M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 29, 2022 5:41 am

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Különös most visszagondolni azokra a verbális csatákra, melyeket eleinte vívtunk, hogy mennyire más hangulatúak voltak és, hogy mennyivel másabb volt a cél, hiszen akkoriban Ő minden alkalmat megragadott arra, hogy éreztesse velem az erő és a helyzet adta fölényèt, én pedig már, csak azért is dacoltam vele, ellenszegültem és még akkor is tovább beszéltem, mikor Ő már egyértelműen lezártnak vett egy vitát.
Most ugyanilyen csatákat vívunk, csak ezek sokkal édesebbek, sokkal izgatóbbak, mert már nem arra megy ki a játék, hogy borsot törjünk egymás orra alá, hanem hogy egymás fantáziáját piszkáljuk, mintha nem akarna így is lángra lobbanni körülöttünk minden, valahányszor csak egymás közelébe kerülünk. Felmerül azonban bennem a gondolat, hogy talán tudat alatt, már az is valami ilyesmi akart lenni, amit eleinte műveltünk, csak még sokkal dominánsabb volt benne a düh és a büszkeség, és még magunk sem értettük, mi mással tudnánk levezetni azt a rengeteg feszültséget.
Nem, mintha le lehetne vezetni, hiszen most is épp ugyanúgy nézek rá, mint tegnap éjjel vagy ma reggel, de amikor szándékosan bèbizni kezd ezzel vágva vissza a pimaszkodásomèrt, már egyértelműen figyelmeztetem, hogy...igazából magam sem tudom, hogy mire, hogy mit is jelent az, ha nem állok majd jót magamèrt.
-Igen. Elég édes vagy.- értek egyet vele huncut vigyorral, de a limuzin kapcsán, már inkább csak legyintek és a szemeimet forgatom, mielőtt a fejemre húzná a bukósisakot, a kabátra viszont nemet mondok. Így is majd' meggyulladok, mikor felemlegeti azt a pizzát, amit kénytelenek voltunk félig-meddig hidegen megenni, mert éhség ide vagy oda, sokkal mohóbban vágytunk egymásra, mint akármilyen pizzára, mint ahogy most is jobban érdekel Ő és a Vele töltött idő, mint az, hogy mit fogunk enni. Hamburgerre voksolok végül, ha már engem kérdezett a vacsorával kapcsolatban, már csak azért is, hogy ne kelljen túl sokat várni valami puccos ètteremnèl és, mert talán a motorozás mellé mindenképp valami ilyesmit tudok elkèpzelni, de azt nem kötöm az orrára, hogy útközben ez még változhat attól függően, mi akad elém vagy, hogy mit kívánok meg.-De lehet más is, ha szeretnéd. Te vagy farkasèhes, nem én.- vetem fel mosolyogva, miközben pár pillanatig kièlvezem a látványt, amit a motoron ülve nyújt, majd én magam is mögé pattanok szorosan hozzá simulva és átfogom a derekát a kabát alatt -Elárulok egy titkot.- kezdek bele mosolyogva az amnéziám kapcsán.-Ezzel emlèkezetvesztès nélkül is bármikor le tudsz venni a lábamról.- mosolygok jóízűen a sisak alatt, már csak amiatt is, mert feltűnik, hogy végre nem úgy beszél erről az amnézia dologról, mintha legalábbis meghaltam volna. Nem, mintha azt várnám, hogy repessen a boldogságtól, amiért elfelejtettem Rólunk mindent, mert ez Neki lehet a legnehezebb, de most már legalább újra mellette vagyok és vele együtt küzdök majd azért, hogy visszakapjuk, ami a miénk.
Végül magára kapja Ő is a sisakot, én pedig igyekszem nem nagyon ficánkolni mögötte, mikor pedig keze gyengéden végig simít a lábamon, pár pillanat erejéig határa hajtom a fejem.-Nem ígérhetem, hogy vissza tudom majd fogni magam.- nevetek jóízűen, a tapizással kapcsolatos megjegyzésèn, mikor pedig beindul a motor, a hangjától vigyorogva harapok alsó ajkamba, mint valami lökött csitri és még szorosabban átölelem Dimitriy derekát, mintha ezzel akarnám jelezni, hogy én készen állok.
Lassan, kényelmes tempóban indul el a város felé, én pedig mosolyogva bámèszkodok, mint aki még nem látta soha az elè kerülő épületeket, de ez a mosoly az élménynek szól inkább, és minèl gyorsabban haladunk, minél jobban húzza a gázt, annál szélesebb a vigyorom is. Mikor a látóterembe kerül olyan hely, ahol akár be is szerezhetnènk a hamburgert, finoman meghúzom rajta a pólót, ha pedig érti a célzást és félre áll végül, leszállok mögüle és lehúzom a fejemről a bukósisakot is. -Remegnek a lábaim.- nevetgèlek halkan, de tény, hogy a szokatlan élménytől felszökött bennem az adrenalin, mert pokolian élvezem, de nagy eséllyel, ha Ő nincs, az életben nem motoroztam volna többet soha, így viszont meg van rá az esély, hogy többször is befűzöm majd.-Egyèbkènt itt vannak sültek is. Mit kérsz vacsora, édes?- fordulok felé vigyorogva, szándékosan pimaszkodva az új becenèvvel, ha már olyan büszkén megállapította, hogy Ő amúgy is elég édes és hát valóban az. Teljesen le is vett a lábamról a motorozással és az estènek, még nincs is vége.[color=peru]-

Can we Kiss forever?

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 28, 2022 8:58 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Csak lazán megvontam a vállaimat, ajkam szélében egy grimasz kis vigyorral, mikor szóvá tette, hogy valószínűleg nem ugyanazt értjük a hősszerelmes jelző alatt, de ezen amúgy se lepődtem volna meg. Ha abból indultam ki, hogy milyen rideg és merev voltam vele eleinte, és hogy néha még a hűvös levegő is forróbb volt nálam, a kimért, sértő modoromról már nem is beszélve, tényleg beszélhettünk fejlődésről, de mindez valami olyasmi volt, amit nem tudatosan építettem magamban. Még az sem volt biztos, hogy egyáltalán én építettem-e, mert inkább tűnt az Ő keze munkájának, semmint az enyémnek, elvégre nélküle nem jutottam volna el a felismerésig, hogy talán mégis többre vágyom annál, mint ami kijutott, abban viszont teljesen biztos voltam, hogy senki más nem tudta volna kivívni ezt az érzelmes kavalkádot, amit Ő lobbantott bennem lángra újra és újra. És ha egyszer is eluralkodott rajtam az a pánikszerű félelem, ami az elmúlt időszakban nem egyszer tiszteletét tette, ami arra akart rábeszélni, hogy engedjem Őt el, a másik részem foggal és körömmel ragaszkodott hozzá, és ezen még az sem változtatott volna, ha a szemembe mondja, hogy már nem akar velem semmit. Pedig, akkor már tényleg egyértelmű lett volna, hogy el kell engednem, de most, ahogy rám nézett és amilyen éhes tekintettel méricskélt, nem tudtam elképzelni, hogy valaha is azt kérje majd tőlem, hogy engedjem szabadon.
A piszkálódás viszont még akkor sem ért véget, mikor a garázsba érve elé tártam, hogy pontosan mi is az a harmadik opció, a szemei pedig tényleg felcsillantak a motor láttán, de ahogy tovább ráncigálta a bajszokat, már szándékosan folytattam a provokálását, nem is hagyva ki egy jó időzített bébizést, amit ki nem állhatott. És ezzel nagyon is tisztában voltam, ezt az incselkedő vigyorom el is árulta. - Szóval nem állsz jót magadért... - ismételtem el szavait elgondolkodva, összeszűkült szemekkel, mintha egy pillanatra is megijedtem volna, de ezzel inkább a lovat adta alám, semmint hogy kirángatta volna alólam. - Végül is, én elég édes vagyok - vágtam végül ártatlan arcot, megspékelve egy huncut kis vigyorral, bár tény, hogy szokatlan volt a szavajárása, de betudtam annak, hogy vissza akart vágni a bébizésért cserébe. - Limuzinom viszont nincs. Még - folytattam tovább, úgy téve hozzá azt az apró kis szócskát, mintha valaha is eszembe jutott volna beszerezni egyet, de a gondolataimat csak addig kötötte le ez a kicsit sem valós elképzelés, amíg el nem képzeltem Őt abban az emlegetett miniszoknyában. Talán még nem is láttam egyetlen ilyet sem a ruhatárában, de ami késik, nem múlik.
Egy halk sóhajjal húztam a fejére a sisakot, de ajkaimról nem tudott lehervadni a mosoly, a játékos fény ott időzött tekintetemben, és ezzel nem is voltam egyedül. Az elmúlt napok mázsás súlyként nehezedtek ránk, már majdnem elfelejtettem, hogy mennyire fel tud oldani egyrészt engem is, másrészt saját magát ezzel az állandó pimaszkodással, bár, még nem telt el egy perc sem abból, hogy mindezt a megfelelő helyzetben visszakapja majd. - Akkor kabát nem - biccentettem, magamon azonban összehúztam a sajátomat, a gyomrom pedig kínkeserves korgásba kezdett, mikor eszembe jutott a forró pizza, amit minap félbehagytunk, de ahogy Ő, úgy én is emlékeztem, hogy ami félbeszakította a vacsorát, az még forróbb és mámorítóbb volt, mint az a kibaszott pizza. - Hamburger igen - tettem hozzá, mintha csak képzeletbeli jegyzetet vezetnék, majd egy újabb sóhajt követően ismét a motor mellé léptem, és felültem, lábaimmal azonban még ragaszkodtam a talajhoz, és miközben kényelembe helyeztem a hátsómat az ülésen, újra a szemeibe néztem, tekintetemmel üzenve, hogy most már akár Ő is felszállhat mögém. - Van egy jó része az amnéziádnak - kezdtem bele, miközben beült mögém, és miközben kezei átfogták a derekamat, megpróbáltam felé sandítani. - Ha ismét elfelejtesz majd mindent, bevethetem ugyanezt a randi-trükköt újra és újra - nevettem el magam halkan, talán először próbálva meg poénosra venni az emlékezetkiesését, pedig valójában még mindig forrongtam miatta, és igazság szerint, eszembe sem jutott komolyan gondolni a saját szavaimat.
Egyik kezemet végül pár másodperc erejéig magam mellé engedtem, hátra nyúlva finoman végigsimítottam lábán, már amennyit elértem belőle, majd kiszakadt belőlem egy kis sóhaj. - Ne tapizz nagyon, mert félre fogom érteni - törtem meg a gyengédnek szánt pillanatot egy pofátlan megjegyzéssel, még pofátlanabb kacsintással, kiegészítve egy széles vigyorral, miközben a saját fejemre is sisakot húztam, de még válaszolni sem hagytam, mikor felbőgött a motor, és mivel éreztem magam körül a karjait, ahogy határozottan szorított, már semmi nem tartott vissza az indulástól. Ami csak az első pár másodpercben tűnt lassúnak, mint valami komótos bemelegítés, csak utána lendülve bele igazán, épp annyira engedve el a gyeplőt, amennyitől még Ő sem ijedhet meg, először a város felé véve az irányt, hogy megszerezzük azt a bizonyos romantikus vacsorát, hamburgerek formájában.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 28, 2022 7:41 pm

Iris & Dimitriy

A szememet forgatom szavai hallatán, mert bár nagyon sok mindenre nem emlékszem, ezáltal nem is tudok neki példákat felhozni -holott biztos vagyok benne, hogy van egy pár-, mégse tudnám azt mondani, hogy nem egy hősszerelmes típus, bár más kérdés, hogy ez kinek, mit jelent. -Pedig, számomra már az vagy, bár van egy olyan érzésem, hogy nem ugyanúgy képzeljük a dolgot.- jegyzem meg halkan kuncogva, mert szerintem számára az a hősszerelmes, aki lépten nyomon áradozik álmai asszonyáról, pedig szerintem, sokkal fontosabbak a tettek, mint a szavak. Ő pedig, már rég megütötte az általam idealizált hősszerelmes-mèrcèt azzal, hogy nem mondott le rólam, hogy az őrülten abszurd nehézség ellenére is próbált visszakapni, megmutatni, hogy mi rejtőzik a szívében és, ha nem is szaval nekem lépten-nyomon Shakespeare-t -amitől amúgy is a falra másznèk-, valahányszor csak rám néz vagy hozzám ér érzem, hogy mit érez irántam. Abból, ahogy óvni próbált ma is lénye sötétebb részènek nyomaitól, ahogy vigyáz rám vagy, ha elkísèr virágot venni, ha reggelit csinál vagy épp, ha szán időt arra, hogy ne csak egy szimpla vacsorára vigyen el, hanem valami igazán meglepő programot találjon ki, amivel igaz, hogy őrülten kíváncsivá tesz, mégis élvezem és boldog vagyok közben.
Arra mondjuk nem számítok, hogy egy motor bukkan fel majd végül a garázsajtó mögül, de még ekkor sem bánom, hogy nem választottam végül inkább a másik két program közül és a makacsságomra hallgattam, bár azt képtelen vagyok magamban tartani, hogy még ettől a nyomorult kétkerekűtől is, csak még vonzóbbnak látom. -Ha tovább bèbizel, én sem állok jót magamèrt, édes.- sandítok rá pimasz mosollyal, bár kétségtelenül megmozgatja a fantáziámat az a félbe hagyott "vagy" kezdetű mondat, de végül, mikor megemlítem, mennyire nem tűnt motorozós típusnak, Ő csak a "sznob" szót ragadja ki szavaim közül, amivel ki is érdemel egy fáradt sóhajt és egy mosolyt.-Èpp ez az, hogy nem tartalak sznobnak, pedig erre számítottam az elején.- sóhajtom megtámaszkodva a motoron picit.-A motor sokkal vagányabb, lazább, nem az a tipikus maffiózós-limuzinos stílus.- fűzöm még hozzá, de végül csak megrázom a fejem és legyintek egyet, hiszen feleslegesen is magyarázkodok, mert van egy olyan érzésem, hogy csak szándékosan húzza most is az agyam. -Sajnálom. A férjem ragaszkodott hozzá, hogy nadrágot húzzak, mert motorozni visz.- rázom a fejem, mint valami szófogadó leányzó, de ajkaimon továbbra is az az incselkedő mosoly látszik, mikor pedig a fejemre húzza a sisakot, jókedvűen elnevetem magam.-Szerintem nem fogsz összetörni és amúgy sem jönne rá a másik kabátra.- pillantok le arra, amit amúgy is magamra vettem, de aztán máris azon jár az agyam, honnan is szerezzünk majd magunknak vacsorát, bár a pizzás megjegyzésèn akaratlanul is elpirulok és elnevetem magam. -Pedig, nagyon finom volt az a pizza.- sóhajtom ábrándosan, tovább töprengve, végül vállat vonok és megigazítom a fejemen a bukót, ami máris iszonyúan zavar, de csak azért, mert így lehetetlen, hogy csókot lopjak tőle.-Akkor, most legyen hamburger a menü. Hátha annak nem marad ott a nagyja.- kacsintok pimasz mosollyal, a táska pántját pedig átemelem a nyakamon, hogy ne hagyjam el a vállamról majd útközben, végül összefonom karjaimat mellkasom előtt és sóhajtok egy nagyot. -Minden nap okozol valami meglepetést...- csóválom a fejem végül lágy mosollyal, szerelmes pillantással, ha pedig idő közben felül a motorra és jelez, hogy akár én is követhetem, én magam is felszállok mögé és szorosan hozzásimulva, a kabát alatt átkarolva simítom hasfalára a kezeimet. Pokolian izgulok, amit az arcomon virító mosoly is elárulhat, félni azonban, egy pillanatig se félek semmitől.

Can we Kiss forever?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again - Page 8 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 28, 2022 6:27 pm

Még saját magam is megleptem azzal, hogy továbbra sem vetettem el a ma esti randevű ötletét, annak ellenére, ahogy jelenleg néztünk egymásra. Hisz alig lépett ki a szobája ajtaján, máris úgy nézett rám, hogy attól egy visszahúzódó kisfiú bizonyára rögtön zavarba jött volna, de én sem maradtam adósa egy pillanatra sem, az egészet pedig azzal koronáztam meg, hogy még szemtelenül végig is nyaltam ajkaimat, mintha csak így akartam volna üzenni neki, hogy a fantáziámban már régen máshol járt a nyelvem, bár, ahhoz még túl sok ruha volt rajta. Ha hallgattam volna a fülemben doboló vérre, a zakatoló szívemre, és arra a zsigereimben kapaszkodó érzésre, ami rámarkolt a gyomromra, ez lett volna az a pont, mikor elpattan az a bizonyos húr, és ahelyett, hogy lefelé vettem volna vele az irányt, visszatuszkoltam volna a tornyába, holnap reggelig ki sem engedve onnan. Sőt, még az sem zavart volna, ha marasztalásba kezdene, mert a mai nap is kínkeserves szenvedés volt nélküle, és nem is akartam belegondolni abba, hogy holnap ugyanez várt ránk. Elvégre, az életünknek mennie kellett tovább, de piszkosul nehéz volt másra koncentrálni, miközben tudtam, hogy itthon vár rám, és azon túl, hogy ilyen szenvedélyes szerelemmel fűtötte a mellkasomat, nem tudtam nem arra gondolni, hogy mi minden várhat rám az ágyában, szorosan a testéhez simulva, miközben izmai újra és újra börtönre ítélnek, míg meg nem reszket az élvezettől. - Még most sem érzem magam hős szerelmes típusnak - húztam el ajkaimat, szándékosan dobva vissza a labdát, mintha amúgy valaha is azt éreztette volna, hogy egy idealizált ficsúrra van szüksége. Talán közelebb állt volna hozzá egy olyan, mint amilyen Ő maga is, de ismerve azt a nőt, aki kiszabadult belőle, szinte láttam magam előtt, hogy egy hétköznapi bájgúnár mellett talán boldog lenne és biztonságban érezné magát, de egyben pokolian unatkozna is.
Vigyorogva fogadtam csókját, de rögtön előcsalogatott belőlem egy szemöldökráncolást, mikor ráncokról kezdett beszélni, de úgy tűnt, hogy ha másra nem is, hát arra tökéletes volt ez a kis megjegyzés, hogy ne kíváncsiskodjon tovább. Azt már úgyis tudnia kellett, hogy ha valamit nem akarok elmondani, azt akkor sem fogom, ha harapófogóval esik nekem, mert ha valamit, hát a fájdalmat kurvára el tudtam viselni. Tekintetem végül nagy nehezen elszakadt tőle, bár kicsit sem azért, mert képes lettem volna betelni vele, inkább az volt az oka, hogy elindult lefelé, én pedig valahol félúton előztem be, pofátlan vigyorral sandítva hátra, a lépteim pedig akkor szűntek meg, mikor kiértem a garázshoz, és sejtelmes kis vigyorral megálltam az ajtó előtt. - A makacsságoddal nem vitatkozom. Bár,  tudnék vele versenyezni - kacsintottam rá pofátlanul, miközben lassan felnyílt a garázsajtó, én pedig beljebb léptem, de előzetesen már úgyis sejthette, hogy mire számíthat, miután az utolsó előtti pillanatban megemlítettem a motorozást.
Egy kis sóhajjal vettem szemügyre a régóta parlagon heverő motort, megállva mellette, és ahogy tovább csűrte a szavakat, szembe fordultam Vele. Ő pedig tovább folytatta az incselkedést, pimasz szavai után egy jól irányzott mozdulattal végül kikerült, és a motor mellé sétált, én pedig egy feszült sóhajjal követtem alakját, nem bírva ki, hogy ne forgassam meg a szemeimet, de valószínűleg voltak sejtései, hogy milyen nehezen álltam ellent a késztetésnek. - Bébi, ha így folytatod, nem megyünk sehová. Vagyis, de, vissza a házba. Vagy... - kezdtem hangos gondolkodásba, tudatosan próbálva úgy beszélni, hogy ne hallja ki a hangomból, mennyire kibaszottul vágyom Rá, mert az csak egy újabb fegyver lett volna a kezében ellenem, és már így is túl nagy volt a választék arra a célra, ha kínozni akarna. Ahelyett azonban, hogy rögtön a lényegre tértem volna, inkább szavaira kezdtem figyelni, a sznob szót hallva pedig ismét ráncba szaladt a szemöldököm. - Szóval sznobnak gondolsz? - biggyesztettem le ajkaimat megjátszott sértődéssel, majd lazítottam végtagjaimon, és megvontam a vállamat. - Mindenkinek vannak hobbijai, nem? - kérdeztem vissza, kérdéssel válaszolva kérdésére, bár mióta betette a lábát a házamba, aligha volt időm bármilyen hobbinak is hódolni. - Ha most vissza akarnék vágni, nagy hasznát venném a miniszoknyádnak - vigyorodtam el újra, úgy téve, mintha nem látnám az éhező tekintetét, amivel engem sasolt, majd távolabb sétáltam, és a kezembe vettem egy bukósisakot. Komótos léptekkel, a kezeim között forgatva sétáltam oda elé, szinte a fejére nyomva a sisakot, szemtelen vigyorral piszkálva a csattot. - Kabátot is kérsz? - kérdeztem, állammal a fal felé bökve, ahol néhány bőrdzseki lógott a fogasról. - Szörnyen éhes vagyok, szóval döntsd el, honnan akarsz vacsorát. Elvitelre - tettem hozzá vállat vonva, ezzel is a tudtára hozva, hogy semmi kedvem nincs ezúttal emberek között vacsorázni, és hogy bárhová is akarom vinni, ott tényleg csak mi ketten leszünk. - A pizzát máris leszavazom, abból legutóbb is ott maradt a... nagyrésze - vágtam pofátlan grimaszt, szám szélében azzal a kis sunyi vigyorral.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 28, 2022 3:05 pm

Iris & Dimitriy

Nem tudom, hogy tudna-e egyáltalán rosszul elsülni ez a randi, hiszen már a puszta jelenléte is elűzi belőlem az egész napos magányt, a borús gondolatokat és az aggodalmat is, hiszen mióta csak hazaèrt és még az is kiderült, hogy egy haja szála sem görbült, le se tudom magamról vakarni a mosolyomat. A testemet kínzó vágyról meg, már ne is beszéljünk, ami most is épp úgy munkálkodik bennem, mint ahogy manapság szokott és nagy eséllyel pont emiatt nem kellene sokáig erőlködnie, hogy az ágyába csaljon. Egyébként is ott tervezem lezárni ezt az estét majd, az Ő karjaiban akarok most is elaludni, de a holnap reggelt, már biztos, hogy nem úgy fogom indítani, hogy ne ébresztenèm fel egy forró csókkal, mielőtt bármihez is kezdenék. Leszámítva azt az eshetőséget, ha az ajkaim valahova egész máshová vándorolnának, de a lényeg, hogy ha vissza is szundítana, akkor is éreztetnèm vele valahogy, hogy mellette vagyok és, még véletlenül sem szöktem el.
Vigyorogva fejet csóválok, mikor odakintről meghallom sürgető szavait, bár tisztán érzem hangjából, hogy ezzel is, csak cukkolni akar, mégis sietősebbre veszem a figurát, már csak azért is, hogy mielőbb kezdetét vehesse az a randi, ami miatt amúgy is majd' megöl a kíváncsiság. Fogalmam sincs, hogy mit találhatott ki vagy, hogy egyáltalán mikor álmodta meg azt a három lehetőséget, de már az is levesz a lábamról, ha arra gondolok, hogy talán napközben is szakított időt arra, hogy a randinkra, Rám gondoljon.
Mikor végül kilépek az ajtón, nem hagyom ki a lehetőséget arra, hogy legeltessem rajta szemeimet, bár enyhe pírt csal az arcomra, hogy Ő pontosan ugyanezt teszi a lehető legèhesebb pillantásával, miközben a napfelkelte miatti aggodalmára utólagosan reagálok.-Hát, nem tudom. Szerelembe esős típusnak se tűntél, mégis itt vagyunk...- biccentem oldalra a fejem pimasz mosollyal, mert ezt azért kénytelen vagyok elismerni, hogy elég sok mindenről gondoltam úgy, hogy az nem az Ő terepe, hogy bizonyos dolgokra nem képes, mint ahogy azon is elég sokat járt az agyam az első pillanattól kezdve, hogy mi mindenre lehet viszont képes. Jót és rosszat is beleèrtve egyaránt.
Elé lépek, lágy csókot lehelek ajkaira és próbálok tovább puhatolózni, de gyengéd intelme hallatán megrökönyödve felszisszenek, mintha a világ legrosszabb hírét közölte volna épp és sóhajtok egy nagyot.-Nem engedhetem meg magamnak, hogy máris ráncos vén szatyor legyek, szóval...- sóhajtok lemondóan, lebiggyesztett ajkakkal, így adva tudtára, hogy megpróbálom visszafogni magam a kíváncsiságom kapcsán, de ettől függetlenül még mindig ugyanúgy izgulok, hogy mire készülhet, hogy mit tervezett, amihez kifejezetten nadrágot kellett húznom és amihez Ő is a szexi, laza öltözéket választotta.
Mosolyogva indulok lefelé a lépcsőn, de míg eleinte mögöttem lèpkedve követ, a lépcsősor közepe táján pofátlan vigyorral az arcán beelőz és a bejárati ajtó helyett a konyha felé veszi az irányt. Arcomon tovább szélesedik a vigyor, mert tudom, hogy kibaszottul élvezi, hogy előnyben van, hogy velem ellentétben pontosan tudja, hogy mi fog történni, mégse tudok emiatt neheztelni Rá, sőt. Iszonyú édes, hogy meg akar lepni, élvezet látni az arcán ezt a játékos vigyort, így amikor felveti a lehetőséget, hogy elálljak a korábbi választásomtól, rögtön megrázom a fejemet, bár tekintetem ekkor már, a lassan kinyíló garázsajtóra szegeződik.-A-a. Makacs nőszemèly vagyok és már elhatároztam magam. Nem tudsz megijeszteni.- kuncogok halkan, de amikor felfedi előttem az ajtó az ott lapuló kètkerekűt, ami nagy eséllyel ma este fuvarozni fog minket, leesik az állam egy pillanatra. -Utoljára tinédzser koromban ültem motoron.- nevetem el magam, az izgatottság pedig minden bizonnyal az arcomra van írva, mert annak ellenére, hogy mindig is tetszettek a motorok, valahogy sosem volt rá lehetőségem, hogy ilyesmivel foglalkozzak.-Basszus. Ettől most, csak még jobban beindultam Rád.- csóválom a fejem nevetve és, bár úgy lèpkedek közelebb, mintha hozzá terveznèk odasètálni, végül pimasz vigyorral irányt váltok és inkább a motornak szentelem a figyelmemet, lassan végig húzva ujjaim hegyét az ülésen. -Nem gondoltam volna, hogy motorozol. Inkább olyan sznob, terepjárós maffiózónak tűntél mindig.- pimaszkodok tovább felé fordulva, izgatottan ajkamba harapva már a gondolatától is annak, hogy felülök majd mögé erre a gépre. -De így legalább, már értem, miért kötötted ki, hogy nadrágba bújjak. Miniszoknyában elég kényelmetlen lenne.- vigyorgok tovább óvatosan megtámaszkodva tenyeremmel a motoron, szándékosan a lehető legkacèrabban ácsorogva, úgy pislogva rá, mint aki képes lenne most azonnal felfalni. És igen. Képes lennék rá.

Can we Kiss forever?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Szept. 28, 2022 12:04 am

Nem tudtam nem mosolyogni rajta, azon, ahogy az ajtóból visszafordulva incselkedett tovább, kihasználva, hogy jó pár méter választja el tőlem, mintha ez bármilyen biztonságot is adott volna neki. Hisz ismert már, pontosan tudta, hogy ha túlfeszíti a húrt, sem spontán, sem szervezett program nem állít meg abban, hogy utána eredjek, és tényleg elkapjam, az pedig, hogy teste az ajtófélfának feszül, feneke pedig izgatón ágyékomhoz dörgölőzik, már amúgy is nagyobb hatást gyakorolt a testemre, mint azt a terveink megkövetelték volna. Mondjuk, azt egy szóval sem ígértem, hogy nem fogok izgalomba jönni tőle, mert mióta csak beállt mellém a zuhany alá, folyamatosan érzékeltem a vérem sebes vágtázását, ahogy próbált a vágy karmaiba lökni, lényegében arra sarkallva, hogy ne keressek kifogásokat, ne kapaszkodjak olyasmibe, amire ezer más alkalmam nyílik még, hanem tegyem, amit tennem kell. -  Egy rosszul elsült randi után is képes lennélek az ágyamba csalni. Csak mondom - emeltem fel kezemet ártatlankodó, mégis szemtelen éllel a hangomban, miközben ajkamba haraptam, még mindig azt figyelve, hogy hogyan is vizslat hátrafelé az ajtóból, várva a tökéletes pillanatot. Istenem, mennyire kibaszottul küzdenem kellett, hogy ne eredjek rögtön utána...
Ezt pedig Ő is jól tudta, mert miután tovább fűszerezte pimaszkodó megjegyzéseit, még azelőtt kereket oldott, hogy igazi reakciót csalt volna ki belőlem, már ami a szavakat illeti, mert a testem kérés nélkül is kifejezte, pontosan mire is vágyna, ez ellen pedig egy hangos sóhajjal léptem fel, miközben én magam is megembereltem magam és visszasétáltam a szobába. Elég gyorsan összeszedtem magam, leitattam testemről a vizet, majd egy sima pólóba és farmerbe nyúltam, kézbe fogva a bőrdzsekimet, azzal együtt vonulva ki a szobája elé, de nem bírtam ki, hogy ne tegyek sunyi megjegyzéseket, pontosan olyan hangerőt találva, hogy az biztos eljusson hozzá is. A korlátnak támaszkodtam, mint aki épp elunja az életét is, miközben a szeretett nőre vár, de valójában kicsit sem voltam türelmetlen, tudtam, hogy minden másodperc várakozást megér majd az, ahogy megjelenik, és végül nem is múlta alul a számításokat. Tekintetem egyetlen pillanat alatt simította végig alakját, közben magamon érezve az Övét, ahogy ugyanúgy méricskélt, ahogy én Őt, ösztönösen nyalva meg alsó ajkamat, mintha tényleg a ma esti vacsorát tálalták volna ki elém, csak hogy még előttem állt egy pár fogás. Pedig milyen szívesen ugrottam volna rögtön a fő fogásra. - Hát, nem tudom. Olyan típusnak nézel, mint aki csillagokat bámul? - kérdeztem sértődötten, szándékosan húzva az agyát, mintha tévedett volna a feltételezéssel, pedig valójában épp valami ilyesmit terveztem, még ha ezt egyelőre nem is akartam az orrára kötni. - Tudod, hogy mit mondanak azokra, akik túl kíváncsiak - vágtam vissza könnyedén, viszonozva a lágy csókot, még mielőtt elindult volna lefelé. - Hát, a sármos pasinak bizonyára nincs oka panaszkodni. És nekem sincs - villantottam még felé egy komisz kis vigyort, de továbbra sem mentem bele részletekbe. Kötöttem az ebet a karóhoz, jelezvén, hogy belőlem ezúttal semmit nem szed ki, és apránként fogom adagolni azt a bizonyos mézesmadzagot, amit korábban sikerült elhúznom az orra előtt.
Eleinte komótos léptekkel indultam meg utána, majd valahol félúton előztem meg a lépcsőn, pofátlan vicsorral fordulva hátra felé, mintha csak elégtételt éreztem volna, amiért sikerült előre jutnom, de ahelyett, hogy a bejárati ajtó felé indultam volna, a konyhából nyíló hátsó ajtó felé vitt az utam, menet közben magamra kapva a kabátot, majd ahogy megtettünk pár métert a szabad ég alatt, megálltam a garázskapu mellett, Iris-ra sandítva. - Még választhatod az első két opciót is - vigyorodtam el, várva, hogy az emelkedő garázskapu felfedje, hogy mit is rejteget a kíváncsi szemei elől. - Bár, soha nem említetted, hogy szeretsz motorozni - tettem hozzá laza vállvonogatással, ajkam szélén egy ördögi kis vigyorral.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Szept. 27, 2022 3:45 pm

Iris & Dimitriy

Képtelenség úgy a közelében tartózkodni, hogy ne lóduljon meg a fantáziám, hogy ne forrósodjon fel a bőröm, amit cseppet sem könnyít meg az, hogy meztelenül, egymáshoz simulva ácsorgunk a víz alatt. Érzem forró leheletèt nyakam bőrén, kezei gyengéd mozdulatokkal kenik szét rajtam a tusfürdőt és ahogy megemlítem az edzés kapcsán a hátsómat, finoman hozzám is dörgölőzik, mintha így akarná jelezni, miféle irányt vettek a gondolatai már ennyitől is. Gyanítom az, ami az én fejemben jár, több ponton is találkozik az Ő fantázia képèvel, mégis próbálom türtőztetni magam, ha már annyira kitartott amellett, hogy randizni vigyen. Egyèbkènt is izgatottan vártam egész nap, hogy végre hazaèrjen és, hogy kettesben kimozduljunk, ahogy valószínűleg minden normális pár teszi és most, azok után, amilyen pokoli napja lehetett, tényleg úgy érzem, hogy Neki is jót tesz majd egy kis környezetváltozás, még ha csak pár óra erejéig is. Hogy elterelődjenek a gondolatai, hogy még véletlenül se jusson eszébe se az, amivel a napot töltötte, se az igazi életünk, csak két átlagos ember legyünk, akik oda vannak egymásért.
Mondjuk nem a legjobb úton járok én sem a tervemet illetően, hogy ez tényleg csak egy gyors zuhany legyen, mert amellett, hogy szóba hozom azt a reggeli, őrjítően szenvedélyes szeretkezèst a konyhában, még egy forró csókot is lopok tőle, amit egy gyengéd harapással zárok, de ilyen ez, ha nem tud az ember uralkodni a másik közelében. Már pedig, én nem nagyon tudok és, ha Ő nem küzdene legalább annyira, mint én és nem segítenè a zuhanyzás vègeztèt azzal, hogy elzárja a vizet, nem biztos, hogy eljutnánk bárhová is.-Szerintem, te pont, hogy ezt szereted bennem.- duruzsolom incselkedve, kacér mosollyal ajkaimon, mikor rám aggatja a "pokoli" jelzőt, egyértelműen elárulva ezzel, mennyire vissza kell neki is fognia magát, bár a teste is elég nyilvánvalóan tudatja velem, miféle vágy munkálkodik benne, mégis sikerül nagy nehezen elhúzódnom tőle, amihez elég nagy erőt ad a pimaszságom is. -Ha jól sikerül a randi, talán hagyom majd, hogy az ágyadba csábíts.- incselkedek tovább Vele mosolyogva, bár ehhez már, csak akkor van bátorságom, mikor az ajtó környékén járok és, még azt is igyekszem lehetőleg gyorsan elhagyni, mielőtt még sikerül kihúznom a gyufát a pimaszságommal.
Inkább a szobámba igyekszek, a lehető leggyorsabban kerítve elő magamnak a már kigondolt ruhadarabokat, majd egy egyszerűbb, finom sminket követően a hajamat is megigazítom picit, de ekkor már hallom odakintről az elégedetlenkedèsèt, na nem, mintha egy percig is komolyan venném. Hallom a hangján, hogy szándékosan cukkol, szinte látom is magam előtt pimasz vigyorát, amitől az én ajkaim is mosolyra húzódnak, miközben a lehető leggyorsabban elvègzem az utolsó simításokat. -Csak nem a csillagokat fogjuk bámulni?- lépek ki az ajtón széles mosollyal, egyik kezemet pedig csípőre vágom, míg tetőtől talpig végig mèrem, ahogy a korlátnál ácsorog, de most is épp ugyanarra jutok, mint újabban minden nap; szívdöglesztően néz ki. -Vagy, milyen más élményt rontana el a napfény?- kíváncsiskodok mosolyogva, hátha elárul valamit arról, hová is megyünk vagy, hogy egyáltalán mire készül, közben pedig odalèpek hozzá egy pillanatra és gyengéden megcsókolom. -Mondtam, hogy sármos a pasi, akivel randim lesz.- sutyorgom vigyorogva, végül a lépcső felé fordulok és inkább elindulok lefelé, mert minél előbb indulunk el, annál előbb fogom megtudni, hogy mit is talált ki nekünk ma estére és, hogy egyértelműen a tudtára adják, hogy felőlem, akár már mehetünk is, a vállamra kapom a táskámat is.

Can we Kiss forever?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 26, 2022 10:15 pm

Kihasználtam azt a pár másodpercet, míg a testembe masszírozta a tusfürdőt, némaságba burkolózva, még a szemeimet is lehunyva, mintha így távozna belőlem az a feszültség, amit a hazaérkezésem óta jószerével a nyakába zúdítottam. Pedig tudnom kellett volna előre, hogy ez csak a saját ostobaságom, egy kibaszott önostorozás, amiért még mindig nem gondoltam magam elég jónak és méltónak hozzá, de ez valószínűleg mindig is így lesz. Soha nem fogom tudni csak úgy elengedni azt a képzeletet, hogy mennyivel szerencsésebben is alakulhatott volna a sorsa, egy hétköznapi férfi mellett pedig még attól sem kellene félnie, hogy a nap bármely szakában megtámadhatják a saját otthonában. És ugyan kihoztam magamból a maximumot, úgy viselkedve, ahogy előtte még egyszer sem, mégis képes voltam azzal mérgezni saját magamat, hogy nem vagyok méltó ehhez a nőhöz, a szerelméhez pedig még annyira sem. Azok után, amit eddigi életem során elkövettem, még fele ennyit sem érdemeltem volna, főleg nem Tőle, és főleg nem azok után, ahogy bántam Vele, de talán épp ebben mutatkozott meg a jóság, ami benne lakozott. Képes volt megbocsájtani és átlátni azon a vastag burkon, ami körülölelte testemet, a szívemet és a lelkemet, és ha akadályba is ütközött, kiállta a próbát addig, míg át nem fúrta magát, felélesztve bennem azt a szerelmet, ami ott lobogott a tekintetemben, akárhányszor csak elém került, és amit még akkor sem tudtam csak úgy levetkőzni, mikor mérges voltam rá. Vagyis... inkább csak próbáltam rá dühös lenni, de kezdtem rájönni, hogy már erre is képtelen vagyok. - Szeretem, mikor erős kezekkel fogsz - mormoltam halkan, szinte a fülébe suttogva a szavakat, mellé egy sejtelmes kis vigyort villantva, amit így, háttal állva nem láthatott. Képtelen voltam levenni róla a kezeimet, és mikor megemlítette a fenekét, szinte ösztönösen simultam hozzá, gyengéden neki dörgölőzve, miközben kezeim tovább masszírozták, leheletem pedig nyaka nedves bőrét cirógatta, amit egy-egy lágy csókkal igyekeztem nyomatékosítani. - Pedig, már a kelleténél is jobban megmozgatta a fantáziámat - vigyorodtam el, továbbra is a fenekén köszörülve a nyelvemet, és ha a szavaimat nem is hitte el, a testem reakcióit már kénytelen volt. Szinte rögtön eszembe jutott, hogy mit is műveltünk ebben a zuhanyzóban tegnap este, ez pedig úgy hasított végig zsigereimen, mintha egy pillanatra sem múlt volna el az ismerős bizsergés. Talán meg kellett volna köszönnöm, amikor végül meghozta a döntést helyettem, és visszafordult felém, mert magamtól biztosan nem tudtam volna ellenállni a késztetésnek, egy kis sóhajjal nyúlva aztán a törülköző után, hogy a vállaira borítsam, apró csókot nyomva az orra hegyére. - Ha úgy vesszük, azzal többet mondtam minden szónál - vált pimasszá a kis grimaszom, karommal ösztönösen fonva át derekát, mikor átkarolta a nyakamat, és ahogy ajkai megtalálták az enyémet, képtelen voltam megálljt parancsolni a saját testemnek, a forrósodó véremről nem is beszélve, ami szinte azonnal száguldozni kezdett az ereimben. Feszült nyögés bukott ki belőlem, mikor szemtelenül ajkamra harapott, de ekkor már Ő is láthatta rajtam, hogy mennyire megvisel ez a magammal folytatott kis küzdelem, amit egyedül azért voltam hajlandó megvívni, mert tényleg el akartam vinni ma este valahová, és ha most elkapom, nagy eséllyel nemhogy házon kívül nem jutottunk volna semeddig, de még idebenn is legfeljebb pár méter távolságra. Talán... - Pokoli nőszemély vagy - néztem utána éhes szemekkel, ahogy ellépett tőlem, tekintetem figyelte a hátánál szétnyíló törülközőt, ahogy kikandikált alóla az imént emlegetett formás hátsója, és ezúttal én haraptam a saját ajkamba, elképzelve, hogy milyen jól mutatna a teste, odapréselve ahhoz a kibaszott ajtófélfához. Össze kellett szorítanom ajkaimat, hogy ne lépjek utána, és ne váltsam valóra ezt az izgató fantáziaképet, csak egy biccentéssel jelezve, hogy tudomásul vettem az öltözködését, de nem bírtam ki, hogy ne nyeljek egy hatalmasat. Bár, ha volt egy kis szerencsém, ezt már pont nem kapta el.
Amint elment a ruhái után, én is így tettem, a saját szekrényemhez lépve előhúztam egy tiszta pólót, ami még csak kicsit sem emlékeztetett az összevérezett darabra, magamra rántva egy tiszta farmert, de amikor magam mögött hagytam a szobát, Őt még mindig a saját szobájának ajtaja mögött hallottam szöszmötölni. - Felkel a nap, mire végzel - emeltem meg a hangom játékos élcelődéssel, mert alig pár perce hagyott magamra, és nem is vártam tőle, hogy öt perc alatt rendbe szedje magát. - És az sokat fog rontani a randink élményén - folytattam pofátlanul, játékosan nekidőlve a lépcső korlátjának, összefont karokkal a mellkasom előtt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 26, 2022 9:20 pm

Iris & Dimitriy

Egykor tényleg nem volt egyéb, mint egy rideg, gúnyos, tenyèrbemászó börtönőr, aki sportot űzött abból, hogy annyira megsèrtsen, hogy inkább a magányt válasszam a szobámban, mint az Ő társaságát vagy akár, csak a látványát. Pedig, az már akkor is sokkal jobban tetszett, mint amennyire megengedett lett volna, főleg, ha figyelembe vesszük, hányszor esküdtem meg arra, hogy semmiképp sem leszek minden értelemben a felesége, és ebben sokáig segítségre volt a lekezelő stílusa is. Hogy idő közben mi változott meg, mi váltotta ki belőlem azt, hogy más szemmel kezdjem látni vagy, hogy Őt mi késztette arra, hogy másképp kezeljen, sajnos előttem még mindig titok, de bármi is volt az, az eredményét már napok óta érzem.
Hiszen, mostanra nyoma sincs annak a férfinak és, bár sokáig azt hittem, hogy csak valami csúf játékot űz velem, hogy ez csak egy aljas húzás, amivel meg akar téveszteni, mostanra már tudom, hogy olyan erős érzelmeket táplál irántam, melyek még egy ilyen abszurd amnézia ellenére is kitartottak. Pedig, élhetett volna a lehetőséggel, eldobhatott volna anélkül, hogy tudnék róla és élhetnè tovább a korábban megszokott életét, mégsem tette. Vállalta a kockázatot, hogy talán most másképp végződik, hogy összetöröm a szívét és a gondolat, hogy még most is félt attól, hogy majd elítèlem amiatt, aki, szinte fojtogat. Egyszer már neki adtam a szívemet és hiszem, tudom, hogy ezt megtehetem újra, mert ha egy olyan férfi szeret, mint Ő, aki mindeddig elzárta a szívét a világ elől, az nem egy semmiség, nem egy kósza fellángolás.
Ezt pedig most is érzem gyengéd érintéseiből, ahogy Ő kezd engem fürdetni, ahogy finoman bőrömbe masszírozza a férfias illatú tusfürdőjèt, ami pont annyira zavar, mint tegnap este, azaz semennyire.-Nèha én is szívesen foglak erős kezekkel...- jegyzem meg halkan kuncogva, de szavai és az, hogy így ragaszkodik az ígéretèhez, a randevúnkhoz, csak tovább táplálják mellkasomban azt a melegséget, amit újra felèlesztett bennem. -Nem is várom tőle, hogy kímèljen.- vonok vállat, ahogy Kirill cseppet sem gyengéd módszerei szóba kerülnek, szándékosan terelve aztán a szót a fenekemre, aminek olyan finoman hozzásimul gyengéd csókjai és finom mozdulatai közben, hogy végül már, csak arra tudok gondolni, mennyire vágytam ma erre is. Hogy érezzem a teste melegét, az érintéseit, ajkait a bőrömön és, bár egész más kezd felèledni bennem, mégis megfordulok, hogy magamhoz öleljem, mert mindazok után, ahogy hazajött, amennyire aggódtam érte, még az is eszembe jut, hogyan indult a nap.-Rá nem jöttem volna, hogy tetszik a hátsóm.- duruzsolom halkan bőrébe, lágy csókot hintve nyakára és állára halk nevetésem közben, de végül ahogy elzárja a vizet és körèm tekeri a törölközőt, egy halk, feszült sóhaj kíséretében pillantok fel rá.
Pokolian vágyom rá most is, ugyanúgy mint reggel, vagy épp este, mintha ez az érzés már nem is akarna szűnni, de mivel annyira a szívén viseli azt az ígért randit, a világért sem akarnám, hogy azt gondolja, én nem várom vagy vártam egész nap, hogy ne akarnék kimozdulni Vele és kettesben, nyugodtan tölteni ezt az estét, mégis, ahogy megszólal és azzal a pimasz mosollyal emlékeztet, mit is érez irántam, egyre nehezebb ellenállnom. -Nem, azt hiszem, ma még csak éreztetted velem. Reggel, a konyhában.- sutyorgom halkan, majd finoman átkarolva nyakát tüzes, forró csókot lopok tőle, amit azzal zárok, hogy egy feszült sóhaj kíséretében alsó ajkára harapok. -Èn is szeretlek. Mocskosul meg tisztán is.- kúszik pimasz vigyor ajkaimra, de aztán megpróbálom elszakítani magam tőle és egy újabb sóhaj kíséretében magam köré tekerem a törölközőt.-Megyek és magamra kapok valamit. Nadrágot, természetesen.- sandítok rá vállam felett az ajtóból kacér vigyorral, de pokolian nehéz tovább indulnom a szobám felé, hogy tényleg neki álljak felöltözni.

Can we Kiss forever?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 26, 2022 7:31 pm

Szemtelen kis mosoly jelent meg ajkaim körül, mikor szóvá tette, hogy jó állt a börtönőr szerep is, bár, valószínűleg szíve szerint képes lett volna megfojtani egy kiskanál vízben, én pedig nemkülönben. Lépten-nyomon felidegesített, dacolt és ellenszegült, én pedig jó párszor tényleg örömest zártam volna rá azt a kibaszott ajtót, csak hogy megkíméljen a hóbortjaitól, amik egyedül egyetlen célt szolgáltak: a bosszantásomat. Akkoriban viszont nem volt szüksége arra, hogy én zárjam rá az ajtót, elbújt Ő magától is, minden hangosabb és vehemensebb összezördülés után a négy fal közé menekült, mintha így próbált volna köddé válni előttem, én pedig valahol még hálás is voltam neki ezért. Pedig már az első pillanattól kezdve éreztem a vibrálást közöttünk, azt, ahogy a testi vágy egyértelmű uralmat követelt a testem felett, és ezt viszont épp az hívta életre, amit amúgy mindenestül gyűlöltem benne. A dacoskodásért egyszerre akartam megfojtani és megcsókolni, újra és újra arra a rohadt asztalra ültetni a dolgozószobámban, addig gyötörve a testét, míg el nem szakad a cérna, és valljuk be, azóta már tisztában volt vele, hogy ha el akarom érni, hogy a nevemet nyögje, miközben reszketve elélvez, hát nem igazán ismertem lehetetlent.
Azóta amúgy is hosszú idő telt el, Ő pedig kifordította a világomat a négy sarkából. Már nem akartam, hogy a szobájában bújkáljon előlem, vagy ha mégis erre vetemedett volna, elsőként csatlakoztam volna hozzá, vagy azért, hogy kiengeszteljem, mert nagy eséllyel miattam kényszerítette magát oda, és erre nagyobb esélyt láttam a jövőre nézve is, pedig... szándékosan soha nem jutott volna eszembe bántani. Az a szerelem, amit iránta éreztem, egyszerre tett sebezhetővé is, és amíg másokkal a közöny álarcán keresztül kommunikáltam, Vele erre nem voltam képes. Ha Őt bántottam, az valahol nekem is pokolian fájt, szinte magamon éreztem a forró könnyeit, és nem volt kellemes érzés. De sokkal több volt a pozitív hozadéka mindennek, talán épp ezért jutott eszembe, hogy eljátszadozzak a kíváncsiságával, és mikor sorolni kezdtem az este lehetséges folytatásait, már az elsőnél tudtam, hogy hová fogja vinni a kíváncsi természete. És végül nem is tévedtem, elégedetten bólintottam, sejtelmes kis mosolyom pedig elárulta, hogy nem sikerült meglepnie, de arról még nem mondtam le, hogy én viszont valami teljesen újat mutassak neki. Amihez elsősorban nem ártott, ha nadrág van rajta.
- Néha muszáj erős kezekkel fognom - vigyorodtam el végül, mikor már a zuhany alatt állva a parancsolgatásomra tett megjegyzést. - Megígértem, hogy ma este randira viszlek. És hacsak nem robban ki a harmadik világháború, hát... - vontam meg a vállamat, a folytatást pedig egész biztos magától is kitalálta. Közben jóleső melegség töltötte el testemet, de ez már nem is a forró víznek volt köszönhető, hanem a gyengéd, puha érintésnek, ahogy elkezdte belém gyúrni a tusfürdőt, és csak hogy értelmet nyerjenek az iménti szavai, menet közben fogtam magam, és a vállaira csúsztatott kezekkel ösztönöztem arra, hogy fordítson nekem hátat, én pedig szinte azonnal masszírozni kezdtem a férfias tusfürdővel, közben ajkamba harapva vigyorodtam el azon, hogy így ismét az illatomat fogja viselni. - Hát, igen. A jó öreg Kirill nem tréfál, ha edzésről van szó - hajoltam füléhez, egy apró csókkal becézve a bőrét, ettől a gesztustól pedig még belőlem is kibukott egy halk, frusztrált sóhaj. De ekkor már kicsit sem a mai nap okozta a feszültséget és nem is a véres póló, ami valahol a hálószoba padlóján árválkodott. - De azt a feneket mindenképp figyelemmel fogom kísérni - búgtam halkan, újabb csókot lehelve nyakára, ekkor már kicsit fentebb haladva ajkaimmal, közben pofátlanul hozzá simulva az említett testrészéhez. - Bár szó mi szó, már most is tökéletes - vigyorodtam el, de egy kicsit lebiggyedtek ajkaim, mikor visszafordult felém, és úgy bújt a karjaim közé, ez pedig túlmutatott azon a mohó, szexuális feszültségen, ami uralni kezdte a porcikáimat, ajkamba harapva küzdve az inger ellen, és ahogy átöleltem, igyekeztem lefoglalni magam a háta simogatásával, hogy onnét is lemossam a napja fáradalmait, néhány hosszú perc után pedig, anélkül, hogy egy szót is szóltam volna, egy kellemetlen sóhaj kíséretében kezdtem a törülköző után nyújtózni. Pedig kicsit sem esett jól elengedni Őt, de végül mégis elzártam a vizet, köré emelve a törülközőt. - Mocskosul szeretlek. Mondtam már ma? - kérdeztem sunyi kis vigyorral, ujjaimmal arcát cirógatva, miközben apró csókot hintettem ajkaira.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 26, 2022 4:01 pm

Iris & Dimitriy

Órákig elmélkedhetnék azon, hogy vajon miféle dolgokat művel, hogy hány embert ölt már meg élete során, hányszor vert félholtra valakit vagy, hogy miféle kínzási módszereket ismer, de már épp eleget elmélkedtem ezen, míg a motelben voltam és mindannyiszor arra jutottam, hogy egyszerűen nem érdekel. Ha bűn egy ilyen férfit szeretni, akkor én rohadtul bűnös vagyok, mert attól függetlenül, hogy kicsoda Ő, hogy mennyi vér tapad a kezéhez vagy épp mennyi vért szívott magába a pólója, valahányszor csak rám mosolyog, hozzám ér vagy rám néz azzal a gyengéd szerelemmel tekintetében, a szívem hevesebb tempóra kapcsol és semmi másra nem vágyom, mint hogy megérintsen. Bármilyen szörnyűséget is követ el nap, mint nap, egyszerűen nem érdekel, mert velem úgy bánik, olyan figyelmességgel és szeretettel, amire egy igazi szörnyeteg képtelen lenne, ez pedig ékes bizonyítéka annak, hogy Ő nem az. A bűn az élete része, ebbe született bele, így nőtt fel és ez a kötelessége, bármilyen erkölcstelen is legyen ez az élet, én pedig elfogadom, hogy ez is hozzá tartozik. Az már más kérdés, miként viselném, ha egyszer szemtanúja is lennék annak, miféle férfivé változik, amikor elhagyja a hálószobánkat, a házat, de épp ezért nem kíváncsiskodok és épp ezért nem dörgöli Ő sem az orrom alá a "munkáját". Ez a kis vérfolt pedig rohadt kevés ahhoz, hogy bármit is kétségbe vonjak miatta, hogy másképp lássam.
-Szerintem simán maradj inkább, csak a férjem. Bár börtönőrnek is elég szexi voltál.- duruzsolom vigyorogva, töprengő arccal, ahogy felidézem azokat az időket, mikor még annak láttam, mert arra természetesen, még én is emlékszek, hogy egykor én aggattam rá ezt a titulust, főleg, miután kinevezte a szobámat az én kis tornyomnak, ahol majd raboskodhatok, mint valami hercegnő. Akkor még iszonyúan gyűlöltem Őt, ezt a helyzetet, mindent, most meg önként vonulnék vissza abba a toronyba, ha tudnám, hogy Ő is bezárkózik oda velem.
Persze, a randi sem hangzik rosszul, igazság szerint egész nap ezt vártam, Ő pedig nem is egy, hanem mindjárt három lehetőséggel is előáll, amiből az egyiket titokban tartja előttem, mintha ezzel akarná még vonzóbbá tenni, ez a taktika pedig, nálam mindig beválik. Hiszen tudom, hogy bármi is legyen az, mindenképpen élvezni fogom, mert Vele leszek, az pedig, hogy mivel akar meglepni, már önmagában megéri a kockázatot.-Mit is mondhatnék? Szeretek kockáztatni és kíváncsi fajta vagyok.- vonok vállat incselkedő mosollyal, de mindezt Ő már pontosan tudja rólam, ennyire már bizonyára ismer, sőt, jelen állás szerint, Ő sokkal jobban ismer, mint én saját magamat. -Vettem. Nadrágos randi lesz.- bólintok elszántan, bár igazán nem is bánom, hogy nem kell kisestélyibe vagy akármibe küszködni magam, viszont ettől, csak még inkább furdalni kezdi a kíváncsiság az oldalamat, hogy vajon mire is vállalkoztam a választásommal, azonban annyira mégse érdekel ez most, hogy ne kezdjem magunkat a fürdő felé navigálni, ahol pár gyengéd mozdulattal megszabadítom a maradék ruhájától és én is levetkőzök.
Gyengéd mozdulatokkal kezdem lemosni a bőrét, lágy csókot is lehelek rá, és alaposan kiélvezek minden pillanatot az egész napos várakozás után most, hogy végre itthon van épségben, de még azt a lehetőséget is felvetem, hogy a mára tervezett randit elnapoljuk, ha túlságosan fáradt lenne, de Ő azonnal megvétózza még a gondolatát is ennek, apró mosolyt csalva ezzel ajkaimra.-Tudod, néha azért tetszik is, mikor parancsolgatsz.- duruzsolom vigyorogva, bár ez most egész más helyzet, mint mondjuk amikor meg akarja szabni, hogy hova mehetek vagy épp hova nem, hiszen épp a randink mellett áll ki ilyen elszántan, amit én se szeretnék a világért se lefújni, bármennyire is mozgatott meg Kirill ma délután.
Engedek a gyengéd noszogatásnak és lassan megfordulok, hogy háttal állva simuljak mellkasához, Ő pedig gyengéd mozdulatokkal kezdi bőrömet a tüsfürdővel masszírozni, amiről rögtön eszembe is jut, hogy ma már egyszer terveztem, hogy ebbe a fürdőbe is hozok magamnak egy saját tüsfürdőt, bár cseppet sem lep meg, hogy végül elmaradt. Egész nap Ő járt a fejemben, úgyhogy meglehetősen nehéz volt bármi másra koncentrálnom.-Nehéz eldönteni, hogy ki akart-e nyírni vagy sem, de azt hittem, hogy kipurcanok...- dünnyögöm kelletlenül, ahogy az edzés felől kérdez, de hangomról érezheti, hogy mindvégig mosolygok, hogy valójában hálás vagyok annak a szadista dögnek, hogy rögtön a rendelkezésemre állt és a lehető legalaposabban megdolgoztatott. Mondjuk, szerintem tényleg élvezte, hogy még kínoz is, de lássuk be, jó pár hét kihagyás után, talán meg is érdemeltem. -Megcsináltam vagy ötszáz felülést, fekvőtámaszt, guggolást, meg a franc tudja még mit, bár a fenék edzéssel, szerintem titokban Neked akart kedvezni.- forgatom a szemeimet mosolyogva, finoman hátra is sandítok rá a vállam felett, majd egy egész pici nyújtózkodást követően, mosolyogva lopok tőle egy leheletkönnyű csókot. -De cseppet sem vagyok fáradt, ha ez aggasztana.- nyugtatom meg gyorsan, mielőtt még azt hinné, hogy így majd vonszolni fogom magam durva fájdalmakkal küszködve, mert ez nagy eséllyel holnap vár majd rám, de igazából, ha most izomlázam lenne se érdekelne túlzottan. Olyannyira felvillanyozott, hogy egészben jött haza, nem pedig mindenféle harci sebekkel, mint ahogy képzeltem, hogy most konkrétan úgy érzem, bármire képes lennék. ettől pedig nem is bírom leküzdeni végül a vágyat, hogy ismét felé forduljak és egyetlen szó nélkül, némán magamhoz öleljem, mintha így akarnám a tudtára adni, mennyire örülök, hogy jól van.

Can we Kiss forever?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Szept. 26, 2022 6:35 am

Az, ahogy most viszonyult hozzám, felülírt mindent, amit pár nappal ezelőtt elültetett a fejemben az Igor-ral történtek után. Az, ahogy akkor rám nézett, a szobájában állva, miközben reszketve adta a tudtomra, hogy nem tudja, képes-e erre az egészre, vagy hogy képes-e beilleszkedni egy ilyen életbe, olyan mély nyomott hagyott bennem, bizonyítva, hogy a szavak sokszor jobban fájnak, mint bármilyen ütés vagy szúrás, mert ott még magam sem tudtam eldönteni, hogy mit kellene mondanom. Annyira görcsösen ragaszkodtam hozzá, hogy elképzelni sem tudtam az életemet nélküle, mégis, rövid időn belül már a sokadik olyan alkalmat kényszerítette ki, mikor azon kellett gondolkodnom, hogy elengedjem-e vagy sem. Most viszont egy pillanatra sem láttam átsuhanni rajta azt, ami aznap este hosszú perceken át időzött az arcán, épp ellenkezőleg, a gyengéd csókja és az, hogy magával húzott az emeletre, ennél jóval kedvezőbb ítéletről árulkodott, és pár pillanatig, ahogy haladtunk felfelé, azon tűnődtem, hogy furcsa dolog a szerelem. Mert ha olyasmi alól ment fel, amitől viszolyog és amit egész életében megvetett, vagy amitől a hideg futkos a hátán, már nem létezett más magyarázat, ez pedig tovább lágyította vonásaimat, a dübörgő mellkasom heves ritmusáról már nem is beszélve. Szépen lassan kezdtem ledobni magamról a terhet, amit hazáig cipeltem, félve a reakciójától, de miután megszabadított a kabátomtól, majd a véres felsőtől, nem volt rest mindezt szavakkal is a tudtomra hozni, ezzel pedig már tényleg minden aggodalmat eloszlatott bennem.
Ártatlan grimaszolással vontam meg a vállamat, mikor némi iróniával a tudtomra hozta, hogy egy szörnyeteg nem így viselkedik, de nem is én lettem volna, ha kihagyom a kínálkozó alkalmat. - Hát, a szörnyeteg még mindig jobban hangzik, mint az, hogy börtönőr - szólaltam meg némi pimaszkodással a hangomban, utalva arra, ahogy a kettőnk ismeretsége indult, mert nagyjából akkor ragadhatott rám az előbbi jelző, mikor először szembesítettem azzal, hogy saját nyugati tornya lesz a házamban. Mára már inkább viccelődésnek adott alapot, mert hiába erősített meg benne, de én is elismertem, hogy nem így viselkednék vele, ha tényleg szörny lennék. A csókjával viszont minden gondolatot elnémított bennem, jólesően simulva hozzá, karjaim viszont csak pár másodperc után reagáltak a forró, gyengéd gesztusra, még közelebb vonva magamhoz azáltal, hogy a dereka köré fontam őket. Hirtelen már nem is akartam menni sehová, mert végre úgy éreztem, hogy most vagyok jó helyen, és ahogy ajkai egyre tüzesebbé váltak, kezdtem el azon gondolkodni, hogy ha hátrálok vele pár lépést, már nem is lenne kérdéses a ma esti program, de megígértem azt a randit, és ha már sikerült elkésnem, legalább az ígéret másik felét be kellene tartanom. - Nagy meglepetést okoztál volna, ha az első kettő közül választasz - ingattam meg a fejemet megjátszott rosszallással, de felesleges lett volna tagadnom, hogy épp ez volt a szándékom. Tudatosan húztam el előtte a mézesmadzagot a rejtélyes harmadik opcióval, de a magam részéről is volt benne aljas szándék, mert kicsit sem vágytam arra, hogy ma még emberek közé kelljen mennem. - Akkor legyen a harmadik. Akkor viszont nadrágot kell venned - tettem hozzá sunyi kis vigyorral, közben a fürdőbe érve, de ha nem kezdett volna el tolni, valószínűleg még mindig a szobában dekkoltam volna. Egy ideig csak figyeltem, ahogy meglazította az övemet, majd a nadrágomat, majd teljesen csupaszon álltam meg a vízsugár alá, miután behúzott maga mellé. - Szó sem lehet róla - válaszoltam azonnal, mikor előhozakodott azzal, hogy nem bánja, ha itthon maradunk, és miközben egy apró csókot lehelt a vállamra, majd elkezdte a bőrömbe dörzsölni a tusfürdőt, kiszakadt belőlem egy halk, jóleső sóhaj. - És neked sincs apelláta - tettem hozzá pofátlan vigyorral, ahogy végre ellazultam, köszönhetően annak a kellemes egyvelegnek, amit a forró víz és a gyengéd érintése hozott össze. - Szóval - csúsztak kezeim a vállára, és anélkül, hogy különösebb engedélyt vártam volna, gyengéden ösztönözni kezdtem, hogy fordítson nekem hátat, és miközben én is a tusfürdőért nyújtóztam, finoman a hátához simultam, ismét magamba szívva a haja kellemes illatát. - Mit művelt veled Kirill? - kérdeztem közben, miközben jóleső borzongás futott végig rajtam tetőtől talpig teste közelségétől. Ez is kibaszottul hiányzott egész nap. Magamban viszont ezúttal is jót mosolyogtam azon, hogy ismét kénytelen az én tusfürdőmet használni, és miközben egy jó nagy adagot jutattam a tenyerembe, ezúttal rajtam volt a sor, hogy lehajolva apró csókot hintsek a vállára. - Midet gyötörte meg annyira? - folytattam tovább, masszírozó mozdulatokkal oszlatva szét vállán a ragacsos kencét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 25, 2022 9:35 pm

Iris & Dimitriy

Egész nap ezt a pillanatot vártam, hogy végre hazaèrjen, hiszen már elengedni is pokolian nehéz volt, mikor végre tényleg őszintén átrágtuk magunkat az Igor nevezetű problémán, most mégis tétovázok picit, mielőtt magamhoz ölelnèm végre, de mindez csupán annak köszönhető, hogy nem ismerem a késése okát és ezáltal azt sem tudhatom, miféle hangulatban ácsorog most előttem. Mégis, mikor végül magamhoz ölelem a rajta lévő állítólagos kosz ellenére is, szinte érzem, ahogy ellazul picit, de ez csupán addig tart, míg fel nem fedezem a pólójába ivódott vért, mert akkor újra elbizonytalanodik, pedig engem semmi más nem érdekel jelenleg, csak hogy Ő épségben van-e. -Van egy olyan érzésem, hogy fogok ennél rondább dolgokat is látni még.- jegyzem meg egy aprócska grimasz kíséretében, de tekintetem továbbra is ugyanolyan lágy marad, mint eddig volt és az ép felsőteste láttán is, csak még inkább megnyugszok. Nem azon akarok agyalni, hogy kinek a vére lehet a pólóján, mert egyszerűen nem az én dolgom, nem is számít, mert bárki is az illető, valószínűleg nem a jók által járt ösvényen akadt össze a férjemmel. Inkább azzal nyugtatom magam, hogy a vér tulajdonosa, valószínűleg épp egy olyan alattomos féreg lehet, mint amilyen Igor is, ez pedig elegendő elgondolás ahhoz, hogy ne törődjek vele.
Engem Ő érdekel, hogy Ő térjen haza épségben, hogy mellettem legyen ma éjjel is úgy, mint tegnap, aztán a következő éjjel is és így tovább, mert mióta csak láttatni engedte, mi rejlik a szívében, miféle érzelmeket táplál irántam, minden nappal egyre jobban ragaszkodom hozzá. Ezért is fenyegetem meg a hátsóját, Ő pedig viccesen úgy is tesz, mintha egyébként borzasztóan megijedne tőlem, talán tényleg tartana is a reakciómtól, ha egyszer sérülten jönne haza, de mindez most, ahogy az emelet felé indulunk, már tényleg nem számít.
A szobába érve, inkább a ruháinak szentelem a figyelmemet, hogy minél előbb megszabadítsam a kabáttól és attól a vères pólótól, amit el akart rejteni előlem, amiről úgy érezte, hogy jobb, ha nem látom, ezt a csendes, nyugodt pillanatot pedig ki is használom, hogy emlékeztessem arra, mennyire nem dédelgetek Vele kapcsolatban hiú ábrándokat. -Nem vagy szörnyeteg.- sutyorgom a szemeimet forgatva, kissé dorgáló pillantással, de igazából bárhogy is utal saját magára, engem már úgyis elcsábított és egyèbként is, valószínűleg minden szörnyeteg megtalálja a hozzá illő szépséget, ha már a lovagok felé kanyarodtam az előbb is.-Pont így szokott viselkedni egy szörnyeteg...- bólogatok mosolyogva, felvont szemöldökkel, de szavaimból csöpög az irónia, hiszen ha valóban olyan borzasztó alak lenne, mint ahogy Ő gondolja, rohadtul nem érdekelte volna, hogy rám milyen hatással lesz majd, ha így látom. Egyszerűen elém állt volna, talán még az orrom alá is dörgölte volna, hogy már pedig ez Ő, bármennyire is tetszik ez nekem vagy sem, de nem így tett és épp az ilyen apró figyelmességekkel vett le a lábamról.-Engem csak az érdekel, hogy te jól vagy.- ismétlem újra halkán, mielőtt forró csókot lehelnèk ajkaira, de a gyengéd figyelmeztetése hallatán próbálom megemberelni magam, na nem, mintha olyan borzasztó elképzelés lenne, ha végül nem mennénk sehova.
Csendben, lágy mosollyal az arcomon figyelem, miközben felvázolja a három lehetőséget, melyek közül még választhatok is, de bármennyire is csábító az első két opció, azzal, hogy a harmadikat nem árulja el, egyértelműen felkelti a kíváncsiságomat és arra késztet, hogy már, csak azért is azt válasszam. Ő pedig valószínűleg tisztában is van ezzel, talán már előre tudja is, hogy ezt fogom választani, de azért igyekszem húzni picit az agyát, ahogy látványosan töprengni kezdek. -Nem könnyíted meg a dolgom, bár a mozizáshoz lehet, hogy gyakorolnom kell még, hogy csendben tudjak lenni...- morfondírozok mosolyogva.-Vacsizni pedig mindenképp fogunk, mert úgy sejtem, nem nagyon ettèl ma...- folytatom tovább, de közben már finoman, lassú léptekkel a fürdő felé kezdem tolni.-Legyen a harmadik. Kíváncsivá tettél és legalább gyorsabban el is készülök majd, ha nem kell puccba vágni magam.- kuncogok halkan, gyengéd csókot lehelve állára, majd a tusoló mellé érve elhúzódok tőle, hogy megnyissam a vizet és, miután kicsatolom az övét és meglazítom a nadrágot is rajta, én magam is elkezdek vetkőzni, majd továbbra is azzal a gyengédsèggel tekintetemben behúzom magammal a víz alá.-De ugye tudod, hogy akkor sem haragszom meg, ha inkább itthon akarnál maradni?- duruzsolom a víz alatt állva, kérdés nélkül nyúlva a tusfürdőèrt, amiből nyomok egy keveset a tenyeremre és már el is kezdem masszírozni bőrén.-Nehèz napod lehetett.- sóhajtom halkan, újra megvillantva egy keveset a korábbi aggodalmamból, gyengéd csókot lehelve vállára, mielőtt azt is alaposan bedörzsölnèm.

Can we Kiss forever?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 25, 2022 8:08 pm

Hiába nem tettem meg azt a bizonyos kezdő lépést, amitől amúgy soha nem ódzkodtam, Ő megtette helyettem, úgy bújva a karjaim közé, mintha a következő másodpercben tényleg készen állna akár még dorombolni is, az érzés pedig, ami ezzel együtt eluralkodott az egész testemen, olyan kellemes melegséget kezdett pumpálni az ereimben, hogy készen álltam volna könyörögni a folytatásért. Egész nap erre vágytam, a teste  melegére, ahogy finoman hozzám simul, ezzel jelezve, hogy Ő is hiányolt, és hiába, hogy egy rövid üzenetváltáson kívül más nem történt ma közöttünk, de olyan volt, mintha el sem mentem volna. Mintha... ott folytatódott volna kettőnk kis utazása, ahol reggel félbemaradt, és azt kívántam, bár tényleg így lenne. Bár ne kellene szembenéznem azzal, amit látni fogok íriszeiben, mikor felfedezi, hogy vér tapad a kezeimhez, mert még annyira közelinek tűnt az élmény, hogy elment. Hogy... azt mondta, nem tudja, képes lenne-e így élni velem, ez pedig azóta is arra sarkallt, hogy minél kevesebbszer toljam az orra alá az életem velejáróit. Pedig nem akartam megjátszani magam, vagy letagadni azt, ami és aki vagyok, mert nem lehettem csak és kizárólag az a Dimitriy, akit Ő hozott létre, kellett hozzá ez a másik is, aki ezúttal nem volt hajlandó csak úgy a küszöbön maradni. És az a hullámvasút, amit korábban már végigcsináltam vele, az amnéziája előtt, most újra elindult, mert pontosan ugyanazt éreztem most is, mint akkor, mikor Kirill magával hozta az éjszakai klubba, Ő pedig nem tudott a fenekén maradni a kocsiban. - Sajnálom, hogy látnod kell - húztam el ajkaimat, utalva a méretes vérfoltra a pólóm elején, amit eddig a kabát takarása miatt nem láthatott, de szinte azonnal fel is húztam az anyagot, hogy megmutassam, bármit is gondol, most becsapja a két szeme. Mert ez nem az én vérem, pedig egy pillanatig eszembe jutott, hogy mennyivel könnyebb dolgom lenne, ha tőlem származna. Így viszont, felért egy néma, csendes vallomással, egy olyannal, amivel eddig csak szóbeszéd szintjén szembesült, és ami most érvényt szerzett magának. De ahelyett, hogy meghátrált volna, vagy kifejezte volna, hogy ez így nincs rendben, inkább végighúzta kezét a megvillanó bőrömön, mintha ellenőrizni akarta volna, hogy tényleg igazat mondok, egy pillanatra megfeszülve érintése nyomán, de az egész csak néhány másodpercig tartott. Nem is bírtam ki, hogy ne tegyek végre én is egy gesztust felé, gyengéden cirógatva arcát, Ő pedig közölte a nyilvánvalót, hogy ezt a pólót nem tarthatom meg, mire egy halvány, de igazi mosoly kúszott ajkaim köré, ami csak szélesedett, mikor már a hátsóm szétrúgásáról kezdett beszélni. - Soha nem kockáztatnám meg, hogy kezelésbe vedd a hátsómat - válaszoltam némi pimaszkodással a hangomban, továbbra is gyengéden cirógatva, amit egy csók akasztott meg pár pillanat erejéig, ez pedig újabb löketet adott a folytatáshoz. Nem is engedtem el kezét, ahogy beleegyezve a közös zuhanyzásba, az emelet felé kezdett terelgetni, majd a szobába érve már tolta is le vállaimról a kabátot, és bár én végig az arcát fürkésztem, Ő továbbra is a pólómra fókuszált, a sóhaja hallatán pedig belőlem is kiszakadt egy. Az viszont, amit mondott, némileg csökkentette a testemben lüktető feszültséget, a kellemetlen zsibbadást, mert bár már az is ékes bizonyítékként szolgált, hogy egyáltalán hajlandó lett volna velem zuhanyozni, de nem bírta ki, hogy ne hozza szavakkal is a tudtomra, hogy nincs okom rejtegetni semmit. Szinte hallottam, ahogy a mázsás súly lehullott a vállaimról. - Mármint, a szörnyetegre? - kérdeztem vissza, mikor valami szőke hercegről beszélt, és a sötét lovagról, közben finoman hozzám simulva, ami kicsit tompította azt a hűvös érzést, ami akkor uralkodott el rajtam, mikor lerángatta rólam a pólót. - Csak nem akartalak megijeszteni. Nem tudtam, hogy... hogy reagálsz majd erre - böktem a földre dobott pólóra, miután kiszakadtam a forró, gyengéd csókjából, de a karjaim csak ekkor fonódtak dereka köré, lényegében eldöntve, hogy most még nem indulok a fürdő irányába. Pedig, nem ártott volna lemosnom magamról a vér minden maradékát. - De ha még egyszer így csókolsz meg, nem megyünk sehová - dorgáltam meg finoman, orromat az övéhez érintve, egy apró csókot hintve arcára. - Három lehetőség közül választhatsz. Vagy moziba megyünk, és vállalod a következményeket - húztam el egyik karomat a derekáról, csak hogy ujjaimmal is számolni kezdjek. - Vagy elviszlek egy étterembe, mintha normális házasok lennénk, akik épp randiznak - emeltem fel még egy ujjamat, majd szemtelenül elvigyorodtam. - A harmadik, amit viszont nem árulok el, de nem kell hozzá kiöltöznöd.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 25, 2022 6:55 pm

Iris & Dimitriy

Biztos vagyok benne, hogy egyébként Maflás is borzasztóan hiányolta, csak épp rajta nem látszott annyira a szenvedés, mint rajtam, míg próbáltam magam egész nap lefoglalni mindenféle baromsággal, hogy ne Dimitriy körül járjanak a gondolataim. Mintha tényleg valami lökött kamasz lennék, egyszerűen mindenről Ő jutott eszembe és mindaz, ami történt köztünk, amire jutottunk kettőnkkel kapcsolatban még azok után is, hogy az a szemét Igor a frászt hozta rám és olyannyira elbizonytalanított, hogy már azt is megkèrdőjeleztem, hogy tényleg szüksége van-e rám az előttem ácsorgó férfinak. Most viszont, ahogy tekintetem az arcát kutatja, miközben próbálom végre eltüntetni magamból a felesleges aggodalmat, már semmiben sem vagyok biztosabb, mint a szerelmèben, amit még egy ilyen -valószínűleg- fárasztó nap után is tisztán látok a szemeiben. Ha pedig nem lenne elég érthető, amit bennük látok, hát a szavai még egyértelműbben tudatják velem, hogy Ő is hiányolt, ettől pedig gyengéd mosoly jelenik meg arcomon.
Mégis tartom tőle a távolságot, mintha nem lennék biztos abban, hogy most, ebben a helyzetben is örömmel fogadná az érintésem, de mivel Ő csak azt a nevetséges okoz hozza fel ellene, mint hogy össze fog kenni, már nem fogom vissza magam többé. Egy nagy sóhaj és némi motyogás kíséretében bújok hozzá, arcom nyakába fúrom és egy pillanatig sem titkolom tovább előle, mennyire hiányzott, amiből Ő rögtön le is vonja a következtetésèt Maflást illetően, de a hangjából kièrzem, hogy csak viccel.-Nem az ő hibája. Én vagyok menthetetlen.- kuncogok halkan, miközben elhúzódok tőle, de tekintetem azonnal megakad a pólóján, amit eddig takart a kabátja -valószínűleg nem véletlenül-, és amin egyértelműen vérfolt èktelenkedik, nem paradicsomszósz vagy vörösbor vagy akármi más. Vér, ettől pedig rögtön belém költözik újra az aggodalom, de mielőtt még túlságosan frászt kapnék, már húzza is fel magán az anyagot, hogy láthatóvá váljon a felsőteste egy része és az, hogy annak történetesen semmi baja.-Ja, hogy ez...- kezdek bele halkan, miután tenyeremmel finoman végig is simítok bőrèn, mintha a szemeimnek nem hihetnèk, a mondatot pedig, még időben elnyelem és felpillantok rá. -A lényeg, hogy Te jól vagy.- sóhajtom halkan, szándékosan nem nevezve nevén a dolgot, hogy ez egy másik ember vére, hogy valaki talán holtan hever valahol és a halálát az előttem álló férfi okozta, mert sokkal jobb, ha inkább...nem gondolok erre. Tudom, hogy ki Ő, hogy milyen férfi, miféle életét él, amit jó ideje már én is Vele élek, mint ahogy azok is tisztában vannak ezzel, akik esetlegesen az útjába állnak. Nem fogok olyanokèrt lelkizni, akik valószínűleg egytől egyig mind bűnözők. Az egyetlen rosszfiú, akiért valaha könnyet ejtenèk, az előttem ácsorog, mert Róla már tudom, hogy bármit is művel munka címszóval, engem mégis úgy tud szeretni, ahogy talán senki más nem tudna és nekem ez számít.-Zuhanyozz nyugodtan, viszont ettől a pólótól, szerintem már el is búcsúzhatsz.- fogom meg grimaszolva az anyagot az alján, ahol még épp tiszta is, majd ahogy finoman állam alá nyúl és lágyan megcsókol, emlékeztetve arra, hogy semmi baja, hogy épségben jött haza, bármiféle gondolatok is gyötörtek délután négy óra óta, gyengéden elmosolyodok. -Szerencsèd, különben szèt rúgtam volna a hátsódat még pluszba.- kuncogok halkan a csókba, élvezve gyengéd érintéseit, amiről talán most érzem igazán, milyen különleges dolog, ha eszembe jut, a pólóját valaki más vére áztatja. Akárhogy is került az oda korábban, akármilyen erőszakos és veszélyes is tud lenni, mint ahogy azt láthattam is Igor esetében, ilyenkor mégis úgy tud érinteni, hogy arról minden eszembe jut, csak az erőszak nem. Mintha egy teljesen más férfi állna előttem. Az, aki miattam kelt életre és, aki miattam létezik, ez pedig olyan melegséggel tölti el a szívemet, amit semmilyen vérfolt nem tudna elhűteni.-Èn is épp oda indultam, úgyhogy mehetünk.- nyomok még egy lágy csókot ajkaira, majd a kezèèrt nyúlok és, már indulok is az emeletre, hogy az Ő szobája felé vegyem az irányt, az ajtót halkan be is csukom magunk mögött, majd anélkül, hogy egyetlen szót szólnèk, szembe fordulok Vele és lecsúsztatom vállairól a kabátot. A póló láttán halkan sóhajtok, de ez inkább a korábbi aggodalom egy maradéka még, mert ha eszembe jut, hogy ez akár az Ő vére is lehetne, akaratlanul is belém költözik újra a kellemetlen érzés.-Soha ne szègyelld előttem, hogy ki vagy, rendben?- szólalok meg végül halkan, bár igazából fogalmam sincs, hogy miért akarta elrejteni előlem, hogy mi rejtőzik a kabátja alatt, de bármi is volt rá az oka, akarom, hogy tudja, hogy ettől semmivel sem látom másképp.-Tisztában vagyok vele, hogy ki vagy. Tudtam, amikor hozzád mentem és most is tudom.- simítok gyengéden az arcára, majd a póló aljáèrt nyúlok és felhúzom rajta, hogy végre megszabadítsam tőle, hanyagul ledobom a földre a kukába való rongyot, majd finoman hozzá simulok.-Nem is vágyom szőke hercegre. Én a sötét lovagra bukok.- sutyorgom végül vigyorogva, újabb csókot lehelve ajkaira, de ez most jóval forróbb és hosszabb, mint az előző, hogy érezze belőle, hogy komolyan beszélek.

Can we Kiss forever?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 25, 2022 5:58 pm

Némi nyúzottságon kívül más okot nem adtam arra az aggodalomra, amit még így, több méteres távolságból is kiolvashattam a szeméből, a hangjáról már nem is beszélve, mert bár egyértelműen rájátszott a dorgáló hangnemmel, de így is kiéreztem belőle a csendes aggodalmat. Ez pedig hamarosan testet is öltött, amint közelebb jött hozzám, szinte szaladt, ahogy maga mögött hagyta a lépcsőfokokat, és ugyan megőrzött egy kis távolságot kettőnk között, de ahogy elkaptam pillantását, már egyértelmű volt, hogy az aggodalommal kapcsolatosan nem játszott meg semmit. Még én is dühös voltam magamra emiatt, mert egy nyúlfarknyi kis üzenetet hagytam neki, még csak nem is téve hozzá, hogy ne aggódjon, nem történt semmi, és nem azért kések, mert kanállal kellett összeszedni valahonnan, hanem mert... nem is volt lényeges, épp ettől akartam távol tartani, és ahogy eddig, úgy most sem készültem mesedélutánba kezdeni a napommal kapcsolatban. Egyszer tettem kivételt, mikor az az óriási heg éktelenkedett a mellkasomon, de akkor a tömény vodka hatására oldódott meg a nyelvem, az pedig, hogy valaki törődött velem abban az elesett állapotban, olyasmi volt, amire soha előtte nem volt még példa. És tudtam, hogy most is megtenné, anélkül, hogy egy pillanatig is éreztetné velem, hogy mekkora rohadék vagyok és mennyire mocskos és undorító az élet, amiben élünk.
Amikor szóvá tette, hogy Maflás nagy eséllyel a kanapén héderel, csak bólintottam egyet, de szavaival egyértelművé tette, amit eddig is sejtettem: kicsit sem a kis vakarcs hiányolt, hanem Ő, és ettől ismét kellemes meleg áradt szét a mellkasomban, gyengéd mosolyt csalva ajkaimra. - Ha elmondanám, hogy hányszor akartam ma hazajönni... - sóhajtottam félrebillentett fejjel, de ezzel talán nem is voltam egyedül. Valahol meg is ijesztett, hogy ennyire függővé tett, és amiért nem tudtam kitölteni azt a hatalmas űrt, amit abban a néhány órában éreztem, míg távol kellett lennem tőle. Soha senki nem gyakorolt rám ilyen hatást, ahogy olyan alkalmat sem tudtam felidézni, hogy a hazaérkezésem után bárkitől is igényeltem volna gyengédséget vagy kedvességet, vagy tulajdonképpen bármit, de most ezzel együtt meg kellett birkóznom azzal is, hogy megpróbáljam elrejteni előle a világom nyűgjeit, ezzel együtt pedig a feszültséget, amit úgy fest, nem sikerült leráznom magamról a küszöbön. Pedig azok után, ami a napokban történt, legkevésbé sem vágytam arra, hogy ismét megijedjen a világomtól vagy épp... tőlem.
Végignéztem magamon, érezve, hogyan tapad mellkasomhoz az izzadt póló, próbálva tudomást sem venni, hogy volt ott más is, amitől ragadt az anyag, de hiába is próbáltam szavakkal távol tartani, nem az a nő lett volna, akit feleségül vettem, ha ennyiben hagyja. Úgy bújt hozzám, ahogy egész nap vágytam rá, és ugyan pár pillanatig nem mozdultak a karjaim, de csak fel kellett ocsudnom, úgy ölelve át, mintha ezúttal legalább az életem múlna rajta, és míg Ő a nyakamba temetkezett, én a hajába fúrtam orromat, megkönnyebbülten szívva be az illatát, mit sem törődve azzal, hogy Kirill mit hajtott ki belőle és mit nem. - Ezek szerint nem vált be a tervem - húztam el ajkaimat némi pimaszkodással a hangomban. - Feleslegesen hoztam haza azt a kis vakarcsot - tettem hozzá, de a hanglejtésemből sejthette, hogy egy pillanatig sem gondolom komolyan a szavakat, hisz annak ellenére, hogy az aggodalmat még Maflás sem tudta kiűzni belőle, de abban biztos voltam, hogy okozott kellemes pillanatokat neki ma nap közben is.
Egy újabb sóhajjal néztem végig magamon, már készülve reagálni arra, hogy tényleg elvonulok fürdeni, mikor észrevettem, hogy tekintete egyetlen pontot szúrt ki magának, az pedig a kabát alól kikandikáló, vörös, már-már kissé barnás folt volt. - Ez nem az, aminek látszik - ráztam meg a fejemet, majd a póló aljához nyúltam, hogy felhúzzam, így mutatva meg neki, hogy a bőrömön nincs nyoma semminek, és a vér nem tőlem származik. Bár, ezzel valószínűleg nem javítottam sokat a helyzeten. - Vagyis... de. Az, aminek látszik. De nincs semmi bajom - tettem hozzá, egyértelműsítve azt, amit a két szemével is láthatott. - Ezért is akarnék mielőbb... lezuhanyozni - húztam el a számat kínlódva, mert ugyan nem most először tapadt hozzám más vére, méghozzá szó szerint, de az kicsit sem tetszett, hogy ennek Ő maga is a szemtanúja. - Hé - nyúltam végül az álla alá, finoman érintve meg bőrét, ujjaimmal lágyan cirógatva az arcát. - Nincs miért aggódnod - leheltem csókot ajkaira, közben ujjaimmal már haja vonalát cirógatva. - Velem tarthatnál.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 25, 2022 4:57 pm

Iris & Dimitriy

Fogalmam sincs, hogy mire kell felkészüljek, de az agyam természetesen rögtön a legrosszabb forgatókönyveket kezdi elém sorakoztatni, amint kiderül, hogy Dimitriy késni fog, bármennyire is próbálok nyugodt maradni és nem a falra festeni az ördögöt. Egyedül attól csillapodik picit az aggodalmam, ahogy meghallom az érkező autó hangját, de  teljesen mégis, csak akkor nyugszom meg, mikor a lépcső tetején állva, végre megpillantom Őt, ahogy a gyengécske dorgálásom hallatán, még el is mosolyodik. Nem tudhatom, talán jobb is, ha nem tudom, hogy min ment keresztül a mai nap folyamán, mi történt vele, mi miatt késett, de végtére is nem is számít, mert most, ahogy felnéz rám és a kis csúszás miatt kezd sajnálkozni, a tekintetében ugyanaz a gyengéd szerelem látszik, ami reggel is, nekem pedig, csak ez számít.
El is indulok lefelé a lépcsőn, egész az utolsó fokig lépkedek, de ott aztán megállok tétován pár pillanatra, mert mosoly és gyengédség ide vagy oda, nem tudhatom, mennyire venné jó néven most, ha a nyakába ugranék vagy ilyesmi. Ha igyekszik is távol tartani tőlem az élete azon részét, attól még Rá hatással van és sosem lehetek biztos benne, hogy milyen kedvében találom épp, na meg attól, hogy látszólag nincs semmi baja, azért még fájhat neki itt-ott. Vagy legalábbis, ez fut át az agyamon, miközben alaposan végig nézek rajta és még rá is kérdezek, hogy rendben van-e minden. Pár bólintást követően aztán Maflás után kezd érdeklődni, ha már azt állítottam róla az sms-be, hogy olyan nagyon hiányolja a gazdáját, pedig valójában én voltam az, aki egész nap nem találta a helyét nélküle és én vagyok az, aki alig várja, hogy végre érezhesse teste melegét, de ezzel természetesen Ő is tisztában van. -Hát... itt ácsorog előtted, Maflás viszont legutóbb még a nappaliban húzta a lóbőrt.- sandítok is az említett irányba, de végtére is, most annyira nem is a kutya érdekel, vele tudom, hogy minden rendben, a férjem azonban úgy ácsorog előttem és tartja továbbra is a pár lépés távolságot, mintha...nem is tudom.
Nyelek egy nagyot és bólintok párat, ahogy a rajta lévő koszra hivatkozva máris a zuhanyzót kezdi emlegetni és, talán két másodpercig tiszteletben is tartom ezt, még a számba is harapok, hogy ne kezdjek hangosan tiltakozni, de végül sóhajtok egy nagyot és eltüntetem azt a kevés távolságot is közülünk, hogy nyakát átkarolva bújhassak végre hozzá. -Nem érdekel a kosz, valószínűleg én is bűzlök, mert Kirill kihajtotta a lelkemet is.- hadarom nyűglődve nyaka bőrébe, ahogy oda fúrom arcomat, pár pillanatig ki is élvezem, hogy végre átölelhetem, már ha egyáltalán hagyja és nem húzódik el, majd hátra húzódok tőle egy picit, épp csak annyira, hogy tekintetét felkutathassam és sóhajtok egyet, mintha csak most tudatosulna igazán bennem, hogy végre nincs mi miatt idegeskedni. -Kibaszottul aggódtam érted.- csóválom a fejem mosolyogva, mert ez még számomra is hihetetlen, egykor nem is gondoltam volna, hogy valaha is így fogok miatta érezni, de most mégis úgy zakatol a szívem a boldogságtól, hogy valószínűleg még Ő is tisztán hallja. -Na de, most már mehetsz zuhanyozni, ha szeretnél, csak...- vonok vállat tanácstalanul, ahogy hátrébb is lépek tőle, de a kabát alól kibukkanó vörös folt láttán elakad a szavam és még azt is elfelejtem, hogy mit is akartam mondani.-Basszus, megsérültél?- húzom szét rajta finoman az anyagot, már ha hagy rá lehetőséget, miközben tekintetem újra aggódóvá válik és ahogy meglátom, mekkora területet is takart eddig a kabát, riadtan felpislogok rá.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 25, 2022 3:01 pm

Csak pár méter választott el a bejárattól, ami egyúttal már azt is hivatott jelezni, hogy bármi is történt ma, annak nincs semmi keresnivalója odabenn. Pedig, mielőtt Iris az életem részévé vált, egyszer sem jutott eszembe kizárni innét bármit is, mert nem volt itt senki, aki elől görcsösen titkolni akartam volna az életem ezen részét. És bár Ő sem várta el tőlem soha, hogy ezt tegyem, mert tisztában volt azzal, hogy milyen életet élek, és ha konkrétan nem is, de tudta, hogy mi mindent csinálhatok egy nap alatt, de az elmúlt napok eseményei után még jobb ötletnek tűnt kímélni Őt, és nem rögtön az orra alá dörgölni, hogy amúgy nemcsak a múltam, de a jelenem is vérrel áztatott, és ha épp nem a saját véremben fürdőztem, akkor másé tapadt a kezemre, vagy ahogy a jelenlegi állapot is tükrözte, a pólóm kényes anyagára. Vihettem volna magammal valami gyors váltást, mert bár az egyértelmű volt, hogy bárhová is megyünk ma, előtte le kell zuhanyoznom, de mégis nyugodtabban tettem volna meg ezt a kis távolságot tiszta göncökben, anélkül, hogy a kabátomra hagyatkoztam volna.
Halkan közlekedtem, bár nem sikerült a feszültség minden szikráját lenyugtatnom magamban, még ott dolgozott ujjaimban az adrenalin, miközben letettem a kulcsokat, tekintetemmel már odabenn kutakodva, hogy vajon hol is fogom megpillantani először, de csak akkor kaptam fel a fejemet - szó szerint -, mikor megszólalt, én pedig egy halvány mosollyal reagáltam arra, ahogy némi dorgálással az üres csuklóját figyelte, mintha így akarta volna nyomatékosabbá tenni, hogy tényleg elkéstem. A mosolyomat át is itatta a néma vezeklés, merítve belé némi bűnbánást is, ahogy szavak nélkül lestem rá felfelé, közben véve egy nagy levegőt. - Sajnálom - szólaltam meg végül, figyelve, hogy milyen gyorsasággal szedi a lépcsőfokokat, de mikor megállt előttem, nem ölelt meg rögtön, a testem pedig szinte azonnal érzékelni kezdte ennek hiányát. Ha csak sejtette volna, hogy az elmúlt pár órában az tartotta bennem a lelket, hogy ha hazajövök, végre újra látom majd... de nem, ez túl nyálas volt ahhoz, hogy valaha is bevalljam neki. Inkább hagytam, hogy tekintetem beszéljen helyettem, mert bármennyire is szúrta némi gondterheltség a mellkasomat, az a gyengéd fény szinte azonnal fellobbant bennem, amint megpillantottam szemében az aggodalmat. - Minden a legnagyobb rendben - biccentettem egyet, majd még egyet, és csak hogy megtörjem pár másodpercig a szemkontaktust, a kis vakarcs után kezdtem kutatni, aki tőle szokatlan módon, nem jelent meg azonnal. - Szóval, hol is van az, akinek annyira hiányoztam? - kérdeztem, továbbra is kutakodó tekintettel, pedig már az üzenet olvasásakor is egyértelmű volt, hogy nem a kutya szenved annyira a magánytól, ez pedig egyszerre töltött el melegséggel és frusztráló türelmetlenséggel is. Mert kibaszottul látni és érezni akartam Őt, és hiába volt veszélyes az egész, tényleg bántam, hogy nem vittem magammal, még ha akkor egy jóval visszafogottabb képet is kellett volna mutatnom neki a hétköznapi életemről. Vagy munkámról, de a kettőt már amúgy sem nagyon lehetett elválasztani egymástól. - Nem akarlak összekoszolni, úgyhogy, talán jobb lesz, ha rögtön megcélzom a zuhanyt - néztem végig magamon, bár szó szerint nem voltam ugyan koszos, de jócskán megizzadtam, a kabát takarása alatti vérfoltokról már nem is beszélve.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 25, 2022 2:09 pm

Iris & Dimitriy

Egész jól lefoglalnak végül a tervrajzok, de bármennyire is merülök a munkába, folyton azon kapom magam, hogy az óra felé sandítgatok, ami újra és újra kíméletlenül dörgöli az orrom alá, hogy még mindig órák vannak hátra addig, míg végre Dimitriy haza jön. Próbálom erőszakkal rávenni magam arra, hogy inkább értelmes felnőttként, ne pedig lökött kamaszként viselkedjek, de mindaz, ami reggel történt, kerül-fordul a gondolataim közé furakodik, beleértve a rossz és a jó részt is. A pánikot, amit láttam rajta, mikor reggel nem talált maga mellett és azt a szenvedélyt, ami fellobbant köztünk, miután megnyugodott és eljutott a tudatáig, hogy nem mentem sehova. Újra és újra eszembe jut, hogy talán most, amíg távol van is azon őrli magát, hogy vajon itthon leszek-e még, mikor majd jön, így aztán dél táján nem bírom megállni, hogy ne küldjek neki egy rövidke üzenetet, amiben csak annyit említek, hogy Maflás milyen nehezen viseli, hogy nincs itthon, de természetesen rohadtul nem a kutyáról beszélek. Ő tök jól el van a kis világában, néha kiköveteli magának az én figyelmemet is, amit hálásan neki is adok, hogy addig se a saját gondolataimmal gyilkoljam magam és, miután a róluk készült rajznak szerzek egy keretet és kiteszem az egyik szekrényre, visszatérek a munkához.
Mikor már a szemeim össze akarnak akadni a sok vonaltól és számtól, úgy döntök, hogy a kanapéra heveredek és nézek valami filmet, de ennek az az eredménye, hogy fél négy körül térek magamhoz riadtan, mikor a film végén megszólal a zene, bár valamennyire pozitívumként élem meg, hogy a szundításomnak hála egész sok idő eltelt. Egész izgatottá is válok a gondolattól, hogy Dimitriy hamarosan majd hazaér, de amikor megcsörren a telefon és meglátom a nevét a kijelzőn, már tudom, hogy valami hiba csúszott a számításba. Bosszankodni azonban, talán csak két másodpercig bosszankodok, mert aztán emlékeztetem magam arra, hogy Ő  mennyire nem szívesen szokta megszegni a szavát, így aztán a bosszankodás gyorsan aggodalommá változik, felvetődik bennem, hogy talán valami baj van, ezzel pedig kis híján az őrületbe kergetem saját magamat.
Kirillt hívom végül segítségül, és bár nem mernék megesküdni rá, de mintha örömöt látnék rajta, mikor arra kérem, hogy folytassuk azokat a korábbi edzéseket, amikről Dimitriy beszélt, bár ennek ellenére olyan alaposan megdolgoztat, hogy végül egy órával később, miközben felmászok az emeletre, mindenem sajog. Az agyam azonban, még ekkor sem képes leállni, fél percenként a telefonomat bámulom és a számat rágcsálom az idegtől, mert a gondolat, hogy Dimitriy-nek valami baja esett, szinte fojtogat. Tudom, hogy nem ok nélkül késik és azt is tudom, hogy nála nem olyasmiről van szó, hogy dugóba keveredett volna vagy valami, ez pedig, csak még inkább megnehezíti az egészet.
Épp tusolni indulnék, mikor meghallom a ház előtt megálló kocsi hangját, és bár még ettől sem nyugszom meg teljesen, mert még így sem tudom kizárni a lehetőségét annak, hogy baja esett, mégis valamennyivel megkönnyebbültebben indulok a lépcső felé, majd annak a tetején megtorpanva bámulok a bejárat irányába, ahogy besétál rajta. Hatalmasat sóhajtok, mintha mázsás súlyokat dobtam volna épp le magamról, ajkaimon széles mosoly jelenik meg, majd megjátszott lazasággal megtámaszkodok a korláton és a képzeletbeli karórámra pillantok. -Késtél...- jegyzem meg dorgáló hangsúllyal, de tekintetem és az a megkönnyebbült mosoly ajkaimon egyértelműen elárulhatja, hogy rohadtul nem érdekel, hogy mennyit késett, csak az számít, hogy végre itthon van.
Nem is bírom megállni végül, hogy ne induljak el lefelé a lépcsőn, szinte kettesével szedve a fokokat, majd valahol az utolsó pár foknál megállok és egy újabb sóhaj kíséretében veszem alaposabban szemügyre. -Minden rendben?- kérdezem végül halkan, még mindig némi aggodalommal, de a legborzalmasabb lehetőséget legalább, már ki tudom zárni azáltal, hogy itt ácsorog előttem, látszólag épen és egészségesen.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 25, 2022 11:32 am

Már akkor tudtam, hogy pokoli és kínkeserves órák elé nézek, mikor beültem a kocsiba, és magam mögött hagytam a házat, egy pár mondat erejéig még elkapva Kirill-t odakinn, hogy lehetőleg tartsa magát azokhoz a kis változásokhoz, amiket kénytelenek leszünk eszközölni, tanulva a hibáinkból. Kevés olyan megbízható embert tudtam magam mellette, mint Ő, de javarészt nem is azon aggódtam egész nap, hogy Irisnak vajon baja esik-e, amíg külön vagyunk. Nem, javarészt a hiánya járatta meg velem a poklok poklát, és csak nagyon komoly erőfeszítések árán voltam képes elvonatkoztatni róla, de ezt az érzést már volt időm megszokni. Amióta csak közel kerültünk egymáshoz, lebontva azokat a vastag falakat magunk körül, minden külön töltött idő így telt, és ezen javarészt csak az segített, ha a lehető legmélyebben elmerültem a munkában, nem mintha nem köszönt volna vissza újra és újra, alattomos kis démonként suttogva a fülembe, hogy vajon mi is lesz, mikor hazaérek. Ezúttal viszont próbáltam ignorálni azt az ént, aki arról próbált meggyőzni, hogy mire hazaérek, ismét csak hűlt helyét találom majd, de... ez még egyszer nem történhet meg. És nem is lenne ideje rá, mert Kirill sem hagyná szó nélkül csak úgy elmenni, nélküle pedig esélytelen, hogy tehetne egyetlen kóbor lépést is bárhová.
Nap közben azonban tudatosult bennem, hogy bármit is ígértem neki az indulásom előtt, valószínűleg nem fogom tudni betartani, és ez csak rátett egy lapáttal az amúgy is hullámzó hangulatomra. Ő is tudta rólam, hogy mennyire komolyan veszem az adott szót, és hogy nem véletlenül ígérgettem csak ritkán, mert azokat viszont próbáltam betartani, legyen szó bármiről vagy épp bárkiről. Négy óra előtt pár perccel végül a mobilom után nyúltam, mikor már tényleg egyértelművé vált, hogy késni fogok, de nagyobb körítést nem mellékeltem hozzá. Pedig, szívem szerint már régen elindultam volna, de azt valószínűleg Ő is belátta, hogy itt semmi nem gombnyomásra működik, nem szedhetem össze a cuccaimat, amint négyet üt az óra, magam mögött hagyva mindent és mindenkit, akikért én voltam a felelős, és bár izzott minden porcikám, de muszáj volt elvonatkoztatnom. Talán csalódott lesz, hisz én is az voltam, de annyira már ismertem, hogy tudjam, nem fogja a lelkére venni, bár... már semmiben sem voltam biztos.
Egy komótos sóhaj bukott ki belőlem, mikor végül megálltam a feljárón, nyúzottan ropogtatva meg ujjaimat, mielőtt kiszálltam volna a kocsiból, és mikor végre ki tudtam egyenesedni, végignéztem a ruháimon, még mielőtt olyasmit látna, aminek a létezéséről ugyan tud, de mégsem akarom nyíltan az orra elé tárni. Elvégre, a világomban nem a rúzsfoltos gallértól kellett Őt kímélni, hanem az esetleges vérfoltoktól, amik ugyan nem tőlem származtak, de akadt egy-kettő belőle, amit csak úgy tudtam eltakarni, hogy összébb húztam magamon a kabátot.
Letettem a kulcsokat az előszobában, majd beljebb tessékeltem magam, jobb híján a lépcsőnél állva meg, hogy megpróbáljak rájönni, vajon hol is találom Iris-t jelenleg, de a több, mint másfél órás késés után már az is haladás volt, hogy nem rögtön az ajtóban várt, tövig lerágott körmökkel.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - when we fall, we will rise again
Vissza az elejére 
8 / 18 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: