M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 20, 2022 6:59 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Az imént még fojtogatott az aggodalom, a fèltès, a tanácstalanság, amikor megpillantottam az ajtóban halál sápadtan, levegő után kapkodva, mert el sem tudtam képzelni, hogy mi a fene történhetett, mi képes így ráijeszteni -mármint konkrétan Rá-, most viszont inkább már a vágytól szorul el a torkom, amit a tekintetében lobogó tűz és a mohóság, csak tovább fokoz. Minden apró érintésètől megborzongok, legyen az egy gyengéd cirógatás a combomon, egy markánsabb mozdulat, ahogy közelebb húz magához, vagy épp az, ahogy ágyéka nekem feszül, de mindezt még én is tetèzem pimasz játékommal, ahogy ajkait kerülgetem, mintha csak azon morfondíroznèk, miként is essek neki.
Ő pedig nem marad ki belőle, hozzám hasonlóan Ő is elkezd cukkolni, mikor az ágyat említi és, hogy talán vissza kellene mennie, hogy ott várja meg a reggelit, de egy pillanatig se tudom komolyan venni szavait, mert a teste egész másról árulkodik. A bőre máris olyan forró, hogy szinte éget, ágyéka pedig olyan keményen feszül hozzám, hogy megborzongok tőle és tekintve, hogy milyen iszonyúan felizgatott azzal, ahogy felpakolt a pultra, hogy Őt mennyire felizgatta, hogy egyedül az inge az, ami eltakarja előle a testemet, el is dől végül, hogy a reggelit a pulton fogja elfogyasztani.
Képtelen vagyok tovább ellenállni, úgy kapok ajkaiért, mintha nem éreztem volna forró csókját hetek, hónapok  óta, szomjazva, mohón ízlelem őket, nyelvem buja, heves táncra csábítja övét, miközben testemmel újra és újra csupasz bőrének feszülök, ami még az ingen keresztül is még nagyobb tűzre lobbantja bőrömet. Kapkodó lélegzettel válok el tőle, szinte erőszakkal szakítom ki magam a vad, édes csókból, hogy neki lássak a beígèrt tálalásnak, a gombokat izgató lassúsággal kezdem bontogatni, de a finom anyagot nem húzom szét magamon, szándékosan hagyom úgy, hogy még mindig eltakarjon előle, mintha egyébként nem lett volna már jó pár alkalma arra, hogy feltérképezze minden porcikámat.
Piszok vadító végig nézni, milyen hatással vagyok rá, miként húzza végig nyelvét alsó ajkán, miközben tekintete magába issza testem látványát, vagy legalábbis, amennyit az anyag enged láttatni, de most is épp olyan telhetetlen és épp olyan izgatóan veszi kezébe az irányítást, ahogy máskor is tette. Mondjuk, már így is túlteljesített, mert ekkorra már azt hittem, az ing is az egyik rémes ruhám sorsára jut majd, de talán Ő meg így próbált az én agyamra menni, hogy egész addig nem érintett, míg már nem maradt gomb, ami összefogja rajtam a vékony anyagot.
Reszketeg sóhaj szökik ki ajkaim közül, mikor végre az ingèrt nyúl, finoman szèthúzva rajtam az egyetlen gyengécske akadályt, ami eddig elrejtett parázsló pillantása elől, testem finoman megborzong, libabőrössé válok, ahogy végig néz rajtam, de ahogy még közelebb lép hozzám, ahogy teljesen magához húz és finoman hátra dönt, ajkai közé engedek egy kéjes nyögést.
Az agyam hátsó zugában érzékelem, hallom a csörömpölèst, mikor a két bögre a padlón koppan és darabjaira hullik, de most még ez is, csak tovább izgat, csak még szenvedélyesebbè válik tőle ez az amúgy is heves, mohó pillanat, amitől már így is levegő után kapkodok, szinte zihálok, míg ajkai nyakamra barangolnak. Készségesen hajtom hátra a fejem, nyelve olyan izgatón siklik végig nyakam bőrén, mintha forró parázzsal érintene, ujjaim hajába túrnak, másikkal támasztani próbálom magam, miközben küszködve próbálok újabb és újabb lélegzethez jutni.
A vágy ködèn keresztül lepillantok rá, ajkamba harapva figyelem, ahogy mellbimbóm ajkai közé veszi, nyelve mohón becèzgeti bőrömet és meg mernék esküdni rá, hogy még így is érzi, milyen őrült tempóban zakatol a szívem, de ahogy kemény ágyékát ismét hozzám préseli, talán ki is hagy egy ütemet. Hihetetlen, hogy milyen hatással van rám, hogy mit képes kihozni belőlem és, hogy milyen pokolian vágyom Rá most is, hiába a tegnap éjjel és az a megannyi gyönyör, amit együtt éltünk át. Egyszerűen nem elég belőle, nem tudok betelni ezzel az őrjítő szenvedéllyel, ami benne tombol és amit bennem is felèleszt ezáltal.-Megőrülök érted.- nyögöm elfúló hangon, csípőmmel újra és újra mozdulva, hozzá dörgölőzve ölemmel, szándékosan kínozva magam azzal, ahogy férfiassága nekem feszül és, szinte biztos vagyok benne, hogyha pillanatokon belül nem tolja le magáról azt a francos nadrágot, én fogom lecibálni csípőjèről.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 20, 2022 8:14 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Hiába húztam az agyát azzal, hogy talán vissza kellene mennem az emeletre és visszabújni az ágyba, így segítve abban, hogy megvalósíthassa az eredeti tervét, de ismertem magamat annyira, hogy tudjam, egyetlen olyan forgatókönyv sem létezik, amiben hajlandó lennék tényleg felvonulni, és nyugodt vérmérséklettel csak úgy visszafeküdni, miközben Ő a konyhában ténykedik egy szál ingben. Az én kibaszott ingemben, és valószínűleg csak nem is sejti, hogy ez milyen elemi erővel hatott rám. Ahogy a bő anyag kényelmesen takarta testét, leérve egészen a combjáig, az egészet pedig csak pár gomb tartotta össze, pedig Ő maga is tudta, hogy milyen ügyetlenül bánok a gombokkal úgy általában. De mintha még ezt sem tartotta volna elégnek, kötelességének érezte, hogy burkoltan közölje velem, hogy az anyag alatt nem fedi semmi más a testét, így téve egyérteművé, hogy ha megszabadítanám az anyagtól, elsőként rögtön a csupasz bőrével találnám szemben magam. De nem is feltétlenül akartam megszabadítani tőle, legfeljebb épp annyira, hogy hozzáférjek teste azon pontjaihoz, amiknek látványa nemcsak az én gyomromat markolászták, de az érintéseim hatására Őt is kellőképpen izgalomba hozták. Az a mohó tűz pedig már most is ott lobogott tekintetében, egy pillanatra már magam sem tudtam, hogy melyikünk a vadász és melyikünk a ragadozó, bár, míg én úgy méricskéltem Őt, mint aki fel akarja falni, addig az Ő tekintete arról árulkodott, mint ami épp engedélyt ad arra, hogy felfaljam, és ha rajtam múlott, nem is voltam rest teljesíteni ezt a küldetést.
Nem kaptam forró ajkai után, hagytam, hadd játsszon velem, de ahogy ujjaim játszadozni kezdtek a gombokkal, majd finoman rántottam egyet az anyagon, már én magam sem bírtam ki, hogy ne pimaszkodjak vele, épp csak megérintve ajkát leheletemmel, de az izgalom, ami lassan úrrá lett minden porcikámon és testrészemen, egyre csak arra sarkallt, hogy a tettek mezejére lépve, egyértelműen ragadjam meg az irányítást, akár úgy is, hogy szétrántom rajta az inget. Helyette azonban rendezni próbáltam a zakatoló szívemet, szavakkal adva tudtára, hogy itt az ideje a tálalásnak, Ő pedig, mielőtt nekikezdett volna, nyakamba kapaszkodva vont magához, úgy törlesztve a régóta késleltetett csókot, mintha legalább az élete múlt volna rajta. Én pedig mohón viszonoztam, nyelvem őrült módjára kezdte kergetni az övét, kezem pedig továbbra is a hátánál fogva tartotta, nehogy eszébe jusson megszökni, de mire igazán átadtam volna magam csókunk őrjítő táncának, elhajolt tőlem, a méltatlankodás pedig azért is maradt el, mert ujjai azonnal a gombok után nyúltak. Alsó ajkamba harapva néztem végig rajta újra és újra, figyelve ujjainak minden apró kis mozdulatát, szinte érezve, hogy a szemeim milyen mohón fürkészik a mozdulatsort, én pedig combja külső felére simítottam, így nézve végig, hogyan is bukkan elő az a bizonyos reggeli.
Vagyis, bukkant volna, mert próbára tette a türelmemet a szándékos lassúsággal. Éreztem magamon a tekintetét, ahogy azt nézi, mit is vált ki belőlem ezzel a kis játékkal, én pedig nem tudtam rácáfolni arra, amit várt tőlem. A következő pillanatban felemeltem a kezemet, és odanyúltam, hasánál húzva szét az inget, ami lassan felfedte mindazt, amit eddig annyira takargatott előlem, szinte érezve, hogy egyetlen pillanat alatt kiszárad a torkom, a testemen pedig végigvág az a forró, lüktető hullám, ami arra sarkallt, hogy végignyaljam ajkaimat, de fejben már régen az Ő testét nyaldostam, centiről centire haladva lefelé, nem mintha most lett volna bennem annyi önfegyelem, hogy végigvigyek egy ilyen aprólékos kínzást. Nem, ezúttal mindent akartam egyszerre, a gondolat pedig úgy hasított végig rajtam, hogy szinte azonnal visszarántottam magamhoz, még közelebb léptem, legalább annyival döntve hátra Őt is, és miközben ajkaim újra megtalálták az övét, ugyanazzal a lendülettel lesöpörtem a pultról a két előkészített csészét, de el sem jutott tudatomig, ahogy földet értek, mert egyedül a vérem vad dübörgését hallottam a fülemben. A csók megtelt hévvel, néha már egyenesen téptem ajkait, csak hogy azt követően gyengéden enyhítsem az esetleges fájdalmat, majd tovább indultam, először állát csókolva végig, orrommal kérve, hogy hajtsa hátra a fejét, így kapva nagyobb teret a nyakához, úgy húzva végig nyelvemet a tűzforró ütőéren, hogy abba még a gyomrom is belereszketett. Közben az egyik kezem már betalált kettőnk közé, finom mohósággal gyúrva hol az egyik, hol a másik mellét, de csak addig volt szükség a kezemre, míg ajkaimmal el nem jutottam odáig, nyelvemmel ingerelve tovább mellbimbóit, közben úgy rántva magam felé a csípőjét, hogy ismét érezhesse, mennyire felizgatott ezzel a kis játékkal.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 20, 2022 6:04 am

Iris & Dimitriy

Szerettem volna, ha úgy ébred, hogy meg sem fordul a fejében, hogy talán megint eltűntem, ha gyengéd érintèseim, ajkaim és nyelvem ingerlèse csal buja mosolyt ajkaira, ahogy a takaró alá bújva keltegetem a lehető legèlvezetesebb módon, és hiába volt jó a szándékom, hogy végül mégis hagyom még pihenni egy kicsit, utólag már tudom, hogy a legjobb az lett volna, ha ki se mozdulok mellőle az ágyból. A kellemes ébresztő után is ráért volna az a reggeli, de hibáiból tanul az ember, én pedig most már tudom, hogy másnap rohadtul nem fogok kimászni mellőle, ami egyébként is pokolian nehezemre esett most is.
De végtére is, most már csak az számít, hogy sikerült úrrá lenni a pánikon, amit a múltban okozott sebek eredményeztek, melyeket én ejtettem rajta és, remélhetőleg begyógyítani is én tudom őket, vagy legalábbis azon leszek, hogy sikerüljön. Na nem, mintha most túl sokáig kellene terelgetnem a figyelmét, hogy megnyugodjon, mert a feszültség végül egész más formát ölt benne, miközben a pultra emel és combjaim közé helyezkedik.
Igyekszem kielégítő választ adni arra, miért is azt kaptam magamra, amit, de minden mondatommal a tekintetében felèledő tüzet próbálom tovább szítani és, bár szándékosan kerülöm ajkait, hogy tovább hergeljem, testem annál készségesebben simul hozzá, saját magamat is kínozva az aljas játékkal. Azon kezd morfondírozni, hogy felmegy a szobába és úgy, ahogy eredetileg terveztem, az ágyban várja meg, míg felviszem a reggelit, de tudom jól, hogy ezzel is, mint ajkai gyengéd cirógató mozdulataival, csak tovább akar cukkolni. Mert már rég nem a baconről van szó, nem azt a gyomrot korgató éhséget látom tekintetében és Ő is nagyon jól tudja, hogy én sem a tojást akarom elé rakni a pultra.
Lepillantok kezére, mellyel finoman meghúzza rajtam az inget, miközben ujjaim hegyével gyengéden hasfalát cirógatom, tekintetem ajkaira kúszik, halk sóhajjal próbálom leküzdeni a vágyat, hogy megízleljem őket, de mostanra már odáig jutottam, hogy a saját játékom áldozatává váltam. -Tènyleg èhesnek tűnsz...- lehelem pimasz vigyorral, miközben ismét nyakába kapaszkodok, így húzom közelebb magam hozzá, halkan sóhajtok, ahogy teste újra enyémnek feszül, ami kellő löketet ad végül a csókhoz is, ami már jó ideje várat magára.
Amilyen szenvedéllyel tapadok ajkaira, ahogy nyelvem kér bebocsátást közéjük, egyértelműen elárulja, hogy most már nem csak Ő éhes, nem csak Ő vágyik arra a reggelire, bár a testem eddig sem rejtegette a jeleket. Forró mellkasa, még az ingen keresztül is izgatóan simul mellbimbóimnak, mohó csókunkat pedig, bármilyen őrjítően finom is, kapkodó lélegzettel szakítom meg, hátrébb húzódok tőle annyira, hogy kezem közénk férjen és tekintetem az arcára szegezem. A bennem tomboló vágy ellenére lassan kezdem bontogatni a gombokat, ajkamba harapok finoman, mikor már egész a hasamig jutok, de a finom anyagot nem húzom szét magamon, csak vonásait fürkészem és várom, mikor teszi meg Ő. Mert abban biztos vagyok, hogy Őt ismerve nem sokáig fogja nézegetni, ahogy lassan szervírozom azt a reggelit...

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 10 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 19, 2022 9:10 pm

A mozdulatok gyors egymásutánban követték egymást, úgy, mintha nem is pár perccel ezelőtt rontottam volna be ide úgy, mint aki szellemet látott az emeleten, de talán még azt is könnyebben megemésztettem volna, mint azt, hogy egyáltalán nem találom meg Őt a házban. Ami percekkel ezelőtt még szúrta az egész mellkasomat, és jeges vizet locsolt a nyakamba, mostanra teljesen köddé vált, először csókjából merítve erőt, majd testéből, miután felültettem a pultra, és szinte azonnal befészkelődtem a lábai közé, így téve egyértelművé, hogy ezt akkor sem hagyom ki, ha épp elvisz a szívroham. Talán a feszültség és a félelem alakult át ilyen gyorsan, talán amúgy is ezt tettem volna, ha meglátom az ingemben főzőcskézni, magam sem tudtam volna meghatározni, hogy végül mi adta meg azt a bizonyos szikrát, amitől lángra gyúlt az egész testem. Nem is kerestem a magyarázatot, mert egyszerűen csak nem érdekelt, sokkal jobban érdekelt az a pár kis gomb, ami hirtelen megfeszült mellein, tökéletesen átengedve az anyagon az ágaskodó mellbimbóit, mintha így akarta volna megüzenni a nyilvánvalót. Pedig, tenyerem alatt is éreztem, hogyan forrósodik fel a bőre, hogyan válik nehezebbé a légzése, mert szinte egymás tükörképeként viselkedtünk, én pedig nem voltam rest azzal pontot tenni a bizonytalanság végére, hogy finoman, mégis határozottan ölének dörgölőztem, és bár a mackó anyaga nem engedte, hogy közvetlenül érintkezzünk, de még így is előcsalt belőlem egy halk kis sóhajt.
Tovább incselkedett, nem egyszer harapva rá saját ajkára, engem szándékosan büntetve azzal, hogy nem csókolt meg, de nem maradtam adósa, orrom végigsimított állán, finoman borzolva érzékeny bőrét a forró lélegzetemmel, egyik kezem pedig hátára simulva vonta még közelebb, szavait hallva azonban kicsit elhajoltam tőle, de már mikor keresni kezdtem tekintetét érzékeltem, hogy egy valódi ragadozó éhsége költözött szemeimbe, olyan vad fénnyel vizslatva íriszeit, ahogy talán még soha előtte. Nem érdekelt, hogy miben más ez a helyzet, miben tért el a többitől, vagy hogy mi hatott rám ilyen intenzíven, de nem is akartam tudni. Tekintetem újra kutakodni kezdett közöttünk, először dekoltázsát véve szemügyre, majd kettőnk közé nyúlva megérintettem az első kezembe kerülő gombot, finoman rántva rajta egyet, de ezúttal nem akartam elszakítani. - Már kezdheted is a szervírozást - bukott ki belőlem halkan, hangom azonban teljesen megbicsaklott, rekedten szólt, miközben beharaptam ajkamat, de nem kerestem meg újra tekintetét, testét kutattam tovább, de már szinte most elkönyeltem, hogy ha az ing kigombolásával fogja elkezdeni a kis merényletét ellenem, nem fogok tudni megállni annyinál, hogy csak nézem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 19, 2022 8:00 pm

Iris & Dimitriy

Minél jobban visszatalál hozzám, minél jobban kitisztul a tekintete és csillapodik kapkodó lélegzete, annál inkább megnyugszom én is, hogy talán még nincs veszve minden, hogy ez a borzalmas, ijesztő kezdet, talán nem rontja el a reggelünket és, ha nem is pontosan úgy, mint terveztem, de véghez vihetem mindazt, amit akartam. Ha pedig nem is sikerül ma reggel, de idővel igyekezni fogok még a csíráját is kitépni belőle a gondolatnak, hogy valaha újra elsètálok majd innen úgy, ahogy akkor éjjel tettem.
Talán, a legjobban az bizonyítja, hogy végül sikerül túl tennie magát elméje mérgező gondolatain, hogy az a pimaszság, amit annyira imádom benne és, amire én sem tudok másképp reagálni, újra beköltözik a hangjába, tekintetébe és mozdulataiba is, mikor fenekemnèl fogva a pultra emel és újra az ing felől kérdez. Én pedig, egy pillanatig sem titkolom, hogy ezzel az egyszerű viselettel más célom se volt, mint a kedvében járni és lehetőleg beindítani a fantáziáját, ami a kellemetlen, váratlan közjáték ellenére is nagyon úgy tűnik, hogy sikerült. Nem, mintha engem nem tüzelne fel, már a puszta gondolata is annak, hogy az Ő inge van rajtam, ami igazából teljesen érthetetlen, mégis így van. Mintha ez is, csak még nyilvánvalóbbá tenné, hogy Hozzá tartozom, bár a magyarázatomat végül szándékosan megcifrázom kicsit, addig is pimaszul húzva az idegeit. -Igen. Nagyon nyomós érvek.- idézem az általa használt szót, a lehető legbujábban görgetve ajkaim közül, miközben ujjai gyengéd érintésètől halkan sóhajtok egyet, ahogy testem finoman megbizsereg tőle és az egész libabőrössè válik. Ajkam még mindig olyan közel van hozzá, hogy csak egy hajszálnyi választ el tőle, de ahelyett, ahogy megcsókolnám, melleimmel feszülök testének, vagy épp Ő húz karjával közelebb magához, igazából annyira eggyé mosódnak mozdulataink, hogy már én se tudom. -Nem is tervezem, hogy változtassak ezen. Sajnálom.- duruzsolom kacér mosollyal, de ahogy orrát végig húzza államon, hangosan ismételve el ködös utalgatásom lényegét, hogy az ing alatt nincs rajtam semmi más, feszülten szívok magamba némi levegőt és ajkamba harapok.
Már így is pokolian beindít ez a kis játszadozás, a légzésem valamivel tempósabbá válik a testemben felèledő vágytól, de ahogy még közelebb von magához, minek köszönhetően combjaim között hozzám feszül ágyéka, ezzel téve nyilvánvalóvá, milyen hatással van Rá is ez az incselkedès, képtelen vagyok visszatartani egy halk, feszült nyögést. És megint eszembe jut az a kibaszott mese, bár Piroskával ellentétben én, most legszívesebben könyörögnèk a farkasnak, hogy harapjon belém és faljon fel. Ennyit a cuki gyerek mesèkről.
Gyengéden simítok fel vállain, majd karolom át nyakát, továbbra is kínosan ügyelve arra, hogy ajkaim épp, csak simítsák ajkait, de mostanra már Ő is beszáll a játékba, ezzel is csak még tovább fokozva a bennem éledező forróságot. A pimasz vigyor kiszèlesedik ajkaimon, mikor pedzegetni kezdi, hogy akár vissza is mehetne a szobába, hogy ott várja a reggelit, de válaszul én inkább finoman végig húzom ajkaim álla vonalán és gyengéd, forró csókokat lehelek nyaka bőrére.-Na és...ha itt a pulton akarom szervírozni?- duruzsolom bőrére, finoman nekifeszülve újra testemmel, combjaimmal lassan átkarolva csípőjèt, majd elhúzódok tőle annyira, hogy egyik tenyerem lassan levezethessem nyaka mentén végig mellkasán, pár pillanatig érezve hevesen lüktető szívét, ami végre nem a pánitól, hanem valami sokkal kellemesebb edzésről zakatol. Nem állok meg túl sokáig, gyengéd érintésem tovább barangol lefelé, egészen a hasfaláig, tekintetem végig követi útját, míg végül két ujjam finoman a nadrág peremébe akasztom és ajkamba harapva felsandítok rá.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 19, 2022 6:15 pm

Amikor tegnap este álomra hajtottam a fejemet, még csak nem is sejtettem, hogy mi minden vár majd ránk, már rögtön a korai órákban. Bár, ez olyasmi volt, amire még a legrosszabb rémálmaimban sem akartam felkészülni, még ha a legutóbbi eset miatt nem is ártott volna, de... csak az elmém játszadozott velem, olyasmit feltételezve róla, amiről tudom, hogy nem tenné meg velem még egyszer. Még ha legutóbb nem is én basztam el, de mégis volt valami oka annak, hogy távol akart maradni tőlem, volt egy apró kis szikra, ami lángra lobbantott mindent, de ezúttal vakon tapogatóztam volna, ha nem találok rá a konyhában. Mert... nem csináltam semmit, legalábbis olyat nem, ami neki ellenére lett volna, és egy szenvedélytől túlfűtött éjszaka után amúgy sem jutott volna eszembe azon agyalni, hogy mi van, ha másnap reggel nem találom magam mellett. Sok minden kijárt volna nekem egy ilyen viharos, gonosz élet után, talán azt is megérdemeltem volna, hogy a rors általa álljon bosszút rajtam, és a keze által okozzon olyan károkat, amikből nem lett volna egykönnyen felállás, de a pokolba is, miért ennyire kibaszottul nehéz ez az egész? Talán tényleg igaz volt, hogy a szerelem néha nehéz, néha mocskosul fáj, és rombol, egyenesen pusztít, míg rá nem jövünk, hogy mit is akarunk. És... én már rájöttem, hogy mit nem akarok. Többek között leélni egy életet Nélküle, azt például egy percig sem akartam.
Szavain túl mégis a csókja volt az, ami valódi nyugtatóként hatott rám, és bár a vérem továbbra is lüktetett, a feszültség pedig képes lett volna átszúrni a bőrömet, de végre lassan elhittem, hogy minden, amit látok és tapasztalok, az valós, a paranoia pedig szépen eltűnt, átadva a helyét annak, aminek egy hétköznapi reggelen is történnie kellene közöttünk. Kezdve a reggelis mutatványánál, mert erre még nem igazán volt előtte példa. - Hát, még rám mászhatsz - szólaltam meg, hangomban már gyakorolva némi incselkedést, újra jelezve, hogy bármit is látott rajtam korábban, szép lassan kiürült belőlem, úgy térve észhez a lidércnyomásból, mintha soha nem is létezett volna. Ő pedig kicsit sem tiltakozott az ellen, hogy minden értelemben visszataláljak magamhoz, viszonozta a pofátlan, szemtelen kis megjegyzéseimet, amikor pedig arról beszélt, hogy a lehető legóvatosabb módszerrel akart felébreszteni, olyan erővel vágott végig gerincemen a vágy, hogy már tényleg hihetetlen volt, mire is képes a testem. Tekintetem elkapta nyelvét, ahogy végigsimított saját ajkán, szinte érezve, ahogy rajtam is végighúzza, ahogy a takaró alá mászva a szájával ébreszt, és hirtelen kedvem támadt most rögtön visszavonulni az ágyba, addig erőlködve, míg vissza nem alszom. Pedig képtelenségnek tűnt, már annyira felajzott pusztán azzal, amit elsuttogott, hogy akkor se lettem volna képes eltűnni innen, ha Ő maga zavar ki.
Nem sokáig hagytam, hogy ténykedjen, helyette feneke alá nyúltam, hogy felültessem a pultra, finoman nyitva szét lábait, hogy közéjük tudjak lépni, tüzetesen bámulva a bő anyagot, amit a testére borított, és ami még így is tökéletes rálátást biztosított minden olyan részére, amit érdemes volt látni. - Szóval nyomós érveid voltak - biccentettem nagy egyetértésben, szándékosan cukkolva Őt a pimasz hanglejtésemmel, miközben egy ujjam végigcikázott fedetlen combján, körmeimmel cirógatva finoman, de mozdulataim visszafogottsága ellenére már láthatta és érezhette, hogy mi mindent vált ki belőlem ezzel az egésszel. - De még mindig kibaszottul pimasz vagy - leheltem halkan szájára, utalva arra, hogy tisztában vagyok azzal, milyen játékot űz velem, hisz ajka alig érintette az enyémet, és míg nem volt hajlandó megadni azt a csókot, amire mindennél jobban vágytam, melleit a mellkasomnak feszítette, az én kezem pedig épp ebben a pillanatban simított a hátára, hogy még közelebb vonjam magamhoz. - És ezek szerint... még meztelen is - simítottam végig orrommal az álla vonalát, de ekkor már alig jutott oxigén a tüdőmbe, a mozdulat közben sóhajtva egy aprót. - Farkaséhes vagyok - utaltam vissza az iménti szavaira, karomat szorosan fűzve át derekán, még tovább húzva magam felé, egyik combját a csípőmre húzva, és bár a mackónadrágom egyre kényelmetlenebbé vált, de még így is érezhette, hogy a testem hogyan reagál rá máris. - Akkor... - hajoltam vissza ajkaihoz, ekkor már én élcelődve vele azzal, hogy alig érintettem meg száját az enyémmel. - Talán most vissza kellene mennem az ágyba  megvárni, hogy szervírozd a reggelimet.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 19, 2022 3:17 pm

Iris & Dimitriy

Nem épp így terveztem kiűzni az álmot a szeméből, bár most nem is az a legfontosabb, hogy mi vált valóra a reggeli terveim kapcsán vagy épp, hogy mi nem. Most csak Ő érdekel, hogy minél előbb megnyugtassam, hogy végre eltüntessem tekintetéből azt a pánikot, ami ijesztően odafurakodta magát, de máris felkerül a hosszabb távú terveim listájára az is, hogy a lehető legjobban elhalványítsam annak a reggelnek a puszta emlékèt is, amikor helyettem, csak azt a nyamvadt cetlit találta az ágyon. Fogalmam sincs, hogy akkor mit érezhetett, hogy mi zajlott le benne, hogy miként reagált, amikor hűlt helyemet találta, de ezek után vannak sejtéseim és, csak még nagyobb rohadéknak érzem magam, amiért hagytam, hogy a félelmem és az agyamban sutyorgó gonosz kis hang elhitesse velem, hogy úgy lesz a legjobb, ha elmegyek innen.
Jobb ötlet és szavak híján, inkább megcsókolom, hátha az érzés, ahogy ajkaink összesimulnak, előbb hatással lesz rá, mint a szavak, melyek tudom, hogy egy ilyen helyzetben sokkal kevésbé érthetőek a milliónyi üvöltő gondolat mellett és, ahogy ajka válaszul gyengéden mozdul, már úgy érzem, jó úton járok. Már csak amiatt is, mert az még így, a benne tomboló káosz ellenére sem kerüli el a figyelmét, hogy az Ő inge van rajtam, ez pedig halvány mosolyt csal ajkaimra.-Akkor, talán gyakrabban fogok az ingedbe bújni...természetesen, csak itthon.- duruzsolom halkan, továbbra is azon igyekezve, hogy tereljem a gondolatait, hogy éreztessem és megèrtessem Vele, hogy bármi is járt az elmúlt percekben a fejében, bármi is mètelyezte gondolatait, cseppet sem volt valódi.
Ő pedig lassan kezd visszatalálni hozzám és önmagához, miután pár hosszú pillanatig homlokomnak dőlve szusszan, mert a pimasz énje elő dugja az orrát, máris szóvá teszi, mi mást is csinálhattam volna, miután magamra húztam a vékony anyagot, én pedig őszintén elvigyorodok és bólintok. -Már bánom, hogy nem másztam inkább Rád.- súgom halkan, továbbra is mosolyogva, ahogy Vele együtt lassan én is megnyugszok, ahogy lecsitul benne mindaz, ami egész idáig fojtogatta és helyét az az ismerős, játékos èvődès veszi inkább át, ami mindenképpen azt sugallja, hogy talán még meg lehet menteni ezt a reggelt. Nem akarom, hogy egész nap ez járjon a fejében, hogy azon aggódjon, hogy mi lesz, ha netán mégis eltűnök majd napközben, hiszen ki tudja, hogy mi mindent szabadított most el ez a pánik benne. Vajon, hány reggel kell elteljen, hogy az az egy elhalványuljon a többi mellett és többé eszébe se jusson attól félni, hogy újra elhagyom?
-Igen, az volt a terv, hogy felviszem és a lehető legóvatosabban felébresztelek.- harapok finoman ajkamba, ahogy a pult felé kezdem terelgetni, de ha nem is látja esetleg az arcomat, a hangom tökéletesen elárulhatja, miféle óvatos ébresztésen járt az eszem, miközben idelent tevékenykedtem, de végül megköszörülöm a torkom és megpróbálom rendezni vonásaimat, ahogy emlèkeztetem magam arra, hogy alig pár perce mifèle borzalmat élt át.
De talán, annyira nem kell érte aggódni, mert pillanatokkal később testével a pultnak szegez, majd egy laza mozdulattal felültet a hűvös felületre, még inkább megnyugtatva ezzel is, hiszen mi sem bizonyíthatná ennél jobban, hogy tényleg visszatalált önmagához. Mondjuk az a forróság, amivel testem reagál, nem épp a nyugalmat hirdeti, mint ahogy megkeményedett mellbimbóim sem, melyek pimaszul árulkodnak a vékony anyagon keresztül is arról, mennyire felizgatott, már ez az egyetlen mozdulata is. -Hát, egyrészt a Te szekrényed volt közelebb és sietni akartam.- kezdek bele halkan, rezzenéstelen tekintettel fürkészve arcát, ahogy én magam is megtámaszkodok az engem körül záró karjai mellett.-Másrèszt reméltem, hogy ezt talán jobban elviseled rajtam, mint az általad annyira utált hacukáimat...- hajolok közelebb hozzá, ajkaimmal olyannyira megközelítve Övéit, hogy szinte már érzem is őket, ahogy enyéimre simulnak, de nem szüntetem meg köztünk teljesen a távolságot, csak egyre tempósabb levegővètelekkel bámulom tovább hol a szemeit, hol az iszonyúan közel lévő szexi száját.-Harmadrèszt pedig praktikus, mert akkor is kellően takar, ha semmi mást nem vesz alá az ember lánya...- lehelem végül halkan, szándékosan adva tudtára, hogy ezen a leheletkönnyű anyagon kívül, az ég világon semmi mást nem kaptam magamra, melleimmel pedig ezzel egy időben szándékosan forró mellkasához simulok.-Gondoltam, talán meghozza az étvágyadat...

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 19, 2022 6:19 am

Inkább bele sem gondoltam, hogy milyen látványt festek jelenleg, mert talán még magam sem hittem volna el, hogy tényleg képes voltam ennyire pánikba esni. Aligha éreztem valaha is ehhez hasonlót, és egyetlen olyan pillanatot sem tudtam felidézni, amikor így, ilyen rövid idő alatt és ennyire mélyen elkapott volna valami, ami csak szorított, és nem volt hajlandó elengedni. Pedig, kibaszottul sok szorult helyzet volt már az életemben, nem egyszer vittem vásárra a bőrömet, számos alkalommal fenyegettek már meg, és feküdtem sérülten, a  halál tornácán, most mégis valami olyasmi hozta ki belőlem a legrosszabbat, amit pár hónappal ezelőtt még elképzelhetetlennek tartottam volna. Bár, vele kapcsolatosan nem ez volt az első, amit valószerűtlennek gondoltam, mert már alapjaiban meghatározta kettőnk kapcsolatát annak a módja, ahogy az életembe csöppent. És akkoriban csak szabadulni akartam tőle, most pedig... kivert a víz, hogy nem találom, a gondolat pedig, hogy ismét megtörténik az, ami pár nappal ezelőtt már egyszer lejátszódott, olyan feszültséget és reszketést váltott ki a testemből, hogy józan érvekkel sem tudtam lecsillapítani. Pedig, már egyértelmű volt, hogy nem ment sehová, itt állt előttem, gyengéden, mégis forrón csókolt, mintha ajkainkon keresztül akarta volna kiszipolyozni belőlem ezt a kibaszott lüktetést, ami mérgezte testem minden porcikáját, miközben próbáltam nem szívrohamot kapni a megkönnyebbüléstől. Azok után, ahogy elhúztam arcomat a kezei közül, nem számítottam arra, hogy majd a csókja fog megnyugtatni, de ezen keresztül végre tényleg elhittem, hogy nem délibábot látok, hanem ez a valóság. Mekkora kibaszott idióta vagyok. Mégsem várhattam el tőle, hogy minden lépéséről tájékoztasson, bár ezt valahol még én sem gondoltam komolyan, mert pont ezt próbáltam sulykolni belé az elmúlt hónapokban, de eddig nem gondoltam, hogy egyszer egy egyszerű, magányos ébredés is a poklok poklát idézi majd.
Nyeltem egyet, már tényleg azon dolgozva, hogy a feszültség minden szikrája távozzon belőlem, közben pedig már én is felemeltem az egyik kezemet, és először csak arcát érintettem vele, míg másik gyengéden az oldalára simult, érezve ujjaim alatt az ing ismerős anyagát, ez pedig, és a mellé párosított szavak előcsalogattak belőlem egy halvány, de annál komiszabb vigyort. - Nagyon szexi - ismételtem meg az iménti szavaimat, egy kissé más köntösbe csomagolva, ujjbegyemmel finoman érintve nyakát egy pillanat erejéig, majd ismét kiszaladt belőlem egy kis sóhaj. Ugyan a feszültség még mindig tombolt bennem, homlokomat jó pár másodpercig meg is támasztottam az övében, de már minden erőmmel azon voltam, hogy tompítsam ezt az érzelmes kavalkádot, ami életre kelt bennem, még ha még mindig iszonyúan idegennek hatott ez a terep. Nem tudtam, hogyan kell megbirkózni ezekkel az érzésekkel, és ezt mi sem bizonyította jobban annál, mint ahogy tegnap elmentem érte a motelbe, és olyan rideg voltam vele, mintha soha semmi közünk nem lett volna egymáshoz előtte. - Bár, legközelebb ha magadra kapod az egyiket, inkább mássz még vissza mellém az ágyba. Vagy, ha az ágy annyira nem szimpatikus, mászhatsz rám is - hajoltam vissza ajkaira, hogy ezúttal én lopjak tőle egy csókot, mert eddig elvakultan a saját gondolataimmal és gondjaimmal voltam elfoglalva, de az, hogy benne mi ment végbe a kirohanásom miatt, eddig meg sem fordult a fejemben.
Újra a levegőbe szimatoltam, ezúttal már próbálva elvonatkoztatni az illatától, még ha nehezemre is esett, de tényleg felfedeztem benne a frissen sült bacon illatát, és mikor gyengéden a pult felé irányított, még egyszer megmasszíroztam szemeimet és arcomat, így küzdve azért, hogy minden maradék álmot eltüntessek magamból, bár, nem sok maradt ezután a kis kirohanás után. Hatásosabb volt még a kávénál is. - Ha jól sejtem, még aludnom kellett volna egy kicsit, hogy ágyba kapjam a reggelit, igaz? - kérdeztem, lassan ismét visszatalálva a saját hangomhoz. Ahhoz, amit már Ő is jól ismert, miközben szemügyre vettem a kikészített bögréket, de nem időztem sokáig a nézelődéssel, újra odaléptem közvetlenül elé, finoman a pulthoz préselve a testét, majd a feneke alá nyúlva megemeltem, és felültettem a bögrék mellé, rögtön megtámaszkodva tenyereimmel a putlban, közrezárva a testét. - És egész pontosan milyen indíttatásból vetted fel ezt az inget? - kérdeztem kíváncsian, úgy simítva végig tekintetemmel az anyagot, mintha az ing gombjait számolnám épp, pedig már inkább azon töprengtem, hogy mi is van alatta.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 10:45 pm

Iris & Dimitriy

Iszonyú érzés látni rajta azt a fojtogató pánikot, ami valószínűleg épp ugyanolyan, mint amit én is átéltem napokkal ezelőtt és, ha csak fele ennyire volt tanácstalan, mint most én vagyok, csodálom, hogy volt annyi lélekjelenlète, hogy fürdőt készítsen nekem és úgy próbáljon meg megnyugtatni. De én most nem akarok fürdőt készíteni, miközben a szemeim előtt rokkan bele a tèvkèpzeteibe, melyek miatt még, csak hibáztatni sem tudom, hiszen úgy osontam el innen az éjszaka közepén, hogy Ő közben abban a hitben volt, hogy egyszerűen kialszom magam és másnap minden rendben lesz, vagy legalábbis beszélhetünk arról, ami történt. Ehhez képest hűlt helyemet találta és egy ócska, semmitmondó üzenetet, ami még csak azt sem árulta el, hogy pontosan mit sajnálok.
Nem is értem, hogy nem jutott eszembe, hogy amikor majd felébred most reggel, az akkori érzelmek és gondolatok fognak feltörni benne és utólag, már nem csak azt bánom, hogy nem maradtam mellette, bármennyire is éreztem jó ötletnek, hogy reggelivel lepjem meg, hanem azt is, hogy ha már ezt tettem, legalább most tényleg hagyhattam volna egy aprócska üzenetet. Csak annyit, hogy "A konyhában megtalálsz" vagy egy egyszerű "Jó reggelt" mondjuk egy szívecskèvel megspékelve, ami rögtön a tudtára adta volna, hogy minden rendben.
De kár is már azon gondolkozni, hogy mi lett volna a helyes döntés, most már inkább azon töprengek, hogy ezt a helyzetet miként oldjam meg, de talán az a legbölcsebb és legèsszerűbb, hogy egyszerűen csak őszinte vagyok vele, hogy próbálom megnyugtatni és a tudtára adni, hogy mennyire nem volt bennem a szándék, hogy a frászt hozzam rá. Még akkor sem, ha a szívemet a fájdalom mellett az a kellemes melegsèg is eltölti, amiért ennyire szeret, hogy az esetleges eltűnèsem ilyen pánikot kelt benne. De azért jobb szeretem, amikor másképp szerzek tudomást a szerelméről...
Nem bírom végül megállni, hogy a béna makogásom helyett, inkább egy csókkal próbáljam megnyugtatni, remélve, hogy a testünk most is sokkal érthetőbben kommunikál majd, ez pedig úgy fest, hogy talán nem is olyan rossz lépés tőlem, mert ahelyett, hogy ismét eltolna magától, viszonozza ajkaim lágy mozdulatát, amitől máris megnyugszom picit, miközben egyik kezem gyengéden nyaka oldalára simít, másik pedig a tarkójára, finoman túrva hajába, cirógatva bőrét. -Dehogy vagy paranoiás. A múltkori után, fordított esetben, talán én se arra gondoltam volna, hogy a konyhában vagy.- sóhajtom válaszul halkan, miközben tekintetünk egymásra talál és végre a pánikon túl, már Őt is látom bennük, mintha szép lassan visszatalálna hozzám, én viszont igyekszem elrejteni előle, hogy egyébként én is kibaszottul megijedtem. Eszembe se jutott, hogy mit okoztam benne a váratlan távozásommal és, ha tehetném, most tényleg visszamennèk, hogy pofán verjem saját magamat még a szobám ajtajában.-Règi vágyam, hogy a férjem ingèt viseljem egy forró éjszaka után, miközben reggelit készítek.- mosolyodok el lágyan bókja hallatán, próbálom most is egy kis humorral oldani a helyzetet, bár igazság szerint, ezzel a vallomással egyáltalán nem hazudtam.
Ahogy Ő, én is lehunyom szemeimet, miközben homlokát az enyémhez támasztja és, csak csendben hallgatom feszült légzését, ami lassan, de biztosan kezd egészen normális lenni, bár testéből még mindig olyan feszültség árad, hogy muszáj vagyok nyelni egy nagyot, miközben gyengéden tovább cirógatom. Gyengéd mosoly jelenik meg ajkaimon szavai hallatán, reflexből szívom én is magamba az Ő illatát, bár jelenleg szerintem, a kettő iszonyúan hasonló lehet, amennyire szorosan egymáshoz bújva töltöttük az éjszakát. Ez a gondolat pedig, csak még jobban megmelengeti a mellkasomat.-De csak, mert ez a Te illatod is.- súgom végül halkan, tovább mosolyogva, ahogy lassan én is megnyugszok, a hirtelen jött feszültség távozik belőlem, de továbbra sem engedem el, míg nem érzem úgy, hogy Ő is teljesen megnyugodott.-Meg némi szalonna és tojás.- fűzöm még hozzá halkan, ahogy eszembe jut, mi miatt is bújtam ki mellőle az ágyból, de ha tudtam volna, hogy így rá fogok ijeszteni, inkább mellette maradtam volna, hogy mosollyal az ajkain ébredjen fel.-Gyere.- nyúlok végül finoman kezèèrt, hogy a pulthoz húzzam magammal, majd miután gyengéd csókot nyomok az arcára, a kávé felé sandítok, de jelen helyzetben igazából bármi várhat még, csak Ő nyugodjon meg teljesen.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 9:33 pm

Hiába sétált rögtön elém, majd emelte fel a fejemet annyira, hogy aggódó pillantása találkozzon az én pánikba esett szemeimmel, még mindig annak a hatása alatt voltam, amit eddig gondoltam, és amit már majdnem teljes egészében elhittem. Talán eszembe sem jutott volna az egész, ha pár nappal ezelőtt nem ugyanígy kezdődött volna, azzal a különbséggel, hogy csak jóval később vettem észre az eltűnését, mert külön aludt tőlem. Nem is fordult volna meg a fejemben, hogy elment, és józan keretek között az első gondolatok egyike bizonyára az lett volna, ami úgy tűnt, hogy valójában is történik: egyszerűen csak reggelit készít, méghozzá a házamban, a konyhámban, és... az én egyik ingemben. Amit bizonyára az én szekrényemből szerzett, nem is nagyon volt rá más magyarázat, de annyira nem tudtam még mit kezdeni ezzel a hirtelen felismeréssel, hogy szinte ösztönből húztam el arcomat az ujjai közül, mintha nem akartam volna, hogy érintsen, pedig csak nem tudtam elviselni, ha valaki hozzám ér, mikor feszültség hasogatja az ereimet, miközben szemeim tükrén keresztül végignézni, hogy mi megy végbe mennem. El is kezdtem magyarázni valamit, aminek még én sem láttam értelmét, de annyi mindent akartam egyszerre mondani, hogy nem is lepődtem meg, mennyire nem jött össze a szánt végeredmény, körmeim ismét a tenyerembe martak, és ahogy újra megkerestem tekintetét, egyértelművé vált, hogy számára csak most esett le a kirohanásom valódi oka. Világossá vált, hogy nem szándékosan tette, és talán fordított helyzetben én sem sejtettem volna, hogy mi mindent vált majd ki a másikból egy üres ágy, főleg egy együtt töltött, fülledt, szenvedélyes éjszakával a hátunk mögött, amit azzal fejeztünk be, hogy békésen a karjaim közé öleltem, mintha csak azt akartam volna mondani neki, hogy amíg velem van, többé nem eshet bántódása.
Mire készen álltam volna arra, hogy végre megszólaljak, és megtörjem a benne is kialakuló pánikot vagy épp önmarcangolást, már nem volt lehetőségem beszélni, mert egy forró, szenvedélyes csókkal hajolt ajkaimra, mintha csak így akarta volna a tudomásomra hozni, hogy tényleg itt van, és nem egy délibáb részét képezi, az pedig, amivel folytatta, csak tovább olvasztotta a rövid időre ledermedő szívemet. Még csak elképzelni se tudtam, hogy mit tennék, ha újra elszökött volna, így hozva ismét a tudomásomra, hogy nem akar engem, és... de nem is akartam ezen gondolkodni. Nem, mert legutóbb sem erről szólt, és már akkor is egyértelműen elmagyarázta, hogy miért tette. Én pedig, mint egy kibaszott paranoiás, kapkodó lélegzettel, hevesen dobogó szívvel végigtúrtam a fél házat, mint akinek tényleg elment minden esze, csak hogy végül megtaláljam ott, ahol legelőször kellett volna keresnem. - Sajnálom, csak... - nyögtem ajkai közé, de ekkor már nem löktem el, és nem is vívtam harcot a közeledése ellen. - Kibaszottul paranoiás vagyok - szakadtam el végül ajkaitól, hogy hosszú másodperceken át mást se csináljak, csak tekintetét fürkésszem, a hév azonban továbbra sem hagyta nyugodni a testemet, a vérem olyan sebes ütemben száguldozott bennem fel-alá, hogy alig tudtam tartani vele a tempót. Pedig azzal, hogy megállt előttem, és egy forró csókkal hangsúlyozta ki, hogy mennyire nem ment sehová, elég egyértelmű üzenetet tolmácsolt, én pedig lassan felemeltem a kezemet, és miközben füle mögé igazítottam néhány hajtincsét, finoman arcára fektettem a tenyeremet. - És kibaszottul jól áll rajtad az ingem - döntöttem homlokomat az övének, véve egy-két mély levegőt, beszippantva a jellegzetes, semmihez sem hasonlítható illatát, miközben lehunytam a szemeimet. Jobbnak is láttam így tenni, mert amíg ekkora feszültség dolgozott bennem, fennállt a veszélye, hogy ha sokat szemlélem az ing alól kikandikáló dekoltázsát, még idő előtt letépem róla a kölcsönvett inget. - Finom az illatod.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 8:13 pm

Iris & Dimitriy

Annak ellenére, milyen őrjítő éjszakát töltöttünk együtt, hogy hányszor és hányfélekèppen tett a magáévá, hogy miféle szenvedély szabadult el köztünk végül, olyan kipihentnek érzem magam, mintha napokat töltöttem volna egy wellness szállodában a lehető legtöbb masszázst és terápiát kipróbálva. Ha pedig arra gondolok, hogy milyen csodálatos és megnyugtató érzés volt úgy felèbredni, hogy forró teste a hátamhoz simul, karja pedig úgy ölel át, akár egy védőpajzs, egy pillanatra egész nagy idiótának érzem magam, amiért képes voltam egyáltalán kimászni mellőle.
De meg akarom lepni. Kedveskedni akarok neki ezzel a reggelivel, ami bár nem a legfènyűzőbb és nem is a legbonyolultabb menü, de a lényegen és az üzeneten, amit magában hordoz, ez mit sem változtat, mert amikor ma felébredtem, az első gondolatom Ő volt és az, hogy szeretem. Aztán persze hálát adtam az összes általam ismert istennek, amiért emlékszem Rá, arra az arcára, amit csakis nekem tartogat és nem egy rideg bűnözőkènt el újra bennem, mint az elején.
Nem sokon múlik, hogy a szekrényből megszerzett két bögre a padlón kössön ki apró darabokban, amikor váratlanul megszólal a hátam mögött, ráadásul irtó fura, hogy egy "Jó reggelt" vagy egy "Heló, bébi" helyett a "picsába" szót hallom, de amikor felé pillantok és meglátom, hogy milyen...nem is tudom. Még a szívroham lehetősége is megfordul a fejemben az arcát látva, így nem is várok tovább azzal, hogy odasiessek elé, hogy arcát két tenyerembe fogva próbáljam meg kideríteni, hogy mi történt vele vagy, hogy mi zajlik benne, de amikor azt mondja, hogy a frászt hoztam rá és ezzel egy időben az arcát is elhúzza érintésemtől, nagyot nyelek, ajkamba harapok és két kezem osszefogom inkább magam előtt, hogy ott tördeljem idegesen az ujjaimat.
Egy pillanatra, még a lélegzetem is elakad, ahogy próbálja megfogalmazni, hogy mitől bukott ki ennyire, mikor pedig eljut az agyamig, sikerül értelmeznem, hogy mire akar kilyukadni, tekintetembe fájdalom és szégyen költözik, amiért én idióta, nem gondoltam arra, hogy mit fog kiváltani belőle az, ha megint csak az üres ágyat találja ébredés után. -A fenébe...- sóhajtom halkan, mert csak most tudatosul bennem, hogy mit okoztam azzal a múltkori húzással, hogy miféle sebet ejtettem a szívén, mert akármilyen kemény férfi is, teljesen érthető, ha a múltkori reggeli pofon után, már a következőre számít, ha az üres ágyat látva az az első gondolata, hogy megint eltűntem.-Sajnálom, én...meg sem fordult a fejemben, hogy...- tördelem tovább a kezeimet, mert bár szívem szerint újra közelebb lèpnèk hozzá, újra megèrintenèm, most mégis jobbnak látom, ha előbb megvárom, míg megnyugszik, hiszen az előbb is elhúzta tőlem az arcát. -Hagyni akartalak még pihenni, de...- próbálom halkan nyugtatgatni, ajkamat rágcsálva keresem a megfelelő szavakat, de végül úgy döntök, hogy teszek magasról arra, ha el is húzódik tőlem újra, akkor is elé lépek újra, arcára csúsztatom ismét a kezeimet és még mielőtt tovább kínozná ez az őrület, amit én okoztam, szenvedélyes csókkal próbálok véget vetni neki. -Annyira sajnálom.- súgom halkan, egész testemmel hozzá simulva, hátha így majd megnyugszik, ha érzi, hogy igenis itt vagyok és rohadtul nem léptem le...megint.-Eszem ágában sincs többé itt hagyni Téged.- sutyorgom újra a csókba, ha idő közben el nem húzódik tőlem újra, ha nem taszít el magától, miközben engem is eltölt a fájdalom, ha belegondolok, hogy milyen hülyeség volt ez tőlem és, hogy eszembe se jutott, hogy mi lesz az első gondolata, ha nem talál maga mellett.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 6:34 pm

Nem tudtam elválasztani a bennem tomboló kérdéseket és az aggályokat, amik egyetlen pillanat alatt uralták el agyamat, és emiatt képtelen voltam tisztán gondolkodni. Pedig, a józan ész azt diktálta volna, hogy ne kapjam fel rögtön a vizet és ne gondoljak rögtön a legrosszabbra, biztosan van erre is valami magyarázat, nyilván csak felébredt, és nem akart forgolódni, esetleg elment Kirill-lel vásárolni, bár azt sem tudtam, hogy hány óra van egyáltalán, az viszont, ami az elmúlt napokban történt, baljós árnyékot vetített a fejem felé. Nem voltam képes elvonatkoztatni attól, hogy akkor is épp ugyanezt gondoltam, még mielőtt megtaláltam volna a fecnit a szobájában. Hogy csak elment, méghozzá Kirill-lel, de amúgy biztonságban van, és ha éppen nehéz időszakon is megy át, de túl fogunk jutni ezen is, ahogy már annyi mindenen túljutottunk. Az első hidegzuhany pedig épp akkor ért, mikor a földszintre érve szembejött velem az emberem, és közölte, hogy nem találkozott még aznap Iris-szel. Akkor vonultam vissza a szobába, hogy tüzetesebben szétnézzek, és akkor találtam meg a sajnálkozó üzenetét. Nem akartam újra abba a hibába esni, hogy nyugodtan sétálgatok a házban, miközben ki tudja, hol van és mit csinál. Rögtön is is rázott a hideg, az agyam hirtelen már nem is azt akarta megfejteni, hogy hol lehet, hanem hogy mi olyat követtem el, amiért ismét magamra hagyott, mert... én azt hittem, hogy rendben van minden. Mikor lehunyta a szemeit, szinte még dorombolt is a karjaim között, és ahányszor felriadtam egy-egy pillanatra, Ő békésen aludt, egyetlen jelét sem adva annak, hogy bármi baj érte volna. Most viszont nem volt sehol, sem az én szobámban, sem az övében, és ahogy szinte hármasával ugráltam le a lépcsőkön, kicsi választott el attól, hogy a szívem ne ugorjon ki a torkomon.
Hatalmas sóhaj bukott ki belőlem, mikor megpillantottam Őt a konyhapult mellett, épp a szekrényben kotorászva, de nem tudtam eldönteni, hogy mi volt az első, ami távozott belőlem. Annyi minden vakított el ezalatt a pár perc alatt, hogy nem tudtam rendet tenni a fejemben rögtön, és ahogy fejemet a padló felé fordítottam, közben a saját számat harapdálva, hogy mekkora marha vagyok, lassan észleltem, hogy Ő is közeledni kezdett felém. - A frászt hoztad rám - bukott ki belőlem szinte rögtön, anélkül, hogy akár egy pillanatra is elgondolkodtam volna a szavaim súlyán, vagy épp azon, hogy tenyere épp a lüktető szívemet tapogatta, de ha más nem, ez tökéletes bizonyítéka volt annak, hogy tényleg kibaszottul megijesztett. - Azt hittem, hogy megint... - Bennem akadt a gondolat, és úgy kezdtem el csóválni a fejemet, hogy közben kihúztam arcomat a kezei közül, mert hirtelen túl szoros börtönnek tűntek ujjai. És ha feszült voltam, nehezen birkóztam meg azzal, ha valaki hozzám ért. - Nem tudom, hogy mit hittem - nyeltem hatalmasat, ekkor már tudatosan keresve meg a tekintetét, érezve, hogyan lazulnak el karjaim, és száll el belőlem lassan, de biztosan minden aggodalom és félelem, az ijedtségről már nem is beszélve. - Mikor legutóbb ébren voltam pár percre, még... ott voltál, és utána már nem, és... - folytattam tovább, de még én magam sem értettem, hogy mit hadoválok össze, főleg hogy honnan jött ez a zsigeri paranoia, ami elérte, hogy végül teljesen elveszítsem a józan gondolkodásomat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 5:40 pm

Iris & Dimitriy

Napok óta nem aludtam olyan jól, mint most, mintha egyszerűen csak leütöttek volna és kész, még csak álmodni se álmodtam semmi őrültséget vagy, ha mégis, hát jelentéktelen lehetett, mert nem emlékszem rá. Arra viszont igen, milyen imádnivalóan tartott a karjaiban és, ha nem tudnám, hogy alig evett tegnap és az elmúlt napokban valamit, valószínűleg nem a konyha felé vettem volna az irányt, hanem inkább azon lettem volna, hogy a lehető legèdesebb módon ébresszem fel, bár erre még így is van némi esély, ha sikerül még azelőtt elkèszítenem a reggelit, hogy felébredne. A gondolattól az arcomon lévő mosoly kacér görbületet vesz, finoman be is harapom alsó ajkam, de aztán igyekszem arra figyelni, hogy ne gyújtsam fel a konyhát és, hogy minél előbb elkészüljön minden. Na nem, mintha valami flancos menünek álltam volna neki, de azért ezeket is el lehet rontani, ha az ember tehetséges, én pedig az vagyok.
Két halkan elénekelt mondat közé, becsúszik egy halk káromkodás is, mikor sikeresen megsütöm az ujjam a szalonnával, de igazából most, még ez se tudja elrontani a kedvem, inkább csak bekapom az ujjam és próbálom ellátni a sérülést az ősrégi, jól bevált technikával, miközben a kisült szalonnákat a kikészített tányérokra pakolom tovább dúdolva a korábbi dallamot.
Neki látok végül a tükörtojásnak is és, miután az elsőt a serpenyőbe ütöm, a kávéfőzőhöz indulok, mert azt mindenképpen úgy akartam időzíteni, hogy friss és forró legyen, mikor már elkészült a reggeli is. Ha már az elmúlt pár napot végig idegeskedte miattam, miközben igazából semmi rosszat nem tett, nem is ezt érdemelte volna, hát az a minimum, hogy egy jó reggelit összedobok neki, vagy legalábbis ez volt a gondolat, ami miatt a konyhába vettem az irányt.
Épp a felső szekrényhez nyújtózkodok, mikor meghallom mögülem Dimitriy hangját, kis híján földhöz is verem ijedtemben mind a kèt bögrét, szerencsére azonban sikerül inkább a pultra tenni őket. Mosolyogva fordulok az ajtó felé, de a riadt ábrázata láttán az arcom elkomorul, mert igazából pont úgy néz ki, mint aki épp infarktust kapott vagy legalábbis, nagyjából így képzelem azt is, így a serpenyőt egy laza mozdulattal odébb húzom a forró platniról, majd aggódó pillantással felé indulok.-Te jó ég, Dimitriy. Baj van?- lèpkedek sietősen elé, arcát két tenyerem közé fogom és úgy emelem meg picit a fejét, hogy a szemeibe nézhessek.-Úgy nézel ki, mint aki szellemet látott...- súgom halkan, egyik kezem lecsúsztatom a mellkasára, minek köszönhetően megérzem vadul zakatoló szívverésèt, nekem pedig görcsbe rándul a gyomrom, mert fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 4:14 pm

Még szem- és fültanúja voltam annak, ahogy elnyomta az álom, éreztem testén, ahogy lassan elernyed és ellazul, légzése egyenletessé vált, én pedig, habár szintén nyomott voltam a fáradtságtól, de jó ideig csak hallgattam, több napnyi feszültséget és aggodalmat eresztve ki azzal, hogy végre magamhoz szoríthattam. Hogy itt szuszogott mellettem, a karjaim között, szíve egy ütemre vert az enyémmel, és bár szívem szerint minden kibaszott pillanatban apró csókokkal borítottam volna az arcát, a haját, vagy tulajdonképpen bármijét, amit így elérek, de muszáj volt megálljt parancsolnom ennek a kényszernek. Nem akartam felébreszteni, ha már végre elszenderült, csak csendben hallgattam, csendben gyönyörködve benne, mikor néha aprót mozdítva a fejemen, lenéztem mellkasomhoz bújó alakjára, míg végül lassan én is hajlandó voltam lehunyni a szemeimet. És nem is kellett sokat várnom, az álom olyan gyorsan tört előre, mintha tényleg megrendelték volna, a békesség és a forró szerelem pedig, ami uralta minden porcikámat, végül segített abban, hogy én is álomba merüljek.

Amikor az éberség első karmai végigkaristolták hátamat, az tűnt fel először, hogy semmi nem fűti a mellkasomat, pedig tisztán emlékeztem arra, még álmomban is érzékeltem, hogy milyen szorosan bújik hozzám, és mikor hátat is fordított, én szinte ösztönösen kúsztam utána, finoman hátához simulva, mintha csak nyomatékosítani akartam volna, hogy még álmában sem lehet egy másodpercnyi nyugta sem tőlem. Az elmúlt napok magánya után amúgy sem értem volna be az ágy szélével, vagy azzal, hogy tisztes távolságot tartsak tőle. Egyszerűen éreznem kellett, hogy itt van, hogy több napnyi kínkeserves pokol után végre visszatalált hozzám, még akkor is, ha nekem kellett elmennem érte, és azon már nem is agyaltam, hogy magától vajon mikor jött volna vissza. Nem is volt jelentősége.
A hűs érzés azonban nem múlt, egyre szúrósabbá vált, úgy pattintva ki a szemeimet, mintha nem is valami mély, ólomsúlyú álomból riadtam volna, rögtön érezve, hogy a karom alatt nem fekszik senki, de még csak nem is arról volt szó, hogy esetleg zavarta volna, és emiatt arrébb kúszott, Iris saját térfele is üres volt, ez pedig végleg kivert a szememből minden álmot. Úgy ültem fel, mint aki szögre lépett álmában, komótosan, de annál feszültebben forgatva körbe a fejemet, de a fürdő felől sem hallottam neszezést. - Iris? - bukott ki belőlem, miközben arcomhoz nyúlva próbáltam kidörzsölni szemeimből az álmot, nem mintha nem lett volna elég nagy segítség, hogy megint nem találtam Őt sehol. Magam mellé néztem, tüzetesen végigmérve az ágyat, mintha megint valami kibaszott üzenetet keresgélnék, majd lerúgtam magamról a takarót, és magamra húzva egy mackó nadrágot, már el is indultam kifelé. Miközben végigjártam a szobáját és a fürdőszobáját, megfordult a fejemben, hogy talán megtörtént, amitől féltünk, hogy ismét elveszett minden, ez pedig olyan ideget rántott a gyomromra, hogy pár pillanatig még a szívem is elfelejtett ütemre verni. De akkor... nem, valószínűleg arra ébredtem volna, hogy a fülembe sikít, nem pedig... - Iris? - kérdeztem újra, ezt már jóval erélyesebben, mint az első próbálkozásnál, de nem is csuktam be magam mögött a szobája ajtaját, úgy indultam lefelé a lépcsőn. Ezúttal a feszültségtől kezdtek duzzadni az erek a testem különböző pontjain, szinte érezve, hogyan mar bele karjaimba az ideg, a tanácstalanság és a néma kétely, már rögtön arra kutatva a választ, hogy ezúttal mit basztam el, de ahogy a lépcső utolsó fokait is magam mögött hagytam, megcsapta orromat valami kellemes, finom illat.
A konyha felé vettem az irányt, szinte érezve, hogy megizzadtam az ébresztő utáni váratlan programtól, a szívem pedig ekkor már nem azzal büntetett, hogy nem volt hajlandó dobolni, épp ellenkezőleg. Úgy verte a ritmust, hogy csak valami csodának volt köszönhetően nem állt meg, ahogy viszont megpillantottam Irist a konyhapult mellett, még a lábaim is földbe gyökereztek. - A picsába - bukott ki belőlem, megtámaszkodva fél kézzel az ajtófélfában, olyan megkönnyebbült sóhajjal hajtva le fejemet a padló irányába, mintha... nem, ezt nem is tudtam mihez hasonlítani. A szívem még mindig hevesen vert, mint ami még nem fogta fel, hogy ezúttal nincs baj, hogy itt van, nem ment sehová, mire kiszáradó torokkal ismét megdörzsöltem arcomat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 2:58 pm

Iris & Dimitriy

Lágy mosollyal fürkészem vonásait, miközben hasamon körözget ujjával, valami hasonló mozdulatot művelek én is mellkasán, míg alaposan kivesèzzük a kedvenc meséjét és átrágjuk magunkat minden lehetséges verzión arra az eshetőségre, ha netán be kellene zárnia a szobámba. Mondjuk nekem, még mindig az tetszik a legjobban, ahol Ő is velem raboskodik, de tény, hogy történhet még olyasmi is, ami miatt épp Rá nem leszek majd kíváncsi egy ideig. Nem ringatom magam hiú ábrándokba, tudom, hogy Vele lenni cseppet sem lesz tündérmese, de amíg képes lesz besetalni hozzám a toronyba vagy épp én dugom ki onnan az orromat bèkülő szándékkal, addig nem lehet baj. Ha tényleg lesz olyan, amikor Ő haragít majd magára, megpróbálok majd ezekre a pillanatokra gondolni és nem megfutamodni az első akadálynál, mint ahogy most is tettem.
-Igen, moziba.- kuncogok halkan, de ahogy röviden felvázolja a jelenetet, hogy is nézne ez ki igazából, finoman ajkamba harapok és valószínűleg fülig pirulok az általam kiadott hangokkal kapcsolatos megjegyzésèn. -Tudnèk halk lenni, csak nem akarok.- vonok vállat pimasz mosollyal, mert bár élvezettel adom mindig a tudtára, milyen élvezetet nyújt nekem, azért annak is meg van a maga izgató varázsa, ha ezeket a hangokat vissza kell tartani és a minimumra csökkenteni. Meg is lódul a fantáziám, de finoman összeszorítom ajkaimat és combjaimat is, majd egy halk sóhajjal rendezem vonásaim és inkább a holnapi programjáról kérdezem. Nem, mintha annyira örülnék, ha magamra maradok, de majd megpróbálok arra koncentrálni, hogy milyen csodás lesz, amikor majd hazaér és "összeszed", bár ezen a szóhasználaton jót kuncogok, mielőtt még közelebb bújnèk hozzá. -Rendben.- súgom halkan mellkasára, apró csókot lehelek forró bőrére, de ekkor már kezdek egyre laposabbakat pislogni, amihez nagyban hozzájárul a belőle áradó melegség, az illata és a szívverésènek egyenletes hangja, amit tökéletesen hallok, ahogy arcommal kényelmesen hozzásimulok. Talán, az utolsó pár szavát, már csak képzelem, de esküdni mernék, hogy már megint Piroskát emlegeti, és cseppet sem lepne meg, ha álmomban visszaköszönne a történet.

Az első dolog, amit ébredezès közben érzékelek, az a derekamra simuló erős kar és a kellemes forróság, ami a hátamat éri. Elmosolyodok, óvatosan hátra sandítok vállam felett, mikor rádöbbenek, hogy kibaszottul emlékszem mindenre, ami tegnap, vagy pár nappal ezelőtt történt, ettől pedig máris eltölt a boldogság, minek köszönhetően valószínűleg egész nap dúdolgatva fogok fel-alá járkálni, mint valami sült bolond.
Megfordul a fejemben a gondolat, hogy óvatosan felèbresztem Őt is, de aztán eszembe jut, hogy miattam talán hosszú napok óta nem tudott pihenni, most pedig olyan édesen és mélyen alszik még, hogy egyszerűen képtelen lennék megfosztani ettől. Inkább óvatosan megemelem a karját, hogy ki tudjak bújni alóla, bár majdnem, hogy inkább le kell folynom az ágyról, hogy a lehető legkisebb mocorgással kússzak ki mellőle, majd halkan a szekrényhez lopakodok, de mivel ez most az Ő szobája, nem valami nagy számomra a választék. Egy inget veszek magamhoz, sietve belebújok és, miközben begombolgatom halkan kiosonok az ajtón és elindulok lefelé a lépcsőn. Azon morfondírozok, vajon mennyire lehet éhes a pár szelet pizza és egy ilyen fárasztó éjszaka után, így végül előkapok pár tojást és bacon szalonnát is, halkan dúdolgatva előszedek egy serpenyőt és neki látok a reggeli elkészítésènek, amit terveim szerint majd fel is viszek a szobájába, ha addig fel nem ébred.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 1:01 pm

Egyet kellett értenem szavaival, mert ha rám és a teljes gőzzel száguldozó fantáziámra bízták volna egy-egy mese hézagos részeinek kitöltését, a végeredmény nagy eséllyel tényleg nem gyerekeknek való lett volna. De, én nem is gyerekeknek tartogattam, hanem neki, nem mintha annyira vágyott volna arra, hogy tényleg, szó szerint esti mesét olvassak az ágya mellett, miközben próbál álomba szenderülni, mert a rendelkezésünkre álló időt jobb szerettem mással tölteni. El is engedtem a témát, még mielőtt eszébe jutott volna számon kérni, hogy hol is marad az a bizonyos mese, helyette inkább azon gondolkodtam, hogy vajon minek kell történnie ahhoz, hogy ismét rájöjjön a szökhetnék, amit ezúttal már tényleg azzal honorálnék, hogy bezárom valahová. Talán legutóbb is azt kellett volna tennem, annak ellenére, hogy elég radikálisnak tartotta volna, de kurvára tévútra vittek a megérzéseim. Azt hittem, jót cselekszem azzal, hogy magára hagyom, és hogy tényleg egyedüllétre van szüksége, de mikor másnap hűlt helyét találtam, már nagyon is bántam, hogy hagytam magam tévútra vinni. Arra a Dimitriy-re hallgattam, akit Ő teremtett, és aki próbált együttérző maradni, de abban a helyzetben a másik énem tanácsait kellett volna megfogadnom. Még ha az tényleg azzal is járt volna, hogy magamhoz vegyem a szobája kulcsát, akár úgy, hogy én is odabenn vagyok, akár úgy, hogy előtte kisétálok onnét, bár azzal csak olajat öntöttem volna a tűzre, hogy közben én is odabenn maradok. Talán ismét egy hatalmas pofon kis gazdája lettem volna, vagy... nem is egy pofoné. Kár volt ezen rugózni, legközelebb már tudtam, mit nem fogok csinálni. - Szóval, fehér zászlóval... - ismételtem szavait, de ahogy szemtelenül végignyalta ajkát, akaratlanul is befeszült a gyomrom, egyetlen pillanat alatt rántva össze az összes izmomat, ezt pedig egy előtörő, halk kis sóhajjal igyekeztem csillapítani. Amin mondjuk nem segített, hogy gyengéden itatni kezdte rólam a vizet, de ahogy lassan végzett a törölgetéssel, toltam rajta annyit, hogy kényelmesen az ágyra huppanhasson, én pedig követtem, meg sem állva addig, míg kényelembe nem helyezkedtem mellette, ujjaim pedig pimaszkodva körözni kezdtek a hasán. Teste épp úgy reagált érintésemre, mint ahogy az enyém az övére, finom libabőr jelent meg mellkasomon, miután leutánozta mozdulatomat, és Ő is az oldalára fordult, én pedig hol a köröző ujjaimat, hol pedig a gyengéd, lágy pillantását fürkésztem. Fogalmam sem volt, hogy milyen érzés lehet elégnek érezni Őt, mert még mindig nem tudtam betelni vele, mindig többet és többet akartam, ez alól pedig ezek a gyengéd pillanatok sem képeztek kivételt. - Egy filmet? - kérdeztem vissza elgondolkodva, lassan ismét elmosolyodva. - Szóval, moziba akarsz menni?  - folytattam tovább a gondolatmenetet, rögtön pofátlanul rá is harapva ajkamra. - Jól végiggondoltad? Te és én... egy sötét teremben. Nem, ahhoz nem tudsz elég halk lenni - csóváltam meg a fejemet kaján vigyorgások közepette, és bár bizonyára nem kellett volna eltréfálnom ezt a kis tervezgetést, de számára talán az volt a legrosszabb az egészben, hogy még csak nem is vicceltem. Ő is tudta, hogy kitelik tőlem, mert vele ellentétben, a szégyenérzetem jól megbújt valahol, és nem is tűnt úgy, hogy a közeljövőben tiszteletét akarná tenni. - Az amúgy sem erősséged - tettem hozzá vállvonogatva, perverz mosolyomba azonban némi gyengédség vegyült, mikor közelebb bújt hozzám. El is húztam kezemet a hasáról, csak hogy hajába tévedjenek, gyengéden cirógatva fejbőrét, ezzel együtt pedig tincseit is. - Lesz egy-két elintéznivalóm, de szerintem el tudok szabadulni előbb. Hazajövök korábban, hogy összeszedjelek - folytattam tovább vigyorogva, ujja után kapva fogaimmal, amit nemrég végigsimított ajkamon, majd lentebb hajoltam, hogy apró csókot leheljek homlokára, egy kis sóhaj után pedig még közelebb vontam magamhoz, és gyengéden átöleltem. - Talán itt az ideje, hogy Piroska aludjon egy nagyot - mormogtam a hajába, jólesően magamba szívva az illatát, mert csak most tudatosult bennem igazán, hogy nagy eséllyel napok óta nem aludt normálisan. Ahogy voltaképpen... én sem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 12:04 pm

Iris & Dimitriy

Olyan, mintha már ezer év eltelt volna azóta, hogy beléptem a motel szobába, Ő pedig ott ült abban a fotelban olyan szemekkel nézve rám, mintha ott a helyszínen meg akarna fojtani. Ijesztően más volt, ijesztően rideg és távolságtartó, de mindazok után, ami történt köztünk, már tudtam, hogy csak a saját védelme érdekében zárta el magát Tőlem, mert azt hitte, hogy örökre el akartam hagyni, kisètálni az életéből egyetlen értelmes magyarázat nélkül. Iszonyú volt újra olyannak látni, mint amilyen az elején volt, mikor már tudtam, hogy más is lehet, hogy más is lakozik benne és őszintén örülök, hogy nem tűnt el örökre a hülye húzásom miatt. Szívem szerint emlékeztetnèm is rá, hogy azért mégsem olyan okos mindig a felesége, de nem akarom a múlttal beárnyèkolni ezt az édes, nyugodt pillanatot. Sőt. Mostantól azon leszek, hogy megőrizzem ezt köztünk, hogy lehetőleg mindig így nézzen rám, mint most, azzal a mérhetetlen szerelemmel, amit újra és újra érzékeltet velem.
Mosolyogva bólogatok a Piroskával kapcsolatos megjegyzésèn, de aztán véget vetek a fürdésnek, hogy tényleg a lehető leggyorsabban túl essünk rajta és bebújhassunk az ágyba, de most sem hagyom ki a lehetőséget egy kis pimaszkodásra a haja ellen elkövetett merénylettel, amin nevetek is egy jót.-Ha a Te fantáziáddal lesz kiegészítve, kelleni fog a tizennyolcas karika.- duruzsolom a szoba felé haladva, majd ahogy az ágy mellett megállva alaposan felitatja rólam a vizet, én addig arcát és tekintetét fürkészem, ami most megtelik azzal a gyengédsèggel, amiről egykor azt hittem, hogy rajta sosem látható, hogy nem is létezik.-Hát egyrészt, Te most sem csináltál semmi rosszat...- emlékeztetem halkan, de mielőtt túlságosan magukkal ragadnának az emlékek, gyorsan folytatom is.-Másrèszt pedig, ha fehér zászlóval érkezel, valószínűleg én se tudok nemet mondani egy alapos...bèkülèsre.- pimaszkodok mosolyogva, de akaratlanul is megnyalom ajkamat, mert az én elmémben még a fehér zászló se feltétlenül azt jelenti, mint kellene, bár fogalmam sincs, hogy mikor lett ilyen piszkos a fantáziám. Talán, mindig is az volt, csak senki se csalogatta elő belőlem, míg meg nem jelent Ő, akire már, ha csak ránézek is kismillió piszkos dolog jut eszembe.
Én is neki látok megtörölgetni, kiélvezem minden pillanatát ennek a ránk telepedő nyugalomnak, és nem is titkolom el előle, mennyire szeretem ezt a gyengéd oldalát, ami miatt cseppet sem meglepő, hogy gyengéd érzelmeket èlesztett bennem félre söpörve minden rossz véleményt, amit eleinte kialakítottam Róla. -Senki nem hinné el, de nem is baj.- értek vele egyet vigyorogva, miután alaposan áttörölgetem, de végül lopok tőle egy gyengéd csókot is, ami végül jóval forróbb és mélyebb lesz, ahogy derekamnál fogva közelebb von magához.
Mire kettőt pislogok, már az ágyon találom magam Vele együtt és , ahogy Ő fentebb tornázza magát a párnákhoz, én is így teszek, míg végül kényelmesen elhelyezkedek mellette és lágy mosollyal ajkaimon bámulom tovább az arcát. Ujjai finoman cirógatják a hasamat, a szokásos libabőr meg is jelenik rajtam a kellemes érzéstől, miközben én magam is oldalt fordulok, egyik karom pedig a párnám alá csúsztatom, másikkal viszont én is rajzolgatni kezdek forró bőrére.-Az csodálatos lenne.- sóhajtom halkan, ábrándos mosollyal, bár igazából akárhová elvihetne, valószínűleg úgyis fülig érne a szám attól, hogy velem van, hogy rám szánja az idejét.-Megnèzhetnènk egy filmet.- vonok vállat tanácstalanul, mert azt nem tudom, hogy konkrét ötlete volt-e a kiruccanással kapcsolatban de, ha nem, hát segítek ötletelni.
Közelebb helyezkedek végül hozzá, arcom kulcscsontjához fúrom, gyengéden meg is csókolom bőrét, kellemes sóhajjal szívva magamba az illatát, onnan pislogva fel rá, miközben ujjaim, mint két aprócska láb, nyaka mentén fellèpegetnek alsó ajkához.-De előtte gondolom menned kell majd dolgozni is...- súgom végül halkan, és bár a gondolat, hogy megint egyedül maradjak a házban, egész kellemetlenül érint, mégis próbálok erőt venni magamon és nagy lány lenni, bármi is történt a múltkor. Tanulok a hibákból, azaz legközelebb, még a pizzafutárhoz is inkább Kirillt kérem meg, hogy menjen ki.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 11:16 am

Tovább vigyorogtam, közben megejtve egy laza vállrándítást, így jelezve, hogy ezzel nem tudnék vitatkozni. Már az első másodperctől kezdve egyértelmű volt, hogy a várakozással ellentétben nem egy ostoba, üres fejű libát szabadított rám az apám ezzel az egyezséggel, bár, az elején meg voltam győződve arról, hogy abban az esetben talán jobban jártam volna, de akkor még nem egy egész életet akartam leélni vele, csak pár hónapot, amíg a szüleink úgy nem döntenek, hogy elég volt ebből a színjátékból, és mehet mindenki a maga dolgára. Bizonyára könnyebb lett volna egy olyan nővel elindulni ezen az úton, aki nem látott túl az orrán, de Iris minden volt, csak ostoba és üresfejű nem. Tényleg, belegondolva olyan volt, mintha egy csomagba gyűjtöttek volna minden olyan tulajdonságot, amit nem tudtam elviselni egy nőben, sőt, tulajdonképpen senkiben, akinek velem akadt elintéznivalója, és bár nem kellett messzire mennem, hogy okos nővel találkozzak, mert a húgom is kitett magáért, de az életemben megforduló nőket nem Yelena mintájára festették meg. És ahogy a húgomat, úgy Irist sem lehetett csak úgy, az orránál fogva vezetni, és bármit is követtem el ellene, vagy úgy, hogy annak köze volt hozzá, biztos lehettem abban, hogy annak meglesz a maga következménye. És ki gondolta volna, hogy egyszer épp azokat a tulajdonságokat fogom szeretni benne, amiktől annak idején kedvem támadt szó szerint falat kaparni... a sors tényleg kiszámíthatatlan játékot űzött velünk.
- Hát, nekem sok minden kiesett annál a mesénél... de amúgy is, mit sétálgatott az erdőben - húztam el ajkaimat kínlódva, tétován vonva egyet a vállamon, de nem tudtam titkolni előle a jókedvemet. Ahhoz képest, hogy reggel mennyi baljós árnyék gyűlt a fejem fölé, most tényleg olyan volt, mintha menet közben műfajt váltottunk volna, ezt pedig egy pillanatig sem bántam. Nem akartam visszacsöppenni az elmúlt napokba, és nem akartam újra azon gondolkodni, hogy mit rontottam el, vagy hogy mit kellett volna másképp csinálnom, már, mikor épp nem azon agyaltam, hogy kibaszottul meg akarom fojtani, amiért ezt tette velem, anélkül, hogy egyáltalán esélyt adott volna arra, hogy együtt megoldjuk. Ez azonban már régen a múlt részét képezte, és bár sok mindent akartam a nyakával csinálni, de a fojtogatás nem tartozott közéjük. - Mindegy, a hézagos részeket majd kiegészítem a saját fantáziám szerint - vigyorodtam el pofátlanul, pimaszul végignyalva saját ajkamat, de ennek elég gyorsan lába kélt, mikor szemtelenkedve felborzolta a hajamt, és bár iszonyúan pimasz húzás volt tőle, de még így sem tudtam eltüntetni a mosolyomat. Amint lehetőségem adódott rá, már loptam is tőle a törülközőt, majd a vállára terítettem, finoman terelgetve kifelé, csak hogy az ágy mellett megállva kezdjem el szárazra törölni. - Hát, vagy ki tudja - vontam meg a vállamat, ekkor már ismét magamra erőltetve a megjátszott, ártatlan arckifejezést. - Ha épp szökni akarsz majd, valószínűleg előtte valami rosszat csináltam. Talán a hátad közepére sem kívánsz majd - vontam fel végül szemöldökömet, villantva mellé egy perverz vigyort a kétes szóhasználat miatt, majd engedtem, hogy átvegye tőlem a törülközőt, széttárva némileg a karjaimat, hogy engem is szárazra törölgethessen. Hosszú ideig őrizgettem magamon azt a kicsit sem ártatlan vigyort, de szavai hatására végül mégis lágyultak a vonásaim, kicsit megingatva a fejemet. - Hát, ezt csak neked tartogatom - sóhajtottam halkan, és ahogy csókot csent tőlem, nem engedtem el olyan könnyedén ajkait, finoman átkaroltam derekát, míg másik kezem az arcára simult, kiharcolva egy valódi, igazi csókot tőle. - És amúgy is, ha elmesélnéd valakinek, nagy eséllyel kiröhögnének - nevettem ajkai közé, majd óvatosan tolni kezdtem az ágy felé, és vele együtt dőltem én is, felkúszva egészen a párnáig, de amint mellém feküdt, féloldalasan felé fordultam, ujjaim pedig hasán kezdtek kalandozni, apró kis köröket rajzolgatva a köldöke mellé, másik kezemmel pedig a fejemet támasztottam meg. - Holnap elvihetnélek valami... hétköznapi helyre, hétköznapi emberek közé - kezdtem el hangosan gondolkodni, mert bár nem gyakran csináltam ilyet, de amikor igen, elég nyilvánvaló volt, hogy tetszett neki.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 10:23 am

Iris & Dimitriy

Cseppet sem tetszik az ötlet, hogy a szobában várjon, amíg én letusolok, de ahelyett, hogy vitába szállnèk emiatt, inkább egyszerűen csak magam után húzom a fürdőbe és a víz alá állva azzal kezdem a fürdést, hogy Őt szabadítom meg a Nutella maradványaitól a lehető legalaposabb, leggyengèdebb mozdulatokkal. Mindezt megismètlem a hátán is, még ha oda nem is jutott az édességből, már csak azért is, mert van min legeltetni így is a szemeimet és nem is titkolom, mennyire tetszik a látvány. Minden kibaszott porcikája tetszik, még a testén húzódó hegek is, melyeket szívem szerint egyesével csókolgatnèk végig, bár ebből még nem telt el egy perc sem.
Annak ellenére viszont, hogy én már kész listát állítottam össze arról, mely részei a kedvenceim, Tőle nem várok el ilyesmit, egyébként is lenne tippem, hogy mely részeimtől zsong be a legjobban, mert ezeket amúgy is előszeretettel vizslatja kerül-fordul. Most is szemügyre veszi előbb az ajkaimat, majd a melleimet, mintha ezzel is súgni akarna, hízelgő szavai hallatán pedig hangosan kacagni kezdek.-Nahát. Nem is tudtam, hogy ilyen okos feleséged van.- lesek fel rá pimasz mosollyal, bár a legutóbbi húzásomat azért nem biztos, hogy kifejezetten okosnak nevezném, még akkor sem, ha abban a pillanatban tényleg azt láttam a legjobbnak, ha magára hagyom, amíg rá nem jövök, miként tudnám visszakapni lényem azon részét, aki már pontosan tudta, hogyan éljen túl az Ő világában. Mostanra viszont, már rájöttem, hogy az is én voltam, tehát minden bizonnyal én is képes vagyok rá, csak ehhez rá kellett jönnöm, hogy mi a tétje az egésznek, hogy Őt csak akkor kaphatom meg és úgy lehet az enyém, ha vállalom a kockázatot. Az pedig, egy pillanatig sem kérdés, hogy megèri-e, mert az, ahogy Ő szeret, ahogy Ő ér hozzám és ahogy Ő néz rám, mindennèl többet ér.
Őszintén meglep azonban, hogy nem csak ez a két próbálkozásom volt, de mielőtt még elkezdhetnèk kíváncsiskodni, már megint előhozakodik a Piroska és a farkas történetèvel, ezzel is jelezve, hogy talán annyira nem is akar beszélni róla, nekem pedig minden bizonnyal tiszteletben kellene ezt tartanom, ugyanakkor az sem róható fel, ha kíváncsi vagyok, hiszen rólam is szól a történet, ha nem is emlékszem rá.-Piroska is szökni próbált?- viccelem el végül inkább a kellemetlen témát, majd egy hasznos tippet is adok, mit csináljon legközelebb, ha úgy látja, hogy pánikolok, de amikor visszakèrdez a teendő kapcsán kacér mosolyt villantok rá.-Igazad van. Jobb lenne, ha lenne valaki mellettem.- incselkedek mosolyogva, miközben a megszerzett törölközőt elcseni tőlem, ha már összborzoltam vele a haját és a szoba felé kezd terelgetni. Egy pillanatig sem kérdéses, hogy pontosan kire is gondolok, ki gondoskodhatna arról, hogy ne unatkozzak a szobámban, láthatja ezt a tekintetemben is, mert bármennyire is viccelődünk most, tény, hogy mellette könnyebben megnyugodnèk, bármi miatt is borulnèk ki épp. Már a puszta közelsége is eltereli a figyelmem minden másról, legyen az bármilyen rossz gondolat, bár az is elkönyvelhető, hogy a tornyomba zárkózva mindenre lenne lehetőségem, csak pihenésre nem, ha Ő is vállalná velem a rabságot.-Az attól függ. Szerintem elég pihentető lenne Veled tölteni az éjszakát. Legalábbis lelkileg, testileg már nem biztos.- kuncogok halkan, közben tekintetem arcát fürkészi, ahogy gondosan letörölgeti rólam a vizet, mellkasomat pedig ismét eltölti az a kellemes melegsèg a gondoskodását látva. Senki nem hinné el Róla, hogy milyen édes tud lenni, de amint ez eszembe jut, már belém is hasít a gondolat, hogy Őt nem is akarom, hogy bárki más lássa. Meg akarom őrizni magamnak, óvni és vigyázni rá és remélni, hogy minden viszontagság ellenére Ő is megőrzi magát nekem.-Ugye tudod, milyen imádnivaló vagy?- kérdezem végül halkan, kissé oldalra biccentett fejjel, miután hosszan tanulmányoztam vonásait, végül a törölközőt mosolyogva elveszem tőle és én is neki látok felitatni bőrèről a vizet.-De ne aggódj. Nem árulom el senkinek.- duruzsolom halkan, pimasz mosollyal, majd közelebb lépve hozzá, a háta mögött összefogva a törölközőt tovább törölgetem, csak közben kihasználva a közelségét lopok tőle egy csókot is.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 18, 2022 7:24 am

Nem is nagyon akartam ellenkezni azok után, amilyen rosszalló pillantást vetett rám, miután bedobtam, hogy talán egyedül kellene fürdenie, de úgy őszintén, még én sem gondoltam komolyan. Nem is nagyon tudtam felidézni olyan alkalmat, mikor tényleg képes voltam kinn maradni, miközben egy vékony fallal odébb Ő éppen vizet folyatott magára, így mikor ujjaimra fogott, és gyengéden húzni kezdett maga után, zokszó nélkül követtem, tekintetemet nem egyszer futtatva végig teste formás részein, különös figyelmet szentelve a fenekének, már amennyit ebből a szögből láthattam belőle, de amint ismét a kabinban találtam magam, már nem elsősorban a nézelődéssel voltam elfoglalva. Jóleső sóhaj bukott ki belőlem, mikor ömleni kezdett ránk a kellemes hőmérsékletű víz, bár, még mindig hűvösebbnek éreztem, mint a saját bőrömet, és ezen nem is volt mit csodálkozni. Még mindig dolgozott bennem az előbb átélt gyönyör, hol valamelyik karomat, hol a lábujjaimat vagy épp a mellkasomat zsibbasztotta valami észveszejtő módon, és bár a szívem már rátalált a sajátos, nyugodt ritmusára, de továbbra sem tudtam bizsergés nélkül fogadni, ahogy a tusfürdős kezeivel érintette testemet, először a mellkasomat, majd utána a hátamat.
Vigyorogva simítottam rá ujjaimat az engem átölelő karjára, mikor hozzám bújt, némán élvezve azt a semmihez se hasonlítható békét, amibe most csöppentünk bele egymás által. Ujjaim finoman zongoráztak felfelé a kezén, végig az alkarján, de aztán megfordultam, csak hogy én kezdhessek bele abba a fürdetésbe, amit ma már nem egyszer megígértem. Kezdett rutinná válni, hogy egy fürdés nem is fürdés, szerencsés volt már rögtön kettőt tervbe venni, és erre a ma este sem cáfolt rá. - Hát, mivel borzasztóan okos nő a feleségem, nagy eséllyel a tippjei is jók - vigyorodtam el pofátlanul, utalva azokra a dobogós helyekre, bár, nem kellett hozzá sok képzelőerő, hogy kitalálja, az Őt végigpásztázó szemem pedig amúgy is elárulta volna, hogy vajon mi is lehet az első két helyen, alaposan szemügyre véve a száját, majd kissé lentebb pillantva, tovább simogatta testét a tekintetem, ajkam szélében egy pimasz kis vigyorral, miközben beharaptam őket. Közben azonban kezeim sem tétlenkedtek, a nutella minden maradványát eltüntettem róla, de ahogy tovább folytattam a mozdulatot, mondhatni, már minden ok nélkül, hisz teljesen tiszta volt, tovább szélesedett a pimasz vigyorom, annak ellenére, hogy az Övé kissé másról árulkodott, miután ismét szóba hoztam a szökését. Míg Ő államra csókolt nemrég, én a kezemet emeltem fel, gyengéden végigcirógatva arcát, és bár kibukott belőlem egy kis sóhaj, de már nem volt bennem sem neheztelés, sem szemrehányás. Azt hiszem, végre megértettem, hogy miért tette, és mikor elém tárta a tényt, hogy a távolléte alatt is tovább kutakodott, mi is okozhatta az emlékezetvesztését, egyérteművé is tette, hogy nem örökre akart elmenni. Legalábbis... gondolom. - Te csak kettőre emlékszel - húztam el a számat grimaszolva, de hangomban továbbra is ott időzött a jókedv, az arcomon nemkülönben. - De talán a Piroska és a farkas jobb esti mese lenne - tettem hozzá szinte rögtön, mielőtt eszébe jutott volna megkérdezni, hogy mégis milyen oka volt még megszökni. - Ha bezárnálak... nem unatkoznál egyedül? - kérdeztem megjátszott évődéssel, pár pillanatig a fürdő mennyezetét bámulva, mintha amúgy tényleg vadul forognának az agytekervényeim, pedig már a kérdésem is elég egyértelműen elárulta, mégis milyen társaságot gondolnék mellé, ha már egyszer kénytelen lennék bezárni, ugyebár.
Vigyorogva kaptam ki a kezéből a törülközőt, mikor pimaszkodva nedvesre borzolta a hajamat, szinte érezve, hogy égnek áll az egész, pofátlanul meg is forgattam a szemeimet, miközben ajkaihoz hajolva loptam tőle még egy csókot, majd a megszerzett törülközőt a vállára terítettem, miközben mögé léptem, és így, testem gyengéd nyomásával igyekeztem ösztönözni, hogy a szoba felé vegye az irányt. - Bár, ha mégsem egyedül zárkóznál be, valami csoda folytán természetesen - folytattam tovább az elmélkedést, még tovább gondolva az előbbi gondolatmenetet. -, nem hiszem, hogy sok alkalmad lenne reggelre kipihenni - vontam meg ártatlanul a vállaimat, majd az ágy mellett megállva a törülköző után nyúltam, gyengéden itatva le bőréről a vizet, alaposan szárazra törölve testét.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
Vissza az elejére 
10 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: