcangoló érzésen pedig kicsit sem segített a belőle előcsalogatott hangok armadája, amiket azzal igyekezett nyomatékosítani, hogy mohón hajamba túrt, közben eltüntetve némi verejtéket a halántékomról. Nyelvem pedig tovább hajszolta, egyetlen pillanatra sem állt meg, épp ellenkezőleg: néha fokoztam a ritmust, csak hogy megtáncoltassam az idegeit, majd szándékosan lelassítottam, közben néha megkerestem íriszeit, hogy szemei tükrében lássam lobogni azt a vad tüzet, de ez is csak azt érte el, hogy újra feszülni kezdjen minden zsigerem, a bőröm pedig még forróbbá vált, mint eddig. Egyre türelmetlenebb lett a tempó, amit nyelvem diktált, éreztem tenyerem alatt, hogyan feszül meg teste, a hangok pedig, amik folyamatában érkeztek tőle, csak még egyértelműbbé tették a nyilvánvalót, a pontot mégis az tette fel az I-re, ahogy nevemet nyögte.
Elszakítottam magam tőle, olyan gyorsan egyenesedve fel, hogy nemcsak Ő, de még én sem igazán fogtam fel, rögtön ajkai után kapva, miközben lábait a csípőmre húztam, incselkedve ajkába harapva, majd nyelvemmel igyekezve tompítani az így okozott fájdalmat, de a lázas vigyort már képtelenség volt lemosni ajkaimról. - Finom ez a desszert - mormoltam ajkai közé, még közelebb vonva Őt ágyékomhoz, ekkor már önuralom nélkül tépve száját, majd kettőnk közé nyúltam, és egy határozott mozdulattal merültem el benne, az érzéstől újra megfeszülve, szorosabban kapaszkodva hátába, míg másik kezemmel tarkójára tévedtem, finoman rámarkolva hajtincseire, pár pillanatig azt is elfelejtve, hogy hogyan is kell megcsókolni valakit.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 18, 2022 8:00 pm

Iris & Dimitriy

Amikor kifundáltam, hogy majd lecsalom magammal a konyhába, mintha valóban az èhsèg gyötörne olyannyira, hogy ki akarjak mászni az ágyból, alóla, teste édes börtönèből, még borzasztóan nyeregben éreztem magam és eltökélt szándékom volt addig húzni és izgatni, míg már szinte könyörög majd azért, hogy megkaphassa azt, amit teste és a benne lüktető vágy követel, de cseppet sem lep meg, hogy ez halva született ötlet volt. Úgy vette át tőlem a gyeplőt, hogy szinte észre sem vettem és most én vagyok az, aki zihál nyelve és ajkai izgató játékától, aki újabb és újabb borzongással és feszült sóhajjal felel kínzó mozdulataira, azt fontolgatva, hogy hangosan, szavakkal fogja majd kérni a jussát. Na nem, mintha nem érezném a nyilvánvaló jelét az Ő vágyának, ahogy ölemnek feszül, vagy épp abból, ahogy bőrömre nyög egy-egy mozdulatnál, miközben lentebb kalauzolja magát lüktető testemen.
A célja pedig egyértelműen az, hogy a lehető legőrjítőbb módon csigázzon fel, hogy a legmohóbb vágyat ébressze bennem, ez pedig akkor tudatosul bennem, amikor az újabb adag süteményt, már a hasamon és combom belső részén oszlatja el gondosan, miközben lassan leereszkedik előttem, finoman a pult széléhez igazítva. A gyomrom borsó méretűvé zsugorodik a felismeréstől, hogy mire készül, mert soha nem tudhatom, hogy tényleg a végsőkig akar majd gyötörni, hogy addig kínoz majd mohó mozdulataival, míg a gyönyör nem sanyargatja testemet, vagy inkább szó szerint akar gyötörni, újra és újra a mámor peremèig sodorni, hogy aztán az utolsó pillanatban mindig visszarántson, szó szerint megőrjítve ezzel.
Fájdalmasan harapok ajkamba, még egy kacér  megjegyzést is megengedek magamnak, ahogy zihálva lenèzek rá, ahogy vágytól csillogó tekintetét és pimasz, ördögi mosolyát fürkészem, gyengéden fúrva ujjaimat hajába, így törölve le halántèkáról némi izzadtságot, pajzán jóslatától pedig görcsbe rándul a gyomrom újra. De mielőtt bármit is reagálhatnèk, mielőtt kiagyalhatnèk valami frappáns választ, nyelve már rám is simul olyan izgató, idegtépő lassúsággal és olyan mohó mozdulatokkal, hogy azzal rögtön kikènyszerít belőlem egy mély, buja nyögést.
Hátra vetem a fejem, még a szemeimet is lehunyom az élvezettől, lábaimat pedig lassan fentebb húzom anélkül, hogy egy pillanatra is összèbb próbálnám zárni combjaimat, majd vállára emelve őket, talpammal lapockáin találok támaszt magamnak, egyre vehemensebb mozdulatokkal túrva haját. Olykor erőt merítek a rejtett tartalékaimból, de valahányszor elém tárul a látvány, hogy milyen mohón ízleli testem legérzékenyebb pontját, mindannyiszor hangosan nyögök az élvezettől és nagyot nyelve, fájdalmasan harapva ajkamat, küszködve próbálok a szemhéjaim mögötti sötétségbe menekülni, kapaszkodni valamibe, vagy épp próbálom közelebb húzni magamhoz a kísértő mámort. De pontosan tudja, hogy mit művel velem, ismeri testem minden reakcióját, minden rezdülését és épp ezért azt is tudja, miként tarthat meg azon a peremen, hol közelebb taszigálva a mámorhoz, hol pedig visszahúzva tőle, én pedig egyszerre gyűlölöm és imádom ezért. Na jó. Igazából, bármit is művel épp, mindenképpen imádom, napról napra egyre jobban és ezen már nem változtathat semmi, leszámítva azt a kibaszott amnéziát, ami már így is olyan sokat elvett tőlünk.
-Dimitriy...- nyögöm halkan, de hangom elcsuklik, pofátlanul cserben hagynak hangszálaim, pedig kérlelni akarom, szinte már könyörögni, hogy enyhítsen testem kínzó lüktetésèn vagy épp, hogy emelkedjen fel újra és csókolja ki belőlem az utolsó szuszt is, mert úgy érzem, lassan már eszemet vesztem a vágytól, hogy érezzem Őt , a gyönyört, a kettőt együtt...mindent, a bennem tomboló őrjítő vágyról pedig egyértelműen árulkodhatnak sóhajaim, nyögéseim, testem egyre erősebb és kínzóbb borzongása vagy épp az, ahogy csípőm mozdul nyelvére, mohón követelve a folytatást, miközben már szinte alig jutok levegőhöz.

Fever

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 18, 2022 6:42 pm

A csók, amit nagy nehezen kiharcoltam tőle, csak pár másodpercig jelentett valódi elégtételt, mert bár régóta vágytam arra, hogy megkapjam, de amint ajkai találkoztak az enyéimmel, már tudtam, hogy ez sem elég. Nem, ennél jóval többet akartam, és amint megérett a gondolat, ajkaim még mohóbban követelték száját, nyelvem még szaporábban kergette az Övét, miközben zsigereim egyre szorosabban fogtak rá gyomromra, és mintha körmöket növesztettek volna, egyre kegyetlenebbül karistolták végig a gerincemet. Alig tudtam visszafojtani a kitörni készülő vihart, a hévet, ami egyetlen másodperc alatt vonta volna uralma alá, mindenféle játszadozás nélkül merülve el benne, ágyékom pedig már a pusztán a gondolatba is belefeszült. Hiába is vágytam erre a szenvedélyes csókra, egyértelmű volt, hogy nem elég, túl telhetetlen voltam hozzá, és épp ez volt a gyújtózsinórja annak, hogy végül a pultra ültessem, és pofátlan megjegyzések közepette szétkenjem rajta a gondosan előkészített süteményt. Az íze nem is érdekelt, nem volt jelentősége, mert alig fogtam fel belőle valamit, mikor nyelvem vehemens tempóban elkezdte eltüntetni nyaka bőréről, javarészt Őt éreztem, a tusfürdőjét, az édes illatot, de egy más helyzetben talán kiéreztem volna a cukor édeskés illatát, ami a piskóta és a krém különleges egyvelegéből származott, és ami hol kisebb, hol nagyobb darabokban hevert a mellkasán szerteszét.
Pofátlan vigyorral haladtam lentebb, gondosan tüntetve el melleiről az odajuttatott édességet, nem egyszer sóhajtva vagy nyögve bele bőrébe, mikor a vágy végigrobogott gerincem mentén, újabb és újabb löketet küldve ágyékom felé, ezt pedig minden pillanatban közvetítettem felé azzal, hogy hozzá dörgölőztem, csak hogy tovább szítsam benne a vágy tüzét, mintha a bőre forrósága nem árulta volna el tökéletesen, hogy mi is tombolt benne. Közben tisztára nyalta ujjaimat, amit szándékosan, már-már követelve tartottam ajkai elé, csak hogy a következő mozdulattal rögtön tönkretegyem izgató nyelvének munkáját, és újabb adagot markoltam az édességből, de ezt már lentebb, hasán és combján kentem szét. Ezen a ponton már tényleg nem tudtam, hogy mi is ad erőt, vagy mi az, amibe épp kapaszkodok, hogy ne lökjem félre a saját kezemet, csak hogy magamra húzzam, de bármi is volt az, bíztam abban, hogy egy nagyon rövid ideig még velem marad, és kitartás ad majd ahhoz, amire készültem.
Mert nem álltam meg a hasánál, hiába tüntettem el gondosan a finom krémet, a combja belső oldalán még mindig ott virított az édesség, én pedig nem is voltam rest megindulni lefelé, ezzel egyúttal szinte le is térdeltem előtte, nyelvem hegyével finoman érintve combja belső, érzékeny felét, de még mielőtt tovább kalandoztam volna, kaján vigyorral megnyaltam ajkamat, próbálva úrrá lenni a kapkodó légzésemen, de amennyire Ő küzdött az oxigén hiányával, úgy nekem is akadtak vele gondjaim. Talán nem is véletlenül, a helyiséget mintha kétszáz fokra fűtötték volna, pedig egyértlemű volt, hogy a hőség nem a falakból, hanem belőlünk származik, ez fűtött mindent, már kicsalva egy-egy kósza verejtékcseppet a halántékom mentén, pimasz szavai hallatán viszont már nem tudtam palástolni azt az ördögi kis ízt mosolyomban, még mielőtt elmerültem volna lábai között. - És ha tudnád, te milyen izgató látványt fogsz nyújtani... úgy nagyjából öt másodperc múlva - leheltem halkan combja bőrébe, ismét rántva rajta egy kicsit, de ekkor már nem állított meg egyetlen szó sem, nyelvem rátalált lüktető forróságára, lassú, kínzó mozdulatokkal kezdve bele a kényeztetésébe, ahogy pedig az első hangok, amik elhagyták ajkait, megütötték a fülemet, ismét megfeszültem, jó ideig viszont nem voltam hajlandó fokozni nyelvem ritmusát. Lassan akartam az őrületbe kergetni, úgy masszírozva, hogy még bujább, még mámorosabb nyögéseket csaljak ki belőle, de közben készen álltam arra, hogy amikor teste árulkodni kezd gyönyöréről, szemtelenül félbeszakítsam nyelvem gyengéd kínzását, és elmerülhessek benne.  

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 18, 2022 5:05 pm

Iris & Dimitriy

Minél közelebb kerül hozzám, annál inkább érezheti, mennyire nem az evès körül jártak a gondolataim, amikor lecsaltam magammal ide, bár kíváncsi lettem volna arra, hogy mi lett volna a reakciója, ha tényleg csak neki ülök szolidan eszegetni, míg Ő az ajtóban ácsorog. Van egy olyan érzésem, hogy akkor is épp ugyanott járnánk, mint most, teste ugyanígy feszülne az enyémnek és épp ilyen mohó vággyal falná ajkaimat, mert ha csak egy szobában tartózkodunk, máris képtelen vagyok uralkodni magamon.
És nem csak a testem vágyik Rá olyan piszkosul, nem arról szól ez, hogy kielégítsük a szükségleteinket, mert valahányszor csak megcsókol vagy megèrint, olyan forróság járja át a mellkasomat és olyan boldogság tölti el a szívemet, amilyet még soha nem éreztem eddig. Mert minden csókjában és érintésèben, legyen az bármilyen heves vagy szenvedélyes épp, ott rejtőzik a szerelme, szavak nélkül adva tudtomra, mennyire szüksége van rám, hogy mennyire akarja, hogy az élete része legyek továbbra is, bármilyen kínt is élt át az emlékeim hiányában. Csak remélni tudom, hogy legalább fele annyi ragaszkodás az én mozdulataimból is kièrezhető, hogy tudja, mennyire megváltozott Róla a véleményem és, hogy mennyire szeretnék vele újra átèlni mindent, ha esetleg az emlékeim örökre távoztak is.
Egy pillanatra kizökkent, ahogy elszakad ajkaimtól, levegő után kapkodva keresgèlem máris azt a bajt, amit megemlít, de Őt ismerve rohadtul nem a villa lepottyanása lehet az oka annak, hogy megvonta tőlem ajkait, a pimaszság pedig egész jól felismerhető tekintetében és ajkain is, minek köszönhetően a pillanatnyi aggodalmam azonnal szerte is foszlik. Főleg, amikor az étvágya kapcsán rögtön szètken rajtam egy adag süteményt, a piskóta és krém torz elegye pedig tökéletesen elárulja, hogy honnan akar falatozni, azt meg már mohó tekintete láttán is tudom, hogy rohadtul nem a villával akarja leeszegetni rólam.
Olyan mohón csap le rám nyelvèvel és ajkaival, hogy a testemen végig vonuló borzongástól, még levegőt is elfelejtek venni és, ha nem lenne mindez, már így is épp eléggé izgató, ágyéka folyamatosan nekem feszül, de tekintve, hogy miféle nassolásba kezdett tudom, hogy mindez csupán a mézes madzag, amit pimaszul húzgál az orrom előtt. Mert most még nem fog közelebb húzni magához, nem fogja megadni testemnek azt, amire a legjobban vágyik, helyette inkább addig fog gyötörni, míg csak bírom, ez a gondolat pedig, ha lehet, még inkább felajz.
Nem is fogom vissza magam, mikor ujjait a számhoz emeli, bár cseppet sem a rajtuk árválkodó sütemény maradványa izgat annyira, hanem a tudat, hogy miféle gondolatokat ébreszt benne, ahogy ajkaim közé engedem egyiket is, másikat is, ahogy gondosan leszopogatom róluk az édes krémet vagy épp nyelvemmel simítok végig rajtuk. Én magam is, csak arra tudok gondolni, milyen pokolian beindít, valahányszor ajkaim közé feszül, amilyen hangokat képes produkálni kényeztető mozdulataimtól, hogy miként remeg meg teste az élvezettől és úgy, hogy mindezek mellé még az érzés is társul, ahogy nyelvèvel egyre lentebb halad testemen, ahogy mellbimbóimat veszi finoman ajkai közé, belőlem is kéjes, buja hangokat csal ki.
De nem elégszik meg ennyivel, amint letakarítgatom ujjait, már nyúl is a következő adagèrt, hogy tovább jelölje rajtam a tervezett útvonalat, aminek már a gondolatától is görcsbe rándul a gyomrom, hát még amikor finoman végig is keni hasamon és combjaimon is az édes krèmet. Ajkai szorgosan indulnak is tovább és minél lentebb halad testemen, annál feszültebben kapkodok levegő után, annál többször engedem ki reszketve magamból azt a kevés kis oxigént is, amihez jutok, bőrömet pedig annál jobban önti el a forróság, ami lüktetve összpontosul combjaim között. Ő pedig épp arrafelé halad, lassan ereszkedve térdre előttem, combjaimra markolva húz ki a pult szèlèig, míg én egyik tenyeremmel támaszkodni próbálok, de másikkal vágyakozó mozdulatokkal hajába túrok. -Nagyon izgató látványt nyújtasz így, a combjaim között...- lehelem halkan két lélegzetvètel között, ajkamba harapva, pimasz mosollyal nézve le rá, némán, sóvárgó tekintettel várva a pillanatot, hogy végre érezzem nyelvét és ajkait magamon.

Fever

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 18, 2022 7:50 am

A véremet uraló lüktetés egyetlen másodperc alatt érte el az áttörést, felrúgva azt az elhatározást, hogy egy ideig csak gyötörni akarjam, válaszként arra a pimasz kis játékra, amire akkor invitált, mikor előhozakodott a vacsora ötletével. Mintha tényleg az evés körül forogtak volna a gondolatai, az a szemtelen kis csillogás viszont azóta időzött ott tekintetében, hogy elindult volna lefelé, de amennyire tartani próbáltam magam a kialakított távolsághoz, most épp annyira voltam közel hozzá, szó szerint magamon érezve bőre forróságát, és ahogy néha pofátlanul hozzá dörgölőztem, már Ő sem maradhatott kételyek között azt illetően, hogy én vajon mennyire vágyom rá. Ismét, újra és újra, minden kibaszott percben, mióta átengedtem Őt a körém emelt falakon, és ez legfeljebb akkor csillapodott, mikor néha, éjszakánként lehunytam a szemeimet, hogy aludjak. Pedig gyűlöltem, ha elvonják a figyelmemet a kötelességeimről, a munkámról, de Iris mindezt úgy tette, hogy észre sem vettem, ráadásul még szükségem is volt rá. Minden nyavalyás pillanatban éreznem kellett, hogy itt van, és hogy ugyanaz a telhetetlen szerelem lobog a szívében, mint az enyémben, erről az emésztő, tűzforró vágyról, ami testünket marcangolta, már nem is beszélve. Soha többé nem akartam megtapasztalni, hogy milyen az, mikor közömbösen vizslat, vagy mikor nem engedi, hogy hozzá érjek, és nem akartam szembesülni azokkal a szavakkal, amik azt harsogták, hogy ez az élet, az én életem mocskos, és Ő nem tartozik bele. Minden ilyen, vágytól ittas pillanatban távolabb kerültünk attól, mikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem emlékszik rám, és hogy mindaz, ami közöttünk volt, az emlékeink, az élményeink, egyetlen pillanat alatt váltak köddé, de bármi is történt, vagy bármi is álljon még előttünk, de amíg ezzel a perzselő vággyal csókol, és így simul hozzám, nem volt okom az aggodalomra.
Combjai közé simultam, amint felültettem a pultra, egyetlen pillanatra sem eresztve ajkait, a villa csörrenése is csak másodpercekkel később tudatosult bennem, de továbbra sem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy ott hever mellettünk egy majdnem érintetlen sütemény, és miközben vágytól megrészegülve megszívtam alsó ajkát, pofátlan ívre húzódtak ajkaim, ezzel is jelezve, hogy az emlegetett baj talán annyira nem is nagy baj. - Már meghoztad hozzá az étvágyamat - mormoltam halkan, alig engedve el a haját, de már nyúltam is az édesség után, olyan mohó ujjakkal markolva rá a piskótára és a krémre, hogy abba még a gyomrom is belefeszült, de a szavaimmal ellentétben nem azért, mert annyira megéheztem volna. Nem is saját ajkaimhoz emeltem a megszerzett süteményt, hanem rajta kentem szét, méghozzá úgy, mintha teljesen normális lenne így tálalni a desszertet, de ahogy általában, úgy most sem érdekelt semmilyen protokoll, csak arra vágytam, hogy nyelvemmel barangolhassam végig a kezemmel felkent édességet, úgy tüntetve el róla, hogy attól minden porcikája sajogni kezdjen. Nehéz volt elvonatkoztatnom attól a kegyetlen, kínzó lüktetéstől, ami most is combjai közé feszült, amit érezhetett, ha kicsit is mozdította csípőjét, de próbáltam ellenállni teste hívószavának, úgy hajolva nyakára, mint valami éhező, mohó mozdulatokkal falatozva, miközben ujjaimat szájához emeltem, és tompán nyaka bőrébe nyögtem, mikor elkezdte eltüntetni rólam az édesség maradványait. Minden izmom pattanásig feszült, de még kitartottam, kicsit hátrébb döntöttem Őt, mikor elindultam lefelé, alapos tisztogatás alá véve kulcscsontját, és épp annyira ereszkedtem lejjebb, hogy gond nélkül ajkaim közé vehessem melleit, a tisztogató mozdulatokkal masszírozva mellbimbóját. Éreztem ajkaimra és államra ragadni a krémet, de kicsit sem érdekelt, hogy mennyire mocskoltam össze magam.
A hév még erősebben dolgozott ereimben, többet és többet akart, így mikor letisztogatta ujjaimat, pofátlanul újabb adag édesség után nyúltam, ezt már a hasa és köldöke köré juttatva, némi krémmel jelölve meg a további útvonalat, de ahogy combja belső oldalához értem, porcikáim megreszkettek az ott tapasztalt forróságtól. Bele is nyögtem melle bőrébe, miközben tovább ereszkedtem előtte, menet közben már lassítva mozdulataimon, mikor eltüntettem köldöke tájékáról a krémet, már majdnem térdelve a pult előtt, és mikor nyelvem végre rátalált combja belső oldalára, érzéki lassúsággal nyalogatva a sütemény maradványait, finoman megmarkoltam, szinte kihúzva a pult széléig, de mielőtt ajkaim rátaláltak volna teste lüktető pontjára, huncut vigyorral lestem fel rá.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 17, 2022 9:18 pm

Iris & Dimitriy

Valahányszor csak megpróbálok valami aljas merényletet elkövetni ellene, mindannyiszor szembesülnöm kell azzal, mennyire lehetetlen küldetés  ez, hiszen az a vágy, ami benne èledezik incselkedő, pimasz mozdulataimtól, életre hívja a bennem lüktető vágyat is és fordítva, mert a kettő együtt létezik, egyik húzza maga után a másikat, ennek pedig mindig az a vége, hogy végül az ösztön győzedelmeskedik. Adott esetben az enyém, mert hiába tűztem ki célul, hogy az őrületbe kergetem, hogy épp olyan aljas módon játszadozom majd Vele, mint ahogy Ő tette velem odafent a zuhanyzóban, végül mégis én kapok ajkaièrt olyan mohón és szenvedélyesen, mintha a szomjazó lelne rá egy flakon friss, hűs vízre a sivatag közepén.
Nekem pedig épp annyira van szükségem rá, a csókjára, teste izgató forróságára, ha nem jobban, ez a ragaszkodás pedig olyan sunyin és alattomosan férkőzött a testembe, hogy meg sem tudnám mondani, pontosan mikor történt. Talán akkor este, amikor vacsora közben ellopta magának tőlem azt a csókot, mielőtt bevallotta volna, hogy mit érez irántam és, hogy nekem mit kellene éreznem, hogy mi mindent éltünk már át együtt, mert akkor döbbentem rá igazán, hogy ez a férfi mennyire nem próbál játszadozni vagy kihasználni, hanem egyszerűen csak szeret. Őszintén és olyan erősen, hogy képes volt sutba dobni a büszkeségét és azon fáradozni, hogy megpróbálja újra elnyerni a szívemet, ami most már minden kibaszott pillanatban, csakis Érte lüktet.
Jelen pillanatban, miközben a pultra emel mohó csókunk közben és combjaim közé fèszkeli magát olyan izgatóan feszülve ölemnek, hogy minden porcikámat felváltva árassza el a forróság és a libabőr, olyan hevesen zakatol, hogy kis híján kiugrik mellkasomból, de azt sem bánnám, ha így történne, csak érezzem forró ajkait enyèimen az utolsó lüktetésig, amit még a padlóra hulló villa hangja se tud túlzajongni. -Mi a baj?- nyelek nagyot, ahogy kiszakad csókunkból és, bár egyáltalán nem azt látom az arcán, hogy tényleg gond lenne, ajkamat cirógató érintése sem ezt súgja, olyan kába vagyok a testemet eluraló vágytól, hogy csak akkor veszem már észre a tekintetében és ajkain megbúvó pimaszságot, mikor a tányéron árválkodó süteményre markol, majd  pofátlanul szétkeni rajtam.
Halkan elnevetem magam, de a kuncogásom buja nyögésbe torkollik, mikor pikáns szavait követően nyakamra hajol, olyan telhetetlen mozdulatokkal esve neki a süteménynek, vagy inkább nekem, hogy attól még a lélegzetem is elakad egy pillanatra. Alig bírom megállni, hogy ne hunyjam le szemeimet az édes, bódító érzéstől, ahogy nyelve és ajkai mohón falják bőrömet, majd ahogy kemény, lüktető ágyékával újra ölemnek feszül, frusztráltan nyögök, csípőm önkéntelenül is reagál a mozdulatra, mert én is közelítek felé, de aztán ujjait ajkaimra simítja, rajtuk az édes krémmel, ami a süteményről ráragadt, én pedig előbb nyelvemmel simítok rajtuk lassú, komótos mozdulattal, mielőtt ajkaim közé engednèm őket épp úgy, ahogy legszívesebben Vele tenném ebben a pillanatban.
Hangosan zihálok, valahányszor csak levegőhöz próbálok jutni, testemet olyan őrjítő forróság járja át, mintha egy egész kibaszott vulkán rejtőzne bennem, ereimben pedig, mintha már nem is vér, hanem perzselő láva csörgedezne. Újabb és újabb nyögéssel reagálok, valahányszor csak nekem feszül vagy épp ajkai érzékenyebbnèl érzékenyebb területekre vándorolnak, követve az előre kijelölt útvonalat, és már komolyan ott tartok, hogy könyörögni kezdjek az enyhülésèrt, ugyanakkor pokolian élvezem is, hogy rólam falatozik. -Ès még én vagyok kibaszottul édesszájú...- nyögöm elfúló hangon, ahogy eleresztem ujjait, miután alaposan eltüntettem róluk a krémet szép sorban, fokozatosan haladva, a lehető legbujább mozdulatokkal, hogy legalább annyira gyötörjem én is Őt, mint ahogy Ő kínoz engem.

Fever

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 17, 2022 7:24 pm

Egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy hová is akarom majd eljuttatni azt a kis habot, amibe ujjamat mártottam, miután egy kisebb adagot nyomott a mellkasomra, és mikor incselkedve ajkai közé fogadta, már nem is voltam képes magamban tartani azt a jóleső, reflexszerű hangot, amit előcsalt belőlem. Ezen a ponton már nem is érdekelt, hogy elárulom magam, ismét szembemenve azzal a komoly és masszív elhatározással, hogy ezúttal nem kegyelmezek neki, és a végsőkig húzom majd az agyát, de már nem is érdekelt. Akartam Őt, vágytam Rá, és bármilyen édes is volt a kín, ami a játékunkat körbeölelte, nem voltam hajlandó egy percet sem kidobni az ablakon. Nyelvének mozdulatai amúgy is csak feljebb korbácsolták az éledező vágyat testemben, szemtelenül feszülve combjának, csak hogy egyértelművé tegyem, pontosan mit is vált ki belőlem a lassú kínzással, vagy azzal a pimasz arckifejezéssel, ami eluralta vonásait, miközben mohón leszopogatta ujjamról az édességet. Abban a pillanatban bármit megadtam volna azért, hogy én lehessek az a tejszínhab, hogy engem fogadjon így ajkai közé, és talán nem is álltam olyan távol ettől az elképzeléstől. Szívem szerint könyörögtem volna neki, hogy csinálja azt, ami a fürdőben várt volna ránk, ha nem hagyom ott, hogy ajkai ne álljanak meg az ujjaimnál, de képtelen voltam megszólalni. És ahogy cserepessé váltak ajkaim, miközben figyeltem Őt és reakcióit, mindent megtettem annak érdekében, hogy nyelvem egy-két kósza mozdulattal benedvesítse őket, de újra és újra csúfos kudarcot vallottam.
Nem is kellett sokat várnom arra, hogy Ő is meginogjon, ekkor már nem türtőztetve magát, úgy csókolva ajkaimat, mintha tényleg valami finom desszertté változtam volna, én pedig egy pillanatig sem tiltakoztam, még közelebb is vontam, még több szenvedéllyel kutatva nyelvét, ami nemrég még ujjamat tisztogatta, az emlékképtől pedig egy tizedmásodpercig vigyor rándult ajkaim köré. De nem volt időm azzal foglalkozni, hogy nevessek vagy épp vigyorogjak, az ösztön döntött helyettem, mikor feneke alá nyúlva megemeltem, és miközben eljutottam vele a pultig, szorosan csípőmhöz szorítottam lábait. Éreztem a belőle áradó hőt, azt a forróságot, amibe mindennél jobban vágytam, és amivel még mindig, ennyi egetrengető orgazmus után sem tudtam betelni. Ajkára haraptam, mikor felszisszent a hideg konyhapult miatt, de nem hagytam sok időt, hogy hűsöljön, mellkasom pofátlanul az övének nyomódott, érezve bőrömön a hegyes mellbimbóit, az érzés pedig kicsalt belőlem egy halk morranást, miközben ujjaim továbbra is haját tartották. Egy óvatlan mozdulatomnak viszont a villa látta kárát, ami mellettünk hevert, azon a kibaszott tányéron, majd hangos csörrenéssel földet ér, de még addig sem szakadtam el tőle, hogy megnézzem, vajon mennyi süteményt rántott magával a padlóra. - Van egy kis baj - reagáltam csupán ennyivel, épp csak elszakadva ajkaitól, mikor válaszolt a kérdésemre, évődve húztam végig hüvelykujjamat ajkain, míg a másikkal lassan eleresztettem haját, és magunk mellé nyúltam, kicsit sem elegáns módon markolva a süteményből, szinte széttrancsírozva az egész szeletet, de mire felfogta volna, hogy milyen disznóságot művelek, már szétkentem az egészet nyakán, juttatva az édes, vélhetően gyümölcsös krémből a kulcscsontjára is, nem hagyva ki melleit sem a néma hadjáratból. - Imádom, mikor így szervírozzák a süteményemet... - búgtam újfent ajkaira, nagy nehezen szakadva el tőle, úgy esve neki a nyakának, mintha tényleg fel akartam volna falni. Közben hátánál fogva tartottam Őt, hogy ne tudjon elhajolni, csípőjét még közelebb rántva magamhoz, hogy újra megérezze, milyen hatással is van rám, és míg én a nyakával foglaltam le magam, úgy lakmározva róla, mint valami elszabadult vadállat, a jócskán krémes ujjaimat ajkaihoz emeltem, némán kérve, hogy tüntesse el rólam úgy, ahogy az előbb is tette.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
Vissza az elejére 
2 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: