Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 02, 2022 9:50 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Nem kis hátrányom van Vele szemben, bármiről is legyen épp azon, ami kettőnkkel kapcsolatos, mégis sikerült már pár dolgot megfigyelnem, hogy mire, hogyan reagál, hogy mit élvez igazán vagy, hogy mivel tudom még jobban felcsigázni. Tudom, hogy minél jobban tombol benne a vágy, annál mélyebb, annál rekedtebb lesz a hangja és tudom, hogy megborzong, valahányszor a hajába túrok, hogy élvezi, ha ujjaim csak futólag, gyengéden érintik bőrét, ha körmöm hegyèvel rajzolok rá ismeretlen jeleket vagy, ha nyelvemmel ízlelem szinte bárhol, de mind közül a legjobban az izgatja fel, ha érzi a bennem lakozó vágyat, ha úgy simulok hozzá testemmel, mintha máris magamban érezném vagy épp, ha ajkába harapok, mint aki már olyannyira nem bír magával, hogy legszívesebben felfalná a másikat. Az izgatja fel legjobban, ha érzi testem reakcióit, mindazt, amit képes előcsalogatni belőlem, a feszült sóhajoktól a buja nyögésekig mindent, én pedig épp ezért nem is próbálnám soha elrejteni előle, hogy milyen hatással van rám. Most sem fogom vissza magam, miközben csípőm járja izgató táncát, mintha máris magamban érezném, miközben még mindig akadályt képez köztünk pár réteg ruha, és halk nyögésemet se rejtem el, ahogy fenekemre markolva húz magához, mert akarom, hogy hallja és érezze, hogy mit művel velem. Egyszerűen megőrjit minden ilyen mohó mozdulatával, így amikor csókunk megszakad pár pillanatra és, csak pihegve próbálunk még valami kapaszkodót keresni, Ő pedig lehetőséget ad még utoljára a megfutamodásra, igazából, már tudhatja is, hogy eszem ágában sincs meghátrálni. Főleg, ahogy keze utat talál magának a nadrágom alá, érintésètől halkan nyaka bőrére nyögök, nyelvem mohón cikázik ütőere mentén és az én kezem is türelmetlenül simít rá az anyagon keresztül. -Mindent veled akarok kipipálni.- duruzsolom halkan, elfúló hangon, ahogy ujjai tovább kínoznak, ahogy testemet egyre jobban mardossa a tűzforró vágy, miközben a szívem egyre vadabbul kalapálja véremet, de mielőtt még észbe kaphatnèk, már fordít is maga alá, én pedig ajkamba harapva barangolom be testét kezeimmel, háta bőrébe marva finoman a póló alatt. Halkan elnevetem magam elégedetlenkedèse hallatán, de a nevetés hamar feszült nyögésbe torkollik, miközben bontogatni kezdi nadrágját, türelmetlenül kapok ajkaièrt újra és újra, csípőm pedig készségesen emelem, mikor rólam kezdi lentebb küszködni a feleslegessè, vagy inkább akadállyá váló ruhát. Ujjai ismét ölemre simulnak, levegő után kapok az érzéstől, amit halk káromkodása, csak még izgatóbbá tesz, és míg Ő buja érintèsèvel, nyakamra hintett csókjaival és pimaszkodó, gyengéd harapásaival csigáz fel még jobban, az én kezem sem tétlenkedik. Sietős, kapkodó mozdulatokkal kúszik lentebb testén, határozott, mégis gyengéd mozdulattal fonva köré ujjaimat, az érzéstől pedig, hogy milyen pokolian kemény már, kiszökik belőlem egy kéjes, elnyújtott nyögés. Kezem izgató tempóban mozdul rajta és, mintha csak még inkább tudatni akarnám vele, mennyire vágyom rá, feljebb húzom lábaimat, hogy még jobban hozzám férjen, hogy még jobban szètnyissam őket, amennyire csak a nadrág engedi de, ha kell, lentebb is küszködöm magamon. Iszonyúan zihálok, a vágy türelmetlenül dübörög bennem, mintha egy lopott, titkos kis affér lenne ez épp valami tiltott helyen, ahol semmiképp sem lenne szabad egymásnak esnünk, bármilyen őrjítő is ez a köztünk lobogó vágy, és ez végtére is, igaz is. Talán nem kellene késő este a folyóparton, a stègen, a szabad ég alatt arra vágynom, hogy végre magamban érezzem, mégis ezt diktálja a vérem, testem minden sejtje Őt akarja, mintha gyógyír lehetne erre a mindent felemèsztő tűzre, amit tényleg csak Ő tud csillapítani, de egyben Ő is tartja életben. Kibaszottul Őt akarom, legyen bármekkora bűn ez bárki szemében, vonatkozzon csak erre az izgató pillanatra vagy úgy általában a személyére, nem érdekel.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 02, 2022 8:18 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Tisztában voltam a döntésünk lehetséges következményeivel, köztük azzal, hogy egyetlen halk neszezés elég lenne ahhoz, hogy összerezzenjen és kiugorjon az ölemből, ezért pedig minden bizonnyal nem is hibáztattam volna. És talán pont azért, mert nem azt jelentette számomra, mint az eddigi nők, nem akartam ráerőszakolni semmit, és tanulva a múltkori éttermes esetből, elég egyértelmű volt, hogy mi az a bizonyos határ, ameddig elmehetek vele. Most azonban biztonságosnak tűnt a környék, nem úgy tűnt, mintha bárki más romantikázni akarna errefelé, és ahogy egyre mohóbbá váltak mozdulataim, úgy szorítva magamhoz, mintha legalább az életem múlt volna rajta, kezdtem biztos lenni abban, hogy ha valaki félbeszakít minket, át fogom káromkodni az egész kibaszott éjszakát. Megbolondított azzal, ahogy ráharapott ajkamra, mintha ezzel akarta volna a tudomásomra hozni, hogy hogyan is döntött, bár amúgy sem merült fel bennem túl sok kétely azok után, ahogy mozgolódott rajtam, úgy ringva ölével, hogy nem tudtam visszafogni egy jóleső nyögést. Megbolondított és még tisztában is volt vele, ahogy azzal is, hogy egyáltalán nem vagyok nyerő pozícióban, a nadrágja tényleg megbonyolította a lehetséges forgatókönyveket, de némi bosszankodáson túl nem szándékoztam több figyelmet szentelni a kibaszott ruháknak. Legfeljebb annyira, hogy ne tépjek le róla semmit, elvégre valamiben haza is kellett vinnem, és hiába fűtött minket az egymás iránt érzett, lüktető vágy, mégsem akartam, hogy a későbbiekben megfázzon. Az a bizonyos hév már régen túláradt porcikámban, teret hódított az erekben, és ahogy újra és újra ágyékomnak feszült, már neki is tudnia kellett, hogy hol feszülök és lüktetek még pokolian, a nadrág szorítása pedig kicsit sem könnyítette meg a dolgomat. Hiába markoltam rá mohón a fenekére, hogy még közelebb rántsam, vagy hogy ezáltal újra megmozdítsam magamon, mintha már benne mozognék, ez nem volt elég, többet akartam. Sokkal többet. Homlokom az övének dőlt, csak egy pillanatra szakadva ki a csókból, és bár szavaimmal épp akkor adtam lehetőséget neki arra, hogy máshogy döntsön, de a kezem nem engedelmeskedett, úgy fúrva be ujjaimat a bugyija alá, hogy ismét nyelnem kellett egyet, nyelvem ösztönösen masszírozta meg először saját ajkamat, majd az övét, mielőtt újra utánuk kaptam volna. - Ideje kipipálnod ezt is - vigyorodtam el, bár hangom rekedten csendült, nem tudtam szabályozni a vadul doboló szívemet sem. A gyomrom közben már borsó méretűre zsugorodott, hajába túrtam, ahogy ismét a nyakamat borította be csókjaival, jólesően megborzongva, mikor nyelvét éreztem a bőrömön végighaladni, és ahogy ujjai kitapintottak az átkozott nadrágon keresztül, bennem rekedt a levegő. Én magam is éreztem ujjaim alatt teste ismerős forróságát, ami úgy csalogatott magához, mintha több hónapnyi kihagyás után most találkoztam volna Vele először, de így is éreztem magam. Pedig, csak egyetlen napot töltöttem távol tőle, azt is úgy, hogy reggel igencsak jóllakottan engedett utamra, most mégis azt éreztem, hogy az éhség újra tombol bennem, és nem létezik olyasmi, ami képes lenne igazán lecsillapítani. Kihúztam kezemet a nadrágjából, csak hogy újra dereka köré fonjam mindkét karomat, és mire észlelhette volna, hogy valami változik, már dőltem is vele, méghozzá úgy, hogy Ő kerüljön a hátára. - Hol van az a kibaszott szoknya, amikor szükség lenne rá... - mormogtam, ezt már ismét ajkai közé, de nem hagytam, hogy sokáig ízlelhesse ajkaimat, mert nyakára vándoroltam, néha izgatóan ráharapva bőrére. Először az Ő nadrágjával akartam kezdeni, végül kettőnk közé nyúlva mégis a saját övemet kezdtem bontogatni, hogy minél előbb megszabadítsam magam az anyag kényelmetlen szorításától. Továbbra sem akartam a szükségesnél több ruhát leszedni sem róla, sem magamról, mert hiába is izgatott a lebukás veszélye, gondolnom kellett arra, hogy Ő miként élné meg, ha valaki mégis meglátná, így mikor kezeimmel kértem, hogy emeljen egy kicsit a csípőjén, míg valamelyest lehúzom róla a nadrágot, nem estem túlzásokba, és bár pokolian érezni akartam már, ahogy teste magába szorít, mégis az ujjaimat vetettem be ellene, ekkor már sokkal kényelmesebben férve be bugyija alá, újra ajkai közé nyögve, ahogy kitapintottam teste lüktető forróságát. - Bassza meg - bukott ki belőlem kontroll nélkül, mert amint szétáradt bennem az a hő, amit testén keresztül vettem át tőle, olyan intenzíven markolt rá ágyékomra a vágy, hogy alig tudtam összeszedni magam.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 02, 2022 5:52 pm
Iris & Dimitriy
Már azzal, ahogy a kabátomat szèthúzza, amilyen mohó pillantást vet a blúzom alá, szép lassan felèleszti bennem azt az egyébként se túlságosan szunnyadó tüzet, amin soha az életben nem segítene több hektoliter ásványvíz se, mégis ezzel próbálom kizökkenteni magam. De hiába. A következő pillanatban, már az ölébe helyezkedek, karja finoman simul derekam köré és, bár teszek egy gyengécske kísérletet arra, hogy legalább az Ő gondolatait visszaterelgessem a vacsora felé, tudom, hogy ez halva született ötlet. Ugyanazt a mohó vágyat látom tekintetében, mint ami bennem is èledezik, amit csak tovább csábítgat azzal, ahogy ajkaimra suttog azt ígérve, hogy megmutatja, mire is fáj a foga a vacsora helyett. Iszonyú izgató, hogy mindez a folyóparton, a csillagos ég alatt zajlik és, bár nem kifejezetten mondható el a helyről, hogy hatalmas tömegek járkálnának errefelé, arra azért meg van az esély, hogy mégis erre téved valaki, de valahogy ettől is, csak még izgatóbb az egész. Egy étterem kellős közepén valószínűleg most is zavarba jönnèk, mint ahogy a nászutunkon történt, de ez a hely egész más. Csendes, békés és most úgy érzem, hogy a miénk és tekintve, hogy mi mindent vesztettem el az utóbbi időben, hogy mennyi szép vagy kevésbé szép emlék tűnt el az élmény rejtett zugaiban, melyek mind Hozzá kötöttek, talán tényleg nem árt, ha újakat szerzünk. Azok pedig legyenek akkor már tényleg édes emlékek.-Vagy legalább adj egy kis ízelítőt belőle.- kuncogok halkan, lágyan ringatva csípőmet, ezzel őrjítve meg magamat és nyilvánvalóan Őt is, miközben a mai gondolatai felfedèsèt ígéri, bár magunkat ismerve kétlem, hogy megállnánk némi ízelítőnèl, főleg, ha nem zavar meg minket senki, mert akkor nagy eséllyel eluralkodna rajtam a pánik és a hangulat gyorsan elszállna, de a fenébe most ezzel. Most is épp úgy akarom Őt, mint bármikor máskor, ha nem jobban, hiszen ezt az egész estét azért találta ki, hogy nekem kedveskedjen, hogy elbűvöljön és ezzel is kimutassa újra, mi mindenre képes értem, még ha nyálasnak is érezte az egészet, én pedig örömmel pipálnèk ki ezzel együtt egy tételt a bakancslistámon. Halkan sóhajtok, ahogy mozdulatom nyomán nyög egyet, az izgató hangtól megborzong a testem, keze máris a nadrágomat kezdi bontogatni, de aztán inkább a kabátot tolja le vállaimról, én pedig ahelyett, hogy fáznèk, inkább úgy érzem, hogy mindjárt lángra kapok attól a mohó vágytól, ami lüktet bennem. Ajkaièrt kapok, de csók helyett, inkább finoman az alsóba harapok, tovább és tovább ringatva csípőmet, minden mozdulatnál finoman ágyékának feszülve, Ő pedig olyan szorosan von magához, hogy még a blúz és a melltartó ellenére is érzem teste forróságát, a hevesen zakatoló szívét. Igyekszem közben hallgatózni is azért, már amennyit képes vagyok kihallani a vérem lüktetésèn kívül, de a tücskök ciripelèsèn és az éjjeli madarak hangján túl semmi más nem tűnik fel. Mintha egy saját kis rejtekhelyet kaptunk volna magunknak, bár a stèg valószínűleg a legfeltűnőbb hely az egészből, mégsem tud ez most érdekelni, sőt. Az igen alacsony veszélye annak, hogy valaki épp erre jár majd és meglát minket, egészen felpörget, bár pillanatokkal később, ahogy keze a nadrág alá csúszva markol fenekemre, így vonva közelebb magához, már végképp nem érdekel semmi más. Halkan nyögök is egyet, ahogy keményen nekem feszül a nadrágon át, ajkaim újabb csókot követelnek maguknak, amiből most Ő szakítja ki magát végül, hogy nagyot nyelve, lihegve pillantva rám tudassa velem, hogy most még visszavonulót fújhatok, bár ahogy szavait követően a nadrágom alá csúsztatja kezét, nem feltétlenül érzem úgy, hogy tényleg igazi esély lenne ez arra, hogy leálljunk. Már amúgy is halkan, feszülten szuszogok, próbálok levegőhöz jutni, ami vicces, hogy még egy ilyen zöld helyen se sikerül, de ahogy ujja finoman hozzám ér, csak még jobban felpörög a pulzusom és ajkamba harapva fojtok vissza egy hangosabb nyögést.-Mèg soha nem szeretkeztem a szabad ég alatt.- lehelem ajkaiba vigyorogva válasz gyanánt, majd nyakára vándorolva hintek bőrére lágy csókokat, kezem pedig lecsúsztatom testén, hogy aztán a póló alá dugva simíthassak forró bőrére, kellemesen sóhajtva az érzéstől. -Itt és most akarlak.- nyögöm végül halkan, miközben kezem finoman ágyékára csúsztatom, végig simítok rajta a nadrágon át és feszülten sóhajtok egyet, mikor megérzem, milyen keményen lüktet érintésem nyomán.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 02, 2022 3:41 pm
Soha nem próbáltam meg eltitkolni előle, hogy mennyire vágytam rá, és hogy mennyire megmozgatta a fantáziámat már pusztán azzal, ahogy rám nézett. Ez a leírhatatlan vonzalom már az első perctől kezdve parázsként pattogott kettőnk között, aminek azt a sorsot szánták, hogy belobbantsa ezt a szenvedélyes, vad és mohó tüzet, ami most is ott lobogott a tekintetében, az enyémről már nem is beszélve. Azt soha nem rejtettem véka alá, hogy mennyire vonzó nőnek tartom, és ha más körülmények között találkoztunk volna, valószínűleg ugyanúgy nehezen adta volna magát, azzal a különbséggel, hogy akkor megtehettem volna, hogy simán odébb állok és nem foglalkozom vele. Valahol hálás is voltam a szüleinknek, mert ha nem hoznak döntéseket a fejünk felett és nem rendelik el ezt a házasságot, ma nem tudnám, hogy mi minden bújt meg bennem évtizedek alatt, és hogy az a valami, amit mindig hiányoltam, valójában kicsit sem elérhetetlen, csak nem szokványos, a mi köreinkben legalábbis. És amit talán nyálasnak gondoltam, ma már a valódi életem, benne Vele, azt pedig biztosra tudtam, hogy soha, senki előtt nem szégyellném azt, hogy mennyire szeretem Őt. Éppen ezért lettem volna képes bármire csak azért, hogy kivívjam mások tiszteletét, amit saját véleménye szerint Neki kellett volna kiharcolnia, de azt is tudtam, hogy egyedül nem fog neki sikerülni. Kellettem hozzá én, mint valami úttörő kos, szorosan ott állva a háta mögött, hogy egyetlen kétkedő se ragadtathassa el magát még egyszer úgy, ahogy Igor tette. Már kezdtem volna igazán belelendülni a kis játékunkba, szinte látva magam előtt az utat, ami elvezette volna kezeimet a nadrágja gombjához, mikor pozíciót váltott, és inkább az ölembe mászott, ekkor azonban, ahogy rám nézett, és csókokkal borította be a nyakamat, egy pillaantig sem láttam benne azt a nőt, aki múltkor megszeppent. Bár tény, hogy talán tényleg túl messzire mentem abban az étteremben, mert hiába éltem gátlástalan életet, nem várhattam el, hogy az én kedvemért Ő is levetkőzze magáról minden érvét, főleg mások szeme láttára, és ahogy most is körbe pillantott, mintha ellenőrizni akarta volna, hogy jár-e valaki erre, szinte reflexből elvigyorodtam. - Várj, mindjárt megmutatom - leheltem halkan ajkaira, de az, ahogy szinte rögtön ingerelni kezdett csípője lassú ritmusával, arra sarkallt, hogy mohón ajkára harapjak. Tudta, mivel készíthet ki, és most, hogy átült az ölembe, már Ő volt nyerő pozícióban, és ki is használta a lehetőségeit, pont úgy, ahogy minden álnok bestia tenné. De nemcsak az én légzésem vált szaggatottá, és a pár másodpercnyi csendben még azt is hallottam, ahogy hevesebben kezdett dobogni a szíve, mintha csak az enyémet akarná utánozni, a cinkos vigyor viszont, ami megjelent ajkaimon, mikor szóvá tette, hogy már éjszaka van, nem akart eltűnni az arcomról. - Akkor, talán ideje megmutatnom, hogy mi minden fordult ma meg a fejemben - kaptam még egyszer ajkai után, alaposan megízlelve a csókját, úgy feledkezve bele mindenbe hosszú másodperceken keresztül, hogy szinte észre se vettem, egyik kezem pedig ekkor már kettőnk között matatott, kitapintva nadrágja gombját. Nagyot kellett nyelnem ahogy ujja finoman végigcirógatta ajkamat, másik keze pedig a mellkasomon simított végig, ekkor azonban már nem bírtam ki, hogy ne harapjam be a saját ajkamat, a lüktetés pedig, ami életre kelt ereimben, olyan tempót diktált, amit nem tudtam és nem is akartam megállítani. Talán épp emiatt nem bírtam ki egy mohó nyögés nélkül, ahogy tovább ringott csípője, én pedig már oldottam is ki a gombot, majd húztam le a cipzárját, csak hogy utána a kabátja után nyúljak, és letoljam a vállairól, ujjaimmal gyengéden cirógatva végig karjait, mintha csak azt akartam volna ellenőrizni, hogy vajon a hűvös levegő hatására mennyire rázza majd ki a hideg, de nem emiatt vált libabőrössé. A húr akkor pattant el, mikor ajkamba harapott, szeszélyesen ízlelve meg engem, ezen a ponton pedig szorosabban vontam magamhoz Őt, mellkasomat a melleihez nyomva, míg másik kezemmel végigbarangoltam hátát, ujjaim pedig nem álltak meg a blúza aljánál, pofátlanul nyúltam a nadrágja alá, és még annál is pofátlanabbul markoltam rá fenekére, közben belemorranva az ismét kivívott csókba. Ekkor már én rántottam az ágyékomhoz ölét, én akartam, hogy érezze, máris milyen hatást gyakorolt rám, és mikor lihegve kiszakadtam a csókból, ismét nagyot kellett nyelnem. - Most még megkérhetsz, hogy ezt otthon fejezzük be - mormoltam ajkaira, ekkor azonban már nem a fenekét szorongattam, hanem visszataláltam kettőnk közé, és amennyire a nadrágjának feszes anyaga engedte, néhány ujjamat megpróbáltam a bugyija alá csúsztatni, de már amikor megéreztem, hogy milyen forrón vágyik rám, feszült sóhaj szakadt ki belőlem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 02, 2022 2:22 pm
Iris & Dimitriy
Annyira kellemes és békés most is, mintha rátaláltunk volna a nyugalom aprócska szigetére, ahol semmi baj nem érhet minket, ahol csak mi ketten létezünk és rajtunk kívül senki más, ami jelenleg talán, még igaz is, bár fogalmam sincs, hogy mennyire lehet közkedvelt ez a hely. Most kettesben vagyunk, ez biztos, mert senki mást nem látok vagy hallok a környéken tèblábolni, na nem, mintha Őt egyèbként ez visszatartaná attól, hogy pimaszul szètnyissa rajtam a kabátot és leskelődni kezdjen mohó, falánk tekintetèvel, mintha nem tudná pontosan, nem ismerné testem minden szegletét, hogy mit is rejtenek a ruháim. És imádom, hogy mindig így néz rám, hogy mindig ugyanolyan tűzzel fedezi fel a testemet, míg nálam tényleg minden olyan újnak és ismeretlennek tűnik, bár azért már elég jól kiismertem magam Vele kapcsolatban. Pimaszkodva megkèrdezem, miután a felsőm alatti részek körül legelteti picit a szemeit, hogy olyasmire akadt-e, ami felkelti az érdeklődését, de már a hangjáról meg tudom állapítani, merrefelè kalandozhatnak a gondolatai, ez pedig az enyémeket is egyre pajzánabb vizekre terelgeti, mintha amúgy nem őrjítene meg már a puszta közelsége is vagy, ahogy ajkai finoman cirógatják nyakam bőrét. Próbálok még kapaszkodni valamibe, mondjuk a zacskóban lapuló ásványvízbe, hátha az lehűt egy picit vagy legalább segít nem azon töprengni, miféle pajzánkodásra lehet képes egy ilyen helyen is, de nem sokat javít a hangulatomon az, hogy nyelek pár korty vizet, mikor pedig elhúzódok tőle, nem is az a célom már, hogy meg próbáljak leállni. Inkább az ölébe helyezkedek, finoman engedve csípőm combjaira, és bármennyire is van szèthúzva rajtam a kabát, mostanra már inkább azt mondanám, hogy melegem van, mintsem fáznèk. Felèled bennem az a mindent felemèsztő forróság, amit olyan könnyedén képes előcsalogatni belőlem és egy pillanatig sem kétséges, hogy benne épp ugyanez zajlik, de még egyértelműbbè is teszi szavaival, mikor a vacsorát elutasítja, vagy legalábbis elárulja, hogy valami egész másra vágyik.-Megöl a kíváncsiság, hogy vajon mit kívánhattál meg ennyire.- duruzsolom halkan, lágy csókokat lehelve nyaka bőrére, miközben ujjait finoman hajamba fúrja és engedelmesen felé fordítom arcomat, amikor erre ösztönöz gyengéd mozdulatával. Már most feszültebben lélegzem, szavai hallatán pedig nem csak mellkasomat, az egész testemet átjárja valami kellemes melegsèg, amit izgató borzongás követ amint ajkamba harap. Halkan, vágyakozva felszisszenek, csípőm finoman mozogni kezd valami lassú, andalító ritmusra, így feszülve hozzá újra és újra, miközben kezèt elhúzza hajamról és közénk vezeti.-Nekem nagyon úgy tűnik, mintha már éjjel lenne.- lehelem ajkaira cinkos mosollyal, de közben akaratlanul is körbe lesek a környéken, ami még mindig ugyanazt a csendet és békességet árasztja magából, mint percekkel ezelőtt. Csak a vérem lüktet egyre hangosabban, amit maga a helyszín és a gondolat, hogy miféle paráznaságot követünk el azzal, ha adunk egymásnak némi ízelítőt abból, mi kötötte le ma mindkettőnk fantáziáját, csak még tovább fűt. -Èn se tudtam másra gondolni egész nap, csak Rád.- sutyorgom halkan, mintha bárki is meghallgatná, ha pedig csak sejtenè, hogy ez mennyire igaz, hogy mennyire nem tudtam szabadulni Tőle egész nap, bármit is csináltam, valószínűleg épp azzal a pimasz vigyorral reagálna, amit annyira imádok látni az arcán. Egyik tenyerem arcára csúsztatom, hüvelykujjammal finoman simítok alsó ajkára, ahogy elhúzódok tőle picit, míg másik kezem mellkasán, a hevesen zakatoló szíve fölött állapodik meg és, ahogy lepillantok kettőnk közé, a továbbra is lassan ringó csípőmre és a kezére, ami még mindig a nadrág gombjánál vár, végig húzom nyelvem alsó ajkamon. Felpillantok rá és, ha nem venne minket körül a jótékony sötétség, talán láthatná az arcomon megjelenő pírt, talán így is látja, fogalmam sincs, de végül ajkaihoz hajolva az ő száján is épp ugyanolyan lassan húzom végig nyelvem, mint az imént sajátomon, hogy így csábítsam egy forró, tüzes csókra, finoman pólójára markolva a vágytól.-Fogalmad sincs róla, mit művelsz velem...- suttogom ajkaira elszakadva tőle pár pillanatra, de épp csak olyan messzire, hogy fogaimmal még gyengéden a húsba haraphassak épp úgy, ahogy korábban Ő is tette, mintha nem tudná egyébként, miféle hatással van rám, amikor ezt csinálja.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 02, 2022 12:48 pm
Nem dédelgettem hiú ábrándokat, és azt sem akartam, hogy Ő ebbe a hibába essen, de szerencsére mindketten képesek voltunk reálisan magunk elé nézni. Iris is tisztában volt azzal, hogy bizonyos dolgokat akkor sem fogok tudni levetkőzni, ha legalább összeveszünk majd miattuk, mert így raktak össze, és ez mind olyasmi volt, amiknek nagy hasznát vettem a hétköznapjaimban. Vagyis, többnyire, de valószínűleg a dominanciám és az irányításmániám is épp addig fog neki tetszeni, amíg nem az élete egy olyan részét akarok velük befolyásolni, amibe amúgy kevés beleszólásom lenne. Hisz még mindig itt élt a szemem előtt, ahogy húzta a száját, mikor meg akartam mondani neki, hogy nem mehet be az irodájába dolgozni, és egy ilyen veszekedésből már most nyilvánvaló, hogy vesztesen jönnék ki. Mert hiába éreztem nyomósnak a saját érveimet, például azt, hogy nem akartam, hogy baja essen, de nem zárhattam kalitkába, és ismerve Őt, ezt az első adandó alkalommal a képembe is fogja olvasni ismét. De Iris-t sem kellett félteni, fel voltam készülve arra, hogy ismét szembesülök majd a dacos és akaratos oldalával, aki már csak azért sem fogja belátni az igazamat, mert... mit tudom én, hogy miért. Már most hullámvasutat járt emiatt a gyomrom, de be kellett látnom, hogy az életünk nem lehet mindig tündérmese. Néha nem egy kívülálló fog éket verni kettőnk közé, hanem mi magunk, de ahhoz akartam tartani magam, amit mondtam is: nem akarok úgy lefeküdni, hogy nincs mellettem, főleg nem akarom haraggal álomra hajtani a fejem, és ezért nagy eséllyel bármit képes leszek beáldozni. Még ha az épp a... büszkeségem is lesz. A gyengéd, lágy pillanatoknak azonban én vetettem véget, mikor elemeltem mellkasáról a kezemet, és az ujjbegyeimet finoman a nyakának érintettem, miközben elkezdtem lehúzni a kabátja cipzárját. Ha azt várta tőlem, hogy most majd rácáfolok magamra, és kibírom aljas játszadozás nélkül a közelségét, vagy azt, hogy rajtunk kívül az égvilágon senki nem jár erre, hatalmasat tévedett. Kurvára nem érdekelt sem a hamburger, sem a sült krumpli, az egyetlen meleg finomság, amire vágytam, Ő maga volt, még ha kicsit meg is nehezítette a dolgomat a kissé réteges öltözködésével. Már ha egy nadrágot lehet annak nevezni. Éreztem, hogyan válik egyre nehezebbé a légzésem, hogyn jut be egyre nehezebben az oxigén, ahhoz képest, hogy itt kinn a szabadban bőven kijutott mindkettőnknek a friss levegőből, ajkam gyengéden érintette nyaka bőrét, halkan hümmögve egyet a kérdése hallatán, miután pofátlanul megrántottam a blúza szegélyét. - Nem is lehet kérdés - mormoltam halkan. -, de szerintem találok még érdekesebb dolgokat is - tettem hozzá egyszerű vállvonással, azzal a konkrét célkitűzéssel, hogy valahogy megteremtem a combjai közé vezető utat, még ha nem is férkőzhetek ennél közelebb hozzá, és már azon voltam, hogy vándorútra indítom a kezemet, de egy pillanatra kizökkentett az elém tartott vízzel, amire csak megcsóváltam a fejemet. Magam sem tudtam eldönteni, hogy itt kellene-e meghúznom azt a bizonyos határvonalat, hogy eddig, és nem tovább, de Ő is ismert, én pedig főleg ismertem magam annyira, hogy tudjam, akkor sem tudnék leállni, ha most azt mondanám, hogy itt az a kibaszott határ. Egy halk sóhajjal hagytam neki, hogy elhúzódjon tőlem, már azon gondolkodva, hogy belelátott a fejembe, és tudta, hogy mit akarok csinálni, de nem ment messzire, épp ellenkezőleg. Úgy ült az ölembe, hogy arra egy pillanatig sem számítottam, egyik karom ösztönösen simult dereka köré, így segítve abban, hogy megtartsa magát, amikor pedig szóba hozta a vacsorát, grimaszolva megforgattam a szemeimet. - Igen, vacsorázhatnék is - szólaltam meg végül, egy pillanatig lehunyva szemeimet, ahogy ajkai rátaláltak a nyakamra, szabad kezem pedig egészen a hajáig vándorolt, gyengéden beletúrva a hajtincsekbe. - De most másra éhezem - folytattam az előbbi gondolatot feszülten, a hangomból pedig kiérezhette, hogy mennyire kínlódom a megteremtett légkörtől. A véremnek ekkor már nem tudtam megálljt parancsolni, tetőtől talpig átjárt a már jól ismert, kellemes bizsergés, ez pedig szinte már szülte volna a következő mozdulatot, de helyette inkább magam felé fordítottam arcát. - Egész nap csak Te jártál a fejemben, és hogy mit fogok művelni veled ma éjjel - mormogtam ajkaira, ahogy közelebb vontam magamhot ajkait, finoman a húsba harapva, kezem pedig közben elengedte a haját, és lassan kettőnk közé nyúltam, rátalálva a nadrágja gombjára, de még nem kezdtem bontogatni, leginkább azért, mert hiába is uralta el minden porcikámat a vágy, érezve, hogy zsibbadnak a végtagjaim, még mindig benne volt a pakliban, hogy visszavonulót kér majd tőlem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 02, 2022 11:01 am
Iris & Dimitriy
Nincs szükség több utalásra, már helyezkedik is mögèm, hogy a lábai között ülve dőlhessek aztán finoman mellkasának, karjaival pedig gyengéden átölel, így pedig, már esélyem se lenne arra, hogy egy pillanatig is fázzak, na nem, mintha a közelében ez valaha is megtörtènhetne. A borzongás sem emiatt vonul végig rajtam, hanem attól, ahogy arcát a hajamba fúrja pár pillanatra, ahogy teste az enyémhez simul, ahogy az illata körbe leng...egyszerűen a közelsége váltja ezt ki belőlem minden egyes alkalommal. A gyengédség, amivel átölel, vagy épp amivel ráfog a csuklómra, hogy csenjen egy falatot a hamburgeremből, amin jót mosolygok, de azért dorgáló pillantással megjegyzem, hogy Ő viszont nem akart adni a krumplijából. Na nem, mintha kértem volna, most viszont rögtön az ajkaimhoz emel egy darabot, amit kuncogva be is kapok, holott már rég egész máson jár az eszem, hogy miként csalnám elő belőle újra azokat az édes, izgató hangokat, melyektől mindenem lángra gyúl, valahányszor csak meghallom őket. Egy részem alig várja, hogy hazaèrjünk, de a másik, legszívesebben örökké itt maradna ezen a stègen, hogy ilyen nyugodtan bámuljuk a gyönyörű kilátást, csendben élvezzük egymás közelségét, ami csak remélni tudom, hogy mindig ilyen lesz. Ha hullócsillagot látnèk most, amire fel is hívja a figyelmemet, valószínűleg épp ezt kívánnám, hiszen semmi másra nincs jelenleg szükségem, úgy érzem mindent megkaptam, amit csak kívánhattam volna és ezt nem titkolom előle sem. Ez a békesség és ez a szerelem az, amit örökre a magamènak szeretnék tudni, de az amit Ő válaszol, csak még édesebbnek tűnik. Hiszen, biztosan lesz még olyan helyzet, ahol egymás torkának ugrunk, ahol a feszültség és az élet adta akadályok miatt olyasmiket vágunk majd egymás fejéhez, amit talán nem is úgy gondolunk, hülyeség lenne azt gondolni, hogy nem lesznek nehezebb napok és pillanatok, de tényleg az a legfontosabb, hogy végül mégis egymás karjaiban találjunk megnyugvást, hogy épp ilyen gyengéden érintse ajkaival a bőrömet, miközben magához ölel.-Igazad van. Valószínűleg úgyis lesz még olyan, mikor majd meg akarlak fojtani.- duruzsolom halkan, pimasz mosollyal, de tekintetem gyengéden kutatja övét egy pillanatra, de aztán egy újabb gyengéd, nyakára lehelt csókot követően a csillagokat fürkészem tovább. Pimaszkodva kezdek találgatni, hogy vajon mi lenne az Ő kívánsága, bár tekintve, hogy mennyire bánja, hogy végül tényleg nadrágban jöttem, ezen a vonalon indulok el, de úgy tűnik, nem sikerül kellőképpen a fejébe látnom, mert szerinte tévedek. Meglepetten sandítok rá, de az arcán megjelenő perverz vigyor láttán azonnal meglódul a vérem, a szívem hevesebb tempóra kapcsol, mikor a kabátom cipzárját lefelé kezdi húzni és vele együtt én is ajkamba harapok finoman. -Ha meglátnád, eldobnád az agyad.- kuncogok halkan, de mellkasom máris sokkal gyorsabban emelkedik és süllyed, ahogy éhes pillantással szemügyre veszi mindazt, amit a blúzom látni enged, de pimaszul meg is húzza az anyag alját, hogy még egy picit többet felfedjen előtte, ajkaival pedig olyan finoman cirógatja meg nyakam bőrét, hogy egy halk sóhaj akaratlanul is kibukik belőlem.-Mièrt? Találtál valami érdekeset?- pimaszkodok ajkamba harapva, miközben a már kivègzett hamburger összegyűrt csomagolását visszasüllyesztem a zacskóba és helyette inkább az ásványvizet veszem elő, amivel meg is kínálom.-Ha esetleg szomjaznál...- lesek rá incselkedve, ha pedig ivott vagy esetleg nem is kér, én azért nyelek pár kortyot, na nem, mintha segítene a szívem zakatolásán, mert azt már rég megtanultam, hogy ezt ilyenkor, csak egyetlen dolog csillapíthatja. Nem bírom végül megállni, bármennyire is próbálok nyugton maradni, hogy ne húzódjak el tőle annyira, hogy megfordulhassak, majd térden állva addig helyezkedek, míg az ölében nem találom magam finoman átkarolva a nyakát, de igazából azt sem bánom, ha rögtön hanyatt is dől velem együtt.-Lehet, hogy hagynom kellene, hogy normálisan megvacsorázz...- súgom nyaka bőrébe halkan, apró csókokat lehelve rá, de ettől függetlenül, végül mégis lopok magamnak egy forró csókot, akár a vacsora mellett dönt, akár nem.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 02, 2022 7:41 am
Nem tudtam volna meghatározni, hogy a közös életünk mely pontja volt az, mikor átvette felettem az irányítást. Pedig, mióta csak az eszemet tudom, büszke voltam arra, hogy engem nem bolondított meg egy szoknya, és hogy ugyan szerettem szórakozni és játszadozni, de ez soha nem ment a munkám rovására, egy-két eset kivételével, mikor még az apám is úgy gondolta, hogy közbe kell lépnie, mert túl messzire mentem. Mintha nem is a saját emlékeim között kutakodtam volna, mert az a Dimitriy, aki elkövette azokat a bűnöket, kibaszott mélyen aludt bennem ebben a pillanatban, és egy pillanatig sem akartam neki engedni, hogy teret nyerjen magának, mikor Iris épp a közelemben van, mert még ennyi idő elteltével is tudtam, hogy hatalmas rombolást tudna hagyni a háta mögött, ha egyszer kiszabadul és tombolni kezd. Az a düh ékes bizonyíték volt erre, amit akkor éreztem, mikor nem találtam a szobájában, vagy mikor farkasszemet néztünk egymással a motelben, mert ott én akartam, hogy ne tudjon csak úgy ellágyítani, vagy lyukat beszélni a hasamba, bár végül más eszközökhöz folyamodott. És valószínűleg ezért sem sikerült sokáig életben tartanom azt a dühöt, vele együtt a szörnyeteget. Most pedig, ahogy azt ecsetelte, hogy ha egyszer úgy dönt, hogy anyaszült meztelenül lep meg, akkor nem megyünk majd sehová, olyan sunyi vigyort csalt ajkaimra, hogy az felülmúlta az eddigi összes többit, pedig ha a fejembe látott volna, hogy mi minden jutott már eszembe ma... a zoknijáig pirulna, én pedig élvezném a zavarát, ahogy teszem ezt minden alkalommal, mikor pírfoltok jelennek meg az arcán. Nem álltam ellent a burkolt célzásnak, mikor egy régi trükkel maga mögé csalt, úgy csusszanva mögé, hogy szorosan hátához tudjak simulni, de nem kezdtem vele aljas játékba azonnal, már azon túl, hogy a hajába fúrtam az orromat, és apró csókot leheltem a fülére. A hamburgere viszont nem volt ilyen szerencsés, mikor a kezével együtt az ajkaimhoz emeltem, nagy falatot lopva tőle, jólesően elnyammogva rajta, a szavain azonban pofátlanul elvigyorodtam. - Te is bekaphatod a krumplimat - vágtam rá zsigerből, kezemmel matatva magam mellett, míg nem akadt az ujjaim közé egy darab, majd odatartottam a szája elé, addig nem is húzva el onnét, míg a szájába nem vette, utána pedig egy kis sóhajt követően lenyaltam az ujjamon maradt sót. Ahhoz képest, hogy milyen farkas éhes voltam, mikor elindultunk, ez az érzés azóta már csillapodott, és nagyon is jól tudtam, hogy hol is kell keresnem, vagy hogy mivé alakult át menet közben. Ezt pedig csak fokozta a pillanat szépsége, ahogy mindketten az eget fürkésztük, majd a víz hullámzó tükrét, csendesen beismerve, hogy hiába terveztem ma estére nagy csillagnézegetést, azt sem tudtam, hogy mit kell rajtuk nézni. Vagy... csak azért kell őket nézni, mert szépek? - Igen - biccentettem, utalva a hely szépségét dicsérő szavaira. - Jó most itt - szívtam be ismét a haja finom illatát, karjaimat ismét átfonva rajta, egy apró csókot lehelve a halántékára, szinte rögtön azután, hogy az államra csókolt, mikor bevallotta, hogy kevés olyan dolog maradt, amire még ácsingózhatna. És talán így voltam ezzel én is, főleg hogy Vele együtt valami olyasmit találtam, amit soha nem kerestem, és amire azt hittem, hogy soha nem is vágytam. - Talán nem leszünk mindig ilyen boldogok. És lesz, hogy meg akarjuk majd ölni egymást - mormogtam a fülébe halkan, leheletemmel finoman cirógatva bőrét. -, de amíg minden nap így ér véget, nem fog számítani - mosolyodtam el, ezúttal már jóval több melegséggel, mint amihez általában szokott tőlem, mert nagyjából sejteni lehetett, hogy nem lesz sétagalopp az életünk, ha más nem, egy-két rossz szokásom biztosan ráteszi majd a bélyegét egy-egy periódusunkra, de egyik sem lehet olyan fontos, hogy megérje háborúban állni Vele. - Tévedsz - ingattam meg a fejemet végül, a gyengéd mosoly pedig szinte azonnal el is tűnt, hogy a helyét újra elfoglalja a pajzán kis vigyorom. - Nagy hasznát venném a szoknyádnak, de szeretem a nehezített pályát - moccantam meg mögötte, hogy még közelebb lökjem magam a hátához, és bár egy pillanatig átfutott az agyamon, hogy most már én is nekilátok a saját vacsorámnak, de végül egészen mást diktált az ösztönöm. Az egyik kezemet, ami eddig a nyaka és válla kereszteződésénél fonta át mellkasát, a kabátja felhúzott cipzárjához vezettem, közben pofátlanul ajkamba harapva, ahogy lassan lentebb húztam a cipzárat. - És nagyon kíváncsi vagyok, mit is rejtegetsz előlem - suttogtam a fülébe, majd előrébb hajoltam, hogy belássak a cipzár által szabaddá vált területre, de addig nem nyugodtam, míg lassú mozdulattal le nem húztam egészen az aljáig, hacsak nem állított meg közben. Alig engedett látni valamit a blúz, amit választott, bár, a dekoltázsának látványa már így is bedobogtatta a szívemet, leginkább azért, mert már régen előrébb jártam fejben, és ahogy rántottam egy kicsit a felső alján, pár pillanat erejéig kikandikált a melltartójának egy része. - Kinek kell ide szoknya... - vált sejtelmessé a vigyorom, ajkaimat finoman húzva végig nyakán.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 01, 2022 10:54 pm
Iris & Dimitriy
Ő volt az, aki kihangsúlyozta, hogy nadrágot kell felvennem, ha a harmadik lehetőséget választom, de igazából még ez is olyasmi, amivel csak még imádnivalóbb a szememben, hiszen ez is csak azt mutatja, mennyire próbál vigyázni rám, hogy már a randi tervezgetèsènèl figyelt arra is, hogy lehetőleg ne fagyjak meg mögötte ülve a motoron. Mondhat nekem róla bárki bármit, az ilyen apróságokkal újra és újra bebizonyítja, mennyire nem egy lélektelen szörnyeteg, mint amilyennek szerette volna eleinte mutatni magát vagy, amilyen talán volt is eleinte. Bárhogy is csináltam, felèlesztettem benne valamit, amit soha nem táplált, soha nem törődött vele és talán bízott abban, hogy nem is létezik, pedig ott szunnyadt benne egész végig, arra várva, hogy valaki felfigyeljen rá és szeresse. Én pedig szeretem, bármilyen különös is ebbe belegondolni, ha azt veszem alapul, hogy Én mire emlékszem Vele kapcsolatban, mert a pár nap alatt, ami az amnéziám után fogadott, egy egész más férfit ismertem meg. Olyat, aki kiköti randi előtt, hogy nadrágot kell venned csak, hogy ne fázz meg, még akkor is, ha később, egy stègen ülve, talán még meg is bánja. Sőt. Tuti, hogy megbánta, hiszen most is eszembe juttatja, mennyire utál rajtam látni bármilyen göncöt is, én pedig, csak ajkamba harapva nevetek egy jót ezen. -Tekintve, hogy már elég hűvös idők vannak, valószínűleg amúgy is nadrágban indultam volna el.- kuncogok némi töprengést követően, mert bár húzhatnám azzal az agyát, hogy a lehető legszexisebb szerelésben vágtam volna bele ebbe a randiba, kivillantva minden porcikámat, ami felkeltheti az érdeklődésèt, de ismerve Őt, már tudom, hogy sokkal jobban fel tudom izgatni azzal, ha inkább nem mutatok semmit magamból. Annál jobban piszkálja a fantáziáját mindaz, amit nem láthat.-Meglehet, de akkor mindezt még odabent valósítom meg és nagy eséllyel nem megyünk majd sehova.- pimaszkodok mosolyogva, de még meg is jelenik lelki szemeim előtt a korábbi jelenet, ahogy a szobám előtt várt, csak épp ennél a verziónál úgy nyitom ki az ajtót, hogy anyaszült meztelenül ácsorgok előtte, a folytatást meg inkább meg se próbálom elkèpzelni, mert már így is elönt a forróság a kabát alatt. Talán, tényleg jó lett volna az a miniszoknya, de megfeledkeztem arról, miféle hőhullámokat tud bennem okozni. Ettől függetlenül azt a lehetőséget nem zárom ki teljesen, hogy talán majd újra bedobom azt a bugyi nélkül elindulós húzást, ami szemmel láthatóan izgatja a fantáziáját, tagadhatatlan, hogy az enyémet is, de mivel a végeredmény ugyanaz lenne, mint a ruha nélküli verziónál, a legjobb megoldásnak azt látom, ha csak később árulnám el, hogy miféle pajzánságra adtam a fejem. Hiába köszörüli a torkát, hallom a hangján, hogy mit érek el a pimaszkodással, hogy a fantáziája máris olyan helyeken jár, ahol valószínűleg, már Ő is szeretne, ettől pedig nekem is egyre nehezebb visszafogni magam. Ha csak belegondolok, hogy nagy eséllyel képes lenne ott, azon a helyszínen nekem esni, ahol elhintenèm ezt az információt, az egész testem megborzong, amit csak azzal sikerül valamennyire enyhítenem, hogy a tájat kezdem bámulni. Érdeklődik, nem-e fázom de, ha így is lett volna, édes csókja úgyis felmelegítene, mellette azonban egyébként sem tud a testem mást produkálni, mint ezt az őrjítő forróságot, amit még mindig fokozok azzal, ahogy magam mögé csábítom. Soha nem éreztem még olyan megnyugtatónak valaki közelsègèt, mint az Övét, ahogy hátammal mellkasának dőlök finoman, Ő pedig arcát a hajamba fúrja, a gondolat pedig, hogy mennyire nem vagyok egyedül, hogy életemben először elmondhatom, hogy tényleg van mellettem valaki, lágy mosolyt csal ajkaimra, melyek csak akkor szélesednek ki és nevetem el magam hangosan, mikor pimaszul a szájához emeli a kezemben tartott hamburgert és harap belőle egy jókora darabot.-Szóval, én ne is álmodjak a krumplidról, de te simán bekaphatod a hamburgeremet?- kuncogok halkan, bár már rohadtul nem a krumpli vagy a hamburger körül forognak a gondolataim és, csak azért sikerül végül mégis normálisabb irányba terelnem őket, mert a csillagok előbukkannak és olyan látványt nyújtanak a víz tükrèn megcsillanva, amitől elakad a szavam. Csendben hallgatom Őt is, gyengéd mosollyal arcomon, mikor azt kezdi ecsetelni, miért is hozott ide, hogy miféle látványt akart nekem mutatni, szavai hallatán pedig kezem finoman karjára simítom és felsandítok rá. -Meseszèp ez a hely. Imádom.- súgom halkan, de ahogy a hullócsillagok szóba kerülnek és az, hogy ugyan mi mást is kívánhatnèk még mindazok után, amit sajátomènak tudhatok, az első gondolatom akaratlanul is az emlékeim, melyeknek minden nap érzem a hiányát,valahányszor csak eszembe jut, mennyire nem újkeletű dolog az, hogy mi valóban egy párt alkotunk, de aztán inkább megpróbálom más szemszögből nézni az egészet. Hiszen, végül mégis itt vagyunk egy stègen, a csillagokat bámuljuk, Ő pedig gyengéden a karjaiba zár, miközben én finoman állára csókolok.-Na igen. Nem sok dolog maradt, amire ácsingózhatnèk.- sutyorgom cinkos mosollyal, majd homlokom állának támasztom és pár pillanatra lehunyom szemeimet, így szippantva magamba illatát és élvezve ki ezt a csodás pillanatot.-Talán, azt kívánnám, hogy legyünk mindig ilyen boldogok.- vonok finoman vállat, ahogy kissé szégyellősen elárulom, mi az egyetlen dolog, amire vágyhatnèk még ezután, mert a rosszból most bőven kijutott egy időre, de aztán megköszörülöm a torkom és fellesek rá. -Te pedig tutira azt kívánnád, bár szoknya lenne rajtam...- forgatom a szemeimet pimasz mosollyal, mintha rosszallnám egy pillanatig is azt a telhetetlen vágyat, amit irántam tanusít de, hogy is tehetném, amikor én is ugyanúgy érzek?
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 01, 2022 9:28 pm
Tudatosan igyekeztem elkerülni azt, hogy szóba kerüljön az amnéziája, de kezdtem rájönni, hogy ez egy lehetetlen küldetés. Azzal, hogy megpróbáltam homokba dugni a fejemet, és úgy tenni, mintha meg sem történt volna, a legrosszabb taktika volt, amit egyáltalán kitalálhattam, még akkor sem, ha csak egyetlen estére akartam ignorálni ezt a fájó tényt. Mert hiába, hogy nem emlékezett rám, Őt is megviselte az egész, még ha eleinte csak azért is, mert látta, hogy engem megvisel. Egy pillanatig se akartam, hogy kényszert érezzen erre a szerelemre, mert tudom, hogy ettől is rettegett, én pedig nemkevésbé. Mert benne volt a pakliban, hogy végül soha nem köszönt majd be ez az érzés, és hogy ez olyasmire sarkall majd bennünket, amibe... momentán inkább bele sem gondoltam. Mert az, hogy egy nap tényleg nélküle ébredjek fel, tudva, hogy többé már nem bújik a karjaim közé, mint valami kócos, doromboló kismacska, olyan fájdalomhullámot indított el a testemben, hogy erőnek erejével kellett visszavernem az alattomos támadást. Nem tudtam elképzelni nélküle semmit, mert a részemmé vált, és talán már réges régen Ő volt a mozgatórugó, amiért újra és újra megérte felkelni, majd végigcsinálni a napokat. Ő mutatta meg, hogy mit veszítettem eddig, és azok után, hogy belekóstoltam, már meg sem akartam próbálni, hogy milyen az élet Nélküle. - Minden zavar, ami épp rajtad van - mondtam ki a nyilvánvalót, bár ezen nagy eséllyel kicsit sem lepődött meg, hisz nem egyszer hangsúlyoztam már ki, hogy mennyire gyűlölöm az összes kibaszott ruháját. - Mert amúgy hogy öltöztél volna? - kérdeztem vissza kíváncsian, miután grimaszolva megforgattam a szemeimet, hisz mégis csak most közölte, hogy legközelebb szándékosan dacolni fog velem. - Ha azt mondom majd, hogy kérlek, vegyél fel téli kabátot egy meleg nadrággal, akkor te az ellenkezőjét csinálod majd? És mondjuk... nem lesz rajtad semmi? - folytattam tovább, ekkor már egyértelműen elhülyéskedve a beszélgetést, mert ha csak belegondoltam, hogy mi mindent vehetett volna magára a dac jeleként, többek között mondjuk egy szoknyát... elöntött az indokolatlan hőség, pedig arcomon éreztem azt a hűs kis szellőt, ami ezúttal sem adott tényleges megváltást. De bármennyire is próbáltam szabadulni a piszkos gondolatoktól, amik úgy vették át az uralmat a fantáziám felett, mintha parancsot kaptak volna rá, Ő tovább folytatta, egyértelműen adva a lovat az amúgy is éber vágyam alá, de nagy eséllyel azért volt ennyire bátor, mert azt hitte, hogy itt, ezen a stégen, nem fogok csak úgy nekiesni. Pedig nagyon is közel jártam hozzá, főleg mikor közölte velem, hogy legközelebb csak menet közben árulja majd el, ha nem vesz fel bugyit, az elképzelés pedig hegyes körmökkel vonult végig gerincem mentén, úgy karcolva a bőrömet, hogy kis híján felszisszentem, pedig mindez csak a fejemben létezett. Csak... a testem túl okos volt, ismét. - Ahhoz vállalnod kell a tetteid következményét - szólaltam meg, hangom rekedtségét pedig egy torokköszörüléssel próbáltam orvosolni. Az étvágyam már nem is volt az igazi, és hiába tömtem magamba a krumplit, már régen mást akartam ajkaim közé kapni, és mást akartam a nyelvem alatt érezni. Ő pedig pontosan tudta ezt, az álnok bestia. Némi maradék kis kencét nyelvemmel és egy lopott csókkal igyekeztem eltüntetni a szája sarkából, csak hogy utána tovább tévedjek ajkaira, kicsit sem sajnálva ki a csókból a bennem dolgozó mohóságot, a vágyat és azt a rakoncátlan szenvedélyt, ami csak akkor tombolt ennyire, mikor Ő volt itt mellettem. Egy halk sóhajjal szakadtam el tőle, homlokomat pár pillanatig az övének döntve, majd ahogy a hátát említette, vigyorogva megcsóváltam a fejemet. Viszont nem mondtam semmit, még ha átlátszó is volt az egész, inkább megemeltem magam annyira, hogy mögé tudjak kúszni, letéve magam mellé a sült krumplit, addig fészkelődve, míg háta nem érintette a mellkasomat, a karjaimat pedig egy laza kis sóhajt követően fontam mellkasa köré, újra és újra magamba szippantva illatát, amit a hajában kutakodó orrom varázsolt még közelebbé. - Szerencsére nem vagy egyedül - súgtam gyengéden a fülébe, apró csókot hintve a fülcimpájára, majd fentebb emeltem az egyik kezemet, finoman rámarkolva csuklójára. Nem is hagytam neki sok időt, hogy ledöbbenjen, mert már húztam is ajkaimhoz, hogy egy nagyot harapjak a megkezdett hamburgeréből, szándékosan úgy, hogy fogaim végigkaristolják két ujját, majd pofátlanul elvigyorodtam. - Nem is rossz - hümmögtem evés közben, de utána az égre fordítottam pillantásomat. - Amúgy, azért is hoztalak ide, mert innen jól látszódik a csillagos ég, miután lemegy a nap. De nem értek a csillagokhoz - húztam el a számat, vonva egy aprót a vállamon. - Viszont, ha mázlink van, elkapunk egy-egy hullócsillagot - vigyorodtam el pofátlanul. - Mondjuk nem is tudom, mi többet kívánhatnál még - húztam az agyát szemtelenkedve.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 01, 2022 7:17 pm
Iris & Dimitriy
Nem, mintha nagy titkot árulna el azzal, hogy úgy tervezi az estét zárni, hogy az ágyába csal és nem, mintha nagy titok lenne, hogy az én terveim megszólalásig hasonlítanak az Övéhez, mégis olyan arcot vágok, mintha iszonyúan meghökkentene ezzel. Aztán persze megjelenik arcomon az a kacér mosoly, amit a közelében egyébként is nehéz lenne visszatartanom, most meg pláne, mikor máris azon jár az eszem, hogy vajon, már a garázsban leszedjük majd egymásról a kabátot, vagy kibírjuk addig, míg beérünk a házba, mert szívem szerint, már akkor neki estem volna, amikor megláttam a motoron ücsörögve. Inkább a nászutunkról kérdezem, na nem, mintha ez olyan könnyed téma lenne, amikor épp arról kíváncsiskodok, miként is akart egy étterem kellős közepén a lábaim közé férkőzni és, hogy én kihátráltam a helyzetből, de azért próbálom elképzelni a jelenetet és azt is, mi minden járhatott közben a fejemben. Azt meg már inkább nem, hogy később miként pótolhattuk be a kihagyott élményt, mert már a vigyora is olyasmit sejtet, amitől a bőröm felhevül a kabát alatt és a szívem hevesebb tempóra kapcsol. Egyedül, csak az szomorít el kicsit, hogy minderre én nem emlékszem, hogy nem tudom, milyen volt Vele nászútra menni, hogy miféle érzések kavarogtak bennem abban az étteremben, míg Ő minden bizonnyal pokolian felizgatott és, hogy nem tudom, milyen forró éjszakát töltöttünk utána együtt. Hiába tudom, hogy mindezek az élmények hozzám kötik, ezeket velem élte át, teljesen abszurd módon, néha az az érzésem ilyenkor, mintha valami ex-barátnőről hallanék történeteket. Pedig, ezek mi voltunk. Talán, ezért is nem kíváncsiskodok tovább, nem kérdezgetem tovább arról, amire nem emlékszem, mert valószínűleg nem csak bennem keltenek ezek a történetek némi keserűséget amellett, hogy kellemes melegség is jár át tőlük, hanem benne is. Akkor is kitett magáért, szinte biztos vagyok benne és ugyanúgy elbűvölt, mint ahogy most teszi, miközben leheveredünk a kabátjára, csak épp hiába volt az egész, ha most mégse tudom felidézni azokat az édes pillanatokat. Igyekszem is inkább a jelenre koncentrálni, arra, ami most történik, amit épp átélek Vele, mert remélhetőleg ez már mind az enyém lesz és az is marad, ha pedig mégis újra megtörténne, ha ismét elveszítenék mindent, ami hozzá fűz...talán én magam kérném arra, hogy engedjen el, mert a legönzőbb dolog az lenne tőlem, ha újra és újra elvárnám Tőle, hogy megpróbáljon szerelmet ébreszteni bennem. Nem beszélve arról, hogy már így is attól retteg, mikor sétálok el újra, mert talán frászt kapok egy reggel vagy mondjuk meggondolom magam Velünk kapcsolatban, pedig az utóbbira nem sok esélyt látok.-Szóval, zavar a nadrágom?- kérdezek vissza incselkedve, de bele se merek gondolni, mi minden történhetne most, ha tényleg miniszoknyában ücsörögnék itt a stégen, egy részem viszont őszintén bánja, hogy olyan jól nevelt kislány voltam és szót fogadtam neki, nem dacoltam most, amikor egyébként kellett volna. -Legközelebb azért is úgy fogok öltözni, ahogy akarok és nem hallgatok majd rád.- kuncogok halkan, miközben már javában a sült krumplit falja, de olyan élvezettel és mohón teszi, hogy kedvem lenne elvenni tőle, ha már arról volt szó amúgy is, hogy cserébe kapok valami jutalmat, most viszont még beérem a hamburgeremmel, aminek jóízűen neki is látok. -Na szép. Nem is kapsz többet krumplit, ha ilyen önző vagy.- csóválom a fejem dorgáló mosollyal, de a tekintetem valószínűleg arról a szeretetről árulkodik, amit a mellkasomban érzek, mert valahányszor csak ilyen bohókásnak és jókedvűnek látom, úgy érzem, hogy valami különleges dolog részese lehetek, a tény pedig, hogy mindez miattam van, hogy csak mellettem képes így elengedni magát, még jobban megmelengeti a szívemet. Ettől függetlenül máris a következő randival kezdem cukkolni, hogy akkor majd bizony figyelek egy ilyen aprócska részletre is, mint hogy ne legyen rajtam bugyi, a reakcióján pedig jót mosolygok, de valahogy én is így tudom elképzelni a dolgot, kivéve, ha kicsit rafináltabb leszek.-Lehet, hogy otthon majd nem árulom még el, csak útközben.- vonok vállat pimasz mosollyal, de aztán gyengéd csókot lehelek az arcára, egy picit bújok is hozzá kiélvezve a látványt és azt a nyugodt, békés érzést, ami rám telepszik a gondolattól, hogy ez most csak a kettőnk pillanata. Nincs se Igor, se bűnözők, se semmi más, ami közbe szólhatna és ez...csodálatos érzés, ami körbe leng minket, miközben puszit nyom az orrom hegyére és tovább falatozunk csendben. Felé sandítok, ahogy megszólal, de mielőtt még válaszolhatnék elneveti magát, ettől pedig nekem is vigyoroghatnékom támad, bár fogalmam sincs, hogy min mulat ilyen jót, csak amikor finoman a szám szélére csókol jut eszembe, hogy talán morcsos vagyok, de mindez már egyáltalán nem érdekel, amikor finoman megcsókol, bár a vigyor még ekkor sem tűnik el az arcomról.-Nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is fázzak melletted.- kuncogom halkan, de aztán eszembe jut, hogy ennél jóval közelebb is kerülhetne hozzám, így aztán bevetem az egyik ősrégi női trükköt, amit valószínűleg Ő is jól ismer, de jóval aranyosabb így kérni, hogy helyezkedjen közelebb, mint szimplán kimondani. -Bár a hátam egy picit fázik...- somolygok rá, hátha veszi a célzást és áthelyezkedik esetleg a hátam mögé, hogy úgy ücsöröghessek tovább a karjai és a lábai között elveszve az illatában, finoman mellkasához dőlve, bebiztosítva ezzel, hogy még véletlenül se fázzak. -Annyira jó itt. Olyan békés...- sóhajtom végül halkan, miközben tovább bámészkodok, hallgatom a falevelek zörgését, ahogy néha egy-egy lágy fuvallat megmozgatja őket, a békák hangját és a város távoli zaját, miközben lassan teljesen besötétedik és a csillagok is előbukkannak.-Mondjuk, egyedül valószínűleg a frász kerülgetne.- kuncogok halkan, de pontosan ennyit számít az, hogy mellettem van vagy sem, mert egy helyet vagy egy helyzetet épp ennyire változtat meg a jelenléte, az érzés, hogy mellettem van és tudom, hogy biztonságban vagyok. Igazából, sehol máshol nem lehetnék nagyobb biztonságban.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 01, 2022 3:14 pm
Incselkedő szavai hallatán ösztönösen kezdtem el forgatni a szemeimet, de továbbra is rosszallás nélkül, végig őrizve ajkaim körül azt a szemtelen kis vigyort, amit sikerült egy komótos vállvonással nyomatékosítanom, de ekkor már ismét tartottam a tekintetét, végig arcát fürkészve, ahogy tovább játszadozott a szavakkal. - Ez is a terveim között szerepel, igen - bólintottam egyetértően, bár ez ismét nem egy olyan tényező volt, amin túlságosan meglepődne, mert már amúgy is úgy indultunk el otthonról, hogy alig tudtam egyben hagyni rajta a ruháit. Még szép, hogy az ágyamba akartam csábítani, és minden túlzás nélkül, ott is akartam tartani legalább addig, míg nem követeli, hogy hagyjak végre nyugtot neki, de ismerve Őt, szinte biztos voltam abban, hogy erre soha nem kerülne sor. Mégsem voltam hajlandó kihagyni ezt az estét, javarészt mert kötött az ígéretem, még ha fel is ajánlotta, hogy egy ilyen vélhetően nehéz nap után megérti, ha inkább otthon akarnék maradni, de nem voltam hajlandó megmásítani a szavaimat, már csak azért sem, mert pontosan az történt, amire számítottam. Húzgálta a bajszomat, cserébe én is ezt tettem vele, ez a játszadozás azonban túlmutatott a gyerekes csínyeken, és jóval többről szólt, mert olyan intenzív hatást gyakorolt rám, hogy még talán Ő maga is meglepődött volna, ha most a mellkasomra hajtotta volna a fejét, és hallotta volna, milyen ütemben dobol a szívem már pusztán attól, hogy így szorítjuk egymás ujjait. Akartam Őt, mindenestül, ezzel együtt, és bármit is várt tőlem, egy pillanatig se voltam hajlandó kevesebbet adni neki annál, mint amit megérdemelt, még ha nem is volt igazán fejlett eszköztáram ilyen téren, de mindaz, ami most történt, pont az volt, amit szántam neki. Amit megérdemelt, az első gyengéd pillantástól az utolsó forró érintésig. A kíváncsisága persze mit sem csillapodott, tökéletesen visszaidézte azt az Iris-t, akit a nap majdnem minden percében kibaszottul hiányoltam, pedig, valójában itt állt előttem, mellettem és úgy fogta a kezemet, mintha soha, egyetlen pillanatra sem felejtette volna el azt a lángoló, szenvedélyes szerelmet, ami hozzám kötötte. Pedig de, még mindig ott időzött a levegőben az emlékeinek hiánya, most viszont mindent megtettem, hogy a háttérbe szorítsam az életünk azon problémáit, amiket... egyelőre nem tudom, hogyan oldhatnánk meg. Egyáltalán létezett-e rájuk megoldás. - Hát tény, hogy sokan voltak az étteremben - biccentettem, de a ravasz vigyor ott időzött ajkaim körül. - De ne aggódj, mindent bepótoltunk utána - jegyeztem meg könnyedén, mintha csak azt közöltem volna, hogy pár perc és teljesen lemegy a nap, a tekintetem azonban nagyon is elárulta, hogy milyen forró gondolatok cikáztak a fejemben, szüntelenül pumpálva a vért egyre lentebb a testemben. Épp csak annyira fordultam el tőle, hogy felsétáljak a stégre, majd leterítettem a kabátomat, de miközben helyet foglaltam rajta, már türelmetlenül nyúltam a krumpli után, alattomosan csenve el egy darabot belőle, azon viszont meglepődtem, hogy nem vette el tőlem rögtön. Ajkam pimasz ívre gördült, mikor valami féltékenykedésről kezdett beszélni, így a következő krumpli fele meg is állt a kezemben. Már csak azért is, mert túl nyilvánvaló volt, mire is gondol, ez pedig újra görcsbe rándította a gyomromat. Valószínűleg egyetlen másodperc alatt dobtam volna el az egész zacskó kaját, ha úgy hozza a pillanat, csak hogy megkeressem teste azon részét, ami legalább annyira megsínylette ezt a külön töltött napot, mint az enyém, és ekkor már nem a sült krumpli csalt elő belőlem egy vágyódó sóhajt. - Ez viszont az én hibám - biggyesztettem le ajkaimat, de én továbbra sem nyúltam a saját hamburgerem után, jól elvoltam a sült krumplival. - Nem gondoltam bele, hogy mennyire zavarni fog ez a hülye nadrág - mértem végig az említett ruharadarabot, ami helyett viselhetett volna akár még egy kibaszott szoknyát is, csak az nem lett volna a motor szempontjából túl praktikus. A türelmemről már nem is beszélve, mert jócskán lerövidítette volna a kitartásom idejét. - A krumplimról pedig ne is álmodj - tömtem a számba ezúttal már kapásból két csíkot, pofátlanul mosolyogva, próbálva elvonatkoztatni attól, hogy milyen közel van hozzám. - Akkor a következő randin nem jutunk a bejárati ajtón túl - sóhajtottam fel drámaian, mikor megosztotta velem, hogy talán legközelebb nem lesz rajta bugyi, bár az én agyam már így is azon járt jó pár másodperce, hogy ezt a fiaskót hogyan küszöböljem ki a jelenlegi helyzetben. Csókot leheltem az orra hegyére, mielőtt visszatért volna a vacsorájához, én pedig ismét a folyót kezdtem fürkészni, a nap egyre halványabb sugarait vizslatva, ahogy tükröződnek a vizen. - Szólj, ha fázol - szólaltam meg néhány másodperc múlva, tüzetesebben végigmérve a kabátját, de ahogy újra visszatévedt arcára a pillantásom, nem bírtam ki, hogy ne szakadjon ki belőlem egy jóízű nevetés, látva a szája szélére ragadó szószt. Ahelyett azonban, hogy szóltam volna bármit, inkább ismét közelebb hajoltam, apró csók mögé rejtve a mozdulatot, ahogy lenyaldostam róla a ragacsot, de ahelyett, hogy elhajoltam volna, inkább ajkait kutattam fel, csak hogy egy mohó, szeszélyes csókot lopjak tőle.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 01, 2022 1:27 pm
Iris & Dimitriy
Ahogy megemlíti azt a vérre menő küzdelmet, csak ártatlanul pislogok, de ajkaim szegletèben ott virít most is a pimasz vigyor, mert azt, amit később tervezek Vele, nem kifejezetten nevezném küzdelemnek. Hacsak nem azon fogunk megint versenyezni, hogy ki őrjítse meg jobban a másikat és kinek a kezében legyen a gyeplő, de már ettől a gondolattól is meglódul a vérem is a fantáziám is, így nem is töprengek ezen tovább. Egyébként is leköti a figyelmemet, hogy a választott helyszín szépségében gyönyörködjek, miközben párszor olyan szerelmesen sóhajtok, mintha egy romantikus film főszereplője lennék, de még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy ez nem egy álom és ez a Dimitriy tényleg ugyanaz a férfi, akihez visszatoloncoltak az elején. Ha nyálasnak is érzi ezt az egészet, aminek hangoztatásával szerintem, csak továbbra is fenn akarja tartani a kemény férfi látszatát, engem teljesen elbűvölt ezzel a húzással, mert tudom, hogy csakis miattam csinálja, hogy az én kedvemért találta ki az egészet, hogy boldoggá tegyen vele és lássuk be, ez sikerült is. Nem, mintha nem repesnèk az örömtől, már szimplán attól is, ha belèp a ház ajtaján de most már tudom, hogy ha kifejezetten randiról van szó, hát akkor is kitesz magáért. Kellemes, andalgós tempóban indulok el vele az ösvény felé, gyengéden fogva kezét, mely néha finoman rászorít enyémre és egyszerűen, csak kièlvezem a pillanatot, a hangulatot és a kellemes melegsèget, ami szètárad bennem a gondolattól, hogy mennyire békés és hétköznapi most ez az egész, a gyengéd mosoly pedig, csak akkor változik kacèrabbá az arcomon, mikor kíváncsiskodni kezd, hány pasi hozott már el ide.-Jártam már itt, de nem pasival, hanem egy pár barátnőmmel.- vonok vállat, mikor ezt az apró részletet még elárulom, hogy idegennek azért nem idegen a hely, csak épp ezer éve nem láttam már és akkor sem randi helyszín volt. Ezek után azonban, már biztos vagyok benne, hogy mindig Ő fog róla eszembe jutni és ez a csodás este.-Igen, de tudom, hogy csak az ágyadba akarsz csábítani...- viccelődök incselkedő mosollyal, de nem bírom megállni, hogy ne próbáljam kideríteni, hogy Ő járt-e már itt korábban, próbált-e már más nőt is ezen a helyen levenni a lábáról, a válasza azonban annyira nem is lep meg, ha visszagondolok arra, mennyire nem foglalkoztatta korábban elmondása szerint a randizás vagy, hogy párt találjon magának. Mondjuk tekintve, hogy mivel foglalkozik, hogy milyen életet él, ezen annyira nem is csodálkozok. Nem is én lennék azonban, ha nem foglalkoztatna tovább az a bizonyos eset, amit már az étterem előtt is említett, mikor megkörnyèkezett nyilvános helyen, de a zavarom miatt meghiúsult a terve, így amint lehetőségem adódik rá, tovább is kíváncsiskodok, de már a nászút szó hallatán az ajkamba kell harapnom, ami már csak amiatt is jól jön, mert még a végén hangosan sopánkodni kezdek a hiányzó emlékeim miatt, az pedig tudom, hogy csak frusztrálná. -Az én hibám?- kuncogok, mikor lazít kicsit az ölelésèn és védekezőn felemeli kezeit, de mikor elárulja, hogy milyen kacér voltam, hogy miféle információt osztottam meg Vele, ami nem is csoda, hogy piszkálta a fantáziáját, finoman megnyalom alsó ajkamat.-Pedig, akkor bizonyára terveim voltak nekem is. Lehet, hogy túl sokan voltak az étteremben és elbátortalanodtam.- vonok vállat finoman, miközben találgatni kezdek, megpróbálni elképzelni a helyzetet, de őszintén szólva nem tudom, hogy jelen helyzetben mit reagálnèk. Elég ügyesen előcsalogatta belőlem, már így is a parázna oldalamat. Követem végül a stègre és, ahogy leteríti a kabátját, mosolyogva foglalok helyet mellette, majd derekam mögött megtámaszkodva, kissé hátra dőlve figyelem, ahogy neki esik annak a krumplinak, de az élvezkedő hangjától akaratlanul is megborzongok. -Kezdek féltékeny lenni arra a krumplira.- sóhajtom dorgáló mosollyal, de aztán közelebb hajolok és benyúlok én is a tasakban, hogy magamhoz vegyem a hamburgeremet, amit lassan, gondosan kezdek bontogatni és akkor sem állok le egy pillanatra sem, mikor felteszi a pimasz kérdésèt, csupán pajzán mosollyal felé sandítok. Jó pár pillanatig nem válaszolok, sőt, még bele is harapok először a hamburgerbe hasonló élvezkedő hangokat hallatva, miután pedig lenyelem a falatot, megköszörülöm a torkom.-Sajnálom, édesem de most nem csak bugyi, még nadrág is van rajtam.- vonok vállat lepillantva magamra, bár a gondolattól, hogy ez egyébként Neki mennyire nem jelenthet akadályt, akaratlanul is libabőrössé válok.-Jó pár dolog megakadályozza, hogy megkörnyèkezz és egyébként is jobb, ha a krumplidra koncentrálsz, mielőtt még elveszem.- incselkedek tovább mosolyogva, majd a következő harapás kíséretében csendben figyelem pár pillanatig a folyót, élvezem a nyugalmat, amit a hely áraszt magából és, ami az iránta érzett vágyon cseppet sem enyhít. Csupán a csípőm ér az övéhez, mégis úgy érzem, mintha lángolna a bőröm ott, ahol hozzám ér és, ha csak belegondolok, mennyivel másabb lenne a helyzet, ha szoknyát húztam volna...mostanra, már biztos az ölében ülnèk. -A következő randira lehet, hogy bugyi nélkül megyek majd...- morfondírozok hangosan, ördögi vigyorral ajkaimon, de aztán két falat között oda hajolok hozzá és nyomok egy csókot az arcára, igyekezve nem összekenni közben. -Csodalatos ez a randi.- duruzsolom halkan, pár pillanat erejéig vállára hajtva a fejem, majd a maradék hamburgeremnek számok újra a figyelmem egy részét.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 01, 2022 7:25 am
Külön szóvá sem kellett volna tennie, hogy milyen kíváncsivá vált az éppen csak megemlített emlék miatt, mert ha valamiben szemernyit sem változott, amnézia ide vagy oda, az a kíváncsiság. Elvégre, ez minden bizonnyal egy olyan jellemvonása volt, ami nem az emlékeitől függ, én pedig voltam olyan pofátlan, hogy ezt minden egyes alkalommal ellene használjam. Nem mintha én kevésbé lettem volna kíváncsi, de jobb szerettem a közöny álarca mögé rejteni, ha valami felkeltette az érdeklődésemet, néha több, néha kevesebb sikerrel. Így inkább csak vontam egyet a vállamon, ártatlan pislogással egészítve ki a kis közjátékot, csak tovább fűtve azt a bizonyos tüzet, amit ezúttal nem a vágy táplált benne, hanem a kíváncsiság. Rajtam inkább a dilemma hatalmasodott el, miközben haladtam a kijelölt célom felé, mert kicsit sem voltam biztos abban, hogy jó döntést hoztam ezzel a harmadik opcióval, de ennek ellenére inkább az lebegett a szemeim előtt, hogy annyira talán nem is a hely számít, hanem hogy együtt vagyunk, a körítés pedig majdhogynem mindegy. Épp ugyanilyen forróságot éreztem a mellkasomban akkor is, mikor minden további nélkül, a konyhában vagy épp a szobáinkban töltöttük el az időt, arról a hőről már nem is beszélve, amit minden más porcikám képes volt produkálni, pusztán azzal, hogy a közelemben éreztem Őt. Most sem tudtam elvonatkoztatni, miután leszálltam a motorról, teljesen belefeledkezve a látványába, abba, ahogy körülnéz, pedig minden bizonnyal tényleg nem először járt már itt, ahogy én sem, most mégis teljesen másnak érzékeltem a hely atmoszféráját. És ezt a furcsa, meleg kavalkádot még Ő is kiolvashatta a tekintetemből, mikor visszafordult felém, és egy gyendéd, forró csókkal hajolt hozzám. - Ma igazi, vérre menő küzdelem fog menni azért a krumpliért, igaz? - kérdeztem, pofátlanul rájátszva egy bosszankodó szemforgatásra, de hangomon érezhette, hogy ez is csak egy újabb pimaszkodás, én pedig önként álltam a harc elé. Az éhség mindenesetre csillapodott, már ami a valódi ételt illeti, mert ahogy egyre közelebb kerültünk a folyóparthoz, minden más jobban érdekelt a korgó gyomromnál. Sokáig elképzelni sem tudtam magamról, hogy valaki már pusztán a látványával képes lesz megnyugtatni, arról a tudatról már nem is beszélve, hogy itt van velem. Velem, nem mással, pedig amikor először világossá vált, hogy nagy eséllyel számos közös emléknek mondott búcsút pár nap leforgása alatt, nem tettem volna túl nagy tétet arra, hogy képesek leszünk újra végigcsinálni. És talán túl sokszor akartam feladni, holott megígértem neki, hogy soha nem teszem, mert legalább annyira volt szükségem Rá, mint neki rám, ha nem jobban. Ez bujkált minden évődésben és minden pimaszkodásban, azokban a kósza érintésekben, a lopott csókokban, mindenben, ami voltam és ami lenni akartam. Egy kérdéssel próbáltam meg kizökkenteni saját magamat és Őt is ebből a szentimentális gondolatmenetből, el is vigyorodva a feltevésen, viszont halkan felsóhajtottam, mikor válaszolt. - Most tényleg meglepődtem - ismertem el, a vigyorgásom azonban nem csillapodott, nem mintha bármit is befolyásolt volna, ha kiderül, hogy mással is járt már itt. - Egyesek mit meg nem tesznek azért, hogy levegyenek a lábadról - tettem hozzá perverz éllel a hangomban, a mondat közben egy hangosabb sóhajt engedve ki magamból, de amikor visszakérdezett, egy halk nevetés közben megcsóváltam a fejemet. - Itt? Egynek sem - rántottam egyet a vállaimon, de mérget vettem volna rá, hogy ezen azért még Ő sem lepődik meg. Amúgy sem voltam soha egy randizós fajta, és ha akartam valamit, azt anélkül is el tudtam venni, hogy akár vacsorával, akár folyóparti andalgással kedveskedvem volna, és azt a Dimitriy-t neki sem kellett volna bemutatni, mert nem egyszer nézett vele farkasszemet a találkozásunkkor. Most pedig itt álltunk, és bármennyire is próbáltam elhitetni vele, hogy mindez csupán egy hosszú előjáték, bár lényegében tényleg az volt, de valójában ennél többről szólt. Azok után, ami történt, amitől megijedt és amiben elbizonytalanodott, végre akartam adni neki valamit, ami már-már egész hétköznapi és normális. És egy folyóparti randinál nem tudom, hogy mi lehetne hétköznapibb. Már épp készültem volna szétnyitni a zacskót, hogy megnézzem, mi is az, ami ilyen finom illatokat áraszt, de újra megszólalt, a kérdése hallatán pedig olyan széles vigyor kúszott az arcomra, hogy először meg se tudtam szólalni. - Hát, mondjuk úgy, hogy... - léptem közelebb hozzá, tenyeremet gyengéden a hátára simítva. - a nászutunkon egész másfajta előételre vágytam az egyik étteremben - vontam fel sunyin a szemöldökömet. - De a te hibád volt - tettem hozzá szinte azonnal, el is húzva derekáról a kezemet, hogy mintha mentegetni akarnám saját magam, védekezésképp felemeljem. - Már az elején közölted, hogy nincs rajtad bugyi - indokoltam meg végül, pofátlanul beleharapva az ajkamba, a rövid összefoglaló után peidg először csak vállat vontam, majd tovább indultam, ekkor már végigsétálva azon a bizonyos stégen, majd átadtam neki a zacskót, nekiálltam levetni a kabátomat, csak hogy leterítsem, ha már nem volt annyi sütnivalóm, hogy hozzak valamit, mondjuk egy plédet. Visszavettem tőle a zacskót, majd leültem, a lábaimat lelógatva a stégről, de csak egy pillantást vetettem a lemenő napra, utána ismét a zacskó tartalma kezdett érdekelni, amit szétnyitva szinte rögtön kikaptam belőle egy darab krumplit, és a számba tömtem. - Hmmmm - mormogtam elnyújtva, gyerekes vigyorral fordulva felé, azon tűnődve, hogy vajon most kikapja-e a kezemből a zacskót, mielőtt tovább folytatom a krumplik eltüntetését. - Remélem, nem jössz azzal, hogy most sincs rajtad bugyi, mert... - sóhajtottam fel feszülten, ahogy belegondoltam, hogy legutóbb milyen érzés volt ezzel a tudattal ülni mellette úgy, hogy közben nem érinthetem. Én persze érintettem, mert nem érdekelt, hogy lát és mit, most viszont egyetlen kíváncsi szem sem jelentett ránk veszélyt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 30, 2022 7:42 pm
Iris & Dimitriy
Úgy von közelebb magához, hogy már szinte érzem is ajkaimon a csókját, végül mégis pimaszul elfordul, csak incselkedik velem, ez pedig irtó bosszantó, de mégis cinkos mosolyt csal vele ajkaimra. Nem tudnám megmondani, hogy vajon melyikünk volt a mester és melyikünk a tanítvány, de mindketten remekül tudjuk a másikat az őrületbe kergetni, húzni egymás agyát. Az egyetlen veszélye a dolognak, hogy ettől mindig úgy érzem magam, mint egy időzített bomba, amiről még én sem tudom, hogy mikor peregnek le rajta az utolsó másodpercek, mikor jön el a játék vége, amikor már képtelen vagyok türtőztetni magam, akkor pedig már olyan mohón követelem ki magamnak a vágyott csókot, ami feléleszti azt a pokoli vágyat is bennem. És épp ezért élvezem ezt annyira, ezért szeretem meghálálni az ilyen húzásait, mert tudom, hogy rá pont ugyanilyen hatással van minden pimaszkodásom. Mondjuk kétségtelen, hogy ennek ellenére zavarba jövök szavaitól, egy emlék felidézésétől és az életemet is rá merném tenni arra, hogy pillanatok alatt válik az arcom pipacsvörössé, miközben ajkaimon ott virít a jókedvű mosoly.-Égek a kíváncsiságtól, hogy vajon mit művelhettél...- kuncogok halkan, de már a puszta gondolat is felizgat, hogy ilyesmit csináljon, hogy egy olyan helyen próbálkozzon, ahol mások is vannak rajtunk kívül, miközben valószínűleg ugyanazt a zavart is érzem, amit az említett környékezés közben is érezhettem. Mégis felvetődik bennem a gondolat, hogy vajon most is ugyanúgy reagálnék-e, mint akkor, vajon az emlékeim nélkül másképp élném-e meg a pillanatot vagy a gátlástanaságra való hajlam hiánya genetikailag van belém kódolva. Mielőtt azonban komolyabban belemerülnék a témába, megérkezik a rendelt vacsora, amit tekintve, hogy még mindig nem árulta el, hogy mire készül, hogy hova megyünk ezután, a lehető leggyorsabban lerendezek, hogy újra mögé pattanhassak és kiderüljön végre, mit tervezett erre az estére. Mintha a motorozás, már nem lett volna így is telitalálat, mintha nem látnám ettől is csak még vonzóbbnak, amikor már egyébként is erőszakkal kell magam leállítani, hogy ne akarjak minden pillanatban rámászni. Soha, senki iránt nem éreztem még ilyen vágyat, ami túl mutat holmi testi vonzódáson, mert állhatna itt előttem több ezer másik Dimitriy, más-más jellemvonásokkal és személyiséggel ugyanebben a testben, akkor is kibaszottul Őt választanám. Ugyanez a pofátlan, pimasz orosz maffiózó kellene, aki bármennyire is próbálta elzárni előlem a szívét, végül mégis az egészet nekem adta, most pedig egy olyan hely felé veszi az irányt, aminél romantikusabbat nehezen tudnék elképzelni és ezt, valószínűleg látja is rajtam, amint leszállok a motorról és alaposabban körbe nézek. -Tényleg nem, de imádom a választásod.- sandítok rá, mikor megállapítja, mennyire sikerült meglepnie a helyszínnel, de a tekintete láttán, amivel minden bizonnyal egész idáig méricskélt, végül nem bírom megállni, hogy azt a korábban vágyott csókot, ne hajtsam be végre rajta. Na jó, igazából valamivel szolidabb és rövidebb, mint amire igazán vágyom jelenleg, de a bővített változatot szándékosan hagyom meg inkább későbbre, amit cseppet sem könnyít meg azzal, ahogy ajkaimra suttog.-A krumpliért cserébe, ezt el is várom.- pimaszkodok drámai szemforgatás kíséretében, mintha olyan nagy szívességet tettem volna azzal a kibaszott krumplival, de a helyzet adta előnyről nem szívesen mondanék le, ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy enélkül is épp ugyanolyan mohón nézne most rám, mint eddig. Legalább kétszer fontolgatta már hangosan, hogy megfordul és inkább haza visz, most pedig, ha belegondolok, hogy mi fog történni, ha egyszer tényleg hazaérünk, máris végig robog testemen az az őrjítő bizsergés, amit már ennyivel is képes előidézni bennem. De most a vacsorára kell koncentrálnom és arra, hogy nagy eséllyel a mai nap folyamán nem azzal foglalkozott főként, hogy egyen valamit, nem is csodálom, ha mostanra már megéhezett, épp ezért fogom végül kézen és, míg ő átveszi tőlem a zacskót, én kellemes, andalgós tempóban elindulok az ösvény felé. Egész végig magamon érzem tekintetét, az enyéim és rátalálnak újra és újra, lágy mosollyal figyelve az arcát, miközben ismét felmerül bennem a kérdés, amit napokkal ezelőtt már megfogalmaztam, hogy vajon mikor fogok felébredni ebből az álomból. El nem tudtam volna az elején képzelni, hogy ez egyszer ilyen is lehet, hogy Ő ilyen lehet és, hogy nem fogok semmi másra vágyni egy napon csak, hogy mellette legyek, most mégis ezt érzem és minél többet mutat magából, minél jobban megmutatja, miféle szerelmet táplál irántam, annál inkább akarom Őt. Alaposan kizökkent a ficsúrokkal kapcsolatos kérdésével, amin mindenek előtt elnevetem magam és megcsóválom a fejemet, kiélvezve pár pillanatig, hogy most valószínűleg Ő az, aki pokolian kíváncsi.-Meg fogsz lepődni, de ide soha nem hozott még senki randizni.- bököm ki végül és hagyok is pár pillanatnyi hatásszünetet, de aztán rászegezem kacér tekintetem és elvigyorodok.-Te vagy az első, már, ha nem tűntek el más emlékeim is a többivel együtt, de kétlem.-vonok vállat tanácstalanul, továbbra is megőrizve arcomon a jókedvű mosolyt, de egy ilyen kérdés után lehetetlen megállni, hogy ne akarjam visszadobni a labdát rászegezve kíváncsi tekintetem. -Na és te hány csajt vettél itt le a lábáról?- lesek rá pimasz mosollyal, bár tekintve, hogy már az első estén megosztotta velem, hogy nem volt soha komolyabb kapcsolata, mert egyszerűen nem vágyott ilyesmire, ide maximum tényleg csak azért járhatott nőkkel, hogy a lábuk véletlenül se maradjon a talajon. Mondjuk valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ilyesmire adta volna a fejét, miután az imént közölte, hogy ez "nyálas", de tekintve, hogy miféle meglepetéseket okoz újra és újra, már semmit sem merek kizárni Vele kapcsolatban. -És mesélhetnél még arról, amikor megkörnyékeztél, mert azóta is ...hát tudod, kíváncsi vagyok.- villantok egy kellemetlen vigyort, hiszen mi más is volnék, amikor ez talán az egyik legfőbb jellemzőm, azt azonban semmiképp sem róhatná fel nekem, hogy érdekel a múlt, a közös múltunk, hogy milyen volt kettőnk kapcsolata ezelőtt és, hogy mi mindent éltünk át. Akkor is, ha talán soha nem fogok már ezekre emlékezni.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 30, 2022 5:46 pm
Kicsit sem zavartattam magam, még a nyílt utca sem jelentett akadályt abban, hogy a fenekénél fogva közelebb rántsam magamhoz, bár, ha egyikünknek valaha is problémája lesz ilyesmivel, az valószínűleg nem én leszek. Kicsit sem érdekelt más emberek véleménye, ez sütött is rólam, miközben ajkait fürkésztem, olyan mohó vággyal gondolva arra a csókra, mintha nem éreztem volna legalább ezerszer magamon, mégsem adtam magunknak enyhülést, az utolsó pillanatban szemtelenül elfordítottam a fejemet, úgy játszadozva vele, hogy egyértelműen bosszankodjon miatta. És nem is rejtette véka alá, hogy mennyire nem nyerte el a tetszését ez a kis manőver, mert ahogy én, úgy nagy eséllyel már Ő is érezte azt a tüzes csókot, amitől pofátlanul megfosztottam magunkat, ez pedig inkább szólt a heccelésnek, semmint annak, hogy ki és mit gondol rólunk, miközben elhaladnak mellettünk. Engem már akkor sem érdekelt, mikor pofátlanul a lábai közé próbáltam férkőzni a nászúton abban az étteremben, egyedül az tartott vissza végül, hogy Őt nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, de ha rajtam múlott volna, a szemem sem rebbent volna, ha netán egy-egy apró kis hang kiszaladt volna belőle, ezzel is bizonyítva, hogy még akkor sem tudna csendben maradni, ha annyira akarna. - Mikor legutóbb nyilvánosan akartalak kicsit... - haraptam ajkamba pofátlanul, szemtelen szemöldökfelvonással. - megkörnyékezni, annyira zavarba jöttél, hogy inkább visszavonulót fújtam - vigyorogtam tovább, bár szavaimból egy szemernyi sértődöttséget sem tudott volna kivenni, elvégre nem nehezteltem akkor sem, és most sem, amiért inkább leállított. Akkor is egy olyan játszadozás kezdődött közöttünk, mint most, ez az évődés pedig már most megtette a hatását, mert tűkön ülve vártam, hogy lefejthessem róla ezt a kibaszott kabátot, akár otthon, akár máshol, ahol nem fog úgy érezni, ahogy múltkor az étteremben. Még ha nem is emlékezett rá. Bár az, ahogy jelenleg nyaldosta ajkait, miközben szemrebbenés nélkül engem nézett, azt az érzetet keltette bennem, hogy talán még valahol élvezni is tudná azt a fajta veszélyt, amivel a lebukás lebegne a fejünk felett, de bele se szabadott volna gondolnom, mert úgy rándult görcsbe minden izmom, hogy nagyot kellett nyelnem. Az volt az egyedüli szerencsém, hogy megjött a vacsoránk, és amint elfoglalta megint a helyet mögöttem, már útnak is indultam. Továbbra sem voltam hajlandó elárulni, hogy hová visz az utam, mert meg akartam Őt lepni, de ahogy egyre távolabb kerültünk a várostól, elérve a parkos, zöld területet, már nagyjából lehetett egy sejtése, hogy mit fundáltam ki kettőnknek. Bár, először jártam itt így, ilyen szándékkal, azzal a forró melegséggel a mellkasomban, amit újra és újra életre hívott bennem, és történhetett volna bármi, ezt az érzést senki nem tudta elvenni tőlem. És úgy tűnt, hogy Tőle sem, mert bármi is állt közénk, bárhogy is játszadozott velünk a sors, vagy a nagy és rejtélyes ellenség, még mindig itt volt velem, rosszallóan vizslatva felém a megjegyzésem után. - Erre nem számítottál - jegyeztem meg egyszerű tényként, miközben lekászálódtam a motorról, és míg szemügyre vette a tájat, a fákat és a kis ösvényt, én az Ő látványába feledkeztem bele, hosszú másodpercekig gyengéden méricskélve Őt, és azt a gyengéd melegséget az arcán. Ki is bukott belőlem egy halk sóhaj, mintha azt akartam volna tudatni vele, hogy mennyire elégedett vagyok a jelenlegi életemmel, a helyzetünkkel és azzal a forró szerelemmel, amit egyértelműen visszatükrözött a csók, amivel megtámadta ajkaimat. - Nemcsak így akarlak levenni a lábaidról - mormoltam pimaszul a csókba, épp csak egy pillanatra karolva át derekát, hogy annyival több ideig tartsam magamnál, majd nagy levegőt vettem, magamba szívva a finom virágos illatát, amit a haja árasztott magából. Átvettem tőle a zacskót, benne a vacsoránkkal, majd követtem Őt, ahogy elindult az ösvényen, nem mintha hagyott volna sok választást azzal, hogy összefonta ujjainkat. Eszembe se jutott sietni, lazán lépdeltem egymás után, némán gyönyörködve benne, finoman rászorítva ujjaira. - Akarom tudni, hogy hány ficsúrral jártál már itt korábban? - kérdeztem szándékos pimaszkodással, de ahogy egyre közelebb értünk a folyóparthoz, inkább azzal voltam elfoglalva, hogy a kis stég felé húzzam magam után, ott fogyasztva el a rögtönzött vacsoránkat. Bármibe is kerül, hogy megszerezzem tőle azt a kibaszott krumplit.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Szept. 30, 2022 3:42 pm
Iris & Dimitriy
Az elmúlt napok eseményei után, valahogy egész felszabadító volt minden problémát félre tenni kicsit és, csak szimplán élvezni Vele együtt a száguldást, a hűvös szelet a motoron, miközben szorosan hozzábújva ölelem át. Valahogy megszűnik minden más, az amnéziám okozta aggodalom vagy épp a még bennem lappangó szégyenèrzet amiatt, ahogy elkullogtam az éjszaka közepén és, most még az sem érdekel tényleg egy hangyányit sem, hogy milyen állapotban jött ma haza. Talán, az aggodalom is most tűnik el belőlem végleg a maradék feszültséggel együtt, mert most nem létezik semmi más, csak Ő és én, ahogy nem törődve az élet mindenféle baromságaival száguldunk a város felé. Egyszerűen felszabadító érzés és nem is szívesen szakítom meg azzal, hogy megálljunk valahol, de mivel valaki pokolian éhes, Rá is kell gondolnom a szabadság érzése mellett. Az étterem előtt aztán fűzögetni, alkudozni kezd a vágyott sült krumpli miatt, mint valami piaci árus, de nem is én lennék, ha nem használnám ki az alkalmat arra, hogy legalább szavakkal éreztessem vele, hogy bármi is lesz a finom falatok ára, abban biztos lehet, hogy nem pénzről lesz szó, bár a bébi becenév miatt, már amúgy is tartozik nekem. -Egy-kèt testrészedet?- kérdezek vissza felvont szemöldökkel, de az ajkaim szegletében megbújó mosolyom egyértelműen elárulhatja, hogy amúgy egész jót mulatok ezen a kifejezésen.-Sajnálom, de az kevés lesz. Nekem mindenestől kellesz.- harapok finoman alsó ajkamba, de már el is tűnök a szemei elől, ahogy besètálok az étterembe és a lehető leggyorsabban leadom a rendelést sült krumplival együtt, amit egyébként is terveztem kérni, bár sokkal jobb, hogy mostanra már alku tárgyává vált. Nem sok ideig vagyok tőle távol, mikor pedig ismét szemeim elé kerül, azonnal lágy mosoly jelenik meg ajkaimon, amint végig mèrem újra azon a motoron, majd ahogy mellé lépek megnyugtatáskèpp elárulom neki, mennyi időt is kell várni arra a vacsira, amiből még mindig nem vagyok teljesen biztos, hogy meg is kaphatja azt a krumplit. Egy gyengéd érintést azonban megengedek magamnak, mikor finoman combjára simítok és, miközben elárulja, hogy úgyis meg fogja szerezni azt a krumplit, mintha csak ezt akarná még inkább érzékeltetni, fenekembe markolva von közelebb magához. Elképesztő, hogy milyen hatással van rám, már pusztán ennyivel is, mert ahogy közelebb hajol hozzám, a testem már egész forróvá válik a csók gondolatától, amit biztos vagyok benne, hogy mindjárt meg is kapok, mégis inkább a pimaszkodást vállalja és elfordul. Kiszökik belőlem egy elégedetlen sóhaj, egyrészt a meg nem kapott csók és a meg nem kapott válasz miatt is, mert azt még mindig nem hajlandó az orromra kötni, hogy pontosan hova is megyünk, ez pedig egyszerre bosszant és izgat is fel. -Nem tudtam, hogy te csak szigorúan otthon vagy hajlandó nekem esni...- duruzsolom halkan egy drámai sóhaj kíséretében, szándékosan piszkálva továbbra is azt az alvó oroszlánt, pedig pontosan tudom, mennyire nem érdekelnè valószínűleg, hogy épp hol vagyunk, ha mindenképpen eluralkodna rajta a vágy, bár őszintén sajnálom, hogy ha volt is már hasonló precedens, én arra sem emlékszem. Nyelvem finoman végig húzom alsó ajkaimon, miközben bámul és valószínűleg tovább is játszadoznèk még, ha nem jelenne meg a felszolgáló a rendelt kajával, így viszont inkább azt veszem magamhoz és miután kifizetem, Dimitriy ölébe teszem a vacsorát, de csak addig, míg a bukósisakot vissza rángatom a fejemre. Pimasz szavaira, csak szemet forgatok mosolyogva, végül újra magamhoz véve a tasakot visszahelyezkedek mögé és, bár így csak egy kézzel tudok kapaszkodni, ugyanúgy nem félek most sem, mikor elindul. Amúgy is lefoglalja minden gondolatomat a töprengés, hogy vajon hová tartunk, de minél egyértelműbbè válik, annál szélesebb vigyor jelenik meg arcomon, annál jobban elolvadok Tőle és attól, hogy ezt a helyet nézte ki nekünk, így a megérkezésünket követő megjegyzésère rosszalló pillantást vetek rá és sóhajtok egy nagyot.-Tökèletes.- súgom halkan, mielőtt lemásznèk a motorról, majd az első dolgom egyike, hogy a sisaktól megszabaduljak és pár lépést téve ámulva, leesett állal szemügyre vegyem a tájat és a látványt, amit a lemenő nap nyújt. Aztán ismét felé fordulok, mosolyogva mèrem végig, de most már képtelen vagyok megállni, hogy oda lépjek hozzá egy rövid, de annál forróbb csók erejéig, majd tenyerem arcára simítva bámulok rá pár néma pillanatig.-Máris levettèl a lábamról, akár nyálasnak érzed, akár nem.- sutyorgom végül halkan, bárgyú mosollyal, pár apró csókot lehelve még ajkaira, de végül kezem lecsúsztatom vállán, ujjaim finoman összefűzöm ujjaival és még mindig azzal a szerelmes mosollyal az arcomon, elindulok a folyópart felé.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 29, 2022 9:25 pm
Készen álltam arra, hogy a legfinomabb jelzés után lefékezzek, mert kicsit sem az volt a cél, hogy ráijesszek a hirtelen fokozódó sebességgel. De míg a legelején egy kis törékeny virágszálnak gondoltam, mára egyértelműen bebizonyította, hogy semmi köze nincs ahhoz a bizonyos virághoz, és bár abban biztos voltam, hogy soha nem leszek képes csak úgy szabadjára engedni, úgy, mintha nem lenne okom félteni Őt, de arra mindenképp rá akartam vezetni, hogy ha velem van, nincs oka pánikra vagy félelemre. Bármi is történt napokkal ezelőtt Igor-ral, garanciát vállaltam azért, hogy soha többé ne fordulhasson elő még csak hasonló sem, és arra már most hajlandó lettem volna mérget venni, hogy aki még egyszer hozzá mer érni vagy kezet emel rá, annak utána már többé soha nem adatik majd erre lehetősége. Azt az átkozott férget sem szabadott volna futni hagynom, bármilyen kapcsolatban is állt az apámmal, mert arra nem volt mentség, amit tenni akart Iris-szal, és ha egyszer tényleg az apám nyomdokaiba kell majd lépnem, nem fogok megtűrni olyat a saját köreimben, aki nem tiszteli a feleségemet, vagy netán olcsó szajhának gondolja, kiindulva Igor szándékaiból. Hiába is próbáltam a legelején én is annak tekinteni vagy épp azzá tenni, mára már bármit megtettem volna azért, hogy soha többé ne tegye meg velem azt, amit néhány nappal, az éjszaka leple alatt. Még egyszer ép ésszel nem tudtam volna végigcsinálni, ha elhagy. Sejtelmes kis vigyorral reagáltam szavaira, ami többre engedett következtetni, mert egyértelmű volt, hogy nem a sült krumpli tényleges áráról akar diskurzust folytatni, ezzel pedig csak azt érte el, hogy újra hullámokban törjön rám a forróság, ezen pedig az a kellemes, őszi szellő sem segített, ami néha végigcirógatott a testemen, még ha a kabát ellenére nem is sokat éreztem belőle. - Egy-két testrészemet szívesen beáldozom, ha ez a bébizés ára - vontam meg pimaszkodva a vállaimat, kinyújtva a karomat, hogy ujjaimra akaszthassa a bukósisakot, míg Ő viszonylag gyors léptekkel besétált a gyorsétterembe, majd egy kis sóhajt követően nézelődni kezdtem. Valami furcsa, idegennek ható nyugodtság cirógatta a testemet, pedig amikor hazaértem, csurom véres pólóval, még szinte biztos is voltam benne, hogy ez a mese megint csúnya fordulatot fog venni. Hiába akartam mindent a lábai elé tenni, mégis úgy éreztem, hogy egyetlen rossz döntés választ el attól, hogy örökre elveszítsem, és még magam sem hittem el, hogy... tényleg szemet tudott hunyni afelett, hogy nyilvánvalóan megöltem ma valakit. Szinte azonnal magára vonzotta a tekintetemet, mikor újra csatlakozott hozzám, újabb sóhajjal hessegetve el a kártékony gondolatokat, amik annak ellenére csaptak le rám, hogy előtte a világ összes nyugalmát magamba szívtam, hisz továbbra is itt van velem, és nagyon úgy tűnt, hogy nem is akar elmenni sehová. Vagyis, nélkülem biztosan nem. - Szóval tíz perc. Talán nem halok éhen - húztam el a számat pimaszkodva, bár viccen kívül korgott már a gyomrom, és nem is tudtam volna megsaccolni azt a napszakot, mikor utoljára ettem ma. A figyelmemet viszont rögtön megragadta azzal, ahogy lassan mellém sétált, tenyere pedig finoman combomra simított, mintha már most valami őrült ötletet fundált volna ki ellenem, de tekintete ugyanúgy a kíváncsiságtól csillogott, ez pedig továbbra is adta alám a lovat. - Mindig elveszem, amit akarok. A sült krumplival együtt - játszottam az ártatlant továbbra is, kezemmel váratlanul érintve meg a hátát, és nem érdekelve azzal, hogy ki sétál el mellettünk, szemtelenül a fenekébe markoltam, így rántva közelebb magamhoz, úgy játszva vele, mintha meg akarnám csókolni, de mikor végül ott lett volna az alkalom, sunyi vigyorral elfordítottam a fejemet. - Úgysem árulom el - válaszoltam egyszerűen, pofátlanul ráncolva a szemöldökömet, mint aki tudja, hogy nagyon is cibálja a kismacska bajszát, de egy pillanatát sem bántam meg. - Bár még mindig nehezen fogom vissza magam, hogy ne vigyelek rögtön haza - engedtem el fenekét, majd ujjaim felkúsztak a derekán, megállva a kabát cipzárjánál, amit végül játékosan piszkálni kezdtem. - Ez a kabát csúnyán megbánná - tettem hozzá egy feszült sóhaj kíséreténben, ekkor azonban már nem íriszeit, hanem ajkát fürkésztem, és csak akkor voltam hajlandó elkapni onnét a pillantásomat, mikor a háta mögött megjelent az egyik felszolgáló, kezében egy zacskónyi kajával. - Akár mehetünk is. Még mielőtt tényleg megöregszel a kíváncsiságtól - forgattam meg szemeimet jókedvűen, fejemmel intve, hogy pattanjon fel ismét mögém, és úgy, ahogy otthonról elindultunk, itt se hagytam sok időt, hogy hozzászokjon a lassú tempóhoz, mert pár másodperc után ismét sebességre kapcsoltam. De ezúttal nem a belváros felé igyekeztem, épp az ellenkező irányba fordultam, magunk mögött hagyva a kivilágított utcákat, majd a nyüzsgő tömegeket, végül egy hatalmas zöld terület mellett álltam meg, amit, ha Oslo-ban nőtt fel, Ő is nagyon jól ismerhetett már, és tudta azt, hogy az innen induló kis ösvény az arborétum melletti folyópartra és egy stégre vezet. És bár kezdett sötétedni, a nap már egyre kevésbé világította meg a fák színes leveleit, de épp ezt tűztem ki célul. A naplementét és azokat a francos csillagokat. - Ez annyira nyálas - fintorodtam el grimaszolva, pofátlanul elhúzva ajkaimat, ahogy körbenéztem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 29, 2022 8:07 pm
Iris & Dimitriy
Amikor ma azon töprengtem, hogy vajon mifèle randi vár rám este, meg sem fordult a fejemben, hogy még a motorozás is terítékre kerül, már csak azért sem, mert fogalmam sem volt róla, hogy ilyesfajta hobbinak hódol, bár van egy olyan érzésem, hogy ezzel akkor is meglepett volna, ha még az emlékeim birtokában lennék. A délután folyamán aztán, amikor üzenetet küldött, hogy késni fog, már magát a randit is megkèrdőjeleztem, hogy vajon sor kerül-e majd rá, mert bármennyire is tudom már róla, hogy tartja a szavát, azt mégse vártam volna el tőle, hogy egy fárasztó nap után mindenképp ki akarjon még mozdulni. Mégis ragaszkodott hozzá, most pedig, ahogy a motorra ül és én is mögé helyezkedek, már velem együtt villanyozódik fel, na nem, mintha a szokásos pimasz megjegyzések annyira hagynák, hogy egy pillanatig is eluralkodjon rajta az esetleges fáradtság, abban pedig egyébként sem kételkedek egy pillanatig sem, hogy képes lenne bármikor levenni a lábamról. Akaratlanul is eszembe jut, ahogy a motelban fenyegetőzött, ahogy ott akart levenni a lábamról, mert azt se vontam kétségbe egy pillanatig sem, hogy megtennè, hogy a vállán cipelt volna ki a kocsiig csak, hogy elrángasson onnan, bár ez akkor inkább tűnt a szokásos irányításmániának, míg mostanra már tudom, hogy a ragaszkodása volt és a jele annak, hogy nem akar csak úgy elengedni, hiába okoztam fájdalmat és hitte azt, hogy már nem akarom Őt. Pedig akkor is akartam, még ha a félelmem el is uralkodott picit rajtam a váratlan és sokkoló élménytől, azóta pedig, csak még jobban akarom, és már tudom, hogy mellette biztonságban vagyok. Épp ezért nem aggódom most sem, ahogy gyorsít, mert tudom, hogy Vele biztos kezekben vagyok, emiatt pedig tényleg képes vagyok kièlvezni minden pillanatát a száguldásnak, még ha végül jelzek is neki, hogy lassítson és álljon meg. Csak a megbeszèlt vacsora miatt teszem, ami végül a hamburger marad, hiába akad más választék is, viszont a krumplis kívánság hallatán sunyi mosoly jelenik meg ajkaimon. A világért sem árulnám el neki, hogy sült krumpli nélkül el sem tudtam volna képzelni az egészet, inkább úgy teszek, mint aki a választ kezdi fontolgatni. -Maradjunk annyiban, hogy be fogom rajtad hajtani az árát.- duruzsolom incselkedve, követve pillantásommal nyelve izgató mozdulatát, ahogy végig húzza ajkán, azt pedig ki sem kell külön hangsúlyoznom, hogy nem a krumpli konkrét árára gondolok, hanem valami sokkal pikánsabbra, bár a ráaggatott becenév miatti fenyegetése azt sugallja, hogy már megint hasonló dolgokon járhat az eszünk. -Èn is tartozom még neked a "bébi" miatt.- vonok vállat szemtelen mosollyal, a bukósisakot pedig a kormányra akasztom vagy épp a kezébe nyomom, ha elveszi tőlem és, mielőtt még elindulnèk befelé, hogy megszerezzem a vacsoránkat, még rá is kacsintok. Besètálok végül az ajtón és a pultig meg sem állok, ahol rögtön elregèlem a kívánságomat, amint megtudakolja valaki, mit is szeretnék, a rendelt kaját pedig odakintre kérem, hogy addig se kelljen bent ácsorognom egyedül, miközben Dimitriy kint vár. -Tíz perc és hozzák.- lépek ki végül az ajtón elégedett mosollyal, lassan riszálva magam oda hozzá, de most sem bírom megállni, hogy ne piszkáljam picit az oroszlán bajszát azzal, ahogy a combjára simítom kezemet és ajkamba harapok. -Bár, azt még nem döntöttem el, hogy tényleg megkapod-e azt a sült krumplit.- vonok vállat pimasz mosollyal.-Amilyen falánk vagy, egyszerre be akarnád habzsolni...- kuncogok halkan, bár már én se vagyok biztos benne, hogy még mindig a sült krumpliról beszèlek, de bárhogy is legyen, a falánkság mindenképpen igaz rá és, mint kiderült, újabban rám is.-Ès hol fogunk vacsorázni?- kérdezem végül kíváncsian, hiszen kifejezetten kérte, hogy elvitelre kérjem majd a vacsorát, azaz nem itt akarja megenni, hanem valahol máshol, én pedig borzasztóan kíváncsi vagyok, miféle helyet talált ki nekünk.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Szept. 29, 2022 6:47 pm
Egy kicsi rosszallás sem volt abban a fejcsóválásban, amit huncut szavai váltottak ki, sőt, próbáltam visszafojtani azt a jellegzetes, sunyi kis vigyort, ami annyira kikívánkozott volna, miután ismét édesnek szólított, de az, ahogy tekintete az enyémre talált, olyan perverz élt adott szavainak, hogy hosszú másodperceken keresztül nem tudtam szabadulni a vad, szenvedélyes gondolatoktól. Szívem szerint tényleg nem mentem volna sehová, és annak ellenére, hogy romantikát ígértem neki, inkább visszatuszkoltam volna a házba, még ha nem is jutottam volna el Vele a hálószobáig. De talán még az udvarig sem, mert a hatás, amit továbbra is rám gyakorolt, olyan intenzív és mohó volt, hogy az első szabad placcon képes lettem volna lehámozni róla minden felesleges ruhaneműt. Vagyis... az összeset. Mert egyiknek sem volt semmi értelme, az is biztos. Mégis, próbáltam kötni az ebet a karóhoz, pontosabban, inkább saját magamat, mert az egyik ígéretemet még ha nem is szándékosan de már megszegtem, és nem akartam a másikat is egyetlen csettintéssel tönkretenni. Az pedig, hogy még ki tudja, meddig húzzuk majd egymás agyát, olyan csalogató volt, hogy nem tudtam neki ellenállni, mert amikor majd hazaérünk, és végre tényleg csupaszra vetkőztethetem, olyan lüktető és szenvedélyes vágy lesz úrrá mindkettőnkön, hogy abból rossz már nem sülhet ki. Miután a fejére húztam a bukósisakot, én magam a motor irányába fordultam, és átvetettem rajta lábaimat, kényelembe helyezkedve rajta, ahogy pedig mögém mászott Ő is, szinte ösztönösen simított végig kezem a lábán, mintha csak így akartam volna biztosra menni abban, hogy tényleg itt van, és nem képzelem ezt az egészet. De nem is én lettem volna, ha nem pimaszkodom el a pillanat varázsát, azzal húzva az agyát, hogy az amnéziája egyetlen előnye, hogy újra és újra bevethetem ugyanokat a trükköket, talán először nevetve jót egy olyan mondaton, amiben az emlékezetvesztéséről is szó volt. - Bármikor leveszlek a lábadról. Szó szerint - tettem hozzá sejtelmes kis vigyorral, jólesően felsóhajtva, ahogy megéreztem összefűződő ujjait a derekam körül, és szinte biztos voltam abban, hogy még a kabát ellenére is érzékelte, mennyire forró most a bőröm tőle. Nem is nagyon akartam húzni az időt, szinte éreztem, hogy a vérem táncol az erekben, izgalomba jöttam az egész helyzettől, hogy itt ült mögöttem, és legalább annyira várta ezt, mint én, a tapizással kapcsolatban azonban még jót nevettem, még mielőtt tényleg elindultam volna. A lassú tempót szinte rögtön váltotta a gyors, néha szándékosan feszítve túl a húrt, feszegetve kicsit a határokat, bár, ezek inkább az Ő határai voltak, semmint az enyémek, mert én egy pillanatig sem aggódtam, ura voltam a helyzetnek, ezt pedig valószínűleg Iris is érzékelte. Ha nem így lett volna, talán már jelezte volna, hogy le akar szállni, ehelyett még a süvítő szél ellenére is hallottam Őt, miközben éreztem nyakamon az általa kifújt forró levegőt. Ujjaiba mintha elektromosság költözött volna az adrenalintól, de míg én javarészt az utat figyeltem, nem voltam el a figyelmét semmiről. Ez pedig csak akkor szakadt félbe, mikor jelezte, hogy álljunk meg, de mire aggódni kezdtem volna, már tudtam, hogy valószínűleg a vacsoránk az oka, én pedig egy jóleső, hatalmas sóhaj kíséretében támasztottam meg lábaimat a talajon, miközben leszállt mögülem. - Én maradok a hamburgernél. Mennyire kell szépen néznem, hogy sült krumplit is kérj mellé? - kérdeztem ártatlan pislogással, majd valamennyire hátradőltem, ezzel jelezve, hogy én inkább megvárom idekinn. - Vagy inkább úgy kérdezzem, hogy mit kérsz, cserébe a sült krumpliért? - vontam fel szemöldökömet pofátlanul, legalább ugyanezzel az évődéssel nyalva meg alsó ajkamat. - Nem mintha ezért az édes-ezésért nem kapnád meg amúgy is a magadét - folytattam tovább az elmélkedést közönyös ábrázattal, mintha nem is fenyegetném épp, de mindketten tudtuk, hogy egy ilyen típusú fenyegetés nagyon is kedvére való lesz majd. A szó minden értelmében.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.